INDLEDNING: Aktiviteter i Nepal Shree Laxmi school

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDLEDNING: Aktiviteter i Nepal Shree Laxmi school"

Transkript

1 Årsberetning for Skoleliv i Nepal 2013

2 INDLEDNING: I 2013 steg aktivitetsniveauet i Skoleliv i Nepal (SIN) drastisk. Den øgede medlemsbase og styrkelse af bestyrelsen, som startede i 2012, satte en kædereaktion af projekter i gang både i Danmark og Nepal. Først og fremmest fik Skoleliv i Nepal godkendt sidst første større projekt hos Civilsamfund i Udvikling (CISU), et projekt, der dels skulle styrke SINs lokale partner Soiya Women's independent Organization og dels starte opbyggelsen af et økologisk læringscenter for fattige kvinder i Kerwani VDC. I Danmark fik bestyrelsen to nye medlemmer og en række ressourcepersoner. Desuden fik foreningen produkter fra firmaet Musahar samt tilsagn om at modtage overskuddet fra firmaet fremover. De nye ressourcepersoner og bestyrelsesmedlemmer var herefter i årets løb motoren bag en række arrangementer, hvor Musahar-produkter enten blev solgt eller udloddet som præmier til fordel for arbejdet i Nepal. Aktiviteter i Nepal Skoleliv i Nepal fortsatte gennem hele 2013 sine kerneaktiviteter skolemad og skolehaver på to små offentlige skoler i det sydvestlige Nepal. Det blev i årets løb diskuteret, hvordan skolehaverne kan bære en større del af skolehavernes økonomi så mere produceres og mindre købes. Rationalet bag dette ønske er, at mad produceret økologisk eller med et minimum af brug af pesticider i en skolehaver er sundere end de voldsomt sprøjtede grøntsager, som findes på det lokale marked. Dels at skolehaver giver lokal arbejdskraft. Shree Laxmi school stod i årets start med en helt ny skolehave, i løbet af året fik havemanden et kursus i økologisk havebrug og gode dyrkningsteknikker og haven blev i årets løb stadig bedre. Mod årets slutning fik skolehaven på Shree Laxmi school et nyt og bedre drivhus, og der blev planlagt en udvidelse af haven til dobbelt størrelse.

3 Samarbejdet med Shanti Priya primary school var året igennem svingende. Mange bestyrelsesmedlemmer mødte ikke op til fælles møder og der var gensidige beskyldninger om snyd og manglende samarbejdsvilje fra både bestyrelse, skoleleder og havemand. Det blev også her diskuteret, om haven kan udvides og bestyrelsen indvilligede i at rydde et stykke fælles jord. I praksis skete der dog ikke det store, og fællesjorden var stadig dækket af buskads i årets slutning. Samarbejde med Soiya Women Da SWO i februar 2013 blev godkendt som forening indledte SIN og foreningen en proces, der skal føre til, at SWO overtager det daglige tilsyn med skolemadsprojektet. Året blev brugt til at diskutere, hvordan dette bedst skulle gøres og til at forberede skolerne på den ændrede situation. Fordelen ved partnerskabet er dels at den gør det lettere for skolerne og SIN at kommunikere, da skolerne kan ringe til SWO på nepalesisk i stedet for at skrive mails oppe i bazarens cybercafe på engelsk, og på samme møde kan SIN regne med at de mails, som sendes når frem på kortere tid gennem SWOs projektleder. Samtidig gør partnerskabet det muligt for SIN at monitorere skolemadsprojektet mere effektivt. Når SIN besøger Nepal, er der kun tid til at bruge en enkelt eller to dage på skolerne og kun til at chekke regnskaberne igennem. SWO har dels ansatte i dele af skolemadprogrammet og har desuden mulighed for at holde øje med hvad og hvor meget der dagligt serveres på skolerne. Samarbejdsaftalen vedrørende skolemad mellem SWO og SIN blev ikke færdig i Et kapacitetsopbygningsprojekt Som en foreløbig kulmination i Skolelivs udvidelse fra kun at arbejde med børn, sundhed og læring til også at omfatte voksne kvinder, søgte SIN og SWO om midler fra CISU til et kapacitetsopbygningsprojekt. Her skulle SWOs 20 medlemmer lære mere om, hvad det vil sige at være en forening og lave udviklingsarbejde, dels gennem kurser, dels gennem anlæggelsen af et praktisk orienteret læringscenter i økologisk jordbrug.

4 Projektet blev godkendt og fra juli til og med december arbejdede SIN og SWO målrettet på at få læringscenter og organisationslæring på benene. Projektet var på mange måder en succes. Dels lærte både SIN og SWO utrolig meget om det at være udviklingsorganisationer, dels blev partnerne også meget klogere på de forhindringer og fordele et økologisk læringscenter giver. I projektets slutning kendte de fleste af de 20 medlemmer og i særdeleshed de syv kvinder i SWOs bestyrelse de grundlæggende funktioner i foreningen samt dens formål, og alle havde desuden lært en del om grundlæggende økologisk landbrug. Da projektet blev evalueret internt i samarbejde med SIN i november, havde alle medlemmer fået en ny interesse i ny læring, og SWOs leder var bekendt med de mange snørklede regler, som gælder for NGOer i Nepal samt ikke mindst, var dybt motiveret for og sat i stand til at arbejde videre med udviklingsprojektet. Som følge af den positive modtagelse af projektet søgte SIN i december 13 om at fortsætte projektet, så 80 nye kvinder kan få glæde af økologisk læring. Skoleliv melder sig ind i CISU I maj meldte SIN sig ind i Civilsamfund i Udvikling, det betyder blandt andet, at vi kan deltage gratis i deres kurser og gøre vores indflydelse gældende på deres generalforsamling. Drivhus til Laxmi school Som bevis på deres nye kunnen opførte kvinderne fra Soiya i december et nyt drivhus på Shree Laxmi school. Drivhuset skal give skolen mulighed for at udvide sin egen-produktion af grøntsager til frokostprogrammet. Praktikanter I forbindelse med læringscenterprojektet sagde SIN og SWO ja til at tage en dansk praktikant fra Internationale udviklingsstudier på Roskilde Universitetscenter ind i arbejdet. Praktikanten var hos Soiya Women i tre måneder og kortlagde blandt andet madlavningen på de to skolemadsskoler, som forstudier til en forbedring af maden gennem opgraderingen af skolehaverne. Skolen Shree Laxmi primary school var i efteråret vært for tre danske pædagogstuderende, som blandt andet lavede en legeplads på skolen. Det er første gang Shree Laxmi school har praktikanter og tilbagemeldingen fra skolen var, at det var de meget glade for. De tre unge studerende havde også på deres side haft en uvurderlig kulturel oplevelse. Musahar Firmaet Musahar besluttede i foråret 2013 at fortsætte som ren non-profit. Dels ved at forære produkter til Skoleliv i Nepal, dels ved at sælge produkter i sin webbutik til fordel for foreningen. Skoleliv i Nepal afholdt efterfølgende 3 lagersalg og deltog i påskebazaren på Frejaskolen i Store Merløse. Musahar/Skoleliv i Nepal deltog også i en bære Skoleliv/Musahar deltog også på Bæredygtighedsdag i Århus og I efteråret afholdt Skoleliv lagersalg med Musaharprodukter og to gæstedesignere i Viby. Lokalet blev udlånt gratis og det gav et fint lille overskud til arrangementet.

5 Mors dags kampagne Op til mors dag d lavede Musahar en kampagne til fordel for Skolelivs arbejde. Der blev produceret 3 forskellige designer-indkøbsnet, som blev solgt fra Musahars butik, Skolelivs hjemmeside og forskellige forhandlere. Nettene blev designet af Karen Bagge og pressebilleder blev doneret af fotograf Tia Borgsmidt, som også har taget billeder af Skolelivs frugtposer. Elefantastisk legeplads I november og december solgte Musahar/Skoleliv elefantpuder til fordel for legepladsprojektet på Laxmi school. Blandt andet var de tre praktikanter, som skulle lave legepladsens, familier ret engagerede i at sælge elefanter, så det blev til et pænt overskud og en fin legeplads.

6 Charity middag i anledning af World Food Day På World Food Day d. 16 oktober afholdt SIN en vellykket middag for omkring 25 kvinder. Kiselgården havde sponsoreret maden og Søbogaard de fleste drikkevarer. Kiselgården og Musahar havde desuden sponsoreret præmier til et lotteri. Udover maden var der foredrag og film om foreningens arbejde og flere af gæsterne valgte at melde sig ind i foreningen i aftenens slutning. Frugtposer SINs fine frugtposer sælger stadig. Samarbejdet med designer Susan Liebe og dennes butik tegner sig for den absolut største del af pose-indkomsten, der går til skolemad. En brochure om Skoleliv Skoleliv i Nepal har fået en flot informationsbrochure. Brochuren skal bruges til at hverve nye medlemmer. Det er Charlotte, som har stået for brochuren, og som har sørget for gratis tryk hos Vesterkopi. Julelagersalg Skoleliv har afholdt to julelagersalg dels på Frejaskolen, dels på Nørrebro. Et tredje julemarked på havnen i Roskilde blev aflyst pga storm. Juleæsler SIN fik en ordre på 300 små hængeæsler og 100 muleposer fra Søbogaard. Æslerne blev designet af Camilla Rohrberg, som er medlem af SINs bestyrelse, Camilla tog også skabelonerne og forklaringer med til Nepal, hvor hun mødtes med Soiya Women's projektleder og fik overbragt materialet. Æselproduktionen gik fint og blev afsluttet i løbet af efteråret.

7 Et kik ind i 2014 I 2014 skal Skoleliv i Nepal i gang med at uddanne kvinderne fra Soiya som undervisere i økologisk landbrug og forretningsplanlægning, og der bliver etableret en ny skolehave på skolen Shree Bhawanipur. I Danmark vil vi arbejde videre på at engagere både eksisterende og nye medlemmer og andre, som har hjerte for Nepal og menneskene der. Blandt andet har foreningen en ny hjemmeside i støbeskeen. En varm tak! Afslutningsvist er der blot tilbage at sende en varm tak til alle jer, som har støttet Skoleliv i Nepal i årets løb. Uden jer og jeres hjælp havde intet af ovenstående været muligt. Vi håber, I vil fortsætte jeres opbakning til både eksisterende og nye aktiviteter i det kommende år.

8 Årsregnskab:

Ansøgningsskema til CISUs Oplysningspulje

Ansøgningsskema til CISUs Oplysningspulje J.nr. (udfyldes af CISU) Ansøgningsskema til CISUs Oplysningspulje A. Basale informationer om ansøger og aktivitet Navn på den ansøgende organisation Skoleliv i Nepal Adresse Søndervangs Alle 40, 2500

Læs mere

IOGT-RÅDGIVNING SVENDBORG Hvis alkohol styrer dit liv

IOGT-RÅDGIVNING SVENDBORG Hvis alkohol styrer dit liv IOGT-RÅDGIVNING SVENDBORG Hvis alkohol styrer dit liv Årsrapport 2011 I.O.G.T. Rådgivning i Svendborg I.O.G.T Rådgivning i Svendborg er en del af den verdensomspændte organisation I.O.G.T.`s sociale arbejde.

Læs mere

Bilag 3: Skriftlig resume af interview med Sarah fra Tårngruppen: 9. december 2013 kl. 10:00, RUC.

Bilag 3: Skriftlig resume af interview med Sarah fra Tårngruppen: 9. december 2013 kl. 10:00, RUC. Bilag 3: Skriftlig resume af interview med Sarah fra Tårngruppen: 9. december 2013 kl. 10:00, RUC. I Bilag 3a finder du det fulde interview med Tårngruppen, Sarah. Lydfil, interview med Sarah fra Tårngruppen:

Læs mere

DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt

DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt Sådan du med leder arbe spredt o jdere geografi ver eller tid Skab resultater trods distancen lær teknikker til målstyring, uddelegering

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2011 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig, Vi har her samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage på i foråret 2011. Alle kurser er

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København.

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København. Årsberetning 2013-2014, for foreningen Danske Byggeøkonomer INDLEDNING: September 2014 Denne årsberetning er den første som dækker et helt år efter vi har flyttet regnskabsåret til at starte 1.juli. Overordnet

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling for Mødrehjælpens lokalforening for Nørrebro/Nordvest

Referat Ordinær generalforsamling for Mødrehjælpens lokalforening for Nørrebro/Nordvest Referat Ordinær generalforsamling for Mødrehjælpens lokalforening for Nørrebro/Nordvest Tidspunkt: Tirsdag den 17. februar 2015 kl. 19:00. Sted: Generalforsamlingen afholdes i beboerlokalet Hans Eges Gade

Læs mere

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for den brede Københavnske befolkning. Vi har hidtil haft

Læs mere

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige!

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! KATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! Vi er glade for at kunne tilbyde jer en række kurser. Kurserne vil forhåbentlig give jer ny inspiration til den daglige drift af butikken og motivation

Læs mere

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 17.-23. maj 2015

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 17.-23. maj 2015 Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 17.-23. maj 2015 Deltagere fra MFR: Saadia (Hajja), Adil, Mohammed og alle elever fra MFR Deltagende tolke: Dalal, Amine, Imane, Hamza Deltagere fra LU: Emil,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Katrine og Christina, som har været studerende. Vi ønsker Katrine og Christina stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Samtidig

Læs mere

finansielle krise, men jeg synes ikke, det fik lov til at stjæle billedet fra de udviklingsudfordringer, som vi var kommet for at drøfte.

finansielle krise, men jeg synes ikke, det fik lov til at stjæle billedet fra de udviklingsudfordringer, som vi var kommet for at drøfte. Samrådsspørgsmål Ø Vil ministeren redegøre for de væsentligste resultater på de seneste højniveaumøder på udviklingsområdet i forbindelse med FN's generalforsamling i New York? Herunder blandt andet om

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Årsberetning v/ Karen Margrethe Ur-Rehman

Årsberetning v/ Karen Margrethe Ur-Rehman Page 1 of Årsberetning v/ Karen Margrethe Ur-Rehman Bestyrelsen: 3 valgte mdl. fra menigheden: Annette Wissendorf Jensen, næstfmd Birgitta Bohn Thomsen (Poul Lund, udgået ved fratrædelse af stilling) 2

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Nyhedsbrev 13: Kontingent, Generalforsamling, Davidson Primary og Bushveld Mission

Nyhedsbrev 13: Kontingent, Generalforsamling, Davidson Primary og Bushveld Mission FORENINGEN AFRIKASKOLEN www.afrikaskolen.dk Nyhedsbrev 13: Kontingent, Generalforsamling, Davidson Primary og Bushveld Mission Hvis man ikke allerede har gjort det, er det nu tid til indbetaling af kontingent

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Mange steder kan man læse at der mangles fordybelse. Hos de studerende på de videregående uddannelser, hos eleverne i folkeskolen, hos de ansatte i virksomheder

Læs mere

Cykelhandler projekt KOM / IT

Cykelhandler projekt KOM / IT 2015 Cykelhandler projekt KOM / IT Indhold Indledning... 2 Tidsplan... 2 Fase 1 - Problemanalyse... 3 Informations problem... 3 Markedsundersøgelse... 3 Analyse af deres eksisterende medieprodukter...

Læs mere

Afrapportering. 3. workshop Markedsføring & Salg Oplevelsesmaskinen 2 Kerteminde, 21. november 2013

Afrapportering. 3. workshop Markedsføring & Salg Oplevelsesmaskinen 2 Kerteminde, 21. november 2013 Afrapportering 3. workshop Markedsføring & Salg Oplevelsesmaskinen 2 Kerteminde, 21. november 2013 1 Indledning Torsdag d. 21. november deltog 30 fynske turismeaktører til tredje workshop på Kerteminde

Læs mere

Det handler om håb Landsmøde 2018

Det handler om håb Landsmøde 2018 Det handler om håb Landsmøde 2018 Bestyrelsesformand Paul Mollerup Kasserer Søren Christian Madsen Nyborg - 2 2017 et godt år Fire-årig rammeaftale med DANIDA gav 193 mio. kr. i 2018 Flere penge kom ud

Læs mere

Girls Day in Science. Evalueringsrapport

Girls Day in Science. Evalueringsrapport Girls Day in Science Evalueringsrapport 2017 Baggrund Girls Day in Science 2017 blev afholdt den 30. august på 30 virksomheder, science centre og uddannelsesinstitutioner i hele Danmark. Derudover blev

Læs mere

UDBUD AF: KURSER / MØDER / ARRANGEMENTER. - i, på eller med Frivilligcenteret i efteråret 2012 - TIL ALLE FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER

UDBUD AF: KURSER / MØDER / ARRANGEMENTER. - i, på eller med Frivilligcenteret i efteråret 2012 - TIL ALLE FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER UDBUD AF: KURSER / MØDER / ARRANGEMENTER - i, på eller med Frivilligcenteret i efteråret 2012 - TIL ALLE FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER oversigt: SPARRINGSMØDE TIL VINDUE FOR EN FORENING August 2012

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Evaluering af projekt støttet af puljen Dig og din fritid : kontaktimprovisation til Svendborg. Maja Nusbaum. Fruerstuevej 3, 1.

Evaluering af projekt støttet af puljen Dig og din fritid : kontaktimprovisation til Svendborg. Maja Nusbaum. Fruerstuevej 3, 1. Maja Nusbaum Fruerstuevej 3, 1. 5700 Svendborg Tlf. 21 42 73 96 Mail: m_nusbaum@hotmail.com Evaluering af projekt støttet af puljen Dig og din fritid : kontaktimprovisation til Svendborg Overordnet vurdering

Læs mere

Nyhedsbrev 22: Nyt fra Sydafrika og indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling

Nyhedsbrev 22: Nyt fra Sydafrika og indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling FORENINGEN AFRIKASKOLEN www.afrikaskolen.dk Nyhedsbrev 22: Nyt fra Sydafrika og indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling Indledningsvis indkaldes der til ekstraordinær generalforsamling i Afrikaskolen

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

SAN FRANCISCO TOYOTA / SCION

SAN FRANCISCO TOYOTA / SCION SAN FRANCISCO TOYOTA / SCION Af: Ahmet Gunes Biløkonom/Markedsføringsøkonom 2005-2007 Indhold: Beskrivelse af ophold hos San Francisco Toyota/Scion Gode råd: Før, under og efter opholdet Side 1 af 7 1.

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Afbud bedes meldes til Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl

BESTYRELSESMØDE. Afbud bedes meldes til Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl BESTYRELSESMØDE Afbud bedes meldes til frank_knudsen01@hotmail.com Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl. 19.00 Sted Indkaldte mødedeltagere Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Thorkild Sloth Pedersen

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart April 2019 N Y H E D S B R E V fra Frivilligcenter Middelfart Første kvartal 2019 afrundes så småt og vi kan se tilbage på 3 begivenhedsrige måneder, hvor vi både har afholdt Åbent hus og Fotoudstilling,

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger?

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Evaluering, forældre Hvilket hold har dit barn deltaget på? Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Har dit barn deltaget

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Statskundskabsstuderende i Odense (SIO)

Statskundskabsstuderende i Odense (SIO) Møde i bestyrelsen for Statskundskabsstuderende i Odense (SIO) Tirsdag den 5. februar 2008 Mødet finder sted i: Mødelokalet ved Institut for Statskundskab (http://vejviser.sdu.dk/opslag?lid=2420) Til stede:

Læs mere

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online This text is a preheader which elaborates on the content in the news letter View the news letter online Nyhedsbrev juni 2013 "HUSET" Det er med meget stor glæde, at vi kan fortælle jer en helt særlig nyhed

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Argumentation der overbeviser

Argumentation der overbeviser Argumentation der overbeviser Argumentation der overbeviser Vær skarpere i din argumentation Overbevisende og målrettet argumentation Mange virksomhedspræsentationer har en uklar argumentation. Det kan

Læs mere

NYHEDSBREV. Sommer 2018 NYE FILM

NYHEDSBREV. Sommer 2018 NYE FILM NYHEDSBREV Sommer 2018 Skub i forankringen i alle tre byer Med et halvt år tilbage af projektperioden er der efterhånden godt gang i forankringsprocessen i både Aarhus, Viborg og Randers. Det er nu, det

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde 2015 Referat af bestyrelsesmøde Vibeke Overgaard Larsen Hobbitten Børnehus 10-03-2015 Indholdsfortegnelse Deltagere:... 2 Pkt. 1. Valg af referent:... 2 Pkt. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde....

Læs mere

Diktat 1 Lørdag morgen

Diktat 1 Lørdag morgen Diktat 1 Lørdag morgen Det begyndte som en helt n l e. Til morgenmad fik vi o u med k f. Og som altid drak vi u. T e var at vi skulle se en film måske den der handler om en k r e. Eller også en s. Men

Læs mere

BILAG 10: Citater fra interview med virksomheder

BILAG 10: Citater fra interview med virksomheder BILAG 10: Citater fra interview med virksomheder I det følgende bringes citater fra virksomheder fra Havredal gl. Skoles virksomhedsnetværk, der har haft unge med særlige behov ansat i op til 6 år, og

Læs mere

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces April 2015 1 2 3 Påskeferie 4 5 6 Ma 7 8 9 10 11 12 Sø Konfirmation 13 Ma Blå mandag Samtaler 3. klasse 14 15 16 To Skole/hjemsamtaler 3. klasse 17 18 19 20 21 Ti Generalforsamling 22 On Forårskoncert

Læs mere

Interview med LCK s videpræsident

Interview med LCK s videpræsident Interview med LCK s videpræsident 0.09-0.12 Interviewer 1: Kan du starte med at fortælle om hvad din rolle i LEO er? 0.15-0.44 Brødreskift: Altså jeg har jo været med at starte det op med Zenia. Og jeg

Læs mere

VERDE. fra fattigdom til fremtid

VERDE. fra fattigdom til fremtid K A P VERDE fra fattigdom til fremtid NU KAN KAP VERDE SELV Det er en glædelig begivenhed i BØRNEfondens 45-årige historie, at vi nu kan afslutte vores arbejde i Kap Verde. Vores lange, seje træk har bidraget

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for Den Demokratiske Skole

Vedtægter for Den Demokratiske Skole Vedtægter for Den Demokratiske Skole 1. Navn og tilhørsforhold 1.1. Foreningens Navn er: Den Demokratiske Skole 1.2. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune 2. Formål 2.1. Foreningens formål er at opretholde

Læs mere

Erfaringer med multimodalitet i arbejdet med Studievalgsportfolio på 8.årg.

Erfaringer med multimodalitet i arbejdet med Studievalgsportfolio på 8.årg. Erfaringer med multimodalitet i arbejdet med Studievalgsportfolio på 8.årg. Studievalgsportfolio - skal hjælpe eleven med at opdage, ordne, forholde sig til muligheder for uddannelse og job, og reflektere

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne)

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne) Kære forældre Er det ikke bare en herlig tid med lyse morgener, fuglefløjt og varme i vejret? selv om vinteren måske ikke har været så hård og lang; så er foråret vel altid ventet med længsel. På skolen

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2010. Foreningen International Kontakt. Hvad står der mon på posen? Markedskvinderne i Pah har ønsket at blive alfabetiseret

ÅRSRAPPORT 2010. Foreningen International Kontakt. Hvad står der mon på posen? Markedskvinderne i Pah har ønsket at blive alfabetiseret ÅRSRAPPORT 2010 Foreningen International Kontakt IK Hvad står der mon på posen? Markedskvinderne i Pah har ønsket at blive alfabetiseret Årsberetning for 2010" 1 ÅRSBERETNING FOR 2010 Arbejdet med projekterne

Læs mere

Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året,

Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året, Nyhedsbrev fra Annelise Holm marts 2019 Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året, mærker lyset indeni, får ny energi og fornyet tro på, at alt virkelig

Læs mere

Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Tysk

Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Tysk Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Tysk Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Hvilke kurser på 1. semester Hvilke kurser på 3. semester Hvilke

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Der bliver udsendt dagsorden 8 dage før bestyrelsesmødet, har i nogle punkter til dagsordnen så send dem lige i god tid til mig.

Der bliver udsendt dagsorden 8 dage før bestyrelsesmødet, har i nogle punkter til dagsordnen så send dem lige i god tid til mig. INDKALDELSE TIL BESTYRELSESMØDE. Dato: Torsdag den 12. juni 2014 Tid: Kl. 18.15 21.00 Sted: Havnekontoret Husk at melde afbud til undertegnede eller Brian. Der bydes på en let anretning inden mødet som

Læs mere

Vi har rundet 400.000 kroner

Vi har rundet 400.000 kroner Vi har rundet 400.000 kroner Becels gå-app, der støtter Hjerteforeningen økonomisk, er nu knap 100.000 kroner fra målet Gående har i stor stil indberettet deres skridt på Facebook eller tændt deres smartphone,

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Danske Ølentusiaster: Nyhedsbrev til tillidsfolk.

Danske Ølentusiaster: Nyhedsbrev til tillidsfolk. Side 1 af 5 På denne side vil du løbende kunne læse nyt fra Landsbestyrelsen. Så skal vi til det igen: Supplering af Landsbestyrelsen! Denne gang er det Christoffer, der gennem lang tids pres fra sit private

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN

NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN Dansk Taekwondo Forbund Nr. 1 Juni 2013 Jeg har nu været ansat i Dansk Taekwondo Forbund i et år, og har haft mulighed for at lære mange af jer og jeres klubber at kende.

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Foreningen Afrikaskolen afholdt Ordinære Generalforsamling. Onsdag den 19. april 2017 kl. 19:00 hos Erik Nørby i Nivå.

Foreningen Afrikaskolen afholdt Ordinære Generalforsamling. Onsdag den 19. april 2017 kl. 19:00 hos Erik Nørby i Nivå. FORENINGEN AFRIKASKOLEN www.afrikaskolen.dk Foreningen Afrikaskolen afholdt Ordinære Generalforsamling Onsdag den 19. april 2017 kl. 19:00 hos Erik Nørby i Nivå. Til stede ved generalforsamlingen var Danna

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Illustreret program. Marokko seminaret

Illustreret program. Marokko seminaret Illustreret program Marokko seminaret 16. marts 23. marts 2013 Lørdag den 16. marts 2013 Så kom dagen, hvor vi skulle rejse til Marokko. Ni spændte danskere mødtes i Kastrup Lufthavn lørdag morgenen. For

Læs mere

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre onsdag d. 07. marts 2012-02-28 Årsberetning: Jeg vil gerne starte med at byde jer alle sammen velkommen til vores årlige møde med jer forældre. En aften

Læs mere

Velkommen til årsmøde i Samvirket i Gellerup og Toveshøj 2011

Velkommen til årsmøde i Samvirket i Gellerup og Toveshøj 2011 Velkommen til årsmøde i Samvirket i Gellerup og Toveshøj 2011 Dagsorden Ordstyrer: Troels Bo Knudsen afdelingsbestyrelsen Toveshøj 1. Året der gik i Samvirket Fællessang 2. Udpegning af medlemmer til Samvirkets

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Januar Kære bruger af Jobbanken i Århus Vi er trådt ind i et nyt år, og

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07

Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07 Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07 1 Godkendelse af referat og dagsorden 2 Arrangementer siden sidst 3 Kommende arrangementer 4 Nyt fra landsorganisationen 5 Fremtidens arbejde i DS- Østjylland 6 Rep.mødet

Læs mere

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT INTRODUKTION TIL GUIDEN Din kommune er blevet udvalgt til at være med i projektet Bedre til ord, tal og IT. Du får denne guide, fordi du har en bærende rolle i

Læs mere

Udviklingsprojekt BroKom. Christine J. Morgan 13. Maj 2013

Udviklingsprojekt BroKom. Christine J. Morgan 13. Maj 2013 Udviklingsprojekt BroKom Christine J. Morgan 13. Maj 2013 Projektramme: 3 år til. Samarbejde med og kendskab til gymnasiemålgruppen Fornyelse af gymnasierettede tilbud i Forsker for en dag/5 institutter

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Det vigtigste er begejstringen Modefrisøren i Tølløse

Det vigtigste er begejstringen Modefrisøren i Tølløse Det vigtigste er begejstringen Modefrisøren i Tølløse Michelle er kun 23 år, og endnu ikke færdiguddannet, men hun driver sin salon med stor ekspertise. Således har hun netop nyindrettet salonen i Tølløse,

Læs mere

Fredagsbrev d uge 36

Fredagsbrev d uge 36 Fredagsbrev d.08-09-2017 uge 36 Elevrådet har købt udekridt. De ligger ikke og samler støv på hylderne, men er allerede fordelt i et pænt lag over skolegården. De er dog ikke særlig drøje i brug, så vi

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE April 2014 Fars køkkenskole i DR ULTRA NYT Fars køkkenskole sprang ind i det nye år med et sjovt besøg af journalisterne Rikke og Christian fra DR ULTRA NYT. Energiske og

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE Skolelederens beretning: Skoleåret 2009/2010 Indledning: I Danmark har vi en helt speciel ordning, som gør vores skolesystem til noget helt unikt. Man har mulighed for at vælge, hvilken skole ens barn

Læs mere

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev fra Mushemba folket. Det vi gerne vil dele med jer i dette nyhedsbrev, er bare en brøkdel af alt det, der

Læs mere

DSMM s BESTYRELSESMØDE

DSMM s BESTYRELSESMØDE DAGSORDEN: Afbud: DSMM s BESTYRELSESMØDE Lørdag den 28. januar 2011 kl. 13.00 Comwell Kolding Skovbrynet 1, 6000 Kolding Tlf.: 76 34 11 00 Efterlyser Referent: Præmisser / holdninger: Beslutning: 1. Godkendelse

Læs mere

BILAG 4 TABELRAPPORT INDHOLD

BILAG 4 TABELRAPPORT INDHOLD BILAG 4 TABELRAPPORT INDHOLD 1. TEMA 1 2 1.1 Tiltag 1: Undervisningsforløb med virksomhedstilknytning 2 1.2 Tiltag 2: Working on your skills 7 2. TEMA 2 22 2.1 Tiltag 1: Plakat og signaturret 22 2.2 Tiltag

Læs mere

PKA- kursus. Produktivitet Kvalitet Arbejdsmiljø. De har opnået stor succes med PKA- kurset

PKA- kursus. Produktivitet Kvalitet Arbejdsmiljø. De har opnået stor succes med PKA- kurset De har opnået stor succes med PKA- kurset Hos en større maskinhandler, der tidligere har deltaget på PKA- kurset, arbejder de nu målrettet med løbende forbedringer. Virksomheden har blandt andet høstet

Læs mere

FORÆLDREBESTYRELSENS NYHEDSBREV

FORÆLDREBESTYRELSENS NYHEDSBREV Kære Forældre! FORÆLDREBESTYRELSENS NYHEDSBREV Dette er nyhedsbrevet fra forældrebestyrelsen for dagplejen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Det fælles nyhedsbrev fra dagplejebestyrelsen og dagplejekontoret vil

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Så er der igen gået et år, og det er tid til at komme med bestyrelsens beretning for året der gik i Hou Lystbådehavn Jeg vil i år, lige som tidligere, først fortælle om hvad der

Læs mere