DESIGN OG KUNST I HVERDAGEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DESIGN OG KUNST I HVERDAGEN"

Transkript

1 OKTOBER 2006 DESIGN OG KUNST I HVERDAGEN

2 2 DESIGN OG KUNST I HVERDAGEN DESIGN STORKONTOR MED PLADS TIL INDIVIDER I begyndelsen af 2004 besluttede Kulturministeriet at rive væggene ned i ministerens forkontor for at skabe et storrum som ramme for arbejdet i ledelsessekretariatet. Sekretariatet sørger til daglig for den nære betjening af både minister og departementets topledelse. Da de fire cellekontorer, der lå på en lang række op mod ministerens kontor, blev brudt ned, viste der sig et langt smukt og lyst rum, som samtidig bragte bygningen tilbage til ruminddelingen fra midten af 1800-tallet, da rummet fungerede som lager. Mange funktioner Med det ca. 90 m 2 store lokale var næste udfordring at tænke de opgaver og funktioner, der er en del af medarbejdernes hverdag, ind i den konkrete indretning. Dansk design og de danske designuddannelser hører under Kulturministeriet, og derfor var det oplagt at bede nogle unge talentfulde danske designere om at komme med deres bud på en indretning af rummet. Indretningen skulle få lokalet til både at fungere som officielt ankomst- og afskedsrum for ministerens gæster, som arbejdsområde for syv personer og som et rum, der signalerer kultur, design, kreativitet og inspiration. Valget faldt på designerne Louise Campbell og Marianne Britt Jørgensen. Efter grundig research og interviews med medarbejderne udarbejdede de et koncept for rummet, som departementet godkendte i efteråret 2004, og som stod klar til indflytning lige efter nytår Flere rum i rummet Den bærende idé i det nyindrettede rum er en symbolsk genetablering af de fire rum, der nu er omdannet til arbejdszoner, samt etablering af et femte til den i et stort kontor uundværlige maskinpark. Specialdesignede metalrammer skaber fem sammenhængende celler. I rammerne hænger gardiner, der gør det muligt at skærme for sol, samtidig med at helhedsindtrykket og lysindfaldet bevares. Der er frit udsyn tværs gennem alle zonerne. Det seneste skridt i indretningen af storrummet er den kunstneriske udsmykning, der er kommet op i maj Fire unge kunstnere, Torben Ribe, Kristoffer Akselbo, Katrine Malinovsky og Randi Jørgensen, har lavet en række kunstværker specielt til rummet. Udsmykningen er sponsoreret af den Hielmstierne-Rosencroneske Stiftelse.

3 DESIGN DESIGN OG KUNST I HVERDAGEN 3 DESIGNERNE Rummet er designet af Louise Campbell og Marianne Britt Jørgensen. Torben Bay har assisteret. Louise Campbell (f. 1970) Møbel- og produktdesigner. Uddannet i Industriel designer fra Danmarks Designskole (1995) og The London College of Furniture (1992). Er blandt andet kendt for lampen Collage, der blev præsenteret ved møbelmessen i Bella Center 2005, og for stolen Prince chair, som har modtaget EDIDA Elle Decoration International Design Award i Har udstillet på en række messer og soloudstillinger i både ind- og udland. Herhjemme senest med Plastic Fantastic på Trapholt og Honey I m Home på Dansk Design Center i Har bl.a. modtaget Finn Juhl-prisen i 2004 og Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat i I 2005 blev hun udnævnt til Årets designer i Bo Bedre, i 2006 tildeltes hun Interiors Maverick Award i Wallpaper Magazine. Har siden 1996 haft sin egen tegnestue, Louise Campbell Studio. Marianne Britt Jørgensen (f. 1970) Sko- og tekstildesigner. Uddannet industriel designer fra Danmarks Designskole (1998) og skoog accesoriedesigner fra Royal College of Art i London (2000). Har blandt andet modtaget Statens Kunstfonds arbejdslegat (2002) og the Manolo Blahnik Award (1999) for en serie sko lavet over temaet aluminium. Arbejder i dag freelance som sko- og industrieldesigner og har senest (2006) lavet lysinstallation for Holmegaard. Marianne Britt Jørgensen og Louise Campbell (siddende). De syv smalle og høje opslagstavler er et centralt element i den nye indretning. På begge sider af en tynd glasplade holder magneter fast i invitationer, foldere og plakater fra kunst- og kulturlivet. Tom Dixons Mirror Ball-lamper følger den blå løber på gulvet og fremhæver ganglinjen frem til ministerens kontor.

4 4 DESIGN OG KUNST I HVERDAGEN KUNST KUNSTNERNE Der er blevet skabt tre værker specielt til det nye storrum. Bag værkerne står fire yngre, danske kunstnere. Randi Jørgensen (f. 1974) og Katrine Malinovsky (f. 1976) Begge er uddannede billedkunstnere fra Det Kgl. Danske Kunstakademi med afgangsudstillingen Exit De har deltaget i en række solo- og gruppeudstillinger på bl.a. Mogadishni, Gammel Strand, Museet for Samtidskunst i Roskilde, Trapholt, Kunstakademiets Udstillingssted Q samt Førstetilvenstre. Er støttet af Kunstrådet og præmieret af Statens Kunstfond for udstillingen Fabricated Garden på Mogadishni. Kristoffer Akselbo (f. 1974) Uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi sommeren Har bl.a. udstillet på Museum for Samtidskunst i Roskilde, Det Kongelige Bibliotek, Danmarks Tekniske Museum, Frederiksberg Have, Metronome no. 7 og MOMAD. Tilknyttet Kirkhoff Contemporary Art. Torben Ribe (f. 1978) Uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi sommeren Har udstillet på bl.a. Museet for Samtidskunst i Roskilde, Charlottenborg og MOMAD. Er tilknyttet Bendixen Contemporary Art. Randi og Katrine har arbejdet sammen siden 2004 og har været repræsenteret af galleriet Mogadishni siden 2005.

5 KUNST DESIGN OG KUNST I HVERDAGEN 5 VISTA, vægobjekt, 2006 Randi Jørgensen og Katrine Malinovsky Værket Vista ligger i forlængelse af duoens hidtidige arbejde med rum og narrationer. Der er arbejdet med værket ud fra ideen om et vindue, med dets glas, gardin og sprosser. Sammen danner referencerne til luksuslineren, modernistisk arkitektur og træskærerarbejde nye rum og nye fortællinger. Vista er en udsigt, en solnedgang, et skumsprøjt, et vingesus, en duft af træ og et skib på havet et rum i rummet.

6 6 DESIGN OG KUNST I HVERDAGEN KUNST JURASSIC JAVA, installation, 2006 Kristoffer Akselbo Jurassic Java består af en kaffekop, der tilsyneladende er blevet glemt i en af forkontorets vindueskarme. Logoet fra Steven Spielbergs film Jurassic Park pryder ydersiden af koppen. Hvis man betragter koppens indhold i mere end 10 sekunder, vil man opdage, at der opstår seismiske ringe i kaffens overflade, som var der noget stort og tungt på vej mod os. Værket sætter fokus på vores medierede virkelighed og trækker på referencer fra filmens verden. Og så er det et værk, som de ansatte skal vande med kaffe af og til, når koppens indhold er fordampet nogle centimeter. Jurassic Java er en skulptur, der skaber en lille fortælling, som beskueren uvægerligt kommer til at deltage i. Og en kommentar til det politiske liv, hvor alt kan ske, og man må forvente det uventede.

7 KUNST DESIGN OG KUNST I HVERDAGEN 7 RESURRECTION, loop, 2006 Torben Ribe Resurrection er en 21 minutter lang abstrakt og malerisk film uden begyndelse eller slutning. Et flydende maleri der er i konstant forandring. Visuelt trækker værket på både den nonfigurative kunsts tunge tradition og tidlig science fictionfilm. Kompositioner bygges op og nedbrydes, monokromer bliver til konstruktivistiske billeder, og stribemalerier opløses til fordel for en hjemmelavet papmobile fra det ydre rum. Resurrection er en samling maleriske stiuationer, der udfordrer det traditionelle maleris evige og statiske karakter og potentielt producerer en uendelig strøm af billeder.

8 KULTURMINISTERIET, NYBROGADE 2 POSTBOKS 2140, DK KBH. K Indretningen af storrummet skal på samme tid bevare det store rum og skabe individuelle arbejdspladser. I storrummet er der brugt farver og metalrammer til at skelne arbejdspladserne fra hinanden. Ministerens forkontor er i den rosa zone. Ministersekretær og ledelsessekretær er i den dybrøde zone. Kontorchefen sidder i beige zone og på tværs i rummet for bedre at kunne overskue trafikken af personer i rummet og for lettere at kunne deltage i den løbende kommunikation i rummet. Afdelingschefsekretærer er i den isblå zone. Alle printere, kopimaskiner og faxer er samlet for sig i en grå zone. Rammerne omkring kontorerne kan Kulturministeriet Nybrogade København K Kontakt Kontorchef Anders Friis Brorholt bruges til at skærme af for sollyset eller til at hænge alt fra billeder og jakker til boksebolde op i. Væk er de lange rækker af reoler, der normalt beklæder væggene i ministeriets kontorer. Den nye indretning inspirerer til digitale sagsgange. Medarbejderne må som udgangspunkt klare sig med den plads, der er på og under de tre meter lange skriveborde. For at bibeholde ministergangen, der løber helt fra venteværelset i husets anden ende til ministerens dør, fortsættes gangens markante blå farve tværs gennem storrummet. Både i loftet og på gulvet. Den tykke blå løber dæmper også lyden fra de mange gæster, der går til og fra ministerens kontor. Tlf.: kum@kum.dk Web: Foto: Simon Ladefoged Layout: e-types

KØB AF KUNST KAN TRÆKKES FRA I SKAT NYE FORBEDREDE FRADRAGSREGLER FOR VIRKSOMHEDER

KØB AF KUNST KAN TRÆKKES FRA I SKAT NYE FORBEDREDE FRADRAGSREGLER FOR VIRKSOMHEDER FEBRUAR 2006 KØB AF KUNST KAN TRÆKKES FRA I SKAT WWW.KUM.DK KØB AF KUNST KAN TRÆKKES FRA I SKAT NYE FORBEDREDE FRADRAGSREGLER FOR VIRKSOMHEDER INFORMATION TIL VIRKSOMHEDER Lin Utzon: Uden titel, 2000 Lin

Læs mere

Kunst på Hvalsø Skole

Kunst på Hvalsø Skole Kunst på Hvalsø Skole 1 Hvad skal der til, for at ens tanker begynder at vandre? Det spørgsmål stillede billedkunstner Torgny Wilcke sig selv, da han fik til opgave at skabe kunst til Hvalsø Skole. Wilcke

Læs mere

Præsentation af 3 kunstnere til udsmykningsopgave for sygehusene i Aabenraa

Præsentation af 3 kunstnere til udsmykningsopgave for sygehusene i Aabenraa Præsentation af 3 kunstnere til udsmykningsopgave for sygehusene i Aabenraa Anbefales af Statens Kunstfond ved Udvalget for Kunst i det Offentlige Rum Generelt: De tre kunstnere udvalget har valgt at pege

Læs mere

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013 En lærerguide ENTROPIA - en soloudstilling med Marianne Jørgensen 13. april 19. maj 2013 Introduktion I perioden 13. april til 19. maj 2013 kan du og din klasse opleve udstillingen ENTROPIA en soloudstilling

Læs mere

mogens ulderup portfolio # 1 # 2 # 3 # 4 fotografi installation hybrid sider ses i 100% eller derunder

mogens ulderup portfolio # 1 # 2 # 3 # 4 fotografi installation hybrid sider ses i 100% eller derunder mogens ulderup portfolio # 1 # 2 # 3 # 4 fotografi installation hybrid sider ses i 100% eller derunder CV mogens ulderup eskildsgade 33 4. th 1657 København V 21 64 03 68 mail@mogensulderup.dk 2011 Brygger

Læs mere

Inspirationskatalog til Museum uden mure. Ved Birgitte Kirkhoff Eriksen

Inspirationskatalog til Museum uden mure. Ved Birgitte Kirkhoff Eriksen Inspirationskatalog til Museum uden mure Ved Birgitte Kirkhoff Eriksen KUNST I BYRUMMET Kunst, der glæder og overrasker Internationale eksempler: Wanås Skulpturpark, Sverige Art Basel, Schweiz Münster,

Læs mere

Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realisering af udstillingen Under Construction af kunstnerduoen Vinyl -terror &-horror Den Frie

Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realisering af udstillingen Under Construction af kunstnerduoen Vinyl -terror &-horror Den Frie Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realisering af udstillingen Under Construction af kunstnerduoen Vinyl -terror &-horror Den Frie Udstillingsbygning d. 23.6.18-19.08.18 Under Construction

Læs mere

Indretning med kunst på arbejdspladsen

Indretning med kunst på arbejdspladsen Artist Rikke Darling Indretning med kunst på arbejdspladsen Studio Rikke Darling Strandboulevarden 67 2100 København Ø T: 28911998 M: post@rikkedarling.dk W: www.rikkedarling.dk SMÅ & STORE LØSNINGER KUNST

Læs mere

JURY FORÅRSUDSTILLINGEN 2018

JURY FORÅRSUDSTILLINGEN 2018 JURY FORÅRSUDSTILLINGEN 2018 Klara Kristalova, billedkunst (CZ/DK) Klara Kristalova er født i Prag i Tjekket, hun bor og arbejder i Sverige. Hun er uddannet fra Det Svenske Institut for Kunst i Stockhom

Læs mere

Notat vedr. kunstnere indstillinger til indkøb af kunst 2015

Notat vedr. kunstnere indstillinger til indkøb af kunst 2015 Sagsnr. 20.04.03-G01-2-15 Dato 27-5-2015 Sagsbehandler Malene Bram Curth Notat vedr. kunstnere indstillinger til indkøb af kunst 2015 Den kunstfaglige gruppe består af følgende medlemmer: Udstillingsleder

Læs mere

Broen, der blev til kunst...

Broen, der blev til kunst... Broen, der blev til kunst... Velkommen til 2009 og velkommen til Storebælts kalender, som vi håber du vil få fornøjelse af gennem alle årets 12 måneder. I år har vi bedt 12 danske kunstnere om at komme

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

*!+,-!,./0'12'3/.4./0567./*'

*!+,-!,./0'12'3/.4./0567./*' !"#$%"&"%'()' *!+,-!,./0'12'3/.4./0567./*'! "#$%&'(! 3(89'(%':;

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Grundskole Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen You remain

Læs mere

Kursusprogram Kurser Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen

Kursusprogram Kurser Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen Kursusprogram 2017 Kurser 2017 Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen Være med til et spændende weekendkursus hvor vi vil eksperimentere med foto som kunstnerisk udtryksform

Læs mere

HOLDER DU AF KUNST? DET GØR DINE KLIENTER MÅSKE OGSÅ

HOLDER DU AF KUNST? DET GØR DINE KLIENTER MÅSKE OGSÅ FEBRUAR 2006 HOLDER DU AF KUNST? WWW.KUM.DK HOLDER DU AF KUNST? DET GØR DINE KLIENTER MÅSKE OGSÅ FORBEDREDE FRADRAGSREGLER FOR VIRKSOMHEDERS KØB AF KUNST INFORMATION TIL REVISORER OG ANDRE SKATTERÅDGIVERE

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Ungdomsuddannelser Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen

Læs mere

Lærervejledning til Fanget

Lærervejledning til Fanget Lærervejledning til Fanget En udstilling med værker af den danske samtidskunstner John Kørner Målgruppe: mellemtrinnet Baggrundsinformation om udstillingen John Kørner - Fanget 04.05.13-22.09-13 Problemerne

Læs mere

Billedforslag -l udsmykning af FinTech Lab Juli 2017 Rosenmeier

Billedforslag -l udsmykning af FinTech Lab Juli 2017 Rosenmeier Billedforslag -l udsmykning af FinTech Lab Juli 2017 Rosenmeier Copenhagen FinTech Lab er et upfront og nytænkende Fin Tech kontorlandskab på 1000 kvm. på Chris-anshavn, hvor man kan leje sig ind for kortere

Læs mere

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen 18. aug. 18. okt. 2 0 1 2 Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen Velkommen til udstillingen Art Together Udstillingen præsenterer værker af Billedkunstner Marianne Johansen og arkitekt og billedkunster

Læs mere

Udstillingsprogram 2017/2018

Udstillingsprogram 2017/2018 KVADRAT16 ønsker at udstille etablerede kunstnere - men vil også have fokus på det marginale, og ikke kun det eksponerede. Målet med udstillingsprogrammerne for 2017 og 2018 er at byde på bredde og variation

Læs mere

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber B I R G I T T E T H O R L A C I U S F R E D E I N G E T R O E L S E N L I N D H O L M 21.09.13-18.10.13 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk

Læs mere

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar.

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. Anmeldelse Marianne Grønnow Magasinet Kunst Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. WONDERWORLD 28. oktober 2014 Reportage

Læs mere

Morfoso består af Hans Falleboe og Jakob Andersen

Morfoso består af Hans Falleboe og Jakob Andersen Appendix B Morfoso består af Hans Falleboe og Jakob Andersen 2 Hans Falleboe Tidligere designchef hos Louis Poulsen Industriel designer fra Arkitektskolen i Århus HD i afsætningsøkonomi fra CBS Strategisk

Læs mere

S u RS u DK un ves & ERISK tn S un BILLEDK mid

S u RS u DK un ves & ERISK tn S un BILLEDK mid billedkunstnerisk grundkursus midt vest & Er du seriøst interesseret i at arbejde med billedkunstneriske udtryksformer? Er du mellem 15 og 25 år, og tænker du på at søge en videregående uddannelse indenfor

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS GODE RÅD TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI-UDSTILLING Dette er tips og tricks til, hvordan man helt enkelt kan lave

Læs mere

Hvordan den kunsthistoriske arv spiller ind på samtidskunsten LAKE OF FIRE. En lærerguide 0. - 10. klasse

Hvordan den kunsthistoriske arv spiller ind på samtidskunsten LAKE OF FIRE. En lærerguide 0. - 10. klasse Hvordan den kunsthistoriske arv spiller ind på samtidskunsten LAKE OF FIRE En lærerguide 0. - 10. klasse INTRODUKTION TIL LÆRERGUIDEN I perioden 21. maj til 27. juni kan du og din klasse opleve udstillingen

Læs mere

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 KUNST PÅ TAPETET MATERIALET BESTÅR AF TRE DELE: VEJLEDNING & PRAKTISK INFO SPØRGSMÅL & INSPIRATION TAPET-MODUL TIL PRINT/KOPI VEJLEDNING & PRAKTISK INFO OPGAVEBESKRIVELSE:

Læs mere

Spørgsmål til eksamen hf C2 forår 2014.

Spørgsmål til eksamen hf C2 forår 2014. Spørgsmål til eksamen hf C2 forår 2014. Spørgsmål 1 a) Udvælg en bygning du kender og gennemgå bygningen (eksteriør som interiør). Du skal anvende 3 analyseniveauer: b) Sammenlign den udvalgte bygning

Læs mere

Om (http://www.kamillaruus.dk/om/)

Om (http://www.kamillaruus.dk/om/) Hjem /) Om /om/) $ Kunst til væggen /kunst-til-vaeggen/) ) % Kunstblog /kunstblog/) Kontakt /kontakt/) K u n s tt m e s s e rr 2 0 1 5 :: D e s tt ø rr s tt e Top 3 mest populære kunstmagasiner i Danmark

Læs mere

Strit! - Et socialt kunstprojekt for borgere med handicap

Strit! - Et socialt kunstprojekt for borgere med handicap Strit! - Et socialt kunstprojekt for borgere med handicap Projektet kort fortalt Projektet Strit! er et samarbejde mellem tekstildesigner Stine Linnemann og Kraftværket's tekstilafdeling og væveri, der

Læs mere

overlap En læreguide om en udstilling i et krydsfelt

overlap En læreguide om en udstilling i et krydsfelt overlap En læreguide om en udstilling i et krydsfelt INTRODUKTION TIL LÆRERGUIDEN I perioden 9. april til 15. maj kan du og din klasse opleve udstillingen Overlap. Med denne lærerguide i hånden håber vi,

Læs mere

Skulpturi. En lærerguide til samtidsskulpturen

Skulpturi. En lærerguide til samtidsskulpturen Skulpturi RUndtenom En lærerguide til samtidsskulpturen INTRODUKTION TIL LÆREGUIDEN I perioden d. 21. april 3. juni kan du og dine elever opleve udstillingen Rundtenom, der viser eksempler på, skulpturens

Læs mere

METTE WINCKELMANN. We Have A Body EN UDSTILLING OM KROP OG IDENTITET

METTE WINCKELMANN. We Have A Body EN UDSTILLING OM KROP OG IDENTITET METTE WINCKELMANN We Have A Body EN UDSTILLING OM KROP OG IDENTITET INTRODUKTION TIL LÆRERGUIDEN I perioden 3. december 2011 29. januar 2012 kan du og din klasse opleve We Have A Body en soloudstilling

Læs mere

Enkelt og funktionelt og med plads til den røde værktøjskasse

Enkelt og funktionelt og med plads til den røde værktøjskasse Stuen er lys, og indrettet enkelt og funktionelt. Langbordet har Adam tegnet og fået lavet. Understellet er lavet af en smed, og pladen er derefter tilpasset. Foldedørene ved altanen kan åbnes helt op,

Læs mere

FOTODOKUMENTATION AF SKITSE på væg

FOTODOKUMENTATION AF SKITSE på væg PROJEKTBESKRIVELSE Gavlmaleriet Papirfly (se vedlagt billeddokumentation side 3 og 4) er et poetisk forsøg på at bruge maleri til at skabe sammenhæng mellem bygningens forside og det omkringliggende miljø.

Læs mere

Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realiseringen af udstillingen Magma Et samarbejde mellem kunstnerne Fryd Frydendahl og Absalon Kirkeby

Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realiseringen af udstillingen Magma Et samarbejde mellem kunstnerne Fryd Frydendahl og Absalon Kirkeby Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realiseringen af udstillingen Magma Et samarbejde mellem kunstnerne Fryd Frydendahl og Absalon Kirkeby Bladr 24.08.18-14.09.18 MAGMA Udstillingen Magma er

Læs mere

SelmaKunsten. Værd at vide som udstillende kunstner

SelmaKunsten. Værd at vide som udstillende kunstner SelmaKunsten Værd at vide som udstillende kunstner PR Udstillingsperioden varer 2-3 måneder. Det afhænger af kunstneren selv. Dog minimum en fuld måned. Denne periode aftales på forhånd, før udstillingen

Læs mere

ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED BILLEDKUNST- NERISKE UDTRYKSFORMER?

ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED BILLEDKUNST- NERISKE UDTRYKSFORMER? ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED BILLEDKUNST- NERISKE UDTRYKSFORMER? Er du mellem 15 og 25 år, og tænker du på at søge en videregående uddannelse indenfor billedkunst eller andre relaterede

Læs mere

ANALYSE OG GENTEGNING

ANALYSE OG GENTEGNING ANALYSE OG GENTEGNING 17-12-2014 Det arkitektoniske værk Schröder House blev bygget i 1924 i Utrecht af den hollandske arkitekt Gerrit Rietveld til Fru- Schröder-Schräder og hendes 3 børn. Efter hendes

Læs mere

Kroppens begrænsninger - kunsten at flyve

Kroppens begrænsninger - kunsten at flyve Kroppens begrænsninger - kunsten at flyve Afgangsprojekt - Kroppen udtrykt i kunsten Mira & Andreas Art & performance Flakkebjerg Efterskole Problemstilling og indledning Eksperimentere med at flyve. Kunsten

Læs mere

ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol.

ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol. ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol. every piece comes with a story Når du vælger et møbel fra Carl

Læs mere

LÆRERVEJLEDNING. Her finder du: Hvad er klatværket? Formål Afsender Brugssituation Klatværkets opbygning Faglige mål Trinmål Litteraturliste

LÆRERVEJLEDNING. Her finder du: Hvad er klatværket? Formål Afsender Brugssituation Klatværkets opbygning Faglige mål Trinmål Litteraturliste Udforsk billedkunsten og den visuelle kultur med dine elever gennem det digitale univers Klatværket. Oplev mange anerkendte kunstværker gennem fem fællesmenneskelige temaer. Lad eleverne gå på opdagelse

Læs mere

Mørkt DNA - en soloudstilling af Mette Borup i Staldgade 74 i perioden februar 2018

Mørkt DNA - en soloudstilling af Mette Borup i Staldgade 74 i perioden februar 2018 Til Københavns Kommunes Billedkunstudvalg Mørkt DNA - en soloudstilling af Mette Borup i Staldgade 74 i perioden 9.-25. februar 2018 Jeg arbejder med grafik, skulptur og fundne objekter. I mine linoleumssnit

Læs mere

Indretning af åbne biblioteker Inspiration og eksempler

Indretning af åbne biblioteker Inspiration og eksempler Præsentation Generelle udfordringer Velkomst Indretning af åbne biblioteker Inspiration og eksempler Tryghed Selvbetjening Inspiration Nye aktiviteter og roller Spørgsmål Oplæg ved Gry Dinesen, møbelarkitekt

Læs mere

Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum. Brug billedkunsten!

Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum. Brug billedkunsten! Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum Brug billedkunsten! Foto: Anne Styrbech. På Syddansk Universitet finder man moderne dansk billedkunst overalt - både inde og ude. Denne fire meter høje

Læs mere

I første fase e*erår en tapetvæg 6l trappehallens 5 etager.

I første fase e*erår en tapetvæg 6l trappehallens 5 etager. Udsmykning +l Ejendomsselskabet Gasværksvej A/S Aalborg Værf s 6dligere administra6onsbygning Lisa Rosenmeier 2016-2017 I første fase e*erår 2016. en tapetvæg 6l trappehallens 5 etager. Værket er som en

Læs mere

Susan Hiller. 14. november 2014-1. marts 2015

Susan Hiller. 14. november 2014-1. marts 2015 En lærerguide Susan Hiller 14. november 2014-1. marts 2015 Susan Hiller, Channels (2013). Installation at Matt s Gallery, London. Photograph by Peter White courtesy the artist, Matt s Gallery and Timothy

Læs mere

KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops

KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM 2018 Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops Kurser Kursusprogram 2018 Tingenes hemmelige liv En workshop omkring Stilleben opstilling v. billedkunstner Rick Towle Stilleben,

Læs mere

Beyond Reach. 1. marts til 13. april 2014

Beyond Reach. 1. marts til 13. april 2014 En lærerguide Beyond Reach 1. marts til 13. april 2014 Introduktion Kære underviser Fra 1. marts til 13. april 2014 præsenterer Den Frie Udstillingsbygning en ny udstilling med værker specielt skabt til

Læs mere

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT ÅRSOVERBLIK 2016/2017 TRAPHOLT er et museum for moderne dansk kunst og design beliggende i smukke omgivelser i udkanten af Kolding. Åbningstider: Museum: Tirs-søn 10.00-17.00.

Læs mere

KUNSTMUSEET REVISITED

KUNSTMUSEET REVISITED REVISITED Til efteråret 2017 er Kunstmuseet transformeret til et åbent, levende og digitalt funderet kunstmuseum med en skarp formidlings-, samlings- og udstillingsprofil. Kunstmuseet Revisited ligger

Læs mere

en lærerguide kunstnernes efterårsudstilling

en lærerguide kunstnernes efterårsudstilling en lærerguide kunstnernes efterårsudstilling 13 okt 25 nov 2012 INTRODUKTION I perioden 13. oktober til 25. november 2012 kan du og din klasse opleve udstillingen KE12 - Kunstnernes Efterårsudstilling.

Læs mere

Ansøgning om støtte til kunstudstilling i Holstebro

Ansøgning om støtte til kunstudstilling i Holstebro Ansøgning om støtte til kunstudstilling i Holstebro 30. december 2014 Jeg ansøger hermed om støtte til mine udgifter i forbindelse med et udstillingsprojekt i Holstebro fra den 20. marts til den 17. april

Læs mere

Charlottenborg Fonden søger Københavns Billedkunstudvalg om kr. til afvikling af Forårsudstillingen 2016.

Charlottenborg Fonden søger Københavns Billedkunstudvalg om kr. til afvikling af Forårsudstillingen 2016. FORÅRSUDSTILLINGEN 2016 10. marts 17. april Charlottenborg Fonden søger Københavns Billedkunstudvalg om 45.000 kr. til afvikling af Forårsudstillingen 2016. Charlottenborg Fonden blev etableret i 1857,

Læs mere

04.05.2012 INTERVIEW MED MICHAEL WÜRTZ OVERBECK_MODTAGER AF PUBLIKUMSPRISEN 2012

04.05.2012 INTERVIEW MED MICHAEL WÜRTZ OVERBECK_MODTAGER AF PUBLIKUMSPRISEN 2012 04.05.2012 INTERVIEW MED MICHAEL WÜRTZ OVERBECK_MODTAGER AF PUBLIKUMSPRISEN 2012 Michael Würtz Overbeck VINDEREN AF PUBLIKUMSPRISEN 2012 PÅ ÅRHUS Michael Würtz Overbeck modtog onsdag d. 25. april Publikumsprisen

Læs mere

metropolitan stolen ejner larsen & aksel bender madsen

metropolitan stolen ejner larsen & aksel bender madsen metropolitan stolen ejner larsen & aksel bender madsen METROPOLITAN STOLEN I NY KOMPOSITION Naturens stærke og ædle materialer - træ og læder finder hinanden i fin balance i en ny udgave af den klassiske

Læs mere

Ugens kunstner Peter Bonnén Ugens Kunstner 18 jan 2017 Af Peter Wandel

Ugens kunstner Peter Bonnén Ugens Kunstner 18 jan 2017 Af Peter Wandel Ugens kunstner Peter Bonnén Ugens Kunstner 18 jan 2017 Af Peter Wandel Peter Bonnén på værksted, 2006. Foto: Suste Bonnén Udstilling Djiboutis Farver Fotografier af Peter Bonnén 23 nov 201616 apr 2017

Læs mere

CHARLOTTE NEEL RITTO Scenes galleri NBeX Viborg

CHARLOTTE NEEL RITTO Scenes galleri NBeX Viborg Scenes 16.08 21.09.2013 galleri NBeX Viborg , født i 1958 - bor og arbejder i København. Uddannelse: Kunstskolen Spektrum v. Ingela og Thomas Skytte, Jagtvejens Billedskole v. Bjørn Bråten og Peter Holck

Læs mere

Eksempler på spørgsmål C + B niveau

Eksempler på spørgsmål C + B niveau Eksempler på spørgsmål C + B niveau Forbehold: 1. Det siger sig selv at spørgsmålenes udformning skal være i overensstemmelse med undervisningspraksis, som kan ses i undervisningsbeskrivelsen. 2. Eksaminanderne

Læs mere

KUNSTKLUBBEN BIBNIK 2018/19

KUNSTKLUBBEN BIBNIK 2018/19 Brønshøj Bibliotek Krabbesholmvej 3 2700 Brønshøj ACRYL PÅ LÆRRED 100 X 100 CM., 2018 ANOTHER FRENCH WINDOW, HOMAGE A MATISSE". PER ARNOLDI KUNSTKLUBBEN BIBNIK 2018/19 Som medlem af BibNik får du fri adgang

Læs mere

Samlerens fortælling The Brask Collection meets Willumsen. Undervisnings- og inspirationsmateriale klasse og ungdomsuddannelser

Samlerens fortælling The Brask Collection meets Willumsen. Undervisnings- og inspirationsmateriale klasse og ungdomsuddannelser Samlerens fortælling The Brask Collection meets Willumsen Undervisnings- og inspirationsmateriale 7.-10. klasse og ungdomsuddannelser Samlerens fortælling - betydninger på tværs En samling: at bringe enkeltheder

Læs mere

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS GODE RÅD TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI-UDSTILLING Dette er tips og tricks til, hvordan man helt enkelt kan lave

Læs mere

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 3/201 3 Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Forårsudstillingen lørdag den 6. april fra

Læs mere

Mit museum Trapholt, Koldinghus og skolerne i Kolding kommune.

Mit museum Trapholt, Koldinghus og skolerne i Kolding kommune. Mit museum Trapholt, Koldinghus og skolerne i Kolding kommune. Formål: 1. At sætte nye standarder for hvorledes museer og skoler kan samarbejde 2. at benytte samlingerne på en relevant og kreativ måde

Læs mere

KUNST NU! FORÅRET 2012

KUNST NU! FORÅRET 2012 KUNST NU! FORÅRET 2012 Foto: Anders Sune Berg KUNST NU! FORÅRET 2012 Copenhagen Art Festival er din, Københavns og regionens festival for samtidskunst og vil indeholde kunst- og formidlingsprojekter i

Læs mere

BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM

BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM Peter Hansen: Kai Nielsen modellerer Mads Rasmussen, 1913 UNDERVISNINGSMATERIALE FOR 4.-6. KLASSE MADS RASMUSSEN OG FAABORG MUSEUM I begyndelsen af 1910 fik konservesfabrikant

Læs mere

EN LÆRERGUIDE TIL EKSPERIMENT OG FÆLLESSKAB

EN LÆRERGUIDE TIL EKSPERIMENT OG FÆLLESSKAB EN LÆRERGUIDE TIL EKSPERIMENT OG FÆLLESSKAB INTRODUKTION TIL LÆRERGUIDEN I perioden 3. marts 8. april 2012 kan du og din klasse opleve sammenslutningen Den Frie Udstillings Forårsudstilling 2012, der viser

Læs mere

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid er brændt, men det stopper ikke teatrets planlagte forestilling. Nu åbner NOMA på Kunsthal Charlottenborg i en forlænget periode fra den 31. januar 28.

Læs mere

Marianne Hesselbjerg

Marianne Hesselbjerg Marianne Hesselbjerg Projektbeskrivelse, Coffee Spot, Tårn G4 Projektet er udarbejdet med respekt for coffee spottets stramme design. Temaet for projektet er tid. Hvad er tid, kan man måle tid, se tid,

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT ÅRSOVERBLIK 2017/18 TRAPHOLT er et museum for moderne dansk kunst og design beliggende i smukke omgivelser i udkanten af Kolding. Åbningstider: Museum: Tirs-søn 10.00-17.00.

Læs mere

UNDERVISNING HEART HERNING MUSEUM OF CONTEMPORARY ART BIRK CENTERPARK 8 DK 7400 HERNING Målgruppe: Mellemtrin

UNDERVISNING HEART HERNING MUSEUM OF CONTEMPORARY ART BIRK CENTERPARK 8 DK 7400 HERNING  Målgruppe: Mellemtrin UNDERVISNING HEART HERNING MUSEUM OF CONTEMPORARY ART BIRK CENTERPARK 8 DK 7400 HERNING WWW.HEARTMUS.DK Målgruppe: Mellemtrin Lærervejledning Materialet er opbygget som et forløb med et før-under-efter

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 28.8 1.9.2017 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Louisiana Lejrskole er Tid til

Læs mere

Bygning, hjem, museum

Bygning, hjem, museum Bygning, hjem, museum arkitektur på Ordrupgaard Undervisningsmateriale til udskolingen Arkitektur er bygninger. Bygninger til at leve i, til at opleve, til at lære i eller til at arbejde i. Arkitektur

Læs mere

STABILE SKRØBELIGHEDER

STABILE SKRØBELIGHEDER STABILE SKRØBELIGHEDER Steffen Tast St. Torv. 9500 Hobro 11. juni - 3. september 2016 de-light # 21, 2016 Mit arbejdsområde er installation, skulptur, ofte som mobile, der involverer lys og glas. Selv

Læs mere

INSPIRATIONSMATERIALE

INSPIRATIONSMATERIALE INSPIRATIONSMATERIALE BANG - Thomas Bang i Esbjerg Kunstmuseums samling INSPIRATION TIL UNDERVISERE I FOLKESKOLEN - Hans værker er overvældende og svære at finde mening i, men et eller andet inviterer

Læs mere

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren INFO 3/2017 Vi ses i Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren På efterårsudstillingen underholdte Renæsancedanserne

Læs mere

POMELO DYRKERENS TERRASSE RIKKE RAVN SØRENSEN

POMELO DYRKERENS TERRASSE RIKKE RAVN SØRENSEN POMELO DYRKERENS TERRASSE RIKKE RAVN SØRENSEN EN LÆNGSEL EFTER LANDSKAB Rikke Ravn Sørensen er oprindeligt fra Aalborg, men har ikke tidligere udstillet i Nordjylland. Hun tog afgang fra det Det Kongelige

Læs mere

Jeg er vokset op omkring Mariager Fjord.

Jeg er vokset op omkring Mariager Fjord. Jeg er vokset op omkring Mariager Fjord. Det er smukke omgivelser med å og fjord, med dale og bakker, som er omgivet af bøgeskove, der tidligt om foråret har et bunddække af poesiens blå blomst, som består

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 24.9 28.9.2018 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Louisiana Learning Louisiana

Læs mere

KE14 - Kunstnernes Efterårsudstilling. 4. oktober - 9. november 2014

KE14 - Kunstnernes Efterårsudstilling. 4. oktober - 9. november 2014 En lærerguide KE14 - Kunstnernes Efterårsudstilling 4. oktober - 9. november 2014 Manuel Canu: From Wall to Floor, 2013 Introduktion Kære underviser I perioden 4. oktober til 9. november kan du og din

Læs mere

INCADO er specialist i skræddersyede indretningsløsninger

INCADO er specialist i skræddersyede indretningsløsninger Wall Decor by INCADO INCADO er specialist i skræddersyede indretningsløsninger efter dit behov. TRYK Vi trykker kundens billedmateriale, logo, foto, mm. Logo sættes på vore egne designs, som f.eks på landkort.

Læs mere

PIA BIRKHOLM Nørthorupvej 8, Hjortdal, 9690 Fjerritslev

PIA BIRKHOLM Nørthorupvej 8, Hjortdal, 9690 Fjerritslev DEN NORDJYSKE Det nordjyske i Den nordjyske er ganske enkelt, at 7 kunstnere, som alle bor i Nordjylland, sammen er på vandreudstilling. De 7 kunstnere er ikke et specielt udtryk for en særlig nordjysk

Læs mere

BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST

BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST & Kulturregion Midt- og Vestsjælland ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED VISUELLE UDTRYKSFORMER? Kulturregion Midt- og Vestsjælland, som består af 8 kommuner,

Læs mere

INDHOLD. 1. Projektbeskrivelse 2. CV. 3. Budget / Finansiering. 4. Billeddokumentation. Anette Væring. Herning, 1974

INDHOLD. 1. Projektbeskrivelse 2. CV. 3. Budget / Finansiering. 4. Billeddokumentation. Anette Væring. Herning, 1974 INDHOLD 1. Projektbeskrivelse 2. CV 3. Budget / Finansiering 4. Billeddokumentation Anette Væring Herning, 1974 Vibekegade 7 st.h 2100 København Ø +45 91 33 71 81 a@avaering.dk - Stills fra kunstfilmen

Læs mere

GallerI Secher Scott Præsenterer. picture wallah

GallerI Secher Scott Præsenterer. picture wallah GallerI Secher Scott Præsenterer picture wallah 13. august - 18. september 2010 om kunstnerne picture wallah 2010 blev året hvor den indiske samtidskunst for alvor kom til Danmark. Med udstillingen Indian

Læs mere

Kulturaftale

Kulturaftale Kulturaftale 2009-2011 mellem KULTURMINISTERIET OG KULTURREGION ØSTJYSK VÆKSTBÅND med kulturen som løftestang Kulturministeriet har indgået en treårig kulturaftale med Kulturregion Østjysk Vækstbånd, der

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Arne Emil Jacobsen... En unik designer... Kubeflex sommerhus... 10

INDHOLDSFORTEGNELSE. Arne Emil Jacobsen... En unik designer... Kubeflex sommerhus... 10 INDHOLDSFORTEGNELSE Arne Emil Jacobsen... 4 En unik designer... 9 Kubeflex sommerhus... 10 ARNE EMIL JACOBSEN 1902-1971 Arne Emil Jacobsen blev født d. 11. februar 1902 i København og døde d. 24. marts

Læs mere

Dommerbetænkning Bygningsintegreret kunst på Skanderborg Fælled

Dommerbetænkning Bygningsintegreret kunst på Skanderborg Fælled Dommerbetænkning Bygningsintegreret kunst på Skanderborg Fælled Forslag v/ Bo Mølgaard, Anne-Marie Pedersen og Vibeke Tøjner Dato 26.05.15 Adelgade 44 8660 Skanderborg Tlf. 8794 7000 www.skanderborg.dk

Læs mere

Roskilde Ungdomsskole. Fælles mål og læseplan for valgfaget. Kunstskolen

Roskilde Ungdomsskole. Fælles mål og læseplan for valgfaget. Kunstskolen Roskilde Ungdomsskole Fælles mål og læseplan for valgfaget Kunstskolen November 2014 Kunstskolen Formålet med undervisningen er, at eleverne tilegner sig kompetencer i billedkommunikation og i billedanalyse

Læs mere

Udstilling december Hanne Karin Jakobsen

Udstilling december Hanne Karin Jakobsen Udenrigsministeriets Kunstforening Udstilling december 2010 Hanne Karin Jakobsen Læs mere om kunstneren på www.kridttaarnet.dk eller www.jakobsen-studio.dk Atelier: Kridttårnet, Carlsberggrunden, Pasteursvej

Læs mere

Da først den bureaukratiske proces på

Da først den bureaukratiske proces på 14 Forældreafdelingen med soveværelse og badeværelse samt den toårige Maria Lauras værelse er til dels afskærmet med en tre meter lang væg. Vægstykket gør, at opholdsrummet på en gang virker både afgrænset

Læs mere

VINDUE FOR EN FORENING

VINDUE FOR EN FORENING VINDUE FOR EN FORENING Samler lokalsamfundet HVAD ER VINDUE FOR EN FORENING? Frivillig Fredag er Danmarks nationale frivillighedsdag. Det er tanken at der rundt omkring i hele landet på denne dag skal

Læs mere

Bygning, hjem, museum

Bygning, hjem, museum Bygning, hjem, museum arkitektur på Ordrupgaard Undervisningsmateriale til indskolingen og mellemtrinnet Arkitektur er bygninger Bygninger til at leve i, til at opleve, til at lære i eller til at arbejde

Læs mere

Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune. Frederiksværk d. 30.03.2012

Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune. Frederiksværk d. 30.03.2012 Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune Frederiksværk d. 30.03.2012 Ansøgning vedr. sommerudstilling i Gjethuset: Sommerens store udstilling i Gjethuset,

Læs mere

SANSESTIEN CIRKELBROEN OPDAG BAKKELY TAXHØJ SANSESTIEN DIN BY POPLEN ZIGZAGBROEN JUNIBAKKEN BAKKEN KUNSTEN LIGE OM HJØRNET

SANSESTIEN CIRKELBROEN OPDAG BAKKELY TAXHØJ SANSESTIEN DIN BY POPLEN ZIGZAGBROEN JUNIBAKKEN BAKKEN KUNSTEN LIGE OM HJØRNET SANSESTIEN CIRKELBROEN SANSESTIEN ZIGZAGBROEN OPDAG BAKKELY TAXHØJ POPLEN DIN BY JUNIBAKKEN BAKKEN KUNSTEN LIGE OM HJØRNET VÆREBRO PARK / BAGSVÆRD Karoline H. Larsen Skitse til OPDAG DIN BY - Kunsten lige

Læs mere