Nyhedsarkiv fra halvår

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsarkiv fra 2011 1. halvår www.super98.dk"

Transkript

1 7. juni 2011» Nyt fra trænerteamet Sjælsø rundt: Vi har fået ros for vores deltagelse og vores input til forbedringer tager stævneledelse med til planlægningen af næste års løb. Børnehjælpsdagen: Vi har fået solgt helt vildt af lodder, lidt mere end 92 hele ark er det blevet til og en omsætning på ikke mindre end kr., så alle kan se frem til gode point til Tour de Garda. Ganske godt gået af drengene, når salget kun har været fordelt på 15 drenge. Der er en opdateret point høst under Limone Cup Pinsestævne i Albertslund: Der er endelig kommet program og vores kampe ligger, som forventet kun lørdag og søndag. Vi er kommet i indledende pulje med Glostrup, Kastrup og Hvidovre. Nr. 1 og 2 deltager om søndagen i et A-slutspil og nr. 3 og 4 i B-slutspil. Uanset hvor vi havner, er det samme spille tidspunkter der er gældende begge dage. Lørdag spiller vi kampe fra kl og slutter af med kamp kl Spilletiden er 2x18 min. Søndag skal vi tidligt op, da første kamp er kl og seneste kamp er kl ! Vi mødes lørdag kl foran indgangen og søndag er mødetiden kl !!! Husk drengene skal ikke være for længe oppe lørdag aften, vi deltager i stævnet for at slutte i toppen og det sker ikke hvis alle først går til ro ved midnatstide. Husk vi mødes søndag sidst på eftermiddagen hjemme hos Christoffer og Søren M., til hygge, grill og poolparty og her kan drengene så være lige så længe oppe de overhovedet orker :-) Der kommer mere info senere på ugen, så følg med under ordet er dit... Sæsonafslutning: Vi slutter vores forårssæson af med en træningskamp lørdag d. 25/6 formentlig sidst på formiddagen evt. fulgt op med lidt let frokost inden vi ønsker hinanden en god sommerferie. Er der nogen der allerede er taget på sommerferie vil vi meget gerne allerede nu have en tilbagemelding, så vi ikke risikerer, at stå med kun 9 kampklare spillere. 8. maj 2011» Nyt fra trænerteamet Så er drengene igen blevet "forkælet" og denne gang med nye lækre sportstasker sponsoreret af Home og Bacher, tusind tak. Vi regner naturligvis med, at drengene fremover har taskerne med til alle kampe. Derudover har I alle nok bemærket vores nye lækre kamptøj, som Home Vallensbæk har sponsoreret. Vi har begge sæt liggende i samme kuffert, så alle bedes være opmærksomme på, at tøjet skal være vasket og klar til næste kamp, uanset om denne er en ude eller hjemmebane kamp. Vi fortsætter naturligvis med, at tøjet går på "vaske omgang".

2 Hvor mange point har vi tjent til "tour de Garda"? Dette kan alle nu selv tjekke under menupunktet Limone Cup, her vil vi løbende opdatere point høsten og som det fremgår af listen, er der rigtig mange som har set "lyset" og allerede nu tjent særdeles gode point :-) Kommende aktiviteter Vestegnsstafetten: Som meddelt via sms igår, har vi ændret træningen tirsdag d. 31/5, så vi denne dag deltager i Vestegnsstafetten. Det er et stafet løb med 4x4 km, så det burde alle kunne overkomme, da drengene jo i forvejen skal løbe min. 5 km om ugen. Det koster 50 kr. pr. spiller at deltage, og holdkassen giver resten (tjek evt. Det er obligatorisk at deltage, så ingen undskyldninger for ikke at møde op! Er der nogen forældre der vil lave et hold, sker der med 100% egenbetaling. Det kunne måske være sjovt, at se om et forældrehold kunne slå drengene? Skriv via "ordet er dit" og få samlet 1 hold eller 2 :-) Pinsestævne i Albertslund: Som tidligere meddelt, har vi tilmeldt os til internationalt pinsestævne i Albertslund. Der vil være kampe lørdag og søndag. Vi slutter stævnet af søndag aften med fælles hygge og spisning hos Christoffer og Søren på Nørrebred 111. Planen er pt. at alle selv medbringer mad og drikke. Husk badetøj, da Søren har lovet at poolen er renset og klar :-) Mere info følger når vi nærmer os pinsen. Der er som altid, en egenbetaling på stævner, og prisen for deltagelse i pinsen bliver kr. 100 pr. spiller. Vi er foreløbig 12 tilmeldte og der er en begrænsning på 13 spillere, som tidligere meddelt i nyheden fra 20/2 (se evt. arkiv). Vi har modtaget endeligt tilsagn fra følgende spillere: Oliver Magnus Braüner Westerberg Thuesen William Mayntz Poder Marko Mads Colding Lukas Betaling for både pinsestævne og stafetløb bedes overført til holdets konto senest 20. maj!!! Kampændring:

3 Vi har fået flyttet vores lørdagskamp i Kristi himmelfartsferien, så denne i stedet afvikles mandag d. 30. maj kl i Hundige. Kalenderen er selvfølgelig, som altid, opdateret :-) 6. april 2011» Så starter forårsturneringen selvom græsset endnu ikke er grønt og frodigt alle steder. Vi har træning på "græs" imorgen inden det går løs med første turneringskamp i weekenden :-) Vi glæder os til en masse forhåbenlig gode kampe og regner fortsat med stort fremmøde til vores kampe, så drengene kan få den optimale opbakning. Ciffertips Husk ciffertips er tilbage, så hold jer endelig ikke tilbage med at spille på ugens kamp. Hvert kampkort vil indeholde link til ugens kamp men kan man ikke vente med at spille nogen af de øvrige kampe (hvor man desværre ikke kan deltage) kan der hentes en komplet ciffertips under kontakt/info. Alle kan spille med, så få familie, naboer og vender til at deltage. 50% går til gevinster og resten i holdkassen, som i sidste ende gavner alle drengene :-) Udtagelse til kamp / kampkort Da det ikke er alle der er lige gode til at svare tilbage på set kampkort, har vi ændret proceduren en anelse, for at sikre, at vi kan stille med fuldt hold til den forestående kamp. Hører vi ikke fra jer senest kl dagen før kampen, bliver det betragtet som afbud og reservespiller indkaldes, i det omfang det skønnes nødvendigt. 30. marts 2011» Træningstider på "græs": Så fik vi vores træningstider for den kommende forårssæson bekræftet :-) Vi holder fast i "vores" velkendte dage, så træningen bliver som "altid" tirsdag og torsdag. Vi træner fra kl til (19.00) på bane 4! Opdateret 3. april: Banerne er netop "åbnet", så vi træner derfor på græs torsdag d. 7. april!!!

4 16. marts 2011» Træningsweekend: En stor tak til alle for en super hyggelig træningsweekend, de første billeder fra weekenden er lagt på hjemmesiden, så tag et kig under "multimedia", der vil løbende blive tilføjet yderligere Limone Cup: Der er nu kommet information omkring betaling af depositum. Kalender: Nyeste kalender ligger ligeledes på siden, hvor den plejer. Vær opmærksom på, at der er flyttet rundt på den kommende træningskamp mod Roskilde. Sjælsø rundt: Vi har tilmeldt 25 voksne til dette arrangement, så alle der har meldt tilbage er med på holdet. Nærmere info følger, når vi modtager dette men regn med medio maj. 7. marts 2011» God "point" høst til Limone Cup: Vi er godt igang med at samle point til vores kommende tur til Gardasøen. Det vælter i øjeblikket ind med flyers og det ser ud til, at fortsætte de næste par

5 måneder :-) I skrivende stund vil der allerede nu på søndag være behov for hjælp til endnu en uddeling af flyers. Det vil måske være en god måde, at få lørdagens oplevelser ud af kroppen :-) mere herom senest tirsdag. Vi er desuden igang med at undersøge div. fonde for generelle tilskud til turen. Sjælsø rundt 29. maj!!! Som tidligere nævnt, har vi fået mulighed for, at få en særdeles god point høst på en enkelt dags arbejde og det har vi takket ja til. Denne dag drejer det sig ikke om flyers men "vejhjælp" i forbindelse med afviklingen af Sjælsø rundt. Da det handler om trafikafvikling skal alle hjælpere være min. 18 år men drengene (uden søskende) er mere end velkomne, de tjener dog ikke selv point denne dag. Der er pt. ingen begræsning mht. hvor mange voksne vi må stille med, så kom gerne begge forældre eller endnu bedre, tag en onkel, tante eller bedsteforældrerne med. De point de høster går direkte i den enkeltes point bunke. Vi kender endnu ikke detaljerne for dagen men vi regner med ca. 6 timers deltagelse pr. person. Der er pt. forplejning med til de aktive deltagere sammen med point pr. deltager (voksen). Vi skal give løbsledelsen besked i uge 11 med et ca antal deltagere, så I må meget gerne ALLEREDE idag skrive til os på tilmeld@super98.dk hvis I vil score en masse nemme point og måske en hel (eller næsten) "fribillet" til turen. Derudover må I alle gerne reservere søndag d. 21. august, der afholder samme arrangør Ritter classic, et arrangement hvor vi også forventer at skulle hjælpe til. Det er stadig frivilligt om man vil give et nap med, men allerede nu er der mange der har min. 1/3 på plads af den første billet, for de få ganges arbejde vi hidtil har udført i 2011 :-) 28. februar 2011» Træningskamp mandag 7/3 Som vi fortalte igår efter kampen, har vi sagt ja til en træningskamp mod Fløng/Hedehusene, som vi tidligere har spillet gode kampe imod. Kampen spilles på grusbane, så det er et lidt anderledes underlag end vi er vant til. Kampen foregår hos dem nu på (Stenbuen, 2640 Hedehusene) Mandag d. 7/3 med kampstart kl , så mødetid bliver kl ved Idrætscentret. Vi håber drengene kan "nøjes" med lidt "let" aftensmad, så de ikke bliver for tunge. Da det er en træningskamp er ALLE udtaget men vi VIL gerne have en accept på jeres deltagelse på tilmeld@super98.dk. Husk også at melde afbud!!! HUSK betaling for den kommende træningsweekend er nu på torsdag!!! Vi mangler stadig et par kagebagere til lørdag aften, hvem melder sig først?

6 20. februar 2011» Nyt fra trænerteamet Så kom den færdige invitation/program til vores kommende træningsweekend. Vi har fået sammensat et spændende program, som med garanti bliver en "hård" men særdeles god weekend for alle, er vi helt sikre på Hent invitationen her: Super98 træningsweekend Vær OBS på betalingsfristen!! Pinsestævne (11/12 juni): Der har været stor tilslutning til deltagelse i et pinsestævne. Dette har vi taget konsekvensen af, og tilmeldt os et stort internationalt stævne i Albertslund. Kampene vil foregå lørdag samt søndag og vi planlægger en sammenkomst lørdag aften med fælles spisning m.v. i Vallensbæk Nord, hvor drengene evt. kan overnatte i telte. Den videre planlægning sker først om et par måneder, men reserver allerede nu dagene. Der er desværre kun plads til 13 drenge på holdet, så pladserne gives efter "først til mølle" princippet, så send os allerede nu en mail på tilmeld@super98.dk med jeres tilsagn. Nævn meget gerne om I vil deltage i fælles arrangement lørdag aften. Tour de Garda / Limone Cup Vi mangler desuden lige de sidste tilbagemeldinger vedr. "tour de Garda". Vi har nyt til jer om turen senest til vores træningsweekend, men vi kan dog allerede nu nævne, at vi har fået udskudt betalingen af vores depositum, så ingen skal have penge frem foreløbig. Sidst men ikke mindst - gør jer selv og ikke mindst os den store tjeneste, at få svaret tilbage på "det hele" allerede nu, det letter vores videre arbejde mere end I aner :-) God vinterferie til jer alle Dan & Casper 8. februar 2011» Turen går til... Limone Cup Nu er de sidste detaljer omkring pris for vores tur til Gardasøen faldet på plads :-) Der var stort flertal for, at vi tog en 8 dages tur med 5 overnatninger (se ref.fra forældremødet) og vi har nu fået den eksakte pris for turen, som bliver kr. 455 dyrere end den lille tur med 4 overnatninger. Af de 455 kr. går 300 til ekstra overnatning og forplejning og de sidste 155 til leje af bussen 1 døgn ekstra samt chauffør aflønning. Turen kommer derfor til at koste kr ,- pr. person inkl. ½ pension, indkvartering i bungalows og egen bus. Hertil holdgebyr på kr ,- De øvrige muligheder, som omtalt på forældremødet er stadig inkl. i prisen. Vi skal dog stadig være min. 45. deltagere (pt. 47 deltagere). Vi forventer selvfølgelig ikke, at der er nogen der springer fra turen med den overvældende interesse I alle har udvist. Tværtimod har vi hørt, at der måske er nogle ekstra tilmeldinger undervejs, fra de

7 familier der pt. kun har tilmeldt 2 personer. Afrejse dagen er pt. ukendt. Vi kan selv bestemme om vi vil have den ekstra dag i starten (afgang fredag) eller i slutningen af opholdet (afgang lørdag). Denne beslutning skal vi ikke tage endnu men I kan jo alle skrive tilbage inden den 20. februar på tilmeld@super98.dk med jeres forslag til afrejsedato og samtidig bekræfte jeres totale deltagerantal. Vi vender tilbage når vi ved hvornår depositum (kr. 250 pr. person) skal betales men regn med medio/ultimo marts. Husk der kan stadig laves et godt tilskud til turen med omdeling af div. flyers, lillebror lodder og senest hjælp ifm. Sjælsø rundt. Vi forventer stadig, at drengenes tur som min. vil blive finansieret af vores pt. kendte aktiviteter. Vi kan stadig godt bruge flere indtjeningsmuligheder, så hjælp jer selv og os andre på holdet med at finde disse muligheder. Der har været flere drenge, der var interesseret i, at gå med aviser og på den måde spare op til turen. Denne opgave vil Ulla Winther meget gerne står for koordineringen af, så interesseret kan tage fat i Ulla. Indtjeningen herfra går ikke ind over holdets konto men med nogle måneders arbejde kan det nu alligevel godt blive til et fornuftigt tilskud for den enkelte. 2. februar 2011» Tak for god ro og orden på gårsdagens forældremøde. Dejligt at se så mange af jer og super med den overvældende interesse til både træningsweekend og "Tur de Garda". Som det ser ud nu bliver vi 50 personer til træningsweekenden og 47 personer der om små 9 måneder drager til Limone cup :-) Referat fra mødet kan læses her 31. januar 2011» Så er agendaen til forældremødet klar: 1. Træningsweekend 2. Super98.dk 3. Dommere 4. Forårsstævne 5. "tur de Garda" 6. Eventuelt Vi glæder os til at se jer alle kl i mødelokalet på 1. sal

8 24. januar 2011» Kampændring: Roskilde KFUM har desværre ikke mulighed for at lægge bane til vores Vintercup kamp nu på søndag d. 30/1. Kampen er derfor flyttet til vores hjemmebane og afvikles allerede nu på fredag d. 28/1 kl Holdet udtages imorgen efter træningen, men er der allerede nu nogen der ved de IKKE kan spille fredag, må I meget gerne sende os en sms eller mail (afbud@super98.dk) ASAP!!! Kalenderen er selvfølgelig opdateret :-) Hold B skal søndag stadig spille SBU indendørs, for yderligere info, se kampkort. 14. januar 2011» Forældremøde: Super98 afholder forældremøde tirsdag d. 1. februar kl i mødelokalet på 1. sal i Idrætscentret. Agendaen vil være den kommende træningsweekend (11-13 marts) samt info omkring den forestående tur til Gardasøen i efterårsferien. Vi regner med, at se så mange af jer som muligt, og glæder os til at høre om jeres overvejelser og tiltag mht. at rejse midler til turen, så vi kan få det bedste afsæt til det videre arbejde frem mod turen. Giv en tilbagemelding på tilmeld@super98.dk på jeres deltagelse. Kalenderen er forøvrigt opdateret med nyeste info - se kalender 2. januar 2011» Godt nytår: Først og fremmest ønskes alle, spillere, forældre og søskende et rigtig godt nytår bliver et rigtig spændende år, hvor vi vil fortsætte med at udvikle de gode takter, som drengene har vist igennem Der vil komme til at ske rigtig mange spændende ting i løbet af 2011 og vi regner selvfølgelig stadig med en stor forældreopbakning. Der arbejdes allerede hårdt på turen til Garda i efterårsferien, ligesom programmet til den kommende træningsweekend er ved at tage form. Vi glæder os til at ser jer alle igen, både til træning, kampe, stævner og andre sociale aktiviteter. Træningstider: Vi starter som bekendt træningen igen fra torsdag d. 8/1 på kunsten og udover den "almindelige" træning, vil vi som et nyt tiltag have fysisk træning, hver tirsdag kl , i Idrætscentret, hvor vi har reserveret motionslokalet på 1. sal.

9 Husk derfor indendørssko, sjippetov og håndklæde. Det bliver hårdt men sjovt. Der skal stadig løbes ved siden af træningerne men mere herom når vi mødes i motionslokalet. Nyt skema kan dog allerede nu hentes under info. SBU indendørs: Den kommende runde i indendørs, er som I alle ved programsat. Vi stiller op med de samme hold som sidst. Det betyder, at Lars Westerberg igen står i spidsen for hold A, mens vi "tager" hold B. Hold A skal spille i Karlslunde hallerne søndag d. 9. januar kl Hold B skal spille søndag d. 30. januar kl i Jyllinge hallerne, lige efter Vinter cup udekamp samme dag, så det bliver en lang søndag.

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

Nyhedsarkiv fra 2011 2. halvår www.super98.dk

Nyhedsarkiv fra 2011 2. halvår www.super98.dk 20. december 2011» Det har været en hård proces, at udvælge det nye Super98 anno 2012. Vi har haft 20 drenge i vores udvidet trup og alle har ydet det bedste de kunne, så konkurrencen har været hård, idet

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

NU MED MULIGHED FOR AT TILMELDE SOM U-19 OG U-23

NU MED MULIGHED FOR AT TILMELDE SOM U-19 OG U-23 NYHED NYHED NU MED MULIGHED FOR AT TILMELDE SOM U-19 OG U-23 ALBERTSLUND HÅNDBOLD Indbyder hermed til Sportyfied Cup 6. og 7. juni 2015 Det er med stor glæde, at vi igen i år kan invitere til stævne i

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

NYHED VED OVERNATNING PÅ SKOLE ELLER VORES TELTPLADS ER 425 KR. NÅR DET BESTILLES SAMMEN MED SE PRISER FOR OVERNATNING OG MAD ANDET STED I

NYHED VED OVERNATNING PÅ SKOLE ELLER VORES TELTPLADS ER 425 KR. NÅR DET BESTILLES SAMMEN MED SE PRISER FOR OVERNATNING OG MAD ANDET STED I NYHED VED OVERNATNING PÅ SKOLE ELLER VORES TELTPLADS ER HOLDGEBYR PR. HOLD SOM OVERNATTER KUN 425 KR. NÅR DET BESTILLES SAMMEN MED HOLDTILMELDING, FOR MIN. 6-7 PERSONER SE PRISER FOR OVERNATNING OG MAD

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 2016 - Mini BIF-CUP for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august.

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Ramsing cup 2014 Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Igen i år vil Kirkeby IF sende børne og ungdomshold af sted til Ramsing Cup, som afholdes i Spjald, mellem Holstebro og Skjern. Ramsing

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 EM i 2016 i SPANIEN. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra d.19/3-26/3 2016.

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Nyhedsbrev uge 48-2012

Nyhedsbrev uge 48-2012 Nyhedsbrev uge 48-2012 Side 1 Bedsteforældre- og juleklippedag! Side 6 Forældremøde i 2.-3. klasse Side 4 Lucia-aften - UPDATE Side 6 Hærværk Side 4 Manglende skolebus-kørsel Side 7 VVFF-streamer til bilen

Læs mere

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14)

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) 27. september 2011 1. Velkomst 2. Kort om den igangværende sæson Efter en forrygende sæsonstart kom vi ned på jorden, og vi måtte indkassere et par store

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Skole OL finale 2016. Generel info

Skole OL finale 2016. Generel info Skole OL finale 2016 Generel info Velkommen Velkommen til Skole OL finalen 2016! Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, spændende konkurrencer, kampgejst og sammenhold!

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Super 98. Forældremøde Torsdag den 29/9-2011

Super 98. Forældremøde Torsdag den 29/9-2011 Super 98 Forældremøde Torsdag den 29/9-2011 Total har holdet tjent: kr. 116.500,- Fordelt på: Sjælsø rundt kr. 13.000,- Lillebror lodder kr. 23.500,- (blandt top 10 i DK) Flyers kr. 80.000,-!!!! Fordelt

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011 Informationsmøde Informationsmøde 1. Information om Thylejren 2011 Hvor skal vi hen Hvad findes der på lejren Økonomi Lommepenge Dags- og uge program Hvad skal jeg have med Elektronisk underholdning Badning

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011 Nyt fra 0. årgang Nu er efteråret rigtig kommet.det har betydet, at nogle børn er rykket mere indenfor, mens andre finder på nye udfordringer i efterårets flotte natur. Der er blevet fejet store bunker

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes 6.-8. maj 2016 Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival Et anderledes

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Vallensbæk svømmeafdelingen af 1939 2013-2014. Pilehaveskolen Fredag den 25. April Lørdag den 26. April

Vallensbæk svømmeafdelingen af 1939 2013-2014. Pilehaveskolen Fredag den 25. April Lørdag den 26. April Vallensbæk svømmeafdelingen af 1939 2013-2014 Pilehaveskolen Fredag den 25. April Lørdag den 26. April Lørdag aften: Fest, med spisning, hygge, præmieoverrækkelse og meget mere for alle svømmere, søskende

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

DesignBørnehuset SanseSlottet

DesignBørnehuset SanseSlottet DesignBørnehuset SanseSlottet Vi vil gerne byde jer velkommen i Designbørnehuset SanseSlottet. SanseSlottet er en afdeling af Børnehusene i Vonsild. Vi håber, denne skrivelse kan give jer et lille indblik

Læs mere

Hold Øje uge 23. En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF!

Hold Øje uge 23. En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF! Hold Øje uge 23 En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF! Hele skolen havde demokratidag torsdag. Alle klasser havde på sidste demokratidag (1. maj) udvalgt et tema, som de ville arbejde med. Nærmere bestemt

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6 Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder,

Læs mere

Koloniforældremøde Mandag d. 18. juni afholder vi forældremøde vedr. årets sommerkoloni. Kom of få svar på alle jeres spørgsmål

Koloniforældremøde Mandag d. 18. juni afholder vi forældremøde vedr. årets sommerkoloni. Kom of få svar på alle jeres spørgsmål En Information & nyheder fra Storagergaard fritidshjem Gl. landevej 15-2620 Albertslund Portion Tlf. 287860 1. 6, 3, 4 43454077 kontor www.storagergaard.albertslund.dk Mandag torsdag 11.45 17.00 Fredag

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Jobbanken Nygade 4, 7400 Herning 9722 3064 post@job-banken.nu job-banken.nu

Jobbanken Nygade 4, 7400 Herning 9722 3064 post@job-banken.nu job-banken.nu Herning Aarhus København Nyhedsbrev vinter 2016 Vi håber, du har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. Inde i nyhedsbrevet finder du en oversigt over og en beskrivelse af, hvilke aktiviteter

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Velkommen til Th. Langs. Telefon numre til SFO en SFO. Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97. www.thlang.dk. Hanne.kaa@thlang.

Velkommen til Th. Langs. Telefon numre til SFO en SFO. Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97. www.thlang.dk. Hanne.kaa@thlang. Velkommen til Th. Langs Telefon numre til SFO en SFO ens Mobil 50 46 05 81 Hanne Kaa - SFO leder 60 82 29 72 Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97 www.thlang.dk Hanne.kaa@thlang.dk SFO Velkommen

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Julehilsen Klubberne Holme Vestergård & Rundhøj & Legepladsen Rundhøj Byggeren

Julehilsen Klubberne Holme Vestergård & Rundhøj & Legepladsen Rundhøj Byggeren V I N T E R 2 0 1 3 Julehilsen Klubberne Holme Vestergård & Rundhøj & Legepladsen Rundhøj Byggeren Så blev det ferietid! For de fleste af vores medlemmer er det med stor forventning og fryd at det snart

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne!

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! Vi i SFOén glæder os til endnu et fritter-år sammen med jeres børn! Farvel til gamle og velkommen til

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter I tirsdags havde vi en rigtig fin eftermiddag sammen i SFO én. Der var fernisering for Nancys flotte vægmaleri. Alt foregik efter kunstens regler

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse)

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015 Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) 2. Nyt Fra Kredsen Forårsfestivaler (Se mail jeg har sendt idag om udviklingsmøder)

Læs mere

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014.

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. Indbydelse og stævneinformation Som noget nyt kan der i år tilmeldes enten i A eller B række i

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Stævneprogram Lørdag og søndag den 16-17. august 1 Rema 1000 Pige Cup 2014 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Rema 1000 Pige Cup 2014 Praktiske

Læs mere

Opstarts- og infoaften 11-02-2016

Opstarts- og infoaften 11-02-2016 Vi skal til Barcelona i 2017 HOG srejseklub 2017 Opstarts- og infomøde 11. februar 2016 Hvad er HOG s Rejseklub? Baggrund og formål Rejsemål Cup og eget **** Hotel Foreløbig tidsplan og udflugter Hvem

Læs mere

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole.

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Kære elever, forældre og ansatte. Velkommen til det nye skoleår. I denne kalender kan I orientere jer om alle årets arrangementer, ferier og fridage. I kan

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Med disse ord byder jeg Jer alle velkommen til Albertslund, til nogle forhåbentlig gode, spændende og solrige håndbolddage.

Med disse ord byder jeg Jer alle velkommen til Albertslund, til nogle forhåbentlig gode, spændende og solrige håndbolddage. Vi er glade for, at vi endnu engang kan byde velkommen til et af Danmarks største ungdomsstævner med 295 hold, og hvor der skal spilles rigtig mange kampe. Det er stadig DANSKE BANK, Albertslund afd. som

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Kære forældre til kommende skovbørn

Kære forældre til kommende skovbørn Privat Skovbørnehaven Mariehønen Skovbrynet 44 2800 Lyngby Telefon 30965035 E-mail: Bestyrelsen: kontakt@mariehoenenprivat.dk Leder: mariehoenen@mariehoenenprivat.dk NORMERING: Vi er 5 voksne og 27 børn.

Læs mere

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN.

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Vi er beliggende i et område med en blanding af ejer og lejeboliger. Der er mange grønne områder og stisystemer,

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende!

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende! Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Ulvehytten er fantastisk spændende og anderledes overnatningsmulighed i Knuthenborg Safaripark. Herunder finder I en række oplysninger,

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

5-mands & Turnering 2010-11

5-mands & Turnering 2010-11 5-mands & Stævner Jyske 3-bold 2006 Turnering 2010-11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2010-11 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som Region 3

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Badmintonafdelingens afdelingshåndbog

Badmintonafdelingens afdelingshåndbog s afdelingshåndbog INDHOLDSFORTEGNELSE: FORORD... 2 PRÆSENTATION AF BESTYRELSEN:... 3 FORRETNINGSORDEN... 4 UNGDOMSAFDELINGEN:... 5 TRÆNERE & HJÆLPETRÆNERE:... 5 TURNERINGS- OG MOTIONISTAFDELINGEN:...

Læs mere

Præmieværdi DKK 500.000,-

Præmieværdi DKK 500.000,- Danmarks største indendørs håndbold turnering Præmieværdi DKK 500.000,- 2008 2008 T-shirt til alle deltagere! A+B+C slutspil (min. 5 kampe pr. hold International håndboldturnering for ungdom d. 20.-23.

Læs mere

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Viby J., den 7. oktober 2015 Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Deltagere: Kreds 1 og 2: Kreds 3: Kreds 4: Kreds 5: Kreds 6: Kreds 7: Kreds 8: Forbundskontoret: Edvard

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 18.-20. APRIL 2019 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sidste tilmelding søndag den 20. jan. 2019 EARLY BIRD RABAT inden 1. janu ar 2019 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

Maj - juni 2009. Fælles fødselsdag. Vind en guldbarre. Dato for Skolestart. Børnefestugen. Tilmelding til Sommerferien. Den olympiske Fakkel.

Maj - juni 2009. Fælles fødselsdag. Vind en guldbarre. Dato for Skolestart. Børnefestugen. Tilmelding til Sommerferien. Den olympiske Fakkel. Kort og Godt Møde for nye børns forældre!! Onsdag d.3. juni er der forældremøde for de nye forældre. Tidspunktet er kl.17-18.30 på Grønningen. Vi skal have besked om I kommer eller ikke kommer! Se side

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012 Fælles info Nye mobil numre. Vi overgår til mobil telefoni, således man vil kunne sende SMS til os også. Derfor bedes I venligst slette de numre I har hertil og i stedet notere følgende nye numre. Læg

Læs mere