Odden Borg Avis. september 2008 nr. 3/13. årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Odden Borg Avis. september 2008 nr. 3/13. årgang"

Transkript

1 Odden Borg Avis september 2008 nr. 3/13. årgang Generalforsamlingen den 26. april. Der var dækket festligt op til fæstebønderne i Læderstuen. Der var dejlig musik, skipperlapskovs, kaffe og lagkage, gaveoverrækkelse, samt tak fra fondsbestyrelsesformand Estrid Mark

2 Formanden fortæller: Det var en dejlig stor flok mennesker, som fulgte den forrige formands opfordring til at møde op til generalforsamlingen og bese det nye tag og det øvrige restaureringsarbejde. Dejligt var det også, at en endnu større flok, igen mange fæstebønder, var med til at gøre indvielsesdagen den 14. juni til en meget festlig oplevelse. Nu har det været sommer på Odden. God dansk sommer, som også har museumsvejr. Rigtig mange kommer og får en spændende oplevelse; både førstegangsbesøgende og de, som har været her før. De nye vægge og den nye ophængning præsenterer billederne særdeles smukt. Så det er bestemt et besøg værd. Lisbet N. Jensen Udgiver af Odden Borg Avis: Fæstebonde under Herregården Odden Redaktion: Gerda Rump Christensen Tlf , e-post Indhold: Personalet på Odden... 3 Arrangementer... 4 Nyt fra fondsbestyrelsen... 5 Genåbning af Samlingen... 5 Generalforsamlingen, ref... 6 Herregården Odden, Oddenvej 31 Tlf Åben daglig Daglig leder: Lisbet Hansen Tryk: Vestergaards Bogtrykkeri Aalborg - Hjørring Bestyrelsen 2007/8 Formand Lisbet Nørgaard Jensen Grandskovvej Vrå E:post Kasserer Jan Balling Aldershvilevej 98 B 1.th Bagsværd E:post Sekretær Eivy Balling Gl. Kongevej 128 A 4.tv Frederiksberg C E:post Bestyrelsesmedlemmer Hasse M. Clausen Holmevænget Holmegård E:post Gerda Rump Christensen, redaktør A. N. Hansens Allé Hellerup E:post Susanne Sander Gyldenrisvej Hjørring E:post Ruth Lønskov Ved Volden 11 5.th København K E:post Bestyrelses suppleant Søren Risager Lundholmvej 3, Astrup 9800 Hjørring E:post Agnes Pilgaard (orlov) 2

3 Af Lisbet Hansen Inspiration og uddannelse af personalet på Odden I første halvdel af 2008 har mere end 300 medarbejdere i nordjysk turisme deltaget i VisitNordjyllands værtskabskurser. I turismebranchen er de menneskelige relationer den vigtigste værdi- og loyalitetsfremmende faktor. Det er baggrunden for, at VisitNordjylland med EU midler bevilget gennem Vækstforum gennemfører et gæstfrihedsprogram rettet mod alle nordjyder og det nordjyske turisterhverv. Det er et mål, at befolkningen i større udstrækning anerkender turismens betydning for regionen og flere bliver gæstfri-ambassadører. På Herregården Odden fik vi i foråret arrangeret et lokalt værtsskabskursus for de nuværende ni medarbejdere på museet. Vi havde et par særdeles givende aftener, hvor vi fik belyst og diskuteret vores egen rolle som værter og samspillet med vores gæster. I skrivende stund har vi haft en rigtig god sommersæson på med mange glade gæster, og vi glæder og til at tage imod endnu flere! Fra venstre bagerst: Jakob Kofoed, Sten Jensen, Lisbet Jensen, Birte Nielsen, Kirsten Lilleheden, Svend Lilleheden. Forrest: Jonna Vrængmose, Lisbet Hansen, Susanne Hansen 3

4 Af daglig leder Lisbet Hansen Arrangementer Søndag den 7. september - Go Global et nordjysk musikprojekt udbreder kendskabet til verdensmusikken. Kl Blue Jar [Irland] gipsy jazz. Blue Jar, den irske sigøjner jazz gruppe. Deres stil kan beskrives som musik tappet fra kilden. Kl Musica Officinalis [Italien] middelaldermusik mixet med Balkan og musik fra Mellemøsten. Musica Officinalis er et innovativt, sprudlende og virtuost orkester. De ønsker at give musikken til deres tilhørere, som den helbredende kraft den er. Gratis adgang. Læs mere på Torsdag den 25. september kl Foredrag Med J.F. Villumsens billede maleren modtager musikeren ved indgangen til parnasset som eksempel, fortæller og demonstrerer hypnotisør og hypnoterapeut Hans Jørgen Svendsen, hvordan kunstneren kan være inspiration til at nå ind til underbevidste ressourcer. (Varighed ca. 2 timer). Pris 100 kr, inkl. Entre til Willumsen-samlingen og en forfriskning i pausen Billetbestilling senest 9. sept. på tlf eller Efterårsferie Hele efterårsferien (uge 42) er vi klar med varm kakao og boller og opgaveark til alle nysgerrige børn og deres forældre eller bedsteforældre. Børn under 14 år har altid gratis adgang. Tirsdag den 14. oktober kl for børn som tør! Besøg en helt mørklagt herregård med lommelygte! Tag dine voksne med til gys! 4

5 Af bestyrelsesformand Estrid Mark Nyt fra Fondsbestyrelsen Victor Petersens 90-års fødselsdag blev markeret ved en stemningsfuld reception den 25. maj med koncert, taler og Kirsten Petersens overdragelse af privatejede Willumsenværker til Samlingen. Som omtalt nedenfor havde vi en festlig genåbning af Samlingen den 14. juni. Vi håber, at kunne fortsætte med renoveringen her i efteråret således at 1. salen og dele af stueetagen kan stå færdige til foråret Vi venter p.t. svar på vore ansøgninger til flere fonde. Vores daglige leder Lisbet Hansen har desværre ønsket at gå meget ned i tid da Lisbet og hendes mand har forpagtet Restaurant Svanelunden i Hjørring. Vi har derfor ansat Jonna Vrængmose som kustode og er glade for at byde hende velkommen. De 2 bestyrelser er begyndt at forberede festligheder i anledning af 40 året for Samlingens oprettelse og 20 året for Samlingens hjemsted på Odden. Af Lisbet Hansen Genåbning af Willumsen-samlingen Lørdag den 14. juni kl Trods sorte skyer i horisonten, skinnede solen hele eftermiddagen. Bestyrelsesformand Estrid Mark bød velkommen til de ca. 140 fremmødte, og viceborgmester Jens Broen holdt en festlig åbningstale og gav bl.a. udtryk for den glæde og stolthed, som man har i Hjørring Kommune over at være hjemsted for Victor Petersens Willumsen-samling og i denne sammenhæng også en personlig tak til Kirsten Pedersen og hele familien for deres store indsats. Herefter holdt bestyrelsesmedlem Troels Andersen en 5 inspirerende tale om renoveringen og planerne for det fortsatte arbejde. Omtalt blev fundet af et byggeregnskab fra 1880, hvor renoveringen kostede ca kr. Så var det tid for gæsterne til at bese de smukke rum samt loftsetagen og imens spillede Kalles Jazzband muntre toner i borggården. Efterfølgende var der ta selvkaffebord i borggården, hvor fæstebønderne havde sørget for et overdådigt traktement. Det blev sent, før den sidste kaffetår og kagekrumme var fordøjet.

6 Generalforsamling 26. april 2008 Fæstebonde under Herregården Odden Efter den traditionelle Odden sang (af Fritz Tandrup), som blev akkompagneret af pianisten Kaja Bundgaard og bratschisten Tomas Kvæde. Derefter var der 25 min. underholdning med de dygtige kongelige musikere. Derefter blev der serveret skipperlapskovs, sponsoreret af Uffe. Formanden Agnes Pilgaard bød velkommen til alle. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formand aflægger beretning 3. Kasserer aflægger regnskab - vedtagelse af kontingent for Valg af bestyrelse og 2 suppleanter 5. Valg af revisor 6. Behandling af indkomne forslag 7. Afsløring og overrækkelse af foreningens donationer til samlingen 8. Eventuelt Ad 1. Valg af dirigent og referent Poul Jelsager blev enstemmigt valgt til dirigent og takkede for tilliden. Poul erklærede generalforsamlingen lovligt indkaldt og beslutningsdygtig. Eivy Balling blev valgt til referent. Ad 2. Formanden aflægger beretning v. Agnes Pilgaard: Vi er dags dato 390 fæstebønder tilknyttet Herregården Odden. Det er lidt flere end sidste år, men vi har i årets løb fået afklaret medlemskab for en del fæstebønder, som har været i restance med betaling af kontingent. Vi er meget glade for jeres bidrag. Hvad har fæstebønderne så bidraget med? I regnskabsår 2007 har fæstebondeforeningen været i stand til at donere samlingen / fonden to værker af Willumsen, nemlig: - Dame med kop. Pris kr. - Stenbrud 2. Fantasi over et menneskeliv. Pris kr. Begge værker er købt på Bruun Rasmussens auktioner. Herudover er der købt inventar fra Odden, som indtil nu har været i privateje. Det drejer sig om: - Langbord og 3 bænke - Russisk Krone - Prismekrone - Lille trug med kværn Tingene er blevet vurderet og vurderingsprisen er betalt, hvilket i alt er kr. Tilskud til annoncering og markedsføring 6

7 Vi foretog disse dispositioner i 2007, i forventning om at kunnet sælge en skulptur af Henry Heerup, der er vurderet til kr. Det lykkedes ikke, og derfor har vi et negativt resultat på bundlinien. I 2007 har fæstebondeforeningen fra fæstebønder modtaget gavebidrag til fonden på i alt kr. Det bliver spændende at høre, hvad fondsbestyrelsen har valgt at bruge pengene til. Arrangementer Det har været et stille år på Odden i forhold til arrangementer. På grund af arbejde med at lægge nyt tag og efterfølgende indendørs renovering af 1. salen, har der ikke været så store muligheder for at lave arrangementer, men i efteråret var nogle af jer med til Stillads jazz her på gårdspladsen. På stilladset var der lavet scene, og et rigtig godt lokalt jazzband optrådte. Der blev serveret stegeben, kartofler og salat. Det var en fantastisk aften, hvor vi var nogle fæstebønder samt ansatte der serverede og riggede til. Vi var omkring 60 deltagere en stille lun sensommeraften. Et andet stort arrangement der, på trods af renoveringen, blev gennemført var julearrangementet først i december. Lokale kunsthåndværkere solgte og viste nogle af deres produkter frem. Der var ligeledes smagsprøver på snapse, syltetøj, gedekød, og selvfølgelig bagte fæstebønder igen æbleskiver over den åbne ild i køkkenet, samt der blev solgt og serveret gløgg. To meget hyggelige dage med ca. 200 besøgende hver dag. Renoveringen I forbindelse med renoveringen blev en stor del af Willumsen samlingen udlånt til Silkeborg Museum, som lavede en meget flot udstilling. Der er undervejs blevet flyttet rundt på billeder, mange har fået nyt papir og nye rammer, udført af Jacob Kofoed. Det har været meget spændende at komme på Odden. Det er, som om der er kommet mange nye værker. Når de hænger et nyt sted og måske også er blevet renoveret, har de næsten ikke været til at kende igen. Et sjovt indslag, der havde stor succes, var salg af signerede tagsten. Det bliver sjovt for taglæggerne om 100 år, når taget skal renoveres, med alle de navne der er skrevet på bagsiden af tagstenene. Pga. renoveringen på Odden har man kun taget ½ entre, hvilket har betydet indtægtsnedgang, og 7

8 herudover har der manglet indtægter fra de arrangementer, der tidligere er blevet afholdt hvert år. Den 14. juni åbner udstillingen igen. Så skulle alt være på plads. I den forbindelse vil der blive lavet et særligt arrangement, hvor fæstebønder vil blive bedt om at være behjælpelige. Det samme gælder for en række andre aktiviteter, som kommer til i løbet af året for at kompensere for indtægtsnedgangen i Her får vi også brug for fæstebøndernes talenter. Vi har i bestyrelsen i år lavet ny hvervebrochure, som vi havde håbet at kunne vedlægges den sidst udsendte Borg Avis, men det blev for tungt og ekstra porto blev for stor en udgift. Så derfor udleverer vi i dag brochurer til alle, med håb om, at I kan skaffe en enkelt fæstebonde hver husk - den der bidrager med flest nye fæstebønder i 2008 bliver udnævnt til årets fæstebonde, og får en gave. Der vil ligeledes blive trukket lod om en Willumsen plakat blandt de, der bidrager med nye medlemmer. Det er vores medlemskab, der giver os mulighed for at donere flere kunstværker til Odden, og som gør, at det bliver ved med at være spændende at komme på Odden. Vi har i bestyrelsen i 2007 mistet bestyrelsesmedlem Ib Herman Christensen som døde efter længerevarende sygdom. Det var et stort tab for bestyrelsen og for musikelskere. Tak til Afslutningsvis vil jeg på bestyrelsens og Fondens vegne takke alle I fæstebønder for det bidrag, I yder såvel praktisk som økonomisk via det årlige kontingent. Tak til Vestergaards Trykkeri for god behandling og flot arbejde ved trykning af Borg Avisen. Vi vil også gerne takke Hirtshals Mejeri, Bjergby Brugs, Solbakkens Blomster og Plantecenter for bidrag til denne generalforsamling. Uffe, kok på den gamle smedje v. Børglum Kloster og snart forpagter på Svanelunden i Hjørring skal have stor tak for sponsoreringen af Skipper-lapskovs til denne generalforsamling. Vi vil sige tak for godt samarbejde og god hjælp til Lisbeth Hansen og Jacob Kofoed, ansatte på Odden. Også tak til Estid Mark, formand for Fondsbestyrelsen. Det har været et kæmpe arbejde for fondsbestyrelsen at styre denne store renovering ikke mindst at skaffe midler til renoveringen. Også stor tak til den øvrige bestyrelse Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med jer. Til slut en kæmpe tak til Kirsten Pedersen for hendes gæstfrihed, og dejlige måde at være på. Formandens beretning blev godkendt. Ad 3. Kassereren aflægger regnskab Jan Balling gennemgik det omdelte regnskab. 8

9 Poul gav ordet til forsamlingen for spørgsmål. Der var megen snak om Heerup skulpturen og hvor og til hvilken pris den skulle sælges. Der var enighed i, at det ikke skulle være for enhver pris. Hvis skulpturen blev solgt, hvad havde bestyrelsen så i tankerne at investere i? I 2009 er det 40 år siden, at Victor Petersen åbnede den 1. samling i Ribe og 20 år siden, at samlingen kom til Odden var der særlige planer om en gave i den forbindelse? Det vil bestyrelsen arbejde med. I den forbindelse blev nævnt, at fæstebonde Westergaard trykkeri (vores trofaste sponsor), ville sponsorerer en tryksag til jubilæet. Der var lidt undren over regnskabet. Der blev udtrykt håb om sponsorgaver, da regnskabet i år, isoleret set, bør blive bedre. Jan nævnte, at der havde været lidt uoverensstemmelse ved overgang til et nyt regnskabssystem, og det ville blive koordineret. Regnskabet blev derefter godkendt. Kontingent for 2009 Megen snak om forhøjelse af kontingent og hvordan det fremtidigt skal være. Resultat: Generalforsamlingen gik ind for, at kontingent for 2010 blev 250,00 kr. + prisregulering. Det lægger op til en vedtægtsændring, der fortæller, at kontingentet er pristals-reguleret. Ad 4. Valg af bestyrelse og 2 suppleanter Agnes præsenterede den siddende bestyrelse og gav derefter ordet til dirigenten. Valgte bestyrelsesmedlemmer Susanne Sander genvalgt, Hasse Martinus Clausen genvalgt, Ruth Lønskov indtræder i stedet for Agnes Pilgaard, Gerda Rump Christensen indtræder i stedet for Ib Hermann Christensen. Jan Balling, Eyvy Balling og Lisbet Nørgaard Jensen er ikke på valg. Suppleanter: Agnes Pilgaard, Søren Risager (nyt medlem i bestyrelsen) Efter generalforsamlingen konstituerede den ny bestyrelse sig (se side 2) Ad 5. Valg af revisor: Jens Broen blev genvalgt. Ad 6. Behandling af indkomne forslag Ingen indkomne forslag. 9

10 Ad 7. Overrækkelse af foreningen donationer Formanden Agnes Pilgaard overrakte de 3 kunstværker til Formanden for Fondsbestyrelsen Estrid Mark: 1. Bjerglandskab 2. Portræt af en afrikaner fra 1914 (Tunis billeder). 3. Portræt af en spanioler, litografi fra 1911 Estrid fortalte om billederne, og rettede en stor tak til fæstebønderne: Fæstebønderne er uvurderlige, både i det daglige, men det har også stor betydning, når der skal søges midler, at så mange støtter op om museet. Billederne blev købt på Bruun Rasmussen sidste år, og har hængt i Jyske Bank. Vi har købt en buste for 2007 gavebidraget på kr. Busten står i vinduet her i læderstuen. Fæstebondeforeningen har øget kendskabet til Odden via annoncering i Lysets Land. Når vi søger fonde, ja, så kan vi skrive, at vi har en aktiv fæstebondeforening fra hele landet, som støtter og yder et stort praktisk arbejde. Vi er ved at udarbejde en tiltrængt introduktion til bygningen /samlingen, som vi har fået bevilget penge til af jer i Som I ser, er vi i fuld gang med renoveringen, som vi håber er færdig til 14. juni, hvor genåbningen finder sted. Jeg tror det bliver en festlig dag. I er hermed alle inviteret. Trods renoveringen har besøgstallet været svagt stigende, så Odden er ved at printe sig fast på kortet. Indtægter fra billetsalget er faldet grundet ½ entre pris. Vedr. renovering: I næste uge skal den lange gang males. Konservator arbejder med kalkmaleriet til efteråret, hvis vi får bevilget fondspenge. Fra 1. maj begynder vi at hænge billeder op. Jeg håber, at der til jeres generalforsamling næste år vil fremstå et endnu smukkere Odden. 10

11 Jeg vil lige præsentere Troels Andersen, som også sidder i fondsbestyrelsen. Troels har fået Jorn Museet op at stå og ved alt om museer. Troels er en uundværlig støtte for fonden og specielt for mig. Her til sidst vil jeg invitere fæstebønderne til endnu et arrangement søndag d. 25. maj. Min far Victor Petersen ville være blevet 90 år den 26. maj. I den anledning vil der være musik af Nikolaj og Miwako Andersen (bratsch og klaver). De har tidligere spillet på Odden i min fars tid. Min mor Kirsten vil overdrage en række af hendes værker af J.F. Willumsen til Fondet. Jeg tror det er lige i Victors ånd. Ad 8. Eventuelt Derefter blev ordet givet til Jakob Kofoed, som fortalte om det store projekt, der er i gang med nye rammer til kunsten, og fortalte, hvor vigtigt det er, at kunsten får de rette omgivelser. Det har været et år med udfordringer for at få det hele til at hænge sammen. Der var en hilsen fra Lisbet Hansen. Lisbet har udfærdiget en liste over de arbejder, der skal udføres inden åbningen den 14. juni. Listen er til brug for de fæstebønder, der gerne vil hjælpe med at få gjort Odden klar. Der er givet museet en gave fra Mads Rosenstand et husgeråd som har været anvendt i Willumsens køkken. Agnes takkede Poul Jelsager for indsatsen og sluttede generalforsamlingen med tak for god ro og orden. 11

12 De nyrestaurerede rum på 1. sal beses og beundres ved genåbningen af Samlingen den 14. juni 12

Odden Borg Avis. August 2009 nr. 2/14. årgang

Odden Borg Avis. August 2009 nr. 2/14. årgang Odden Borg Avis August 2009 nr. 2/14. årgang Jubilæum søndag 30. august kl. 14.00 på Odden, hvor den restaurerede kalkmaleridekoration fra 1500-tallets første halvdel nu kan beundres på 1. salen, midt

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M Februar 2013 Fyns Militærhistoriske Samlings generalforsamling d. 19. februar 2013 på Dannevirke Formanden Johannes Lollesgaard bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Formanden fortsatte med

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MEDLEMSBLADET KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MUSEUMSBERG FLENSBURG Kunstmuseet i Tønders særudstilling, Kiming, med værker af Inge Lise Westmann fortsætter til Museumsberg i Flensburg.

Læs mere

Odden Borg Avis. December 2009 nr. 3/14. årgang

Odden Borg Avis. December 2009 nr. 3/14. årgang Odden Borg Avis December 2009 nr. 3/14. årgang Troels Andersen viser nyerhvervelsen, det 180 x 97 cm store selvportræt af Willumsen, et af forarbejderne til hovedværket Maleren og hans familie fra 1912

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling 11.februar 2012 kl. 09.15 i Gimles Cafe Helligkorsvej 2, Roskilde Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Ib Trelby blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 I By- og Landskabsforvaltningen og Miljø- og Energiforvaltningens kantine på Stigsborg Brygge 5,

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 26. februar 2015 kl. 17:30 Værkerne, Frederiksvej 27, Sorø Antal deltagere 11 (deltagerliste se bilag 2). Dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Odden Borg Avis. December 2008 nr. 3/13. årgang

Odden Borg Avis. December 2008 nr. 3/13. årgang Odden Borg Avis December 2008 nr. 3/13. årgang J.F. Willumsens ateliervilla på Strandagervej 28 i Hellerup fik i weekenden 13.-14. september besøg af 3.000 meget interesserede gæster. Realea og Willumsens

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for Grenaa Kunst- og Musikforening

Vedtægter for Grenaa Kunst- og Musikforening Vedtægter for Grenaa Kunst- og Musikforening Vedtægter 1. Navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Grenaa Kunst- og Musikforening. Dens hjemsted er Norddjurs Kommune. Foreningens formål er i tæt samarbejde

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk Bælum Møllelaug Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk 1. Valg af en dirigent, referent og 2

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henvendelse til Poul Erik Jepsen Tlf. 62 27 11 62. Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Henvendelse til Grete

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30. marts 2016 kl.

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30. marts 2016 kl. Referat Generalforsamling for året 2015 i Egnssamlingens Støtteforening Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30. marts 2016 kl. 18:00 Dagsorden jf. vedtægter: 1. valg af dirigent 2. bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet FEB 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet Lørdag d. 21. marts 2015, kl. 13.00 i Frøslevlejren i Barak W7 (efterskolens cafeteria). Inden generalforsamlingen vil det være muligt at

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm.

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm. Stabil fremgang i medlemstallet Støtteforeningen Hirtshals Fyr bag en lang række aktiviteter i 2013 398 medlemmer i Støtteforeningen Hirtshals Fyr ved årsskiftet, og det skulle være mærkeligt, hvis ikke

Læs mere

Jeppe Skovgaard Schmidt

Jeppe Skovgaard Schmidt Jeppe Skovgaard Schmidt Fra: Familien Buur/Petersen Sendt: 20. august 2014 12:37 Til: Jeppe Skovgaard Schmidt Emne: Fjernelse/udskifning af bump på Knud Rasmussensvej, Lynge Vedhæftede

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Odden Borg Avis. Generalforsamlingen 1. maj begyndte med koncert i Flygelstuen

Odden Borg Avis. Generalforsamlingen 1. maj begyndte med koncert i Flygelstuen Odden Borg Avis September 2010 nr. 2/15. årgang Generalforsamlingen 1. maj begyndte med koncert i Flygelstuen Formanden fortæller: Det var en fornøjelse at se mange fæstebønder til generalforsamlingen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 SKRÅNINGEN Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 Der deltog 72 medlemmer i generalforsamlingen og 67 i spisningen. Inden generalforsamlingen fortalte Berit

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19:30. i kantinen, Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19:30. i kantinen, Stigsborg Brygge 5, Nørresundby Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19:30 i kantinen, Stigsborg Brygge 5, Nørresundby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Aalborg Danse - og Spillemandslaug

Aalborg Danse - og Spillemandslaug Aalborg Danse - og Spillemandslaug Foråret 2014 Nytårsbal med Schmykkers Nøkker Lørdag den 18. januar 2014 Spillemandsfestival Lørdag den 12. april 2014 Trekanten Kultur & Foreningshus Sebbersundvej 2A,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud:

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Bestyrelsen. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Formand: Anni Juhl Jørgensen Tlf. 97855589 21224575 Mail: ajj-7600@webspeed.dk Næstformand: Kirsten

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010. Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag:

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010. Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag: S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010 Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag: Kvindernes placering i Vikingesamfundet og eksempler

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Foreningen har hjemsted i Århus Kommune.

Foreningen har hjemsted i Århus Kommune. Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 27. juni 2003 med ændringer fra den ekstraordinære generalforsamling den 30. september 2003. Senest ændret på generalforsamlingen d. 18. april 2012. Vedtægter

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. For PERSONALEKUNSTFORENINGEN. Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby

V E D T Æ G T E R. For PERSONALEKUNSTFORENINGEN. Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby V E D T Æ G T E R For PERSONALEKUNSTFORENINGEN Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby FORENINGENS FORMÅL M.V. 1 Formål: At fremme medlemmernes interesse for kunst bl.a. gennem foredrag, udstillings-

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med.

Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV APRIL 2015 Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med. I mit sommerland hvor jeg bor, så har

Læs mere

Grundejerforeningen. For Hellerup og Maglegaard Sogne. Øregådsparken

Grundejerforeningen. For Hellerup og Maglegaard Sogne. Øregådsparken Grundejerforeningen For Hellerup og Maglegaard Sogne Øregådsparken Marts 2015 Formanden skriver Erantis og vintergækker lyser op alle vegne og byder os velkommen til foråret 2015. Foråret er den tid på

Læs mere