Referat GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER"

Transkript

1 Referat GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER med følgende dagsorden: Tirsdag den 10. december 2013 kl Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger revideret regnskab 4. Kontingent fastsættelse iht. paragraf 4 5. Indkomne forslag herunder forslag iht. paragraf 3 6. Valg ifølge paragrafferne 7 og 9 På valg til bestyrelsen Poul Byskov, Ebbe Andersen og Hans Jørgen Vestergaard 7. Valg af Æresspiller 8. Valg af Årets Fund 9. Eventuelt Bestyrelsens forslag iht. paragraf 3: Bestyrelsen bemyndiges til i kalenderåret 2014 at forvalte pengeoverførsler til Freja-fodbold og Randers FC efter evne og behov Indkomne forslag: Eventuelle forslag fra medlemmer bedes fremsendt til formanden Jan Glerup, Bødkervej 11, 8920 Randers NV senest 8 dage før generalforsamlingens afholdelse. 26 deltog i årets generalforsamling. 1. Valg af dirigent Finn Holleufer blev enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen var rettidigt offentliggjort.

2 2. Formandens beretning Hvem skulle have troet at sæsonen 2012/2013 skulle blive et så fantastisk fodboldår. Da jeg stod her sidste år havde jeg nok ikke helt troet på at vi skulle få medaljer i sæsonen 2012/2013. I min formandsberetning i år vil jeg fokusere på følgende områder: Sportslige resultater i Randers Freja Fodbold Samarbejdet med Randers Freja Fodbolds bestyrelse Aktiviteter i Frejas Fodboldvenner, Randers FC Diverse. Sportslige resultater i Randers Freja Fodbold: Jeg bliver desværre/heldigvis nød til at gentage mig selv igen i år. Talentmassen i Randers Freja Fodbold er helt uovertruffen. Det er måske den stærkeste talentmasse vi nogensinde har haft. Vore hold klare sig fantastisk og endnu et år med rigtig mange dygetige spillere der er udtaget til diverse landshold. Jeg vil ønske følgende spillere tillykke med udtagelsen til landsholdet i 2013: - Nicolai Brock-Madsen, U21 - Kasper Junker U20 - Jacob Dehn Andersen, U19 og U20 - Alexander Nybo U18 - Gøkcan Kaya U18 - Onur Albayrak U17og U18 - Jonas Bager U17 og U18 - Emil Kjeldsen U18 - Emil Riis Jakobsen U16 Medlemstallet i 2013 er endnu engang i fremgang. Det er specielt de små årgange der er grøde i. Der skal ikke være tvivl om, at fremtiden for fodbolden i Randers Freja ser rigtig lys ud. Der er også i år opnået mange flotte forboldmæssige resultater. Jeg nævner her et par af resultaterne. Danmarksserien pulje 3 foreløbig nr. 6 U19 Drenge Ligaen foreløbig nr. 12 U17 Drenge Ligaen foreløbig nr. 1 Derudover rigtig mange flotte resultater i alle rækker for både drenge og piger. Jeg vil hermed ønske Randers Freja Fodbold tillykke med de mange flotte resultater der er opnået i 2013 og held og lykke med 2014.

3 Samarbejdet med RFF s bestyrelse Samarbejdet med Randers Freja Fodbolds bestyrelse har i år ikke helt været på samme niveau som sidste år. Vi har afholdt 1 møde i år. Ånden på mødet var meget positivt og vi besluttede at Frejas Fodboldvenners bestyrelse skulle indkaldes til diverse forældre/spillermøder for at gøre opmærksom på Frejas Fodboldvenner. Som formand for Frejas Fodboldvenner kan jeg konstatere at vi desværre ikke er blevet informeret eller indkaldt til et eneste møde. Det er jeg meget ked af, da det var vores mulighed for at komme tæt på potentielle nye medlemmer til Frejas Fodboldvenner. På generalforsamlingen i Randers Frejas Fodbold måtte bestyrelsen sige farvel til et par markante bestyrelsesmedlemmer. Jeg finder det tankevækkende eller måske bekymrende, at så markante bestyrelsesmedlemmer vælger at sige farvel. Skal jeg som formand for Frejas Fodboldvenner være bekymret for bestyrelsen/randers Freja Fodbold?? Som I ved er foreningens formål, ved økonomisk og anden støtte, at hjælpe Freja s fodboldafdeling til de bedst mulige placeringer. I år har Randers Freja Fodbold modtaget kr i foråret samt i efteråret 2013 fra Frejas Fodboldvenner. Pengene er anvendt til følgende: 1) Kursusaktiviteter, hvor vi anvendte brutto mod budgetteret ) Afskrivning på Randers KF-eventyret vi afskrev mod budgetteret 0, idet vi ikke forventer at få dameseniorfodbold de kommende år. 3) Transportudgifter pigeungdom, hvor vi anvendte mod budgetteret grundet højere rangering end forventet. 4) Transportudgifter U13-15 drenge bredde, hvor vi anvendte mod budgetteret grundet højere rangering end forventet. 5) Transport og trænerudgifter i U13-15-udviklingsgruppen, hvor vi anvendte mod budgetteret Jeg vil igen i år påpege, at jeg er bekymret over at vores medlemsskare er meget voksne medlemmer. Vi har brug for tilgang af medlemmer der vil sænke den gennemitslige alder i Frejas Fodboldvenner. Jeg vil opfordre alle medlemmer i Frejas Fodboldvenner til, at gøre en indsats for at få nye yngre medlemmer ind i klubben.

4 Aktiviteter i Frejas Fodboldvenner Igen i år har Frejas Fodboldvenner været meget aktive. Vi har igen i år haft ansvaret for VIP kontrollen i Loungen på AutoC Park til alle Randers FC s hjemmekampe i Det er uanset om det har været Superligafodbold, eller pokalkampe. o Vi har i år haft meget svært ved at samle et hold af hjælpere til hver kamp. Vi må også konstatere at forholdene på stadion, hvor vi skal arbejde ikke er optimale. Bestyrelsen i Frejas Fodboldvenner har besluttet at afholde et møde med Randers FC s ledelse vedr. de forhold vi arbejder under. Hvis Randers FC ikke kan garantere bedre forhold for os til kampene overvejer bestyrelsen at takke nej til opgaven i Jeg vil dog stadig opfordre vore medlemmer om at tilmelde sig (kontakt sekretær Hans Jørgen Vestergaard) til at hjælpe, da bestyrelsen stadig syntes opgaven er spændende. Preben Elstrup har også i år været meget synlig på AutoC Park i forbindelse med overrækkelse af blomster til Superligakampene enten grundet debut eller kampjubilæum. Preben Elstrup har også haft ansvaret for det årlige juletræssalg i Doktorparken i december måned, som i 2012 levede helt op til vore forventninger. Vi havde et rigtig godt salg med et tilfredsstillende overskud (se regnskabsfremlægningen). Jeg vil gerne sige tak til Preben for det store arbejde. I år har vi sendt informationsbreve samt foldere ud til vore medlemmer og bedt dem om at købe juletæret hos Frejas Fodboldvenner i Doktorparken. Vi kan se på salget, at det ikke er mange af vore medlemmer der støtter op omkring køb af vore egne juletræer. Jeg vil opfordre alle i Freja familien om, at støtte op om salget af Jeg er meget tilfreds med de aktiviteter Frejas Fodboldvenner har været involveret i, i Jeg vil sige tusind tak til mine bestyrelseskollegaer for et super godt år og et fantastisk samarbejde. Randers FC Sidste år på dette tidspunkt var vi alle glade for vores hold der lå rigtig godt i Superligaen. Holdet havde det højest antal point i Superligaen på dette tidspunkt, nogensinde af en oprykker. Troede vi virkelig på, at vi kunne bibeholde den gode placering i turneringen eller lod vi os rive med og glemte realismen. Måske. Nu står vi så her 1 år senere og kan konstatere, at vi virkelig havde noget at have optimismen i. I foråret havde vi et hold der kunne holdet buret rent og vi havde angribere der virkelig kunne score mål. Holdet have en unik spillestil, som de andre hold havde svært ved at dæmme op for. Holdet havde en moral og en tro på, at de ikke kunne tabe.

5 Holdet havde en træner der virkelig formåede at bygge struktur, organisation og Team spirit op. Med alle disse ingredienser samlet på vores hold gik det op for en at der var noget stort på vej. Ganske rigtigt. Det blev til en fantastisk bronzemedalje samt en finale i pokalturneringen. Hvilket oprykkerhold har nogensinde gjort det efter?? Det var en fantastisk oplevelse og kæmpe stort for alle Randers FC fans. Jeg vil gerne sige hele Randers FC tusind tak for den fantastiske oplevelse. Forventningerne til den nye sæson var stor. Vi havde et super hold med mange gode spillere og den samme træner. Vi havde godt nok sagt farvel til David Ousted, men vi havde fået Mads Egesen, Djiby Fall o.a. i truppen, så hvad kunne gå galt. En af holdets dyder i den forgangne sæson var et stærkt forsvar. Det må vi desvære konstatere, at holdet ikke helt har levet op til. Vi havde også et fantastisk angreb der kunne score mål. Vi har stadig gode angribere og specielt Ronnie Schwarz har gjort det fantastisk, men vi har ikke været helt skarpe. Selvom efterårssæsonen ikke helt har været en katastrofe vil jeg dog påpege, at hvis vi havde holdt resultatet i hjemmekampene mod AGF, FCK og OB så havde vi haft 6 point mere og situationen havde set meget anderledes ud. At dyrke sport på højt niveau viser endnu engang, at den mentale tilstand har stor betydning for den reele udførelse. At tabe 6 point på den måde vort hold har gjort her i efteråret har absolut kun noget at gøre med hvad der sker oppe i hovedet. Så vil jeg gerne fremhæve et af vore egne talenter nemlig Nicloai Brock Madsen. Nicolai har på mange måder haft en fantastisk sæson. Fast mand på vort Superligahold, smat udtagelse til alle U21 landskampe. Han har derudover scoret en del mål på landsholdet. Nicolai er i mine øjne absolut fremtidens mand for vort hold. Tillykke Nicolai med de flotte reultater. Jeg er dog fyldt med optimisme. Vi har så godt et hold og et træner Team, at jeg er sikker på, at vi ender i Top 6 til næste år. Sidst men ikke mindst, så har vi fået et fantastisk færdigt stadion. Jeg syntes vi kan være stolte at ddet færdige resultat. Det er urtoligt hvor intim en stemning det har givet på stadion efter det er lukket. Tillykke til alle fodboldfans i Randers. Jeg ønsker hele Randers FC held og lykke i det nye år.

6 Diverse Sidste år nævnte jeg at jeg at jeg havde en ønskeliste for året 2013: Randers FC er i Superligaen og ligger i top 6 på samme tidspunkt næste år, Colin Tod er fortsat træner for holdet, Den nye Nord tribune står færdig efter planen, Randers Frejas Danmarksseriehold ligger i top 5 på samme tidspunkt næste år, Min. 4 spillere er udtaget til landshold i 2013, Medlemstallet i Frejas Fodboldvenner er steget. Jeg tror at jeg skal overveje at beskæftige mig med spådomme, for jeg har stor set fået alle mine ønsker opfyldt. Hvad er så ønskerne til 2014: Randers FC ligger i Top 6 når 2013/14 sæsonen er færdig Randers FrejasDanamrksseriehold ligger i TOP 5 på samme tidspunkt næste år. U19 Ligaen ligger i TOP 5 næste år på samme tidspunkt, U17 Ligaen ligger i TOP 5 næste år på samme tidspunkt. Frejas Fodboldvenners medlemstal er stigende. Jeg vil ønske Jer alle en rigtig god jul samt et godt og lykkebringende nytår. 3. Kassereren aflægger regnskab Hans Jørgen Vestergaard gennemgik det reviderede regnskab. Årets resultat var et overskud på kr ,58. Forenings egenkapital udgør kr ,49. Regnskabet blev enstemmigt godkendt. 4. Kontingentfastsættelse 2014 Uændret kontingent for 2014.

7 5. Indkomne forslag. Ingen forslag. 6. Valg til bestyrelsen. Der var genvalg til bestyrelsen dvs. at Ebbe Andersen, Poul Byskov og Hans Jørgen Vestergaard fortsætter yderligere 2 år. Suppleant Christian Rasmussen blev genvalgt. 7. Valg af Æresspiller 2013 Jan Glerup foreslog Ronnie Schwartz Carsten Brandenborg foreslog Mads Fenger S.B Christensen og Richard Valsgaard foreslog Johnny Thomsen. Æresspiller 2013 blev Ronnie Schwartz med 13 stemmer, Johnny Thomsen fik 9 stemmer og Mads Fenger 3 stemmer. 8. Valg Årets Fund Jan Glerup begrundede sit forslag Nicolai Poulsen. Nicolai blev enstemmigt valgt uden modkandidat. 9. Diverse Robert Jensen spurgte hvorvidt bestyrelsen havde overvejet at hæve honoreringen til Årets Fund og Æresspiller. Bestyrelsen vil drøfte det på næste bestyrelsesmøde. Carsten Brandenborg mente vi burde sælge generalforsamlingen bedre ved at tydeligere at gøre opmærksom på den store deltagelse fra Randers FC. Lars W. Knudsen takkede for et godt samarbejde mellem Freja s Fodboldvenner og Randers Freja Fodbold i det forløbne år. Robert Jensen spurgte om der var en grund til halvårlig opkrævning. Det er der ikke og det er ikke forbundet med yderlige besvær.

Referat GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER

Referat GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER Referat GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER med følgende dagsorden: Mandag den 30. november 2015 kl. 17.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger revideret regnskab 4.

Læs mere

Referat GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER

Referat GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER Referat GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER med følgende dagsorden: Mandag den 5. december 2016 kl. 17.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger revideret regnskab 4.

Læs mere

Referat. GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER. Onsdag den 6. december 2017 kl

Referat. GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER. Onsdag den 6. december 2017 kl med følgende dagsorden: Referat GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER Onsdag den 6. december 2017 kl. 17.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger revideret regnskab 4.

Læs mere

Referat. GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER. Mandag den 10. december 2018 kl

Referat. GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER. Mandag den 10. december 2018 kl med følgende dagsorden: Referat GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER Mandag den 10. december 2018 kl. 16.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger revideret regnskab 4.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Fankoordinator Brian Sørensen fremhæver bl.a. den fantastiske støtte og sang, der var til bronzekampen mod AaB i Aalborg.

Fankoordinator Brian Sørensen fremhæver bl.a. den fantastiske støtte og sang, der var til bronzekampen mod AaB i Aalborg. Lyden skal komme fra Nord! En fantastisk sæson er netop overstået, vi står med bronze om halsen og en Europa League kval-billet i hånden. Kan vi ønske os mere end det? ja da, en guld medalje og en CL-plads,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling onsdag d. 26. februar 2014 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2013 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2013 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Ordinær Generalforsamling. Odense Orienteringsklub. Torsdag d. 14/2 2013 kl. 19.30 i Jægerhuset

Ordinær Generalforsamling. Odense Orienteringsklub. Torsdag d. 14/2 2013 kl. 19.30 i Jægerhuset Ordinær Generalforsamling i Odense Orienteringsklub Torsdag d. 14/2 2013 kl. 19.30 i Jægerhuset 34 stemmeberettigede tilstede. Ad 1 Valg af dirigent HV Jensen (HVJ) blev valgt med akklamation Ad 2. Bestyrelsens

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Generalforsamling HBK den 27. Maj 2014

Generalforsamling HBK den 27. Maj 2014 Generalforsamling HBK den 27. Maj 2014 Formanden bød velkommen til de 24 fremmødte medlemmer 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Bjørn Ravn der blev valgt uden modkandidat. Dirigenten konstaterede generalforsamlingens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Generalforsamling i Viborg Gymnastik-Forening

Generalforsamling i Viborg Gymnastik-Forening Generalforsamling i Viborg Gymnastik-Forening mandag 14. marts 2011 kl. 20.00 Sted VGF -centret Referat 1. Valg af dirigent - Flemming Pedersen blev valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

b) Valg af bestyrelsesmedlemmer 1 år Henrik Hoy Andersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Alex Emil Petersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013)

b) Valg af bestyrelsesmedlemmer 1 år Henrik Hoy Andersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Alex Emil Petersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag den 28. oktober 2014 DAGSORDEN 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmeudvalg. 3) Bestyrelsens beretning. 4) Regnskab a) Årsregnskab 12/13, jf. vedtægtsændringer

Læs mere

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt Referat af generalforsamling den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 16 medlemmer er fremmødt 1) Valg af dirigent Peter Trolle er enstemmigt valgt Generalforsamlingen er lovligt indkaldt 2) Beretning om virksomheden

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 01. november 2015, Kl. 11:00 på Wiedergården Dagsorden iht. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Konstatering af mødets lovlighed 3. Formanden aflægger beretning 4.

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013

Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013 Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013 1) Valg af dirigent: Robert Nielsen Beretning fra Formanden Ole., Bestyrelsen skal i henhold til vedtægterne lave en beretning om foreningens stilling

Læs mere

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Generalforsamling. Torsdag, den 15.05.13 kl. 19.00 Brædstrup hallens cafeteria Ændret Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart onsdag d. 2. april 2014 kl. 16:30 i SAS klubhus, diget 25, 2770 Kastrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af klubbens

Læs mere

2. Protokol / Bestyrelsens beretning Protokol: Det blev konstateret at generalforsamlingen var blevet lovligt varslet.

2. Protokol / Bestyrelsens beretning Protokol: Det blev konstateret at generalforsamlingen var blevet lovligt varslet. Gentofte Hospital Sportsforeningen Niels Andersens vej 65 2900 Hellerup GENERALFORSAMLING Møde i: Sportsforeningen Dato: 21.03.2011 Kl.: 16.00-17.00 Sted: Sportsforeningens lokaler Ledreborg alle v/børnehaven

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Referat fra. Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening. Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00

Referat fra. Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening. Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00 Referat fra Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00 Formanden bød velkommen og opdaterede deltagerlisten. Der var 22 deltagere tilstede.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

AALBORG HÅNDBOLDKLUB

AALBORG HÅNDBOLDKLUB AALBORG HÅNDBOLDKLUB IDRÆTSHALLEN, Østre Allé 87, 9000 Aalborg Medlem af DHF, DAI under DIF, DGI og SIFA www.aalborg-hk.dk Referat af generalforsamling i Aalborg Håndboldklub 27. februar 2012 a) Valg af

Læs mere

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter.

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 21. marts 2009 Indbetalingskort til drift bidrag for 2009, og referat fra ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Til klubbens generalforsamling var ca.35 RASére mødt op. Jens Erik bød velkommen til generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming

Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming Til alle klubbens medlemmer og interesserede Silkeborg, den 29. februar 2016 Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming Dagsorden:

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat Formanden for DILF, Anders Høegh, bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2008 MØDEREFERAT Dato: 12. marts 2008 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 13 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Møde: Repræsentantskabsmøde 2016 Mødedato: 05.03.16 Referent: Kasper Darfelt Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal

Læs mere

Referat af generalforsamling. 11. marts 2014. Farum, 21. marts 2014. Velkomst ved formand Peder Wang Hansen.

Referat af generalforsamling. 11. marts 2014. Farum, 21. marts 2014. Velkomst ved formand Peder Wang Hansen. Referat af generalforsamling 11. marts 2014 Velkomst ved formand Peder Wang Hansen. 1) Valg af dirigent og referent, som også fungerer som stemmetællere Dirigent: Som dirigent blev valgt Torsten Gadfelt.

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere