Mandag den 5. august Tirsdag den 6. august

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mandag den 5. august Tirsdag den 6. august"

Transkript

1

2 Mandag den 5. august Indkvartering Velkomst og præsentation v/ Helen Ræbild Forståelse af og træning af de indre sanser v/ Eskild Tjalve Symboler og tolkning af dem v/ Eskild Tjalve Meditation v/ Eskild Tjalve Tirsdag den 6. august Dine potentialer og evner, din livsopgave og formålet med dit liv v/ Eskild Tjalve Dine potentialer og evner, din livsopgave og formålet med dit liv v/ Eskild Tjalve Klangkoncert v/ Eva Maria Kvolbæk Onsdag den 7. august Visionære vibrationer fra galaksen v/ B. Kim Pedersen Visionære vibrationer fra galaksen v/ B. Kim Pedersen Kanalisering v/ B. Kim Pedersen Torsdag den 8. august Visionære vibrationer fra galaksen v/ B. Kim Pedersen Visionære vibrationer fra galaksen v/ B. Kim Pedersen Foredrag om ayurveda v/ Nicolay Marcus Zederlinn

3 Fredag den 9. august Åbning og shamanistiske stjernestunder mv. v/ Ib Glerup Møller Shamanistisk drømmerejse og healing mv. v/ Ib Glerup Møller Toning og guidet drømmerejse med de 4 ørne v/ Ib Glerup Møller Lørdag den 10. august Indvielsesvejen og de 2 hjerters visdom v/ Lene Pape Indvielsesvejen og de 2 hjerters visdom v/ Lene Pape Møde med Moder universet v/ Lene Pape Søndag den 11. august Indvielsesvejen og de 2 hjerters visdom v/ Lene Pape Indvielsesvejen og de 2 hjerters visdom v/ Lene Pape Farvel og tak for denne gang Ret til ændringer forbeholdes! Inspirationsworkshop Det er med glæde at Inspirationsforeningen atter kan invitere dig på en aktiv ferieuge med mange spændende indslag inden for den holistiske verden. Kom og lad dig inspirere!

4 Mandag og tirsdag den august 2019 Velkomst og præsentation v/ Helen Ræbild Inspirationsugen starter med en kort præsentationsrunde af os, så I ved, hvem I kan henvende jer til, hvis der skulle opstå nogle problemer. Vi vil også komme ind på nogle praktiske områder, så som soveafdelinger og brug af køkken mm. Forståelse af og træning af de indre sanser v/ Eskild Tjalve Eskild byder ind med en spændende workshop, omkring forståelse af og træning af de indre sanser, først og fremmest intuitionen og også indre billeder. Dertil noget om symboler og tolkning af dem. Intuitionen er jo hovedkanalen mellem sjælen og personligheden, og derfor den vigtigste forudsætning for bevidst sjælskontakt. Tirsdag vil Eskild komme ind på dine potentialer og evner, din livsopgave og formålet med dit liv. I denne forbindelse skal vi lave meditationer, hvor vi vil bruge det, som vi har arbejdet med den første dag. Klangkoncert v/ Eva Maria Kvolbæk Eva giver klangkoncert tirsdag aften så vi kan stresse af og komme ned i gear med klangtonerne fra hendes skønne tibetanske klang- og syngeskåle. Her får du mulighed for at vende blikket indad og mærke, hvordan du har det og også at fornemme tonernes styrkende og healende kraft på krop og sind. Onsdag og torsdag den august 2019 Visionære vibrationer fra galaksen v/ B. Kim Pedersen Kom med ud på en spændende rejse, når vi valfarter ud i den evigt udviklende galakse. Vi bruger os selv og vores nuværende viden som raket og brændstof, når vi

5 lader os inspirere af stjernetegnenes dyrekreds, Store Bjørn, Orion, Sirius og Plejaderne. Hvordan ser åndens, sjælens, og personlighedens konstellationer ud? Hvordan videregiver de store hierarkier sine impulser og idéer til menneskeheden, således vi kan udvikle nye sanser og færdigheder til fremtidig brug? Hvilke lysende elementer findes i fremtiden? Hvad og hvem udvikler vi os til, når vort højere selv har fundet sin egen måde at levere sine hemmeligheder til os? Vi vil under dette kursus anvende meditationsøvelser, samt en bred vifte af åndsvidenskabelige kilder. Onsdag aften vil der være kanalisering v/ B. Kim Pedersen Torsdag aften tager Nicolay Marcus Zederlinn over med et foredrag. Lær din kropstype at kende og se hvilken mad, der passer til dig v/ Nicolay Marcus Zederlinn Torsdag aften er Nicolay på med et inspirerende foredrag, hvor du hører om sundhedssystemet ayurveda og får en masse gode råd til at forøge din vitalitet, smidighed og velvære. Du får bl.a. et indblik i din egen kropstype (vata, pitta og kapha), så du kan se, hvilken kost og daglige rutiner, som passer bedst til netop dig. Foredraget giver dig også et overblik over dette tusinder af år gamle sundhedssystem, hvis viden stadig er aktuel og særdeles brugbar for alle, der interesserer sig for sundhed. Læs mere på flowfood.dk Fredag den 9. august 2019 Sibirsk Shamanisme v/ Ib Glerup Møller Ib vil fortælle om shamanistiske stjernestunder: En stor del af shamanismen har gennem tiderne været omgæret af mange fordomme og snørklede ritualer. Jeg har lært om den Sibirsk shamanisme og vil fortælle om og guide den lettilgængelige del af denne shamanisme, ved en række øvelser og kun lidt teori. Jeg har erfaret at, hvis man kan følge en guidet meditation, så kan de fleste også komme på en guidet shamanistisk drømmerejse og møde krafdyr mv.. Det hele på en let tilgængelig og kærlig måde.

6 Fredag aften kan vi slappe af til en guidet drømmerejse med de 4 ørne. Lørdag og søndag den august 2019 Indvielsesvejen og de 2 hjerters visdom v/ Lene Pape Når vi går indvielses vejen oplever vi, at fokus for vores liv ændrer sig. Vi oplever at vi guides mere og mere indefra. Vi oplever vore værdier ændres, vores selvvurderinger, vores syn på det daglige livs værdier forandrer sig stille og roligt. Den gamle indvielses metode, indvielse vej, hvor vi stræbte alene til indvielses efter indvielse, er nu forandret til, at vi gør indvielses vejen i grupper. Kravene til indvielse er også forandret fra tidligere tider. Vi vil se på, hvad vi nu kan gøre for at hjælpe hinanden på indvielsesvejen ved at anderkende hinanden. Hjælpe hinanden ved at erkende og anderkende nogle af de udfordringer vi alene og med gruppen møder, når vi har sagt ja til selvudvikling og sagt ja til at arbejde for vores indre mester, Intuitionen eller den inspirations kilde vi kun selv kender. Gruppeindvielses??? Grupper vi måske kender i det fysiske? Måske kender vi kun nogle stykker af gruppen fysisk. Grupper vi er på det sjælelige plan. Dette gør egentlig ikke vejen lettere, så nye mål og nye udfordringer skal læres, ikke bare for mig selv, men nu sammen med de andre i gruppen. Vi vil arbejde med indvielses vejens mange aspekter,inspireret af Bailey og Cederkrans litteraturen, samt egne og andres erfaringer. Heldigvis er vi ikke de første der er på vejen. Der er megen hjælp at hente fra dem, der er gået vejen forud for os. Vi vil bruge 2 dage med at arbejde med de 12 inderste hjerteblade og de 12 inderste blade i kausallegemet i hovedet. Vi vil arbejde med at forbinde hjerterne og forstå, hvordan denne forbindelse er med til at ændre det daglige livs værdinormer, og derefter de kriser der opstår når vi kommer i konflikt med de gamle eller når vi står lige midt i overgangen, i krisen mellem det nye og det gamle. De valg vi træffer hver eneste dag.

7 Der vil være meditationer,tavle undervisning,erfaringsudveksling og brug af tarot til hjælp for erkendelser. Ps Et horoskop er altid godt at have med, da de 12 hjerteblade afspejler sig deri. Lørdag aften slutter Lene af med emnet: Møde med Moder universet og for dem, der stadig kan holde øjnene åbne, vil der være aftenhygge med lækkerier, som Jørgen (vores kok) vil stå for, det er jo den sidste aften. Hele ugen kan vi byde på vegetarisk mad Vi er så heldige at Jørgen Esberg har sagt ja til at stå for lækre måltider fyldt med grøntsager og kærlighed, her er hans egen introduktion til ugen og vegetarisk madlavning: I forbindelse med at være vegetar-kok blev jeg i årene 1983 og 84 oplært i køkkenet på N.U.Yoga Ashrama i Gylling til at stå for en vegetarisk madlavning til ca 35 mennesker, hvilket jeg gjorde til og med Dette tog jeg så op igen da jeg blev ansat på Væksthøjskolen i maj 2001 hvor jeg havde 5 dejlige år. Jeg har holdt mine kokke-færdigheder rimelig intakte siden og har også en særlig god kontakt til Nicolay Marcus Zeidelin som er en af Danmarks mest kyndige indenfor Ayurvedisk madkunst. Ham vil jeg også trække på til min madplan til Inspirationsugen. Praktiske oplysninger: Tilmelding: Du kan tilmelde dig vores workshops ved at sende en mail til: inspirationsforeningen@gmail.com med oplysninger om dit navn, adresse, telefon nummer samt koden W24.

8 Pris: Prisen for hele ugen er: kr Hvis du ønsker kost og logi er priserne: + mad for hele ugen: kr delt dobbeltværelse for hele ugen: kr. 300 som indbetales til Inspirationsforeningens bankkonto i FOLKESPAREKASSEN Reg.: 9860 Konto: når vi har bekræftet din deltagelse. Sted: Fristedet Skæring, Plantagevej 14, 8250 Egå er beliggende i naturskønne omgivelser lige ned til stranden med udsigt til Mols. Kommer du i bil er der gode parkeringsmuligheder. Benytter du de offentlige transportmidler, kører buslinje 17 fra banegården og næsten til døren. Ankomst og indkvartering: Workshoppen starter mandag den 5. august kl. 10:00, der er indkvartering fra kl til 10:00 for dem, der ønsker værelse. Der er 3 soveafdelinger alle med tekøkken, spiseplads og tilhørende fælles bad og toilet på gangen. Der er kaffe, te og lidt sødt til ganen i pauserne. Du må selv sørge for morgenmad, frokost og aftensmad dersom du ikke har bestilt kost. Der er køleskab i alle 3 soveafdelinger, så det er muligt både at opbevare mad og tilberede den der. PS Har du lyst til at sove i telt, så er det også en mulighed, der er masser af teltpladser.

Mandag den 6. august Tirsdag den 7. august Onsdag den 8. august Torsdag den 9. august 2018

Mandag den 6. august Tirsdag den 7. august Onsdag den 8. august Torsdag den 9. august 2018 Mandag den 6. august 2018 10.00 Indkvartering 10.30 Velkomst og præsentation v/ Helen Ræbild 11.00 Menneskets bevidsthedsudvikling v/ Eskild Tjalve Dagsbevidsthed, Sjælens bevidsthed, Underbevidsthed og

Læs mere

Bob Moore's arbejde med healing

Bob Moore's arbejde med healing Bob Moore's arbejde med healing Program for de 3 dage Fredag den 24. februar 17.00-19.00 Ankomst og indkvartering 19.00-20.00 Workshoppen starter med en kort præsentation af deltagerne efterfulgt af en

Læs mere

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008 En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve En spirituel rejse er en holistisk rejse hvor både tanke,

Læs mere

Inspirationsuge. Kom og bliv inspireret af de mange spændende indslag!

Inspirationsuge. Kom og bliv inspireret af de mange spændende indslag! Inspirationsuge Det er med glæde at Inspirationsforeningen igen i år kan invitere dig på en inspirationsworkshop. Tusind tak til alle jer, der har lyst til at hjælpe os med at gøre denne uge til noget

Læs mere

Esoterisk Sommerskole Aarhus 2016

Esoterisk Sommerskole Aarhus 2016 Esoterisk Sommerskole Aarhus 2016 Det er en stor fornøjelse for Center for Esoterisk Astrologi atter at kunne invitere til Esoterisk Sommerskole i Aarhus i juli 2016, hvor landets førende esoterikere,

Læs mere

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Den marts i Gadbjerg. Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Den marts i Gadbjerg. Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR 2018 Den 9. - 11. marts i Gadbjerg Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk Alionah V. Larsen og Ida Sofie Lester Tag en ting med, som for dig repræsenterer

Læs mere

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre.

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre. KURSUS Igennem mange år har Bob Moores energiøvelser og meditationer været til stor glæde for mennesker i deres psykologiske og spirituelle udvikling. Det energiarbejde, som han udfoldede og videregav

Læs mere

QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH

QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH Som forenende enhed, helt ned til det sidste led, er alt sammenlænket med alt det andet. Således er den guddommelige essens forneden såvel som foroven, i himlen som

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion MIDSOMMER I ASKOV 17.06.19 21.06.19 i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion PROGRAM På kurset får du indblik i brydninger i historie, kunst, litteratur og musik gennem foredrag og studiekredse. Dagsrytme

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

Inspirationsuge! Shamanisme v/ Ib Glerup Møller

Inspirationsuge! Shamanisme v/ Ib Glerup Møller Inspirationsuge! Det er med glæde at Inspirationsforeningen igen i år kan invitere dig på en inspirationsworkshop. Tusind tak til alle jer, der har lyst til at hjælpe os med at gøre denne uge til noget

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2013 Jette Harthimmer Marianne Tiffanie Kirkskov Martin Guldberg Jens Erik Knudsen Kim Pedersen Søren Hauge Spiritualitet i hverdagen Energimedicin & spiritualitet

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl Kursusnr. 1 - De fem elementers Qi Gong (trin 3) Torsdag den 1. september kl. 14.00 21.00 (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl. 10.00 17.00 Pris: kr. 1.800,- Forudsætninger: At

Læs mere

Fordøjelsen er af stor betydning for kroppens og sindets sundhed. Og mange sygdomme kunne undgås, hvis fordøjelsen fungerede optimalt.

Fordøjelsen er af stor betydning for kroppens og sindets sundhed. Og mange sygdomme kunne undgås, hvis fordøjelsen fungerede optimalt. Sundhed er at lytte Forøg dit velvære med gode råd om mad og sundhed Nicolay Marcus Zederlinn FLOWFOOD Indledning Her er en lille bog med gode råd om mad og sundhed. Hvert enkelt af rådene kan du erfare

Læs mere

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Workshop med Tankefeltterapi, EFT og tapping - Quick fix eller dyb terapi

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Workshop med Tankefeltterapi, EFT og tapping - Quick fix eller dyb terapi FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR 2019 Workshop med Tankefeltterapi, EFT og tapping - Quick fix eller dyb terapi Den 5. - 7. april i Gadbjerg Kunstterapiworkshop med Deep Imagery

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

Nyhedsbrev, Yogarejse

Nyhedsbrev, Yogarejse Nyhedsbrev, Yogarejse Her følger flere informationer om vores yogarejse til Andalusien: Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til Pulgarin Bajo, en traditionel, renoveret gård i Axarquia, Malaga.

Læs mere

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER VI VANDRER AF UKENDTE STIER - IND I ET EVENTYR, SOM ÅBNES I KATHAR LANDET I DE FRANSKE PYRENÆER HVAD SKABER DIT LIV Her finder man en sjælden

Læs mere

Sundhed for dig på Samsø i april 2019

Sundhed for dig på Samsø i april 2019 Sundhed for dig på Samsø i april 2019 - Yogaretreat hvor din krop er i fokus Du bliver inviteret og guidet igennem yoga morgen og eftermiddag/aften med fokus på områder og funktioner i kroppen. Hver yogatime

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

Se inspirerende billeder og få al information som nedenfor i dette link via munonne

Se inspirerende billeder og få al information som nedenfor i dette link via munonne En fri Himmel At frisætte livet i hverdagen EN LEVENDE NÆRVÆRS TRÆNING 6 MÅNEDERS MASTERTRÆNING der giver mulighed for sand fordybelse og meditativ vedholdenhed i trygge rammer og med tid til udforskning,

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Sommer-slank. vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE

Sommer-slank. vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE Sommer-slank vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE Sommer-slank vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? Kick-start dit vægttab og din sunde livsstil på vores 7 dages intensive kom-godt-i-gangmed-vægttabet-kursus.

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

SOUL HOME POWER. Ranvita la Cour. Merete Nørgaard. Gitte Jørgensen

SOUL HOME POWER. Ranvita la Cour. Merete Nørgaard. Gitte Jørgensen HOME SOUL POWER Merete Nørgaard Ranvita la Cour Gitte Jørgensen Soul retreat på Bali 12. - 19. februar 2017 med Merete Nørgaard, Ranvita la Cour & Gitte Jørgensen vil du med til bali? Har du lyst til at

Læs mere

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Januar, februar, marts, april 2014 Industrivej 14, 5762 Vester Skerninge, Sydfyn NYT! Supervision for healere den 26. februar og 30. april, kl. 19-21 På en supervisionsaften

Læs mere

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE PATCHWORK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året,

Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året, Nyhedsbrev fra Annelise Holm marts 2019 Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året, mærker lyset indeni, får ny energi og fornyet tro på, at alt virkelig

Læs mere

Spirituelle Vandreture:

Spirituelle Vandreture: Nyhedsbrev November 2014 www.lonebisgaard.dk Kære Mennesker. Vinteren og de mørke dage har indtaget vores lille land og for nogle kan det manglende lys være udfordrende. Husk på at bjørne går i hi og det

Læs mere

Trivsel og velvære - en mulighed?

Trivsel og velvære - en mulighed? 2016 Trivsel og velvære - en mulighed? Uge 32 7/8-14/8-2016 Side 2 En uge med fokus på livskvalitet i forhold til hormonelle og stofskiftebetingede sygdomme. Du kan i ugens løb lære om: - sundhed og balance

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde 1 Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde Kære alle, Vi vil gerne invitere Danmarks hundefolk til et eksklusivt ophold på vores dejlige ø under afslappede former, hvor I samtidig selv kan bestemme hvor aktiv

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannelse Vi har længe haft en drøm om at skabe en helt særlig uddannelse i gennemslagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskelige potentiale er det nu endelig

Læs mere

AstrologiHusets Mini-messe

AstrologiHusets Mini-messe AstrologiHusets Mini-messe Åndelig føde for krop og sjæl Lørdag-søndag 2. og 3. august 2014 kl. 10-18 Program Foredragsliste Lørdag Søndag Tid Navn Tema Tid Navn Tema 10.45-11.45 Heidi Wulff Healing 10.45-11.45

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

YOGA RETREAT LANGEBÆK

YOGA RETREAT LANGEBÆK YOGA RETREAT LANGEBÆK 4 DAGE I FRED OG FORDYBELSE 23.5-26.05 2019 Yogamood Retreat Velkommen til et fredfyldt yogaretreat hvor du har mulighed for at lade op og fordybe dig i naturskønne omgivelser. Tag

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang 10. juni 2018 kl. 9.30 til 17.30 i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse er en af de bedste veje til at søge ned i kroppen og give slip på alt det du burde og skulle. Nydelsen

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

GOA / 29.1-6.2 / 2015. Læs hele programmet

GOA / 29.1-6.2 / 2015. Læs hele programmet GOA / 29.1-6.2 / 2015 Læs hele programmet Velkommen til et magisk Yogaretreat med Yogamood & Mette Ernst i Indien, hvor du har mulighed for at lade op med sol og varme, og fordybe dig i yogaens univers

Læs mere

SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG

SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG Som arrangør af Son Taekwondo Samvirkes 17. sommerlejr er det en utrolig stor glæde for Kalundborg Son Taekwondo at kunne invitere på sommer- og

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformationsrejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse der har

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 20.08.17 26.08.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Yoga-retreat. goa marts 2016

Yoga-retreat. goa marts 2016 Yoga-retreat goa marts 2016 Mandag d. 21/3 til onsdag d. 30/3 2016 I midten af marts 2016 og henover påsken afholder Prana Yoga Shala sin første yogaferie i smukke Goa i Indien. I ni dage står den på varme,

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

SON TAEKWONDO 19. SOMMERLEJR 26. 28. JUNI 2015 I UNDLØSE

SON TAEKWONDO 19. SOMMERLEJR 26. 28. JUNI 2015 I UNDLØSE SON TAEKWONDO 19. SOMMERLEJR 26. 28. JUNI 2015 I UNDLØSE Deltagerne ved 18. Sommerlejr i 2014 i Frejlev Som arrangør af Son Taekwondo Samvirkes 19. sommerlejr er det en utrolig stor glæde for Holbæk Son

Læs mere

BALI. Den Spirituelle Udviklingsrejse

BALI. Den Spirituelle Udviklingsrejse BALI Den Spirituelle Udviklingsrejse 9 dages eksklusiv spirituel udviklingsrejse til fantastiske Bali. Rejsen er udfordrende, kærlig og transformerende og har til formål at styrke din adgang både til dit

Læs mere

Hanne Yderstræde, der selv har type 1-diabetes, og diabetessygeplejerske Marianne Lindberg Pedersen. Program

Hanne Yderstræde, der selv har type 1-diabetes, og diabetessygeplejerske Marianne Lindberg Pedersen. Program Type 1-kursus for voksne i alderen 30-55 år Mandag den 4. september 2017 til lørdag den 9. september 2017 Kursussted: Danhostel Kerteminde, Skovvej 46, 5300 Kerteminde Kursusledere: Hanne, der selv har

Læs mere

Den enkelte deltager vil sætte denne forståelse og udforskning i relation til eget liv og egne livsovergange.

Den enkelte deltager vil sætte denne forståelse og udforskning i relation til eget liv og egne livsovergange. OVERGANGE I LIVET Døre til indre transformation Levende Nærværs Træning EN 7 MÅNEDERS TRÆNING FORDELT OVER 4 KURSER Træningen holdes i stille lokaler centralt i København uden overnatning 11. - 14. maj

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2013

Nyhedsbrev marts 2013 Nyhedsbrev marts 2013 De syv stråler er et grundlæggende element i den nye tidsalders psykologi, og interessen for at studere og forstå de syv stråler er voksende. Stadig flere erkender, at åndsvidenskaben

Læs mere

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne INSTRUKTØR UDDANNELSE i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne GENERELT Hvem bør deltage? Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine personlige og professionelle

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro 2016 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 3/7-9/7-2016 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro og indre balance Kurset er for dig, der gerne vil nå lidt længere

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 19.08.18 25.08.18 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Retreat og forandring for folk i tidligere eller nuværende cancertilstand. Retreat og forandring for folk i enhver anden udfordrende tilstand.

Retreat og forandring for folk i tidligere eller nuværende cancertilstand. Retreat og forandring for folk i enhver anden udfordrende tilstand. LIVSKURS 2015 Retreat og forandring for folk i tidligere eller nuværende cancertilstand. Retreat og forandring for folk i enhver anden udfordrende tilstand. Vi vil med dette retreat skabe grobund for et

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Vores land er et fantastisk forrådskammer. Fra havet, markerne og den vilde natur får vi nogle af verdens fineste råvarer. Dette kursus er for

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

FORÅRS RETREAT. Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris. Villa Fjordhøj, den marts 2019

FORÅRS RETREAT. Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris. Villa Fjordhøj, den marts 2019 FORÅRS RETREAT Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris Villa Fjordhøj, den 21. 24. marts 2019 FORÅRS RETREAT Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Tanker og mentale konstruktioner

Læs mere

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion 20.06.16 24.06.16 ASKOV HØJSKOLE Mandag 20. juni 10.00 Ankomst med kaffe i spisesalen og indkvartering 11.30 Rundvisning ved kursuslederne Ulla

Læs mere

Retreat Juni 2017

Retreat Juni 2017 Retreat 8.-11. Juni 2017 Et intenst retreat i naturen med træning i mindfulness, nærvær og personligt lederskab med Roxana Kia og Lars Lundbye Styrk dit overskud Forny din energi Træn dit fokus I den amerikansk-indianske

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Forårsprogram 2016 Arrangementer i foråret: MS kost og livsstil METAsundhed hvofor bliver vi syge? Ensomhed - et foredrag Stavgang ved Tangkrogen Årsmøde

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug Sammen skaber vi engagement Højskole for genbrug Mandag d. 14. marts - fredag d. 18. marts 2016 1 Forsidefoto: Mikkel Østergaard Dato Kurset afholdes fra mandag den 14. til fredag den 18. marts 2016. Pris

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus SKRIV DIN LIVSHISTORIE 21.10.18 27.10.18 Ekstra kursus PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling

Læs mere

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år Amager d. 11.02.2011 Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år En unik mulighed for at kombinere Gendai Reiki-Trin 1 med intens personlig udvikling i en fast gruppe

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

VELKOMMEN TIL QIBEL EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH

VELKOMMEN TIL QIBEL EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH VELKOMMEN TIL QIBEL EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH UNDERVISER B. Kim Pedersen Som forenende enhed, helt ned til det sidste led, er alt sammenlænket med alt det andet. Således er den guddommelige essens

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere

Note fra forfatteren

Note fra forfatteren Note fra forfatteren Vejen til oplysning Denne bog er baseret på uddrag af forskellige kurser jeg har undervist, samt informationer jeg har modtaget fra Mestrene, for at tilvejebringe instruktion i selv-oplysningsprocessen.

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 17.02.19 23.02.19 PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER

UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER Naturhelbrederen Dit alternativ... UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER Clairvoyance er at kunne se et andet menneskes energifelt. Har du evnerne og lysten til at hjælpe

Læs mere

Anni Rasmussen fra Diabetesforeningen og Hanne Yderstræde type 1-diabetiker. Program:

Anni Rasmussen fra Diabetesforeningen og Hanne Yderstræde type 1-diabetiker. Program: Højskoleophold for voksne med type 1-diabetes Mandag d. 22. september. 2014 til lørdag d. 27. september. 2014 Kursussted: Ryslinge højskole, Højskolen 1, 5856 Ryslinge. Kursusledere: Anni Rasmussen fra

Læs mere

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre.

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. VIDEO VIDEO 05.07.20 11.07.20 Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. På dette praktiske filmkursus kan du lære at lave korte, skarpe og interessante små film, som kan bruges i privat,

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Nu er sommeren snart på hæld, og hvilken sommer det har været. Det har været dejligt med alle de solskinstimer, så vi også har kunne nyde haven. Denne sommer har vi også

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro. Uge 27 28/6-4/7-2015

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro. Uge 27 28/6-4/7-2015 2015 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 28/6-4/7-2015 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du i ugens løb blive præsenteret

Læs mere

Velkommen på NYT LIVs BIBELLEJR 2017

Velkommen på NYT LIVs BIBELLEJR 2017 Velkommen på NYT LIVs BIBELLEJR 2017 15.-22. juli 2017 på Djurslands Efterskole, Kanneshøjvej 43, 8585 Glesborg PROGRAM MED ÆNDRINGER FOR HERREN VISTE IKKE FORAGT OG AFSKY FOR DEN HJÆLPELØSES NØD; HAN

Læs mere

Temaet er udvikling og synlighed

Temaet er udvikling og synlighed MEDARBEJDERTRÆF 2013 Temaet er udvikling og synlighed 25. 26. maj 2013 Det er vigtigt at Dansk Vandrelaugs medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne for at udveksle erfaringer og lære af hinanden. Måske

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

badehoteller Nytår 27. december januar 2018

badehoteller Nytår 27. december januar 2018 badehoteller & Nytår 27. december 2017-2. januar 2018 Badehoteller & nytår på Vrå Højskole Badehoteller i Nordjylland: Tradition og fornyelse Uge 52: 27. december 2017-2. januar 2018 Tag med på en nostalgisk

Læs mere

Tenerife Health & Training Camp

Tenerife Health & Training Camp Tenerife Health & Training Camp 15-22 April 2012 Understående er et udkast til hvordan programmet kan se ud, det endelige program bliver lagt op 1. marts 2012 Søndag Mandag Ankomst til hotellet, frokost

Læs mere