Hals Sparekasse. Fyrtårnet - leder dine penge sikkert i havn. Forår Sparekassen til åbent hus 17. maj...side 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hals Sparekasse. Fyrtårnet - leder dine penge sikkert i havn. Forår 2008. Sparekassen til åbent hus 17. maj...side 2"

Transkript

1 Forår 2008 Fyrtårnet - leder dine penge sikkert i havn Så er tiden igen kommet, hvor Hals Sparekasse inviterer til det årlige garantmøde. Det bliver 25. april - i år med dansebandet 4tunez. Læs mere på de næste sider - også om året der gik, om investering og om boligrådgivning. Vi ses til garantmødet i Hals! Sparekassen til åbent hus 17. maj...side 2 4 tunez - mød dem til garantmødet...side 2/3 Et stærkt hold i boligen...side 4 Det kommenterede 2007-regnskab...side 5 og 6

2 2 Garant-info Program for garantmødet fredag 25. april kl i Boldsalen, Hals skole: Orientering om årets gang i Sparekassen, dels ved formanden, dels ved direktør Einar Larsen. Buffet Underholdning og dans. Musik: 4tunez Adgangskort skal afhentes i Sparekassen senest 17. april. En af årets store Det er bestemt ingen overdrivelse at omtale s årlige garantmøde som en af årets store festaftner i Hals. Når vi år efter år kan fylde boldsalen ved Hals Skole, er det fordi I som garanter er med til at bakke op om som en solid støttepille for alt det, der sker her i området. Og det er værd at fejre - med en både festlig og hyggelig aften! Sæt derfor kryds ved fredag 25. april - og kom og hyg dig med de andre garanter over en bid mad, hyggelig dansemusik og den seneste orientering om begivenhederne i Sparekassen! I år har vi inviteret orkestret 4tunez til at underholde og spille op til dans. Som navnet antyder, består 4tunez af fire musikalske herrer, der med et meget stort repertoire fra årtiers dansemusik kan befordre feststemningen. 4tunez består af: Benny Jensen på trommer, Bent Ove Sørensen på guitar, Kim Pedersen på bas og keyboard samt Marner av Lofti på piano/ keyboard. Alle fire medvirker i flotte vokal arrangementer og synger alle for, når repertoiret rulles ud i aftenens løb. Mød os til åbent hus i Hou Når der 17. maj inviteres til åbent hus i Stark byggemarkedet i Hou, er naturligvis på pletten. kombinerer de to muligheder. Vi minder om, at skolen og Boldsalen og dermed også Sparekassens garantmøde som alle andre fælles områder i dag er røgfrit. Alle garanter kan hente adgangskort til garantmødet i Her er vi klar til at tilbyde fornuftig finansiering af dit byggebehov, uanset om du er mest til "gør-det-selv", sætter håndværkere på opgaverne eller Nyt gulv i køkkenet? Sæt håndværkerne i sving med fornuftig finansiering fra!

3 Garant-info 3 festaftner Sparekassen. Sidste frist for tilmelding er torsdag 17. april, men»først-til-mølle«princippet gælder, og pladsen i Boldsalen er begrænset. De seneste år har vi haft "fulde huse" hver gang. Vil du være helt sikker på at komme med, duer det altså ikke at vente. Tilmeld dig nu - vi glæder os til at byde dig velkommen! Snart skal s garanter atter samles til garantmøde - her et par glimt fra garantmødet 2007, hvor det var Knud Nielsen, der som formand stod for orienteringen fra bestyrelsen. Sparekassen = - Kort kommandovej - Rådgivning i øjenhøjde - Vi er der for dig (og ikke omvendt...) - Solidt samarbejde - Lokal opbakning - Rimelige priser - Ingen unødvendige smågebyrer Uddrag af prislisten: Årlig kontoudskrift kr. Udskrift v. 30 bevægelser kr. Yderligere kontoudskrifter kr. Hævning i kassen kr. Udstedelse af hævekort kr. Udstedelse af Dankort kr. Genudstedelse, ødelagt kort.. 0 kr. Lommechecks kr. Brevchecks kr. Betaling af giro/fi-kort v.h.a. Homebanking kr. Udbetaling i pengeautomater.. 0 kr. Overførsler til andre konti i Sparekassen eller andet dansk pengeinstitut via Homebanking kr. OBS: Ovenstående er ikke nogen nyhed, og ikke tilknyttet nogen særlige kunde- eller kontoformer. Sådan har det altid været. Vi kalder det: "At være kunde i "

4 4 Garant-info Klar til en fornuftig vurdering Sparekassens bolighold i Hals: Jacob Thomsen, Steen Andersen og Benthe Wagner. I V. Hassing-afdelingen er Mogens Kjeldsen klar til udrykning som vurderingsmand. Når det gælder ejendomspriser, er der mange faktorer, der spiller ind. Men én er over dem alle: Beliggenheden. Hvor meget dét betyder, illustreres tydeligt gennem tv-programmet "Hammerslag", hvor dygtige ejendomsmæglere gang på gang gætter "i skoven", når de er langt fra kendt område. I er vi eksperter i vores område. Det giver dig en masse fordele. Blandt andet betyder det, at vi hurtigt og effektivt kan lave en optimal vurdering, der danner grundlag for en belåning. Har du lyst til at bygge nyt, bygge til eller bygge om, - eller har du helt andre ønsker? Vi er klar til en snak om, hvordan du bedst får finansieret dine drømme. Naturligvis med udgangspunkt i dine værdier og ønsker. Vi har to vurderingsmænd, der er klar til at rykke ud med kort varsel. Og når de kommer hjem, er vores hold af specialister parat til at sørge for, at dine ønsker bliver hurtigt og effektivt behandlet. Fornuftig investering er et spørgsmål om tillid - Investering i værdipapirer er en tillidssag. Store værdier er på spil, og god rådgivning om risici og muligheder er essentiel, siger Inger Nørkær Nielsen, der står for rådgivning på områderme investering, fonds og pensioner i. Et tæt samarbejde med bl. a. Sparinvest sikrer, at vi har fingeren på pulsen og helt friske oplysninger. Med det som baggrund er vi klar til at hjælpe med at finde den sammensætning af en investering, der passer til dit temperament. Så vil du snakke investering, pensioner eller andet i samme boldgade, så kik ind om til os - vi er klar med fornuftig rådgivning! Garant-info er udsendt foråret 2008 af som information til Sparekassens mere end 2000 garanter. Tekst og fotos: i samarbejde med Anders Riis, Omtanke Kommunikation og Rådgivning, Tryk: Gandrup Bogtrykkeri., Torvet 1, 9370 Hals, tlf mail:

5 Garant-info regnskabet: Fremgangen fortsætter Fremgangen fortsætter, og i 2007 kom endnu flere af s penge på arbejde i vort område. En udlånsfremgang på otte procent, svarende til 14 millioner kroner, blev realiseret, samtidig med at Sparekassen fortsat vinder frem i formidlingen af realkreditlån. Sparekassedirektør Einar Larsen hilser stigningen i udlån velkommen: - En fornuftig udvikling, samtidig med, at vi fortsat en særdeles solid pulje til fremtidens udlån i vores område. Årets resultat afspejler en sund virksomhed med et overskud på 7 mio. før skat, som ved første øjekast godt nok ligger langt fra 2006 resultatet på 16,5 mio, men da 2006 var præget af ekstraordinære engangsindtægter for ca. 10,5 mio. fra salg af aktier i Totalkredit A/S, kursregulering af aktier i Sparinvest Holding A/S og salg af ejendomme i datterselskabet Torvet Hals A/S, er resultatet, korrigeret herfor, en fremgang i overskuddet på den ordinære drift ca. kr. 1 mio. bedre i 2007 end i Der er således stadig fremgang. har gennem 2007 igen formået af styrke sin soliditet yderligere, idet solvensprocenten er steget fa 18,2% til 19,6% Husk din tilmelding til garantmødet! - en Har du hentet dit personlige adgangskort til garantmødet? Husk at sidste frist for tilmelding er 17. april, men vil du være sikker, så kom før! De seneste år har der været stor efterspørgsel på pladserne - og så gælder»først til mølle«...! særdeles god margin til lovens krav på 8%. Sparekassen er således meget velkonsolideret og står klar til at medvirke til lokalområdets fortsatte udvikling. Indlånet holdt status quo med 362 millioner kr., mens garantkredsens opbakning fortsat vokser: Garantsummen steg i 2007 med kr. til 11,9 millioner kr. Sparekassens samlede forretningsomfang, dvs. indlån plus udlån plus garantier, er nu på 749 millioner kr. Kursgevinsten i 2007 blev - i lighed med i andre pengeinstitutter - beskeden, idet der blev noteret et plus på kr. Ledelsen vurderer, at resultatet kommer til at ligge i størrelsesordenen 4-5 mio. kr. før skat, når der ses bort fra nedskrivninger på udlån og kursreguleringer. Denne forventning skal ses i lyset af, at vi imødeser væsentlige udfordringer på de konkurrencemæssige forhold, herunder den igangværende rentekrig på indlånsmidler samt en stadig indsnævring af rentemarginalen. Årsresultatet svarer til forventningerne og betegnes af såvel ledelse som bestyrelsen som tilfredsstillende. Sparekassen Sparekassedirektør Einar Larsen om 2007-resultatet: Tilfredsstillende.

6 Året 2007 i tal Garant-info 6 Uddrag af årsrapport 2007 Resultatopgørelse i sammendrag (beløb i kr.) Renteindtægter Renteudgifter Nettorenteindtægter Udbytte af aktier Gebyrer og provisioner netto Netto rente- og gebyrindtægter Kursreguleringer Udgifter til personale og administration Afskrivninger på materielle aktiver Tab og nedskrivninger på debitorer Resultat af kapitalandele i ass./tilknyttede virksomheder Ordinært resultat før skat Skat Årets resultat Status i sammendrag (beløb i kr.) Udlån amortiseret kostpris Udlån til dagsværdi Kassebeholdning og tilgodehavender hos kreditinstitutter m. v Obligationer Aktier og kapitalandele i tilknyttede virksomheder Materielle aktiver Andre aktiver og periodeafgrænsningsposter Aktiver i alt Indlån Gæld til kreditinstitutter og centralbanker 0 0 Andre passiver og periodeafgrænsningsposter Hensatte forpligtelser 52 0 Egenkapital: Garantikapital Opskrivningshenlæggelser Lovpligtige reserver Overført overskud Egenkapital i alt Passiver i alt Ikke-balanceførte poster (Garantier): år i få tal Resultat efter skat Udlån Indlån Egenkapital Garantier Solvensprocent 19,6 18,2 16,9 22,5 20,1 Bemærk, at på grund af ændrede regler for opgørelsen kan sammenligneligheden mellem årene og være begrænset.

1/2012 den 29. marts 2012. Dronninglund Sparekasse - vi er her for dig. GarantNyt. Efterlønsarrangement i Vodskov afdeling. Fakta om din efterløn

1/2012 den 29. marts 2012. Dronninglund Sparekasse - vi er her for dig. GarantNyt. Efterlønsarrangement i Vodskov afdeling. Fakta om din efterløn Dronninglund Sparekasse - vi er her for dig 1/2012 den 29. marts 2012 GarantNyt 2012 Efterlønsarrangement i Vodskov afdeling. Garantmøder 2012 Fremtidens realkreditlån Fakta om din efterløn Overskud i

Læs mere

- vi er her for dig. 1/2009 den 1. april 2009. Oplev Simone til Garantmødet. GarantNyt. Iværksætterkonto Garantmøde Boligforbedringer

- vi er her for dig. 1/2009 den 1. april 2009. Oplev Simone til Garantmødet. GarantNyt. Iværksætterkonto Garantmøde Boligforbedringer - vi er her for dig 1/2009 den 1. april 2009 Oplev Simone til Garantmødet GarantNyt 2009 Iværksætterkonto Garantmøde Boligforbedringer Overskud i Dronninglund Sparekasse Resultatet blev et overskud på

Læs mere

1/2011 den 18. marts 2011. The Bats underholder til garantmøderne. GarantNyt

1/2011 den 18. marts 2011. The Bats underholder til garantmøderne. GarantNyt - vi er her for dig 1/2011 den 18. marts 2011 The Bats underholder til garantmøderne. GarantNyt 2011 Garantmøder Parkeringsskader Panda Peter Forventer bedring i 2011 Dronninglund Sparekasse fik i 2010

Læs mere

GarantenEfterår 2009. til nye medarbejdere fra EBH Bank

GarantenEfterår 2009. til nye medarbejdere fra EBH Bank GarantenEfterår 2009 Velkommen til nye medarbejdere fra EBH Bank Sparekassen holder kursen Indhold: 2 Focus fra ledelsen 3 Sparekassens forsikringscenter 4 Velkommen til 4 EBH Bank afdelinger 5 Velkommen

Læs mere

nr. 2/2008 Garanten Vi åbner i Sindal www.sparv.dk

nr. 2/2008 Garanten Vi åbner i Sindal www.sparv.dk nr. 2/2008 Garanten Vi åbner i Sindal www.sparv.dk Fortsat solid fremgang i sparekassen Indholdsfortegnelse Side 3 Ny afdeling i Sindal Side 4 Firmapension Side 5 Velkommen til Vestby afdeling Side 6 Kunstfamilien

Læs mere

Aktionær. Nyt fra Danske Andelskassers Bank A/S. Søren Dahl fra Cafe Hack. Årsregnskab 2011. Efterløn eller ej? - Radioens bedste ven

Aktionær. Nyt fra Danske Andelskassers Bank A/S. Søren Dahl fra Cafe Hack. Årsregnskab 2011. Efterløn eller ej? - Radioens bedste ven Aktionær Nyt fra Danske Andelskassers Bank A/S Søren Dahl fra Cafe Hack - Radioens bedste ven Årsregnskab 2011 - Tilfredsstillende basisindtjening, men utilfredsstillende resultat Efterløn eller ej? -

Læs mere

GarantenEfterår 2010

GarantenEfterår 2010 GarantenEfterår 21 Rekordresultat Det bedste halvårsresultat i sparekassens historie! www.sparv.dk Historisk resultat i sparekassen Indhold 2 Nyt fra ledelsen 3 Erhvervsbesøg ved Expert, Brovst 4 Fokus

Læs mere

Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K 6. februar 2002. Totalkredit A/S REGNSKABSMEDDELELSE 2001

Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K 6. februar 2002. Totalkredit A/S REGNSKABSMEDDELELSE 2001 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K 6. februar 2002 Totalkredit A/S REGNSKABSMEDDELELSE 2001 Totalkredit A/S s bestyrelse har på et møde den 6. februar 2002 behandlet årsrapport og regnskab

Læs mere

Halvårsrapport 2013 01.01.2013-30.06.2013

Halvårsrapport 2013 01.01.2013-30.06.2013 Halvårsrapport 2013 01.01.2013-30.06.2013 www.djs.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...side 2 Oplysninger om pengeinstituttet...side 3 Velkomst fra direktionen...side 4 Glimt fra det forløbne halvår...side

Læs mere

ÅRSRAPPORT >>>>> Sammendrag. Frøs Herreds Sparekasse

ÅRSRAPPORT >>>>> Sammendrag. Frøs Herreds Sparekasse ÅRSRAPPORT 2007 >>>>> Sammendrag Frøs Herreds Sparekasse FRØS HAR EN STABIL OG KONTROLLERET VÆKST INDHOLD 2 Frøs har en stabil og kontrolleret vækst... 2 Beretning om sparekassens virksomhed for 2007...

Læs mere

Årsrapport 2009 CVR. NR. 10757711. Sparekassen Balling

Årsrapport 2009 CVR. NR. 10757711. Sparekassen Balling Årsrapport 2009 CVR. NR. 10757711 Sparekassen Balling Motiver på forsiden Orienteringsmøde for selskaber/erhvervskunder i sparekassens lokaler. Reception ifb. med souschef Karl Krogh Simonsens 50 års fødselsdag.

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S Halvårsrapport for 1. halvår 2013

Danske Andelskassers Bank A/S Halvårsrapport for 1. halvår 2013 Danske Andelskassers Bank A/S Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 87 99 30 00 Selskabsmeddelelse nr. 10/2013 28. august 2013 Web-adresse www.andelskassen.dk Reg.nr. 5999 A/S reg.nr. 43.507 CVR-nr.

Læs mere

Bemærk, at pressemeddelelsen efter aftale først må offentliggøres den 20. august 2013 kl. 17.00 halvårs- regnskab 2013

Bemærk, at pressemeddelelsen efter aftale først må offentliggøres den 20. august 2013 kl. 17.00 halvårs- regnskab 2013 Pressemeddelse Halvårsregnskab 2013 // 1 Bemærk, at pressemeddelelsen efter aftale først må offentliggøres den 20. august 2013 kl. 17.00 halvårs- regnskab 2013 Pressemeddelse Halvårsregnskab 2013 // 2

Læs mere

Aktionærnyt. Kære Aktionær. Fynske Bank åbnet i Odense. Februar 2015. www.fynskebank.dk

Aktionærnyt. Kære Aktionær. Fynske Bank åbnet i Odense. Februar 2015. www.fynskebank.dk Aktionærnyt Februar 2015 Kære Aktionær Fynske Bank har, i sit første driftsår efter fusionen, realiseret et godt og tilfredsstillende resultat, hvilket du kan læse mere om i dette Aktionærnyt. Vi har samtidig

Læs mere

JORD, ARBEJDE, KAPITAL BÆREDYGTIG ØKONOMI SIDEN

JORD, ARBEJDE, KAPITAL BÆREDYGTIG ØKONOMI SIDEN Tidsskrift for bæredygtig økonomi 82. årgang Nummer 4 oktober 2012 Bladet JaK medlemsbank sverige side 4 Hvad er JaK? side 8 syntesetanken 2012 side 12 JORD, ARBEJDE, KAPITAL BÆREDYGTIG ØKONOMI SIDEN 1931

Læs mere

01.01-30.06.2014. www.djs.dk CVR-nr. 24260461

01.01-30.06.2014. www.djs.dk CVR-nr. 24260461 HALVårsrapport 2014 01.01-30.06.2014 www.djs.dk CVR-nr. 24260461 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... side 2 Oplysninger om pengeinstituttet... side 3 Velkomst fra direktionen... side 4 Glimt fra

Læs mere

Aktionær. Nyt fra Danske Andelskassers Bank A/S. "Der er begået fejl..." Samarbejde og opbakning. Købstædernes Forsikring

Aktionær. Nyt fra Danske Andelskassers Bank A/S. Der er begået fejl... Samarbejde og opbakning. Købstædernes Forsikring Aktionær Nyt fra Danske Andelskassers Bank A/S "Der er begået fejl..." Og de skal naturligvis rettes Samarbejde og opbakning Studerende startede håndboldhold Købstædernes Forsikring Banken kan nu tilbyde

Læs mere

Meddelelse nr. 01/2007. Årsregnskabsmeddelelse for 2006. Storegade 29 4780 Stege. Telefon: 55 86 15 00 Telefax: 55 86 15 55

Meddelelse nr. 01/2007. Årsregnskabsmeddelelse for 2006. Storegade 29 4780 Stege. Telefon: 55 86 15 00 Telefax: 55 86 15 55 Storegade 29 4780 Stege KØBENHAVNS FONDSBØRS Nikolaj Plads 6 1007 København K. Telefon: 55 86 15 00 Telefax: 55 86 15 55 Reg.nr.: 6140 Swift: SYBKDK22 CVR-nr.: 0065746018 E-post: post@moensbank.dk Web:

Læs mere

SELSKABSOPLYSNINGER. Andelskassen Fælleskassen Bülowsvej 48 A 1870 Frederiksberg C. CVR nr. 69 55 67 28

SELSKABSOPLYSNINGER. Andelskassen Fælleskassen Bülowsvej 48 A 1870 Frederiksberg C. CVR nr. 69 55 67 28 Årsrapport 2007 2 Årsrapport 2007 Fælleskassen Bestyrelsens beretning Ledelsespåtegning Den uafhængige revisors påtegning Ledelsesberetning - nøgletal Ledelsesberetning Regnskabspraksis Resultatopgørelse

Læs mere

Hals Sparekasse Torvet 1 9370 Hals CVR-nr. 24 25 57 94. Årsrapport 2012. Godkendt på ordinært repræsentantskabsmøde, den 21. marts 2013 Dirigent:

Hals Sparekasse Torvet 1 9370 Hals CVR-nr. 24 25 57 94. Årsrapport 2012. Godkendt på ordinært repræsentantskabsmøde, den 21. marts 2013 Dirigent: Hals Sparekasse Torvet 1 9370 Hals CVR-nr. 24 25 57 94 Årsrapport 2012 Godkendt på ordinært repræsentantskabsmøde, den 21. marts 2013 Dirigent: Årsrapport 2010 Hals Sparekasse, Torvet 1, 9370 Hals. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Halvårsrapport 2011 01.01.2011-30.06.2011. Mere dig NÆRVÆR. www.djs.dk

Halvårsrapport 2011 01.01.2011-30.06.2011. Mere dig NÆRVÆR. www.djs.dk Halvårsrapport 2011 01.01.2011-30.06.2011 Mere dig NÆRVÆR ER MERE VÆRD www.djs.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...side 2 Oplysninger om pengeinstituttet...side 3 Velkomst fra direktionen...side

Læs mere

Frøs Herreds Sparekasse Årsrapport 2008

Frøs Herreds Sparekasse Årsrapport 2008 Frøs Herreds Sparekasse Årsrapport 2008 CVR-nr. 67 05 18 15 137. regnskabsår Side 1 af 32 sider Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om Frøs Herreds Sparekasse 3 Ledelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors

Læs mere

Fælleskassens beretning 2005

Fælleskassens beretning 2005 Samøkonomi - J.A.K. andelskasse Bülowsvej 48 A, 1870 Frederiksberg C Tlf. 35 39 45 40 Fax 35 39 68 40 e-mail: faelleskassen@faelleskassen.dk www.faelleskassen.dk Årsrapport 2005 Fælleskassens beretning

Læs mere

Kvartalsrapport pr. 30. september 2014

Kvartalsrapport pr. 30. september 2014 Kvartalsrapport pr. 30. september 2014 Nordjyske Bank Jernbanegade 4-8 9900 Frederikshavn Telefon +45 9633 5000 email@nordjyskebank.dk www.nordjyskebank.dk CVR: 30828712 BIC/SWIFT ebandk22 Kvartalsrapport

Læs mere

21,5 millioner i overskud i Sparekassen Thy

21,5 millioner i overskud i Sparekassen Thy Sparekassen Thy Februar 2010 21,5 millioner i overskud i Sparekassen Thy Sparekassen Thy er kommet rigtig godt igennem 2009 med et overskud på 21,5 mio. kr. efter skat. Det er tilfredsstillende set i lyset

Læs mere

meretal Halvårsrapport 2010

meretal Halvårsrapport 2010 meretal Halvårsrapport 2010 Halvårsrapport, 1. halvår 2010 Broager Sparekasse Storegade 27, 6310 Broager CVR-nr. 66 32 85 11 / Reg.nr. 9797 Indholdsfortegnelse Oplysninger om Broager Sparekasse 6 Ledelsens

Læs mere

Aktionær. Nyt fra Danske Andelskassers Bank A/S. Det simple liv. Tættere på erhvervskunderne. Bonderøven er med på bankens aktionærmøder

Aktionær. Nyt fra Danske Andelskassers Bank A/S. Det simple liv. Tættere på erhvervskunderne. Bonderøven er med på bankens aktionærmøder Aktionær Nyt fra Danske Andelskassers Bank A/S Det simple liv Bonderøven er med på bankens aktionærmøder Tættere på erhvervskunderne Nye erhvervscentre giver unikke muligheder Indhold: Forandre for at

Læs mere

NÆRVÆR Handlekraft individuelle løsninger. Årsrapport 2013. Holger Larsens bro i Skjern

NÆRVÆR Handlekraft individuelle løsninger. Årsrapport 2013. Holger Larsens bro i Skjern NÆRVÆR Handlekraft individuelle løsninger Årsrapport 2013 Holger Larsens bro i Skjern S Forbedret resultat og positiv udvikling på centrale områder Årsresultat før skat på 36,2 mio. kr. mod 12,3 mio. kr.

Læs mere

Årsrapport 2009 AKTIESELSKABET. CVR-nr. 31 46 70 12, København

Årsrapport 2009 AKTIESELSKABET. CVR-nr. 31 46 70 12, København Årsrapport 2009 AKTIESELSKABET CVR-nr. 31 46 70 12, København Dagsorden for generalforsamlingen i Arbejdernes Landsbank, onsdag den 10. marts 2010. 1. Beretning om bankens virksomhed i 2009. 2. Forelæggelse

Læs mere

O P L Y S N I N G E R O M H A N D E L M E D V Æ R D I P A P I R E R Gælder fra marts 2012

O P L Y S N I N G E R O M H A N D E L M E D V Æ R D I P A P I R E R Gælder fra marts 2012 O P L Y S N I N G E R O M H A N D E L M E D V Æ R D I P A P I R E R Gælder fra marts 2012 I det følgende kan du læse om, hvad du bør være opmærksom på, når du investerer, og hvilke overvejelser du bør

Læs mere