BILLIGT. Er det tid til at friske stuen op? 7 9 9,- Bygma Byggecenter Avisen gælder fra lørdag d. 30. januar LITER 4 0 0,- 5 0,-

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "399 95 BILLIGT. Er det tid til at friske stuen op? 7 9 9,- Bygma Byggecenter Avisen gælder fra lørdag d. 30. januar 2016 10 LITER 4 0 0,- 5 0,-"

Transkript

1 Er det tid til at friske stuen op? Vi hjælper dig med farveinspiration, produkter og tilbehør. Se side LITER 399 BILLIGT LOFTMALING REFLEKSFRI GLANS 2 Til lofter af gips, puds, beton og filt Høj kvalitet med god dækkeevne Giver en smuk helmat, ensartet, mættet og refleksfri overflade Nr Frit valg pr. m ,- Priser fra , ,- NYHED I BYGMA OMBYTNINGSPRIS LAMINATGULV 8 x 186 x 1288 mm Slidstærkt Klasse 32 Best Loc X-Treme låsesystem BYGMA normalpris: 149, Manoir lys Nr Lys eg rustik Nr Lys eg elegant Nr FLASKEGAS 10 kg letvægtsflaske Nr kg flaske Nr V BORE- /SKRUEMASKINE MT218KB-QW 10 momenttrin Omdr./min.: Max. kapacitet træ/stål: 25/10 mm Vægt: 1,46 kg Leveres i kuffert inkl. 2 x 1,5 Ah Li-Ion batterier og skruebits BYGMA normalpris: 1199,- Nr Bygma Byggecenter Avisen gælder fra lørdag d. 30. januar 2016

2 YU 11 Noir YU 12 Midnight Blues YU 15 Glamour Indrettet med NORDIC NOIR Nordic Noir Eksklusivt og elegant YU 14 Grey Shadow YU 13 Moonlight Grey De mørke farver på paletten er eminente til at skabe nærhed. Det kræver lidt mod at kaste sig ud i det, men resultatet taler næsten for sig selv. Rummet er super elegant og eksklusivt samtidig med, at det virker varmt og indbydende. Stukken og rosetten er fremhævet med Moonlight Grey, der står lidt mørkere end selve loftfladen. Kom ind og find inspiration i de andre flotte farvepaletter fra Yunik. Andreas Salvesen, Butikschef, Bygma Hvalsø VÆGMALING MAT GLANS 5 Robust akrylmaling med maksimal dækkeevne Bruges indendørs til filt, glasvæv, puds og beton Kan tones i mange farver Nr Priser fra 239 VÆGMALING HALVMAT GLANS 20 Bruges indendørs på filt, glasvæv, tapet, puds og beton Giver en meget robust og vaskbar overflade Kan tones i mange farver 3 L Nr L Nr LITER MALERRULLESÆT PREMIUM 180 mm bred rulle Til maling af store flader, væg og facade Nr Priser fra 59 FLADPENSEL PREMIUM Silk tip Nem at rengøre 25 mm Nr mm Nr mm Nr mm Nr RULLESÆT BASIC 25 CM Malerulleskaft med rough polyon valse i 25 cm Rullespand 25 cm 12 liter Nr

3 Miljømærket kvalitet til din væg Der er masser af fordele for dig og miljøet ved at vælge maling med Ecolabel. Mærket er din garanti for, at du får maling af høj kvalitet, som lever op til skrappe miljøkrav samtidig med, at der tages hensyn til din sundhed. Alt sammen noget, der gør livet lidt grønnere inde og ude. PAS PÅ DIG SELV OG FAMILIEN Denne kvalitetsmaling fra Yunik bærer EU s miljøblomst. Det betyder, at den er skånsom mod dig og indeklimaet og perfekt til indendørs brug. EN MODSTANDS- DYGTIG MALING Oplagt til køkken, gang, værelser og andre steder, der kræver robusthed og mulighed for afvaskning. VÆGMALING SILKEMAT GLANS 10 Let at påføre Enkelt at genbehandle Giver en robust og rengøringsvenlig overflade Nr LITER 699 SKARP PRIS 3

4 Godt forarbejde giver flot finish Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige materialer til opgaven 98 CM X 10 METER 299 FIBERFILT COVER UP Dækker ujævnheder Nr x 25 meter 1 x 25 meter 1 x 25 meter 1 x 25 meter GLASFILT COLOR GLASFILT 125 G GLASVÆV 1. SORTERING GLASVÆV FORBEHANDLET 199 Anvendes til den helt glatte og ensartede løsning til loft og væg Kræver et ensartet underlag Nr LETTEL FIN Hvid Optimal til spartling af tapetsamlinger God dækkeevne Nr liter 139 LIM Ekstra stærk Nr Grundet Til opsætning i tørre rum indendørs Nr LETTEL MEDIUM Let spartelmasse med mellemfine korn Universalprodukt Let at påføre og slibe Nr FILT- OG VÆVFYLDER HVID Giver mættet og ensartet bund af filt og væv inden færdigmaling Nr Stivet glasvæv fremstillet til overmaling Anvendes til loft og væg, hvor der ønskes struktur Nr LETTEL GROV 329 Modvirker revnedannelse på lofter og vægge Nr Let spartelmasse med grove korn Giver mulighed for spartling i tykke lag Anvendes indendørs i tørre rum Nr RULLETEL MEDIUM Let spartelmasse Speciel konsistens, som er velegnet til påføring med langhåret malerrulle Let at slibe Nr liter Priser fra 199 FORANKRINGSGRUNDER BLÅTONET Effektiv forankring på let afsmittende og sugende underlag Nr BREDTEL SILVER Til spartling af vægge og lofter samt gipsplader 150 mm Nr mm Nr mm Nr

5 Super skarpe priser på 2,5 LITER 199 0,75 liter 109 SKARP PRIS PANELHVID HVID SKARP PRIS Nr PANELHVID EKSTRA HVID Nr ,75 liter 99 SKARP PRIS PANELHVID HVID Nr ,75 liter 79 KØKKENBORDSOLIE NATUR Anvendes på ubehandlede eller tidligere oliebehandlede/afslebne træoverflader Olien giver en stærk vand- og smudsafvisende overflade Nr ,5 liter 259 SKARP PRIS PANELHVID EKSTRA HVID Vandbaseret Anvendes indendørs til ubehandlet eller lakeret nåletræ Nr

6 FRIT VALG 549 OP TIL 350,18 V RUNDSAV BDCCS18N-XJ Omdr./min: 3700 Geringsvinkel: 45 Klingediameter: Ø140 mm Elektrisk bremse for øget sikkerhed Leveres ekskl. batteri og lader BYGMA normalpris: 849, Nr V BAJONETSAV BDCR18N-XJ Kompakt og let Omdr./min.: Slaglængde: 22 mm Leveres ekskl. batteri og lader BYGMA normalpris: 699, Nr MULTI-CUTTER MT300KA 300 W Omdr./min.: Slibeplade inkl. integreret støvopsamling BYGMA normalpris: 649, Nr FRIT VALG BOREHAMMER KD975KA 710 W Slag/min.: Variabel hastighed BYGMA normalpris: 899, Nr OP TIL 170,- 230 V SLIBEMUS KA W Omdr./min.: Omfang: 2,0 mm Kabellængde: 2 m BYGMA normalpris: 369, Nr VINKELSLIBER CD W 115 mm skivestørrelse 2-positions sidehåndtag BYGMA normalpris: 199, Nr V ARBEJDSLAMPE BDCF18-XJ Kompakt og let Op til 11 timers driftstid på en opladning Vægt: 0,24 kg Leveres ekskl. batteri og lader BYGMA normalpris: 299, Nr

7 Ryobi gør din smartphone endnu smartere Når du kobler din smartphone sammen med Ryobis PhoneWorks produkter og downloader Phone Works Appén forvandler du din mobil til: En laserafstandsmåler, en fugtighedsmåler, en krydslaser, et infrarødt termometer og et inspektionskamera. Ryobis produkter + Ryobi Phone Works Appén gør det let at tage billeder/film, indtale/skrive kommentarer og gemme/dele oplysninger. Phone Works App en er GRATIS og fås til IOS og Android. Scan koden og se hvordan systemet fungerer i Ryobis præsentationsfilm. 49 5, ,- 375,- SKARP PRIS KRYDSLASER RPW-1650 Sæt hylder, billeder, fliser og andet lige op på væggen Leveres inkl. tlf. klips og 1 x AAA batteri Nr FUGTIGHEDSMÅLER RPW-3000 Brug den til at måle fugt i træ, beton og andre materialer Leveres inkl. 1 x AAA batteri og bælteholder Nr , ,- LASERAFSTANDSMÅLER RPW-1000 Mål højde, længde, areal og rumfang når der planlægges gør-det-selv projekter Leveres inkl. tlf. klips og 2 x AA batterier Nr INFRARØDT TERMOMETER RPW-2000 Måler og registrerer overfladetemperaturer fra -30 C til 350 C Leveres inkl. tlf. klips og 1 x AAA batteri Nr Bestillingsvare INSPEKTIONSKAMERA RPW-5000 Find problematiske områder bag væggene, i rør, under gulvbrædder og lign. Leveres inkl. 91 cm kabel med 9 mm kamera, tlf. klips og 3 x AA batterier Nr Bestillingsvare 7

8 Flot gulv i natur hvid ask Lang levetid let at lægge! Med Tarketts 2- lock låsesystem bliver det ikke nemmere at lægge et nyt, flot askegulv. Gulvet er overfladebehandlet med Proteco lak, hvilket både gør det slidstærkt og nemt at vedligeholde. Desuden forsegler lakken det flotte, lyse askelook. Skulle du på et tidspunkt få lyst til at slibe gulvet, så kan vi oplyse, at det 3,6 mm tykke slidlag, kan slibes fire til fem gange. Kort sagt: Med Tarkett Salsa får du flot gulv de næste mange år. PR. M ,- 239 LAMELPARKET SALSA 3-STAV 14 x 194 x 2281 mm Ask Natur hvid Mat lak 2-lock kliksystem Slidstærk lak 2,66 m 2 Pr./pk.: 2,66 m 2 BYGMA normalpris: 379, Nr Bestillingsvare Frit valg pr. m op til 108,- Frit valg pr. m ,- Pr. m ,- LAMELPARKET RHAPSODY 3-STAV 14 x 194 x 2281 mm Slidstærk lak 2-lock låsesystem Velegnet til gulvvarme Pr./pk: 2,66 m 2 BYGMA normalpris fra: 320, Eg - 3 stav Nr Ask - 3 stav Nr LAMINATGULV LONG PLANK 9,5 x 205 x 2050 mm Pr. pk.: 2,522 m 2 BYGMA normalpris: 309, Lys eg Nr Grå eg Nr Dansk ask Nr FLETPARKET EG 14 x 192 x 2028 mm Lak Pr./pk: 2,34 m 2 BYGMA normalpris: 533, Nr Bestillingsvare SLAGKLODS Plast Flad 60 cm BYGMA normalpris: 423, Nr ,- STARTBOX Installationssæt til trægulv Indeholder afstandskiler, slagklods 38 cm med håndtag og Tarktool Nr ,- GULVJERN Til montering af det sidste bræt og til endestød Lyddæmpende BYGMA normalpris: 506, Nr

9 Lige nu er Rationel vinduer en ekstra god investering Bygma har netop nu Rationel vinduer til en ekstra stærk pris. Kom ind og få et tilbud* KLASSISK STIL FORMA og FORMAPLUS passer godt til huse i klassisk stil. Fås både i træ og træ/alu. MINIMALISTISK AURA og AURAPLUS matcher den minimalistiske stil. Fås både i træ og træ/ alu. ENKELT OG FUNKTIONEL DOMUS og ALDUS er et godt valg til parcelhuse fra 60 erne og frem. Fås både i træ og træ/alu. *Bestillingsvare 9

10 19 49 HOBBYKNIV BÅNDMÅL BÆLTECLIPS 5 meter Båndstop Nr mm Nr kg 32 Frit valg 25 kg 49 CEMENT Til almindeligt forekommende betonarbejde uden særlige krav Styrkeklasse: 42,5 Nr TØRBETON Til støbning af fundamenter, stolper og lign. Klar til brug - skal kun tilsættes vand 0-4 mm Nr mm Nr VÆRKTØJSKASSE 12,5 Med metalhængsel Ekskl. værktøj Nr kg VATERPAS CLASSIC BOX 60 cm Nr kg TØRMØRTEL 0-4 MM Til opmuring, grovpudsning, fugning og reparationer Nr CEMENT BASIS Til beton God styrkeudvikling Styrkeklasse: 52,5 Nr FAST LAV PRIS 400 ml 89 PLETFORSEGLER Hvid Acrylmaling Hurtigtørrende Spærrer effektivt for skjolder af fugt, nikotin, rust, sod og streger fra tegneredskaber o.l. Nr TELMASSE MEDIUM Til plet- og fuldspartling af vægge og lofter Nr ,1 liter 399 VÆGMALING IMPRA 10 Glans 10 Anvendes til vægge, hvor en god vaskbar silkemat overflade ønskes Nr LOFT- OG VÆGMALING IMPRA 5 Glans 5 Anvendes til lofter og vægge, indendørs Nr

11 Se åbningstider på Pr. rulle 4 GEVINDTÆTNINGSTAPE 12 x 0,075 mm 12 m Velegnet til anlæg med vand og luft Nr KUGLEHANE 3/4 Med håndkølle Nr ml 39 MULTISPRAY Rustløser, smøremiddel, kontaktspray, renser, korrosionsbeskyttelse Nr AFTAPNINGSHANE 1/2 Nr JYLLAND AGERBÆK Hellevej 2 Tlf ALS Nymøllevej 8, Guderup Tlf BINDSLEV Industrivej 1 Tlf GALTEN Frichsvej 57 Tlf GRÅSTEN Ulsnæs Tlf HIRTSHALS Dalsagervej 6 Tlf KOLDING Mosevej 1B Tlf PADBORG Industrivej 24 Tlf SILKEBORG Nørrevænget 11 Tlf SKAGEN Kattegatvej 4 Tlf SK ÆRBÆK Nr. Skærbækvej 31 Tlf STØVRING Hermesvej 10 Tlf SÆBY Ålborgvej 105 Tlf THEM Eksportvej 5 Tlf TINGLEV Tømrersvinget 21 Tlf TØNDER Håndværkervej 1 Tlf AARS Hjortkjærsvej 2 Tlf FYN BELLINGE Rughøjvej 11 Tlf KERTEMINDE Møllevangen 12 Tlf NYBORG Lyøvej 7 Tlf OTTERUP Hjorslevvej 2 Tlf RINGE Østre Ringvej 37 Tlf SJÆLLAND HASLEV Maglemosevej 13 Tlf HVALSØ Bentsensvej 12 Tlf HAARLEV Industrivej 8 Tlf RØNNEDE Industrivej 31 Tlf STORE HEDDINGE Jernbanegade 7 Tlf VIBY Grønningen 1 Tlf AVISEN GÆLDER FRA LØRDAG DEN 30. JANUAR GLIPFALD 120 mm Varmgalvaniseret Til havelåge Nr Frit valg 29 STOLPEBÆRER U-PROFIL Varmgalvaniseret 101 x 90 x 200 mm Nr x 90 x 400 mm Nr Pris garanti Hos BYGMA sørger vi altid for, at du får det bedste også når det gælder attraktive priser. Derfor har vi prisgaranti på alle vores tilbud her i avisen. Det er din garanti for, at du ikke finder tilbuddet billigere i andre butikker. BYGMA Prisgaranti gælder i samme uge, som tilbuddene er i tilbudsavisen. Det betyder, at hvis du mod vores forventning finder samme vare markedsført billigere i andre butikker i den samme kampagne periode, har du to muligheder: Medbring dokumentation (tilbudsavis eller annonce mm.) i din lokale BYGMA og køb varen til samme pris hos os. Har du allerede købt varen hos os, og ser du inden for BYGMAS kampagneperiode varen markedsført billigere i en anden butik, udbetaler vi prisforskellen. Medbring blot dokumentation (tilbudsavis eller annonce) og kvittering i din lokale BYGMA senest 14 dage efter købet. Prisgarantien gælder kun varer, som er markedsført i BYGMAS tilbudsaviser. Prisgarantien gælder ikke for varer, som andre kun udbyder til salg i begrænset omfang, og tids-, kø- og åbningstilbud, postordresalg, skaffevarer (bestillings varer), varer specielt fremstillet til kunden og varer udbudt over internettet samt internetbaserede forretninger. Bygma services BYG- MASTER PRIS GARANTI,- PÅ ALLE TILBUD I AVISEN 10% RABAT Opret et BYGMASTER kontokort i din lokale Bygma og spar 10%. Ekskl. kampagnevarer samt køb på bygmaonline.dk BYGMA ONLINE Bygma har altid åbent. Bestil dine varer online, og få dem leveret direkte til døren. GAVEKORT Glæd andre med et gave kort, som kan an vendes i alle Bygmas Byggecentre. GRATIS TRAILER Lån gratis en trailer til hjemtransport af dine varer. Priser fra 89 STALDDØRGREB Varmgalvaniseret mm Nr mm Nr mm Nr mm Nr SIKRINGSBESLAG 3800 Med spærre Hvid Nr LEVERING Få leveret dine varer direkte på adressen, hvis du ikke selv har mulighed for at håndtere fragten. Hør nærmere om betingelserne i din lokale Bygma eller på UDLEJNING Bygmas standard udlejningsprogram omfatter en stor del af de materialer og værktøj, du kan få brug for under dit byggeprojekt. Hør nærmere i din lokale Bygma PRIS GARANTI,- PRISGARANTI Få udbetalt prisforskellen, hvis du finder den samme kampagnevare til en billigere pris i et andet byggecenter indenfor kampagneperioden. Se betingelser i din lokale Bygma eller på BYTTESERVICE Ombyt dine varer eller få pengene retur indenfor 60 dage. Medbring kvittering og den ubrugte vare, i original emballage. Varer, der er specielt producerede og/eller hjemtaget til køber, tages dog ikke retur.

12 EU Ecolabel : CZ/028/002 Se vores åbningstider på Priserne gælder fra lørdag den 30. januar til og med fredag den 12. februar 2016, så længe lager haves Brugt papir bør så vidt muligt afleveres til genanvendelse e 4 tårn, SKARP PRIS Brænde Frit leveret til din adresse* 31,SKARP PRIS BRÆNDETÅRN BLANDET LØV 1,8 m3 Lufttørret blandet løv Tørretid før brug: 4-8 uger Brændværdi: Ca kcal/kg Nr Lang e r b ænd tid Lang e r b ænd tid Lang e r b ænd tid Lang e r b ænd tid lar til K brug Frit valg 22,- 19,- 19,- 21,- 1,8 m3 Lufttørret eg Høj brændværdi Tørretid før brug: 4-8 uger Brændværdi: Ca.3800 kcal/kg Nr ,8 m3 pr. tårn Lufttørret ask Let at tænde Tørretid før brug: 4-8 uger Brændestykkernes længde: Ca. 30 cm Diameter: 6-25 cm Brændværdi: Ca kcal/kg Nr ,8 m3 40% højere brændværdi end almindeligt bøg Brændværdi: 4100 kcal/kg Brændestykkernes længde: cm Tørretid før brug: 4-8 uger Nr ,8 m3 Længde: 30 cm Diameter: Ø6 Ø25 cm Brændværdien: Ca kcal/kg Træfugtighed: Max. 20% Ask Nr Eg Nr BRÆNDETÅRN EG BRÆNDETÅRN ASK BRÆNDETÅRN AVNBØG OVNTØRRET PEJSEBRÆNDE l Klar ti brug 19,- 19,- 24,- 24,- 1,8 m3 Blandet løv inkl. 3 poser optændingspinde Brændværdi: Ca kcal/kg Nr kg 10 kg pr. pk. Biobrændsel med mindre aske Brændværdi: Ca kcal/kg Nr kg Træbriketter fremstillet af rent træ Røg og lugt som almindelig brænde Ekstra lang glødetid Brændværdi: 4600 kcal/kg 10 kg/pk. Nr kg Komprimeret eg Brændværdi: Ca kcal/kg Lang glødetid Biobrændsel med mindre aske FSC certificeret Nr OVNTØRRET PEJSEBRÆNDE BLANDET LØV TRÆBRIKETTER *Frit leveret til brofaste øer i Danmark. Alle varer er bestillingsvarer TRÆBRIKETTER PINE-KAY TRÆBRIKETTER EG Med forbehold for udsolgte varer, manglende leveringer, fejl, prisændringer og eventuelle offentlige indgreb. Alle priser er inkl. 25% moms. 05/16 2 TÅRNE

RESTSALG SLUTSPURT OG ANDRE STÆRKE TILBUD 145,SPAR 125,- Bygma Byggecenter SLAGBORE- / SKRUEMASKINE + BITSSÆT

RESTSALG SLUTSPURT OG ANDRE STÆRKE TILBUD 145,SPAR 125,- Bygma Byggecenter SLAGBORE- / SKRUEMASKINE + BITSSÆT SLUTSPURT RESTSALG OG ANDRE STÆRKE TILBUD SLAGBORE- / SKRUEMASKINE + BITSSÆT 11,SPAR 511,- 18 V SLAGBOREMASKINE DHP453RYJ 2 gear Leveres inkl. 2 stk. Li-Ion batterier og lynlader BYGMA normalpris: 1705,

Læs mere

20,- RESTSALG SLUTSPURT OG ANDRE STÆRKE TILBUD 1 4 5,- UNDER HALV PRIS SPAR 30,- BEDST I TEST

20,- RESTSALG SLUTSPURT OG ANDRE STÆRKE TILBUD 1 4 5,- UNDER HALV PRIS SPAR 30,- BEDST I TEST SLUTSPURT RESTSALG OG ANDRE STÆRKE TILBUD SPAR 30,- UNDER HALV PRIS 20,- 9 V RØGALARM M/OPTISK DETECTOR Fotoelektrisk med 9 V batteri (medfølger) Reagerer hurtigt med 85 db signal Dansk Varefakta og CE

Læs mere

UDSALG 99 5,- Skarp pris OG ANDRE STÆRKE TILBUD 69 5,- 4 0 4,- Køb også på bygma.dk. Halv pris

UDSALG 99 5,- Skarp pris OG ANDRE STÆRKE TILBUD 69 5,- 4 0 4,- Køb også på bygma.dk. Halv pris UDSALG OG ANDRE STÆRKE TILBUD 99 5,- 18 V SLAGBOREMASKINE DHP453RF Stærk 2-gear maskine Luftkølet lynlader Ladetid: 22 min. Borepatron kapacitet: 1,5-13 mm Vægt: 1,9 kg Leveres inkl. 1 x Li-Ion batterier

Læs mere

Bemærk prisen! Bygma Byggecenter 160,9,1 LITER 699,- 210,- Avisen gælder fra lørdag d. 16. januar 2016

Bemærk prisen! Bygma Byggecenter 160,9,1 LITER 699,- 210,- Avisen gælder fra lørdag d. 16. januar 2016 Bemærk prisen! Bygma hjælper dig med at finde de rigtige produkter, når du skal male. Se side 2 160,9,1 LITER 199 VÆGMALING IMPRA MAT 5 Glans 5 Til vægge og lofter, hvor en vaskbar overflade ønskes BYGMA

Læs mere

Respekt for håndværket

Respekt for håndværket Bygma Byggecenter Avisen gælder fra lørdag d. 11. juni til og med fredag d. 17. juni 2016 Respekt for håndværket I Bygma har vi respekt for dem, der tager deres håndværk seriøst Håndboldherrerne er en

Læs mere

Tid til nye fliser? Besøg Bygma. Grå Mørkegrå Beige. Alle priser er inkl. moms. Avisen gælder fra den 11. februar til og med den 16.

Tid til nye fliser? Besøg Bygma. Grå Mørkegrå Beige. Alle priser er inkl. moms. Avisen gælder fra den 11. februar til og med den 16. Alle priser er inkl. moms. Avisen gælder fra den 11. februar til og med den 16. september 2016 Tid til nye fliser? Besøg Bygma Pr. m 2 fra 299 95 GULV/VÆGFLISE UBIKO Flere størrelser Farve: Grå, mørkegrå

Læs mere

Fyr den af! Bygma Byggecenter. Loven siger: 19 SKUD NR. 30. 5 stk. á 5 skud. Avisen gælder fra søndag d. 27. december 2015

Fyr den af! Bygma Byggecenter. Loven siger: 19 SKUD NR. 30. 5 stk. á 5 skud. Avisen gælder fra søndag d. 27. december 2015 Loven siger: Du må købe fyrværkeri fra den 15. december til 31. december Du må anvende fyrværkeri fra den 27. december til 1. januar Du må transportere og opbevare fyrværkeri med max. 5 kg NEM* Husk at

Læs mere

Kvalitet og ekstra god dækkeevne

Kvalitet og ekstra god dækkeevne DIN MALING PARTNER Kvalitet og ekstra god dækkeevne PR. SP V/5 SP 276,- ACRYLVÆGMALING S5 Giver en smuk og mat overflade Ekstra god dækkeevne Kan anvendes på beton, puds, tapet, glasvæv og filt 3 L Nr.

Læs mere

Loftmaling. Loftmaling

Loftmaling. Loftmaling Loftmaling Loftmaling Her finder du god, refleksfri loftmaling. Uanset om du skal male trælofter, gipslofter eller akustikplader, har vi loftmalingen der passer til. Her er refleksfri maling og mat eller

Læs mere

EG Slotsplanke. Planker til fastmontering på strøer, svømmende samt fuldklæbning.

EG Slotsplanke. Planker til fastmontering på strøer, svømmende samt fuldklæbning. Planker til fastmontering på strøer, svømmende samt fuldklæbning. 1 Dimensioner Tykkelse: Bredde: Længde: 21 mm 260 mm 1200 + 2400 mm Opbygning Hørning Slotsplanke leveres lamineret af 6 mm europæisk eg,

Læs mere

266,00 332,25 290,00 362,50 440,00 550,00 456,00 570,00 TEKST PRODUKT. 402 B&J Loftmaling 2

266,00 332,25 290,00 362,50 440,00 550,00 456,00 570,00 TEKST PRODUKT. 402 B&J Loftmaling 2 PRODUKT TEKST 402 B&J Loftmaling 2 Lugtsvag maling til lofter og overvægge der skal fremstå med helmat finish. Produktet er også velegnet til airless. B&J 402 opfylder kravene til EU Miljømærket Blomsten.

Læs mere

Fyr den af! Bygma Byggecenter. Loven siger: 19 SKUD NR. 30. 5 stk. á 5 skud. Avisen gælder fra tirsdag d. 15. december 2015

Fyr den af! Bygma Byggecenter. Loven siger: 19 SKUD NR. 30. 5 stk. á 5 skud. Avisen gælder fra tirsdag d. 15. december 2015 Loven siger: Du må købe fyrværkeri fra den 15. december til 31. december Du må anvende fyrværkeri fra den 27. december til 1. januar Du må transportere og opbevare fyrværkeri med max. 5 kg NEM* Husk at

Læs mere

Levende detaljer til dit hjem

Levende detaljer til dit hjem Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve 2016/2017 www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt

Læs mere

Indemaling. Indemaling

Indemaling. Indemaling Indemaling Indemaling Vægmaling, loftmaling og væggrunder til lofter og vægge. Kvaliteten er fuldt på højde med de, af malere, mest anvendte mærker. Spar tid - - bestil online. -Hurtig, billig og pålidelig

Læs mere

Gulvmaling. Gulvmaling. Få de flotteste og mest holdbare gulve.

Gulvmaling. Gulvmaling. Få de flotteste og mest holdbare gulve. Gulvmaling Gulvmaling Få de flotteste og mest holdbare gulve. Vespox vandig epoxy -Professionel epoxy til private. Mal dig til et slidstærkt, diffusionsåbent og blankt gulv! Lakryl PU Gulvlak - et stærkt

Læs mere

GEAR & GREJ. Stærke priser på 304,- Respekt for håndværket. Køb også på bygma.dk. Skarp pris

GEAR & GREJ. Stærke priser på 304,- Respekt for håndværket. Køb også på bygma.dk. Skarp pris Stærke er på GEAR & GREJ 1095, 304,- BENZIN-HÆKKEKLIPPER RHT2660R Motor: 26 cc, 2-takt Sværdlængde: 60 cm Grenkapacitet: 28 mm Vægt: 5,1 kg BYGMA normal: 1399,Nr. 154128 10 kg 19995 SKALCEM 100 Kan påføres

Læs mere

HardiePlank Brædder i fibercement

HardiePlank Brædder i fibercement HardiePlank Brædder i fibercement www.cembrit.dk Fremtidens træværk Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder ligner til forveksling træ, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement

Læs mere

RYOBI PHONE WORKS Forvandler din mobil til dit smarteste værktøj.

RYOBI PHONE WORKS Forvandler din mobil til dit smarteste værktøj. 24. August 2015 RYOBI PHONE WORKS Forvandler din mobil til dit smarteste værktøj. Du ved allerede at din smartphone kan gøre nogle ret smarte og fantastiske ting. Nu kombinerer Ryobi Phone Works kvalitetsmåleredskaber

Læs mere

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste Værdi kr 25,- LADY Minerals Kalkmaling God smag fortjener det bedste NYHED HENTET IND FRA NATUREN FOR AT SKABE RUM MED SMUKKE, KALKEDE VÆGGE OG ET UNIKT FARVEUDTRYK FORSIDE VÆG: LADY 1623 MARRAKESH DENNE

Læs mere

RESTSALG 299 95 SPAR 100,- OG ANDRE STÆRKE TILBUD. Bygma Byggecenter Avisen gælder fra lørdag d. 2. januar 2016 9,1 LITER

RESTSALG 299 95 SPAR 100,- OG ANDRE STÆRKE TILBUD. Bygma Byggecenter Avisen gælder fra lørdag d. 2. januar 2016 9,1 LITER RESTSALG OG ANDRE STÆRKE TILBUD 9,1 LITER 299 95 SPAR 100,- VÆGMALING IMPRA 10 Glans 10 Anvendes til vægge, hvor en god, vaskbar, silkemat overflade ønskes BYGMA normalpris: 399,95 Nr. 085599 199 95 SPAR

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

Vejl. udsalgspris inkl. moms DKK 899,00 DKK 425,00 DKK 340,00 ekskl. Moms. Vejl. udsalgspris inkl. moms DKK 599,00 DKK 312,50 DKK 250,00 ekskl.

Vejl. udsalgspris inkl. moms DKK 899,00 DKK 425,00 DKK 340,00 ekskl. Moms. Vejl. udsalgspris inkl. moms DKK 599,00 DKK 312,50 DKK 250,00 ekskl. god dansk maling direkte fra fabrik - betal kun for det i spandene! Her er en liste over de varer, jeg har valgt at have på lager, og som kan købes og afhentes i Ørum. Obs! Jeg kan ikke modtage Dankort

Læs mere

Reparation af træ Emballage

Reparation af træ Emballage Reparation af træ Emballage 1 2 3 Knastfyld Den bedste løsning til træreparation. Knastfyld er fleksibelt, stærkt og holdbart på samme tid. Knastfyld er meget nem at bruge, og resultatet er flot, om det

Læs mere

Godt grej til efterårets projekter

Godt grej til efterårets projekter Godt grej til efterårets projekter ÆGTE PROFF MASKINE 19,SPAR 1204,- SLAGBORE-/SKRUEMASKINE MBOX100BPD-302C Drejningsmoment: 60 Nm Omdr./min.: 450/1800 Slag/min.: 28.800 Leveres inkl. 2 x 3,0 Ah REDLITHIUM-ION

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

Lad dit gulvprojekt begynde i Bygma

Lad dit gulvprojekt begynde i Bygma Lad dit gulvprojekt begynde i Bygma Se mere på side 2-3 PR. M2 169 SPAR 92,- PARKETGULV HVID MATLAK 20 x 220 cm Eg eller ask 2,64 m2/pk Bestillingsvare pr. m2 - lagerføres ikke i alle forretninger BYGMA

Læs mere

NYT Sæk og container ud til skel. Affaldshåndbog 2016. boliger

NYT Sæk og container ud til skel. Affaldshåndbog 2016. boliger NYT Sæk og container ud til skel Affaldshåndbog 2016 boliger Indhold Meget mere genbrug side 2 Kontakt os når DU har tid side 3 Velkommen på genbrugspladsen side 4 og 5 Storskrald side 6 Papir, karton,

Læs mere

Kraftfulde. maskiner. Se flere på side 4-7. Bygma Byggecenter. Avisen gælder fra lørdag d. 19. september 2015 INKL. BITSSÆT

Kraftfulde. maskiner. Se flere på side 4-7. Bygma Byggecenter. Avisen gælder fra lørdag d. 19. september 2015 INKL. BITSSÆT Kraftfulde maskiner Se flere på side 4-7 INKL. BITSSÆT 11,SPAR 994,- 18 V BORE-/SKRUEMASKINE DDF456RHJ Stærk 2-gears maskine Max. borediameter stål/træ: 13/38 mm LED lys Vægt: 1,7 kg Leveres i kuffert

Læs mere

Slibe- og polérmaskiner

Slibe- og polérmaskiner Slibe- og polérmaskiner samt tilbehør Søren Overgaard Steen Jensen Søren Overgård Salgskonsulenter Kontor Vejlegårdsvej 65B 2665 Vallensbæk Strand www.hajo.dk Kim Larsen Tlf. 4444 2400 Fax. 4444 0833 mail.

Læs mere

Plusserien blomstrer. Vores Plus Vægmaling 5 og 10 Extra har fået miljømærket....og vi har flere nyheder og gode tilbud

Plusserien blomstrer. Vores Plus Vægmaling 5 og 10 Extra har fået miljømærket....og vi har flere nyheder og gode tilbud Plusserien blomstrer Vores Plus Vægmaling 5 og 10 Extra har fået miljømærket...og vi har flere nyheder og gode tilbud Hvad betyder det, at et produkt er mærket med EU Blomsten? EU Blomsten Den europæiske

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone Bambus Bambus er et produkt,

Læs mere

B-57 05.16 FÆRDIGMALET VÆG OG LOFT BLIV INSPIRERET. Tekst til billede - se bagside

B-57 05.16 FÆRDIGMALET VÆG OG LOFT BLIV INSPIRERET. Tekst til billede - se bagside FÆRDIGMALET VÆG OG LOFT B-57 05.16 BLIV INSPIRERET 1 Tekst til billede - se bagside Huntonit panelplader med træfiberkerne er eneste færdigmalet panelplade der er anbefalet af Norges Astma- og Allergiforbund.

Læs mere

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com 2015 Bambusplader I HÅRDTTRÆ www.keflico.com Case Spisebord i bambus natur produceret af Getama Danmark A/S - www.getama.dk Case: Bambus altanbord/ tørrestativ Projekt: DryUnder Materiale: Bambus Carboniseret

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Afslutningslister... 9 Fejeliste 15 x 15 mm... 4 Fejeliste 21 x 15 mm... 4

Indholdsfortegnelse. Afslutningslister... 9 Fejeliste 15 x 15 mm... 4 Fejeliste 21 x 15 mm... 4 Primo Lister Indholdsfortegnelse Afslutningslister... 9 Fejeliste 15 x... 4 Fejeliste 21 x... 4 Fodliste - Classic 60 x 14 mm... 6 Fodliste - Classic, Montagesæt - Multikasser... 6 Fodliste - Glat... 9

Læs mere

For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende.

For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende. Læggevejledning HØRNING Origin massive plankegulve For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende. Hørning

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

Mammut Exclusive 4797 Highland Eg sølv, plank LAMINATGULVE

Mammut Exclusive 4797 Highland Eg sølv, plank LAMINATGULVE Mammut Exclusive 4797 Highland Eg sølv, plank LAMINATGULVE COLLECTION 2017 BASIC KT Basic Laminatgulv Et basis laminatgulv til boligen. 1376 x 193 x 6 mm 23/31 - AC3 6 år 2,92 m²/pk. - ca. 163,52 m 2 /pl.

Læs mere

1195,18 V BORE-/SKRUEMASKINE DDF456RHJ

1195,18 V BORE-/SKRUEMASKINE DDF456RHJ Proff grej til opgaven BORE-/SKRUEMASKINE + BITSSÆT 11,18 V BORE-/SKRUEMASKINE DDF456RHJ Stærk 2-gears maskine Max. borediameter stål/træ: 13/38 mm LED lys Vægt: 1,7 kg Ladetid: 15 min. Leveres i kuffert

Læs mere

Værktøj & tilbehør. Værktøj & tilbehør. Partivarer indenfor malerværktøj. Pensler, ruller, spartler og knive.

Værktøj & tilbehør. Værktøj & tilbehør. Partivarer indenfor malerværktøj. Pensler, ruller, spartler og knive. Værktøj & tilbehør Værktøj & tilbehør Partivarer indenfor malerværktøj. Pensler, ruller, spartler og knive. Intet fast sortiment, men du kan altid gøre en god handel, når det drejer sig om partivarer.

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2016-05-27

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2016-05-27 K 4 er med sine 130 bar velegnet til hyppig rengøring af bl.a. terrasse, hegn, møbler, biler, motorcykler og cykler alt efter valg af udstyr. K 4 har en vandkølet motor, der er med til at sikre en mere

Læs mere

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER 1) GENERELT QUICKSTEP UNICLIC er et revolutionerende system til lægning af laminatgulve uden brug af lim. Det praktiske not-/ferdesign betyder, at fliserne klikkes sammen.

Læs mere

Mammut Exclusive 4797 Highland Eg sølv, plank LAMINATGULVE

Mammut Exclusive 4797 Highland Eg sølv, plank LAMINATGULVE Mammut Exclusive 4797 Highland Eg sølv, plank LAMINATGULVE COLLECTION 2017 BASIC KT Basic Laminatgulv Et basis laminatgulv til boligen. 1376 x 193 x 6 mm 23/31 - AC3 6 år 2,92 m²/pk. - ca. 163,52 m 2 /pl.

Læs mere

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB MEGET PLADS PÅ ETIKET! MINI 3,05 MINI BLUE 3,05 CLASSIC CLASSIC BLUE 3,15 3,15 PANORAMA 4,15 Klar flaske 0,33 liter. Flere lågfaver. 1.764 vand pr. palle blåtonet flaske 0,33

Læs mere

Solid maskine med stor besparelse

Solid maskine med stor besparelse VIND 50.000,- Solid maskine med stor besparelse til julegaver Se hvordan på bygma.dk Pr. m2 19 INKL. BOR/BITSSÆT 999 ISOLERING VALUE BATTS x 600 x 1000 mm Fugtafvisende, ubrændbart og lydreducerende 4,8

Læs mere

Epoxy - gulve. Epoxy - gulve

Epoxy - gulve. Epoxy - gulve Epoxy - gulve Epoxy - gulve Produkter til udførelse af fugefri gulvbelægning i industri, udførelse af skridsikring på gulve, epoxy gulvmaling, sikkerhedsudstyr og epoxyværktøj såsom pigruller, gulvruller

Læs mere

K v a l i t e t s s t r ø e l s e

K v a l i t e t s s t r ø e l s e K v a l i t e t s s t r ø e l s e Hvad er SPANVALL Spanvall er landskendt for sine kvalitetsspåner og -strøelse til ethvert dyrehold samt for sine træpiller og træbriketter. Alle produkter er fremstillet

Læs mere

Bambusplader. www.keflico.com

Bambusplader. www.keflico.com 2013 Bambusplader www.keflico.com Spisebord i bambus natur produceret af Getama Danmark A/S - www.getama.dk Case: Bambus altanbord/tørrestativ Projekt: DryUnder Materiale: Bambus Carboniseret (FSC certificeret)

Læs mere

lady Supreme finish, Pure Color & Wonderwall

lady Supreme finish, Pure Color & Wonderwall Værdi kr 45, lady Supreme finish, Pure Color & Wonderwall Vidunderlige Vægge God smag fortjener det bedste I wonder...... hvorfor nysgerrighed og undren altid har været en vigtig del af mit liv? Gang på

Læs mere

Undervisning og AV Synlighed og Information

Undervisning og AV Synlighed og Information Undervisning og AV Synlighed og Information LYDREGULERING Opslagstavle Classic DecoDemp-Classic er en effektiv løsning når det gælder lydisolering. Med en hvid, grå, sort eller alu-ramme er dette en neutral

Læs mere

Maling til entré, gang og bryggers

Maling til entré, gang og bryggers Maling til entré, gang og bryggers Maling til entré, gang og bryggers Skal du bruge maling til gangen, entréen eller bryggerset, finder du den her. Maling til gangarealer skal helst være solid, slidstærk

Læs mere

Håndværktøj samt tilbehør

Håndværktøj samt tilbehør Håndværktøj samt tilbehør Nr. 07796 Fixertang m/stop Max. godstykkelse : 0,8 mm Max. udladning : 12 mm Nr. 07802 Fixertang to-hånds. En virkelig god fixertang til de store opgaver, hvor man skal nå højt

Læs mere

Bygningsmaling. Bygningsmaling

Bygningsmaling. Bygningsmaling Bygningsmaling Bygningsmaling Maling og træbeskyttelse. Bygningsmaling direkte fra fabrik. Hurtig og stabil levering. Fornuftige priser. Samarbejdspartner for malermestre. RAL VIFTE K7 - LILLE VIFTE MED

Læs mere

1 million skruninger.

1 million skruninger. BYGGERI 1 million skruninger. FEIN batteridrevet skruemaskine ASCS 6.3 og ASCS 4.8. Kulløs FEIN PowerDrivemotor. Den nye målestok inden for monteringsteknik: FEIN batteridrevet skruemaskine op til 4,8

Læs mere

Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering

Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering Prisliste Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering PHE Klippestol 009 370 Pris DDK 1.995. Sædet er formet som cykelsadel. Indeholder en hård kerne af bonded skum, og en blødere skum i top. Anbefales

Læs mere

K 4 Home. K 4 Home, 1.180-153.0, 2016-05-27

K 4 Home. K 4 Home, 1.180-153.0, 2016-05-27 K 4 Home er med sine 130 bar og udstyrspakke velegnet til hyppig rengøring af bl.a. terrasse men den kan også rengøre mure, hegn, havemøbler, biler, motorcykler og cykler. K 4 har en vandkølet motor, der

Læs mere

Væg, loft & struktur. Væg, loft & struktur

Væg, loft & struktur. Væg, loft & struktur Væg, loft & struktur Væg, loft & struktur Loftmaling, vægmaling, vådrumsmaling og strukturmaling samt vandskuringsmaling. Loftmaling glans 2 & 5. Vægmaling glans 5, 7, 10, 20, 25 & 90. 2017 VÆG, LOFT &

Læs mere

Contour Aqua-PU Stenhård og ridsefast - med LTA+ teknologi.

Contour Aqua-PU Stenhård og ridsefast - med LTA+ teknologi. Contour Aqua-PU Stenhård og ridsefast - med LTA+ teknologi. Contour Aqua-PU Stenhård og ridsefast - med LTA+ teknologi. Contour Aqua-PU til indendørs træværk er en forbedring, du kan mærke. Vores unikke

Læs mere

Frit (u-løsning) 100 x 100 x 100 cm. Komplet u-løsning: Pris inkl. hvidt el. sort forhæng & spejl. Varenr.: 2003 + farve 3.

Frit (u-løsning) 100 x 100 x 100 cm. Komplet u-løsning: Pris inkl. hvidt el. sort forhæng & spejl. Varenr.: 2003 + farve 3. PRØVERUM & TILBEHØR Hjørne 100 x 100 cm. Komplet hjørneløsning: Pris inkl. hvidt el. sort forhæng & spejl. Varenr.: 2004 + farve 2.899,- 2.295,- 1 side: Varenr.: 2007-05 + farve 1.995,- 2 sider: Varenr.:

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77 ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Woodwills massive plankegulve er - produceret

Læs mere

Kombiner frit imellem

Kombiner frit imellem En individuel trappe, hvor alt er efter mål Kombiner frit imellem Trappetype Gelændertype Håndlistetype Stolper Træsorter Overfladebehandling. Og meget mere der t d e mh æftige r. o s en de virk ar besk

Læs mere

Priser og information

Priser og information Priser og information Spar op til 54 % ved køb af velkendte kvalitetsprodukter, som anerkendte malermestrene selv benytter. Vi står altid til din rådighed for yderligere oplysninger, alternative muligheder

Læs mere

Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering

Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering Prisliste pr. 1. august 2015 Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering PHE Klippestol 009 370 Pris DDK 1.995. Sædet er formet som cykelsadel. Indeholder en hård kerne af bonded skum, og en blødere

Læs mere

Beskrivelse Boligen har malede vægge, lofter, paneler, karme og skyggelister, samt gulv i depotrum.

Beskrivelse Boligen har malede vægge, lofter, paneler, karme og skyggelister, samt gulv i depotrum. Malede overflader Beskrivelse Boligen har malede vægge, lofter, paneler, karme og skyggelister, samt gulv i depotrum. Vægge Beckers, lys råhvid glans 7 0500-N, Scotte 7, væg acryl Vægge teknikrum Beckers,

Læs mere

Tapet, væv, filt og struktur

Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Her finder du væv, filt og miljøvæv, i flere kvaliteter og strukturer. Malerfilt og glasvæv er meget poulært, både fordi det er solid og klassisk

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2017 KVALITETER Prisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O E N G R O S P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O E N G R O S P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ENGROSPRISLISTE 2017 KVALITETER Engrosprisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører,

Læs mere

1. 7 9 6,- SLAGKRAFTIGE MESSETILBUD. Inklusiv 23.000 stifter! SPAR 30% SPAR 33% BYGGERI '16 1. - 4. MARTS. NYHED Første TJEP-pistol på 220V

1. 7 9 6,- SLAGKRAFTIGE MESSETILBUD. Inklusiv 23.000 stifter! SPAR 30% SPAR 33% BYGGERI '16 1. - 4. MARTS. NYHED Første TJEP-pistol på 220V SLAGKRAFTIGE MESSETILBUD BYGGERI '16 1. - 4. MARTS Stiftepistol, 220v TJEP TF-18/30 E Lille stiftepistol på el til de mindre opgaver. Specielt god til montering af sand- og fejelister. Slår uden problemer

Læs mere

Indbygningskarm. www.svalk.dk

Indbygningskarm. www.svalk.dk Indbygningskarm www.svalk.dk Indbygningskarm 70/95 Indbygningskarm 70/95 - træ/stål. Svalk indbygningskarm er en 1- fløjet karm med solidt rammeværk. Karmen er nem at montere. Indbygningskarmen leveres

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

Danmarks Tekniske Universitet Campus Service - Lyngby. Standard malerbehandlinger og farver

Danmarks Tekniske Universitet Campus Service - Lyngby. Standard malerbehandlinger og farver Danmarks Tekniske Universitet Campus Service - Lyngby Standard malerbehandlinger og farver Gældende fra: 15. april 2016 Indhold Indhold... 2 Forord... 4 Definitioner... 4 Dokumentation... 4 Malerbehandling

Læs mere

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning.

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. 3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. Uneo Maxx og Uneo fra Bosch. Verdens mindste borehamre med pneumatisk slagværk til hamring,

Læs mere

CAMPINGTÆPPER, MÅTTER, MADRASSER MED MERE...

CAMPINGTÆPPER, MÅTTER, MADRASSER MED MERE... CAMPINGTÆPPER, MÅTTER, MADRASSER MED MERE... Få opgraderet din campingvogn hos AnnTex med det originale campingtæppe AnnTex skræddersyer tæppet til din campingvogn Anntex tæppesæt fås i tre kvaliteter,

Læs mere

The Beauty. and the Beast. Flest huller i beton pr. opladning 55 huller 6 x 50 mm i beton EN60745-2-1 NYHED! Tested SLG

The Beauty. and the Beast. Flest huller i beton pr. opladning 55 huller 6 x 50 mm i beton EN60745-2-1 NYHED! Tested SLG The Beauty and the Beast Bosch Håndværkeravis 1 2011 Gælder fra 01.01. til og med 28.02.2011 Tested by No. 105680B5 2010-02 SLG Germany Slagboremaskine GSB 18 V Li dynamic Professional Kompakt, ny kraftig

Læs mere

Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering

Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering Prisliste 2016 Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering PHE Klippestol 009 370 Pris 254,00 Sædet er formet som cykelsadel. Indeholder en hård kerne af bonded skum, og en blødere skum i top. Anbefales

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

Produkt katalog www.waxilight.com 1

Produkt katalog www.waxilight.com 1 Produkt katalog www.waxilight.com 1 Madrid hearts Bund af højglanspoleret stål med motiv af hjerter og valgfrit glas Tube. Sættet består af lysestager. Madrid flowers Bund af højglanspoleret stål med motiv

Læs mere

Top robust svend. NYHED! Utrolig kompakt robust serie fra Bosch se side 2 NYHED!

Top robust svend. NYHED! Utrolig kompakt robust serie fra Bosch se side 2 NYHED! Bosch Håndværkeravis 2 2011 Top svend Gælder fra 1. marts til og med 30 april 2011 Bore-/ skruemaskine GSR 18 VE-2 Li Robust og kompakt, batteri- og motorbeskyttelse, 80 Nm, 1600 omdr./min., 2 x 3,0 Ah,

Læs mere

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg 14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1 Gulvvarmekabel 10W/m 150W (15m) Kablet kan bruges i hvilket som helst rum uanset hvor irrregulær rummet er. To leder teflon isoleret varmekabel. 10W/m 863351 Æske 150W

Læs mere

NAC introducerer endnu et nyt og innovativt produkt til skadeservicebranchen

NAC introducerer endnu et nyt og innovativt produkt til skadeservicebranchen NAC introducerer endnu et nyt og innovativt produkt til skadeservicebranchen - Vogt Hammer Aldrig har det været så nemt og hurtigt at fjerne stort set alle slags overfladebelægninger i forbindelse med

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding www.aduro.dk Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2016 KVALITETER Prisliste 2016 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

Tapet, væv, filt og struktur

Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Her finder du væv, filt og miljøvæv, i flere kvaliteter og strukturer. Malerfilt og glasvæv er meget poulært, både fordi det er solid og klassisk

Læs mere

Isiteek er et gør-det-selv produkt primært rettet mod skibsmarkedet, og er hovedsageligt udviklet til at lave mindre paneler.

Isiteek er et gør-det-selv produkt primært rettet mod skibsmarkedet, og er hovedsageligt udviklet til at lave mindre paneler. Isiteek er et gør-det-selv produkt primært rettet mod skibsmarkedet, og er hovedsageligt udviklet til at lave mindre paneler. Du skal bruge følgende værktøjer: En arbejdsbænk med en lige kant Nogle vægte

Læs mere

Billeder kan downloades fra www.3m.com/dk/easy.

Billeder kan downloades fra www.3m.com/dk/easy. Efteråret og julen byder på en masse spændende kampagnetilbud, som kan ses de efterfølgende sider. Du bestemmer selv din rabat jo mere du køber, jo større bliver din rabat. Priserne på efterårskampagnen

Læs mere

Væglim for alle BOSTIK UNIVERSAL ET KOMPLET SORTIMENT FOR DIG

Væglim for alle BOSTIK UNIVERSAL ET KOMPLET SORTIMENT FOR DIG Væglim for alle BOSTIK UNIVERSAL ET KOMPLET SORTIMENT FOR DIG INDHOLD Velkommen til vores smarte verden 4 Inden du vælger væglim 6 Let at applicere 7 Limtyper og STB-koder 7 Wall Strong 8 Wall Combi 9

Læs mere

Væg- og Loftmaling 09. Alt til nybyg og renovering

Væg- og Loftmaling 09. Alt til nybyg og renovering Væg- og Loftmaling 09 Alt til nybyg og renovering AcryMatic Coating ApS AcryMatic Coating ApS repræsenterer et stort udvalg af Jotun s produktsortiment. Produkter der ikke er i kataloget kan bestilles.

Læs mere

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER HVORFOR SKAL JEG VÆLGE RECYCLING PLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra GovaPlast, som er markedsleder i Belgien. Recyclingplast

Læs mere

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie

Læs mere

Gulvmaling. Gulvmaling. Få de flotteste og mest holdbare gulve.

Gulvmaling. Gulvmaling. Få de flotteste og mest holdbare gulve. Gulvmaling Gulvmaling Få de flotteste og mest holdbare gulve. Vespox vandig epoxy -Professionel epoxy til private. Mal dig til et slidstærkt, diffusionsåbent og blankt gulv! Lakryl PU Gulvlak - et stærkt

Læs mere

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk Eternit PLAN Facadeplader i fibercement www.cembrit.dk Eternit PLAN er en stærk og smuk facadebeklædning, som kræver minimal vedligeholdelse. Eternit PLAN er velegnet til komplette facadeløsninger, men

Læs mere

Fra skovens træer til dit gulv

Fra skovens træer til dit gulv Fra skovens træer til dit gulv 1 2 Primaplank - Eg m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Eksklusiv EKO Primaplank med fasede sider 3 Primaplank - Ask m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Primaplank - Eg m/

Læs mere

RESTSALG 2 19 5,- SPAR 693,- og andre gode tilbud 47 97,- Bygma Byggecenter Avisen gælder fra lørdag d. 29. august 2015

RESTSALG 2 19 5,- SPAR 693,- og andre gode tilbud 47 97,- Bygma Byggecenter Avisen gælder fra lørdag d. 29. august 2015 RESTSALG og andre gode tilbud Til dig der vil have Proff grej 18 V VINKELSLIBER DGA452Z Ø115 mm 10000 o/min. Leveres ekskl. batteri og lader BYGMA normalpris: 1392, Nr. 156742 18 V SLAGBOREMASKINE DHP453RYJ

Læs mere

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. Reolen er stilren og klassisk i sit

Læs mere

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag Væg og loftmaling Loft/Væg 3 En maling til vægge og lofter, som er nem at arbejde med og som ikke giver dryp eller stænk. Fremstår med en helmat overflade uden reflektering. Anvendes på lofter, beklædningsplader

Læs mere

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur.

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. devimat devimat devimat devimat devimat DEVI gulvvarme 1 Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. 2 Sund driftsøkonomi Den intelligente DEVI termostat

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere