INFORMATIONSBREV for E2014. Sommerlejr på Stevninghus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INFORMATIONSBREV for E2014. Sommerlejr på Stevninghus"

Transkript

1 Side 1 af 8 INFORMATIONSBREV for E2014 Indhold af dette informationsbrev: Intro Afrejse og hjemkomst Besøgsdag Mobiltelefoner Bagage/pakning Lommepenge Heik Post Slik Mad på lejren Medicin Stivkrampe Vådligger Sygesikringsbevis og informationsseddel Pas Kontaktpersoner på lejren Infoseddel Forslag til pakkeliste Sommerlejr på Stevninghus Intro Kære forældre og spejdere Nu går det snart løs, om ikke så længe drager vi af sted mod Stevninghus i Sønderjylland på et nyt spejdereventyr sammen med mange andre spejdere fra hele Danmark. Lejren er inspireret af vikingernes verden - med alt hvad dertil hører af festlige indslag: Måske kommer du til at kæmpe mod jætter i et hæsblæsende vikingeløb? Måske bliver det din patrulje eller gruppe, der vinder løbet og som belønning bliver inviteret til gilde hos selveste Knud den Store, den mægtige konge over Skandinavien og England? Vi deltager med: 4 juniorer, 4 trop, en forældrehjælper og 2 ledere. På lejren skal vi bo i klynger og vores klynge hedder Glitner. De andre grupper i klyngen er: Gørlev Gruppe - Klit Division - Nørresundby Spejderne - Stygge Krumpen Hjørring Uldum Spejderne - Vestbjerg Gruppe - 2. Højbjerg Gruppe - 1. Melfar Fællesgruppe - 1st Kwinana Scout Group - AEiG Maspons i Anglasell - FSC 8e haine et dendre. Med spejder hilsen Thor og Ole

2 Side 2 af 8 Afrejse og hjemkomst Udrejse Dato: Afgang fra; Viby Torv Grundsvigsvej Viby J kl Vi mødes kl med bus fra Centrum turist. (Turen forventes afsluttet omk. kl ved sommerlejren.) Hjemrejse Dato: Kørsel til: Viby Torv Grundsvigsvej Viby J. Forventet ankomst kl , med bus fra Centrum turist: Hav venligst pas, sygesikringskort og infoseddel klar ved afgang. (se senere) Besøgsdag Der er ingen officiel besøgsdag. Alle forældre, søskende og andre interesserede er velkomne til at besøge os. Forældre: Hvis I ikke kommer på besøg, så er det vigtigt at snakke med jeres barn om det på forhånd og informere lederne. (Lad være med at overraske giv også lyd hvis I alligevel får mulighed for at komme så spejderen kan få lov til at glæde sig!). Bespisning ifm besøg: Det er muligt at selv medbringe mad eller købe i lejrens cafeer. Mobiltelefoner: Verden ændrer sig og mobiltelefoner bruges til mangt og meget også i spejderregi, så spejderne må gerne tage deres mobiltelefoner med. Men det er på eget ansvar. Hvis en telefon bliver væk er det spejderens problem IKKE ledernes. Vores erfaring er at et opkald eller en sms på mobilen nemt kan udløse hjemve, derfor ønsker vi ikke, at der bliver kommunikeret med barnet via mobiltelefonen. Gør dette klart for spejderen på forhånd. Hvis dit barn skulle kontakte dig under lejren og være helt ude af den, så husk, at det er lederteamet, der har ansvaret for dit barn, mens det er på lejr. Så lad vær med at indgå aftaler, som kun du og dit barn ved noget om. Inddrag altid lederne. Der er selvfølgelig telefoner på lejren så det er muligt at give vigtige beskeder. Og I forældre kan altid få fat på en leder, hvis det er nødvendigt (se senere). Brug venligst leder telefonnummeret frem for barnets telefonnummer.

3 Side 3 af 8 Bagage / pakning: Der skal pakkes således spejderen selv kan bære sin bagage fra bussen og til lejren. Pakning: Helst kun 1 taske/rygsæk. Derudover ikke nogen løse poser eller noget løsthængende på rygsækken. Bagagen skal bæres ca. 1 km. fra bussen og til lejren. Desuden en lille (men god) rygsæk til madpakke, drikkedunk og regntøj når vi skal ud til aktiviteter. Både soveposehylster, underlag og Tasken/rygsække skal mærkes tydeligt: Spejderens Navn, Holmesspejderne, Glitner. Der er rigtigt mange spejdere under vejs samme dag så det er ikke nemt at finde en glemt taske igen. (If statistikken fra sidste store lejr kom kun ca 50% af hittegods retur til ejermanden fordi der manglede navn i tingene) Tøj skal også mærkes med navn og Holmespejderne. Vi anbefaler et STORT soveposehylster Så kan soveposen nemt ryddes væk under lejren Pakkeliste: Pakkelisten kommer sammen med dette infobrev men uanset hvad så bliver der ikke skiftet tøj hver dag. Så hjælp nu barnet med at gøre tasken overskuelig! Men det er vigtigt at barnet selv pakker så de ved hvad der er med og hvor det ligger! Lommepenge: Vi laver lejr bank til at håndtere lommepengene. Børnene kan aflevere deres pung (med navn på/i) til Ole ved afrejsen fra Viby Torv. På lejren bliver der så mulighed for at hente pungen i de pauser, hvor der bliver mulighed for at komme i kiosk eller butik. Vi anbefaler et max. på 300 kr.

4 Side 4 af 8 Heik I skal på 2 dages Heik i Tyskland, det bliver en kæmpe oplevelse rundt i den danske historie. Den foregår i det Sydslesvigske omkring Dannevirke og Hedeby. Hiken varer to dage, med bustransport til og fra Tydal. Distancen er 35 km. I skal møde d. 25. juli kl på P-plads ved Stevninghus for at blive kørt til Thydal. Hjemtransport d. 26. juli kl fra Tydal spejdercenter. I skal kun medbringe det mest nødvendige: - Dagtursrygsæk til madpakke og drikkevarer. - Gode vandresko eller -støvler (meget kuperet terræn) - Tørre strømper - Solcreme - Dolk - Vandflaske med vand - Gyldigt personligt pas - Euro, hvis I vil handle i Tyskland har I ikke en rest mønter i skuffen fra sidste ferie, kan vi under lejren også hjælpe med at veksle mindre beløb. F.eks 5 euro pr. spejder. - Personligt udstyr (tøj efter vejret, vandrestøvler, sovepose, evt. bivuakovertræk, liggeunderlag) Det kan blive kørt ud til overnatningsstedet ved at blive pakket i en patruljekasse. Pakkes af det fælles grej vi har med. Pr. patrulje: toiletpapir, skærebræt, opvaskemiddel og børste, tændstikker, 1 spade, 1 sav, 1 økse Madpakke til 1. dags frokost, evt. lidt frugt og kiks Spisegrej og viskestykke På overnatningsstedet vil I få udleveret aftensmad, der laves over bål (primimad), morgenmad og frokost til 2. dagen samt brænde, vand og presenning til bivuak. Der skal ikke bruges gryder ud over dem vi sørger for. På hiken kan der opleves forskellige gamle sagn og historier, for eksempel om Magnus den Gode, opklare mord og fortællefolkeviser. Så I kan få brug for den lille forfatter eller detektiv i maven på jer. Hvis I er rigtig god til at læse og skrive runer så er der også mulighed for at vise det på en af posterne hvor en stor runesten skal oversættes. Der skal også bygges en lille model af Dannevirkes gamle fæstningsvold med voldgrav og hvad der ellers hører til. Der vil også være mulighed for at komme rundt om den tilbageværende vold og besøge Dannevirke museet.

5 Side 5 af 8 Post: Kære forældre, husk at sende en hilsen til spejderne! Lad være med at sende slik send et brev eller fx et Anders And blad e.l. (afh. af alder!) Postadresse: E Stevninghus Spejdercenter Spejderens navn Holmespejderne, Klynge: Glitner. Holmvej Aabenraa Slik: Lejren har fokus på sundhed alligevel bliver der kiosker hvor man kan købe lidt godter (men også frugt og is mm). Men har du slik med hjemmefra, eller får du slik med posten så skal det deles med hele gruppen. Så drop slikket i rygsækken og posten og nøjes med det der kan købes i kiosken. Mad på lejren: Vi laver selv mad på lejren alle spejdere kommer til at hjælpe til på skift. Hvis der er børn med fødevarer allergi, er det selvfølgelig vigtigt at vi får besked. Medicin: Hvis barnet har medicin med enten som det selv styrer eller skal have hjælp til så er det vigtigt at lederne har fået besked. Stivkrampe: På spejderlejr er der altid risiko for at komme galt af sted og selv småskrammer er en risikofaktor derfor vil vi gerne have sidste vaccinationsår oplyst. (de fleste er vaccineret som ca. 5 årige. Det er derfor vigtig at få besked, hvis det IKKE er tilfældet, ellers giver lægen en ekstra for en sikkerheds skyld hvis uheldet er ude.)

6 Side 6 af 8 Vådligger: Man kan sagtens deltage på lejr alligevel, men det kan være en fordel at bruge ble. (Da vi ikke har mulighed for at tørre en våd sovepose) en ble kan jo skiftes i soveposen (hvis man er lidt genert). Lederne skal informeres og så skal vi nok hjælpe med at få fjernet en brugt ble. Det vil være en god ide med en ekstra sovepose på lejren, den kan så opbevares i lederteltet. Sygesikringsbevis og infoseddel: Sygesikringsbeviset skal medbringes på lejren. Det afleveres til Ole ved check ind på Viby Torv. Samtidig afleveres info sedlen. (I har oplyst det mange gange, men det er nemmest for os at få alle oplysninger samlet og så er de dugfriske ) Pas: Spejderne skal på en to dages heik lige syd for grænsen. Det betyder at de skal medbringe gyldigt pas for at deltage i heiken. Kontakter på lejren i nødstilfælde: Ring på som bliver videre stillet til enten Ole eller Thor. Men skulle det ikke virke så ring eller send evt. en sms til Thor eller Ole Gode tidspunkter at fange os på er: 8-9 om morgenen før aktiviteter eller fra Men hensynet til spejderne og vores aktiviteter kommer altid før telefonen så send evt. en SMS så ringer vi tilbage.

7 Side 7 af 8 Infoseddel Afleveres TIRSDAG DEN 22/7 ved bussen før afgang sammen med Sygesikringsbevis og Pas! Navn: Stivkrampe vacineret: (år) Medicin/Allergi/Vådligger e.l. vi bør vide: Forældres navne: Kontakt muligheder i løbet af lejren: (Gerne flere Fastnet, mobil, evt. bedsteforældre)

8 Side 8 af 8 Forslag til pakkeliste til sommerlejr Husk at mærke alt med navn, og Holmespejderne. Liggeunderlag Sovepose Nattøj Evt. sovedyr (ikke for stort) Lille rygsæk (med gode stropper) til brug på heik og til dagsaktivitet mv. Drikkedunk + hylster så den kan hænge i bæltet. Mug eller kop til at drikke af som kan sidde i bæltet. (Øvrigt spisegrej er pakket fælles) Tøj: (Vær realist der bliver ikke skiftet hver dag! Vi har vaskepulver med hvis det går helt galt ) Undertøj (gerne et par pr. dag) Strømper (gerne et par pr. dag) Uld sokker (gode at vandre i) T-shirts Shorts Bukser Varm trøje Regntøj Gummistøvler Sandaler eller lign. Vandrestøvler (el. sko der er gode at gå i) Lommelygte med nye batterier eller et sæt ekstra. Badetøj. Håndklæde Toiletgrej, Tandbørste og Tandpasta, sæbe, shampoo, læbepomade med solfaktor, evt. bind. Evt. medicin Skrid myg! Kasket eller hat (Det er vigtigt, der er ingen skygge på en lejrplads) Solcreme Uniform og tørklæde Vikingedragten som vi startede på til den sidste spejder aktivitet inden sommerferien. Papir og blyant samt Evt. kuvert med frimærker + adresse. Lommepenge i pung med tydeligt navn afleveres til lederne ved afrejsen. Evt. Euro, et mindre beløb i euro, f.eks. 5 euro til heiken se også under punktet heik her i brevet. Sangbog vores sangbog (hvis du har en, ellers kan du låne) Dolk Evt. mobil telefon Evt. siddepude eller en stup liggeunderlag. Sygesikringsbevis, pas og infosedlen. Skriv navn på alt, selv om vi kun er 8 spejdere med fra Holmespejderne, er flere tusinde andre spejdere på lejren der også har f.eks regntøj med, som sikkert ligner dit.

Hvad skal ledere vide om Spejderen!

Hvad skal ledere vide om Spejderen! Hvad skal ledere vide om Spejderen! 1. Har spejder nogen sygdomme. 2. Har spejderen brug for medicin. 3. Er spejderen vådligger (Ekstra sovepose skal medbringes). 4. Kan spejderen svømme. 5. Er spejderen

Læs mere

Deltagerbrev for Vikingesommerlejren 2013

Deltagerbrev for Vikingesommerlejren 2013 Deltagerbrev for Vikingesommerlejren 2013 Dette lille hæfte indeholder alle de informationer der er nødvendige for forberedelserne til at tage på sommerlejr. Skulle der stadig være nogle spørgsmål i ikke

Læs mere

FDF Landslejr 2011. FDF Vadum. Infomøde.

FDF Landslejr 2011. FDF Vadum. Infomøde. FDF Landslejr 2011 FDF Vadum Infomøde. Hvor mange bliver vi? Kredspladsen: 15 væbnere/seniorvæbnere 3 ledere 2 tante/onkel 1 præst Seniorcity: 4 seniore 3 ledere I alt 28. Hvor skal vi bo? Ud og Hjem.

Læs mere

Aalborg søspejdere indbyder trops, mini- og juniorspejdere til. Sølandslejr

Aalborg søspejdere indbyder trops, mini- og juniorspejdere til. Sølandslejr Aalborg søspejdere indbyder trops, mini- og juniorspejdere til Sølandslejr Aalborg d. 19.05.2015 Så er det tid til at tilmelde sig til årets højdepunkt: sommerlejren eller som vi søspejdere kalder det:

Læs mere

Ud og hjem. Mødested: Rutebil stationen (ud og hjem)

Ud og hjem. Mødested: Rutebil stationen (ud og hjem) Agenda 1. Afgang og hjemkomst 2. Program og aktiviteter på lejren 3. Lommepenge, mobiler, medicin osv. 4. Besøg, post, kontakt mv. 5. Pakkeliste og grej Agenda 1. Afgang og hjemkomst 2. Program og aktiviteter

Læs mere

Vi tilbyder at opbevare lommepengene (anbefales). Hvis dette ønskes, bedes lommepengene afleveret i en kuvert med navn og beløb anført gerne mønter.

Vi tilbyder at opbevare lommepengene (anbefales). Hvis dette ønskes, bedes lommepengene afleveret i en kuvert med navn og beløb anført gerne mønter. Sommerlejr 1 7. juli 2012 Kråruplund Krårupvej 31, 4990 Sakskøbing. Mødetid ved Bassebjerg søndag den 1. juli kl. 9.45 Hjemkomst til Bassebjerg lørdag den 7. juli ca. kl. 15.30 Evt. kontakt mobilnumre:

Læs mere

Grib Skov Trop Skotland 2011

Grib Skov Trop Skotland 2011 Grib Skov Trop Skotland 2011 D. 22. juni til d. 7. august Deltager og forældre information Skotland brochuren Denne lille brochure giver forhåbentligt svar på mange af de spørgsmål, som I måtte have. Brochuren

Læs mere

Deltagerbrev til Landslejren 2011

Deltagerbrev til Landslejren 2011 Deltagerbrev til Landslejren 2011 Kære deltager Du sidder nu med deltagerbrevet til Landslejren 2011 på Sletten. Her står de sidste praktiske informationer som du får brug for i forbindelse med lejren.

Læs mere

Kandersteg. Mølleå Division

Kandersteg. Mølleå Division Kandersteg Mølleå Division 1. 12. juli 2006 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes d. 1. juli på Stengård St. kl. 11.45. Det tager ca. 20 timer

Læs mere

Se her hvordan vores hytte ser ud:

Se her hvordan vores hytte ser ud: Velkommen til Storagergaard Fritidshjem Efterårskoloni 2008 Sig nærmer efteråret sig, og 0. Klassebørnene får derfor tilbuddet om en dejlig koloni, i en rummelig hytte ude i skoven med en dejlig natur

Læs mere

Kandersteg. Nyhedsbrev Marts 2014

Kandersteg. Nyhedsbrev Marts 2014 Kandersteg Nyhedsbrev Marts 2014 Kære Junior, trops- og klanspejdere (- og forældre) Den 28. juni 2014 tager vi på sommerlejr til Kandersteg International Scout Centre (KISC) i Schweiz. I skrivende stund

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

VEJLEDENDE PAKKELISTE

VEJLEDENDE PAKKELISTE VEJLEDENDE PAKKELISTE Her er en vejledende pakkeliste. Listen er tænkt som en huskeseddel på hvad du skal overveje at have med. Nogle ting skal du have med uanset årstiden og vejret, andre ting kan være

Læs mere

Deltagerbrev til påskekursus. Toggerbo Spejdercenter 2016

Deltagerbrev til påskekursus. Toggerbo Spejdercenter 2016 Deltagerbrev til påskekursus Toggerbo Spejdercenter 2016 Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungerer samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding. Nu nærmer årets

Læs mere

AFGANG, HJEMKOMST og BAGAGE

AFGANG, HJEMKOMST og BAGAGE 1 AFGANG, HJEMKOMST og BAGAGE Afgang fra Bording Station torsdag den 7. juli kl. 8.00. Vi kører med tog til Ry og går til Sletten. Medbring madpakke og drikkevarer i en lille rygsæk - evt. regntøj Bagage

Læs mere

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011 Informationsmøde Informationsmøde 1. Information om Thylejren 2011 Hvor skal vi hen Hvad findes der på lejren Økonomi Lommepenge Dags- og uge program Hvad skal jeg have med Elektronisk underholdning Badning

Læs mere

Alt det du gerne vil vide om Norgesturen 2012 (og en del mere)

Alt det du gerne vil vide om Norgesturen 2012 (og en del mere) Alt det du gerne vil vide om Norgesturen 2012 (og en del mere) 12 1 Hej Norgesturdeltager! Vi skal bo ved Tinnsjøn nær Atrå mellem Oslo og Bergen Så er der kun kort tid til at vi rejser til Norge på årets

Læs mere

Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede

Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede Dagsorden Praktiske oplysninger om bæver/ulve lejr Praktiske oplysninger om Åslejr Fælles oplysninger

Læs mere

Visby Fritidscenter. Bredebro

Visby Fritidscenter. Bredebro INVITATION TIL SOMMERLEJR Visby Fritidscenter VED Bredebro 5. juli 11. juli 2015 Nu er det blevet tid til, at du skal tilmelde dig dette års sommerlejr. I år skal vi til Visby Fritidscenter, der er beliggende

Læs mere

Spejdernes Lejr 2012

Spejdernes Lejr 2012 Spejdernes Lejr 2012 Vi vil fortælle om Spejdernes Lejr 2012 Ud- og hjemrejse Vi har brug for forældrehjælp! Det praktiske Udstyr / pakkeliste Eventuelt Nordvest for Holstebro 5 bydele + det løse Nord

Læs mere

Sommerlejr 2019 Thurø bund spejdercenter

Sommerlejr 2019 Thurø bund spejdercenter Sommerlejr 2019 Thurø bund spejdercenter Afgang: Fra Søndervangskolen Søndag Den 7. juli kl. 9.00 Hjem: Lørdag den 13. juli kl. 11.00 de fleste forælder henter på Thurø Der er mindst 25. ekstra pladser

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

Vandretur i Scotland for Junior, Trop og Klan

Vandretur i Scotland for Junior, Trop og Klan Før turen Forventninger og deltagerkrav til deltagerne er beskrevet på hjemmesiden under Sommerlejr 2016 Ligesom her findes plan over fem vandretræningsture. Da vi skal vandre mellem 15 og 24 km om dagen

Læs mere

Tag-ud-og gem. Informationssider

Tag-ud-og gem. Informationssider Tag-ud-og gem Informationssider Nu starter årets store spejder begivenhed!! På disse sider om Blå Sommer 2009 vil vi komme med praktiske oplysninger, som er specifikke for 1. Ry Gruppe. De generelle oplysninger

Læs mere

Sommerlejre For Mikroer, Minier og Junior i Kong Skjold Gruppen

Sommerlejre For Mikroer, Minier og Junior i Kong Skjold Gruppen Sommerlejre 2014 på For Mikroer, Minier og Junior i Kong Skjold Gruppen 2014 Prisen for at deltage er: Mikroer 300,- kr. Minier & juniorer 1000,- kr. Betaling skal ske på følgende måde: Der kan betales

Læs mere

Odense, 21. juni 2012. Praktiske for T J E R N E

Odense, 21. juni 2012. Praktiske for T J E R N E Odense, 21. juni 2012 Velkommen til Spejdernes Lejr 2012 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre. S S P E J D. D K Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Lørdag

Læs mere

FDF etablerer Danmarks største legeplads

FDF etablerer Danmarks største legeplads FDF etablerer Danmarks største legeplads Vi laver Danmarks største legeplads, og med 11.000 FDFere på Sletten vil det være den næststørste by i Skanderborg Kommune - det er jo helt vildt fortæller landslejrchef

Læs mere

Kandersteg. Thorning, Karup. Rødkær. 06. 15. juli 2014

Kandersteg. Thorning, Karup. Rødkær. 06. 15. juli 2014 Kandersteg Thorning, Karup & Rødkær 06. 15. juli 2014 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes d. 6. juli på Thorning Skoles P-plads kl. 12.00.

Læs mere

INFO inden Sommerlejren på Holmen 2015

INFO inden Sommerlejren på Holmen 2015 INFO inden Sommerlejren på Holmen 2015 Så er de sidste spejdermøder ved at blive afholdt og sommerferien nærmer sig. Derfor denne mail med INFO til Sommerlejren på Holmen til august. Og læs venligst det

Læs mere

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof:

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof: Rejse til Kandersteg Kære rejsedeltager på turen til Kandersteg d. 3. 12. juli 2015: Om kort tid venter der dig en stor spejderoplevelse. Vi er pt. 57 fra Voerladegård Gruppe, der skal rejse sammen til

Læs mere

Ledere på lejren. Forberedelser Inden lejren På lejren Løst program

Ledere på lejren. Forberedelser Inden lejren På lejren Løst program Ledere på lejren Spejdernes lejr Danmarks største spejderlejr 5 spejderkorps 40.000 spejdere danske og internationale Sønderborg på Kær Vestermark Vision for lejren: vi sætter spor Her skal vi bo Vi skal

Læs mere

Vi skal mødes på Ydesvej 9 (Spejderhytten) kl. 07:30 Lørdag d. 22 Juli

Vi skal mødes på Ydesvej 9 (Spejderhytten) kl. 07:30 Lørdag d. 22 Juli Spejdernes Lejr 2017 Kattegat Spejderne skal igen på sommerlejr. I år er det en fælles lejr for alle spejder korps. Der er tilmeldt ca. 40.000 spejdere fra Danmark og resten af verden. De mødes alle sammen

Læs mere

Kandersteg. Sandved/Tornemark

Kandersteg. Sandved/Tornemark Kandersteg Sandved/Tornemark 4. - 13. juli 2007 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes onsdag d 4. juli kl. 18.45 på Ringsted banegård og ankommer

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6 Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder,

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

Lad os så komme afsted

Lad os så komme afsted Lad os så komme afsted Lad os tage rejsen til Sletten Dette er Sletten stedet for landslejren Afgang Hvornår skal vi afsted? Vi skal med bus til og fra sletten vi tager afsted til og fra P-plads ved skøjtehallen

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere

Deltagerbrev for fælles sommerlejr 2017

Deltagerbrev for fælles sommerlejr 2017 Deltagerbrev for fælles sommerlejr 2017 Karlebo, Stenløse-Veksø og K2 Kære deltager og forældre. Du modtager deltagerbrevet fordi du har tilmeldt dig vores fælles sommerlejr 2017 med tre friske FDF kredse.

Læs mere

DDS Stifindernes lejrbog på Næsbycentret d :

DDS Stifindernes lejrbog på Næsbycentret d : DDS Stifindernes lejrbog på Næsbycentret d. 25.6. - 2.7. 2016: Indhold: Sommerlejrsang side 2 Lejrkort side 3 Ugeprogram side 4 Adresse side 5 Post til lejren side 5 Slikpolitik side 5 Regler side 6 Pakkeliste

Læs mere

Junior Sommerlejr Bornholm den 26. juni 1. juli 2010

Junior Sommerlejr Bornholm den 26. juni 1. juli 2010 Junior Sommerlejr Bornholm den 26. juni 1. juli 2010 WWW.STJERNESPEJDER.DK Junior Sommerlejr Stjernegruppens juniorer skal i år på sommerlejr til solskins øen Bornholm. Det meste af sommerlejren kommer

Læs mere

Sommerlejr for trop og senior

Sommerlejr for trop og senior Sommerlejr for trop og senior Årets sommerlejr er Distriktslejren i Gudenå Distrikt og afholdes på Moselund Spejdercenter (Århusvej 8, Hinnerup). Der forventes lidt over 300 deltagere og vi deltager med

Læs mere

Kære forældre til kommende skovbørn

Kære forældre til kommende skovbørn Privat Skovbørnehaven Mariehønen Skovbrynet 44 2800 Lyngby Telefon 30965035 E-mail: Bestyrelsen: kontakt@mariehoenenprivat.dk Leder: mariehoenen@mariehoenenprivat.dk NORMERING: Vi er 5 voksne og 27 børn.

Læs mere

STU-NORDDJURS Ravnholtvej 1, 8500 Grenaa

STU-NORDDJURS Ravnholtvej 1, 8500 Grenaa STU Norddjurs den 12.5.2016 STU-NORDDJURS Informationsoplysninger gældende for STU Norddjurs studietur 2016 I år går studieturen til Sølund musikfestival ved Skanderborg. Den finder sted fra tirsdag den

Læs mere

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Hej Mini spejdere. Efter en lang sommer ferie og en fantastisk sommerlejr, er vi mere end klar til at tage fat på et nyt spejder år. Vi starter med at tage afsked med dem

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

Informationsbrev vedr. skolebyt.

Informationsbrev vedr. skolebyt. Informationsbrev vedr. skolebyt. Fra mandag d. 30. maj til onsdag d.1.juni bytter vi skole med Gudbjerg Skole. Alle møder kl.8:15. Cykelholdet får deres bagage i bussen først, og cykler afsted sammen med

Læs mere

Odense, 10. juni 2012. Praktiske for T J E R N E

Odense, 10. juni 2012. Praktiske for T J E R N E Odense, 10. juni 2012 Velkommen til Spejdernes Lejr 2012 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens MINIER og 24.. 28. juli 2012 deres forældree W W W. S T J E R N E S P E J D E R. D K Side 2 af 6 Afgang:

Læs mere

Infoseddel til mikro / mini Spejdernes Lejr 2012

Infoseddel til mikro / mini Spejdernes Lejr 2012 Infoseddel til mikro / mini Spejdernes Lejr 2012 Hvad går Danmarks største spejderlejr egentlig ud på? Spejdernes Lejr (tidligere Blå Sommer) er et højdepunkt for de fleste spejdere. Det er en uge, hvor

Læs mere

Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungere samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding.

Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungere samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding. Deltagerbrev til påskekursus Toggerbo Spejdercenter 2013 Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungere samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding. Nu nærmer årets

Læs mere

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Dette lille hæfte indeholder alle de informationer, der er nødvendige for forberedelserne til at tage på sommerlejr. Skulle der stadig være nogle spørgsmål i

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens MINIER og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Onsdag den 15. juli 2009 klokken 12.15 fra Dannebrogsgade, 5000

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Onsdag den 15. juli 2009

Læs mere

Deltagerbrev PUF PERM Side 1 af 6

Deltagerbrev PUF PERM Side 1 af 6 Deltagerbrev PUF PERM 2017 Side 1 af 6 Kære kursist Vi kan glædeligt fortælle dig, at du har fået en af de eftertragtede pladser på PUF PERM 2017. Vi I teamet har siden november sidste år vendt de vildeste,

Læs mere

Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008

Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008 Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008 HSO skal til Spanien!! For nogen er det første gang at de skal med HSO til udlandet, andre har både været med HSO i Burgsteinfurt i Tyskland og Tranemo

Læs mere

Tumlinge 2 og Pilte ( klasse) skal sove i shelter og telte hele ugen, sammen deres ledere.

Tumlinge 2 og Pilte ( klasse) skal sove i shelter og telte hele ugen, sammen deres ledere. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N

S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N & S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N 2 0 1 8 Stifindere hos De Gule Spejdere - Giv aldrig op! Forestil jer en turnering hvor venskab og samarbejde giver Jer en førsteplads. En turnering hvor Jeres

Læs mere

Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET. 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE

Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET. 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE 1 Kære væbner! Vi glæder os til vi skal på sommerlejr sammen lige om lidt. Vi kalder lejren for Væbner for Livet, fordi vi er

Læs mere

Pinselejr 2014 Kristiansholms Plantage

Pinselejr 2014 Kristiansholms Plantage Pinselejr 2014 Kristiansholms Plantage Kære familiespejdere, mikro- og minispejdere og forældre Her lidt praktiske oplysninger om Tonkawa-Stammens familiespejd, mikro og minilejr i Pinsen, til alle jer

Læs mere

Dagsorden. Udrejsen Lejr i Ford William Hike Vandaktivitet Forældreudflugt Inverness og Ford William

Dagsorden. Udrejsen Lejr i Ford William Hike Vandaktivitet Forældreudflugt Inverness og Ford William Dagsorden Udrejsen Lejr i Ford William Hike Vandaktivitet Forældreudflugt Inverness og Ford William Bonaly Outdoorcenter Udflugt Edinbourgh Tuck Shop Forth Lodge Hjemrejsen Ryge og Alkohol regler Lommepenge/lejrbank

Læs mere

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv.

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling Kære forældre i Lysegrøn, Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling er

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

Informationsmøde. Knudens sommerlejr Martinegården, Enebærodde

Informationsmøde. Knudens sommerlejr Martinegården, Enebærodde Informationsmøde Knudens sommerlejr 2007 Martinegården, Enebærodde Hvor er Enebærodde? Enebærodde set fra luften Generel info Afgang fra Blegdalsgården lørdag den 7. juli kl.9:00 i bus. Husk at møde præcist.

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Hjortholm

Velkommen til Børnehuset Hjortholm Velkommen til Børnehuset Hjortholm Vi vil i dette hæfte give jer en introduktion til institutionen og de informationer, der er vigtige for jer. Hæftet består først af informationer, der vigtige lige fra

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 2 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 2 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 2 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Forår = friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sikke en Vinterlejr vi havde i

Læs mere

Deltagerbrev - Gymnastikskole

Deltagerbrev - Gymnastikskole Deltagerbrev - Gymnastikskole Kære deltager på Gymnastikskole i Højby i uge 31 Så er der ikke længe til, at du skal af sted på Gymnastikskole! Vi glæder os rigtig meget til at have fem super gode dage

Læs mere

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen Status Bestyrelsen og personalet på Friskolen blev ved Friskolens opstart i august 2012 i fællesskab enige om, at man hvert år ved et nyt skoleårs begyndelse, arrangerer en sammenrystningstur med én overnatning

Læs mere

Valbyparkspejderne. Troppen

Valbyparkspejderne. Troppen Valbyparkspejderne Troppen Sommerlejr 2015 Vendelbo Jamborette 25.07.15 01.08.15 Fakta Hvornår: 25.07.2015 01.08.2015 Post sendes Mosbjerg Spejdercenter Elmevej 6, Mosbjerg 9870 Sindal ATT: Navn Valbyparkspejderne

Læs mere

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til!

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til! Kære Vi glæder os til, at du skal begynde her i Herslev Børnehus Vi byder dig velkommen dag d. /, kl. hvor vil tage imod dig og din mor og far. Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle

Læs mere

INFOBREV SPEJDERNES LEJR 2017

INFOBREV SPEJDERNES LEJR 2017 INFOBREV SPEJDERNES LEJR 2017 Kære piger og forældre, Nu er der snart ikke længe til Spejdernes Lejr 2017, og vi er ved at glæde os rigtig meget. Det håber vi også, I gør. Vi er ved at få lukket de sidste

Læs mere

Informationsmøde. 1. Velkomst og forældreerfaring. 1. Bæver og ulve sommerlejr. 1. Fælles Information. 1. Korpslejr: junior, spejder, senior + rover

Informationsmøde. 1. Velkomst og forældreerfaring. 1. Bæver og ulve sommerlejr. 1. Fælles Information. 1. Korpslejr: junior, spejder, senior + rover Informationsmøde 1. Velkomst og forældreerfaring 1. Bæver og ulve sommerlejr 1. Fælles Information 1. Korpslejr: junior, spejder, senior + rover Informationsmøde Bæver og ulve sommerlejr Trevæld 2010 Hvor

Læs mere

HERNINGHOLM SPEJDER INFO OM: 1. DUKA city Aalborg 2. Familietur 3. Arrangementer indtil sommerferien

HERNINGHOLM SPEJDER INFO OM: 1. DUKA city Aalborg 2. Familietur 3. Arrangementer indtil sommerferien HERNINGHOLM SPEJDER INFO OM: 1. DUKA city Aalborg 2. Familietur 3. Arrangementer indtil sommerferien NB. Dette er VIGTIG INFO som også kan findes på hjemmesiden: www.herningholmspejderne.dk Hej Hej Herningholmspejdere

Læs mere

Deltagerbrev. Kære Roland 2- deltager

Deltagerbrev. Kære Roland 2- deltager Kære Roland 2- deltager Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen til Det Skabende Roland 2 2014. Vi glæder os rigtig mega meget til at se dig og de 41 andre deltagere til en uforglemmelig uge.

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag d.

Læs mere

Pakkeliste for Mikrospejderne.! Ha god plads i tasken.! Ha det med der skal bruges men ikke mere end der skal bruges.

Pakkeliste for Mikrospejderne.! Ha god plads i tasken.! Ha det med der skal bruges men ikke mere end der skal bruges. Pakkeliste for Mikrospejderne! Ha god plads i tasken.! Ha det med der skal bruges men ikke mere end der skal bruges.! Ha kun noget med der må gå i stykker eller blive glemt. Den gode rutine Vi anbefaler

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Kærnen

Velkommen til Børnehuset Kærnen Velkommen til Børnehuset Kærnen VELKOMMEN I BØRNEHUSET KÆRNEN NORMERING Børnehuset Kærnen er en integreret institution med 24 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn, heraf 40 børn i vores skovafdeling i Nibsbjerg

Læs mere

Deltagerbrev til påskekursus. Toggerbo Spejdercenter 2014

Deltagerbrev til påskekursus. Toggerbo Spejdercenter 2014 Deltagerbrev til påskekursus Toggerbo Spejdercenter 2014 Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungere samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding. Nu nærmer årets

Læs mere

Deltagerbrev til påskekursus. Toggerbo Spejdercenter 2019

Deltagerbrev til påskekursus. Toggerbo Spejdercenter 2019 Deltagerbrev til påskekursus Toggerbo Spejdercenter 2019 Kære kursusdeltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungerer samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding. Nu nærmer årets

Læs mere

Informationsmøde. Sommerlejr ved Hummelmosen spejdercenter

Informationsmøde. Sommerlejr ved Hummelmosen spejdercenter Informationsmøde Sommerlejr ved Hummelmosen spejdercenter Hvor er Hummelmosen? Se mere om spejdercentret på www.hummelmosen.dk Generel info Afgang fra Blegdalsgården lørdag den 1. juli kl.8.30 på BG Jeres

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr.

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

Fritidsklubbens sommerferie Lørdag d. 3. august til fredag d. 9. august

Fritidsklubbens sommerferie Lørdag d. 3. august til fredag d. 9. august Fritidsklubbens sommerferie Lørdag d. 3. august til fredag d. 9. august Praktiske oplysninger: Drengeborg Nordjylland Lommepenge og Fredag d. 2. august mellem kl. 15.00 sygesikringskort indlevering og

Læs mere

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Velkommen i Troldehøj... 4 Hverdagen i Troldehøj... 5 Kort om Troldehøj... 6 Åbningstid... 7 Indkøring af nye børn...

Læs mere

Kære forældre Til kommende skovbørn.

Kære forældre Til kommende skovbørn. Privat Skovbørnehaven Mariehønen Hummeltoftevej 139 2830 virum Telefon 2546 2830 e-mail: Bestyrelsen:kontakt@mariehoenenprivat.dk Børnehaven:mariehoenen@mariehoenenprivat.dk NORMERING: Vi er 5 voksne og

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Du skal til udrejsen medbringe almindelig håndbagage + madpakke og drikkelse til din aftensmad om lørdagen.

Du skal til udrejsen medbringe almindelig håndbagage + madpakke og drikkelse til din aftensmad om lørdagen. Deltagerbrev Du sidder nu med de sidste informationer omkring sommerlejren til Lifjell, Seljordsvattnet i Norge, hvor du skal være sammen med godt 250 andre FDFére fra FDF Sydvendsyssel netværk. Der er

Læs mere

SPEJDERNES ORDBOG. Besnøring Knob bundet med besnøringsreb/sisal. Holder rafter sammen. Skal typisk kunne bære vægten af et byggeprojekt med rafter.

SPEJDERNES ORDBOG. Besnøring Knob bundet med besnøringsreb/sisal. Holder rafter sammen. Skal typisk kunne bære vægten af et byggeprojekt med rafter. SPEJDERNES ORDBOG Adventurespejd Udfordrende løb for tropsspejdere findes over hele landet, året rundt. Afbud Man skal melde afbud, når man ikke kan deltage på møder, ture og arrangementer. Besnøring Knob

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

Velkommen til skimøde 2016

Velkommen til skimøde 2016 Velkommen til skimøde 2016 Vesthimmerlands og Rebild Ungdomsskoler Skitur til Kaprun / Zell Am See Uge 8, 2016 Aftensprogram Velkomst Rejseplanen Kaprun - Byen - Skiområdet JUFA Skileje Skiskole Opførelse

Læs mere

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor.

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor. 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Skitur... 2 Specielt til forældre... 3 Pakkeliste... 4 Følgende kan ofte med fordel medbringes... 4 Påklædning på fjeldet.... 5 Valuta omregning:... 5 Rute

Læs mere

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Italien 2015 Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Information Afgang Fredag d. 26. Juni kl. 10.30 Mødetid kl. 10.00 Bagageindlevering Torsdag d. 25. juni kl. 15.00

Læs mere

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014!

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! SLETTELEJREN 2014 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! Den store fælles lejrtur for hele skolen nærmer sig. Om kort tid drager elever og ansatte til Sletten, hvor vi vil fokusere på Natur/Bevægelse/Fællesskab.

Læs mere

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer.

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer. Værd at vide om SFO. Aflevering/afhentning: Når I afleverer jeres barn om morgenen, er det vigtigt, at l lige kommer ind og siger godmorgen, så vi ved, hvem vi har i huset. Ligeledes at sige farvel ved

Læs mere

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger.

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger. Indhold Praktiske oplysninger... 1 Aflevering og afhentning... 1 Dagens rytme... 1 Mad og madpakker... 2 Skiftetøj... 3 Blebørn... 3 Fravær ved ferie... 3 Sygdom... 3 Fødselsdage... 4 Medbragt legetøj...

Læs mere

Deltagerbrev. Mødetid & -sted og sluttid & -sted. Underskrift fra forældre

Deltagerbrev. Mødetid & -sted og sluttid & -sted. Underskrift fra forældre Deltagerbrev Tillykke! Zaxsez! I er blandt de 45 patruljer, der nåede gennem nåleøjet og dermed sikrede jer en plads på dette års Kære 1. Vi glæder os rigtig meget til at se jer i Sorø den 20.-22. februar!

Læs mere

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder:

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Din kontaktperson hedder. Vi har aftalt at du og dine forældre kommer på besøg dag den / klokken. Det vil være

Læs mere

Kære forældre Til kommende skovbørn.

Kære forældre Til kommende skovbørn. Kære forældre Til kommende skovbørn. Her er nogle informationer om skovbørnehaven, som vi håber I finder nyttige. NORMERING: Vi er 5 voksne og 26 børn. Privat Skovbørnehaven Mariehønen Hummeltoftevej 139

Læs mere

RAMMEN December 2012 - Januar 2014

RAMMEN December 2012 - Januar 2014 RAMMEN December 2012 - Januar 2014 Juni juli 14 Årgang 51 Islev Gruppe www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk Vigtige datoer for piger og forældre 23. juni Skt. Hans - for hele familien 7.-11. juli

Læs mere