Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård."

Transkript

1 Administrative bevillinger Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård. Projektperioden er 1. november april Målet er at teaterskolen vil få 15 nye medlemmer under 25 år via projektet. Målgruppen er børn i alderen år hovedsageligt fra Fritidshuset Sundby Algård. Hensigten er at vække børnenes interesse for teater, introducere dem for teaterskolen og få dem videre i den etablerede forening. Aktiviteten er teaterundervisning én gang ugentligt. I opstartsfasen foregår undervisningen i børnenes vante omgivelser i Sundby Algård. Fra januar vil undervisningen ske i teaterskolens lokaler, der på det tidspunkt er flyttet nærmere fritidsklubben. Medlemmerne rekrutteres via Fritidshuset Sundby Algård. Bevillingen er givet til projektlederløn (52 timer x 125 kr.), instruktørløn (100 timer x 125 kr.) samt udstyr og rekvisitter (850 kr.). Administrative lettelser. Copenhagen Music har fået bevilget kr. til projektet Vokseværk Bedre og større musikforening. Projektperioden er 1. november oktober Målet er at skabe bedre ledere og at lette det administrative arbejde, ved at implementere en ny ledelsesmodel i foreningen. Dette indbefatter brug af ledelseskonceptet Triologi, der er en række retningslinjer for, hvordan man skal organisere sig i en forening. Triologi er udviklet i samarbejde med virksomheden Conventus, som understøtter ledelsesværktøjet med et tilsvarende medlemssystem, så drift og udvikling sammentænkes. Aktiviteten består i at købe konceptet af DGI, der vil støtte og hjælpe i implementeringsfasen. Samtidig købes medlemssystemet af virksomheden Conventus, der i lighed med DGI bliver samarbejdspartnere i projektet. Der skal holdes erfaringsmøder med andre idrætsforeninger der har købt samme systemer og har været processen igennem. Herudover vil der være workshops og uddannelse i den nye organisationsform for foreningens frivillige ledere. Implementering af systemet vil lette administrationen, lette rekruttering af nye medlemmer og gøre det lettere at fastholde foreningens ledere.

2 Bevillingen er givet til indkøb af Triologi og Conventus ( kr.), udstyr (9.500 kr.) og PR (6.500 kr.). Ny målgruppe. SSB (Studenter Settlementet Boldklub) har fået bevilget kr. til projektet SSB i samarbejde med Elsass Fonden (børn og unge med spastisk lammelse). Projektperioden er 1. januar december Målet er at ca. 40 børn og unge under 25 år med spastisk lammelse vil fortsætte i foreningen efter projektperioden. Målgruppen er børn og unge med fysiske og psykiske handicaps i alderen år. Aktiviteten er vandlegestue og vandtilvænning i DGIs vandkulturhus samt karate/budo og gymnastik/idrætslegestue i Idrætsfabrikkens lokaler. Børn og unge med fysiske og psykiske handicaps, bruger meget af deres tid på institution. Projektet vil forsøge at bryde denne isolation og give børn og unge med spastisk lammelse motion, fysisk udfordring og et netværk udenfor institutionen. Projektet sker i samarbejde med Elsass Fonden, der arbejder for at forbedre mulighederne for folk med spastisk lammelse. I projektets opstart vil instruktørerne få orientering om målgruppen i samarbejde med Elsass. Efter projektperioden forankres aktiviteterne under SSB i et spor for børn og unge med særlige behov. Medlemmerne rekrutteres i samarbejde med Elsass Fonden, der har god kontakt til målgruppen. Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.), airmåtte ( kr.), easy flik (7.000 kr.) og springdom (6.000 kr.). Fightworld har fået bevilget kr. til projektet Projekt Slank. Projektperioden er 1. november maj Målet er at Fightworld får ca. 25 nye medlemmer via projektet. Målgruppen er overvægtige unge i alderen år. Aktiviteten er styrkende opstrammende træningsformer kombineret med thaiboksning og crossfitt. Herudover vil de unge få oplysning om sund kost. De vil blive fulgt over en 7 måneders periode og vil få målt vægt, BMI, fedtprocent og kondition. Antallet af overvægtige unge er stigende og det

3 giver dem dårlige levevilkår, mindre selvtillid og dårligt helbred. Projektet vil vise at der er plads til overvægtige i foreningen og vil give dem det værktøj der skal til for at komme af med de overflødige kilo. Medlemmerne rekrutteres via netværk, annoncering, Google Awards, facebook og flyers til klubber, centre skoler m.v. Bevillingen er givet til udstyr og rekvisitter bl.a. en vægt til måling af BMI ( kr.), Kettelbels ( kr.), håndvægte, crossfitt reb m.v. ( kr.) og PR (2.500 kr.). Sportsdykkerforeningen Polyfemos har fået bevilget kr. til projektet Finnesvømning - et nyt tilbyd til Københavns børn og unge. Projektperioden er 1. december november Målet er at foreningen kan rekruttere 8 nye medlemmer og herudover at kunne fastholde 32 nuværende medlemmer under 25 år. Målgruppen er drenge og piger i alderen år. Aktiviteten er finnesvømning. Sportsdykkerforeningen er Danmarks eneste junior dykkerklub og sporten har lige stor interesse for piger som drenge. Medlemmerne undervises i snorkeldykning samt undervands rugby og deltager bl.a. hvert år i Dansk Sports Dykker Forbunds turneringer. Som ny disciplin har Forbundet nu også finnesvømning på programmet, hvorfor Sportsdykkerklubben ønsker at udvide foreningens aktiviteter med finnesvømning. Klubben har p.t. ikke det udstyr der skal bruges og søger Udviklingspuljen om midler til at gennemføre projektet. Udstyret er nødvendigt for at projektet kan rekruttere nye medlemmer og samtidig kunne fastholde nuværende medlemmer. Medlemmerne rekrutteres via netværk og foreningens venteliste. Bevillingen er givet til 12 mono finner (16.500kr.), 12 specialmasker (2.100 kr.), 12 pande snorkler (2.700 kr.), 12 neopren specialtåsokker (1.020 kr.), 6 tasker til mono finner (3.450 kr.) og 2 dykkertasker (850 kr.). CPH Youth FC har fået bevilget kr. til projektet CPH Youth FC. Projektperioden er 1. oktober juni Målet er at ca. 90 nye børn vil blive medlemmer i foreningen via projektet.

4 Målgruppen er primært børn fra klassetrin fra Tagensbo Skole og hovedsageligt med anden etnisk baggrund end dansk. Sekundært alle interesserede børn på samme alderstrin. Aktiviteten er fodboldtræning i en struktureret model, hvor børnene træner umiddelbart i forlængelse af skole- eller institutions tid. Træningen foregår på skolen eller i institutionen, hvilket tilgodeser den barriere der ofte kan være ved at børnene skal følges til fritidsaktiviteter. Formålet er at få børnene til at spille fodbold og samtidig inddrage dem i foreningslivets mange positive facetter. Det langsigtede mål er at inddrage flere skoler og institutioner og tilbyde det rullende klubhus, som kan flytte fra skole til skole alt efter hvor der er brug for det. Medlemmerne vil blive rekrutteret fra Tagensbo Skole, hvor der bliver holdt åbent hus arrangementer og foreningen vil deltage på forældremøder m.v. Bevillingen er givet til information/pr ( kr.) og bolde og træningsredskaber ( kr.). Ny målgruppe. Grøndal EV har fået bevilget kr. til projektet Integration og Volleyball. Projektperioden er 1. september juni Målet er at ca. 130 børn vil blive aktive i foreningslivet. Målgruppen er børn fra 6. klassetrin fra Grøndalsvængets Skole, Rådmandsgades Skole, Rødkilde Skole, Utterslev Skole, Bellahøj Skole og Tagensbo Skole. Aktiviteten er volleyball i 6. klasserne på de nævnte skoler, hvor Tagensbo Skole er projektets nye målgruppe. I samarbejde med skolerne skal børnenes interesse for spillet vækkes og de skal opleve det sammenhold foreningslivet kan give. Formålet er at udbrede kendskab til volleyball og få flere aktive spillere i foreningslivet. Med støtte fra foreningens instruktører, vil skolernes idrætslærere træne individuelt med børnene og i løbet af projektperioden skal skolerne mødes til stævner i Bellahøj hallen. Med hjælp fra Lokaludvalgene kan projektet bl.a. tilbyde deltagerne billige weekendture. Gennem hele processen er der hjælp fra lidt ældre stærke rollemodeller, der er startet med at spille volleyball via tilsvarende projekt. Medlemmerne rekrutteres via besøg på skolerne og samarbejde med idrætslærerne. Bevillingen er givet til volleyballstøtter, bolde og net ( kr.). Copenhagen Music har fået bevilget kr. til projektet KLUBB Københavns Lækre Unge Bigband. Projektperioden er 1. november oktober 2013.

5 Målet er at foreningen kan forankre et Bigband i Copenhagen Music. Det forventes at der vil komme 20 nye medlemmer med interesse for den nye aktivitet. Målgruppen er mænd og kvinder i alderen år. Aktiviteten er at etablere et bigband i Copenhagen Music, hvor aktiviteten hidtil udelukkende har drejet sig om showbands. I modsætning til showbands, hvor der samtidig med musikken laves en slags show, fokuserer bigbands på selve musikken, der typisk er swing med en høj grad af improvisation. Det gør at det er forskellige typer unge der finder interesse i de to forskellige bands. Der skal øves 3 timer om ugen på Sølvgade Skole. Undervisningen er opdelt, så de unge gennemgår forskellige musikgenrer. Hver genre vil blive afsluttet med en række offentlige koncerter, bl.a. i Huset KBH. (Magstræde). Medlemmerne rekrutteres via foreningens hjemmeside, facebook, plakater, flyers og mund til mund. Der er allerede mange unge der har tilkendegivet at de ønsker at deltage. Bevillingen er givet til udstyr og rekvisitter (6.000 kr.), noder ( kr.) og PR (3.000 kr.). København Tangun, Nørrebro Taekwondoklub og Amager Taekwondoklub har fået bevilget kr. til projektet Taekwondoaktiviteter for børn og unge i København. Projektperioden er 1. november maj Målet er at klubberne via projektet vil få 68 nye medlemmer. Samtidig er der en forventning om at klubberne vil kunne fastholde ca. 100 børn og unge under 25 år. Målgruppen er børn og unge i alderen 6 25 år., fra de tre klubber der deltager i projektet. Herudover er der også et mål om at rekruttere flere medlemmer til foreningerne. Aktiviteten er at indkøbe elektroniske veste til brug ved større stævner. I 2008 blev der indført elektroniske veste ved alle større taekwondostævner. Vestene fungerer ved sensorer, der bliver placeret på fødderne og vesten reagerer på kraftpåvirkningen ved spark. Vestene eliminerer fejlbedømmelser og øger publikumsvenligheden, idet resultaterne kan ses på pointtavlen med det samme. De fleste større taekwondostævner afvikles i udlandet eller i Jylland, hvilket gør at mange medlemmer fra de københavnske klubber må melde afbud pga. økonomien. Indkøb af elektroniske veste vil kunne trække nogle af stævnerne til København. Udover stævner vil klubberne i projektperioden afholde en række træf, weekendlejre og samlinger. Disse aktiviteter skal udvikle et socialt netværk klubberne imellem. Herudover skal flere af klubbernes unge medlemmer involveres i frivilligt arbejde. Medlemmerne rekrutteres via opvisning på skoler og institutioner i klubbernes nærområder samt uddeling af flyers, deltagelse i FerieCamp og lignende.

6 Bevillingen er givet til 80 elektroniske veste til de tre klubber ( kr.). Event. Ørkenfortet har fået bevilget kr. til projektet SPOIING nycirkusfestival for børn. Projektperioden er november Målgruppen er drenge og piger i alderen 4 15 år. Aktiviteten undervisning i akrobatik, luftakrobatik, gøgl, teater og jonglering. Eventen vil foregå over 3 dage med workshops for børn og unge samt deres forældre. Der vil blive opført 4 forestillinger om dagen. Undervisningen forestås af seks nycirkusgrupper, skabt af professionelle nycirkusartister fra norden. Børnene opdeles i alderstrin og hvert hold består af 6 8 børn, der vil blive undervist af 2 undervisere. Børnene får mulighed for at afprøve deres færdigheder ved en afsluttende opvisning for forældrene. Medlemmerne rekrutteres via hjemmeside, plakater og omdelte flyers. Bevillingen er givet til PR., leje af teknik og materialer til workshops.

Administrative bevillinger 2011 Bilag 4

Administrative bevillinger 2011 Bilag 4 Administrative bevillinger 2011 Bilag 4 SSB / Studenter Settlementets Boldklub har fået bevilget 59.000 kr. til projektet Skak i SSB. Efter projektperioden vil skak blive en fast aktivitet i SSB. Projektperioden

Læs mere

Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet.

Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet. Administrative bevillinger 2014. Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet. Målgruppen er drenge og piger med

Læs mere

Event. Studenter Settlementets Boldklub (SSB) har fået bevilget kr. til eventet Vesterbro Mesterskaber i asfaltfodbold.

Event. Studenter Settlementets Boldklub (SSB) har fået bevilget kr. til eventet Vesterbro Mesterskaber i asfaltfodbold. Administrative bevillinger 2013. Studenter Settlementets Boldklub (SSB) har fået bevilget 8.000 kr. til eventet Vesterbro Mesterskaber i asfaltfodbold. Eventet afvikles 1. juni 2013. Målgruppen er unge

Læs mere

Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 PR: Metode:

Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 PR: Metode: Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 Amager Taekwondo klub er en nyetableret idrætsforening fra den 1. januar 2010. Klubben blev officielt registreret under Dansk Taekwondo forbund, DIF og DGI den

Læs mere

Ansøgning til udviklingspuljen

Ansøgning til udviklingspuljen Ansøgning til udviklingspuljen Futsal en ny slags fodbold som trækker nye spillere til Randers d. 31. marts 2016 Oplysninger om foreningen Randers Futsal stiftes som selvstændig afdeling i Dronningborg

Læs mere

Arena Spartacus Et tilbud etableret af Player Social Responsibility, Spillerforeningens socialt ansvarlige tiltag. Giv racismen det røde kort

Arena Spartacus Et tilbud etableret af Player Social Responsibility, Spillerforeningens socialt ansvarlige tiltag. Giv racismen det røde kort 43547_Rødtkort2010.indd 1 2/3/10 3:04 PM Arena Spartacus Et tilbud etableret af Player Social Responsibility, Spillerforeningens socialt ansvarlige tiltag Giv racismen det røde kort 2 Projektets baggrund

Læs mere

Evalueringsskema for projekter støttet af lokaludvalgets puljemidler

Evalueringsskema for projekter støttet af lokaludvalgets puljemidler Projekttitel fra ansøgningen Amager Byttemarked i Prismen Dato for projektets afholdelse? 9.6.2013 Ansøgt beløb: 9000 kr. Kort beskrivelse af udførte aktiviteter: Bevilget beløb: 9000 kr. Forbrug på event:

Læs mere

Fastholdelse og rekruttering af piger og kvinder

Fastholdelse og rekruttering af piger og kvinder Fastholdelse og rekruttering af piger og kvinder Gode råd og anbefalinger 1 Indhold FORORD... 2 LIDT OM PIGER... 2 MOTIVATION OG FASTHOLDELSE... 3 TRÆNEREN OG FASTHOLDELSE... 4 TONEN I TRÆNINGEN... 4 PUBERTETEN...

Læs mere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere HLIF Gymnastik Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere Velkommen til HLIF Denne brochure er tænkt som et nyttigt arbejdsredskab for alle de personer, der hvert år lægger en kæmpe frivillig

Læs mere

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS BLIV SIF SPONSOR EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS PRESENTED/PREPARED BY: ANDERS FROST SPONSOR RETNINGSLINIER Ingen sponsorer kontaktes uden at sponsorudvalget er informeret og har godkendt det. Der kan kun

Læs mere

Retningslinjer for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune

Retningslinjer for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Retningslinjer for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Vedtaget af Borgerrepræsentationen 1. december 2011 Gældende fra 1. januar 2012 Retningslinjer for tildeling af udviklingsmidler

Læs mere

Qaran Media har fået bevilget kr. til projektet Friends for light not for fight.

Qaran Media har fået bevilget kr. til projektet Friends for light not for fight. Administrative bevillinger 2011 Qaran Media har fået bevilget 31.750 kr. til projektet Friends for light not for fight. Projektperioden er 1. oktober 2011 1. januar 2012. Målgruppen er børn og unge med

Læs mere

Idrætskommuner scorer på livskvalitet. Sundhedssession 13.15-14.40

Idrætskommuner scorer på livskvalitet. Sundhedssession 13.15-14.40 Idrætskommuner scorer på livskvalitet Sundhedssession 13.15-14.40 VELKOMMEN Fodbold Fitness Et samarbejde mellem DBU Sjælland, Greve Kommune & Karlslunde Fodbold Dansk Boldspil-Union / DBU Bredde Hvorfor

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/20160205t112726.258/20160205t112726.757/63605ba4-98c4-4...

file:///c:/adlib%20express/work/20160205t112726.258/20160205t112726.757/63605ba4-98c4-4... file:///c:/adlib%20express/work/20160205t112726.258/20160205t112726.757/63605ba4-98c4-4... Page 1 of 1 05-02-2016 From: Bettina Dalg rd G Sent: 09-11-2015 16:03:15 To: Lone Frandsen Subject: DGI Badminton

Læs mere

Ansøgning til udviklingspuljen & markedsføringspuljen v. Ringsted Kommune. Projekt: Byfest Cup & Mangfoldighedsfest

Ansøgning til udviklingspuljen & markedsføringspuljen v. Ringsted Kommune. Projekt: Byfest Cup & Mangfoldighedsfest Ansøgning til udviklingspuljen & markedsføringspuljen v. Ringsted Kommune Erhvervs-, Fritids-, og Kommunikationscenter Att. Flemming Beck Christensen, fbc@ringsted.dk Projekt: Byfest Cup & Mangfoldighedsfest

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Idrætsstrategi for Halsnæs Kommune

Idrætsstrategi for Halsnæs Kommune Idrætsstrategi for Halsnæs Kommune Forord Forord kommer senere Indledning I Halsnæs Kommune har vi en kultur- og fritidspolitik, som løber frem til år 2020. Ligeledes er der for perioden 2015-2018 afsat

Læs mere

Kirkens Korshærs Aktivitetscenter Silkeborg projekt 156

Kirkens Korshærs Aktivitetscenter Silkeborg projekt 156 Når viden skaber resultater --- Velfærdsministeriet Kirkens Korshærs Aktivitetscenter Silkeborg projekt 156 Det Fælles Ansvar II Case-rapport August 2008 Velfærdsministeriet Kirkens Korshærs Aktivitetscenter

Læs mere

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011 Streetfodbold et organiseret tilbud til unge DBU København tillader sig hermed at ansøge Københavns

Læs mere

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS BLIV SIF SPONSOR EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS PRESENTED/PREPARED BY: ANDERS FROST AGENDA Dette lille skriv er udfærdiget for at tydeliggøre rammerne for kontakt til sponsorer, specielt i forbindelse med

Læs mere

Evalueringsskema til projekter støttet af Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Evalueringsskema til projekter støttet af Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Evalueringsskema til projekter støttet af Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Kost og motion for indvandrerkvinder Dato for bevilling

Læs mere

MINISTERIET FOR FLYGTNINGE, INDVANDRERE OG INTEGRATION

MINISTERIET FOR FLYGTNINGE, INDVANDRERE OG INTEGRATION MINISTERIET FOR FLYGTNINGE, INDVANDRERE OG INTEGRATION ANSØGNINGSSKEMA TIL PULJEN: Det frivillige integrationsarbejde og deltagelse i idræts- og foreningslivet 1. Generelle oplysninger Ansøgers navn og

Læs mere

Evaluering Livsstil for familier

Evaluering Livsstil for familier Evaluering Livsstil for familier Status: December 2015 Baggrund Dette notat samler op på de foreløbige resultater af projektet Livsstil for familier pr. december 2015. Notatet samler således op på de sidste

Læs mere

Samarbejdsaftale med DVBF

Samarbejdsaftale med DVBF ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/ JENS ASTRUP Samarbejdsaftale med DVBF Aftalen bygger på et fælles ønske fra de tre parter om at udnytte hinandens styrker og kompetencer i et ligeværdigt samarbejde, så der kan

Læs mere

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Velkommen til eliteidrætsklasserne! Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at

Læs mere

Løkken er Motion og Bevægelse

Løkken er Motion og Bevægelse Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Løkken d. 12/5-2015 Løkken er Motion og Bevægelse Formål Inddragelse og aktivt samlingspunkt for hele byen Multibanen i Løkken bliver byens nye samlingssted

Læs mere

Rammerne for en samarbejdsaftale mellem Faaborg-Midtfyn kommune og Ældre Sagen om ordningen Spisevenner

Rammerne for en samarbejdsaftale mellem Faaborg-Midtfyn kommune og Ældre Sagen om ordningen Spisevenner Rammerne for en samarbejdsaftale mellem Faaborg-Midtfyn kommune og Ældre Sagen om ordningen Spisevenner Målgruppe og målsætning: Spisevenner er målrettet borgere + 65 år eller førtidspensionister, der

Læs mere

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 25. November 2015 1. En forening i fortsat udvikling 2. Årets aktiviteter 3. Sådan kommunikerer vi 4. Hvor skal vi hen 5. Tak til vore mange frivillige 1. En

Læs mere

SIF DIALOGMØDE, 23. JANUAR 2016 PRESENTED/PREPARED BY: ANDERS FROST

SIF DIALOGMØDE, 23. JANUAR 2016 PRESENTED/PREPARED BY: ANDERS FROST SIF DIALOGMØDE, 23. JANUAR 2016 PRESENTED/PREPARED BY: ANDERS FROST AGENDA Baggrunden for dette dialogmøde Hvad vil vi gerne opnå Hvad har vi sat i gang Kommunikation 2016-01-18 2 BAGGRUND Vi er en klub

Læs mere

! " # " " % & ' " ( ) * + + " (,,-. " " (,,* (,,# " $ %. ( / . " 000 / " / 1

!  #   % & '  ( ) * + +  (,,-.   (,,* (,,#  $ %. ( / .  000 /  / 1 ! # $ % & ' ( ) * + + (,,- (,,* (,,# $ % ( / 000 / / 1 1 2 000 3 (,,- / + & 000 4 3 5 + 5 1 5 % / 2 & 7 + 8 9 ** :( :: -% ; 4 % ( < ' = '= & - > % 3 > ' / 2 !#$% $ 3 '? 1 ' &3 = 2 3 @ 3 ' 2 3 % * ( 3 A

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

DGI Bornholm. På rette vej med foreningsarbejdet

DGI Bornholm. På rette vej med foreningsarbejdet På rette vej med foreningsarbejdet DGI Bornholm I DGI Bornholm hjælper vi foreningerne mod nye oplevelser. I denne folder fortæller vi om nogle af de fordele, man kan opnå som medlem af DGI. www.dgi.dk/bornholm

Læs mere

Orientering om administrativt bevilgede midler op til kr. samt tilbagebetalinger for perioden 1. maj maj 2011

Orientering om administrativt bevilgede midler op til kr. samt tilbagebetalinger for perioden 1. maj maj 2011 Orientering om administrativt bevilgede midler op til 30.000 kr. samt tilbagebetalinger for perioden 1. maj 2010 1. maj 2011 Siden sidste orientering om Brobygningspuljen 1. maj 2010, er der givet to administrative

Læs mere

Skolereformens betydning for idrætsforeningerne En spørgeskemaundersøgelse foretaget i perioden 2.-12. oktober 2014

Skolereformens betydning for idrætsforeningerne En spørgeskemaundersøgelse foretaget i perioden 2.-12. oktober 2014 S Skolereformens betydning for idrætsforeningerne En spørgeskemaundersøgelse foretaget i perioden 2.-12. oktober 2014 Samlet status pr. 15. oktober: 1668 formænd for enstrengede foreninger, hovedforeninger

Læs mere

Fritidsguiden Inklusion af mennesker med handicap i det almindelige foreningsliv

Fritidsguiden Inklusion af mennesker med handicap i det almindelige foreningsliv Fritidsguiden Inklusion af mennesker med handicap i det almindelige foreningsliv Fritidsguiden Baggrund Fritidsguiden er en metode til inklusion af mennesker med handicap i det almindelige foreningsliv.

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

Dette notat beskriver mulighederne for anvendelse af Sundhedshus Langelands træningsfaciliteter i tilbuddet Klart til motion.

Dette notat beskriver mulighederne for anvendelse af Sundhedshus Langelands træningsfaciliteter i tilbuddet Klart til motion. Notat Anvendelse af Sundhedshus Langelands træningsfaciliteter (2. revidering, maj 2015) /retc Dette notat beskriver mulighederne for anvendelse af Sundhedshus Langelands træningsfaciliteter i tilbuddet

Læs mere

Idræts kraftcenter Horsens projekt 9

Idræts kraftcenter Horsens projekt 9 Når Viden skaber resultater--- Velfærdsministeriet Idræts kraftcenter Horsens projekt 9 Det Fælles Ansvar II Case-rapport Juli 2008 Velfærdsministeriet Idræts Kraftcenter Horsens Case-rapport Juli 2008

Læs mere

Børn og unges deltagelse i idræt i Fredericia Kommune Dokumentationsrapport

Børn og unges deltagelse i idræt i Fredericia Kommune Dokumentationsrapport Børn og unges deltagelse i idræt i Fredericia Kommune Dokumentationsrapport Bjarne Ibsen og Jan Toftegaard Støckel Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund Institut for Idræt og Biomekanik

Læs mere

Ansøgningsskema. 5. Problemstilling/udfordring Beskriv kort, hvilket problem eller udfordring projektet/aktiviteten skal være med til at løse:

Ansøgningsskema. 5. Problemstilling/udfordring Beskriv kort, hvilket problem eller udfordring projektet/aktiviteten skal være med til at løse: Ansøgningsskema 1. Oplysninger om ansøger Ansøgers navn: Anders Riisager Forening/institution: Taastrup FC Adresse:Sydskellet 1 Postnummer:2630 Telefon:40208170 CVR-nummer:26456673 By:Taastrup Email:ar@kemi.dtu.dk

Læs mere

Et partnerskabsprojekt mellem Frederiksberg kommune og DGI Storkøbenhavn om motionsuvante

Et partnerskabsprojekt mellem Frederiksberg kommune og DGI Storkøbenhavn om motionsuvante Et partnerskabsprojekt mellem Frederiksberg kommune og DGI Storkøbenhavn om motionsuvante borgere Baggrund: I dag oplever vi i kommunen, at borgere enten på Sundhedscentret eller i psykiatrien har ringe

Læs mere

Evaluering af projekt Nye brugere? En 180 nytænkning af biblioteket

Evaluering af projekt Nye brugere? En 180 nytænkning af biblioteket Evaluering af projekt Nye brugere? En 180 nytænkning af biblioteket Konklusion: Det er generelt lykkedes projektbibliotekerne at få nye brugere på bibliotekerne, så alle har haft udbytte af at deltage

Læs mere

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune. København 14.december 2015 Kære Københavns Kommune/Kultur- og Fritidsforvaltningen Jeg fremsender hermed budget samt ansøgning for BørnefestiBAL i Østre Anlæg d. 14. maj 2016. Specielt vil jeg fremhæve

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

Evaluering og erfaringsopsamling af indsatsen "Små skridt".

Evaluering og erfaringsopsamling af indsatsen Små skridt. Punkt 4. Evaluering og erfaringsopsamling af indsatsen "Små skridt". 2008-24040. Forvaltningen indstiller, at Udvalget for Sundhed og Bæredygtig Udvikling godkender at at rapporten, som omfatter evaluerings-

Læs mere

Redegørelse og status på projekt Plads til Alle aug. 2012

Redegørelse og status på projekt Plads til Alle aug. 2012 Redegørelse og status på projekt Plads til Alle aug. 2012 Furesø, den 1. september 2012 1. En kort præsentation af projektet grundidé, formål. Bindinger ift. ansøgningen ministeriets krav Det overordnede

Læs mere

Årsregnskab 2013 - Girlz United

Årsregnskab 2013 - Girlz United Årsregnskab 2013 - Girlz United Driftsresultat 1. januar - 31. december 2013 Note Resultat Budget Afvigelse 1 Kontingent & deltagerbetaling: Pigekøkken 3650 22750-19100 2 Deltagerbetaling Amager Pigekøkken

Læs mere

Til botilbuddet er tilknyttet et dagtilbud med samme målgruppe jf. Servicelovens 104 (aktivitets- og samværstilbud) med 25 pladser.

Til botilbuddet er tilknyttet et dagtilbud med samme målgruppe jf. Servicelovens 104 (aktivitets- og samværstilbud) med 25 pladser. NOTAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Roar Andersen Social & Arbejdsmarked D 4646 4725 E rlan@lejre.dk Tilsynsbesøg 2011 på det private botilbud Søholm

Læs mere

Evalueringsrapport. for. Projektet: Cykling For Alle-TIB

Evalueringsrapport. for. Projektet: Cykling For Alle-TIB Resedavej 34, 2820 Gentofte Evalueringsrapport for Projektet: Cykling For Alle-TIB Formål Projektets formål har været at inspirere voksne borgere med let til moderat fysisk funktionsnedsættelse til at

Læs mere

Idræt om dagen. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior

Idræt om dagen. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger Idræt om dagen Skab liv i dagtimerne ved at udvikle tilbud til seniorer i din forening. Med Idræt om dagen er der mange muligheder for at invitere en stadig større

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder

Læs mere

Hej Lone, Hermed vedhæftet som lovet. Tak for god sparring og hjælp. Mvh. Jens

Hej Lone, Hermed vedhæftet som lovet. Tak for god sparring og hjælp. Mvh. Jens From: Jens Laulund Sent: 12. oktober 2016 11:20 To: Lone Frandsen Subject: Revideret Ansøgningsskema projekt 2016 Attachments: Ansøgningsskema projekt 2016.docx Hej Lone, Hermed

Læs mere

dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s

dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s FREMTIDENS MULTIBANE For at fastholde og tiltrække medlemmer, er boldklubber nødt til at tænke i nye alternativer for at modsvare de forventninger til et

Læs mere

Beskrivelse af indsatsens første fire måneder

Beskrivelse af indsatsens første fire måneder 1 Status på gadeplansmedarbejder-funktionen, Helsingør Kommune oktober 2014 Indhold Beskrivelse af indsatsens første fire måneder... 1 Målsætningen med gadeplansfunktionen... 2 Gadeplansmedarbejderens

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

Vallensbæk svømmeafdelingen af 1939 2013-2014. Pilehaveskolen Fredag den 25. April Lørdag den 26. April

Vallensbæk svømmeafdelingen af 1939 2013-2014. Pilehaveskolen Fredag den 25. April Lørdag den 26. April Vallensbæk svømmeafdelingen af 1939 2013-2014 Pilehaveskolen Fredag den 25. April Lørdag den 26. April Lørdag aften: Fest, med spisning, hygge, præmieoverrækkelse og meget mere for alle svømmere, søskende

Læs mere

Idrætspolitik Svendborg Kommune 2017-2022 Udkast 1404 2016

Idrætspolitik Svendborg Kommune 2017-2022 Udkast 1404 2016 FORORD Svendborg Kommune er karakteriseret ved at have et stærkt idræts- og foreningsliv, der udgøres af både frivillige og professionelle af bredde og elite. For Svendborg Byråd er det vigtigt at udtrykke

Læs mere

Social Frivilligpolitik 2012-2015

Social Frivilligpolitik 2012-2015 Social Frivilligpolitik 2012-2015 Forord Det Frivillige Sociale Arbejde i Aalborg Kommune bygger på en meget værdifuld indsats som et stort antal frivillige hver dag udfører i Aalborg Kommune. Indsatsen

Læs mere

Det Gode Liv i Grantoften. En bæredygtig fremtid

Det Gode Liv i Grantoften. En bæredygtig fremtid Det Gode Liv i Grantoften En bæredygtig fremtid Vejen hertil forsommerens co-creation Vejen hertil forsommerens co-creation 19 beboere 3 X 3 workshops 17 ansatte 29 ideer 4 eksterne Workshop borgere: XXX

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

Succes med rekruttering. -Vores vej dertil

Succes med rekruttering. -Vores vej dertil Succes med rekruttering -Vores vej dertil Låsby Boldklub fakta før DM Medlemstal stagneret på 670 efter 2 års fald fra 820 medlemmer Låsby og opland tæller ca. 2000 personer Fodbold, Håndbold, Gymnastik,

Læs mere

Fra viden til vaner sundhed på dagtilbudsområdet i Holstebro.

Fra viden til vaner sundhed på dagtilbudsområdet i Holstebro. Fra viden til vaner sundhed på dagtilbudsområdet i Holstebro. Projektets baggrund og problemstilling Der er stor fokus på sundhed som forebyggende indsats. Sundhed er et indsatsområde, hvor det står klart

Læs mere

Den sunde cirkel. Sundhedsstyrelsen og Sund By i fælleskommunalt samarbejde

Den sunde cirkel. Sundhedsstyrelsen og Sund By i fælleskommunalt samarbejde Den sunde cirkel Sundhedsstyrelsen og Sund By i fælleskommunalt samarbejde Den sunde cirkel Vejlederuddannelse for sundhedsplejersker Specifik indsats for 20 familier Med min. 1 overvægtigt barn (9-13

Læs mere

BILAG III PROJEKT INTEGRATION I LOKALOMRÅDET ANSØGNING

BILAG III PROJEKT INTEGRATION I LOKALOMRÅDET ANSØGNING 1 BILAG III 2 3 PROJEKT INTEGRATION I LOKALOMRÅDET 4 ANSØGNING 5 FORMÅL MED PROJEKTET 6 7 8 9 10 Projektet skal stoppe og forebygge kriminalitet blandt unge med anden etnisk baggrund end dansk i en bydel

Læs mere

Motionsfremmende aktiviteter på Værestedet Stenbruddet

Motionsfremmende aktiviteter på Værestedet Stenbruddet Ansøgningsskema til satspuljeprojekter under Kulturministeriet 2015 Ansøgningen vedrører (sæt kryds ): Idræt for udsatte grupper Alternative idrætsformer for børn og unge Projektoverskrift Motionsfremmende

Læs mere

GADEIDRÆT. Kulturudvalget 2012-13 KUU Alm.del Bilag 255 Offentligt

GADEIDRÆT. Kulturudvalget 2012-13 KUU Alm.del Bilag 255 Offentligt Kulturudvalget 2012-13 KUU Alm.del Bilag 255 Offentligt GADEIDRÆT Et stigende antal børn og unge efterspørger i dag en løsere organisering og et mindre elitært fællesskab at dyrke idræt i. De unge ønsker

Læs mere

VISION 2016 VI CYKLER ALLE

VISION 2016 VI CYKLER ALLE Holstebro Cykle Club af 1960 Banetoften 22, 7500 Holstebro www.holstebro.cc 15. januar 2014 VISION 2016 VI CYKLER ALLE Cykling er en motionsform og en sport der er i stor udvikling. Holstebro Cykle Club

Læs mere

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21 Måneder. Her deltager Alle August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale. Der skal arbejdes med forventningsaftaler, Mål for vores afdeling

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2012-13 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 2012-13. HUSK Tilmelding til alle

Læs mere

Udviklingskoordinator Lene Rydal, DBU S. udvikling, lery@dbu.dk STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU

Udviklingskoordinator Lene Rydal, DBU S. udvikling, lery@dbu.dk STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU Udviklingskoordinator Lene Rydal, DBU S. udvikling, lery@dbu.dk STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU Strategiens formål DBU har fra 2014 lanceret en fireårig kommunestrategi i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund Strategi 2015-2020 dansk kano & kajak forbund DET VIL VI DKF vil være den nationale organisation, der samler alle kano- og kajakaktiviteter under én hat for derigennem at skabe synergi, vidensdeling og

Læs mere

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab Event og Sport Netværk Egedal Om HØJ Elitehåndbold HØJ Elitehåndbold er den professionelle afdeling af foreningen HØJ Håndbold. HØJ Elitehåndbold blev

Læs mere

Dialogmøde 2011-2012. Fritid og Kultur Den 8. maj 2012. Idræt

Dialogmøde 2011-2012. Fritid og Kultur Den 8. maj 2012. Idræt Dialogmøde 2011-2012 Fritid og Kultur Den 8. maj 2012 Idræt Dagsorden for idrætsområdet 1. Budget for Fritids- og Kultur området 2. Status på Idræts- og bevægelses-politikken 1. Herunder orientering om

Læs mere

Sailing Aarhus strategisk platform 2015 +

Sailing Aarhus strategisk platform 2015 + Sailing Aarhus strategisk platform 2015 + 1 Hvem er vi og hvad er vores formål? Sailing-Aarhus (SAA) er et foreningssamarbejde mellem sejlklubber i Aarhus Kommune og som er medlemmer af Dansk Sejlunion.

Læs mere

Fredericia Kommune - Idrætspolitik godkendt af Fredericia Byråd den 8. maj 2006. Fredericia Kommunes Idrætspolitik

Fredericia Kommune - Idrætspolitik godkendt af Fredericia Byråd den 8. maj 2006. Fredericia Kommunes Idrætspolitik Fredericia Kommunes Idrætspolitik 1 Indledning Fredericia Kommunes Idrætspolitik tager udgangspunkt i Fredericia Kommunes vision 2012, idrættens fire livskvaliteter og den dialog der har fundet sted med

Læs mere

Reference til hvilket projekt fra ansøgningen (titel, formål, målgruppe) Projekttitel: Dansens Dag 2011

Reference til hvilket projekt fra ansøgningen (titel, formål, målgruppe) Projekttitel: Dansens Dag 2011 Reference til hvilket projekt fra ansøgningen (titel, formål, målgruppe) Projekttitel: Dansens Dag 2011 Formål At sætte fokus på andre udtryksmuligheder via dans. At vise en bred vifte af dansearter for

Læs mere

Resume af projektbeskrivelse Kroppen på Toppen -i børnehøjde

Resume af projektbeskrivelse Kroppen på Toppen -i børnehøjde Resume af projektbeskrivelse Kroppen på Toppen -i børnehøjde Projektet går ud på at alle børn (0-6 årige) i Aalborg Kommunes institutioner skal have Kroppen på Toppen ved at få mere fysisk aktivitet, flere

Læs mere

Bilag 1. Status på projekter i Forebyggelsespulje Indhold. 20. februar 2017

Bilag 1. Status på projekter i Forebyggelsespulje Indhold. 20. februar 2017 Bilag 1 Status på projekter i Forebyggelsespulje 2016 Indhold 1. Aktive mænd med kronisk sygdom... 2 2. Fodboldfitness... 3 3. Mænds Mødesteder... 4 4. Målgruppebaserede rygestopkurser... 5 5. Gruppeforløb

Læs mere

Workshop A Sund By Netværksdage 2012. www.silkeborgkommune.dk

Workshop A Sund By Netværksdage 2012. www.silkeborgkommune.dk Workshop A Sund By Netværksdage 2012 1 Opdrag fra Sundhedsstyrelsen Projekt Nærmiljø er støttet med satspuljemidler - 7.1 million kr. over en 4-årig periode (2010-2014). Satspuljen er rettet mod at styrke

Læs mere

Inspirationskatalog over handleplaner - for Idræts- og Fritidspolitik 2013-2016

Inspirationskatalog over handleplaner - for Idræts- og Fritidspolitik 2013-2016 Greve Kommune Inspirationskatalog over handleplaner - for Idræts- og Fritidspolitik 2013-2016 Greve Kommune Rådhuset Rådhusholmen 10 2670 Greve Telefon 43 97 97 97 Telefax 43 97 90 90 raadhus@greve.dk

Læs mere

Integrationspolitik 2010-2014 Vedtaget af Skive Byråd den 21. juni 2011

Integrationspolitik 2010-2014 Vedtaget af Skive Byråd den 21. juni 2011 Integrationspolitik 2010-2014 Vedtaget af Skive Byråd den 21. juni 2011 God integration af flygtninge og indvandrere betyder, at alle flygtninge og indvandrere deltager aktivt i og bidrager aktivt til

Læs mere

Projekt FDF Status og fremadrettet evaluering

Projekt FDF Status og fremadrettet evaluering HB-møde: Januar 2014 Initialer: PJ/PB/MH Bilags.nr.: 2.1.4 SÆT KRYDS X Orienteringsbilag (O) Debat- og temabilag (D) Beslutningsbilag (B) ÅBENT FØR ÅBENT EFTER NYHED EFTER LUKKET BILAG HB-protokol (udfyldes

Læs mere

Idræt for sindslidende projekt 3

Idræt for sindslidende projekt 3 Når viden skaber resultater --- Velfærdsministeriet Idræt for sindslidende projekt 3 Det Fælles Ansvar II Case-rapport Juni 2008 Velfærdsministeriet Idræt for sindslidende Case-rapport Juni 2008 Ref 70182231

Læs mere

RAPPORT Rapport for Ungeprofilundersøgelsen SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Ungeprofilundersøgelsen. MÅLGRUPPE Udskoling (7. - 9.

RAPPORT Rapport for Ungeprofilundersøgelsen SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Ungeprofilundersøgelsen. MÅLGRUPPE Udskoling (7. - 9. RAPPORT Rapport for Ungeprofilundersøgelsen SKOLEÅR 2015/2016 OMRÅDE Ungeprofilundersøgelsen MÅLGRUPPE Udskoling (7. - 9. klasse) UNDERSØGELSE Ungeprofilundersøgelse GRUNDLAG Glostrup - Klassetrin (7,8,9)

Læs mere

Ansøgning om støtte til Mentorprojekt flere kvinder med anden etnisk baggrund i folkeoplysningen

Ansøgning om støtte til Mentorprojekt flere kvinder med anden etnisk baggrund i folkeoplysningen Til Silkeborg 25.11.2015 Folkeoplysningen Viborg Kommune Prinsens Alle 5 8800 Viborg Fra AOF Viborg Aftenskole AOF Midt, Ørnsøvej 5 8600 Silkeborg Ansøgning om støtte til Mentorprojekt flere kvinder med

Læs mere

Åben skole i hårdt kvarter

Åben skole i hårdt kvarter 20 Åben skole i hårdt kvarter Tema I En ting er at tage hegnet ned og åbne et skoleområde for alle i et roligt parcelhuskvarter. Noget andet er at gøre det i et storbykvarter med tunge sociale udfordringer,

Læs mere

RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Udskoling. UNDERSØGELSE 7. og 9.-10. klasse

RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Udskoling. UNDERSØGELSE 7. og 9.-10. klasse RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016 OMRÅDE Grundskole MÅLGRUPPE Udskoling UNDERSØGELSE 7. og 9.-10. klasse GRUNDLAG Henriette Hørlucks Skole - Klassetrin ( Alle ) RESPONDENT Børn/unge ANTAL BESVARELSER

Læs mere

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt.

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt. Fanø Gymnastik & Idræt glæder sig til at byde hjertelig velkommen til sæsonen 2014 2015. Vi kan tilbyde en spændende sæson med både kendte og nye aktiviteter! Vores engagerede instruktører og hjælpetrænere

Læs mere

Spørgeskema uddelt til de frivillige

Spørgeskema uddelt til de frivillige Indholdsfortegnelse Spørgeskema uddelt til de frivillige... 2 Samlet rapport Svanemøllen og Glostrup... 6 Rapport Svanemøllen... 10 Samlet rapport Glostrup... 14 Interview med Steen Egesø vedlagt som lydfil...

Læs mere

Boldklubben FREM - vejen frem

Boldklubben FREM - vejen frem Boldklubben FREM - vejen frem Boldklubben FREM vejen frem Denne folder bør ses som fundamentet for fodbolden i Boldklubben FREM og samtidig være udgangspunkt for den daglige omgang i klubben. Boldklubben

Læs mere

Resumé af ansøgninger til særlige integrationsmidler

Resumé af ansøgninger til særlige integrationsmidler Resumé af ansøgninger til særlige integrationsmidler Nørrebro Taekwondo Klub Aktivitet: Foreningens primære aktivitet er taekwondo. Derudover kan medlemmer benytte sig af tilbud om fitness, motion og meditation.

Læs mere

Vet- Surf/Vet- board: Kitesurfing/wakeborad projekt for veteraner

Vet- Surf/Vet- board: Kitesurfing/wakeborad projekt for veteraner Vet- Surf/Vet- board: Kitesurfing/wakeborad projekt for veteraner 1 Vet- Surf/Vet- Board Vet-Surf/Vet-Board er et afgrænset proof of concept pilotprojekt, centreret omkring vandsport. Formålet er, at lade

Læs mere

Manual 2016 INDHOLD: Foto Tinus Buu

Manual 2016 INDHOLD: Foto Tinus Buu Manual 2016 Foto Tinus Buu INDHOLD: 1. INDLEDNING... 2 2. KONKURRENCENS FORMAT... 2 3. FORBEREDELSE OG PLANLÆGNING... FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 4. POINT... FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 5.

Læs mere

Bilag 2: Spørgeskema ved kursets afslutning Dansk

Bilag 2: Spørgeskema ved kursets afslutning Dansk Bilag 2: Spørgeskema ved kursets afslutning Dansk SPØRGESKEMA OM DIT UDBYTTE AF MINDSPRING Spørgsmålene i dette spørgeskema skal tilsammen belyse, hvad du har fået ud af at være med på MindSpringkurset.

Læs mere

Forretningsorden for HIK81. Senest opdateret : 01.01.2014

Forretningsorden for HIK81. Senest opdateret : 01.01.2014 Forretningsorden for HIK81 Senest opdateret : 01.01.2014 1 Indholdsfortegnelse Om Hik81... 3 Vision... 3 Værdier... 3 Målsætninger... 4 Generalforsamlingen... 4 Bestyrelsen... 4 Kompetencegrupper i bestyrelsen...

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Dansk Tennis. - fra forening til forretning? Klaus Frejo. University College T & B Sportsmanagement 2010

Dansk Tennis. - fra forening til forretning? Klaus Frejo. University College T & B Sportsmanagement 2010 Dansk Tennis - fra forening til forretning? Klaus Frejo University College T & B Sportsmanagement 2010 Klaus Frejo Cand. Scient. Adm. Aalborg Universitet 1997 (Speciale om rekruttering af frivillige ledere

Læs mere

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde Sponsor i Din klub - dit lokalområde Kære tidligere og kommende sponsorer Har du nogen gange valgt at bruge lørdag eller søndag formiddag til at lægge vejen forbi Dalum stadion? Her vrimler det med børn

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere