Turismeprojekt gavner også erhvervslivet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Turismeprojekt gavner også erhvervslivet"

Transkript

1 Turismeprojekt gavner også erhvervslivet Det store EU-projekt, som VisitKerteminde er en del af under betegnelsen Haven ved Havet, favner meget bredt og har vist gavnlige effekter på erhvervslivet som får glæde af, at turismen er kommet endnu mere i fokus end tidligere. Projektet handler, sagt med et populært ord, om at Kerteminde brandes som et godt sted at være. Det smitter af på erhvervslivet, der også får flere og nye muligheder til at skabe forretninger. Et af medlemmerne af brandingnetværket under Haven ved Havet oplever det på sin levevej. Jens Peter Henriksen ejer flere ejendomme i Kerteminde by gennem sit firma DS Bolig. Han ejer således bl.a. den store magasinbygning og den tidligere ejendom Ørnen, nu kaldet Kanariefuglen på grund af sin gule farve. Hertil kommer andre ejendomme i byen. Jens Peter Henriksen siger: Kan vi udvikle erhvervslivet, bosætningen og turismen i kommunen, så skaber vi vækst og synergi på alle områder. Det handler om udvikling for alle i samfundet. Stor aktivitet kræver gode ledere og koordinatorer. På turismesiden, så gør formanden for Turismens Venner Else Møller et fabelagtigt job. Hun er i stand til at skære igennem på en god måde, så det respekteres af erhvervsfolk og Et lille udsnit af DS Bolig Kertemindes ejendomme. Kilde: dsbolig.dk andre. Men uden en professionel, motiveret og dygtig stab af medarbejdere på VisitKerteminde, med Dorte Frandsen i spidsen, var vi aldrig nået så langt, som det er tilfældet i dag. Det arbejde alle disse dedikerede mennesker udfører, skaber stor interesse på alle områder. Kerteminde ligger efter min og mange andres mening helt i top på området. Det er klart, at når der er en positiv ånd og fremdrift ikke alene i Kerteminde by, men også i Langeskov og Munkebo, så spreder det sig. Det gavner da også min forretning med udlejning af kvalitetsboliger, på samme måde som det gavner andre erhvervsdrivende i kommunen. Brandingnetværket består, ud over Jens Peter Henriksen, af følgende medlemmer: Brandingekspert og direktør Henning Rouchmann, Vinhandler Jonas Nielsen, Bankdirektør Jørgen Schou, Sparekassen Faaborg, Fotograf Peter C. Normann, medlem af Turismens Venner Ole Holst, samt Projektkoordinator Sanne Brigsted, VisitKerteminde.

2 Gå i vikingernes fodspor En anden netværksgruppe har i længere tid arbejdet med et koncept om, hvordan vikingetiden kan inddrages i turistudviklingen omkring Haven ved Havet. Brikkerne er ved at falde på plads, siger Dorte Daugaard, Nørremadegaard, fra vikingenetværket. Der er udarbejdet en omfattende konceptbeskrivelse og her kan vi præsentere et lille udpluk af tankerne omkring projektet: I mange udlændinges øjne er Danmark stadig et land befolket af vikinger. Imponerende at en livsstil, som vi lagde på hylden for år siden, stadig er vores varemærke. Når en udlænding rejser kloden rundt for at se en vikingeskibsgrav, hvor meget mere vil han så ikke nyde at være viking for en dag eller flere. Det er hele ideen bag de tre feriekoncepter i I vikingernes fodspor. Primitiv overnatning hos Nørremadegaard. Foto: Nørremadegaard Vikingetiden har altid stået for noget specielt, og den fylder os med ærefrygt og begejstring. Vikingerne var kendt og frygtet i hele Nordeuropa. Men slag og blodtørst er langt fra hele historien; de var også succesfulde erhvervsdrivende, ekstraordinære søfolk og umættelige opdagelsesrejsende; og Kerteminde kommune rummer mange spor efter vikingerne. Vikingetiden bliver her i Kerteminde synlig for vore gæster med Vikingeskibsgraven i Ladby som det ypperste. Et 21 m langt skib trukket på land omkring 920 e.kr. Én mand, hans 11 heste og 4 hunde, samt masser af udstyr er lagt i skibet og en stor høj rejst over det. Aftrykket ses den dag i dag klart. Det eneste vikingeskib i verden der kan besøges på præcis det sted, hvor det blev gravsat for 1100 år siden. I Rønninge kirke står en runesten med indskriften: Sote satte denne sten efter Elev, sin broder, søn af Asgot med det røde skjold. Her får vikingerne navne, og så får vi dem pludselig tæt ind på kroppen. I vikingernes fodspor henvender sig stort set til alle målgrupper fra de voksne par uden børn til børnefamilierne. Der venter et sjældent ophold med mulighed for at opleve alle de spor, som vikingerne har efterladt, og som Kerteminde er så rig på. Vikingekulturen vil blive præsenteret på en levende måde, og din bevidsthed fyldes med indtryk samtidigt med at alle dine sanser stimuleres i den smukke, friske og frodige natur. Foran dig venter en oplevelse, der vil give dig så meget at tænke på og drømme om, når du forlader vikingelandet igen.

3 Bo og nyd en ferie i vikingernes fodspor som enten konge, bonde eller træl og oplev hierarkiet, som det var. Lev dig ind i vikingetiden, hvor rigdom var lig med magt, bedre bopæl og forplejning. Basispakken er på 7 dage med 6 overnatninger, som man frit kan vælge at udleve på hotel, B&B, herberg eller i et ydmygt shelter afhængigt af, hvor i hierarkiet du ønsker at befinde dig, når du træder ind i vikingetiden. Du kan også prøve dem alle og dermed få et helhedsindtryk af leveforholdene i vikingetiden. Fra prospektet NOR Nordisk Kultur er Cool Som konge/stormand kan du f.eks. bo på Munkebo Kro i lækre og stilfulde værelser indrettet specielt til tidens krav. Vælger du at leve som bonde kan du f.eks. bo blandt grisene på Nørremadegaard og få kød og grønt til dagens gør det selv -måltid over bål, alt efter hvor aktivt du deltager i dyrenes røgt og pleje, samt pasning af urtehaven. Endeligt kan du som træl bo i shelters på flettede halmmåtter på Nørremadegaard eller Fyns Hoved Camping Derudover har vikingenetværket stået bag udviklingen af vikingemadpakke konceptet, vikingemenuer på lokale restauranter, deltager i vikingeprojektet NOR og nu er der 3 nye ferierejser på vej med vikingetemaet, hvor der tages udgangspunkt i, at Kerteminde er centrum for dansk vikingehistorie i det nye år vil man også kunne finde en skøn mini guide med 13 unikke vikinge hotspots fra Kerteminde kommune. Vikingenetværket består af Konsulent Bjarne Ellgaard, Dorte Daugaard fra øko-landbruget Nørremadegaard, Fotograf Peter C. Normann, Restauratør Iben Germundsson, Konsulent Kim Kølerfelt, Formidlingsinspektør ved Vikingemuseet Ladby, Lene Feveile, medlem af Turismens Venners Bestyrelse, Beth Martinussen, samt Projektkoordinator ved VisitKerteminde, Sanne Brigsted.

4 Kertemindes strande er bedre end nogensinde Alle der gæster Nord- eller Sydstranden oplever i år, at strandene er i den bedste stand i mange år. Især Nordstranden har fået en kæmpe ansigtsløftning. Det er sket efter sidste års kritik omkring stævnet i beach volley. Der var dengang diverse fremmedelementer, både glasskår og andet, på stranden der kunne skade spillerne. Henrik Sommerlund, leder af Park og Vej der også tager sig af strandene og rengøringen af samme, oplyser, at der inden stævnet på Nordstranden for nylig blev kørt kubikmeter nyt og rent sand ud på området. Det betyderet ekstralag på ca. 15. centimeter mere sand på stranden. Det er faktisk også rent og fint sand fra det fynske område. Fyens Stiftstidende kunne forleden fortælle, at det er pumpet op fra undergrunden i nærheden af Lindø Terminalen. Alle strandgæsterne har nu fået glæde af, at politikerne har prioriteret vedligeholdelsen af stranden. Det er rigtig godt for alle vores strandgæster og øvrige gæster, at vores arealer er i god Kertemindes Nordstrand. Foto: Emil Andresen strand og har en høj kvalitet det værdsættes af både gæster og herboende. Sydstranden har også fået et løft. Stranden langs de små badehuse hen imod Pax er blevet gået igennem så de mange sten i strandkanten er blevet blandet med sand. Det gør fornøjelsen ved dukkerten større. Man kommer hurtigere og lettere forbi stenene på det område af Sydstranden. Kertemindes strande hører stadig til de bedste i landet. Det til glæde for fastboende og tilrejsende. Vi håber sommervarmen fortsætter. Herfra vil vi blot sige: Nyd dukkerten! EU projekt støtter udviklingen i Kerteminde VisitKerteminde gennemfører, i samarbejde med centrale aktører inden for dansk turisme, et storstilet EU-støttet projekt med titlen Udvikling af stedbundne turismekoncepter i danske kystferiebyer. Projektet, der også inkluderer andre udvalgte kystdestinationer, løber frem til og med I Kerteminde kendes projektet også under betegnelsen Haven ved Havet.

5 Det overordnede fokus er at skabe bedre vækstbetingelser for turismen i Danmarks kystområder. Men udgangspunktet skal tages dels i de enkelte destinationers forskellige kulturhistoriske sammenhæng, dels i de ønsker og idéer der gives udtryk for lokalt. I Kerteminde er målet at relancere den klassiske badeferie som et attraktivt produkt, der kan tiltrække både nationale og internationale besøgende. Projektet har nu været i gang i 1½ år, og vi har besøgt turistchef Dorte Frandsen for at få en statusrapport. Formålet er at skabe et stærkt og bredt netværk på tværs af erhverv, og skabe og lancere nye produkter og oplevelsesprojekter. Siden starten for 1½ år siden har vi fået ideer. Det er fantastisk at se, hvor mange, der allerede er blevet realiserede. Kerteminde er blevet en stærkere destination med en høj kvalitet og gennemslagskraft. Det er et projekt, der er en succes fra starten, betoner Dorte Frandsen. Hun nævner i flæng projekter som Spis din grøftekant, hvor man lærer om naturens spisekammer og Gastronomi i bevægelse med konceptet pop-up restauranter, hvor man kan få en restaurant op og stå til en specifik lejlighed. Det skete bl.a. for nylig under Kirsebærfestivalen hvor man bespiste 125 personer. Om fremtiden siger Dorte Frandsen: De næste Kertemindes mange nye produkter. Foto: Bach og McKenzie seks måneder skal vi tilpasse og finpudse samt markedsføre de nye og spændende muligheder som er opstået. Derudover skal vi sikre kvaliteten, og cementere oplevelsen så den også eksisterer fremover. Tommelfingerreglen siger 3-5 år, før man kan vurdere om produktet er bæredygtigt eller ej, så en god portion tålmodighed er også en del af hvad fremtiden byder på. Det er interessant at se, hvorledes Regeringen tilsvarende har bemærket at oplevelsesturismen og økonomien omkring denne, er et markant vækstpotentiale der skal satses på fremover. I Kerteminde er vi godt rustede. Det er præcist de direktiver som beskrives i den nye vækstplan, vi har arbejdet med i det sidste 1½ år. Vi venter derfor med glæde på at vækstplanen vedtages, da vi står klar og er mere end godt forberedte!!! slutter Dorte Frandsen, der glæder sig over, at der med initiativet trækkes på fælles fokus og fælles indsatser, med den lokale forankring og særkende som udgangspunkt.

Et debatoplæg om velfærd og frivillige Marts 2011 Mandag Morgen og Ældre Sagen

Et debatoplæg om velfærd og frivillige Marts 2011 Mandag Morgen og Ældre Sagen EL AIR? Et debatoplæg om velfærd og frivillige Marts 2011 Mandag Morgen og Ældre Sagen Forord Velfærd er vel fair for frivillige? Har velfærdssamfundet brug for redningsmænd? Har redningsmændene brug for

Læs mere

SPARKER DØRE IND FORTÆLLINGER OM SAMARBEJDET MED JOB- OG UDVIKLINGSCENTER CASTBERGGÅRD

SPARKER DØRE IND FORTÆLLINGER OM SAMARBEJDET MED JOB- OG UDVIKLINGSCENTER CASTBERGGÅRD SPARKER DØRE IND FORTÆLLINGER OM SAMARBEJDET MED JOB- OG UDVIKLINGSCENTER CASTBERGGÅRD SPARKER DØRE IND FORTÆLLINGER OM SAMARBEJDET MED JOB- OG UDVIKLINGSCENTER CASTBERGGÅRD KOLOFON SPARKER DØRE IND FORTÆLLINGER

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Bliv bedre til arbejdet med børn og unge Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Indhold Muligheder for opkvalificering Muligheder for opkvalificering...

Læs mere

Kulturarven - et aktiv

Kulturarven - et aktiv Kulturarven - et aktiv Anbefalinger fra fire kulturarvskommuner KULTURARVSSTYRELSEN OG REALDANIA titel kulturarven - et aktiv anbefalinger fra fire kulturarvskommuner udgiver kulturarvsstyrelsen og realdania

Læs mere

Udvikling af etniske minoritetsforeninger

Udvikling af etniske minoritetsforeninger Udvikling af etniske minoritetsforeninger - En guide til frivilligkonsulenter Er denne guide noget for dig? Arbejder du med at understøtte udvikling af etniske minoritetsforeninger? Vil du have inspiration

Læs mere

Hvad vil provinsbyerne? byroller og bymidter i forandring. Nakskov. Indbyggere 2006 14.240 2011 13.560. Faaborg. Indbyggere 2006 7.234 2011 7.

Hvad vil provinsbyerne? byroller og bymidter i forandring. Nakskov. Indbyggere 2006 14.240 2011 13.560. Faaborg. Indbyggere 2006 7.234 2011 7. Nakskov Indbyggere 2006 14.240 2011 13.560 Faaborg Indbyggere 2006 7.234 2011 7.178 Slagelse Indbyggere 2006 31.778 2011 31.979 Hvad vil provinsbyerne? byroller og bymidter i forandring Statusrapport marts

Læs mere

Jeg gjorde det du kan også! - NETVÆRKSRÅDSLAGNING FOR HJEMLØSE

Jeg gjorde det du kan også! - NETVÆRKSRÅDSLAGNING FOR HJEMLØSE Jeg gjorde det du kan også! - NETVÆRKSRÅDSLAGNING FOR HJEMLØSE 1 Jeg gjorde det du kan også! Netværksrådslagning for hjemløse Socialt Udviklingscenter SUS og KFUM s Sociale Arbejde i Danmark, 2006 Tekst:

Læs mere

METROPOL FOR MENNESKER. Vedtaget af Københavns Borgerrepræsentation

METROPOL FOR MENNESKER. Vedtaget af Københavns Borgerrepræsentation METROPOL FOR MENNESKER Vision og mål for Københavns byliv 2015 Vedtaget af Københavns Borgerrepræsentation 2 METROPOL FOR MENNESKER KØBENHAVN HAR EN VISION Vi vil være verdens bedste by at leve i. En bæredygtig

Læs mere

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark De, der drog ud AVALANNERIT - om grønlandske studerende i Danmark Jeg trives, hvor jeg bor, men jeg savner mit hjem i det kolde nord (frit efter Natasja) De, der drog ud - AVALANNERIT 1. udgave, 2. oplag,

Læs mere

Samarbejde mellem folkebibliotek og folkeskole. indsigt, erfaringer, mulig heder og perspektiver

Samarbejde mellem folkebibliotek og folkeskole. indsigt, erfaringer, mulig heder og perspektiver Samarbejde mellem folkebibliotek og folkeskole indsigt, erfaringer, mulig heder og perspektiver indhold Brug bibliotekarernes kompetencer i skolerne Undersøgelse: Bibliotekschefer om samarbejde 5 Det digitale

Læs mere

Sådan opstarter du et ungdomsråd

Sådan opstarter du et ungdomsråd Sådan opstarter du et ungdomsråd Unge, sociale aktiviteter, indflydelse, fester og mulighed for at blive hørt af kommunen er essens af et ungdomsråd. Mangler I et sted at være, vil I gerne have flere penge

Læs mere

14 STØTTE OVER TID. Da det tager lang tid at erkende tabet og indrette sig i det nye liv, ønsker mange efterladte støtte over tid.

14 STØTTE OVER TID. Da det tager lang tid at erkende tabet og indrette sig i det nye liv, ønsker mange efterladte støtte over tid. 95 14 STØTTE OVER TID Det tager tid at erkende, at ægtefællen er død og indrette sig i det nye liv. Derfor ønsker efterladte støtte over tid, en vedholdende opmærksomhed og interesse fra omgangskredsen.

Læs mere

(0) Udret mere bliv ikke kun flere. Header. Sideheader. En guide til et styrket og mere mangfoldigt foreningsliv. Header. Rubrik. Rubrik.

(0) Udret mere bliv ikke kun flere. Header. Sideheader. En guide til et styrket og mere mangfoldigt foreningsliv. Header. Rubrik. Rubrik. Header Udret mere bliv ikke kun flere En guide til et styrket og mere mangfoldigt foreningsliv Rubrik Header (0) Rubrik Citat Reference Sideheader Udret mere - bliv ikke kun flere En guide til et styrket

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

EVALUERING AF "NYE KLASSEDANNELSER" I UDSKOLINGEN

EVALUERING AF NYE KLASSEDANNELSER I UDSKOLINGEN Til Skovgårdsskolen Skovgårdsvej 56 2920 Charlottenlund Dokumenttype Evalueringsnotat Dato juli 2012 EVALUERING AF "NYE KLASSEDANNELSER" I UDSKOLINGEN 0-1 Dato 08.06.2012 Udarbejdet af Tobias Dam Hede,

Læs mere

Sport Study Svendborg åben for flere partnere

Sport Study Svendborg åben for flere partnere no. 13 november 2010 MAGASINET Sport & Uddannelse Sport Study Svendborg åben for flere partnere Første etape af indsatsen for at skabe vækst på Sydfyn i kraft af synergi mellem idræt, uddannelse og erhverv

Læs mere

Kan vi måle en relation? Relationsarbejde i det mobile Bibliotek

Kan vi måle en relation? Relationsarbejde i det mobile Bibliotek Kan vi måle en relation? Relationsarbejde i det mobile Bibliotek Denne projektrapport er en faglig vinkel på projekt Det gode liv i landområderne udvikling af det mobile bibliotek. Rapporten henvender

Læs mere

MAGASIN. Nyder livet som sommerhusejer. Giv dit sommerhus personlighed EJER. Peter Gade: Erik Peitersen: Renovering gav flere lejere

MAGASIN. Nyder livet som sommerhusejer. Giv dit sommerhus personlighed EJER. Peter Gade: Erik Peitersen: Renovering gav flere lejere EJER MAGASIN MAGASINET FOR SOMMERHUSEJERE Nr. 2 2008 Peter Gade: Nyder livet som sommerhusejer Foto: www.petergade.net Erik Peitersen: Giv dit sommerhus personlighed Bente og Egon: Renovering gav flere

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

SAMMEN STÅR VI STÆRKERE ERFARINGER FRA PARTNERSKABER I LANDDISTRIKTER

SAMMEN STÅR VI STÆRKERE ERFARINGER FRA PARTNERSKABER I LANDDISTRIKTER SAMMEN STÅR VI STÆRKERE ERFARINGER FRA PARTNERSKABER I LANDDISTRIKTER 1 KAPITEL INTRO SAMMEN STÅR VI STÆRKERE erfaringer fra partnerskaber i landdistrikter Kapitel 1 af 5 Publikationen er udgivet af Indenrigs-

Læs mere

Fordelene ved at være franchisetager i REMA1000

Fordelene ved at være franchisetager i REMA1000 Købmand i Del 1 Hvad er franchising? Et franchise er en tilladelse en tilladelse til at andre bruger ens navn eller brand til at tjene deres egne penge. I en franchiseløsning er der i bund og grund kun

Læs mere

»Det er aldrig for sent at få et godt liv« Drømmer du om nyt hus? Rikke og Brian førte drømmen ud i livet

»Det er aldrig for sent at få et godt liv« Drømmer du om nyt hus? Rikke og Brian førte drømmen ud i livet August 2011 Drømmer du om nyt hus? Rikke og Brian førte drømmen ud i livet»det er aldrig for sent at få et godt liv«interview med B.S. Christiansen Fremtidens bank er din helt egen Det mener fremtidsforsker

Læs mere

Hvordan gør det en forskel? Evaluering af Din tro, min tro, og hvad vi sammen tror

Hvordan gør det en forskel? Evaluering af Din tro, min tro, og hvad vi sammen tror Hvordan gør det en forskel? Evaluering af Din tro, min tro, og hvad vi sammen tror Kirsten Grube Center for Ungdomsstudier (CUR) November 2011 1 Hvordan gør det en forskel? Evaluering af Din Tro, min tro,

Læs mere

De Seks Befriende Handlinger

De Seks Befriende Handlinger De Seks Befriende Handlinger Af lama Ole Nydahl De seks befriende handlinger er en motiverende belæring, man kan bruge direkte i sit liv. Det er almindeligt kendt, at buddhismens mål er meget praktisk,

Læs mere

Syv interview om brugerinddragelse som begreb, som udfordring og som mulighed for udvikling i sundhedsvæsenet

Syv interview om brugerinddragelse som begreb, som udfordring og som mulighed for udvikling i sundhedsvæsenet Syv interview om brugerinddragelse som begreb, som udfordring og som mulighed for udvikling i sundhedsvæsenet Hvad er brugerinddragelse i sundhedsvæsenet? VIDENSCENTER FOR BRUGERINDDRAGELSE i sundhedsvæsenet

Læs mere

Sådan skaber vi. Ny VÆKST i turismen. Region Midtjylland Regional Udvikling

Sådan skaber vi. Ny VÆKST i turismen. Region Midtjylland Regional Udvikling Sådan skaber vi Ny VÆKST i turismen Region Midtjylland Regional Udvikling Sådan skaber vi Ny VÆKST i turismen Udgivet af: Region Midtjylland, April 2013 1. oplag: 200 Grafisk bearbejdning: Grafisk Service

Læs mere

11 HVORDAN MESTRER VI TAB?

11 HVORDAN MESTRER VI TAB? 76 SORG - NÅR ÆGTEFÆLLEN DØR I DEL 1 I OM SORG 11 HVORDAN MESTRER VI TAB? Mestring handler om, hvordan vi håndterer de problemer og udfordringer, vi møder. I dette kapitel oversætter vi nogle gange mestring

Læs mere

DEN KOMPETENTE BESTYRELSE GØR EN FORSKEL I DIN VIRKSOMHED FLERE VÆKST- IVÆRKSÆTTERE

DEN KOMPETENTE BESTYRELSE GØR EN FORSKEL I DIN VIRKSOMHED FLERE VÆKST- IVÆRKSÆTTERE DEN KOMPETENTE BESTYRELSE GØR EN FORSKEL I DIN VIRKSOMHED FLERE VÆKST- IVÆRKSÆTTERE FORORD Bestyrelser kan gøre en forskel Hvert år ser tusindvis af nye danske virksomheder dagens lys. Det styrker konkurrencen

Læs mere