VÆNGERNE. 3 november nyt fra din grundejerforening 41. årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VÆNGERNE. 3 november 2 0 14 nyt fra din grundejerforening 41. årgang"

Transkript

1 VÆNGERNE 3 november nyt fra din grundejerforening 41. årgang Juletræsfest 14. december 2014 se side 5

2 2 V æ n g e r n e Bestyrelsen Formand: varetager bl.a. foreningens interesser udadtil Michael C. Knudsen Jegstrupvænget Tranbjerg J Tlf.: formand@vaengerne.dk Kasserer: kontingentopkrævning, økonomi og regnskab Erling Brockhoff Jegstrupvænget 511 Tlf kasserer@vaengerne.dk Ansvarsområde 2: drift og vedligeholdelse af foreningens arealer. Steen Boye Jegstrupvænget 159 Tlf.: Telefontid: (17-18) ansvar2@vaengerne.dk Ansvarsområde 4: blad og hjemmeside Knud Dreier Skovgårdsvænget 210 ansvar4@vaengerne.dk Sekretær: Jan Smidstrup Jegstrupvænget 599 sekretaer@vaengerne.dk Ansvarsområde 1: Næstformand, samt vejledning angående forhold mellem grundejer og myndigheder. Elisabeth Orbansen Skovgårdsvænget 194 ansvar1@vaengerne.dk Ansvarsområde 3: arrangementer og udlejning Daniella Doktor Jegstrupvænget 567 ansvar3@vaengerne.dk 1. Suppleant: Henrik Henriksen Jegstrupvænget 613 suppleant1@vaengerne.dk 2. Suppleant: Giuseppe Coco Skovgårdsvænget 542 Tlf.: suppleant2@vaengerne.dk Kontingentindbetaling til Grundejerforeningen Vængerne: Omkring 85% af grundejerforeningens medlemmer indbetaler kontingentet via betalingsservice. Denne ordning er en stor lettelse for alle, idet kontingentet hermed bliver indbetalt automatisk til grundejerforeningen på sidste betalingsdato. Herved undgås for sen indbetaling, der medfører ekstra arbejde for kassereren, og i nogle tilfælde inkassosager. Er du endnu ikke tilmeldt denne ordning, så henvend dig til undertegnede eller dit pengeinstitut. Mvh. Erling Brockhoff

3 V æ n g e r n e Nyt fra Bestyrelsen! Kære beboere i Vængerne. 3 Efter den ekstraordinære generalforsamling torsdag den 4. september, hvor vi valgte en helt ny bestyrelse syntes vi lige I skal høre lidt om hvordan vi er kommet i gang og hvad der rører sig i vores område. Vi har efter den ekstraordinære generalforsamling konstitueret os og fordelt områderne imellem os. Det lykkedes os godt, selv om der var lidt kamp om nogle af posterne, hvilket kun var positivt da det vidner om initiativ og arrangement, hvilket også kom til udtryk i form af mange, nye og spændende ideer for vores område. Meget af det arbejde vi beskæftiger os med her i starten er jo en fortsættelse af det arbejde den tidligere bestyrelse har sat i gang. Her tænker jeg specielt på de grønne områder hvor kontrakter jo bare skulle køre videre, men hvor Steen også har forberedt nogle nye aftaler. Vedrørende snerydningen skal vi have et nyt fi rma til at varetage dette, da den tidligere gartner ikke ser sig i stand til at varetage det længere. På arrangement området starter vi op med en juletræsfest, da vi bestemt mener at det burde kunne lade sig gøre i så stor en forening, og vi håber naturligvis at området vil bakke op om dette. På vores andet bestyrelsesmøde havde vi besøg af fi rmaet VISION ARKITEKTER der har fået øje på Orholt Alle 10. (det gamle Bilde) hvor de godt kunne tænke sig at renovere bygningen for at lave nogle attraktive forretninger for området, det de påtænker er: bager, slagter, eller lignende. Vi tænker meget på om det vil genere de omkringboende og derfor er det heller ikke noget, vi bare vil sige ja til. Det skal naturligvis i høring og op på den kommende generalforsamling. Men meget mere om dette senere. På kasserer området har det været meget bøvlet for Erling og mig at blive godkendt. Det skyldes ikke at vi er utilpassede, med kriminelle baggrunde, men at der er en terror lovgivning der gør det yderst vanskeligt for foreninger som vores. På nuværende kan vi godt råde over økonomien men vi kan ikke se vores konti og følge med i balancen. Alt dette, blot for at fortælle at vi i bestyrelsen syntes at vi er kommet rigtigt godt fra start. Rigtig god jul til jer alle. På bestyrelsens vegne. Bestyrelsesformand. Michael C. Knudsen.

4 4 V æ n g e r n e Vængernes serviceside Affald AffaldVarme Aarhus: Kundeservice Affald: Tlf.: Selvbetjening: affald Genbrugsstation (nærmeste): Birkegårdsvej 8, 8361 Hasselager Åbningstider: Mandag - fredag kl. 7-18, Lørdag - søndag, kl EL og fibernet: AURA Energi, tlf.: eller Østjysk Energi, tlf.: El-kundeservice: , Fibernet: Ved strømsvigt uden for normal åbningstid: Vagthavende på tlf.: Fjernvarme: Tranbjerg Varmeværk: tranbjerg@tranbjergvarme.dk Tlf. kontor: , Tlf.: driftsvagt: Gadelys Man kan melde fejl i gadebelysningen via denne webside hos Energimidt: Kundecenter Gadelys fejlmelding eller på tlf.: Huller i kommunens veje? Du kan melde huller i vejen, skæve fortorvs fliser m.m. på denne webside: eller på trafikogveje@aarhus.dk eller på telefon: Nb: De mindste veje i området vedligeholdes dog af grundejerforeningen. KabelTV Yousee: yousee.dk, Tlf.: Vand og spildevand: Aarhus Vand A/S: tlf Kundeservice: tlf , kunde@aarhusvand.dk

5 V æ n g e r n e Medlemsarrangement: Juletræsfest på Tranbjerg Skolen Søndag den 14. December kl NB: Tilmelding nødvendig! Grundejerforeningen Vængerne inviterer til juletræsfest for medlemmernes børn & børnebørn, juletræsfesten bliver afholdt på Tranbjerg Skolen (Det gamle Grønløkke Skole). Der vil være kaffe, æbleskiver og så kommer julemanden forbi med en godtepose til de fremmødte børn. Billetpris: 30kr pr person 1 gratis barn u.12 ifl med 1 voksen. Øl & vand kan købes. Billetter : Kan købes ved henvendelse til Daniella Doktor, Jegstrupvænget 567, den November mellem kl. 17 og 19 (bedes respekteret).

6 6 V æ n g e r n e Sne og rydning af sne Det skal du gøre som grundejer Alle har pligt til at rydde sne og foretage glatførebekæmpelse på fortov og sti ud for deres ejendom. Det skal ske lige fra morgenstunden. Ligger din grund langs en privat fællesvej, skal du også rydde sne og bekæmpe is på kørebanen. Husk at rydde og gruse indgange, trapper og pladser omkring affaldsbeholdere og postkasser. Eventuelle brandhaner ud for en grund skal også holdes fri for sne. Husk at du kan påføres erstatningsansvar ved uheld eller ulykker, som sker, fordi du ikke har overholdt din pligt til at bekæmpe glatføre! Kommunen fører tilsyn med, at grundejere opfylder deres forpligtelser. I tilfælde af mangler kan Kommunen lade snerydning og lignende ske for ejers regning. Grundejerforeningen hjælper med snerydningen af de private veje Grundejerforeningen bestiller snerydning af de private fællesveje, hvis der falder mere end ca cm sne. Denne snerydning fratager ikke den enkelte grundejers forpligtigelse, men skal kun betragtes som en hjælp! Det er stadigvæk grundejeren, der har ansvaret for renholdelse og snerydning af fortov og vej.

7 V æ n g e r n e Holder din bil i vejen for sneploven? En sneplov fylder meget på vores små veje og det kan være svært for ploven at komme forbi en parkeret bil. Så tænk lige over, hvordan du parkerer, især hvis der er udsigt til sne. Vi oplever jævnligt, at en vej ikke kan ryddes, fordi en enkelt bil holder i vejen. Og tænk dig om, inden du kører ud eller ind! Snerydning af stierne i Vængerne - nu også i weekenden Grundejerforeningen har lavet denne aftale: Stierne i fællesarealet imellem Skovgårds- og Jegstrupvænget, ryddes alle på hverdage inden kl Der glatførebekæmpes primært med grus alene. Desuden bliver der nu også ryddet for sne i weekenden inden kl. 8, da mange har efterspurgt dette. Mange del af de korte stier i Vængerne ryddes ikke for sne, da vi af erfaring ved, at de ikke benyttes, når der er sne. I Jegstrupvænget bliver der ikke ryddet på stien mellem nr , , , , , , og I Skovgårdsvænget bliver der ikke ryddet på stien mellem nr , og Stierne mellem og bliver dog ryddet. Stien sneryddes ikke Færdsel er på eget ansvar i sne og glatføre Grundejerforeningen Vængerne Aarhus Kommune sparer på snerydning og saltning i vinter Ifølge JP Aarhus er budgettet skåret med 25% i forhold til tidligere. Vores kommunale villaveje tilhører nu den lave såkaldte vinterklasse C2, hvor»der kun bliver ryddet sne og saltet efter meget kraftigt snevejr eller under alvorligt og langvarigt glat føre«, jf kommunens hjemmeside. Desuden ryddes der kun indenfor normal arbejdstid og der glatførebekæmpes normalt ikke! Så det er måske på tide at investere i nye vinterdæk og en god sneskovl. Vi kan desuden håbe på en mild vinter.

8 8 V æ n g e r n e Referat fra ekstraordinær generalforsamling 2014 Referat fra den ekstraordinære generalforsamling i Grundejerforeningen Vængerne, torsdag d. 4. september 2014 på Lokalcenteret, Tranbjerg. Referent: Advokatfuldmægtig Julie Skaarup Christiansen Formanden Walter Wiedenhofer bød velkommen, hvorefter forsamlingen tog fat på dagsordenen. Ad 1) Valg af dirigent Michael Knudsen blev valgt som dirigent. Han takkede for valget og konstaterede, at der var indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, idet den nuværende bestyrelse ønskede at gå af. Michael Knudsen bad herefter om, at bestyrelsen præsenterede sig. Ad 2) Valg til bestyrelsen Michael Knudsen indledte punktet med at oplyse medlemmerne om, at det var vigtigt, at der blev fundet en ny bestyrelse, således at foreningen kan fortsætte. Spørgsmål fra salen: Henrik, 613: Jeg vil foreslå, at dem der ønsker at stille op gør det, og de kan herefter drøfte posterne. Michael Knudsen henviste til vedtægterne, hvorefter det er generalforsamlingen, der vælger bestyrelsen. Peter Kaas, JV 9: Vi skal holde os til den dagsorden, der er sendt ud. Det skal jeg opfordre til. Jens Dambro, JV 267: Jeg kunne godt tænke mig, at man fortalte, hvad der er gået galt på blot 2,5 måned. Bestyrelsen har ikke taget ansvar. Jeg vil have en forklaring, inden jeg kan tage stilling. Ole Bruun Jensen, SV 168: Ville være en god idé at vi fik en dybdegående forklaring på, hvorfor hele bestyrelsen trækker sig. Jeg søger en forklaring.

9 V æ n g e r n e Steffen Guldmand, næstformand: Det skyldes en forkert konstellation af bestyrelsen. Kenneth, SV 187: Er der nogle, der vil genopstille fra bestyrelsen? Steffen Guldmand, næstformand: Nej, hele bestyrelsen trækker sig og ingen genopstiller. Knud Drejer, 210: I perioden fra Skt. Hans og indtil nu, har bestyrelsen så fungeret? Walter Wiedenhofer, formand: Vi varetager vores pligter, alting er blevet passet og betalinger er foregået. Kurt har kørt alt bogholderi. Steffen Guldmand, næstformand: Den gamle bestyrelse vil stå til rådighed, hvis den nye bestyrelse har spørgsmål. Spørgsmål fra salen: Hvor er Kurt Hansted? Walter Wiedenhofer: Kurt har valgt ikke at stille op i dag. Spørgsmål fra salen: Skyldes det sygdom? Walter Wiedenhofer: Nej, Kurt ønsker ikke at komme i dag. Spørgsmål fra salen: Hvor længe har den nuværende bestyrelse siddet der? Samtlige bestyrelsesmedlemmer oplyste, hvor mange år de har været i bestyrelsen. Et medlem fra salen roste bestyrelsen for dens arbejde. Niels Hansen, JV 175: Vores system fungerer og rutinerne er indarbejdet. Mette Sørensen, JV 615: Hvad er det, der er blevet så uomtvisteligt, at I ikke kan blive enige i gruppen? Jeg søger et eksempel. Johnny Stewen: Synes ikke det er relevant, det er ikke bestyrelsesrelateret.

10 10 V æ n g e r n e Hvis vi ikke har kompetencerne, skal vi lade andre komme til. Svend Aage, SV 292: Jeg har hørt, at folk har talt om, at administrationen skal overgå til kommunen. Vi skal have en bestyrelse. Ad 2a) Valg af formand Peter Kaas: Jeg foreslår dirigenten, Michael Knudsen som formand. Michael Knudsen: Tak for det, jeg har faktisk overvejet det, og jeg vil gerne opstille som formand. Michael Knudsen blev valgt som formand. Ad 2b) Valg af kasserer Michael Knudsen: Vi skal nu have valgt en kasserer. Det er en meget vigtig post. Erling Brockdorff blev foreslået og valgt. Ad 2c) Valg af bestyrelsesmedlemmer Det blev drøftet, hvor længe bestyrelsesmedlemmerne skulle sidde, idet det i vedtægterne er en rullende bestyrelse, jf. 8 i vedtægterne. Michael Knudsen: Vi skal nu have valgt nogle bestyrelsesmedlemmer. Hvem ønsker at stille op? Steen Boye, Knud Drejer, Jan Smedstrup, Coco (med fuldmagt), Daniella, Elisabeth og Henrik oplyste at de gerne ville stille op til bestyrelsen. Michael Knudsen: Da vi har en rullende bestyrelse, jf. vedtægterne, skal vi have klarlagt, hvor længe de opstillede bestyrelsesmedlemmer ønsker at sidde: Henrik ville gerne sidde frem til næste generalforsamling Steen Boye ville gerne sidde frem til næste generalformsaling Knud Drejer ville gerne sidde frem til næste generalforsamling

11 V æ n g e r n e Få rådgivning hos mig Mandag-torsdag 8-18 Fredag 8-16 Rasmus Pladsbjerg Viby/Tranbjerg afdeling Skanderborgvej Viby J Åbningstider for multibanen: Hverdage samt søndag til kl. 21. Lørdag til kl. 18. Vis hensyn til de nærmeste naboer. Brug af multibanen sker desuden på eget ansvar! Og pas nu lidt på den og brug affaldsbeholderne!

12 12 V æ n g e r n e Fuldmagt fra Coco (fuldmagt blev fremlagt og kontrolleret) ville gerne sidde frem til næste generalforsamling Daniella ville gerne sidde frem til næste generalforsamling Elisabeth ville gerne sidde 2 år Jan Smedstrup ville gerne sidde 2 år Torben Loesgaard: Forstår ikke problematikken, hvorfor vi skal stemme. Vi skal blot vælge 5 bestyrelsesmedlemmer og ikke hvor længe de skal sidde. Advokat Birgitte Sølvkær Olesen: Jeg vil foreslå, at når I nu har 7 bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at stille op, ser jeg intet problem i, at I samtidig får stem om, for hvor lang en periode, de opstillede medlemmer skal sidde i bestyrelsen. Michael Knudsen: Vi skal nu stemme om, hvem af følgende medlemmer, der skal være en del af bestyrelsen; Henrik, Steen Boye, Knud Drejer, Coco og Daniella. Stemmeprocessen sat i gang, stemmeudvalg blev nedsat for at kontrollere hvert eneste medlem. Følgende var på valg: Henrik valgte sig frivilligt til suppleant Coco Steen Daniella Knud Resultat af afstemningen: Daniella 121 stemmer Steen 114 stemmer Knud 104 stemmer Coco 71 stemmer De tre bestyrelsesmedlemmer blev herefter Daniella, Steen og Knud. Ad 2d) Valg af 2 suppleanter

13 Jesper H. Andersen Indehaver danbolig Andersen & Partnere V æ n g e r n e Skal du have solgt din bolig i 2014? Kontakt danbolig Andersen & Partnere på tlf og få en gratis og uforpligtende salgsvurdering. danbolig Andersen & Partnere Statsaut. ejendomsmægler, valuar, MDE Viby Torv Viby Torv tlf viby-j@danbolig.dk

14 14 V æ n g e r n e Henrik og Coco blev valgt som suppleanter. Spørgsmål fra salen: Skal vi stemme om, hvem der skal være 1. og 2. suppleant? Michael Knudsen: Nej, det aftaler bestyrelsen når de mødes første gang. Ad 3) Eventuelt Michael Knudsen: Jeg synes, vi har drøftet en del i aften, så hvis der ikke er yderligere, vil jeg afslutte generalforsamlingen. Herefter afsluttede dirigenten, Michael Knudsen, den ekstraordinære generalforsamling og takkede samtidig for god ro og orden. Referatet er godkendt den september Michael Knudsen (dirigent) Olieuheld i Jegstrupvænget Uheldet med spild af hydraulikolie på vejen ved Jegstrupvænget 1-23 har tidligere været omtalt i Vængerne, og vi kan nu orientere om, at den skadede asfalt på det berørte vejstykke efter mere end et år nu er renset op, og der er lagt nyt asfalt på. Skadevolderens forsikringselskab har betalt for udbedring af skaden, men vil ikke betale de advokat omkostninger som foreningen har haft i forbindelse med skaden, idet forsikringsselskabet mener det har været en unødvendig udgift.

15 Boligsalg V æ n g e r ni e Tranbjerg? Så er det home du skal have fat i Kilde: boligsiden.dk den , villa, postnr.: 8310 Ifølge boligsiden.dk har home i Tranbjerg den korteste salgstid blandt de tre bedst sælgende ejendomsmæglerforretninger i området. Kort sagt; home er byens hurtigste top tre mægler set over de seneste 12 måneder i Skal vi også sælge din - og gerne lidt hurtigt? Ring til Henrik på telefon eller scan QR-koden - og kom videre. Henrik Vesti Gottschalck Salg & vurdering TRANBJERG / SOLBJERG Ansv. indehaver Annette Rønne Statsaut. ejendomsmægler & valuar MDE Center Syd, Kirketorvet 6-8, 8310 Tranbjerg tranbjerg@home.dk facebook.com/hometranbjerg Tlf home.dk Ejendomsmæglerkæde for Danske Bank koncernen

16 16 V æ n g e r n e Skal du holde fest? Grundejerforeningen har et telt samt flere borde og stole m.m., som kan lejes af foreningens medlemmer til brug i området. Beskrivelse af teltet kan ses på hjemmesiden: Prisliste: Leje af borde pr. stk. 5,00 kr. Leje af stole pr. stk. 2,50 - Leje af borde-bænke-sæt 25,00 - Leje af grill 100,00 - Leje af telt u. borde og stole 800,00 - Leje af lyskæde 50,00 - Leje af popkornsmaskine 100,00 - Leje af fadsølsanlæg 300,00 - Der betales et mindre depositum for de ting, som man lejer. Beløbene fremgår af bestillingssiden. - Lejen samt depositum betales forud ved indbetaling på foreningens konto reg.nr.: 1936 kontonr.: senest 7 dage før. Depositum tilbagebetales ved aflevering af lånte effekter i rengjort stand. Modtageren (grundejerforeningen) af de udlånte effekter afgør alene om tingene er i orden. Kontakt Daniella Doktor pr. eller telefon for reservation, inden du bestiller via hjemmesiden: vaengerne.dk/udlaan-og-leje/ Ny kontaktperson vedr. udlån og udlejning: Daniella Doktor ansvar3@vaengerne.dk

VÆNGERNE. 3 oktober nyt fra din grundejerforening 38. årgang

VÆNGERNE. 3 oktober nyt fra din grundejerforening 38. årgang VÆNGERNE 3 oktober 2 0 1 1 nyt fra din grundejerforening 38. årgang Sne og rydning af sne Indvielse af Multibanen Medlemstur til Aarhus Bryghus 2 V æ n g e r n e 3 2 0 1 1 V æ n g e r n e 3 2 0 1 1 3 Bestyrelsen

Læs mere

VÆNGERNE. 3 december 2 0 13 nyt fra din grundejerforening 40. årgang

VÆNGERNE. 3 december 2 0 13 nyt fra din grundejerforening 40. årgang VÆNGERNE 3 december 2 0 13 nyt fra din grundejerforening 40. årgang Snerydning Rabat på Waoo? Nyt fra området 2 V æ n g e r n e 3 2 0 1 3 Bestyrelsen Formand: varetager bl.a. foreningens interesser udadtil

Læs mere

VÆNGERNE. 3 november nyt fra din grundejerforening 37. årgang

VÆNGERNE. 3 november nyt fra din grundejerforening 37. årgang VÆNGERNE V æ n g e r n e 3 2 0 1 0 1 3 november 2 0 1 0 nyt fra din grundejerforening 37. årgang Medlemstur til Aarhus Bryghus Sne og rydning af sne Ny gartner 2 V æ n g e r n e 3 2 0 1 0 Bestyrelsen Formand:

Læs mere

VÆNGERNE. 3 december 2 0 1 2 nyt fra din grundejerforening 39. årgang. Ny formand Hvad er der i skuret? Sne og rydning af sne

VÆNGERNE. 3 december 2 0 1 2 nyt fra din grundejerforening 39. årgang. Ny formand Hvad er der i skuret? Sne og rydning af sne VÆNGERNE 3 december 2 0 1 2 nyt fra din grundejerforening 39. årgang Ny formand Hvad er der i skuret? Sne og rydning af sne 2 V æ n g e r n e 3 2 0 1 2 Bestyrelsen Formand: varetager bl.a. foreningens

Læs mere

VÆNGERNE. 3 December 2015 nyt fra din grundejerforening 42. årgang

VÆNGERNE. 3 December 2015 nyt fra din grundejerforening 42. årgang VÆNGERNE 3 December 2015 nyt fra din grundejerforening 42. årgang Side 3. Ændring i bestyrelsen Side 4. Kære Alle Side 5. Træfældning Side 6. Butiksbygningen Side 8. Aktivgruppe Side 10. Ansvarsområde

Læs mere

VÆNGERNE. 2 September 2015 nyt fra din grundejerforening 42. årgang

VÆNGERNE. 2 September 2015 nyt fra din grundejerforening 42. årgang VÆNGERNE 2 September 2015 nyt fra din grundejerforening 42. årgang Side 3. Butiksbygningen Side 6. Aktivgruppe Side 9. Sankt Hans Side 11. Generalforsamling Side 13. Ændring i bestyrelsen Side 15. Ansvarsområde

Læs mere

VÆNGERNE. 1 marts 2 0 14 nyt fra din grundejerforening 41. årgang

VÆNGERNE. 1 marts 2 0 14 nyt fra din grundejerforening 41. årgang VÆNGERNE 1 marts 2 0 14 nyt fra din grundejerforening 41. årgang Aktivgruppen Generalforsamling Regnskab og beretning 2 V æ n g e r n e 1 2 0 1 4 Bestyrelsen Formand: varetager bl.a. foreningens interesser

Læs mere

VÆNGERNE. 2 juni 2 0 14 nyt fra din grundejerforening 41. årgang

VÆNGERNE. 2 juni 2 0 14 nyt fra din grundejerforening 41. årgang VÆNGERNE 2 juni 2 0 14 nyt fra din grundejerforening 41. årgang Kom til Skt. hans-fest den 23. juni Generalforsamling 2014 2 V æ n g e r n e 2 2 0 1 4 Bestyrelsen Formand: varetager bl.a. foreningens interesser

Læs mere

VÆNGERNE NYT FRA GRUNDEJERFORENINGEN NR. 3 NOVEMBER 2017

VÆNGERNE NYT FRA GRUNDEJERFORENINGEN NR. 3 NOVEMBER 2017 VÆNGERNE NYT FRA GRUNDEJERFORENINGEN NR. 3 NOVEMBER 2017 2 VÆNGERNE 3 2017 Bestyrelsen Formand Michael C. Knudsen Jegstrupvænget 15 8310 Tranbjerg J Tlf. 61 65 94 44 formand@vaengerne.dk Varetager bl.a.

Læs mere

God Jul NR. 3. DECEMBER ÅRGANG

God Jul NR. 3. DECEMBER ÅRGANG 12 Udlejning / Udlån. Udlejning af telt og udlån af borde og stole samt Grill. Grundejerforeningen har indkøbt et telt samt fl ere borde og stole, som kan lejes af foreningens medlemmer. Nærmere beskrivelse

Læs mere

VÆNGERNE NYT FRA GRUNDEJERFORENINGEN NR. 4

VÆNGERNE NYT FRA GRUNDEJERFORENINGEN NR. 4 VÆNGERNE NYT FRA GRUNDEJERFORENINGEN NR. 4 NOVEMBER 2018 2 VÆNGERNE 4 2018 Bestyrelsen Birgitte Pedersen Jegstrupvænget 67 Formand og indtil videre også sekretær samt referent Aase Laursen Jegstrupvænget

Læs mere

Bestyrelsen NR. 3 OKTOBER ÅRGANG. Indhold: side 3. Opkørsler side 4. Skt. Hans 2006 side 5. Snerydning side 11.

Bestyrelsen NR. 3 OKTOBER ÅRGANG. Indhold: side 3. Opkørsler side 4. Skt. Hans 2006 side 5. Snerydning side 11. 12 www.vaengerne.dk NR. 3 OKTOBER 2006 33. ÅRGANG εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Formand Ole Bondrop Jegstrupvænget 173 Tlf.: 86 13 40 30 Kasserer

Læs mere

VÆNGERNE. 3 December nyt fra din grundejerforening 43. årgang

VÆNGERNE. 3 December nyt fra din grundejerforening 43. årgang VÆNGERNE 3 December 2016 - nyt fra din grundejerforening 43. årgang Side 3. Hjælp til fester Side 5. Sankt Hans fest Side 6. Renovering fjernvarmen Side 7. Aktivgruppen Nyhedsbrev Side 8. Orholt Allé 10

Læs mere

VÆNGERNE. Rundvisning på. Aarhus Bryghus samt prøvesmagning se side 5. 1 marts 2 0 15 nyt fra din grundejerforening 42. årgang

VÆNGERNE. Rundvisning på. Aarhus Bryghus samt prøvesmagning se side 5. 1 marts 2 0 15 nyt fra din grundejerforening 42. årgang VÆNGERNE 1 marts 2 0 15 nyt fra din grundejerforening 42. årgang Rundvisning på Aarhus Bryghus samt prøvesmagning (se side 15) Generalforsamling 26. marts 2015 se side 5 2 V æ n g e r n e 1 2 0 1 5 Bestyrelsen

Læs mere

VÆNGERNE. 1 marts nyt fra din grundejerforening 40. årgang

VÆNGERNE. 1 marts nyt fra din grundejerforening 40. årgang VÆNGERNE 1 marts 2 0 13 nyt fra din grundejerforening 40. årgang Regnskab og Generalforsamling 2 V æ n g e r n e 1 2 0 1 3 Bestyrelsen Formand: varetager bl.a. foreningens interesser udadtil Walter M.

Læs mere

NR. 4. DECEMBER ÅRGANG

NR. 4. DECEMBER ÅRGANG 16 Udlejning / Udlån. Udlejning af telt og udlån af borde og stole samt Grill. Depositum for borde og stole 150.00 kr. Depositum for Grill 150.00 - Leje af borde og stole 50.00 - Leje af telt u. borde

Læs mere

Bestyrelsen NR. 3 OKTOBER ÅRGANG

Bestyrelsen NR. 3 OKTOBER ÅRGANG 12 www.vaengerne.dk NR. 3 OKTOBER 2007 34. ÅRGANG εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Formand Ole Bondrop Jegstrupvænget 173 Tlf.: 86 13 40 30 Kasserer

Læs mere

Bestyrelsen NR. 2 JUNI ÅRGANG

Bestyrelsen NR. 2 JUNI ÅRGANG 12 Bestyrelsen www.vaengerne.dk NR. 2 JUNI 2007 34. ÅRGANG εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Formand Ole Bondrop Jegstrupvænget 173 Tlf.: 86 13 40

Læs mere

NR. 4. DECEMBER ÅRGANG. εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Juletræsfesten se side 6.

NR. 4. DECEMBER ÅRGANG. εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Juletræsfesten se side 6. NR. 4. DECEMBER 1996 24. ÅRGANG εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Juletræsfesten se side 6. 2 Bestyrelsen Efter generalforsamlingen den 25. marts 1996,

Læs mere

Efter den ordinære generalforsamlingen den 28. marts 2000 har bestyrelsen konstitueret sig således: Kasserer, fører foreningens regnskaber.

Efter den ordinære generalforsamlingen den 28. marts 2000 har bestyrelsen konstitueret sig således: Kasserer, fører foreningens regnskaber. NR. 3. SEPTEMBER 2000 27. ÅRGANG 2 Bestyrelsen Efter den ordinære generalforsamlingen den 28. marts 2000 har bestyrelsen konstitueret sig således: Bestyrelsen Formand: Niels Jørgen Schriver Jegstrupvænget

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

VÆNGERNE. Skal du holde fest? Rundvisning på. Aarhus Bryghus samt prøvesmagning se side 5. 1 marts nyt fra din grundejerforening 42.

VÆNGERNE. Skal du holde fest? Rundvisning på. Aarhus Bryghus samt prøvesmagning se side 5. 1 marts nyt fra din grundejerforening 42. 20 VÆNGERNE 1 marts 2 0 15 nyt fra din grundejerforening 42. årgang Skal du holde fest? Grundejerforeningen har et telt samt flere borde og stole m.m., som kan lejes af foreningens medlemmer til brug i

Læs mere

VÆNGERNE. 1 Marts nyt fra din grundejerforening 44. årgang

VÆNGERNE. 1 Marts nyt fra din grundejerforening 44. årgang VÆNGERNE 1 Marts 2017 - nyt fra din grundejerforening 44. årgang Side 3. Aktivgruppen Side 5. Generalforsamling Side 6. Beretning Side 10. Regnskab Side 14. Indkomne forslag Side 15. Ingen hjul på fortovet

Læs mere

Udlejning / Udlån. Udlejning af telt og udlån af borde og stole samt Grill.

Udlejning / Udlån. Udlejning af telt og udlån af borde og stole samt Grill. 12 Udlejning / Udlån. Udlejning af telt og udlån af borde og stole samt Grill. Depositum for borde og stole 150.00 kr. Depositum for Grill 150.00 - Leje af borde og stole 50.00 - Leje af telt u. borde

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Udlejning/udlån NR. 4 DECEMBER ÅRGANG. Udlejning af telt og udlån af borde og stole samt Grill. Indhold:

Udlejning/udlån NR. 4 DECEMBER ÅRGANG. Udlejning af telt og udlån af borde og stole samt Grill. Indhold: Udlejning / Udlån. Udlejning af telt og udlån af borde og stole samt Grill. Depositum for borde og stole 150.00 kr. Depositum for Grill 150.00 - Leje af borde og stole 50.00 - Leje af telt u. borde og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

VÆNGERNE. 2 juni nyt fra din grundejerforening 38. årgang

VÆNGERNE. 2 juni nyt fra din grundejerforening 38. årgang VÆNGERNE 2 juni 2 0 1 1 nyt fra din grundejerforening 38. årgang Referat fra generalforsamlingen Klipning af hække Sankt Hans-fest Birkballe - Sand - Sagild m. Band 2 V æ n g e r n e 2 2 0 1 1 V æ n g

Læs mere

VÆNGERNE. 1 marts 2 0 1 2 nyt fra din grundejerforening 39. årgang

VÆNGERNE. 1 marts 2 0 1 2 nyt fra din grundejerforening 39. årgang VÆNGERNE 1 marts 2 0 1 2 nyt fra din grundejerforening 39. årgang Generalforsamling med vedtægtsændringer 2 V æ n g e r n e 1 2 0 1 2 Bestyrelsen Formand: varetager bl.a. foreningens interesser udadtil

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsen NR. 2 JUNI ÅRGANG

Bestyrelsen NR. 2 JUNI ÅRGANG 16 Bestyrelsen www.vaengerne.dk NR. 2 JUNI 2008 35. ÅRGANG εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Formand Ole Bondrop Jegstrupvænget 173 Tlf.: 86 13 40

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt Referat Generalforsamling 2019 Grundejerforeningen Alléhusene 30 ud af 82 tilstede på årets Generalforsamling. 1. Valg af dirigent Christian Fruelund 2. Valg af referent Simon Albers 3. Afgørelse om generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

VÆNGERNE. 2 juni nyt fra din grundejerforening 39. årgang

VÆNGERNE. 2 juni nyt fra din grundejerforening 39. årgang VÆNGERNE 2 juni 2 0 1 2 nyt fra din grundejerforening 39. årgang Sankt Hans-fest med Mister Jack and the Daniels Vedtægtsændringer 2 V æ n g e r n e 2 2 0 1 2 Bestyrelsen Formand: varetager bl.a. foreningens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

VÆNGERNE. 2 juni nyt fra din grundejerforening 40. årgang

VÆNGERNE. 2 juni nyt fra din grundejerforening 40. årgang VÆNGERNE 2 juni 2 0 13 nyt fra din grundejerforening 40. årgang Skt. Hans-fest 23. juni Multibanen overlever 2 V æ n g e r n e 2 2 0 1 3 Bestyrelsen Formand: varetager bl.a. foreningens interesser udadtil

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vængerne torsdag den kl på Lokalcenter Tranbjerg

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vængerne torsdag den kl på Lokalcenter Tranbjerg Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vængerne torsdag den 28.03.2019 kl. 19.30 på Lokalcenter Tranbjerg Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: Velkomst ved formanden.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

VÆNGERNE. Udlejning / Udlån. Udlejning af telt og udlån af borde og stole samt Grill.

VÆNGERNE. Udlejning / Udlån. Udlejning af telt og udlån af borde og stole samt Grill. 12 Udlejning / Udlån. Udlejning af telt og udlån af borde og stole samt Grill. Depositum for borde og stole 150.00 kr. Depositum for Grill 150.00 - Leje af borde og stole 50.00 - Leje af telt u. borde

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Grundejerforeningen Søndertoften

Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Referat af Generalforsamling 25/11-2013 Søndertoften, den 10. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Simone Voergaard 258, som blev

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Lille Grundet

Grundejerforeningen Lille Grundet Grundejerforeningen Lille Grundet Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 26. april 2006 i Kobbelhusenes fælleshus Ringdams Kobbel. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent Formand Finn Lindgaard

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KRATLODDEN/KÆRLODDEN

GRUNDEJERFORENINGEN KRATLODDEN/KÆRLODDEN GRUNDEJERFORENINGEN KRATLODDEN/KÆRLODDEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 25. APRIL 2006 Der forelå følgende dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004.

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af referent 3) Godkendelse af forretningsorden. 4) Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

VÆNGERNE NYT FRA GRUNDEJERFORENINGEN NR. 3 JUNI 2018

VÆNGERNE NYT FRA GRUNDEJERFORENINGEN NR. 3 JUNI 2018 VÆNGERNE NYT FRA GRUNDEJERFORENINGEN NR. 3 JUNI 2018 2 VÆNGERNE 3 2018 Bestyrelsen Birgitte Pedersen Jegstrupvænget 67 Formand og indtil videre også sekretær samt referent Aase Laursen Jegstrupvænget 139

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 8. februar 2012 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 23, 25, 29, 33, 39, 55, 59,

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 28.12.2008 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Søholm, søndag den 4. februar 2007 kl. 13.00.

Referat af ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Søholm, søndag den 4. februar 2007 kl. 13.00. Valby, den 5. februar 2007 Referat af ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Søholm, søndag den 4. februar 2007 kl. 13.00. Dagsorden. 1. valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formands beregning

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen Karmstengård

Grundejerforeningen Karmstengård Grundejerforeningen Karmstengård www.karmstengaard.dk Referat af ordinær generalforsamling Torsdag 14. april 2016 Sted: Toftehøjskolen, kantinen Referent: Mikkel Horslund Elvej Generalforsamlingen begyndte

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals.

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Valg af dirigent: Åge Bach blev foreslået og valgt. Åge Bach konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Antal fremmødte: 70 Antal stemmer: 106 Dagsorden 1. Valg af dirigent Bent Homann blev valgt som dirigent 2. Formandens beretning Årsberetning 2015

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 3. juni 2002 Referat af den ordinære generalforsamling 22. maj 2002. Der var fremmødt 37 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent Efter indstilling fra

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Grundejerforeningen Søbakken Øst

Grundejerforeningen Søbakken Øst Grundejerforeningen Søbakken Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Søbakken Øst 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Søbakken Øst 2. Foreningens hjemsted er Viborg Kommune ved, den til enhver tid

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00 Andelsboligforeningen Christiansgaarden Christian X s Allé 26-54 & 56 2800 Kongens Lyngby Kontor: 38 Kælderen Telefon: 45 93 09 18 E-mail: info@christiansgaarden.dk 17. november 2014 TIL ANDELSHAVERNE

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 35. årgang nr. 3 September 2011

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 35. årgang nr. 3 September 2011 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 35. årgang nr. 3 September 2011 Resumé af referatet fra generalforsamling Læs hele referatet på www.beringsminde.dk Tirsdag den 26. april 2011 kl. 19.00 afholdte Grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Maj 2012 Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo 11 43 73 33 19 Næstformand Søren Andersen Ørnebo 7 30 57 21 36

Læs mere