MORTANG A D V O K A T E R

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MORTANG A D V O K A T E R"

Transkript

1 A D V O K AT I N C A S S O MORTANG A D V O K A T E R

2 K O N C E P T, P R I S E R O G A F R E G N I N G Hos Mortang Advokater har vi udviklet en række incasso-styringssystemer, som medfører, at vores klienter ikke belastes af omkostninger i den indledende incassoprocedure, herunder gebyrer, advokathonorarer mv. Vores klienter kan vederlagsfrit: sende incassosager gerne elektronisk - hvori der senest 3 dage efter modtagelsen udsendes et betalingspåkrav til debitor. Vi foretager herefter en juridisk og procesøkonomisk vurdering og anbefaler over for vores klienter om sagen skal stoppes (eventuelt overgå til overvågning), indgå i et videre udenretligt eller retligt forløb. løbende indhente juridisk rådgivning via eller telefon. løbende modtage vores nyhedsbrev om væsentlige forhold inden for incassationsområdet, herunder generel rådgivning om rykkerforløb, rykkergebyrer, renteloven, ny lovgivning, m.v. For at benytte dette full-service koncept betales et årligt beløb på kr. ex. moms. Der er herudover mulighed for at aftale en procentfordeling af de indkomne beløb, en no cure/no pay-ordning eller en kombination. Videre udenretlig incasso Vi anbefaler typisk, at der aftales en fast pris, som kun betales, såfremt debitors indbetaling ikke dækker den faste pris. I sager med en hovedstol fra typisk 200 kr kr. foretages en fordeling af det indkomne beløb med 80% til klienten og 20% i advokathonorar. I sager med en hovedstol fra typisk kr. og derover betales en fast pris på eksempelvis 600 kr. med tillæg af moms, inkl. gebyr for fremmøde på debitors bopæl. Retlig incasso I sager med en hovedstol fra typisk kr. og derover anbefales oftest et retligt forløb, hvor der aftales en fast pris pr. sag på eksempelvis kr. ex. moms. Prisfastsættelsen sker på grundlag af en vurdering af sagsmængde og sagstype. Prisen er inklusiv det udenretlige forløb. Udlæg til retsgebyrer, folkeregister oplysninger, tingbogsoplysninger m.v. betales af klienten. Prisforslag kan rekvireres.

3 A D V O K AT I N C A S S O De fleste virksomheder kender til problemet med kunder, der ikke betaler deres regninger til tiden. Den likviditetsmæssige belastning, som ubetalte regninger påfører den enkelte virksomhed, kræver, at alle incassosager håndteres hurtigt og professionelt. Mortang Advokater har gennem de seneste 10 år specialiseret sig i behandling af alle typer af incassosager. Vi giver møde i samtlige retskredse i Danmark ved egne medarbejdere og kan dermed garantere en professionel og ensartet håndtering af incassosagerne. Incassosagerne anbefales enten til yderligere udenretlig behandling, herunder at der over for debitor adviseres et fremmøde hos debitor, eller til retlig behandling, herunder udtagelse af stævning, fremsendelse til fogedret m.v. UDENRETLIG INCASSO Der bør i alle incassosager, uafhængig af beløbstørrelsen, igangsættes et incassoforløb, således at debitorerne behandles ensartet. Sagerne opdeles i business to business (erhvervs)-sager eller business to consumer (forbruger)- sager, da det er vores erfaring, at disse to grupper skal behandles forskelligt. I forbindelse med håndteringen af vores klienters sagsporteføljer tilknyttes én fast medarbejder, således at den løbende kommunikation gøres enkel og enstrenget. JURA OG PROCESØKONOMI Incasssosager, som håndteres af os, vurderes både juridisk og procesøkonomisk. Vi foretager en anbefaling vedrørende sagernes videre forløb over for vores klienter, inden der foretages videre behandling af sagerne. Når incassosagerne er overgivet til os, håndterer vi al kontakt med debitor, herunder administration af afdragsordninger eventuelt via PBS. Alle indbetalinger afregnes senest 48 timer efter modtagelse eller efter klientens behov. Call-Center I vores call-center arbejder personer med juridisk baggrund. Medarbejderne i call-centret er uddannede til at håndtere samtaler med debitorer og behersker hovedsprogene samt tyrkisk, pakistansk, kroatisk og arabisk.

4 Møde hos debitor Vi kan med forudgående varsel give møde på debitors bopæl i samtlige retskredse i Danmark for at formå debitor til at underskrive et frivilligt forlig og indgå en afdragsordning. Herved opnås et hurtigere resultat, og en samtidig rapportering om debitors og dennes hustands økonomiske, sociale og personlige oplysninger samt relevante oplysninger om fysiske forhold. Rapporteringen anvendes til vurdering af, om en sag skal fortsættes eller ej. Rykkerservice Mortang Advokater har udviklet et Rykkerservice koncept, som kan anvendes vederlagsfrit af vores klienter. Vi fremsender sidste rykkerbrev med anvisning om, at såfremt tilgodehavendet ikke betales inden for betalingsfristen, vil sagen uden yderligere varsel blive taget til retlig incasso. RETLIG INCASSO Ved retlig incasso udtages der stævning til opnåelse af dom og indgivelse af fogedrekvisition i samtlige retskredse i Danmark. I de incassosager, hvor debitor fremkommer med indsigelser under det retlige forløb, udarbejdes processkrifter, og sagerne domsforhandles i fornødent omfang. RAPPORTERING Vores klienter modtager løbende rapportering om sagernes aktuelle status med alle relevante oplysninger. Vi tilretter gerne vores statusrapporter efter den enkelte klients behov. Statusrapporten kan fremsendes månedsvis, men også aflæses på et dagligt opdateret web-site.

5 OVERVÅGNING Selv om en sag anses for at være uerholdelig, er der ingen grund til at stoppe inddrivelsesprocessen. Fordringer forældes i henhold til dansk lovgivning efter 5 år, såfremt der ikke er etableret et retsgrundlag og efter 20 år, såfremt der er etableret et retsgrundlag (dom eller frivilligt forlig). Som udgangspunkt standses behandlingen af disse sager ikke før, debitor har betalt den fulde fordring eller indgået en akkordordning. Skulle De have henlagte incassosager på arkiv med eller uden retsgrundlag, kan disse sager vederlagsfrit overgives til os, hvorefter vi straks igangsætter sagsbehandlingen. Hvis en sag modtages eller overgår til overvågning, kontakter vi løbende debitor, første gang typisk et år efter, at uerholdeligheden er konstateret. Vi veksler mellem skriftlige og telefoniske henvendelser, ligesom vi i samarbejde med klienten gennemfører kampagner, hvor debitorerne eksempelvis tilbydes rentestop, akkordordning m.v. RKI Mortang Advokater er RKI-autoriseret. Samarbejdet med RKI giver mulighed for effektivt at undersøge og vurdere debitorernes betalingsevne. RKI-autorisationen giver endvidere mulighed for at indberette debitorerne til RKI Kreditinformation A/S, selvom klienten ikke har en aftale med RKI Kreditinformation A/S. Foruden samarbejdet med RKI har Mortang Advokater samarbejde med andre udbydere af kreditinformationer, således at vores klienter sikres den bedst mulige rådgivning, specielt med henblik på behandling af erhvervssager. Vi foretager naturligvis både on-lineregistrering og sletning fra RKI Kreditinformation A/S. Overvågningssager afregnes således, at vores klienter modtager 60% af alle indkomne beløb og er uden omkostninger i øvrigt.

6 Det er vores erfaring, at en virksomhed er bedst stillet ved at anvende et professionelt koncept, når debitorerne (virksomhedens kunder) kontaktes både på udenretligt og retligt niveau. Mortang Advokater har gennem en årrække specialiseret sig i håndtering af incassosager. Vi har udviklet vores eget incasso-styringssystem, som gør det muligt at håndtere alle typer af incassosager, og derved tilpasse behandlingen af sagerne til den enkelte klients behov. Vi håndterer både meget store incasso-porteføljer og enkeltsager. Vores klienter kan rekvirere konsulentbistand hos os for at optimere driften i deres incassoafdeling eller eventuelt helt out-source. Endvidere kommer vi gerne vederlagsfrit ud til vores klienter og underviser i incassoområdet generelt. Vi har som landsdækkende advokatvirksomhed opnået et niveau, som sikrer, at vores klienter profileres professionelt og etisk korrekt. MORTANG A D V O K A T E R RUNGSTEDVEJ 75 TELEFON POSTBOKS 1051 TELEFAX RUNGSTED KYST MORTANG@ADV-DK.DK Mortang Advokater er en moderne full-service advokatvirksomhed, som er specialiseret i erhvervslivets forhold. Vi rådgiver erhvervsvirksomheder i hele Danmark, ligesom vi ved egne medarbejdere giver møde i samtlige retskredse. Ved kun at have én samarbejdspartner opnår De på alle måder den optimale dynamik.

Advokater. Advokater INKASSO. Holst, Advokater. E, T,

Advokater. Advokater INKASSO. Holst, Advokater. E, T, Holst, E, info@holst-law.com T, 8934 0000 www.holst-law.com INKASSO Du kender det formentlig. Du har udført et stykke arbejde, tilbudt kunden kredit, men alligevel betaler kunden ikke, uanset hvor mange

Læs mere

Holst, Advokater www.holst-law.com

Holst, Advokater www.holst-law.com INKASSO Advokater Du kender det formentlig. Du har udført et stykke arbejde, tilbudt kunden kredit, men alligevel betaler kunden ikke, uanset hvor mange gange han telefonisk har lovet dig det. Det er typisk

Læs mere

MUNK I HARTZ ADVOKATER. Inkassoservice

MUNK I HARTZ ADVOKATER. Inkassoservice MUNK I HARTZ ADVOKATER Inkassoservice En effektiv inddrivelse kan ses direkte på virksomhedens likviditet. Så har du problemer med dårlige betalere, anbefaler vi, at du hurtigst muligt kontakter MUNK I

Læs mere

Argus Advokater. Tilbud på behandling af inkassosager. Vestagervej 3 2100 København Ø Tlf. 70 27 16 12 Advokat@Arguslaw.

Argus Advokater. Tilbud på behandling af inkassosager. Vestagervej 3 2100 København Ø Tlf. 70 27 16 12 Advokat@Arguslaw. Argus Advokater Tilbud på behandling af inkassosager Argus Advokater inkassoydelser har hermed fornøjelsen af at tilbyde en aftale om behandling af jeres inkassosager. Inkassosager er i denne sammenhæng

Læs mere

Få de penge, du har krav på. Hos HjulmandKaptain har vi specialiseret os i inkassosager.

Få de penge, du har krav på. Hos HjulmandKaptain har vi specialiseret os i inkassosager. Få de penge, du har krav på. Hos HjulmandKaptain har vi specialiseret os i inkassosager. FÅ DE PENGE, DU HAR KRAV PÅ En aftale er en aftale. Sådan bør det være. Desværre er det ikke alle, der overholder

Læs mere

Få de penge, du har krav på. Hos HjulmandKaptain har vi specialiseret os i inkassosager.

Få de penge, du har krav på. Hos HjulmandKaptain har vi specialiseret os i inkassosager. Få de penge, du har krav på. Hos HjulmandKaptain har vi specialiseret os i inkassosager. FÅ DE PENGE, DU HAR KRAV PÅ En aftale er en aftale. Sådan bør det være. Desværre er det ikke alle, der overholder

Læs mere

INKASSO. UNDGÅ KONFLIKTER MED DÅRLIGE BETALERE med advokatinkasso sikrer du virksomhedens tilgodehavender

INKASSO. UNDGÅ KONFLIKTER MED DÅRLIGE BETALERE med advokatinkasso sikrer du virksomhedens tilgodehavender INKASSO UNDGÅ KONFLIKTER MED DÅRLIGE BETALERE med advokatinkasso sikrer du virksomhedens tilgodehavender 1 Kan det betale sig at sende sagen til inkasso? Ja, det kan det. I de sager, hvor skyldneren betaler

Læs mere

DANSK ERHVERV INKASSO

DANSK ERHVERV INKASSO DANSK ERHVERV INKASSO I SAMARBEJDE MED NORDIC DEBT COLLECTION A/S - INKASSO UDEN OMKOSTNINGER ÆRLIGHED Vores aftaler er gennemskuelige - Der er ingen skjulte omkostninger SELVSTÆNDIGHED Veluddannede medarbejdere

Læs mere

DIFKO INKASSO A/S. Ved du at dine tilgode havender kan blive for gamle?

DIFKO INKASSO A/S. Ved du at dine tilgode havender kan blive for gamle? DIFKO INKASSO A/S Ved du at dine tilgode havender kan blive for gamle? Ny forældelseslov Ubetalte regninger som du har liggende nu Hvordan afbryder man den 3-årige forældelse? Tidlige sager som er afsluttet

Læs mere

NODECO PREMIUM+ HVORFOR BETALE NÅR MAN KAN FÅ DET GRATIS?

NODECO PREMIUM+ HVORFOR BETALE NÅR MAN KAN FÅ DET GRATIS? NODECO PREMIUM+ HVORFOR BETALE NÅR MAN KAN FÅ DET GRATIS? VI TAGER KAMPEN OP MOD OMKOSTNINGER! Nordic Debt Collection A/S (NODECO) har netop udviklet en af Danmarks mest gennemskuelige og omkostningbevidste

Læs mere

Når kunden ikke betaler

Når kunden ikke betaler Før eller siden kommer mange iværksættere ud for at have leveret et produkt til en kunde, der ikke kan eller vil betale. I dette nummers juridiske artikel beskriver advokaterne det optimale forløb for

Læs mere

DANSK ERHVERV INKASSO

DANSK ERHVERV INKASSO DANSK ERHVERV INKASSO I SAMARBEJDE MED NORDIC DEBT COLLECTION A/S - INKASSO UDEN OMKOSTNINGER ÆRLIGHED Vores aftaler er gennemskuelige - Der er ingen skjulte omkostninger SELVSTÆNDIGHED Veluddannede medarbejdere

Læs mere

Faktura rykker inkasso. Inkassogruppens lynguide til effektiv debitorstyring

Faktura rykker inkasso. Inkassogruppens lynguide til effektiv debitorstyring Faktura rykker inkasso Inkassogruppens lynguide til effektiv debitorstyring En effektiv rykkerprocedure betyder meget for virksomhedens likviditet og lønsomhed. Selv en effektiv rykkerprocedure vil dog

Læs mere

INKASSO DRACHMANN ADVOKATER. Inddrivelse af udeståender gennem dit advokatkontor

INKASSO DRACHMANN ADVOKATER. Inddrivelse af udeståender gennem dit advokatkontor INKASSO Inddrivelse af udeståender gennem dit advokatkontor DRACHMANN ADVOKATER Denne folder er udarbejdet af DRACHMANN ADVOKATER. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse eller mangfoldiggørelse af

Læs mere

Vejledning til kreditor om udfyldelse af betalingspåkrav

Vejledning til kreditor om udfyldelse af betalingspåkrav Vejledning til kreditor om udfyldelse af betalingspåkrav Hvis man som kreditor har penge til gode, kan det være nødvendigt, at gå rettens vej for at få dem. Fra den 1. januar 2005 blev dette lettere og

Læs mere

Vejledning til kreditor om udfyldelse af betalingspåkrav

Vejledning til kreditor om udfyldelse af betalingspåkrav Vejledning til kreditor om udfyldelse af betalingspåkrav Blanketten Hvis du vil indlevere et betalingspåkrav, skal du bruge blanketten Betalingspåkrav. Du må ikke ændre i blankettens tekst og opstillingsmåde.

Læs mere

Bilag til Næstved Kommunes Kasse- og regnskabsregulativ gælder følgende regelsæt:

Bilag til Næstved Kommunes Kasse- og regnskabsregulativ gælder følgende regelsæt: Opkrævnings- og Inddrivelsespolitik. Indhold Hjemmel...1 Formål...2 Udsendelse af opkrævninger...2 Frister for indbetalinger...2 Påmindelse...2 Saldomeddelelse...3 Rykkerskrivelse...3 Ringe kampagne...3

Læs mere

Tør grinet af professionelle dårlige betalere

Tør grinet af professionelle dårlige betalere I N K A S S O Tør grinet af professionelle dårlige betalere Med BERG BasisInkasso kan vi tilbyde effektiv og billig inkasso Verden er ikke længere, hvad den har været. Antallet af dårlige betalere stiger,

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig i den forbindelse til indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig i den forbindelse til indklagede. 1 København, den 8. juni 2009 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler Henrik Møller Andersen Hovedgaden 21 4270 Høng Sagen angår spørgsmålet, om den mellem indklagede og klagerne indgåede formidlingsaftale

Læs mere

1. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [indklagede], [ ].

1. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [indklagede], [ ]. København, den 23. maj 2014 Sagsnr. 2013-3404/HCH 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [indklagede], [ ]. Sagens tema: [Klager] har klaget over, at [indklagede]

Læs mere

Servicedeklaration for opkrævning

Servicedeklaration for opkrævning Servicedeklaration for opkrævning Indhold 1. Generelt Formål 3 Forebyggelse af ubetalte opkrævninger.. 3 Rykkerskrivelser og rykkergebyr. 3 Renter 4 2. Opkrævning af ejendomsskat, byggetilladelser og andre

Læs mere

Gør-det-selv-Inkasso

Gør-det-selv-Inkasso Gør-det-selv-Inkasso Skrevet af Lise Elisabeth Haaning En e-guide, der sparer dig for rigtig mange timers research og giver dig overblik og praktiske værktøjer til selv at tage kampen op med de manglende

Læs mere

NYHEDSBREV INKASSO Oktober 2013

NYHEDSBREV INKASSO Oktober 2013 Gratis morgenmøde! Vi holder gratis kursus om debitorstyring og inkasso. Dette sker onsdag, den 30. oktober 2013 kl. 8.30 10.30 på Buen 12, 6000 Kolding og torsdag, den 31. oktober 2013 kl. 8.30 10.30

Læs mere

3. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har X klaget over A Advokatfirma I/S.

3. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har X klaget over A Advokatfirma I/S. København, den 26. oktober 2012 Sagsnr. 2010-1172/CHN/SPE 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X klaget over A Advokatfirma I/S. Sagens tema: X har klaget over, at A Advokatfirma

Læs mere

København, den 27. juni 2011 J. nr. 2010-03-0777 K E N D E L S E

København, den 27. juni 2011 J. nr. 2010-03-0777 K E N D E L S E København, den 27. juni 2011 J. nr. 2010-03-0777 GYS/CSI/JML 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X ApS v/direktør Y klaget over advokatfirmaet A og advokat B. Sagens tema: Klagen

Læs mere

Generelle Vilkår (pr. juni 2018) - Side 1 af Generelt. 2. Oprettelse af sager. 5. Fuldmagt til at forhandle fordringens størrelse

Generelle Vilkår (pr. juni 2018) - Side 1 af Generelt. 2. Oprettelse af sager. 5. Fuldmagt til at forhandle fordringens størrelse Generelle Vilkår (pr. juni 2018) - Side 1 af 6 1. Generelt 1.1. Disse betingelser gælder for alle ydelser, der leveres af Advokaternes Inkasso Service (AIS) til Klienten. Betingelserne omfatter nuværende

Læs mere

DOKUMENTSAMLING: Betalingpåkrav... 148-151. Incassobrev... 152-153. Frivilligt forlig... 154

DOKUMENTSAMLING: Betalingpåkrav... 148-151. Incassobrev... 152-153. Frivilligt forlig... 154 DOKUMENTSAMLING: Betalingpåkrav... 148-151 Incassobrev... 152-153 Frivilligt forlig... 154 Vejledning i forbindelse med underskrivelse af frivilligt forlig... 155 Stævning... 156 Købekontrakt med ejendomsforbehold...

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Gældende fra januar 019 1. GENERELT Medmindre andet skriftligt er aftalt, gælder disse salgs- og leveringsbetingelser for alle aftaler indgået med. CVR.nr.9838186, 3100 Hornbæk

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0126 Klageren: XX 2000 Frederiksberg Indklagede: Metro Service A/S CVRnummer: 21263834 Klagen vedrører: Parternes krav: 3 x 25 kr. i rategebyr

Læs mere

PROCEDURE FOR KLAGER. Aaparken 2 Postbox 150 7400 Herning. Telefon: 97 21 43 44 Fax: 97 21 30 09 E-mail: post@fruehojgaard.dk

PROCEDURE FOR KLAGER. Aaparken 2 Postbox 150 7400 Herning. Telefon: 97 21 43 44 Fax: 97 21 30 09 E-mail: post@fruehojgaard.dk PROCEDURE FOR KLAGER Aaparken 2 Postbox 150 7400 Herning Telefon: 97 21 43 44 Fax: 97 21 30 09 E-mail: post@fruehojgaard.dk Side 2 Side 11 Ingredienser i et godt naboskab Som det fremgår af de foregående

Læs mere

Forretningsgang for rådgivning

Forretningsgang for rådgivning FinansSparring er uvildig økonomisk rådgivning til private - til dig der har brug for et godt råd til at få råd. FinansSparring ApS Kragelundvænget 135 7080 Børkop Din vej til større overblik og mere overskud

Læs mere

Forretningsgang. Vedrørende Håndtering af restancer Oprettet af Lene Kondrup Andersen. Generelt

Forretningsgang. Vedrørende Håndtering af restancer Oprettet af Lene Kondrup Andersen. Generelt Forretningsgang Vedrørende Håndtering af restancer Oprettet af Lene Kondrup Andersen Dato: 14. april 2015 Kontakt: Lene Kondrup Andersen Mail: lka@bronderslevforsyning.dk Lokaltlf.: +45 96 45 29 27 Mobilnr.:

Læs mere

Forretningsbetingelser Vistas Revisor ApS

Forretningsbetingelser Vistas Revisor ApS Forretningsbetingelser Vistas Revisor ApS Følgende forretningsbetingelser er gældende, med mindre andet er aftalt. Indledning Vilkårene i nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev, fuldmagt,

Læs mere

Side 1 af 6 1. Handelsbetingelser gældende pr. 22. Oktober 2015 for MediaHouse Danmark, herefter kaldet MHD. 1. Anvendelse

Side 1 af 6 1. Handelsbetingelser gældende pr. 22. Oktober 2015 for MediaHouse Danmark, herefter kaldet MHD. 1. Anvendelse Handelsbetingelser gældende pr. 22. Oktober 2015 for MediaHouse Danmark, herefter kaldet MHD. 1. Anvendelse 1.1 Betingelserne gælder for alle aftaler om MHD s salg og levering af produkter/ydelser til

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Gældende fra januar 2019 1. GENERELT Medmindre andet skriftligt er aftalt gælder disse salgs og leveringsbetingelser for alle aftaler indgået med Varme & Energi ApS, CVR.nr.

Læs mere

Bilag til Regler for økonomistyring og registreringspraksis

Bilag til Regler for økonomistyring og registreringspraksis Regler for økonomistyring og registreringspraksis Afsnit 8 Finansiel styring og betalingsformidling Pkt. 8.10 Debitorpleje Bilag 8.10.1 Forelagt revisionen: Juni 2018 Godkendt økonomidirektøren: Juni 2018

Læs mere

Euler Hermes Danmark Betingelser og priser for inkasso i Danmark og udlandet

Euler Hermes Danmark Betingelser og priser for inkasso i Danmark og udlandet Betingelser og priser for inkasso i Danmark og udlandet Vilkår og priser Euler Hermes Danmark tilbyder inkasso såvel i Danmark som i udlandet i henhold til vilkårene i denne samarbejdsaftale inklusive

Læs mere

HR & LØN Din eksterne afdeling

HR & LØN Din eksterne afdeling HR & LØN Din eksterne afdeling e Amesto HR services Mange kender HR som en personaleafdeling fremfor en HR-afdeling, men HR er ikke kun bløde værdier, HR bidrager også til virksomhedens bundlinje. HR-afdelingen

Læs mere

Karlstrup Boligselskab PROCEDURE FOR KLAGER

Karlstrup Boligselskab PROCEDURE FOR KLAGER Karlstrup Boligselskab PROCEDURE FOR KLAGER Hvad skal en klage indeholde? En klage skal altid være skriftlig og meget konkret. Den skal indeholde: Navn og adresse på den, som der klages over. Dato, tidspunkt

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [X] på vegne af [klager]v/[y] klaget over [indklagede], [bynavn].

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [X] på vegne af [klager]v/[y] klaget over [indklagede], [bynavn]. København, den 9. januar 2015 Sagsnr. 2014-2819/HCH 6. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [X] på vegne af [klager]v/[y] klaget over [indklagede], [bynavn]. Sagens tema: [X] har

Læs mere

Bemærkninger til forordningsforslaget. Almindelige bemærkninger

Bemærkninger til forordningsforslaget. Almindelige bemærkninger Bemærkninger til forordningsforslaget Almindelige bemærkninger 1. Indledning Baggrunden for at fremlægge et ændringsforslag til lejeforordningen er Landstingets vedtagelse af Atassut s beslutningsforslag,

Læs mere

SALG- & FORRETNINGS BETINGELSER. Gyldige fra 1. Oktober 2017 og erstatter alle tidligere versioner

SALG- & FORRETNINGS BETINGELSER. Gyldige fra 1. Oktober 2017 og erstatter alle tidligere versioner SALG- & FORRETNINGS BETINGELSER Gyldige fra 1. Oktober 2017 og erstatter alle tidligere versioner OM INKASSO DANMARK ApS Inkasso Danmark er et privatejet autoriseret inkassobureau med en mission om, at

Læs mere

Restancestatistik. for. Viborg Kommune

Restancestatistik. for. Viborg Kommune Restancestatistik for Viborg Kommune Udarbejdet d. 1. april 2014 Denne opgørelse viser Viborg Kommunes tilgodehavender (restancer) og afskrivninger for perioden 2009-2013. Viborg Kommunes totale tilgodehavende

Læs mere

OPKRÆVNINGSSTRATEGI NORDDJURS KOMMUNE 2010-2013

OPKRÆVNINGSSTRATEGI NORDDJURS KOMMUNE 2010-2013 OPKRÆVNINGSSTRATEGI NORDDJURS KOMMUNE 2010-2013 Indledning...3 Opkrævningskontorets opgaver... 5 Målsætning for opkrævningen... 7 Strategi... 7 Handleplan... 7 Forretningsgang... 8 Målsætning for forebyggelse

Læs mere

[RETTENS BLANKET TIL SMÅSAGER ]

[RETTENS BLANKET TIL SMÅSAGER ] 2011 Kolonihavernes Fælles Rådgivning FLEBO [RETTENS BLANKET TIL SMÅSAGER ] Jeg skal opfylde de krav som domstolene kræver som det fremgår af denne vejledning som jeg har hentet via internettet på domstole.dk

Læs mere

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 1390 Offentligt

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 1390 Offentligt Retsudvalget 2013-14 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 1390 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Administrationsafdelingen Dato: 3. september 2014 Kontor: Budget- og

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER 1 BAGGRUND 1.1 Den 25. maj 2018 er EU s persondataforordning trådt i kraft og udgør sammen med Databeskyttelsesloven en regulering af behandling af personlige oplysninger.

Læs mere

BERETNING OVER KOMMUNENS RESTANCER 2009

BERETNING OVER KOMMUNENS RESTANCER 2009 BERETNING OVER KOMMUNENS RESTANCER 2009 GULDBORGSUND KOMMUNE MARTS 2010 Forord Betaling & Opkrævning fremsender hermed beretning over kommunens restancer. Formålet med beretningen er at give kommunens

Læs mere

Kære medlemmer. Jyske Bank A/S fremsætter betinget forligstilbud til foreningens medlemmer

Kære medlemmer. Jyske Bank A/S fremsætter betinget forligstilbud til foreningens medlemmer Lett Advokatfirma Adv. Henrik Puggaard J.nr. 237028-3 RMN NYHEDSBREV 10. SEPTEMBER 2012 Kære medlemmer Jyske Bank A/S fremsætter betinget forligstilbud til foreningens medlemmer Jyske Bank A/S fremsætter

Læs mere

"Kapitel 1. Anvendelsesområde, inddrivelse med videre".

Kapitel 1. Anvendelsesområde, inddrivelse med videre. 1. august 2007 EM 2007/35 Forslag til: Landstingslov nr. xx af xx. xxx 2007 om ændring af landstingslov om inddrivelse og forebyggelse af restancer til det offentlige (Én landsdækkende inddrivelsesmyndighed)

Læs mere

HR-MEDARBEJDERE OG DATASIKKERHED...

HR-MEDARBEJDERE OG DATASIKKERHED... INVITATION TIL KURSUS HR-MEDARBEJDERE OG DATASIKKERHED EKSTRA 2 KURSUSDAGE UDBYDES HR-MEDARBEJDERE OG DATASIKKERHED Datatilsynet har siden 1. januar 2015 stillet udtrykkeligt krav om, at virksomheder skal

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig derfor til indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig derfor til indklagede. 1 København, den 3. maj 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Michael H. Jørgensen A/S Labæk 13 4300 Holbæk Ifølge retsbogsudskrift af 16. september 2009 fra retten i Holbæk blev den mellem parterne verserende retssag

Læs mere

OUTSOURCING OG SHARED SERVICES

OUTSOURCING OG SHARED SERVICES INVITATION TIL PÅ VEJ HJEM-MØDE OUTSOURCING OG SHARED SERVICES NORRBOM VINDING INVITERER TIL PÅ VEJ HJEM- MØDE TIRSDAG DEN 10. NOVEMBER 2015 KL.16.00 18.30, HVOR VI DRØFTER EN RÆKKE AF DE TEMAER, SOM OUTSOURCING

Læs mere

Kontrolafgift på 600 kr. kørt for langt - og rykkergebyr på 100 kr.

Kontrolafgift på 600 kr. kørt for langt - og rykkergebyr på 100 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0248 Klageren: XX 2720 Vanløse Indklagede: Metroselskabet I/S v/metroservice A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. kørt for langt

Læs mere

København, den 11. september 2014

København, den 11. september 2014 København, den 11. september 2014 Sagsnr. 2012-1375/8KR/MLA 6. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har Klager klaget over X advokatfirma. Sagens tema: Klager har klaget over X advokatfirmas

Læs mere

Alle advokater hos Nyborg & Rørdam er beskikkede som advokater af Justitsministeriet i Danmark og er medlemmer af Advokatsamfundet.

Alle advokater hos Nyborg & Rørdam er beskikkede som advokater af Justitsministeriet i Danmark og er medlemmer af Advokatsamfundet. NYBORG & RØRDAM ADVOKATFIRMA P/S FORRETNINGSBETINGELSER Medmindre andet aftales skriftligt, er disse forretningsbetingelser gældende for opgaver, som klienten anmoder Nyborg & Rørdam Advokatfirma P/S (

Læs mere

Forsikringsbetingelser. for. Retshjælpsforsikring for Lystfartøjskasko

Forsikringsbetingelser. for. Retshjælpsforsikring for Lystfartøjskasko Betingelser nr. 950901 Forsikringsbetingelser for Retshjælpsforsikring for Lystfartøjskasko KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf 77 32 50 00, CVR-nr.: 25 79 25 64 Forsikringsbetingelser

Læs mere

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 11. september 2012 fra Retten i (bynavn).

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 11. september 2012 fra Retten i (bynavn). København, den 20. december 2013 Sagsnr. 2012-2998/3KR/AKC/LOV 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X firma v/y klaget over indklagede advokatfirma. Sagens tema: X firma v/y har

Læs mere

SVEA Inkasso. Klub Danmark medlemmer

SVEA Inkasso. Klub Danmark medlemmer SVEA Inkasso Klub medlemmer Kontakt: Christian Olsen Telefon: 48 16 94 40 Mobil: 27 52 20 57 E-mail: christian.olsen@sveainkasso.dk 2 (5) Præsentation af Sveakoncernen Svea er et af Nordens største privatejede

Læs mere

Rente og rykker i ectrl

Rente og rykker i ectrl Rente og rykker i ectrl Desværre er det meget normalt, at debitorerne skal gøres opmærksomme på, at et forfaldent beløb skal betales! En nem metode til at sikre sig høj prioritet hos debitoren, når betalingerne

Læs mere

GÆLDSRÅDGIVNING I AARHUS

GÆLDSRÅDGIVNING I AARHUS GÆLDSRÅDGIVNING I AARHUS Der findes en række organisationer, som tilbyder gratis gælds- og økonomisk rådgivning i Aarhus by. Her finder du en oversigt over disse tilbud. Gratis tilbud i Aarhus Mødrehjælpen

Læs mere

Susanne W. Rasmussen, Formand

Susanne W. Rasmussen, Formand Susanne W. Rasmussen, Formand 12.04.2017 Notat: Formandsorientering Jeg har talt med vores samarbejdspartnere og informeret dem om, at bestyrelsen forud for generalforsamlingen har truffet den besluttet,

Læs mere

De øvrige rubrikker kan du udfylde, hvis du mener, det har betydning for sagen.

De øvrige rubrikker kan du udfylde, hvis du mener, det har betydning for sagen. Side 1 af 5 Domstolsstyrelsen Vejledning om udfyldning af stævningsblanketten Denne blanket kan bruges, hvis du vil anlægge en sag ved byretten eller Sø- og Handelsretten. Rubrik 1-5, og 7 skal udfyldes

Læs mere

Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren

Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren 1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER Rønne & Lundgren Advokatpartnerselskab ( R&L ) CVR-nr. 36 44 20 42 Tuborg Havnevej 19 2900 Hellerup 2. GENERELT 2.1 Nærværende forretningsbetingelser

Læs mere

1. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har X på vegne af Y klaget over advokat A.

1. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har X på vegne af Y klaget over advokat A. København, den 28. februar 2013 Sagsnr. 2011-4063/HCH/JML 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X på vegne af Y klaget over advokat A. Sagens tema: X har som revisor for Y klaget

Læs mere

YouSee Rate forudsætter CPR-nummer.

YouSee Rate forudsætter CPR-nummer. Vilkår for YouSee Rate Juni 2016 1. Aftalen Disse vilkår gælder for aftaler om YouSee Rate. YouSee Rate er afdragsordninger, der tilbydes ved køb af visse mobilterminaler hos YouSee. Der er således tale

Læs mere

klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk Vi har i år 2009 indledt en retssag mod haveforeningen Strandparken via advokat Peter Rørdam.

klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk Vi har i år 2009 indledt en retssag mod haveforeningen Strandparken via advokat Peter Rørdam. 1 Palle Flebo-Hansen 132.000 kr. for at føre en sag frem til hovedforhandling og her taler vi kun om en kolonihave sag? Sent pr. mail til: Fra klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk Palle Flebo-Hansen

Læs mere

Regelgennemgang af tilbagebetaling af SU-lån og krav om for meget udbetalt SU

Regelgennemgang af tilbagebetaling af SU-lån og krav om for meget udbetalt SU Regelgennemgang af tilbagebetaling af SU-lån og krav om for meget udbetalt SU Reglerne om tilbagebetaling af studielån og krav om for meget udbetalt SU er beskrevet i SUbekendtgørelsen (bkg. Nr. 792 af

Læs mere

Jurist- og Økonomforbundets Forlag

Jurist- og Økonomforbundets Forlag Helle Larsen PRAKTISK 2.udgave FOGEDRET Jurist- og Økonomforbundets Forlag Helle Larsen Praktisk fogedret Jurist- og Økonomforbundets Forlag 2009 Praktisk fogedret 2. udgave, 1. oplag 2009 by Jurist-

Læs mere

Årsrapport 2018 for opkrævningsindsatsen

Årsrapport 2018 for opkrævningsindsatsen Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice Årsrapport 2018 for opkrævningsindsatsen Side 1 af 5 1. Indledning Årsrapporten samler op på udviklingen af kommunens tilgodehavender og vil derved belyse

Læs mere

Få fokus på forretningen. Fra kreditsalg til kontantsalg Frihed til at fokusere på forretningen Slut med dårlige betalere

Få fokus på forretningen. Fra kreditsalg til kontantsalg Frihed til at fokusere på forretningen Slut med dårlige betalere Få fokus på forretningen Fra kreditsalg til kontantsalg Frihed til at fokusere på forretningen Slut med dårlige betalere Kort om factoring Factoring er et enkelt service- og finansieringsværktøj, der udover

Læs mere

Vejledning om udfyldning af stævningsblanketten til småsager

Vejledning om udfyldning af stævningsblanketten til småsager Side 1 af 6 Vejledning om udfyldning af stævningsblanketten til småsager Du kan bruge denne blanket, hvis du vil anlægge en sag ved byretten, og sagen er omfattet af reglerne om sager om mindre krav (småsager).

Læs mere

Energiselskabet truffet afgørelse i sagen den: Stævning udtaget 29. juni 2004.

Energiselskabet truffet afgørelse i sagen den: Stævning udtaget 29. juni 2004. 2 4/1920-0101-0006 SAGSFREMSTILLING Perioden, der klages over: 7. januar 2002 til 18. december 2003. Påklaget beløb: 19.307,65 kr. Klagen indbragt for det indklagede energiselskab den: Ukendt, men sagen

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2019-0050 Klageren: XX 8370 Hadsten Indklagede: Arriva CVRnummer: 18429101 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr. grundet

Læs mere

Forretningsorden for Danske IT-Advokaters certificeringsudvalg

Forretningsorden for Danske IT-Advokaters certificeringsudvalg Forretningsorden for Danske IT-Advokaters certificeringsudvalg 1. Udvalgets mandat... 1 2. Grundlaget for certificeringen... 1 3. Ansøgninger... 2 4. Sagsbehandling og stikprøvekontrol... 2 5. Udvalgets

Læs mere

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde RS Standard Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde 1 RS Standard Spar penge - gør brug af vores erfaringer med hvad der virker! Benyt dig af vores standardiserede bogføringspakke RS Standard. RS

Læs mere

Restancestatistik. for. Viborg Kommune

Restancestatistik. for. Viborg Kommune Restancestatistik for Viborg Kommune Udarbejdet d. 23. marts 2015 Denne opgørelse viser Viborg Kommunes tilgodehavender (restancer) og afskrivninger for perioden 2010-2014. Viborg Kommunes totale tilgodehavende

Læs mere

1. Virksomheden handler kun med juridiske enheder der lovligt set kan indgå denne aftale, derudover handles der derfor ikke med privat personer.

1. Virksomheden handler kun med juridiske enheder der lovligt set kan indgå denne aftale, derudover handles der derfor ikke med privat personer. Følgende vilkår er gyldige pr. 1 Jan. 2014: 1. Kundens status: 1. Virksomheden handler kun med juridiske enheder der lovligt set kan indgå denne aftale, derudover handles der derfor ikke med privat personer.

Læs mere

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013 VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING August 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftalen 3 1.A. Elektronisk kommunikation meddelelser mellem parterne 3 1.B. Fortrydelsesret for forbrugeren 3 2. Aftalens parter 3

Læs mere

Betalingsbetingelser m.v. for

Betalingsbetingelser m.v. for Betalingsbetingelser m.v. for Tønder Forsyning A/S og dennes datterselskaber Udarbejdet: juni2010 Revideret: nov. 2010 Version: 2. udgave INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 2. Hæftelse... 3 3. Fakturering

Læs mere

INVITATION - 8 GRATIS SEMINARER JURIDISKE TIPS & TRICKS TIL ERHVERVSVIRKSOMHEDER

INVITATION - 8 GRATIS SEMINARER JURIDISKE TIPS & TRICKS TIL ERHVERVSVIRKSOMHEDER INVITATION - 8 GRATIS SEMINARER JURIDISKE TIPS & TRICKS TIL ERHVERVSVIRKSOMHEDER VELKOMMEN HOS ELVERDAM ADVOKATER Vi rådgiver virksomheder om jura i den daglige drift, hvor vi fungerer som daglig sparring

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat A på vegne af klager klaget over indklagede og advokatfirma K, [bynavn].

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat A på vegne af klager klaget over indklagede og advokatfirma K, [bynavn]. København, den 9. februar 2015 Sagsnr. 2014-3363/HCH 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har advokat A på vegne af klager klaget over indklagede og advokatfirma K, [bynavn]. Sagens

Læs mere

Typisk forløb over 1 år 20.1

Typisk forløb over 1 år 20.1 Typisk forløb over 1 år 20.1 20. TYPISK FORLØB OVER 1 ÅR Generelt For at arbejde med Rambøll FAS er det nødvendigt at have et overblik over, hvornår opkrævninger skal opkræves, og i hvilken rækkefølge

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER Forretningsbetingelserne er gældende for enhver opgave ( Neugarden ) udfører, med mindre andet er aftalt. 1. NEUGARDEN ADVOKATER Når Neugarden påtager sig en opgave indgår kunden

Læs mere

Rammekontrakt om køb af specialiserede ydelser på social- og specialundervisningsområdet. (budgetramme)

Rammekontrakt om køb af specialiserede ydelser på social- og specialundervisningsområdet. (budgetramme) Rammekontrakt om køb af specialiserede ydelser på social- og specialundervisningsområdet (budgetramme) Indhold 1. Parterne... 3 2. Baggrund og formål... 3 3. Definitioner... 3 4. Leverandørens ydelser...

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 1. Aftalen 1.1 Disse vilkår gælder for aftaler om YouSee Mobilaftale 6, 12 og 24. YouSee Mobilaftale

Læs mere

[Navn udeladt] på vegne af [navn udeladt], Gørløse, over Energitilsynet af 11. december 2003 Forbrugs- og efterbetalingskrav

[Navn udeladt] på vegne af [navn udeladt], Gørløse, over Energitilsynet af 11. december 2003 Forbrugs- og efterbetalingskrav (Elforsyning) [Navn udeladt] på vegne af [navn udeladt], Gørløse, over Energitilsynet af 11. december 2003 Forbrugs- og efterbetalingskrav Nævnsformand, professor, cand.jur. Christen Boye Jacobsen Professor,

Læs mere

RÅDGIVNINGSAFTALE. 1. Opgaven DELAFTALE XX. mellem

RÅDGIVNINGSAFTALE. 1. Opgaven DELAFTALE XX. mellem RÅDGIVNINGSAFTALE DELAFTALE XX mellem Sønderborg Kommune Bygninger & Energi Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg Kontaktperson: Torben Andreas Thygesen og medundertegnede Dato 13-05-2014 xxx Tlf. E-mail: CVR-nr.

Læs mere

#JobInfo Criteria=KABside1# De nye forældelsesfrister

#JobInfo Criteria=KABside1# De nye forældelsesfrister De nye forældelsesfrister Den 1. januar 2008 trådte den nye forældelseslov i kraft. Den nye lov hedder Lov om forældelse af fordringer nr. 522 af den 6. juni 2007. De to generelle forældelseslove (Danske

Læs mere

FÅ DIN EGEN ØKONOMIAFDELING

FÅ DIN EGEN ØKONOMIAFDELING FÅ DIN EGEN ØKONOMIAFDELING VI HJÆLPER MED ALT LIGE FRA BOGFØRING, MOMS, LØNADMINISTRATION TIL DEBITORSTYRING Få din egen økonomiafdeling Dette servicekatalog beskriver, hvordan du kan benytte os, når

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK OG OPLYSNINGSPLIGT FONDE OG LEGATER, HERUNDER PERSONER, DER ANSØGER OM STØTTE

PERSONDATAPOLITIK OG OPLYSNINGSPLIGT FONDE OG LEGATER, HERUNDER PERSONER, DER ANSØGER OM STØTTE PERSONDATAPOLITIK OG OPLYSNINGSPLIGT FONDE OG LEGATER, HERUNDER PERSONER, DER ANSØGER OM STØTTE 1. Fonde og legater Behandling af personoplysninger mv. 1.1. Nyborg & Rørdams advokater (herefter tilsammen

Læs mere

Persondatapolitik. 1. Dataansvarlig. Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Bådmagasinet ApS behandler og sikrer dine personoplysninger.

Persondatapolitik. 1. Dataansvarlig. Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Bådmagasinet ApS behandler og sikrer dine personoplysninger. Persondatapolitik Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Bådmagasinet ApS behandler og sikrer dine. 1. Dataansvarlig Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine er: Bådmagasinet

Læs mere

Fælles leveringsbetingelser for Forsyning Helsingør A/S

Fælles leveringsbetingelser for Forsyning Helsingør A/S Fælles leveringsbetingelser for Forsyning Helsingør A/S Indholdsfortegnelse 1. Forord... 3 2. Indledende betingelser... 4 2.1. Oversigt... 4 2.2. Kundens indtræden i aftalen... 4 2.3. Til- og fraflytning...

Læs mere

NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling

NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling e Specialister i lønadministration Amesto Nordisk Løn består af specialister med kompetencer inden for lønadministration i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Læs mere

BILAG: Lån og afdragsordninger

BILAG: Lån og afdragsordninger BILAG: Lån og afdragsordninger Mange borgere er ikke i stand til at optage et almindeligt bank- eller realkreditlån, men der findes dog andre lånemuligheder, hvilket Norddjurs Kommune informerer om i forbindelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GODTHAABS MINDE - OPTAGELSE AF LÅN VEDRØRENDE ISTANDSÆTTELSE AF PRIVATE FÆLLESVEJE

GRUNDEJERFORENINGEN GODTHAABS MINDE - OPTAGELSE AF LÅN VEDRØRENDE ISTANDSÆTTELSE AF PRIVATE FÆLLESVEJE GRUNDEJERFORENINGEN GODTHAABS MINDE - OPTAGELSE AF LÅN VEDRØRENDE ISTANDSÆTTELSE AF PRIVATE FÆLLESVEJE INDLEDNING Grundejerforeningen Godthaabs Minde ("foreningen") har rettet henvendelse til Kromann Reumert

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 12. juni 2014

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 12. juni 2014 HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 12. juni 2014 Sag 29/2014 A (advokat John Kahlke) mod Sydbank A/S (advokat Nicolai Dyhr) I tidligere instanser er afsagt kendelse af Fogedretten i Lyngby den 14.

Læs mere

SKAT OG SOCIAL SIKRING I ANSÆTTELSESFORHOLD...

SKAT OG SOCIAL SIKRING I ANSÆTTELSESFORHOLD... INVITATION TIL MORGENMØDE SKAT OG SOCIAL SIKRING I ANSÆTTELSESFORHOLD - 10 TING, SOM HR BØR VIDE OM SKAT OG SOCIAL SIKRING NORRBOM VINDING INVITERER TIL MORGENMØDE TORSDAG DEN 26. MARTS 2015 KL. 9.00 11.30,

Læs mere

LØNADMINISTRATION ansatte

LØNADMINISTRATION ansatte 100 250 ansatte e Outsourcing af lønadministration Formålet med at outsource en del eller hele virksomhedens lønadministration til fast pris pr. lønseddel er, at tilføre den eksisterende HR- eller økonomifunktion

Læs mere

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 30. december 2009.

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 30. december 2009. København, den 6. september 2012 Sagsnr. 2010 31/ SMO/JML 2. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har advokat [A] klaget på vegne af [Klager 1] og [Klager 2] samt [Klager 3] og [Klager

Læs mere