Møde 3/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde 3/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag"

Transkript

1 Møde 3/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 14. marts 2019, kl Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Carsten Jensen (CJ), Rasmus Brun Pedersen (RBP), Lars Thorup Larsen (LTL), Vibeke Lehmann Nielsen (VLN), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN), Magnus Storm Rasmussen (MSR), Anders Weis Hansen (AWH), Andreas Mustakas (AM) Dato: 2. april 2019 Side 1/6 Endvidere deltog Ida Ravn Eriksen (referent), Susanne Vang, Rikke Haglund Nielsen, Anette Bech-Larsen og Anne Klemm Brøsted Rasmussen (punkt 2), Julie Drejer Kornum og Jeppe Lind Larsen (punkt 7) Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Dispensationer og godkendelser 3. Meddelelser 4. Godkendelse af referat 5. Studieordningsændring: Antal timer på kandidatseminarer 6. Studieordningsændring: Kandidatuddannelsen og kandidattilvalget i samfundsfag 7. Læsegruppetildeling på første semester 8. Mundtlige reeksamener på bachelorfag 9. Aktivitetskrav på augustfag 10. Omfangsangivelser på eksamensopgaver 11. Eventuelt Uddannelseskvalitet og Studienævnsbetjening Aarhus BSS Tåsingegade 3, bygn Aarhus C

2 Ad 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt uden kommentarer. Side 2/6 Ad 2. Godkendelser og dispensationer Punktet blev behandlet for lukkede døre. Ad 3. Meddelelser CJ orienterede om nedenstående punkter: 3.1. Orientering fra Uddannelsesforum Det blev på sidste møde i Uddannelsesforum meddelt, at beslutningskompetencen i en række sagstyper fremadrettet flyttes fra studienævnene til ledelsesstrengen i henhold til en beslutning truffet i Uddannelses- og Forskningsministeriet. Dette inkluderer blandt andet sager om holdskifte og for sen aflevering af eksamensbesvarelser, der begge falder under kategorien faktisk forvaltning Rus-arrangement 2019 Der er ansat to nye rus-sekretærer, og de vil blive inviteret med til næste studienævnsmøde for at fortælle om deres planer for rus-arrangementerne i Ad 4. Godkendelse af referat Referatet fra møde 2/19 den 21. februar blev godkendt uden kommentarer. Ad 5. Studieordningsændringer: Antal timer på kandidatseminarer Studienævnet har over flere møder diskuteret ændringer til kandidatstudieordningerne, herunder muligheden for ændring af antal timer på kandidatseminarer fra 45 til 42 timer for 10 ECTS-fag, således at der bliver bedre mulighed for at tilrettelægge undervisningsog eksamensperioderne. Det blev fra studenterside meddelt, at Statsrådet fastholder modstanden mod at skære i antallet af timer, da der ikke ønskes en forringelse af de studerendes vilkår. Dog er de villige til at indføre mere fleksibilitet i fag med f.eks. ugeeksamener, hvor undervisningen skal afsluttes tidligere i efterårssemestrene. HLSN understregede, at fleksibiliteten ikke automatisk skal betyde, at et mindre antal undervisningstimer altid omlægges i alle fag. VLN støttede forslaget om at indføre mere fleksibilitet i definitionen af de 45 timer, da de studerende læring i mange tilfælde kan understøttes af f.eks. feedback efter eksamen.

3 Studienævnet besluttede at fastholde det nuværende antal timer - henholdsvis 45 og 90 for 10 og 20 ECTS-fag. CJ oplyste, at der som følge heraf vil blive åbnet op for en praksisændring for placering af timerne i semestret, således at der bliver bedre mulighed for at tilpasse timerne i de enkelte fag. Dette kan eksempelvis betyde, at enkelte undervisningstimer kan blive afviklet efter eksamensperioden er gået i gang. Instituttets endelige beslutning vedr. dette vil blive meddelt studienævnet på et senere tidspunkt. Side 3/6 Ad 6. Studieordningsændringer: Kandidatuddannelsen og kandidattilvalget i samfundsfag Som bilag til punktet havde studienævnet fået tilsendt en oversigt over linjerne på kandidatuddannelsen og kandidattilvalget i samfundsfag samt forslag til revidering af disse. CJ opsummerede punktet, der blev indledningsvist behandlet for foregående møde. Som følge af sagen om manglende rammeudvidelse på tilvalg er der blevet set nærmere på tilvalgsordningerne på Aarhus BSS. Uddannelsesjura og dekanatet har indskærpet over for studienævnet, at for to-faglige uddannelser skal hovedvægten ligge på det centrale fag. Den nuværende ordning for studerende på BSS kan forfor ikke forsætte fremadrettet. Der foreslås derfor nedenstående ændringer fra optaget i september 2020: - For studerende med hovedfag på samfundsfag og tilvalg på erhvervsøkonomi eller psykologi tilføjes 15 ECTS valgfag, således at de studerende får 75 ECTS på samfundsfag. - For studerende med tilvalg på samfundsfag og hovedfag på erhvervsøkonomi eller psykologi fjernes omvendt 15 ECTS valgfag, således at de studerende får 45 ECTS på samfundsfag. For begge linjer gælder, at de obligatoriske fag bibeholdes, da studieordningen skal overholde kravene til de faglige mindstekrav for universitetsuddannelser rettet mod undervisning i gymnasieskolen. De tilsvarende ændringer i ECTS-vægtning vil blive gennemført på henholdsvis erhvervsøkonomi og psykologi fra AM spurgte til de studerendes mulighed for tage valgfag med 15 ECTS, og studienævnssupporteren svarede, at det vil foregå på samme måde som i dag via et såkaldt politologisk opgaveseminar. Alle kandidatseminarer med eksamensformen fri hjemmeopgave udbydes også som politologisk opgaveseminar, hvor de studerende på samfundsfag skriver en større eksamensopgave.

4 CJ oplyste afslutningsvist, at den ét-faglige kandidatuddannelse i samfundsfag vil blive nedlagt fra sommeren 2020 efter henstilling fra dekanatet. Det ligger til grund, at samfundsfag er en to-faglig uddannelse, der altid skal tages i kombination med et andet fag, hvorfor den ét-faglig linje ikke fremadrettet skal udbydes Side 4/6 Studienævnet godkendte studieordningsændringerne, der vil træde i kraft fra september Der vil blive informeret om den nye struktur på studieportalen og studieguiden.au.dk. Ad 7. Læsegruppetildeling på første semester Studienævnet drøftede tildeling af læsegrupper på mødet den 21. februar, da flere studerende oplever at føle sig dårligt tilpas med den nuværende proces, der har et stort socialt fokus. Studievejledningen var inviteret med på mødet, og uddybede problemstillingen. De studerende opsøger ofte studievejledningen på baggrund af manglende eller ikke-fungerende læsgrupper. Det er svært for disse studerende at finde en plads i en ny læsegruppe, og det opleves af mange som et socialt nederlag mere end et fagligt tab. Det sociale aspekt fylder meget for de studerende, hvilket bliver understreget, når tildelingen af læsegrupper sker via prioriteringslister. Antallet af studerende med problemer er ikke stort, men studienævnet var enige om, at der uanset omfanget er behov for at gentænkte proceduren, så ingen studerende skal føle sig ekskluderede. CJ fortalte, at der på HA-uddannelsen er startet et projekt, hvor studerende bliver fordelt i læsegrupper på baggrund af en personlighedstest. Der har yderligere været tilknyttet mentorer til læsegrupperne. Der er taget kontakt til studieleder Mogens Dilling for mere information om projektet. Studienævnsmedlemmerne var positivt stemte over for ideen om en mere fagligt begrundet fordeling i læsegrupper. Dette kan eventuelt suppleres med en introduktion til arbejdet i læsegrupper fra CUL, således at de studerende bliver bedre klædt på, samt at arbejdet i læsegrupper kan få mere legitimitet som et pædagogisk værktøj, der arbejdes med fra instituttets side. RBP foreslog en model, hvor studerende ikke bliver i den samme læsegruppe i de første 5 semestre af uddannelsen. I stedet kan der roteres hvert semester eller år, således at der kommer fokus på arbejdsfællesskab og samarbejde med flere personer. Der var fra studenterside interesse for dette forslag, selvom det mindsker de studerendes indflydelse på gruppedannelsen. En tvungen rotation hvert semester, gerne med en mere professionel fordeling af studerende, vil understrege det faglige sigte med læsegrupperne.

5 CJ opsummerede diskussionen og konkluderende, at studienævnet ikke på nuværende tidspunkt kan træffe en endelig beslutning om en fremtidig procedure. Studienævnet besluttede at nedsætte et mindre udvalg, der skal lave et udkast til en ny og begrundet procedure til implementering i 2019 eller Side 5/6 Ad 8. Mundtlige reeksamener på bachelorfag Studienævnet har tidligere drøftet de udbudte eksamensformer på bacheloruddannelsen med henblik på at sikre en fornuftig tilrettelæggelse af de ordinære eksamensperioder. I forlængelse heraf ønskede studielederen, at studienævnet også ser på reeksamen kan det overvejes at udbyde en mundtlig eksamen i reeksamensperioderne, med henblik på at mindske ressourceforbruget ved planlægning og udformning af eksamensspørgsmål? Forslaget endnu ikke forelagt afdelingerne, da studienævnet først skal vurdere, om der er tilslutning til at gå videre med muligheden. Der blev fra studenterside spurgt til, hvordan det kan sikres at studerende bliver bedømt på lige vilkår i henholdsvis en skriftlig og en mundtlig prøve, samt hvorledes de studerende vil blive klædt på til at forberede sig på to forskellige eksamensformer? Det er allerede nu svært for de studerende, når der ændres i 2. reeksamen i Mikro- og Makroøkonomi. Yderligere nævnte de, at der er en risiko for at nogle studerende vælger at droppe den ordinære eksamen, hvis de hellere vil til en mundtlig prøve. LTL og RBP anførte, at der stadig vil skulle laves spørgsmål til mundtlige prøver, hvorfor ressourceforbruget ikke vil mindskes betragteligt. Derudover skal det sikres, at der er faglig sammenhæng med den ordinære eksamen, da ikke alle fag vil egne sig til at få en anden reeksamensform. CJ understregede, at et eventuelt forslag om at ændre reeksamensformen altid skal komme fra underviserne selv, samt være ledsaget af en faglig begrundelse. CJ meddelte afslutningsvist, at emnet vil blive taget op i afdelingerne for også at få undervisernes input. Skulle der være interesse for forslaget, vil det blive behandlet på ny i studienævnet. Ad 9. Aktivitetskrav på augustfag CJ oplyste, at der på de korte augustfag er indført samme aktivitetskrav som på de øvrige kandidatseminarer. Dette indebærer, at studerende, der ikke lever op til aktivitetskravet, vil skulle aflevere en opgave forud for eksamen. I et forløb på 4 uger er der ikke tid til dette, og der skal derfor findes en alternativ model for augustfag. CJ har talt med underviserne på augustfagene, som alle oplyser, at der ikke tidligere har været problemer med de studerendes deltagelse, og der vurderes derfor ikke at være samme faglige behov for at fastholde aktivitetskravet på disse forløb.

6 Studienævnet drøftede kort aktivitetskravet på augustfag, og CJ opfordrede alle til at tænke over en mulig løsning på problemstillingen. Punktet vil taget med på næste møde den 2. april. Side 6/6 Ad 10. Omfangsangivelser på eksamensopgaver Som bilag til punktet havde studienævnet fået tilsendt en oversigt over de gældende omfangsbestemmeler for eksamensopgaver. CJ forklarede, at mens IFSK angiver omfanget i antal ord, bruges der på resten af Aarhus BSS antal anslag med eller uden mellemrum. Med det formål at ensrette formalia på tværs af fakultet, har prodekanen besluttet at omfangsangivelserne på eksamensopgaver alle skal følge samme model, hvor en normalside angives i antal anslag inkl. mellemrum i alt anslag. I den til punktet medsendte oversigt var lavet en konversion af omfanget af eksamensopgaver på IFSK med udgangspunkt i, at 400 ord svarer til anslag inkl. mellemrum. De studerende kommenterede dog, at denne omregning ikke passer, og at der for en 10- siders opgave vil mangle op mod anslag. Studienævnet aftalte derfor, at der skal foretaget en ny beregning, og en opdateret oversigt vil blive lavet før næste studienævnsmøde den 2. april. Ad 11. Eventuelt Der var ingen punkter til eventuelt. Mødet sluttede kl. 15. Carsten Jensen Studieleder /Ida Ravn Eriksen Studienævnssupporter

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 21. februar 2019, kl. 10.15 12 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Tirsdag den 30.januar 2018, kl. 15.30-18 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne

Læs mere

Møde 10/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 10/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 10/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 10. december 2018, kl. 9.15 11.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 11/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 11/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 11/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 30. januar 2019, kl. 16-18 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 2/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Onsdag den 21. februar 2018, kl. 9.15-11.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede

Læs mere

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 20. juni 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN)

Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN) Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 3. oktober 2018, kl. 9.15 11.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Johanne Valbjørn Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN)

Johanne Valbjørn Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN) Møde 9/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 8. november 2018, kl. 9.15 11.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 124 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 4/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Johanne Valbjørn Gydesen (JVG) Jannik Fenger (JF) Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 4/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Johanne Valbjørn Gydesen (JVG) Jannik Fenger (JF) Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 4/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 5. april 2018, kl. 9.15-11.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Referat. Møde 11/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tid: Torsdag den 8. december 2017 Sted: Lokale 126, bygning 1330

Referat. Møde 11/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tid: Torsdag den 8. december 2017 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Møde 11/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Torsdag den 8. december 2017 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Samfundsfag og Statskundskab Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. marts 2017, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Møde 7/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN)

Møde 7/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN) Møde 7/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 4. september 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 124 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 1. november 2017, kl. 9-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Endvidere deltog Ida Ravn Eriksen (referent), Susanne Vang, Anette Bech-Larsen, russekretærer Mikkel Dupont og Jakob Schmidt (punkt 5)

Endvidere deltog Ida Ravn Eriksen (referent), Susanne Vang, Anette Bech-Larsen, russekretærer Mikkel Dupont og Jakob Schmidt (punkt 5) Møde 5/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 16. maj 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 2. oktober 2017, kl. 13-14.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 7. april 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Manddag den 11. december 2017 kl. 09.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 5. marts 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 8. december 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018

Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018 Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 23. februar 2018, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Lektor Malene Kerzel (studieleder

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 23. marts 2018 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2016, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 26. april 2018 kl. 13.00 Sted: Bygn. 1351, lokale 414 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2019

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2019 Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2019 Tid: 25. juni 2019, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Malene Kerzel (studieleder og formand); lektor Carsten

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 5. oktober 2017 kl. 09.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 16. februar 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder og formand)

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 19. maj 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af 6. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 9. september 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 6. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 9. september 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 6. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 9. september 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 14. marts 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 14. marts 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 14. marts 2016, kl. 10-11.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 30. januar 2018, kl. 12.30-13 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Dato: 23. februar 2018 Til stede

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Mandag den 5. december 2016 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Psykologi Tid: tirsdag den 30. april, kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 7. september 2016 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af 3. møde i Juridisk Studienævn Tid: 19. marts 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Juridisk Studienævn Tid: 19. marts 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 19. marts 2018, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Juridisk Studienævn Dato: 24. april 2018 Til stede Lektor Malene Kerzel (studieleder

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 29. maj 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 29. maj 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 29. maj 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

3) Procedure for ændring af problemformulering speciale Bilag 3.1: Notat vedr. speciale og procedure for ændring af problemformulering

3) Procedure for ændring af problemformulering speciale Bilag 3.1: Notat vedr. speciale og procedure for ændring af problemformulering Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde 8 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 11. december 2018, kl. 08:15-10:00. Sted: 2630 - K102 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden Fra

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Mandag den 17. december 2018 kl. 10.30-12.00 Bygning 2631 lokale K104 Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet ved Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet ved Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 3. september 2015 kl. 13.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 7. maj 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 11. december 2016 Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Til stede:

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Fredag den 29. marts 2019 kl. 8.15 Sted: Bygn. 2630, lokale K101

Læs mere

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013 Referat af 3. møde 2013/2014 i Det juridiske Studienævn fredag den 3. maj kl. 10.15 i mødelokale 247 i bygning 1410. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor, studieleder for jura Anne-Dorte Bruun

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. september 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. september 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 1. september 2017, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn Tid: 24. maj 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn Tid: 24. maj 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 24. maj 2018, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Malene Kerzel, studieleder og

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af ekstra ordinært studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet onsdag den 8. april 2015 kl.: 13:00-13:30 i lokale 1.02. Tilstede: Ulla Steen, Albert Sverrisson (jura), Christopher

Læs mere

Referat fra møde 1/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag torsdag den 4. februar 2016, kl

Referat fra møde 1/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag torsdag den 4. februar 2016, kl Institut for Statskundskab Aarhus Universitet Studienævnet Godkendt 4. februar 2016 Referat fra møde 1/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag torsdag den 4. februar 2016, kl. 16.15 Til stede:

Læs mere

Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00

Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 20. september 2016 Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00 Til stede:

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Tirsdag den 25. september kl. 09.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015 Referat af 4. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 13. maj 2015 kl 13.15-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 247 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Lektor Hanne Søndergaard Birkmose

Læs mere

Møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi

Møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi Møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi Tid: 11. marts 2019, kl. 10.15 til 12.00 Sted: 2621-B04 Dagsorden Thue Sebastian Winkler Studienævnssupporter 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Bilag

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 13.30-16.00 Sted: 8002-2105 Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato: 9. april

Læs mere

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet.

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet. REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 15. august 2016 kl.: 10:00-12:00, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Liselotte Madsen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Carsten

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 5. marts 2019 kl. 15.00-16.30 Bygning 2631 lokale K104 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 16. november 2017 kl. 12.30 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

5) Pladser til internationale studerende på Summer University fag Bilag 5.1: Sagsfremstilling øremærkede pladser til internationale studerende

5) Pladser til internationale studerende på Summer University fag Bilag 5.1: Sagsfremstilling øremærkede pladser til internationale studerende Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 7 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 6. november 2018, kl. 10:15-12:00. Sted: 2630 - K101 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden Fra

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Bilag 6a: Retningslinjer Bilag 6b: Kursusevaluering Efterår Ny studieordning for kandidatuddannelsen Diskussions- og evt. beslutningspunkt.

Bilag 6a: Retningslinjer Bilag 6b: Kursusevaluering Efterår Ny studieordning for kandidatuddannelsen Diskussions- og evt. beslutningspunkt. Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 15. marts 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 15. marts 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 15. marts 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30.

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Sted: 1325 240 (Bartholins Allé) Dagsorden: 1) Meddelelser 2) Årlig status for ITKO 3) Omprøve

Læs mere

Bilag: Oplæg vedr. studiemiljø på kandidatuddannelsen 14. Præsentation af proces for ny kandidatstudieordningen orienterings- og

Bilag: Oplæg vedr. studiemiljø på kandidatuddannelsen 14. Præsentation af proces for ny kandidatstudieordningen orienterings- og Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 1 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Mandag den 6. februar 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra møde 8/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Fredag den 7. oktober 2016, kl. 12:15

Referat fra møde 8/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Fredag den 7. oktober 2016, kl. 12:15 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 10. oktober 2016 Referat fra møde 8/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Fredag den 7. oktober 2016, kl. 12:15 Til stede: Anne

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 8. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 8. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 8. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Mandag den 29. oktober kl. 9 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Orientering

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Referat af møde nr. 12 i Kandidatstudienævnet for Sprog og Erhvervskommunikation Tid: Torsdag d. 26. januar 2012 kl. 10.00-12.00 Sted: K102 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden til møde nr. 12 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 13. december 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 13. december 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 13. december 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat fra halvdagsseminar d. 3. oktober 2016 er blevet skriftligt godkendt ved rundsending uden kommentarer.

Referat fra halvdagsseminar d. 3. oktober 2016 er blevet skriftligt godkendt ved rundsending uden kommentarer. Referat af ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum mandag den 21. november 2016 kl. 10.15-12.00 Fuglesangs Alle 4, 2630-K101. Tilstedeværende: Anne Skorkjær Binderkrantz; Charlotte Christiansen, Erik

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 26. april 2017 kl. 13.30 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

Studievejledning for Sidefag i Samfundsfag September 2014

Studievejledning for Sidefag i Samfundsfag September 2014 Studievejledning for Sidefag i Samfundsfag September 2014 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Aarhus Universitet 2 INDHOLDSFORTEGNELSE STUDIEVEJLEDNING SIDEFAG I SAMFUNDSFAG 1. OVERSIGT OVER

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 19. maj 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 12. september 2014 11. november 2014 pkt. 10 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 Tilstedeværende: Lone Grønbæk Kronbak, Christian Kronborg, Bjarne Toft,

Læs mere

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi.

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 11. september 2018, kl. 8:15 til 10:00. Sted: K101 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden o Dispensationspraksis

Læs mere

Studienævnsformand Søren Erik Nielsen har imidlertid drøftet problemstillingen telefonisk med Christin Jensen fra Uddannelsesjura.

Studienævnsformand Søren Erik Nielsen har imidlertid drøftet problemstillingen telefonisk med Christin Jensen fra Uddannelsesjura. HD Studienævnet Referat Referat fra møde i HD studienævnet Onsdag den 27. marts 13.00 15.00 Bygning 2621 lokale B04 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel,

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 5. december 2017, kl. 10:15 til 12:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Indstilling

Læs mere

Referat fra ordinærmøde i Det Psykologiske Studienævn Onsdag den 13. april 2011, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra ordinærmøde i Det Psykologiske Studienævn Onsdag den 13. april 2011, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN AARHUS UNIVERSITET Referat fra ordinærmøde i Det Psykologiske Studienævn Onsdag den 13. april 2011, kl. 9.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Tilstede: Afbud: Fra adm.: Observatør:

Læs mere

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen Møde den: 18. juni 2015, kl. 11.00 13.00 Bygning 1264, lokale 220 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Læs mere

Bacheloruddannelsen Reeksamensplan vinter 2017/18

Bacheloruddannelsen Reeksamensplan vinter 2017/18 Bacheloruddannelsen Reeksamensplan vinter 2017/18 (Ret til ændringer forbeholdes) Revideret den 27. oktober 2017 Retningslinjer 1. Gyldigt studiekort skal medbringes til samtlige prøver. 2. Eksamenssted

Læs mere

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad.

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2016 Forum Studienævnet for It og Sundhed AFDELINGEN FOR UDDANNELSE

Læs mere

Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 24. november 2017 kl. 09.15-11.15 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Bente Martinsen (afbud), lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud) og studerende Ina Holden (afbud).

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Bente Martinsen (afbud), lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud) og studerende Ina Holden (afbud). Møde den: 22. april, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere