Esther og Irma hygger sig

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Esther og Irma hygger sig"

Transkript

1 Esther og Irma hygger sig Aksel og Lars hånd i hånd

2

3 Kære læsere. December måned i Bjergbyparken har både budt på traditionsrig julehygge, travlhed og masser af mad. Igen havde vi mange gode besøg af børnene i lokalområdet, som var med til at klippe, klistre, julepynte, synge og gå Lucia. Jeg hører jævnligt, at de nyder vores samvær og glæder sig til næste gang vi ses. Både Rosen, Syrenen og Violen har holdt sammenkomster for venner og familiemedlemmer, hvor der i samme anledning blev spist og julehygget. Vi fik også julehygget, da vi i starten af december var samlet i festsalen til den årlige julefrokost for beboere og medarbejdere, hvor alle tre huse havde tilberedt forskellige lækre juleretter. Turene til julemarkeder måtte aflyses, da der var for få tilmeldinger. Jette og jeg tog dog bussen til Birkegårdens Haver den 14. december, og det er en tur vi begge kan anbefale. Aldrig har vi set så mange og så flotte julelys. Ganske enkelt: Fantastisk! Vi havde en skøn eftermiddag og aften som også bød på grillstegt baconsvøbt mørbrad uhmm. Ovenpå al den gode mad vil jeg opfordre til at benytte både træningsmaskinerne ved Udsigten, og også deltage onsdag formiddag hvor vi spiller Boccia. Der er også mulighed for at deltage onsdage om eftermiddagen, når vi den 8. starter Sjov Motion. Det kan du læse mere om inde i bladet. Jeg håber I alle har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. -Indlæg til næste nummer af Bjergby Posten, skal være Jette eller Hanne i hænde senest d. 29.januar Alle er meget velkomne til at skrive i/til Bjergby Posten! Med nytårs hilsner fra Hanne.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! Er der nogle kannibaler her på øen? - Nej, vi har spist dem alle sammen - Du er da ikke rigtig klog, at du køber tallerkner til over 5000 kr. stykket til din kone i julegave! - Jo, for så slipper jeg i hvert fald for at tage opvasken!!! Der er indbrud i huset, og tyvene snuser rundt efter penge. Den sovende husejer vågner og spørger: Hvad laver I? Vi leder efter jeres penge, svarer tyvene. Husejeren ligger sig ned igen og siger: Væk mig lige, hvis I finder nogen så! Sergenten fortalte om kamuflageteknik: I en granskov sætter I grangrene på hjelmene, i en kornmark sætter I halm på hjelmene, og i en kålmark, tager I bare hjelmene af... - Mødtes vi ikke i Paris engang? - Nej, jeg har aldrig været i Paris! - Det har jeg heller ikke, så det må have været to andre Hvad er det for en blomme, der ikke hænger på træerne??? En æggeblomme Hvad gør indbrudstyve, når de ser et videokamera? - De stjæler billedet! Den lille kylling havde været slem igen og fik skæld ud af sin mor: - Hvis din far havde set dig nu, så ville han rotere i kummefryseren! Har du boet her hele livet? - Nej, ikke endnu! Hvordan var teaterforestillingen i går? Jeg så kun første akt. Hvorfor det? Jo, der stod i programmet, at andet akt først foregår tre år senere.

5

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 2. januar: Harry Poulsen (1922) Syrenen 18. januar: Astrid Jensen (1912) - Violen Tina og Kai på juleræs NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN: VELKOMMEN TIL: Gitte, Løntilskud om aftenen, som starter mandag den 6. januar og skal være her i et halvt år. FARVEL OG GOD VIND TIL: Lynge, som efter 9 år i Bjergbyparken har søgt nye og spændende udfordringer i Blomstergården. Held og lykke til dig. Racha, SSH elev, kommer ikke alligevel.

7 GUDSTJENESTER I JANUAR: Onsdag den 15. januar kl i Udsigten. Onsdag den 29. januar kl i Udsigten. -Alle er velkomne Kirkekaffe koster kr. 10,- for gæster. FRISØREN KOMMER : Tirsdag den 7. januar. Tirsdag den 21. januar. HERREKLUBBEN: - Har sin egen postkasse ved hoveddøren. Heri kan bl.a. lægges ønsker og forslag, hvis der er noget Herreklubben kan lave til os. - De modtager meget gerne post.

8 TELEFONNUMRE Bjergbyparken har følgende telefonnumre: Hovednummer/Kontor : Centerleder Lars Bo Sørensen : Centersygeplejerske Liselotte Munksgaard : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Vagthavende mobil svarer hele døgnet : Bjergbyparkens hjemmeside!!! På hjemmesiden kan hentes informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden.

9 BOCCIA Hver onsdag kl Kom og få en hyggelig time, med Boccia og socialt samvær sammen med vores instruktører Kirsten og René. I en pause drikker vi en kop kaffe. SJOV MOTION: Sjov motion er en del af Motionscaféerne i Slagelse Kommune. Det er et tilbud til alle borgere med hukommelsesbesvær/demens og pårørende. Vi starter i Bjergbyparken den 8. januar kl Det er et tilbud om en times ugentlig træning, hvor borgere og evt. pårørende kan få en god fælles oplevelse med forskellige former for motion og socialt samvær. Den 8. januar er der en gratis prøvetime, og ellers koster det kr for et halvt år. Vi starter med en halv times opvarmning/leg/gymnastik. Derefter drikker vi kaffe med frugt eller andet til, før vi slutter af med 15 minutters træning med rekvisitter. Instruktørerne er Bente, René, Lilli, Nadja, Elin og Karina. Vi håber at se mange beboere, familier og naboer til Sjov Motion.

10 JULEAFTEN: Juleaften i Levehjemmet var både fyldt med de danske traditioner, men bød også i år på noget nyt og ganske særligt. Vi havde på internettet slået en ansøgning op på en side der hedder: frivilligjob.dk. Det er en side som alle kan benytte uanset om man søger job som frivillig eller man søger frivillige til job. Her havde jeg skrevet lidt om det skønne Levehjem med alle de ligeså beboere og medarbejdere. Jeg havde også skrevet lidt om vores forventninger til de evt. frivillige, som ville komme og fejre juleaften her hos os. Den 23. om formiddagen ringede så Thomas Risager for at melde sig som frivillig til vores juleaften. Vi snakkede lidt frem og tilbage, og da sympatien var gensidig, aftalte vi, at han skulle komme den 24. midt på eftermiddagen. Da jeg kom efter nytår lå der en mail fra Thomas. Jeg har kontaktet ham for at få lov til at dele den med Jer, for jeg synes den fortæller meget om hans oplevelse af Jer og af Levehjemmet: Hej Hanne. Først og fremmest vil jeg sige en stor tak for at jeg som frivillig kunne få lov at komme og fejre jeres Juleaften med jer.

11 Det har for mig været en stor personlig oplevelse at få lov at bidrage lidt til en hyggelig og dejlig aften med Levehjemmets Bjergbyparkens beboere, og især den vilje og omsorg jeg så fra personalet på arbejde den aften fandt jeg meget beundringsværdig, Helle, Tina & Lotte samt de to vikarer. For mig var det en aften fyldt med spændende historier fra lange liv levet af de forskellige beboere, det var også en sjov aften med masser af god humor, varme og hjerterum. Mit favorit guldkorn fra denne aften må uden tvivl være: Citat: Rosa: Jeg har fået mandlen.. Bente: Snyder det er jo bare en af dine tænder!! Citat slut. Et specielt tak til mine to dejlige og skønne borddamer Bente og Oda, men også et tak til Hans Åge for at dele sine interessante og spændende livshistorier med mig, og selvfølgelig et generelt stort tak til alle beboere og personale som bød mig så varmt velkommen til denne aften, og resten af mit bord med Rosa, Kjeld og Egon Jeg håber i vil dele nogle af de billeder med mig der blev taget, det er en aften jeg gerne vil mindes på alle måder. Jeg håber jeg kan komme og besøge jer i det nye år, og vil sikkert medbringe min datter Laura på 12. Slutteligt vil jeg blot ønske jer alle et rigtigt Godt Nytår. //Thomas Bente og Thomas: Julen er i sandhed et ræs

12

13

14

15 GODT NYTÅR!!! Helle fra Syrenen har taget disse billeder af haven efter nytårsaften. Kan man sige at julen er for nedadgående?????

16

17 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER

18 NB NB NB NB Bjergbyparkens Venneforening afholder Ordinær Generalforsamling Tirsdag den 21. januar 2014 kl Dagsorden ifølge vedtægterne. Mød frem og støt op om Venneforeningens arbejde. Esther, Irma og Oda i Tivoli med Connie og Sofie.

19 Julehygge med venskabsklassen: Vi havde en rigtig dejlig dag den 18.december sammen med vores venskabsklasse som var her og julehygge. Der blev klippet og klistret på livet løst samt trillet havregrynskugler. Vi drak saftevand og spiste hjemmelavede brunkager. Både unge som gamle nød denne dag i fulde drag.

20 Skolens korpiger synger Lucia i Levehjemmet Den 6. januar har Pelle været i Bjergbyparken i fire år. Oda og Sofie på gåtur.

21 HVAD SKER I JANUAR 2014 : DAG: DATO: HVAD SKER: TIDSPUNKT: Torsdag 2. jan. Åbent Hus : Vi spiller banko Fredag 3. jan. Hans Aage holder åbent hos købmanden Mandag 6. jan. Gymnastik i festsalen Strikkeklub og højtlæsning i Udsigten Tirsdag 7. jan. Dagplejebørnene er her. Herrerne mødes i kælderen. Anne Grete holder åbent i frisørsalonen Vi synger med Mai hos Violen Ca Onsdag 8. jan. Vi spiller Boccia i festsalen Sjov Motion i festsalen. - Gratis prøvetime og kaffe Torsdag 9. jan. Åbent Hus : Program følger Fredag 10. jan. Else holder åbent hos købmanden Mandag 13. jan. Gymnastik i festsalen

22 Strikkeklub og højtlæsning i Udsigten Tirsdag 14. jan. Dagplejebørnene er her. Herrerne mødes i kælderen. Ca Onsdag 15. jan. Vi spiller Boccia i festsalen. Gudstjeneste i Udsigten. Sjov Motion i festsalen Torsdag 16. jan. Åbent Hus : Program følger Fredag 17. jan. Jette holder åbent hos købmanden Mandag 20. jan. Gymnastik i festsalen Strikkeklub & højtlæsning i Udsigten Tirsdag 21. jan. Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Dagplejebørnene er her. Herrerne mødes i kælderen. Vi synger med Mai hos Violen Ca Onsdag 22. jan. Vi spiller Boccia i festsalen. Cafémøde i festsalen. Sjov Motion i festsalen

23 Torsdag 23. jan. Åbent Hus : Program følger Fredag 24. jan. Hans Aage holder åbent hos købmanden Mandag 27. jan. Gymnastik i festsalen Strikkeklub & højtlæsning i Udsigten Tirsdag 28. jan. Dagplejebørnene er her. Herrerne mødes i kælderen. Vi synger med Mai hos Violen Ca Onsdag 29. jan. Vi spiller Boccia i festsalen. Gudstjeneste i Udsigten. Sjov Motion i festsalen Torsdag 30. jan. Åbent Hus : Program følger Fredag 31. jan. Else holder åbent hos købmanden

24 MADPLAN FOR JANUAR MÅNED DAG DATO HOVEDRET BIRET ONS 1 Forloren skildpadde m/½ æg og franskbrød Ananas m/sherry creme TORS 2 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 3 Braiseret nakkefilet m/grov kartoffelmos og gulerød. Rombudding m/flødesk. LØR 4 Gryderet m/cocktailpølser, kartofler og ærter Sveskegrød m/mælk SØN 5 Kalkun Cordon Bleu m/stegte kartofler, paprikasauce Ymerfromage og rodfrugter MAN 6 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 7 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 8 Krebinet m/skysauce, kartofler m/persille og salat Rødbedesuppe TORS 9 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 10 Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og rødkålsalat Klatkager m/syltetøj LØR 11 Gryderet af kylling m/karry-ingefær og kartofler Æblegrød m/mælk SØN 12 Hamburgerryg m/estragonsauce, kart. og bønner Tiramisudessert MAN 13 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 14 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 15 Forloren hare m/kartofler, brun sauce og tyttebær Rodfrugtsuppe TORS 16 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 17 Stegt fisk m/persillesauce, kartofler og gulerødder Bagt æble m/kanel LØR 18 Fiskefrikadeller m/urtecreme, stegte kartofler Fersken m/ananas og m/porrer og råkost creme SØN 19 Skinke, flødekartofler m/grøntsager og broccoli Sherryfromage MAN 20 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 21 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 22 Brændende kærlighed m/bacon og rødbeder Gulerodssuppe TORS 23 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 24 Sprængt kalkunbryst m/peberrodsauce, kart. og gule Vandbakkelse m/is LØR 25 Svensk pølseret m/majsmix Skovbærgrød m/mælk SØN 26 Marinerede sild m/stuvede kartofler og gulerødder Chokolademousse MAN 27 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 28 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 29 Biksemad m/bearnaisesauce og rødbeder Pandekager m/stikkelsb. TORS 30 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 31 Honningmarineret svinekam m/kart., sauce og rodfr. Pæretærte m/creme VELBEKOMME!

Flot nyt stakit ved hovedindgangen.

Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Skovtur i det skønne sommervejr. Kære læsere. Så blev da så ganske meget sommer! Nærmest mere end man kunne ønske. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår vi sidst har

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret: Så blev det december og årets sidste måned, som vil indeholde

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

EGEBÆKBLADET JANUAR 2016

EGEBÆKBLADET JANUAR 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET JANUAR 2016 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdag Egebæktræf Hundebesøg Aktivitets- & madplan Julegudstjeneste Julehygge Juleaften Husmøde Humørsiden

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE

Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her torsdag den 17. december mellem kl. 9.00-10.30 Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret.

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret. AKTIVITETSBLADET DECEMBER 2011 Kære Beboere Vi har nu været rundt med skemaer til alle lejemål nogle er afleveret personligt andre er kommet via brevsprækken, da vi ikke har truffet nogen hjemme. Vi har

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015

Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015 Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015 Søren Larsen Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

Rosenbladet December og januar 2013

Rosenbladet December og januar 2013 Rosenbladet December og januar 2013 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Ny beboer Beboerne og personalet byder Ove Christensen

Læs mere

Kløverbladet December 2006

Kløverbladet December 2006 Kløverbladet December 2006 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Ledergruppen og Administrationen Side 4: Huset i december Side 5: Huset i december Side 6: Tillykke Side 7: Tillykke Side 8: Dødsfald -Velkommen

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

EGEBÆKBLADET MARTS 2016

EGEBÆKBLADET MARTS 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET MARTS 2016 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdage Egebæktræf Vinternyheder fra CFD Aktivitets- & madplan Håndbold EM 2016 Velkommen til Egebækhus

Læs mere

2. - 5. klasse til tandlæge. Afhentes på skolen kl. 8.00 og retur kl. 11.00. Bus kører. Fælles fødselsdag på friskolen

2. - 5. klasse til tandlæge. Afhentes på skolen kl. 8.00 og retur kl. 11.00. Bus kører. Fælles fødselsdag på friskolen Fredagsbrev -- uge 3 - d. 20. januar 2012 FredagsBREV Tak til jer forældre som overtog skolen torsdag og fredag i denne uge. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Indholdsfortegnelse Marts 2016

Indholdsfortegnelse Marts 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse Marts 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i marts 2016 Dame tur med bussen Tur ud i det blå Kor Aktivitetsplan

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Ældrecentret Nygårds Plads 30-32, 2605 Brøndby

Ældrecentret Nygårds Plads 30-32, 2605 Brøndby Ældrecentret Nygårds Plads 30-32, 2605 Brøndby 1 Nyt fra formanden for støtteforeningen NYS Når I nu læser dette blad, er der igen gået et år, og når man ser tilbage så synes jeg, at vi i støtteforeningen

Læs mere

Gæstehuset GÆSTEHUSE. DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/

Gæstehuset GÆSTEHUSE. DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/ Gæstehuset GÆSTEHUSE DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/ Gæstedagpleje - så står du aldrig uden pasning Når du har valgt en kommunal dagplejer,

Læs mere

Et æble om dagen. Årets høstfest.

Et æble om dagen. Årets høstfest. Et æble om dagen Årets høstfest. Kære læsere. Ovenpå en helt fantastisk lang og varm sommer lader det sig ikke længere skjule, at de gyldne efterårsfarver er ved at fylde godt i billedet, når vi kigger

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Har Hans Aage mon en høne at plukke.?

Har Hans Aage mon en høne at plukke.? Har Hans Aage mon en høne at plukke.? Så kom sneen, og lagde sig som en dyne. Kære læsere. Når jeg kigger ud af vinduet her den 2. januar, så er det en underlig tanke, at vi for ikke engang en uge siden,

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

H E L E E Nr 2 - februar 2015

H E L E E Nr 2 - februar 2015 H E L E E Nr 2 - februar 2015 HELENENYT Nr. 2 (februar årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Kost- og bevægelsespolitik. Børnehuset Nysgerrium

Kost- og bevægelsespolitik. Børnehuset Nysgerrium Kost- og bevægelsespolitik Børnehuset Nysgerrium Revideret december 2015 Indledning Denne kost og bevægelsespolitik er blevet til på baggrund af drøftelser i forældrebestyrelsen, Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Telefonliste Plejecentret Solbakken 8911 1300 Køkkenet kl. 07:15-13:00 8911 1306 Sidste frist for tilmelding til mad samme dag: Varm mad til middag - senest kl. 08:00 Smørrebrød

Læs mere

Igen et velbesøgt julemarked.

Igen et velbesøgt julemarked. Igen et velbesøgt julemarked. Åbent hus med Seniordanserne fra Midgårdscentret. Kære læsere. Det sørme det sandt december, og vi har, lige som alle andre, budt årets sidste måned julemåneden - velkommen.

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016 side 1/8 Kalkunstroganoff med bønner og løse ris Sprængt nakkefilet, peberrodssauce, gulerodsmix og kart. Halve æbler med cremesauce Svesketrifli Skinke med stuvet spinat og kartofler Oksekød med laurbærskysauce,

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016 Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. januar 2016: Åbent hver anden fredag! NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Februar 2016 VELKOMMEN TIL Februar 2016 Så kom februar,

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.5-2 2016

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.5-2 2016 BREV FRA GHANA slanger og klamme dyr skolebesøg 3. Februar 2016 Det er onsdag, dag 22 i Ghana. Vi tog til Kakum lørdag eftermiddag og skulle sove i en træhytte, der omringede et træ, 10 meter over jorden.

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

Nyt fra Skovgården December 2015

Nyt fra Skovgården December 2015 Nyt fra Skovgården December 2015 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig tlf. 7235 5800 tlf. 7235 5803 Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

EGEBÆKBLADET MAJ 2016

EGEBÆKBLADET MAJ 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET MAJ 2016 Hey! Ses vi til pinsefrokost? EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdag Egebæktræf Egebæk Café Aktivitets- & madplan Helen 60 år Bededag

Læs mere

Plejecenter Mølleparken

Plejecenter Mølleparken Rubrik Plejecenter Mølleparken Husavis august 2015 Social og Senior Side 2 af 12 Det var så den sommer eller var det? Nej selvfølgelig ikke! Sommeren og de lune temperaturer kan vare længe endnu og heldigvis

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med.

Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med. Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med. Gymnastikopvisningen ved Hashøjfesten. Kære læsere. Tillad mig lige et øjeblik, at lade mine tanker løbe bagud igennem det sidste år. Der dukker en masse

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 50-2013 Side 1-2 Side 3 Side 4-6 Side 6 LUCIA Nyt fra Troels Bedsteforældre julehyggedag

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011 Ryholtgård Nyt Oktober November 2011 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail:

Læs mere

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård April nr. 4 Oversigt over aktiviteter i april Tirsdag d. 4 kl. 10.00 Torsdag d. 7 kl. 10.15 Tirsdag d. 12 kl. 10.00 Torsdag d.14 kl. 10.15 Tirsdag d. 19 kl. 10.00 Torsdag d.21 kl. 10.15 Tirsdag d.26 kl.

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Bofællesskab giver tryghed i den tredje alder

Bofællesskab giver tryghed i den tredje alder Bofællesskab giver tryghed i den tredje alder Rune Gleerup og Angete Birch Smith 16. april 2010 Tusindvis af danskere over 65 år har valgt at flytte i bofællesskab. Erling Nielsen er en af dem Den lille

Læs mere

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm.

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm. BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 11. april. Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Månedens opgave Månedens vindere Se side 7. Indbydelse til høstfest. Se side 2. Olympiade på Sydmarksgården Se fra side 8

Månedens opgave Månedens vindere Se side 7. Indbydelse til høstfest. Se side 2. Olympiade på Sydmarksgården Se fra side 8 Månedens opgave Månedens vindere Se side 7 Indbydelse til høstfest. Se side 2 Olympiade på Sydmarksgården Se fra side 8 Tryllekunstner Henning Nielsen besøger Sydmarksgården Indlæg fra Joan Kære Alle!!

Læs mere

ARENDSE NYT November 2012

ARENDSE NYT  November 2012 ARENDSE NYT November 2012 Indholdsfortegnelse November 2012 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Indbydelse Fødselsdag i November Aktivitetsplan Referat Beboermøde Skrædder Taksigelseskirken

Læs mere

Indholdsfortegnelse Februar 2016

Indholdsfortegnelse Februar 2016 ARENDSE NYT Februar 2016 Indholdsfortegnelse Februar 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tur ud i det blå Skosalg Hyggestund Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken December 2018 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken December Søndag

Læs mere

I marts blev der afholdt valg til Bruger-/Pårørenderådet samt generalforsamling i støtteforeningen, som nu er sammensat af følgende medlemmer:

I marts blev der afholdt valg til Bruger-/Pårørenderådet samt generalforsamling i støtteforeningen, som nu er sammensat af følgende medlemmer: På grund af travlhed og sygdom fik vi ikke udgivet noget nyhedsbrev i april, så denne publikation indeholder lidt nyt for to måneder. Fredagsbar har vi tidligere haft på programmet, og Bodil har nu valgt

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Lørdag 19-03-2016 Fiskefrikadeller med krydret tomatsauce, majs & kartofler Sprængt svinekam med aspargessauce, gulerodsmix og kart. Stikkelsbær-kiwigrød med sødmælk Tomatsuppe med nudler Søndag

Læs mere

Beboerblad for Arresø Plejecenter, Løvdalen og Humlehaven. Arresø Plejecenter

Beboerblad for Arresø Plejecenter, Løvdalen og Humlehaven. Arresø Plejecenter Arresø Plejecenter Humlehaven Løvdalen Plejecentret Løvdalen og Plejecentret Humlehaven blev sammenlagt til en virksomhed med en ledelse pr. den 1. maj 2011. Plejecentret vil dog forsat have 2 adresser.

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Så kom den.. - sneen.

Så kom den.. - sneen. Så kom den.. - sneen. Sjov Motion hver onsdag. *- Kære læsere. Sneflokke kommer vrimlende Det var Else bolig 256, der gav mig et ordentligt smil en mandag morgen sidst i januar. Og samtidig fortalte hun

Læs mere