E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 26. marts 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 26. marts 2019"

Transkript

1 E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 26. marts 2019

2 Dagsorden er som følger: 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Fremlæggelse af årsregnskab Fremlæggelse af a) ART-TEKs tilstandsvurdering og budgetplan samt bestyrelsens vedligeholdelsesplan b) Budget 2019 til godkendelse Forslag fra bestyrelsen eller medlemmer 1. Bestyrelsen foreslår iværksættelse af større vedligeholdelsesarbejder i John Pontoppidan m.fl. foreslår etablering af dørtelefoner og låse på yderdøre Valg af bestyrelse Valg af revisor Eventuelt

3 1. Valg af dirigent og referent

4 2. Bestyrelsens beretning Tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan Veje og stier Rørbrud Rottespærre Daglig drift og pasning af ejendommen Haveudvalg Parkering Bredbånd

5 2. Bestyrelsens beretning Tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan Bestyrelsen har udarbejdet en vedligeholdelsesplan baseret på en tilstandsvurdering og budgetplan lavet af det rådgivende ingeniørfirma ART-TEK ApS. Alle tre er uddelt til foreningens medlemmer som en del af generalforsamlingsindkaldelsen. Bestyrelsen har fokuseret på at holde vedligeholdelsesomkostningerne så lave som muligt samt, at arbejder ikke udføres for tidligt.

6 2. Bestyrelsens beretning Tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan De fire væsentligste vedligeholdelsesarbejder på planen: Ejendommens tage skal have nyt tagpap i Omkostning: Ca. 10 mio kr. Indtrængende fugt i fire sydgavle udbedring så snart årsagen er kendt. Omkostning forventes at blive på 1.5 mio kr. eller mindre. Ejendommens kloakker. Relining skønnes at koste 1.5 mio kr. Maling af vinduer og døre. Skønnes at koste 1.5 mio. kr. NB: Til ovennævnte priser skal lægges rådgivning og administration

7 2. Bestyrelsens beretning Tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan Ejendommens tage skal have nyt tagpap i 2023.

8 2. Bestyrelsens beretning Tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan Indtrængende fugt i fire sydgavle udbedring så snart årsagen er kendt. Omkostning forventes at blive på 1.5 mio kr. eller mindre.

9 2. Bestyrelsens beretning Tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan Ejendommens kloakker:

10 2. Bestyrelsens beretning Tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan Maling af vinduer og døre. Skønnes at koste 1.5 mio. kr. Udskiftning af alle vinduer og skodder koster over 10 gange så meget.

11 2. Bestyrelsens beretning Veje og stier Der er blevet tjæret revner i vejene i efteråret P-båse og andre markeringer bliver frisket op i løbet af foråret Revner opstået i banestien pga. rødder bliver udbedret inden udgangen af marts 2019

12 2. Bestyrelsens beretning Rørbrud Der har været et rørbrud på koldtvandsforsyningen til varmecentralen. Hele ejendommen var berørt. Mindre vandskade i varmecentralen. Arbejdet med følgereparationer er endnu ikke afsluttet.

13 2. Bestyrelsens beretning Rørbrud

14 2. Bestyrelsens beretning Rørbrud

15 2. Bestyrelsens beretning Rottespærre

16 2. Bestyrelsens beretning Daglig drift og pasning af ejendommen Varetages fortsat af Egedal Anlæg- & Ejendomsservice i samarbejde med bestyrelsen og administrationen. Misbrug af affaldsskakte udgør stadig et problem.

17 2. Bestyrelsens beretning Daglig drift og pasning af ejendommen

18 2. Bestyrelsens beretning Haveudvalg Bestyrelsen har standset arbejdet med udarbejdelse af en ny haveplan af økonomiske årsager. I stedet er der afsat et fast årligt beløb til en gartner. Der er mange steder, hvor terræn har fald mod bygningerne. Dette vil bliver korrigeret.

19 2. Bestyrelsens beretning Haveudvalg

20 2. Bestyrelsens beretning Parkering

21 2. Bestyrelsens beretning Bredbånd Bestyrelsen har indhentet priser fra fire bredbåndsleverandører og haft kontakt med yderligere to. En investering på lidt under kr. (ca kr. pr lejlighed) vil give meget hurtigt bredbånd for 100 kr. pr. måned. Da billigste ADSL og YouSee bredbånd pt. koster 235 kr., vil investeringen for alle, der har en bredbåndsforbindelse via et stik i væggen i dag, være tjent ind på mindre end 3 år.

22 Spørgsmål?

23 3. Fremlæggelse af årsregnskab

24 4a) Vedligeholdelsesplan (bilag 4)

25 Ibstrupparken 3 vedligeholdelsesplan og budget 2019 Pkt. 4a og 4b på Ibstrupparkens generalforsamling 26. marts 2019

26 Pkt 4a: Hovedpunkter i bestyrelsens forslag til vedligeholdelsesplan Indhold af plan Plan er baseret på ART-TEKs tilstandsrapport og budgetplan med følgende justeringer: Yderligere undersøgelser af sydgavle, kloakker og vinduer. Reduktion af vedligeholdelsesomfanget f.eks. interval for rensning/vedligehold tagrender er sat til hvert andet år i stedet for hvert år. Flytning af ikke-kritiske vedligeholdelsesarbejder til 2023., f.eks trapper udv. samt kældertrapper. Installation af lovpligtige vandmålere. Ingen haveplan, men afsætning af flere midler til løbende havearbejde. Midtvejs tilstandsrapport. Der er ikke indregnet inflation, rådgivning foretages kun på de største vedligeholdelsesarbejder, og der medregnet et fast beløb pr. år til uplanlagte vedligeholdsarbejder.

27 Pkt 4a: Hovedpunkter i bestyrelsens forslag til vedligeholdelsesplan Omkostninger De samlede omkostninger i perioden er estimeret til ca. 29 mio. kr.(ekskl. 2018), hvor store vedligeholdelsesarbejder udgør ca. 18,5 mio. kr. excl. rådgivning og løbende reparation og vedligehold udgør 4.5 mio. kr.. Store vedligeholdelsesarbejder i perioden består af: Tag udgør ca. 10 mio. kr. excl. rådgivning (planlagt udført i 2023) Vinduer m.m. udgør ca. 4.2 mio. kr. excl. rådgivning (planlagt udført i 2019 og 2025) Kloakker udgør ca. 1.7 mio. kr. excl. rådgivning (planlagt udført i 2019) Sydgavle udgør 1.5 mio. kr. excl. rådgivning (planlagt udført i 2019)

28 Pkt. 4a: Hovedpunkter i bestyrelsens forslag til vedligeholdelsesplan Finansiering Finansieringen af planen foreslås som følger: udgifter finansieres ved: En stigning i den ordinære opkrævning fra 235 kr. pr. fordelingstal pr. måned til 250 kr. pr. fordelingstal pr. måned. Optagelse af en kassekredit på max 3.5 mio. kr udgifter finansieres ved: Fortsat opkrævning af 250 kr. pr. fordelingstal pr. måned. Optagelse af et fælleslån til dækning af et forventet lånebehov på ca. 15 mio. kr. i 2023 svarende til: Lejligheder med fordelingstal 6 skal finansiere en andel på ca kr. Lejligheder med fordelingstal 9 skal finansiere en andel på ca kr.

29 Pkt 4b: Hovedpunkter i bestyrelsens forslag til budget 2019 Driftsposter (pkt 1-7) på i alt kr., der er en fremskrivning baseret på eksisterende leverandøraftaler, forventet forbrug m.m.. Samlet vedligehold (pkt 8) på i alt kr. bestående af: Reparation/vedligehold jf. vedligeholdelsesplan på i alt kr. Planlagt vedligeholdelse jf. vedligeholdelsesplan på i alt kr. Hensættelse til større vedligeholdelse på i alt kr. Ekstraordinær vedligeholdelse på i alt kr. til dækning af uforudsete udgifter ifm planlagte vedligeholdelsesarbejder. Samlede nettoudgifter på i alt kr.. Ordinære opkrævninger på kr., der indeholder en foreslået stigning fra 235 kr. til 250 kr. pr. fordelingstal pr. måned i det opkrævede beløb. Et samlet underskud på i alt kr., der foreslås finansieret på følgende vis: Egne likvide midler på i alt kr. Restfinansiering ved optagelse af kassekredit max kr.

30 4b) Budget for 2019 (bilag 5)

31 5. Forslag fra bestyrelsen eller medlemmer 5.1 Bestyrelsen stiller forslag om iværksættelse af større vedligeholdelsesarbejder i 2019 Bestyrelsen bemyndiges til at optage en midlertidig kassekredit eller et byggelån med et beløbsmaksimum på 3.5 mio kr. med udløb i 2023.

32 5. Forslag fra bestyrelsen eller medlemmer 5.2 Forslag om etablering af dørtelefon og låse på yderdøre John Pontopidan, 205, 2th. m.fl. stiller forslag om dørtelefon og låse på yderdøre. Bestyrelsen har modtaget et tilbud på kr. pr. lejlighed for et simpelt anlæg og kr. pr. lejlighed for et anlæg med video. Tilbuddet omfatter ikke selve låsen m.m.

33

34 6. Valg af bestyrelse Modtager (gen)valg: Per Deleuran (179, st.mf.) Jørgen Eriksen (181, 2.tv.) Poul Wammen (177, st.tv.) Modtager (gen)valg som suppleant: Mogens Pedersen (157, 2.tv.) Thomas Schougaard (157, 2.th.)

35 7. Valg af revisor

36 8. Eventuelt

37 Tak for i dag!

Generalforsamling E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 2017 E/F Ibstrupparken III Agenda 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af årsregnskab 4. Fremlæggelse af 1. Vedligeholdelsesplan til godkendelse 2.

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år 3.Fremlæggelse af fordelingsregnskabet for det forløbne

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden Valg af dirigent og referent 1)Bestyrelsens beretning 2)Fremlæggelse af fordelingsregnskabet 3)Vedligeholdelse af ejendommen a)bestyrelsens vedligeholdelsesplan

Læs mere

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Generalforsamling 2008 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Fremlæggelse af årsrapport 4.Vedligeholdelsesplan 5.Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2014

Ordinær Generalforsamling 2014 Ordinær Generalforsamling 2014 8. maj 2014 Dagsorden Dagsorden i henhold til vedtægternes 9, stk. 1. 1) Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 2) Bestyrelsens forelæggelse af årsregnskab. 3)

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården Drejøgade 26F kld. * 2100 København Ø * Mobil Mail: * Hjemmeside:

Ejerforeningen Drejøgården Drejøgade 26F kld. * 2100 København Ø * Mobil Mail: * Hjemmeside: Ejerforeningen Drejøgården Drejøgade 26F kld. * 2100 København Ø * Mobil 25140719 Mail: kontoret@drejoegaarden.dk * Hjemmeside: www.drejoegaarden.dk 1. Valg af dirigent og referent DAGSORDEN Ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Ekstra Ordinær Generalforsamling Torsdag d. 24. September 2009

Ekstra Ordinær Generalforsamling Torsdag d. 24. September 2009 Ekstra Ordinær Generalforsamling Torsdag d. 24. September 2009 Dagsorden er følgende: 1) Valg af dirigent og referent 2) Gennemgang af hovedpunkter og konklusioner i den af foreningens tekniske rådgiver

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år 3) Fremlæggelse af fordelingsregnskabet for det

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende:

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Odinsvej 1,1A og 1B. Generalforsamlingen afholdes enten søndag den 7. december

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Generalforsamlingsreferat

Generalforsamlingsreferat År 2016, tirsdag den 31. maj kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggertorvet. Til stede på generalforsamlingen var personligt eller ved fuldmagt repræsentanter for følgende

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Side 1 af 5 Dato : 8. maj 2000 Referat fra : Ordinær generalforsamling for Forening : Sted : Navernes lokale Dato : Onsdag d. 26. April 2000 Kl : 19,00 Dagsorden var : Punkt Vedrørende Bilag 1. Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

Referat for E/F Rosagården 1-5

Referat for E/F Rosagården 1-5 Referat for E/F Rosagården 1-5 Der blev afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1 5, den 30. april 2015 kl. 19:00, på Østervangsskolen, biologilokale, Astersvej 15, 4000 Roskilde

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING 2013 E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING 2013 E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB SØ, VALBYGÅRDSVEJ 76A ST.TH, 2500 VALBY - TLF. 40 30 79 30 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING 2013 E/F VALBYGÅRDSVEJ

Læs mere

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B ADR. FORMAND ALLAN RASMUSSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 B, ST.TV., 2500 VALBY - TLF. & FAX 36 17 51 12 Valby, fredag den 28. maj 2004 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN

Læs mere

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Willemoesgade 32-36 Onsdag den 11. maj 2005, afholdtes ordinær

Læs mere

Vedligeholdelsesplan 2013

Vedligeholdelsesplan 2013 Vedligeholdelsesplan 2013 Med udgangspunkt i bygningsgennemgangen fra 2008 suppleret med vores egne observationer siden da.. Samt de projekter der ikke blev vedtaget i 2012 har forårsaget at vi har lavet

Læs mere

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 1. Valg af dirigent og referent Bjarne Sjørup Sørensen blev valgt til dirigent. Steffen Klemmensen

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Tirsdag den 5. juli 2016, kl. 18:30, blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Vesterbrogade 114-116 med en dagsorden

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 24. maj 2018

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 24. maj 2018 Ejerforeningen Nordre Munkegård Velkommen til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 24. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Det reviderede årsregnskab 4. Indkomne

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Sankt Hans Torv 3

Ejerlejlighedsforeningen Sankt Hans Torv 3 Ejerlejlighedsforeningen Sankt Hans Torv 3 Årsregnskab 2018 Godkendt på den ordinære generalforsamling, den. maj 2019 Dirigent: Bestyrelsens beretning Det har været et stille år i ejerforeningen, hvilket

Læs mere

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34.

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. Til stede var: Morten Kryger, Tartinisvej 30, st.tv., Katja Mynster

Læs mere

Ordinær generalforsamling E/F Søborg Vænge Tirsdag den 23. april 2019

Ordinær generalforsamling E/F Søborg Vænge Tirsdag den 23. april 2019 Ordinær generalforsamling E/F Søborg Vænge Tirsdag den 23. april 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Kort præsentation af bestyrelsesmedlemmer 3. Formandens beretning om det forløbne år 4.

Læs mere

V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF Valby, den 6. maj 2009

V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF Valby, den 6. maj 2009 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF. 86 18 06 87 Valby, den 6. maj 2009 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015

Referat af generalforsamling 2015 Tidspunkt: 24.03.2015 Sted: Odinsvej 1A, 2. sal. Referat af generalforsamling 2015 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Tilstedeværende: 1A st. Maria 1A 1. sal Bodil & Keld 1A 2.sal Dieter &

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år 3.Fremlæggelse af fordelingsregnskabet for det forløbne

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling i E/F Søborg Huse Blok E

Referat fra ekstraordinær generalforsamling i E/F Søborg Huse Blok E Referat fra ekstraordinær generalforsamling i E/F Søborg Huse Blok E Ejerforeningen afholdt ekstraordinær generalforsamling tirsdag 23. september 2014, kl. 18:00 hos Nielsen & Thomsen Advokater, Østbanegade

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00 Afholdelse hos Agnethe, Violvej 140B. Dagsorden: i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Horsens d. 7. april 2015 OBS vi mødes

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Velkommen til ekstraordinær generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Velkommen til ekstraordinær generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Velkommen til ekstraordinær generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Orientering om gavlprojektet, herunder de gennemførte undersøgelser og Rambølls tidsplan

Læs mere

Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27

Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27 Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i ejerforeningen - onsdag d.27.05 2009 k1.19 i Caf6 Fortegården, Femmøllervej 10 med indgang ved nye hvide

Læs mere

advokater REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i:

advokater REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i: Marianne Wittenkamp Elisagårdsvej 5, 3.sal 4000 Roskilde Tlf. 4635 4017 Sagsnr. 3310029-MW/LHO 6. november 2018 REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i: Spejderhytten

Læs mere

Til andelshaverne i. AB Paludan Müllers Vej 9. Skibby, den 24.03.2015 J.nr. 1053 Initialer: BN/- Vedrørende: Referat af ordinær generalforsamling i

Til andelshaverne i. AB Paludan Müllers Vej 9. Skibby, den 24.03.2015 J.nr. 1053 Initialer: BN/- Vedrørende: Referat af ordinær generalforsamling i Til andelshaverne i AB Paludan Müllers Vej 9 Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 Telefax +45 36 44 11

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

E/F Trekanten Tagprojekt - Orienteringsmøde. 02-Mar Velkommen

E/F Trekanten Tagprojekt - Orienteringsmøde. 02-Mar Velkommen E/F Trekanten Tagprojekt - Orienteringsmøde 02-Mar-2016 Velkommen 1 Dagsorden 18:30 1. Introduktion Bestyrelsen 19:15 2. Projektplan Tagprojekt Bestyrelsen Byggeledelse 3. Tagprojekt - Spørgsmål / Svar

Læs mere

Ad. 1. Valg af dirigent Niels Jørgensen blev valgt som dirigent. Ad. 2. Valg af referent Helle Birch Schmidt blev valgt som referent.

Ad. 1. Valg af dirigent Niels Jørgensen blev valgt som dirigent. Ad. 2. Valg af referent Helle Birch Schmidt blev valgt som referent. Referat fra ekstraordinær generalforsamling om vedligeholdelse af vinduer Ejerlejlighedsforeningen Willemoesgade 41-43. Onsdag den 2.september 2015 kl. 19.00 DAGSORDEN FOR DEN EKSTRAORDINÆRE GENERALFORSAMLING

Læs mere

BELLEVUE I. Referat fra ordinær generalforsamling i AB Bellevue I torsdag, den 12. april 2007

BELLEVUE I. Referat fra ordinær generalforsamling i AB Bellevue I torsdag, den 12. april 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i AB Bellevue I torsdag, den 12. april 2007 Som dirigent blev valgt Jesper Bladt Jørgensen og han konstaterede herefter, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16 Referat ordinær generalforsamling A/B Ærtevej 8-16 År 2012, den 30. april afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Ærtevej 8-16 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling. d. 26. april Bestyrelsen Frøbels Allé og Ewaldsensvej

Generalforsamling. d. 26. april Bestyrelsen Frøbels Allé og Ewaldsensvej Generalforsamling d. 26. april 2017 Bestyrelsen Jette Veile Christensen Kenneth Nielsen Magnus Elleby Martine Eriksen Peter Madsen 27-04-2017 Frøbels Allé og Ewaldsensvej 1 Generalforsamling d. 26 april

Læs mere

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 29. April 2015

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 29. April 2015 Generalforsamling EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 29. April 2015 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent Dagsorden 3. Formandens beretning om det forløbne år 4. Regnskab 2014, revisors påtegning, samt driftsbudget

Læs mere

AIB Lille Odinshøj. På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling, tirsdag den 23. april 2013 kl. 18.45.

AIB Lille Odinshøj. På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling, tirsdag den 23. april 2013 kl. 18.45. Til medlemmerne af 8. april 2013 J.nr. 61718 AIB Lille Odinshøj På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling, der afholdes tirsdag den 23. april 2013 kl. 18.45 i selskabslokalet

Læs mere

Dette giver et fremmøde på 6.770/ per fordelingstal svarende til 51,94%

Dette giver et fremmøde på 6.770/ per fordelingstal svarende til 51,94% År 2001, tirsdag den 30. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var ejerne

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år 3) Fremlæggelse af fordelingsregnskabet for det

Læs mere

Ejerforeningen Dommervænget 4-14

Ejerforeningen Dommervænget 4-14 Ejerforeningen Dommervænget 4-14 År 2006, onsdag den 25. oktober, kl. 18,30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 hos Strandberg, Skomagergade 11 4000 Roskilde. Tilstede

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Sankt Hans Torv 3

Ejerlejlighedsforeningen Sankt Hans Torv 3 Ejerlejlighedsforeningen Sankt Hans Torv 3 Årsregnskab 2014 Godkendt på den ordinære generalforsamling, den, juni 2015 Dirigent: Bestyrelsens beretning Ejerlejlighedsforeningens drift i det forløbne år

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Victor Bendix Gade 16-24 Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Hos Advokaterne Arup & Hvidt, Nørre Voldgade 88, 1358 København K Til stede var ejerne

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING --oo0oo-- LØRDAG DEN 19. SEPTEMBER 2015, KL. 15,00 ODENSE MALERLAUG S LOKALER Klokkestøbervej 33, 5230 Odense M --oo0oo-- Projekt: istandsættelse af trappeopgange

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Tirsdag den 28. marts 2017, kl. 19:00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Katrinebjergparken,

Læs mere

2 Bestyrelsens beretning

2 Bestyrelsens beretning SIDE! 1/! 4 GENERALFORSAMLING AB MARINAEN III DATO 2018.03.22 DELTAGERE AFBUD REFERENT Mark DAGSORDEN 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsens beretning 3 Forelæggelse af årsregnskab og revisionsberetning samt

Læs mere

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d., kl. 19.00 Repræsenteret på generalforsamlingen var 2001 stemmeberettigede fordelingstal eller 23 lejligheder, heraf 168 i fordelingstal som fuldmagter,

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) i kontorfællesskab med BJØRN NIELSEN J.nr. 600211 HO/mh 600211 HO

Læs mere

Ejerforeningen Vesterbrohus

Ejerforeningen Vesterbrohus Ejerforeningen Vesterbrohus Vesterbro 39 og Kirkegårdsgade 2, 9000 Aalborg Referat fra generalforsamling den 8. maj 2014 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens

Læs mere

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2018

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2018 E/F Solvej Referat af ordinær generalforsamling 2018 Tirsdag den 25. september 2018 kl. 19.00 blev der holdt ordinær generalforsamling i E/F Solvej i Restaurant Allégade 10, Frederiksberg. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 27 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Samejet Øster Søgade 96, 2100 København Ø

Samejet Øster Søgade 96, 2100 København Ø REFERAT Projekt Øster Søgade 96 Emne Ordinær Generalforsamling Dato 2011-08-30 Sted Tine og Christian, stuen til venstre Møde nr. 01 Referent Christian Østerby Knudsen Deltagere 5 th Thomas Belsø tb@belso.dk

Læs mere

År 2013 tirsdag den 2. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling for E/F Øresund i Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 6, 2300 København S.

År 2013 tirsdag den 2. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling for E/F Øresund i Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 6, 2300 København S. Referat ordinær generalforsamling for E/F Øresund År 2013 tirsdag den 2. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling for E/F Øresund i Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 6, 2300 København S. Mødt

Læs mere

Traneparken - fællesskab holder os flyvende!

Traneparken - fællesskab holder os flyvende! Referat af ordinær generalforsamling 29. marts 2017 Fremmødte: TD7, TD13, TD21 TH7, TH10, TH12, TH21, TH35 Der har i årets løb været ejerskifte i 3 ejendomme. Det blev konstateret at der er indkaldt rettidigt

Læs mere

E/F Trekanten - Generalforsamling mandag den 28. april Velkommen

E/F Trekanten - Generalforsamling mandag den 28. april Velkommen E/F Trekanten - Generalforsamling mandag den 28. april 2014 - Velkommen 1 Dagsorden Valg af dirigent og referent 1. Formandens beretning for det forløbne år 2. Forelæggelse af revideret Årsrapport for

Læs mere

E/F Tyreengen 2-56 Ejd.nr.: REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Tyreengen 2-56, 4220 Korsør

E/F Tyreengen 2-56 Ejd.nr.: REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Tyreengen 2-56, 4220 Korsør Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Tyreengen 2-56 Ejd.nr.: 2-341 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Tyreengen 2-56, 4220

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11 Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine Anette Kirkeskov HD EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

Indkaldelse til GENERALFORSAMLING Tirsdag den 4. marts 2014, kl. 19.30 Stensbjerg 8, 1.tv.

Indkaldelse til GENERALFORSAMLING Tirsdag den 4. marts 2014, kl. 19.30 Stensbjerg 8, 1.tv. Indkaldelse til GENERALFORSAMLING Tirsdag den 4. marts 2014, kl. 19.30 Stensbjerg 8, 1.tv. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning (se vedhæftede) 3. Gennemgang og godkendelse

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Generalforsamlingsreferat Side 1 af 5 16. april 2010 Referat fra Ordinær generalforsamling Forening E/F Matrikel 1386, Ingerslevsgade 108 / Krusågade 35 Sted Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld. tv.

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. 3. april 2004/cfa Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Årsberetning 2. Gennemgang af regnskab for 03/04 3. Gennemgang af budget

Læs mere

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering om klimasikring, Lokal Afledning af Regnvand

Læs mere

REFERAT. EDVARD NIELSEN & Partnere

REFERAT. EDVARD NIELSEN & Partnere EDVARD NIELSEN & Partnere Advokat Peter Skrøder Jakobsen Algade 1-7 4000 Roskilde Tlf. 4635 4017 Sag nr.: 25-73567-PSJ/CF REFERAT fra ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1-5 tirsdag

Læs mere

Velkommen til. Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018

Velkommen til. Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018 Velkommen til Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018 Dagsorden Valg af dirigent Bestyrelsens beretning Aflæggelse af årsregnskab Indkomne forslag Dispensation for lokalplan nr. 188 Vedtagelse

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Tirsdag den 24. maj 2016

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Tirsdag den 24. maj 2016 Ejerforeningen Nordre Munkegård Velkommen til Ordinær Generalforsamling Tirsdag den 24. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Det reviderede årsregnskab 4. Indkomne

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Generalforsamling 10. marts 2016. E/F Enghavehus

Generalforsamling 10. marts 2016. E/F Enghavehus Generalforsamling 10. marts 2016 E/F Enghavehus E/F Enghavehus Generalforsamling 10. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning 3. Årsregnskab 2015

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset.

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset. Grundejerforeningen Vestre Kvarter bestyrelse@vestrekvarter.dk / www.vestrekvarter.dk v. Tomas Nielsen Vestre Alle 76 3500 Værløse Mobil: 2910 4686 Til Grundejerne i Vestre Kvarter I forlængelse af vores

Læs mere

Dato for referat: 10. juni 2003

Dato for referat: 10. juni 2003 Side 1 af 5 Dato for referat: 10. juni 2003 Referat fra: Ordinær generalforsamling for Forening: Sted: Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld. Tv. Dato: Mandag, den 2. juni 2003 Kl.: 18.30 Dagsorden

Læs mere

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse.

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse. År 2002, tirsdag, den 29. oktober kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var

Læs mere

Generalforsamling d. 27/11-13

Generalforsamling d. 27/11-13 Generalforsamling d. 27/11-13 Punkt 1 Valg af dirigent: Christina Frost Generalforsamlingen er lovligt indkaldt og forsamlingen er beslutningsdygtige. Ingen kommet med forslag eller andet de ønsker taget

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2013 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 26. september 2013 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Brian, Jacob, Søren, Betina, Arne (Suppleant) og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte:

Læs mere

Dette giver et fremmøde på 7.494/ per fordelingstal svarende til 57,50%.

Dette giver et fremmøde på 7.494/ per fordelingstal svarende til 57,50%. År 2000, onsdag den 25. oktober kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var ejerne

Læs mere

REFERAT. E/F Englandsvej 34 B, C, D ordinær generalforsamling

REFERAT. E/F Englandsvej 34 B, C, D ordinær generalforsamling Frederiksberg, 24-04-2013 Kundenr. 108-250 Sagsnr. 12-20493 Dok.nr. 13-63878 Direkte tlf. +45 39 46 64 38 tsh@deas.dk REFERAT E/F Englandsvej 34 B, C, D ordinær generalforsamling Mødested: DEAS, Dirch

Læs mere

Bilag til emnet Asfaltering af grundejerforeningens veje og stier

Bilag til emnet Asfaltering af grundejerforeningens veje og stier Grundejerforeningen Hasselbakken af 1988 Ekstraordinær generalforsamling den 9. december 2014 Bilag til emnet Asfaltering af grundejerforeningens veje og stier Dette bilag indeholder materiale til punkt

Læs mere

HOAF s ordinære generalforsamling 2016

HOAF s ordinære generalforsamling 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Formandens beretning for 2015. 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2015 (Regnskabet kan ses på infokanalen). 4. Forslag fra bestyrelse

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Side 1 af 6 E/F Matrikel 1386, Ingerslevsgade 108/Krusågade 35, d. 25-03-2009

Generalforsamlingsreferat Side 1 af 6 E/F Matrikel 1386, Ingerslevsgade 108/Krusågade 35, d. 25-03-2009 Generalforsamlingsreferat Side 1 af 6 Dato: 26. marts 2009 Referat fra Ordinær generalforsamling Forening E/F Matrikel 1386, Ingerslevsgade 108/Krusågade 35 Sted Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld.

Læs mere

Målet med etableringen af Ganløse Vandværk - er at fremtidssikre prisen for og kvaliteten af vort vand i Ganløse.

Målet med etableringen af Ganløse Vandværk - er at fremtidssikre prisen for og kvaliteten af vort vand i Ganløse. Der indkaldes til Generalforsamling for Ganløse Nordre Vandværk A.m.b.a. (GNV) mandag 31 marts kl 19.00 på Rytterskolen* Dagsorden for den ordinære generalforsamling har følgende punkter: 1. Valg af dirigent

Læs mere

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Side 1 af 6 REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG DEN 23. JUNI 2014, KL. 17,30 i BUTIKKEN Projekt udskiftning af vinduer og døre samt istandsættelse af trappeopgange Referat iht. dagsorden: På

Læs mere

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006. Dagsorden

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006 Dato og tid: Onsdag den 26. april 2006 kl. 19:00 21:00 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld. tv 1705 København

Læs mere

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 2005

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 2005 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 2005 Dato og tid: tirsdag den 15. februar 2005 kl. 19 30-20 30 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld. tv 1705

Læs mere

Referat fra Andelsboligforeningen Posekærparkens ordinære generalforsamling

Referat fra Andelsboligforeningen Posekærparkens ordinære generalforsamling Referat fra Andelsboligforeningen Posekærparkens ordinære generalforsamling Onsdag den 15. maj 2019 kl. 19.00 i Fællesrummet Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen forslog Eigil Riber, som blev enstemmigt

Læs mere

REFERAT. af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i:

REFERAT. af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i: Marianne Wittenkamp Allehelgensgade 19 4000 Roskilde Tlf. 4635 4017 Tlf. 4636 2244 Sagsnr. 3310029-MW/LHO 25.oktober 2017 REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Budgetrapport E/F Øresundsparken Budgetår: foreslået

Budgetrapport E/F Øresundsparken Budgetår: foreslået Budgetrapport Budgetår: 2014 - foreslået Vest Administrationen A/S Gammel Vartorv Vej 20 2900 Hellerup Tlf: 3324 6126 Web: www.vestadm.com Budget 2014 version 07a Side 1 af 8 Nøgletal: 2014 - foreslået

Læs mere