Beskrivelse Tagrenovering m.v. Egegade 14-16

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beskrivelse Tagrenovering m.v. Egegade 14-16"

Transkript

1 AKi Rådgivning ApS, Slotsherrensvej 215, 2610 Rødovre Telefon Telefax Mobil Emuil Beskrivelse Tagrenovering m.v. Egegade 14-16

2 lndholdsfortegnelse TTDSILAN (nonnlønrc, ITNDER UDARBEJDELsE)..."... "...2 ENTREpRENØRENS KoNTRoL oc DoKLMENTATroN..."....."...".."..4 ByccpplaosENs ETABLERTNG og DRrFT..."."... "...".."...4 VELFÆRDSFORANSrALTNrNGER.."......"...4 Onc,qNrseloN AF INTERNT SIKKERHEDSARBEJDE...""...5 SaN4ensslor oc ARBEJDETS FREMME..."...""...5 MUR.ER- OGMALERARBEJDET MuRnRenselDET - G8NERELT..." TAGARBEJDET (BLTKKENSLAGER)...11 MerennLrpoRSKRrFTER vedr" zrnk

3 FÆLLESBETINGELSER Fællesbetingelser Generel orientering Arbej det udføres for Andel sboli gforenin gen E gegad e 4 - I 6. Arbejdet udføres af entreprenøren) som er den udvalgte tilbudsgiver. Projektering og byggeledelse varetages af: AKI Rådgivning ApS, Slotsherrensvej 215,2610 Rødovre. Alle arbejder skal udføres fuldt færdige med samtlige biydelser, som hører til det pågældende arbejde. Alle materialer leveres af entreprenøren. Alt affald bortskaffes af entreprettøren. Udgifter til velfærdsforanstaltninger honoreres ikke særskilt. Daglig oprydning og renholdelse i hele arbejdsperioden påhviler entreprenøren. Ansvar for vandindtrængen i forbindelse med renoveringsarbejderne påhviler entreprenøren i hele byggeperioden. Ansvar for beskadigelse af tilstødende bygningsdele påhviler entreprenøren. Projektet udbydes i hovedentreprise. Desuden er der lagt op til, at der skal tilbydes alternative byggekomponenter.

4 FÆLLESBETINGELSER Aftalegrundløget For tilbud og arbejdets udførelse gælder følgende i rangorden: 1. Eventuellerettelsesbreve. 2. Udbudsskrivelse, tilbudslister og nærværende beskrivelse samt beskrivelser i tilbudslister. 3. Tegningerne: 101, 20I, 202, 210 o9220 dateret Udbudstidsplan jf. udbudsbrev. 5. Almindelige betingelser for arbejder og leverancer i bygge og anlægsvirksomhed, AB 92, med tilføjelser og ændringer i henhold til nærværende beskrivelse. 6. De af Dansk Ingeniørforening udarbejdede forskrifter og normer, Dansk Standard vedr. arbejder og materialer, gældende Eurocodes og nationale annekser, SBl-anvisninger, leverandøranvisninger samt andre alm. anerkendte vejledninger og anvisninger. 7. Erhvervs- og boligstyrelsens vejledning Kvalitetssikring i Byggeriet apål2003. Entreprenørens kvalitetssikring er et bevidst og omhyggeligt mestertilsyn, klarhed over formålet med kontrollen, hvad der kontrolleres, hvordan kontrollen udføres, hvor og hvor ofte kontrollen udføres, og hvem der har ansvaret for kvalitetssikringens systematiske gennemførelse og dokumentation. 8. De af offentlige myndigheder givne love, bekendtgørelser, cirkulærer, regulativer, nortner, bestemmelser m.v. herunder Arbejdstilsynets forordninger samt forsyningsmyndighedernes bestemmelser. Tidsplan (foreløbig, under udørbejdelse) Arbejdet skal udføres i første halvdel at fu 201l. I forbindelse med indgåelse af kontrakt udarbejder entreprenøren en endelig tidsplan for alle delaktiviteter. Ved overskridelse af den endeligt udarbejdede tidsplan betales dagbøder kr. 2000,-/søgnedag. Tilbudsindhentning Bygherren forbeholder sig ret til frit at vælge mellem de indkomne tilbud samt at fravælge enkeltydelser på tilbudslisterne uden hensyn til AB92 $14 stk. 3. Ønskede tilbud på alternative udførelser indføjet i beskrivelsen eller angivet på tilbudslister skal udffldes som angivet ved de ønskede alternativer. Alle tilbud skal afgives på de udleverede løse tilbudslister. Afgivne enhedspriser skal indeholde alle tillæg for fragt, omkostninger og alle ydelser i henhold til gældende overenskomster og lovgivningen. Enhedspriserne er gældende på lige fod med den totale pris for en post. Entreprenørerne skal selv - på grundlag af tegninger, beskrivelser og egne målin gerloptællinger kontrollere alle mængder/måi. EntreprenØren skal ligeledes gøre sig bekendt med de stedlige forhold. Udeladelse heraf medfører, at entreprenøren selv må bære eventuelle heraf følgende tab.

5 FÆLLESBETINGELSER Hvor entreprenøren skal anføre pris for anstilling, skal den faste sum for anstilling indeholde alle udgifter i forbindelse med tilrigning, drift, ryddeligholdelse og afrigning af arbejdsplads. Terminer og tidsfrister Entreprenøren skal i tidsplanen indarbejde eventuelle ventetider som følge af vejrlig, der er normalt for årstiden, og som umuliggør gennemførelse af god kvalitetsmæssig gennemførelse af arbejderne. Ønsker entreprenøren ekstrabetaling for ventetider som følge af vejrlig, skal entreprenøren sandsynliggøre, at vejrforholdene afriger fra normale danske vejrforhold ved passende dokumentation fra DMI. Entreprenøren skal påvise, at den pågældende aktivitet var klar til udførelse på det aktuelle tidspunkt og skulle udføres i henhold til tidsplanen. Det antal vejrligsspilddage, entreprenøren skal indregne som normalt forekommende for den pågældende periode, bestemmes som 1,2 x middelværdien af det antal vejrlige spilddage, der kan fastsættes ud fra registreringer over en længere periode. Entreprenøren for vedligeholdelse af stillads skal som minimum indarbejde 3 vejrligsspilddage pr. måned i sin tidsplan. Entrepriseaftøle Inden indgåelse af entrepriseaftale skal der udarbejdes endelig tidsplan i samarbejde med bygherren. Tidsplanen skal overholde de i nærværende beskrivelse fastsatte tidsfrister og deltidsfrister og vil tjene som udgangspunkt for en eventuel vurdering af krav om dagbøder. S ikkerh e ds stillelse o g forsikring Sikkerhedsstillelse stilles af entreprenøren i form af tilbageholdelse i acontoudbetalingerne svarende til 15 % af entreprisesummen inden aflevering, l0 oå af entreprisesummen indtil anmærkningsfrit I års gennemsyn og herefter 2 oå ftem til anmærkningsfrit 5 års gennemsyn. Entreprenørenkan evt. stille sikkerhed i form af bankgaranti eller lignende. Entreprenøren skal have sædvanlig ansvarsforsikring for skader, for hvilke der er ansvar efter dansk rets almindelige regler. Forsikringen skal omfatte skader forårsaget af eventuelle underentreprenører. Entreprenøren skal inden kontraktindgåelse udlevere dokumentation for, at forsikringen er i kraft. Forsikringssummen skal mindst svare til den totale kontraktsum ved arbejdets begyndelse. Bygh erre n s b etaling sforpligtige ls e Bygherrens betalingsfrist på månedlige acontobetalinger er som angivet i AB92. Andragender om acontoudbetalinger fremsendes vedlagt kopier af tilbudslisterne, hvorpå entreprenøren angiver arbejdernes stade i procent af den samlede post i henhold til gennemgang på byggemøderne.

6 FÆLLESBETINGELSER Kvølitetssikring Entreprenøren skal udføre o g dokumentere kvalitetssikring. Alle materialer skal indkøbes med 5 års leverandøransvar for mangler. Det er entreprenørens ansvar at indhente og dokumentere leverandørens 5 års ansvar for mangler, i modsat fald er entreprenøren selv ansvarlig for materialerne i 5 års perioden. Kvalitetsstyringssystemet skal som minimum indeholde modtagekontrol, herunder dokumentation for rigtige materialer, registrering af temperaturer, kontrol af materialeblandinger og kontrol af vedhæftning af murer- og malermaterialer. Entreprenørens kontrol og dokumentution. Entreprenøren skal dokumentere overfor bygherren, at de kvalitetskrav, der er fastlagt i udbudsmaterialet, bliver opfi'ldt. Heraf følger at entreprenørenløbende sørger for, at der dels gennemføres en kvalitetskontrol af arbejdet og af leverancer hertil, dels tilvejebringes en dokumentation for at kvalitetskontrollen er udført, og at de specificerede kvalitetskrav er opfrldt. Manglende kontrol og/eller dokumentation bliver betragtet som en ikke opfzldt del af entreprenørens arbejde og vil bl.a. medføre tilbageholdelse på acontoudbetalinger og eventuel slutopgørelse, indtil forholdet er bragt i orden, uden ekstraudgifter for bygherren. Byggeplødsens etøblering og drift Byggepladsen skal indrettes iht. bekendtgørelse om indretning af byggepladser og lignende arbejdssteder efter lov om arbejdsmiljø. Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 589 af 22. juni 2001 med senere ændringer. Entreprenøren skal selv sørge for løbende renholdelse og bortskaffelse af eget affald. Det skal sikres, at kloakker ikke tilstoppes. Efter arbejdernes udførelse gennemfører murerentreprenøren en afsluttende rengøring af arealerne, der har været benyttet til arbejderne. Entreprenøren skal selv sørge for indhentning af alle fornødne tilladelser til opstilling af skurvogne containere m.v. Stiger skal fiernes fra stilladset hver aften af de håndværkere, som benytter stilladset. El-udtag (230V) forefindes i kælderen. Byggepladsens omføng Der er rådighed over haveareal omkring bygningen; men der skal udvises fornødent hensyn til græs og beplantning. Fornødne tilladelser til at anvende vejareal og sti skal indhentes af entreprenøren hos Kommunen. Ve lfæ r d sfo r ø n s t ø lt n i n g e r Det påhviler entreprenøren selv at etablere lovlige velfærdsforanstaltninger uden ekstra vederlag fra bygherren i form af skure m.v.

7 FÆLLESBETINGELSER t4-16,2200 Kbh. N Organisøtion øf internt sikkerhedsørbejde Sikkerhedsarbejderne vil blive koordineret i de perioder, hvor mere end 10 personer er beskæftiget samtidigt på byggepladsen. Entreprenøren er i henhold til gældende lov ansvarlig for, at de hos ham beskæftigede arbejder under forskriftsmæssige forhold, og han må selv - eller ved sin arbejdsleder - i tide forvisse sig om, at disse forhold er i orden. Arbejdet skal udføres således, at lovmæssige sikkerhedsforanstaltninger overholdes. Vi nt e rfo r a n st ø lt n i n g e r Samtlige nødvendige vinterforanstaltninger excl. snerydning skal være indeholdt i tilbudet såfrernt byggeperioden forlænges. Sømarbejde og arbejdets fremme Der afholdes ugentlige byggemøder. Der er pligt til deltagelse i byggemøderne. Arbejdet skal fremmes således, at der ikke opstår spildtid eller affolkning af byggepladsen.

8 TAG- og FACADEARBEJDET Murer- og malerarbejdet. Murerarbejdet - generelt, Murkronen og øverste gesimskant er omfattet af entreprisen. Arbejdets omføtter: l. Udskiftning af defekte sålbænke. 2. Reparation af revner i murværk og gesims (facade). 3. Nyt tegltag - Falstagsten som rød Hollander fra Monier. 4. Reparation af brandkamme mod naboejendomme, inkl. forhøjelse og nye afdækningstegl. 5. Fugning af gavlpartier mod naboejendomme (gavlstykker over tagfladen). 6. Malerbehandling af vinduer. Forskrffier: Murerhåndbogen , udgivet af Murerfagets Oplysningsråd. SBl-anvisning nr. 108, fugemasser og facadefuger. Anvendelsesforskrifter og udførelsesforskrifter og øvnge anvisninger for materialer udarbejdet afde respektive producenter og leverandører. B e s kytte ls e sfo r a n st øltn i n g e r : Entreprenøren skal sørge for, at materialer og leverancer, der lagres på byggepladsen ikke beskadiges. Renholdelse m.v.: Der skal foretages løbende oprydning efter egne aktiviteter således, at byggepladsen til enhver tid ved arbejdstids ophør fremstår ryddelig og fejet. Fortovet kan eventuelt afspærres delvist efter forudgående aftale med myndighederne. Tagrender (herunder tagnedløb) skal renses i forbindelse med aflevering af arbejdet. Stilløds Der skal etableres let stillads med flytbare konsoller. Stilladset skal være forsynet med skærm til tagrenovering. Al nødvendig stilladsbygning for entreprisen, skal være indeholdt i tilbudet inkl. al nødvendig aftlækning, afskærmning, eventuelle konsoller samt stilladslej e.

9 TAG- og FACADEARBEJDET Stilladset skal være forsynet med afdækning over indgangsdøre, således at beboere uhindret og uden at udsættes for nedfaldende byggematerialer kan færdes ind- og ud af bygningen. Huller i facaden efter stilladsopsætning skal udbedres. Materiøleforskrifter Mørtel til facadefueer oe revner: Der anvendes KC-mørtel/bakkematerialer. Mørtel skal svare til den oprindelige mørtel i kornstørrelse og farve. Taqsten: Skrå tage og brandkamme: Tegltagsten, type efter aftale. Arbejdets udførelse Fuger og revner udkradses 35 mm's dybde. Der fuges efter forudgående vanding. Knækkede mursten skal udskiftes. Sålbænke udskiftes i antal efter aftale såfremt overfladen er nedbrudt/delamineret. Tasdæknine med tesltagsten : Anvisning fra mur-tag.dk - "Tegl 36 Oplægningsvejledning" skal følges nøje. Ligeledes skal tagstensproducentens anvisning overholdes. Alle ydersten skal bindes, og derudover skal mindst hver anden sten bindes. Særlig udsatte sten skal alle skrues fast. Teglproducenten skal levere binderne. Malerørbejdet Malerbehandling af vinduer: 1. Afrensning af evt. løstsiddende maling på vinduer, ydersider, kant og fals. 2. Pletgrunding af vinduer (bare pletter) med grundingsolie. Produkt: GORI Professional Olie Træimprægning 2930.lx grundingog2 x malerbehandling af vinduer med vinduesmaling, ydersider, kant og fals. Produkt: GORI Professional Advance Superdækkende Arbejdet udføres som angivet vedr. alternativt produkt (Fliigger):

10 TAG- oe FACADEARBEJDET Tagrenovering Egegade 14-16,??99 t<!!.n Behandling: Afvaske med Fluren 37 grundrengøring,fortyndet 1:10, Eftervaske med rent vand. Afrense løstsiddende maling, kit og forvitret træ ved maskinslibning elier afskrabning, til fast og bæredygtig bund. Slibe og afstøve hefe fladen. Plette bart og sugende træ med Flugger 90 aqua grundolie vandig alkydolie. Behandle 1. gang med Flugger vinduesmaling, halvblank plastalkyd. Kitte med Flugger Letvægtsfil-Ier. Behandle 2 gange med Flugger Vinduesmaling, halvmat plastalkyd Slutfarve, kwl-ør: RAL 9010 Forventet udfald og funktionsklasse: DLG: Dækket, lukket og glat flade. Funktionsklasse bestemmes af tidligere behandling- Kvalitetskontrol og særlige forhold: Vedhæftning: TapeprØve, DTf metode Rækkeevnen er anslået og tager højde for glasarealer- Beh1. af an1ægsflade mod PVC-l,iste undgås, da det medfører Hvor der forekommer begroning, afvaskes overfladen med Fluren 39 mug & skimmelvask ifgl" brugeranvisning. Rækkeevne MaLm'/L (kg) kode , , , ,0 00-l_ Kf: 0-1 sammenklæbning.

11 TAG- og FACADEARBEJDET Tagarbejdet (Tømrer). Tagørbejdet generelt Arbeidet omfatter: 1. Nedbrydning af eksisterende tagbelægrung (tegltag og tagpapdækning samt diverse inddækninger, tagrender og tagvinduer mv.) incl. bortskaffelse af dele der nedtages. Nedbrydning og bortskaffelse af de skillevæege, der skal fiernes i tagrummet. 2. Eftersyn for evt. rådlsvamp samt imprægrering af eksist. træværk mod murflader Forstærkning af alle gamle tømmersamlinger med bygningsbeslag. 3. Opretning af tagmed hjælpespær, samt ventileret tagfod. 4. Ny tagdækning: Tagpapdækning med isolering på det flade tag (varmt tag), samt på buede tagepåt bagtrappehuse. Undertag og lægter på afstandslister, for tegltag, inkl. tilbehør.der anvendes fast undertag af tagbrædder, med selvklæbende tagrap. Skotrender - nyt underlag. 5. Levering og montering af nye Velux vinduer samt tagvinduer i tagrum. 6. Isolering og indv. beklædning i tagrum, samt opsætning af nye skillevægge jf. tegning. 7. Isolering af etageadskillelse over 5.sal med indblæst mineraluld. 8. Eventuel udskiftning afkvistvinduer (vinduer i mansard). 9. Vinduesgennemgang (facadevinduer). M ate r i alefo r s kr ifte r m. v. Hjælpespær og læeter: Taglægter, T1-mærket. Træ i øvrig!: Planker og brædder m.v. skal være uklassificeret konstruktionstræ, svarende til K 18 jtu.ds-4l3 med max tugtindhold på18%. Sømforbindelser m.v.: Hvor andet ikke er nævnt anvendes søm/skruer 2 x trætykkelsen*25 mm. Snefangsrør: Som Exponet 32 mm" Eller tilsvarende. 9

12 TAG- og FACADEARBEJDET Tagdækning og undertag: Fladt tag: Derbigum på 100 mm trykfast isolering, monteret på eksist. tagbrædder. Fast undertag af brandimprægnerede brædder og selvklæbende tagpap iht. TOR-anvisning "Faste undertage". Tagsten - se under murer. Ovenlys- os taqvinduer: Nye Velux ovenlysvinduer i gårdside mansardtag skal være Velux GPU i størrelse, antal og placering som vist på tegning. Tagvinduer: Nye tagvinduer skal være Velux VLT i antal og placering som vist på tegning. Facadevinduer: Nye kvistvindue (gadeside). Rationel PATUS. Tofagsvinduer uden sprosser. Den eksisterende kvistkarm skal skæres ned i dimension for at give plads til nye vinduer som i størrelse svarer til de eksisterende mht. lysningsareal. Facadevinduer i øvng! skal gennemgås vedr. åbne- og lukkefunktioner. Hængsler rettes og defekte glaslister udskiftes. Rammerne rettes så der kan males på kant og fals, men der må så vidt det er muligt ikke høvles af rammerne. 10

13 TAG- og FACADEARBEJDET Tagarbej det (Blikkenslager). Zinkarbejdet. Arbeidet omfatter: 1. Zink inddækninger mod brandkamme og mod murkrone på trappetårne, samt skorstensinddækninger. 2. Zinkskotrender og zink-tagdækning på trekant-felter under skotrender. 3. Zinkbeklædning af kvisttage og kvistflunker. 4. Udskiftning af faldstammehætter, taghætter og -gennemføinger, idet nye udføres tilsvarende de gamle, dog modificeret til nugældende forhold. For at undgå kondensproblemer skal der monteres isoleringsindsats. 5. Zinktagrender og zinknedløb, som udføres tilsvarende de eksisterende. Eksisterende zinkdele bortskaffes til destruktion incl. nødvendige hjælpeforanstaltninger. Materiøleforskrifter vedr. zink Materiale: Zink nr. 14, som Rheinzink. Materiale skal overholde alle de specifikationer, der er angivet i EN 988-standarden. Bearbejdning Buknine: Der skal altid overholdes en bukkeradius på mindst 1,5 mm eller 2,5 x pladetykkelsen. Dette for at være sikker på at der er styrke nok i bukket til senere bearbejdning Klipning: Zink er kærvfølsomt. Ved indklip og svik eller lignende steder skal der altid lokkes eller bores et hul på ca.2 mm. Dette for at undgå kærwirkning, der ellers kan bevirke revnedannelse. Temperatur: Zir/r' er koldsprød. En minimumstemperatur på+ 7 grader skal altid overholdes ved bearbejdning af zinkplader, da man ellers risikerer at materialet revner på grund af koldsprødhed. Udførelse Generelt: Der henvises til: ''RHEINZINK@- FALSETEKNIK, PLANLÆGNING OG ANVENDELSE", 3. opdaterede udgave frajanuar

Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre nævnte entreprise iht. udbudsmateriale af april 2009.

Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre nævnte entreprise iht. udbudsmateriale af april 2009. V. TILBUDSLISTE Ejendom: AB Gunløg Sag nr.: 06.2527.02 af april 2009. Entreprise 1 - Hovedentreprisen Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre nævnte entreprise iht. udbudsmateriale af april

Læs mere

Amaliegade 31, facadepartier Arbejdsbeskrivelse afsnit C1- gade niveau

Amaliegade 31, facadepartier Arbejdsbeskrivelse afsnit C1- gade niveau 25. marts 2014 Amaliegade 31, facadepartier Arbejdsbeskrivelse afsnit C1- gade niveau C1 gade niveau Venstre side Flügger Archaia Linoliemaling udendørs tyndet 40% med Flügger linolie kogt Kitte huller

Læs mere

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Ringertoften 02.1943.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i primo 2010 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er ikke indeholdt

Læs mere

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 1386 Udenbys Vester Kvarter.

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 1386 Udenbys Vester Kvarter. 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 1386 Udenbys Vester Kvarter. Fagbeskrivelse Murer-/ malerarbejde Nedre Facade Thomas Sørensen, Krusågade 35, 1719 København

Læs mere

Projekt Udskiftning af tag og istandsættelse af gadefacaden

Projekt Udskiftning af tag og istandsættelse af gadefacaden EF MARSTALSGADE 28-32 Projekt Udskiftning af tag og istandsættelse af gadefacaden Dette informationsmateriale fremsendes til alle ejere i EF Marstalsgade 28-32 til almen orientering omkring det eventuelt

Læs mere

Etablering af nyt fællesvaskeri i varmecentral

Etablering af nyt fællesvaskeri i varmecentral Side : 1 af 9 Entreprisebeskrivelse (EB) for levering og idriftsætning af vaskeriudstyr Side : 2 af 9 1.0 Almen orientering Bygherre: Fællesvaskeri Ruskær v. Boligforeningen AAB Svend Aukens Plads 9 2300

Læs mere

SPULING OG TV-INSPEKTION AF KLOAKSTRÆKNINGER TILLÆG TIL AB92

SPULING OG TV-INSPEKTION AF KLOAKSTRÆKNINGER TILLÆG TIL AB92 BILAG 1 SPULING OG TV-INSPEKTION AF KLOAKSTRÆKNINGER TILLÆG TIL AB92 Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Drift og anlæg Park og Vej Nørregade 36-38 5000 Odense C Telefon: 78735889-1/8 FRI INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 1386 Udenbys Vester Kvarter.

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 1386 Udenbys Vester Kvarter. Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 1386 Udenbys Vester Kvarter. Fagbeskrivelse Fælles vinduer Thomas Sørensen, Krusågade 35, 1719 København V. Telefon 33 23 78 10 Mobil 22 95 50 52 Udgave

Læs mere

SAG: Udskiftning af tag og renovering af facader BYGH.: Holstebro Kommune Ole Juul Thomassen ENTREPRENØR: TØMRERMESTER ERIK JENSEN ApS

SAG: Udskiftning af tag og renovering af facader BYGH.: Holstebro Kommune Ole Juul Thomassen ENTREPRENØR: TØMRERMESTER ERIK JENSEN ApS PROJEKT-BESKRIVELSE Lokalhistorisk Arkiv Vinderup Tag og facaderenovering Side 1 af 13 GENEREL ORIENTERING... 3 TAGRENOVERING... 4 LEVERING/OPSTILLING AF FACADESTILLADS... 4 NEDBRYDNING... 5 TAGKONSTRUKTION...

Læs mere

Beskrivelse for renovering af øvrefacade på ejendommen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108

Beskrivelse for renovering af øvrefacade på ejendommen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Beskrivelse for renovering af øvrefacade på ejendommen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 Tilbudet skal indeholde.: o Stillads o Udfræsning af fuger (og bortskaffelse)

Læs mere

Undertegnede hovedentreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte enterprise i henhold til aftale for et samlet beløb på ekskl. moms kr.

Undertegnede hovedentreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte enterprise i henhold til aftale for et samlet beløb på ekskl. moms kr. Entreprise: Hovedentreprise Side: 1 / 9 TILBUD - Tag- og facaderenoveringen - A/B Valkyrien: Undertegnede hovedentreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte enterprise i henhold til aftale for et samlet

Læs mere

1 Indholdsfortegnelse

1 Indholdsfortegnelse Malerentreprise Sagsnr. : 314.001 Arbejdsbeskrivelse Side : 1 af 9 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse...1 2 Omfang...2 2.1 Generelt...2 2.2 Bygningsdele...2 2.3 Projektering...2 2.4 Byggeplads...2

Læs mere

E/F Gammel Ladegaard

E/F Gammel Ladegaard E/F Gammel Ladegaard Åboulevarden 7 13, 1635 København V Julius Thomsens Gade 16 22, 1632 København V Herman Triers Plads 2 6, 1631 København V Kleinsgade 2, 1633 København V Tilstandsrapport Tag Marts

Læs mere

ENTREPRISE 1 1.5 BLIKARBEJDER; ARBEJDSBESKRIVELSE. SLAGELSE BOLIGSELSKAB Renovering af Grønningen, afd. 10 RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S. Dato: 22.02.

ENTREPRISE 1 1.5 BLIKARBEJDER; ARBEJDSBESKRIVELSE. SLAGELSE BOLIGSELSKAB Renovering af Grønningen, afd. 10 RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S. Dato: 22.02. SLAGELSE BOLIGSELSKAB Renovering af, afd. 10 ENTREPRISE 1 1.5 BLIKARBEJDER; ARBEJDSBESKRIVELSE Udgave 1 Dato: 22.02.2013 Rev. dato: Totalrådgiver: Danneskiold-Samsøes Allé 28 1434 København K Ingeniører:

Læs mere

VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING.

VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING. Arkitektfirmaet C. F. Møller HADERSLEV ANDELS BOLIGFORENING VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING. TILLÆGSBLAD NR. 01 ARKITEKT Udbud: Tillæg til udbudsmateriale

Læs mere

Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26

Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26 E/F Vendsysselgade 24-26 c/o formand Ruben Nielsen Vendsysselgade 24, 2. th. 9000 Aalborg Råd til byggeri. Aalborg, den 19.06.2015 Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26 For Ejerforeningen

Læs mere

Dato: 10.02.2009 Sag: Thuresensgade 33 A-D Sag nr. S 180908

Dato: 10.02.2009 Sag: Thuresensgade 33 A-D Sag nr. S 180908 I N D H O L D: Afsnit Side 1. Kort opgavebeskrivelse...2 2. Oversigt over kontaktpersoner...2 3. Forudsætninger vedrørende udbudsmateriale mv....3 3.1 Bygherrens Udbudsmateriale...3 3.1.1 Udbudsmaterialets

Læs mere

Udbud af rammeaftaler for Bygningsvedligehold ALMINDELIG ARBEJDSBESKRIVELSE. Aftalebilag 3

Udbud af rammeaftaler for Bygningsvedligehold ALMINDELIG ARBEJDSBESKRIVELSE. Aftalebilag 3 Udbud af rammeaftaler for ALMINDELIG ARBEJDSBESKRIVELSE Aftalebilag 3 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Orientering...3 1.1 Generelt...3 1.2 Udbudsmaterialet...3 1.2.1 Grundlag for udbud...3 1.2.2 Almengyldige

Læs mere

AFD. 318 - RYES PLADS & HANS DE HOFMAN GÅRDEN - RENOVERING ARBEJDSBESKRIVELSE (ARB) D2. BLIKARBEJDET (VVS)

AFD. 318 - RYES PLADS & HANS DE HOFMAN GÅRDEN - RENOVERING ARBEJDSBESKRIVELSE (ARB) D2. BLIKARBEJDET (VVS) AFD. 318 - RYES PLADS & HANS DE HOFMAN GÅRDEN - RENOVERING ARBEJDSBESKRIVELSE (ARB) D2. BLIKARBEJDET (VVS) AFD. 318 - RYES PLADS & HANS DE HOFMAN GÅRDEN - RENOVERING ARBEJDSBESKRIVELSE (ARB) D2. BLIKARBEJDET

Læs mere

TILBUDSLISTE - Vindues udskiftning, Afd. 8 HOVEDENTREPRISE

TILBUDSLISTE - Vindues udskiftning, Afd. 8 HOVEDENTREPRISE Side1 af 6 Regnbuen arkitekter maa, Store Torv 10, 1 sal, 8000 Århus C Tlf: 86 20 58 00 Dato: 05.12.2014 Rev. Dato: 09.01.2015 Bygherre: Boligforeningen Ringgården Dybedalen 1A 8210 Aarhus V Byggesag:

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

Særlige Arbejdsbeskrivelser SA. Projektnr.: EGB 42-323-0-400-011. Indhold

Særlige Arbejdsbeskrivelser SA. Projektnr.: EGB 42-323-0-400-011. Indhold SA Projektnr.: EGB 42-323-0-400-011 SÆRLIGE ARBEJDSBESKRIVELSER for udførelsen af Malerarbejde af B995 til B999 Severin Kristoffersenip Aqq 1-9, 3952 Ilulissat Ilulissat 11/02/2015 Side 1 / 9 Indhold 1.

Læs mere

Byggestyring. Byggeprocessen fra start til slut. Hvordan bliver jeg en tilfreds bygherre? BYGGERÅDGIVNING. Landbrugets -SÅ ER DU SIKKER

Byggestyring. Byggeprocessen fra start til slut. Hvordan bliver jeg en tilfreds bygherre? BYGGERÅDGIVNING. Landbrugets -SÅ ER DU SIKKER Byggeprocessen fra start til slut Hvordan bliver jeg en tilfreds bygherre? Tidsplan for byggeriet Ide Skitse Myndighedsbehandling Økono mi Skitse Teg ning Licitati on Byggeperiode Hvordan bliver jeg en

Læs mere

Tilbudsliste med beskrivelse

Tilbudsliste med beskrivelse Tilbudsliste med besivelse side 1 af 10 Sagsnr. 675805A Dato 18.05.2015 Initialer PRT/THB/TEK/JRD Summationsark Pos. Emne 1. Beton Kloak og murerarbejder 2. Tømrerarbejder 3. Maler 4. Gulvbelægning 5.

Læs mere

Referat af byggemøde nr. (nr), afholdt den (dato) på byggepladsen.

Referat af byggemøde nr. (nr), afholdt den (dato) på byggepladsen. Byggemødereferat eksempel Sag: (adresse), magasinbygningen (dato) Referat af byggemøde nr. (nr), afholdt den (dato) på byggepladsen. 11.1. Mødedeltagere: Murer, tømrer, bygherre, arkitekt (referent) Ikke

Læs mere

Vedligeholdelse og renovering af ejendommen Brohusgade 17

Vedligeholdelse og renovering af ejendommen Brohusgade 17 Vedligeholdelse og renovering af ejendommen Brohusgade 17 November 2010 Tag Udskiftning af tagbelægning på tagflader Opretning af underlag på del af tag med svag hældning Opretning af spær, nye lægter

Læs mere

Entreprenører skal sikre, at alle nødvendige myndighedsforskrifter i forhold til nedrivning, deponering samt nye byggearbejder følges.

Entreprenører skal sikre, at alle nødvendige myndighedsforskrifter i forhold til nedrivning, deponering samt nye byggearbejder følges. Arbejdsbeskrivelse Side : 1/6 Dato : 11.12.2015 FÆLLESBETINGELSER BYGGEPLADS Generelt Samtlige ydelser i forbindelse med indretning, drift og afvikling af byggeplads skal være indeholdt i entreprisen,

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE AKTIVITETSCENTER HAMLET BYGNINGSDELSBESKRIVELSE UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE Fagentreprise 08. Maler Dateret: 07.06.2017 rev 00 Udbud Fagentreprise Side : 1/8 Bygningsdelsoversigt: 00. Generelt gældende...

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING

UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING SONNERUPVEJ 5, 3300 FREDERIKSVÆRK UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING Hovedentreprise B Udbudsbetingelser Dateret: 27.08.2018 Totalrådgiver: LeanDesign ApS 33034 Sundhedshuset - Halsnæs Kommune Sonnerupvej,

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE RENOVERING AF MURET VÆG

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE RENOVERING AF MURET VÆG 30032 - GEFIONBAKKEN I ESPERGÆRDE BYGNINGSDELSBESKRIVELSE RENOVERING AF MURET VÆG Fagentreprise 04. Murer Helsingør Kommune Dateret: 04.12.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/6 Bygningsdelsoversigt: 00.

Læs mere

Tønder Forsyning A/S. Tønder renseanlæg. Slamafvandingsbygning

Tønder Forsyning A/S. Tønder renseanlæg. Slamafvandingsbygning Tønder Forsyning A/S Tønder renseanlæg Slamafvandingsbygning Tilbudsliste for Bygge- og anlægsentreprise Juni 2012 Bygherre: Tønder Forsyning A/S Rådgiver: Ferskvandscentret Stationsvej 5 Vejlsøvej 23

Læs mere

Bygherre AB J.M. Thorvald v/ Leif Olsen J.M.Thieles vej 2A, 3. tv 1961 Frederiksberg C

Bygherre AB J.M. Thorvald v/ Leif Olsen J.M.Thieles vej 2A, 3. tv 1961 Frederiksberg C AB J.M. Thorvald Side 1 af 8 Bygherre AB J.M. Thorvald v/ Leif Olsen J.M.Thieles vej 2A, 3. tv 1961 Frederiksberg C Administrator Advokatfirmaet Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte Solbjergvej 3 2000 Frederiksberg

Læs mere

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftalegrundlaget. 2 2. Kontraktperiode. 2 3. Fast pris og dennes betaling. 2 4. Dokumenter 2 5. Omfang af og ændringer i entreprisens omfang. 3 6. Fejl i projektet. 3 7. Regnefejl

Læs mere

SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE FOR SAMTILGE ENTREPRISER VEDR.

SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE FOR SAMTILGE ENTREPRISER VEDR. SA SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE FOR SAMTILGE ENTREPRISER VEDR. Nyt tag på B-10 Aron Mathiessenip Aqq. 7 3952 Ilulissat 1 Indholdsfortegnelse side 1. Arbejdet omfang 2. Projekt 3. Arbejdsgrundlag 4. Materialer

Læs mere

LIG ARBEJDSBESKRIVELSE vedr. Udvendig Malerarbejde Samuel Kleinschmidt-ip aqq. B-1393/ B-1679 og B-3678

LIG ARBEJDSBESKRIVELSE vedr. Udvendig Malerarbejde Samuel Kleinschmidt-ip aqq. B-1393/ B-1679 og B-3678 LIG ARBEJDSBESKRIVELSE vedr. Udvendig Malerarbejde Samuel Kleinschmidt-ip aqq. B-1393/ B-1679 og B-3678 31/3-2016 1. ALMINDELIGE BETINGELSER. 1.1. Generelt. Nærværende Særlig Arbejdsbeskrivelse (SA) omhandler

Læs mere

Vedligeholdelsesplan 2013 AB Livjægergade 33-35 03.2125.40

Vedligeholdelsesplan 2013 AB Livjægergade 33-35 03.2125.40 Vedligeholdelsesplan 2013 AB Livjægergade 33-35 03.2125.40 01 - Tag Karakter 7 Uskiftning af tag: Udskiftning af tag, herunder opretning af spær, nyt undertag, lægter, ny naturskifer på hele den skrå flade,

Læs mere

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPPORT Klimaskærm Februar 2012 Birger Lund A/S Rådgivende Ingeniører Damhus Boulevard 5 2610 Rødovre telefon 36 70 28 29 E-mail: info@birgerlund.dk

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bent Ole Laursen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Kongensbrovej 8 8881 Thorsø Dato: 12-2-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 710-14738 Matr. nr./ejerlav 9e - idt, 8881 Thorsø EBS sagsnr. 49619

Læs mere

Funktionsbeskrivelse Bygningsarbejder

Funktionsbeskrivelse Bygningsarbejder (Tømrer/isolatør fagentrepriser) 015 Toftlund Skole Energispareprojekt Tønder 27. september 2013 014 Toftlund Skole Side:2/5 Udarbejdet: PJA Kontrolleret: Godkendt: Indholdsfortegnelse 015 Toftlund Skole...

Læs mere

Til bydende entreprenører på offentlig licitation

Til bydende entreprenører på offentlig licitation Til bydende entreprenører på offentlig licitation Ombygning af Juniorklub, Jyllandsgade 16, 6520 Toftlund Murer: Ny gulvkonstruktion, ny flisebelægning, ny nedsivningsanlæg, nedrivningsarbejde Tømrer:

Læs mere

Renoveringsarbejder d. 24. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29

Renoveringsarbejder d. 24. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Renoveringsarbejder d. 24. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Byggemødereferat nr. BM 06 Afholdt 24. juli 2012, kl. 11.00 Tilstede: Lars Sørensen (LS) Johansen & Deichmann Nielsen A/S Birgitte

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING

UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING PILEGÅRDSPARKEN 20 UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING Totalentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 10.09.2018 27551 Pilegårdsparken 20 3460 Birkerød Pilegårdsparken Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold:

Læs mere

Vedligeholdelsesplan Test Forening 09-11-2009. SCHØDT arkitekter, Pasteursvej 14, 1778 København V

Vedligeholdelsesplan Test Forening 09-11-2009. SCHØDT arkitekter, Pasteursvej 14, 1778 København V Vedligeholdelsesplan Test Forening 09-11-2009 SCHØDT arkitekter, Pasteursvej 14, 1778 København V Indholdsfortegnelse Stamdata 3 Generel vejledning til vedligeholdelsesplan 4 Grundlag for vedligeholdelsesplan

Læs mere

Vedligeholdelsesplan Test Forening 09-11-2009. SCHØDT arkitekter, Pasteursvej 14, 1778 København V

Vedligeholdelsesplan Test Forening 09-11-2009. SCHØDT arkitekter, Pasteursvej 14, 1778 København V Vedligeholdelsesplan Test Forening 09-11-2009 SCHØDT arkitekter, Pasteursvej 14, 1778 København V Indholdsfortegnelse Stamdata 3 Generel vejledning til vedligeholdelsesplan 4 Grundlag for vedligeholdelsesplan

Læs mere

UDBUDSBETINGELER UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE

UDBUDSBETINGELER UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE AKTIVITETSCENTRET HAMLET UDBUDSBETINGELER UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE Fagentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 07.06.2017 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser... 3 1.2 Tildeling... 5 1.3 Aflevering

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Valborghus 03.2095.40

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Valborghus 03.2095.40 VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Valborghus 03.2095.40 Bygningsdel/foranstaltning 01 - Tag I forbindelse med besigtigelsen den 17. september 2010 vurderes det, at den udførte tagfod ikke er tæt, hvilket medfører

Læs mere

Tønder Forsyning A/S. Skærbæk renseanlæg. Slamafvandingsbygning

Tønder Forsyning A/S. Skærbæk renseanlæg. Slamafvandingsbygning Tønder Forsyning A/S Skærbæk renseanlæg Slamafvandingsbygning Tilbudsliste for Bygge- og anlægsentreprise August 2012 Bygherre: Tønder Forsyning A/S Rådgiver: Stationsvej 5 Vejlsøvej 23 6261 Bredebro 8600

Læs mere

Hillerød d. 21. december 2007. RAPPORT Sag: Andelsboligforeningen Slettebjerget Init.: JSH Vedr.: Utætheder ved ovenlys

Hillerød d. 21. december 2007. RAPPORT Sag: Andelsboligforeningen Slettebjerget Init.: JSH Vedr.: Utætheder ved ovenlys Side 1 af 5 RAPPORT Sag: Andelsboligforeningen Slettebjerget Init.: JSH Vedr.: Utætheder ved ovenlys Hillerød d. 21. december 2007 Nærværende rapport er udført for at opsummere tilsyn, udbedringer og fremtidige

Læs mere

Renoveringsarbejder d. 17. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29

Renoveringsarbejder d. 17. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Renoveringsarbejder d. 17. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Byggemødereferat nr. BM 05 Afholdt 17. juli 2012, kl. 12.00 Tilstede: Lars Sørensen (LS) Johansen & Deichmann Nielsen A/S Birgitte

Læs mere

TILBUDSLISTE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN

TILBUDSLISTE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN NYBYYGERI, STRANDVEJEN 131A TILBUDSLISTE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN Totalentreprise Tilbudsliste Dateret: 12.06.2018 Tilbudsliste Side : 2/19 Indhold: 1. Tilbudsliste... 3 1.1 Udfyldelsen...

Læs mere

FÆLLESBETINGELSER til AB92 til fag- og storentreprise for Esbjerg Kommune Juli 2015 Fejl! Tallet kan ikke vises i det anførte format.

FÆLLESBETINGELSER til AB92 til fag- og storentreprise for Esbjerg Kommune Juli 2015 Fejl! Tallet kan ikke vises i det anførte format. Ejendomme Teknik & Miljø Frodesgade 30-6700 Esbjerg FÆLLESBETINGELSER til AB92 til fag- og storentreprise for Esbjerg Kommune Juli 2015 Fejl! Tallet kan ikke vises i det anførte format. Fag- og storentreprise

Læs mere

Referat af: Byggemøde 18 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 06.11.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C.

Referat af: Byggemøde 18 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 06.11.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C. Referat af: Byggemøde 18 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 06.11.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C. Deltagere: Henrik Johansen (HJ), HMJ Michael Paraskevas (MP), RIOS Afbud

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE PCB SANERING, NYE VINDUER OG DØRE

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE PCB SANERING, NYE VINDUER OG DØRE NORDVESTSKOLEN BYGNINGSDELSBESKRIVELSE PCB SANERING, NYE VINDUER OG DØRE Fagentreprise 08. Maler Helsingør Kommune Dateret: 20.03.2017 rev 00 Udbud Fagentreprise Side : 1/9 Bygningsdelsoversigt: 00. Generelt

Læs mere

Derbigum, varmt tag, fladt_un Indledning

Derbigum, varmt tag, fladt_un Indledning Bygningsbeskrivelse Side : 1/1 Udarbejdet: Kontrolleret: Godkendt: Derbigum, varmt tag, fladt_un Indledning NOTE Denne bygningsdelsbeskrivelse er udarbejdet i Byggecentrums beskrivelsesprogram Ludoc i

Læs mere

B 1 Facade Odensegade, TM 01 side 2-3 485.000 72.000 557.000 696.000 163.000

B 1 Facade Odensegade, TM 01 side 2-3 485.000 72.000 557.000 696.000 163.000 Side 1 af 10 Samleark for budgetvurderingerne 1, 2, 3, 4 og 5 Evt. suppl. ekstraarb. I alt I alt I alt Budget Entreprenør Rådgiver excl. moms incl. moms incl. moms B 1 Facade Odensegade, TM 01 side 2-3

Læs mere

Projekt journal. Skole i bymidten Helsingør kommune 22-07-2014

Projekt journal. Skole i bymidten Helsingør kommune 22-07-2014 2014 Pr jo Skole i bymidten Helsingør kommune 22-07-2014 1 af 4 Prjo Stamdata Sag Bygherre Entreprise Skolen i bymidten K.E.A Totalentreprise A/S Underentreprise Kontaktperson Jørgen juul jj@keatotal.dk

Læs mere

Holger Rasmussen (HR) EF Peter Fabers Gade 24-30 (HB) Kristian Nørgaard (KN) H. Høgsbro Holm (HH) Martin Thomsen (MT) Peter Jahn & Partnere A/S (PJP)

Holger Rasmussen (HR) EF Peter Fabers Gade 24-30 (HB) Kristian Nørgaard (KN) H. Høgsbro Holm (HH) Martin Thomsen (MT) Peter Jahn & Partnere A/S (PJP) Referat Sag: 06.2621.03 - EF Peter Fabers Gade 24-30 Emne: Byggemøde nr. 9 Onsdag d. 30. oktober 2013, kl. 9.00 Sted: Referent: På pladsen MT Deltagere: Kirsten Eisenhardt (KE) Hovedstadens Bygningsentrep.

Læs mere

TIL BEBOERNE I EF EMDRUPVEJ 12-20/TEGLSTRUPVEJ 3-9

TIL BEBOERNE I EF EMDRUPVEJ 12-20/TEGLSTRUPVEJ 3-9 TIL BEBOERNE I EF EMDRUPVEJ 12-20/TEGLSTRUPVEJ 3-9 Udskiftning af tag, maleristandsættelse af vinduer, istandsættelse af facader Ovenstående arbejder igangsættes i løbet af kort tid. Arbejdet forestås

Læs mere

Entreprisekontrakt. Indhold

Entreprisekontrakt. Indhold Entreprisekontrakt Indhold 1. Parterne 2. Beskrivelse af arbejdet 3. Ejendom (byggeplads) 4. Andre parter 5. Arbejdets omfang 6. Generelle betingelser 7. Aftalegrundlag 8. Forudsætninger i aftalen 9. Eksisterende

Læs mere

Tømning af slambede på Helsinge Renseanlæg

Tømning af slambede på Helsinge Renseanlæg Gribvand Spildevand A/S Tømning af slambede på Helsinge Renseanlæg Særlige betingelser November 2012 COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Gribvand

Læs mere

Derbigum, hældningstag, listedækning Indledning

Derbigum, hældningstag, listedækning Indledning Bygningsbeskrivelse Side : 1/6 Udarbejdet: Kontrolleret: Godkendt: Derbigum, hældningstag, listedækning Indledning NOTE Denne bygningsdelsbeskrivelse er udarbejdet i Byggecentrums beskrivelsesprogram Ludoc

Læs mere

Referat af: Byggemøde 8 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 21.8.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C.

Referat af: Byggemøde 8 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 21.8.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C. Referat af: Byggemøde 8 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 21.8.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C. Deltagere: Annette Kram Poulsen (AHM), A/B Lindely Henrik Jørgensen (HJ),

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER NYINDRETNING TAGETAGE

UDBUDSBETINGELSER NYINDRETNING TAGETAGE 30025 BIRKEDALSVEJ 27, PRØVESTENEN UDBUDSBETINGELSER NYINDRETNING TAGETAGE Fagentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 07.04.2017 Indhold Side : 2/6 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser... 3 1.2 Tildeling...

Læs mere

SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE FOR SAMTILGE ENTREPRISER VEDR.

SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE FOR SAMTILGE ENTREPRISER VEDR. SA SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE FOR SAMTILGE ENTREPRISER VEDR. Noah Mølgårdip aqqutaa 3 3952 Ilulissat 1 Indholdsfortegnelse side 1. Arbejdet omfang 2. Projekt 3. Arbejdsgrundlag 4. Materialer 5. Arbejdets

Læs mere

Referat af: Byggemøde 10 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 4.9.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C.

Referat af: Byggemøde 10 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 4.9.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C. Referat af: Byggemøde 10 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 4.9.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C. Deltagere: Henrik Holst Madsen (HM), A/B Lindely Henrik Johansen (HJ), HMJ

Læs mere

Derbigum, varmt tag, fladt Indledning

Derbigum, varmt tag, fladt Indledning Bygningsbeskrivelse Side : 1/7 Udarbejdet: Kontrolleret: Godkendt: Derbigum, varmt tag, fladt Indledning NOTE Denne bygningsdelsbeskrivelse er udarbejdet i Byggecentrums beskrivelsesprogram Ludoc i henhold

Læs mere

Udbud på udskiftning af belysning i bl.a. Samlingssal og Bibliotek, Møn Skole Stege, Birketvænget 2, 4780 Stege.

Udbud på udskiftning af belysning i bl.a. Samlingssal og Bibliotek, Møn Skole Stege, Birketvænget 2, 4780 Stege. Til tilbudsgiver 21.09.2016 Udbud på udskiftning af belysning i bl.a. Samlingssal og Bibliotek, Møn Skole Stege, Birketvænget 2, 4780 Stege. Hermed fremsendes udbudsmateriale vedr. udskiftning af belysning,

Læs mere

H O V E D T I L B U D S L I S T E

H O V E D T I L B U D S L I S T E Sag nr. 314.003 side 1 af 9 H O V E D T I L B U D S L I S T E Undertegnede murerentreprenør tilbyder hermed at udføre alle arbejderne i murer-entreprisen i henhold til det i udbudsbrevet specificerede

Læs mere

SÆRLIGE BETINGELSER vedr. Renovering af vvs-anlæg på Nuussuaq skolen

SÆRLIGE BETINGELSER vedr. Renovering af vvs-anlæg på Nuussuaq skolen SÆRLIGE BETINGELSER vedr. Renovering af vvs-anlæg på Nuussuaq skolen 10-05-2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Orientering om opgaven... side 1 2. Arbejdsgrundlag... side 1 3. Udbudsbetingelser mv.... side 1 4.

Læs mere

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt TÅRNBYFORSYNING Vand A/S Rammeaftale om Vandledningsarbejder 2015-2017 Koncept til kontrakt 2015-07-30 1 Indholdsfortegnelse 1. PARTERNE... 3 2. AFTALEN... 3 3. AFTALEGRUNDLAG... 3 4. ENTREPRENØRENS YDELSER...

Læs mere

UDBUDSBETINGELER PCB SANERING, NYE VINDUER OG DØRE

UDBUDSBETINGELER PCB SANERING, NYE VINDUER OG DØRE NORDVESTSKOLEN UDBUDSBETINGELER PCB SANERING, NYE VINDUER OG DØRE Fagentreprise Princip illustration Udbudsbetingelser Dateret: 20.03.2017 Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser...

Læs mere

UDBUDSBETINGELER RENOVERING AF MURET VÆG

UDBUDSBETINGELER RENOVERING AF MURET VÆG GEFIONBAKKEN I ESPERGÆRDE UDBUDSBETINGELER RENOVERING AF MURET VÆG Fagentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 04.12.2017 Udbudsbetingelser Side : 1/5 Indhold: 1. Omfang... 2 1.1 Betingelser... 2 1.2 Tildeling...

Læs mere

Særlige Betingelser. Indholdsfortegnelse

Særlige Betingelser. Indholdsfortegnelse Særlige Betingelser Side 1 af 6 Særlige Betingelser Indholdsfortegnelse Grundlaget for entreprenørens tilbud og arbejdets udførelse... 2 Almindelige bestemmelser... 2 Ordregivers udbud... 2 Tjenesteyders

Læs mere

Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Sag nr. : Om og tilbygning af Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Dato :

Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Sag nr. : Om og tilbygning af Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Dato : REVISION B TILBUDSPLANKET Undertegnede entreprenør tilbyder i henhold til udbudsmaterialet, besigtigelse på skolen, evt. rettelsesblade mv. samt på grundlag af de efterfølgende tilbudslister, at udføre

Læs mere

Renoveringsarbejder d. 28. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29

Renoveringsarbejder d. 28. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Renoveringsarbejder d. 28. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Byggemødereferat nr. BM 03 Afholdt 28. juni 2012, kl. 11.00 Tilstede: Jacob Asp Hansen (JAH) Johansen & Deichmann Nielsen A/S Birgitte

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER RENOVERING AF SVALEGANGE

UDBUDSBETINGELSER RENOVERING AF SVALEGANGE Udbudsbetingelser Side : 1/7 KLOSTERPARKEN, RINGSTED UDBUDSBETINGELSER RENOVERING AF SVALEGANGE Totalentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 12.04.2018 Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold: 1. Omfang...

Læs mere

T I L B U D S L I S T E

T I L B U D S L I S T E N o r s k e A l l e 1 5, 2 8 4 0 H o l t e T l f. 4 5 4 8 5 2 9 2 F a x 4 5 4 1 3 0 1 5 Peter T I L B U D S L I S T E Bygherre: Byggesag: Entreprise: Tilbud: Pilestræde 46, 1112 København Hovedentreprise

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse for Totalrådgivning

Ydelsesbeskrivelse for Totalrådgivning Ydelsesbeskrivelse for Totalrådgivning A1. Krav til totalrådgiveren Deltagelse i alle projekterings-, bygherre- & byggeudvalgsmøder. Totalrådgiveren indkalder til alle projekteringsmøder og bygherremøder.

Læs mere

TILLÆG TIL AB92 VANDLEDNINGSARBEJDER. Rekvirent. TÅRNBYFORSYNING Vand A/S att. Jørgen Pedersen Gemmas Allé 39 2770 Kastrup DK.

TILLÆG TIL AB92 VANDLEDNINGSARBEJDER. Rekvirent. TÅRNBYFORSYNING Vand A/S att. Jørgen Pedersen Gemmas Allé 39 2770 Kastrup DK. VANDLEDNINGSARBEJDER TILLÆG TIL AB92 Rekvirent TÅRNBYFORSYNING Vand A/S att. Jørgen Pedersen Gemmas Allé 39 2770 Kastrup DK Rådgiver Orbicon A/S Ringstedvej 20 4000 Roskilde Entrepriseaftale 2011 Side

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR LEVERANDØRER & UNDERENTREPRISER

GENERELLE BETINGELSER FOR LEVERANDØRER & UNDERENTREPRISER GENERELLE BETINGELSER FOR LEVERANDØRER & UNDERENTREPRISER Generelt: Betingelserne gælder for alle aftaler mellem underentreprenører eller leverandører og Freiberg A/S. Disse generelle betingelser skal

Læs mere

Arbejdsbeskrivelse B2.240 Murværk. Renovering af Løget By, Længehuse (LH), afdeling 42 AAB Vejle. April 2013 Sag 12.029

Arbejdsbeskrivelse B2.240 Murværk. Renovering af Løget By, Længehuse (LH), afdeling 42 AAB Vejle. April 2013 Sag 12.029 Arbejdsbeskrivelse B2.240 Murværk Renovering af Løget By, Længehuse (LH), afdeling 42 AAB Vejle April 2013 Sag 12.029 Indholdsfortegnelse Side : 1/7 Udarbejdet: FM Kontrolleret: BM Godkendt: BM Indholdsfortegnelse...

Læs mere

SÆRLIGE ARBEJDSBESKRIVELSER. Malerarbejde af B 1010. Niels Lyngep aqq., 3912 Maniitsoq

SÆRLIGE ARBEJDSBESKRIVELSER. Malerarbejde af B 1010. Niels Lyngep aqq., 3912 Maniitsoq SA Projekt nr.: EGB 07-246-0-400-032 SÆRLIGE ARBEJDSBESKRIVELSER for udførelsen af Malerarbejde af B 1010 Niels Lyngep aqq., 3912 Maniitsoq Tekniskafdeling Sisimiut 11/03/2016 Side 1 / 13 Indhold 1. ALMINDELIGE

Læs mere

Entreprisekontrakt Kørebaneafmærkning

Entreprisekontrakt Kørebaneafmærkning Entreprisekontrakt Kørebaneafmærkning 2018-2020 Vedrørende entreprise for udførelse af kørebaneafmærkning 2018-2020 i Ikast-Brande Kommune. På nedenstående vilkår, er der den XX.XX 2018 indgået kontrakt

Læs mere

Kjellerup Fjernvarme Dato: Arbejdsbeskrivelse F08 Tagpapdækning. PC Kjellerup Fjernvarme

Kjellerup Fjernvarme Dato: Arbejdsbeskrivelse F08 Tagpapdækning. PC Kjellerup Fjernvarme Dato: 2017.12.15 Arbejdsbeskrivelse F08 Tagpapdækning 0 1. Orientering... 2 1.1. Generelt... 2 1.2. Definitioner... 2 2. Omfang... 3 2.1. Generelt... 3 2.2. Bygningsdele... 3 2.3. Projektering... 3 2.4.

Læs mere

UDKAST AFTALE OM TEKNISK RÅDGIVNING OG BISTAND 1. PARTERNE

UDKAST AFTALE OM TEKNISK RÅDGIVNING OG BISTAND 1. PARTERNE UDKAST AFTALE OM TEKNISK RÅDGIVNING OG BISTAND 1. PARTERNE 1.1 Undertegnede, Fonden Skødstrup Idræts- og Kulturcenter i det følgende kaldet bygherren, 1.2 og medundertegnede i det følgende kaldet rådgiveren,

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1.

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Dagsorden: 1. Præsentation af byggeledelsen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering og

Læs mere

KVALITETSSIKRING / UDBUDSKONTROLPLAN

KVALITETSSIKRING / UDBUDSKONTROLPLAN KVALITETSSIKRING / UDBUDSKONTROLPLAN TAG- OG FACADERENOVERING VED A/B VALKYRIEN HOVED- / UDBUDSPROJEKT Generelt: Nærværende dokument beskriver minimumskrav til hovedentreprenørens kvalitetssikring, kvalitetsdokumentation,

Læs mere

CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV.

CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV. CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV. Udskiftningen af vinduer samt altandøre igangsættes i løbet af kort tid. Jeg beder jer derfor om at læse nærværende skrivelse igennem

Læs mere

Tønder Kommune kunstgræsbaner i Tønder, Toftlund og Skærbæk

Tønder Kommune kunstgræsbaner i Tønder, Toftlund og Skærbæk Tønder Kommune kunstgræsbaner i Tønder, Toftlund og Skærbæk HOVEDENTREPRISE UDBUDSBREV-UDBUDSBETINGELSER Maj 2018 Bygherre Tønder Kommune Wegners Plads 2 6270 Tønder Rådgiver Orbicon A/S Gasværksvej 4

Læs mere

Tilbudsliste. Rønnekrogen 9, 2880 Bagsværd

Tilbudsliste. Rønnekrogen 9, 2880 Bagsværd Tilbudet omfatter: Murer Tømrer Blikkenslager Glas Maler Jord, beton og kloak VVS El Der kan afgives tilbud på alle entrepriser. Tilbudet skal omfatte den samlede opgave inden for hver entreprise og tage

Læs mere

Bygningsdel/ hvad skal gøres Prioritet Udgift 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021

Bygningsdel/ hvad skal gøres Prioritet Udgift 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB STRANDLODSGÅRDEN Alle beløb er kr. 1.000 ekskl. moms. Driftsudgifter og udgifter til løbende vedligeholdelse er ikke indeholdt i oversigten. Bygningsdel/ hvad skal gøres Prioritet

Læs mere

PROJEKT: NYT TAG OG EFTERISOLERING, BØRNEHAVEN RUMLEPOTTEN, SKOLEVÆNGET 49, 8305 SAMSØ.

PROJEKT: NYT TAG OG EFTERISOLERING, BØRNEHAVEN RUMLEPOTTEN, SKOLEVÆNGET 49, 8305 SAMSØ. PROJEKT: NYT TAG OG EFTERISOLERING, BØRNEHAVEN RUMLEPOTTEN, SKOLEVÆNGET 49, 8305 SAMSØ. Projekt: Projektet omfatter udskiftning af eternit tagpladerne på Børnehavens bygninger. Miljøhensyn: Arbejdet skal

Læs mere

Frederikshavn Kommune Gl. Skagen, Kystsikring Udbudsbrev

Frederikshavn Kommune Gl. Skagen, Kystsikring Udbudsbrev Frederikshavn Kommune Gl. Skagen, Kystsikring Udbudsbrev Sagsnr. 13.050 Dok. Navn Udbudsbrev Version A Dato 2018.05.15 Rev. - Udarbejdet JH Kontrol ES Godkendt ES 1 Frederikshavn Kommune Gl. Skagen, Kystsikring

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN

UDBUDSBETINGELSER OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN NYBYGGERI, STRANDVEJEN 131A UDBUDSBETINGELSER OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN Totalentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 12.06.2018 Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser...

Læs mere

Bilag 20 TILFØJELSER OG FRAVIGELSER TIL ABT 93 ABT 93

Bilag 20 TILFØJELSER OG FRAVIGELSER TIL ABT 93 ABT 93 Bilag 20 Advokatpartnerselskab Skt. Clemens Stræde 7 Postboks 623 8000 Aarhus C info@clemenslaw.dk www.clemenslaw.dk TILFØJELSER OG FRAVIGELSER TIL ABT 93 Tlf. 87 32 12 50 Fax 86 12 50 12 CVR-nr. 32 67

Læs mere

Renoveringsarbejder d. 21. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29

Renoveringsarbejder d. 21. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Renoveringsarbejder d. 21. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Byggemødereferat nr. BM 02 Afholdt 21. juni 2012, kl. 11.00 Tilstede: Jacob Asp Hansen (JAH) Johansen & Deichmann Nielsen A/S Birgitte

Læs mere

Hillerød Spildevand A/S. Hillerød Centralrenseanlæg. Blæserentreprise

Hillerød Spildevand A/S. Hillerød Centralrenseanlæg. Blæserentreprise Hillerød Spildevand A/S Hillerød Centralrenseanlæg Blæserentreprise Tilbudsliste Juli 2012 Bygherre: Hillerød Spildevand A/S Kirsebær Alle 15 3400 Hillerød Rådgiver: Fuglebækvej 1 A 2770 Kastrup Telefon

Læs mere

25% moms Kr ,00

25% moms Kr ,00 AAB Horsens, afd. 6 Vesterport Renovering og modernisering Entreprise nr.: 22 Dato: 18032016 Entreprise navn: Udvendig murerentreprise Rev. Dato: Arbejde: Udvendig murerarbejder Version: Sag nr.: 1100017931

Læs mere

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds.

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds. 17/2/2013 AKTIVITETPLAN. Dato: 10 Bygningsbasis. 1012 Sokkel i beton med puds. 131 Placering Type Int. Udgift. Aktivitetsår. B0 E 4 2015 2019 2023 Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING

UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING ELLEVEJ 36 OG LØVDALEN - KARLSGAVEVEJ 1 UDBUDSBETINGELSER OMBYGNING OG RENOVERING Hovedentreprise A Udbudsbetingelser Dateret: 11.07.2018 Totalrådgiver: LeanDesign ApS 33031 Sundhedshuset - Halsnæs Kommune

Læs mere