Samarbejde mellem Roskilde Kommune og DGI Midt- og Vestsjælland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Samarbejde mellem Roskilde Kommune og DGI Midt- og Vestsjælland"

Transkript

1 Uddybende projektbeskrivelse Samarbejde mellem Roskilde Kommune og DGI Midt- og Vestsjælland 1. DGI Street Event ved Rabalderfestivalen på Musicon DGI Underground er et gadeidrætsprojekt under DGI, der understøtter selvorganiseringen af undergrundskulturen. Projektet udvikler relationen mellem aktive udøvere i street-miljøet, storbyens foreningsliv og lokalkommunen, med henblik på at udvide rammerne for nye trends og tendenser inden for idræt, bevægelse og ungdomsfællesskaber. DGI ønsker at bidrage til den positive udvikling af street miljøet i Roskilde og har i den forbindelse lavet en indstilling til Rabalder organisationens bestyrelse, om et udvidet samarbejde ved Rabalder Festivalen på Musicon i Forslaget skal godkendes af bestyrelsen. Formål At understøtte de i forvejen gode initiativer på Musicon, samt at udbrede kendskabet til DGI Undergrounds aktiviteter medmed henblik på et udvidet samarbejde mellem DGI og aktørerne på Musicon. Såfremt begge parter ser en værdi i samarbejdet, skal DGI Undergrounds deltagelse på Rabalder Festivalen være en årligt tilbagevendende begivenhed. Tid og sted Lørdag den 29. august 2015 på Musicon, område Høje C. Såfremt det ikke er muligt at låne området, etableres DGI s aktiviteter i stedet på det asfalterede område foran Hal 7 og 9 som et alternativ. (oversigtskort på side 4) Organisering DGI sørger selv for at rekruttere frivillige og afvikle sine aktiviteter på dagen. Den overordnede planlægning, implementering og afvikling foregår i et tæt samarbejde mellem DGI og de lokale aktører på Musicon. Der etableres en arbejdsgruppe med repræsentanter fra DGI og Hal 12, samt repræsentanter fra Rabalder organisationen og Hal 12. Målgruppe(r) Primær: Unge i alderen år (Roskilde og opland, samt skate miljøet i København, som i forvejen anvender Hal 12) Sekundær: Børnefamilier (er i forvejen en stor del af Rabalder Festivalen) Tertiær: Kommunerepræsentanter med en interesse for gadeidræt og street miljøet Mål og succeskriterier Der forventes minimum 500 aktive deltagere til DGI s aktiviteter i Rabalder Festivalen forventer et samlet besøgstal på 5000 i 2015, heraf en større procentdel med interesse for aktiviteterne i Hallerne 11 og 12 og Rabalderparken. Såfremt DGI Street Cup en placeres i Roskilde i 2016 kan der forventes op til 400 deltagere mere. DGI Aktiviteter Street soccer og Panna Street basket (i samarbejde med lokalforening)

2 Parkour og slackline Street Gym Dans (breakdance og street dance) i samarbejde med aktører på Musicon Inline og løbehjul Musik/DJ Aktiviteter der understøtter de allerede etablerede aktiviteter i Hal 11 og 12, samt i Rabalder Parken. (skate og BMX) PR og markedsføring Al PR og markedsføring planlægges i samarbejde med Musicon, som står for at markedsføre Rabalder Festivalen. DGI s aktiviteter markedsføres til den specifikke målgruppe på lige fod med de øvrige street aktiviteter i området omkring Rabalder Parken og Hal 11 og 12. DGI inddrager egne markedsføringskanaler til aktivering af målgruppen. Primære samarbejdspartnere Foreningen for aktører på Musicon (hovedarrangører) Musicon sekretariatet (Andreas Høegh) Hal 12 (Bo Ejstrup) Hal 11 (Niels Østergaard) Roskilde Rental Klatreskoven (Søren Banke) Øvrige Hal 1: Klub Ung (13-17 årige) Gimle Kulturskolen Roskilde Mathias Theisen (slackline initiativtager Folkeparken) Forankring Formålet med at gøre DGI Undergrounds aktiviteter til en integreret del af Rabalder Festivalen er for at understøtte de allerede etablere street aktiviteter i området, og for at udnytte de eksponeringsmuligheder som festivalen skaber. Udover samarbejdet omkring aktivite-terne på Rabalder Festivalen, etableres dialogen med de lokale aktører med henblik på et udvidet samarbejde omkring de fælles inte-resser.

3 2. SwimRun DGI SWIMRUN Roskilde er en event der kombinerer svømning og løb. Eventen skal være med til at udbrede kendskabet til kombinationsidrætter samt sætte Roskilde på landkortet når det gælder denne alsidige idrætsform. Organisationsform Eventen afvikles gennem et samarbejde imellem Roskilde Kommune, DGI Midt- og Vestsjælland og en lokal forening. Stævnerne skal afvikles omkring vikingeskibene og byparken. Distancer Deltagerne tilbydes følgende to distancer: Kort (10 år -) - 200m svømning 2km løb Lang (min. 12 år) - 400m svømning 4km løb Regler Der er et simpelt regelsæt, som vi ønsker deltagerne efterlever efter egen bedste selvjustits, da der ikke skal være dommere ude på ruten: Deltagere skal bære svømmebriller under svømningen. Deltagere der ønsker at svømme med badehætte medbringer selv dette. Der skal bæres racenummer på løbedelen. Racenummer påsættes t-shirt med udleverede sik-kerhedsnåle (4 stk.) eller i medbragt nummerbælte. Man må gerne svømme med racenum-mer under våddragten. Der må ikke smides affald ude på løberuten, men kun i skiftezonen samt ved opstillede væskedepoter. Deltagere skal være fyldt 10 år på løbsdagen for at deltage, dog 12 år når det gælder den lange distance. Svømmestart åbent vand: Der svømmes på en enkelt opmålt bane som er let overskuelig for alle trekantsbane eller firkants-bane. Der må max. starte 50 personer i hver startgruppe. Starttider: Kort distance Start hvert 10. minut Lang distance Start hvert 15. minut Sikkerhed ved åbent-vand: Forud for arrangementet skal arrangørerne have kontakt til det lokale beredskab angående følgende: Særlige risici Risikovurdering af lokation Forhold omkring alarmering Vind og strømforhold

4 Forhold omkring vandet som kræver særlig opmærksomhed (Moler, ting i vandet mm.) Tilladelse til brug af båd evt. livreddere og/eller dommere Evt. brug af dykker Aftal altid på forhånd intern redningsprocedure Følgende udstyr skal medbringes til arrangement Iltkuffert, Hjertestarter, Førstehjælpsud-styr, Anti-chock tæppe. Ved dette arrangement skal der tilknyttes en livredningstjeneste og sameritter som kvalificerer sikkerheden. Skiftezone: I skiftezonen opbevares deltagernes udstyr (løbesko, tøj o.lign). Kun deltagere i stævnet har adgang til dette område af stævnepladsen. Det tilstræbes at der er kortest mulig afstand fra svømning til skiftezone, så deltagerne ikke skal løbe alt for langt i badetøj. Vejen til skiftezonen kan om muligt ligges forbi et omklædningsrum for hhv. mænd og kvinder, hvor deltagerne kan skifte tøj hvis de ønsker. Ellers er udgangspunktet at hver deltager har sit tøj liggende ved sin plads i skiftezonen, og foretager omklædning dér. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at stille et omklædningsområde til rådighed, hvor deltagere kan skifte fra svømmetøj til løbetøj, således at der ikke forekommer offentlig nøgenhed. Ruter Løberuter skal være af den ovenfor angivende distance. Ruterne skal være passende afmærkede med enten skilte eller afmærkningstape, og der skal være bemanding ved kritiske passager, lyskryds o.lign, hvor det anses for nødvendigt for at varetage deltagernes sikkerhed. Der placeres evt. nødvendig bemanding i form af flagposter. Det tilstræbes at løberute foregår på stier. Ruterne kan med fordel være en rundstrækning, som gennemføres flere gange, såfremt det samlede deltagerantal ude på ruten ikke bliver for høj. Ruterne bør være markeret med vejviserpile ved sving og steder, hvor der kan forekomme tvivl Tidtagning Tidtagning bliver foretaget med DGIs tidstagningssystem Eventgruppe Eventgruppen nedsættes med følgende ressourcepersoner En projektleder fra DGI Midt- og Vestsjælland En ressourceperson fra Roskilde kommune En tovholder fra en lokal forening. Formålet med denne gruppe er, at udvikle og facilitere den endelige event. Som udgangspunkt deltager alle parter i møderne omkring eventen. Det er dog projektlederen som har det sportslige ansvar.

5 3. DGI kurser til folkeoplysende foreninger i Roskilde Kommune Kurser i følgende 8 emner a) Mundtlig formidling b) Kursus i konflikthåndtering c) Mødeledelse d) Praktiske planlægningsværktøjer e) Introduktion til coaching f) Foreningens daglige ledelse g) Fundraising og andre indtægtskilder h) Rekruttering af frivillige ledere, trænere og instruktører Listen er ikke i prioriteret rækkefølge og emner kan udskiftes. Periode for afholdelse Aftalte kurser afholdes i en periode, som løber fra ultimo september 2015 til primo marts 2016, det første år kurserne afholdes. Perioden kan tilpasses. Det anbefales, at kurserne afholdes i tidsrummet Alternativt i tidsrummet Antal deltagere Kurserne gennemføres ved min. 8 deltagere. Der kan max. være 24 deltagere pr. kursus. Ved flere end 24 deltagere vurderes der om det skal tillades, at der er flere deltagere end de 24 på et kursus eller om hele kurset skal dubleres. 4. Trænerspirerne Trænerspiren kører pt. på Absalons Skole og Hedegårdenes skole i Roskilde. Trænerspiren kører som en del af Roskilde kommunes projekt Breddeidrætsskoler, hvilket de 2 forløb er tilpasset efter. Indhold 30 timers forløb med mulighed for foreningspraktik for folkeskolens 7-9. klasser. Undervisningen varetages af en DGI underviser i skoletiden f.eks. som valgfag. De 30 timer strækker sig fra august og frem til december.

6 Fra januar og frem til juni skal eleverne være i Skolepraktik. I de afsatte timer til faget, skal eleverne lave aktiviteter for de yngre elever på skolen. F.eks. i indskolingens idrætstimer, i SFO tiden eller andet. Her ud over kan eleverne vælge at komme i foreningspraktik.

Børnestævne 20. september 2014

Børnestævne 20. september 2014 Karlslunde Tri Børnestævne 20. september 2014 Primær kontakt person under stævnet er: Stævneleder Brian Hesselø tlf. 30718137 men der er naturligvis rigtig mange andre hjælpere på dagen bare se efter de

Læs mere

DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015. Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint!

DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015. Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint! DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015 Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint! I denne deltagerguide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål vedrørende

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Kronborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Kronborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

Kurser for frivillige ledere

Kurser for frivillige ledere Holbæk Kommunes foreningskurser Kurser for frivillige ledere Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget, Holbæk Kommune se mere på: holbaek.dk 2 Velkommen til alle frivillige i Holbæk Kommune Holbæk kommune

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. ATLETGUIDE 2014 Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. I denne atletguide vil du kunne finde svar

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus!

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

Vejledning til Familietri

Vejledning til Familietri Vejledning til Familietri Familietri består af 6 dele og afvikles i nævnte rækkefølge: 1. Stafet for unge og voksne, der vil prøve en ultrakort triatlon (ingen aldersbegrænsning, man skal blot kunne svømme

Læs mere

Vejledning til Familietri

Vejledning til Familietri Familietri består af 4 dele: Vejledning til Familietri Miniduatlon for 3-6 årige Børnetri for 7-12 årige Familietri stafet for unge og voksne, der vil prøve en ultrakort triatlon (ingen aldersbegrænsning,

Læs mere

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk Roskilde Kommunes foreningskurser Kurser for foreningsledere 2015-16 Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget www.roskilde.dk 2 Velkommen til alle frivillige i Roskilde Kommune Roskilde kommune er nu klar

Læs mere

Atletguide. Skiveløbet Triathlon. 1/6 jernmand. den 7. september 2019, kl. 13: m svømning 30 km cykling 7 km løb

Atletguide. Skiveløbet Triathlon. 1/6 jernmand. den 7. september 2019, kl. 13: m svømning 30 km cykling 7 km løb Atletguide Skiveløbet Triathlon den 7. september 2019, kl. 13:15 1/6 jernmand 650 m svømning 30 km cykling 7 km løb 1 Kære deltager Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skiveløbet Triathlon den 7.

Læs mere

RACE MANUAL. Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON

RACE MANUAL. Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON RACE MANUAL Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON Kære deltager Vi glæder os til at byde dig velkommen til første udgave af Nakskov Fjord Triatlon. Vi håber, at du er klar til en udfordrende

Læs mere

Submission #93 Roskilde Kommune

Submission #93 Roskilde Kommune Submission #93 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/11310 Side 1 af 2 16-01-2017 Formandens navn Christian WInther Telefon 26172705 Email boejstrup@gmail.com Forening Hal 12 skate og

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017 KMD 4:18:4 Aarhus d. 9. september 2017 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne

Læs mere

PUNKT 1 DM i sprint 2015

PUNKT 1 DM i sprint 2015 PUNKT 1 DM i sprint 2015 Stævnefolder 750m 20km 5km (Ungdom - 375m 10km 2,5km) Søndag den 7. juni 2015 i Kalundborg Tid og sted Stævnet afholdes på og omkring Gisseløre, Radiovej i Kalundborg, søndag den

Læs mere

Atletguide ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019

Atletguide ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019 Atletguide 2019 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019 KMD 4:18:4 Aarhus d. 14. september 2018 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019 Velkommen til KMD 4:18:4 Helsingør! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Helsingør. Velkommen til den syvende udgave af KMD 4:18:4

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014 Velkommen til KMD 4:18:4 Aalborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aalborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

Børne/Mini tri. 14. september 2019

Børne/Mini tri. 14. september 2019 Børne/Mini tri 14. september 2019 Primær kontakt person under stævnet er: Stævneleder Michael Müller tlf. 5381 6800 men der er naturligvis rigtig mange andre hjælpere på dagen bare se efter de gule veste.

Læs mere

Stævne reglement. Børn og unge tri ved SGS og KHIF TRI

Stævne reglement. Børn og unge tri ved SGS og KHIF TRI Program(tentativ) 0800 : Registrering åbner 0800 : skitftezone åbner for chechk in 0930 : registrering og check in lukker 0930 : briefing for 1. afd. 0-2 klasse 0945 : skiftezone lukker 0955 : line up

Læs mere

Løbsinformation for Multiman 2019

Løbsinformation for Multiman 2019 Løbsinformation for Multiman 2019 Parkering På kortet herunder kan parkeringsmulighederne ses. Parkering på p pladsen ved Munkebo Idrætscenter Parkering ved Munkebo Skole Check-in Side 1 Check-in læs dette

Læs mere

Stævneinformation. Starttider: Heats 07.30 Første heat. 07.50 Andet heat.

Stævneinformation. Starttider: Heats 07.30 Første heat. 07.50 Andet heat. Stævneinformation Kære {name} Tak fordi du har valgt at stille op i Bellevue Triatlon 2015, vi glæder os til anden udgave nye stævne, som I år vil have deltagelse af omkring 600 atleter. I denne stævneinformation

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 København torsdag den 15. august og fredag den 16. August i Amager Strandpark.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 København torsdag den 15. august og fredag den 16. August i Amager Strandpark. ATLETGUIDE 2019 Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 København torsdag den 15. august og fredag den 16. August i Amager Strandpark. I denne atletguide vil du kunne finde svar på

Læs mere

Idrætsområdet. 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2. Idrætsstrategi a. Gennemførte og igangsatte tiltag b. Handleplansforslag

Idrætsområdet. 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2. Idrætsstrategi a. Gennemførte og igangsatte tiltag b. Handleplansforslag Idrætsområdet 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2. Idrætsstrategi a. Gennemførte og igangsatte tiltag b. Handleplansforslag 2017 3. Effektmåling 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2015-2016 Idrætsprojekter

Læs mere

Oversigt. Side 1 af 9

Oversigt. Side 1 af 9 Oversigt Stævneinformation: Program lørdag d. 6. september:...1 Safariparken åbner...2 Ribena Knuthenborg Stafetten...2 Buffet og overnatning...2 Program for Knuthenborg Safari Triatlon søndag d. 7. September...3

Læs mere

Børnetri 3. september 2016

Børnetri 3. september 2016 Karlslunde Tri Børnetri 3. september 2016 Primær kontakt person under stævnet er: Stævneleder Brian Hesselø tlf. 30718137 men der er naturligvis rigtig mange andre hjælpere på dagen bare se efter de gule

Læs mere

DGI, Potentialet for gadeidræt og den selvorganiserede livsstilsudøver 2015 Side 1. April 2015

DGI, Potentialet for gadeidræt og den selvorganiserede livsstilsudøver 2015 Side 1. April 2015 DGI, Potentialet for gadeidræt og den selvorganiserede livsstilsudøver 2015 Side 1 April 2015 Hovedkonklusioner Interessen for gadeidræt er stor i Danmark Blandt de 15-35 årige er 8 % aktive gadeidrætsudøvere.

Læs mere

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli.

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli. Kære deltager i Danske Invest DM TRI seriens 3. afdeling itrytofly - i Værløse. Der er nu knap tre uger til start og arrangørerne og Dansk Triatlon Forbund glæder sig meget til at se netop dig til stævnet.

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA SWIMRUN SØHØJLANDET KÆRE SWIMRUNNERS, 30. SEPTEMBER 2017 Det varer ikke længe før I alle skal have en fantastisk oplevelse i Søhøjlandet. Der venter en unik oplevelse for dig

Læs mere

Der er nu knap en uge til start og arrangørerne i Holbæk og Dansk Triatlon Forbund glæder sig meget til at se netop dig til stævnet.

Der er nu knap en uge til start og arrangørerne i Holbæk og Dansk Triatlon Forbund glæder sig meget til at se netop dig til stævnet. Kære deltager i Danske Invest DM TRI seriens 5. afdeling i Holbæk. Der er nu knap en uge til start og arrangørerne i Holbæk og Dansk Triatlon Forbund glæder sig meget til at se netop dig til stævnet. Husk

Læs mere

LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015

LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015 LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015 I det følgende kan I læse mere om Triatlon- og Duatlonstævnet på Hårslev Efterskole, og forhåbentlig finde svar på mange spørgsmål. Løbsdato: Onsdag d. 7.

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen. ATLETGUIDE 2013 Velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen. I denne deltagerguide vil du kunne finde svar på dine spørgsmål vedrørende

Læs mere

SØNDAG DEN 24. SEPTEMBER Chip og startnr. kan afhentes hos: TRIATHLONSHOP Produktionsvej 24, 2600 Glostrup

SØNDAG DEN 24. SEPTEMBER Chip og startnr. kan afhentes hos: TRIATHLONSHOP Produktionsvej 24, 2600 Glostrup RACEGUIDE SØNDAG DEN 24. SEPTEMBER 2017 Chip og startnr. kan afhentes hos: TRIATHLONSHOP Produktionsvej 24, 2600 Glostrup Torsdag d. 21. september, kl. 16-20 og fredag d. 22. september, kl. 12-17. ELLER

Læs mere

RACE MANUAL 2018V. 3. På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af Haderslev Triathlon.

RACE MANUAL 2018V. 3. På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af Haderslev Triathlon. RACE MANUAL 2018V. 3 Parkering Grupper og tider Check-in Skiftezone og svømmerute Cykelrute Løberute Information, depot og regler På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af

Læs mere

15 Godkendelse af procesplaner for prioriterede indsatsområder

15 Godkendelse af procesplaner for prioriterede indsatsområder 15 Godkendelse af procesplaner for prioriterede indsatsområder 15.1 - Bilag: Reviderede procesplaner for Fritidsrådets indsatsområder DokumentID: 4123664 Procesplaner for prioriterede indsatsområder: Indsatsområde

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

INDHOLD - PROGRAM - LOKATION OG PARKERING

INDHOLD - PROGRAM - LOKATION OG PARKERING INDHOLD - PROGRAM - LOKATION OG PARKERING - RUTER OG STÆVNEPLADS - OVERSIGT OVER STÆVNEPLADSEN - RUTER: SVØMMERUTEN - RUTER: CYKELRUTEN - RUTER: LØBERUTEN - OVERSIGT OVER SKIFTEZONER T1 OG T2 - FORBEREDELSE

Læs mere

Mesterskabsmanual Triathlon Games DM middel distance 2017 ( ,1)

Mesterskabsmanual Triathlon Games DM middel distance 2017 ( ,1) Mesterskabsmanual Triathlon Games DM middel distance 2017 (1900-90-21,1) Lørdag d. 24. juni 2017 Registrering åbner kl. 14.30 Bike check in åbner kl. 16.30 Registrering lukker kl. 18.00 Bike check in lukker

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Udviklingsprojekt Nye fællesskaber. - oplysning, dannelse og tværgående samarbejde mellem højskole, foreninger og lokalsamfund. Projektbeskrivelse

Udviklingsprojekt Nye fællesskaber. - oplysning, dannelse og tværgående samarbejde mellem højskole, foreninger og lokalsamfund. Projektbeskrivelse Udviklingsprojekt Nye fællesskaber - oplysning, dannelse og tværgående samarbejde mellem højskole, foreninger og lokalsamfund Projektbeskrivelse 1 MOTIVATION OG SAMMENHÆNG Gymnastikhøjskolen i Ollerup

Læs mere

STÆVNEGUIDE DM SERIE ASPIRANTER RANDERS 2018

STÆVNEGUIDE DM SERIE ASPIRANTER RANDERS 2018 STÆVNEGUIDE DM SERIE ASPIRANTER RANDERS 2018 DM SERIEN ASPIRANTER RANDERS 2018 Vi er stolte over at få æren af at være vært for DM serien for Aspiranter. Stævnet afholdes før vores stævne Spar Kron 1/4

Læs mere

Observatørrapport. Løbsnavn: Storegaard Biler. Tøseløbet. Dato: 5/9 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark

Observatørrapport. Løbsnavn: Storegaard Biler. Tøseløbet. Dato: 5/9 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark Observatørrapport Løbsnavn: Storegaard Biler. Tøseløbet. Dato: 5/9 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark 1 Indledning I dag står foreninger bag de fleste motionsløb i Danmark, og sådan skal det selvfølgelig

Læs mere

Indsatsbeskrivelse. Projekt Social balance i Værebro Park 29. januar Økonomiudvalget Punkt 22, E-bilag 1

Indsatsbeskrivelse. Projekt Social balance i Værebro Park 29. januar Økonomiudvalget Punkt 22, E-bilag 1 Økonomiudvalget 28.01.2014 Punkt 22, E-bilag 1 Projekt Social balance i Værebro Park 29. januar 2014 Indsatsbeskrivelse 1. Indsatsens navn Hvad er indsatsens titel? 2. Baggrund Hvad er baggrunden for at

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at du deltager i løbet på eget ansvar!

Vi gør opmærksom på, at du deltager i løbet på eget ansvar! Information For at du som deltager i Ladies Mud Race Dark Edition, kan få den bedst mulige oplevelse af løbet, har vi lavet denne information, som vi håber vil dække mange af de spørgsmål du måtte have.

Læs mere

Deltagerhåndbog DM holdtriatlon 2016

Deltagerhåndbog DM holdtriatlon 2016 Deltagerhåndbog DM holdtriatlon 2016 1 Velkommen til DM i hold triatlon 2016 i Nyborg. Kære Triatleter Det er med stor fornøjelse, at Nyborg Triathlon Klub og de øvrige fynske triatlon klubber, i samarbejde

Læs mere

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Ruteklatring / Lead

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Ruteklatring / Lead Arrangør-manual Danmarksmesterskab Ruteklatring / Lead Indhold: Indhold:... 1 1. Indledning... 2 2. Konkurrencens format... 2 3. Dommere... 3 4. Forberedelse og planlægning... 3 5. Topo'er... 4 6 Point...

Læs mere

Gribskov Ruller. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Gribskov Ruller. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Gribskov Ruller Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 55 Indhold 1. Introduktion...... 56 2. Projektets aktiviteter......... 56 3. Projektets resultater.... 57 4. Projektets virkning......... 58 5.

Læs mere

SØNDAG DEN 30. SEPTEMBER Chip og startnr. kan afhentes hos: TRIATHLONSHOP Produktionsvej 24, 2600 Glostrup

SØNDAG DEN 30. SEPTEMBER Chip og startnr. kan afhentes hos: TRIATHLONSHOP Produktionsvej 24, 2600 Glostrup RACEGUIDE SØNDAG DEN 30. SEPTEMBER 2018 Chip og startnr. kan afhentes hos: TRIATHLONSHOP Produktionsvej 24, 2600 Glostrup Mandag d. 24. og tirsdag d. 25. sep., kl. 12-19 ELLER KVICKLY Taastrup Torv 18,

Læs mere

DTriF sikkerhedsprotokol og stævnearrangør tjekliste. Stævnenavn: Distance: Triathlon/Duathlon/Aquathlon. Dato: Sted:

DTriF sikkerhedsprotokol og stævnearrangør tjekliste. Stævnenavn: Distance: Triathlon/Duathlon/Aquathlon. Dato: Sted: VERSION 1.0 22. december 2011 DTriF sikkerhedsprotokol og stævnearrangør tjekliste For Stævnenavn: Distance: Triathlon/Duathlon/Aquathlon Dato: Sted: Forberedt af: 1 Indholdsfortegnelse PROCEDURE 3 TJEKLISTE

Læs mere

Søndag den 26. maj 2019 kl. 10

Søndag den 26. maj 2019 kl. 10 På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2019-udgaven af Haderslev Triathlon. Søndag den 26. maj 2019 kl. 10 1/4 Ironman distance. Individuel og stafet 950 m svømning, 45 km cykling og 10,5

Læs mere

VESTJYSK HALVMARATHON

VESTJYSK HALVMARATHON VESTJYSK HALVMARATHON Lørdag d. 2. november 2019 kl. 13.00 Mejdal / Holstebro 22. udgave VHM med 3 ruter ONLINE TILMELDING www.vestjysk-halvmarathon.dk Løb Vestjysk Halvmarathon 2019 og oplev naturen i

Læs mere

Copenhagen Beach Park - Projektbeskrivelse

Copenhagen Beach Park - Projektbeskrivelse Copenhagen Beach Park - Projektbeskrivelse 1 Projektets titel Copenhagen Beach Park - Ryparken 2 Projektets baggrund Copenhagen Beach Park er et projekt som foreningen Denmark Beach Soccer har taget initiativet

Læs mere

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse Velkommen IF Lyseng Svømning og Dansk Svømmeunion byder herved velkommen til DMH-Å, som finder sted den 2-3 februar 2013. Vi håber vi sammen kan få nogle rigtig gode og spændende oplevelser i denne weekend.

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM Junior på kortbane (åben klasse), som finder sted fra torsdag den 31. oktober til og med søndag den 3. november 2019 i Vejle. PRAKTISKE

Læs mere

Deltager Guide. Version 1.0. Stevns Jernmand d Side 1/22

Deltager Guide. Version 1.0. Stevns Jernmand d Side 1/22 Deltager Guide Version 1.0 Stevns Jernmand d. 28.06.2015 Side 1/22 Deltagerguide Det er med stor glæde at Køge Tri Team 2000, byder dig velkommen til Stevns Jernmand I denne deltagerguide, vil du kunne

Læs mere

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub.

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub. From: Lone Frandsen Sent: 17. august 2016 14:07 To: Lone Frandsen Subject: Ansøgning Unge i front Attachments: Ansøgningsskema projekt 2016 - Valgfag, praktik og mentorforløb.pdf AppServerName: KKEDOC4

Læs mere

Indsendelse #2444 Roskilde Kommune

Indsendelse #2444 Roskilde Kommune Indsendelse #2444 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/80978/submission/2444 Side 1 af 4 Information om indsendelse Formular: Ansøgning til Start- og Udviklingspuljen Indsendt af Anonym (ikke bekræftet)

Læs mere

talog DGI Sydvest DGI Sønderjylland 1 DGI Fyn DGI Sydøstjylland

talog DGI Sydvest DGI Sønderjylland 1 DGI Fyn DGI Sydøstjylland Udda nnels eska talog 2013 DGI Sydvest DGI Sønderjylland 1 DGI Fyn DGI Sydøstjylland Uddannelseskatalog2013 2 Kære foreningsleder Foreninger skabes af mennesker, der har noget på hjertet, og som vil gøre

Læs mere

NORDIC DELTAGER INFORMATION BLÅVAND SEPTEMBER 15-16, 2018

NORDIC DELTAGER INFORMATION BLÅVAND SEPTEMBER 15-16, 2018 NORDIC DELTAGER INFORMATION BLÅVAND SEPTEMBER 15-16, 2018 VELKOMMEN VELKOMMEN TIL XTERRA BLÅVAND 2018 Endnu engang har XTERRA fundet vej til Blåvand, stedet hvor man bliver til Rigtige Mænd. Lokationen

Læs mere

Submission #58 Roskilde Kommune

Submission #58 Roskilde Kommune Side 1 af 3 OPLYSNINGER OM ANSØGER Navn på ansøger Roskilde Håndbold ved Lisbeth Klarskov Ansøgers adresse Duebrødrevej 1 Vejnavn og nr. Postnummer og by 4000. Roskilde Telefonnummer 30288801 Mail rhsportsudvalg00@gmail.com

Læs mere

Stevns ½ Jernmand d Side 1/16

Stevns ½ Jernmand d Side 1/16 Stevns ½ Jernmand d. 29.06.2014 Side 1/16 Deltagerguide Det er med stor glæde at Køge Tri Team 2000, byder dig velkommen til Stevns ½ Jernmand I denne deltagerguide, vil du kunne finde svar på de fleste

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING I ÅBENT VAND

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING I ÅBENT VAND Indhold Dansk Svømmeunions mesterskaber i åbent vand... 2 Generelle bestemmelser... 3 Regler... 3 Arrangement... 3 Deltagelse... 3 Tilmelding, efteranmeldelse og gebyr... 3 Afmelding, udeblivelse og bøde...

Læs mere

Fed Etape Tri 1/8 -, 1/4 og 1/2 Jernmand, september 2018

Fed Etape Tri 1/8 -, 1/4 og 1/2 Jernmand, september 2018 Deltager Guide Version 1.0 Fed Etape Tri 1/8 -, 1/4 og 1/2 Jernmand, 7. - 9. september 2018 Deltagerguide Det er med stor glæde at 2 TRI i samarbejde med Feddet Camping og Brøderup Efterskole byder dig

Læs mere

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon.

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Denne guide vil orientere dig om de praktiske forhold i forbindelse med afholdelsen af stævnet uanset, om du deltager som individuel atlet eller som deltager

Læs mere

Stevns ½ Jernmand d Side 1/12

Stevns ½ Jernmand d Side 1/12 Stevns ½ Jernmand d. 29.06.2014 Side 1/12 Tilskuer guide Det er med stor glæde at Køge Tri Team 2000, byder velkommen til Stevns ½ Jernmand. I denne tilskuerguide har vi samlet lidt info, som kan være

Læs mere

Procesværktøj Udvikling og gennemførelse af kommunale valgfag

Procesværktøj Udvikling og gennemførelse af kommunale valgfag Procesværktøj Udvikling og gennemførelse af kommunale valgfag 5/12/2015 Til kommunal forvaltning April 2016 Procesværktøj Udvikling og gennemførelse af kommunale valgfag Til kommunal forvaltning Redaktion:

Læs mere

Jens SuneJakobsen Uddannet folkeskolelærer 1999 Bach. Institut for Idræt - KU Motionsansvarlig i Projekt for familier med overvægtige børn (PlusKidz)

Jens SuneJakobsen Uddannet folkeskolelærer 1999 Bach. Institut for Idræt - KU Motionsansvarlig i Projekt for familier med overvægtige børn (PlusKidz) Jens SuneJakobsen Uddannet folkeskolelærer 1999 Bach. Institut for Idræt - KU Motionsansvarlig i Projekt for familier med overvægtige børn (PlusKidz) 2001/02 i samarbejde med Rigshospitalet, KK, Julemærkehjem,

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON HEDELAND 8. APRIL 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Hedeland 2018! Vi glæder os til at se dig i Hedeland Naturpark søndag, til et sjovt race i alsidig

Læs mere

27/ Aalborg MTB Marathon Athlete Guide

27/ Aalborg MTB Marathon Athlete Guide 27/04-2019 Aalborg MTB Marathon Athlete Guide Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Oversigtskort...4 Parkering...5 Expo...6 Dette udleveres...7 Praktiske informationer...9 Praktiske

Læs mere

DTriF Sikkerhedsprotokol med tilhørende vejledning

DTriF Sikkerhedsprotokol med tilhørende vejledning Version 2.0 (16. oktober 2013) DTriF Sikkerhedsprotokol med tilhørende vejledning Dansk Triatlon Forbund 2014 1 Indhold 1. Indledning... 2 2. Sikkerhedsprotokol... 2 Procedure... 2 Relevante informationer

Læs mere

Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag

Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag Elever i 7., 8. og 9. klasse på Holmebækskolen og Herfølge Skole kan vælge Ungtræner/Trænerspiren som valgfag. I praksis betyder det,

Læs mere

Foreningen i Skolen. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Foreningen i Skolen. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Foreningen i Skolen Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 44 Indhold 1. Introduktion....... 45 2. Projektets aktiviteter......... 46 3. Projektets resultater..... 46 4. Projektets virkning..........

Læs mere

Inspirationsatalog over handleplaner for Greve Kommunes Idræts- og Fritidspolitik 2013-2016

Inspirationsatalog over handleplaner for Greve Kommunes Idræts- og Fritidspolitik 2013-2016 Inspirationsatalog over handleplaner for Greve Kommunes Idræts- og Fritidspolitik 2013-2016 1 Indholdsfortegnelse Overblik over handleplanerne s. 4 Tema 1: Frivilligt lederskab. s. 5 Handleplan 1: Styrke

Læs mere

DGI Storkøbenhavn. Den blå Foreningsby. Folder over medlemsforeninger. Hjemmeside:

DGI Storkøbenhavn. Den blå Foreningsby. Folder over medlemsforeninger. Hjemmeside: DGI Storkøbenhavn Den blå Foreningsby Folder over medlemsforeninger Hjemmeside: http://denblaaforeningsby.dk 2 Indhold Copenhagen Mermates 2 CPH Outdoor 3 Amager Strandpark parkrun 4 Copenhagen Watersports

Læs mere

Startnummer mailkvittering

Startnummer mailkvittering Så nærmer vi os på fredag den 5. juni 2015 er det tid til Frederiksberg Natløb. Nedenfor finder du al væsentlig information om løbet. Natløbet er Danmarks sjoveste løb, så tag det roligt, nyd stemningen

Læs mere

ROSKILDE VEJLEDNING. Erhvervslivet

ROSKILDE VEJLEDNING. Erhvervslivet ÅBEN SKOLE ROSKILDE VEJLEDNING Erhvervslivet Indholdsfortegnelse Om Åben Skole 3 Hvad siger reformen? 4 Hvorfor samarbejde? 5 Hvad med faciliteter? 6 Hvad med økonomien? 6 Hvad kan virksomhederne gøre?

Læs mere

Stevns 1/2 Jernmand 25. juni 2017

Stevns 1/2 Jernmand 25. juni 2017 Stevns 1/2 Jernmand 25. juni 2017 Deltager Guide Version 1.0 Stevns 1/4 Jernmand 25. juni 2017 Stevns Jernmand d. 26.06.2016 Side 1/22 Deltagerguide Det er med stor glæde at Køge Tri Team 2000, byder dig

Læs mere

Foreningerne ind i Folkeskolen. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Foreningerne ind i Folkeskolen. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Foreningerne ind i Folkeskolen Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 39 Indhold 1. Introduktion......... 40 2. Projektets aktiviteter............ 40 3. Projektets resultater....... 41 4. Projektets

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. Indhold 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 4 3 TILLADT MATERIEL... 5 Stk. 3.1 Kart og motor (ROK

Læs mere

VESTJYSK HALVMARATHON

VESTJYSK HALVMARATHON VESTJYSK HALVMARATHON Lørdag d. 3. november 2018 kl. 13.00 Mejdal / Holstebro 21. udgave VHM Nu med 3 ruter ONLINE TILMELDING www.vestjysk-halvmarathon.dk Løb Vestjysk Halvmarathon 2018 og oplev naturen

Læs mere

HÅNDBOG FOR LOKALGRUPPER I ERHVERVSGUIDERNE

HÅNDBOG FOR LOKALGRUPPER I ERHVERVSGUIDERNE HÅNDBOG FOR LOKALGRUPPER I ERHVERVSGUIDERNE 1 INDLEDNING Dette er en håndbog for lokalgrupper i Erhvervsguiderne. Du kan læse mere om initiativet på www.erhvervsguiderne.dk. Håndbogen indeholder råd og

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG INFORMATIONSDESK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 BAGTROP SIDE 6 INFORMATIONSDESK

Læs mere

FINA MASTERSREGLER 2009-2013

FINA MASTERSREGLER 2009-2013 INDHOLDSFORTEGNELSE REGEL EMNE SIDE MGR Masters 02 MSW Masters Svømmeregler 04 MOWS Masters Åbent Vand Svømning 08 Henvisning til: Masters Udspringsregler Masters Synkroregler Masters Vandpoloregler http://www.fina.org

Læs mere

Valgfagsfolder skoleåret 18/19

Valgfagsfolder skoleåret 18/19 Kære elever og forældre på 7. årg. I det kommende skoleår 18/19 skal der vælges Temafag. Der er udarbejdet en liste over de forskellige tilbud. Nogle af tilbuddene er sammen med 8. og 9. årg. (se info

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Dagsorden åben Mødedato 17. juni 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Gentofte Sportspark, lokale 24 ved Ishallen Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Etniske Piger Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 27 Indhold 1. Introduktion...... 28 2. Projektets aktiviteter......... 29 3. Projektets resultater.... 29 4. Projektets virkning........ 31 5. Læring

Læs mere

Ladies Mud Race 2018

Ladies Mud Race 2018 Ladies Mud Race 2018 TIDSPLAN OG OPGAVER Indhold Tidsplan 13. september kl. 09:00 16:00 Fælleden... 2 Tidsplan 13. september kl. 16:00 18:30 Fælleden... 2 Tidsplan 14. september kl. 09:00 16:00 Fælleden...

Læs mere

Submission #50 Roskilde Kommune

Submission #50 Roskilde Kommune Side 1 af 5 OPLYSNINGER OM ANSØGER Navn på ansøger Lisa Mailand / Frivilligcenter Roskilde Ansøgers adresse Jernbanegade 21A Vejnavn og nr. Postnummer og by 4000 Roskilde Telefonnummer 21169026 Mail frivilligcenter@roskilde.dk

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Aalborg Politi Idrætsforening. De Danske Politimesterskaber i. Landevejscykling. den 22. og 23. maj. Arrangør: PI-Aalborg

Dansk Politiidrætsforbund. Aalborg Politi Idrætsforening. De Danske Politimesterskaber i. Landevejscykling. den 22. og 23. maj. Arrangør: PI-Aalborg Dansk Politiidrætsforbund Aalborg Politi Idrætsforening De Danske Politimesterskaber i Landevejscykling den 22. og 23. maj Arrangør: PI-Aalborg Velkommen På vegne af Aalborg Politi Idrætsforening byder

Læs mere

Skovshoved Triathlon Klub og iform byder velkommen til. iform KvindeTRI 2016 søndag d. 29. maj. Deltagerguide

Skovshoved Triathlon Klub og iform byder velkommen til. iform KvindeTRI 2016 søndag d. 29. maj. Deltagerguide Skovshoved Triathlon Klub og iform byder velkommen til iform KvindeTRI 2016 søndag d. 29. maj Deltagerguide Kvindetriatlon afholdt i Gentofte Kommune 300 m svømning // 20 km cykling // 4 km løb Velkommen

Læs mere

Stevns 1/2 Jernmand. Stevns 1/4 Jernmand juni Deltager Guide. Version 1.0. Stevns Jernmand d Side 1/21

Stevns 1/2 Jernmand. Stevns 1/4 Jernmand juni Deltager Guide. Version 1.0. Stevns Jernmand d Side 1/21 Stevns 1/2 Jernmand 2 4. juni 201 8 Deltager Guide Version 1.0 Stevns 1/4 Jernmand 2 4. juni 201 8 Stevns Jernmand d. 26.06. 2016 Side 1/21 Stevns Jernmand d. 24.06.2018 Side 2/21 Deltagerguide Det er

Læs mere

Børnesvømning Revideret maj 2010

Børnesvømning Revideret maj 2010 Børnesvømning Revideret maj 2010 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger... 2 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 2 Hygiejne... 2 Svømning... 2 Badetøj... 2 Omklædning og ordensregler i svømmehallen...

Læs mere

FORENINGSLIVET IND I FOLKESKOLEN - Foreningsaktiviteter på skoleskemaet. Projektleder Kasper Pedersen

FORENINGSLIVET IND I FOLKESKOLEN - Foreningsaktiviteter på skoleskemaet. Projektleder Kasper Pedersen FORENINGSLIVET IND I FOLKESKOLEN - Foreningsaktiviteter på skoleskemaet Projektleder Kasper Pedersen Breddeidrætskommune BREDDEIDRÆTSKOMMUNE 2014-16 Foreningslivet ind i folkeskolen 3 PROJEKTER Bevægelse

Læs mere

ETISK KODEKS. Har I klare holdninger til hvordan der skabes de bedste og mest trygge rammer for instruktører, frivillige og medlemmer?

ETISK KODEKS. Har I klare holdninger til hvordan der skabes de bedste og mest trygge rammer for instruktører, frivillige og medlemmer? ETISK KODEKS Har I klare holdninger til hvordan der skabes de bedste og mest trygge rammer for instruktører, frivillige og medlemmer? 1 2 3 ETISK KODEKS Formålet med et etisk kodeks er at sætte etik og

Læs mere

NOTAT: Analyse af erfaringer med samarbejde mellem skole, SFO, klubber og foreningsliv med henblik på at give inspiration til fremme af samarbejder.

NOTAT: Analyse af erfaringer med samarbejde mellem skole, SFO, klubber og foreningsliv med henblik på at give inspiration til fremme af samarbejder. Skole og Børnesekretariatet Sagsnr. 301961 Brevid. 2744947 Ref. LTS Dir. tlf. 46 31 40 93 lenets@roskilde.dk NOTAT: Analyse af erfaringer med samarbejde mellem skole, SFO, klubber og foreningsliv med henblik

Læs mere

GRÆNSELØBET 2010. Lørdag, den 18. september 2010 kl. 14.00 5,4 km & 12 km GRÆNSELØBET 2010. FORTRÆNING HVER MANDAG kl. 18.00 v/ Grænsehallerne

GRÆNSELØBET 2010. Lørdag, den 18. september 2010 kl. 14.00 5,4 km & 12 km GRÆNSELØBET 2010. FORTRÆNING HVER MANDAG kl. 18.00 v/ Grænsehallerne Lørdag, den 18. september 2010 kl. 14.00 5,4 km & 12 km ATLETIK & MOTION TILMELDING OG INFORMATION: www.graenseloebet.dk FORTRÆNING HVER MANDAG kl. 18.00 v/ Grænsehallerne VELKOMMEN TIL GRÆNSELØBET Der

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. Indhold 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 4 3 TILLADT MATERIEL... 5 Stk. 3.1 Kart og motor... 5

Læs mere