Capri og Ischia ægte middelhavsstemning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Capri og Ischia ægte middelhavsstemning"

Transkript

1 rf Onsdag den 1. juni til onsdag den 8. juni 2016 Ø-hop i Napolibugten i Italien: Capri og Ischia ægte middelhavsstemning Ta med til disse to fascinerende øer og nyd den begyndende sommer på en dejlig vandreferie. Oplev den mindre kendte ø, Ischia, med dens gamle vulkaner, masser af natur, flotte klippekyster og charmerende småbyer. Den mere kendte ø, Capri, får vi rig mulighed for at lære nærmere at kendeog det på en helt anden måde, end det er endagsturisterne forundt. Vi skal

2 nemlig overnatte to gange på øen. Det giver os mulighed for at opleve rigtig meget af øen og også dens mere ukendte steder. To flotte øer med helt fantastiske udsyn over det dybblå Middelhav og med Napoli, Vesuvs silhuet og Sorentohalvøens kyster i den fjerne blå dis. En vandreferie i et af de mest fantastiske områder i verden med en rigdom af natur og kultur. Deltagerpris: kr. Oversigt over dagene: Dag 1: Udrejsedag Fly med Lufthansa fra Københavns Lufthavn (CPH) med mødetid kl og flyafgang kl Ank. Napoli (NAP) kl efter et hurtigt flyskift i München. Derefter en kort tur i egen bus til vores hotel uden for byen Pozzuoli, der ligger lidt nordvest for Napoli. Pozzuoli er hovedbyen i Campi Flegrei, der er et stadig aktivt vulkansk område og med spor efter græsk og romersk kultur. Pozzuoli er også kendt som Sofia Lorens fødeby og er havneby for færgerne i Napolibugten. Hotel nær Pozzuoli aftensmad inkl. Der pakkes til nyt overnatningssted.

3 Dag 2: På opdagelse i Campi Flegrei og sejltur til Ischia Dagens vandring finder sted i dette specielle vulkanske område med tilnavnet Burning Fields. Oplevelserne begynder ved bjerget Capo Miseno, der øverst oppe byder på et af områdets mest fascinerende udsyn over Napolibugten og dens øer. Vi kan se hele horisonten rundt. Vandringen fortsætter gennem Bacoli og langs gamle vandcisterner, Piscina Mirabilis, frem til borgen Baia. En kort bustur til Monte Nuovo og videre til fods rundt om søen, Lago d Averno. Her er en meget dejlig restaurant (Agriturismo), hvor vi spiser vi en god lokal frokost. Vinen på dette sted er fremragende. Sidst på eftermiddagen bus til vulkanen, Solfatara, hvor vi ser den vulkanske aktivitet i form af varme svovldampe, der presser sig op fra vulkanens indre. Fra havnen i Pozzuoli ca. én times dejlig sejlads til øen - og byen af samme navn - Ischia. Her bor vi lige i kanten af Ischia by på et pænt hotel med en dejlig frodig have, som vi kan bruge. Vi har 5 minutter til den lokale købmand/minimarked, og få minutter senere kan vi fornemme atmosfæren i den livlige havn, på den spændende havnepromenade og i byens charmerende gader. Her er gode spisesteder og indkøbsmuligheder. Hotel på Ischia morgenmad, frokost og aftensmad på en restaurant inkl.

4 Dag 3: Ischias to højeste tinder Bjergene på øen er udslukte vulkaner, og de opleves på en frodig vandretur via landsbyen Fiaiano og op til toppen af øens højeste bjerg, Monte Epomeo, på næsten 800 meter. Vi spiser frokost på en charmerende og hyggelig restaurant inden vi snupper øens næsthøjeste bjerg men det hele sker ad behagelige stier, der går gennem skov, forbi vinterrasser og langs klippehuler, hvor munke og eneboere holdt til. Undervejs flotte udsyn over havet. Nedstigningen til Forio, der er den vestligste by på Ischia, er lidt stejl men her er flot. Byen har en afslappet atmosfære, en charmerende bymidte og et fint udsigtspunktet ude ved den hvide kirke. Hotel på Ischia morgenmad, frokost og aftensmad på en restaurant inkl. Dag 4: Udslukte vulkaner og borgen, Castello Aragonese I dag vandrer vi direkte fra hotellet i, ved og forbi nogle af de gamle kratere og fortsætter inde på den grønne ø gennem skov og åbne områder til den lille by, Barano, næsten nede på Ischias sydkyst. En kort bustur bringer os til Ischia Ponte, hvorfra vi via en dæmning vandrer ud til den karakteristiske borg beliggende på en tilsyneladende utilnærmelig klippeknold ud for kysten. Borgen og dens bebyggelse og haver skal udforskes. Her er smukt, spændende og labyrintisk med mange fine scenerier og fantastisk flotte udsigter over havet, havnen og Ischias kyst. Vandreturen fortsætter tilbage til Ischia by med mange smukke gader og en tiltalende atmosfære. Hotel på Ischia morgenmad inkl. Aftensmad for egen regning.

5 Day 5: Ischias sydkyst og en fantastisk sejltur En kort bustur til Campagnano hvor vandreturen begynder. Dagens oplevelser er i et meget frodigt og varieret terræn. Vi kommer forbi vinterrasser, betagende landskaber med klipper og små landsbyer, lava formet som fantastiske skulpturer og uforglemmelige udsyn over bugten til Capri. Efterhånden går det nedad til stranden, hvor flere idylliske småbyer dukker op. Vandreturen slutter i den lille, fine havn Sant Angelo med mulighed for at nyde en forfriskning inden hjemturen. Vi sejler hjem i en åben båd, så vi rigtigt kan nyde havet og turen langs Ischias stejle, forrevne og i det hele taget fascinerende klippekyst med skær, grotter og et mangfoldigt farvespil. Hotel på Ischia morgenmad og aftensmad på en restaurant inkl. Der pakkes til nyt overnatningssted. Dag 6: Sejltur til Capri og vandring på øens østside Ned til havnen om morgenen og ombord på båden til den - med rette - berømte ø, Capri, der lokker med en stejl og takket profil. Kendt og værdsat af romerske kejsere og siden af velhavende og betydelige personer og nu næsten hvermandseje! Vi nyder sejlturen og glæder os over at have fået mulighed for at kunne overnatte på øen. Båden ankommer til Marina Grande, et livligt sted, ligesom Capri bys lille torv, Piazzetta en, hvor alle mødes. Vandreturen foregår på øens østside. Den romerske kejservilla, Villa Jovis, og dens fantastiske udsigter nydes. Vi kommer forbi naturfænomenerne Arco Naturale, Grotta Matermania og de tre Faraglioni skær ud for sydkysten. Gennem kejserlige haver - igen med udsigter - og frem til den halsbrækkende beliggende, lyserøde Villa Malaparte. Den er et ikon indenfor arkitekturen og kendt fra filmen Le Mepris. Sidst på eftermiddagen bestiger vi den fønikiske trappe, skabt af grækerne for længe siden. Den går flere hundrede trin stejlt opad, åbenbarer vidunderlige udsyn og ender ved San Michele, lægen Axel Munthes spektakulære og seværdige villa, som vi besøger. Hotel i Anacapri morgenmad incl. Aftensmad for egen regning.

6 Day 7: Capris syd- og vestkyst. Monte Solaro og evt. Den Blå Grotte Vi oplever i dag den mindre kendte, men meget flotte vestlige del af Capri. Fra Anacapri er der en smuk vandretur til toppen af Monte Solaro - det højeste bjerg på øen, 589 m.o.h. Herfra nyder vi det betagende udsyn over øen, havet og fastlandet helt ned til Amalfikysten. Derefter langs sydkystens vildsomme, stejle og imponerende klipper frem til fyrtårnet i Faro. Her slår vi langs vestkysten ind på en frodig sti, der udmærker sig ved sin rigdom af vilde blomster, udsynene over Middelhavet og en række velbevarede forter fra napoleonstiden. Vi kommer forbi Den Blå Grotte, som er speciel og berømmes af mange, men som også anses som lidt af en dyr turistfælde du får muligheden for et besøg for egen regning, hvis vejret og havet gør det muligt. Vi går tilbage til Anacapris karakteristiske smalle gader. Hotel i Anacapri morgenmad og aftensmad på en restaurant inkl. Dag 8: Sidste morgenmad på turen og farvel til øerne. Hjemrejsedag. Med båd til Napoli. Kort bustur til lufthavnen med ankomst kl og flyafgang kl Mellemlanding i München (kl ). Ankomst til Københavns Lufthavn kl Praktiske oplysninger: Turen er et samarbejde mellem Dansk Vandrelaug, Københavns Afdeling og Ruby Rejser som teknisk arrangør. - For at deltage i vandreferien skal du være medlem af Dansk Vandrelaug. - Deltagerantal: personer.

7 Deltagerkrav Vandringerne er en blanding af lettere og middelsvære vandreture med stigninger og fald på op til ca. 400 m, men generelt ad behagelige stier. Stierne kan nogle gange være stejle, stenede og til tider smalle. Sværhedsgraden på turene vurderes til 2-3 (Ruby Rejsers definition), og kræver en god fysisk form med træningsture hjemmefra, idet det er vigtigt, at konditionen er i orden. Træning på trapper er godt inden ture i bjergene, ligesom flere træningsvandreture på ca. 18 km i varieret og kuperet terræn er påkrævet. Deltagernes helbredsforhold er deres eget ansvar. Hvis der er særlige forhold eller sygdomme, skal deltagerne selv afklare de evt. forsikringsmæssige krav og konsekvenser, samt orientere turlederen om disse særlige helbredsforhold. Deltagerne vil normalt praktisere vandring forskelligt f.eks. i relation til tempo, pauser og interesser. Da vi på denne tur er en gruppe, er det selvfølgelig nødvendigt, at vi tager fornødent hensyn til hinanden. Vandringerne Vi er ude fra morgen til sidst på eftermiddagen, og vi må derfor medbringe mad, drikke og andre fornødenheder til hele dagen. Vi køber normalt selv vores frokost undervejs efter nærmere orientering om mulighederne de enkelte dage. Vandreturene foregår udelukkende med dagsturrygsæk og svarer til en tur på ca. 18 km. her i Danmark, men terrænet i bjergene er selvfølgelig mere udfordrende, selv om der på denne tur ikke er tale om de helt store op- og nedstigninger. Enkelte af turene kan være en lille smule kortere. Vi er selvfølgelig ude for at vandre, få frisk luft og motion og for at ha det godt med hinanden. Formålet med denne tur er dog også at opleve den anderledes kultur vi besøger også i relation til befolkningen og de fremmede skikke og opfattelser, vi måtte møde. Medlemspriser per person: kr. i delt dobbeltværelse. Tillæg for eneværelse kr.

8 Inkluderet i prisen: - Flybillet København/Napoli tur/retur med 23 kg indskrevet bagage og 8 kg håndbagage - Transfers fra/til lufthavnen i Napoli - Transfers fra/til diverse vandringer - Bagagetransfer - 7 x overnatninger - 7 x morgenmad - 2 x frokost dag 2 og 3-5 x aftensmad - Sejlads til/fra/imellem øerne. Sejltur langs Ischias sydkyst - Betalt entre til: Baia, Solfatara, Castello Aragonese, Villa Jovis, Gardini di Augusto, San Michele - Deleværelsegaranti - Lokal italiensk guide - Turledere Erik Kragh og Tove Skands - Ikke inkluderet i prisen: - 2 x aftensmad - Øvrige frokostindkøb - Forplejning på fly - Evt. lokale turistskatter - Den Blå Grotte (entre ca.15 euro) Tilmelding fra 11. januar 2016 sker ved fremsendelse af tilmeldingsskema i elektronisk (undtagelsesvis fysisk) - form til turleder Erik Kragh. Mail: erik.kragh@webspeed.dk. Pladserne bookes efter først til mølle - princippet. Turledere: Erik Kragh, telefon: (ikke telefonsvarer men evt. sms) og Tove Skands telefon Tilmeldingsskema: findes sidst i programmet. Læs også det med småt. Deltagelse sker på eget ansvar. Sygeforsikring: husk blåt sygesikringsbevis og obligatorisk hjemtransportforsikring samt evt. supplerende sygeforsikring. Medbring forsikringskort/kopi af police(er). Vi forbeholder os ret til at foretage evt. ændringer i programmet. Værd at vide:

9 Valuta: Euro. Tidszone: Samme som i Danmark. Sprog: Italiensk. Stikkontakter: Dansk standard med tynde ben passer. Tykke ben, på f.eks. elkedler m.v., passer ikke. Medbring evt. selv konverter. Temperatur og klima: Maksimums- og minimumstemperatur forventelig ca grader celsius. Regnfattig måned, men regn kan selvfølgelig forekomme. Følg evt. med på hjemmesiden: DMI vejret i hele verden eller yr.no.

10 Tilmeldingsskema til Dansk Vandrelaugs vandreferie til Capri og Ischia 2016 Efternavn (alle navne skrives som anført i pas) Fornavn(e) (alle navne skrives som anført i pas) Medlemsnummer i Dansk Vandrelaug: Telefon Mobil telefon hvis denne medbringes på rejsen. adresse Postadresse / post nr. Afbestillingsforsikring Forsikringen dækker, hvis man bliver syg inden afrejsen. I så fald refunderes hele det indbetalte rejsebeløb. Denne forsikring kan tegnes via Ruby Rejser og skal tegnes samtidig med at turen bestilles. Pris: 6 % af rejsens pris. Ja tak, jeg ønsker at tegne afbestillingsforsikring gennem Ruby Rejser.

11 Rejseforsikring Obs. Du skal have tegnet forsikring til dækning af hjemtransport, såfremt du ikke har en forsikring i forvejen. Denne kan tegnes via Ruby Rejser hos Gouda Rejseforsikring. Ja tak, jeg ønsker en rejseforsikring og vil gerne have link til en folder tilsendt (foldere laves ikke mere, vi kan sende links til download af foldere) Enkeltværelse Ja tak, jeg ønsker enkeltværelse, hvis muligt. Begrænset antal. Tillæg for enkeltvær.: se program. Hvis enkeltværelse er udsolgt, vil du da rejse med ophold på dobbeltværelse, delt med en anden deltager af samme køn? Dele-dobbeltværelse Jeg rejser alene og er indforstået med at dele med en anden deltager af samme køn Jeg rejser alene og vil gerne dele værelse med: Supplerende bemærkninger: Bestillingsdato: Se nedenfor mht. betaling og tilsendelse af rejsebevis. Send det udfyldte skema via mail til: erik.kragh@webspeed.dk.

12 Pris: Se venligst turens program. Kontakt og oplysninger: Alle henvendelser skal rettes til Turleder Erik Kragh, tlf.: (ikke telefonsvarer men evt. sms), mail: Bindende tilmelding: Din tilmelding er bindende fra din bestilling. Betaling af depositum er en bekræftelse på din bestilling. Ferien afvikles i henhold til Ruby Rejsers betingelser for deltagelse i aktive pakkerejser. Overdragelse: Afbestilling: Betaling: Hvis du bliver forhindret i at deltage i vandreferien og ønsker at overdrage din plads til en anden deltager, kan du kontakte DVLkoordinator, Erik Kragh. Der beregnes i givet fald et gebyr. For alle bindende tilmeldinger til en rejse betales et gebyr ved afbestilling. Afbestilles 61 dage eller tidligere før rejsens påbegyndelse, er depositum tabt. Mellem 60 dage og 21 dage før rejsens påbegyndelse er 60 % af rejsens pris tabt. Mellem 21 dage og 15 dage før rejsens påbegyndelse er 80 % af rejsens pris mistet. Mellem 14 dage og 8 dage før rejsens påbegyndelse er 95 % af rejsens pris tabt. 0-7 dage før rejsens påbegyndelse er hele rejsens pris mistet. Alle afbestillinger skal foreligge skriftligt og fremsendes til Ruby Rejser, Mejlgade 46B, 8000 Århus C, for at være gyldige. Ruby Rejser udsender bekræftelse med depositum- og restbeløbsopkrævning umiddelbart efter tilmelding. Depositum er kr., og beløbet betales senest 5 dage efter modtagelse af opkrævning. Restbeløbet betales 60 dage før afrejse. Rejsebevis: Tilmelding: Rejseinformationer med deltagerliste mv. fremsendes ca. 3 uger før afrejse. Rejsebevis fremsendes evt. op til ca. en uge før afrejse. Rejsebeviset vises ved check-in for udstedelse af boardingkort. Kan ske ved henvendelse til turleder Erik Kragh. Pladserne bookes efter først til mølle princippet ved modtagelse af det udfyldte tilmeldingsskema.

Italien Aspromonte Nationalpark pionertur i et ukendt vandreområde

Italien Aspromonte Nationalpark pionertur i et ukendt vandreområde rf ctical organization Italien Aspromonte Nationalpark pionertur i et ukendt vandreområde Lørdag den 24. september til lørdag den 1. oktober 2016 Ta med til Calabrien dybt nede i Syditalien. Opdag og oplev

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Fra Det Skæve Tårn i Pisa til øen Elba ud for Piombino Denne cykeltur kombinerer det charmerende, karakteristiske toskanske bakkelandskab med det slående, smukke

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke Rumænien Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni Politiken Plus rejse med John Frikke Scanbird ApS www.scanbird.com Donau ja bare ordet leder straks tanker hen mod Johan Strauss vidunderlige

Læs mere

Længere ture i ind- og udland

Længere ture i ind- og udland Planlægning En tur der varer flere dage i ukendt terræn kræver naturligvis større planlægning end en endagstur på 5 km i nærområdet. Der skal være to turledere på disse ture, da den ene kan blive forhindret

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE

JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE Vandringer på JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE Fra Bingen til Rhinvandfaldet 19. 27. august 2016 Med Hans Lyngsgård og Kirstin P.Thomsen OM TUREN Oplev højdepunkterne og de smukkeste vandringer på første etape

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Italien - Vandring Amalfikysten, 8 dage

Italien - Vandring Amalfikysten, 8 dage Italien - Vandring Amalfikysten, 8 dage 8 dages vandreferie i hjertet af Amalfikysten, der er en af Italiens smukkeste kyststrækninger. Grundet dens placering på sydsiden af Sorrento-halvøen, giver dens

Læs mere

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016.

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. København, den 3. juni, 2015 VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. Program TAORMIA Taormina er Siciliens mest kendte destination. Allerede romerne opdagede Taormina

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

PORTUGAL - KITESURF CAMP I ALGARVE, 1 UGE

PORTUGAL - KITESURF CAMP I ALGARVE, 1 UGE PORTUGAL - KITESURF CAMP I ALGARVE, 1 UGE NYHED: Vi inkluderer nu gratis yoga-sessions alle hverdagsaftener. Derudover får vi udstyr til FOILkitesurfing, hvis nogen skulle have lyst til at lære det - dette

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Italien Aspromonte Nationalpark - et ukendt vandreområde

Italien Aspromonte Nationalpark - et ukendt vandreområde rf ctical organization Italien Aspromonte Nationalpark - et ukendt vandreområde Lørdag den 23. september til lørdag den 30. september 2017 Ta med til Calabrien dybt nede i Syditalien. Opdag og oplev her

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Vandreferie Rundt om Mont Blanc

Vandreferie Rundt om Mont Blanc Vandreferie Rundt om Mont Blanc Mont Blanc massivet består af Mont Blanc (4.807 m) og er uden tvivl et af de smukkeste bjergmassiver i Alperne. På denne rundtur vil du både opleve Mont Blanc massivets

Læs mere

Eventuel framelding: Ved eventuel framelding er depositum tabt.

Eventuel framelding: Ved eventuel framelding er depositum tabt. Vin- og gourmetrejse/trøffelfest i Piemonte, Ligurien og Bardolino i Italien samt Franken i Tyskland. Fly ud/bus hjem 4/10-12/10 2013 Ordet Piemonte betyder ved bjergets fod. Her er tale om et dramatisk

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika.

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND PÅ KORSIKA VANDRING RUNDT OM CAP CORSE  Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. Det kan du glæde dig til

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

SOLFORMØRKELSEREJSE TIL MADAGASKAR 26. august til 4. september 2016 (10 dage)

SOLFORMØRKELSEREJSE TIL MADAGASKAR 26. august til 4. september 2016 (10 dage) SOLFORMØRKELSEREJSE TIL MADAGASKAR 26. august til 4. september 2016 (10 dage) Kære solformørkelsesvenner! Den 1. september i år kan du opleve en ringformet solformørkelse på Madagaskar og Corona Adventure

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

28. februar 3. marts 2013

28. februar 3. marts 2013 London/Birmingham The Birmingham Dentistry show 28. februar 3. marts 2013 Tag med Tandlægeforeningen til The Dentristy Show i Birmingham. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning

Læs mere

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT I MAJ Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". Nordøen rundt på Korsika med guide Du har nu mulighed

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Skieventyr til Banff og Jasper 11 dage fra kr. 12.498,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende

Læs mere

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Dubai UAE International Dental Conference 3. 8. februar 2013 Tag med Tandlægeforeningen til AEEDC Dubai 2013. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning og den sædvanlige service

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Æventyrlige Italien September 2018

Æventyrlige Italien September 2018 Æventyrlige Italien 11.-18. 18. September 2018 - rejser siden 1986 Tidligere var det populært blandt kulturpersonligheder fra mange lande at tage på dannelsesrejse til Italien. Landets glorværdige historie

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer:

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer: Vi har nu fornøjelsen at fremsende tilbud, på Mallorca. Er der nogle spørgsmål eller noget I er i tvivl om er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig på mit direkte tlf nr: 33488479 Mallorca/Cala

Læs mere

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Lørdag,23/4 tirsdag,3/5 2016. Pris:kr.10.298,- Pilgrimme fra Portugal har i mange år fulgt denne rute hele vejen op gennem landet. Ruten går igennem forskellige

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

PROVENCE, Fréjus - 2001.

PROVENCE, Fréjus - 2001. Rejsenotater fra PROVENCE, Fréjus - 2001. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater.

Læs mere

Algarve - vandring i det sydlige Portugal

Algarve - vandring i det sydlige Portugal Algarve - vandring i det sydlige Portugal Lørdag, den 10. november lørdag, den 17. november 2018 Turleder: Lokal guide + Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug Dagsprogram På denne vandretur skal vi udforske

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

2 uger med vandring Indhold

2 uger med vandring Indhold Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Lejren i Qaleralik.... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Jordens indre på Azorerne

Jordens indre på Azorerne Vandreferie på Azorerne Jordens indre på Azorerne Vulkaner, temarker og blomstrende hortensia. Jordens indre på Azorerne Hvem kender ikke gamle dages vejrudsigt i radioen: Højtryk over Azorerne. Øerne

Læs mere

Trail og turridning i Toscana

Trail og turridning i Toscana Trail og turridning i Toscana Turridning Trail i etruskernes fodspor Uge med helpension 6 dage i sadlen (2-6 timer) Rideerfaring: 3-5 God indkvartering på gårdhoteller - Agriturismo Tre dage med god turridning

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Vandring i Cinque Terre, 7 dage

Vandring i Cinque Terre, 7 dage Vandring i Cinque Terre, 7 dage Syv dages vandretur i Ligurien, langs Italiens mest dramatiske kyststrækninger, gennem vinmarker og farvestrålende fiskerlandsbyer. I besøger de historiske byer Levanto,

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Billedserie fra Fyn Tur 2013.

Billedserie fra Fyn Tur 2013. Billedserie fra Fyn Tur 2013. Vespa klub Fyn havde denne gang skubbet årets Fyn tur lidt frem i kalenderen, tidligere års Fyn ture har været placeret i maj måned, og vejrliget har mange gange været meget

Læs mere

Vandreferie i Cinque Terre og på Portofino-halvøen

Vandreferie i Cinque Terre og på Portofino-halvøen Vandreferie i Cinque Terre og på Portofino-halvøen Denne rejse byder på vandreture gennem et omfattende stisystem, der giver mulighed for at vandre fra landsby til landsby, gennem frodige skove og smukke

Læs mere

NORGE - GRUPPEVANDRETUR MED DANSK VANDRELEDER DAGSVANDRING TIL PRÆDIKESTOLEN

NORGE - GRUPPEVANDRETUR MED DANSK VANDRELEDER DAGSVANDRING TIL PRÆDIKESTOLEN NORGE - GRUPPEVANDRETUR MED DANSK VANDRELEDER DAGSVANDRING TIL PRÆDIKESTOLEN Tæt ved Stavanger, og kun en halv dags sejlads fra Danmark, ligger den 42 km lange Lysefjord omkranset af 600 meter lodrette

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Azorerne - Cykelferie på São Miguel

Azorerne - Cykelferie på São Miguel Azorerne - Cykelferie på São Miguel En storslået cykeloplevelse på atlanterhavsøen Sao Miguel. I vil cykle igennem det frodige grønne landskab, der smukt beklæder de dramatiske vulkanske former, som er

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins...

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... LØRDAG 9.JULI skrevet af Allan Rasmussen Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... Tidligt op og med flyveren til Hobart på Tasmanien. Vi

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Gruppevandretur for medlemmer af Københavns Håndværkerforening.

Gruppevandretur for medlemmer af Københavns Håndværkerforening. ITALIEN - GRUPPEVANDREFERIE MED DANSK VANDRELEDER KULTUR OG VANDRING I ITALIENS GRØNNE HJERTE Gruppevandretur for medlemmer af Københavns Håndværkerforening. Det er med stor fornøjelse, at vi i sensommeren

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere