Handi. et tidshjælpemiddel i lommeformat!!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Handi. et tidshjælpemiddel i lommeformat!!"

Transkript

1 Handi et tidshjælpemiddel i lommeformat!!

2 HANDI Handi er en tids- og planlægningsstøtte i lommeformat med software, der er tilpasset til personer med kognitive vanskeligheder. Kalenderen er central i Handi og har en klar grænseflade med begrænset information og færre valg end en almindelig kalender. Den viser planlagte aktiviteter og giver en alarm, når starteller slut-tidspunkt er nået. Aktiviteterne symboliseres med tekst og / eller billeder. Den tid som er tilbage inden en aktivitet starter, bliver vist efter kvartursprincipet, og udførte aktiviteter kan kvittéres. HANDIFON P Art. nr: Handifon P er en robust håndholdt enhed med tilpasset software som gør det lettere, at holde orden på dagens gøremål. Handifon P har følgende Handi-funktioner: Album,Notater, Billedsamtale, Tjekliste, Min Status, Statussvar, Kalender, Kamera, Kontakter, Kriseplan- udvidet,lommeregner, Prisberegner, Talestøtte, Sms, Spil, Afspiller og Telefon. Det indbyggede kamera kan bruges til at tage billeder direkte til en aktivitet, en ny kontakt eller når du opretter instruktioner. I Sms funktionen indgår tale og Billed-sms. Brug af Standard-sms gør det ekstra nemt at skrive tekstbeskeder. Gennem sikkerhedsfunktionen, Kriseplan, kan du ringe et foruddefineret telefonnummer eller hurtigt sende nødmeldinger. Handifon P har Windows Mobile-baseret hardware, Handi-software version 4 og Acapela talesyntese. Leveres med taske med bælteclips, høretelefoner og oplader.

3 Talestøtte kan tilknyttes alle funktioner ved hjælp af en højkvalitativ talesyntese. Brug af standardaktiviteter gør det endnu nemmere at lægge aktiviteter ind. Det er muligt at knytte funktioner til en aktivitet,som f.ex tjekliste for indkøb eller et album med en arbejdsinstruktion. Kalenderen kan tilpasses til brugerens kognitive evner, og indstilles til at fungere som et simpelt tidshjælpemiddel, men også til at være et effektivt planlægningsværktøj. HANDI DEFY+ Art. nr: Handi Defy+ er en Android-baseret aktivitetskalender for personer med kognitive vanskeligheder. Handi Defy+ indeholder følgende funktioner: Album, Notater, Tjekliste, Handitastatur, Min Status, Statussvar, Kalender, Kontakter, Kriseplan,Prisberegner, Diktafon, Sms, Hurtigindstillinger og Afspiller. Handi Defy+ kan bruges alene med Handi-funktionerne eller med komplementerende tredjepartsapplikationer, som fx e-post, sociale medier, rejseplanen, kort, tv-oversigter m.m. Gennem indstillinger, kan man skalere sin Handi Defy+, altså tilpasse, hvordan indstilingen af startmenuen skal se ud. Man kan også bestemme, om brugeren skal have adgang til at downloade nye applikationer. I Sms funktionen indgår tale og Billed-sms. Brug af Standard-sms gør det ekstra nemt at skrive tekstbeskeder. Gennem sikkerhedsfunktionen Kriseplan kan du ringe et foruddefineret telefonnummer eller hurtigt sende nødmeldinger. Handi Defy +, har Android-baseret hardware, Handisoftware version 5 og Acapela talesyntese. Handi Defy + er IP67-klassificeret, hvilket indebærer, at den er støv-og vandtæt og har en slidstærk skærm. Leveres med etui, høretelefoner og oplader.

4 FUNKTIONER I HANDI KALENDER Kalenderen er central i Handi og har en tydelig grænseflade med begrænset information og færre valg end en almindelig kalender. Den viser planlagte aktiviteter og giver en alarm, når start-eller sluttidspunkt er nået. Aktiviteterne symboliseres med tekst og / eller billeder. Den tid som er tilbage inden en aktivitet starter, bliver vist efter kvartursprincipet, og udførte aktiviteter kan kvittéres. Talestøtte kan tilknyttes alle funktioner ved hjælp af en højkvalitativ talesyntese. Brug af standardaktiviteter gør det endnu nemmere at lægge aktiviteter ind. Det er muligt at knytte støttefunktioner til en aktivitet, som f.eks. tjekliste for indkøb eller album med en arbejdsinstruktion. TJEKLISTE Der kan laves individuelle tjeklister med billede eller tekst, som kan hakkes af, fx indkøbslister eller pakkelister. Talestøtte kan også tilknyttes funktionen. Under hver opgave kan der tilføjes ekstra information om fx hvad man skal huske i forbindelse med den opgave. ALBUM Album laves i det medfølgende PC-program HandiTools ved hjælp af billede, tekst eller indlæst tale. Album giver tydelig og visuel støtte med trin-for-trin instruktioner. Kan bruges til fx. vejbeskrivelser, arbejdsbeskrivelser eller madopskrifter.

5 TELEFON, KONTAKTER OG SMS Handi Defy+ og Handifon P har samtlige funktioner for at ringe, modtage og sende sms. Med Handifunktionene Kontakter og Sms kan brugeren få tilpasset støtte som talestøtte og Billed-sms. Brug af Standard-sms gør det ekstra nemt at skrive tekstbeskeder. KRISEPLAN Kriseplan er en tryghedsfunktion som kan bruges af personer der risikerer at blive akut syge eller havne i vanskelige situationer. I Handi Defy+ kan du lave alternative kriseplaner, der vises forskelligt afhængig af dag og tidspunkt, så de er tilpasset brugerens livsmønster. Med kriseknappen kan du nemt sende en krise-sms, som også kan indeholde et link til et Googlekort med din position. MIN STATUS OG STATUSSVAR Med funktionen Min status kan du oprette forskellige typer af spørgeskemaer som fx kan bruges til selvdiagnosticering, kognitiv adfærdsterapi og dataindsamling af forskellige parametre såsom søvnkvalitet, medicin, bivirkninger, træning mm. Svarene i skemaerne kan generere en handlingsplan, så du kan få hjælp til at tage den rigtige beslutning i en konkret situation. Med Statussvar kan du bagefter kigge på de svar der er blevet registreret i Min status.

6 PRISBEREGNEREN Prisberegneren gør det muligt i butikken at regne priser sammen på det man vil købe og få svar på Har jeg tilstrækkeligt med penge med mig? og Hvad skal jeg have tilbage? En tydelig guide, talestøtte og billeder af pengenes værdi gør det nemt at bruge prisberegneren. Handi Defy + giver også mulighed for at skifte til andre valutaer, for eksempel ved udenlandsrejser. AFSPILLER Afspilleren giver en forenklet støtte til at håndtere musik, lydbøger, podcasts eller videoer. Med PC-programmet HandiTools, kan du nemt organisere og gruppere dine spillelister. For at gå tilbage til, hvor du sidst lyttede bruges et digitalt bogmærke. NOTATER Med Notater kan du indtaste oplysninger med hjælp af skærmtastaturet i Handi. Det er nemt at gemme og åbne notater. Oplysningerne kan oplæses med talesyntese. Med PC-programmet Handi Tools kan du skrive, redigere og printe notater ud fra din computer.

7 DIKTAFON Handi Defy+ har en simpel diktafon, der giver mulighed at indspille op til 90 minutter, og er derfor egnet både til optagelse af et foredrag og en kort påmindelse. Handifon giver en maksimal optagetid på 5 min /note. BILLEDSAMTALE Billedsamtale kan bruges til billedstøttet kommunikation. Sætninger opbygges med billeder og kan derefter læses op med den indbyggede talesyntese. Denne funktion er tilgængelig i Handifon. HURTIGINDSTILLINGER Handi Defy+ har tilpasset hurtigindstillinger, som kan lægges direkte i startmenuen for at få nem adgang til fx volumen, flyvtilstand eller til at tjekke batterikapaciteten.

8 SUPPORT? Support og hjælp til vores produkter, får du ved at ringe på tlf eller sende os en på For support af HandiTools kan vi ved behov benytte fjernstyring. Det betyder, at vi kan hjælpe dig direkte på din PC, hvis du er tilkoblet internettet. ØNSKER DU BESØG? Vi kommer gerne ud og viser vores hjælpemidler. Du kan tage kontakt til os ved at ringe på tlf eller sende en til VIL DU VIDE MERE? Vi tilbyder kurser, workshops og præsentationer for pårørende og fagfolk. På vores hjemmeside kan du læse mere. Her finder du også information om vores Handi-kurser, brugereksempler, tilpasningsmuligheder og praktiske opgaver. Kontakt os på telefon: eller Ver Ablia ApS, Krakasvej 7c, st, 3400 Hillerød, Denmark Phone Fax

Handi. et tidshjælpemiddel i lommeformat!

Handi. et tidshjælpemiddel i lommeformat! Handi et tidshjælpemiddel i lommeformat! HANDI Handi er et hjælpemiddel der kan tilpasses, og vokse med den enkelte. Med Handi får du hjælp til planlægning, struktur, hukommelse, fokus og koncentration.

Læs mere

Nyheder i Handi. Sarinti N Christensen. Rev. 2014-12-02

Nyheder i Handi. Sarinti N Christensen. Rev. 2014-12-02 Nyheder i Handi Sarinti N Christensen Rev. 2014-12-02 Hvad er Handi? Et hjælpemiddel til tryghed og selvstændighed Giver støtte til: - Tid - Struktur - Planlægning - Hukommelse - Fokus og koncentration

Læs mere

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Afspiller. Software version eller nyere. Rev B DK

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Afspiller. Software version eller nyere. Rev B DK Brugervejledning Funktionsvejledning Afspiller Software version 5.3.2 eller nyere Rev B DK Indhold 1. Indledning... 3 2. Mapper og medieinformation... 3 3. Anvend Afspilleren... 4 3.1 Afspilningsliste...

Læs mere

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Notater. Software version eller nyere. Rev B DK

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Notater. Software version eller nyere. Rev B DK Brugervejledning Funktionsvejledning Notater Software version 5.3.1 eller nyere Rev B DK Indhold 1. Indledning... 3 2. Anvend Notater... 3 2.1 Tastaturet... 3 2.2 Skriv nyt notat... 5 2.3 Læs et notat...

Læs mere

Tilpasse Handi5. En guide til de vigtigste tilpasninger og indstillinger i Handi

Tilpasse Handi5. En guide til de vigtigste tilpasninger og indstillinger i Handi Tilpasse Handi5 En guide til de vigtigste tilpasninger og indstillinger i Handi5. 2016-08-31 Om denne guide I Handi er der store muligheder for individuel tilpasning, hvilket giver både for- og bagdele.

Læs mere

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Min Status og Statussvar. Software version eller nyere. Rev A

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Min Status og Statussvar. Software version eller nyere. Rev A Brugervejledning Funktionsvejledning Min Status og Statussvar Software version 5.0.0 eller nyere Rev A Indhold 1. Indledning... 3 2. Anvend Min Status... 3 2.1 Åbn spørgeskemaet... 4 2.1.1 Åbn via Min

Læs mere

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Prisberegner. Software version eller nyere. Rev A DK

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Prisberegner. Software version eller nyere. Rev A DK Brugervejledning Funktionsvejledning Prisberegner Software version 5.2.0 eller nyere Rev A DK Indhold 1. Indledning... 3 2. Anvend Prisberegneren... 3 2.1 Tast prisen ind... 3 2.1.1 Kvitteringsliste ved

Læs mere

Som tiden går Hjælpemidler som gør hverdagen lettere

Som tiden går Hjælpemidler som gør hverdagen lettere Som tiden går Hjælpemidler som gør hverdagen lettere At planlægge og have overblik over dagen... MEMOPlanner har vundet prisen som Årets Hjælpemidel 2009 på Health & Rehab messen! MEMOplanner er en digital

Læs mere

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Kriseplan. Software version eller nyere. Rev A

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Kriseplan. Software version eller nyere. Rev A Brugervejledning Funktionsvejledning Kriseplan Software version 5.0.0 eller nyere Rev A Indhold 1. Indledning... 3 2. Anvend Kriseplan... 3 2.1 Krise-telefon... 3 2.1.1 En kontakt valgt... 4 2.1.2 Når

Læs mere

Knytte funktioner til Kalenderen. Eksempel på anvendelse

Knytte funktioner til Kalenderen. Eksempel på anvendelse Knytte funktioner til Kalenderen Eksempel på anvendelse Hvad betyder knyttet funktion? At en aktivitet har en knyttet funktion betyder at den har en genvej til noget vigtigt en bestemt information eller

Læs mere

Tilpasse Handi5. En guide til de vigtigste tilpasninger og indstillinger i Handi5. 2014-10-06

Tilpasse Handi5. En guide til de vigtigste tilpasninger og indstillinger i Handi5. 2014-10-06 Tilpasse Handi5 En guide til de vigtigste tilpasninger og indstillinger i Handi5. 2014-10-06 Om denne guide I Handi er der store muligheder for individuel tilpasning, hvilket giver både for- og bagdele.

Læs mere

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Album. Software version eller nyere. Rev D DK

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Album. Software version eller nyere. Rev D DK Brugervejledning Funktionsvejledning Album Software version 5.3.0 eller nyere Rev D DK Indhold 1. Indledning... 3 2. Anvend Album... 3 2.1 Albummenu... 3 2.2 Diassiden... 4 2.3 Albummet Fotos... 4 2.4

Læs mere

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Diktafon. Software version eller nyere. Rev B DK

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Diktafon. Software version eller nyere. Rev B DK Brugervejledning Funktionsvejledning Diktafon Software version 5.2.3 eller nyere Rev B DK Indhold 1. Indledning... 3 2. Anvend Diktafon... 3 2.1 Optag nyt diktafon-notat... 3 2.1.1 Spela in i bakgrunden...

Læs mere

Brugervejledning. Handi 5. Software version 5.3.3 eller nyere. Rev I DK

Brugervejledning. Handi 5. Software version 5.3.3 eller nyere. Rev I DK Brugervejledning Brugervejledning Handi 5 Software version 5.3.3 eller nyere Rev I DK 2 Indhold 1. Indledning... 5 2. Generelle principper... 6 2.1 Handi-skallen... 6 2.2 Handi-principper... 7 2.3 Android-begreber...

Læs mere

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Tjekliste. Software version eller nyere. Rev E DK

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Tjekliste. Software version eller nyere. Rev E DK Brugervejledning Funktionsvejledning Tjekliste Software version 5.3.5 eller nyere Rev E DK Indhold 1. Indledning... 3 2. Anvend Tjekliste... 3 2.1 Tjekliste-siden... 3 2.1.1 Kvittér for en opgave... 4

Læs mere

Brugervejledning. Håndbog. Handi5 SW. Art.nr 402360. Software version 5.3.3 eller nyere. Rev G2 DK

Brugervejledning. Håndbog. Handi5 SW. Art.nr 402360. Software version 5.3.3 eller nyere. Rev G2 DK Brugervejledning Håndbog Handi5 SW Art.nr 402360 Software version 5.3.3 eller nyere Rev G2 DK 2 Indhold 1. Indledning... 5 1.1 Terminologi... 6 1.2 Systemkrav... 6 1.3 Support... 6 2. Installation... 7

Læs mere

Kom i gang med Handi Web

Kom i gang med Handi Web Kom i gang med Handi Web Til dig der vil i gang med at bruge Handi5 2015-08-27 Tilslut Handi til Internet Det kræver internetopkobling for at Handi-apparatet kan synkronisere med Handi Web. Alternativ

Læs mere

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Sms. Software version 5.3.1 eller nyere. Rev D

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Sms. Software version 5.3.1 eller nyere. Rev D Brugervejledning Funktionsvejledning Sms Software version 5.3.1 eller nyere Rev D Indhold 1. Indledning... 4 1.1 Standardapp för SMS... 4 2. Anvend sms... 5 2.1. Konversationsvisning... 5 2.2 Mappevisning...

Læs mere

Funktionsvejledning. Telefon. Software version eller nyere. Rev C DK

Funktionsvejledning. Telefon. Software version eller nyere. Rev C DK Brugervejledning Funktionsvejledning Telefon Software version 5.3.3 eller nyere Rev C DK Indhold 1. Indledning... 3 2 Anvend Telefon... 3 2.1 Kontaktlisten/Telefonsiden... 3 2.2 Telefonmenuen... 3 2.3

Læs mere

Projekt Remind. Skanderborg Kommune TDC Erhverv Metodecentret http://www.metodecentret.dk COMAI AB www.comai.se. 30. august 2013 1

Projekt Remind. Skanderborg Kommune TDC Erhverv Metodecentret http://www.metodecentret.dk COMAI AB www.comai.se. 30. august 2013 1 Projekt Remind Skanderborg Kommune TDC Erhverv Metodecentret http://www.metodecentret.dk COMAI AB www.comai.se 30. august 2013 1 Organisering af Projekt Remind Samarbejde mellem myndighed, socialpsykiatri,

Læs mere

Tilpasse HandiKalender

Tilpasse HandiKalender Tilpasse HandiKalender En guide til de vigtigste tilpasninger og indstillinger i HandiKalender for ios. 2015-11-25 Indstilling advarsel Hvordan skal alarmadvarsel fra HandiKalender vises? Bannere Advarsel

Læs mere

Brugervejledning. Håndbog for. Handi Defy+ Art.nr 402241. Software version 5.3.0 eller nyere. Rev F DK

Brugervejledning. Håndbog for. Handi Defy+ Art.nr 402241. Software version 5.3.0 eller nyere. Rev F DK Brugervejledning Håndbog for Handi Defy+ Art.nr 402241 Software version 5.3.0 eller nyere Rev F DK Indhold 1. Indledning... 5 1.1 Android-begrebet... 6 1.2 Support... 6 2. Apparatoversigt... 7 3. Ibrugtagning

Læs mere

ONSCREENKEYS 5. Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8

ONSCREENKEYS 5. Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 ONSCREENKEYS 5 Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 [ PRODUKTBESKRIVELSE ] [ Dette smarte skærmtastatur med en virtuel musekliksfeature og taleoutput lader dig skrive hurtigt og arbejde med

Læs mere

Margit Gade. Dansk med it. Vis mig hvordan! TRIN

Margit Gade. Dansk med it. Vis mig hvordan! TRIN Margit Gade Dansk med it Vis mig hvordan! TRIN Dansk med it - Vis mig hvordan! Margit Gade 2012 Akademisk Forlag, København et forlag under Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, et selskab i Egmont Mekanisk,

Læs mere

Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Linio Pocket"

Lommeguide til online-afspilleren PLEXTALK Linio Pocket Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Linio Pocket" 1 Indstil PLEXTALK Linio Pocket 1. Vend Linio Pocket om. Sørg for, at de to små fremspring vender opad. Tryk på den firkantede knap, som sidder

Læs mere

Brugervejledning til Echo Smartpen

Brugervejledning til Echo Smartpen Brugervejledning til Echo Smartpen VIGTIGT START HER! Livescribe Danmark ønsker dig tillykke med købet af din nye Echo Smartpen For at opnå den bedste brugeroplevelse med din nye Echo Smartpen er det vigtigt

Læs mere

Brugervejledning. Håndbog for. Handi Xcover 2. Art.nr 402350. Software version 5.3.4 eller nyere. Rev G1 DK

Brugervejledning. Håndbog for. Handi Xcover 2. Art.nr 402350. Software version 5.3.4 eller nyere. Rev G1 DK Brugervejledning Håndbog for Handi Xcover 2 Art.nr 402350 Software version 5.3.4 eller nyere Rev G1 DK Indhold 1. Indledning... 4 1.1 Android-begrebet... 4 1.2 Support... 5 1.3 Licens... 5 1.4 Forlængelse

Læs mere

Når du har hentet disse programmer installerer du dem alle og følger guiden herunder.

Når du har hentet disse programmer installerer du dem alle og følger guiden herunder. Debranding af Nokia mobiler! For at komme i gang skal du have din computer forbundet til nettet, have et datakabel der kan forbinde din Nokia telefon med din computer og hente disse her 3 programmer :

Læs mere

Instruktion. Total genstart af HandDefy+

Instruktion. Total genstart af HandDefy+ Instruktion Total genstart af HandDefy+ Nogle gange kan du være nødt til at rense telefonen helt, for at nulstille den eller gøre den klar til en ny bruger. I denne instruktion beskrives en såkaldt Total

Læs mere

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Kontakter. Programversion eller nyere. Rev C DK

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Kontakter. Programversion eller nyere. Rev C DK Brugervejledning Funktionsvejledning Kontakter Programversion 5.3.3 eller nyere Rev C DK 2 Indhold 1. Indledning... 4 2 Anvend Kontakter... 4 2.1 Kontaktlisten... 4 2.1.1 Type af liste... 5 2.1.2 Kontaktmenu...

Læs mere

Brugervejledning. Håndbog for. Handi Defy+ Art.nr 402241. Software version 5.3.3 eller nyere. Rev I DK

Brugervejledning. Håndbog for. Handi Defy+ Art.nr 402241. Software version 5.3.3 eller nyere. Rev I DK Brugervejledning Håndbog for Handi Defy+ Art.nr 402241 Software version 5.3.3 eller nyere Rev I DK Indhold 1. Indledning... 5 1.1 Android-begrebet... 6 1.2 Support... 6 2. Apparatoversigt... 7 3. Ibrugtagning

Læs mere

Brugervejledning. Handi5 SW Demo. Installationsvejledning. Rev G DK

Brugervejledning. Handi5 SW Demo. Installationsvejledning. Rev G DK Brugervejledning Handi5 SW Demo Installationsvejledning Rev G DK 2 1. Indledning I dette dokumentet ges en generel beskrivelse af hvordan man installerer en demoversion af Handi5 SW. Billederne viser hvordan

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini?

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini? OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTINDEKS Apparat Generelt 1. Hvad er S3 scannerens positionering? 2. Hvad måler S3 scanneren? 3. Hvad er forskellen på S2 Everest og S3? 4. Hvilke dele følger med S3 scanneren?

Læs mere

Kom hurtigt i gang med DoMyDay

Kom hurtigt i gang med DoMyDay Kom hurtigt i gang med DoMyDay 1 Forslag til brug af DoMyDay DoMyDay har en meget fleksibel brugerflade, som kan tilpasses brugeren efter behov. For borgere som lider af sygdommen demens, kan det være

Læs mere

Brugervejledning. Håndbog for. Handi Xcover 2. Art.nr 402350. Software version 5.3.1 eller nyere. Rev C DK

Brugervejledning. Håndbog for. Handi Xcover 2. Art.nr 402350. Software version 5.3.1 eller nyere. Rev C DK Brugervejledning Håndbog for Handi Xcover 2 Art.nr 402350 Software version 5.3.1 eller nyere Rev C DK Indhold 1. Indledning... 4 1.1 Android-begrebet... 5 1.2 Support... 5 2. Apparatoversigt... 6 3. Ibrugtagning

Læs mere

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Opdag startskærmen. Startskærmen indeholder alle dine vigtigste oplysninger. Dynamiske felter sørger for, at du altid

Læs mere

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11 Introduktion til OneDrive Windows-selvstudium: Side 11 af 11 I Windows 8.1 og Windows RT 8.1 kan du nemt gemme dine filer i OneDrive og åbne dem fra en hvilken som helst enhed, f.eks. din pc, tablet eller

Læs mere

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac Indhold Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac... 1 Guide til læsning af e-bog på ipad/iphone... 3 Din e-bog er DRM-kopibeskyttet... 3 Din e-bog er ikke DRM-kopibeskyttet... 6 Guide til læsning af e-bog

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Netkalenderen.dk. Vejledning. - til din private kalender på Internettet.

Netkalenderen.dk. Vejledning. - til din private kalender på Internettet. Netkalenderen.dk Vejledning - til din private kalender på Internettet. bjornhart IT 02-03-2011 Forord... 3 Ved PC brug... 4 Overblik... 4 Knapper... 5 Planlæggeren... 6 Aftaler... 7 Opret Almindelige datoer...

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Salg af servere. Torben Vig Nelausen Produktchef Windows Server Familien

Salg af servere. Torben Vig Nelausen Produktchef Windows Server Familien Salg af servere. Torben Vig Nelausen Produktchef Windows Server Familien Trin 1: Hvem skal købe en Server? Trin 1: Hvem skal købe en Server? Lyt efter nøgle-ord der kan identificiere en kunde der endnu

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Skype Guide. Indholdsfortegnelse

Skype Guide. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Start Skype for Business... 2 Opkald til person.... 3 Viderestille et opkald... 4 Fast viderestilling af indgående opkald.... 5 Deltag i Skype for business møde... 6 Under opkaldet...

Læs mere

Wildgame ST041 MMS opsætning.

Wildgame ST041 MMS opsætning. Wildgame ST041 MMS opsætning. Med MMS opsætningen kan man sende MMS til Mail eller MMS til telefon. Der skal bruges et MMS abonnement. Vi anbefaler MMS opsætningen, det giver det bedste resultat for modtagelse

Læs mere

PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement.

PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement. Velkommen til PLAY PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement. Se om du kan få PLAY under Vilkår på tdc.dk/musik

Læs mere

Velkommen! Sarinti N. Christensen

Velkommen! Sarinti N. Christensen Velkommen! Sarinti N. Christensen Kognitive hjælpemidler Sarinti N Christensen RehabiliteringsIngenjør Hjälpmedelsansvarig Stockholms skolor Utbildningskonsult AMU Hadar Skolekonsulent IKT-konsulent på

Læs mere

Sådan bruger du en online-kalender sammen med din mobiltelefon

Sådan bruger du en online-kalender sammen med din mobiltelefon Hvorfor er det en god ide at bruge en online-kalender sammen med min mobiltelefon? Der er næsten kun fordele ved at bruge en online-kalender sammen med sin mobiltelefon: Du har altid din kalender med dig,

Læs mere

Brugervejledning. MEMOmini. Varenr : 402580

Brugervejledning. MEMOmini. Varenr : 402580 Brugervejledning MEMOmini Varenr : 402580 Indhold Introduktion... 2 Beskrivelse... 3 MEMOmini leveres med... 3 Hørepropper... 3 Halssnor... 3 Knapper på MEMOmini... 3 Lysdiode... 3 Ind- og udgange... 4

Læs mere

Brugervejledning. Håndbog. Handi5 SW. Art.nr Software version eller nyere. Rev J DK

Brugervejledning. Håndbog. Handi5 SW. Art.nr Software version eller nyere. Rev J DK Brugervejledning Håndbog Handi5 SW Art.nr 402360 Software version 5.3.5 eller nyere Rev J DK 2 Indhold 1. Indledning... 5 1.1 Terminologi... 5 1.2 Systemkrav... 6 1.3 myabilia... 6 1.4 Support... 7 1.5

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto... 9 Sikkerhedskopiering... 10 Hjemmeskærmen...

Læs mere

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre:

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre: Kom godt i gang Tillykke med købet af Valtronics Trådløst IP kamera. Denne quickmanual kan bruges til alle Valtronics IP kameraer. Kameraet giver mulighed for at fjenovervåge steder via sin mobiltelefon

Læs mere

webmail Outlook web application webmail

webmail Outlook web application webmail outlook web application webmail Outlook web application webmail outlook web application webmail indhold Tilgå webmailen 1 Sende emails 2 Oprette et møde 3 Tilføje en funktionspostkasse 4 Vise ugenumre

Læs mere

Teknologiske muligheder i. Håndholdte hjælpemidler i undervisningen af elever i læse- og skrivevanskeligheder

Teknologiske muligheder i. Håndholdte hjælpemidler i undervisningen af elever i læse- og skrivevanskeligheder Teknologiske muligheder i undervisningen Håndholdte hjælpemidler i undervisningen af elever i læse- og skrivevanskeligheder Farsø Efterskole - Farsø Efterskole er for unge med læse-og skrivevanskeligheder.

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Der

Læs mere

Vordingborg Bibliotek Præstø Bibliotek Møn Bibliotek

Vordingborg Bibliotek Præstø Bibliotek Møn Bibliotek IT - KURSER oktober - januar 2010/2011 2 Vordingborg Bibliotek Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag

Læs mere

Bliv KampKlar med Aalborg Chang

Bliv KampKlar med Aalborg Chang Bliv KampKlar med Aalborg Chang Indledning Flere hold i Changs børneafdeling benytter DBU s system KampKlar, der bl.a. giver mulighed for at trænere og holdledere kan kommunikere med holdets spillere/forældre

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi

Læs mere

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...3 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...9 4. Oprettelse af Google konto... 10

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

MEGET MERE END BARE EN ALARM

MEGET MERE END BARE EN ALARM MEGET MERE END BARE EN ALARM DIN SIKKERHED Tyverisikring Som standard indeholder COSESY en alarm, som trådløst og med batteribackup overvåger dit hjem når du ikke er hjemme. Skulle tyven forsøge at sabotere

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. ipad - Apples geniale tablet... Forord. KAPITEL ET... 7 Hurtigt i gang med din ipad. KAPITEL TO... 25 Safari på internettet

INDHOLDSFORTEGNELSE. ipad - Apples geniale tablet... Forord. KAPITEL ET... 7 Hurtigt i gang med din ipad. KAPITEL TO... 25 Safari på internettet INDHOLDSFORTEGNELSE ipad - Apples geniale tablet... Forord KAPITEL ET... 7 Hurtigt i gang med din ipad Aktivér din ipad... 8 Opdater til ios 8... 9 Sluk og tænd din ipad... 10 Sæt din ipad på vågeblus...

Læs mere

Brug af Office365 med Onedrive, nyeste Officepakke mv

Brug af Office365 med Onedrive, nyeste Officepakke mv Egedal Gymnasium og HF september 2014 Brug af Office365 med Onedrive, nyeste Officepakke mv Dette dokument beskriver, hvordan du kan opnå adgang til nogle resurser i skyen og hente ny software. Hvordan

Læs mere

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Indhold mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Sådan registrerer du oplysninger om dit barn... 6 Sådan oprettes

Læs mere

Undervisning Windows 8(.1)

Undervisning Windows 8(.1) Undervisning Windows 8(.1) Kursusmateriale Jeg vil her forsøge at opridse de basale begreber og funktioner vi har gennemgået på kurset. Da der har været mange spørgsmål løbende, som ikke er besvaret her,

Læs mere

Windows 7 Instruktionsvideo

Windows 7 Instruktionsvideo 1. Mus og tastatur (4:17) Du lærer vigtige taster på tastaturet at kende, samt hvordan du skal anvende musen i Windows 7. 2. Skrivebordet (4:39) Du lærer at arbejde med Skrivebordet i Windows 7 og kommer

Læs mere

Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad

Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1 Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad Velkommen til Klasseværelse Klasseværelse er en effektiv app til ipad, som gør det nemmere for dig at styre undervisningen,

Læs mere

mytnt Quick Guide Enkel guide for mytnt-brugere mytnt - enkelt og hurtigt

mytnt Quick Guide Enkel guide for mytnt-brugere mytnt - enkelt og hurtigt mytnt Quick Guide Enkel guide for mytnt-brugere mytnt - enkelt og hurtigt Sådan tager du mytnt i brug 1. Gå til TNTs hjemmeside www.tnt.dk 2. Klik på linket send - mytnt i menuen til venstre 3. Opret dig

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Nyheder i Handi v5.3.1 og Handi Web v1.1

Nyheder i Handi v5.3.1 og Handi Web v1.1 Nyheder i Handi v5.3.1 og Handi Web v1.1 (til Handi5 SW, Handi Defy+, Handi Xcover 2) Rev A Analog tidsindtastning Vælg start- och sluttid via en analog urtavla. Det er muligt at skifte mellem analog og

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

Indhold. 1. indledning. 2. sikkerhed og forbehold. 3. batteri. 4. hurtig introduktion

Indhold. 1. indledning. 2. sikkerhed og forbehold. 3. batteri. 4. hurtig introduktion Brugervejledning Indhold 1. indledning 2. sikkerhed og forbehold 3. batteri 4. hurtig introduktion 1. Indledning Din nye DanCell telefon er fremstillet ud fra de strengeste standarder, og er at betragte

Læs mere

Introduktion til den almen medicinske portefølje

Introduktion til den almen medicinske portefølje Introduktion til den almen medicinske portefølje Kære kollega. Alle nye speciallægeuddannelser er målstyret dvs. en række mål eller kompetencer skal opfyldes undervejs gennem uddannelsen. Til det formål

Læs mere

8997,- 9997,- HJEMMESIDE TILBUD. 4997,- Eller måndelig betaling på 425,- I en bindings periode på 12 månder, 14997,- spar 1000,-

8997,- 9997,- HJEMMESIDE TILBUD. 4997,- Eller måndelig betaling på 425,- I en bindings periode på 12 månder, 14997,- spar 1000,- HJEMMESIDE TILBUD Giv mig bare lige en Prof hjemmeside Jeg vil have en simpel & professionel hjemmeside, til at starte rigtig godt op på. (Billeder, tekster, Video, links) Finder eller fotograferer dine

Læs mere

Brugermanual til Assignment hand in

Brugermanual til Assignment hand in Brugermanual til Assignment hand in Indhold: Undervisere:...2 Hvor finder jeg Assignment hand in?...2 Opret en opgave...4 Slet en opgave...5 Rediger en opgave...5 Hvor finder jeg de afleverede filer?...5

Læs mere

1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 INTRODUCING YOUR MOBILE PHONE Learn about your mobile phone s keys, display and icons. Nøgler Fra forenden af apparetet vil du observere følgende elementer: (Se 1.1 Side 3)

Læs mere

Absalon - guide. Login. Opbygning

Absalon - guide. Login. Opbygning Absalon - guide Login Alle ansatte og studerende på Københavns Universitetet har adgang til Absalon. For at komme ind i Absalon skal du logge dig på www.kunet.dk med dit CPR nr. og din PIN-kode. Når du

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser forår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2011 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

MinVej.dk OM PROJEKTET

MinVej.dk OM PROJEKTET MinVej.dk OM PROJEKTET Scenen sættes... Projektets formål MinVej.dk er en brugerstyret platform med det primære formål at engagere psykisk sårbare og syge i egen sundhed. Kommunikationen er tilpasset brugerens

Læs mere

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - og gør dem levende med Vine og Instagram Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag Vine Del

Læs mere

Hurtig start. Hjælp. Sideredigering. Lav en ny kommunikationsside. Indstillinger. Felter. Afspilningsmuligheder. Redigeringsindstillinger.

Hurtig start. Hjælp. Sideredigering. Lav en ny kommunikationsside. Indstillinger. Felter. Afspilningsmuligheder. Redigeringsindstillinger. Hurtig start Sideredigering Lav en ny kommunikationsside Indstillinger Felter Afspilningsmuligheder Redigeringsindstillinger Expres side Voice over Administration Specielle muligheder Butik Muligheder

Læs mere

mac windows ipad iphone android smartphone Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp

mac windows ipad iphone android smartphone Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp bureau bb Beskrivelse og praktiske oplysninger om kurserne på de næste sider android smartphone iphone ipad Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp Mobil 5172 2433 bureau.bb@fasttvnet.dk

Læs mere

TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1

TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1 TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1 1 2 INDHOLD Afsnit Omhandler Side 1 Kontakt information Ruko 3 2 Hvad og hvem er denne guide for? 3 3 Hvad indeholder pakken, når Traka21 leveres? 3 4 Montering af

Læs mere

Borgerportalen Den digitale vej til dine sundhedsdata i kommunen

Borgerportalen Den digitale vej til dine sundhedsdata i kommunen Borgerportalen Den digitale vej til dine sundhedsdata i kommunen Version 00.01 Indholdsfortegnelse Forord Borgerportalen...3 Borgerportalen Log på...4 Borgerportalen Borger godkender anmodning om fuldmagt...5

Læs mere

Håndbog for. MEMOplanner Large. Art.nr Programversion 3.3 eller nyere. Rev B1 DK

Håndbog for. MEMOplanner Large. Art.nr Programversion 3.3 eller nyere. Rev B1 DK Håndbog Håndbog for MEMOplanner Large Art.nr 462853 Programversion 3.3 eller nyere Rev B1 DK 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 5 1.1 Terminologi... 5 1.2 myabilia... 6 1.3 Support... 6 2. Brugerkonto

Læs mere

Når du holder møder i Connect

Når du holder møder i Connect Når du holder møder i Connect Det er vigtigt at den/de der er host og presenter på mødet sidder ved en forholdsvis kraftig computer, og har en god bredbåndsforbindelse. Hvis man skal vise præsentationer,

Læs mere

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Tillykke med din Google AdWords Voucher. Nu kan du blive synlig for nye kunder og udvide din forretning online. Nu skal du i gang og have oprettet din AdWords

Læs mere

Organisering af billeder.

Organisering af billeder. Organisering af billeder. Da du startede Picasa op for første gang, havde du mulighed for at scanne hele computeren igennem for billeder eller lade Picasa holde øje med nogle bestemte mapper (mine billeder,

Læs mere

Tema Apps på din ipad

Tema Apps på din ipad Tema Apps på din ipad Emne Side Faste Apps 2-4 Næsten nødvendige Apps 5-9 Apps for Nørder 10-12 Apps om Mad Butikker og Tilbudsaviser 13 Apps om Spil Nydhedscentre Sport Lommeregner - Hjertestarter 14

Læs mere

Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Pocket"

Lommeguide til online-afspilleren PLEXTALK Pocket Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Pocket" 1 Indstil PLEXTALK Pocket 1. Vend PLEXTALK Pocket om. Sørg for, at de to små fremspring vender opad. Tryk på den firkantede knap, som sidder i bunden

Læs mere

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter Indhold Hvad er et webinar?... 2 Hvordan foregår det?... 3 Deltag via tablet... 9 Forskellige former for interaktion... 11 Hvilket udstyr skal jeg bruge?... 12 Hvad skal jeg ellers bruge?... 13 Kan man

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

Guide til opdatering af Parrot CK3100 LCD, 3200LS Color, 3200LS+ og MK6100 med en Parrot Dongle

Guide til opdatering af Parrot CK3100 LCD, 3200LS Color, 3200LS+ og MK6100 med en Parrot Dongle Hvis man bruger en Bluetooth dongle fra Parrot (Parrot Dongle), så skal man følge nedenstående guide. Guiden er baseret med opdateringssoftware, version 3.4.1.0, til Microsoft Windows XP. For at kunne

Læs mere

Oprettelse og brug af E-mail i Jubii

Oprettelse og brug af E-mail i Jubii Side 1 af 11 Få din egen mailadresse Start Internettet. Skriv denne adresse i Adressefeltet: www.jubii.dk og tyk på Enterknappen. Du har nu forbindelse med søgemaskinen: Jubii Klik på punktet: E-mail Oprettelse

Læs mere

Kom godt i gang med Klasseværelse. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac

Kom godt i gang med Klasseværelse. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac Kom godt i gang med Klasseværelse Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac Velkommen til Klasseværelse på Mac Klasseværelse er en effektiv app til ipad og Mac, som gør det nemmere for dig at styre

Læs mere

Mamut Anlægsregister Introduktion

Mamut Anlægsregister Introduktion Mamut Anlægsregister Introduktion This program includes software developed by Skybound Software (http://www.skybound.ca) Mamut Anlægsregister INDHOLD 1 OM MAMUT ANLÆGSREGISTER... 1 2 INSTALLATION... 2

Læs mere

ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort

ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort bureau bb ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort Beskrivelse og praktiske oplysninger om kurserne på de næste sider Privatundervisning Skræddersyede kurser

Læs mere