KASPERSKY VIRKSOMHEDSPRODUKTER 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KASPERSKY VIRKSOMHEDSPRODUKTER 2013"

Transkript

1 KASPERSKY VIRKSOMHEDSPRODUKTER 2013 SEE IT. CONTROL IT. PROTECT IT.

2 OM KASPERSKY LAB Kaspersky Lab er verdens største, uafhængige sikkerhedssoftwarefirma. Vi yder den bedst mulige it-sikkerhed til din virksomhed gennem en kombination af effektiv anti-malwarebeskyttelse, fleksible administrationsværktøjer, krypteringsteknologi og værktøjer til administration. Kasperskys sikkerhed strækker sig fra klient til dine servere og gateways, og vores unikke, integrerede designtilgang betyder, at du kan sikre og styre alle dine fysiske, virtuelle og mobile enheder fra en enkelt, central administrationskonsol, uanset størrelsen af din infrastruktur. Kasperskys teknologi anvendes også på verdensplan i produkter og tjenester fra markedets førende itproducenter og softwarefirmaer. Læs mere på: Få alle de seneste opdateringer om antivirus, anti-spyware, anti-spam, it-sikkerhedsproblemer og tendenser på: www. securelist.com.

3 BRANCHENS ENESTE ÆGTE, INTEGREREDE SIKKERHEDSPLATFORM EN ENKELT KONSOL. Kasperskys produkter er udviklet, så administrator fra et enkelt vindue kan se og administrere hele sikkerhedsscenen - både virtuelle maskiner, fysiske og mobile enheder. EN PLATFORM Hos Kaspersky Lab har vi internt i virksomheden udviklet vores egen konsol, sikkerhedsmoduler og værktøjer, frem for at overtage dem fra andre selskaber. De samme programmører arbejder fra samme kodebase med at udvikle teknologier, der taler sammen og fungerer sammen. Resultatet er stabilitet, integrerede politikker, nyttige rapporter og intuitive værktøjer. DEN RIGTIGE LØSNING FOR DIG Kaspersky Security for Business leverer den rigtige løsning til din virksomhed - hvad enten du ønsker at beskytte og styre dine klienter (fra arbejdsstationer til smartphones og virtuelle maskiner) for at sikre dine servere og gateways, eller at fjernstyre hele dit sikkerhedsmiljø. Kaspersky kan prale af en omfattende liste over teknologier, fra kryptering og administration af mobile enheder til administration af programrettelser og licensopgørelser. Alt arbejder problemfrit sammen, understøttet af det cloud-baserede Kaspersky Security Network, for at give vores kunder den førsteklasses beskyttelse, de har brug for til at bekæmpe stadig mere avancerede og forskelligartede cybertrusler. Kort sagt, har vi leveret branchens første sikkerhedsplatform, som er bygget op fra bunden, hvilket gør det nemt for it-administratorer at se, styre og beskytte deres verden. EN PRIS Alle Kasperskys produkter og værktøjer kommer fra én leverandør og leveres med én installation - så du ikke behøver at lave nye budgetter og argumentere for ændringer, hver gang du skal tilpasse din sikkerhed til virksomhedens mål. Collaborationservere Mail-servere Internet Gateways Centralt administreret af Kaspersky Security Center skonsol Anti-malwarebeskyttelse Systemadministration og sikring af mobile enheder Signaturbaseret scanner Proaktiv scanner Filservere styring Webstyring Dynamisk godkendelsesliste Enhedsstyring 256 Bit AES Hele disken Fil Flytbare/interne enheder Installation af afbildninger af softwarelicenser Avanceret scanning efter sårbarheder Intelligent administration af programrettelser Fjerninstallation Sikkerhedsprofiler Beholdere Tyveribeskyttelse sikkerhed Anti-malware Virtualisering Angiver inddragelse af cloud-støttede teknologier via Kaspersky Security Network Smartphones Tablets

4 SECURITY FOR BUSINESS Vores teknologier, og hvordan de arbejder sammen for dig KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Core Select Advanced Total Styret af Security Center Findes i en målrettet løsning Central Anti-malware og firewall Mobil sikkerhed Systems Management Mail, web Samarbejde, Anti-malware Firewall styring Enhedsstyring Webstyring Filservere Agent til mobile klienter af mobile enheder steknologi af OS-image af licenser af sårbarheder af programrettelser af netværksadgang Samarbejde Mail-servere Internet gateways Virtualisering Lagring CORE NIVEAU Med udgangspunkt i Kaspersky's prisbelønnede og effektive ikke-server anti-malware-teknologi og en beskyttende firewall tilføjer vi Kaspersky Security Center - vores intuitive styringskonsol. For kunder, der kun har brug for anti-malware, er det løsningen. SELECT NIVEAU Ovenpå CORE-niveauet har vi tilføjet filserversikkerhed, godkendelse og kontrol af programmer, enhedsstyring og webstyring til beskyttelsesopgaverne. Der er også enmobil beskyttelsesløsning, som består af en agentbaseret sikkerhedsløsning til klienterne og Mobile Device Management (MDM). Hvis dine behov omfatter beskyttelse af en mobil arbejdsstyrke og håndhævelse af it-politik, kan SELECT være det rette niveau for dig. ADVANCED NIVEAU På ADVANCED-niveauet tilføjer Kaspersky databeskyttelse i form af kryptering af fil eller hele disken. Et andet, nyt tilbud, Kaspersky Systems Management, kombinerer sikkerhed med effektivitet. Disse brede funktioner omfatter væsentlige værktøjer, så administratoren kan: Oprette afbildninger og installere er ved hjælp af modulet til afbildningsadministration. Prioritere behandlingen af hardware- og software-sårbarheder med en stærk kombination af avanceret scanning af sårbarheder og intelligent administration af programrettelser. Spore brugen af licenser og overholdelse af regler for administration af softwarelicenser. Oprette adgangsregler for data og infrastruktur for brugere og gæster med styring af netværksadgang. Installere opdateringer og nye programmer til brugere fjernt fra den centrale konsol. KASPERSKY TOTAL SECURITY FOR BUSINESS Vores flagskib, Kaspersky Total Security for Business, kombinerer alle tre foregående niveauer og forbedrer desuden din sikkerhed med ekstra beskyttelse af web-, mail- og samarbejdsservere. Dette er den perfekte løsning til virksomheder med omfattende sikkerhedskrav og som kræver den bedste beskyttelse af hvert netværk.

5 ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Core HOVEDFUNKTIONER: EFFEKTIV ANTI-MALWARE-BESKYTTTELSE AF KLIENTER Kasperskys scanningser fungerer på flere niveauer i operativet og udrydder malware. CLOUD-UNDERSTØTTET BESKYTTELSE Med det cloud-baserede Kaspersky Security Network er brugerne beskyttet i realtid mod nye trusler. ANTI-MALWARE-FUNKTIONER TIL KLIENTER; CENTRALISERET ADMINISTRATION Administratorer kan centralt fjerne eksisterende antivirussoftware, konfigurere og installere Kaspersky og udføre rapportering - alt fra samme konsol. Central Anti-malware og firewall Mobil sikkerhed Systems Management Mail, web Samarbejde HYPPIGE OPDATERINGER OG SIGNATUR-BASERET BESKYTTELSE Traditionel signatur-baseret metode, der er gennemprøvet i branchen, til påvisning af trusler fra malware. ADFÆRD ANALYSERES AF SYSTEM WATCHER Kaspersky Security Network (KSN) reagerer meget hurtigere end traditionelle metoder til beskyttelse på mistanke om trusler. KSN's reaktionstider kan være helt ned til 0,02 sekunder! HOST-BASERET INTRUSION PREVENTION SYSTEM (HIPS) MED PERSONLIG FIREWALL Foruddefinerede regler for hundredvis af de hyppigst anvendte programmer reducere tidsforbruget til konfigurering af firewall. BRED UNDERSTØTTELSE AF PLATFORME Kaspersky Endpoint Security til Windows, Macintosh og Linux letter arbejdsbyrden for administratoren, der understøtter forskellige netværk. Prisvindende anti-malware med centraliseret installation, administration og rapportering. En lagdelt sikkerhedsmodel begynder med klassens bedste anti-malware. Da Kaspersky længe har været kendt som førende i opdagelse og fjernelse af skadelig software, findes der ikke noget bedre fundament. Kaspersky Endpoint Security for Business Core Tier styres centralt af Kaspersky Security Center og understøttes af det cloud-baserede Kaspersky Security Network. Centralt administreret af Kaspersky Security Center skonsol FUNKTIONER I KASPERSKY SECURITY CENTER ÉN CENTRAL KONSOL Til fjernstyring af alle dine klienter, der er beskyttet af Kaspersky. INTUITIV BRUGERGRÆNSEFLADE Klare og brugbare oplysninger i et overskueligt kontrolpanel gør det muligt for administratorer at se aktuel status for beskyttelse, angive politikker, styre er og få rapporter. WEB-BRUGERGRÆNSEFLADE Overvåger eksternt beskyttelsesstatus og rapporterer om de vigtigste begivenheder fra en tilgængelig brugergrænseflade. SKALERBAR UNDERSTØTTELSE Uanset størrelsen af din infrastruktur tilbyder Kaspersky Security Center installations- og administrationsværktøjer, fleksible politikmuligheder og robust rapportering for at kunne leve op til dine stigende behov. Signaturbaseret anti-malware- Proaktivt anti-malware Cloud-understøtt et via Kaspersky Security Network Firewall Kaspersky Endpoint Security for Business Core Tier - effektiv beskyttelse mod malware med cloud-baseret beskyttelse.

6 ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Select HOVEDFUNKTIONER: EFFEKTIV BESKYTTELSE AF KLIENTER MOD MALWARE Kasperskys bedste scannings fungerer på flere niveauer i operativet og udrydder malware. Det cloud-baserede Kaspersky Security Network (KSN) beskytter brugerne i realtid mod nye trusler. FLEKSIBEL, GRANULÆRE STYRINGSVÆRKTØJER En cloud-baseret, kategoriseret database over sikre og usikre programmer og websteder hjælper administratoren med at håndhæve politikker for programmer og websurfing, mens granulær styring sikrer, at kun bestemte enheder kan sluttes til maskiner på netværket. EFFEKTIV, MOBIL OPSÆTNING OG SIKKERHED FOR SMARTPHONES OG TABLET-PC'ER Agent-baseret mobilsikkerhed findes til mobile enheder fra Android, BlackBerry, Symbian og Windows. Politikker og programmer på mobile enheder kan via Kaspersky MDM installeres forsvarligt trådløst til disse og ios-enheder. Central Anti-malware og firewall Mobil sikkerhed Systems Management Mail, web Samarbejde PÅ DETTE NIVEAU INTRODUCERES: STYRING AF KLIENTER: Værktøjer til at aktivere en mobil arbejdsstyrke, sikre en konsekvent itsikkerhedspolitik og blokere malware. Kasperskys 'Select'-niveau inkluderer installation af mobile enheder og beskyttelse via Mobile Device Management (MDM) og mobil anti-malware. Værktøjer til styring (web, enhed og program) hjælper din organisation med at håndhæve en it-politik, der sikrer de væsentlige elementer i dit it-miljø. PROGRAMSTYRING Gør det muligt for it-administratorer at oprette politikker, der tillader, blokerer eller regulerer programmer (eller kategorier af applikationer). ENHEDSSTYRING Gør det muligt for brugerne at indstille, planlægge og gennemføre politikker for data med flytbare lagermedier og andre perifere enheder - tilsluttet til USB eller enhver anden type bus. WEBSTYRING Betyder, at klientbaseret styring af surfing følger brugeren - uanset om det er fra virksomhedens netværk eller roaming. DYNAMISK GODKENDELSE Filers omdømme leveres i realtid af Kaspersky Security Network, hvorved det sikres, at dine godkendte programmer er fri for malware, og det er med til at maksimere brugernes produktivitet. KASPERSKY SECURITY FOR MOBILE: af mobile enheder Fjerninstallation Sikkerhedsprofiler Beholdere Tyveribeskyttelse sikkerhed Centralt administreret af Kaspersky Security Center skonsol Anti-malware-- beskyttelse Proaktivt Signaturbaseret Smartphones Tablets Filservere Kontrolfunktioner styring Webstyring Enhedsstyring INNOVATIVE ANTI-MALWARE-TEKNOLOGIER Kombineret signaturbaseret, proaktiv og cloudbaseret opdagelse giver beskyttelse i realtid. En sikker browser og anti-spam øger sikkerheden. INSTALLATION MED OVER THE AIR (OTA) FORSYNING Kan forudkonfigurere og installere programmer centralt via SMS, og pc. FJERNVÆRKTØJER TIL ANTI-TYVERI SIM-Watch rremote Lock, Wipe og Find forhindrer al uautoriseret adgang til virksomhedens data, hvis en mobil enhed mistes eller bliver stjålet. PROGRAMSTYRING FOR MOBILE ENHEDER Overvåger programmer installeret på en mobil enhed i henhold til de foruddefinerede gruppepolitikker. Inkluderer en "obligatorisk program"-gruppe. UNDERSTØTTER ENHEDER EJET AF MEDARBEJDERE Virksomhedens data og programmer er isolerede i krypterede beholdere, som er gennemsigtige for brugeren. Disse data kan slettes separat. Angiver inddragelse af cloud-støttede teknologier via Kaspersky Security Network Kaspersky Endpoint Security for Business - vælg niveau. Med kontrolværktøjer og mobilsikkerhed.

7 ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Advanced HOVEDFUNKTIONER: EFFEKTIV KRYPTERINGSTEKNOLOGI med AES 256-bit af hele disken og på mappeniveau beskytter mistede eller stjålne data og tillader sikker datadeling via flytbare enheder, , netværk eller internettet, alle med gennemsigtighed for brugeren. SYSTEMKONFIGURATION OG ADMINISTRATION AF PROGRAMRETTELSER Kombinationen af oprettelse og installation af afbildningen, scanning for sårbarheder, automatiseret administration af programrettelser, Network Admission Control, fortegnelser og administration af licenser giver et fuldt integreret sæt værktøjer, der administreres via en enkel, brugervenlig, central konsol. MOBIL INSTALLATION OG SIKKERHED TIL SMARTPHONES OG TABLET-PC'ER Agent-baseret sikkerhed for mobile klienter og administration af fjerne enheder og stoftwarepolitikker via Kaspersky MDM. EFFEKTIV OG FLEKSIBEL STYRING AF ANTI- MALWARE PÅ KLIENTER Kasperskys cloud-baserede "best of breed", antimalware og granulære programmer og værktøjer til styring af internet og enheder. Central Anti-malware og firewall Mobil sikkerhed Systems Management Mail, web Samarbejde PÅ DETTE NIVEAU INTRODUCERES: KRYPTERING OG DATABESKYTTELSE: Der findes et væld af sikkerhedsværktøjer kombineret med it-optimering i denne værdifulde vifte af løsninger fra Kaspersky Lab. Kasperskys Advanced niveau leverer de beskyttelses- og administrationsløsninger, din virksomhed behøver for at gennemføre it-politikken, holder brugerne fri for malware, forhindrer datatab og forbedrer it-effektiviteten. OMFATTENDE KRYPTERING Vælg mellem hele disken eller filniveau, der understøttes af AES (Advanced Encryption Standard) med 256-bit kryptering for at sikre vigtige oplysninger i tilfælde af tab eller tyveri af enheden. SIKKER DELING AF DATA Opret krypterede og selvudpakkende pakker for at sikre, at data er beskyttet ved deling via flytbare enheder, , netværk eller internettet. UNDERSTØTTELSE AF FLYTBARE ENHEDER Øger din sikkerhed gennem politikker, der skal håndhæve kryptering af data på flytbare enheder. GENNEMSIGTIGHED FOR SLUTBRUGERE Kasperskys krypteringsløsning er problemfri og usynlig for brugerne og har ingen negativ indflydelse på produktiviteten. Ingen påvirkning af programindstillinger eller opdateringer. SYSTEMKONFIGURATION OG ADMINISTRATION AF PROGRAMRETTELSER: Systemadministration Anti-malwarebeskyttelse Signaturbaseret scanner Proaktiv scanner Centralt administreret af Kaspersky Security Center skonsol Filservere styring Webstyring Dynamisk godkendelsesliste Enhedsstyring 256 bit AES Hele disken Fil Flytbare/interne enheder Installation af afbildninger af softwarelicenser Avanceret scanning efter sårbarheder Intelligent administration af programrettelser og sikring af mobile enheder Fjerninstallation Sikkerhedsprofiler Beholdere Tyveribeskyttelse sikkerhed Anti-malware ADMINISTRATION AF PROGRAMRETTELSER Avanceret, dybdegående scanning for sårbarheder kombineret med automatiseret distribution af programrettelser. OPERATIVSYSTEM OG PROGRAM TIL AFBILDNINGSINSTALLATION Nem oprettelse, lagring og installation af afbildninger fra et centralt sted. Perfekt til en migrering til Microsoft Windows 8. FJERNINSTALLATION AF SOFTWARE Central installation af software til klientmaskiner, selv til afdelingskontorer. NETWORK ADMISSION CONTROL (NAC) Med Network Admission Control (NAC), kan du oprette en politik for "gæster" på netværket. Gæste-enheder (herunder mobile enheder) genkendes automatisk og sendes til en virksomhedsportal, hvor en korrekt identificeret adgangskode gør det muligt for dem at benytte de ressourcer, som du har godkendt. HARDWARE, SOFTWARE OG LICENSSTYRING Lagerrapporter om hardware og software hjælper med at styre softwarens licensforpligtelser. Så du kan spare på omkostningerne ved central tildeling af softwarerettigheder. Angiver inddragelse af cloud-støttede teknologier via Kaspersky Security Network Smartphones Tablets Kaspersky Endpoint Security for Business - avanceret niveau. Med krypteringsteknologi og administration af sikkerhed.

8 TOTAL SECURITY FOR BUSINESS HOVEDFUNKTIONER: Alle funktionerne fra tre de foregående niveauer, plus: BESKYTTELSE AF -SERVER Anti-malware- og anti-spam-beskyttelse af trafik til alle populære -er SECURITY FOR INTERNET GATEWAY Giver sikker internet-adgang i hele organisationen ved automatisk at fjerne skadelige og potentielt fjendtlige programmer i HTTP(s) /FTP/SMTP og POP3-trafik. SAMARBEJDSSIKKERHED Kaspersky beskytter dine SharePoint -servere mod malware, mens funktioner til filtrering af indhold og filer hjælper med at forhindre lagring af upassende indhold. Central Anti-malware og firewall Mobil sikkerhed Systems Management Mail, web Samarbejde PÅ DETTE NIVEAU INTRODUCERES: MAIL-SERVERE: Komplette værktøjer til beskyttelse mod malware, kryptering, omfattende it-effektivitet og håndhævelse af politikker. Kaspersky Total Security for Business leverer den mest komplette platform for beskyttelse og administration, som branchen tilbyder i dag. Total Security for Business sikrer hvert lag af dit netværk og indeholder effektive konfigurationsværktøjer til at sikre, at dine brugere er produktive og fri for trusler fra malware, uanset enhed eller placering. Collaborationservere Mail-servere Internet gateways BESKYTTELSE AF -TRAFIK Beskyttelse af mail på de nyeste versioner af de vigtigste platforme til mails og samarbejde: Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino og Linuxbaserede mailservere. KSN INTEGRATION FOR ANTI-SPAM Øger spamregistreringsprocent takket være integration med Kaspersky Labs cloud-baserede til identifikation af trusler (KSN). INTERNET GATEWAYS: HØJ YDELSE Et effektivt antivirusprogram plus optimeret, intelligent scanningsteknologi og belastningsjustering øger ydeevnen og reducerer de ressourcer, der er nødvendige til virusscanning. REDUCERET TRAFIK-BELASTNING Cloud-aktiveret, intelligent spam filtrering reducerer markant trafikbelastning. OPTIMERING AF SYSTEMRESSOURCER Et ny antivirusprogram, belastningsjustering af serverressourcer og scanningsbaserede udelukkelser reducerer alle belastningen af dit. UNDERSTØTTER FORSKELLIGE PLATFORME Kaspersky Security for Internet Gateway understøtter de mest populære gateways på Windows- og Linux-platforme. Centralt administreret af Kaspersky Security Center skonsol SAMARBEJDE Signaturbaseret scanner Proaktiv scanner Filservere styring Webstyring Dynamisk godkendelsesliste Enhedsstyring 256 bit AES Hele disken Fil Flytbare/interne enheder Anti-malwarebeskyttelse Systemadministration Installation af afbildninger af softwarelicenser Avanceret scanning efter sårbarheder Intelligent administration af programrettelser og sikring af mobile enheder Fjerninstallation Sikkerhedsprofiler Beholdere Tyveribeskyttelse sikkerhed Overholdelse af regler Anti-malware ANTI-MALWARE-BARRIERE FOR SHAREPOINT-MILJØER Anvender nyskabende teknologi, der er udviklet til at identificere og blokere malware fra forsøg på upload eller download i realtid. INDHOLDSFILTRERING Hjælper med at forhindre upassende, eksterne overførsler, at håndhæve politikker for intern kommunikation og blokerende lagring af upassende filer efter filtype eller tekstindhold. Angiver inddragelse af cloud-støttede teknologier via Kaspersky Security Network Smartphones Tablets

9 SECURITY FOR MOBILE Komplet mobilsikkerhed kombinerer Mobile Device Management (MDM) og Endpoint Security for mobile enheder. Kaspersky MDM gør sikker konfiguration af mobile enheder smertefri og enkel, mens Kaspersky Endpoint Security for Mobile Devices giver den beskyttelse, du behøver mod nutidens trusler - selv på medarbejdernes egne enheder. NÆRMERE OPLYSNINGER OM FUNKTIONER I KASPERSKY SECURITY FOR MOBILE: FUNKTIONER I IT EFFICIENCY: NEM KONFIGURATION VIA EN ENKELT KONSOL I modsætning til andre løsninger giver Kaspersky Lab administratorer mulighed for at bruge en enkelt konsol til styring af sikkerhed for mobile enheder, fysiske klienter, virtuelle er, kryptering og værktøjer til håndhævelse af politikker. PRIVAT PROGRAMPORTAL Administratorer offentliggør en virksomhedsportal, der indeholder links til godkendte programmer. Brugere kan begrænses til kun disse programmer. TRÅDLØS TILDELING Sikrer fjerne telefoner ved at sende enten en eller SMS med et link til virksomhedsportalen, hvorfra brugerne kan downloade den profil og de programmer, du har godkendt. Brugeren har ikke adgang til data, før brugeren har accepteret. SIKKER KONFIGURATION Sikrer integritet for hardware og software ved at aktivere rooting og jailbreak-sporing. Andre sikkerhedsindstillinger omfatter "deaktivering af kamera", tvungen adgangskode mv. OVERHOLDELSE OG HÅNDHÆVELSE AF POLITIKKER styring giver mulighed for overvågning og kontrol med brugen af enheden, herunder "Afvis som standard" og "Tillad som standard". HÅNDTERING AF SIKKERHEDSRISICI: KRYPTERING Data er beskyttet via transparent datakryptering af hele disken og på filniveau og kan også anvendes på en Privat beholder. ""-portal TYVERIBESKYTTELSE Administratorer kan fjernstyre en fuld eller selektiv sletning af en enhed, lokalisere en mistet enhed ved hjælp af GPS-"Find" og få besked, hvis et SIMkort fjernes eller udskiftes. Kaspersky Security Center BEHOLDERE Til hjælp for enheder, der er ejet af medarbejdere, kan virksomhedens data og programmer placeres i isolerede "beholdere". Dette giver maksimal sikkerhed for virksomhedens data og optimal integritet for personligt indhold. MOBIL ANTI-MALWARE Kaspersky Labs anti-malware- indeholder flere detekteringslag inkl. cloud-assisteret beskyttelse og kombineres med en sikker browser og effektiv anti-spam for at sikre, at enheden ikke er kompromitteret af skadelig software. INTEGRITET FOR VIRKSOMHEDENS OG PERSONLIGE DATA: Containeriseringen Virksomhedens Personlige holder virksomhedens data for sig Krypteret Selektiv sletning VÆRKTØJER TIL FJERNSTYRING AF DATASIKKERHED Hvis en enhed bliver forlagt, kan Fjernlås aktiveres. Virksomhedens data i en beholder på enheden kan sikres, krypteres, fjernadministreres og slettes uafhængigt af personlige data på enheden. Privat ""-portal Kaspersky Security Center og sikring af mobile enheder Kaspersky Security Center PERFEKT TIL "TAG DIN EGEN ENHED MED" (BYOD) INITIATIVER Containeriseringen Mange medarbejdere anvender deres egne enheder til både personlige og virksomhedens opgaver. Nogle virksomheder tilskynder faktisk medarbejderne til at vælge deres foretrukne smartphone eller tablet fra en forhandler, og it-afdelingen tilføjer og virksomhedsadgang til den medarbejderejede enhed. Internet Android, Symbian og BlackBerry-enheder Microsoft Exchange ActiveSync Windowsenheder le MDM IOS-enheder portal Der er besparelser og produktivitetsmæssige fordele, men BYOD (tag din egen enhed med) kan også åbne organisationen for sikkerhedsrisici. Virksomhedens data kan nemt misbruges pga. utilstrækkelig beskyttelse og potentiel sammenblanding med personlige ting. Ofte anvendes disse enheder også af familiemedlemmer, som ikke tager hensyn til programmernes sikkerhed. Nogle udsættes endda for rooting eller jailbreak. Kaspersky Security for Mobile løser disse problemer ved at muliggøre sikker konfiguration og installation af smartphones og tablet-pc'er ved hjælp af samme konsol som din netværkssikkerhed. holder virksomhedens IT-administratorer kan trygt regne med, at brugernes enheder er konfigureret med de korrekte indstillinger data for og sigkan sikres i tilfælde af tab, tyveri eller misbrug. Virksomhedens Personlige Krypteret Selektiv sletning

10 SYSTEMS MANAGEMENT Vi præsenterer Kaspersky Systems Management. Denne løsning indeholder en bred vifte af effektive og produktivitetsfremmende itværktøjer skrevet i samme kode og styret fra en enkelt konsol. Det giver en platform med den enkelhed og automatisering, du ønsker - og den sikkerhed og kontrol, du har brug for. FORSKELLIGE IT-VÆRKTØJER SKABER KOMPLEKSITET - OG KOM- PLEKSITET ER EN TRUSSEL MOD SIKKERHEDEN. Undgå gentagelse Eliminer dobbeltarbejde i forbindelse med etablering af individuelle er for nye og eksisterende brugere. Ved hjælp af teknologi til tildeling af kan diskafbildninger oprettes, administreres og installeres fra en central placering. Øg sikkerhed Administratorer fortæller os, at deres dage ofte går med at sikre, at programrettelser er opdateret.. Kaspersky hjælper med at fjerne kompleksitet ved at identificere sårbarheder, der kan udnyttes straks, og hvilke løsninger, der kan udskydes til efter arbejdstid. Denne prioritering hjælper administratorer med at planlægge deres arbejdsdag og forbedre sikkerheden. Arbejd effektivt Administratorer kan fjerninstallere afbildninger, opdateringer, programrettelser og programmer. Hvis en bruger har et problem, kan it-afdelingen logge på maskinen og fjernstyre fejlfinding på et. Det betyder, at administratoren ikke spilder sin tid ved at gå fra skrivebord til skrivebord eller bruge frustrerende timer på at yde mindre produktiv telefonsupport. FUNKTIONER TIL SYSTEMADMINISTRATION: OPERATIVSYSTEM OG PROGRAMTILDELING Nem oprettelse, lagring, kloning og installation af afbildninger fra en central placering. Sørg for, at er leveres til brugeren uden problemer og med optimale sikkerhedsindstillinger. Dette værktøj er velegnet til migrering til Microsoft Windows 8. VÆR PÅ FORKANT MED SÅRBARHEDER Et klik på hardware- og software-scanning sammenligner resultater på tværs af flere sårbarhedsdatabaser, så du kan prioritere hvilke sårbarheder, som kræver øjeblikkelig opmærksomhed, og hvilke, som du kan udskyde til efter arbejdstid. FJERNBETJENT, FLEKSIBEL SOFTWAREINSTALLATION Minimer netværksbelastningen ved at benytte enten manuelle eller planlagte installationer. FJERNAGENTER Tildel en arbejdsstation i et fjern- eller afdelingskontor som en central opdateringsagent. Spar båndbredde ved at sende én opdatering til et fjernkontor - og brug den pågældende arbejdsstation til distribution af opdateringen på det pågældende sted. UNDERSTØTTELSE AF WAKE-ON-LAN-TEKNOLOGI Ved installation og support uden for arbejdstiden kan Kaspersky Systems Management fjernstyre start af en arbejdsstation. FEJLFINDINGSVÆRKTØJER Fjernbetjent og sikker forbindelse til et klient for at løse problemer - fra samme, administrative konsol. UNDERSTØTTER MICROSOFT WINDOWS SERVER UPDATE SERVICES (WSUS) Kaspersky Systems Management synkroniserer jævnligt data med tilgængelige opdateringer og programrettelser til servere, herunder Microsoft Windows Update, downloader dem via Windows Update Services og distribuerer dem effektivt. NETWORK ADMISSION CONTROL (NAC) Med Network Admission Control (NAC) kan du oprette en netværkspolitik for "gæster". Gæsteenheder (herunder mobile enheder) genkendes automatisk og sendes til virksomhedens portal, hvor de korrekte legitimationsoplysninger gør det muligt for dem at udnytte de ressourcer, du har godkendt. FORTEGNELSER OVER HARDWARE OG SOFTWARE Computere, harddiske og endog flytbare enheder findes automatisk og tages med i fortegnelsen. Indførelsen af en ny enhed udløser en meddelelse til administratoren. Denne funktion gør det muligt for administratoren at spore status og brug af hardware på netværket. TILDELING OG ADMINISTRATION AF LICENSER Kaspersky Systems Management rapporterer præcis hvilken software, der er i brug i dit miljø. Derved kan du tilpasse dine licensomkostninger og identificere brugere, der ikke er i overensstemmelse med reglerne. Ved installation sammen med Kaspersky Labs klientværktøjer kan du begrænse brugen til kun godkendte programmer og versioner - og begrænse antallet af licenser i brug ad gangen. Disse funktioner og mere til er en del af Kaspersky Systems Management og tilgås via administrationskonsollen i Kaspersky Security Center. Eftersom hvert værktøj ikke kræver sin egen konsol, er kommandoer ensartede, intuitive og kræver ingen yderligere uddannelse.

11 SECURITY FOR FILE SERVER KASPERSKY SECURITY FOR MAIL SERVER Kaspersky Security for File Server giver pålidelig beskyttelse af servere, der kører Microsoft Windows, Novell NetWare og Linux mod alle typer af ondsindede programmer. Antivirusbeskyttelse af delt fillagring er afgørende, da en enkelt inficeret fil på en server kan inficere arbejdsstationerne hos alle brugere af ressourcen. En ordentlig beskyttelse af filserveren sikrer ikke kun, at brugere og deres data er beskyttet, men eliminerer også risikoen for, at ondsindede programmer finder vej til sikkerhedskopier af filer, hvilket kan medføre gentagne malware-udbrud og andre hændelser. PRODUCT HIGHLIGHTS * Understøttelse af de nyeste versioner af Microsoft Windows og Linux-platforme Optimeret brug af ressourcerne Understøtter Hierarchical Storage Managementer (HSM) Beskyttelse af terminalservere og servere i klynger Certificeret forberedt til VMware Understøttelse af NSS-filet Gratis BSD-understøttelse Kaspersky Security for Mail Server beskytter mail- og groupware-servere mod ondsindede programmer og spam. Produktet indeholder programmer, der beskytter -trafik på alle populære servere, herunder Microsoft Exchange, Lotus Domino, Sendmail, Qmail, Postfix, Exim og CommuniGate Pro. Løsningen kan også bruges til at oprette en dedikeret -gateway. PRODUCT HIGHLIGHTS * BESKYTTELSE AF MAILSERVER Anti-malware- og anti-spam-beskyttelse af mails til alle populære -er. OPTIMERING AF SYSTEMRESSOURCER Et ny anti-virusprogram, belastningsjustering af serverressourcer og scanningsbaserede reducerer alle belastningen af dit. KSN-INTEGRATION AF ANTI-SPAM Øger spamregistreringsprocent takket være integration med Kaspersky Labs cloud-baserede til identifikation af trusler (KSN). REDUCERET TRAFIKBELASTNING Cloud-aktiveret, intelligent spamfiltrering reducerer markant trafikbelastning. FUNKTIONER Beskyttelse af fil-servere, der kører Windows (herunder Windows Server 2008 R2), Linux (herunder Samba) og Novell NetWare Forbedret proaktiv beskyttelse mod nye, ondsindede programmer Antivirusbeskyttelse i realtid Behandling af aktive infektioner Planlagt scanning af lagrede filer Scanning af ets kritiske områder Isolation af smittede arbejdsstationer Skalerbarhed PROGRAMMER Kaspersky Anti-Virus for Windows Servers Enterprise Edition Kaspersky Anti-Virus for Linux File Server Sikkerhedskopiering af data før desinfektion eller sletning Centraliseret installation, administration og opdateringer Valg af metoder til installation og administration Fleksibelt til scanning og scenarier for reaktion på hændelser Meddelelses for status for programmer Omfattende rapporter over status for nettets beskyttelse Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Anti-Virus for Novell NetWare Kaspersky Security Center FUNKTIONER Integreret beskyttelse af mail-servere mod alle former for ondsindede programmer Effektiv beskyttelse mod spam Antivirusbeskyttelse i realtid Planlagt scanning af s og databaser Beskyttelse af Sendmail, qmail, Postfix, Exim og CommuniGate Pro mail-serverne Scanning af meddelelser, databaser og andet på Lotus Domino serverne Scanning af alle meddelelser på Microsoft Exchange-serveren, herunder offentlige mapper Filtrering af meddelelser efter vedhæftet filtype Skalerbarhed PROGRAMMER Understøttelse af Microsoft Exchange Server 2007-klynger og DAG for Microsoft Exchange Server 2010 Sikkerhedskopiering af data før desinfektion eller sletning Isolation af smittede objekter Annullering af gentagne mail-scanninger Bekvemt værktøj til installation, administration og opdateringer Omfattende rapporter om beskyttelsesstatus Fleksibelt til scanning og scenarier for reaktion på hændelser Meddelelses for status for programmer Kaspersky Security for Microsoft Exchange Servers Kaspersky Security for Microsoft Exchange Server 2003 Kaspersky Anti-Virus for Lotus Domino Kaspersky Security for Linux Mail Server * Produktfunktioner kan variere afhængig af kombinationen af anvendte komponenter. Se beskrivelse af komponenterne på: for yderligere oplysninger om de enkelte komponenters funktioner. * Produktfunktioner kan variere afhængig af kombinationen af anvendte komponenter. Se beskrivelse af komponenterne på: for yderligere oplysninger om de enkelte komponenters funktioner.

12 SECURITY FOR INTERNET GATEWAY KASPERSKY SECURITY FOR COLLABORATION Kaspersky Security for Internet Gateway giver sikker adgang til Internettet for alle medarbejdere i en organisation. Kaspersky Security for Internet Gateway understøtter de mest populære gateways på Windows- og Linux-platforme. Kendte, skadelige og potentielt farlige programmer, der kører via HTTP, HTTPS og FTP, POP3 og SMTP-protokoller, slettes automatisk fra datastrømmen. Optimeringsteknologi, skalerbarhed og understøttelse af de nyeste platforme gør det til det ideelle produkt til store organisationer med store trafikmængder. PRODUCT HIGHLIGHTS * Beskyttelse af Microsoft Forefront TMG Bredt udvalg af værktøjer til administration af politikker og konfiguration Scanning af VPN-forbindelser Beskyttelse af -trafik (via POP3- og SMTPprotokoller) FUNKTIONER Scanning i realtid af internettrafik via HTTP-, HTTPS-, FTP-, POP3- og SMTP-protokoller Integreret beskyttelse mod alle former for ondsindede programmer Understøttelse af Squid, Blue Coat og Cisco proxyservere Lagring af sikkerhedskopier PROGRAMMER Scanning af HTTP- og FTP-trafik fra offentliggjorte servere Certificeret forberedt til VMware Belastningsjustering af server-processorer Skalerbarhed Bekvemme værktøjer til installation, administration og opdateringer Fleksibelt til scanning og scenarier for reaktion på hændelser Omfattende rapporter om nettets beskyttelsesstatus Kaspersky Security for Collaboration benytter de nyeste teknologier til beskyttelse af din samarbejdsplatform og kombinerer brugervenlig administration med høj malwaresporingsrate. Kaspersky Security for Collaboration bruger Kaspersky's prisbelønnede antivirusprogram til beskyttelse af Microsoft SharePoint -miljøer. Med prisbelønnet teknologi til opdagelse af malware beskytter produktet en enkelt server eller hele SharePoint-miljøer - mens dens indhold og funktioner til filtrering af filer hjælper med at forhindre lagring af upassende indhold. FUNKTIONER Innovativ teknologi til opdagelse af malware er designet til at identificere og blokere trusler mod forsøg på overførsel i realtid Forhindrer slutbrugere i at lagre bestemte filtyper (f.eks. musik, video, eksekverbare filer) eller filer med upassende tekst Globale administrationsindstillinger kan konfigureres på alle beskyttede servere fra en enkelt skærm Enkel, intuitiv administration - kræver ingen særlig uddannelse Integration med Active Directory strømliner opsætning og brugergodkendelse Detaljerede logfiler og backup af ændrede filer hjælper administratorer med at reagere på krænkelser eller sikkerhedsproblemer Detaljeret, fleksibel rapportering Kaspersky Security for Collaboration Aplication Servers Internet (eksterne brugere) Web Front End Firewall Web Front End SQL-servere Kaspersky Security for Collaboration Intern Ekstern Kaspersky Anti-Virus for Microsoft ISA Server og Forefront TMG Standard Edition Kaspersky Anti-Virus for Microsoft ISA Server Enterprise Edition Kaspersky Anti-Virus for Proxy Server Interne brugere * Produktfunktioner kan variere afhængig af kombinationen af anvendte komponenter. Se beskrivelse af komponenterne på: for yderligere oplysninger om de enkelte komponenter.

13 SECURITY FOR VIRTUALIZATION Med Kaspersky Security for Virtualization som er konstrueret til de unikke krav fra virtualiserede it-miljøer får du prisbelønnet anti-malwarebeskyttelse til virtualiserede servere, desktop-computere og datacentre. Agentløs sikkerhedskonfiguration Virtuel Virtuel Virtuel maskine maskine maskine ADMINISTRATIONSFUNKTIONER: Virtuel ÉN ENKELT ADMINISTRATIONSKONSOL løsning Kaspersky Security Center som følger gratis med er en enkelt, samlet VMware administrationskonsol, vshield hvorfra du kan administrere sikkerheden for virtuelle maskiner, fysiske maskiner og VMware mobile enheder. ESXi UNDERSTØTTER VMWARE VMOTION Idet Kaspersky Security for Virtualization understøtter VMware vmotion fuldt ud, sikres det, Fysisk at beskyttelsen vært ikke afbrydes, når en arbejdsbelastning flyttes fra den ene ESXi-vært til den anden. Forudsat at den nye værtsmaskine har de nødvendige licenser, følger beskyttelsen arbejdsbelastningen, og alle sikkerhedsindstillingerne vil forblive de samme. INTEGRERET MED VMWARE VCENTER Kaspersky Security for Virtualization modtager oplysninger om virtuelle maskiner fra vcenter herunder en liste over alle de virtuelle maskiner og relevante parametre. Ud over at it-medarbejderne opnår større overblik, sikrer denne integration med vcenter, at der automatisk leveres beskyttelse, når en ny virtuel maskine konfigureres. Kaspersky Security for Virtualization er en agentløs anti-malware-løsning, som giver en mere effektiv måde at beskytte den virtualiserede infrastruktur på med bedre ydelse og mindre påvirkning af tætheden af virtualiseringen. met er nemt at installere og har avancerede administrationsfunktioner, som forenkler en lang række sikkerhedsopgaver på både de fysiske og virtuelle maskiner. Agentbaseret virtuel konfiguration Virtuel løsning Mobile arbejdsstationer Filserver Agentbaseret virtuel konfiguration BESKYTTELSES- OG YDELSESFUNKTIONER UNIFIED ADMINISTRATION CONSOLE (Kaspersky Security Center) Centraliseret sikkerhed. Kaspersky Security for Virtualization er en virtuel løsning, som fungerer sammen med VMwares vshield Endpoint så der leveres funktioner til anti-malware-scanning. Der leveres et enkelt, centraliseret anti-malware- og en database til hver af de fysiske værtsmaskiner. Agentløs sikkerhedskonfiguration Virtuel Virtuel Virtuel maskine maskine maskine +VMware vshield Arbejdsstationer Mobilenheder Avanceret anti-virus- Med Kasperskys prisbelønnede anti-malware-teknologier kombineret med Kasperskys hyppige opdateringer, som er branchens bedste får du hjælp til at beskytte et mod nye og fremspirende trusler. En heuristisk analysefunktion bekæmper polymorfisk malware. VMware vshield VMware ESXi Virtuel løsning Kaspersky Security for Virtualization Sikkerhedsløsning fra Kaspersky Lab Automatisk beskyttelse Nye virtuelle maskiner beskyttes automatisk vha. anti-malwareløsningen så man undgår huller i sikkerheden og fejlkonfigurationer. Enhver gæst-vm er altid beskyttet med den nyeste signaturdatabase, uanset om en VM tidligere var offline. Fysisk vært Større tæthed for virtualiseringen Da Kaspersky Security for Virtualization er en agentløs løsning, hjælper den med at eliminere pres fra opdateringer og scanninger, opnår større tæthed for virtualiseringen, reducerer påvirkning af ydelsen og undgår de huller i sikkerheden, som kan være forbundet med visse agentbaserede produkter. Kaspersky Security for Virtualization giver agentløs antivirusbeskyttelse af VMware-konfigurationer. Mobile arbejdsstationer Filserver Agentbaseret virtuel konfiguration Agentbaseret virtuel konfiguration

14 ANTI-VIRUS FOR STORAGE Kaspersky Anti-Virus for Storage beskytter EMC Celerra-familien af netværkslagringsprodukter mod alle typer malware. Datalagringser på et netværk giver medarbejdere i organisationer af enhver størrelse hurtig og nem delt adgang til oplysninger. Men hvis et virksomhedsnetværk ikke er beskyttet, kan adgang til delte filer have nogle meget uheldige konsekvenser. En enkelt inficeret fil gemt på et kan kompromittere hele netværket og medføre betydelige forretningsmæssige, finansielle og omdømmemæssige skader. Derfor er omfattende beskyttelse af netværkslagringser en absolut nødvendighed. Kaspersky Anti-Virus for Storage er fuldt ud kompatibel med EMC Celerra-produktsortimentet. Det er specielt udviklet til at forsyne dem med de højeste niveauer af beskyttelse, afsløring og uskadeliggørelse af malware i filer og arkiver, der er lagret i Celerra-er. Løsningen giver administratorer mulighed for at konfigurere et til at udføre scanningsopgaver i realtid, da objekter gemmes og modificeres, eller on-demand, hvis det ønskes. FUNKTIONER Beskyttelse af EMC Celerra-datalagringser Understøttelse af Windows Server 2008 R2 Understøtter Hierarchical Storage Managementer (HSM) Forbedret, proaktiv beskyttelse mod nye, ondsindede programmer Antivirusbeskyttelse i realtid Planlagte scanninger af lagrede filer Scanning af ets kritiske områder Optimeret brug af ressourcerne Sikkerhedskopiering af data før desinfektion eller sletning Skalerbarhed Certificeret forberedt til VMware Centraliseret installation, administration og opdatering via Kaspersky Security Center Integreres fuldt med Kaspersky Endpoint Security for Business Platform og andre Kaspersky-produkter Meddelelses for status for programmer Omfattende rapporter om nettets beskyttelsesstatus

15 Kaspersky Lab AB Jan Stenbecks Torg Kista Sverige Alt om internetsikkerhed: Find en partner i nærheden af dig: Kaspersky Lab ZAO. Alle rettigheder forbeholdes. Registrerede varemærker og servicemærker tilhører deres respektive ejere. Mac og Mac OS er registrerede varemærker tilhørende le Inc. Cisco er et registreret varemærke eller varemærke tilhørende Cisco Systems, Inc. og/eller dets associerede selskaber i USA og visse andre lande. IBM, Lotus, Notes og Domino er varemærker tilhørende International Business Machines Corporation, registreret i mange retskredse over hele verden. Linux er et registreret varemærke tilhørende Linus Torvalds i USA og andre lande. Microsoft, Windows, Windows Server og Forefront er registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande. Android er et varemærke tilhørende Google, Inc. Varemærket BlackBerry ejes af Research In Motion Limited og er registreret i USA og kan være under behandling eller registreret i andre lande.

ESET ENDPOINT SECURITY til ANDROID

ESET ENDPOINT SECURITY til ANDROID ESET ENDPOINT SECURITY til ANDROID Brugervejledning (udviklet til produktversion 2.0 og nyere) Klik her for at hente den seneste version af dette dokument ESET ENDPOINT SECURITY ESET, spol. s r.o. ESET

Læs mere

Serverguide. Din vej til hurtig salgsinformation om Microsofts mest solgte serverprodukter

Serverguide. Din vej til hurtig salgsinformation om Microsofts mest solgte serverprodukter Serverguide Din vej til hurtig salgsinformation om Microsofts mest solgte serverprodukter Serverguide Formål med serverguiden Serverguide - Din vej til hurtigt salgsinformation om Microsofts mest solgte

Læs mere

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 WINDOWS 7: SAMMEN ER VI ENDNU BEDRE FOR DIG 8 Gør de daglige opgaver nemmere 9 Gør tingene på din måde 9 Gør nye ting mulige 9 WINDOWS LIVE + WINDOWS 7

Læs mere

ipad med Retina-skærm

ipad med Retina-skærm Er der sammenhæng mellem Virksomhedens trusselsbillede og IT sikkerhed? side 8 Hvordan administrerer og vedligeholder du dine mobile devices? Side 12 Farverig Flügger vælger 2waysIT til deres HP printløsning.

Læs mere

Sikkerhed er ikke en permanent tilstand. Det er en proces, man løbende må arbejde videre med! MOBIL SIKKERHED TEMA TRIN TIL SIKRERE MOBILT 4ARBEJDE

Sikkerhed er ikke en permanent tilstand. Det er en proces, man løbende må arbejde videre med! MOBIL SIKKERHED TEMA TRIN TIL SIKRERE MOBILT 4ARBEJDE PROTECTION. Interactions. Information. Infrastructure. WORK AND PLAY FREELY IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #2 2006 NETVÆRKETS GRÆNSER FORSVINDER INFORMATIONER MÅ SIKRES PÅ DATANIVEAU TEMA MOBIL SIKKERHED

Læs mere

Vi formindskede lagringspladsen og øgede sikkerheden. HAR DU STYR PÅ LOVGIVNINGEN? Sådan sætter nye love pres på IT-infrastrukturen

Vi formindskede lagringspladsen og øgede sikkerheden. HAR DU STYR PÅ LOVGIVNINGEN? Sådan sætter nye love pres på IT-infrastrukturen PROTECTION. Information. Infrastructure. Interactions. WORK AND PLAY FREELY IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #1 2006 TEMA: E-MAILHÅNDTERING KUN EN HELHEDSLØSNING GIVER KORREKT BESKYTTELSE Hele værdikæden

Læs mere

DI ITEKs vejledning om beskyttelse af dokumenter - fra vugge til grav

DI ITEKs vejledning om beskyttelse af dokumenter - fra vugge til grav DI ITEKs vejledning om beskyttelse af dokumenter - fra vugge til grav Indledning... 3 Risikofaktorer - her er der fare for at miste fortrolige data/dokumenter... 3 Vejledningens formål... 3 Vejledningens

Læs mere

Brugerhåndbog version 8.00

Brugerhåndbog version 8.00 version 8.00 Antivirus Antispam Intrusion Guard Personal Firewall Parental Control Privacy Tools Begrænset ansvar Norman garanterer, at den vedlagte cd-rom eller dvd og dokumentation er fri for produktionsfejl.

Læs mere

Norton Security med Backup

Norton Security med Backup TM Norton Security med Backup Produktvejledning Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne

Læs mere

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro www.draware.dk HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus Webbaserede softwareløsninger, der forbedrer IT-driften med et minimalt aftryk på budgettet. I forhold til større applikationer tilbyder Manage-

Læs mere

Teknisk håndbog om ios-anvendelse

Teknisk håndbog om ios-anvendelse Teknisk håndbog om ios-anvendelse ios 7.1. maj 2014 Indhold Side 3 Side 4 Side 4 Side 6 Side 6 Side 7 Side 13 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 16 Side 18 Side 20 Side 20 Side 21 Side 23 Side 23 Side

Læs mere

SOLUTIONS FOR SMALL BUSINESS GODE GRUNDE TIL AT LENOVO PASSER PERFEKT. www.lenovo.com/vsb/dk

SOLUTIONS FOR SMALL BUSINESS GODE GRUNDE TIL AT LENOVO PASSER PERFEKT. www.lenovo.com/vsb/dk SOLUTIONS FOR SMALL BUSINESS 7 GODE GRUNDE TIL AT LENOVO PASSER PERFEKT til din forretning. www.lenovo.com/vsb/dk 1 En lukrativ investering. Indbyggede besparelser i hele din pc's levetid. Lenovo Solution

Læs mere

HP ProLiant-servere. Enkle løsninger til mindre virksomheder. Løsningsguide

HP ProLiant-servere. Enkle løsninger til mindre virksomheder. Løsningsguide -servere Enkle løsninger til mindre virksomheder Løsningsguide Når du baserer din forretning på en server, kan du beskytte vigtige data og gøre nøgleprocesserne mere effektive. Samtidig skaber du et driftssikkert

Læs mere

Brugervejledning. For Network Attached Storage. Ver.2.3.0903. (For ADM 2.3)

Brugervejledning. For Network Attached Storage. Ver.2.3.0903. (For ADM 2.3) Brugervejledning For Network Attached Storage Ver.2.3.0903 (For ADM 2.3) Indholdsfortegnelse ASUSTOR NAS User Guide 1. Introduktion... 6 2. Kom godt i gang med ASUSTOR Data Master... 7 2.1. Sådan logger

Læs mere

Vind endpointet TILBAGE

Vind endpointet TILBAGE Whitepaper Vind endpointet TILBAGE Be Ready for What s Next. INDHOLD Den voksende trussel fra malware... 4 Hvorfor er endpointet et mål?... 5 Hvordan angriber cyberkriminelle endpointet?... 7 Beskyttelse

Læs mere

UNIFIED COMMUNICATION Styrk virksomhedens kommunikation med de rette IT-værktøjer IT INFRASTRUCTURE. Kompetencer og ydelser

UNIFIED COMMUNICATION Styrk virksomhedens kommunikation med de rette IT-værktøjer IT INFRASTRUCTURE. Kompetencer og ydelser UNIFIED COMMUNICATION Styrk virksomhedens kommunikation med de rette IT-værktøjer IT INFRASTRUCTURE Har din virksomhed en sund infrastruktur? Kompetencer og ydelser Dansupport hjælper dig til den optimale

Læs mere

4FOUNDATION CLUSTERLØSNING SIKRER DANSK AVISPRODUKTION STANDARDISER DATACENTERET TEMA: AFGØRENDE FORDELE MED DATA CENTRE FOUNDATION

4FOUNDATION CLUSTERLØSNING SIKRER DANSK AVISPRODUKTION STANDARDISER DATACENTERET TEMA: AFGØRENDE FORDELE MED DATA CENTRE FOUNDATION CONFIDENCE IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #3 2006 John W Thompson, Symantecs topchef: Et pålideligt miljø kan kun baseres på politikker TEMA: STANDARDISER DATACENTERET Trends, tips fra eksperter,

Læs mere

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske

Læs mere

Virtualisering - den drivende kraft bag cloud-computing

Virtualisering - den drivende kraft bag cloud-computing PROACT www.proact.dk Wie is ProAct Virtualisering - den drivende kraft bag cloud-computing Storage-as-a-Service - betal kun for det du forbruger Kundecase: DIR A/S har virtualiseret Garanteret 50 % mindre

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Norton TM AntiVirus Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters

Læs mere

Marty Parker, Principal, UniComm Consulting, LLC Don Van Doren, Principal, UniComm Consulting, LLC

Marty Parker, Principal, UniComm Consulting, LLC Don Van Doren, Principal, UniComm Consulting, LLC Besparelser på omkostninger og ressourcer med Unified Communications Sådan giver Unified Communications proaktive svar på det barske økonomiske miljø, og sådan kan Microsoft UC løsninger anvende disse

Læs mere

Konfigurationsvejledning Udgave B. McAfee SaaS Web Protection Service

Konfigurationsvejledning Udgave B. McAfee SaaS Web Protection Service Konfigurationsvejledning Udgave B McAfee SaaS Web Protection Service COPYRIGHT Copyright 2013 McAfee, Inc. Må ikke kopieres uden tilladelse. VAREMÆRKER McAfee, McAfee logoet, McAfee Active Protection,

Læs mere

Sotea ApS CVR nr.: DK 10085225

Sotea ApS CVR nr.: DK 10085225 Uafhængig revisors erklæring med sikkerhed om beskrivelsen af kontroller, deres udformning og funktionalitet i forbindelse med hostingydelse i perioden 01-08-2014 til 31-01-2015 Sotea ApS CVR nr.: DK 10085225

Læs mere

Windows Server 2012. Få cloud-teknologi i din infrastruktur

Windows Server 2012. Få cloud-teknologi i din infrastruktur Windows Server 2012 Få cloud-teknologi i din infrastruktur : Få cloud-teknologi i din infrastruktur Mere end blot virtualisering 1. Skalere og sikre workloads 2. Byg private clouds kosteffektivt 3. Forbind

Læs mere

Symantec Backup Exec System Recovery

Symantec Backup Exec System Recovery Symantec Backup Exec System Recovery Guldstandarden inden for gendannelse af Windows data Oversigt 7.0 er en komplet, diskbaseret systemgendannelsesløsning til Microsoft Windows -baserede servere, stationære

Læs mere

19/2-2007 ODENSE TEKNISKE SKOLE. Hold: 07SV7101DF Martin Gertsen Kristjan Nielsen

19/2-2007 ODENSE TEKNISKE SKOLE. Hold: 07SV7101DF Martin Gertsen Kristjan Nielsen 19/2-2007 ODENSE TEKNISKE SKOLE ODENSE TEKNISKE SKOLE Martin Gertsen Kristjan Nielsen Indholdsfortegnelse INDLEDNING / PROBLEMFORMULERING... 2 BESKRIVELSE AF SUPPORT DANMARK... 3 IT I VIRKSOMHEDEN... 4

Læs mere

Whitepaper. IT Quality A/S. IAM Beskrivelse

Whitepaper. IT Quality A/S. IAM Beskrivelse Whitepaper IT Quality A/S IAM Beskrivelse IAM Identity og Access Management... 4 1.1 Projektmodel... 4 1.2 Fleksible løsninger... 4 2 IDM Identity Manager... 5 2.1 IDM forenkler og automatiserer... 5 2.2

Læs mere

Netværksprojekt. Projektdeltagere: Henrik Hansen. Kristjan Nielsen. Martin Gertsen. Ognjen Grgic. Rasmus Dal

Netværksprojekt. Projektdeltagere: Henrik Hansen. Kristjan Nielsen. Martin Gertsen. Ognjen Grgic. Rasmus Dal Netværksprojekt Projektdeltagere: Henrik Hansen Kristjan Nielsen Martin Gertsen Ognjen Grgic Rasmus Dal Indholdsfortegnelse Indledning og resume...4 Kravspecifikation...6 Tidsplan...7 Firma analyse...9

Læs mere

Norman Personal Firewall. Version 1.4. Brugerhåndbog

Norman Personal Firewall. Version 1.4. Brugerhåndbog Norman Personal Firewall Version 1.4 Brugerhåndbog ii! Brugerhåndbog til Norman Personal Firewall Begrænset ansvar Norman garanterer, at den vedlagte diskette/cd-rom og dokumentation er fri for produktionsfejl.

Læs mere

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX ABAX har tre værdiskabende søjler, der gør det muligt for virksomheden at skabe konkurrencemæssige fordele

Læs mere