Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus"

Transkript

1 Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus Tilstede 30 personer Stemmeberettiget 29 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af 2 stemmetællere 4. Godkendelse af bestyrelsens beretning - Forelæggelse af beretning fra hvalpeliste - Forelæggelse af beretning af redaktionen - Forelæggelse af beretning af øvrige udvalg herunder WUSB 5. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse og meddelelse af ansvarsfrihed (Decharge) 6. Budgetbehandling herunder kontingenter, betalingsterminer og evt. indmeldelsesgebyr 7. Behandling af indkomne lovforslag 8. Behandling af indkomne forslag 9. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer, 3 suppleanter, 2 revisorer, 1 revisorsuppleant 10. Fremtidig virksomhed 11. Eventuelt På valg er: Kaj Klysner, modtager genvalg Lise Christensen, modtager genvalg Betina Johansen, modtager ikke genvalg Jesper Thode byder velkommen. Jesper Thode starter generalforsamlingen med at meddele, at Kaj Klysner grundet private omstændigheder er forhindret i at deltage. 1. Valg af dirigent Jesper Thode foreslår Bent Andersen som dirigent. Bent Andersen bliver enstemmigt valg. Bent Andersen fortæller om sig selv at han opdrætter Schæferhunde og er aktiv inden for hundeverdenen bl.a. som brugsprøvedommer og han er p.t. kasserer i shcæferhundeklubben.

2 Dirigenten oplyser at der har været draget tvivl om lovligheden i det materiale der er blevet udsendt m.h.t. underskrifter på regnskabet. Regnskabet vurderes underskrevet med henvisning til lovenes 11 stk. 4. Dirigenten konstaterer generalforsamlingen som lovlig indkaldt og beslutningsdygtig. 2. Valg af referent Lise Christensen bliver valgt til referent. 3. Valg af 2 stemmetællere Flemming Trane og Susanne Bang bliver valgt. 4. Godkendelse af bestyrelsens beretning Da beretningen havde været udsendt oplæstes denne ikke. Dirigenten spørger derefter om der er kommentarer til beretningen. Ingen spørgsmål eller kommentarer. Der er ikke nogen imod eller nogen hverken for eller imod. Dirigenten konstaterer beretningen enstemmigt godkendt. Jesper Thode oplyser at bestyrelsen gerne vil påskønne personer der har ydet et stykke arbejde for klubben og derfor uddeles 2 flasker vin til den gruppe af personer. Personerne er nævnt i beretningen. Forelæggelse af beretning fra hvalpelisten Jesper Thode oplæser beretningen. Der er spørgsmål til beretningen: Bent Christiansen spørger hvad der skal til for at tyske avlere kan få hvalpe på hvalpelisten. Jesper Thode oplyser at de skal være medlem af klubben. Ane Christiansen oplyser at det ikke er muligt med danske hvalpe på den tyske hvalpeliste. Bodil Olsen oplyser at avlskåringskravene er mere lempelige i Tyskland i forhold til Danmark. Det betyder der kan være hvalpe på hvalpelisten der ikke opfylder de danske avlskrav. Ane Christiansen oplyser at Sverige også har lempeligere avlskrav. Dirigenten foreslår at bestyrelsen tager med tilbage fra generalforsamlingen, at retfærdighed sker fyldest at der er et ønske om at udenlandske hvalpe på hvalpelisten mindst opfylder de danske avlskrav. Ikke flere spørgsmål og dirigenten konstaterer herefter at beretningen er godkendt. Forelæggelse af beretning fra Redaktionen Jesper Thode oplæser beretningen. Der er spørgsmål til beretningen: Bodil Olsen savner mere seriøse indlæg og synes det har været et problem med hvalpe-billeder på forside. Samtidig synes hun at det seneste indlæg fra Knud Olsen burde have været stoppet af bestyrelsen.

3 Knud Olsen oplyser at der i hans indlæg ikke fandtes oplysninger der ikke kunne findes offentlig andetsteds. Ikke flere spørgsmål og dirigenten konstaterer herefter at beretningen er godkendt. Forelæggelse af beretning fra aktivitetsudvalg Lise Christensen oplæser beretningen. Der er kommentarer til beretningen: Helge Meyhoff oplyser at nogle af de ring-trænings-tiltag der har været på sjælland ikke fremgår i beretningen. Lise Christensen oplyser at hun har medtaget de ting, hun har haft kendskab til har fundet sted. Iben Boysen oplyser at hun holder ringtræning i Kreds 4 og der er Sankt Bernhards hunde også velkomne. Ane Christiansen oplyser at hun sammen med Judy planlægger en Bernhard dag hvor der skal være fokus på socialt samvær en gris på grillen og bare hygge nærmere information snarest og aktivitetsudvalget i klubben vil blive inddraget. Ikke flere spørgsmål og dirigenten konstaterer herefter at beretningen er godkendt. Forelæggelse af beretning fra sundhedsudvalg Øst Jesper Thode oplæser beretningen. Ikke nogen spørgsmål og dirigenten konstaterer at beretningen er godkendt. Jesper Thode oplyser at der ikke er kommet beretning fra sundhedsudvalg Vest. Beretning fra WUSB Jesper Thode oplyser at der er modtaget referat fra delegeret møde afholdt pr denne lægges ud på DSBK s hjemmeside, idet Ane Christiansen tilbyder at oversætte den til dansk. Ikke flere spørgsmål og dirigenten konstaterer herefter at beretningen er godkendt. 5. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse og meddelelse af Ansvarsfrihed (Decharge) Dirigenten spørger om der er spørgsmål til driften hvilket ikke er tilfældet. Dirigenten spørger om der er spørgsmål til balancen hvilket ikke er tilfældet. Dirigenten sætter derefter regnskabet til afstemning og der er ikke stemmer imod eller nogen der stemmer hverken for eller imod. Det betyder at regnskabet er enstemmigt godkendt. Dirigenten oplyser at det samtidig betyder at der er meddelt ansvarsfrihed for bestyrelsen. 6. Budgetbehandling herunder kontingenter, betalingsterminer og evt. indmeldelsesgebyr Udmeldingen fra kassereren er at kontingentet fortsætter uændret. Budget + kontingentsstørrelse godkendes.

4 7. Behandling af indkomne lovforslag Der er indkommet forslag fra Knud Olsen og Grethe Rasmussen om ændring af DSBK s love sådan at der i ulige år vælges formand og i lige år vælges kasserer ved direkte valg. Dirigenten spørger om der er nogen kommentarer: Jesper Thode oplyser at med årsag i at det er en lille klub vil det være mest hensigtsmæssigt at bestyrelsen konstituere sig selv. Bente Hjørringgård oplyser at det er vigtigt at den person der skal sidde med regnskabet er kompetent til det. Dirigenten oplyser at det er en kendt problematik at det kniber med at finde egnede personer til bestyrelsesarbejde der samtidig har kendskab til regnskab og flere og flere klubber tyer til bogføringshjælp uden for bestyrelsen. Bodil Olsen oplyser at Birgit Åman har hjulpet klubben som regnskabsfører og det er godt. Grethe Olsen oplyser at hun ikke kan se at direkte valg af formand og kasserer forhindrer ansættelse af bogføringshjælp. Dirigenten oplyser at det er rigtigt, det udelukker ikke en bogføringshjælp uden for bestyrelsen. Da der ikke er flere kommentarer suspendere dirigenten generalforsamlingen 5 minutter da der skal stemmes om lovforslaget. Dirigenten genoptager generalforsamlingen efter 5 minutter og stemmerne fordeler sig som følger: 0 blanke 8 for 21 imod Dirigenten oplyser at lovforslaget er forkastet med henvisning til DSBK s love. 8. Behandling af indkomne forslag Forslag 1 - forslag fra Knud Olsen og Grethe Rasmussen med henstilling til bestyrelsen om, at sikre at medlemmer udpeget til avls og sundhedsudvalget følger DKK s etiske regler samt hvis ikke de udpegede medlemmer i forvejen har opdrætteruddannelsen skal denne erhverves indenfor et år efter udpegningen til udvalget. Ane Christiansen oplyser at det er vigtigt de etiske regler følges. Anny Meyhoff oplyser at det er ligesom at køre bil, da skal man jo også have et kørekort. Bodil Olsen oplyser at hun ikke vil have noget imod at tage opdrætteruddannelsen og hun oplyser at når man tager uddannelsen forpligter man sig til at følge de etiske regler. Lis Dall oplyser at kørekort også skal fornyes for at sikre man stadig kan køre, derfor kan gamle opdrættere også forvente at lære nyt på opdrætteruddannelsen, da der sker udvikling hele tiden. Lise Christensen oplyser at det er enormt vigtigt at opdrætterne har den fornødne indsigt til at formå avl opdrætteruddannelsen er god at få indsigt via. Derudover er det ikke kun opdrættere der kan have indsigt i avl og sundhed, hvorfor udvalget ikke kun er baseret på opdrættere og ikke opdrættere kan godt ønske at blive medlem af udvalget hvis man har en særlig indsigt.

5 Susanne Petersen oplyser at i løbet af 1 år kommer der sandsynligvis et lovkrav om at alle opdrættere skal have opdrætteruddannelsen. Da der ikke er flere spørgsmål suspendere dirigenten generalforsamlingen under afstemningen. Generalforsamlingen genoptaget og der er stemt som følger: 1 blank 12 imod 16 - for Dirigenten oplyser at forslaget dermed er godkendt med henvisning til DSBK s love. Forslag 2 Forslag fra Bodil og Anders Olsen om at kun DSBK s udstillinger benyttes til udregning af årets hund. Bodil oplyser supplerende at det er en bekostelig affære at deltage på alle udstillinger, og DKK har sine egne kåringer årets racevinder. Lise Christensen oplyser at Årets Bernhard dermed kan blive en hund der kun har været bedømt af specialdommere og ikke all-round dommere vil det være en ulempe?? Samtidig oplyser Lise Christensen at bestyrelsen har haft et indlæg i bernharden hvor medlemmers holdning har været efterspurgt. Vi har ikke fået nogen tilbagemelding udover nu lovforslaget fra Bodil og Anders Olsen. Grete Olsen oplyser at det positive ved forslaget kan være at der kommer flere udstillere på specialudstillingerne. Bodil Olsen oplyser at formålet var at trække flere hunde til udstillinger da man i sin tid lavede top-ti. Der er ikke flere kommentarer og dirigenten suspendere generalforsamlingen under afstemningen. Generalforsamlingen genoptages og der er stemt som følger: O blanke 5 imod 24 - for Dirigenten oplyser at forslaget dermed er godkendt med henvisning til DSBK s love. Forslag 3 Forslag fra Kaj Klysner om at udnævne Carl Otto Mastrup til æresmedlem. Knud Olsen oplyser at han synes klubben skal overveje hvor mange æresmedlemmer vi skal have. Jesper Thode oplyser at det ikke vil fortsætte med tildelinger, idet klubben nu har eksisteret i 36 år og de første 35 var der ingen æresmedlemmer. Og hvis det skal have værdi skal æresmedlemsskabet tildeles mens folk er aktive. Ane Christiansen tænker at Carl Otto helt sikkert fortjener at blive æresmedlem. Dirigenten spørger om det kan konkluderes at der ikke er nogen imod forslaget og der klappes for et enstemmigt vedtaget æresmedlemsskab til Carl Otto Mastrup. 9. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer, 3 suppleanter, 2 revisorer, 1 revisorsuppleant Dirigenten oplyser at der foreligger oplysninger om at følgende genopstiller: Kaj Klysner skriftlig samtykke foreligger da Kaj ikke selv deltager i generalforsamlingen.

6 Lise Christensen bekræfter at ville genopstille. Ønske om at opstille foreligger skriftligt fra: Bettina Johansen Allan Hellum Forsamlingen foreslår følgende: Knud Olsen vil godt opstille. Birgit Åman vil godt opstille. Dirigenten fastslår efter spørgsmål fra salen at der står i vedtægterne at bestyrelsesmedlemmer er forpligtet til at være medlem af DKK men at det kan ske efter at personen er valgt til bestyrelsen. Der er således 6 foreslåede til valg til bestyrelsen. Dirigenten suspenderer generalforsamlingen under afstemningen Stemmerne fordeler sig som følger: 8 stemmer til Allan Hellum 11 stemmer til Knud Olsen 12 stemmer til Bettina Johansen 16 stemmer til Birgit Åman 17 stemmer til Kaj Klysner 23 stemmer til Lise Christensen. Valgt til bestyrelsen er herefter: Birgit Åman, Kaj Klysner og Lise Christensen. Valg af suppleanter: Foreslået er: Anders Olsen vil godt opstille Knud Olsen vil godt opstille Bettina Johansen har skriftligt ønsket at opstille. Allan Hellum har skriftligt ønsket at opstille. Valget sker ad flere omgange for at sikre korrekt valg i rækkefølgen af suppleanterne. Da dirigenten genoptager generalforsamling efter afstemning er det aktuelle valg således: 1. Suppleant Knud Olsen 2. Suppleant Anders Olsen 3. Suppleant Bettina Johansen Valg af to revisorer: Knud Olsen vil godt opstille Helge Meyhoff vil godt opstille.

7 Begge bliver valgt uden afstemning da der ikke er andre forslag. Valg af revisorsuppleant: Ane Christiansen vil godt opstille. Ane Christiansen bliver valgt uden afstemning da der ikke er andre forslag. 10. Fremtidig virksomhed Jesper Thode oplyser at det er bestyrelsens hensigt at genfinde den gode stemning. Bestyrelsen er kommet med et oplæg hvordan dette kan gøres, og det vil blive bragt på hjemmesiden og i bladet. 11. Evt.: Ane Christiansen spørger om vi kan gøre de danske specialdommere til æresmedlemmer/kontingentfrie medlemmer. Hvis dette var tilfældet ville de danske dommere kunne deltage på Forum, idet de så var medlem af den danske klub. Specialdommere er måske dommere for mange racer, og det er en stor økonomisk post hvis de skulle være medlem af alle de forskellige specialklubber de dømte for. Ved at kunne deltage på WUSB ville dommerne hele tiden kunne holde sig ajour med det nyeste indenfor racen. Bodil Olsen: Dommere bør selvstændigt sikre sig at de ved hvad der rører sig. dommerne mulighed for indsigt og de vil kunne følge klubben via Bernharden også.lise Christensen tænker det er et godt forslag det vil sikre Ane Christiansen synes det ville være et skulderklap til dommerne. Anders Olsen spørger om de udenlandske dommere så også skulle betænkes. Dorte Thode oplyser at der faktisk er ekstra Bernharder hver gang så der ville kunne sendes eksemplarer til dommerne. Jesper Thode tænker det er et spændende forslag med medlemskab til specialdommerne. Ane Christiansen oplyser at udenlandske dommere ikke skal være en del af dommergruppen der kunne tildeles æresmedlemsskab / kontingentfri medlemskab. Dirigenten foreslår at den kommende bestyrelsen tager med tilbage at drøfte om specialdommerne kan få kontingentfri medlemskab/blive æresmedlem. Lis Dall oplyser at hun når hun deltager på udstillinger nogle gange får indtrykket af, at hvis dommeren kender udstilleren får denne fordel. Knud Olsen oplyser fra udstillingsudvalget at der sker procedureændring i forhold til web-tilmelding. Samtidig oplyser Knud Olsen at der bliver en udstilling i Jylland i August 2009.

8 Bodil Olsen siger at hun har et spørgsmål med fra et medlem, og det er at dette medlem har skrevet til bestyrelsen for 3 uger siden og endnu ikke fået skriftligt svar. Jesper Thode siger at det beklager bestyrelsen og der vil snarest blive fremsendt skriftligt svar. Grethe Olsen foreslår at der sendes en mailkvittering når bestyrelsen modtager en henvendelse fra medlemmer, hvor det samtidig oplyses hvornår medlemmet kan forvente svar. Iben Boysen spørger fra et medlem hvordan reglerne er for aktindsigt. Lise Christensen oplyser at det som bestyrelsen har valgt i forhold til aktindsigt er at skelne til hvilke regler der findes i forvaltningsloven m.fl. og så tænke analogisk hertil. Det betyder at hvis et medlem modtager en afgørelse en afgørelse truffet på oplysninger som medlemmet har kendskab til fra ex. tidligere sager, må bestyrelsen vurdere at medlemmet selv har oplysningerne. Dirigenten er enig i denne betragtning. Anders Olsen spørger konkret til oplysninger der er bragt i artikel udarbejdet af Knud Olsen i seneste Bernhard blad februar nummeret Knud Olsen oplyser at oplysninger er offentlig tilgængelige. Da der ikke er flere spørgsmål, kommentarer mv. takker dirigenten for god ro og orden og beder Jesper Thode afslutte generalforsamlingen. Jesper Thode takker for en god dag. d. d. Bent Andersen, dirigent Lise Christensen, referent

9 Konstituering af den nye bestyrelse Den nye bestyrelse har holdt sit første møde pr. 27. marts 2009 og referat vil blive trykt i næste nummer af Bernharden. Dog bringes bestyrelsens konstituering i dette blad En enig bestyrelse har pr. 27. marts 2009 konstitueret sig som følger: Formand: Kaj Klysner Næstformand: Jesper Thode Kasserer: Birgit Åman Sekretær: Lise Christensen Bestyrelsesmedlem: Susanne Petersen

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling i Sankt Bernhards klubben den 27. marts 2010 kl. 11.00 i sejlklubben BUGTEN, Kystpromenaden 1, 8000 Århus C.

Generalforsamling i Sankt Bernhards klubben den 27. marts 2010 kl. 11.00 i sejlklubben BUGTEN, Kystpromenaden 1, 8000 Århus C. Generalforsamling i Sankt Bernhards klubben den 27. marts 2010 kl. 11.00 i sejlklubben BUGTEN, Kystpromenaden 1, 8000 Århus C. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub, den 31. marts 2012 i Hotel Villa Gulle, Nyborg

Generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub, den 31. marts 2012 i Hotel Villa Gulle, Nyborg Generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub, den 31. marts 2012 i Hotel Villa Gulle, Nyborg Dagsorden ifølge lovene og udsendt materiale i bladet. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3.

Læs mere

Referat af generalforsamling i DSBK 2016 D. 19. marts i Århus. Formand Jesper Thode byder velkommen og er glad for at der er kommet så mange

Referat af generalforsamling i DSBK 2016 D. 19. marts i Århus. Formand Jesper Thode byder velkommen og er glad for at der er kommet så mange Referat af generalforsamling i DSBK 2016 D. 19. marts i Århus. Til stede fra bestyrelsen: Formand Jesper Thode, Næstformand Bent Brohus, Kasserer Liselotte Sønderskov, Sekretær Betina Johansen. Afbud fra

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Islandsk Fårehundeklubs Love!

Islandsk Fårehundeklubs Love! Islandsk Fårehundeklubs Love Revideret 2014 efter opfordring fra DKK. Enstemmigt vedtaget på Islandsk Fårehundeklubs Generalforsamling d. 16. marts 2014. Derefter også enstemmigt vedtaget ved urafstemning

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Love for Welsh Corgi Klubben

Love for Welsh Corgi Klubben Love for Welsh Corgi Klubben Gældende fra 12.2.2010 Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Welsh Corgi Klubben. Klubben er stiftet den d. 7.5.1974 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove)

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er ****klubben. Klubben er stiftet den dd.mm.åå. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er

Læs mere

Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den :

Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den : Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den 8.4 2017: 1. Valg af dirigent: Arno Mark fra DKKs dirigentliste blev valgt med applaus. 2. Valg af referent: Connie Beck blev valgt med applaus. 3. Valg af 2

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 2016 1. Navn Foreningens navn er Aalborg Boldklub á 1337. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2. Formål

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Vedtægter for Broholmerselskabet

Vedtægter for Broholmerselskabet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet. Broholmerselskabet er stiftet den 20.04.1979. Stk. 2. Broholmerselskabets hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK)

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Indhold Side 1 Klubbens navn og hjemsted 3 2 DvKs organisation 3 3 DvKs formål. 3 4 Avlsarbejde... 3 5 Medlemskab 3 6 Kontingent 4 7 Ind- og udmeldelse. 4 8 Bestyrelsen...

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er - at varetage medlemmernes interesse for fritidssejlads - at arbejde for at øge

Læs mere

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove)

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er ****klubben. Klubben er stiftet den dd.mm.åå. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Vedtægter. Kapitel 1. Navn og formål. Netværket har til formål at give foreningens medlemmer mulighed for billig og effektiv internetadgang.

Vedtægter. Kapitel 1. Navn og formål. Netværket har til formål at give foreningens medlemmer mulighed for billig og effektiv internetadgang. Vedtægter Kapitel 1. Navn og formål 1 Stk. 1 Foreningens navn er»spinners«. Foreningens hjemsted er Københavns kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er at etablere, drive og udvikle et elektronisk netværk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er anerkendt

Læs mere

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015 HORNBÆK VINKLUB Indkalder medlemmerne til den: Ordinær Generalforsamling som afholdes på følgende adresse: SuperBrugsen, Sauntevej 1, 3100 Hornbæk Dagsorden: Onsdag den 22. April 2015 - kl. 20.00 1. Valg

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Vedtægter for foreningen Orlogsskibet Hummerens Venner

Vedtægter for foreningen Orlogsskibet Hummerens Venner Vedtægter for foreningen Orlogsskibet Hummerens Venner 1 Foreningens navn Foreningens navn er Orlogsskibet Hummerens Venner. 2 Foreningens hjemsted Foreningens hjemsted er Køge kommune. 3 Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget.

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og formål 1 stk.1 Foreningens navn: Cypern Veteranerne i Danmark af 24-10 2012. 1 stk. 1.1 Foreningens hjemsted: Formandens adresse 1 stk. 1.2 Foreningens Formål er: 1 stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935.

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN 1 NAVN OG HJEMSTED. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. Korpset er en selvejende institution og er hjemmehørende i Roskilde

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Klubbens navn er Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde. Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 31. januar 1976. Stk. 2. Specialklubben

Læs mere

Forslag nr. Nuværende ordlyd Ordlyd foreslås ændret til 1 1. Navn og hjemsted. 1. Navn og hjemsted

Forslag nr. Nuværende ordlyd Ordlyd foreslås ændret til 1 1. Navn og hjemsted. 1. Navn og hjemsted Motivation: Broholmselskabet fik pr. 1.1.2015 ny overenskomst med DKK og dermed et nyt ansvar som specialklub for Broholmerracen. På opfordring fra DKK ønsker Broholmerselskabet at så vid udstrækning det

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Navn og hjemsted: Foreningen Sydfyns Linedancers Linedance for Joy er stiftet d. 26. August 2009 og har hjemsted i Svendborg Kommune. På den årlige ordinære Generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Marianne Baden (MB) som dirigent. MB vælges, takker for valget og konstaterer

Læs mere

Referat af Dansk Berner Sennen Klubs generalforsamling den 5. april 2014

Referat af Dansk Berner Sennen Klubs generalforsamling den 5. april 2014 Referat af Dansk Berner Sennen Klubs generalforsamling den 5. april 2014 Antal fremmødte: 30 + 1 fuldmagt. 1. Formanden bød de fremmødet velkommen og foreslog Arno Mark,( fra DKKs dirigentliste) som dirigent.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

VEDTÆGTER FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB VEDTÆGTER FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Navn & hjemsted 1, stk. 1 Klubbens navn er: Dansk Nova Scotia Duck Tolling Retriever Klub (- i daglig tale kaldet Tollerklubben ). Klubben er

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 1 Dagens program 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 12:00 Frokost 12:30 Indgang samt udlevering af stemmesedler 13:00 Generalforsamling Der

Læs mere

Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark

Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Old English Sheepdog Klubben i Danmark, der forkortes OES-klubben. Klubben er stiftet den 11. september 1965. Klubbens

Læs mere

PERSIAN & EXOTIC CAT SOCIETY Generalforsamling. Dato: 10. januar kl. 13.

PERSIAN & EXOTIC CAT SOCIETY Generalforsamling. Dato: 10. januar kl. 13. PERSIAN & EXOTIC CAT SOCIETY Generalforsamling Dato: 10. januar 2016 - kl. 13. Sted: Århus Firma Sport, Paludan Müllers vej 110, 8200 Århus N. (JYRAK udstilling) Tilmelding hos Ilse Pedersen på: ij@hafnet.dk

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Forslag til vedtægtsændringer Understregede og kursiverede afsnit i gældende vedtægter foreslås erstattet af de kursiverede tekststykker under de enkelte paragraffer. PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

Læs mere

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING Side 1 Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING 1. NAVN, ADRESSE OG HJEMSTED Foreningens navn er SYDVESTJYSK FUGLEFORENING. Foreningens adresse/hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningens formål er:

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Wilfred Olsen (WO) som dirigent. WO vælges, takker for valget og

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Klatreklub, og dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage klatring

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening Vedtægter Nivå Gymnastikforening 1 Stk. 1 Foreningens navn er Nivå Gymnastikforening. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Fredensborg kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er: at fremme og samle interessen for

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe:

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe: Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter Vedtægt for Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter 1 Navn Foreningens navn er: Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter. 2 Formål Støtteforeningens formål er til

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

Foreningen for den Gamle Danske Spids. Vedtægter.

Foreningen for den Gamle Danske Spids. Vedtægter. Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Foreningen for den Gamle Danske Spids (GDS) 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål er:

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Selskabet DANSKE TORDENSKIOLD-VENNER

VEDTÆGTER. for. Selskabet DANSKE TORDENSKIOLD-VENNER VEDTÆGTER for Selskabet DANSKE TORDENSKIOLD-VENNER 2017 1 NAVN OG HJEMSTED Selskabets navn er "Selskabet DANSKE TORDENSKIOLD-VENNER" (DT-V). Selskabets hjemsted er København. 2 FORMÅL Stk. 1. Selskabets

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Sejlklub

Vedtægter for Aarhus Sejlklub Vedtægter for Aarhus Sejlklub 1. Sejlklubbens navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Aarhus Sejlklub og dens hjemsted er Aarhus Kommune; som international betegnelse anvendes Aarhus Sailing Club. 2. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 1 Navn og hjemsted Foreningsnavn er Bokseklubben AIK Roskilde og har hjemsted i Roskilde Kommune. 2 Formål Bokseklubben AIK Roskildes formål er at virke

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter af 26. marts 2019 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub. Klubben er

Læs mere

Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening:

Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening: Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening: 1 NAVN OG HJEMSTED. 1. Foreningens navn er Sydøstjysk Fugleforening. Foreningen er stiftet den 27.oktober 2009 ved en sammenlægning af Vejle Fugleforening, Give

Læs mere

2 Foreningens hjemsted. 2.1 Foreningen har hjemsted i Haderslev kommune.

2 Foreningens hjemsted. 2.1 Foreningen har hjemsted i Haderslev kommune. Vedtægter 1. Navn. 1.1 Foreningens navn er: "Vojens Ishockey Klub". 1.2 Den er startet den 5. januar 1963 og er stadfæstet ved generalforsamling den 30. april 1963. 1.3 Ved generalforsamlingen den 24.

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune.

1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune. 1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune. 2 Klubbens formål er at skabe en platform hvor triatlon interesserede på alle niveauer, kan finde

Læs mere

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Bilag til love for Schæferhundeklubben for Danmark Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Kreds 30 Greve 1 Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted... 3 2. Kredsens formål... 3 3. Medlemskab...

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

Vedtægter for SignalUdbyderForeningen (SUF) i A/B Bellmansgade 7-37

Vedtægter for SignalUdbyderForeningen (SUF) i A/B Bellmansgade 7-37 Vedtægter for SignalUdbyderForeningen (SUF) i A/B Bellmansgade 7-37 Kapitel 1. Navn og formål 1 Foreningens navn er Signaludbyderforeningen i A/B Bellmansgade 7-37, i det følgende benævnt SUF. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FAIR DOG

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FAIR DOG 1 Foreningens navn, hjemsted og målgruppe 1.1 Foreningens navn er Fair Dog og er stiftet d. 23.01. 2011. 1.2 Foreningens hjemsted er bopælsadressen For den til enhver tid valgte formand. 1.3 Foreningen

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Den 9. april 2016 1. Velkomst Lykke Simonsen bød velkommen til de fremmødte. 2. Registrering af stemmeberettigede 15 stemmeberettigede.

Læs mere