Østerbydag 2. juni STOLE MARKED. Glæd jer til en brag af en dag - Se mere inde i avisen EsbjErg OldiEs Nr årg oplag: 9.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Østerbydag 2. juni STOLE MARKED. Glæd jer til en brag af en dag - Se mere inde i avisen EsbjErg OldiEs 2012. Nr. 2 21. årg. 2012 oplag: 9."

Transkript

1 Nr årg oplag: Glæd jer til en brag af en dag - Østerbydag 2. juni Se mere inde i avisen EsbjErg OldiEs 2012 STOLE MARKED VENICE M/ARMLÆN Læder. FØR 1.399,- NU 799,- SUNSHINE PU læder. FØR 1.399,- NU 899,- TANYA Læder. FØR 1.299,- NU 699,- CALLY PU læder. FØR 899,- NU 649,- VENICE Læder. FØR 1.099,- NU 699,-

2 Side 2 ØSTERBY NYT 2012 U19 Drenge UDLanDsTUr TiL HoLLanD U-19 Drenge til Holland til easter open Cup. Vi startede i fin stil til morgen mødetid Alle mand kom til tiden, selv buschaufføren. Det eneste beklagelige var, at Peter meldte afbud kl pga. en forstuvet fod, det var vi kede af Peter. Efter ca. ti timer i bussen ankom vi til hotellet. Turen var forløbet helt planmæssigt, og vores chauffør Palle kørte lige til døren. Efter en hurtig check ind var det tid til aftensmad og alle blev hurtigt enige om at maden var bedre end i Barcelona sidste år. Alle blev mætte, og så stod resten af aftenen på afslapning, alle knægte tog i kælderen hvor der var en lækker pool og spabad til fri afbenyttelse. Trænerne fandt et fitnesscenter... Hvor de viste fodbold på storskærm, derefter var det godnat. Vi er blevet indlogeret på et rigtigt godt hotel, hvor der ikke mangler noget. Dag 2 i Holland fredag d 6/4 Vi stod op efter en dejlig nats søvn. Et meget veldækket buffet, der ikke manglede noget, stod og ventede os. Palle var klar til afgang kl 09.15, hvor turen gik til Eindhoven, hvor vi skulle besøge Phillips Stadion som det første stop på dagen. Ved ankomst til Phillips stadion fik vi udleveret adgangskort og fik en rigtig god lille intim rundvisning af en guide med en rigtig god humor, hvilket gjorde det til en god oplevelse. LÆs om: U19 Drenge - Udlandstur til Holland Program for Østerbydag 2012 Bazar og børnefestival på Stengårdsvej Kvaglunddag FDF ere viser overskud FDF 3. kreds Jerne Esbjerg Billard Club 2 esbjergensere med til landsholdssamling Skjoldbo Fest, farver og glade dage Østerbydag - 2. juni Nyt fra Østerbycentret Klinik for fodterapi Topdommer til OL i London Det sker i Grundtvigskirken Koncerter i Grundtvigskirken Det ny jobshop Nyt fra Esbjerg Taekwondo Klub Sommerudflugt Nybyggeri i Østerbyen Esbjerg Oldies 2012 Skakken i Esbjerg EfB i Superligaen igen Senior forår 2012 Ungdom i Skibhøj 2012 ØSTERBY NYT Om eftermiddagen skulle vi til Rosmalen hvor aftenens venskabskamp skulle spilles. Vi ankom til et fantastisk anlæg set med vores øjne, hvor klubben alene rådede over tre kunstbaner og et stort anlæg med mange træningsbaner. Vi blev lukket ind gennem porten og blev rigtig godt taget imod. Kampen mod Rosmalen U19 skulle spilles på stadion, kampstart kl Vi startede godt det første kvarter men Rosmalen overtog mere og mere af spillet i første halvleg og vi kan takke Nicolai, der med et par gode redninger holdt os inde i kampen. Til halvleg blev der snakket om at vi stressede alt for meget, når vi endelig havde bolden og tabte den derfor hurtigt igen, hvorefter vi så skulle starte forfra med at jagte dem og bolden. Derfor aftalte vi at prøve at hvile mere med bold og ikke have så travlt, altså holde bolden i egne rækker og derfra bygge spillet op, ligeledes skulle vores backs spille lidt bredere og være mere agressive på kanterne, da Rosmalen spillede 4:4:3 altså med 3 angribere som vi ikke er vant til. 2 halvleg gik igang og drengene skal have ros for at gøre som aftalt. Det betød samtidig at vi fik spillet skubbet mere op på deres banehalvdel og kom til flere chancer som skulle have givet mål. Til sidst lykkedes det og efter fantastisk forarbejde fra bl.a. Frederik fik Kristoffer sat en kasse ind til stor glæde for alle. Spillet fortsatte og begyndte mere og mere at bølge frem og tilbage. Vi havde vores problemer med at styre deres 3 angribere og til sidst lykkedes det dem at score til 1-1. Kort tid efter fik de scoret endnu engang til 2-1 og det var lidt ærgerligt for drengene, der faktisk havde spillet en fremragende 2. halvleg med masser af chancer og godt spil. Men sådan er det jo som regel i fodbold. Man skal score på sine chancer og undgå at lave personlige fejl. Et hurtigt bad efter kampen og en god snak med deres træner, som sagde at vi var velkomne en anden gang blev afsluttet og vi tog med Palle hjem. Kl ankom vi på hotellet, hvor køkkenchefen efter aftale havde sagt ja til at servere aftensmad til os selvom det var sent, hvilket var super service af hotellet. Dag 3 for U19 i Holland. Så kom vi endelig i gang med turneringen. Efter en lang formiddag hvor der blev slappet meget af, ankom vi til Boxmeer, vores spillested. Humøret var højt, vi fik os registreret og gjort klar til første kamp mod ESA fra Holland. Spillet bølgede lidt frem og tilbage, men efter ca. 10 minutters spil kom vi foran 1-0, så var vi i gang. Det kneb dog efter scoringen at holde det rigtige fokus og dermed holde bolden i gang, og i løbet af 3 min var ESA foran 1-2, det skal siges at deres højre kant var en fantastisk fodboldspiller, som vi aldrig rigtig fik styr på. I 2. halvleg sled og slæbte drengene det bedste de havde lært og igen med lidt mere held i afslutningerne kunne vi have vundet, men sådan skulle det ikke være. Alt i alt en god kamp mod nogle gode hollændere. Det skal dog siges at den måde de hollandske drenge opførte sig på efter kampen var meget usportslig og det fik cheftræneren op af stolen som gav deres træner en overhaling i hvordan man opfører sig m.h.t. fodboldspillet. Vores drenge opførte sig rigtigt godt og repræsenterede klubben med den helt rigtige indstilling til tingene. Med ryggen mod muren efter første kamp skulle der arbejdes hårdt i kamp 2 og det gjorde vi så. Modstanden var også mere overkommelig og efter 2 scoringer af Nichlas og Kristoffer var den kamp afgjort og vi kørte tingene hjem, dog med lidt usikkerhed undervejs men det lykkedes. Skulle 2 pladsen hjem skulle vi vinde den sidste! Det var dog bare ikke så nemt som sagt. Efter 10 min var vi bag ud 3-0 og så var den kamp forbi. Det engelske hold Wigan var rigtigt dygtige og chance for at kunne have gjort noget i den kamp var ikke til stede. Kampenendte 4-0 og vi må nøjes med 3 pladsen. Vi undgik dog de helt store skader hvilket er dejligt og så i morgen spiller vi mod resten af 3erne. Vi tog bussen hjem til hotellet hvor de fleste spillere skulle i karbad. Aftensmaden ventede kl efter en veloverstået buffet stod den på afslapning for alle, der var mange der havde ømme ben så det var tiltrængt. Humøret er stadigt intakt og vi glæder os til at spille i morgen igen. Dag 4 i Holland for U19 Lørdag aften havde vi fået at vide hvornår vi skulle spille søndag, første kamp var kl søndag morgen, så alle skulle op til morgenmad kl med tjek ud fra hotellet så vi kunne køre med bussen kl Efter endnu et par skader var truppen skåret ned til 14,5 spillere. I den første kamp stod det dog ret hurtigt klart at der kun var et hold på banen og det var Jerne/IF92. Vi spillede en rigtig god gang fodbold og vandt sikkert med 4-0 uden de havde chancer i den anden ende og deres træner forstod ikke hvad vi lavede i gruppe 3. Den anden kamp var mod en overkommelig modstander, der havde tabt deres første kamp uden at imponere, så vi lavede lidt om på opstillingen med et par forsvarere i front. Det skulle vi dog ikke have gjort, for efter omkring 30 chancer uden de på noget tidspunkt havde haft et skud på vores målmand endte kampen 0-0. Nå pyt førstepladsen i gruppen var hjemme og vi havde endnu en kamp at spille. Desværre havde vores modstander trukket sig, da de kun havde syv spillere til rådighed. Lynhurtigt fik arrangørerne dog lavet en kamp til os mod, ja tænk engang Crompton som vi lige havde spillet 0-0 imod. Opstillingen blev ændret for nu skulle revanchen tages med fuld musik og sådan blev det. 6-0 vandt vi og med et hav af chancer og imponerende godt spil blev der sat trumf på og vores anden dag ved Easter Open Cup var overstået rent fodboldmæssigt. Drengene havde meget ømme ben og et bad skulle gøre godt. Resten af eftermiddagen blev brugt til at kigge fodbold indtil kl. 16, hvor vi fandt et sted i byen der kunne servere en god gang mad for 23 sultne danskere. Efter et veloverstået måltid vendte vi tilbage til stadion og så Brøndby vinde finalen efter straffespark. Kl ankom bussen efter os og turen hjem kunne begynde med forventet ankomst mandag morgen ca. kl Jeg vil gerne afslutte denne lille beretning med at takke alle drengene for at have været med til at lave dette til en fantastisk tur uden problemer overhovedet. Der er blevet hygget på kryds og tværs og alle er blevet rystet lidt mere sammen, tror jeg. Også en tak til de andre ledere for en rigtig god tur og for også at deltage fysisk som linievogtere, dog med en enkelt forstrækning i baglåret til vores andenholds træner, der dog klarer den. Det har været en fornøjelse gutter. Mvh. Tom Program for Østerbydag 2012 Lørdag d. 2. juni kl. 10:00-16:00 10:00 Boderne åbnes 10:30 Esbjergs Borgmesteren Johnny Søtrup åbner Østerbydag :00 Jerne Mandskor 11:30 Dans. Piger fra Præstegårdsskolen 12:00 Couple Dans 12:30 Klub Bøndergårdsvej, Olietønder 13:00 Opvisning af Taekwondo klub 13:30 Rap musik Jals 14:00 Mavedans 14:30 Klub Bøndergårdsvej, Olietønder 15:00 Kvaglund kirkes Gospelkor 15:30 Rapperen One Hand 16:00 Vi siger tak for i år og på gensyn 2013 Udover underholdning, er der en masse aktiviteter for både børn og voksne. Der kan købes mad og drikke på Pladsen. Tovholder: Sawssan Dall, Mobil: Toiletter: Der henvises til toiletter i Klub Bøndergårdsvej Avisen distribueres til alle husstande i hele Østerbyen. (Oplag: ) Udgiver: IF92 Fodbold Ansvarshavende: Bjarne Petersen Fotos: Richard Lassen m. fl. Montage: PORS TRYK ApS Esbjerg Tryk: Løndorf, Vojens Distribution: IF92 Fodbold Aut. El-installatør Spangsbjerg Kirkevej 5 DK-6700 Esbjerg

3 2012 ØSTERBY NYT Side 3 Bazar og børnefestival på stengårdsvej Kvaglunddag 10 års jubilæum skanderborgvej 10, 6700 Esbjerg Åbningstider: Mandag Old Boys/Girls Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Old Boys/Girls Torsdag Fredag Den anden fredag i hver mdr Udvidet åbningstider kan/vil ske i forhold til den søgning/spillertilgang som gør det aktuelt. Projekthuset Stengårdsvej, som er en del af Bydelsprojekt 3i1, afholder basar og børnefestival fredag 22. juni mellem kl. 14 og 20. Der har været afholdt børnefestival på Stengårdsvej siden 1998, men man har valgt at lave en dag, hvor man samler basar og børnefestival. Dagen er centereret om cirkuspladsen på hjørnet af Stengårdsvej og Spangsbjerg Møllevej. På basaren vil der være en række boder, der sælger alt hvad der tænkes kan fra en basar/loppemarked. Der må dog ikke sælges levende dyr, øl, spiritus og ikke fortoldet sodavand. Hvis man ønsker at opstille en bod, kan der bestilles plads ved Jette Sejerup, Projekthuset Stengårdsvej 163. En bod koster kun kr. 30, men man skal selv medbringe bord og stole. På cirkuspladsen vil der blive opstillet en scene, hvor der vil være underholdning i løbet af dagen, bl.a. vil børnehaven på Stengårdsvej optræde. Der vil også være en multibane, hvor der kan spilles fodbold. I år har Kvaglunddagen 10 års jubilæum. Som altid afholdes dagen den første lørdag i september, og i år er det så endda den første september. Projekthuset Kvaglundparken, som er en del af Bydelsprojekt 3i1, arbejder med planerne for dagen, men kan allerede nu afsløre, at der vil komme adskillige nye aktiviteter, bl.a. vil man kunne prøve at køre med Segways. Hold øje med planerne på deres hjemmeside kvaglunddag.dk Kontingentsatser: Senior: Fra 25 år til ,00 kr. pr. år Ungdom: Fra 10 år til ,00 kr. pr. år Pensionister: Fra 65 år 440,00 kr. pr. år Old Boys/Girls: Fra 50 år 300,00 pr. år (OldBoys/Girls kun i annonceret træningstid ellers er det fuld senior kontingent ) FDF ere Viser overskud FDF erne i esbjerg 3. kreds præ sterede et pænt stort overskud til fordel for projekt i Zambia. i alt blev der indsamlet 1700,00kr. på 2 timer. Den årlige traditionelle forældrefest blev dette år afholdt med fokus på indsamling til et landsdækkende FDF projekt i Zambia. Børn og ledere arrangerede mar - kedsdag med alt fra det muntre køkken, hvor det var tilladt at smadre servicet og over til salg af hjemmelavede bolsjer i kilovis, slushice og mange andre sjove indbringende ting siger kredsleder Finn Olesen og fortsætter børnene gik helt vildt op Regnskabs- og Bogføringshjælp Har du brug for hjælp til den daglige bogføring, momsregnskab, debitor- og kreditorregnskab eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte mig til en uformel snak om opgaven. Ring eller skriv til: APM-bogføring Darumvej Esbjerg Tlf Mail: i det og forældrene gav udtryk for at det havde været en rigtig god og anderledes måde at feste på og samtidig kunne samle ind til det gode formål. vi inviterede en ung FDF er som deltog i projektet i Afrika til at holde et lille foredrag som opvarmning til festen og det gjorde sit til at pengene sad lidt løsere i lommerne slutter Finn Olesen. Et lille festligt indslag blev det også til med et pludseligt uventet besøg af politiet som gladelig fremviste en patruljevogn for de mange børn og voksne. Det var rigtig sjov at være med til syntes børnene og var glade for at man som FDF er kunne hjælpe. Fakta: I de sidste 2 år har FDF haft fokus på missionsprojekt, ZAM- BIA, fokus på retten til mad. Adgang til mad er afgørende for, at mennesker kan leve et godt liv. Alligevel er der mange mennesker, som går sultne i seng hver dag. Zambia er blandt de ti lande i verden med den mest underernærede befolkning og udviklingen går den forkerte vej. Sult i Zambia er tæt relateret til en række andre udfordringer i landet. Fx kan klimaforandringer få høsten til at slå fejl, og begrænset adgang til vand kan gøre det vanskeligt at dyrke jorden. Andre eksempler er, at mange hiv-smittede får så ensformig mad, at deres medicin ikke virker, og at mange forældreløse børn ofte lever af meget lidt mad og derfor bliver underernærede. Gennem FDFs missionsprojekt får børn og unge i Danmark viden om de mange problemer med at sikre retten til mad i Zambia. Samtidig opfordres de til at gøre en indsats ved at samle ind til Folkekirkens Nødhjælps arbejde med at bekæmpe sult i Zambia. Læs mere om projektet på

4 Side 4 ØSTERBY NYT 2012 FDF 3. kreds Jerne som nævnt tidligere i avisen fejrer FDF 3. kreds Jerne deres 75 års jubilæum i år. I den forbindelse havde kredsen søgt Sydbank Sønderjyllands Fond om en donation til at hjælpe med udgifterne til dette jubilæum, og de var selvfølgelig meget glade, da de modtog beskeden fra Sydbank om at de ville donere kr Overrækkelsen fandt sted onsdag 7. marts i forbindelse med afholdelsen af en stor fest for børnene i kredshuset, Villa Villa Kulla. Børnene havde her inviteret deres klassekammerater og venner med, og der var ca. 70 børn til spisning, underholdning og ef - terfølgende diskofest, leveret af disco ved Patrick Hug. Patrick har selv været aktiv i kredsen gennem mange år, og var koordinator på kredsens deltagelse på Landslejren i Serveringen af maden og den øvrige underholdning stod tanter og de lidt ældre børn i kredsen for. Derudover blev der sponseret pizza i store mængder af Pizzeriaet Amore i Storegade. Festen var bare en af mange, som kredsen allerede nu har afholdt siden starten i januar. TeLeFonnØgLe Forår 2012 FoDBoLDsaMarBeJDeT i ØsTerBYen Jerne if og esbjerg if 92 (Jerne/iF92) samarbejdsudvalget: Henrik Jensen/Jerne IF tlf Kim Jensen/Jerne IF tlf Fl. Sørensen / IF92 tlf Svend Hansen / IF92 tlf Klubhus Jerne stadion tlf Klubhus skibhøj anlæg tlf Klubhus Veldtofte, køkken tlf Klubhus Veldtofte, kontor tlf Øvrige trænere og ledere henvises til klubbens hjemmesider: BLIV MEDLEM AF GAMMELBY BORGERFORENING KONTAKT KASSERER POUL LAURIDSEN PÅ TELEFON På billedet ved overrækkelsen ses, udover de mange glade børn, til venstre for checken lederne Sonja Lose og Poul Jørgensen. Midt for checken ses filialchef i Sydbank Jerne, Ninna Bork Christensen. Til højre for hende står kunderådgiver i Sydbank, Lene Sloth. Lidt om lederne: Sonja er efter mange år tilbage igen i kredsen som aktiv. Hun kører gladelig den lange vej fra Tistrup nord for Varde til FDF arbejdet op til flere gange i ugen. Poul Jørgensen er et kendt ansigt i lokalområdet. Han er travlt optaget af arbejdet i familiefirmaet VVS firmaet Tommy Jørgensen. Han er 2. generation af FDF ere i familien Jørgensen, og 3. generation er også med kredsen, takket være tilgang af Pouls børn. Hans far, Tommy Jørgensen, har været aktiv i kredsen i mange år. Fakta om kredsen: Kredsen kunne 3. januar 2012 fejre 75 året for kredsens tilblivelse. Den holder til på Fasanvej 16. Her er der mødeaften alle onsdage. Se nærmere på hjemmesiden: eller kontakt kredslederen: Finn olesen på tlf FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER esbjerg BiLLarD CLUB sæson afslutning v/kurt Hansen Vinder af Old Boys pulje 19, vinder af regionsmesterskabet samt bronze vinder i Landsmesterskabet, fra venstre: Kurt Hansen, Erland Knudsen, Per Botteleth og Jørgen Bjerre Jensen. Esbjerg Billard Clubs Old Boys hold har haft en forrygende sæson, hvor man blev vinder af kredsen. Efterfølgende er der vundet 3 kredskampe, inden man tirsdag den 24. april, over 9 timer spillede finalerunde om regions mesterskabet (Jylland og Fyn). Modstanderne i finalerunden var Klub 10, ( Horsens ), Nr. Aaby og Sindal. Resultatet blev en uafgjort kamp samt 2 sejre og derved blev Old Boys holdet mestre og fik de velfortjente guldmedaljer hængt om halsen. Resultatet medførte, at holdet den 12 og 13. mod henholdsvis KBK/BNV, Nr. Aaby BK og Taastrup BK. Skulle spille om landmesterskabet. Finalen om at blive landets bedste Old Boys hold blev også endestationen for Hans Peder Hansen (formand) Sønderhaven 7, 6700 Esbjerg Tlf Poul Boserup olsen (kasserer) Vølundsvej 6, 6705 Esbjerg Ø Tlf Henny Thomsen Vølundsvej 2, 6705 Esbjerg Ø Tlf Kjeld enghave Carit Etlars Alle 66, 6700 Esbjerg Tlf Knud erik Jensen (suppleant) Skolebakken 9B, 6700 Esbjerg Tlf sejrsrækken da det endte med 2 uafgjorte samt et nederlag, men en bronze medalje blev det til, og må siges at være et rigtig godt resultat. Der var afbud fra Per Botteleth og Erland Knudsen til finalekampene på grund af ferie på Færøerne og familie bryllup i stedet var John Meyer Larsen og Jens Jacob Plauborg med. Vinder af serie 1. og oprykker til 3. division samt vinder af regionsmesterskabet (Jylland/fyn) Vinder af serie 1 og oprykker til 3. division samt vinder af regionsmesterskabet (Jylland/Fyn) Fra venstre: Michael Ehmsen, Kent Kofod, Jens Brade og Tom Christiansen. 2 esbjergensere med til landsholdssamling i TaeKWonDo her i esbjerg. Landsholdstræner Tommy Mor - tensen samlede i påskedagene det danske bruttolandshold i Esbjerg Taekwondo Klubs lokaler - i alt var der circa 23 personer samlet under landsholds træn er - ens vinger og der blev trænet og arbejdet, så det battede. Luften føg af kommandoer, alt imens sveden perlede ned ad ryg gen på kæmperne - der jo alle hver især gerne ville efterlade et godt indtryk hos landsholds træn eren. Sparringspartnere var af landsholdsledelsen kaldt ind fra udlandet - bl.a. var viceverdensmes - teren fra Portugal til stede - og de danske landsholdskæmpere havde dermed ganske kapable "modstandere" at stå over for, når der skulle sparres. adresseliste LoKaLrÅD esbjerg ØsT Vinder af Old Boys pulje 19 samt vinder af regionsmesterskabet, fra venstre: Kurt Hansen, Erland Knudsen, Per Botteleth og Jørgen Bjerre Jensen. Landsholdstræner Tommy Mor - tensen havde dermed - når landsholdstruppen nu var samlet under et tag - ganske god lejlighed til at tale individuelt med sine kæmpere og eventuelt "rette til", når og hvis han så noget, som måske iflg landstræneren burde have været anderledes... og der arne skov (næstformand) Skolebakken 12b, 6700 Esbjerg Tlf Benny nielsen Grønvangsvej 39, 6700 Esbjerg Tlf Herman Thude (suppleant) Sønderengen 20, 6700 Esbjerg Tlf / sigurd Jørgensen (sekretær) Rahbeks Alle 19A, 6700 Esbjerg Tlf Hanne Thomsen (suppleant) Liljevej 6, 6705 Esbjerg Ø Tlf Fra venstre: Michael Ehmsen, Kent Kofod, Jens Brade og Tom Christiansen. Esbjerg Billard Clubs serie 1. hold i keglebillard har haft en rigtig god sæson, her som vinder af sin kreds og oprykning til 3. division. Som kreds vinder i region Vest har der efterfølgende været kampe mod de øvrige 10 kredsvindere fra Jylland og Fyn, og holdet gik søndag den 29/4 hele vejen og blev en suveræn vinder af regionsmesterskabet, samt den videre deltagelse til landsmesterskabet som afvikles den 19. og 20. maj. søgaard-cup 2012 Johnny Riisberg fra Esbjerg Billard Club, deltager i den individuelle kegle turnering Søren Søgaard Cup og har kvalificeret sig til hovedfinalen som en af de sidste 16 spillere som skal kæmpe om følgende præmier. 1. præmie 7,500 kr. 2. præmie 3,500 kr. 3. præmie 1,500 kr. 4. præmie 1,500 kr. blev under træningerne gjort god brug af video. Frokost og aften blev kæmperne bespist i klubben - og der blev også tid til lidt afveksling, idet truppen også nåede at få tid til en runde bowling. Esbjerg Taekwondo Klub have to kæmpere med ved denne Desværre blev Johnny slået ud i sin første kamp, selv om han gjorde en rigtig god indsats. Af øvrige resultater kan nævnes følgende: Carambole hold 2. blev nr. 8 i sin række Carambole hold 1. blev nr. 9 i sin række Handicap hold 1. blev nr. 4 i sin række Handicap hold 2. blev nr. 4 i sin række Handicap hold 3. blev nr. 7 i sin række Tenax hold nr. 1. nåede til 3 runde Tenax hold nr. 2. nåede til 2 runde Tenax hold nr. 3. nåede til 4 runde Ud over turneringskampene afholdes der i klubben en lang række interne/eksterne billard kampe/turneringer, hvor man kan opøve sine færdigheder. Næste eksterne turnering vil være et Old Boys stævne Distriktsmesterskab hvor følgende klubber deltager: Sædding Guldager, Darum, Bramming, Gørding, Ålbæk samt Esbjerg Billard Club. Stævnet er den 22. maj. Esbjerg Billard Club afholdt den 30/4 ordinær generalforsamling, hvor den populære Swen Jønzonn ( turneringsansvarlig ) ønskede at holde en pause fra bestyrelsesarbejdet. Herefter er den ny bestyrelse følgende: Formand: Jens Bay Kasserer: Jens Brade Sekretær: Kurt Hansen Næstformand: Kim Petersen Bestyrelsesmedlem: Kim Frandtzen 2 esbjergensere med til landsholdssamling landsholdssamling i Esbjerg - Rikke Bergmann og Rasmus Basse Antonsen. Sidstnævnte skulle kæmpe en kamp om at komme med til EM i Manchester i maj - og Rasmus Antonsen kæmpede for lukkede døre en decideret udtagel ses - kamp, hvor vinderen ville blive udtaget. Rasmus Antonsen vandt kampen og er dermed fra dansk side videre til EM i Manchester og Rikke Bergmann er forhåndsudtaget til EM u/21 i Athen. Alt i alt var det et par begivenhedsrige dage for de danske landsholdskæmpere og man må antage, at landsholdstræneren også fik det ud af det, som han gerne ville - med en landsholds - samling afholdt her hos os i Es - bjerg. MVH/ETK/pr TeLeFonnØgLe Forår 2012 esbjerg if 92 Fodboldafdeling Klubtelefon Formand Richard Lassen tlf Kasserer Finn Overgaard tlf Postadresse IF92 Fodbold v/finn Overgaard, Sp. Kirkevej 22 st.th., 6700 Esbjerg, mail: Klubhus Skibhøj Anlæg tlf Klubhus Veldtofte, Køkken tlf Klubhus Veldtofte, Kontor tlf Øvrige trænere og ledere henvises til klubbens Hjemmeside:

5 2012 ØSTERBY NYT Side 5 skjoldbo Fest, farver og glade dage KFUM s sociale arbejde i Dan - mark i samarbejde med Esbjerg Kommune og støttet af A.P. Møller Fonden er i gang med at ombygge den gamle præstegård på Randersvej 44 Du bestemmer selv... Sundhed & Omsorg, Visitationen, har bevilget dig hjælp til praktiske opgaver eller personlig hjælp i dit hjem, og du bestemmer selv om du vil have et privat firma eller Esbjerg Kommune, Sundhed & Omsorg, til at hjælpe dig med at udføre hjælpen. Omfanget af den hjælp, du visiteres til, er den samme, uanset om du vælger et privat firma eller Esbjerg Kommune. Benyt din lokale GODKENDTE leverandør EHLERS Totalservice Som leverer dig alt i: Personlig pleje Indkøb Rengøring Tøjvask på vegne af Skjoldbo. Ombygningen skrider planmæssigt frem, og der gøres derfor klar til indvielse torsdag 24. maj. I juni måned vil Skjoldbo også fejre deres 40 års jubilæum med et års forsinkelse. i Esbjerg i Geografisk afgrænsede områder Distrikt med kvalitetsbevidste, professionelle og dynamiske medarbejdere som altid sikrer et godt resultat... i skrivende stund er if 92 s forårsmarked den 15. april godt overstået, Østerbyen får tusind tak for den store opbakning. Vejret viste sig fra sin artige side, solen skinnede, og ingen regn i sigte. Dagen startede tidlig med ankomst kl og der var en livlig trafik til kl. 10, hvor alle var på plads, kræmmere, hop pepude, og cafeteriet levede op til sit gode ry. Hele dagen var der mulighed for at få lidt at spise og drikke i afslappet stemning. Der var indrettet bank samme Den opstillede hoppepude blev flittigt brugt. På den udendørs grill var der friske Theilgård pølser til salg og fadølsanlægget blev ofte besøgt. sted som service, så alle kunne hæve penge. Dette blev en succes, som bliver gentaget den 16. september hvor efterårsmarkedet afholdes. På selve markedspladsen var der mulighed for at købe dame/herre/børne/baby tøj. Fodtøj, træsko, nye bælter, lædertasker, vandperler, stickers, papirklip, lystfisker ting, gamle ting, antikke ting, garn, hjemmelavede ting, smykker, garn og ikke mindst legetøj til alle ungerne både store og små. Vi gør rent hos dig hver uge. Hvis du har behov for personlig pleje i eget hjem, og kommer vi hos dig flere gange om dagen, har du også behov for mere rengøring. Fordi: Personalet benytter ofte dit toilet og helt naturligt kan det ses på dit hjem at det bliver mere snavset. Derfor gør vi også rent efter os selv Rengøringen er selvfølgelig uden omkostning for dig. Du bestemmer selv - ring trygt til 5 EHLERS TotalService for et uforpligtende tilbud... Sonja Bonnichsen Grundtvigs Allé Esbjerg ETS Kl Spillede Vesterhavsgarden foran klubhuset i en halv time, dejlig musik. Hele dagen stod Falcks gamle stigevogn til skue på pladsen, med uniformeret personale EHLERS TotalService går ikke på kompromis, når det gælder rengøringens standard. Heller ikke når det gælder stabilitet og pålidelighed. Vores ambition er, at både nuværende og kommende kunder vil opleve EHLERS TotalService som et servicefirma, man altid kan regne med. Alt i alt en dejlig dag, som ikke kunne lade sig gøre uden en masse dejlige mennesker, der giver en hånd i løbet af sæsonen. Sidder der nu nogen rundt i stuerne, der gerne ville være en del af en aktiv klub og give en hånd, ved frivilligt arbejde kontakt klubben. Bestilling af stadepladser til 16. september er startet, så er du interesseret se: Besøg vores hjemmeside:

6 Side 6 ØSTERBY NYT 2012

7 2012 ØSTERBY NYT Side 7 Østerbydag lørdag 2. juni 2012 siden november 2011 har en arbejdsgruppe ved Projekthuset på skolebakken arbejdet med at arrangere den første årlige Østerbydag. Projekthuset på Skolebakken blev etableret i november 2010 med Sawssan Dall som projektmedarbejder, og hurtigt blev idéen om en Østerbydag født. Efter at have brugt den første tid til at udbrede kendskabet til Projekthuset og skabe et lokalt netværk, føler Sawssan Dall, at der er blevet skabt et godt og tillidsfuldt samarbejde med områdets borgere. Hun præsenterede idéen for en række foreninger, institutioner og boligforeninger, som alle var med på, at Østerbyen har brug for en dag, som kan samle området, og skabe noget, som lokalsamfundet kan være glade og stolte over. Arbejdsgruppen med Sawssan i spidsen gik i gang med det store arbejde, og besluttede at de gerne ville afholde dagen på det grønne område ved Præstegårdsskolen, hvilket skolen var med på. Desværre viste det sig, at da området benyttes som boldbaner, må køretøjer ikke køre på området. Så i stedet besluttede man at tale med Superspar og frisør Kleopatra på Bøndergårdsvej, og begge var meget positive overfor idéen, og har afgivet det meste af området til afholdelse af Østerbydagen. Undervejs har der vist sig stor interesse fra såvel foreninger som institutioner for at deltage i dagen, og der vil være en lang række indslag rækkende fra Jerne Mandskor over mavedans til rapperen One Hand. Se dagens program andetsteds i avisen. Udover hvad der nævnes i programmet, vil der mulighed for at købe noget at spise og drikke, da der vil være etniske grupper, der vil lave mad. Esbjerg Kommunes sundhedsformidlere vil være tilstede og tilbyde information om sundhed m.m., Klub Rørkjær opstiller en Fair Play bane, hvor alle kan komme til at spille fodbold, og meget mere. Der vil også blive afholdt et loppemarked, hvor alle gratis kan stille en bod op. Det kræver blot at man kontakter Sawssan Dall på telefon senest fredag 25. maj. Faktisk har interessen været så overvældende, at arrangørerne har måttet sige nej til flere foreninger, der også gerne ville have deltaget. Dagen starter kl , hvor borgmester Johnny Søtrup foretager den officielle åbning af dagen, og derefter går det slag i slag indtil kl , hvor der lukkes ned. Sawssan Dall glæder sig til dagen, og indrømmer at hun har sommerfugle i maven af glæde over, at dagen snart finder sted. Hun siger, at hun er glad og stolt over, at være med til at skabe noget nyt, som kan være til glæde for voksne og børn i Østerbyen, og som kan give området et bedre image, styrke naboskabet og give beboerne en festlig dag, de kan være stolte over. Det skal fremhæves, at alle aktiviteter, bortset fra mad og drikke, som sælges for beskedne beløb, er gratis, så en tur i hoppeborgen, High Jumperen eller en af de andre aktiviteter vil være mulig for alle. Der vil være personale ved de enkelte aktiviteter, som vil sørge for nødvendig instruktion og sikkerhed. Sawssan vil gerne takke alle de enkeltpersoner, foreninger og institutioner, som vil deltage i at gøre denne dag til den første af forhåbentlig mange Østerbydage. Hun sender også en tak til borgmester Johnny Søtrup, der straks sagde ja til at åben dagen, til Superspar, frisør Kleopatra, Ungdomsbo og B32 for at afgive området samt de myndigheder, der har været med til at gøre dagen mulig. Projekthuset gør opmærksom på, at det jo stadig er muligt hver torsdag mellem 13 og 16 at få et sundhedstjek og kost- og motionsvejledning i lokalerne på Skolebakken 66. Det er et tilbud, som Sundhuset under Bydelsprojekt 3i1 står for, og rigtig mange allerede har benyttet sig af, men der opfordres til at man møder op, og får et sundhedstjek. Støt vore annoncører! de støtter os!

8 Side 8 ØSTERBY NYT 2012 Alm.Fam. (40x40 ca.3 pers), Mega (60x60 ca.6 pers) 1. UNO Tomat, ost, oksekød, champignon DUE Tomat, ost, skinke, pepperoni TRE Tomat, ost, kebab, dressing QUATTRO Tomat, ost, spaghetti, kødsovs CINQUE Tomat, ost, skinke, pølser SEI Tomat, ost, kylling, paprika, kurry SETTE Tomat, ost, skinke, oksekød OTTO Tomat, ost, pepperoni, løg NOVE Tomat, ost, skinke, ananas DIECI Tomat, ost, pepperoni, oksekød FIRENZE Tomat, ost, spaghetti, kødsovs, kebab, løg, paprika NAPOLI Tomat, ost, skinke, oksekød, pølser, ananas SICILIA Tomat, ost, tun, rejer, muslinger, hvidløg VENEZIA Tomat, ost, pepperoni, pølser, oksekød SAN REMO Tomat, ost, oksekød, kebab, kylling, bacon MILANO Tomat, ost, skinke, pepperoni, kebab, bacon ROMA Tomat, ost, kylling, oksekød, paprika, ananas, karry CON GORGONZOLA Tomat, ost, kebab, oksekød, løg, paprika, champignon, gorgonzola AMORE Tomat, ost, oksekød, kylling, kebab, løg, champignon, paprika, chili CON FORMAGGIO FETA Tomat, ost, kebab, løg, oksekød, grønpeber, champignon, fetaoost VEGETALE Tomat, ost, løg, paprika, grønpeber, ananas, majs, ærter, champignon, artiskok, oliven INCADO Tomat, ost, skinke, pepperoni, oksekød, pølser, bearnaisesovs LA RE GRANDE Tomat, ost, kebab, oksekød, salat, dressing, frisk tomat, agurk LA REGINA Tomat, ost, pepperoni, bacon, salat, dressing, frisk tomat, agurk LA PRINCIPE Tomat, ost, kebab, kylling, salat, dressing, frisk tomat, agurk LA PRINCIPESSA Tomat, ost, spaghetti, kødsovs, salat, dressing, frisk tomat, agurk Alle pizza, pita, dürüm, sandwhiches kan laves som fuldkorns + 10 kr. Alle Pasta retter er med flütes (ITALIENSK STIL) ALM. FAM. MEGA. 68. LASAGNE m./kødsovs, parmesanost SPAGHETTI BOLOGNESE m/kødsovs, parmesanost SPAGHETTI CARBONARA m/skinke, bacon, æg, fløde og parmesanost SPAGHETTI POLLO m/kylling, champignon, paprika, løg, tomatsovs, flødesovs, parmesanost TORTELINI DANESE m/kylling, bacon, frisk tomat, tomatsovs, flødesovs, parmesanost TAGLIATELLA PROSCIUTTO m/skinke, champignon, løg, tomatsovs, flødesovs, parmesanost PENNE SALSICCE m./kebab, pølser, majs, tomatsovs, flødesovs, parmesanost Alle Burgere er med salat, tomat, løg, syltede, agurk, mayonaise, burgerdressing 75. KLASSISK CHEESE BACON MEXICANSK m./tacosovs og jalepenos DOBBELT (m. 2 bøffer) Alle a`la carte retter er med blandet salat, dressing, pommesfrites el. kartoffelbåde 80. 1/2 GRILLKYLLING m./remoulade & Syltet agurk FISKEFILET 2 stk. m./remoulade & Citronskiver KEBABMIX m./løg (stor portion) KYLLINGEMIX m./løg (stor portion) PØLSEMIX (stor portion) m./løg, remoulade, karryketchup, ristet løg, syltet agurk ALM. Alle salater er med icebergsalat, tomat, agurk, løg, majs, ærter og flütes. Vælg Dressing: Cremefraiche, Thousand Island, Hvidløg 85.NATURAL m./fetaost, sorte oliven KYLLING OG BACON KEBAB TUN SKINKE m/ost (uden løg) REJER m./citronskiver (uden løg) HJ-LAVET 27. EL MESSICANO Tomat, ost, kebab, oksekød, tomatskiver, jalepeno, tacosovs, chili, hvidløg EL TURKO Tomat, ost, kebab, kylling, paprika, jalepeno, tacosovs, chili, hvidløg EL FORTE Tomat, ost, pepperoni, oksekød, pølser, løg, jalepeno, tacosovs, chili, hvidløg EL PIANTO Tomat, ost, spaghetti, kødsovs, jalepeno, tacosovs, chili, hvidløg IL MIO AMORE Tomat, mozarella, parmaskinke, kebab, pepperoni, løg, champignon A SPECIALA UNO Tomat, mozarella, oksefilet, løg, champignon, hvidløg, gorgonzolasovs i bæger LA MIA RAGAZZA Tomat, mozarella, parmaskinke, pølser, bacon, grønpeber A SPECIALA DUE Tomat, mozarella, oksefilet, paprika, grøn peber, whiskysovs i bæger LA MIA VITA Tomat, mozarella, gorgonzola, parmaskinke, champignon, artiskokker A SPECIALA TRE Tomat, mozarella, oksefilet, kylling, pepperoni, pølser, bearnaisesovs i bæger MIA MAMMA Tomat, mozarella, parmaskinke, oksekød, champignon, løg, paprika GENERALE Tomat, ost + vælg selv (max 5 ting) DOPPIO Tomat, ost, dobbelt bund, vælg selv (max 5 ting) FÆTTERS SPECIALE Tomat, ost, skinke, pepperoni, kebab, pølser, kylling, oksekød, bacon ALM. FAM. MEGA. 38. EL DANESE Tomat, ost, spaghetti, skinke, kødsovs LA CHIUSO Tomat, ost, spaghetti, kebab, paprika, champignon, bearnaisesovs FRUTTI DI MARE Tomat, ost, skinke, rejer, kødsovs, champignon, bearnaisesovs LA META (Halv Indbagt) Tomat, ost, kebab, kylling, champignon, løg, paprika, bearnaisesovs UN PO`CHIUSO (Halv Indbagt) Tomat, ost, skinke, pepperoni, pølser, bearnaisesovs, hvidløg Alle stegeretter er med blandet salat, pomfritter el. Kartoffelbåde. Vælg Sauce: Bearnaise, Steak, Whisky, Gorgonzola 91. OKSEFILET KYLLINGEFILET GRILLBØF DANSK BØF (m/bløde løg) GRÆSK BØF (stærk krydret) LILLE POM. m./remoulade, ketchup, mayo el. Pomfritsovs STOR POM. m./remoulade, ketchup, mayo el. Pomfritsovs FISH N CHIPS m./remoulade, ketchup el. Pomfritsovs HVIDLØGS BRØD m./ost KEBAB SPECIAL m. kebab, spec.-sovs, pommesfrites, brød, salat, youghurt i bæger NACHOS m. Kylling, chedarost, (salsa, cremefraiche, i bæger) BAUGETTE (lys eller mørk) m. kylling, bacon, mayonnaise, salat, ananas, karrydressing, agurk UFO ALM. FAM. MEGA. ALT KØD ALT VEGETAR EKSTRA DEJ (bund) CHILI EL. HVIDLØG i Bæger CHILI OG HVIDLØG på pizza DRESSING, MAYONAISE, REMOULADE, KETCHUP, BEARNAISESAUCE, TOMATSOVS OSV. I BÆGER COLA, FANTA, SPRITE, COLA LIGHT ,50 LTR. SODAVAND & COCIO ,50 LTR. SODAVAND CARLSBERG & TUBORG ,50 LTR. KILDEVAND FLASKE RØD EL. HVIDVIN (ITALIENSK) CIGARETTER (PRINCE & PRINCELIGHT) Gennem 18 år i Restaurationsbranchen har vi holdt fast i vores motto: Vi vil hellere miste penge end miste tilliden fra vores kunder. Amore: pizzaer bagt med kærlighed Nu er det 20 år siden, at chefen startede i restaurationsbranchen, og i den anledning tilbyder Pizzaria Amore: Ved køb af en almindelig pizza (til kr. 54 og opefter) udløser denne kupon en gratis pizza til en værdi af kr. 54 (gælder kun afhentning) (Velbekomme) 43. RAPHAEL Tomat, ost, spaghetti, kødsovs MICHAELANGELO Tomat, ost, skinke, pølser DONATELLO Tomat, ost, pepperoni, oksekød LEONARDO 5 stk.nuggets m.pomfritter, remoulade og ketchup MASTER SPLINTER 1 stk. Fiskefilet m.pomfritter remoulade og ketchup Alle sandwichers er med ost, løg, icebergsalat, frisk tomat, agurk. Vælg Dressing: Cremefraiche, Thousand Island, Hvidløg 48. KYLLING OG BACON KEBAB OG CHAMPIGNON SKINKE OG PEPPERONI FALLAFEL OG KYLLINGESTRIMLER Alle pitabrød er med Icebergsalat, frisk tomat, agurk. Vælg dressing: Cremefraiche, Thousand Island, Hvidløg, Karry 52. KEBAB KYLLING KEBAB m. stegt løg, champignon, paprika og tomat TUN REJER FALLAFEL KYLLINGE STRIMLER (marinerede) GRÆSK BØF Alle Dürümruller er med icebergsalat, frisk tomat, agurk Vælg Dressing: Cremefraiche, Thousand Island, Hvidløg, karry 60. KEBAB KYLLING KEBAB m. stegt løg, champignon, paprika og tomat TUN REJER FALLAFEL KYLLINGE STRIMLER (marinerede) GRÆSK BØF HVERDAGE LØR., SØN.- & HELLIGDAGE ESBJERG ANDRUP 15 KR. SKADS, TJÆREBORG, SÆDDING, GRØNLANDSPARKEN 25 KR. HJERTING, SØNDERRIS, TARP 40 KR. MINIMUM BESTILLING 90 KR MODTAGES OGSÅ VED UDBRINGNING GIV BLOT BESKED VED BESTILLING. GEBYR 7 KR ALLE DAGE MELLEM PIZZA NR KR. 44,- GÆLDER OGSÅ VED UDBRINGNING ALLE PIZZAER KAN LAVES MED FULDKORN (+ 10 KR.)

9 2012 ØSTERBY NYT Side 9

10 Side 10 ØSTERBY NYT 2012 Østerbycentret Ribegade 169a, 6700 Esbjerg - Tlf CENTrET-Værkstederne Åbningstid: Alle hverdage kl billet-caféen: Sommerferie frem til 20. august Cafeteriet: Åbent mandag-torsdag kl Fredag kl Weekend/Helligdage kl Nb: Fra 1. september er åbningstiden igen mandag-torsdag kl biblioteket: Åbent i centrets åbningstid. Bibliotekaren træffes den første torsdag i hver måned mellem kl og sundhedsklinikken: Åbent alle hverdage fra kl v/sygeplejerske Vildana Selimovic Fodpleje: Alle er velkommen uanset alder og bosted. Åbent hver tirsdag og onsdag kl v/eksamineret fodplejer Helle Holm Rasmussen Tlf Fodpleje: Alle er velkommen uanset alder og bosted. Åbent mandag og torsdag kl samt fredag kl v/eksamineret fodplejer Inger Margrethe Hollænder Tlf Kommende arrangementer på Østerbycentret: Midsommerfest fredag den 22. juni kl med musik, båltale og grillmad på terrassen og med mulighed for at nyde sansehaven (hvis vejret tillader det). De nævnte arrangementer er nærmere beskrevet i detaljer i bladet Centernyt, som gratis kan afhentes på Østerbycentret. I bladet Centernyt kan du ligeledes læse alt om centrets daghjemsaktiviteter, de faste tilbud til brugerne samt de brugerstyrede aktiviteter. daghjemmet har åbent hele sommeren, medens en del af de brugerstyrede aktiviteter holder lukket. Alle pensionister og efterlønnere kan deltage i aktiviteter og arrangementer, arbejde i værkstederne og bruge centret efter egne ønsker og behov. Vi ønsker alle vore læsere samt brugere en rigtig god sommer. Hos TK Blomster tilbyder vi alt indenfor: Buketter: Mor & barn buket, Brudebuketter, Bordpynt, Tilplantninger Begravelse: Kistepynt, Kranse, Bårebuket, Båredekoration, Bånd til begravelse. Vi har også et stort udvalg i krukker og brugskunst. Husk: Vi bringer også ud i Esbjerg og opland. Vi holder ferielukket i uge 29 og 30. Bemærk nye åbningstider: Mandag - Fredag , Lørdag , 1. Søndag i måneden samt Helligdage

ÅBENT HVER DAG 16.00-21.30

ÅBENT HVER DAG 16.00-21.30 PIZZA BURGER KEBAB PASTA grillmad specialretter Ægte italienske pizzaer og deep pan Ny smag Ny stil Friskbagte pizzaer - let og lækkert mad ÅBENT HVER DAG 16.00-21.30 RING 64 82 64 80 for bestilling Jernbanegade

Læs mere

Pizza Kebab Burger. Ring: 6610 9170. www.pizzavero.dk. v/ Mehmet og Hasan. Tag med hjem eller spis i byens hyggeligste pizzaria!

Pizza Kebab Burger. Ring: 6610 9170. www.pizzavero.dk. v/ Mehmet og Hasan. Tag med hjem eller spis i byens hyggeligste pizzaria! Tag med hjem eller spis i byens hyggeligste pizzaria! PIZZA Pizza Kebab Burger v/ Mehmet og Hasan Ring: 6610 9170 Åbningstider: Man - Søn 15 00-21 00 Udbringning: 16 00-21 00 Butikstorvet Mølledammen 7-9

Læs mere

PIZZA PIZZA - EFTER EGET VALG. Smagsoplevelser for hele familien. Alm. Deep pan 40x40 Fam. 1. Tomatsauce, ost 50.- 70.- 120.- 210.

PIZZA PIZZA - EFTER EGET VALG. Smagsoplevelser for hele familien. Alm. Deep pan 40x40 Fam. 1. Tomatsauce, ost 50.- 70.- 120.- 210. PIZZA Smagsoplevelser for hele familien Alm. Deep pan 40x40 Fam. 1. Tomatsauce, ost 50.- 70.- 120.- 210.- 2. Tomatsauce, ost, skinke 50.- 70.- 120.- 210.- 3. Tomatsauce, ost, oksekød 50.- 70.- 120.- 210.-

Læs mere

PIZZA. åbningstider man-søn 15 00-21 00 Udbringning alle dage 16 30-21 00. v/ Mehmet & Hasan. vi tager imod alle kort - også ved udbringning

PIZZA. åbningstider man-søn 15 00-21 00 Udbringning alle dage 16 30-21 00. v/ Mehmet & Hasan. vi tager imod alle kort - også ved udbringning PIZZA Butikstorvet Mølledammen 7-9 5320 Agedrup www.pizzavero.dk v/ Mehmet & Hasan vi tager imod alle kort - også ved udbringning åbningstider man-søn 15 00-21 00 Udbringning alle dage 16 30-21 00 66 10

Læs mere

ÅBENT HVER DAG 16.00-21.30

ÅBENT HVER DAG 16.00-21.30 PIZZA BURGER KEBAB PASTA grillmad specialretter Ægte italienske pizzaer og deep pan Ny smag Ny stil Friskbagte pizzaer - let og lækkert mad ÅBENT HVER DAG 16.00-21.30 RING 64 82 64 80 for bestilling Jernbanegade

Læs mere

Pizzeria & Grillbar PIZZA KEBAB PASTA RETTER SALATER GRILL RETTER. Se vores menukort på. robertospizzeria.dk

Pizzeria & Grillbar PIZZA KEBAB PASTA RETTER SALATER GRILL RETTER. Se vores menukort på. robertospizzeria.dk 2014 2015 Pizzeria & Grillbar PIZZA KEBAB PASTA RETTER SALATER GRILL RETTER Se vores menukort på robertospizzeria.dk Ring og bestil så er maden klar når De kommer! dankort modtages C. P. Holbølls Plads

Læs mere

MILAN TLF

MILAN TLF MILAN TLF. 98 40 80 80 M L XXL 1. MARGHERITA... 55,- 105,- 195.- tomat, dobbelt ost 2. VESUVIO... 55,- 105,- 195,- tomat, ost, skinke 3. ITALIANO... 60,- 120,- 210,- tomat, ost, skinke, pepperoni 4. CAPRICCIOSA...

Læs mere

TORINO PIZZA STEAKHOUSE POOL TORVEGADE LØGSTØR TLF:

TORINO PIZZA STEAKHOUSE POOL TORVEGADE LØGSTØR TLF: TORINO PIZZA TORVEGADE 11 STEAKHOUSE 9670 LØGSTØR POOL TLF: 98 67 31 51 STEAKMENUER Menu 1 * Græsk salat med tomat, agurk, fetaost, løg, oliven, brød og smør * 2 stk. kyllingefilet med kartoffelbåde, frisk

Læs mere

Tlf. 86 49 47 44. Storegade 43. 8960 Randers SØ. Assentoft. www.assentoftcafe.dk. Åbningstider:

Tlf. 86 49 47 44. Storegade 43. 8960 Randers SØ. Assentoft. www.assentoftcafe.dk. Åbningstider: Tlf. 86 49 47 44 Storegade 43. 8960 Randers SØ. Assentoft www.assentoftcafe.dk Åbningstider: Mandag - torsdag...kl. 16:00-21:00 Fredag - lørdag...kl. 15:00-21:30 Søn. / helligdage...kl. 16:00-21:00 Dog

Læs mere

Tlf. 86 49 47 44 Storegade 43 8960 Randers SØ (Assentoft)

Tlf. 86 49 47 44 Storegade 43 8960 Randers SØ (Assentoft) der nu: e 43 og hed d a g re o st l ti T Vi e r fl y tt e t R E S TAU R A N & É F A C T F O ASSENT ft p iz za ) (Tid lig ere A ss en to /assentoftcafe Tlf. 86 49 47 44 Storegade 43 8960 Randers SØ (Assentoft)

Læs mere

ALADDINS PIZZERIA OG GRILLBAR, MENUKORT

ALADDINS PIZZERIA OG GRILLBAR, MENUKORT ALADDINS PIZZERIA OG GRILLBAR, MENUKORT Frokost tilbud Tidsrum: 11.30 15.00 Telefon: 32 84 62 50 F1. VESUVIO tomat, ost, skinke 40 kr. F2. CAPRICCIOSA tomat, ost, skinke, champignon 40 kr. F3. HAWAII tomat,

Læs mere

SNACKS PIZZA. Mindstebestilling 150 kr. Gælder ikke frokosttilbud og familiepizza

SNACKS PIZZA. Mindstebestilling 150 kr. Gælder ikke frokosttilbud og familiepizza 1 Menukort_2_sort.indd 1 04/05/2016 11.50 Mindstebestilling 150 kr. Gælder ikke frokosttilbud og familiepizza Max 4 km. Mindstebestilling 100 kr. Over 4 km aftales prisen med restauranten SNACKS 1. Nachos

Læs mere

PIZZAER Small Medium Large 1. SOFFIA Tomatsauce, ost, oregano 40, - 45, - 90,- Euro 5,71 6,43 12,86 2. KONSTANTINA Tomatsauce, ost, skinke, oregano

PIZZAER Small Medium Large 1. SOFFIA Tomatsauce, ost, oregano 40, - 45, - 90,- Euro 5,71 6,43 12,86 2. KONSTANTINA Tomatsauce, ost, skinke, oregano PIZZAER Small Medium Large 1. SOFFIA Tomatsauce, ost, oregano 40, - 45, - 90,- Euro 5,71 6,43 12,86 2. KONSTANTINA Tomatsauce, ost, skinke, oregano 45,- 52,- 104,- Euro 6,43 7,43 14,86 3. TRABZON Tomatsauce,

Læs mere

Snack mad HOVEDRETTER

Snack mad HOVEDRETTER Snack mad 1. APPETIT PLATT (vælg mellem) 10 stk. mexicanske miniruller. 10 stk. løgringe. 8 stk. mozzarella sticks. 10 stk. chili cheesetops. 10 stk. mozzarella sticks. Serveres med mexicansk salsa eller

Læs mere

Menu. Indbagt pizza 33. CALZONE tomat, ost og skinke 55 kr. 34. CALZONE SPAGHETTI tomat, ost, spaghetti og kødsauce 58 kr.

Menu. Indbagt pizza 33. CALZONE tomat, ost og skinke 55 kr. 34. CALZONE SPAGHETTI tomat, ost, spaghetti og kødsauce 58 kr. Menu Pizza med skinke / pepperoni 3. VESUVIO tomat, ost, skinke 5 10 4. CARPICCIOSA tomat, ost, skinke og champignon 58 kr. 110 kr. 6. HAWAII tomat, ost, skinke og ananas 58 kr. 110 kr. 7. JUNIOR tomat,

Læs mere

Ud af huset. MenUkort. Åbningstider: Mandag - lørdag 11.00-22.00 Søndag & helligdage 12.00-22.00. Slotsgade 27D 3400 Hillerød 48 26 18 38

Ud af huset. MenUkort. Åbningstider: Mandag - lørdag 11.00-22.00 Søndag & helligdage 12.00-22.00. Slotsgade 27D 3400 Hillerød 48 26 18 38 gonzales Cantina Ud af huset MenUkort Åbningstider: Mandag - lørdag 11.00-22.00 Søndag & helligdage 12.00-22.00 Slotsgade 27D 3400 Hillerød 48 26 18 38 www.gonzalescantina.dk Gonzales Cantina er italiensk

Læs mere

Durum med kylling... kr. 45,- Græsk bøf... kr. 60,- Plankebøf... kr. 60,- Steak af oksefilet m/valgfri sauce... kr. 109,-

Durum med kylling... kr. 45,- Græsk bøf... kr. 60,- Plankebøf... kr. 60,- Steak af oksefilet m/valgfri sauce... kr. 109,- Restaurant med plads til 90 personer samt stor terrasse med plads til 24 personer Pizza Familiepizza Mexicansk pizza Steaks Durum Kebab-specialiteter Grill-specialiteter Stjerneskud Pita Pasta Salater

Læs mere

Take- Away Menu. Mad fra vores Take-Away Menu kan bestilles og afhentes i hele åbningstiden! Bestil på 5691 1009

Take- Away Menu. Mad fra vores Take-Away Menu kan bestilles og afhentes i hele åbningstiden! Bestil på 5691 1009 Take- Away Menu Mad fra vores Take-Away Menu kan bestilles og afhentes i hele åbningstiden! Starters: Ingen tilbehør alene små forretter Uncle Benni s chickenwings 5 stk. - kr. 55,- Smokey Joe s Spareribs

Læs mere

Vi tilbereder maden, De henter selv. Husk at bestille i forvejen! Tlf. 55 44 24 85

Vi tilbereder maden, De henter selv. Husk at bestille i forvejen! Tlf. 55 44 24 85 Vi tilbereder maden, De henter selv. Husk at bestille i forvejen! Tlf. 55 44 24 85 Husk at besøge vores isbar! Galleri Enø Spiseafdelingen Byder velkommen, til sommeren 2013 med nyheder og aktiviteter.

Læs mere

BISTRO ALLE HVERDAGE Bistro

BISTRO ALLE HVERDAGE Bistro BISTRO ALLE HVERDAGE 10-16 Bistro FROKOST RETTER GRILLKYLLING med agurkesalat, pommes frites og remoulade 49 FISKEFILET med pommes frites, mixsalat og remoulade 49 5 HOTWINGS med pommes frites og sur-sød

Læs mere

MENUKORT. Besøg vores søde hjørne. Prøv vores italienske is fra Bella Italia 2 kugler 24,00

MENUKORT. Besøg vores søde hjørne. Prøv vores italienske is fra Bella Italia 2 kugler 24,00 Besøg vores søde hjørne. Prøv vores italienske is fra Bella Italia 2 kugler 24,00 Softice fra Vebbestrup Børnebæger 20,00 Lille vaffel 25,00 Stort vaffel 30,00 Milkshake 2 kugler 35,00 Milkshake 3 kugler

Læs mere

CAFÉ PYRAMIDEN BURGERS A LA CARTE FROKOSTRETTER TORTILLA PASTARETTER NACHOS STJERNESKUD BØRNEMENU CAFE LATTE DESSERTER SANDWICHES PIZZA OKSEMØRBRAD

CAFÉ PYRAMIDEN BURGERS A LA CARTE FROKOSTRETTER TORTILLA PASTARETTER NACHOS STJERNESKUD BØRNEMENU CAFE LATTE DESSERTER SANDWICHES PIZZA OKSEMØRBRAD CAFÉ PYRAMIDEN - En eksklusiv smagsoplevelse for hele familien BURGERS A LA CARTE MENUSALATER TORTILLA PASTARETTER NACHOS STJERNESKUD BØRNEMENU CAFE LATTE DESSERTER CLUB SANDWICH OKSEMØRBRAD PIZZA FROKOSTRETTER

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

GONZALES. 10 % ved ud af huset. Din familie restaurant. Siden 1992. Husk du får

GONZALES. 10 % ved ud af huset. Din familie restaurant. Siden 1992. Husk du får GONZALES Din familie restaurant Siden 1992 Husk du får 10 % ved ud af huset FROKOST MENU hver dag mellem kl. 11.00 og 16.00 71 PIZZA CAPRICCOSA 47,- Med tomat, ost, skinke og champignon 71A PIZZA AMERIKANA

Læs mere

MENUKORT. 49,00 kr. 49,00 kr. Jomfruhummer fra Læsø. Læsø s Jomfruhummersuppe. Salat m/

MENUKORT. 49,00 kr. 49,00 kr. Jomfruhummer fra Læsø. Læsø s Jomfruhummersuppe. Salat m/ Salat m/ Jomfruhummer fra Læsø Jomfruhummer på salater m/ vinegret og ruccolapesto, rødløg og cherrytomater. Hertil hjemmebagt brød. 49,00 kr. Læsø s Jomfruhummersuppe. Lækker cremet suppe m/ Jomfruhummer,

Læs mere

1.stk alanya bøf 180gr. Med steakhouse pommes frites, hjemmelavet sauce, salat og dressing. Tlf. 98 37 46 30

1.stk alanya bøf 180gr. Med steakhouse pommes frites, hjemmelavet sauce, salat og dressing. Tlf. 98 37 46 30 SPECIEL FROKOST-TILBUD Vælg mellem: 1.stk sis kebab med oksefilet på spyd. Serveret med ris, samsøkartofler, champignonsauce, salat og dressing. 1.stk kyllingebryst på spyd. Serveret med ris, samsøkartofler

Læs mere

Julebuffet - forkæl dig selv

Julebuffet - forkæl dig selv Julebuffet - forkæl dig selv... tænk engang hvor meget et lille pusterum kan betyde for resten af dagens opgaver og gøremål. Prøv vores store julebuffet. Spis hvad du kan 145,00 kr. Børn under 12 år 75,00

Læs mere

109,00 kr. Brunch Tallerken. Stor brunch buffet. Frisk presset appelsin juice. 39,00 kr. Lørdag og søndag. kl 10.00-14.00.

109,00 kr. Brunch Tallerken. Stor brunch buffet. Frisk presset appelsin juice. 39,00 kr. Lørdag og søndag. kl 10.00-14.00. MENUKORT... det er nemt nok at påstå, at livet skal leves i nuet. Det er straks sværere at gøre, som man selv siger. Men et lille frikvarter til sig selv er altid en god begyndelse. Formiddags hygge Kl.

Læs mere

EsbjErg ModElflyvEklub - læs side 13

EsbjErg ModElflyvEklub - læs side 13 Nr. 1 21. årg. 2012 oplag: 9.500 LÆS OM: Kommentar til artikel - forsøgsmøller Novrup-Måde Gruppens svar Skjoldbo Esbjerg Taekwondo Klub som talentcenter Esbjerg Billard Club Mega vindmøller & vores bydel

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

FROKOSTMENU. Hyggelig familierestaurant med plads til 65 gæster i stemningsfyldte lokaler. Tlf.: 98 35 30 66 Bestil i forvejen og undgå ventetid

FROKOSTMENU. Hyggelig familierestaurant med plads til 65 gæster i stemningsfyldte lokaler. Tlf.: 98 35 30 66 Bestil i forvejen og undgå ventetid Hyggelig familierestaurant med plads til 65 gæster i stemningsfyldte lokaler. FROKOSTMENU PIZZA Nr. 2 til 13 45,- PASTA RETTER Nr. 60,69,70 & 71 59,- DURUM Nr. 57 & 58 59,- A LA CARTE GRÆSK BØF, SKINKESCHNITZEL

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Cafe Iluliaq. Menu Velkommen. Tel: +299 94 22 42 Email: info@icecaptours.com Webpage:www.icecaptours.com

Cafe Iluliaq. Menu Velkommen. Tel: +299 94 22 42 Email: info@icecaptours.com Webpage:www.icecaptours.com Cafe Iluliaq Menu Velkommen Tel: +299 94 22 42 Email: info@icecaptours.com Webpage:www.icecaptours.com Supper Nudler & ris 1. Tom yum 70,- (Stærk & krydret suppe) Tiger rejer eller kammuslinger m/ grønsager

Læs mere

VELKOMMEN TIL LEE STEAKHOUSE Lee s Steakhouse serverer amerikansk inspireret steakmad.

VELKOMMEN TIL LEE STEAKHOUSE Lee s Steakhouse serverer amerikansk inspireret steakmad. VELKOMMEN TIL LEE STEAKHOUSE Lee s Steakhouse serverer amerikansk inspireret steakmad. Vores menukort byder på saftige steaks af amerikansk bøf, hjemmelavede burgere, flûtes, pizza, brunch, nachos og meget

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

2011 ØSTERBY NYT Side 11

2011 ØSTERBY NYT Side 11 2011 ØSTERBY NYT Side 11 Side 12 ØSTERBY NYT 2011 Kegleklubben Esbjerg Sæsonen 2010/2011 er afsluttet for Kegleklubben Esbjerg. Ungdom I serie 1 blev Esbjerg nr. 1 med tre spillere, og de tre spillere

Læs mere

Cafe Iluliaq MENU VELKOMMEN. Tel: +299 94 22 42 info@icecaptours.com www.icecaptours.com

Cafe Iluliaq MENU VELKOMMEN. Tel: +299 94 22 42 info@icecaptours.com www.icecaptours.com Cafe Iluliaq MENU VELKOMMEN Tel: +299 94 22 42 info@icecaptours.com www.icecaptours.com SUPPER NUDLER & RIS 1. Tom yum 75,- (Stærk & krydret suppe). Tiger rejer eller kammuslinger med grønsager. Serveres

Læs mere

Nyd vores frokost menuer Hver dag fra kl. 11:00-16:00

Nyd vores frokost menuer Hver dag fra kl. 11:00-16:00 Nyd vores frokost menuer Hver dag fra kl. 11:00-16:00 Vi anvender kun friske råvarer vores pizza tomatsauce, pastaretter og a`la carte retter er fremstillet efter La Bella Donna s opskrift Ring til LA

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Efter at have været til GØTEBORG CUP i Sverige eet par gange havde pigerne ønsket en større udlandstur til de sydlige himmelstrøg og det har vi arbejdet

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Velkommen til Vodskov Cup 2015

Velkommen til Vodskov Cup 2015 Velkommen til Vodskov Cup 2015 Vodskov IF byder velkommen! Weekenden den 27.-28. juni Alle deltagende klubber ønskes velkommen til vores stævne Vodskov Cup 2015, der i år afvikles for 13. gang på Vodskov

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

NYGADE 26 4900 NAKSKOV www. mariospizza. dk

NYGADE 26 4900 NAKSKOV www. mariospizza. dk ABNINGSTIDER: Mandag lukket Tirsdag - Fredag kl. 12.00-21.00 Lordag - S0ndag kl. 16.00-21.00 54 95 54 08 Bestilling modtages til kl. 20.45 I travle perioder kan det vaere vanskeligt at na at tage telefonen.

Læs mere

deler, hvad de har købt. Køber primært slik og lign., da de ikke må være alt for mætte, når de skal hjem

deler, hvad de har købt. Køber primært slik og lign., da de ikke må være alt for mætte, når de skal hjem Emma 10 år + Signe 10 år + Cecilie 10 år Hvornår: 1 gang om ugen, opvisninger og trænings-/hyggestævner Hvad: Gymnastik Spise/drikke behov: På hverdage sidder de sammen, også gerne med en stor del af holdet,

Læs mere

Danske Bank Cup. Program for Fodboldstævne den 18. september 2011 i Bramming. Arrangør: Bramming Boldklub

Danske Bank Cup. Program for Fodboldstævne den 18. september 2011 i Bramming. Arrangør: Bramming Boldklub 18024 12.2009 Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28 - København Danske Bank Cup Program for Fodboldstævne den 18. september 2011 i Bramming Arrangør: Bramming Boldklub Bramming Boldklub og Danske Bank byder

Læs mere

David & Sushi TLF. 38 71 73 76 TLF. 27 29 03 08. www.david-sushi.just-eat.dk www.davidogsushi.dk. Sallingvej 62 2720 Vanløse

David & Sushi TLF. 38 71 73 76 TLF. 27 29 03 08. www.david-sushi.just-eat.dk www.davidogsushi.dk. Sallingvej 62 2720 Vanløse David KV-TT 3/24/11 5:32 PM Page 1 David & Sushi www.david-sushi.just-eat.dk www.davidogsushi.dk TLF. 38 71 73 76 TLF. 27 29 03 08 VED KØB OVER 200,- KR. UDBRINGNING VED KØB OVER 100,- KR. KØRSEL fra 25,-

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag 24/2 2017

Fredagsbrev Århus Friskole fredag 24/2 2017 Billedet: Årets værter til Fastelavn er 7.klasse 7. klasse er mega sporty og er trukket i træningstøjet og klar til kamp på lørdag. Vi (7.kl og deres forældre) bliver glade, hvis I, kære gæster, husker

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager)

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Hvad kan i læse om i præsentationen? Status på tilmeldinger Hvor mange bliver vi Transport til Kibæk og mødetid (for de spillere der

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

GONZALES CANTINA STEAK HOUSE - PASTA - UDESERVERING. TLF. 48261838 www.gonzalescantina.dk. få 10% ved afhentning HILLERØD S BEDSTE FAMILIERESTAURANT

GONZALES CANTINA STEAK HOUSE - PASTA - UDESERVERING. TLF. 48261838 www.gonzalescantina.dk. få 10% ved afhentning HILLERØD S BEDSTE FAMILIERESTAURANT FAMILIE RESTAURANT STEAK HOUSE - PASTA - UDESERVERING LEGELAND - FAMILIEAFDELING - SELSKABER få 10% ved afhentning 2013 GONZALES CANTINA HILLERØD S BEDSTE FAMILIERESTAURANT ÅBENT FRA MANDAG - LØRDAG 11.00-22.00

Læs mere

SANDWICH BRØD. single. menu. single. menu. single. menu. single. menu. single. menu

SANDWICH BRØD. single. menu. single. menu. single. menu. single. menu. single. menu Grovbrød SANDWICH BRØD * Std. Large X-Large 30,- 43,- 53,- 59,- 72,- 82,- Fransk Baguette * Std. 30,- 59,- Large 72,- X-Large 53,- 82,- Mørk Ciabatta * 35,- 65,- Fitness Bagel Chilli Cheese Bagel * 39,-

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi.

Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi. Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi. Tidligere på året blev det fastlagt ved lodtrækning, at

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 11. juni 14. juni 2015 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Vildbjerg Cup 2014 Ankomst og indkvartering : Første kamp : Kampe fredag :

Vildbjerg Cup 2014 Ankomst og indkvartering : Første kamp : Kampe fredag : Vildbjerg Cup 2014 Som noget nyt havde vi i år besluttet os for at deltage i Vildbjerg Cup med drengene. Så det var en flok spændte drenge, som stod klar til afgang torsdag morgen ved hallen. Vi fik læsset

Læs mere

TLF FROKOST TILBUD

TLF FROKOST TILBUD GOD MAD - HURTIG SERVICE - BEDSTE KVALITET TLF. 98 39 29 22 FROKOST TILBUD ALLE DAGE FRA KL. 11-16 ALLE PIZZA MED ALLE SANDWICH OG DURUM MED 45,- 50,- ALLE PASTARETTER MED ALLE A LA CARTE MED 54,- 56,-

Læs mere

Et nyt skoleår er startet

Et nyt skoleår er startet Kildeskolenyt! Et nyt skoleår er startet En regnfuld men dejlig sommerferie er afsluttet og et nyt skoleår er i fuld gang. Vi har netop taget hul på fjerde uge, og hver etage på skolen summer af aktivitet!

Læs mere

kr. 65,- Extra s Chicago Spareribs Når du vil forkæle dig selv, og dem du spiser med, lidt ekstra, så prøv f.eks: ½ majskolbe med smør

kr. 65,- Extra s Chicago Spareribs Når du vil forkæle dig selv, og dem du spiser med, lidt ekstra, så prøv f.eks: ½ majskolbe med smør Extra s Når du vil forkæle dig selv, og dem du spiser med, lidt ekstra, så prøv f.eks: ½ majskolbe med smør kr. 10,- Hvidløgsbrød (2 personer) kr. 20,- Hjemmekrydrede chips (barbeque eller dild) kr. 35,-

Læs mere

Iben Eriksen. Privatrådgiver. Dir. tlf: 6520 4841. Vilhelm M. Nielsen Privatrådgiver Dir. tlf: 6520 4850. Chefrådgiver

Iben Eriksen. Privatrådgiver. Dir. tlf: 6520 4841. Vilhelm M. Nielsen Privatrådgiver Dir. tlf: 6520 4850. Chefrådgiver Kerteminde Cup 2009 Jørgen O. Schou Afdelingsdirektør Dir. tlf: 6520 4840 Bente Granhøj Jensen Hovedkasserer Dir. tlf: 6520 4934 Iben Eriksen Dir. tlf: 6520 4841 Jesper Petersen Dir. tlf: 6520 4852 Rene

Læs mere

Priser 2016. Smørrebrød uspecificeret Smørrebrød, flere end 50 stykker

Priser 2016. Smørrebrød uspecificeret Smørrebrød, flere end 50 stykker BBBB i Aalborg Bragt eller afhentes ved Bedre Buffet, Bragt eller Bagdør Bagdør til køkkenet (BBBB ApS) (CVR-nr 26 67 58 55) Skydebanevej 50, dk-9000 Aalborg www.bbbb.dk Betagende Borde Bedre Buffet BB@BBBB.dk

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

VELKOMMEN TIL RESTAURANT TEZA'S

VELKOMMEN TIL RESTAURANT TEZA'S VELKOMMEN TIL RESTAURANT TEZA'S TEZA'S er en italiensk inspireret familierestaurant, som byder på kulinariske smagsoplevelser for børn og voksne serveret i restauranten eller som Take Away I restauranten

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Højager. Tidende. Susanne 60 år. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard.

Højager. Tidende. Susanne 60 år. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard. Højager Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Tidende. Susanne 60 år. Redaktøren har ordet. V/Steffen Michael Kristensen. Nu skal i høre hvordan en fjer bliver til fem

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

99,00 kr. 39,00. Weekend ta selv brunch. Frisk presset appelsin juice VARME DRIKKE - OGSÅ TIL AT TA MED. kl. 10.00-14.00 ( Lørdag og Søndag) 40 cl.

99,00 kr. 39,00. Weekend ta selv brunch. Frisk presset appelsin juice VARME DRIKKE - OGSÅ TIL AT TA MED. kl. 10.00-14.00 ( Lørdag og Søndag) 40 cl. MENUKORT... det er nemt nok at påstå, at livet skal leves i nuet. Det er straks sværere at gøre, som man selv siger. Men et lille frikvarter til sig selv er altid en god begyndelse. Weekend ta selv brunch

Læs mere

Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011

Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011 Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011 I dette nummer af nyhedsbrevet kan du læse mere om: Lektiecafe Fridas Psykologbureau Påskeferien PC-udvalg Street-Onsdag Lagkagekonkurrence Fastelavn Personalenyt

Læs mere

99,00 kr. 39,00. Weekend ta selv brunch. 49,00 kr. Frisk presset appelsin juice. 49,00 kr. Jomfruhummer fra Læsø. Læsø s Jomfruhummersuppe.

99,00 kr. 39,00. Weekend ta selv brunch. 49,00 kr. Frisk presset appelsin juice. 49,00 kr. Jomfruhummer fra Læsø. Læsø s Jomfruhummersuppe. MENUKORT... det er nemt nok at påstå, at livet skal leves i nuet. Det er straks sværere at gøre, som man selv siger. Men et lille frikvarter til sig selv er altid en god begyndelse. Weekend ta selv brunch

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Besøg byens Rock-butik

Besøg byens Rock-butik Nr. 1 26. årg. 2017 oplag: 8.500 Lange liggetider Vort brød laves med lange liggetider, hvor brødet hæver i op til et helt døgn. Det betyder, at smagsstofferne i brødet får tid til at udvikle sig. Resultatet

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Dagens kamp: 26/08-2006 Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

VIP-ARRANGEMENT Søndag den 12. juni 2011 Bryggeri Skovlyst - Ballerup Super Arena

VIP-ARRANGEMENT Søndag den 12. juni 2011 Bryggeri Skovlyst - Ballerup Super Arena DANSK HÅNDBOLD FORBUND Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Telefon +45 4326 2400 dhf@dhf.dk Besøg os på: www.dhf.dk DHF Partner VIP-ARRANGEMENT Søndag den 12. juni 2011 Bryggeri Skovlyst - Ballerup

Læs mere

Bordbestilling på tlf. 64 67 39 21 eller 98 38 08 38. Tlf.

Bordbestilling på tlf. 64 67 39 21 eller 98 38 08 38. Tlf. Alle pizza med * 45,- Alle A La Carte med * 56,- Alle hjemmelavede sandwich og durum med * 56,- Alle pastaretter med * 56,- FROKOSTTILBUD Hver dag fra kl. 11.00 til kl. 15.00 Speciel frokost-tilbud 75,-

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

Eat out at home MIXED L MENUKORT NYHED. Bestil til afhentning eller udbringning på telefon 70 100 111 eller på www.chicago.dk

Eat out at home MIXED L MENUKORT NYHED. Bestil til afhentning eller udbringning på telefon 70 100 111 eller på www.chicago.dk Bestil til afhentning eller udbringning på telefon 70 100 111 eller på www.chicago.dk Eat out at home MENUKORT MIXED L X X L L I GR NYHED!! Chicago Pork Roast Smagfuld steg af sennepsglaseret skinke. 1.

Læs mere

ITALIENSK INSPIRERET SMØRREBRØD

ITALIENSK INSPIRERET SMØRREBRØD SANDWICH Pris 45,- 1. Italiensk grillskinke med rosmarin fra Parma, gouda fra Holland, salat, tomat, agurk, rødløg, rød peber og dijon-mayonnaise 2. Grillet kylling vendt i rød pesto, bacon, friskrevet

Læs mere