UDTAGELSESKRITERIER FOR SÆSON 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDTAGELSESKRITERIER FOR SÆSON 2019"

Transkript

1 UDTAGELSESKRITERIER FOR SÆSON 2019 Forudsætninger: I 2019 afholdes to oversøiske regattaer (U23VM i Sarasota og U19VM i Tokyo). Der forventes at være betydelige økonomiske omkostninger for DFfR i forbindelse med disse, og disse omkostninger vil derfor være med til at bestemme antallet af hold som udtages til disse regattaer. Med andre ord betyder det, at den bliver udtaget en smal trup til disse regattaer. Man kan ikke forvente en ligelig fordeling af antallet af hold til hhv. U19VM og U23VM. U23 VM U23 VM afholdes i Sarasota/USA d juli Målsætning for udtagelse: En sandsynlig placering i A-finalen. Det forventes, at projektbådene i U23 aldersklassen ror om udtagelse til U23 VM. Det er dog ikke en garanti, at en projektbåd kommer afsted. Endvidere kan der etableres udviklingsprojekter i kraftcenterregi efter nærmere aftale med ungdomslandstræneren/ku, som kan komme i betragtning til udtagelse. Ved udgangen af januar publiceres for den kommende sæson hold, roere, klub og træner på hjemmesiden som vurderes for iagttagelse og udtagelse, så holdet(ne) kan få optimal forberedelse. Følgende aktiviteter er obligatoriske for roere der ønsker udtagelse til U23 VM: Testregatta 2018 Ugetest kørt i uge og uge Ergometer DM d. 26. januar U23 samlinger afholdt gennem vinteren. Odense Langdistance d maj (alle skal starte lørdag i 1x, 2x eller 2-). Copenhagen Regatta d maj (alle skal starte lørdag i 1x, 2x eller 2-). U23 samling på Bagsværd Sø d maj. Ratzeburg Regatta d juni. Senest torsdag d. 13. juni offentliggøres udtagelser til U23 VM. Ungdomslandstræneren udtager efter samråd med den ansvarlige projekttræner for den enkelte bådtype, det endelige mandskab, som ønsker at ro om udtagelse, således at det stærkest mulige mandskab udtages til VM og har god tid til at træne sammen. U23 roere, som gennem foråret har været en del af DRC, kan til enhver tid prøves af på U23 projektbådene med det formål at forstærke disse. Ungdomslandstræneren har i sidste ende den endelige beslutningskompetence. Ligeledes kan roere, som ikke har haft mulighed for at være til stede ved obligatoriske regattaer gennem foråret (f.eks roere bosat i udlandet i forbindelse med studieophold) blive prøvet af i forskellige kombinationer senere på sæsonen. Det er ungdomslandstræneren, der i samråd med den ansvarlige projekttræner træffer beslutning om en ny roer skal prøves af på en given båd. Ungdomslandstræneren har i sidste ende den endelige beslutningskompetence. Efter Odense langdistance, Copenhagen regatta og Ratzeburg regatta evaluerer ungdomslandstræneren det enkelte hold sammen med den respektive træner. Ungdomslandstræneren indstiller herefter hold for VMudtagelse til KU og senest torsdag d. 13. juni forventes offentliggørelsen af udtagelser til U23 VM.

2 Der skal søges om dispensation, hvis der ikke stilles op i små bådtyper (1x, 2x/-) lørdag ved Odense regatta og CPH regatta. For at opnå udtagelse er det obligatorisk at indgå i projektstrukturen. Afvigelser herfra skal skriftligt aftales med og godkendes af Ungdomslandstræneren senest 1. marts. U23 EM U23 EM afholdes i Ioannina/GRE d september. Dansk Forening for Rosport deltager ikke til U23 EM U18 Baltic Cup Baltic Cup afholdes d september i Viljandi, Estland. Bådtyper der kan udtages i: Det forventes, at der stilles med fuldt hold (såfremt der vurderes at være niveau hertil) til Baltic Cup i følgende bådtyper: JW1x, JW2x, JW4x, JW2-, JW4- JM1x, JM2x, JM4x, JM2-, JM4- Følgende overordnede retningslinjer vil blive anvendt ifm. udtagelse til Baltic Cup. I 2019 er det obligatorisk, at roere med potentiale til en Baltic Cup udtagelse deltager ved Baltic Cup camp, som arrangeres af DRC i uge 32. Roere født i 2002, 2003 og 2004 kan udtages til U18-landsholdet (fra 15 til 17 år inkl.). Potentielle roere iagttages gennem hele sæsonen. Roere der i 2019 har været udtaget til U19 VM udtages ikke til Baltic Cup. Roere der i 2019 har været udtaget til Coupe de la Jeunesse udtages ikke til Baltic Cup. Udtagelsesregatta for alle bådtyper til Baltic Cup sker lørdag d 24. august på Bagsværd Sø. Om formiddagen roes om udtagelse i 4x og 4-, om eftermiddagen roes om udtagelse i 1x, 2x og 2-. Roere kan kun udtages i en bådtype. Ungdomslandstræneren eller Talentkoordinatoren indstiller hold til udtagelse til KU, som står for den endelige udtagelse. Offentliggørelse af udtagelserne forventes senest torsdag d. 29. August. U19 Junior Nordiske Mesterskaber Nordiske Mesterskaber for juniorer afholdes på Årungen/NOR, den juni i forbindelse med Årungen Regatta. Det forventes, at der stilles med fuldt hold for juniorer i følgende bådtyper: JW1x, JW2x, JW4x, JW2- JM1x, JM2x, JM4x, JM2-, JW8+ & JM8+ JM1x og JW1x, stærkeste båd udtages efter løbene ved Copenhagen Regatta d maj.

3 JM2x og JW2x, stærkeste båd udtages efter løbene ved Copenhagen Regatta d maj. JM2- og JW2-, stærkeste båd udtages efter løbene ved Copenhagen Regatta d maj. JM4x og JW4x, stærkeste båd udtages efter løbene ved Hamburg Jugend Regatta d juni. Efter Hamburg Jugend Regatta udvælges en bruttogruppe efter udspil fra ungdomslandstræneren til JM8+ & JW8+. Bruttogruppen træner derefter i aftalte weekender frem mod JNM og finder den stærkest mulige kombination. Ungdomslandstræneren indstiller hold til udtagelse til JNM til KU og senest torsdag d. 6. juni forventes udtagelserne til JNM offentliggjort. Er man udtaget i én bådtype, er det ikke tilladt at stille op i en anden bådtype, som man ikke er udtaget i. Coupe De La Jeunesse Afholdes i Milano/ITA d. 2-4 august. Målsætning for udtagelse: Coupe De La Jeunesse har til hensigt at give roere, der ikke udtages til U19 VM en mulighed for at komme ud og sammenligne sit niveau internationalt. Derfor udtages bådene efter en sandsynlig placering i A-finalen, første tredjedel af B-finalen eller den bedste tredjedel af feltet. Følgende overordnede retningslinjer vil blive anvendt ved udtagelse til Coupe De La Jeunesse: Roere født i 2001, 2002, 2003 og 2004 kan udtages til Coupe de la Jeunesse Roere der udtages til U19 VM i sæson 2019 kan ikke blive udtaget til Coupe de la Jeunesse samme år. Roere som udtages til Coupe de la Jeunesse 2019 kan ikke deltage i Baltic Cup 2019 Følgende aktiviteter er obligatoriske for roere der ønsker udtagelse Coupe de la Jeunesse: U19 Samling i Silkeborg d november 2018 Ergometer DM d. 26. januar Ugetest kørt i uge og uge Odense Langdistance d maj (alle skal starte lørdag i 1x, 2x eller 2-). Copenhagen Regatta d maj (alle skal starte lørdag i 1x, 2x eller 2-). Hamborg Regatta d juni Sorø Regatta d juli. Efter Sorø Regattaen evaluerer ungdomslandstræneren det enkelte hold sammen med den involverede træner. Ungdomslandstræneren indstiller herefter hold til KU om udtagelse til Coupe De La Jeunesse. Udtagelser forventes offentliggjort senest torsdag d. 11. juli. For at opnå udtagelse er det obligatorisk at indgå i projektstrukturen. Afvigelser herfra skal skriftligt aftales med og godkendes af Ungdomslandstræneren senest 1. marts.

4 U19 EM U19 EM afholdes i Essen/GER d Maj Målsætning for udtagelse: En sandsynlig placering i A-finalen, første tredjedel af B-finalen eller den bedste tredjedel af feltet, dog uden at falde sportsligt igennem. Følgende aktiviteter er obligatoriske for roere der ønsker udtagelse til Junior EM: U19 Samlinger (Silkeborg d november 2018 og Holstebro d januar 2019). Ugetest kørt i uge og uge Ergometer DM i Gladsaxe d. 26. januar Odense Langdistance den maj (alle skal starte lørdag i 1x, 2x eller 2-). Efter DM i ergometer samt Odense Langdistance afholder ungdomslandstræneren en evaluering af det enkelte hold sammen med den respektive projekttræner. Ungdomslandstræneren indstiller efter Odense Langdistance hold for U19 EM-udtagelse til KU og senest torsdag d. 9. maj offentliggøres udtagelser til U19 EM. Der skal søges om dispensation, hvis der ikke stilles op i små bådtyper (1x, 2x/-) lørdag ved Odense regatta. For at opnå udtagelse er det obligatorisk at indgå i projektstrukturen. Afvigelser herfra skal skriftligt aftales med og godkendes af Ungdomslandstræneren senest 1. marts. U19 VM U19 VM afholdes i Tokyo/JPN d august. Målsætning for udtagelse: En sandsynlig placering i A-finalen. Det forventes, at projektbådene i U19 aldersklassen ror om udtagelse til U19 VM. Det er dog ikke en garanti, at en projektbåd kommer afsted. Ved udgangen af februar publiceres for den kommende sæson hold, roere, klub og træner på hjemmesiden, som vurderes for iagttagelse og udtagelse, så holdet(e) kan for optimal forberedelse. Ungdomslandstræneren udtager efter samråd med den ansvarlige projekttræner for den enkelte bådtype, det endelige mandskab, som ønsker at ro om udtagelse, således at det stærkest mulige mandskab udtages til VM og har god tid til at træne sammen. Ungdomslandstræneren har i sidste ende den endelige beslutningskompetence. Følgende aktiviteter er obligatoriske for roere der ønsker udtagelse til Junior VM: U19 Samling (Silkeborg d november 2018 og Holstebro d januar 2019) Ugetest kørt i uge og uge Ergometer DM i Gladsaxe d. 26. januar 2019.

5 Odense Langdistance d maj. Copenhagen Regatta maj EM i Essen d maj. Hamborg Regatta d juni Sorø Regatta d juli. Efter Odense langdistance, Copenhagen regatta og Hamborg regatta evaluerer ungdomslandstræneren det enkelte hold sammen med den respektive projekttræner. Ungdomslandstræneren indstiller herefter hold for VM-udtagelse til KU og senest torsdag d. 12. juli offentliggøres udtagelser til U19 VM. Test løb og træningslejre aftales senest i forbindelse med udtagelse. Der skal søges om dispensation, hvis der ikke stilles op i små bådtyper (1x, 2x/-) lørdag ved Odense regatta og CPH regatta. For at opnå udtagelse er det obligatorisk at indgå i projektstrukturen. Evt. afvigelser herfra skal skriftligt aftales med og godkendes af Ungdomslandstræneren senest 1. marts. Senior A VM, senior EM og World Cup Sportschefen udtager i samarbejde med landstrænerteamet hold til deltagelse i sæsonens World Cup regattaer, EM og VM. Udtagelserne har som forudsætning at sikre landsholdets satsningsbåde til OL det bedst mulige resultatperspektiv. Med udgangspunkt heri udtages de enkelte hold på grundlag af en samlet sportslig vurdering af primært følgende forhold: præstationer i konkurrencer (prognosetider, bedste resultat, stabilitet i resultater og deres kontekst i form af deltagerfelt og forberedelsesperiode), historiske præstationer, personlig kapacitet (testresultater, formudvikling). Hold, der ikke er i DRC (landsholdet), og som ønsker at blive taget i betragtning til udtagelse for World Cup 2 (Poznan), World Cup 3 (Rotterdam) eller EM i Lucerne, skal skriftligt tilkendegive dette til sportschefen senest 1 uge før Copenhagen Regatta (fredag 3. maj). I tilkendegivelsen om udtagelse indgår en overordnet plan for sæsonen. Der udtages ikke hold til World Cup I (Plovdiv), da denne ligger i samme weekend som Odense Langdistance, som desuden også er en del af den obligatoriske regattadeltagelse for udtagelser. Hold uden for DRC kommer kun til Senior VM gennem deltagelse i: Odense Langdistance den maj Copenhagen Regatta den maj Ratzeburg Regatta den juni World Cup regatta i Rotterdam den Juli Specifikt for ikke olympiske bådtyper til VM i 2019 gælder, at udtagelse kan opnås ved forventet placering i top 5 i A-finalen under forudsætning af tilstrækkelig konkurrence i den pågældende bådtype. (Eks. VM i 2005 i Japan, hvor kun to stk. LM8+ var til start, dette er ikke tilstrækkelig konkurrence).

6 Sportschefen udtager i samarbejde med landstrænerteamet hold til deltagelse ved VM i Linz, Østrig fra d. 25. august -1. september, umiddelbart efter World Cup regattaen i Rotterdam. Dog forbeholder DRC sig ret til at afholde udtagelsesløb i perioden efter WC i Rotterdam og U23 VM med henblik på at etablere yderligere mandskaber, som inkluderer roere med internationalt seniorniveau, der ikke har haft mulighed for at deltage i Rotterdam, eller er afprøvet ved World Cup 2 i Rotterdam. Universitets mesterskab - FISU VM/(WUG) & EM/(EUG) Championship Deltagelse i Universitets FISU VM/WUG aftales med ungdomslandstræneren, medens Universitets EM/EUG er et klubmesterskab, hvor der er fri tilmelding. Der er fuld egenbetaling for disse konkurrencer, og de påhviler universitets hold at gøre opmærksom på en evt. deltagelse 2 måned før anmeldelses fristen udløber.

KU/DRC møde. Odense Langdistance 28. april 2018.

KU/DRC møde. Odense Langdistance 28. april 2018. KU/DRC møde Odense Langdistance 28. april 2018. Udtagelseskriterierne for 2018 ligger på roning.dk KU har ambition om, at senest torsdag EFTER udtagelsesregattaerne er udtagelser klar og offentliggjort.

Læs mere

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Kommissorium for KU Ansvarsområde KU og dets sammensætning Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Møder mm. Udvalgets formål Internationale forpligtelser Retningslinjer KU formanden, der er udpeget af hovedbestyrelsen,

Læs mere

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007 BAGSVÆRD ROKLUB Foræ Forældremø ldremøde Fremlægning af sæson 2007 Dagsorden Evaluering af sæson 2006 Præsentation af trænere Præsentation af projekter 2007 Krav til deltagelse i projekterne / kraftcenteret

Læs mere

1) Orientering v/ Ungdomslandstræner Nils Henrik Stene

1) Orientering v/ Ungdomslandstræner Nils Henrik Stene Velkomst af Reiner, Ordstyrer Ian og referat Merete Referat fra KU seminar d. 5 nov. 2016 1) Orientering v/ Ungdomslandstræner Nils Henrik Stene 1.1) Projektstruktur Projektstrukturen fra 2016 fortsætter

Læs mere

DRC Testregatta den oktober 2016 og testinformation angående ergometer test den 15. oktober 2016

DRC Testregatta den oktober 2016 og testinformation angående ergometer test den 15. oktober 2016 DRC Testregatta den 1. - 2. oktober 2016 og testinformation angående ergometer test den 15. oktober 2016 Rammer for afholdelse af testregatta på Bagsværd Sø Sidste frist for ordinær tilmelding: onsdag

Læs mere

HOLSTEBRO ROKLUB. Træningstider i vinterhalvåret Roerne inddelt i grupper og med træningstider som angivet på vedlagte skema.

HOLSTEBRO ROKLUB. Træningstider i vinterhalvåret Roerne inddelt i grupper og med træningstider som angivet på vedlagte skema. Kære roere og forældre! Dato: 05/03/2014 Hermed oversigt over træningstider, KCM-samlinger, regattaer m.v. Træningstider i vinterhalvåret Roerne inddelt i grupper og med træningstider som angivet på vedlagte

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

DANSK FORENING for ROSPORT AKTIVITETSHÆFTE SOMMER 2010

DANSK FORENING for ROSPORT AKTIVITETSHÆFTE SOMMER 2010 DANSK FORENING for ROSPORT AKTIVITETSHÆFTE SOMMER 2010 DFfR Aktiviteter, Sommer 2010 Version 6, 02mar2010 SMART-weekend s. 53 mødested Skelskør Version 5, 19feb2010 indholdsfortegnelse, kalender, kursussiderne

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

KAPRONINGSMØDE SØNDAG D. 16. MARTS 2014

KAPRONINGSMØDE SØNDAG D. 16. MARTS 2014 KAPRONINGSMØDE SØNDAG D. 16. MARTS 2014 AGENDA FROKOST OG VELKOMST MÅL OG VISIONER SIKKERHED TRÆNING REGATTAER SÆSONOVERSIGT ØKONOMI BÅDFORDELING KAPRONINGSUDVALG HÅNDTERING AF BÅDE OG INDSTILLINGER KAPRONING

Læs mere

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov Billeder fra 8'er Grand Prix NYHEDSARKIV 2002 Se billederne i Galleriet! Billederne er indsendt af: Evan Jeppesen GYMNASTIK- torsdag Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 8. grand

Læs mere

Elitepolitik. Januar 2013

Elitepolitik. Januar 2013 Januar 2013 Elitepolitik DFFs filosofi er baseret på overbevisningen om, at udviklingen af fællesskabet i elitemiljøet er med til at styrke de enkelte elitefægteres færdigheder samt evner til at skabe

Læs mere

SPORTSPLAN FOR SPRINGNING 2015 JUNIOR- OG UNGRYTTERE

SPORTSPLAN FOR SPRINGNING 2015 JUNIOR- OG UNGRYTTERE side 1 af 7 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 5 Træningsplanlægning 5 Træningssamlinger

Læs mere

Danske mesterskaber 2018

Danske mesterskaber 2018 Danske mesterskaber 2018 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Sjællands og Københavns Regattaforening Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På

Læs mere

Nyt for løberne. Plan for afviklingen af CrossChallenge 2012-2013

Nyt for løberne. Plan for afviklingen af CrossChallenge 2012-2013 Nyt for løberne Plan for afviklingen af CrossChallenge 2012-2013 27. oktober Korsør NM cross iagttagelsesløb Jun pi. 4,5 km Jun dr. 6,0 km Kvinder 7,5 km Mænd 9,0 km 10. november Tårnby, Amager Nordisk

Læs mere

DANSKE MESTERSKABER 2019 INVITATION OPEN AARHUS REGATTA & DANSK FORENING FOR ROSPORT BRABRAND ROSTADION. Vandværksvej 14, 8220 Brabrand

DANSKE MESTERSKABER 2019 INVITATION OPEN AARHUS REGATTA & DANSK FORENING FOR ROSPORT BRABRAND ROSTADION. Vandværksvej 14, 8220 Brabrand DANSKE MESTERSKABER 2019 INVITATION OPEN AARHUS REGATTA & BRABRAND ROSTADION Vandværksvej 14, 8220 Brabrand afholder sammen med Århus Regattaforening Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber

Læs mere

Handlingsplan 2009. Ungdomsroere i Odder Roklub strækker sig fra 10 til 20 år, og i denne gruppe er der ca. 50 roere den 1.

Handlingsplan 2009. Ungdomsroere i Odder Roklub strækker sig fra 10 til 20 år, og i denne gruppe er der ca. 50 roere den 1. Handlingsplan 2009 Med ca. 60 ungdomsroere er det mere end nødvendigt at strukturere ungdomsroninodder Roklub mere end nogensinde. Odder Roklub har siden 2001 været i stand til vedholdende at arbejde målrettet

Læs mere

Danske mesterskaber 2017

Danske mesterskaber 2017 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Københavns Regattaforening Danske mesterskaber 2017 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Bagsværd Sø

Læs mere

Gift/ samlevende /familie Single

Gift/ samlevende /familie Single Navn: Steffen Bonde Alder: 24, født 5. december 1989 Adresse: Havneholmen 38, 2. tv Mail: sbj@citius-remex.com Telefon: +45 31 12 30 33 Facebookside: CitiusRemex og Steffen Bonde Evt webside: www.citius-remex.com

Læs mere

Elite RSG. Forår 2015 Revideret forår 2016

Elite RSG. Forår 2015 Revideret forår 2016 Elite RSG Forår 2015 Revideret forår 2016 Formål: Elitesektionen har til formål at sikre en klar og synlig struktur omkring elitearbejdet under URG således at danske gymnaster, trænere, dommere og andre

Læs mere

Udtagelseskriterier 2017

Udtagelseskriterier 2017 Udtagelseskriterier 2017 1. fase - Udtagelse til WC 1, 2 og 3 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Tlf.: +45 43 26 27 28 Fax: +45 43 26 27 29 Hjemmeside: www.bueskydningdanmark.dk E-mail: info@bueskydningdanmark.dk

Læs mere

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2016 Senior

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2016 Senior 1 af 7 Introduktion 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 5 Træningsplanlægning 5 Træningssamlinger

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2015 Senior

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2015 Senior 1 af 7 Introduktion 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 5 Træningsplanlægning 5 Træningssamlinger

Læs mere

Danske mesterskaber 2012

Danske mesterskaber 2012 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Københavns Regattaforening Danske mesterskaber 2012 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Bagsværd Sø

Læs mere

BERETNINGER ODENSE ROKLUB 2014.

BERETNINGER ODENSE ROKLUB 2014. BERETNINGER ODENSE ROKLUB 2014. FORMANDENS BERETNING Af Carsten Utzon 2014 var et jubilæumsår, og klubben fik i den anledning god støtte af Albani Fonden,A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers,

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2013-2014 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN Følgende er de overordnet målsætninger for en samlet K- afdeling. Perioden er sat til 4 år og følger en olympisk periode. Målsætninger for de enkelte hold findes under beskrivelsen

Læs mere

Danske mesterskaber 2010

Danske mesterskaber 2010 Danske mesterskaber 2010 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Københavns Regattaforening Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber På Bagsværd Sø Lørdag den 25. september kl.

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

Danske mesterskaber 2016

Danske mesterskaber 2016 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Holstebro Roklub Danske mesterskaber 2016 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Vandkraftsøen i Holstebro

Læs mere

SPORTSPLAN FOR PONY & CHILDREN 2018, SPRINGNING

SPORTSPLAN FOR PONY & CHILDREN 2018, SPRINGNING SPORTSPLAN FOR PONY & CHILDREN 2018, SPRINGNING Indhold Introduktion 2 Værdier 2 Formål 2 Normer for landsholdene 2 Sportslige mål 3 Udtagelseskriterier 3 Ryttergrupper 4 Udtagelsesstævner og udtagelser

Læs mere

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden til

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden til Dansk Forening for Rosport Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden 17.11.17 til 22.11.17 Deltagere: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert (TE) Brian

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling.

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling. Åben invitation Aarhus, 29. november 2013 Drømmer du om at komme på landsholdet? Har du ambitioner om at være en del af landsholdet? Vil du være den bedste bueskytte, du kan blive? Nu har du muligheden

Læs mere

Sportsplan for springning 2019 Senior

Sportsplan for springning 2019 Senior Sportsplan for springning 2019 Senior Indhold Introduktion 2 Værdier 2 Formål 2 Normer for landsholdene 2 Fremtidens ryttere 3 Udtagelsesdatoer 3 Evaluering af landshold og bruttotrupperne 3 Trænings/stævne-planlægning

Læs mere

SPORTSPLAN FOR DRESSUR! 2014! PONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPORTSPLAN FOR DRESSUR! 2014! PONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2014 PONY side af 1 7 SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2014 PONY Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Datoer

Læs mere

I fremtiden vil en kombination af selektering og fri tilmeldelse til STEP 1 være den mest hensigtsmæssige måde at få ryttere ind til STEP 1 på.

I fremtiden vil en kombination af selektering og fri tilmeldelse til STEP 1 være den mest hensigtsmæssige måde at få ryttere ind til STEP 1 på. Kraftcenteropbygning Struktur Den overordnede struktur for DCU s kraftcentre er beskrevet i det ovenstående kraftcenterkoncept. Det nedenstående beskriver den operationelle struktur og de forskellige årgangs-

Læs mere

SPORTSPLAN FOR CHILDREN 2016

SPORTSPLAN FOR CHILDREN 2016 side 1 af 7 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 5 Træningsplanlægning 5 Træningssamlinger

Læs mere

Åbne Danske Mesterskaber i indendørsroning

Åbne Danske Mesterskaber i indendørsroning & Åbne Danske Mesterskaber i indendørsroning Lørdag 29. januar 2011 Kl. 9.00-17.30 Arrangør: Bagsværd Roklub og Concept 2 Danmark Version 3 Invitation Side 2/5 Bagsværd Roklub og Concept 2 Danmark inviterer

Læs mere

Beretning marts I sidste års beretning havde følgende afsnit om fremtiden:

Beretning marts I sidste års beretning havde følgende afsnit om fremtiden: 6. marts 2017 Beretning 2016 I sidste års beretning havde følgende afsnit om fremtiden: Fremtiden I 2016 forventer vi at være den klub, der sender flest junior- og seniorroere til internationale mesterskaber.

Læs mere

Orientering sport & natur

Orientering sport & natur Eliten 2012 Elitekoncept og retningslinjer for Dansk Orienterings Forbunds elitegrupper sæson 2012. Indplacering foretages efter ansøgning fra den enkelte atlet på baggrund af det udarbejdede ansøgningsskema

Læs mere

Sportsplan for Young Rider i Danmark

Sportsplan for Young Rider i Danmark Sportsplan for Young Rider i Danmark 2015-2020 Side 1 af 6 Introduktion Sportsplanen danner udgangspunkt for den videre satsning og talentudvikling inden for Young Rider/Distance i Danmark. Ansvarlig for

Læs mere

Åbent Nordisk Mesterskab for junior og senior

Åbent Nordisk Mesterskab for junior og senior Dansk Forening for Rosport Indbydelse til Åbent Nordisk Mesterskab for junior og senior og Nordic Open Regatta afvikles sammen med Sorø Regatta Mesterskaberne afvikles på den smukke Sorø Sø på Sjælland

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2015-2016 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

Odense langdistance (lørdag)

Odense langdistance (lørdag) Odense langdistance (lørdag) Odense landistance sidst i april mødes den samlede danske elite for at teste om vinterens træning har båret frugt, om bådeholdene er sammensat rigtigt eller der skal ske ændringer.

Læs mere

VARK - kalender 2014/2015

VARK - kalender 2014/2015 VARK - kalender 2014/2015 I skemaet nedenfor ses en oversigt over aktiviteter, herunder løb, stævner og træningssamlinger, i sæsonen 2014/2015. Hvis du kender til interessante løb, stævner eller træningssamlinger

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmarks uddannelse Det personlige lederskab i elitesport blev igangsat d. 21-23. marts i Aarhus. Der deltager

Læs mere

SPORTSPLAN FOR MILITARY 2019 Senior

SPORTSPLAN FOR MILITARY 2019 Senior side 1 af 7 Indhold Indhold 2 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Fremtidens ryttere 4 Sportslige mål og vigtige datoer 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 5 Dato for udtagelse

Læs mere

DCUF ELITESTRATEGI 2018

DCUF ELITESTRATEGI 2018 DCUF ELITESTRATEGI 2018 August 2013 Roller & opgaver Eliteudvalget: Strategier (elitestrategi, talentudviklingsstratgi, mentalstrategi mv.) Tildeling af støtte Referater og opfølgning fra eliteudvalgsmøder

Læs mere

REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING

REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Dansk Forening for Rosport REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Revideret april 2013 2 1 - ERGOMETERRONING 1. Nærværende reglement gælder for åbent DM i ergometerroning, samt nationale konkurrencer, arrangeret

Læs mere

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter 1. Velkomst ved Anders. Vi vil gerne høre hvad I mener inden vi beslutter noget 2. Forslag om nye aldersinddelinger

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet DANSK GOLF UNION Vejen til landsholdet H O V E D S P O N S O R DGUs eliteudvikling juli 2008 1 Fra drøm til virkelighed Langt og kort spil Dansk Golf Union (DGU) har som vision at skabe golfspillere amatører

Læs mere

Forord til Gule Hæfte 2008...3

Forord til Gule Hæfte 2008...3 Indholdsfortegnelse Forord til Gule Hæfte 2008...3 Regattaindbydelser kortbane Fynsregattaen 2008...4 Copenhagen Open 2008...6 Lolland Falster Regatta 2008...9 Sorø Regattaen 2008...12 Holstebro Regattaen

Læs mere

Deltagende hold, der sidder over i en kamprunde, kan benytte overskydende baner til træning efter aftale med den turneringsansvarlige.

Deltagende hold, der sidder over i en kamprunde, kan benytte overskydende baner til træning efter aftale med den turneringsansvarlige. Spillesystem Generelt Alle kampe spilles over 10 ender, plus eventuelle ekstra ender. DM Mixed, DM i mixed doubles og senior DM spilles over 8 ender. Der gives 1 point for en vunden kamp og 0 point for

Læs mere

TeamGym-landshold 2015-2016

TeamGym-landshold 2015-2016 TeamGym-landshold 2015-2016 Indholdsfortegnelse Forpligtelse 3 Vision 3 Målsætning 3 Begrebsafklaring 3 Organisering 4 Landshold og Juniorlandshold 4 Elitesektionen (TG-ES) 4 Prioritering af hold 4 Økonomi

Læs mere

Indholdsfortegnelse Forpligtelse Vision Målsætning Begrebsafklaring Organisering Prioritering af hold Økonomi Vidensdeling Kommunikation

Indholdsfortegnelse Forpligtelse Vision Målsætning Begrebsafklaring Organisering Prioritering af hold Økonomi Vidensdeling Kommunikation TeamGym-landshold 2015-2016 Indholdsfortegnelse Forpligtelse 3 Vision 3 Målsætning 3 Begrebsafklaring 4 Organisering 4 Landshold og Juniorlandshold 4 Elitesektionen (TG-ES) 5 Prioritering af hold 5 Økonomi

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl. 17.00-20.00 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Marie Heide (MH) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert

Læs mere

SPORTSPLAN FOR MILITARY 2019 Pony

SPORTSPLAN FOR MILITARY 2019 Pony side 1 af 7 Indhold Indhold 2 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Fremtidens ryttere 4 Sportslige mål og vigtige datoer 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Dato for udtagelse

Læs mere

SPORTSPLAN FOR TALENTHOLD, DISTRIKT 9, 2016 JUNIOR- OG UNGRYTTERE

SPORTSPLAN FOR TALENTHOLD, DISTRIKT 9, 2016 JUNIOR- OG UNGRYTTERE Sportslige mål De store sportslige højdepunkter er. Sydjysk Mesterskab, SJM Holdmesterskab Juniore/ungryttere Sydjysk Mesterskab, SJM (P) Holdmesterskab Ungryttere Sydjysk Mesterskab, SJM Individuelt Juniore/ungryttere

Læs mere

Danmarks rekord på 24 timer

Danmarks rekord på 24 timer Danmarks rekord på 24 timer Bagsværd Roklub gentager succes en op på Teatertorvet i Lyngby Storcenter Fredag d. 9. januar kl. 13:00 til Lørdag d. 9. januar kl. 13:00 Projektet Bagsværd Roklub vil, i samarbejde

Læs mere

SPORTSPLAN FOR. side 1 af 7

SPORTSPLAN FOR. side 1 af 7 side 1 af 7 Introduktion Sportsplanen danner udgangspunkt for værdier og retningslinjer i dansk voltigering. Den er udarbejdet med inspiration fra dressurudvalgets sportsplaner for junior/yr/senior. Planen

Læs mere

BMX Sportsplan 2019 Junior og Elite

BMX Sportsplan 2019 Junior og Elite BMX Sportsplan 2019 Junior og Elite Danmarks Cykle Union Danish Cycling Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Denmark web cyklingdanmark.dk facebook facebook.com/danmarkscykleunion

Læs mere

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund 1 Rammerne for landsholdsarbejdet Hovedbestyrelsen har vedtaget Eliteplan 2013-16 Eliteplan 2013-16 Målsætninger for landsholdsarbejdet Struktur for elitearbejdet

Læs mere

SPORTSPLAN FOR. side 1 af 7

SPORTSPLAN FOR. side 1 af 7 side 1 af 7 Introduktion Sportsplanen danner udgangspunkt for værdier og retningslinjer i dansk voltigering. Den er udarbejdet med inspiration fra dressurudvalgets sportsplaner for junior/yr/senior. Planen

Læs mere

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2017 Senior

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2017 Senior side 1 af 10 Introduktion 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål og vigtige stævner 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Brutto Grupper 5 Evaluering af landshold og bruttogrupperne

Læs mere

Seminar om forskningsog udviklingsprojekter. Onsdag den 31. oktober 2012 Idrættens Hus Brøndby

Seminar om forskningsog udviklingsprojekter. Onsdag den 31. oktober 2012 Idrættens Hus Brøndby Seminar om forskningsog udviklingsprojekter Onsdag den 31. oktober 2012 Idrættens Hus Brøndby 1 Målsætninger for 2013-2016 Bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL - samtidigt med at Danmark som minimum

Læs mere

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling 2019-2020 Hold Grupper Årgange Objektive krav ESV Junior/senior Senior 3. Års junior 2. Års junior 1. Års junior Piger: 17 år og ældre Drenge: 18 år og ældre

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

DTriF elitesetup 2014 =>

DTriF elitesetup 2014 => DTriF elitesetup 2014 => Version 20. december 2013 Indhold Vision:... 1 Strategi: Miljø, miljø og atter miljø... 1 Tri Team SDU... 1 Organisatorisk Elitesetup:... 2 Ad.1. Talent rekruttering og udvikling

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

SPORTSPLAN FOR. side 1 af 7

SPORTSPLAN FOR. side 1 af 7 SPORTSPLAN FOR side 1 af 7 Introduktion Sportsplanen danner udgangspunkt for værdier og retningslinjer i dansk voltigering. Den er udarbejdet med inspiration fra dressurudvalgets sportsplaner for junior/yr/senior.

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

Ændringsforslag REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Forslag til ændringer er mærket med rød

Ændringsforslag REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Forslag til ændringer er mærket med rød Bilag 4 Forslag til ændring af reglement for ergometerroning Nuværende ordlyd REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Ændringsforslag REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Forslag til ændringer er mærket med rød Motivation

Læs mere

Indhold Vision... 3 Definitioner... 3 Målsætning... 4 Organisationen bag TeamGym-landsholdene... 4 Landstrænere... 4 Elitesektionen...

Indhold Vision... 3 Definitioner... 3 Målsætning... 4 Organisationen bag TeamGym-landsholdene... 4 Landstrænere... 4 Elitesektionen... TeamGym-landshold 2017-2018 Indhold Vision... 3 Definitioner... 3 Målsætning... 4 Organisationen bag TeamGym-landsholdene... 4 Landstrænere... 4 Elitesektionen... 5 Prioritering og strukturering af hold...

Læs mere

SPORTSPLAN FOR SPRINGNING 2017 JUNIOR- OG UNGRYTTERE

SPORTSPLAN FOR SPRINGNING 2017 JUNIOR- OG UNGRYTTERE _ side 1 af 7 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Fremtidens ryttere 5 Udtagelsesdatoer 5 Evaluering af landshold og

Læs mere

Amager Atletik Club. Retningslinjer for tilskud til klubbens medlemmer. Bestyrelsen, februar 2014, revideret august 2015 Side 1 af 5

Amager Atletik Club. Retningslinjer for tilskud til klubbens medlemmer. Bestyrelsen, februar 2014, revideret august 2015 Side 1 af 5 Amager Atletik Club Retningslinjer for tilskud til klubbens medlemmer Bestyrelsen, februar 2014, revideret august 2015 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Startgebyrer... 3 3 Transport...

Læs mere

TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020

TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020 TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020 Indholdsfortegnelse Formål 3 Vision 3 Definitioner 4 Målsætning 4 Organisationen bag TeamGym-landsholdene 5 Bruttotrupper og efterudtagelse hertil 6 Fokuspunkter 6

Læs mere

SPORTSPLAN FOR SPRINGNING PONY OG CHILDREN

SPORTSPLAN FOR SPRINGNING PONY OG CHILDREN side 1 af 9 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Ryttergrupper 5 Udtagelsesstævner/udtagelse 2017 5 Evaluering af landshold

Læs mere

SPORTSPLAN FOR PONYSPRING 2015

SPORTSPLAN FOR PONYSPRING 2015 side 1 af 8 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 6 Træningsplanlægning 6 Træningssamlinger

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2011-2012 Tilpasning af handlingsplanen Eliteudvalget har tilpasset handlingsplanen, da tilskudsordningen i fremtidens ændres af DIF, så tilskud bliver mere orienteret

Læs mere

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Uddybning: - Med bedre talentmiljøer menes, at klubberne i højere

Læs mere

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk 19. januar 2016 Ungdomslandshold 2016 Arbejdet med ungdomslandshold i 2016 vil have fokus på at styrke den enkelte

Læs mere

Herre U16 Bruttolandshold 2015 (se ranglister fra DM sprint 2014 i bilag 1, 2 og 3)

Herre U16 Bruttolandshold 2015 (se ranglister fra DM sprint 2014 i bilag 1, 2 og 3) Udtagelse af nyt U16 Bruttolandshold 2015 Idrættens hus 15. januar 2015 Dansk Kano og Kajak Forbund har udtaget nyt U16 Bruttolandshold for 2015. U16 Bruttolandsholdet 2015 er udtaget på baggrund af præstationer

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 24. September 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk Version 22.01.2016 Information om sæsonen 2016 - senior bruttolandsholdene for recurve og compound Indhold side Information

Læs mere

KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL

KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL Team Danmarks hovedopgave Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en socialt og samfundsmæssig forsvarlig måde. Team

Læs mere

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN Her kan du læse mere om NTC og om: Bolig Spiseordning Skole, job og uddannelse Træningstider Økonomi Procedure for optagelse Kommunikation

Læs mere

Dag 2 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien

Dag 2 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Dag 2 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Det flotte vejr fra dag 1 her i Plovdiv fortsætter, og det samme gør roerne, hvor er i dag var 11 løb med dansk deltagelse. De første 6 var indledende løb

Læs mere

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING Hvordan tager man temperaturen på UV-rugby sporten i Danmark? Er UV-rugby sporten i fremgang, stilstand eller tilbagegang? Hvordan måler man effekt af nye tiltag indenfor UV-rugby

Læs mere

Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017

Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017 Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017 Sponsorforsamling den 17/5 2018 Året 2017 var et godt år i Team Næstved Eliteidræt. De seneste års uddelingsmetode et fast beløb + præstations baserede bonus

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Københavns Trampolinklub Trampolin 150.000 kr. Københavns

Læs mere

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk Version 31.03.2016 Information om sæsonen 2016 - senior bruttolandsholdene for recurve og compound Indhold side Information

Læs mere

Åbent vand svømning Udviklingslandshold 2015. Informationsmøde 28. marts 2015

Åbent vand svømning Udviklingslandshold 2015. Informationsmøde 28. marts 2015 Åbent vand svømning Udviklingslandshold 2015 Overblik over dagen 1. Velkomst og præsentation 2. 3. Udviklingslandshold og planerne for 2015 4. Afslutning Velkomst og præsentation Præsentation Tankerne

Læs mere

Søndag A Sorø regatta Sorø regatta Sorø regatta Sorø regatta 8. Jul D

Søndag A Sorø regatta Sorø regatta Sorø regatta Sorø regatta 8. Jul D Træningsprogram uge 27-2/7-8/7 Uge 27 Type U23 ~ 9-11pas/uge U19 ~ 9-11pas/uge Hold Δ ~ 6-8pas/uge Hold Σ ~ 3-5pas/uge Mandag D 4 x 12'/5' T18/20/22/24 20km 50min St.st. 20km 50min St.st. 15km 2x500m +

Læs mere

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Team Danmarks hovedopgave Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en socialt

Læs mere

Kraftcenterbeskrivelse 2013

Kraftcenterbeskrivelse 2013 Kraftcenterbeskrivelse 2013 Talent KC Forbunds KC DRC NEP Reservebåde både Satsningsbåde Senior A U23 U19 U18 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion... 4 Overordnet målsætning... 4 Baggrund... 4 Kraftcentrenes

Læs mere

Beretning U23 Plovdiv Bulgarien Mads Petersen blev nummer 8 i LM4- Sofie Råbjerg Mikkelsen blev nr 12

Beretning U23 Plovdiv Bulgarien Mads Petersen blev nummer 8 i LM4- Sofie Råbjerg Mikkelsen blev nr 12 Beretning 2016 Bagsværd Roklub havde igen flest deltagere til Gladsaxe kommunes idrætsmodtagelse, det bliver bemærket af bl.a. politikerne. I slutningen af Januar afholdt BR ergometer DM, denne gang med

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere

Regatta Gladsaxe Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub

Regatta Gladsaxe Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub Regatta Gladsaxe Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub DANMARKSMESTERSKABER I KANO & KAJAK På Bagsværd Sø 23-25. Juli 2010 Dansk Kano & Kajak Forbund og Regatta

Læs mere