Interviews Peter Brandt Christoffer Nielsen Maria Rasmussen Frederik Winther Siw Andersen Nanna Berg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Interviews Peter Brandt Christoffer Nielsen Maria Rasmussen Frederik Winther Siw Andersen Nanna Berg"

Transkript

1 Interviews Peter Brandt Christoffer Nielsen Maria Rasmussen Frederik Winther Siw Andersen Nanna Berg Age Residence / city Hillerød Hørsholm København Hillerød Hillerød Hørsholm Reason for liking a site Jamen det er man jo for at følge produktet eller personen på siden, det er ikke så meget pga. hvad mit netværk følger. Jeg tror at der er mange der følger sider pga. hvad deres netværk følger, men sådan har jeg det ikke, personligt er jeg ligeglad. De fleste sider jeg er fan af er enten sportsklubber eller atleter og ikke så meget produktsider. Først og fremmest skal jeg kunne lide produktet, så bare pga tilbud ville jeg ikke gide at blive fan pga af. Vigtigt for mig er at jeg kan have en dialog med virksomheden og de skal så også svare tilbage hurtigt ellers ser jeg negativt på dem. Det er jeg fordi jeg gerne ville støtte noget som jeg synes godt om. Fx er jeg fan af en kebabside som har restaurant på Nørrebro, så jeg vil gerne vise mine venner at jeg anbefaler dette sted og dermed støtter virksomheden. Og så også for at modtage informationer. Det er jeg fordi at det er et godt sted at finde informationer om produktet og få for at få de informationer som virksomheden ligger ud. Det er, fordi mine venner er fan af siden eller fordi jeg godt kan lide mærket. hvis der er noget som fanger min interesse. Fordi jeg synes godt om de mærker/butikker etc.

2 Memorising the list of joined pages The necessary contents of a site for returning to the site after joining Rating paramters Ja det kan jeg godt, jeg joiner ikke så mange Normalt ville jeg ikke besøge en side igen og igen, men hvis der fx var nogle gode tilbud som man kunne få fordi man var fan af deres side så ville jeg besøge den igen og igen, det er ikke rigtig for at få opdateringer mht. menukortet, fordi man kender jo produktet og ved at det er et godt produkt. 1= Dialog, 2= Information, 3= Aktiv deltagelse, 4= Underholdning, 5= Social status i mit netværk Jeg er ikke helt sikker på at jeg kan nævne alle sider jeg er fan af, men nogle kan jeg godt huske. Opdateringer mht. nye produkter, menuen, åbningstider osv. Jeg synes også at man burde få noget ud af at være fan af siden, fx at give alle fans en rabatkode som de så kan bruge når de skal købe produktet og så få rabat. Kundevenlig information synes jeg er vigtigt og det er også vigtigt at jeg selv får noget ud af det fx som de rabat koder som jeg nævnte. 1= Information, 2= Underholdning (konkurrencer hvor man kan vinde noget) 3= Dialog, 4= Aktiv deltagelse 5= Social status Tror altså ikke at jeg kan huske alle de sider jeg er fan af Der skal være nogle gode informationer om produkterne og billeder af produkterne. Så skal der også være mulighed for at kunne skrive kommentarer til tingene. 1= Information 2= Underholdning 3= Dialog 4= Aktiv deltagelse 5= Social status i mit netærk nej det tror jeg desværre ikke jeg kan Jeg synes, at den skal have jævnlige opdateringer, for at jeg synes, den er vigtig. Ellers glemmer jeg bare, at jeg er medlem af den. 1= Information 2= Social status 3= Dialog 4= Aktiv deltagelse 5= Underholdning hvis jeg skal være ærlig så kan jeg nok ikke nævne dem alle Et produkt, som er indbydende så man måske ville købe det produkt. Det skal fange mig som billeder, slogan, tekst, underholdning, information. 1= Information 2= Underholdning 3= Aktiv deltagelse 4= Social identitet 5= Dialog Næ det tror jeg faktisk ikke Jeg må indrømme, at jeg sjældent besøger de fanpages, jeg bliver medlem af. 1= Aktiv deltagelse 2= Information 3= Dialog 4= Underholdning 5= Social identitet Other important parameters Som sagt et godt tilbud vil være en motivator for mig for at joine en side. Det økonomiske incitament vil klart ligge nr. 1 Jeg synes, det er sjovt at deltage i forskellige afstemninger, om hvordan et produkt skal se ud eller lign og få indflydelse på det. Ja, hvis nogle virksomheder tilbyder nogle gode tilbud. Billeder, slogan og tilbud Ja, jeg synes det er sjovt at deltage i afstemninger, hvilket tøj de forskellige mærker skal lave Attitude towards Det synes jeg er Jeg synes at det er en Jeg synes at det er Det forholder jeg mig Jeg har ikke noget Det er smart nok, at

3 companies appearance on Visit sites after joining them? helt naturligt i forhold til at er blevet så stort. Jeg kan jo selv vælge om jeg vil like deres side så jeg synes ikke at det er irriterende overhovedet. Ja, det hænder. fed ting fordi er det sådan at man har en klage så kan man altid gå ind på og skrive det der og har virksomheden ikke en profil så er det svært at finde den person man skal have fat på. Så længe jeg selv kan vælge om jeg vil modtage deres beskeder, altså være fan så er det fint, men jeg gider ikke at de spammer mig. Ja det gør jeg, dog ikke så ofte for at få noget information helt fint, det er jo et godt sted at komme ud med sit budskab. Så længe at jeg selv kan vælge om jeg vil være fan af siden og dermed modtage beskeder og også så længe at det ikke besværligt at melde sig ud af siden igen så synes jeg at det er helt fint at de er der. Jeg læser primært bare status opdateringer på min profil, men jeg kunne godt finde på at gå ind på siderne for at se om der var noget vigtig information jeg var gået glip af lidt neutralt til, da det ikke generer mig. Som sagt nogle gange er der nogle virksomheder, der udbyder nogle gode tilbud fx det synes jeg er meget fedt. Sjældent, da der er flere fansider, der løbende ikke bliver opdateret. imod at der er virksomheder på. Hvis det er nogen eller noget som vil sælge et produkt, så synes jeg det er vigtig at man sælger produktet til folk på nettet eller andre steder, så jeg synes det er okay med virksomheder. Det betyder ikke rigtig noget som sådan for mig, men jeg kan da godt blive grebet af at jeg gerne vil købe produktet Ja, Hvis jeg vil følge med i en proces, eller for at se om der er kommet nye ting ind på fansiden folk kan ajourføres omkring deres yndlingsmærker, - butikker etc. Nej, for jeg ikke føler behov det. Own active participation Jeg kan ikke lige huske hvilke sider jeg har skrevet kommentarer på, men det sker da, dog ikke så ofte. Fx skulle Caroline wozniacki spille en kamp og så skrev jeg held og lykke for at vise min støtte. Nogle gange, men det er sjældent, det er kun hvis jeg er uenig i det folk skriver, fordi jeg gerne vil støtte brandet, så er der nogen der skriver negative ting så vil jeg gerne deltage i debatten fordi jeg så måske ikke er enig i det negative de Nej, jeg tror bare ikke at jeg har haft behov for det endnu. Nej, for ellers kunne man tilbringe dag ud og dag ind med at kommentere og deltage i debatter af alle de sider man er fan af. Nej, det gør jeg desværre ikke Fordi jeg kigger mere end jeg skriver kommentarer, men jeg kan godt finde på at like kommentarer. Nej, for jeg ikke går ind på dem.

4 skriver om det Importance of other users participating on the site Nej det er det ikke, for jeg går typisk efter spørgsmål og svar. Jeg ville være ligeglad med de andres meninger så længe at jeg synes at det er god sushi og at de svarer mig når jeg spørger så er det fint for mig. Nej, fordi jeg har min egen holdning og behøver ikke andres holdninger før at jeg synes at det er interessant Ja jeg synes i hvert fald at det er sjovt at sidde og læse deres kommentarer og mange gange er det noget man selv kan bruge, så lidt vigtigt synes jeg at det er. Ja, det gør det mere interessant hvis andre brugere deltager i diskussioner. Ja. Fordi hvis andre virker meget interesseret i en fanside, kan det hjælpe mig til at blive mere deltagende på fansiden. Nej, det er jeg ret ligeglad med, om de gør, for jeg tjekker det alligevel ikke. Ever disliked a site? Ja, det har jeg gjort, hvis de lægger alt for meget information op på siden, så er det rigtig irriterende. Interest in informational content Det skulle være nye menuer og sær tilbud. Jeg ønsker ikke at læse generel information om virksomhedens historie eller lign. Altså information som kan komme mig til gode er jeg interesseret i. Mest mht åbningstider, ændringer osv. Så mest praktiske ting. Ikke historie om virksomheden, men mere på det daglige niveau, opdateringer om produktet osv. Primært brandet vil jeg gerne læse om Jeg vil gerne blive informeret om information og events. Det er også derfor, jeg er medlem af ret mange restauranter, barer, diskoteker, og så hvor jeg træner i FitnessDK. Jeg vil gerne læse om brandet, men kun hvis det er spændende. Hvad deres produkt er, eller hvad de vil opnå med en fanside. Ja, jeg ville gerne læse de informationer, der kunne være om deres mærke, for at se om det overhoved var noget som ville fange min interesse Alle væsentlige ting i forhold til virksomheden, men det kommer an, hvilket mærke det er. Receive information of the industry in general? Ja, altså information som jeg kan blive klogere af eller der kan komme mig til Nej ikke rigtigt. Der er så mange der ligner hinanden så jeg kigger mest på hvad jeg synes om brandet Jo det ville jeg, fx sådan noget med hvis der var noget mad i omløb som man ikke måtte spise, ligesom Ja, specielt hvis det er træning eller events, så jeg ved, om der sker noget inde i byen. Ja det synes jeg, fordi det ville være et spænende emne som ville fange mig. Nej, det tror jeg ikke. Det er jeg ret ligeglad med.

5 gode i sidste ende er jeg interesseret i. til at starte med. Jeg ville måske være interesseret i at høre om noget sponsorat eller lign. Altså hvad brandet deltager aktivt i, men ikke alt for generelt om branchen. den E-koli bakterie der er i øjeblikket så ville det klart være rart at kunne læse om det Importance of continuous oploads from the company Definition of amusing entertainment Selvfølgelig skal der ske noget på siden men det er en hårfin balance mellem information og spam. Det skal være kort og relevant information og max være 1 gang om ugen også selv om det kan komme mig til gode. Jeg er der slet ikke for underholdningens skyld og er ikke interesseret i underholdning på siden. Fordi jeg har travlt og har ikke tid til at sidde og blive underholdt, jeg er der for informationens skyld. Ja det gør det fordi så er det ikke en forældet side, så er det en side jeg kan stole på mht informationer Videoklip eller konkurrencer synes jeg er god underholdning Ja det synes jeg, jeg er vigtig, fordi jeg er kun medlem af de sider som jeg selv kan lide og dermed har en interesse i de sider og dermed vil jeg jo gerne modtage informationer og nyheder fra siden Konkurrencer, og at de lægger op til debatter og involverer mig, fx spørger Hvad synes i at skal være Ja, det er jo derfor jeg er medlem. Hvis der ikke kom nyheder, ville jeg aldrig gå ind på siden og glemme jeg var fan. Jeg bruger slet ikke fanpages som underholdning. Hvis jeg vil underholdes, ser jeg bare en film i stedet eller går på YouTube. Der er også masser af TVprogrammer, fx Jack- As som jeg meget hellere vil se. Ja det synes jeg Fordi hvis der ikke er information, ville det helt sikkert ikke fange mig. Konkurrencer, videoer, sjove billeder Den er svær, for jeg går jo aldrig ind på siderne, men synes nogle gange, det er meget sjovt at læse om det på min News Feed. Det ved jeg ikke, for jeg går ikke ret meget op I, at der er underholdning på en side. Importance of entertainment at a Faceboosite Slet ikke vigtig Både og, det vigtigste er informationerne på siden det andet er Ja, for det gør at jeg gider bruge lidt mere tid på siderne hvis der Nej, blot events og nyheder da jeg ikke bruger fanpages til Ja. Meget vigtigt Så det ikke kun er informationer Nej, overhovedet ikke, for bruger ikke tid på det alligevel.

6 mere sekundært er god underholdning, det med at man kan vinde nogle ting, det syne jeg er sjovt. underholdning Dialogue with a company Ja, kan ikke huske hvilken, men det har jeg. Jeg havde en dialog med Carlsberg på deres side mht hvordan man søger legater hos dem hvor de svarede mig Nej aldrig Nej, det gider jeg ikke at bruge tid på. Kan ikke se, hvad jeg skulle få ud af det. Nej det har jeg ikke Nej, det har jeg ikke. Importance of dialogue possibility Ja, det er ikke noget jeg ofte bruger, men det er fordi at jeg så søger svar på et spørgsmål og man bliver jo sur hvis virksomheden ikke svarer tilbage. Jeg ville kunne finde det samme via hjemmesiden men det er bare nemmere for mig at kunne have dialogen via. Ja det synes jeg fordi det er den nemmeste måde at kommunikere med virksomheden på da jeg så ikke skal ind på deres hjemmeside først. Ja, for at det vil da spare mig for nogle opringninger hvis jeg bare kunne skrive mit spørgsmål inde på og at de så også svarer der Nej, medmindre det er noget der interesserer mig meget. Ellers er jeg ret ligeglad. Ja lidt, men er ikke god til det. Hvis man har spørgsmål, at man så kan få dem besvaret Nej, men jeg synes, det er en god ide at have muligheden, hvis man nu har et spørgsmål og gider ikke skrive en mail eller ringe til virksomheden. Så er det meget nemmere lige at skrive på. Er ret ligeglad med, at andre kan se det. Does direct contact improve company credibility? Mere utroværdig, hvis de ikke svarer og derved ikke tager deres kunder ellers fans på seriøst. Mere troværdig da de leverer en service der er meget åben og de dermed ikke har så meget at skjule Mere troværdig og også mere menneskelige Mere troværdig hvis man kan indgå en dialog med virksomheden. Jeg ville nok sige meget troværdig, fordi hvis man stiller et spørgsmål, og de kan svare på det, virker det jo som om de er sat ind i stoffet og at de ved hvad de snakker om Helt klart mere, for så er de til rådighed til at svare på spørgsmål og tage imod dårlige kommentarer.

7 Liking a brand mainly due to its attractiveness among friends Nej, fordi jeg ikke går så meget op i hvad mit netværk synes, det er mere i teenageårene man gør det Nej det kunne jeg ikke. Jeg er fan af det afspejler min personlighed så det ville være forkert at like noget som jeg ikke kan stå indenfor. Jeg er ligeglad hvad andre mener om det Nej det kunne jeg ikke, det kan jeg ikke se nogen grund til det ville bare være spild af tid Nej, da man vel ikke synes godt om noget der ikke har ens personlige interesse. Så er jeg ligeglad, hvad mine venner synes. Hvis jeg ikke synes, det er fedt, ville jeg aldrig like et mærke. Ja, Ved ikke rigtig, tror bare det er noget jeg gør Nej, det ville jeg aldrig gøre. Jeg liker kun, hvis jeg kan lide mærket. Jeg er ærlig. A facebooksite s influence on the actual buying situation Det kommer an på situationen, er jeg langt fra den butik eller restaurant, jeg er fan af, og ligger der et andet sted ved siden af, så tager jeg den der ligger tættest. Det er kun pga at det er det produkt jeg bedst kan lide og det er så lige meget om de har en side eller ikke Nej slet ikke Ja, hvis der er nogle gode tilbud eller lign. der fanger ens interesse på deres facebookside. Ja,det tror jeg da, Nej Mainly choose to buy the brand which you are fan of at Nej Nej, det gør jeg ikke Nej Ja. Hvis jeg skulle blive fan af nogle tøjmærker fx ville jeg vælge dem jeg gik i. ellers kan jeg godt finde på at købe det fordi jeg er fan af dem Jeg bliver fan af de ting, jeg vælger, ikke omvendt. Changed opinion towards a brand after joining them on Nej, fordi deres slutprodukt bliver ikke bedre af at de er på og det er det jeg i sidste ende går efter. Ja det har det faktisk, det betyder at de er med på moden eller udviklingen, jeg synes at en virksomhed er lidt forældet hvis den ikke er på Nej det har den ikke Næææh, ikke rigtig Nej, det har det ikke Nej, ikke rigtig Fan of competing companies Ja, det er jeg, men det er for at modtage løbende informationer flere steder fra. Ja, det er jeg Nej det mener jeg ikke jo måske er der nogle tøj sider eller lign hvor jeg er fan af flere. Det er jeg Jeg er generelt ikke fan af ret meget på og trykker sjældent synes godt om / like. Er der Nej, ikke rigtig Ja. Det mener jeg. Det tænker jeg ikke rigtig over, når jeg bliver fan af en side. Det er mere bare, om

8 egentlig ikke helt bevidst om, men det tror jeg. mere for at tale med mine venner og se hvad de laver. jeg kan lide mærket eller ej. Increased purchasing rate after joining the company s site Nope slet ikke Nej det er jeg ikke Overhovedet ikke Nej det tror jeg ikke Nej, for jeg liker jo primært, fordi jeg i forvejen godt kan lide produktet. Why utilize Places? Jeg vil godt vise at jeg fx støtter op om produktet/personen. Nogle gange vil jeg også gerne vise mit netværk hvor jeg er Jeg bruger det for at lokke andre til, er jeg et fedt sted så checker jeg ind for at vise at jeg er der og at det er et godt sted Fordi at det er sjovt at man kan se om der er andre man kender i nærheden For at vise mine venner, hvor jeg er Fordi jeg synes, det er sjovt, og jeg kan godt lide at vise mine venner, hvor jeg checker ind henne. Det gør jeg, fordi jeg synes det er sjovt at vise mine venner, hvor jeg er. Specielt hvis det er et sejt sted. Notice and influence of friends check-ins Ja det gør jeg. Jeg kunne godt finde på at spørge dem om der er et særligt tilbud eller lign hvis folk checker ind mange gange samme sted Ja det gør jeg helt sikkert. Ofte bliver jeg inspireret af at de checker ind et sted. Mange af mine venner har samme interesser som mig så der er stor chance for at jeg også ville synes at det var et fedt sted. Ja det gør, jeg tjekker det hvis jeg er ude og skal mødes med nogle andre så tjekker lige hvem der er checket ind hvorhenne. Det gør at jeg måske har lyst til at prøve det sted næste gang jeg skal ud og have en drink, på restaurant eller lign.hvis mine venner synes at det er gode steder sdå er der stor sandsynlighed for at jeg også synes det. Ja, det gør jeg, for det det står på deres væg, og så kommer det også op på min væg. De har ikke nogen indflydelse, udover at man lægger mærke til hvilke tendenser vennerne har Ja, det gør jeg helt sikkert. Jeg synes, det er sjovt at se hvor de er henne. Jeg kunne godt finde på at tage over til det sted, hvor mine venner er, hvis jeg altså er tæt på. Ja, det gør jeg. Jeg lægger mest mærke til, hvor mine rigtige venner checker ind. Man har jo så mange venner på, men det er jo overhovedet ikke alle, man taler med. Hmm.. Ikke rigtig nogen indflydelse, tror jeg. Altså de steder, som mine venner checker ind, kender jeg jo i forvejen, så det er ikke fordi jeg opdager nogle nye steder. Consideration of how check-ins are perceived by the Ja det gør jeg da, men ikke for at blære mig Ja det gør jeg, man vil jo gerne vise at man er sund og rask Nej ikke rigtigt Jeg checker ikke ind ret mange steder, men det er vel generelt for Ja, det gør jeg. Der er I hvert fald nogle steder, hvor jeg ikke Ja, det gør jeg. Checker mest ind, når jeg laver noget

9 network alle, at man tænker over hvordan ens netværk opfatter steder, hvor man checker ind. Folk checker fx ikke ind når de er ovre og handle i Netto, men gør det derimod hvis de sidder og spiser sushi et sted. gider at checke ind. med mine venner og så tagger jeg også dem for at vise andre, at vi laver noget sammen. Development of desired image by check-ins Det er ikke for at blære mig, altså mere på en sjov måde men ikke for at blære mig Hvis jeg fx er i festhumør så checker jeg ind på en bar fx for at vise hvor jeg er og at jeg er i feststemning Jeg vil bare gerne fortælle hvor jeg er så hvis der er venner der er i nærheden så kan de komme over og møde mig At jeg er nogle fede steder og har det sjovt Jeg synes ikke rigtig, der er noget signal jeg gerne vil sende. At jeg har det sjovt og laver mange ting Not attractive places to check in Jeg ville ikke checke ind på restauranter fordi at jeg føler det er ligesom at blære sig, jeg ville heller ikke checke ind på klinikken for kønssygdomme fordi at det er for privat. Jeg ville heller ikke checke ind i en tøjbutik fordi at jeg er der for kort tid, men jeg ville checke ind steder hvor jeg er længere tid, fx lufthavn og stadion. Ja, tager jeg fx på McDonalds så vil jeg ikke tjekke ind Det er helt klart steder som jeg synes er for private og som jeg ikke vil dele med andre Ja, hvis det er sådan nogle ligegyldige steder, som hvis jeg fx er nede og handle og bare er hjemme. Ja, måske supermarkeder og sådan noget. Ja, jeg gider ikke checke ind, når jeg er bare hjemme sammen med mine forældre. Importance of offering discounts by Afhængig af rabattens størrelse Det betyder rigtig meget, så ville mine Så ville jeg helt klart tjekke rigtig meget Så vil man måske have større lyst til at Det ville da være sejt. Det kommer an på, hvem det er, men det

10 Importance of offering discounts by check-ins Afhængig af rabattens størrelse vil det betyde en del. Minimum 10% vil jeg sige. Det betyder rigtig meget, så ville mine præferencer ligge nogle andre steder alt efter hvor der var gode tilbud Så ville jeg helt klart tjekke rigtig meget ind Så vil man måske have større lyst til at checke ind hvis rabatten er tilstrækkelig. Det ville da være sejt. Det kommer an på, hvem det er, men det lyder godt. Increase purchase at a specific place? Ja det ville jeg nok. Det kommer selvfølgelig an på hvor meget rabat de giver og hvor langt jeg er fra stedet. Ja, det ville jeg helt sikkert Ja helt sikkert, det ville jeg da gøre, det kunne da være rigtig fedt at kunne få rabatter når jeg tjekker ind Ja hvis rabatten er god. Ja, det ville jeg da klart gøre, altså det kommer selvfølgelig an på, hvad det er. Ja, hvis det er en god butik, som har rabatter, vil jeg klart gøre det. Knowledge of Deals Commercial interest in Deals Nej Nej Nej Nej Næ Nej Ja Ja Ja Det kommer helt an på produktet og rabatten. Jeg vil ikke købe noget, jeg i forvejen ikke bryder mig om bare fordi der er en god rabat. Ja Ja, det vil jeg helt sikkert.. Alle sammen. Jeg vil rigtig gerne spare penge, og det er ret nemt, når man bare skal checke ind. Most attractive deal Individual deal. Friend deal ville jeg nok ikke benytte mig, det tager alt for lang tid at samle dem og jeg ville ikke bruge tiden på det. Loyalty og charity ville jeg også bruge. Individual deal ville jeg benytte mest og så loyalty deal tror jeg også jeg ville bruge, fordi ofte har du nogle faste steder du i forvejen går og hvis du kunne få rabat fx på 10énde gang så ville jeg synes det var rigtig fedt. Det kommer an på hvad det er jeg tjekker ind ved. Jeg ville nok bruge individual deal mest, men ville også bruge de andre. Individual deals større deals. Dvs. ikke en deal hvor jeg kan få en kiks til kaffen eller lign. men derimod hvis man fik 20% rabat på et par bukser eller lign. Den der individual deal, tror jeg og måske den med vennerne. Nok Friend Dealen og Individual Så kan mine venner og jeg tage derover sammen og få rabat. Det er ret smart, synes jeg. Recommendations of Deals Sagtens Det kunne jeg helt sikkert Ja bestemt, hvis det var en god deal ville jeg da dele den med mine venner på Ja de venner der måske går op i sådan nogle ting. Ja, hvis jeg synes, at de var gode. Ja, specielt til mine veninder, hvis der fx er et godt tilbud i en god tøjbutik.

11 Choose between Best Deal or Deal from membership Den med det bedste tilbud Jeg ville benytte mig at det sted jeg bedst kunne lide, men ville være åben over for andre steder Jamen altså både og fordi de mærker som jeg er fan af på dem er jeg jo fan af fordi at det er dem jeg bedst kan lide af mærker og derfor vil jeg jo også helst købe disse mærker, så jeg ville nok tjekke om et af de mærker som jeg bedst kan lide havde nogle gode deals og var der så nogle andre der havde et bedre tilbud jamen så kunne jeg da godt finde på at tjekke ind og købe hos dem. Men det kommer virkelig meget an på hvad det er, hvis det er tøjmærker er der jo mærker som jeg ikke ville gå i, men handler det om kaffe, sushi, is eller lign jamen så ville jeg nok tage det sted med det bedste tilbud. Helt klart bedste tilbud Altså jeg vil helst købe det mærke, som jeg bedst kan lide, men er der et bedre tilbud et andet sted, som sælger det samme, vil jeg vælge det. Hmm.. Den er svær. Jeg vil nok vælge mærket, for jeg er jo fan af mærket på, fordi jeg godt kan lide det i forvejen. Loyal towards membership Nej Nej det ville jeg nok ikke Nej, altså hvis det brand jeg bedst kunne lide ikke havde et tilbud der var ligeså godt som konkurrentens så ville jeg ikke, men ville starte med at se hos de mærker jeg bedst Nej Hvis jeg sparer mere et andet sted, ville jeg nok vælge det.

12 Loyal towards membership Nej Nej det ville jeg nok ikke Nej, altså hvis det brand jeg bedst kunne lide ikke havde et tilbud der var ligeså godt som konkurrentens så ville jeg ikke, men ville starte med at se hos de mærker jeg bedst kan lide. Nej Hvis jeg sparer mere et andet sted, ville jeg nok vælge det. Against showing the network the coupon utilization Against posting coupon utilization on Denmark becoming a coupon culture Nej,..men det kommer an på hvilke tilbud.. Det skal være valgfrit ja, om man vil checke ind. Jeg bliver personligt træt af folk, der konstant opdaterer hvad de laver, så de ryger på min blocklist.. For ikke at lave samme trick, vil jeg selv styre om der skal postes på min væg.. Hvis tilbuddene er relevante og gode er det helt fint.. jeg ville nok ikke klippe ting ud, men man bestemmer jo selv, hvad man vælger at benytte sig af.. Jeg går generelt ind for, at man som forbruger må være klog nok til selv at vælge og kuponsystemet giver en masse muligheder for samarbejder på tværs af industrier, Nej slet ikke Nej det har jeg ikke Nej, det har jeg ikke noget imod. Næ det har jeg ikke Jeg synes at det er okay. Det kommer "forbrugeren" til gode. Det synes jeg er helt fint. Jeg går ind for fri konkurrence, og hvis selskaberne kan konkurrere med kuponer er det helt fint med mig ja - det har jeg ikke lyst til vil kun benytte kuponer til de store ting, såsom sushi og oplevelser... det andet syntes jeg er for småligt, men jeg synes da at det er godt at man kan få tilbud Nej, det er fint med mig, jeg går jo rabat. Det er fint med mig jo mere rabat j bedre! Nej overhovedet ikke Næ det tror jeg ikke, men jeg vil nok synes er det er bedst hvis jeg selv kan bestemme om det skal stå der Jeg gider ikke at sidde og klippe ting ud men jeg synes da at det er godt hvis man kan få nogle tilbud Nej Nej det har jeg ikke Jeg er imod alt, der er med til at intensivere forbrugerkulturen, men samtidig er det smart at kunne få ting lidt billigere med kuponer.

13

Fordi jeg godt vil have, at folk skal vide, hvad jeg godt kan lide. Det er min måde at lade folk vide noget om mig.

Fordi jeg godt vil have, at folk skal vide, hvad jeg godt kan lide. Det er min måde at lade folk vide noget om mig. Interviews Henriette Frederik Birkedal Clara Christiansen Christina Holm Anja Svendsen Tim Andreasen Jacobsen Age 28 24 23 19 29 28 Residence / city Hillerød København København København Hørsholm København

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

BM: jeg sætter lige mikrofonen til her (skratter). Super, øhm, jamen øh først skal jeg lige have dit navn og alder?

BM: jeg sætter lige mikrofonen til her (skratter). Super, øhm, jamen øh først skal jeg lige have dit navn og alder? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskribering af interview, Christina BM: jeg sætter lige mikrofonen til her (skratter). Super, øhm, jamen øh først

Læs mere

Kasper: Jeg hedder Kasper Thomsen, og jeg er 25 år gammel, og jeg læser HD 1. del på 4. semester

Kasper: Jeg hedder Kasper Thomsen, og jeg er 25 år gammel, og jeg læser HD 1. del på 4. semester 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Transskribering af interview, Kasper BM: okay, jeg skal først lige bede om dit navn, og din alder, og hvad du læser?

Læs mere

Appendix 24. User interviews

Appendix 24. User interviews Appendix 24 User interviews User interview: Anja Svendsen Date: 23 June 2011 Duration: 35:13 minutes I: Interviewer A: Anja Svendsen Age: 29 City/residence: Hørsholm Occupation: Student and waitress at

Læs mere

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Naturlig enhed Vi hører altid radio og så tjekker jeg også min mobil, men vi ses ikke tv om morgenen. Men så sidder jeg også

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Interview af Niclas R. Larsen Længde: 32 minutter

Interview af Niclas R. Larsen Længde: 32 minutter M: Så begynder vi så småt, det er egentligt bare nogle spørgsmål hvor du skal tage en stillingtagen, måske en kort refleksion vil nogle af dem kræve selvfølgelig og det gør ikke noget du tænker lidt ud

Læs mere

Interview med Thomas B

Interview med Thomas B Interview med Thomas B 5 10 15 20 25 30 Thomas B: Det er Thomas. Cecilia: Hej, det er Cecilia. Thomas B: Hej. Cecilia: Tak fordi du lige havde tid til at snakke med mig. Thomas B: Haha, det var da så lidt.

Læs mere

Bilag 6: Transskribering af interview med deltager nr. 1

Bilag 6: Transskribering af interview med deltager nr. 1 Bilag 6: Transskribering af interview med deltager nr. 1 Indledning INT: Okay, det er denne her brochure, det handler om. D: Mmm. INT: Og hvad tror du, den handler om? D: Den her brochure? Den handler

Læs mere

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Bruger Facebook rigtig meget Kigger lidt på Instagram Elsker at bruge

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

Bilag 5, Interview med Lisa

Bilag 5, Interview med Lisa Bilag 5, Interview med Lisa 20 år Bosiddende i Vangede Ansat som kasseassistent i Superbest Interviewer: Hvor ofte handler du i H&M? Respondent: Ofte. Det er i hvert fald mest der, jeg handler. 3 gange

Læs mere

Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår.

Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. Bilag H - Søren 00.06 Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. 00.11 Søren: En ganske almindelig hverdag? 0014

Læs mere

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university.

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. Interviewer: I Respondent: MJ

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser'

Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser' Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser' Uoverensstemmelser kan dreje sig om sagen og værdierne og / eller om personen. Det er vigtigt at være bevidst om forskellen! Uenighed om sagen Vi mennesker

Læs mere

I: Man er altså mere bevist om, hvor spillet vil have én hen og de mål der er i spillet?

I: Man er altså mere bevist om, hvor spillet vil have én hen og de mål der er i spillet? Spilundersøgelse 1.2: Interview med Brian og Liv efter spiltest d.13/4-2010 B: Der var det du snakkede om med byrummet. Det er en ny måde at prøve at bruge byrummet på, men man er ikke så opmærksom på,

Læs mere

Hvor ofte går du på McDonald's? Oplever du, at McDonald's kommunikerer om ansvarlighed?

Hvor ofte går du på McDonald's? Oplever du, at McDonald's kommunikerer om ansvarlighed? Hvor ofte går du på McDonald's? Oplever du, at McDonald's kommunikerer om ansvarlighed? Hvor vil du foretrække at høre om McDonald's ansvarlighed?vælg gerne flere steder Hvor vil du foretrække at høre

Læs mere

ST: 28 years old, in a relationship, lives in Aarhus, last semester student at university

ST: 28 years old, in a relationship, lives in Aarhus, last semester student at university 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ST: 28 years old, in a relationship, lives in Aarhus, last semester student at university I: Interviewer ST: Respondent

Læs mere

Bilag 8, Interview med Amalie

Bilag 8, Interview med Amalie 1 Bilag 8, Interview med Amalie 21 år Bosiddende i Hvidovre Studerende: HA i IT på CBS Interviewer: Hvor ofte handler du i H&M? Respondent: Jeg skal faktisk derind i dag. Rimelig ofte synes jeg. Det er

Læs mere

Bilag 4 Pædagog interview Interviewspørgsmål 5.1 Interviewsvar 5.1 Interviewspørgsmål 5.2 Interviewsvar 5.2 Interviewspørgsmål 5.3 Interviewsvar 5.

Bilag 4 Pædagog interview Interviewspørgsmål 5.1 Interviewsvar 5.1 Interviewspørgsmål 5.2 Interviewsvar 5.2 Interviewspørgsmål 5.3 Interviewsvar 5. Bilag 4 Pædagog interview Interviewspørgsmål 5.1: Hvad er arbejdsetik for dig? Interviewsvar 5.1: Jamen altså.. Etik så tænker jeg jo gerne i forhold til, ikke i forhold til personlig pleje, men i forhold

Læs mere

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole.

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010 Knuser dit hjerte SC 1. SKOLEGANG DAG Signe og Michelle er på vej til time. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. MICHELLE Ej,

Læs mere

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN Samtaleguiden 36 Samtaleguiden er lavet primært til unge, der ryger hash. Som vejleder, mentor m.fl. kan du bruge Samtaleguiden som et fælles udgangspunkt i samtalen med den unge. Du kan dog også blot

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Nå hvar det så det? Skrevet af MoparMalthe - 2006/09/24 09:32 Nå hvar det så det vi har gået og ventet på så længe, og fået tudet ørerne fulde med at det skulle nok blive åhhh så fantastisk. Helt ærligt

Læs mere

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 Tilstede: Faglærer og Kristine Lodberg Madsen Kristine: Hvad er din baggrund, uddannelse og hvad

Læs mere

Snørre: Mine knæ er lavet af gele, det har jeg godt fortalt dig, ikke? Snørre: De svupper for hvert trin. Svabersvejsersvup... svup... svup... svup...

Snørre: Mine knæ er lavet af gele, det har jeg godt fortalt dig, ikke? Snørre: De svupper for hvert trin. Svabersvejsersvup... svup... svup... svup... Vindeltrappen Snørre: Mine knæ er lavet af gele, det har jeg godt fortalt dig, ikke? Jo. Snørre: De svupper for hvert trin. Svabersvejsersvup... svup... svup... svup... Så længe de svupper, knækker de

Læs mere

Bilag 12 - Transskribering, Kvinde 24 år

Bilag 12 - Transskribering, Kvinde 24 år Bilag 12 - Transskribering, Kvinde 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger kun YouTube til at se videoer

Læs mere

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire.

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire. Samtalevandring d. 2. maj 2012. Nicholas, 25. Biologistuderende. Bor på Ørholmgade. Interviewer: Nå, og det var Nicholas, du hedder? Nicholas: Ja, korrekt. Interviewer: Og hvor gammel er du? Nicholas:

Læs mere

Aggression eller Misforståelser?

Aggression eller Misforståelser? Aggression eller Misforståelser? Min hund er pludselig blevet aggressiv! Min hund knurrede ad mig, og bed ud efter mig! Min hund gik til angreb på et barn! Dette er bare noget af det jeg syntes at kunne

Læs mere

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara.

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara. Bilag 1. Transskription af interview. Interview gennemført d. 5. maj 2014, via Skype. Beskrivelse af interview med Clara Interviewet med Clara blev udført den 5. maj 2014, som et Skype-interview. Vi blev

Læs mere

Din rolle som forælder

Din rolle som forælder For mig er dét at kombinere rollen som mentalcoach og forældrerollen rigtigt svært, netop på grund af de mange følelser som vi vækker, når vi opererer i det mentale univers. Samtidig føler jeg egentlig

Læs mere

navigation introduktion 1 Vejskilte og stifindere om navigationsdesign

navigation introduktion 1 Vejskilte og stifindere om navigationsdesign navigation introduktion 1 Vejskilte og stifindere om navigationsdesign navigation introduktion 2 definition Navigation betyder at beregne en kurs - at have et mål og finde ud af hvordan man lettest når

Læs mere

Studiestartsapp og medievaner på Science

Studiestartsapp og medievaner på Science Studiestartsapp og medievaner på Science Marts 2014 Ane Sloth Nørgaard Baggrund I foråret og sommeren 2013 fik Vejledning og studieinformation (VEST) udviklet en studiestarts app til de nye studerende.

Læs mere

OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel

OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel Læs annoncer Kærester - Venner - Sex - og meget mere... Mærke 00 Den optimistiske fyr OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel Jeg er en optimistisk hiv-smittet

Læs mere

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 LO: Det er egentlig bare en udbygning af de spørgsmål, der var på spørgeskemaet. Det er bare

Læs mere

1. Interview. Din holdning til cykelhjelme BILAG 6. TRANSSKRIBERET INTERVIEWS. Interviewperson: Anna Kirkfelt Alder:13 år Klasse 7.

1. Interview. Din holdning til cykelhjelme BILAG 6. TRANSSKRIBERET INTERVIEWS. Interviewperson: Anna Kirkfelt Alder:13 år Klasse 7. BILAG 6. TRANSSKRIBERET INTERVIEWS 1. Interview Interviewperson: Anna Kirkfelt Alder:13 år Klasse 7. Din holdning til cykelhjelme PD Okay Anne så går vi i gang. A Ja PD Når jeg siger Cykelhjelm hvad er

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

MALTE: Er det ikke på tide, at du snart får dame på? FREDERIK: Øhhh.. Det har jeg da allerede... MALTE:

MALTE: Er det ikke på tide, at du snart får dame på? FREDERIK: Øhhh.. Det har jeg da allerede... MALTE: Væddemålet Romantisk komedie/drama Af Kunstlinjen - Sønderskovskolen 2016 SC 1. - MIDT I FESTEN. Der er mørkt med farvestrålende diskolys. Frederik, Malte og nogle andre drenge står med en øl i hånden,

Læs mere

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Opstart: Del 1 Sundhedsstyrelsen Og NIRAS Konsulenterne 2 Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Når du skal i gang med at tabe dig, er der mange ting, du skal tænke

Læs mere

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så?

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så? Transskribering af interview med EL Udført tirsdag den 27. November 2012 Interviewer: Hvordan fik du kendskab til Pinterest? EL: Øj, det er et godt spørgsmål! Hvordan gjorde jeg det? Det ved jeg ikke engang.

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om smartphones, apps og nyheder fra FOA

Det siger FOAs medlemmer om smartphones, apps og nyheder fra FOA FOA Kampagne og Analyse 6. september 2012 Det siger FOAs medlemmer om smartphones, apps og nyheder fra FOA FOA har i perioden 27. april - 8. maj 2012 gennemført en undersøgelse om medlemmernes brug af

Læs mere

Individ og fællesskab

Individ og fællesskab INDIVIDUALITET I DET SENMODERNE SAMFUND Individ og fællesskab - AF HENNY KVIST OG JÓRUN CHRISTOPHERSEN I forholdet mellem begreberne individ og fællesskab gælder det til alle tider om at finde en god balance,

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q

Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q 1.7 Overraskelser ved gymnasiet eller hf! Er der noget ved gymnasiet eller hf som undrer dig eller har undret dig? 20 Det har overrasket

Læs mere

Downtown News. Kreative Lova. I Kreative Lova kan du købe dine egne personlige badges! Køb en i dag!

Downtown News. Kreative Lova. I Kreative Lova kan du købe dine egne personlige badges! Køb en i dag! Downtown News Kreative Lova I Kreative Lova kan du købe dine egne personlige badges! Køb en i dag! Girly Studio = Girly Time! Girly Studio er et super sejt sminke-studie og frisørsalon i én! De sæ er dit

Læs mere

TAP'ers evaluering af fleksordning Dato 2010-09-29 10:20:03

TAP'ers evaluering af fleksordning Dato 2010-09-29 10:20:03 Navn TAP'ers evaluering af fleksordning Dato 2010-09-29 10:20:03 Hvad er din holdning til fleksordningen? Hvilke fordele kan du se ved ordningen? (Gerne flere svar) Andre fordele: Det gavner både SDU og

Læs mere

Elevevaluering på Agroskolen 1. Hovedforløb Maj 2015

Elevevaluering på Agroskolen 1. Hovedforløb Maj 2015 1 2 Indhold 1 Jeg er tilfreds med den måde, mine lærere underviser på... 3 2 Undervisningen er på et niveau, der passer fagligt til mig... 3 3 Jeg deltager aktivt i timerne og er altid forberedt... 5 4

Læs mere

Med Jesus i båden -3

Med Jesus i båden -3 Med Jesus i båden -3 Jesus udfordrer Mål: Forklar børnene, at Jesus udfordrer dem, der vil leve med ham, så de kan lære at stole på ham. På denne måde kan Jesus gøre det umulige igennem os. Tekst: Matt.

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Idéer til hjemmesiden? Skrevet af Coromilla - 2011/02/21 12:01 Hej medlemmer. Jeg har påtaget mig den opgave at lave ny hjemmeside til Moparklubben. Det er jo ment som et samlingspunkt for alle vores medlemmer,

Læs mere

Indhold i [ klammer ] er udeladt af redaktionen efter ønske fra Karin.

Indhold i [ klammer ] er udeladt af redaktionen efter ønske fra Karin. August 2006 - helt ind i hovedet på Karin Der er gået to måneder, siden Karin fik at vide, at hun er donorbarn. Det er august 2006, og hun sender denne mail til en veninde. Indhold i [ klammer ] er udeladt

Læs mere

Løbetræning for begyndere 1

Løbetræning for begyndere 1 Løbetræning for begyndere 1 Lige nu sidder du med en PDF-fil der forhåbentlig vil gavne dig og din løbetræning. Du sidder nemlig med en guide til løbetræning for begyndere. Introduktion Denne PDF-fil vil

Læs mere

http://www.analyzethis.no/v3/lpdanmark/bestilling/summary.aspx

http://www.analyzethis.no/v3/lpdanmark/bestilling/summary.aspx Side 1 af 5 Data er sidst opdateret 26.06.2008 02:02:22 Antal besvarelser: 98 af 98 for udvalg: Nordenskov Skole Elev - Kortlægningsundersøgelse LP-modellen Baggrundsoplysninger Dreng Pige Kryds af, om

Læs mere

Indsamlerevaluering 2012

Indsamlerevaluering 2012 Indsamlerevaluering 2012 Generelt matcher svarene fra 2012 svarene i både 2010 og 2011. Hvis man skal fremhæve noget er det at: - 52 % vælger at gå sammen med en anden på ruten. - Folk er glade for at

Læs mere

Bilag 6. - Interview med Mikkel 28 år, d. 28 april 2016

Bilag 6. - Interview med Mikkel 28 år, d. 28 april 2016 Bilag 6. - Interview med Mikkel 28 år, d. 28 april 16 5 Interviewperson (Mikkel): M Interviewer (Sofie): I Korte pauser: Fysiske handlinger: () Relevante fysiske træk: [] I: Hvad vægter du højt for, at

Læs mere

Bilag 10. Side 1 af 8

Bilag 10. Side 1 af 8 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Transskribering af interview m. medarbejder 6, 17.april

Læs mere

1. Spørgeskemaundersøgelse om Blå Kors Genbrug

1. Spørgeskemaundersøgelse om Blå Kors Genbrug 1. Spørgeskemaundersøgelse om Blå Kors Genbrug I Blå Kors Genbrug vil vi gøre, hvad vi kan for at give vores kunder den bedste service. Vi vil gerne være på forkant, så vi kan imødekomme nye behov hos

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

F: Fordi at man ligesom skulle få det hele til at passe ind og at instruktøren skulle sige hvad man skulle gør nu skal I gå der hen og sådan noget.

F: Fordi at man ligesom skulle få det hele til at passe ind og at instruktøren skulle sige hvad man skulle gør nu skal I gå der hen og sådan noget. Bilag 4 Visualiserings interview Fortaget af 4 omgange i Film-X, København Frederik 5. B I: Hvad er det du tegner? F: Jeg tegner hvor at vi er i gang med at optage og hvordan det ser ud med at man kan

Læs mere

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Af cand pæd psych Lisbeth Lenchler-Hübertz og familierådgiver Lene Bagger Vi har gennem mange års arbejde mødt rigtig mange skilsmissebørn,

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Bachelorprojekt Bilag 4 fil nr. 3 Tysk Karin Rostgaard Henrichsen Studienummer: 30290440

Bachelorprojekt Bilag 4 fil nr. 3 Tysk Karin Rostgaard Henrichsen Studienummer: 30290440 Klasse: 6.x og y Fag: Tysk (Observering af 2. rang) Dato: 24.10.12. Situation: Stafette mit Zahlen Temaer: Igangsætning og mundtlighed Tema Person Beskrivelse: Hvad bliver der sagt? Hvad sker der? Igangsætning

Læs mere

Man skal have mod til at være sig selv! Interview med Rasmus Møller. Forældre med handicap i DHF

Man skal have mod til at være sig selv! Interview med Rasmus Møller. Forældre med handicap i DHF Forældre med handicap i DHF Man skal have mod til at være sig selv! Interview med Rasmus Møller Rasmus Møller er lærerstuderende, benamputeret og far til August på 3 år. Og Rasmus og hans kone venter en

Læs mere

TIL GENNEMSYN. Indhold

TIL GENNEMSYN. Indhold Denne side må ikke kopieres Glæde & Børn v/louise Tidmand Side 3 Indhold Velkommen til Min Styrkebog... s. 4 Øvelse 1-6: De 24 styrker... s. 6 Øvelse 1: De Blå Styrker... s. 6 Øvelse 2: De Grønne Styrker...s.

Læs mere

Asger kan høre Fars travle skridt i lejligheden, imens han spiller sit yndlingsspil på computeren. I spillet skal Asger styre en dreng, der skal nå

Asger kan høre Fars travle skridt i lejligheden, imens han spiller sit yndlingsspil på computeren. I spillet skal Asger styre en dreng, der skal nå »Kom nu, Asger! Det går ikke, at jeg kommer for sent på arbejde igen.«far er stresset og styrter rundt i hele lejligheden efter et eller andet meget vigtigt, som han sikkert ikke engang selv ved, hvad

Læs mere

På de følgende sider kan du læse om nogle af de overvejelser du bør gøre dig, hvis du påtænker at skifte din bolig ud.

På de følgende sider kan du læse om nogle af de overvejelser du bør gøre dig, hvis du påtænker at skifte din bolig ud. Wennemoes Bolig På de følgende sider kan du læse om nogle af de overvejelser du bør gøre dig, hvis du påtænker at skifte din bolig ud. Ingen bolig passer til vores liv, hele livet. Vi bor alene, vi flytter

Læs mere

Hvem behøver en Fan side?

Hvem behøver en Fan side? Facebook Fan sider er en fantastisk måde at promovere en virksomhed på, og en vigtig del af enhver social media marketing plan. Oprettelse af en grundlæggende side er ikke så kompliceret, men at skabe

Læs mere

Køge Kommune Filter: Filtrer på spørgsmål: 9. Hvilket dagtilbud går dit barn i? [ answer:troldehøjen ]

Køge Kommune Filter: Filtrer på spørgsmål: 9. Hvilket dagtilbud går dit barn i? [ answer:troldehøjen ] Køge Kommune Filter: Filtrer på spørgsmål: 9. Hvilket dagtilbud går dit barn i? [ answer:troldehøjen ] Udførelsestidspunkt: 15-03-2012 17:15:22 Antal besvarelser: 34 2 3 4 5 6 7 8 13 12. Hjælp os med at

Læs mere

7.2 Flugten. Check-in. Introduktion til denne aften. Formålet med aftenen. 10 minutter. Materialer. Formål

7.2 Flugten. Check-in. Introduktion til denne aften. Formålet med aftenen. 10 minutter. Materialer. Formål 72 Flugten - Lovsangsaften / TEEN EQUIP / Side 1 af 7 72 Flugten Introduktion til denne aften Denne aften er en spændende, men også meget indholdsfyldt aften Den handler om, at man ligesom Jonas ikke altid

Læs mere

Bilag 15. Gitte: Transskriberet og kodet interview - ekstra

Bilag 15. Gitte: Transskriberet og kodet interview - ekstra Bilag 15 Gitte: Transskriberet og kodet interview - ekstra (Interviewer) (Informant) 0.05: Det var bare lige noget opfølgende omkring noget du har sagt osv. Du sagde sidst Lige fra startener medarbejderne

Læs mere

Bilag 11: Transskribering af fokusgruppeinterview med 8 elever fra 8. klasse på Skødstrup Skole

Bilag 11: Transskribering af fokusgruppeinterview med 8 elever fra 8. klasse på Skødstrup Skole Bilag 11: Transskribering af fokusgruppeinterview med 8 elever fra 8. klasse på Skødstrup Skole Informanterne er benævnt med deres egne fornavne. Da der medvirkede to, som begge hed Caroline, er de benævnt

Læs mere

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG EN E-BOG FRA MIG TIL DIG 8 GYLDNE GENVEJE TIL MERE ALENETID UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED. Apropos børn, så har vi sammen smukke Aia på 6 år, charmerende Villads på 3 år og bedårende Vega på 1 år. 3 verdensstjerner

Læs mere

De 5 klassiske fotofejl. Fejl 1 Du er for langt væk. Fejl 2 Du er for doven. Fejl 3 Du tager altid dit foto horisontalt

De 5 klassiske fotofejl. Fejl 1 Du er for langt væk. Fejl 2 Du er for doven. Fejl 3 Du tager altid dit foto horisontalt Indholdsfortegnelse De 5 klassiske fotofejl Fejl 1 Du er for langt væk Fejl 2 Du er for doven Fejl 3 Du tager altid dit foto horisontalt Fejl 4 Du tjekker ikke hele motivet Fejl 5 Du bruger din flash forkert

Læs mere

Transskription af interview med Sofie den 12. november 2013

Transskription af interview med Sofie den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Bilag I Transskription af interview med Sofie den 12. november 2013 Kursiv: Indikerer, der er lagt ekstra

Læs mere

Bilag 5: Transskriptioner

Bilag 5: Transskriptioner Bilag 5: Transskriptioner Læsevejledning til transskriptioner (): Et tomt par parenteser er et stykke som transskriptøren ikke kan høre tilstrækkeligt af. ((...)): Ord i dobbeltparentes skal nærmere forstås

Læs mere

VÆRD AT VIDE FORBYGGENDE SELVMONITORERING

VÆRD AT VIDE FORBYGGENDE SELVMONITORERING VÆRD AT VIDE FORBYGGENDE SELVMONITORERING Faglige input produceret af og for partnerne i Lev Vel, delprojekt Forebyggende Ældre, sundhed og Forfatter: Af Julie Bønnelycke, videnskabelig assistent, Center

Læs mere

Interview med frivillig fra URK.

Interview med frivillig fra URK. Interview med frivillig fra URK. Demografi: I: Dit køn er? R: Hvad siger du? I: Dit køn? R: Mand. I: Ja, og hvor gammel er du? R: 28 år. I: Hvad er din beskæftigelse? R: Teknisk kørselsassistent disponens

Læs mere

Prædiken til 4. Søndag efter påske konfirmation

Prædiken til 4. Søndag efter påske konfirmation Prædiken til 4. Søndag efter påske konfirmation Salmer: Indgangssalme: DDS 749: I østen stiger solen op Salme før prædikenen: DDS 70: Du kom til vor runde jord Salme efter prædikenen: DDS 478: Vi kommer

Læs mere

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Bilag J Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 Kursiv:

Læs mere

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på 1. Søde Sally Bølle-Bob og Lasse kommer gående i byen. De ser Smukke Sally på den anden side af gaden.»hende gider vi ikke snakke med,«siger Lasse.»Nej.«Bølle-Bob kigger den anden vej.»hun gider heller

Læs mere

Telefoninterview med Carsten Munk. Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013

Telefoninterview med Carsten Munk. Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013 Bilag 3 Bilag 3.1 Telefoninterview Telefoninterview med Carsten Munk Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013 5 C= Carsten Munk, A= Anne Pedersen, J= Josephine

Læs mere

Bilag 3: Andet fokusgruppeinterview onsdag d. 11. november 2015 kl.18.30 (varighed: 52:55)

Bilag 3: Andet fokusgruppeinterview onsdag d. 11. november 2015 kl.18.30 (varighed: 52:55) 1 Interviewer: velkommen til mit fokusgruppeinterview. Øhm jamen jeg har jo forklaret jer om hvad det 2 skal handle om før jeg begyndte at optage så har I nogle spørgsmål til hvad det skal 3 handle om?

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi 10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi -følg guiden trin for trin og kom i mål 1. Find ud af, hvor du befinder dig At kende sit udgangspunkt er en vigtig forudsætning for at igangsætte en succesfuld

Læs mere

Moderator kursus. En grooming chat

Moderator kursus. En grooming chat Moderator kursus En grooming chat Nuller17: Jeg sys bare Justin er viiildt lækker. Hans nye nummer sparker røv! Dansk musik stinker. Sultan: Klam fyr men fedt nummer ;-) men intet slår Barry White! Sweetleg:

Læs mere

Hvordan håndterer du dine følelser... i forbindelse med Type 1-diabetes

Hvordan håndterer du dine følelser... i forbindelse med Type 1-diabetes Hvordan håndterer du dine følelser... i forbindelse med Type 1-diabetes Når du får det at vide Når man får konstateret diabetes bliver man chokeret, ked af det, trist, vred, bekymret eller en hel masse

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

Sociale netværkstjenester for unge

Sociale netværkstjenester for unge - Om unges brug af sociale netværkstjenester på internettet Oplæg ved temadag om Sociale teknologier i fremtidens bibliotek 2.0, Danmarks Biblioteksskole, den 27. september 2007 Malene Charlotte Larsen

Læs mere

MARTE MEO - VED EGEN KRAFT -

MARTE MEO - VED EGEN KRAFT - MARTE MEO - VED EGEN KRAFT - Kære forældre / dagplejer I er blevet tilbudt et Marte Meo forløb, denne lille folder vil informere jer om, hvad det går ud på. Lidt historie Marte Meo er en næsten 25 år

Læs mere

Validerede instrumenter til 15M

Validerede instrumenter til 15M Validerede instrumenter til 15M Instrument A: Mental Health Recovery Measure (MHRM ) Målet med dette spørgeskema er at finde ud af, hvordan du ser din egen nuværende recovery-proces. Recovery handler om

Læs mere

Hockey et fællesskab med regler i SSF1896

Hockey et fællesskab med regler i SSF1896 Hockey et fællesskab med regler i SSF1896 Et hæfte om retningslinjer når du er aktiv spiller i SSF1896 1 Hockey et fællesskab med regler Du har valgt at spille ishockey i SSF1896 Enten starter du nu som

Læs mere

Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf.

Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf. Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf. Udkommer den 31.8.2014 i forbindelse med Teater i Træstubben, Teaterdage på Vesterbro og i Charlottenlund 1 Et kammerspil og tre

Læs mere

4.2 Du må også være discipel

4.2 Du må også være discipel 42 Du må også være discipel - Lovsangsaften / TEEN EQUIP / Side 1 af 5 42 Du må også være discipel Introduktion til denne lovsangsaften Denne aften skal handle om, at Guds plan stadig involverer os Disciple

Læs mere

Som udgangspunkt var denne foretaget med henblik på, at man vil lave en afstemning om hvorvidt man ville anke retssagen i mod os i have 56.

Som udgangspunkt var denne foretaget med henblik på, at man vil lave en afstemning om hvorvidt man ville anke retssagen i mod os i have 56. Min forundring Når jeg læser skrivelse fra Strandparkens advokat ser jeg han blandt har skrevet: Under henvisning til Rettens fristudsættelse skal jeg oplyse at bestyrelsen hos min klient delvist er fratrådt(min

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Fast & Furious 3-5 Maj 2013 Skrevet af Præsten - 2013/02/14 15:38 Hej allesammen Så er det lykkedes mig at få booked en plads på messen i år. Hvis der er nogen der gerne vil hjælpe med at bygge en Mopar

Læs mere