HOUSE ARKITEKTER. Nørre Voldgade 27, 3tv København K. Selvstændig arkitekt i samarbejde med en kollega i arkitektfirmaet House

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HOUSE ARKITEKTER. Nørre Voldgade 27, 3tv. 1358 København K. Selvstændig arkitekt i samarbejde med en kollega i arkitektfirmaet House"

Transkript

1 CURRICULUM VITAE Navn: Adresse: Nationalitet: Søren Olsen Nørre Voldgade 27, 3tv København K Dansk Fødselsår: 1955 Nuværende stilling: Specialisering i firmaet: Særlige opgaver: Selvstændig arkitekt i samarbejde med en kollega i arkitektfirmaet House Bygherrekontakt og skitsering Illustrering af projekter Hovedprojektering og udbud Projektering med alternative miljørigtig byggematerialer Byggeledelse og økonomistyring Fagtilsyn Udstykningsplaner og lokalplaner Bofællesskaber Private villaer Ældreboliger og plejecentre Renovering af etageejendomme under byfornyelsesloven Ombygning af fredede ejendomme Tilbygninger Uddannelse: Arkitekt m.a.a Erfaring Siden år 2000 Udvalgte arbejder: Selvstændig under navnet: House Arkitekter Arbejder under udførelse: Bofællesskabet Svalin, 20 familieboliger og et fælleshus i Trekroner Roskilde. Husene skal opføres som lavenergiboliger efter Husene bliver aktivhuse, der producerer energi både til opvarmning og forbrug. Der er arbejdet med at opnå forskellige grader af fællesskab i det fælles gårdrum. De store solcelleanlæg på hvert hus skal integreres som et positivt tilskud ikke bare til husenes energi, men også til det arkitektoniske udtryk. Der er udført forprojekt, og der er forventet byggestart primo juni Makvärket kultur- og miljøkollektiv på Knabstrup Teglværk. Projektet består af en forening af meget aktive unge mennesker, der har lejet sig ind på et gammelt teglværk Foreningen har bl.a. til formål at lave artist- og teaterforestillinger samt byggefestivaler med økologiske byggematerialer og genbrug.. Foreningen har fået støtte fra LAG-midler og senest 1 million fra Byggeriets Ildsjæle Realdania. House rådgiver Markvärket om ansøgninger og med at lave en samlet helheldsplan for hele teglværket og konkret om etablering af en multisal i de eksisterende bygninger. Sustainable Construction-Ghana Limited.

2 House er med i fonden FØB om et projekt med lerstenshuse i Ghana. Ghana har meget stor mangel på boliger ikke mindst i landsbyerne. Projektet går ud på at bygge huse af pressede ubrændte lersten til en pris og med en finansieringsmetode, så almindelige landarbejdere kan købe husene. Der er indtil nu opført flere prøvehuse. Udførte arbejder: Sommerhus på 180 m2 i Liseleje. Luksusejendom i kvalitet som helårshus, energimærket A1. Huset ligger højt direkte ud til havet. Der er arbejdet med havudsigt fra alle rum i huset. Der er et stort integreret solcelleanlæg, vertikal jordvarmeslanger med varmepumpe. Huset er opført med miljøvenlige byggematerialer. To familie bolig på 250m2 i Sorø. Huset er opført af som en massiv konstruktion af pudsede tyske poroton teglblokke. Skelbæklund Bebyggelsesplan for kvalitetsbyggeri bestående af 115 villaer på 18 ha. stor naturgrund i Dianalund kaldet Skelbæklund. Hovedideen er at skabe boliger, hvor man bor i tæt kontakt med naturen. De enkelte boliger er af høj kvalitet, og der er en ensartet anvendelse af materialer og bygningsformer. Der er tegnet fire grundtyper: En villa i et plan, en villa i to etager og fritliggende landskabsvillaer og rækkehuse. Boligerne tilpasses de enkelte bygherrer, så i princippet består bebyggelsen i sin fulde udbyggede form af 115 individuelt tegnede boliger med et fælles arkitektonisk udtryk. Jeg har udarbejdet lokalplan og projekteret tre fritliggende boligtyper samt rækkehuse til området. Skelbæklund er i dag byggemodnet og ca. 15% af boligerne er bygget. Apotekergården Beliggende på en lang, smal grund, imellem en af Ringsteds bygader med byens apotek og en villavej med statelige villaer, har jeg projekteret og opført 17 ejerlejligheder. 8 lejligheder i et nyt forhus/sidehus og 9 lejligheder i det gamle pakhus. Mit mål var at fastholde byvillaen imod vejen og karakteren af baggård og privathed i den indre gård. Lejlighedsplanerne er inspireret af "amerikanske lofts", med åbne planer og gennemlyste opholdsrum. Alle boliger har privat terrasse eller altan. Projektet modtog et diplom fra Ringsted Kommune. Vejebod Afvejningskontor for Fakse Losseplads samt administration og personalefaciliteter i alt 150m2. Opgaven var at give affaldspladsen en æstetisk og miljømæssig profil. Bygningen er udformet som zinkbeklædt maskindel, hævet over terræn på et podie af græsbeklædte skråninger, der referer til de grønne jordvolde, der afskærmer lodsepladsen mod omverdenen. Gulvet er hævet så medarbejderne er i øjenhøjde med chaufførerne. Bygningen fremstår robust som et teknisk anlæg men samtidig forfinet med indbygget solfangere og zinkbeklædning.

3 Lofter er isoleret med hør, væggene med perlitte og under gulvet er der et varmelager til overskudsvarmen fra solfangerne. Indvendige skillevægge er opført af ubrændte, pressede lersten. Bygherre: Fasan. Prinsessegade 39 Renovering af bevaringsværdig ejendom i Fredericia med byfornyelsesmidler. En byejendom på 2½ etage og kun to lejligheder blev ombygget til at rumme i alt 9 lejligheder på ca. 80m2 ved at inddrage tagetagen. Renoveringen blev hædrende omtalt og belønnet med et diplom af Fredericia Kommune. Zøllnerhus Princip for renovering af køkkener og badeværelser i den fredede ejendom Zøllnerhus, en jernbeton bygning fra 30erne. Arbejdet blev udført i tæt samarbejde med Kulturarvstyrelsen. Christiania Ide katalog over udbygnings- og ombygningsmuligheder på Christiania på Christianitternes egne præmisser. Kataloget forsøgte at vise, hvordan man kunne opfylde regeringens krav om ca m2 flere boliger og erhverv på Christiania. Arbejdet blev udført for Realdania og blev positivt modtaget af Christianitterne. Rødengvej 17 Sorø: Nyt dobbelthus for to familier på i alt 250 m2. Huset er opført i porotonblokke, og pudset udvendigt og indvendigt. Huset er opført i landzonen og en moderne fortolkning af et traditionelt landhus. Bygningen er under opførelse. Fredensborgskolen Registrering og prissatprojektforslag for Fredensborgskolen på Slotsholmen 61, Fredensborg udført for Solværvsfonden Ansat hos Thure Nielsen & Rubow a/s. Stilling i firmaet: Specialisering I firmaet: Sagsarkitekt Projekteringsledelse og koordinering Tids- og økonomiplanlægning Bygherrekontakt og skitsering Byggeledelse og økonomistyring Fagtilsyn Udvalgte arbejdsopgaver: Køgevej beskyttede boliger for udviklingshæmmede unge på Køgevej i Ringsted. Skitseprojektet blev udført i tæt kontakt med kommunens styregruppe. Jeg stod for skitseringen og myndighedsprojektet, og jeg var projektleder på hovedprojekteringen. Ole Hansensvej Bolig og plejecenter for demente på Ole Hansens vej i Ringsted. Opgaven blev udført sideløbende med de ovennævnte beskyttede boliger i Ringsted.

4 1998 Gæstedocent på G.S.O. Fachhochschule Nürenberg, afdeling for arkitektur, efterårssemesteret 1998 i forbindelse med en workshop om boligbyggeri. Dragør Ny villa i Dragør, 180m2. Skitseprojekt, hovedprojekt og tilsyn Gedser Færgehavn. Ny drive-in bygning. Sagsarkitekt og fagtilsyn. Bygherre: Scanlines. Hundige Trafikterninal Ny busterminal og ny perron. Projekteringsledelse og fagtilsyn. Bygherre Greve Kommune, Banestyrelsen og HT. Rødby Færgehavn Nye fodgængerbroer og tårne fra stationen til færgerne samt ny drivein bygning og lastledertårn. Projekteringsledelse og fagtilsyn. Bygherre Scanlines Solbakken i Ringsted Ældrecenter med 36 ældreboliger. Konkurrenceprojekt, detailprojektering og fagtilsyn. Bygherre: Ringsted Kommune. Udvalgte arbejder Jens Madsens Tegnestue 1995 Cul de Sac, Christianshavn. Ejendom med 10 opgange fra Udført bygningsregistrering, skitsering og projektering i forbindelse med renovering af ejendommen efter lov om byfornyelse. Bygherre: Andelsboligforeningen Cul de Sac. Fredericiagade 40 København. Byhus fra Prissatprojektforslag og hovedprojektering. Projektet omfattende lejlighedssammenlægning til lejligheder i to etager. Bygherre: Byfornyelsesselskabet København Hotel Carlton på Halmtorvet i København. Bygningsregistrering og skitseprojekt til ældreboliger som led i byfornyelsen af kareen. Bygherre: Byfornyelsesselskabet København Sankt Pedersstræde 24 København. Ejendom fra slutning af 17. hundredetallet. Skitseprojekt til restaurent og detailprojetering af renovering af facaden. Bygherre: Privat ejer Gasværksvej-karreén på Vesterbro. Projekt til indretning af boliger og erhverv i en tidligere maltfabrik, ny bygning for at udfylde et hul i karreén. Samt overordnede disponering af karreén. Bygherre: Rasmussen & Schiøtz A/S. Skitseprojet til renovering af boligbebyggelse i Moskva i forbindelse med at tegnestuen oprettede et bygfornyelsesselskab i Moskva. Penthouse-lejligheder i forbindelse med renovering af tagene i etageejendomme fra 30erne.

5 1991 Freelance Arkitekturgudie for Benns Rejser. Planlage og guidede studierejser i Skandinavien på engelsk og tysk for udenlandske arkitekter Ansat hos Trevor Dannatt & Partners, London Ansat på Nils Henning Johansens Tegnestue Roskilde Ansat i Arkitektfirmaet Lyngfeldt Larsen og Friborg 1985 Afgang fra arkitektskolen i København.

Den almene tanke fødes

Den almene tanke fødes Ballerup almennyttige Boligselskab. Lindebo 1944/45. De første almene boliger i Ballerup bliver opført af Ballerup-Måløv Boligselskab. Der opføres 18 almene parcelhuse. Arkitekt: Erling Langekilde og Martin

Læs mere

Arkitektonisk nyfortolkning i byfornyelsen. - eksempelsamling

Arkitektonisk nyfortolkning i byfornyelsen. - eksempelsamling Arkitektonisk nyfortolkning i byfornyelsen - eksempelsamling indhold indledning... to ombyggede ejendomme... på taget... facaden... påbygninger... trapper og adgangsrum... badeværelser og køkkener... byøkologien...

Læs mere

VESTHARDT ARKITEKTER. firmaprofil. intro. mål. vision. arkitektoniske. grundværdier. profil. centrum. kontekst. teamwork. dialog. proces.

VESTHARDT ARKITEKTER. firmaprofil. intro. mål. vision. arkitektoniske. grundværdier. profil. centrum. kontekst. teamwork. dialog. proces. firmaprofil intro mål vision arkitektoniske grundværdier profil centrum kontekst teamwork dialog proces inspiration tradition udvikling bæredygtighed erfaring arbejdsområder byggeteknik økonomi rådgivning

Læs mere

ærlighed gennem enkelhed

ærlighed gennem enkelhed Paustian Arkitekt ærlighed gennem enkelhed 2 Paustian Arkitekt arbejder ud fra et ønske om, at funktion, arkitektur og byggeøkonomi skal gå op i en højere enhed. Paustian Arkitekt, ærlighed gennem enkelhed

Læs mere

Boliger og hjem for særligt udsatte

Boliger og hjem for særligt udsatte Boliger og hjem for særligt udsatte Evalueringsrapport September 2004 Bascon A/S CASA Boliger og hjem for særligt udsatte September 2004 Publikationen kan læses på Socialministeriets hjemmeside: www.sm.dk

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 7-2005 - ÅRGANG 3

NYHEDSBREV NR. 7-2005 - ÅRGANG 3 november 07/05 Indhold NYHEDSBREV NR. 7-2005 - ÅRGANG 3 Kulturarvskommuner søges s. 2 Finanslov: Adgang til kulturarven s. 3 Holbæk-arkitekts hus fredes s.4 Hesselø retableret s.5 Restaurering af styrelsens

Læs mere

Er jeres ejendom klar til fremtiden? Energimodernisering af lejligheder og etageboliger i ejerforeninger, andelsboligforeninger og almene boliger

Er jeres ejendom klar til fremtiden? Energimodernisering af lejligheder og etageboliger i ejerforeninger, andelsboligforeninger og almene boliger Er jeres ejendom klar til fremtiden? Energimodernisering af lejligheder og etageboliger i ejerforeninger, andelsboligforeninger og almene boliger FORORD Det er ikke altid lige til at finde rundt i de mange

Læs mere

INSPIRATION TIL PRÆFABRIKERET BOLIGBYGGERI MED KVALITET

INSPIRATION TIL PRÆFABRIKERET BOLIGBYGGERI MED KVALITET INSPIRATION TIL PRÆFABRIKERET BOLIGBYGGERI MED KVALITET RUMSTORE MODULER FLADE- ELEMENTER CONTAINER- MODULER DIGITAL FABRIKATION 2 INDLEDNING & INDHOLD TIL INSPIRATION OG DIALOG I de senere år har man

Læs mere

Blev de billige boliger bedre? Samlet værk CINARKOVERBLIK. Af Anne Beim, Hans Kristensen, Claus Bech-Danielsen, Søren Peter Bjarløv, Bella Marckmann

Blev de billige boliger bedre? Samlet værk CINARKOVERBLIK. Af Anne Beim, Hans Kristensen, Claus Bech-Danielsen, Søren Peter Bjarløv, Bella Marckmann Blev de billige boliger bedre? Samlet værk Af Anne Beim, Hans Kristensen, Claus Bech-Danielsen, Søren Peter Bjarløv, Bella Marckmann CINARKOVERBLIK CINARKOVERBLIK Blev de billige boliger bedre? Samlet

Læs mere

Grønne tanker og politikker siden 1989. Udvalgte projekter kolding kommune, november 2013

Grønne tanker og politikker siden 1989. Udvalgte projekter kolding kommune, november 2013 Grønne tanker og politikker siden 1989 Udvalgte projekter kolding kommune, november 2013 Forord Siden 1989 har Kolding Kommune haft fokus på at udvikle grønne og bæredygtige planer og projekter. Startskuddet

Læs mere

p å lsson arkitekte2r5 pålsson arkitekter

p å lsson arkitekte2r5 pålsson arkitekter pålsson arkitekter25 pålsson arkitekter / 25 / 25 Denne bog er et forsøg på at gøre status, idet det i 2010 er 25 år siden jeg startede egen tegnestue med blot en enkelt medarbejder. Tegnestuen havde

Læs mere

Anders Høyer Toft. Leder af Toft Arkitektur aps. Toft arkitektur aps Bushøjvænget 15 DK 8270 Højbjerg

Anders Høyer Toft. Leder af Toft Arkitektur aps. Toft arkitektur aps Bushøjvænget 15 DK 8270 Højbjerg Toft arkitektur aps Bushøjvænget 15 DK 8270 Højbjerg Telefon (+45) 2530 6152 E-mail: at@toft-arkitektur.dk www.toft-arkitektur.dk CV Navn: Anders Høyer Toft Uddannelse: Arkitekt maa, Ph.d. Stilling: Leder

Læs mere

Sammenfattende rapport

Sammenfattende rapport Blev de billige boliger bedre? Sammenfattende rapport Af Anne Beim & Hans Kristensen CINARKOVERBLIK CINARKOVERBLIK Blev de billige boliger bedre? Sammenfattende rapport Forfattere: Anne Beim, professor,

Læs mere

Landsbyanalyse Sejling

Landsbyanalyse Sejling Landsbyanalyse Sejling Indledning I Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 er der udlagt store områder til byvækst ved Sejling. Byvæksten kan først ske, når den eksisterende landsby er blevet overført til byzone.

Læs mere

Danmarks bedste renovering

Danmarks bedste renovering Danmarks bedste renovering INDHOLD Forord... 5 Pejlemærker for branchen... 6 Fra 107 til seks gode eksempler... 12 Nordkraft... 16 Langkærparken... 22 Henkel... 28 Poplen... 36 Ryesgade 30 A-C... 42 Vestermølle

Læs mere

RENOVERINGSGUIDE. 1940 erne og 1950 ernes murede boligbebyggelser KVALITETER, UDFORDRINGER OG ANBEFALINGER

RENOVERINGSGUIDE. 1940 erne og 1950 ernes murede boligbebyggelser KVALITETER, UDFORDRINGER OG ANBEFALINGER 1940 erne og 1950 ernes murede boligbebyggelser RENOVERINGSGUIDE KVALITETER, UDFORDRINGER OG ANBEFALINGER 1940 erne og 1950 ernes murede boligbebyggelser 4 INDLEDNING INDLEDNING 5 Redaktion Dansk Bygningsarv

Læs mere

Plan- og Miljøudvalget

Plan- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Mødelokale B105 Annette Johansen (A), Daniel Donoso (F), John A. Bilenberg (C), Kemal Bektas (A), Kurt Scheelsbeck (C), Lars Prier

Læs mere

BANG BEENFELDT A/S. Bygningsrenovering. Rådgivende ingeniørfirma

BANG BEENFELDT A/S. Bygningsrenovering. Rådgivende ingeniørfirma BANG BEENFELDT A/S Rådgivende ingeniørfirma Bygningsrenovering En af Bang og Beenfeldt A/S spidskompetencer er renoveringssager. Vi løser typisk opgaver for andels- og ejerforeninger - alt fra de helt

Læs mere

Nye Almene boliger i Dragør v/boligselskabet Strandparken GRUND 1 GRUND 2 GRUND. August 2014 - Oplæg til drøftelser med Dragør Kommune

Nye Almene boliger i Dragør v/boligselskabet Strandparken GRUND 1 GRUND 2 GRUND. August 2014 - Oplæg til drøftelser med Dragør Kommune Afd 1 3 GRUND Afd 5 Afd 4 GRUND 2 GRUND 1 ember arkitekter - Nansensgade 50, 5.tv - 1366 København K - info@novemberarkitekter.dk - tel: 61691074 / 28769392 - www.novemberarkitekter.dk Udviklingspotentialer

Læs mere

Esbjerg Kommunes Byfond

Esbjerg Kommunes Byfond 2010 Esbjerg Kommunes Byfond Bestyrelsen Esbjerg Kommunes Byfonds bestyrelse Bestyrelsen for Esbjerg Kommunes Byfond blev ændret pr. 1. januar 2010 efter Kommunevalget for byrådsperioden 1. januar 2010

Læs mere

DROTTNINGHÔG RESSOURCER BYDEL LANDSKAB BEBYGGELSE SMÅ, MANGFOLDIGHED ALBERTSLUND SYD IDENTITET LINDÄNGEN TÆTHED PROCES ÅBNE LETTE, SPECIELLE

DROTTNINGHÔG RESSOURCER BYDEL LANDSKAB BEBYGGELSE SMÅ, MANGFOLDIGHED ALBERTSLUND SYD IDENTITET LINDÄNGEN TÆTHED PROCES ÅBNE LETTE, SPECIELLE HELSINGBORG DROTTNINGHÔG RESSOURCER BYDEL LANDSKAB ALBERTSLUND SYD IDENTITET BEBYGGELSE KØBENHAVN MALMÖ PROCES LUND LINDÄNGEN TÆTHED ÅBNE TUNGE, BRUNNSHÖG GENERELLE SMÅ, MANGFOLDIGHED LETTE, SPECIELLE

Læs mere

TÆT-LAV BOLIGBYGGERI ETAGE- BYGGERI KARRÉ- BEBYGGELSE

TÆT-LAV BOLIGBYGGERI ETAGE- BYGGERI KARRÉ- BEBYGGELSE Inspiration til Boligbebyggelser med by- og livskvalitet TÆT-LAV BOLIGBYGGERI ETAGE- BYGGERI KARRÉ- BEBYGGELSE 2 indledning & indhold til inspiration og dialog Indholdsfortegnelse I dette inspirationskatalog

Læs mere

RENOVERINGSGUIDE. 1940 erne og 1950 ernes murede boligbebyggelser KVALITETER, UDFORDRINGER OG ANBEFALINGER

RENOVERINGSGUIDE. 1940 erne og 1950 ernes murede boligbebyggelser KVALITETER, UDFORDRINGER OG ANBEFALINGER 1940 erne og 1950 ernes murede boligbebyggelser RENOVERINGSGUIDE, OG ANBEFALINGER 1940 erne og 1950 ernes murede boligbebyggelser 4 INDLEDNING INDLEDNING 5 Redaktion Dansk Bygningsarv Fagredaktører Professor

Læs mere

LÆS OM TRE TYPISKE HUSE I SØNDERBORG- OMRÅDET VIGTIGE OG EFFEKTIVE FOKUSOMRÅDER SE FORANDRINGEN I TRE HUSE. ZERObolig GIVER INSPIRATION TIL BOLIGEJERE

LÆS OM TRE TYPISKE HUSE I SØNDERBORG- OMRÅDET VIGTIGE OG EFFEKTIVE FOKUSOMRÅDER SE FORANDRINGEN I TRE HUSE. ZERObolig GIVER INSPIRATION TIL BOLIGEJERE LÆS OM TRE TYPISKE HUSE I SØNDERBORG- OMRÅDET SIDE 4 VIGTIGE OG EFFEKTIVE FOKUSOMRÅDER SIDE 30 SE FORANDRINGEN I TRE HUSE SIDE 8 ZERObolig GIVER INSPIRATION TIL BOLIGEJERE SIDE 33 ENERGIMÆRKEDE HUSE ER

Læs mere

i de almene boliger i lørdag den 11. september 2010 Boligforeningerne i Århus

i de almene boliger i lørdag den 11. september 2010 Boligforeningerne i Århus i de almene boliger i lørdag den 11. september 2010 Boligforeningerne i Århus Der findes ca. 710 boligorganisationer på landsplan. De har bygget godt Almene boliger har eksisteret i godt 100 år. Der er

Læs mere

1940 erne og 1950 ernes murede boligbebyggelser BYGNINGSKULTUR OG BEVARINGSVÆRDIER

1940 erne og 1950 ernes murede boligbebyggelser BYGNINGSKULTUR OG BEVARINGSVÆRDIER 1940 erne og 1950 ernes murede boligbebyggelser BYGNINGSKULTUR OG BEVARINGSVÆRDIER 1940 erne og 1950 ernes murede boligbebyggelser 2 BYGNINGSKULTUR & BEVARINGSVÆRDIER BYGNINGSKULTUR & BEVARINGSVÆRDIER

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forsøgs- og udviklingsprojektet ombygning af Qvades Silo Tema 2

Indholdsfortegnelse. Forsøgs- og udviklingsprojektet ombygning af Qvades Silo Tema 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Forord...2 2 Baggrund...3 Fokus på Qvades Silo...3 Projektets målsætning...4 3 Sammenfatning...5 Byggeteknik...5 Logistik...5 Arkitektur...5 Adgangsforhold/tilgængelighed...5

Læs mere

vinduer for Livet nr. 1 Alle har ret til dagslys Et godt bytte Forår 2013 // et magasin om dagslys, energi og design //

vinduer for Livet nr. 1 Alle har ret til dagslys Et godt bytte Forår 2013 // et magasin om dagslys, energi og design // i vinduer for Livet nr. 1 Forår 2013 // et magasin om dagslys, energi og design // e n e r g 8 Et godt bytte Halvrådne og utætte vinduer er skiftet ud med VELFAC Ribo i Boligforeningen VIBO s afdeling

Læs mere

Hedebygadekarréen. Tolv byøkologiske demonstrationsprojekter i Hedebygadekarréen, Ydre Vesterbro, København ERHVERVS- OG BOLIGSTYRELSEN

Hedebygadekarréen. Tolv byøkologiske demonstrationsprojekter i Hedebygadekarréen, Ydre Vesterbro, København ERHVERVS- OG BOLIGSTYRELSEN Hedebygadekarréen Tolv byøkologiske demonstrationsprojekter i Hedebygadekarréen, Ydre Vesterbro, København Projekt nr. 2 ERHVERVS- OG BOLIGSTYRELSEN Hedebygadekarréen Tolv byøkologiske demonstrationsprojekter

Læs mere

KALUNDBORG SYGEHUS PROSPEKT 06. JULI 2015

KALUNDBORG SYGEHUS PROSPEKT 06. JULI 2015 KALUNDBORG SYGEHUS PROSPEKT 06. JULI 2015 PROJEKTETS PARTER Freja ejendomme A/S Codanhus Gl. Kongevej 60, 6. sal 1850 Frederiksberg C Tlf. 3373 0800 www.freja.biz HCM Arkitekter ApS/Par Kigkurren 8C,

Læs mere