BusTrafikken. Nummer 4. Juli/August ONLINE: Besøg også

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BusTrafikken. Nummer 4. Juli/August 2008. ONLINE: Besøg også www.bustrafikken.dk"

Transkript

1 BusTrafikken Juli/August 2008 Nummer 4 ONLINE: Besøg også

2 Flere afgange på linje 150S En af de store S-buslinjer som kører fra Københavns Centrum til Nordsjælland, får nu flere afgange i myldretiden. Det drejer sig om den store forsøgslinje, nemlig 150S. D. 1. juni 2008 indgik Trafikselskabet Movia og Arriva en treårig forsøgsaftale. Det betød at for hver ekstra passager udover de millioner årlige påstigere, ville Arriva få 3 kroner pr. passager. Nu, efter to måneder har Movia valgt at indsætte ca. 18 nye afgange dagligt på linje 150S. De nyindsatte afgange køres om morgenen og om eftermiddagen -Altså i myldretiden. Om morgenen er der et tidspunkt hvor der kører en 150S-bus fra Nørreport st. klokken 8.07 og 8.10, altså 3 minutter mellem disse to afgange. Det er så også kun det eneste tidspunkt om morgenen hvor der er så kort interval. De fleste afgange kører med 5 minutters interval. Udenfor myldretiden køres der med 8-10 minutters interval. Det skal også siges at de nyindsatte afgange i myldretiderne kun kører mellem Nørreport st. og Nærum st. samt retur. I den nye køreplan, gældende fra d. 11. august, mister linje 173E en afgang. Kort nyt fra BusTrafikken: Busbladet udkommer nu også til Arriva Køge, De Blaa Omnibusser og fra oktober 2008, udkommer bladet også til Concordia Bus to garager. Hillerød og Glostrup. Hjemmesiden er stadigvæk under opbygning, men den vil snart være færdig. Med venlig hilsen Redaktør Sikandar Haroon Sahil Redaktør: Sikandar Haroon Sahil Tlf.: Abonnér på BusTrafikken? Send en mail til abonnement@bustrafikken.dk BusTrafikkener et busblad som indeholder nyheder om busser i Movia. Det trykkes i 50 eksemplarer og udkommer 6 gange årligt, hver 2. måned. Bladet udkommer til 13busgarager,enkelte pauselokaler og Movia på Toftegårds Plads Tryk: Netbus A/S Vester Kopi Layout: Sikandar Haroon Sahil Forsidebillede: Sikandar Haroon Sahil Forsidebilledet: Movia-logoet på en af Netbus mange 5A-busser. Bussens front bliver lyst op af det dejlige vejr.

3 Citybussen skal ikke til Vasbygade ang Den eldrevne Citybus, som i år 2009 kommer til København, skal ikke køres af Arriva Vasbygade alligevel. Dog rykkes den til Arriva Ryvang, som får en opladestation hvor bussens batterier kan oplades når bussen ikke kører. Der går mange rygter om at Arriva Vasbygade skal lukkes, men dette er trods alt kun rygter! Fakta om Citybussen: Citybussen skal køres af Arriva Ryvang med ca. 5,8 meter lange Tecnobus Gulliver busser, som skal betjene det indre København (Middelalderbyen) med ca. 7 minutters interval. Ruten er ca. 7,8 km lang. Undervejs stopper bussen ved 26 stoppesteder, hvoraf de 14 skal anlægges. De nye stoppesteder anlægges i videst muligt omfang tæt ved essentielle mål som seværdigheder, parkeringshuse og butiksområder. Desuden bliver en del af bussens rute udlagt som vinkeareal, der markeres med en farve i belægningen. fra Miljøsommerfugle på gasbusser Mange af Københavns gasbusser har på det seneste fået en lidt grønnere kulør på en af deres sideruder. De er nemlig blevet udstyret med en miljøsommerfugl, som man bl.a. kan se på linje 5A. Vi tog et stort skridt, dengang vi købte gasbusserne, og ingen tvivl om, at de har sparet københavnerne for en betydelig mængde partikler og andre sundhedsskadelige stoffer. Selvom busserne efterhånden kun er få år fra at have udtjent deres værnepligt, fortjener de også den anerkendelse, som klistermærket med sommerfuglene er udtryk for, forklarer civilingeniør i Trafikselskabet Movia, Jesper Kaas Petersen. fra Moviatrafik.dk Siden efteråret 2007 har Sjælland fået betydeligt flere miljøvenlige busser. Her kan nævnes linje 5A, flere linjer i Helsingør, flere linjer på Vestsjælland og snart også Hillerød. Det er muligt at opgradere en bus så den bliver miljøvenlig, i stedet for at købe en helt ny. Det der sker når bussen bliver opgraderet, er at den får påsat et partikelfilter som mindsker udledningen af sundhedsskadelige stoffer. Miljøsommerfuglen viser at bussen er miljøvenlig.

4 Skyderi i Tingbjerg: Chauffør så det Torsdag d. 14. august 2008 blev en 19-årig mand skudt ned i Tingbjerg, foran Gonzales Pizzeria. Manden blev skudt cirka 20 gange og døde af sine kvæstelser. Skudepisoden fandt sted på torvet, hvor Terrasserne/Ruten og Åkandevej mødes. Næsten midt i skuddramaet, holdt en Arriva bus på linje 22 der var på vej mod Tingbjerg. Buschaufføren og passagererne i bussen hørte skuddene, og ifølge BusTrafikkens oplysninger råbte en eller flere passagerer i bussen noget i retning af: F**k, nu er der skyderi igen. Hvorefter alle passagerer ligger sig ned på gulvet i bussen. Efter skuddramaet vidste Politiet ikke at der under episoden holdt en Arriva-busi krydset, som overværede situationen. Ingen i bussen kom til skade. Bussen blev heller ikke beskadiget. Rutebytning til oktober Til oktober finder det næste planskifte sted. Det betyder samtidig at udbud A2 træder i kræft. Nogle linjer bytter ruteføringer og andre forlænges. Disse ændringer sker d. 19. oktober 2008: Linje 10 forlænges fra Flintholm st. til Brønshøj Torv ad; Grøndals Parkvej Rebildvej Sallingvej Godthåbsvej Primulavej Annebergvej Gaunøvej Brønshøjvej Brønshøj Torv. På Brønshøj Torv bliver oprettet en lille buslomme på Frederikssundsvej, ved siden af Taxa-holdepladserne. Linje 15 kommer til at køre fra Husum Torv ad; Storegårdsvej Bystævneparken Gadelandet Åkandevej Ruten Langhusvej Gavlhusvej Tingjerg, Gavlhusvej (sløjfen) Linje 22 kommer til at køre fra Husum Torv ad; Frederikssundsvej Herlev Hovedgade til Herlev st. Linje 33 kommer til at køre fra Amager Fælledvej ad; Peder Lykke Vej Englandsvej Vejlands Allé Kongelundsvej. Linje 77/78 kommer til at køre på Røde Mellemvej.

5 Fortovsflise gennem busrude Ja, overskriften er rigtig. En fortovsflise blev om aftenen, fredag d. 15. august kastet gennem en rude i en bus på linje 166 i Vallensbæk. Ifølge BusTrafikkens oplysninger var fortovsflisen blevet smidt eller kastet gennem en af de bagerste ruder på bussens venstre side (se de to billeder for neden). Heldigvis kom ingen til skade, men der var passagerer som sad tæt på det sted hvor flisen blev kastet ind. Chaufføren var virkelig rystet og havde det ikke særlig godt. Du undrer dig nok over hvordan et menneske kan kaste en rigtig tung fortovsflise mod en bus, hvorefter bussens rude, som i øvrigt er dobbelt, kan smadres? Arriva-bus i brand Bus 1413 fra Arriva Gladsaxe brød i brand på vej hjem i garage. Bussen havde umiddelbart kørt på linje 300S og derefter var på vej hjem. BusTrafikken ved ikke hvad der har fået branden til at opstå, hvor den er opstået eller hvornår. Fotos: Sikandar Sahil & Trine Skov Fotosted: Gladsaxe-garage

6

7 Forsinkelse med sporarbejde Sporarbejdet på Farumbanen tog lidt længere tid end forventet. Derfor blev DSB S-tog nødt til at bestille flere Togbusser til en lidt længere periode. Sporarbejdet skulle være færdigt fra Svanemøllen st. til Buddinge st. omkring d. 11. august. Hele sporarbejdet forventes færdigt omkring d. 5. oktober 2008, men det kan ske at man udsætter datoen til lidt længere inde i oktober, hvis Bane Danmark stadig ikke er færdige til den tid. Indtil d. 5. oktober kører der stadig Togbusser, men på forskellige strækninger. Fra. 18. august til 4. september kører Togbusserne mellem Buddinge st. og Farum st. Fra 5. september til 5. oktober kører Togbusserne mellem Hareskov st. og Farum st. Linje 6A kører ikke længere til Buddinge st. Dette stoppede d. 11. august Dog kører ekstrabusserne på linje 500S stadig hvert 5. minut i myldretiden, mellem Birkerød st. og Ballerup st. Udenfor denne strækning kører busserne normalt dvs. hvert 10. minut. Scania-busser til Amager-linjer Arrivas gasbusser bliver hver dag benyttet på Amager-linjerne; 30, 32, 33 og 36. Chaufførerne synes at de er ubehagelige at køre i, og hver dag går chauffører hjem med smerter i ryggen, knæet og andre steder, pga. gasbusserne. Det er specielt DAB gasbusserne som chaufførerne ikke kan lide. Men af og til kan der dukke en ny Volvo B7RLE/Säffle op på de fire linjer, da Vasbygade modtog 4 styk Volvo B7RLE/Säffle fra Ryvang. Men Arriva har bestilt nye busser hjem til Amager-linjerne. Disse nye busser forventes i drift omkring januar Der er tale om Scania Slupsk-bussersom er 12 meter Næsten som 350S busser, dog med nogle forskelle. Busserne bliver muligvis ligesom tre af 350S busser blev leveret til linje 350S som de sidste tre. Disse tre busser var faceliftet. Pedalerne i chaufførrummet sidder ligesom i en bil, rundt om lygterne er farven blevet grå i stedet for sort. Der er også en lang række forskelle på instrumentbrættet og omkring motoren, gearkassen m.m.

8 Togbusser ml. Husum og Valby Fra d. 16. august til d. 17. august kørte der Togbusser mellem Husum st. og Valby st. pga. signalskifte. Derfor kørte der Togbusser på denne strækning. Mange turistbusser deltog i kørslen, men der var også nogle gule busser at se. Arriva 1254, 1259, 1265, 1518 og 1575 var også til at se. Togbusser ml. Hvidovre og Glostrup Fra d. 23. august til d. 24. august kørte der Togbusser mellem Hvidovre st. og Glostrup st. pga. reparation af en bro i Hvidovre. Der var dog ikke så mange Togbusser at se på strækningen. Nyt pauselokale på Ryparken st. Arriva Ryvang har fået et pauseokalepå Ryparken st. som skal benyttes når chauffører på linje 150S skal afløse hinanden. Førhen afløste chaufførerne hinanden på Hans Knudsens Plads, som er et enkelt stop fra Ryparken st. 150S-chaufførerne afløser nu kun hinanden i retning mod Kokkedal st. Det nye lokale ligger lige ved indgangen til stationen. Det er ret godt skjult, så man skal kigge ret grundigt for at finde det.

9 Movia tester farvet destinationskilt Movia og City-Trafik er i dette øjeblik i gang med at teste et farvet destinationsskilt. Altså destinationsskiltet som angiver hvor bussen kører hen, har fået en anderledes farve. Hvis bussen er skiltet linje 1A, så er farven på 1A rød (se billedet for neden). Hvis bussen så kører på linje 200S, så er farven på 200S blå. Og ligeledes hvis bussen kører på en P-buslinje, så er farven på linjenummeret grøn. Dette er en nyhed i Danmark, da det er første gang at farvede dioder bruges. Destinationsskiltet er opbygget af forskellige dioder som normalt lyser orange. På lidt ældre busser er destinationsskiltet opbygget af dots(punktmatrix). Bussen som kører rundt med disse farvede skilte er bus 2741 fra City-Trafik i Avedøre. Normalt kører bussen på P-buslinjerne i Glostrup Så hvis du skal opleve bussen, er der størst chance i Glostrup. Ny adm. direktør i Movia i 2009 Så får vi Sjællændere en ny administrerende direktør for bustrafikken i Johannes Sloth går på pension til foråret 2009, og en ny skal indtage hans plads som administrerende direktør.

10 Bilfri Nørrebrogade fra 1. oktober Torsdag d. 28. august blev det vedtaget, af Københavns Borgerrepræsentation, at Nørrebrogade skal spærres for al gennemkørende biltrafik i tre måneder. På strækningen mellem Nørrebro st. og Dronning Louises Bro vil der ikke kunne køre biler. Kun busser og cyklister vil kunne køre igennem da der vil blive opsat bussluser. Om det bliver en busgrav¹ eller om det bliver en nymoderne² bussluse, vides ikke. Hvis biltrafikken under forsøgslukningen siver fra Nørrebrogade til de nærmeste gader, er der risiko for, at det omvendt vil gå ud over rejsetiderne med buslinjerne 3A, 4A, 6A og 18. fra Fra 1. oktober vil en række bussluserog spærringer i gadenettet forhindre bilerne i at tage den direkte vej gennem den centrale trafikåre ¹ Busgrav = Et eksempel på en busgrav; Ved Hvidovre Hospital på Kettegård Allé. ² Nymoderne = Et eksempel på en nymoderne bussluse; I Stengade, Rantzausgadeog på Holmen. Bussluse midlertidigt lukket Busslusen som ligger i Stengade blev åbnet d. 11. august Der har kun været et tilfælde med en bilist som har fulgt efter en 3A igennem slusen, hvorefter bilen blev beskadiget af pælen, som elektronisk går op og ned. Men allerede nu er busslusen lukket igen. Den elektroniske pæl er helt nede, så alt køretøj kan komme igennem Stengade igen. Hvorfor man har valgt at lukke ned for busslusen p.t., vides ikke. I begge vejbaner placeres en pullert, der nedsænkes, når den aktiveres af en bizzi forruden på det passerende køretøj. Umiddelbart efter at køretøjet er passeret, hæves pullerten automatisk op i position igen. Et lyssignal fortæller om der er passage eller ej. fra

11 Concordia næsten klar til start Concordia Bus er snart klar til at indtage en lille del af Movias bustrafik. D. 19. oktober 2008 får Movia nemlig en ny operatør. Concordia er ved at istandgøre deres lokaler i Hillerød og Glostrup. Concordia Glostrup kommer til at ligge på Malervangen 9 Tidligere Arriva-busgarage. Concordia Hillerød kommer til at ligge på Falkevej 10 Den gamle synshal. Trafikchefen i Glostrup bliver Niels Peter Nielsen mens driftslederne bliver Carl-Axel Elofsson og Ole Koch. Kulturnatten 2008 nærmer sig Så er det snart tid til Kulturnatten igen. I år bliver det afholdt fredag d. 10. oktober 2008, inden efterårsferien. Som sædvanlig kører der Veteranbusser rundt i København og flere buslinjer er også omlagt. Følg med på BusTrafikken.dk i starten af oktober. Der kommer flere informationer. Der plejer somme tider også at køre Kulturnatbusser. Sidste år blev de blandt andet indsat på linje 10. Ny hjemmeside; Stop-op-sted Movia har taget utraditionelle metoder i brug. For at få flere ind i A-bussernehar Movia oprettet en hjemmeside hvor folk kan gå ind og skrive deres Stop-op-sted ind, som alle andre så kan få gavn af. Hvis man indsender sit Stop-opsted er man samtidig med i konkurrencen om iphones og gavekort. Se mere på Movias hjemmeside. Hjemmesiden er

12 Foto: Sikandar Sahil Fotosted: Bella Center st. Tekst: Netbus Stamholmen stod for Metrobuskørslen i nogle weekender i juli-måned. Derfor ses bus 8429 fra Netbus Skibby på Bella Center st. som Metrobus mod Christianshavn st. Stamholmen lånte to Skibby-vogne til at dække kørslen, som var fra Vanløse st. til Lufthavnen og fra Christianshavn st. til Vestamager st. Sjovt nok kørte enkelte Metrotoge stadigvæk til Vestamager da Metrobusserne var gået i gang med at køre. Der blev i alt brugt ca. 20 busser til Metrobuskørslen På billedet nederst til højre fik BusTrafikkens redaktør et billede af nogle Stamholmen-folk som var i gang med at lære ruterne samt tiderne. Der var pres på i Serviceteamet, da man også blev nødt til at stoppe nogle busser som skulle hjem fra Lufthavnen, og benytte dem som Metrobus med det samme. Der var, efter BusTrafikkens oplysninger, kun en eller to som kørte forkert. Og så skal det også siges at Metrobusserne var godt fyldte! BusTrafikken Juli/August 2008 af Sikandar Sahil

Januar/Februar 2008 Nummer 1

Januar/Februar 2008 Nummer 1 Januar/Februar 2008 Nummer 1 Omlægninger pga. uroligheder De mange dages ildspåsættelser landet over, har forårsaget at flere buslinjer har været omlagt, både om aftenen og natten. Linjerne 2A, 3A, 5A,

Læs mere

Maj/Juni 2008 Nummer 3

Maj/Juni 2008 Nummer 3 Maj/Juni 2008 Nummer 3 Besøg også www.bustrafikken.dk Fotos: Sikandar Sahil BusTrafikken Maj/Juni 2008 Linje 26 omlægges på prøvetid Trafikselskabet Movia gik med til et prøveforsøg om fast omlægning på

Læs mere

BusTrafikken. September/Oktober 2008 Nummer 5. ONLINE: Læs Dagens nyhed på Bustrafikken.dk

BusTrafikken. September/Oktober 2008 Nummer 5. ONLINE: Læs Dagens nyhed på Bustrafikken.dk BusTrafikken September/Oktober 2008 Nummer 5 ONLINE: Læs Dagens nyhed på Bustrafikken.dk Første afgange på 300S & 400S Første 300S Den første danske Concordia Bus i rute var bus 6022 og den kørte sin første

Læs mere

BusTrafikken. Julen 2008 Nummer 6. ONLINE: Billeder og nyheder på BusTrafikken.dk

BusTrafikken. Julen 2008 Nummer 6. ONLINE: Billeder og nyheder på BusTrafikken.dk BusTrafikken Julen 2008 Nummer 6 ONLINE: Billeder og nyheder på BusTrafikken.dk Ny servicebus i Ballerup-Skovlunde Mandag den 5. januar 2009 var der officiel indvielse på servicebuslinje 834 i Ballerup-

Læs mere

Nyt Bynet i Brønshøj- Husum

Nyt Bynet i Brønshøj- Husum Nyt Bynet i Brønshøj- Husum - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Brønshøj-Husum 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet

Læs mere

Mødesagsfremstilling

Mødesagsfremstilling Mødesagsfremstilling Teknisk Forvaltning Teknik- og Miljøudvalget ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 04-10-2011 Dato: 26-08-2011 Sag nr.: TMU 85 Sagsbehandler: Charlotte Schleiter Kompetence: Fagudvalg [ ] Økonomiudvalget

Læs mere

Nyt Bynet på Amager - Fra Cityringens åbning i 2019

Nyt Bynet på Amager - Fra Cityringens åbning i 2019 Nyt Bynet på Amager - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet på Amager Øst og Amager Vest 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt

Læs mere

Nyt Bynet i Vanløse - Fra Cityringens åbning i 2019

Nyt Bynet i Vanløse - Fra Cityringens åbning i 2019 Nyt Bynet i Vanløse - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Vanløse 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet fra Cityringens

Læs mere

Nyt Bynet i Hvidovre Kommune

Nyt Bynet i Hvidovre Kommune Nyt Bynet i Hvidovre Kommune - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Hvidovre Kommune 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet

Læs mere

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015.

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015. Notat Til: Albertslund, Brøndby, Glostrup, Vallensbæk kommuner Kopi til: Ballerup og Egedal kommuner, TOR, KAV, MKL Sagsnummer Sagsbehandler TOR JBN Direkte +45 36 13 16 40 66 Fax - JBN@moviatrafik.dk

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 350S

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 350S Nyt Bynet Linjebeskrivelse 350S - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse 350S, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter hele den kollektive

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 10

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 10 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 10 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 10, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Busser på Frederiksberg. - Hvor og hvordan?

Busser på Frederiksberg. - Hvor og hvordan? Busser på Frederiksberg - Hvor og hvordan? 1 H.C. Ørstedsvej Finsensvej Howitzvej Smallegade Falkoner Allé Gl. Kongevej Kære Frederiksbergborgere Siden omlægningerne af bustrafikken på Frederiksberg i

Læs mere

Eksempler på sammenhængen i køreplanerne

Eksempler på sammenhængen i køreplanerne Eksempler på sammenhængen i køreplanerne Der har været en række klager over dårlig sammenhæng i køreplanerne mellem linje 315 og 230R på Hornsherred. For linje 318 har der endvidere været klager over for

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 132

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 132 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 132 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 132, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

3 Løsningsbeskrivelse og linjeføring 3. 1 Baggrund og formål

3 Løsningsbeskrivelse og linjeføring 3. 1 Baggrund og formål MOVIA IDÉOPLÆG TIL +WAY I HOVEDSTADSOMRÅDET ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk NOTAT INDHOLD 1 Baggrund og formål 1 2 +WAY konceptet

Læs mere

Notat. Til: Region Hovedstaden. Kopi til: 6. august 2013. Direkte busforbindelse mellem Frederikssund og Hillerød

Notat. Til: Region Hovedstaden. Kopi til: 6. august 2013. Direkte busforbindelse mellem Frederikssund og Hillerød Notat Til: Region Hovedstaden Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler TOR Direkte +45 36 13 16 40 Fax - TOR@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 6. august 2013 Direkte busforbindelse mellem

Læs mere

Nyt Bynet på Nørrebro

Nyt Bynet på Nørrebro Nyt Bynet på Nørrebro - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet på Nørrebro 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet fra Cityringens

Læs mere

Årsberetning 2010. Kampagner. Fodgængerkampagne, år to af en treårig strategi. Højresvingskampagne. Skolestartskampagne. Ældre fodgænger kampagne

Årsberetning 2010. Kampagner. Fodgængerkampagne, år to af en treårig strategi. Højresvingskampagne. Skolestartskampagne. Ældre fodgænger kampagne Årsberetning 2010 København og Frederiksberg Kommuner bidrager med i alt 1,8 mio. kr. til Byens Trafikråd. Byens Trafikråd skal gennem kampagner påvirke trafikanterne til en mere trafiksikker adfærd. Byens

Læs mere

Lone Nielsen - Teknisk sek.

Lone Nielsen - Teknisk sek. Lone Nielsen - Teknisk sek. Fra: Johanne Høgsholm Sendt: 25. februar 2009 14:24 Til: Johanne Høgsholm Emne: VS: Movias trafikkort og forslag til busdrift i Furesø, Gladsaxe, Herlev, Ballerup og Lyngby-Taarbæk

Læs mere

Nyt Bynet i Bispebjerg

Nyt Bynet i Bispebjerg Nyt Bynet i Bispebjerg - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Bispebjerg 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet fra Cityringens

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 18

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 18 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 18 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 18, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 21

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 21 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 21 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 21, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Velkommen til. Avedøre Holme

Velkommen til. Avedøre Holme Velkommen til Avedøre Holme 1 Avedøre Holme 2650 Hvidovre Kommune byder dig velkommen som medarbejder i en virksomhed på Avedøre Holme. Vi byder også velkommen til en aktiv kommune med et rigt kultur-

Læs mere

Taxaregning på 229 kr., som ønskes godtgjort i henhold til rejsetidsgarantien. Bjarne Lindberg Bak Stefan Krehbiel Asta Ostrowski (2 stemmer)

Taxaregning på 229 kr., som ønskes godtgjort i henhold til rejsetidsgarantien. Bjarne Lindberg Bak Stefan Krehbiel Asta Ostrowski (2 stemmer) AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0274 Klageren: XX 2610 Rødovre Indklagede: Movia CVRnummer: 29896569 Klagen vedrører: Taxaregning på 229 kr., som ønskes godtgjort i henhold

Læs mere

Til lokaludvalgene, Ældrerådet, Handicaprådet og Ungeråd KBH 5. januar 2018

Til lokaludvalgene, Ældrerådet, Handicaprådet og Ungeråd KBH 5. januar 2018 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling Til lokaludvalgene, Ældrerådet, Handicaprådet og Ungeråd KBH 5. januar 2018 Sagsnr. 2017-0370949 Høring af forslag til nyt lokalt busnet Dokumentnr.

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 200S

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 200S Nyt Bynet Linjebeskrivelse 200S - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse 200S, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter hele den kollektive

Læs mere

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Dato: 08.12.2015 Borger: Gitta Kristensen fra Bistrup 340 er pr. 13. december 2015 omlagt. Der vil derfor ikke fremover være busforbindelse

Læs mere

Nyt Bynet på Vesterbro/ Kgs. Enghave

Nyt Bynet på Vesterbro/ Kgs. Enghave Nyt Bynet på Vesterbro/ Kgs. Enghave - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet på Vesterbro/Kgs. Enghave 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag

Læs mere

Esrum og det mystiske Møn 3.oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og 3

Esrum og det mystiske Møn 3.oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og 3 .oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og Elever indtager vandrehjem og oplever Danmarks fødsel på Møns Klint Rejsen til Møn Lavet af: Nambahlou D.1/10.2014 Det var en lang rejse. Vi skulle både tage

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 77

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 77 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 77 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 77, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 34

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 34 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 34 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 34, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 6A

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 6A Nyt Bynet Linjebeskrivelse 6A - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse 6A, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter hele den kollektive

Læs mere

Nyt Bynet i Tårnby Kommune

Nyt Bynet i Tårnby Kommune Nyt Bynet i Tårnby Kommune - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Tårnby Kommune 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet

Læs mere

Nyt Bynet i Rødovre Kommune

Nyt Bynet i Rødovre Kommune Nyt Bynet i Rødovre Kommune - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Rødovre Kommune 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet

Læs mere

Trafikplan / Jeppe Grønholt-Pedersen. Økonomiforvaltningen/Team Mobilitet D

Trafikplan / Jeppe Grønholt-Pedersen. Økonomiforvaltningen/Team Mobilitet D Trafikplan 2016 / Jeppe Grønholt-Pedersen Økonomiforvaltningen/Team Mobilitet D. 05.12.16 Politiske beslutninger 30. april 2015 BR godkendte, at Økonomiforvaltningen gik i gang med at udarbejde forslag

Læs mere

Køretider for letbane til Lufthavnen A036209, Køretider for letbane til Lufthavnen

Køretider for letbane til Lufthavnen A036209, Køretider for letbane til Lufthavnen 1 Brøndby Strand-løsningen 1 1.362 50 0 0 1.135 114 114 00:01:54 00:01:54 00:02:06 42,9 36,5 33,2 Park Allé/Ring 3 1.362 50 20 00:02:06 33,2 4 716 50 0 0 489 68 68 00:01:08 00:06:21 00:06:59 38,0 29,3

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 2A

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 2A Nyt Bynet Linjebeskrivelse 2A - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse 2A, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter hele den kollektive

Læs mere

06-10-2015. Bilag 2 Rantzausgade og Stengade, trafikskitse. Sagsnr. 2015-0228110

06-10-2015. Bilag 2 Rantzausgade og Stengade, trafikskitse. Sagsnr. 2015-0228110 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Fysik BILAG 2 Bilag 2 Rantzausgade og Stengade, trafikskitse RANTZAUSGADE Rantzausgade er en central og travl handelsgade på Indre Nørrebro, der mellem

Læs mere

Analyse af udviklingen i A- og S-bus passagertal 2007-2009

Analyse af udviklingen i A- og S-bus passagertal 2007-2009 Bestyrelsesmødet den 10. december 2009. Bilag 06.1 Notat Sagsnummer Sagsbehandler JR Direkte 36 13 18 71 Fax JR@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. november 2009 Analyse af udviklingen

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 5C

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 5C Nyt Bynet Linjebeskrivelse 5C - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse 5C, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter hele den kollektive

Læs mere

Indhold Det nye bynet for busser i Gladsaxe Kommune og hovedstadsområdet. 3 Se din nye rute... 3 De nye og omlagte ruter i Gladsaxe Kommune...

Indhold Det nye bynet for busser i Gladsaxe Kommune og hovedstadsområdet. 3 Se din nye rute... 3 De nye og omlagte ruter i Gladsaxe Kommune... Det nye bynet 2019 M3 Cityringen (den røde cirkel) i København har følgende 17 stationer, hvoraf de 15 er nye: 1. Aksel Møllers Have 2. Nuuks Plads 3. Nørrebros Runddel 4. Nørrebro 5. Skjolds Plads 6.

Læs mere

Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone samt rykkergebyr på 100 kr. Kørt for langt/kunne ikke komme af bussen.

Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone samt rykkergebyr på 100 kr. Kørt for langt/kunne ikke komme af bussen. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0228 Klageren: Indklagede: XX 2610 Rødovre Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone samt rykkergebyr på 100

Læs mere

S-letbane på Ring 3. Sådan kunne et bud på linjeføring. af S-letbanen på Ring 3 se ud.

S-letbane på Ring 3. Sådan kunne et bud på linjeføring. af S-letbanen på Ring 3 se ud. S-letbane på Ring 3 Sådan kunne et bud på linjeføring af S-letbanen på Ring 3 se ud. Stort potentiale for øget kollektiv trafik i Ring 3 korridor I Hovedstadsområdet er markedsandelen for den kollektive

Læs mere

København Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 2010- marts 2010

København Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 2010- marts 2010 København Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 21- marts 21 Indholdsfortegnelse: 1) Indledning 2) Begrebsafklaring 3) Passagertal, produktion og produktivitet I kommunen på en gennemsnitlig hverdag.

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 78

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 78 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 78 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 78, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Overraskende hurtig 1

Overraskende hurtig 1 Overraskende hurtig 1 Overblik Sammenhæng mellem Movias buskoncepter Geografi Buskoncepter Byområder A-BUS Linjer i og mellem byområder og arbejdspladser i hovedstadsområdet ALMINDELIG BUS S-BUS +WAY Linjer

Læs mere

Københavns kommune har bedt Movia konsekvensvurdere en række forslag til forbedret betjening af Folehaven. Forslagene er:

Københavns kommune har bedt Movia konsekvensvurdere en række forslag til forbedret betjening af Folehaven. Forslagene er: Notat Til: Københavns kommune Kopi til: Hvidovre kommune Sagsnummer Sagsbehandler TOR Direkte 36 13 16 40 Fax - TOR@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 14. juni 2013 Busbetjeningen

Læs mere

Regelmæssig og direkte

Regelmæssig og direkte Regelmæssig og direkte 1 Overblik Sammenhæng mellem Movias buskoncepter Geografi Buskoncepter Byområder A-BUS Linjer i og mellem byområder og arbejdspladser i hovedstadsområdet ALMINDELIG BUS S-BUS +WAY

Læs mere

Start. 1 Her starter banen! Hunden behøver ikke at sidde inden start, men skal være i pladspositionen. Tidtagningen starter på dommerens kommando fx.

Start. 1 Her starter banen! Hunden behøver ikke at sidde inden start, men skal være i pladspositionen. Tidtagningen starter på dommerens kommando fx. Start. 1 Her starter banen! Hunden behøver ikke at sidde inden start, men skal være i pladspositionen. Tidtagningen starter på dommerens kommando fx. Fremad. Stå. Teamet stopper og hunden dirigeres til

Læs mere

Indkøb og transportvaner i København. Københavns Kommune, Center for Trafik Juni 2012

Indkøb og transportvaner i København. Københavns Kommune, Center for Trafik Juni 2012 Indkøb og transportvaner i København Københavns Kommune, Center for Trafik Juni 2012 Baggrund 2 Hvad betyder cyklerne for Københavns butikker? Undersøgelser i blandt andet Holland og Sverige har udfordret

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 12

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 12 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 12 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 12, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Nyt Bynet i Gentofte Kommune

Nyt Bynet i Gentofte Kommune Nyt Bynet i Gentofte Kommune - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Gentofte Kommune 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet

Læs mere

Nyt Bynet i Valby - Fra Cityringens åbning i 2019

Nyt Bynet i Valby - Fra Cityringens åbning i 2019 Nyt Bynet i Valby - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 3 Nyt Bynet i Valby 4 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 6 Forslag til lokalt busnet fra Cityringens

Læs mere

Økonomikørsel for DE BLAA OMNIBUSSER

Økonomikørsel for DE BLAA OMNIBUSSER Økonomikørsel for DE BLAA OMNIBUSSER De Blaa Omnibusser A/S Skovlytoften 36, Øverød 2840 Holte CVR.: 73111714 Indholdsfortegnelse. På forsiden vises billeder af en Volvo hybridbus og almindelig Volvo bus.

Læs mere

Nyt Bynet i Indre By og Christianshavn

Nyt Bynet i Indre By og Christianshavn Nyt Bynet i Indre By og Christianshavn - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Indre By/Christianshavn 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag

Læs mere

Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 142 Offentligt

Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 142 Offentligt Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 142 Offentligt Notat Transport- og Bygningsministeriet Frederiksholms Kanal 27 1220 København K TRU 142 Transport- og Bygningsministeriet

Læs mere

Notat. Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 3. december 2015. Arbejdsprogram for trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune

Notat. Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 3. december 2015. Arbejdsprogram for trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune Notat Til: Ballerup Kommune Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 3. december 2015 Arbejdsprogram for trafikbestilling

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Tårnby Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Tårnby Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Tårnby

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 36

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 36 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 36 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 36, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar Rute 200 Skanderborg-Aarhus-Hinnerup/Hammel Høringsforslag I forbindelse med Trafikplan Aarhus 2017, som skal træde i kraft når letbanen kører næste år, foreslås afgangene på

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 13

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 13 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 13 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 13, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Rally Lydighed Øvelsesvejledning

Rally Lydighed Øvelsesvejledning Det primære i øvelserne er markeret med fed og kursiv. Begynderklassen 1 Her starter banen! Hunden behøver ikke at sidde inden start, men skal være i pladspositionen. Tidtagningen starter på dommerens

Læs mere

Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0234 Klageren: XX på vegne YY 3050 Skibby Indklagede: Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet Ankenævnets

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Ballerup Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Ballerup Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Ballerup

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Region Hovedstaden

Bynet forslag til strategisk busnet Region Hovedstaden Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Region

Læs mere

Oversigt over høringssvar samt forvaltningens kommentarer Forvaltningens kommentarer omhandler udelukkende Busplan Flintholm.

Oversigt over høringssvar samt forvaltningens kommentarer Forvaltningens kommentarer omhandler udelukkende Busplan Flintholm. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling Oversigt over høringssvar samt forvaltningens kommentarer Forvaltningens kommentarer omhandler udelukkende Busplan Flintholm. NOTAT 12-08-2011

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 4A

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 4A Nyt Bynet Linjebeskrivelse 4A - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse 4A, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter hele den kollektive

Læs mere

Nørrebrogade. 2 spor samt cykelsti i begge sider og buslomme ved stoppested.

Nørrebrogade. 2 spor samt cykelsti i begge sider og buslomme ved stoppested. Grøn bølge for cyklister i København Nicolai Ryding Hoegh Trafikingeniør Københavns Kommune - Center for Trafik nicols@tmf.kk.dk I Københavns Kommune er der et stort politisk fokus på dels at få flere

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling af klippekort.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling af klippekort. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0017 Klageren: XX 2400 København NV Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 33

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 33 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 33 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 33, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Movia - Pauser i forbindelse med 24.12.2015

Movia - Pauser i forbindelse med 24.12.2015 Sidste Første afg. Kørsel den 24.12 (søndagsplan) 2015 afg. før efter pausen pausen Linje Afgang FRA Retning MOD Kl. Kl. Bemærkninger 1 A Klampenborg St. Hvidovre Hospital 17:07 22:08 1 A Hellerup St.

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 26

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 26 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 26 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 26, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Pulje til busfremkommelighed, 1. ansøgningsrunde Projektbeskrivelse

Pulje til busfremkommelighed, 1. ansøgningsrunde Projektbeskrivelse Pulje til busfremkommelighed, 1. ansøgningsrunde Projektbeskrivelse 1. Projekttitel +Way-opgradering af 5A stoppesteder i Tårnby Kommune 2. Resumé Projektet løfter standarden og kvaliteten af stoppestederne

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 161

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 161 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 161 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 161, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Frederiksberg Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 2010- marts 2010

Frederiksberg Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 2010- marts 2010 Frederiksberg Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 21- marts 21 Indholdsfortegnelse: 1) Indledning 2) Begrebsafklaring 3) Passagertal, produktion og produktivitet I kommunen på en gennemsnitlig hverdag.

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 74

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 74 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 74 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 74, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Københavns Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 2009- April 2009

Københavns Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 2009- April 2009 Københavns Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 29- April 29 Indholdsfortegnelse: 1) Indledning 2) Begrebsafklaring 3) Tabeller Passagertal, produktion og produktivitet i kommunen på en typisk hverdag.

Læs mere

Eksisterende busruter

Eksisterende busruter BILAG TIL DAGSORDEN TIL ØKONOMI, TEKNIK OG MILJØUDVALGET 19. APRIL 2010 SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Ændringer af buskørslen fra 2011 Eksisterende busruter Buslinjer i 2010: 97N 121 126 210 212

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 35

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 35 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 35 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 35, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Nyt Bynet i Dragør Kommune

Nyt Bynet i Dragør Kommune Nyt Bynet i Dragør Kommune - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Dragør 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet fra Cityringens

Læs mere

Servicestandard for højttalerudkald i tog. For lokomotivførere på enmandsbetjente strækninger

Servicestandard for højttalerudkald i tog. For lokomotivførere på enmandsbetjente strækninger Servicestandard for højttalerudkald i tog For lokomotivførere på enmandsbetjente strækninger Formålet er god trafikinformation til kunderne Standarden Folderen her henvender sig til dig som lokomotivfører

Læs mere

Øvelser i Begynderklassen.

Øvelser i Begynderklassen. Øvelser i Begynderklassen. 1 Her starter banen! Tidtagningen begynder, når dommeren kommanderer "Fremad". 2 Banen er slut - Tidtagningen stoppes 3* Højre sving. 90 skarp drejning til højre. Som ved normal

Læs mere

Notat. Til: Gladsaxe, Herlev, Ballerup, Furesø og Lyngby-Taarbæk Kommune. Kopi til: SJ; TOR; JBN, JHI. 20. april 2009

Notat. Til: Gladsaxe, Herlev, Ballerup, Furesø og Lyngby-Taarbæk Kommune. Kopi til: SJ; TOR; JBN, JHI. 20. april 2009 Notat Til: Gladsaxe, Herlev, Ballerup, Furesø og Lyngby-Taarbæk Kommune. Kopi til: SJ; TOR; JBN, JHI Sagsnummer Sagsbehandler JBN Direkte 36 13 16 66 Fax JBN@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr:

Læs mere

Nørreport. Bus, tog og Metro, mens vi bygger om

Nørreport. Bus, tog og Metro, mens vi bygger om Nørreport Bus, tog og Metro, mens vi bygger om Vi bygger Ny Nørreport Under navnet Ny Nørreport er DSB, Banedanmark og Københavns Kommune gået sammen om en omfattende ombygning af Nørreport Station og

Læs mere

Hastighedsplan for udvalgte trafikveje

Hastighedsplan for udvalgte trafikveje Hastighedsplan for udvalgte trafikveje Maj 2008 Center for Trafik Teknik- og Miljøforvaltningen Københavns Kommune Rapporten er udarbejdet i samarbejde mellem Københavns Kommune, Center for Trafik og Grontmij

Læs mere

Rally Lydighed Oversigt 2014

Rally Lydighed Oversigt 2014 Det primære i øvelserne er markeret med fed og kursiv. Nr. Skilt 1 2 3* 4* 5* 6* 7* 8* 9 10 11 Øvelse Begynderklassen Start. Her starter banen! Hunden behøver ikke at sidde inden start, men skal være i

Læs mere

Nyt Bynet i Gentofte Kommune

Nyt Bynet i Gentofte Kommune Nyt Bynet i Gentofte Kommune - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Gentofte Kommune 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 139

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 139 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 139 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 139, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Greve Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 2010- marts 2010

Greve Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 2010- marts 2010 Greve Kommune Nøgletal for bustrafikken Januar 21- marts 21 Indholdsfortegnelse: 1) Indledning 2) Begrebsafklaring 3) Passagertal, produktion og produktivitet I kommunen på en gennemsnitlig hverdag. I

Læs mere

Rødovre Kommune Opdatering af trafikmodelberegninger for ny metrolinje

Rødovre Kommune Opdatering af trafikmodelberegninger for ny metrolinje Rødovre Kommune Opdatering af trafikmodelberegninger for ny metrolinje til Rødovre... 1 Indledning Rødovre Kommune har ønsket en opdatering af de trafikale og økonomiske konsekvensberegninger, der i 2013

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

02-03-2016. Sagsnr. 2016-0051357. Dokumentnr. 2016-0051357-1

02-03-2016. Sagsnr. 2016-0051357. Dokumentnr. 2016-0051357-1 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT 02-03-2016 Sagsnr. 2016-0051357 Den Kvikke Vej Vidensbydel Nørre Campus er en af Europas største koncentrationer af uddannelse, grundforskning

Læs mere

Trafikservice tilretter løbende retningslinjerne for kvalitetsbrister. Retningslinjerne er altid tilgængelige for operatørernes ledelse.

Trafikservice tilretter løbende retningslinjerne for kvalitetsbrister. Retningslinjerne er altid tilgængelige for operatørernes ledelse. Operatører og medarbejdere i TSE - Movia Sagsnummer Sagsbehandler CLL Direkte +45 20 69 65 57 Fax 49 26 63 05 CLL@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 April 2014. Retningslinjer for

Læs mere

Sådan cykler vi ikke i ACK

Sådan cykler vi ikke i ACK Sådan cykler vi ikke i ACK Teoriprøve for håbløse cyklister Eksemplerne i prøven bygger desværre delvist på virkelige begivenheder, som tidligere er oplevet i klubben. Formålet med prøven er derfor, på

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

DKK Rally-lydighed, Øvede-klassen. 40. Fristende 8-tal

DKK Rally-lydighed, Øvede-klassen. 40. Fristende 8-tal DKK Rally-lydighed, Øvede-klassen. 40. Fristende 8-tal Øvelsen består af 2 madskåle eller lignende fristelser samt 2 kegler, stolper eller personer og der skal gås et 8-tal rundt om de to yderste kegler.

Læs mere

TIL GENNEMSYN. Indhold

TIL GENNEMSYN. Indhold Denne side må ikke kopieres Glæde & Børn v/louise Tidmand Side 3 Indhold Velkommen til Min Styrkebog... s. 4 Øvelse 1-6: De 24 styrker... s. 6 Øvelse 1: De Blå Styrker... s. 6 Øvelse 2: De Grønne Styrker...s.

Læs mere

NemSkabelon. Kommunikation på den nemme måde. Guide til portalen

NemSkabelon. Kommunikation på den nemme måde. Guide til portalen NemSkabelon Kommunikation på den nemme måde Guide til portalen Indhold 3 Introduktion 4 Den fælles designguide 5 Hvorfor kommunikere til borgerne? 6 Hvad kan I kommunikere til borgerne? 11 Websitet Nemskabelon:

Læs mere

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder.

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder. s Grundtræning 7-12 måneder. Indledning. Vi har under hvalpe træningen lagt vægt på at præge hvalpen i rigtig retning og forberede den til dens fremtidige arbejdsopgaver. Vi skal nu i gang med at indarbejde

Læs mere