BRUGERVEJLEDNING FOR COMBO 100 PLUS DYNAMISK SIDDEPUDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BRUGERVEJLEDNING FOR COMBO 100 PLUS DYNAMISK SIDDEPUDE"

Transkript

1 BRUGERVEJLEDNING FOR COMBO 100 PLUS DYNAMISK SIDDEPUDE

2 VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER LÆS ALLE INSTRUKTIONER FØR BRUG FARE reducer faren for elektrisk stød: 1. Sørg altid for at koble produktet fra umiddelbart efter brug 2. Må aldrig bruges i badet 3. Placer ikke produktet på et sted, hvor det kan falde ned eller trækkes ned i et badekar eller en håndvask 4. Må ikke placeres i eller falde ned i vand eller anden form for væske 5. Ræk aldrig ud efter et produkt, som er faldet ned i vand. Træk øjeblikkeligt stikket ud. ADVARSEL reducer risikoen for forbrænding, elektrisk stød, brand eller personskade: 1. Dette produkt må aldrig efterlades uden opsyn, når det er tilsluttet strøm 2. Nøje opsyn er vigtigt, når produktet er i brug eller befinder sig i nærheden af børn eller invalide 3. Brug kun produktet til de beregnede formål, som er beskrevet i denne vejledning Brug aldrig forbindelser, som ikke anbefales af producenten 4. Betjen aldrig produktet, hvis ledningen eller stikket er beskadiget, eller hvis det ikke fungerer korrekt eller er blevet tabt, beskadiget eller faldet ned i vand. Indlever produktet til et servicecenter til undersøgelse og reparation. 5. Sørg for, at ledningen ikke kommer i kontakt med varme overflader 6. Bloker aldrig luftåbninger på dette produkt, og placer det aldrig på et blødt underlag, som eksempelvis en seng eller sofa, hvor der er risiko for, at luftåbningerne kan blokeres. Hold luftåbningerne fri for støv, hår samt andre og lignende partikler. 7. Tab aldrig ting ned i og stik aldrig genstande ind i produktets åbninger eller kabinet

3 HENVISNINGER TIL OBS, FORSIGTIG OG ADVARSEL Giver diverse tip. : Henviser til korrekte procedurer for betjening og vedligeholdelse for at forhindre, at udstyret eller andre former for genstande beskadiges eller ødelægges : Advarer om potentielle farer, som kræver, at de korrekte procedurer eller handlinger følges med henblik på at forhindre personskade. BF -symbolet indikerer, at dette produkt overholder graden af beskyttelse mod elektrisk stød for udstyr af typen BF Bemærk, læs instruktionerne. Referer til betjeningsvejledningerne Bortskaffelse af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE): Dette produkt skal indleveres til et egnet opsamlingssted til genbrug af elektrisk og elektronisk udstyr. Kontakt din kommunale, lokale genbrugsstation eller den forretning, hvor du købte produktet, for mere detaljerede oplysninger om genbrug af dette produkt. Autoriseret repræsentant i EU OPBEVAR DENNE VEJLEDNING SOM REFERENCE

4 1. Denne vejledning skal bruges til første opsætning af systemet og som reference 1.1 Generelle oplysninger Denne enhed er et førsteklasses, prisbilligt dynamisk pudesystem til kørestolsbrugere. Det medvirker til at regulerer det koncentrerede tryk, fordele trykket på hele kontaktfladen og stimulerer blodcirkulationen i kapillærerne for at forebygge tryksår. Systemet er blevet testet og godkendt i henhold til følgende standarder: EN EN Pumpen er i overensstemmelse med Rådets direktiv om medicinsk udstyr (93/42/EØF) og overholder de relevante procedurer til sikring heraf. EMC-advarselserklæring Dette udstyr er blevet testet og fundet i overensstemmelse med begrænsninger for medicinsk udstyr i henhold til EN : A1:2006. Disse begrænsninger er designet til at give rimelig beskyttelse mod skadelig interferens i en typisk medicinsk installation.

5 Dette udstyr genererer, bruger og kan udsende radiofrekvensenergi og kan, såfremt det ikke installeres og bruges i overensstemmelse med instruktionerne, forårsage skadelig interferens over for andre enheder i nærheden. Der er dog ingen garanti for, at der ikke opstår interferens i en bestem installation. Såfremt dette udstyr forårsager skadelig interferens over for andre enheder, som kan fastslås ved at slå apparatet til og fra, anbefales det at forsøge at rette interferensen ved at benytte sig af en eller flere af følgende fremgangsmåder: Forøg afstanden mellem udstyret. Slut udstyret til en anden stikkontakt i et andet kredsløb end det, som den anden enhed er tilsluttet. Kontakt producenten eller et servicecenter for teknisk assistance 1.2 Dette produkt er beregnet til at reducere risikoen for tryksår samtidig med, at patientkomforten øges. Det er også beregnet til individuel privat pleje og langsigtet pleje af personer med risiko for at udvikle tryksår. Pumpen har ingen AP- eller APG-beskyttelse. Udstyret egner sig ikke til brug i nærheden af brandbare anæstesiblandinger med luften eller ilt eller lattergas. 2. Produktbeskrivelse Denne enhed er et aktivt trykregulerende pudesystem og består af en pålidelig pumpe og pude, som tilsammen giver den bedst mulige trykregulering. Den leveres med en komplet digitaliseret pumpe, og hver funktionstilstand kan justeres individuelt, eksempelvis cyklustid og komfortområde. Den giver dig total kontrol over trykstyringen og tilsluttes AC-strømforsyning eller genopladelige NiMH-batterier. 2.1 Pumpe- og pudesystem

6 1. Pumpeenhed 3. Betjeningspanel 6. DC-stik 2. Pude 4. DC-strømstik 7. AC/DC-adapter 5. Port til luftslange Delene er beskrevet i nedenstående tabel Standarddele Pumpeenhed Pude Opbevaringstaske Brugsvejledning 1 PCS 1 PCS 1 PCS 1 PCS Tilbehør Strømadaptere Batteri 1 PCS(DC 12V output, universel strøminput) 1 PCS(6V) (NEXcell, LSD-AAx5) FORSIGTIG: 1. Kom ikke vand på enheden. 2. Undgå at udsætte enheden for stød. 3. Skil ikke enheden ad, og foretag ingen ændringer på det. 4. Tilstop ikke luftudgangen. 5. Brug kun strømadaptere og batterier, som er leveret af producenten. 6. Fjern batteriet fra batterirummet, når enheden ikke skal bruges igennem længere tid for at forhindre beskadigelse af batteriet.

7 3. Installation 3.1 Udpakning Pak boksen ud for at fjerne pumpeenhed, pude og andet tilbehør, og kontroller det for transportskader. Kontakt omgående forhandleren, såfremt der kan konstateres beskadigelser. 3.2 Opsætning 1. Placer puden på (køre-)stolen. Den skridsikre måtte nederst på puden forhindrer, at puden glider af. FORSIGTIG: Pumpen kan kun anvendes sammen med den luftpude, som anbefales af producenten. Den må ikke bruges til andre formål. 2. Put pumpen ned i opbefaringstasken, og hæng pumpen på (køre-)stolens håndtag eller ramme ved hjælp af stropperne på tasken. 3. Slut luftslangen fra puden til pumpeenheden. OBS: Kontroller og sørg for, at der ikke er knæk på nogen luftrør, og at de ikke befinder sig under puden. 4. Forbind AC/DC-adapteren til DC-strømstikket på pumpeenheden. Sæt strøm til pumpen. OBS: Brug kun den originale adapter fra producenten. Forkert brug af adapteren eller brug af andre adaptere, som ikke er leveret af producenten, dækkes ikke af garantien. OBS: Stikket bruges også til at slå strømmen fra enheden. Systemet kan kun være i drift i batteritilstand, når DC-stikket ikke er forbundet til pumpeenheden.

8 5. Tryk på startknappet for at starte maskinen. TIL/FRA-indikatoren begynder at lyse, når pumpeenheden er tændt. 6. Instruktion for batteri: Sørg for, at batteriet er fuldt opladet (lyset i indikatoren for batteriets opladningsstatus slukker). Før første ibrugtagning anbefales det, at pumpeenheden oplades i 17 timer (også selvom indikatoren for batteriets opladningsstatus eventuelt slukker under processen). Den typiske opladningstid er 12 timer for daglig brug. Brug ikke dette produkt, mens det oplades, da det kan forøge opladningstiden for batteriet eller forårsage, at det ikke oplades helt. AFBRYD Når batteriet er helt opladet, kan pumpen være i brug uafbrudt i 8 timer. Det genopladelige batteris levetid er ca. 6 måneder. OBS: AC/DC-adapteren skal være fjernet fra DC-strømstikket på pumpeenheden, hvis den skal brugs i batteridrift. Batteri 7. Udskift batteriet som anbefalet af producenten, hvis batteriets ydeevne forringes. Det anbefales, at brugeren oplader batteriet helt om natten, og at pumpen tages i brug den efterfølgende dag. Når batteriet er ved at løbe tør for strøm, begynder indikatoren for lavt batteri at blinke for at vise, at der kun er få minutters drifttid tilbage på batteriet. Du skal i så fald enten genoplade batteriet eller gå over til at benytte pumpen med AC-strømkilde. FORSIGTIG: Pumpen slukker automatisk, hvis adapteren slås til eller fra under handlingen. FORSIGTIG: Hvis opladningstiden har varet mere end 24 timer, men indikatoren for batteriopladningen fortsat lyser, skal du IKKE fortsætte med at oplade batteriet, men koble adapteren sikkert fra.

9 Dansk 3.3 Indikator for batteristatus Kontroller regelmæssigt batteriindikatoren på bejeningspanelt for at fastslå status for det genopladelige batteri. Følgende indikatorer viser batteriets status: Indikator for lavt batteri (orange) lyser: Batteriet skal oplades Batteriets opladningsindikator lyser: ACstrøm oplader batteriet. OBS: Under drift er det normalt, at indikatoren for lavt batteri blinker midlertidigt, når enheden suger luft ind. OBS: Når der opstår lav batteristatus, starter indikatoren for lavt batteri med at blinke. Hvis der ikke foretages noget inden 60 sekunder, udløser pumpen advarselsalarmen. Tryk på knappen til lydløs alarm for at gøre alarmen lydløs. Det er dog en påmindelse om, at brugeren omgående skal genoplade batteriet eller skifte til AC-strømkilde. OBS: Selvom batteriet kan oplades ved hjælp af adapteren, når pumpen er i drift, kan det forekomme, at den ikke er helt opladet, når lyset for indikatoren til batteriopladning slukker. Det anbefales, at brugere slukker for pumpen, hvis batteriet skal oplades helt. FORSIGTIG: 1. Hold batteriet uden for børns rækkevidde. 2. Batteriet er et genopladeligt NiMH-batteri, som kan eksplodere, hvis det udskiftes, bruges, håndteres eller bortskaffes forkert. 3. Bortskaf batteriet i henhold til lokale bestemmelser.

10 4. Betjening OBS: Læs altid brugsvejledningen før brug. 4.1 Funktionsbeskrivelse p og indikator Funktionsbeskrivelse Tænd/sluk Tænder kontrolenheden. Tænder/slukker for den hørbare alarmfunktion. Tryk Gør alarm lydløs på denne knap for at gøre alarmen lydløs. Skifter til terapitilstand: Regulerende eller Terapi statisk tilstand. Justerer den trykregulerende cyklustid til 10, Cyklustid 15 eller 20 minutter. Justerer komfortniveauet efter brugerens præferencer eller lægens vejledning. Der er 5 Komfort forskelligekomfortniveauer: 1 er den blødeste, og 5 er den hårdeste. Standardinstillingen er komfortniveau 1. Orange lys indikerer, at batteriet er ved at løbe tør for strøm. Når der er lavt batteri i batteriet, Indikator for lavt batteri blinker indikatoren for lavt batteri for at vise, at der kun er nogle få minutters batteritid tilbage. Du skal oplade batteriet eller benytte AC-strømkilde øjeblikkeligt. Indikator for lavt tryk Viser, at trykket ikke har nået den

11 forudindstillede indstilling. Orange lys indikerer, at det interne, genopladelige Indikator for batteriopladning batteri oplader. 4.2 Betjeningsinstruktioner 1. Tryk på tænd/sluk-knappen på displaypanelet for at starte systemet. 2. Brugeren kan ændre konfortindstillingen efter vedkommendes præferencer eller efter lægens vejledning, før puden er helt pustet op.

12 4.3 Komfortområde og opsætning for betjeningstilstand Brugere kan justere komfortområdet efter deres præferencer eller efter lægens vejledning. Ved opstart og hver opsætning lyser indikatoren for lavt tryk altid op. Dette betyder, at det forudindstillede tryk ikke er nået. Indikatoren vil begynde at lyse, når systemet når det ønskede tryk. Der findes to driftstilstande: Regulerende og statisk tryktilstand. Vælg de korrekte indstillinger. Den trykregulerende cyklustid kan også justeres til 10, 15 eller 20 minutter. 4.4 Lavt tryk Når der opstår anormalt lavt tryk, starter indikatoren for lavt batteri med at lyse og blinke. Hvis det lave tryk ikke rettes inden 30 sekunder, vil den hørbare alarm blive aktiveret. Der skal blot trykkes på knappen til lydløs alarm for at gøre alarmen lydløs. Indikatoren for lavt tryk vil dog forblive aktiveret. Alarmen startes igen efter 3 minutter, hvis pumpen stadig har lavt tryk, efter at knappen til lydløs alarm er aktiveret. Dette kan eventuelt forårsages af en løs luftslangeforbindelse. Kontroller, at alle forbindelser er sikre og korrekte. Kontroller konnektorerne mellem luftpuden og pumpen. Hvis de ikke er forbundet, skal de forbindes sikkert igen. OBS: Kontroller, om der slipper luft ud mellem pumpen og pudekonnektorerne eller fra pudens luftslange. Hvis trykket konstant er lavt, skal det kontrolleres, om der slipper luft ud (rør eller forbindelsesslanger). Om nødvendigt skal beskadigede rør eller slanger udskiftes. Kontakt forhandleren I tilfælde af reparation. OBS: Nogle gange lyser og blinker indikatoren for lavt tryk midlertidigt, når brugeren forlader puden. Dette er normalt og skyldes, at der sker en pludselig indvendig trykændring, når vægten på puden ændres. OBS: Hvis batteriet ikke har fungeret i 8 timer, skal det kontrolleres, om der slipper luft ud eller om rørforbindelserne skal rettes til, da det ellers vil kunne reducere batteriets ydeevne markant.

13 5. Rengøring Dette afsnit beskriver procedurerne til rengøring af systemet. Det er vigtigt at følge disse procedurer og at rengøre et brugt system grundigt. Dette er en vigtig faktor for at forhindre muligheden for, at patienter får infektioner. FORSIGTIG: Brug ikke fenolbaserede produkter i rengøringsøjemed. Spørg din forhandler til råds efter egnede og lokalt tilgængelige rengøringsprodukter. 5.1 Pumpeenhed Tør pumpeenheden af med en fugtig klud og mild sæbe, og sørg for at beskytte den mod støv. Hvis der bruges en anden form for sæbe, skal der vælges en type, som ikke forårsager kemisk beskadigelse af plastikhusets overflade på pumpeenheden. Alle dele lufttørres grundigt før brug. FORSIGTIG: Sørg for, at pumpeenheden er koblet fra strømnette før rengøring. 5.2 Pude Vend vrangen ud af opbevaringstasken, og tør den grundigt af, før der påføres desinficerende opløsninger. Lad den efterfølgende lufttørre fuldstændigt. Når den er tør indvendigt, tørres den af udvendigt med en desinficerende oplæsning. FORSIGTIG: Tør puden i et område UDEN DIREKTE SOL efter rengøring.

14 6. Opbevaring 1. Kobl luftslangen fra puden til pumpen. 2. Beskyt luftslangens sammenkoblinger ved at lægge dem ind i puden. 3. Hvis systemet ikke skal bruges i en periode på mere end 3 måneder, skal NiMH-batteriet kobles fra pumpe, og batteriet skal lades helt op og adlades 4~5 gange. Dette vil hjælpe med at bevare batteriets ydeevne og levetid. 7. Vedligeholdelse 7.1 Generelt 1. Kontroller strømledningen og -stikket for slitage. 2. Kontroller pudens betræk for slitage eller beskadigelse. Kontroller, om rørsystemet er stakket korrekt. 3. Kontroller luftslangerne for knæk eller brud. Kontakt din lokale forhandler i tilfælde af udskiftning.

15 7.2 Udskiftning af batteri Følg nedenstående instruktioner for at udskifte batteriet. 1. Fjern AC-strømkilden, og kobl DC-stikket fra. 2. Åbn batterilåget ved at fjerne skruen på pumpeenhedens bagside. 3. Tag velcrostroppen af batteriet, og tag batteriet ud ved at hive i båndet. 4. Sæt et nyt batteri i, og sæt velcrostroppen rundt om det nye batteri. 5. Sæt låget på, og skru skruen i. 6. Sæt DC-stikket i DC-indgangen på pumpeenheden. 7. Stik AC/DC-adapteren i strømstikket, og lad det interne batteri op. FORSIGTIG: Det er ikke tilladt at bruge et batteri, som ikke er godkendt af producenten. Pumpens opladningsfunktion er kun designet til batteriet. Garantien dækker ikke skader på grund af batterier, som ikke leveres af producenten. OBS: Høje temperaturer forringer batteriets levetid. Opbevar batteriet et køligt sted, og undgå direkte sol. OBS: Velcrostroppen sikrer batteriets position og stabilitet. Det anbefales at kontrollere, om velcrostroppen sidder sikkert rundt om batteriet, før låget til batterirummet sættes på igen.

16 8. Fejlfinding Problem Løsning Ingen strøm Kontroller, om stikket er tilsluttet strøm. Kontroller, om strømledningen er forbundet til pumpen Kontroller, om DC-stikket er koblet fra pumpeenheden, hvis der er tale om batteridrift Kontroller, om forbindelsen mellem luftslangens konnekter og pumpeenheden sikker godt fast. Alarmen er slået til (hørbart og visuelt) Puden bliver for hård, og trykket kan ikke mindskes Der produceres ingen luft fra nogle luftslangens konnektors Kontroller, om alle slangeforbindelser langs puden sikrede. Kontroller, om der er slipper luft ud fra luftcellerne. Kontroller, om batteriet er ved at løbe tør for strøm. Trykket er for hårdt i for lang tid. Frigiv noget luft ved at koble luftslangens konnektor fra og skifte til din foretrukne indstilling. Dette er normalt, da det er i regulerende tilstand. Luftudgangene producerer luft skiftevis under cyklustiden. udgange Kontroller alle luftceller. Vælg driftstilstand som statisk tilstand, så alle luftceller pustes op. Sørg derefter for, at ingen luftceller er beskadigede. Kontroller, om der kommer luft ud fra luftslangen. Lavt tryk, problemet består. Sørg for, at der ikke kommer luft ud. Kontakt din forhandler, hvis der kommer luft ud.

17 Sæt strøm til pumpeenheden, og kontroller luftflowet fra slangeforbindelsens port. Luftflowet skal skifte mellem portene ved hver halvcyklus. Når batteriet er helt ladet op (ca. 12 timer), har pumpen 8 timer kontinuerlig driftstid Hvis pumpen ikke kan være i drift i 8 timer, skal batteriet Batteriet kunne ikke ladet helt op. måske skiftes ud. Hvis indikatoren for lavt batteri stadig lyser, når det er ladet helt op i ca. 12 timer, skal batteriet måske udskiftes. Det er nødvendigt at udskifte batteriet efter ca. 6 måneder. Hvis det ovenstående ikke besvarer dine spørgsmål, skal du kontakte din lokale forhandler direkte. Det kan være nødvendigt at tilkalde en tekniker for at løse problemet.

18 9. Teknisk beskrivelse Enhed Specifikation Strømkilde DC12V, 1.5 A med adapter Strømforbrug 12V DC, 850mA Enheden dimensioner (L x B x H) 9,8 x 4,7 x 2,2 or 25 x 12,2 x 5,7cm Enhedens vægt 1.0 kg eller 2,2lb (inkl. batteri og adapter) Drift: 5 C to 40 C (41 F to 104 F) (* se nedenstående bemærkning) Temperatur Opbevaring: -10 C til 50 C (14 F til 122 F) Forsendelse: -10 C til 70 C (14 F til 158 F) Miljø Drift: 30% til 75% ikke-kondenserende Luftfugtighed Opbevaring: 10% til 75% ikke-kondenserende Forsendelse: 10% til 90% ikke-kondenserende Type BF, IPX0 Del: Luftpude klassification egner sig ikke til brug i nærheden af brandbare anæstesiblandinger (ingen AP- eller APG-beskyttelse) Trykområde Fem indstillinger Cyklustid 10, 15, 20 minutter 6V NiMH-batteri (2000mAh typisk) Batteri (anbefalet type NEXcell, LSD-AAx5 ) Pude Specifikation Dimensioner (L x B x H) 17 x 17 x 4 eller 43 X 43 X 10 cm Vægt 1,1 kg eller 2,4lb OBS: 1. Batteriets ydeevne kan reduceres, hvis det bruges i et koldt miljø. 2. Kontakt distributøren eller EU-repræsentaten for andre tekniske bilag.

19 Bilag A: EMC-oplysninger Henvisninger og producenterklæring- elektromagnetiske emissioner: Denne enhed er beregnet til brug i elektromagnetiske miljøer som angivet nedenfor. Brugeren af enheden skal sikre sig, at den bruges i et sådant miljø. Emissionstest Overholdelse Henvisning til elektromangnetisk miljø Harmonisk emission IEC Spændingssvingning /Flicker IEC Klasse A Overholder Denne enhed er egnet til brug i alle institutioner, herunder i private hjem samt steder, som er direkte tilsluttet det offentlige lavspændingsforsyningsnetværk. Henvisninger og producenterklæring- elektromagnetisk immunitet: Denne enhed er beregnet til brug i elektromagnetiske miljøer som angivet nedenfor. Brugeren af enheden skal sikre sig, at den bruges i et sådant miljø. Immunitetstest IEC60601 Overholdelse Henvisning til elektro- testniveau mangnetisk miljø Gulve skal være af træ, beton eller Elektrostatisk afladning (ESD) ±6kV kontakt ±6kV kontakt keramiske fliser. Hvis gulvene er belagt med syntetisk materiale, IEC ±8kV luft ±8kV luft skal den relative luftfugtighed være min. 30 %. Elektrisk hurtig transient/ burst IEC ±2kV til strømforsynings- ±2kV til strømforsynings- Strømforsyningens kvalitet skal ledning ledning være som i et typisk kommercielt ±1kV til indgangs- /udgangsledning ±til indgangs- /udgangsledning eller hospitalsmiljø. Stødspæn dinger IEC ± 1 kv ledning(er) til ± 1 kv ledning(er) til ledning(er) ledning(er) ± 2 kv ledning(er) til Strømforsyningens kvalitet skal være som i et typisk kommercielt eller hospitalsmiljø.

20 jord <5 % U T (>95 % svingning i <5 % U T (>95 % svingning i Strømforsyningens kvalitet skal Spændingssvingninger, korte forstyrrelser og spændings- variationer på strømforsyningens Indgangsledninger IEC U T)for 0,5 cyklus U T) for 0,5 cyklus være som i et typisk kommercielt 40 % U T (60 % svingning 40 % U T (60 % svingning i eller hospitalsmiljø. Hvis brugeren U T)for 5 cyklusser U T) for 5 cyklusser af enheden kræver konstant drift 70 % U T (30 % svingning U T)for 25 cyklusser <5 % U T (>95 % svinging i 70 % U T (30 % svingning i under strømafbrydelser, anbefales U T) for 25 cyklusser det at enheden sluttes til strøm fra <5 % U T (>95 % svingning i en kilde, som ikke påvirkes ved U T)for 5 sek. U T) for 5 sek. eventuel strømafbrydelse. De magnetiske felter for strømfre- Strømfrekvens (50/60Hz) magnetisk felt 3 A/m 3 A/m kvensen skal være niveauer karak- teristiske for et typisk sted i et IEC typisk kommercielt eller hospitelmiljø. OBS: U T er AC-hovedspændingen før testniveauet gælder

21 Henvisninger og producenterklæring- elektromagnetisk immunitet: Denne enhed er beregnet til brug i elektromagnetiske miljøer som angivet nedenfor. Brugeren af enheden skal sikre sig, at den bruges i et sådant miljø. Immunitetstest IEC60601testniveauOverholde lse Henvisning til elektro- mangnetisk miljø Bærbart og mobilt udstyr til HF- kommunikation må ikke benyttes tættere på andre af denne enheds dele, herunder kabler, end de anbefalede minimums- afstande, som findes for senderens frekvens. Anbefalet afstand distanc e d 1.2 P 150kHz til 80MHz d 1.2 P 150kHz til 80MHz d 2.3 P 80 MHz til 2.5G MHz 3Vrms150 khz til Højfrekvensledning 80 MHz uden for 3 Vrms P svarer til den maksimale udgangsydelse for senderen i IEC ISM-bånd a watt (W) iht. senderens producent, d er den anbefalede afstand i

22 Bestrålet højfrekvens 3 V/m i meter (m). b IEC V/m 80 MHz til 2.5 GHz Feltstyrker fra faste HF- sendere som fastslået af en elektromagnetisk test c skal ligge under angivelserne for det pågældende frekvensområde d. Der kan opstå forstyrrelser i nærheden af apparater, som er mærket med følgende symbol: OBS 1: Ved 80 MHz og 800 MHz glæder et højere frekvensområde. OBS 2: Disse retningslinjer gælder eventuelt ikke i alle situationer. Den elektromagnetiske spredning påvirkes af absorption og refleksion fra bygninger, objekter og personer.

23 a) ISM-båndene (til industrielle, forretningsmæssige og medicinske formål) mellem 150 khz og 80 MHz er 6,765 MHz til 6,795 MHz;13,553 MHz til 13,567 MHz; 26,957 MHz til 27,283 MHz; og 40,66 MHz til 40,70 MHz. b) Niveauerne, der skal overholdes, er ISM-frekvensbånd mellem 150 khz og 80 MHz og i frekvensområdet 80 MHz til 2.5 GHz og har til formål at mindske sandsynligheden for, at mobilt/bærbart kommunikationsudstyr forårsager interferens, hvis det dette taget i betragtning alligevel bringes in i patientområder. Derfor anvendes der en yderligere faktor på 10/3 ved beregningen af den anbefalede afstand for sendere i disse frekvensområder. c)feltstyrkerne fra faste sendere, som fx baser til radio, (mobile/trådløse) telefoner, diverse radioenheder, AM- og FM-radiotransmission samt TV-transmission kan teoretisk set ikke forudsiges nøjagtigt. Det bør overvejes at foretage en elektromagnetisk test af området for at bedømme det elektromagnetiske miljø i forbindelse med faste HF-sendere. Hvis den målte feltstyrke på stedet, hvor enheden skal benyttes, overstiger de gældende HF-overholdelsesniveauer som anført ovenfor, skal enheden være under opsyn for at kunne verificere normal drift. Hvis der registreres anormal ydelse, er yderligere foranstaltninger nødvendige, som fx omorientering eller omplacering af enheden. d) Over frekvensområdet 150 khz til 80 MHz skal feltstyrkerne være mindre end 3 V/m. Anbefalede afstande mellem bærbare og mobile apparater til HF-kommunikation og denne enhed: Denne enhed er beregnet til brug i elektromagnetiske miljøer, i hvilke HF-forstyrrelser er kontrollerede. Kunden eller brugeren af denne enhed kan være med til at forhindre elektromagnetisk interferens ved at holde en minimumafstand mellem bærbart og mobilt udstyr til HF-kommunikation (sendere) og denne enhed som anbefalet nedenfor i henhold til den maksimale udgangsydelse for kommunikationsudstyret. Maksimal udgangsydelse Afstand i henhold til senderens frekvens m for sender 150 khz til 80 MHz 80 MHz til 800 MHz 800 MHz til 2,5 GHz W d 1,2 P d 1,2 P d 2,3 P 0,01 0,12 0,12 0,23 0,1 0,38 0,38 0,73 1 1,2 1,2 2,3 10 3,8 3,8 7, For sendere med en maksimal udgangsydelse, som ikke er angivet ovenfor, kan den anbefalede afstand d i meter (m) estimeres ved hjælp af den ligning, som gælder for senderens frekvens, hvor P står for den maksimale udgangsydelse for senderen i watt (W) i henhold til producenten af senderen.obs 1: Ved 80 MHz og 800 MHz gælder afstanden for højere frekvensområder. OBS 2: Disse retningslinjer gælder eventuelt ikke i alle situationer. Den elektromagnetiske spredning påvirkes af absorption og refleksion fra bygninger, objekter og personer.

24 Zibo A/S Erhvervsparken Tørring

Vejledning og producentens erklæring Elektromagnetiske emissioner og immunitet

Vejledning og producentens erklæring Elektromagnetiske emissioner og immunitet Vejledning og producentens erklæring Elektromagnetiske emissioner og immunitet Dansk Page Air10 Series Lumis Series 1-3 S9 Series 4-6 Stellar 7-9 ApneaLink ApneaLink Plus ApneaLink Air 10-12 S8 & S8 Series

Læs mere

echarger Brugervejledning

echarger Brugervejledning echarger Brugervejledning Indhold Indhold Din echarger 22 Tilsigtet brug 23 Vigtige bemærkninger 24 Batterier 27 Opladning 28 Nyttige tips vedrørende opladning 33 Vedligeholdelse og behandling 34 Tekniske

Læs mere

DK bruger vejledning

DK bruger vejledning brugervejledning DK Tak... for dit køb af Tanda Zap. Tanda Zap spotbehandling er klinisk dokumenteret. Kraftfuldt blåt LED lys nedbryder de bakterier, der forårsager akne udbrud, mens let vibration og

Læs mere

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 DA 2 8 + AUX IN DC IN 9 V A 3 5 OPSÆTNING OG SIKKERHED 5 RF eksponeringsadvarsel 5 Vigtige oplysninger og advarsler om batteri 6 OVERSIGT 6 Kompabilitet af Bluetooth-enhed 6 Knapper

Læs mere

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug AFFUGTER DH10M Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug Indhold Brug venligst tid på at læse denne manual igennem og gem den til senere brug. Specifikationer Hvordan den virker Placering

Læs mere

TA-10. Manual. Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark

TA-10. Manual. Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark TA-10 Manual DK Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark Kære fru, hr. Hjertelig tillykke med købet af din affugter. Du har købt et kvalitetsprodukt, som du vil have glæde af i mange

Læs mere

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG.

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. GEM DENNE MANUAL TIL SENERE BRUG HUSK : MONTER DEN MEDSENDTE

Læs mere

LÆS DETTE FØR DU SÆTTER BATTERIER I APPARATERNE!

LÆS DETTE FØR DU SÆTTER BATTERIER I APPARATERNE! Gratulerer! Vi takker for tilliden ved dit valg af PrimaNOVA Digital Babycall, model GI-D4. Produktet er udstyret med digital teknologi og praktiske sikkerhedsfunktioner, så du kan være tryg ved, at apparaterne

Læs mere

Da: Betjeningsvejledning Solo

Da: Betjeningsvejledning Solo Da: Betjeningsvejledning Solo Side 1 ikke løber noget vand ind i emfanget under rengøringen. Sikkerhedsinstruktioner Denne betjeningsvejledning indeholder vigtige instruktioner, som skal følges for at

Læs mere

XXL-Rehab HD elektrisk kørestol Model: Jazzy Quantum 1650

XXL-Rehab HD elektrisk kørestol Model: Jazzy Quantum 1650 XXL-Rehab HD elektrisk kørestol Model: Jazzy Quantum 1650 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 0.0 Symboler 2 1.0 Indledning 2 2.0 Sikkerhed 3 3.0 Sædesystem 3 4.0 Montering 4 5.0 Tilpasninger/indstilling 4

Læs mere

Indhold Pakkens Indhold...2 Betjeningselementer...2 Sikkerhedsanvisninger...4 Anvendelse...6 Bortskaffelse... 10 Tekniske data...

Indhold Pakkens Indhold...2 Betjeningselementer...2 Sikkerhedsanvisninger...4 Anvendelse...6 Bortskaffelse... 10 Tekniske data... Indhold Pakkens Indhold...2 Betjeningselementer...2 Sikkerhedsanvisninger...4 Anvendelse...6 Udskiftning af batterier... 6 Anvendelse af vægten... 7 Tarering af vægten... 7 Ændring af vægtenheden... 8

Læs mere

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Forsigtig: Læs venligst denne manual før du bruger produktet. Sikkerhedsadvarsel 1. Sørg for at bruge apparatet i overensstemmelse med hvad der står i denne manual, og

Læs mere

Trådløst stereo-headset 2.0

Trådløst stereo-headset 2.0 Trådløst stereo-headset 2.0 Sikkerhedsvejledning CECHYA-0083 ADVARSEL Længere tids lytning ved høj lydstyrke kan give høreskader. Sikkerhed og forholdsregler Læs oplysningerne i denne instruktionsmanual

Læs mere

BRUGERMANUAL. Brugermanual. Terapi- / Dagslys ELE018896A. Version 1.0. Terapi- / Dagslys ELE018896A 1

BRUGERMANUAL. Brugermanual. Terapi- / Dagslys ELE018896A. Version 1.0. Terapi- / Dagslys ELE018896A 1 Brugermanual Terapi- / Dagslys ELE018896A Version 1.0 1 Indholdsfortegnelse: Introduktion: 3 Hvordan virker Terapi- / Dagslys lampen? 3 Tegn og symboler 4 Sikkerhed og ydeevne 4 Bemærkninger 5 Beskrivelse

Læs mere

airflo Brugsvejledning. Winncare Nordic Aps, Hejreskovvej 18 B-C, 3490 Kvistgård, tlf.: 4913 8855 Rev. 4 31/08-15

airflo Brugsvejledning. Winncare Nordic Aps, Hejreskovvej 18 B-C, 3490 Kvistgård, tlf.: 4913 8855 Rev. 4 31/08-15 airflo rugsvejledning. Winncare Nordic ps, Hejreskovvej 18 -C, 3490 Kvistgård, tlf.: 4913 8855 Rev. 4 31/08-15 Producent: Mangar International Presteigne, Powys Wales, UK UK - LD8 2UF England Mangar Internationals

Læs mere

Sikkerhedsanvisninger

Sikkerhedsanvisninger Indholdsfortegnelse Sikkerhedsanvisninger... 2 Symboler og advarsler, der anvendes i denne vejledning... 2 Elektriske apparater er ikke legetøj... 3 Sikker opstilling af apparatet... 3 Sørg for, at lysnettilslutningen

Læs mere

Vaffeljern LIFETEC MD 13411. Brugervejledning

Vaffeljern LIFETEC MD 13411. Brugervejledning Vaffeljern LIFETEC MD 13411 Brugervejledning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Sikkerhedsanvisninger... 2 Elektriske apparater er ikke legetøj... 2 Sikker opstilling af apparatet... 2 Lysnettilslutning...

Læs mere

Stereohovedtelefoner MEDION LIFE P69066 (MD 84091) Betjeningsvejledning

Stereohovedtelefoner MEDION LIFE P69066 (MD 84091) Betjeningsvejledning Stereohovedtelefoner MEDION LIFE P69066 (MD 84091) Betjeningsvejledning Indhold 1. Om denne vejledning... 4 1.1. Advarselssymboler og signalord, der anvendes i denne brugsanvisning... 4 2. Korrekt anvendelse...

Læs mere

Advarsel om en potential fare, betjeningsvejledningen skal følges. Forsigtig! Farlig spænding. Fare for elektrisk stød.

Advarsel om en potential fare, betjeningsvejledningen skal følges. Forsigtig! Farlig spænding. Fare for elektrisk stød. DANSK: Indhold 1. Introduktion / Produktpakke 2. Sikkerhedsforanstaltninger 3. Fare for elektrisk stød og andre farer 4. Anvendelsesformål 5. Testerinformation 6. Forberedelse til test 7. Udførelse af

Læs mere

KØLEBOKS 12/24/230V Brugsanvisning HN nr. 8896

KØLEBOKS 12/24/230V Brugsanvisning HN nr. 8896 KØLEBOKS 12/24/230V Brugsanvisning HN nr. 8896 Tillykke med deres nye køleboks husk at læse brugsanvisningen grundigt igennem inden brug, og gem den til evt. senere brug. Køleboksen må kun tilsluttes et

Læs mere

Din brugermanual ZANUSSI ZV230MR http://da.yourpdfguides.com/dref/665675

Din brugermanual ZANUSSI ZV230MR http://da.yourpdfguides.com/dref/665675 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i ZANUSSI ZV230MR i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Manual Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Vigtige sikkerhedsforskrifter Må ikke skilles ad, repareres eller ændres ved. Service skal udføres af uddannede serviceteknikere.

Læs mere

Betjeningsvejledning Vandkedel. Wasserkocher

Betjeningsvejledning Vandkedel. Wasserkocher Betjeningsvejledning Vandkedel Wasserkocher Inholdsfortegnelse Sikkerhedshenvisninger...3 Inden den første ibrugtagning...5 Udpakning...5 Krav til opstillingsstedet...5 Vand koges...6 Kalkfilter...6 Tørheds-

Læs mere

Dynamisk Alternerende Helmadras System. Bruger Manual

Dynamisk Alternerende Helmadras System. Bruger Manual Dynamisk Alternerende Helmadras System. Bruger Manual Model No.: 9P-052 series LÆS ALLE INSTRUKTIONER FØR BRUG 1 Indholdsfortegnelse. Vigtige Sikkerhedsforeskrifter 2 Introduktion.. 3 Produkt beskrivelse..

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Bluetooth Headset BH-110

Brugervejledning til Nokia Bluetooth Headset BH-110 Brugervejledning til Nokia Bluetooth Headset BH-110 1.0. udgave 2 Introduktion Om dit headset Med Nokia Bluetooth-headsettet BH-110 kan du håndtere opkald håndfrit, også selvom du bruger to telefoner på

Læs mere

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender.

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. 1 VELKOMMEN TIL PEARL DK Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. Indtil du har vænnet dig til at bruge produktet, kan det i starten

Læs mere

JPL914, JPL925. BETJENINGS- og VEDLIGEHOLDELSESMANUAL DANSK

JPL914, JPL925. BETJENINGS- og VEDLIGEHOLDELSESMANUAL DANSK JC928 OPLADER JPL914, JPL925 BATTERI BETJENINGS- og VEDLIGEHOLDELSESMANUAL ADVARSEL DANSK FØR BRUG AF DETTE VÆRKTØJ BØR DENNE MANUAL LÆSES FOR AT SIKRE OVERHOLDELSE AF SIKKERHEDSADVARSLER OG INSTRUKTIONER.

Læs mere

Art nr. 60.528. DK Brugsanvisning Rystepudser 170W

Art nr. 60.528. DK Brugsanvisning Rystepudser 170W Art nr. 60.528 DK Brugsanvisning Rystepudser 170W 1. Sikkerhedsanvisninger Vi takker for Deres tillid til valget af denne maskine. For at opnå et tilfredsstillende resultat, bør denne vejledning nøje gennemlæses.

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

SIKKERHED OG VEDLIGEHOLDELSE

SIKKERHED OG VEDLIGEHOLDELSE INDHOLD Sikkerhed og vedligeholdelse...4 Korrekt anvendelse... 4 Driftssikkerhed... 4 Vedligeholdelse... 6 Rengøring... 6 Bortskaffelse... 6 Pakkens indhold... 7 Tekniske data... 7 Beskrivelse og ibrugtagning...

Læs mere

Massagehynde RT-DO12 BRUGSVEJLEDNING

Massagehynde RT-DO12 BRUGSVEJLEDNING Massagehynde RT-DO12 BRUGSVEJLEDNING Tak fordi du har købt denne massagehynde. Læs denne BRUGSVEJLEDNING grundigt før brug, og vær særlig opmærksom på sikkerhedsforanstaltningerne for at sikre korrekt

Læs mere

Thermoelectric cooler Instruction Manual 3. Thermoelektrische Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière thermoélectrique Notice d emploi 21

Thermoelectric cooler Instruction Manual 3. Thermoelektrische Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière thermoélectrique Notice d emploi 21 _Mobicool.book Seite 1 Freitag, 6. Mai 2011 9:47 09 DC EN DE FR ES IT NL NO SV FI Thermoelectric cooler Instruction Manual 3 Thermoelektrische Kühlbox Bedienungsanleitung 11 Glacière thermoélectrique Notice

Læs mere

FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD

FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD DANISH Dette apparat må udelukkende anvendes til at opbevare fødevarer, enhver anden anvendelse regnes for at være farlig og fabrikanten kan ikke drages til ansvar for eventuelle

Læs mere

DK BRUGERMANUAL. Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem. manualen til senere brug.

DK BRUGERMANUAL. Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem. manualen til senere brug. DK BRUGERMANUAL Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem manualen til senere brug. Indholdsfortegnelse GENEREL INFORMATION RÅD OM LEDNINGSNET OG BATTERI SIKKERHEDSINFORMATION FØRSTE

Læs mere

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 DA F C S D J T B G U A R Q P O N M H I E K L 3 DANISH 04-11 4 SIKKERHED Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger

Læs mere

Rechaud 5. Original-Gebrauchsanleitung V2/0116

Rechaud 5. Original-Gebrauchsanleitung V2/0116 Rechaud 5 120803 Original-Gebrauchsanleitung V2/0116 DK DANSK Indholdsfortegnelse 1. Sikkerhed... 100 1.1 Sikkerhedshenvisninger... 100 1.2 Symbolerklæring... 103 1.3 Anvendelsen som tilsigtet... 104 2.

Læs mere

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine Forhandles af: Mivita Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine VIGTIGT: Opbevar nedenstående serienummer på din kaffemaskine til eventuel senere brug. Kun til husholdningsbrug.

Læs mere

www.philips.com/support

www.philips.com/support Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support AE1125 DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 3 2 Din bærbare radio 4 Hvad er der i kassen 4 Strømforsyning 4 Sluk 5 3 Brug af

Læs mere

S ounddock SerieS iii 2012 Bose Corporation, The Mountain, Framingham, MA 01701-9168 USA AM362678 Rev. 00 digital MuSic SySteM

S ounddock SerieS iii 2012 Bose Corporation, The Mountain, Framingham, MA 01701-9168 USA AM362678 Rev. 00 digital MuSic SySteM SoundDock Series III Digital Music System TAB 8 TAB 7 TAB 6 TAB 5 TAB 4 TAB 3 Dansk English VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs venligst denne brugervejledning Tag dig tid til at følge instruktionerne

Læs mere

Røreværk EHR 20 / 2.4S

Røreværk EHR 20 / 2.4S Røreværk EHR 20 / 2.4S 88.1406.700 Brugsanvisning Vigtige sikkerheds instruktioner Brugsvejledning Vigtige instruktioner og advarsler er lokaliseret på maskinen ved hjælp af symboler: Under arbejdet bør

Læs mere

1.7. TEKNISK DATA KONSTRUKTION:

1.7. TEKNISK DATA KONSTRUKTION: DK B R U G E R M A N U A L Elektrisk INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. INDLEDNING... 3 1.1. SIKKERHED... 4 1.2. REKLAMATIONSRET... 4 1.3. UDPAKNING AF STOLEN... 4 1.4. VEDLIGEHOLDELSE AF VELA TANGO... 4 1.4.1.

Læs mere

BRUGSANVISNING. Version 1.0 FRITUREGRYDE

BRUGSANVISNING. Version 1.0 FRITUREGRYDE BRUGSANVISNING Version 1.0 FRITUREGRYDE Tak fordi du valgte at købe dette Nordic Cooking kvalitetsprodukt. Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Skulle der mod forventning

Læs mere

Brugsanvisning VAL 6

Brugsanvisning VAL 6 Brugsanvisning VAL 6 Betjeningsvejledning Vigtigt! Den Infrarøde oliebrænder VAL 6 må ikke placeres i nærheden af eksplosive eller let antændelige materialer. Ydermere er det ikke tilladt at opstille VAL

Læs mere

Affugter KCC-520DB. drifts- og vedligeholdelsesvejledning

Affugter KCC-520DB. drifts- og vedligeholdelsesvejledning 64302901 drifts- og vedligeholdelsesvejledning 1 VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ViVIGTIGE INSTRUKTIONER 1. Læs disse instruktioner grundigt inden aggregatet tages i brug. 2. ADVARSEL: Lad ikke børn lege

Læs mere

Indhold Sikkerhedsanvisninger... 4 Leveringsomfang... 7 Oversigt over apparatet... 8 Ibrugtagning og anvendelse... 9

Indhold Sikkerhedsanvisninger... 4 Leveringsomfang... 7 Oversigt over apparatet... 8 Ibrugtagning og anvendelse... 9 Indhold Sikkerhedsanvisninger... 4 Korrekt anvendelse... 4 Generelle anvisninger... 4 Sikker opstilling af apparatet... 5 Lad nettilslutningen være tilgængelig... 5 Foretag aldrig reparationer selv...

Læs mere

Brugervejledning. Bedienungsanleitung. Guía del usuario. Notice d utilisation. Manuale d istruzioni. Gebruiksaanwijzing.

Brugervejledning. Bedienungsanleitung. Guía del usuario. Notice d utilisation. Manuale d istruzioni. Gebruiksaanwijzing. Bose 161 Speakers Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Guía del usuario Notice d utilisation Manuale d istruzioni Gebruiksaanwijzing Bruksanvisningen Her findes Opstilling.............................................

Læs mere

INDBYGNINGSOVN 65DAE40112

INDBYGNINGSOVN 65DAE40112 INDBYGNINGSOVN 65DAE40112 HN 10063 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før ovnen tages i brug. Gem brugervejledningen, så du senere kan slå op i den. SIKKERHEDSADVARSLER OG -ANVISNINGER

Læs mere

STARLYF CYCLONIC VAC

STARLYF CYCLONIC VAC STARLYF CYCLONIC VAC Tak for købet af en Starlyf Cyclonic Vac. Læs disse sikkerhedsvejledninger omhyggeligt før brug af støvsugeren, da de er udarbejdet for at gøre det lettere for dig at bruge din Starlyf

Læs mere

Affugter KCC-610HA. drifts- og vedligeholdelsesvejledning

Affugter KCC-610HA. drifts- og vedligeholdelsesvejledning 64303501 drifts- og vedligeholdelsesvejledning 1 VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ViVIGTIGE INSTRUKTIONER 1. Læs disse instruktioner grundigt inden aggregatet tages i brug. 2. ADVARSEL: Lad ikke børn lege

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

TIH 500 S / TIH 700 S

TIH 500 S / TIH 700 S TIH 500 S / TIH 700 S A BETJENINGSVEJLEDNING INFRARØD VARMEPANEL TRT-BA-TIH500STIH700S-TC-001-DA Indholdsfortegnelse Henvisninger vedrørende betjeningsvejledningen... 1 Sikkerhed... 2 Oplysninger om instrumentet...

Læs mere

Inden du rengør eller foretager nogen som helst vedligeholdelse af apparatet, skal du altid slukke for det og tage stikket ud af stikkontakten.

Inden du rengør eller foretager nogen som helst vedligeholdelse af apparatet, skal du altid slukke for det og tage stikket ud af stikkontakten. LÆS DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT Denne støvsuger må kun anvendes til almindelig husholdningsrengøring, som beskrevet i brugsanvisningen. Du bør sikre dig, at du har forstået indholdet af denne brugervejledning

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Magnetisk

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Magnetisk Trådløs Dørsensor Magnetisk Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 2 UDPAKNING... 2 MONTERING... 3 INSTALLATION AF BATTERIER... 5 EFTER INSTALLATION AF BATTERIER... 5 TEST AF DØRSENSOREN... 6 RESET TIL

Læs mere

Brugervejledning til Vivo 50 patientslangesæt, enkeltslange med udåndingsventil, genanvendelig

Brugervejledning til Vivo 50 patientslangesæt, enkeltslange med udåndingsventil, genanvendelig side 2 side 6 Brugervejledning til Vivo 50 patientslangesæt, enkeltslange med udåndingsventil, genanvendelig page 7 page 8 page 9 page 10 page 11 page 12 page 13 page 14 page 15 page 16 page 17 page 18

Læs mere

Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning

Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift 2014 Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift.dk, Søgårdparken 20, 7250 Hejnsvig 2 FORSIKRING)OM)OVERENSSTEMMELSE)) Søgårdparken20 7250Hejnsvig

Læs mere

Set forfra: 1. Teleskophåndtag 2. Håndtag 3. Frakoblingsstopknap 4. Søjle 5. Glidedel til batteri. 6. Krog 7. Fastspændingsskrue til ring 8.

Set forfra: 1. Teleskophåndtag 2. Håndtag 3. Frakoblingsstopknap 4. Søjle 5. Glidedel til batteri. 6. Krog 7. Fastspændingsskrue til ring 8. DK... Light Drive Light Drive er en monterbar strømforsyningsenhed, som omdanner din manuelle kørestol til en elektrisk letvægtskørestol. Den er designet til hjælpe dig med at komme omkring indendørs,

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Bluetooth Headset BH-112

Brugervejledning til Nokia Bluetooth Headset BH-112 Brugervejledning til Nokia Bluetooth Headset BH-112 1.1. udgave 2 Introduktion Om dit headset Med Nokia Bluetooth-headsettet BH-112 kan du håndtere opkald håndfrit, også selvom du bruger to mobilenheder

Læs mere

ST1800. Original-Gebrauchsanleitung V1/1215

ST1800. Original-Gebrauchsanleitung V1/1215 ST1800 825212 Original-Gebrauchsanleitung V1/1215 DK DANSK Indholdsfortegnelse 1. Sikkerhed... 114 1.1 Sikkerhedshenvisninger... 114 1.2 Symbolerklæring... 118 1.3 Anvendelsen som tilsigtet... 119 2. Generelle

Læs mere

Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk

Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk Generelle sikkerhedsforanstaltninger Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk 1 Generelle sikkerhedsforanstaltninger 1 Generelle sikkerhedsforanstaltninger 1.1 Om dokumentationen Den oprindelige dokumentation

Læs mere

BE17 BETJENINGSVEJLEDNING SPÆNDINGSTESTER TRT-BA-BE17-TC-001-DA

BE17 BETJENINGSVEJLEDNING SPÆNDINGSTESTER TRT-BA-BE17-TC-001-DA BE17 DA BETJENINGSVEJLEDNING SPÆNDINGSTESTER TRT-BA-BE17-TC-001-DA Indholdsfortegnelse Henvisninger vedrørende betjeningsvejledningen... 1 Sikkerhed... 2 Oplysninger om enheden... 3 Tekniske data... 3

Læs mere

OLIERADIATOR 2000 W. med termostat, timer og blæser (400W) 9 ribber ART NR 330118 EAN NR 5709133311186 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG.

OLIERADIATOR 2000 W. med termostat, timer og blæser (400W) 9 ribber ART NR 330118 EAN NR 5709133311186 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. VEND ALDRIG OLIERADIATOREN PÅ HOVEDET NÅR DEN ER I DRIFT! OLIERADIATOR 2000 W med termostat, timer og blæser (400W) 9 ribber ART NR 330118 EAN NR 5709133311186 1 SIKKERHEDSANVISNINGER

Læs mere

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE ZappBug Oven 2 Brugermanual Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE 1 ! Vigtige oplysninger om sikkerhed Information Alle sikkerhedsoplysninger skal overholdes, når

Læs mere

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Advarsel: For at sikre korrekt brug af TA. bade/toiletløfter skal denne brugsanvisning læses grundigt før brug. Der skal rettes opmærksomhed specielt

Læs mere

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Brugervejledning

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8270 DA Brugervejledning a 9 b c d e f g h Dansk 1 Vigtigt Læs denne brugervejledning grundigt, før du tager apparatet i brug,

Læs mere

AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C

AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C Indhold Tag dig tid til at læse denne manual grundigt før brug og gem den til senere brug. Specifikation Hvordan den virker Hvor skal den opstilles Før brug Dele Montering

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING. Cod. Q600020020 - Rev. A 10/06

BETJENINGSVEJLEDNING. Cod. Q600020020 - Rev. A 10/06 BETJENINGSVEJLEDNING Cod. Q600020020 - Rev. A 10/06 Den rette afskaffelse af dette produkt (elektrisk og elektronisk affald) (Anvendes i den Europæiske Union og andre Europæiske lande med separat genbrugsanordninger)

Læs mere

Computer MusicMonitor

Computer MusicMonitor Computer MusicMonitor Brugervejledning Bedienungsanleitung Käyttöohje Manuale di istruzioni Gebruiksaanwijzing Bruksanvisningen Si k k e r h e d Vær venlig at læse denne brugervejledning Tag dig tid til

Læs mere

KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73

KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73 KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel beskrivelse ------------------------------------------------------------------------------------------ 1 Transport og håndtering ------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Wireless Smoke Alarm FERION 5000 OW

Wireless Smoke Alarm FERION 5000 OW Wireless Smoke Alarm FERION 5000 OW da Wireless Smoke Alarm Indholdsfortegnelse da 3 Indholdsfortegnelse 1 Graphics 4 2 Indledning 6 3 Montering 7 4 Radionetværk 9 5 Vedligeholdelse 13 6 Tekniske data

Læs mere

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater.

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater. Garanti & Support Dette produkt leveres med en etårs garanti, der dækker problemer, som findes ved normal anvendelse. Misbrug af Easi-Cars eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti. Alle reparationer

Læs mere

LÆS OG GEM DISSE ANVISNINGER

LÆS OG GEM DISSE ANVISNINGER Instruktioner til brug og vedligeholdelse af SousVide Supreme -vakuumforsegler LÆS OG GEM DISSE ANVISNINGER For yderligere oplysninger bedes du besøge vores hjemmeside på SousVideSupreme.com Dette apparat

Læs mere

Breas Medical AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i dette produkt uden forudgående meddelelse herom.

Breas Medical AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i dette produkt uden forudgående meddelelse herom. Betjeningsvejledning til Breas HA 01-luftbefugter 1 Indledning Læs denne vejledning grundigt igennem, inden du bruger HA 01- luftbefugteren, så du er fortrolig med udstyrets brug og vedligeholdelse og

Læs mere

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - MODEL 501-27 (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER!

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - MODEL 501-27 (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD ConSet - MODEL 501-27 (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING DA NO ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! De bør ABSOLUT læse denne brugsanvisning og montage vejledning

Læs mere

Trådløs, håndfri Nokia HF-33Wenhed til montering i bil 9252957/1

Trådløs, håndfri Nokia HF-33Wenhed til montering i bil 9252957/1 Trådløs, håndfri Nokia HF-33Wenhed til montering i bil 1 2 3 4 5 6 7 9252957/1 OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING NOKIA CORPORATION erklærer hermed, at dette produkt HS-33W er i overensstemmelse med de vigtigste

Læs mere

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus Babyalarm MBF 8020 DK 1.. INDHOLD 1 x sender med integreret oplader, 1 x modtager, 1x ladestation for oplader 2 x strømforsyninger, 2 x specielle opladte batteri pakker 1 x Bruger manual 2.. KOMPONENTER

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, Inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

KETTLE WK 7280 NO SV PT NL HU CS SL EL BG RU

KETTLE WK 7280 NO SV PT NL HU CS SL EL BG RU KETTLE WK 7280 DA FI NO SV IT PT NL HU CS SL LT EL BG RU B C A D E F G L H K J I 3 DANSK 05-10 SUOMI 11-16 NORSK 17-22 SVENSKA 23-28 ITALIANO 29-34 PORTUGUÊS 35-40 NEDERLANDS 41-45 MAGYAR 46-50 ČESKY 51-55

Læs mere

Din brugermanual HP PAVILION T200 http://da.yourpdfguides.com/dref/850721

Din brugermanual HP PAVILION T200 http://da.yourpdfguides.com/dref/850721 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

F75E ORIGINAL BRUGERVEJLEDNING

F75E ORIGINAL BRUGERVEJLEDNING F75E ORIGINAL BRUGERVEJLEDNING 2 F75E F 50 BRUG SWEPAC F75E bruges til at pakke grus og sand i forbindelse med mindre byggearbejder såsom underlag for betonblokke eller belægningssten til haver. Maskinens

Læs mere

BRUGERMANUAL. Isterningmaskine (IM-006S)

BRUGERMANUAL. Isterningmaskine (IM-006S) BRUGERMANUAL Isterningmaskine (IM-006S) Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsinstruktioner 1 Forbered din isterningmaskine til brug Vigtige sikkerhedstips 2 Lær din maskine at kende 3 Brugervejledning

Læs mere

2008/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate IVO Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3.

Læs mere

Amphora model : VK80 VK120 VK160 VK160S VK200 VK200S VK300 VK400. Version: 2014-01-31

Amphora model : VK80 VK120 VK160 VK160S VK200 VK200S VK300 VK400. Version: 2014-01-31 Amphora model : VK80 VK120 VK160 VK160S VK200 VK200S VK300 VK400 Version: 2014-01-31 Tak fordi du valgte et nyt vinskab fra Amphora. Bemærk at brugsanvisningen gælder for flere Amphora vinskabe. Illustrationer

Læs mere

S26 MOTOR Original brugermanual

S26 MOTOR Original brugermanual S26 MOTOR Original brugermanual Indhold 1. Indledning 1 2. Liste over nødvendigt værktøj 1 3. Sikkerhedspåbud 1 4. Motor montering 2 4.1. Instruktion før montering 2 4.2. Samling af skinne 3 4.3. Opsætning

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

Emhætte Brugsvejledning

Emhætte Brugsvejledning Emhætte Brugsvejledning UDTRÆKSEMHÆTTE 1200 - Centraludsugning www.jgnordic.com Kontaktoplysninger Jilmas Group Nordic ApS Hi Park 399 7400 Herning Denmark Tel.: +45 70104014 - Fax: +45 70131389 H610.1200.30.01

Læs mere

BRUSH HEAD SPEED SETTING SELECTION C ON/OFF BUTTON SPEED SETTING INDICATOR BATTERY LIFE INDICATOR USB ENABLED CHARGER

BRUSH HEAD SPEED SETTING SELECTION C ON/OFF BUTTON SPEED SETTING INDICATOR BATTERY LIFE INDICATOR USB ENABLED CHARGER DK Brugsvejledning A BRUSH HEAD B SPEED SETTING SELECTION C ON/OFF BUTTON D E F G SPEED SETTING INDICATOR BATTERY LIFE INDICATOR USB ENABLED CHARGER AC ADAPTER (NOT SHOWN) Available with some models DANSK

Læs mere

Brugervejledning Nokia Trådløs Oplader DT-601

Brugervejledning Nokia Trådløs Oplader DT-601 Brugervejledning Nokia Trådløs Oplader DT-601 1.1. udgave DA Dele Lær din trådløse oplader at kende. 1 USB-kabel 2 Indikator 3 Opladningsområde Produktets overflade er nikkelfri. Nogle af de tilbehørsprodukter,

Læs mere

Alarmsender. Brugervejledning. yderligere information på www.phonicear.dk

Alarmsender. Brugervejledning. yderligere information på www.phonicear.dk Alarmsender DK Brugervejledning yderligere information på www.phonicear.dk indholdsfortegnelse DETECTs funktion.............................. 1 DETECT indstillinger............................ 2 DETECT

Læs mere

NMT - /40, 60, 80 NMT ER - /40, 60, 80 EGHN SMART - /60

NMT - /40, 60, 80 NMT ER - /40, 60, 80 EGHN SMART - /60 NMT - /40, 60, 80 NMT ER - /40, 60, 80 EGHN SMART - /60 Instruktion Installation 7340041 IMP Pumper erklære at disse produkter er i overensstemmelse med følgende EU-direktiver: CE Overensstemmelseserklæring

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vi passer på miljøet

Indholdsfortegnelse. Vi passer på miljøet DK Indholdsfortegnelse Vi passer på miljøet Beskrivelse af varmeskuffen Sikkerhedsanvisninger Montering Indbygning Brug af varmeskuffen Rengøring og vedligehold Vi passer på miljøet De anvendte emballagematerialer

Læs mere

Zoomax Snow. Brugsvejledning. Lys og lup ApS Erhvervsvej 30 2610 Rødovre Tlf. 43 451 451 www.lysoglup.dk lysoglup@lysoglup.dk

Zoomax Snow. Brugsvejledning. Lys og lup ApS Erhvervsvej 30 2610 Rødovre Tlf. 43 451 451 www.lysoglup.dk lysoglup@lysoglup.dk Zoomax Snow Brugsvejledning Lys og lup ApS Erhvervsvej 30 2610 Rødovre Tlf. 43 451 451 www.lysoglup.dk lysoglup@lysoglup.dk BL-04 Beskrivelse Zoomax Snow er en letvægts elektronisk lup med en 4,3 tommer

Læs mere

Brugsanvisning til REAL serien RE-CIC/RE-CIC-TR

Brugsanvisning til REAL serien RE-CIC/RE-CIC-TR Brugsanvisning til REAL serien RE-CIC/RE-CIC-TR I denne brugsanvisning kan høreapparat, renseudstyr og lignende se anderledes ud end det, du har. Ret til ændringer forbeholdes. Høreapparater, tilbehør

Læs mere

MODEL: RC421-WL TO RADIO FREKVENS RØG ALARM LÆS MANUALEN OMHYGGELIGT FØR BRUG OG GEM DEN FOR FREMTIDIG REFERENCE

MODEL: RC421-WL TO RADIO FREKVENS RØG ALARM LÆS MANUALEN OMHYGGELIGT FØR BRUG OG GEM DEN FOR FREMTIDIG REFERENCE MANUAL MODEL: RC421-WL TO RADIO FREKVENS RØG ALARM LÆS MANUALEN OMHYGGELIGT FØR BRUG OG GEM DEN FOR FREMTIDIG REFERENCE 1 INDHOLD: SPECIFICATION 2 SIKKERHEDS INFORMATION... 2 BATTERI FORBINDELSE 3 ANBEFALEDE

Læs mere

Bilsæt CK-10 Brugervejledning. 9233638, 1. udgave

Bilsæt CK-10 Brugervejledning. 9233638, 1. udgave Bilsæt CK-10 Brugervejledning 9233638, 1. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HF-7-bilsæt er i overensstemmelse med bestemmelserne i følgende

Læs mere

XS 0.8 38 DK 12V/0.8A OPLADERKABEL. *Dit forsyningsstik skal måske være anderledes for at passe til din stikkontakt.

XS 0.8 38 DK 12V/0.8A OPLADERKABEL. *Dit forsyningsstik skal måske være anderledes for at passe til din stikkontakt. 12V/0.8A XS MANUAL TILLYKKE med dit køb af den nye professionelle switch mode-batterilader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer den nyeste teknologi

Læs mere

Nokia Bluetooth Headset BH-600 9250103/1

Nokia Bluetooth Headset BH-600 9250103/1 Nokia Bluetooth Headset BH-600 22 1 6 3 4 5 7 9250103/1 8 9 10 OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HS-59W er i overensstemmelse med bestemmelserne

Læs mere

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG 1 1 2 3 6 4 7 5 8 9 10 12 13 21 11 20 18 19 16 17 14 15 2 I. Tekniske Data Model: WIC 4000 Plus. Tilslutning: 12V DC via. krokodillenæb. Strømforbrug: 192 W. Dimensioner:

Læs mere