TIRSDAG 10. MARTS Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00"

Transkript

1 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR årgan g TIRSDAG 10. MARTS 2015 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl Spisning kl Tilmelding senest 3/3 til Kirsten ENDNU ET ÅR ER OVRE, OG ET NYT ER BEGYNDT Vi er kommet gennem året 2014, og hvad kan der siges om dette, som karakteriserer det bedst? En ting, som sikkert falder de fleste ind, er, at man havde en lang og ganske god sommer - dog uden at der direkte var hedebølge på noget tidspunkt, og der nåede ikke rigtigt at blive vinter i gammeldags forstand altså med megen sne og kulde. Derfor var der også godt vejr til langt de fleste af de vandringer og traveture, som foreningen var arrangør af eller havde deltagere med på. Med det første nummer af Medlemsnyt i 2015 bringer vi indkaldelsen til den årlige ordinære generalforsamling. Her håber vi, at rigtigt mange af vore medlemmer vil møde op for at høre om aktiviteterne i foreningen såvel de overståede som de fremtidige, lige som bestyrelsen håber, at der vil komme forslag til nye aktiviteter, som kunne være anvendelige for en forening, der har fysisk udfoldelse som en af sine hovedopgaver. Så mød blot op, og lad dine meninger komme frem. HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

2 HOLBÆK GANGSPORT Timianvej Holbæk Bestyrelse: Kirsten Frederiksen - formand E Rita Ellingsen - kasserer E Jan Vilhelmsen - næstformand E Agnete M. Pedersen - sekretær E Aase Berg - bestyrelsesmedlem E Foreningens hjemmeside: Ansvarlig redaktør: Finn Henriksen Strandmøllevej Holbæk E eller STATISTIK FOR 2014 Det kan oplyses, at der på traveturene mandag og torsdag formiddag i Holbæk er gået i alt: 97 ture med deltagere og km og med et gennemsnit på 26,9 personer pr. tur. Turene tirsdag formiddag har været afholdt 51 gange med i alt deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 53,1 personer pr. tur. Turene torsdag formiddag i Asnæs har været afholdt 48 gange med i alt deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 29,9 deltagere pr. tur. Turene onsdag aften har været afholdt 46 gange med i alt 718 deltagere, som har gået i alt km og med et gennemsnit på 15,6 deltagere pr. tur. Turene lørdag eftermiddag har været afholdt 27 gange med i alt 477 deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 17,7 deltagere pr. tur. Ud over disse faste ture har der været afholdt i alt 14 andre større arrangementer og specialture, som har haft tilsammen 690 deltagere, og som har gået i alt km. Endeligt har der været afholdt traveture hver mandag eftermiddag, hvor hoved-elementet er stavgang, men hvor der dog også har været en del almindelige gængere med. Der har været 8 10 deltagere ved hver tur, og der er gået 7 9 km pr. tur. Det har ikke været muligt at beregne det samlede antal deltagere og tilbagelagte km for disse ture, men det er skønnet, at der har været deltagere i alt, og der er gået ca km. Til sammen har der i løbet af året været afholdt 329 forskellige arrangementer eller ca. 6 om ugen. Der har på disse ture været i alt deltagere, som har gået i alt km, hvilket svarer til ca. 1,64 gange rundt om jorden. I forhold til sidste år har der været en stigning i deltagelsen på 8,2 % og på 7,9 % i antallet af gennemførte km.

3 Tilmelding til turene sker senest to dage før turen til Finn Henriksen på Det er lettest at træffe ham efter kl. 20. FÆLLES-TRANSPORT Der søges arrangeret fælles-transport til følgende ture i de næste par måneder: Vinterstjernen 3. gren ved Holte, lørdag, den 7. februar med afgang fra Holbæk kl Det er en madpakketur på 24 km. Euraudax-march i Hvidovre, lørdag, den 14. februar med afgang fra Holbæk kl Der er en ført rute på 25 km. Herregårdstur på Vestfyn, søndag, den 22. februar med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 7, 12 og 20 km. Vintertur ved Køge, lørdag, den 28. februar med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, og 20 km. Vintertur ved Køge, søndag, den 1. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, 20 og 30 km. Forårsvandring i Rødovre, søndag, den 8. marts med afgang fra Holbæk kl Der ruter på 6, 10, 16 og 20 km. Hillerød-vandring, lørdag, den 14. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og 15 km. Skoleskibsmarch ved Hvidovre, søndag, den 22. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter fra 6 til 30 km. Krudtuglevandringen, søndag, den 29. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, 15, 20 og 25 km. EVG-VANDREDAGENE Der er begyndt at komme flere aktiviteter i forbindelse med planlægningen af EVG- Vandredagene i Holbæk i pinsen. Der har blandt andet været afholdt møde vedrørende ruterne til turen. Ruterne har i hovedtræk været planlagt i nogen tid, men en væsentlig ting i den sammenhæng er, at rutemarkørerne er godt kendt med de ruter, som de skal varetage. Derfor har man besluttet at holde prøveture på ruterne, og da man ikke har noget mod selskab på turene, er det besluttet at invitere alle interesserede med. Det skal dog bemærkes, at deltagerne skal kunne gennemføre de averterede distancer uden al for megen besvær, og man skal selv have fornøden forplejning med. Til de to første er der inkluderet bustransport, hvorfor man bedes medbringe sit rejsekort, hvis man har et sådant. Der er planlagt ture efter følgende skema: Lørdag, den 7. marts fra Bjergmarkshallen kl Distance ca. 21 km med mål ved Brorfelde og bustransport tilbage. Søndag, den 15. marts fra Brorfelde Observatorium kl (mødetid ved bussen på Holbæk Rutebilstation kl ). Distancen er ca. 21 km. Lørdag, den 21. marts fra Bjergmarkshallen kl Distancen ca. 21 km med mål ved Bjergmarkshallen.

4 HØR OM MONT BLANC EFTER GENERALFORSAMLINGEN den 10. marts Jørgen og Helle Munk Nielsen har været på ferie omkring Europas største bjergmassiv, Mont Blanc, og de vil gerne fortælle og vise billeder derfra efter generalforsamlingen. VANDREUGEN 2015 GIK TIL MADEIRA MED DE KENDTE LEVADAER Vi havde som sædvanligt haft en del medlemmer med på Vandreugen, og der er taget en bunke billeder, som vi vil forsøge at bringe nogle stykker af her i bladet. (Foto: Henning Rose)

5 Koordineringsmøde Tirsdag, 17. februar 2015 kl i Klubhuset. Dagsorden. 1. Planlægning af gåture lørdage og onsdag 2015 (bemærk hele året) 2. Maglesøvandring, søndag 26. april Hvedetur, onsdag 29. april Sundhedsdagen på Ahlgade, lørdag 20. juni Sejerøvandring, søndag 28. juni Ladywalk - uddeling af trøjer - tjek af busser. 7. Orø Rundt, lørdag 1. august Sundhedsvandring, onsdag 19. august Vandrefestival Julevandring, lørdag 12. december. Ø-ture i Julemærkemarchen. Har du lyst at hjælpe på en af turene, eller vil du selv lave en tur, så meld dig til mødet - er du forhindret, så giv besked på nedenstående mail eller tlf. Vi byder som vanligt på noget lækkert smørrebrød - kaffe og kage. Tilmelding senest den 12. februar 2015 på liste i Klubhuset, eller på mail til ring eller sms

6 Fastelavns-vandring Lørdag, 21. februar Gåtur kl Efter gåturen, som er på ca. 7 km, slår vi katten af tønden, bagefter går vi ind i Klubhuset, og mens vi nyder vores kaffe og fastelavns-boller, kårer vi kattekongen og kattedronningen. Kaffe / te hjemmelavede fastelavnsboller med fyld. Pris 40 kr. pr. person.

7 KONTINGENTET FOR 2015 I det foregående nummer af bladet var der en notits om kontingentet, og selv om de fleste godt kunne forstå meningen og stillede sig til tåls dermed, var der trods alt en del, som blev betænkelige ved det tilsyneladende manglende indbetalingskort. Nu skulle der til gengæld ikke gerne herske nogen tvivl længere, for med det blad vil der for langt de fleste være vedlagt et indbetalingskort. Der vil dog fortsat være en lille opgave for de medlemmer, som ud over vort eget Medlemsnyt også gerne vil læse det fælles foreningsblad for sjællandske gangsportsforeninger, som kaldes Motionsgang, for så må man foretage et indgreb på indbetalingskortet. Det er dog kun et lille og overskueligt indgreb, idet det blot består i at rette det anførte beløb fra de 125 kr. til 210 kr. Forskellen på 85 kr. er nemlig prisen for at abonnere på det omtalte blad. Derpå er der så blot det vigtige spørgsmål tilbage: Hvornår skal kontingentet være betalt? I henhold til vedtægterne er der en betalingsfrist til den 15. februar, så det er med ikke at gemme kortet alt for langt væk, og for dem, som betaler over netbank, er det letteste bare at sætte sig ved skærmen og få det overstået, og man kan jo bare sætte beløbet til betaling den 15. februar, så er det hverken for tidligt eller for sent. For dem, som deltager i det de ugentlige traveture, kan det gøres endnu lettere og uden fordyrende gebyrer, hvis man tager de 125 kr. hhv. de 210 kr. med i kontanter, for så kan turlederen eller en anden repræsentant for foreningen tage imod beløbet, men husk dog at medtage indbetalingskortet, så du kan få kvitteringen med hjem, og så kassereren kan se, hvem det, som har betalt. Der er i øvrigt en fordel ved at sørge for at betale kontingentet rettidigt, for så har man adgang til at deltage i årets generalforsamling, og denne er jo ret så meget omtalt i dette blad. Dog skal man huske at tilmelde sig til generalforsamlingen, hvis man ønsker at få lidt spise, inden mødet begynder. Datoen for generalforsamlingens afholdelse samt datoen for sidste tilmelding ses på forsiden af dette blad samt om et par sider. PS. Hvis du af en eller anden årsag ikke længere skulle have lyst eller tid til at fortsætte i foreningen, bedes du give kassereren besked derom. NYE MEDLEMMER Vi har også denne gang den store glæde at kunne byde velkommen til et antal nye medlemmer: HELLE CHRISTENSEN, ANETTE RASMUSSEN, ERNST RASMUSSEN, MOGENS LUNDBY, HELLE ALRING, KIM ALRING, Holbæk Jyderup Jyderup Roskilde Holbæk Holbæk Vi håber, at I alle vil føle jer rigtigt velkomne i foreningen.

8 BESTYRELSENS BERETNING FOR ÅRET 2014 Endnu et år er gået med stor aktivitet i foreningen. Der blev lagt ud med et bankospil, og også vores fastelavnstur havde rigtigt mange deltagere. Dette skyldtes, at vi flyttede turen en uge i forhold til, hvor fastelavn lå i kalenderen, dette gav flere deltagere. Hvedeturen er med årene blevet godt besøgt, og dette var også tilfældet i året, der er gået, og at vi valgte at dele i to ruter, var en god ide. Så sådan fortsætter det fremover. Maglesø-vandringen havde 130 deltagere. Men vejret var jo også perfekt. Orø Rundt havde deltagelse af 123 gængere. Også her var vejret helt perfekt. Sejerø-vandringen var flyttet til juni måned, og det viste sig at give flere deltagere til denne dejlige øtur. Så vi fortsætter med at have turen i juni. Endnu to andre øer blev besøgt i året, der er gået, nemlig Omø og Lyø. Her var der også fin deltagelse i begge ture. Vi har også igen været med på Sundheds-dagen på Ahlgade, og vi var også med på Frivillig Fredag. Begge arrangementer giver os lejlighed til at snakke med en masse mennesker om gå ture og alt, hvad der foregår i foreningen. Vandrefestivalen har igen haft stor deltagelse og givet nye medlemmer, og å- ret har da også givet os mange nye medlemmer på turene om dagen. Der har været mange jubilæer i klubben i året, der er gået. Lis Hansen har nu i 10 år stået for holdene mandag og torsdag formiddag, og disse to hold har også på de 10 år vokset støt og roligt. Dette blev fejret med en frokost som foreningen var vært for. Aften-holdet, som går onsdag om vinteren havde også 10 år jubilæum, Dette hold blev startet, da flere havde lørdagsarbejde og ikke kunne komme med hver lørdag. På dette hold har deltager-antallet svinget en del i de år, men de sidste par år haft fremgang. Her blev det fejret med en julefrokost. Endnu et jubilæum havde vi. Det var 20 år siden, at Sundhedsvandringen blev gået første gang i samarbejde med Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Holbæk, og med dem har foreningen haft et godt samarbejde i alle de 20 år. Der har været en stor mødeaktivitet i bestyrelsen omkring vort møde for præsidiet i EVG. Ligeledes skulle brochuren for pinseturen også være færdig til dette møde; hvilket lykkedes, og mødet blev også en succes. Så nu er forventningerne meget store til foreningen angående pinsen Der har været holdture i året, nemlig til Hillerød-vandring og Advents-vandring i Værløse. Ved Julemærke-marchen fik vi igen en god placering på landsplan nemlig som nummer 10, med deltagelse af 104 personer. En endnu større flok havde deltaget i årets Ladywalk, hvor vi havde hold såvel i København som i Skælskør. Som afslutning på året var vores Julevandring også fint besøgt, så året kunne slutte på en god måde. Dette er beretningen fra bestyrelsen for Kirsten Frederiksen.

9 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag, 10. marts 2015 i Foreningshuset ved Bjergmarkshallen, Bispehøjen 2, 4300 Holbæk Spisning kl. 18:00, derefter generalforsamling kl. 19:00 Dagsorden er som følger: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning v/ Kirsten Frederiksen. 4. Regnskab v/ Rita Ellingsen. 5. Indkomne forslag. 1. Forslag fra bestyrelsen om indfrielse af garantbevis i Sparekassen 6. Valg til bestyrelse for 2 år. Næstformand: Jan Vilhelmsen (villig til genvalg) Kasserer: Rita Ellingsen (villig til genvalg) 7. Valg af 2 suppleanter for 1 år Lonni Larsen (villig til genvalg) Inge Dahlmann (villig til genvalg) 8. Valg af revisor og revisor-suppleant Bent Nilsson, revisor, (ønsker ikke genvalg) Finn Henriksen, revisor, (villig til genvalg) Orla Fogtmann, revisorsuppleant 9. Fastsættelse af næste års kontingent. Foreslås uændret 125 kr. 10. Eventuelt Efter generalforsamlingen vil Helle og Jørgen Nielsen fortælle og vise billeder fra deres tur Mont Blanc Rundt. Der serveres kaffe og kage. Forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før. HUSK TILMELDING TIL SPISNING SENEST den 3. marts 2015 til Kirsten Frederiksen tlf.: SMS eller på liste i Klubhuset/Asnæs. MØD OP OG VÆR MED OG FÅ INDFLYDELSE PÅ FREMTIDEN.

10 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GANGSPORT 1. NAVN OG ADRESSE Foreningens navn er HOLBÆK GANGSPORT, stiftet den 4. november Foreningen har hjemsted i Holbæk Kommune. Oprindeligt stiftedes foreningen som en afdeling af Civilforsvarets Marchforening, med hvilken forbindelsen ophørte efter vedtagelse på ekstraordinær generalforsamling den 2. juni Indtil 1994 førte foreningen navnet, HOLBÆK MARCHFORENING, men ved generalforsamlingen den 8. november 1994 ændredes navnet. 2. FORMÅL Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende gang- og vandresport ved blandt andet at afholde vandringer og traveture samt formidle kontakt til andre gangsportsforeninger. 3. MEDLEMSKAB AF FORBUND OG ORGANISATIONER Foreningen er tilsluttet forbund og organisationer, som kan støtte og gavne den. Generalforsamlingen bestemmer hvilke forbund mv., der kan søges om optagelse i. For tiden er foreningen optaget i Dansk Atletik Forbund (DAF) under Danmarks Idrætsforbund (DIF) og dermed tilsluttet EVG (Europæiske Folkesports Foreninger). Foreningen er optaget i Dansk Motionsforbund (DMF) under Det Internationale Folkesportsforbund (IVV). Endvidere er foreningen optaget i Gangsports Samvirke Sjælland. 4. MEDLEMSKAB Som medlem kan optages enhver enkeltperson, familie eller forening. Indmeldelse sker til formanden eller kassereren. Medlemskabet ophører automatisk ved kontingentrestance ud over en fastsat termin (jf. 7). Eksklusion af medlemmer kan kun ske ved grov overtrædelse af sømmelig optræden overfor foreningen. Enhver eksklusion skal bekræftes eller afvises af nærmest følgende generalforsamling, ordinær eller ekstraordinær. Kun personer, der har været medlem af foreningen i mindst 6 måneder, kan oppebære tilskud til de fællesrejser, foreningen arrangerer eller har del i. Som æresmedlem kan, efter indstilling fra bestyrelsen og vedtagelse af generalforsamlingen, udnævnes personer, som i særlig grad har støttet foreningen eller udvist den særlig interesse. Æresmedlemmer er kontingentfri.

11 5. BESTYRELSEN Foreningen ledes af en bestyrelse, der består af: Formand, næstformand, kasserer, sekretær og 1 bestyrelsesmedlem - derudover 2 bestyrelses-suppleanter, 2 revisorer og 1 revisor-suppleant. Bestyrelsen vælges på den ordinære generalforsamling for et tidsrum af 2 år, mens øvrige vælges for 1 år. Formand og sekretær vælges på lige årstal. Næstformand, kasserer og et bestyrelsesmedlem vælges på ulige årstal. Genvalg kan finde sted, ligesom rekonstituering i løbet af et år er tilladt. Bestyrelsen kan nedsætte udvalg til varetagelse af specialopgaver. Bestyrelsen indkalder til koordineringsmøder med disse udvalg. 6. GENERALFORSAMLING Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Der afholdes ordinær generalforsamling hvert år i januar kvartal. Indkaldelse skal ske skriftligt med mindst 3 ugers varsel. Indkaldelse kan ske gennem foreningens medlemsblad. Generalforsamlingen kan overværes af repræsentanter for de forbund mv., foreningen er optaget i (jf. 3). Disse har dog ikke stemmeret, med mindre de er medlemmer af foreningen. Stemmeret har alle medlemmer, der er fyldt 15 år (jf. dog 4, stk. 2). Foreninger, som er medlem, har højst 2 stemmer ved generalforsamlingen. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. Generalforsamlingen skal have mindst følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Valg af bestyrelse. 6. Valg af suppleanter til bestyrelse. 7. Valg af revisorer og revisor-suppleant. 8. Fastsættelse af næste års kontingenter. 9. Eventuelt. Afgørelser træffes ved simpelt stemmeflertal. Dog kræver vedtægtsændringer samt opløsning af foreningen (jf. 10), at mindst 2/3 af de fremmødte stemmer for vedtagelse. 7. ØKONOMI OG REGNSKAB Generalforsamlingen fastsætter betalingen for husstandsmedlemskab. Kontingentopkrævning udsendes i januar. Hvis kontingentet ikke er betalt senest den 15. februar, slettes medlemskabet med fortabelse af opnåede rettigheder (jf. 4). Kassereren fører foreningens regnskab og er ansvarlig for kassen. Foreningens midler, ud over en rimelig kassebeholdning, skal indsættes på konto i pengeinstitut. En del af foreningens likvide kapital kan anbringes i obligationer. På foreningens konti kan kun hæves af kassereren eller formanden. Regnskabsåret følger kalenderåret.

12 Årsregnskabet, der skal indeholde et driftsregnskab og en status, underskrives af bestyrelsen og revisorerne. Regnskabet skal foreligge til revision senest 14 dage før generalforsamlingen. 8. REVISION Revisorerne tilrettelægger selv deres arbejde og aflægger beretning til bestyrelsen. Revisorerne har pligt til at udøve såvel kritisk som talmæssig revision samt ret til at foretage uanmeldte kasseeftersyn. 9. EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes efter bestyrelsens beslutning eller efter skriftlig begæring rettet til bestyrelsen fra mindst 1/4 af de stemmeberettigede medlemmer. Der skal angives hvilke sager, der ønskes behandlet. Bestyrelsen foretager indkaldelsen til den ekstraordinære generalforsamling med mindst 3 ugers varsel og senest 1 måned efter, at begæringen er modtaget. 10. OPLØSNING AF FORENINGEN HOLBÆK GANGSPORT kan kun opløses på en generalforsamling, hvor mindst 2/3 af foreningens stemmeberettigede medlemmer er mødt, og hvor mindst 2/3 af disse stemmer herfor. I tilfælde af opløsning anvendes en eventuel formue til idrætslige formål i Holbæk Kommune efter nærmere beslutning truffet af den opløsende generalforsamling. 11. VEDTÆGTSÆNDRINGER Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer tilstilles medlemmerne sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. Forslag til ændringer fra medlemmer tilstilles bestyrelsen senest 8 dage før generalforsamlingen - dette sidste gælder også for almindelige forslag til behandling på generalforsamlingen. 12. IKRAFTTRÆDEN Disse vedtægter træder i kraft umiddelbart efter deres vedtagelse. Vedtaget den 4. november 1981 (5 års-dagen for foreningens stiftelse). Med følgende ændringer: Den 5. november 1984 (vedr. 3), den 9. november 1993 (vedr. 4), den 8. november 1994 (vedr. 1, 6 og 7), den 11. februar 1998 (vedr. 2, 3 og 7), den 8. februar 2000 (vedr. 3, 4, 6 og 7), den 20. februar 2001 (vedr. 3, 5, 6, 7 og 8), den 18. marts 2002 (vedr. 7), den 18. marts 2003 (vedr. 4 og 7), den 30. marts 2004 (vedr. 7), den 14. marts 2006 (vedr. 3, 5 og 7), den 3. marts 2009 (vedr. 3), den 2. marts 2010 (vedr. 3, 5 og 7). Ole N. Lyngdorf, dirigent.

13 HOLBÆK GANGSPORT REGNSKAB Indtægter Budget 2014 Budget 2015 Kontingenter, medlemmer , Vandringer 1) , Diverse indtægter 2) , Tilskud 3) , Indtægter i alt , Udgifter Vandringer 1) , Diverse udgifter 2) , Kontingenter 4) , Møder & generalforsamling 5) , Administration 6) , Medlemsblad 7) , EVG mv. 8) , Udgifter i alt , Periodens resultat , Status Aktiver Passiver Sparekassen Sjælland ,9 Egenkapital ,7 Kassebeholdning 365 0,2 Investeringskonto ,9 Periodens resultat ,1 Garantbevis ,0 Egenkapital ,8 Girokonto ,4 Skyldige omkostninger 0 0,6 Forudbetalt kalendere 345 0,5 Betalt kontingent ,2 Tilgodehavender 0 2,9 Juleture 0 0,5 Højrentekonto ,0 Betalt motionsgang ,2 Overførte busindtægter ,5 Aktiver i alt ,8 Passiver i alt ,8 Revisionens bemærkninger: Beholdningerne er konstateret og regnskabet er gennemgået ved stikprøver. Holbæk den Revisor Bent Nilsson Revisor Finn Henriksen Kasserer Rita Ellingsen Formand Kirsten Frederiksen Næstformand Jan Vilhelmsen Sekretær Agnethe Pedersen Bestyrelsesmedlem Åse Berg

14 HOLBÆK GANGSPORT Noter Medlemsopgørelse Antal Antal Antal i alt Medlemmer u/25 år Kvinder 2 Mænd 1 3 Medlemmer u/60 år Kvinder 29 Mænd Medlemmer o/60 år Kvinder 241 Mænd Medlemmer i alt 424 1) Vandringer Indtægt 2013 Udgift 2013 Over/underskud Maglesøvandring 6.592,50 7, ,12 2, ,38 Orø Rundt ,00 8, ,87 9, ,13 Banko 1.226,00 0,9 346,70 1,0 879,30 Sundhedsvandring 1.675,00 1, ,10 1,5-103,10 Julemærkemarch 0,00 3,1 312,75 3,4-312,75 Julevandring 1.882,50 1, ,10 0,9 715,40 Hvedetur 450,00 0,7 310,75 0,2 139,25 Ladywalk Eccowalkaton 532,00 0,8-532,00 Sundhedsdag (Kommunen) 301,00 0,9-301,00 Vandrefestival/Egnsvandring 675,00 0,6-675,00 Holdture 945,00 0,6-945,00 Børns Vilkår 0,6 0,6 Sejerø Rundt 7.020,00 2, ,36 2, ,64 Fastelavnstur 1.190,00 0, ,31 0,8 105,69 Byvandring Kalundborg 210,00 0,7 210,00 I alt ,00 29, ,06 26, ,94 2) Diverse indtægter 2013 Div. Udgifter 2013 Netto Medlems-jubilæer 3.570,30 0, ,30 Materialer 0,00 0,3 557,79 1,6-557,79 Kaffesalg øl vand mm ,00 8, ,45 6, ,55 Motionsgang + øvrige bøger 760,00 1, ,00 1,0-266,00 Renter & Udbytte 2.848,00 3, ,00 I alt ,00 13, ,54 8, ,46 3) Tilskud 2013 Bladpulje porto 1.663,00 1,4 6) Administration 2013 Holbæk kommune 0,00 1,0 Kontorartikler 3.295,02 2,6 Samvirke Sjælland 6.000,00 4,9 Porto 540,00 0,7 I alt 7.663,00 7,3 Tlf. tilskud formand 600,00 0,6 EDB udgifter 450,00 0,4 Gaver og blomster 2.899,65 1,6 4) Kontingenter 2013 Inventar 719,95 0,0 DMF 600,00 0,6 Kørsel/møder 3.330,50 1,7 DAF 2.000,00 2,0 Bankgebyr 844,33 0,8 Øvrige 300,00 0,0 I alt ,45 8,4 I alt 2.900,00 2,6 5) Møder og generalfors ) Porto og medlemsblad 2013 Generalforsamling 3.839,50 5,0 Bladudgifter ,10 12,5 Andre møder 1.058,55 1,2 Udsendelse porto 8.021,00 8,3 Leje Asnæs hallen 0,00 1,0 I alt ,10 20,8 Medlemsfest 0,00 9,2 KO udvalgsmøder 816,00 1,2 8) EVG mv. I alt 5.714,05 17,6 Køb af tøj 3.750,00 Salg af tøj -425,00 Afholdt møde EVG 2.442,84 I alt 5.767,84

15

16

17 PÅ TUR I IRLAND I efteråret var Ole og Lilian fra Høve på en ferie i Irland, hvor de tog en del billeder, som på bedste måde beskriver oplevelsen: FRA POSTBUNKEN kan denne gang nævnes: Til Holbæk Gangsport Mange tak for den pæne hilsen, som jeg modtog til min 65 års fødselsdag. Mange hilsener. Susan Jadegaard, Holbæk Til Holbæk Gangsport Mange tak for det fine kort som kom til min 70 års fødselsdag i december måned. Mange hilsener. Conny Jensen, Nykøbing Sj Til Holbæk Gangsport Hjertelig tak for opmærksomheden i anledning af min fødselsdag. Hilsen fra Mette Molberg, Køge Til Holbæk Gangsport Tak for opmærksomheden i forbindelse med min 70 års fødselsdag. Ved venlig hilsen, Bente Hansen, Holbæk Vi takker for de pæne billeder. Vi siger selv tak og håber, at I alle havde nogle hyggelige dage med venner og familie, og så håber vi hyppigt at mødes på turene rundt omkring i landet.

18 RUNDE DAGE Efter gennemgangen af kartoteket er det konstateret, at Gerda Star, Holbæk, mandag, den 9. februar kan fejre sin 70 års fødselsdag. at Lis Glerup Bille, Herfølge, fredag, den 27. februar kan fejre sin 70 års fødselsdag, at Erna Andersen, Holbæk, mandag, den 2. marts kan fejre sin 70 års fødselsdag, at Kirsten Petersen, Grevinge, søndag, den 29. marts kan fejre sin 75 års fødselsdag, Vi ønsker jer alle hjerteligt tillykke med de runde fødselsdage; og vi håber hyppigt at se jer på turene rundt om i landet. DEN UDSKUDTE AFDELING I forbindelse med redigeringen af det foregående blad nævnte redaktøren overfor nogle af medlemmerne, at der desværre var indløbet oplysninger om afgang blandt nogle af vore medlemmer og andre kendte af vandringsfolkene, og at det nok ville fylde en del af bladet. Det skabte lidt misstemning blandt skaren, og nogle foreslog at udskyde indlægget til næste blad, for ikke at ødelægge julestemningen alt for meget. Men det vil altså sige, at der her kommer et trist, men desværre også aktuelt indlæg, som i øvrigt har fået par ekstra bidrag siden. KIM VILHELMSEN, sekretær i Julemærkemarchen og INGOLF ROMLUND, formand for Julemærkemarchen afgik begge ved døden i august måned med blot en uges mellemrum. Med disse ildsjæles alt for tidlige afgang har Julemærkemarchen mistet to enorme kapaciteter, som det bliver svært for de resterende bestyrelsesmedlemmer at erstatte. Men man må dog håbe, at det lykkes, for ikke at den store humanitære indsats med at skabe bedre forhold for socialt dårligt stillede børn bliver forringet. KNUD W. SØRENSEN, Sorø Juli oktober 2014 Knud var medlem af Holbæk Gangsport i en menneskealder, for selv om han var københavner af fødsel, blev han dog medlem af foreningen, så snart han sammen med Ellen flyttede til Sorø. Han mente, at der var en god stemning i foreningen, og det kan vi kun sige ham tak for. Knud var i mange år en særdeles aktiv gænger, selv om det i de sidste år blev til de lidt mindre ture, da bentøjet begyndte at drille. BJARNE SØJBJERG, Rødovre januar 2015 Bjarne var gennem mange år en kendt person inden for vandrebevægelsen i Københavns-området, først som mangeårig formand for Trim i Rødovre, og senere som formand for Marchforeningen Vikingerne. LEIF MADSEN, Holstebro Leif var gennem utallige år formand for den lokale afdeling af Fodslaw i Holstebro, lige som han i mange år var formand for Vandreforeningen Fodslaw. Vore tanker går til de efterladte.

19 HUSKELISTEN DEL 1 Hver mandag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver mandag kl stavgang fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver tirsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Hver torsdag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver torsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Asnæs-Grevinge Hallen, Teglværkskrogen 4 6, Asnæs Ud over turene, der er listet op overfor, er der følgende tilbud: onsdag lørdag 4. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km 7. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km onsdag 11. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 14. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km onsdag 18. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 21. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på ca. 7 km Fastelavnstur og derefter er der tøndeslagning ved Klubhuset onsdag 25. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 28. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på ca. 7 km Bemærk, at fra 1. marts starter lørdag-eftermiddags-turene igen kl Bemærk, at der inde i bladet også er omtalt nogle prøveture til EVG-turen i maj. onsdag lørdag 4. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km 7. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km onsdag 11. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 14. mar. kl fra Flyvepladsen, Ny Hagestedvej 40, Gislinge, tur på km onsdag 18. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 21. mar. kl fra Bjergmarkshallen, Bispehøjen 2, Holbæk, tur på km onsdag 25. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 28. mar. kl fra P-plads ved Munkholm Kiosk, Holbæk, travetur på km På hjemmesiden vil startstederne blive søgt angivet med den fulde adresse samt om muligt med GPS-koordinater. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

20 MEDLEMSNYT FOR HOLBÆK GANGSPORT Redaktion: Finn Henriksen Strandmøllevej 156 B-post 4300 Holbæk Returneres ved varig adresseændring HUSKELISTEN DEL 2 lørdag 7. feb. DEN MARITIME FASTELAVNSMARCH, kl , Brøndby Marineforening, Sognevej 35, 2605 Brøndby, 7, 14, og 21 km lørdag 7. feb. VINTERSTJERNEN 3. gren, kl (ført madpakketur) Holte S-Station, 2840 Holte, ca. 24 km lørdag 14. feb. EURAUDAX-MARCH fra Hvidovre, kl (præcis) EVG Selskabslokalet, Ll. Friheden 1, 2650 Hvidovre, 25 km (ført tur) lørdag 14. feb. FASTELAVNSTUR, kl (25 og 40 km), IVV Klostergade 22, 4900 Nakskov, kl (5, 10 og 15 km), søndag 15. feb. VINTERVANDRING ved Rungsted, kl (ført tur) Rungsted Kyst Station (7-Eleven), 2960 Rungsted Kyst, ca. 10 km fredag 27. feb. VINTERTUR VED KØGE, kl , 5 og 10 km (førte ture) EVG lørdag 28. feb. Ellemarkskolen, Gymnasievej 10, 4600 Køge søndag 1. mar. begge dage kl , 5, 10, 20 og 30 km søndag 8. mar. FORÅRSVANDRING i Rødovre, kl , EVG Tinderhøj Skole, Fortvej 71, 2610 Rødovre, 6, 10, 16 og 20 km lørdag 14. mar. HILLERØD-VANDRING, kl , 5, 10 og 15 km Hillerødsholmskolen, Hillerødsholms Allé 2, 3400 Hillerød søndag 22. mar. SKOLESKIBSMARCH, kl , Aktivitetslokalet, Ll. Friheden 1, 2650 Hvidovre, fra 6 til 30 km IVV EVG søndag 29. mar. KRUDTUGLEVANDRINGEN, kl , EVG Klubhuset, Syrevej 25, 3300 Frederiksværk, 5, 10, 15, 20 og 25 km torsdag 2. apr. FR. DEN VII MARCH, kl , EVG Huset, Lejrvej 4, 3630 Jægerspris, fra 5, 10, 20 og 30 km Næste blad forventes at udkomme omkring 15. marts 2015.

TIRSDAG 11. MARTS 2014. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 11. MARTS 2014. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 MAR FEB. - NN MAR. 2014 34. årgang TIRSDAG 11. MARTS 2014 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.15.

Læs mere

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE medlems- nyt Nr. 8 DECEMBER 2014 (JANUAR 2015) 34. årgang Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE Vi fejrer det snarlige nytår med en blomst, som er de

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 1.0 Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Hadsund Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune. 2.0 Forholdet til Danmarks Jægerforbund.

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat.

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat. LOVE Navn. 1. Unionens navn er: Dansk Træner Union. Forkortet: DTU. Unionen er stiftet under navnet Dansk Fodboldtræner Sammenslutning den 31. marts 1957. Dens hjemsted er formandens adresse. Stk. 2. Stk.

Læs mere

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Indholdsfortegnelse Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening 1 Indholdsfortegnelse 2 Foreningens navn og hjemsted 1 3 Formål 2 3 Medlemskab af organisationer

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Vedtægter. for. Roskilde Taekwondo Klub

Vedtægter. for. Roskilde Taekwondo Klub Vedtægter for Roskilde Taekwondo Klub 1 Navn Seung-Li Roskilde Taekwondo Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune. 2. Formål At dyrke de af Dansk Taekwondo Forbund godkendte idrætsgrene. Dansk Taekwondo

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter Tong-Il Slagelse Taekwondo Klub

Vedtægter Tong-Il Slagelse Taekwondo Klub Vedtægter Tong-Il Slagelse Taekwondo Klub 1 - NAVN OG HJEMSTED: Foreningens navn er Tong-Il, Slagelse Taekwondo Klub Foreningen er hjemmehørende i Slagelse kommune. 2 - FORMÅL: Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for volleyballklubben H.I.K. Aalborg.

Vedtægter for volleyballklubben H.I.K. Aalborg. Vedtægter for volleyballklubben H.I.K. Aalborg. Navn, Hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Aalborg HIK Volleyball. Klubben er stiftet den 10. maj 1977 og ved medlemskab af Dansk Volleyball Forbund

Læs mere

Vedtægter for Ry Cycle Club

Vedtægter for Ry Cycle Club Vedtægter for Ry Cycle Club 1 Navn og hjemsted Foreningen Ry Cycle Club. (RyCC), der har hjemsted i Skanderborg kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. Foreningen er tilsluttet Danmarks Cykelunion (DCU-

Læs mere

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Adopterede 30+. Foreningens hjemsted er sekretærs adresse. 2 Foreningens formål At skabe et fortroligt forum, hvor MEDLEMMERNE kan dele

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Kolding Dame Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Vedtægter: 1 Navn og formål Klubbens navn er Kolding Dame- Roklub med hjemsted i Kolding Kommune. Klubbens stander

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere

Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød

Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød Vedtaget på generalforsamlingen den 1.oktober 2009 Revideret på generalforsamling 3.oktober 2013 1 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er Frederiksborg

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A Vedtægter for grundejerforeningen Marienlyst Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne.

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne. 1. NAVN Klubbens navn er Aalborg Rugbyklub, LYNET, dens hjemsted er Aalborg. Klubben er stiftet den. 7 november 1991, som en sammenslutning af Rugbyklubberne Goliath af 1972 og Lynet af 1964. Navnet ændret

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting.

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Grundejerforeningen Kirkeager. Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Stk. 2 - Foreningens stedlige område

Læs mere

VEDTÆGTER DMF. 1. Navn

VEDTÆGTER DMF. 1. Navn VEDTÆGTER DMF 1. Navn 1.1. Forbundets navn er Dansk Motions Forbund (DMF). 2. Formål 2.1. Forbundets formål er på almennyttigt grundlag at udbrede interessen for, i den frie natur, at udøve utvunget samvær

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Rideklub

Vedtægter for Skanderborg Rideklub Vedtægter for Skanderborg Rideklub 1 Navn og Hjemsted Skanderborg Rideklub er stiftet den. 15. november 1966, og har hjemsted i Skanderborg kommune, på adressen Christiansmindevej 3, 8660 Skanderborg.

Læs mere

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Karate Skole. Dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at udøve

Læs mere

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Klatreklub, og dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage klatring

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget.

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og formål 1 stk.1 Foreningens navn: Cypern Veteranerne i Danmark af 24-10 2012. 1 stk. 1.1 Foreningens hjemsted: Formandens adresse 1 stk. 1.2 Foreningens Formål er: 1 stk.

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER 1. 1 Klubbens navn 1.1 Klubbens navn er Roskilde Flyveklub (RFK). Dens hjemsted er Roskilde lufthavn. 2 Klubbens formål 2. 2.1 Klubben, som er upolitisk, har til formål at

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR Vedtægter for Foreningen KORSKÆR 1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Foreningen KORSKÆR, i daglig tale KORSKÆR og har hjemsted i Fredericia Kommune. 2. FORMÅL. Foreningen KORSKÆR er en paraplyorganisation

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

1 Foreningsnavn, hjemsted og logo.

1 Foreningsnavn, hjemsted og logo. 1 Foreningsnavn, hjemsted og logo. Stk. 1 Foreningens navn er Roskilde Amerikaner Bil Club (Roskilde ABC). Stk. 2 Foreningen er hjemmehørende i Roskilde kommune. Stk. 3 Klubbens officielle mærker er: Rundt

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VIRRING-VITVED UNGDOMS- OG IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR VIRRING-VITVED UNGDOMS- OG IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR VIRRING-VITVED UNGDOMS- OG IDRÆTSFORENING 1 Navn Hjemsted Foreningens navn er "Virring-Vitved Ungdoms- og Idrætsforening", hvilket navn fuldt ud skal benyttes i juridiske forhold, mens forkortelsen

Læs mere

EDR Københavns Afdeling

EDR Københavns Afdeling Vedtægter for EDR Københavns Afdeling Vedtaget på Generalforsamling den 15.april 2013 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 Navn 1 Side 1 Hjemsted 2 Side 1 Formål 3 Side 1 Kapitel 2 Medlemmer 4 Side 2 Optagelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935.

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN 1 NAVN OG HJEMSTED. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. Korpset er en selvejende institution og er hjemmehørende i Roskilde

Læs mere

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING Side 1 Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING 1. NAVN, ADRESSE OG HJEMSTED Foreningens navn er SYDVESTJYSK FUGLEFORENING. Foreningens adresse/hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningens formål er:

Læs mere

2 Formål og målsætning: Roskilde Håndbolds formål er gennem målrettet arbejde at fremme interessen for og kendskabet til håndbold.

2 Formål og målsætning: Roskilde Håndbolds formål er gennem målrettet arbejde at fremme interessen for og kendskabet til håndbold. VEDTÆGTER FOR ROSKILDE HÅNDBOLD Vedtaget på generalforsamlingen den 17. maj 1977 Ændret på generalforsamlingen den 17. marts 1995 Ændret på generalforsamlingen den 29. marts 1999 Ændret på generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for : Helsingør Sports Billard Klub

Vedtægter for : Helsingør Sports Billard Klub Vedtægter for : Helsingør Sports Billard Klub 1 Klubbens Navn og hjemsted: Klubben er stiftet den 16. oktober 1935 under navnet Industriforeningens Billard Klub Klubben har den 10. juni 1988 skiftet navn

Læs mere

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28.

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6 Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Vedtaget på stiftende generalforsamling 29. juni 2006 Ændret på ordinær generalforsamling 28. marts 2007

Læs mere

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold.

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold. 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn: KIF-Support Stk. 2: Foreningen har hjemsted i Kolding Kommune. Stk. 3: Foreningen er stiftet d. 20. september 2014. Stk. 4: Foreningen er ikke organisatorisk

Læs mere

FORSLAG TIL. VEDTÆGTER FOR HILLERØD TENNISKLUB Vedtaget på klubbens ordinære generalforsamling den 24. marts 2015

FORSLAG TIL. VEDTÆGTER FOR HILLERØD TENNISKLUB Vedtaget på klubbens ordinære generalforsamling den 24. marts 2015 FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HILLERØD TENNISKLUB Vedtaget på klubbens ordinære generalforsamling den 24. marts 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Klubbens navn og formål 2 Medlemmer 3 Kontingent 4 Generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune 1 Idrætssamvirkets navn og hjemsted Idrætssamvirkets navn er Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. Idrætssamvirkets hjemsted er Skanderborg Kommune.

Læs mere

3 Medlemskreds og kontingent Stk. 1. Som medlemmer kan optages enhver, som kan tilslutte sig foreningens formål.

3 Medlemskreds og kontingent Stk. 1. Som medlemmer kan optages enhver, som kan tilslutte sig foreningens formål. Vedtægter for Varde Kasernes Venner (VKV). 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Varde Kasernes Venner. Foreningens hjemsted er Varde Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at støtte og

Læs mere

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning.

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Kommunale Park- og Naturforvaltere (Municipal Park and Nature Managers). Foreningens hjemsted er foreningens sekretariatsadresse, der er placeret hos formanden.

Læs mere

Rettelsesblad for Vedtægter

Rettelsesblad for Vedtægter Rettelsesblad for Vedtægter Rettelser april 2012 6 stk. 2: rettet til 4 medlemmer vedtaget på generalforsamlingen 6. april 2011. 5 stk. 1: Fællesantennelæg er slettet, da det ikke er relevant efter ændring

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 1 Navn og hjemsted Foreningsnavn er Bokseklubben AIK Roskilde og har hjemsted i Roskilde Kommune. 2 Formål Bokseklubben AIK Roskildes formål er at virke

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER. Julespareforeningen af 1940 Agervænget 40, 4420 Regstrup T: 69666000, M: 42300999, CVR: 33740247

VEDTÆGTER. Julespareforeningen af 1940 Agervænget 40, 4420 Regstrup T: 69666000, M: 42300999, CVR: 33740247 21. marts 2013 VEDTÆGTER Julespareforeningen af 1940 Agervænget 40, 4420 Regstrup T: 69666000, M: 42300999, CVR: 33740247 1 Foreningens navn. Foreningens navn er JULESPAREFORENINGEN (JSF). Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

Grundejerforeningen Krybily Vest

Grundejerforeningen Krybily Vest NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Krybily Vest Foreningens hjemsted er Fredericia Kommune under Fredericia Ret, der er foreningens værneting. 2 Grundejerforeningens formål

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

EDR Københavns Afdeling

EDR Københavns Afdeling Vedtægter for EDR Københavns Afdeling Vedtaget på Generalforsamling den 10. marts 2008 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 Navn 1 Side 1 Hjemsted 2 Side 1 Formål 3 Side 1 Kapitel 2 Medlemmer 4 Side 2 Optagelse

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

s. 1 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF, HADERSLEV

s. 1 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF, HADERSLEV s. 1 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF, HADERSLEV Februar 2008 s. 2 af 7 sider s. 3 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF Paragraf 1. Klubbens navn er ORIENTERINGSKLUBBEN HTF,

Læs mere

Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening:

Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening: Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening: 1 NAVN OG HJEMSTED. 1. Foreningens navn er Sydøstjysk Fugleforening. Foreningen er stiftet den 27.oktober 2009 ved en sammenlægning af Vejle Fugleforening, Give

Læs mere

1.1 Klubben drives som kontingentforening og har adresse hos klubbens formand.

1.1 Klubben drives som kontingentforening og har adresse hos klubbens formand. Helsingør d. 27-12-2011 Vedtægter for Trinord 1 Navn og hjemsted Foreningen Trinord er stiftet den 27-12-2011 og har hjemsted i Helsingør kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlon Forbund under

Læs mere

V E D T Æ G T E R. For PERSONALEKUNSTFORENINGEN. Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby

V E D T Æ G T E R. For PERSONALEKUNSTFORENINGEN. Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby V E D T Æ G T E R For PERSONALEKUNSTFORENINGEN Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby FORENINGENS FORMÅL M.V. 1 Formål: At fremme medlemmernes interesse for kunst bl.a. gennem foredrag, udstillings-

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Nunchaku-Do klub

Vedtægter for Svendborg Nunchaku-Do klub Vedtægter for Svendborg Nunchaku-Do klub 1 Navn og hjemsted 2. reviderede udgave Klubbens navn er: Svendborg Nunchaku-Do klub. Hjemstedet er Svendborg Kommune. Svendborg Nunchaku-Do Klub er medlem af DGI

Læs mere

Gyldig fra: 07. november 2010 1/6

Gyldig fra: 07. november 2010 1/6 Gyldig fra: 07. november 2010 1/6 for Dansk Zoom8 Klub 1. Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Dansk Zoom8 Klub (Danish Zoom8 Association). Den officielle forkortelse er DZA. 1.2 Klubbens adresse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN-SÆBY AUTO SPORT 1. Klubbens navn er Frederikshavn-Sæby Auto Sport ( FSAS ). 2. Klubbens formål er at fremme motorsporten

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN-SÆBY AUTO SPORT 1. Klubbens navn er Frederikshavn-Sæby Auto Sport ( FSAS ). 2. Klubbens formål er at fremme motorsporten VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN-SÆBY AUTO SPORT 1. Klubbens navn er Frederikshavn-Sæby Auto Sport ( FSAS ). 2. Klubbens formål er at fremme motorsporten og færdselssikkerheden, og skal til stadighed virke

Læs mere

Vedtægter for KFA Kampsport for alle

Vedtægter for KFA Kampsport for alle Vedtægter for KFA Kampsport for alle Glostrup Kommune Børne- og Kulturforvaltningen Marts 2010 Vedtægter for KFA Kampsport for alle 1. Navn og hjemsted Vedtægt for KFA - Kampsport for alle. Foreningens

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Aars Touring Club. Redigeret April 2009 VEDTÆGTER FOR AARS TOURING CLUB ******************************* FORENINGENS HJEMSTED, NAVN OG FORMÅL: # 1.

Aars Touring Club. Redigeret April 2009 VEDTÆGTER FOR AARS TOURING CLUB ******************************* FORENINGENS HJEMSTED, NAVN OG FORMÅL: # 1. Arne Binslev Himmerlandsgade 109 Postboks 140 9600 Aars L. Aarup Redigeret April 2009 VEDTÆGTER FOR AARS TOURING CLUB ******************************* FORENINGENS HJEMSTED, NAVN OG FORMÅL: # 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

Vedtægter for Virum-Sorgenfri Tennisklub

Vedtægter for Virum-Sorgenfri Tennisklub Vedtægter for Virum-Sorgenfri Tennisklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er VIRUM-SORGENFRI TENNISKLUB (VST). Dens hjemsted er Lyngby- Taarbæk Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at fremme tennissporten

Læs mere

1: Navn og hjemsted. 2. Formål

1: Navn og hjemsted. 2. Formål Esbjerg City Taekwondoklub Klub Kongensgade 120, 6700 Esbjerg Tlf. 75 13 48 13, Fax. 75 13 48 09 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) 1 Navn og hjemsted. Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK).

Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) 1 Navn og hjemsted. Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK). Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) Formatted: Font: Verdana 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK). Klubben, der har hjemsted i Birkerød Rudersdal Kommune og er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Middelfart Cykel Club

Vedtægter for Middelfart Cykel Club Vedtægter for Middelfart Cykel Club 1 Navn og hjemsted Stk.1. Foreningens navn er "Middelfart CykelClub". Stk. 2. Foreningen har hjemsted i Middelfart Kommune. Stk.3. Foreningen er medlem af Danmarks Cykle

Læs mere

Vedtægter. For. Brydeklubben. THOR Vejgaard. Vedtaget på generalforsamlingen den 26 januar 2005

Vedtægter. For. Brydeklubben. THOR Vejgaard. Vedtaget på generalforsamlingen den 26 januar 2005 Vedtægter For Brydeklubben THOR Vejgaard Vedtaget på generalforsamlingen den 26 januar 2005 side 10/10 15. Foreningens opløsning. Til foreningens opløsning kræves mindst 2/3 majoritet at samtlige foreningens

Læs mere

Dalum Landbrugsskoles Jagtforening

Dalum Landbrugsskoles Jagtforening Dalum Landbrugsskoles Jagtforening Dalum Landbrugsskoles Jagtforening Landbrugsvej 65 5260 Odense S fasanen@dalumls.dk www.dalumls.dk-elevnet-jagtforening Vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby.

Vedtægter for Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. J. nr. 48838-0 Vedtægter for Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby Navn, hjemsted og formål Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. Stk. 1. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN 1 Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen [ ] Retskredsen er Holbæk 2 Grundejerforeningen forestår drift og vedligeholdelse af fællesanlæg og fællesarealer i

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJARBÆK FJORD GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR HJARBÆK FJORD GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR HJARBÆK FJORD GOLF KLUB 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Hjarbæk Fjord Golf Klub. Klubben er stiftet den 3. juni 1991, og golfanlægget er åbnet den 8. august 1992. Golfklubben har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

Vedtægter for Frederikshavn Blackhawks Floorball

Vedtægter for Frederikshavn Blackhawks Floorball Vedtægter for Frederikshavn Blackhawks Floorball 1. Klubbens navn: Klubbens navn er Frederikshavn Blackhawks Floorball Stiftelsesdato: 2. Klubbens hjemsted: Klubben er hjemmehørende i Frederikshavn Kommune.

Læs mere

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægter for Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægt for Grundejerforeningen Vrold Bakker Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vrold Bakker. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

Grundejerforeningen MUNKERISPARKEN

Grundejerforeningen MUNKERISPARKEN Foreningens navn er "Grundejerforeningen MUNKERISPARKEN". Foreningens hjemsted er Rudersdal Kommune under Hørsholm ret, der er foreningens værneting. 1 2 3 Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Falsterske Fodregiments Soldaterforening V E D T Æ G T E R

Falsterske Fodregiments Soldaterforening V E D T Æ G T E R Falsterske Fodregiments Soldaterforening V E D T Æ G T E R 2009 Navn 1 Foreningens navn er Falsterske Fodregiments 5. Regiments Soldaterforening. Hjemsted 2 Foreningens hjemsted er på Repræsentantskabets

Læs mere

Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK)

Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK) Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK) Navn 1 Klubbens navn er Tommerup Taekwondo Klub. Klubbens hjemsted er Ny Assens Kommune. Formål 2 Klubbens formål er at træne Taekwondo i henhold til Dansk Taekwondo

Læs mere

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Cykle Clubben Hjørring, klubben har hjemsted i Hjørring Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at virke for

Læs mere

Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 VEDTÆGTER HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER

Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 VEDTÆGTER HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 J.nr.: 036333HOJ J VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER Navn og hjemsted: l. Foreningens navn er "Herlufsholm Gymnastikforenings

Læs mere