TIRSDAG 10. MARTS Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00"

Transkript

1 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR årgan g TIRSDAG 10. MARTS 2015 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl Spisning kl Tilmelding senest 3/3 til Kirsten ENDNU ET ÅR ER OVRE, OG ET NYT ER BEGYNDT Vi er kommet gennem året 2014, og hvad kan der siges om dette, som karakteriserer det bedst? En ting, som sikkert falder de fleste ind, er, at man havde en lang og ganske god sommer - dog uden at der direkte var hedebølge på noget tidspunkt, og der nåede ikke rigtigt at blive vinter i gammeldags forstand altså med megen sne og kulde. Derfor var der også godt vejr til langt de fleste af de vandringer og traveture, som foreningen var arrangør af eller havde deltagere med på. Med det første nummer af Medlemsnyt i 2015 bringer vi indkaldelsen til den årlige ordinære generalforsamling. Her håber vi, at rigtigt mange af vore medlemmer vil møde op for at høre om aktiviteterne i foreningen såvel de overståede som de fremtidige, lige som bestyrelsen håber, at der vil komme forslag til nye aktiviteter, som kunne være anvendelige for en forening, der har fysisk udfoldelse som en af sine hovedopgaver. Så mød blot op, og lad dine meninger komme frem. HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

2 HOLBÆK GANGSPORT Timianvej Holbæk Bestyrelse: Kirsten Frederiksen - formand E Rita Ellingsen - kasserer E Jan Vilhelmsen - næstformand E Agnete M. Pedersen - sekretær E Aase Berg - bestyrelsesmedlem E Foreningens hjemmeside: Ansvarlig redaktør: Finn Henriksen Strandmøllevej Holbæk E eller STATISTIK FOR 2014 Det kan oplyses, at der på traveturene mandag og torsdag formiddag i Holbæk er gået i alt: 97 ture med deltagere og km og med et gennemsnit på 26,9 personer pr. tur. Turene tirsdag formiddag har været afholdt 51 gange med i alt deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 53,1 personer pr. tur. Turene torsdag formiddag i Asnæs har været afholdt 48 gange med i alt deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 29,9 deltagere pr. tur. Turene onsdag aften har været afholdt 46 gange med i alt 718 deltagere, som har gået i alt km og med et gennemsnit på 15,6 deltagere pr. tur. Turene lørdag eftermiddag har været afholdt 27 gange med i alt 477 deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 17,7 deltagere pr. tur. Ud over disse faste ture har der været afholdt i alt 14 andre større arrangementer og specialture, som har haft tilsammen 690 deltagere, og som har gået i alt km. Endeligt har der været afholdt traveture hver mandag eftermiddag, hvor hoved-elementet er stavgang, men hvor der dog også har været en del almindelige gængere med. Der har været 8 10 deltagere ved hver tur, og der er gået 7 9 km pr. tur. Det har ikke været muligt at beregne det samlede antal deltagere og tilbagelagte km for disse ture, men det er skønnet, at der har været deltagere i alt, og der er gået ca km. Til sammen har der i løbet af året været afholdt 329 forskellige arrangementer eller ca. 6 om ugen. Der har på disse ture været i alt deltagere, som har gået i alt km, hvilket svarer til ca. 1,64 gange rundt om jorden. I forhold til sidste år har der været en stigning i deltagelsen på 8,2 % og på 7,9 % i antallet af gennemførte km.

3 Tilmelding til turene sker senest to dage før turen til Finn Henriksen på Det er lettest at træffe ham efter kl. 20. FÆLLES-TRANSPORT Der søges arrangeret fælles-transport til følgende ture i de næste par måneder: Vinterstjernen 3. gren ved Holte, lørdag, den 7. februar med afgang fra Holbæk kl Det er en madpakketur på 24 km. Euraudax-march i Hvidovre, lørdag, den 14. februar med afgang fra Holbæk kl Der er en ført rute på 25 km. Herregårdstur på Vestfyn, søndag, den 22. februar med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 7, 12 og 20 km. Vintertur ved Køge, lørdag, den 28. februar med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, og 20 km. Vintertur ved Køge, søndag, den 1. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, 20 og 30 km. Forårsvandring i Rødovre, søndag, den 8. marts med afgang fra Holbæk kl Der ruter på 6, 10, 16 og 20 km. Hillerød-vandring, lørdag, den 14. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og 15 km. Skoleskibsmarch ved Hvidovre, søndag, den 22. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter fra 6 til 30 km. Krudtuglevandringen, søndag, den 29. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, 15, 20 og 25 km. EVG-VANDREDAGENE Der er begyndt at komme flere aktiviteter i forbindelse med planlægningen af EVG- Vandredagene i Holbæk i pinsen. Der har blandt andet været afholdt møde vedrørende ruterne til turen. Ruterne har i hovedtræk været planlagt i nogen tid, men en væsentlig ting i den sammenhæng er, at rutemarkørerne er godt kendt med de ruter, som de skal varetage. Derfor har man besluttet at holde prøveture på ruterne, og da man ikke har noget mod selskab på turene, er det besluttet at invitere alle interesserede med. Det skal dog bemærkes, at deltagerne skal kunne gennemføre de averterede distancer uden al for megen besvær, og man skal selv have fornøden forplejning med. Til de to første er der inkluderet bustransport, hvorfor man bedes medbringe sit rejsekort, hvis man har et sådant. Der er planlagt ture efter følgende skema: Lørdag, den 7. marts fra Bjergmarkshallen kl Distance ca. 21 km med mål ved Brorfelde og bustransport tilbage. Søndag, den 15. marts fra Brorfelde Observatorium kl (mødetid ved bussen på Holbæk Rutebilstation kl ). Distancen er ca. 21 km. Lørdag, den 21. marts fra Bjergmarkshallen kl Distancen ca. 21 km med mål ved Bjergmarkshallen.

4 HØR OM MONT BLANC EFTER GENERALFORSAMLINGEN den 10. marts Jørgen og Helle Munk Nielsen har været på ferie omkring Europas største bjergmassiv, Mont Blanc, og de vil gerne fortælle og vise billeder derfra efter generalforsamlingen. VANDREUGEN 2015 GIK TIL MADEIRA MED DE KENDTE LEVADAER Vi havde som sædvanligt haft en del medlemmer med på Vandreugen, og der er taget en bunke billeder, som vi vil forsøge at bringe nogle stykker af her i bladet. (Foto: Henning Rose)

5 Koordineringsmøde Tirsdag, 17. februar 2015 kl i Klubhuset. Dagsorden. 1. Planlægning af gåture lørdage og onsdag 2015 (bemærk hele året) 2. Maglesøvandring, søndag 26. april Hvedetur, onsdag 29. april Sundhedsdagen på Ahlgade, lørdag 20. juni Sejerøvandring, søndag 28. juni Ladywalk - uddeling af trøjer - tjek af busser. 7. Orø Rundt, lørdag 1. august Sundhedsvandring, onsdag 19. august Vandrefestival Julevandring, lørdag 12. december. Ø-ture i Julemærkemarchen. Har du lyst at hjælpe på en af turene, eller vil du selv lave en tur, så meld dig til mødet - er du forhindret, så giv besked på nedenstående mail eller tlf. Vi byder som vanligt på noget lækkert smørrebrød - kaffe og kage. Tilmelding senest den 12. februar 2015 på liste i Klubhuset, eller på mail til ring eller sms

6 Fastelavns-vandring Lørdag, 21. februar Gåtur kl Efter gåturen, som er på ca. 7 km, slår vi katten af tønden, bagefter går vi ind i Klubhuset, og mens vi nyder vores kaffe og fastelavns-boller, kårer vi kattekongen og kattedronningen. Kaffe / te hjemmelavede fastelavnsboller med fyld. Pris 40 kr. pr. person.

7 KONTINGENTET FOR 2015 I det foregående nummer af bladet var der en notits om kontingentet, og selv om de fleste godt kunne forstå meningen og stillede sig til tåls dermed, var der trods alt en del, som blev betænkelige ved det tilsyneladende manglende indbetalingskort. Nu skulle der til gengæld ikke gerne herske nogen tvivl længere, for med det blad vil der for langt de fleste være vedlagt et indbetalingskort. Der vil dog fortsat være en lille opgave for de medlemmer, som ud over vort eget Medlemsnyt også gerne vil læse det fælles foreningsblad for sjællandske gangsportsforeninger, som kaldes Motionsgang, for så må man foretage et indgreb på indbetalingskortet. Det er dog kun et lille og overskueligt indgreb, idet det blot består i at rette det anførte beløb fra de 125 kr. til 210 kr. Forskellen på 85 kr. er nemlig prisen for at abonnere på det omtalte blad. Derpå er der så blot det vigtige spørgsmål tilbage: Hvornår skal kontingentet være betalt? I henhold til vedtægterne er der en betalingsfrist til den 15. februar, så det er med ikke at gemme kortet alt for langt væk, og for dem, som betaler over netbank, er det letteste bare at sætte sig ved skærmen og få det overstået, og man kan jo bare sætte beløbet til betaling den 15. februar, så er det hverken for tidligt eller for sent. For dem, som deltager i det de ugentlige traveture, kan det gøres endnu lettere og uden fordyrende gebyrer, hvis man tager de 125 kr. hhv. de 210 kr. med i kontanter, for så kan turlederen eller en anden repræsentant for foreningen tage imod beløbet, men husk dog at medtage indbetalingskortet, så du kan få kvitteringen med hjem, og så kassereren kan se, hvem det, som har betalt. Der er i øvrigt en fordel ved at sørge for at betale kontingentet rettidigt, for så har man adgang til at deltage i årets generalforsamling, og denne er jo ret så meget omtalt i dette blad. Dog skal man huske at tilmelde sig til generalforsamlingen, hvis man ønsker at få lidt spise, inden mødet begynder. Datoen for generalforsamlingens afholdelse samt datoen for sidste tilmelding ses på forsiden af dette blad samt om et par sider. PS. Hvis du af en eller anden årsag ikke længere skulle have lyst eller tid til at fortsætte i foreningen, bedes du give kassereren besked derom. NYE MEDLEMMER Vi har også denne gang den store glæde at kunne byde velkommen til et antal nye medlemmer: HELLE CHRISTENSEN, ANETTE RASMUSSEN, ERNST RASMUSSEN, MOGENS LUNDBY, HELLE ALRING, KIM ALRING, Holbæk Jyderup Jyderup Roskilde Holbæk Holbæk Vi håber, at I alle vil føle jer rigtigt velkomne i foreningen.

8 BESTYRELSENS BERETNING FOR ÅRET 2014 Endnu et år er gået med stor aktivitet i foreningen. Der blev lagt ud med et bankospil, og også vores fastelavnstur havde rigtigt mange deltagere. Dette skyldtes, at vi flyttede turen en uge i forhold til, hvor fastelavn lå i kalenderen, dette gav flere deltagere. Hvedeturen er med årene blevet godt besøgt, og dette var også tilfældet i året, der er gået, og at vi valgte at dele i to ruter, var en god ide. Så sådan fortsætter det fremover. Maglesø-vandringen havde 130 deltagere. Men vejret var jo også perfekt. Orø Rundt havde deltagelse af 123 gængere. Også her var vejret helt perfekt. Sejerø-vandringen var flyttet til juni måned, og det viste sig at give flere deltagere til denne dejlige øtur. Så vi fortsætter med at have turen i juni. Endnu to andre øer blev besøgt i året, der er gået, nemlig Omø og Lyø. Her var der også fin deltagelse i begge ture. Vi har også igen været med på Sundheds-dagen på Ahlgade, og vi var også med på Frivillig Fredag. Begge arrangementer giver os lejlighed til at snakke med en masse mennesker om gå ture og alt, hvad der foregår i foreningen. Vandrefestivalen har igen haft stor deltagelse og givet nye medlemmer, og å- ret har da også givet os mange nye medlemmer på turene om dagen. Der har været mange jubilæer i klubben i året, der er gået. Lis Hansen har nu i 10 år stået for holdene mandag og torsdag formiddag, og disse to hold har også på de 10 år vokset støt og roligt. Dette blev fejret med en frokost som foreningen var vært for. Aften-holdet, som går onsdag om vinteren havde også 10 år jubilæum, Dette hold blev startet, da flere havde lørdagsarbejde og ikke kunne komme med hver lørdag. På dette hold har deltager-antallet svinget en del i de år, men de sidste par år haft fremgang. Her blev det fejret med en julefrokost. Endnu et jubilæum havde vi. Det var 20 år siden, at Sundhedsvandringen blev gået første gang i samarbejde med Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Holbæk, og med dem har foreningen haft et godt samarbejde i alle de 20 år. Der har været en stor mødeaktivitet i bestyrelsen omkring vort møde for præsidiet i EVG. Ligeledes skulle brochuren for pinseturen også være færdig til dette møde; hvilket lykkedes, og mødet blev også en succes. Så nu er forventningerne meget store til foreningen angående pinsen Der har været holdture i året, nemlig til Hillerød-vandring og Advents-vandring i Værløse. Ved Julemærke-marchen fik vi igen en god placering på landsplan nemlig som nummer 10, med deltagelse af 104 personer. En endnu større flok havde deltaget i årets Ladywalk, hvor vi havde hold såvel i København som i Skælskør. Som afslutning på året var vores Julevandring også fint besøgt, så året kunne slutte på en god måde. Dette er beretningen fra bestyrelsen for Kirsten Frederiksen.

9 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag, 10. marts 2015 i Foreningshuset ved Bjergmarkshallen, Bispehøjen 2, 4300 Holbæk Spisning kl. 18:00, derefter generalforsamling kl. 19:00 Dagsorden er som følger: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning v/ Kirsten Frederiksen. 4. Regnskab v/ Rita Ellingsen. 5. Indkomne forslag. 1. Forslag fra bestyrelsen om indfrielse af garantbevis i Sparekassen 6. Valg til bestyrelse for 2 år. Næstformand: Jan Vilhelmsen (villig til genvalg) Kasserer: Rita Ellingsen (villig til genvalg) 7. Valg af 2 suppleanter for 1 år Lonni Larsen (villig til genvalg) Inge Dahlmann (villig til genvalg) 8. Valg af revisor og revisor-suppleant Bent Nilsson, revisor, (ønsker ikke genvalg) Finn Henriksen, revisor, (villig til genvalg) Orla Fogtmann, revisorsuppleant 9. Fastsættelse af næste års kontingent. Foreslås uændret 125 kr. 10. Eventuelt Efter generalforsamlingen vil Helle og Jørgen Nielsen fortælle og vise billeder fra deres tur Mont Blanc Rundt. Der serveres kaffe og kage. Forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før. HUSK TILMELDING TIL SPISNING SENEST den 3. marts 2015 til Kirsten Frederiksen tlf.: SMS eller på liste i Klubhuset/Asnæs. MØD OP OG VÆR MED OG FÅ INDFLYDELSE PÅ FREMTIDEN.

10 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GANGSPORT 1. NAVN OG ADRESSE Foreningens navn er HOLBÆK GANGSPORT, stiftet den 4. november Foreningen har hjemsted i Holbæk Kommune. Oprindeligt stiftedes foreningen som en afdeling af Civilforsvarets Marchforening, med hvilken forbindelsen ophørte efter vedtagelse på ekstraordinær generalforsamling den 2. juni Indtil 1994 førte foreningen navnet, HOLBÆK MARCHFORENING, men ved generalforsamlingen den 8. november 1994 ændredes navnet. 2. FORMÅL Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende gang- og vandresport ved blandt andet at afholde vandringer og traveture samt formidle kontakt til andre gangsportsforeninger. 3. MEDLEMSKAB AF FORBUND OG ORGANISATIONER Foreningen er tilsluttet forbund og organisationer, som kan støtte og gavne den. Generalforsamlingen bestemmer hvilke forbund mv., der kan søges om optagelse i. For tiden er foreningen optaget i Dansk Atletik Forbund (DAF) under Danmarks Idrætsforbund (DIF) og dermed tilsluttet EVG (Europæiske Folkesports Foreninger). Foreningen er optaget i Dansk Motionsforbund (DMF) under Det Internationale Folkesportsforbund (IVV). Endvidere er foreningen optaget i Gangsports Samvirke Sjælland. 4. MEDLEMSKAB Som medlem kan optages enhver enkeltperson, familie eller forening. Indmeldelse sker til formanden eller kassereren. Medlemskabet ophører automatisk ved kontingentrestance ud over en fastsat termin (jf. 7). Eksklusion af medlemmer kan kun ske ved grov overtrædelse af sømmelig optræden overfor foreningen. Enhver eksklusion skal bekræftes eller afvises af nærmest følgende generalforsamling, ordinær eller ekstraordinær. Kun personer, der har været medlem af foreningen i mindst 6 måneder, kan oppebære tilskud til de fællesrejser, foreningen arrangerer eller har del i. Som æresmedlem kan, efter indstilling fra bestyrelsen og vedtagelse af generalforsamlingen, udnævnes personer, som i særlig grad har støttet foreningen eller udvist den særlig interesse. Æresmedlemmer er kontingentfri.

11 5. BESTYRELSEN Foreningen ledes af en bestyrelse, der består af: Formand, næstformand, kasserer, sekretær og 1 bestyrelsesmedlem - derudover 2 bestyrelses-suppleanter, 2 revisorer og 1 revisor-suppleant. Bestyrelsen vælges på den ordinære generalforsamling for et tidsrum af 2 år, mens øvrige vælges for 1 år. Formand og sekretær vælges på lige årstal. Næstformand, kasserer og et bestyrelsesmedlem vælges på ulige årstal. Genvalg kan finde sted, ligesom rekonstituering i løbet af et år er tilladt. Bestyrelsen kan nedsætte udvalg til varetagelse af specialopgaver. Bestyrelsen indkalder til koordineringsmøder med disse udvalg. 6. GENERALFORSAMLING Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Der afholdes ordinær generalforsamling hvert år i januar kvartal. Indkaldelse skal ske skriftligt med mindst 3 ugers varsel. Indkaldelse kan ske gennem foreningens medlemsblad. Generalforsamlingen kan overværes af repræsentanter for de forbund mv., foreningen er optaget i (jf. 3). Disse har dog ikke stemmeret, med mindre de er medlemmer af foreningen. Stemmeret har alle medlemmer, der er fyldt 15 år (jf. dog 4, stk. 2). Foreninger, som er medlem, har højst 2 stemmer ved generalforsamlingen. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. Generalforsamlingen skal have mindst følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Valg af bestyrelse. 6. Valg af suppleanter til bestyrelse. 7. Valg af revisorer og revisor-suppleant. 8. Fastsættelse af næste års kontingenter. 9. Eventuelt. Afgørelser træffes ved simpelt stemmeflertal. Dog kræver vedtægtsændringer samt opløsning af foreningen (jf. 10), at mindst 2/3 af de fremmødte stemmer for vedtagelse. 7. ØKONOMI OG REGNSKAB Generalforsamlingen fastsætter betalingen for husstandsmedlemskab. Kontingentopkrævning udsendes i januar. Hvis kontingentet ikke er betalt senest den 15. februar, slettes medlemskabet med fortabelse af opnåede rettigheder (jf. 4). Kassereren fører foreningens regnskab og er ansvarlig for kassen. Foreningens midler, ud over en rimelig kassebeholdning, skal indsættes på konto i pengeinstitut. En del af foreningens likvide kapital kan anbringes i obligationer. På foreningens konti kan kun hæves af kassereren eller formanden. Regnskabsåret følger kalenderåret.

12 Årsregnskabet, der skal indeholde et driftsregnskab og en status, underskrives af bestyrelsen og revisorerne. Regnskabet skal foreligge til revision senest 14 dage før generalforsamlingen. 8. REVISION Revisorerne tilrettelægger selv deres arbejde og aflægger beretning til bestyrelsen. Revisorerne har pligt til at udøve såvel kritisk som talmæssig revision samt ret til at foretage uanmeldte kasseeftersyn. 9. EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes efter bestyrelsens beslutning eller efter skriftlig begæring rettet til bestyrelsen fra mindst 1/4 af de stemmeberettigede medlemmer. Der skal angives hvilke sager, der ønskes behandlet. Bestyrelsen foretager indkaldelsen til den ekstraordinære generalforsamling med mindst 3 ugers varsel og senest 1 måned efter, at begæringen er modtaget. 10. OPLØSNING AF FORENINGEN HOLBÆK GANGSPORT kan kun opløses på en generalforsamling, hvor mindst 2/3 af foreningens stemmeberettigede medlemmer er mødt, og hvor mindst 2/3 af disse stemmer herfor. I tilfælde af opløsning anvendes en eventuel formue til idrætslige formål i Holbæk Kommune efter nærmere beslutning truffet af den opløsende generalforsamling. 11. VEDTÆGTSÆNDRINGER Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer tilstilles medlemmerne sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. Forslag til ændringer fra medlemmer tilstilles bestyrelsen senest 8 dage før generalforsamlingen - dette sidste gælder også for almindelige forslag til behandling på generalforsamlingen. 12. IKRAFTTRÆDEN Disse vedtægter træder i kraft umiddelbart efter deres vedtagelse. Vedtaget den 4. november 1981 (5 års-dagen for foreningens stiftelse). Med følgende ændringer: Den 5. november 1984 (vedr. 3), den 9. november 1993 (vedr. 4), den 8. november 1994 (vedr. 1, 6 og 7), den 11. februar 1998 (vedr. 2, 3 og 7), den 8. februar 2000 (vedr. 3, 4, 6 og 7), den 20. februar 2001 (vedr. 3, 5, 6, 7 og 8), den 18. marts 2002 (vedr. 7), den 18. marts 2003 (vedr. 4 og 7), den 30. marts 2004 (vedr. 7), den 14. marts 2006 (vedr. 3, 5 og 7), den 3. marts 2009 (vedr. 3), den 2. marts 2010 (vedr. 3, 5 og 7). Ole N. Lyngdorf, dirigent.

13 HOLBÆK GANGSPORT REGNSKAB Indtægter Budget 2014 Budget 2015 Kontingenter, medlemmer , Vandringer 1) , Diverse indtægter 2) , Tilskud 3) , Indtægter i alt , Udgifter Vandringer 1) , Diverse udgifter 2) , Kontingenter 4) , Møder & generalforsamling 5) , Administration 6) , Medlemsblad 7) , EVG mv. 8) , Udgifter i alt , Periodens resultat , Status Aktiver Passiver Sparekassen Sjælland ,9 Egenkapital ,7 Kassebeholdning 365 0,2 Investeringskonto ,9 Periodens resultat ,1 Garantbevis ,0 Egenkapital ,8 Girokonto ,4 Skyldige omkostninger 0 0,6 Forudbetalt kalendere 345 0,5 Betalt kontingent ,2 Tilgodehavender 0 2,9 Juleture 0 0,5 Højrentekonto ,0 Betalt motionsgang ,2 Overførte busindtægter ,5 Aktiver i alt ,8 Passiver i alt ,8 Revisionens bemærkninger: Beholdningerne er konstateret og regnskabet er gennemgået ved stikprøver. Holbæk den Revisor Bent Nilsson Revisor Finn Henriksen Kasserer Rita Ellingsen Formand Kirsten Frederiksen Næstformand Jan Vilhelmsen Sekretær Agnethe Pedersen Bestyrelsesmedlem Åse Berg

14 HOLBÆK GANGSPORT Noter Medlemsopgørelse Antal Antal Antal i alt Medlemmer u/25 år Kvinder 2 Mænd 1 3 Medlemmer u/60 år Kvinder 29 Mænd Medlemmer o/60 år Kvinder 241 Mænd Medlemmer i alt 424 1) Vandringer Indtægt 2013 Udgift 2013 Over/underskud Maglesøvandring 6.592,50 7, ,12 2, ,38 Orø Rundt ,00 8, ,87 9, ,13 Banko 1.226,00 0,9 346,70 1,0 879,30 Sundhedsvandring 1.675,00 1, ,10 1,5-103,10 Julemærkemarch 0,00 3,1 312,75 3,4-312,75 Julevandring 1.882,50 1, ,10 0,9 715,40 Hvedetur 450,00 0,7 310,75 0,2 139,25 Ladywalk Eccowalkaton 532,00 0,8-532,00 Sundhedsdag (Kommunen) 301,00 0,9-301,00 Vandrefestival/Egnsvandring 675,00 0,6-675,00 Holdture 945,00 0,6-945,00 Børns Vilkår 0,6 0,6 Sejerø Rundt 7.020,00 2, ,36 2, ,64 Fastelavnstur 1.190,00 0, ,31 0,8 105,69 Byvandring Kalundborg 210,00 0,7 210,00 I alt ,00 29, ,06 26, ,94 2) Diverse indtægter 2013 Div. Udgifter 2013 Netto Medlems-jubilæer 3.570,30 0, ,30 Materialer 0,00 0,3 557,79 1,6-557,79 Kaffesalg øl vand mm ,00 8, ,45 6, ,55 Motionsgang + øvrige bøger 760,00 1, ,00 1,0-266,00 Renter & Udbytte 2.848,00 3, ,00 I alt ,00 13, ,54 8, ,46 3) Tilskud 2013 Bladpulje porto 1.663,00 1,4 6) Administration 2013 Holbæk kommune 0,00 1,0 Kontorartikler 3.295,02 2,6 Samvirke Sjælland 6.000,00 4,9 Porto 540,00 0,7 I alt 7.663,00 7,3 Tlf. tilskud formand 600,00 0,6 EDB udgifter 450,00 0,4 Gaver og blomster 2.899,65 1,6 4) Kontingenter 2013 Inventar 719,95 0,0 DMF 600,00 0,6 Kørsel/møder 3.330,50 1,7 DAF 2.000,00 2,0 Bankgebyr 844,33 0,8 Øvrige 300,00 0,0 I alt ,45 8,4 I alt 2.900,00 2,6 5) Møder og generalfors ) Porto og medlemsblad 2013 Generalforsamling 3.839,50 5,0 Bladudgifter ,10 12,5 Andre møder 1.058,55 1,2 Udsendelse porto 8.021,00 8,3 Leje Asnæs hallen 0,00 1,0 I alt ,10 20,8 Medlemsfest 0,00 9,2 KO udvalgsmøder 816,00 1,2 8) EVG mv. I alt 5.714,05 17,6 Køb af tøj 3.750,00 Salg af tøj -425,00 Afholdt møde EVG 2.442,84 I alt 5.767,84

15

16

17 PÅ TUR I IRLAND I efteråret var Ole og Lilian fra Høve på en ferie i Irland, hvor de tog en del billeder, som på bedste måde beskriver oplevelsen: FRA POSTBUNKEN kan denne gang nævnes: Til Holbæk Gangsport Mange tak for den pæne hilsen, som jeg modtog til min 65 års fødselsdag. Mange hilsener. Susan Jadegaard, Holbæk Til Holbæk Gangsport Mange tak for det fine kort som kom til min 70 års fødselsdag i december måned. Mange hilsener. Conny Jensen, Nykøbing Sj Til Holbæk Gangsport Hjertelig tak for opmærksomheden i anledning af min fødselsdag. Hilsen fra Mette Molberg, Køge Til Holbæk Gangsport Tak for opmærksomheden i forbindelse med min 70 års fødselsdag. Ved venlig hilsen, Bente Hansen, Holbæk Vi takker for de pæne billeder. Vi siger selv tak og håber, at I alle havde nogle hyggelige dage med venner og familie, og så håber vi hyppigt at mødes på turene rundt omkring i landet.

18 RUNDE DAGE Efter gennemgangen af kartoteket er det konstateret, at Gerda Star, Holbæk, mandag, den 9. februar kan fejre sin 70 års fødselsdag. at Lis Glerup Bille, Herfølge, fredag, den 27. februar kan fejre sin 70 års fødselsdag, at Erna Andersen, Holbæk, mandag, den 2. marts kan fejre sin 70 års fødselsdag, at Kirsten Petersen, Grevinge, søndag, den 29. marts kan fejre sin 75 års fødselsdag, Vi ønsker jer alle hjerteligt tillykke med de runde fødselsdage; og vi håber hyppigt at se jer på turene rundt om i landet. DEN UDSKUDTE AFDELING I forbindelse med redigeringen af det foregående blad nævnte redaktøren overfor nogle af medlemmerne, at der desværre var indløbet oplysninger om afgang blandt nogle af vore medlemmer og andre kendte af vandringsfolkene, og at det nok ville fylde en del af bladet. Det skabte lidt misstemning blandt skaren, og nogle foreslog at udskyde indlægget til næste blad, for ikke at ødelægge julestemningen alt for meget. Men det vil altså sige, at der her kommer et trist, men desværre også aktuelt indlæg, som i øvrigt har fået par ekstra bidrag siden. KIM VILHELMSEN, sekretær i Julemærkemarchen og INGOLF ROMLUND, formand for Julemærkemarchen afgik begge ved døden i august måned med blot en uges mellemrum. Med disse ildsjæles alt for tidlige afgang har Julemærkemarchen mistet to enorme kapaciteter, som det bliver svært for de resterende bestyrelsesmedlemmer at erstatte. Men man må dog håbe, at det lykkes, for ikke at den store humanitære indsats med at skabe bedre forhold for socialt dårligt stillede børn bliver forringet. KNUD W. SØRENSEN, Sorø Juli oktober 2014 Knud var medlem af Holbæk Gangsport i en menneskealder, for selv om han var københavner af fødsel, blev han dog medlem af foreningen, så snart han sammen med Ellen flyttede til Sorø. Han mente, at der var en god stemning i foreningen, og det kan vi kun sige ham tak for. Knud var i mange år en særdeles aktiv gænger, selv om det i de sidste år blev til de lidt mindre ture, da bentøjet begyndte at drille. BJARNE SØJBJERG, Rødovre januar 2015 Bjarne var gennem mange år en kendt person inden for vandrebevægelsen i Københavns-området, først som mangeårig formand for Trim i Rødovre, og senere som formand for Marchforeningen Vikingerne. LEIF MADSEN, Holstebro Leif var gennem utallige år formand for den lokale afdeling af Fodslaw i Holstebro, lige som han i mange år var formand for Vandreforeningen Fodslaw. Vore tanker går til de efterladte.

19 HUSKELISTEN DEL 1 Hver mandag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver mandag kl stavgang fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver tirsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Hver torsdag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver torsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Asnæs-Grevinge Hallen, Teglværkskrogen 4 6, Asnæs Ud over turene, der er listet op overfor, er der følgende tilbud: onsdag lørdag 4. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km 7. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km onsdag 11. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 14. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km onsdag 18. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 21. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på ca. 7 km Fastelavnstur og derefter er der tøndeslagning ved Klubhuset onsdag 25. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 28. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på ca. 7 km Bemærk, at fra 1. marts starter lørdag-eftermiddags-turene igen kl Bemærk, at der inde i bladet også er omtalt nogle prøveture til EVG-turen i maj. onsdag lørdag 4. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km 7. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km onsdag 11. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 14. mar. kl fra Flyvepladsen, Ny Hagestedvej 40, Gislinge, tur på km onsdag 18. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 21. mar. kl fra Bjergmarkshallen, Bispehøjen 2, Holbæk, tur på km onsdag 25. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 28. mar. kl fra P-plads ved Munkholm Kiosk, Holbæk, travetur på km På hjemmesiden vil startstederne blive søgt angivet med den fulde adresse samt om muligt med GPS-koordinater. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

20 MEDLEMSNYT FOR HOLBÆK GANGSPORT Redaktion: Finn Henriksen Strandmøllevej 156 B-post 4300 Holbæk Returneres ved varig adresseændring HUSKELISTEN DEL 2 lørdag 7. feb. DEN MARITIME FASTELAVNSMARCH, kl , Brøndby Marineforening, Sognevej 35, 2605 Brøndby, 7, 14, og 21 km lørdag 7. feb. VINTERSTJERNEN 3. gren, kl (ført madpakketur) Holte S-Station, 2840 Holte, ca. 24 km lørdag 14. feb. EURAUDAX-MARCH fra Hvidovre, kl (præcis) EVG Selskabslokalet, Ll. Friheden 1, 2650 Hvidovre, 25 km (ført tur) lørdag 14. feb. FASTELAVNSTUR, kl (25 og 40 km), IVV Klostergade 22, 4900 Nakskov, kl (5, 10 og 15 km), søndag 15. feb. VINTERVANDRING ved Rungsted, kl (ført tur) Rungsted Kyst Station (7-Eleven), 2960 Rungsted Kyst, ca. 10 km fredag 27. feb. VINTERTUR VED KØGE, kl , 5 og 10 km (førte ture) EVG lørdag 28. feb. Ellemarkskolen, Gymnasievej 10, 4600 Køge søndag 1. mar. begge dage kl , 5, 10, 20 og 30 km søndag 8. mar. FORÅRSVANDRING i Rødovre, kl , EVG Tinderhøj Skole, Fortvej 71, 2610 Rødovre, 6, 10, 16 og 20 km lørdag 14. mar. HILLERØD-VANDRING, kl , 5, 10 og 15 km Hillerødsholmskolen, Hillerødsholms Allé 2, 3400 Hillerød søndag 22. mar. SKOLESKIBSMARCH, kl , Aktivitetslokalet, Ll. Friheden 1, 2650 Hvidovre, fra 6 til 30 km IVV EVG søndag 29. mar. KRUDTUGLEVANDRINGEN, kl , EVG Klubhuset, Syrevej 25, 3300 Frederiksværk, 5, 10, 15, 20 og 25 km torsdag 2. apr. FR. DEN VII MARCH, kl , EVG Huset, Lejrvej 4, 3630 Jægerspris, fra 5, 10, 20 og 30 km Næste blad forventes at udkomme omkring 15. marts 2015.

TIRSDAG 1. MARTS 2016. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 1. MARTS 2016. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2016 36. årgang TIRSDAG 1. MARTS 2016 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

DET BLEV EN SLAGS SOMMER

DET BLEV EN SLAGS SOMMER medlems- nyt Nr. 6 MAR SEP. NN OKT. 2015 35. årgang Tur fra Klubhuset en regnvejrsdag i august 2015 DET BLEV EN SLAGS SOMMER Når man kigger tilbage på sommeren 2015, må den nok henføres til en af de lidt

Læs mere

TIRSDAG 11. MARTS 2014. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 11. MARTS 2014. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 MAR FEB. - NN MAR. 2014 34. årgang TIRSDAG 11. MARTS 2014 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.15.

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

Vandreforeningen STREJFERNE

Vandreforeningen STREJFERNE Vedtægter for Vandreforeningen STREJFERNE 1 Navn og hjemsted Navn: Vandreforeningen Strejferne Tilsluttet Dansk motions forbund (DMF) & Lolland Sportsråd Stiftet den 4. September 1979 Foreningen er hjemhørende

Læs mere

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion.

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er TISVILDE HEGN OK. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Klubbens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI medlems- nyt DEC. 2016 (JAN. 2017) Nr. 8 J 36. årgang PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI Efter at have holdt en pause på 17 år tog redaktøren sig sammen til sammen med familien at besøge Tivoli i København. Den

Læs mere

for Atletikforeningen Fremad Holbæk

for Atletikforeningen Fremad Holbæk atletikforeningen Fremad Holbæk Vedtægter for Atletikforeningen Fremad Holbæk Stiftet den 21. marts 1930 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Atletikforeningen Fremad Holbæk. Dens hjemsted

Læs mere

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE medlems- nyt Nr. 8 DECEMBER 2014 (JANUAR 2015) 34. årgang Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE Vi fejrer det snarlige nytår med en blomst, som er de

Læs mere

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD medlems- nyt Nr. 2 MAR. - APR. 2016 36. årgang DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD Selv om kalenderen kun lige er gået i gang med den tredje måned, og foråret dermed også skulle være begyndt i Danmark,

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat.

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat. LOVE Navn. 1. Unionens navn er: Dansk Træner Union. Forkortet: DTU. Unionen er stiftet under navnet Dansk Fodboldtræner Sammenslutning den 31. marts 1957. Dens hjemsted er formandens adresse. Stk. 2. Stk.

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Indholdsfortegnelse Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening 1 Indholdsfortegnelse 2 Foreningens navn og hjemsted 1 3 Formål 2 3 Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter. for. Roskilde Taekwondo Klub

Vedtægter. for. Roskilde Taekwondo Klub Vedtægter for Roskilde Taekwondo Klub 1 Navn Seung-Li Roskilde Taekwondo Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune. 2. Formål At dyrke de af Dansk Taekwondo Forbund godkendte idrætsgrene. Dansk Taekwondo

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 1.0 Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Hadsund Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune. 2.0 Forholdet til Danmarks Jægerforbund.

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Vedtægter Navn 1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Formål 2 Tved Motions Cykelklub har til formål at virke for cykelsportens og motionscyklingens fremme,

Læs mere

LOVE. for SVØMMEKLUBBEN

LOVE. for SVØMMEKLUBBEN LOVE for SVØMMEKLUBBEN 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er svømmeklubben LAKSEN, stiftet den 24. november 1975 med hjemsted i Ølstykke. Klubben er tilsluttet de respektive specialforbund under

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Barrit Jagtforening Vedtægter med ændringer af

Barrit Jagtforening Vedtægter med ændringer af Barrit Jagtforening Vedtægter med ændringer af 05.11.09 Stiftet den 10. december 1930 Barrit Jagtforening Vedtægter med ændringer af 05.11.09 1,0 Navn og hjemsted. 1,1 Foreningens navn er Barrit Jagtforening.

Læs mere

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug.

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug. Vedtægter for Frederikshavn Træskibslaug. 1 Navn og hjemsted. Laugets navn er Frederikshavn Træskibslaug. Laugets hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 Formål. Laugets formål er at opbygge og bevare træskibsmiljøet

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne.

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne. 1. NAVN Klubbens navn er Aalborg Rugbyklub, LYNET, dens hjemsted er Aalborg. Klubben er stiftet den. 7 november 1991, som en sammenslutning af Rugbyklubberne Goliath af 1972 og Lynet af 1964. Navnet ændret

Læs mere

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Kolding Dame Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Vedtægter: 1 Navn og formål Klubbens navn er Kolding Dame- Roklub med hjemsted i Kolding Kommune. Klubbens stander

Læs mere

Vedtægt for Borup Kino

Vedtægt for Borup Kino Vedtægt for Borup Kino Side 1 af 11 8. februar 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side: 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål 3 3 Medlemskab 4 4 Hæftelse 5 5 Foreningens ledelse 5 6 Bestyrelsen 6 7 Arbejdsgrupper 7 8 Administration

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere

Vedtægter. for. Myrup Bylaug

Vedtægter. for. Myrup Bylaug Vedtægter for Myrup Bylaug Stiftet den 6. april 2000 Vedtægter sidst revideret den 16. marts 2013 Se hjemmeside vedr. Myrup: http://www.lokalby.dk/ Formål 1 Foreningens navn er Myrup Bylaug, og dens område

Læs mere

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Adopterede 30+. Foreningens hjemsted er sekretærs adresse. 2 Foreningens formål At skabe et fortroligt forum, hvor MEDLEMMERNE kan dele

Læs mere

Vedtægter for Køge Tri Team 2000

Vedtægter for Køge Tri Team 2000 Vedtægter for Køge Tri Team 2000 1 Navn og hjemsted Foreningen Køge Tri Team 2000, der har hjemsted i Køge Kommune, er stiftet pr. 2. januar 2001. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlon Forbund under

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

Vedtægter for Glostrup Badminton Club

Vedtægter for Glostrup Badminton Club Vedtægter for Glostrup Badminton Club 1 Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Glostrup Badminton Club Stk. 2. Foreningens hjemsted er Glostrup Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Det er Glostrup

Læs mere

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Fløng-Hedehusene Idræt, forkortet FHI. FHI er hjemmehørende i Høje-Taastrup Kommune. FHI s lokalområde er Hedehusene og Fløng. 2. Formål. FHI vil styrke medlemmers

Læs mere

Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød

Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød Vedtaget på generalforsamlingen den 1.oktober 2009 Revideret på generalforsamling 3.oktober 2013 1 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er Frederiksborg

Læs mere

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget.

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og formål 1 stk.1 Foreningens navn: Cypern Veteranerne i Danmark af 24-10 2012. 1 stk. 1.1 Foreningens hjemsted: Formandens adresse 1 stk. 1.2 Foreningens Formål er: 1 stk.

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

Vedtægter for KILDEMOSENS BOLDKLUB. Februar 2013

Vedtægter for KILDEMOSENS BOLDKLUB. Februar 2013 Vedtægter for KILDEMOSENS BOLDKLUB. Februar 2013 1. Klubbens navn er Kildemosens Boldklub, som er en sammenslutning af Åløkke Boldklub og boldklubben Frem. Dens hjemsted er Odense kommune. 2. Klubbens

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for volleyballklubben H.I.K. Aalborg.

Vedtægter for volleyballklubben H.I.K. Aalborg. Vedtægter for volleyballklubben H.I.K. Aalborg. Navn, Hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Aalborg HIK Volleyball. Klubben er stiftet den 10. maj 1977 og ved medlemskab af Dansk Volleyball Forbund

Læs mere

Vedtægter for foreningen Manish School Fundraising

Vedtægter for foreningen Manish School Fundraising Vedtægter for foreningen Manish School Fundraising 1 Navn og hjemsted Foreningens navn: Manish School Fundraising Foreningens hjemsted er Esbjerg Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Forslået ændringer af vedtægterne for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Forslået ændringer af vedtægterne for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Forslået ændringer af vedtægterne for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Rød skrift er den foreslået nye tekst og sort skrift er den oprindelige tekst. Ud for hver sorte sætning er der en kommentar, der

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune

Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune som vedtaget på den stiftende generalforsamling den 12. december 2006, og med ændringer vedtaget på generalforsamling den 25. marts 2009. Navn og hjemsted 1. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Ry Cycle Club

Vedtægter for Ry Cycle Club Vedtægter for Ry Cycle Club 1 Navn og hjemsted Foreningen Ry Cycle Club. (RyCC), der har hjemsted i Skanderborg kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. Foreningen er tilsluttet Danmarks Cykelunion (DCU-

Læs mere

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER VEDTÆGTER Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (SHS). Dens hjemsted er Hundige Havn, Mågen i Greve kommune. Foreningens formål 2 Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På generalforsamlingen i 2016 blev bestyrelsen opfordret til at komme med forslag til en modernisering af vedtægterne, så de kom i overensstemmelse med det vi faktisk

Læs mere

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Klatreklub, og dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage klatring

Læs mere

Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG

Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG Forord. Det er ethvert medlems pligt at gennemlæse og overholde disse love 1 Bådelaugets navn og hjemsted Bådelaugets navn er STRANDPARKENS BÅDELAUG (SBL) og hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Glostrup Fodbold Klub IF.32

Vedtægter for Glostrup Fodbold Klub IF.32 Vedtægter for Glostrup Fodbold Klub IF.32 FORORD Pr. 1.1.2001 etablerede IF32, GIC og Hvissinge FC en overbygning kaldet Glostrup Fodbold Klub (GFK). Overbygningen blev etableret for de store drenge og

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

VIKING FODBOLD VEDTÆGTER

VIKING FODBOLD VEDTÆGTER VIKING FODBOLD VEDTÆGTER 24-02-2010 VEDTÆGTER Viking Fodbold Indholdsfortegnelse 1 Klubbens navn og hjemsted... 3 2 Klubbens formål... 3 3 Klubbens ledelse og kompetence... 3 4 Medlemmer, rettigheder,

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter for Grimstrup IF

Vedtægter for Grimstrup IF Vedtægter for Grimstrup IF 1. Foreningens navn og hjemsted A. Foreningens navn er Grimstrup Idrætsforening (forkortet Grimstrup IF). Foreningen er stiftet under navnet Grimstrup-Hjortkær-Roust Idrætsforening

Læs mere

Vedtægter for Brede I.F

Vedtægter for Brede I.F Vedtægter for Brede I.F Revideret 18. januar 2017 1 Navn: stk. 1 Foreningens navn er Brede Idrætsforening (BIF) beliggende Bredebovej 2-4, 2800 Kongens Lyngby. 2 Formål: stk. 1 Foreningens formål er, at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA Revideret d. 27. marts 2012 Stiftet den 09.12.2006 Navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Bramming Kosmorama med hjemsted i Esbjerg Kommune. Foreningens adresse

Læs mere

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder.

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes forhold til foreningen 8-12 Kap.

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

1. Klubbens navn Klubbens navn er Nivå Bådelaug med hjemsted i Fredensborg Kommune.

1. Klubbens navn Klubbens navn er Nivå Bådelaug med hjemsted i Fredensborg Kommune. Vedtægter for Nivå Bådelaug (Vedtaget 08.04.2014) 1. Klubbens navn Klubbens navn er Nivå Bådelaug med hjemsted i Fredensborg Kommune. 2. Klubbens formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse

Læs mere

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003 Indholdsfortegnelse Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3 5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VIRRING-VITVED UNGDOMS- OG IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR VIRRING-VITVED UNGDOMS- OG IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR VIRRING-VITVED UNGDOMS- OG IDRÆTSFORENING 1 Navn Hjemsted Foreningens navn er "Virring-Vitved Ungdoms- og Idrætsforening", hvilket navn fuldt ud skal benyttes i juridiske forhold, mens forkortelsen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING Side 1 Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING 1. NAVN, ADRESSE OG HJEMSTED Foreningens navn er SYDVESTJYSK FUGLEFORENING. Foreningens adresse/hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningens formål er:

Læs mere

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune 1 Idrætssamvirkets navn og hjemsted Idrætssamvirkets navn er Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. Idrætssamvirkets hjemsted er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Bueskyttelauget VIKING

Bueskyttelauget VIKING Vedtægter Bueskyttelauget VIKING 1. Bueskyttelauget VIKING, Esbjerg Bueskyttelauget Viking, Esbjerg har hjemsted i Esbjerg kommune, er stiftet den 16. maj 1984. Foreningen Bueskyttelauget Viking, Esbjerg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935.

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN 1 NAVN OG HJEMSTED. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. Korpset er en selvejende institution og er hjemmehørende i Roskilde

Læs mere

VEDTÆGTER DMF. 1. Navn

VEDTÆGTER DMF. 1. Navn VEDTÆGTER DMF 1. Navn 1.1. Forbundets navn er Dansk Motions Forbund (DMF). 2. Formål 2.1. Forbundets formål er på almennyttigt grundlag at udbrede interessen for, i den frie natur, at udøve utvunget samvær

Læs mere

Vedtægter. Stk. 1 Klubbens navn er Cykle Klubben Kronborg, i det daglige forkortet til CK Kronborg. Klubben blev stiftet første gang i 1931.

Vedtægter. Stk. 1 Klubbens navn er Cykle Klubben Kronborg, i det daglige forkortet til CK Kronborg. Klubben blev stiftet første gang i 1931. Vedtægter 1 Klubbens navn og hjemsted Stk. 1 Klubbens navn er Cykle Klubben Kronborg, i det daglige forkortet til CK Kronborg. Klubben blev stiftet første gang i 1931. Stk. 2 Klubbens hjemsted er Helsingør.

Læs mere

3 Medlemskreds og kontingent Stk. 1. Som medlemmer kan optages enhver, som kan tilslutte sig foreningens formål.

3 Medlemskreds og kontingent Stk. 1. Som medlemmer kan optages enhver, som kan tilslutte sig foreningens formål. Vedtægter for Varde Kasernes Venner (VKV). 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Varde Kasernes Venner. Foreningens hjemsted er Varde Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at støtte og

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Thorsager. 2. Foreningens hjemsted er Høje-Taastrup kommune under Taastrup ret,

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER 1. 1 Klubbens navn 1.1 Klubbens navn er Roskilde Flyveklub (RFK). Dens hjemsted er Roskilde lufthavn. 2 Klubbens formål 2. 2.1 Klubben, som er upolitisk, har til formål at

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

1 Foreningens navn er Kastellets Venner & Historiske Samling, og dens hjemsted er i Københavns Kommune. Stk. 2 Foreningen er partipolitisk neutral.

1 Foreningens navn er Kastellets Venner & Historiske Samling, og dens hjemsted er i Københavns Kommune. Stk. 2 Foreningen er partipolitisk neutral. Vedtægter for foreningen Kastellets Venner & Historiske Samling Kastellet, den 20 april 2017 Kapitel 1 Navn & formål 1 Foreningens navn er Kastellets Venner & Historiske Samling, og dens hjemsted er i

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

KIF Bowls. Vedtægter for KIF Bowls

KIF Bowls. Vedtægter for KIF Bowls KIF Bowls Vedtægter for KIF Bowls 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er KIF Bowls. Dens hjemsted er Kolding Hallerne, Ambolten 2-6, Kolding. 2 Foreningens formål: Dens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter for Nivå Kajakklub

Vedtægter for Nivå Kajakklub Vedtægter for Nivå Kajakklub Nuværende 1 Navn og hjemsted. Nivå Kajakklub, der har hjemsted i Karlebo Kommune, er stiftet d. 27. Maj 2002. 2 Formål. Foreningens formål er at dyrke kajakroning, og med udgangspunkt

Læs mere

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Karate Skole. Dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at udøve

Læs mere