TIRSDAG 10. MARTS Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00"

Transkript

1 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR årgan g TIRSDAG 10. MARTS 2015 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl Spisning kl Tilmelding senest 3/3 til Kirsten ENDNU ET ÅR ER OVRE, OG ET NYT ER BEGYNDT Vi er kommet gennem året 2014, og hvad kan der siges om dette, som karakteriserer det bedst? En ting, som sikkert falder de fleste ind, er, at man havde en lang og ganske god sommer - dog uden at der direkte var hedebølge på noget tidspunkt, og der nåede ikke rigtigt at blive vinter i gammeldags forstand altså med megen sne og kulde. Derfor var der også godt vejr til langt de fleste af de vandringer og traveture, som foreningen var arrangør af eller havde deltagere med på. Med det første nummer af Medlemsnyt i 2015 bringer vi indkaldelsen til den årlige ordinære generalforsamling. Her håber vi, at rigtigt mange af vore medlemmer vil møde op for at høre om aktiviteterne i foreningen såvel de overståede som de fremtidige, lige som bestyrelsen håber, at der vil komme forslag til nye aktiviteter, som kunne være anvendelige for en forening, der har fysisk udfoldelse som en af sine hovedopgaver. Så mød blot op, og lad dine meninger komme frem. HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

2 HOLBÆK GANGSPORT Timianvej Holbæk Bestyrelse: Kirsten Frederiksen - formand E Rita Ellingsen - kasserer E Jan Vilhelmsen - næstformand E Agnete M. Pedersen - sekretær E Aase Berg - bestyrelsesmedlem E Foreningens hjemmeside: Ansvarlig redaktør: Finn Henriksen Strandmøllevej Holbæk E eller STATISTIK FOR 2014 Det kan oplyses, at der på traveturene mandag og torsdag formiddag i Holbæk er gået i alt: 97 ture med deltagere og km og med et gennemsnit på 26,9 personer pr. tur. Turene tirsdag formiddag har været afholdt 51 gange med i alt deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 53,1 personer pr. tur. Turene torsdag formiddag i Asnæs har været afholdt 48 gange med i alt deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 29,9 deltagere pr. tur. Turene onsdag aften har været afholdt 46 gange med i alt 718 deltagere, som har gået i alt km og med et gennemsnit på 15,6 deltagere pr. tur. Turene lørdag eftermiddag har været afholdt 27 gange med i alt 477 deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 17,7 deltagere pr. tur. Ud over disse faste ture har der været afholdt i alt 14 andre større arrangementer og specialture, som har haft tilsammen 690 deltagere, og som har gået i alt km. Endeligt har der været afholdt traveture hver mandag eftermiddag, hvor hoved-elementet er stavgang, men hvor der dog også har været en del almindelige gængere med. Der har været 8 10 deltagere ved hver tur, og der er gået 7 9 km pr. tur. Det har ikke været muligt at beregne det samlede antal deltagere og tilbagelagte km for disse ture, men det er skønnet, at der har været deltagere i alt, og der er gået ca km. Til sammen har der i løbet af året været afholdt 329 forskellige arrangementer eller ca. 6 om ugen. Der har på disse ture været i alt deltagere, som har gået i alt km, hvilket svarer til ca. 1,64 gange rundt om jorden. I forhold til sidste år har der været en stigning i deltagelsen på 8,2 % og på 7,9 % i antallet af gennemførte km.

3 Tilmelding til turene sker senest to dage før turen til Finn Henriksen på Det er lettest at træffe ham efter kl. 20. FÆLLES-TRANSPORT Der søges arrangeret fælles-transport til følgende ture i de næste par måneder: Vinterstjernen 3. gren ved Holte, lørdag, den 7. februar med afgang fra Holbæk kl Det er en madpakketur på 24 km. Euraudax-march i Hvidovre, lørdag, den 14. februar med afgang fra Holbæk kl Der er en ført rute på 25 km. Herregårdstur på Vestfyn, søndag, den 22. februar med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 7, 12 og 20 km. Vintertur ved Køge, lørdag, den 28. februar med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, og 20 km. Vintertur ved Køge, søndag, den 1. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, 20 og 30 km. Forårsvandring i Rødovre, søndag, den 8. marts med afgang fra Holbæk kl Der ruter på 6, 10, 16 og 20 km. Hillerød-vandring, lørdag, den 14. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og 15 km. Skoleskibsmarch ved Hvidovre, søndag, den 22. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter fra 6 til 30 km. Krudtuglevandringen, søndag, den 29. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, 15, 20 og 25 km. EVG-VANDREDAGENE Der er begyndt at komme flere aktiviteter i forbindelse med planlægningen af EVG- Vandredagene i Holbæk i pinsen. Der har blandt andet været afholdt møde vedrørende ruterne til turen. Ruterne har i hovedtræk været planlagt i nogen tid, men en væsentlig ting i den sammenhæng er, at rutemarkørerne er godt kendt med de ruter, som de skal varetage. Derfor har man besluttet at holde prøveture på ruterne, og da man ikke har noget mod selskab på turene, er det besluttet at invitere alle interesserede med. Det skal dog bemærkes, at deltagerne skal kunne gennemføre de averterede distancer uden al for megen besvær, og man skal selv have fornøden forplejning med. Til de to første er der inkluderet bustransport, hvorfor man bedes medbringe sit rejsekort, hvis man har et sådant. Der er planlagt ture efter følgende skema: Lørdag, den 7. marts fra Bjergmarkshallen kl Distance ca. 21 km med mål ved Brorfelde og bustransport tilbage. Søndag, den 15. marts fra Brorfelde Observatorium kl (mødetid ved bussen på Holbæk Rutebilstation kl ). Distancen er ca. 21 km. Lørdag, den 21. marts fra Bjergmarkshallen kl Distancen ca. 21 km med mål ved Bjergmarkshallen.

4 HØR OM MONT BLANC EFTER GENERALFORSAMLINGEN den 10. marts Jørgen og Helle Munk Nielsen har været på ferie omkring Europas største bjergmassiv, Mont Blanc, og de vil gerne fortælle og vise billeder derfra efter generalforsamlingen. VANDREUGEN 2015 GIK TIL MADEIRA MED DE KENDTE LEVADAER Vi havde som sædvanligt haft en del medlemmer med på Vandreugen, og der er taget en bunke billeder, som vi vil forsøge at bringe nogle stykker af her i bladet. (Foto: Henning Rose)

5 Koordineringsmøde Tirsdag, 17. februar 2015 kl i Klubhuset. Dagsorden. 1. Planlægning af gåture lørdage og onsdag 2015 (bemærk hele året) 2. Maglesøvandring, søndag 26. april Hvedetur, onsdag 29. april Sundhedsdagen på Ahlgade, lørdag 20. juni Sejerøvandring, søndag 28. juni Ladywalk - uddeling af trøjer - tjek af busser. 7. Orø Rundt, lørdag 1. august Sundhedsvandring, onsdag 19. august Vandrefestival Julevandring, lørdag 12. december. Ø-ture i Julemærkemarchen. Har du lyst at hjælpe på en af turene, eller vil du selv lave en tur, så meld dig til mødet - er du forhindret, så giv besked på nedenstående mail eller tlf. Vi byder som vanligt på noget lækkert smørrebrød - kaffe og kage. Tilmelding senest den 12. februar 2015 på liste i Klubhuset, eller på mail til ring eller sms

6 Fastelavns-vandring Lørdag, 21. februar Gåtur kl Efter gåturen, som er på ca. 7 km, slår vi katten af tønden, bagefter går vi ind i Klubhuset, og mens vi nyder vores kaffe og fastelavns-boller, kårer vi kattekongen og kattedronningen. Kaffe / te hjemmelavede fastelavnsboller med fyld. Pris 40 kr. pr. person.

7 KONTINGENTET FOR 2015 I det foregående nummer af bladet var der en notits om kontingentet, og selv om de fleste godt kunne forstå meningen og stillede sig til tåls dermed, var der trods alt en del, som blev betænkelige ved det tilsyneladende manglende indbetalingskort. Nu skulle der til gengæld ikke gerne herske nogen tvivl længere, for med det blad vil der for langt de fleste være vedlagt et indbetalingskort. Der vil dog fortsat være en lille opgave for de medlemmer, som ud over vort eget Medlemsnyt også gerne vil læse det fælles foreningsblad for sjællandske gangsportsforeninger, som kaldes Motionsgang, for så må man foretage et indgreb på indbetalingskortet. Det er dog kun et lille og overskueligt indgreb, idet det blot består i at rette det anførte beløb fra de 125 kr. til 210 kr. Forskellen på 85 kr. er nemlig prisen for at abonnere på det omtalte blad. Derpå er der så blot det vigtige spørgsmål tilbage: Hvornår skal kontingentet være betalt? I henhold til vedtægterne er der en betalingsfrist til den 15. februar, så det er med ikke at gemme kortet alt for langt væk, og for dem, som betaler over netbank, er det letteste bare at sætte sig ved skærmen og få det overstået, og man kan jo bare sætte beløbet til betaling den 15. februar, så er det hverken for tidligt eller for sent. For dem, som deltager i det de ugentlige traveture, kan det gøres endnu lettere og uden fordyrende gebyrer, hvis man tager de 125 kr. hhv. de 210 kr. med i kontanter, for så kan turlederen eller en anden repræsentant for foreningen tage imod beløbet, men husk dog at medtage indbetalingskortet, så du kan få kvitteringen med hjem, og så kassereren kan se, hvem det, som har betalt. Der er i øvrigt en fordel ved at sørge for at betale kontingentet rettidigt, for så har man adgang til at deltage i årets generalforsamling, og denne er jo ret så meget omtalt i dette blad. Dog skal man huske at tilmelde sig til generalforsamlingen, hvis man ønsker at få lidt spise, inden mødet begynder. Datoen for generalforsamlingens afholdelse samt datoen for sidste tilmelding ses på forsiden af dette blad samt om et par sider. PS. Hvis du af en eller anden årsag ikke længere skulle have lyst eller tid til at fortsætte i foreningen, bedes du give kassereren besked derom. NYE MEDLEMMER Vi har også denne gang den store glæde at kunne byde velkommen til et antal nye medlemmer: HELLE CHRISTENSEN, ANETTE RASMUSSEN, ERNST RASMUSSEN, MOGENS LUNDBY, HELLE ALRING, KIM ALRING, Holbæk Jyderup Jyderup Roskilde Holbæk Holbæk Vi håber, at I alle vil føle jer rigtigt velkomne i foreningen.

8 BESTYRELSENS BERETNING FOR ÅRET 2014 Endnu et år er gået med stor aktivitet i foreningen. Der blev lagt ud med et bankospil, og også vores fastelavnstur havde rigtigt mange deltagere. Dette skyldtes, at vi flyttede turen en uge i forhold til, hvor fastelavn lå i kalenderen, dette gav flere deltagere. Hvedeturen er med årene blevet godt besøgt, og dette var også tilfældet i året, der er gået, og at vi valgte at dele i to ruter, var en god ide. Så sådan fortsætter det fremover. Maglesø-vandringen havde 130 deltagere. Men vejret var jo også perfekt. Orø Rundt havde deltagelse af 123 gængere. Også her var vejret helt perfekt. Sejerø-vandringen var flyttet til juni måned, og det viste sig at give flere deltagere til denne dejlige øtur. Så vi fortsætter med at have turen i juni. Endnu to andre øer blev besøgt i året, der er gået, nemlig Omø og Lyø. Her var der også fin deltagelse i begge ture. Vi har også igen været med på Sundheds-dagen på Ahlgade, og vi var også med på Frivillig Fredag. Begge arrangementer giver os lejlighed til at snakke med en masse mennesker om gå ture og alt, hvad der foregår i foreningen. Vandrefestivalen har igen haft stor deltagelse og givet nye medlemmer, og å- ret har da også givet os mange nye medlemmer på turene om dagen. Der har været mange jubilæer i klubben i året, der er gået. Lis Hansen har nu i 10 år stået for holdene mandag og torsdag formiddag, og disse to hold har også på de 10 år vokset støt og roligt. Dette blev fejret med en frokost som foreningen var vært for. Aften-holdet, som går onsdag om vinteren havde også 10 år jubilæum, Dette hold blev startet, da flere havde lørdagsarbejde og ikke kunne komme med hver lørdag. På dette hold har deltager-antallet svinget en del i de år, men de sidste par år haft fremgang. Her blev det fejret med en julefrokost. Endnu et jubilæum havde vi. Det var 20 år siden, at Sundhedsvandringen blev gået første gang i samarbejde med Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Holbæk, og med dem har foreningen haft et godt samarbejde i alle de 20 år. Der har været en stor mødeaktivitet i bestyrelsen omkring vort møde for præsidiet i EVG. Ligeledes skulle brochuren for pinseturen også være færdig til dette møde; hvilket lykkedes, og mødet blev også en succes. Så nu er forventningerne meget store til foreningen angående pinsen Der har været holdture i året, nemlig til Hillerød-vandring og Advents-vandring i Værløse. Ved Julemærke-marchen fik vi igen en god placering på landsplan nemlig som nummer 10, med deltagelse af 104 personer. En endnu større flok havde deltaget i årets Ladywalk, hvor vi havde hold såvel i København som i Skælskør. Som afslutning på året var vores Julevandring også fint besøgt, så året kunne slutte på en god måde. Dette er beretningen fra bestyrelsen for Kirsten Frederiksen.

9 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag, 10. marts 2015 i Foreningshuset ved Bjergmarkshallen, Bispehøjen 2, 4300 Holbæk Spisning kl. 18:00, derefter generalforsamling kl. 19:00 Dagsorden er som følger: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning v/ Kirsten Frederiksen. 4. Regnskab v/ Rita Ellingsen. 5. Indkomne forslag. 1. Forslag fra bestyrelsen om indfrielse af garantbevis i Sparekassen 6. Valg til bestyrelse for 2 år. Næstformand: Jan Vilhelmsen (villig til genvalg) Kasserer: Rita Ellingsen (villig til genvalg) 7. Valg af 2 suppleanter for 1 år Lonni Larsen (villig til genvalg) Inge Dahlmann (villig til genvalg) 8. Valg af revisor og revisor-suppleant Bent Nilsson, revisor, (ønsker ikke genvalg) Finn Henriksen, revisor, (villig til genvalg) Orla Fogtmann, revisorsuppleant 9. Fastsættelse af næste års kontingent. Foreslås uændret 125 kr. 10. Eventuelt Efter generalforsamlingen vil Helle og Jørgen Nielsen fortælle og vise billeder fra deres tur Mont Blanc Rundt. Der serveres kaffe og kage. Forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før. HUSK TILMELDING TIL SPISNING SENEST den 3. marts 2015 til Kirsten Frederiksen tlf.: SMS eller på liste i Klubhuset/Asnæs. MØD OP OG VÆR MED OG FÅ INDFLYDELSE PÅ FREMTIDEN.

10 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GANGSPORT 1. NAVN OG ADRESSE Foreningens navn er HOLBÆK GANGSPORT, stiftet den 4. november Foreningen har hjemsted i Holbæk Kommune. Oprindeligt stiftedes foreningen som en afdeling af Civilforsvarets Marchforening, med hvilken forbindelsen ophørte efter vedtagelse på ekstraordinær generalforsamling den 2. juni Indtil 1994 førte foreningen navnet, HOLBÆK MARCHFORENING, men ved generalforsamlingen den 8. november 1994 ændredes navnet. 2. FORMÅL Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende gang- og vandresport ved blandt andet at afholde vandringer og traveture samt formidle kontakt til andre gangsportsforeninger. 3. MEDLEMSKAB AF FORBUND OG ORGANISATIONER Foreningen er tilsluttet forbund og organisationer, som kan støtte og gavne den. Generalforsamlingen bestemmer hvilke forbund mv., der kan søges om optagelse i. For tiden er foreningen optaget i Dansk Atletik Forbund (DAF) under Danmarks Idrætsforbund (DIF) og dermed tilsluttet EVG (Europæiske Folkesports Foreninger). Foreningen er optaget i Dansk Motionsforbund (DMF) under Det Internationale Folkesportsforbund (IVV). Endvidere er foreningen optaget i Gangsports Samvirke Sjælland. 4. MEDLEMSKAB Som medlem kan optages enhver enkeltperson, familie eller forening. Indmeldelse sker til formanden eller kassereren. Medlemskabet ophører automatisk ved kontingentrestance ud over en fastsat termin (jf. 7). Eksklusion af medlemmer kan kun ske ved grov overtrædelse af sømmelig optræden overfor foreningen. Enhver eksklusion skal bekræftes eller afvises af nærmest følgende generalforsamling, ordinær eller ekstraordinær. Kun personer, der har været medlem af foreningen i mindst 6 måneder, kan oppebære tilskud til de fællesrejser, foreningen arrangerer eller har del i. Som æresmedlem kan, efter indstilling fra bestyrelsen og vedtagelse af generalforsamlingen, udnævnes personer, som i særlig grad har støttet foreningen eller udvist den særlig interesse. Æresmedlemmer er kontingentfri.

11 5. BESTYRELSEN Foreningen ledes af en bestyrelse, der består af: Formand, næstformand, kasserer, sekretær og 1 bestyrelsesmedlem - derudover 2 bestyrelses-suppleanter, 2 revisorer og 1 revisor-suppleant. Bestyrelsen vælges på den ordinære generalforsamling for et tidsrum af 2 år, mens øvrige vælges for 1 år. Formand og sekretær vælges på lige årstal. Næstformand, kasserer og et bestyrelsesmedlem vælges på ulige årstal. Genvalg kan finde sted, ligesom rekonstituering i løbet af et år er tilladt. Bestyrelsen kan nedsætte udvalg til varetagelse af specialopgaver. Bestyrelsen indkalder til koordineringsmøder med disse udvalg. 6. GENERALFORSAMLING Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Der afholdes ordinær generalforsamling hvert år i januar kvartal. Indkaldelse skal ske skriftligt med mindst 3 ugers varsel. Indkaldelse kan ske gennem foreningens medlemsblad. Generalforsamlingen kan overværes af repræsentanter for de forbund mv., foreningen er optaget i (jf. 3). Disse har dog ikke stemmeret, med mindre de er medlemmer af foreningen. Stemmeret har alle medlemmer, der er fyldt 15 år (jf. dog 4, stk. 2). Foreninger, som er medlem, har højst 2 stemmer ved generalforsamlingen. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. Generalforsamlingen skal have mindst følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Valg af bestyrelse. 6. Valg af suppleanter til bestyrelse. 7. Valg af revisorer og revisor-suppleant. 8. Fastsættelse af næste års kontingenter. 9. Eventuelt. Afgørelser træffes ved simpelt stemmeflertal. Dog kræver vedtægtsændringer samt opløsning af foreningen (jf. 10), at mindst 2/3 af de fremmødte stemmer for vedtagelse. 7. ØKONOMI OG REGNSKAB Generalforsamlingen fastsætter betalingen for husstandsmedlemskab. Kontingentopkrævning udsendes i januar. Hvis kontingentet ikke er betalt senest den 15. februar, slettes medlemskabet med fortabelse af opnåede rettigheder (jf. 4). Kassereren fører foreningens regnskab og er ansvarlig for kassen. Foreningens midler, ud over en rimelig kassebeholdning, skal indsættes på konto i pengeinstitut. En del af foreningens likvide kapital kan anbringes i obligationer. På foreningens konti kan kun hæves af kassereren eller formanden. Regnskabsåret følger kalenderåret.

12 Årsregnskabet, der skal indeholde et driftsregnskab og en status, underskrives af bestyrelsen og revisorerne. Regnskabet skal foreligge til revision senest 14 dage før generalforsamlingen. 8. REVISION Revisorerne tilrettelægger selv deres arbejde og aflægger beretning til bestyrelsen. Revisorerne har pligt til at udøve såvel kritisk som talmæssig revision samt ret til at foretage uanmeldte kasseeftersyn. 9. EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes efter bestyrelsens beslutning eller efter skriftlig begæring rettet til bestyrelsen fra mindst 1/4 af de stemmeberettigede medlemmer. Der skal angives hvilke sager, der ønskes behandlet. Bestyrelsen foretager indkaldelsen til den ekstraordinære generalforsamling med mindst 3 ugers varsel og senest 1 måned efter, at begæringen er modtaget. 10. OPLØSNING AF FORENINGEN HOLBÆK GANGSPORT kan kun opløses på en generalforsamling, hvor mindst 2/3 af foreningens stemmeberettigede medlemmer er mødt, og hvor mindst 2/3 af disse stemmer herfor. I tilfælde af opløsning anvendes en eventuel formue til idrætslige formål i Holbæk Kommune efter nærmere beslutning truffet af den opløsende generalforsamling. 11. VEDTÆGTSÆNDRINGER Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer tilstilles medlemmerne sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. Forslag til ændringer fra medlemmer tilstilles bestyrelsen senest 8 dage før generalforsamlingen - dette sidste gælder også for almindelige forslag til behandling på generalforsamlingen. 12. IKRAFTTRÆDEN Disse vedtægter træder i kraft umiddelbart efter deres vedtagelse. Vedtaget den 4. november 1981 (5 års-dagen for foreningens stiftelse). Med følgende ændringer: Den 5. november 1984 (vedr. 3), den 9. november 1993 (vedr. 4), den 8. november 1994 (vedr. 1, 6 og 7), den 11. februar 1998 (vedr. 2, 3 og 7), den 8. februar 2000 (vedr. 3, 4, 6 og 7), den 20. februar 2001 (vedr. 3, 5, 6, 7 og 8), den 18. marts 2002 (vedr. 7), den 18. marts 2003 (vedr. 4 og 7), den 30. marts 2004 (vedr. 7), den 14. marts 2006 (vedr. 3, 5 og 7), den 3. marts 2009 (vedr. 3), den 2. marts 2010 (vedr. 3, 5 og 7). Ole N. Lyngdorf, dirigent.

13 HOLBÆK GANGSPORT REGNSKAB Indtægter Budget 2014 Budget 2015 Kontingenter, medlemmer , Vandringer 1) , Diverse indtægter 2) , Tilskud 3) , Indtægter i alt , Udgifter Vandringer 1) , Diverse udgifter 2) , Kontingenter 4) , Møder & generalforsamling 5) , Administration 6) , Medlemsblad 7) , EVG mv. 8) , Udgifter i alt , Periodens resultat , Status Aktiver Passiver Sparekassen Sjælland ,9 Egenkapital ,7 Kassebeholdning 365 0,2 Investeringskonto ,9 Periodens resultat ,1 Garantbevis ,0 Egenkapital ,8 Girokonto ,4 Skyldige omkostninger 0 0,6 Forudbetalt kalendere 345 0,5 Betalt kontingent ,2 Tilgodehavender 0 2,9 Juleture 0 0,5 Højrentekonto ,0 Betalt motionsgang ,2 Overførte busindtægter ,5 Aktiver i alt ,8 Passiver i alt ,8 Revisionens bemærkninger: Beholdningerne er konstateret og regnskabet er gennemgået ved stikprøver. Holbæk den Revisor Bent Nilsson Revisor Finn Henriksen Kasserer Rita Ellingsen Formand Kirsten Frederiksen Næstformand Jan Vilhelmsen Sekretær Agnethe Pedersen Bestyrelsesmedlem Åse Berg

14 HOLBÆK GANGSPORT Noter Medlemsopgørelse Antal Antal Antal i alt Medlemmer u/25 år Kvinder 2 Mænd 1 3 Medlemmer u/60 år Kvinder 29 Mænd Medlemmer o/60 år Kvinder 241 Mænd Medlemmer i alt 424 1) Vandringer Indtægt 2013 Udgift 2013 Over/underskud Maglesøvandring 6.592,50 7, ,12 2, ,38 Orø Rundt ,00 8, ,87 9, ,13 Banko 1.226,00 0,9 346,70 1,0 879,30 Sundhedsvandring 1.675,00 1, ,10 1,5-103,10 Julemærkemarch 0,00 3,1 312,75 3,4-312,75 Julevandring 1.882,50 1, ,10 0,9 715,40 Hvedetur 450,00 0,7 310,75 0,2 139,25 Ladywalk Eccowalkaton 532,00 0,8-532,00 Sundhedsdag (Kommunen) 301,00 0,9-301,00 Vandrefestival/Egnsvandring 675,00 0,6-675,00 Holdture 945,00 0,6-945,00 Børns Vilkår 0,6 0,6 Sejerø Rundt 7.020,00 2, ,36 2, ,64 Fastelavnstur 1.190,00 0, ,31 0,8 105,69 Byvandring Kalundborg 210,00 0,7 210,00 I alt ,00 29, ,06 26, ,94 2) Diverse indtægter 2013 Div. Udgifter 2013 Netto Medlems-jubilæer 3.570,30 0, ,30 Materialer 0,00 0,3 557,79 1,6-557,79 Kaffesalg øl vand mm ,00 8, ,45 6, ,55 Motionsgang + øvrige bøger 760,00 1, ,00 1,0-266,00 Renter & Udbytte 2.848,00 3, ,00 I alt ,00 13, ,54 8, ,46 3) Tilskud 2013 Bladpulje porto 1.663,00 1,4 6) Administration 2013 Holbæk kommune 0,00 1,0 Kontorartikler 3.295,02 2,6 Samvirke Sjælland 6.000,00 4,9 Porto 540,00 0,7 I alt 7.663,00 7,3 Tlf. tilskud formand 600,00 0,6 EDB udgifter 450,00 0,4 Gaver og blomster 2.899,65 1,6 4) Kontingenter 2013 Inventar 719,95 0,0 DMF 600,00 0,6 Kørsel/møder 3.330,50 1,7 DAF 2.000,00 2,0 Bankgebyr 844,33 0,8 Øvrige 300,00 0,0 I alt ,45 8,4 I alt 2.900,00 2,6 5) Møder og generalfors ) Porto og medlemsblad 2013 Generalforsamling 3.839,50 5,0 Bladudgifter ,10 12,5 Andre møder 1.058,55 1,2 Udsendelse porto 8.021,00 8,3 Leje Asnæs hallen 0,00 1,0 I alt ,10 20,8 Medlemsfest 0,00 9,2 KO udvalgsmøder 816,00 1,2 8) EVG mv. I alt 5.714,05 17,6 Køb af tøj 3.750,00 Salg af tøj -425,00 Afholdt møde EVG 2.442,84 I alt 5.767,84

15

16

17 PÅ TUR I IRLAND I efteråret var Ole og Lilian fra Høve på en ferie i Irland, hvor de tog en del billeder, som på bedste måde beskriver oplevelsen: FRA POSTBUNKEN kan denne gang nævnes: Til Holbæk Gangsport Mange tak for den pæne hilsen, som jeg modtog til min 65 års fødselsdag. Mange hilsener. Susan Jadegaard, Holbæk Til Holbæk Gangsport Mange tak for det fine kort som kom til min 70 års fødselsdag i december måned. Mange hilsener. Conny Jensen, Nykøbing Sj Til Holbæk Gangsport Hjertelig tak for opmærksomheden i anledning af min fødselsdag. Hilsen fra Mette Molberg, Køge Til Holbæk Gangsport Tak for opmærksomheden i forbindelse med min 70 års fødselsdag. Ved venlig hilsen, Bente Hansen, Holbæk Vi takker for de pæne billeder. Vi siger selv tak og håber, at I alle havde nogle hyggelige dage med venner og familie, og så håber vi hyppigt at mødes på turene rundt omkring i landet.

18 RUNDE DAGE Efter gennemgangen af kartoteket er det konstateret, at Gerda Star, Holbæk, mandag, den 9. februar kan fejre sin 70 års fødselsdag. at Lis Glerup Bille, Herfølge, fredag, den 27. februar kan fejre sin 70 års fødselsdag, at Erna Andersen, Holbæk, mandag, den 2. marts kan fejre sin 70 års fødselsdag, at Kirsten Petersen, Grevinge, søndag, den 29. marts kan fejre sin 75 års fødselsdag, Vi ønsker jer alle hjerteligt tillykke med de runde fødselsdage; og vi håber hyppigt at se jer på turene rundt om i landet. DEN UDSKUDTE AFDELING I forbindelse med redigeringen af det foregående blad nævnte redaktøren overfor nogle af medlemmerne, at der desværre var indløbet oplysninger om afgang blandt nogle af vore medlemmer og andre kendte af vandringsfolkene, og at det nok ville fylde en del af bladet. Det skabte lidt misstemning blandt skaren, og nogle foreslog at udskyde indlægget til næste blad, for ikke at ødelægge julestemningen alt for meget. Men det vil altså sige, at der her kommer et trist, men desværre også aktuelt indlæg, som i øvrigt har fået par ekstra bidrag siden. KIM VILHELMSEN, sekretær i Julemærkemarchen og INGOLF ROMLUND, formand for Julemærkemarchen afgik begge ved døden i august måned med blot en uges mellemrum. Med disse ildsjæles alt for tidlige afgang har Julemærkemarchen mistet to enorme kapaciteter, som det bliver svært for de resterende bestyrelsesmedlemmer at erstatte. Men man må dog håbe, at det lykkes, for ikke at den store humanitære indsats med at skabe bedre forhold for socialt dårligt stillede børn bliver forringet. KNUD W. SØRENSEN, Sorø Juli oktober 2014 Knud var medlem af Holbæk Gangsport i en menneskealder, for selv om han var københavner af fødsel, blev han dog medlem af foreningen, så snart han sammen med Ellen flyttede til Sorø. Han mente, at der var en god stemning i foreningen, og det kan vi kun sige ham tak for. Knud var i mange år en særdeles aktiv gænger, selv om det i de sidste år blev til de lidt mindre ture, da bentøjet begyndte at drille. BJARNE SØJBJERG, Rødovre januar 2015 Bjarne var gennem mange år en kendt person inden for vandrebevægelsen i Københavns-området, først som mangeårig formand for Trim i Rødovre, og senere som formand for Marchforeningen Vikingerne. LEIF MADSEN, Holstebro Leif var gennem utallige år formand for den lokale afdeling af Fodslaw i Holstebro, lige som han i mange år var formand for Vandreforeningen Fodslaw. Vore tanker går til de efterladte.

19 HUSKELISTEN DEL 1 Hver mandag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver mandag kl stavgang fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver tirsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Hver torsdag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver torsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Asnæs-Grevinge Hallen, Teglværkskrogen 4 6, Asnæs Ud over turene, der er listet op overfor, er der følgende tilbud: onsdag lørdag 4. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km 7. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km onsdag 11. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 14. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km onsdag 18. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 21. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på ca. 7 km Fastelavnstur og derefter er der tøndeslagning ved Klubhuset onsdag 25. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 28. feb. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på ca. 7 km Bemærk, at fra 1. marts starter lørdag-eftermiddags-turene igen kl Bemærk, at der inde i bladet også er omtalt nogle prøveture til EVG-turen i maj. onsdag lørdag 4. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km 7. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km onsdag 11. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 14. mar. kl fra Flyvepladsen, Ny Hagestedvej 40, Gislinge, tur på km onsdag 18. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 21. mar. kl fra Bjergmarkshallen, Bispehøjen 2, Holbæk, tur på km onsdag 25. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 28. mar. kl fra P-plads ved Munkholm Kiosk, Holbæk, travetur på km På hjemmesiden vil startstederne blive søgt angivet med den fulde adresse samt om muligt med GPS-koordinater. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

20 MEDLEMSNYT FOR HOLBÆK GANGSPORT Redaktion: Finn Henriksen Strandmøllevej 156 B-post 4300 Holbæk Returneres ved varig adresseændring HUSKELISTEN DEL 2 lørdag 7. feb. DEN MARITIME FASTELAVNSMARCH, kl , Brøndby Marineforening, Sognevej 35, 2605 Brøndby, 7, 14, og 21 km lørdag 7. feb. VINTERSTJERNEN 3. gren, kl (ført madpakketur) Holte S-Station, 2840 Holte, ca. 24 km lørdag 14. feb. EURAUDAX-MARCH fra Hvidovre, kl (præcis) EVG Selskabslokalet, Ll. Friheden 1, 2650 Hvidovre, 25 km (ført tur) lørdag 14. feb. FASTELAVNSTUR, kl (25 og 40 km), IVV Klostergade 22, 4900 Nakskov, kl (5, 10 og 15 km), søndag 15. feb. VINTERVANDRING ved Rungsted, kl (ført tur) Rungsted Kyst Station (7-Eleven), 2960 Rungsted Kyst, ca. 10 km fredag 27. feb. VINTERTUR VED KØGE, kl , 5 og 10 km (førte ture) EVG lørdag 28. feb. Ellemarkskolen, Gymnasievej 10, 4600 Køge søndag 1. mar. begge dage kl , 5, 10, 20 og 30 km søndag 8. mar. FORÅRSVANDRING i Rødovre, kl , EVG Tinderhøj Skole, Fortvej 71, 2610 Rødovre, 6, 10, 16 og 20 km lørdag 14. mar. HILLERØD-VANDRING, kl , 5, 10 og 15 km Hillerødsholmskolen, Hillerødsholms Allé 2, 3400 Hillerød søndag 22. mar. SKOLESKIBSMARCH, kl , Aktivitetslokalet, Ll. Friheden 1, 2650 Hvidovre, fra 6 til 30 km IVV EVG søndag 29. mar. KRUDTUGLEVANDRINGEN, kl , EVG Klubhuset, Syrevej 25, 3300 Frederiksværk, 5, 10, 15, 20 og 25 km torsdag 2. apr. FR. DEN VII MARCH, kl , EVG Huset, Lejrvej 4, 3630 Jægerspris, fra 5, 10, 20 og 30 km Næste blad forventes at udkomme omkring 15. marts 2015.

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave NYHEDSBREV DATO GREVE GANGSPORT ÅRGANG NUMMER 3 MARTS 2013 I denne udgave Bestyrelsens hjørne Medlemmernes hjørne Omtale af generalforsamlingen Kommende aktiviteter Tillæg med referat og vedtægter BESTYRELSENS

Læs mere

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE NYHEDSBREV DATO APRIL 2015 ÅRGANG 3 NUMMER 13 GREVE GANGSPORT I denne udgave Bestyrelsens hjørne. Medlemmernes hjørne. Omtale af Ishøj og Rødovre turene Referat generalforsamling ned formandens beretning

Læs mere

3. MAJ JUNI 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

3. MAJ JUNI 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 3. MAJ JUNI 34. årgang 2014 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven) Tlf. 32

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Det var så den vinter HUSK. Ordinær generalforsamling Søndag den 30. april kl. 10.00. Indkaldelsen inde i bladet

Det var så den vinter HUSK. Ordinær generalforsamling Søndag den 30. april kl. 10.00. Indkaldelsen inde i bladet Nr. 1 FORÅR 2006 Det var så den vinter HUSK Ordinær generalforsamling Søndag den 30. april kl. 10.00 Indkaldelsen inde i bladet Årg. 71 BESTYRELSEN Formand Kurt Børgesen E-mail: formand@mkw.dk 21 63 71

Læs mere

FODSLAWBLADET nr. 5 2014 Bladet på nettet

FODSLAWBLADET nr. 5 2014 Bladet på nettet FODSLAWBLADET nr. 5 2014 Bladet på nettet Hovedbestyrelsen Formand Leif Sloth Teglgade 38C 8643 Ans By Tlf. 86 65 80 80 e-mail: leifsloth1@c.dk Næstformand Inger-Marie Nielsen Kr. Poulsensvej 23 7430 Ikast

Læs mere

FODSLAWBLADET nr. 1 2015 Bladet på nettet

FODSLAWBLADET nr. 1 2015 Bladet på nettet FODSLAWBLADET nr. 1 2015 Bladet på nettet Hovedbestyrelsen Formand Leif Sloth Teglgade 38C 8643 Ans By Tlf. 86 65 80 80 e-mail: leifsloth1@c.dk Næstformand Inger-Marie Nielsen Kr. Poulsensvej 23 7430 Ikast

Læs mere

Sabro-Fårup Beboerforening

Sabro-Fårup Beboerforening Sabro-Fårup Beboerforening Medlemsinformation fra beboerforeningen Nr. 2 november 2012 Medlemsblad Bladet udgives af Sabro-Fårup beboerforening der er stiftet i 1968. Bladet omdeles i Sabro, Mundelstrup,

Læs mere

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 2. Klubbladet. April. Læs mere inde i bladet

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 2. Klubbladet. April. Læs mere inde i bladet Årgang 2011 Nummer 2 April Frederikssund Golfklub Klubbladet Læs mere inde i bladet Nummer 2 - Årgang 2011 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...3 Generalforsamling Referat fra generalforsamlingen...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kajakklubben Strømmen

Referat af bestyrelsesmøde i Kajakklubben Strømmen Referat af bestyrelsesmøde i Kajakklubben Strømmen Mødegruppe Bestyrelsen sæson 2009/10 Dato Torsdag den19. november 2009 kl. 18.30-21.30 Sted Klubhuset, Østre Hougvej 104 Indkaldte Deltagere Mogens K

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 6 November 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51

Læs mere

ny stemme fylder 45 år

ny stemme fylder 45 år ny stemme fylder 45 år 1963 1964 45 ÅR NR. 3 Juni 2008 46. ÅRGANG Medlemsblad for DLFL ny stemme Nr. 3 2008 46. årgang Medlemsbladet»ny stemme«udgives af bestyrelsen for Dansk Landsforening for Laryngectomerede

Læs mere

EJBY-POSTEN. Medlemsblad for Sommerbyen»EJBY« Bestyrelsen fanget i en pause, mens de nyder de nye omgivelser i stueetagen efter ombygningen

EJBY-POSTEN. Medlemsblad for Sommerbyen»EJBY« Bestyrelsen fanget i en pause, mens de nyder de nye omgivelser i stueetagen efter ombygningen EJBY-POSTEN Medlemsblad for Sommerbyen»EJBY«Bestyrelsen fanget i en pause, mens de nyder de nye omgivelser i stueetagen efter ombygningen Se artiklen inde i bladet 205 Marts Formandens beretning for året

Læs mere

FORENINGS- HÅNDBOGEN

FORENINGS- HÅNDBOGEN HÅNDBOG FOR LOKALFORENINGER OG KREDSE FORENINGS- HÅNDBOGEN En praktisk hjælp til alle områder indenfor foreningsopbygning af lokalforeningen samt opbygningen af kredsen SIDE 01 FORORD Velkommen som lokalforening

Læs mere

Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Kolt Haveby Torsdag den 31. maj 2007 Kl. 19.30 i Kolt Forsamlingshus

Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Kolt Haveby Torsdag den 31. maj 2007 Kl. 19.30 i Kolt Forsamlingshus Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Kolt Haveby Torsdag den 31. maj 2007 Kl. 19.30 i Kolt Forsamlingshus Kunnerupvej 68 8361 Kolt Hasselager 2 Grundejerforeningen har

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

16. årgang Nr. 2 juni 2012

16. årgang Nr. 2 juni 2012 16. årgang Nr. 2 juni 2012 Konfirmanderne 2012 2 Stokkemarke Friskole Nyt fra Stokkemarke Friskole Saltvig Skovhuse Stokkemarke Abed Tjennemarke Keldernæs Blans Havlykke Sørup Østofte Rersnæs Nørreballe

Læs mere

februar 2010 RET & SKEL Velkommen til årsmøde 2010 Information for hegnsyn Foreningen af Hegnsyn i Danmark

februar 2010 RET & SKEL Velkommen til årsmøde 2010 Information for hegnsyn Foreningen af Hegnsyn i Danmark 121 februar 2010 Velkommen til årsmøde 2010 RET & SKEL Information for hegnsyn Foreningen af Hegnsyn i Danmark RET & SKEL, Information for Hegnsyn Udgives af Foreningen af Hegnsyn i Danmark og udkommer

Læs mere

Københavns Bowling Union

Københavns Bowling Union Ordinært Repræsentantskabsmøde Søndag den 16. marts 2014 kl. 10:30 Festsalen på Tinderhøj Skole Fortvej 71, Rødovre Velkommen på mødet Forretningsudvalget TILSLUTTET DANMARKS BOWLING FORBUND OG DANMARKS

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 9. april 2014 kl. 19.00 i Slagslunde Forsamlingshus

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 9. april 2014 kl. 19.00 i Slagslunde Forsamlingshus Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 9. april 2014 kl. 19.00 i Slagslunde Forsamlingshus Dagsorden i.h.t. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Århus Julemærkesamler Forening. Caritas. 25-års Jubilæum 1981-2006

Århus Julemærkesamler Forening. Caritas. 25-års Jubilæum 1981-2006 Århus Julemærkesamler Forening Caritas 25-års Jubilæum 1981-2006 Nr. 10 / August 2006 Formand: Århus Julemærkesamler Forening Caritas Stiftet 16.7.1981 Bestyrelse / Telefon / Adresseliste / Bankkonto Peter

Læs mere

MARINEFORENINGEN FANØ AFDELING ~ 1 ~

MARINEFORENINGEN FANØ AFDELING ~ 1 ~ ~ 1 ~ ~ 2 ~ ~ 3 ~ ~ 4 ~ ~ 5 ~ ~ 6 ~ ~ 7 ~ ~ 8 ~ ~ 9 ~ ~ 10 ~ ~ 11 ~ ~ 12 ~ ~ 13 ~ ~ 14 ~ ~ 15 ~ ~ 16 ~ ~ 17 ~ ~ 18 ~ ~ 19 ~ ~ 20 ~ ~ 21 ~ ~ 22 ~ ~ 23 ~ ~ 24 ~ ~ 25 ~ ~ 26 ~ ~ 27 ~ ~ 28 ~ ~ 29 ~ ~ 30 ~

Læs mere

Uge 44 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Aktuelt

Uge 44 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Aktuelt Uge 44 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I denne uge er ugebrevet et

Læs mere

Nr. 1 Marts 2012 39. årgang

Nr. 1 Marts 2012 39. årgang Nr. 1 Marts 2012 39. årgang Masser af glade børn og voksne ved Dragør Sejlklubs fastelavnsfest 2 Nyt fra bestyrelsen Kære medlemmer i Dragør Sejlklub Nu venter en dejlig sejlsæson lige om hjørnet og vi

Læs mere

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Nr. 2, juli/august 2009 Artikler med ramme omkring indeholder vigtige oplysninger fra klub og bestyrelse, som alle forudsættes at kende.. Tillykke Flere af klubbens

Læs mere

LHC-nyt. 28. årgang Juni 2011 Nr. 2. Landsforeningen mod Huntingtons Chorea ISSN 0909-5128. LHC-nyt nr. 2/11

LHC-nyt. 28. årgang Juni 2011 Nr. 2. Landsforeningen mod Huntingtons Chorea ISSN 0909-5128. LHC-nyt nr. 2/11 ISSN 0909-5128 LHC-nyt 28. årgang Juni 2011 Nr. 2 Landsforeningen mod Huntingtons Chorea LHC-nyt nr. 2/11 1 Indhold Formanden har ordet... 3 Referat fra generalforsamlingen i LHC... 4 Medicinafprøvning

Læs mere

Frølunde Kvistgaard Vesterlyng Torup

Frølunde Kvistgaard Vesterlyng Torup Omegnens Fritidshaveforening Nr. 169-44 årgang - Februar 2013 NYT FRA Frølunde Kvistgaard Vesterlyng Torup Nyt fra områderne De Skøre Kugler Kontingenter Generalforsamling 2013 Omegnens Fritidshaveforening

Læs mere

Foreningen fylder 40 i år FEBRUAR 2013 RET & SKEL. Information for Hegnsyn. Foreningen af Hegnsyn i Danmark

Foreningen fylder 40 i år FEBRUAR 2013 RET & SKEL. Information for Hegnsyn. Foreningen af Hegnsyn i Danmark Foreningen fylder 40 i år 133 FEBRUAR 2013 RET & SKEL Information for Hegnsyn Foreningen af Hegnsyn i Danmark RET & SKEL, Information for Hegnsyn Udgives af Foreningen af Hegnsyn i Danmark og udkommer

Læs mere