Silkeborg Cykle Ring Motion. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 25. oktober 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Silkeborg Cykle Ring Motion. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 25. oktober 2012"

Transkript

1 Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Torsdag den 25. oktober 2012 Torsdag den 25. oktober 2012 kl. 19 afholdtes ordinær generalforsamling i Silkeborg Cykle Ring Motion. Generalforsamlingen afholdtes i kantinen hos Elfac, Priorsvej 23, Silkeborg. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Behandling af indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent 6. Valg af formand: På valg Søren Lerche (ønsker genvalg) 6a. Valg af bestyrelsesmedlem: Allan Madsen (ønsker genvalg) 7. Valg af bestyrelsessuppleant 8. Valg af revisor og revisorsuppleant 9. Eventuelt Formand Søren Lerche bød velkommen og takkede for fremmødet. Der var 36 stemmeberettigede medlemmer til stede. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Ole Papsø, som blev valgt. Ole takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt varslet ifølge klubbens vedtægter. Iht. vedtægterne skal generalforsamling afholdes i november. Den bestemmelse er undtagelsesvist ikke overholdt. Ingen af de fremmødte havde indvendinger mod det. Ad 2: Bestyrelsens beretning for det forløbne år Formanden aflagde følgende beretning for det forløbne år: Han udtrykte stor glæde over at aflægge beretning igen efter et godt år fuld af aktivitet, masser af og cykelglæde og cykelaktiviteter. Efter en usædvanlig lun og tidlig start på sæsonen allerede i marts, fik vi en lige så usædvanligt kold første halvdel af sæsonen men vi fik cyklet en masse alligevel, så den detalje er jo næsten glemt nu.

2 Ny sammensætning af bestyrelsen: Første år med den nye sammensætning er gået rigtig godt, bestyrelsen har fungeret rigtig godt med 4 medlemmer, dette kan vi takke nogle yderst gode og aktive udvalg for, samt aktive medlemmer, der har budt ind med diverse ture i løbet af året, mere om det senere i beretningen. Medlemstallet er igen i år steget pænt; vi har i dag 303 medlemmer i klubben, hvilket er en stigning på 43 i forhold til Silkeborg Cykelskole har også i år haft en rigtig god sæson. Igen i år kostede det noget at deltage - beløbet var igen 250,-/deltager. I år var der 91 deltagere, flere af disse deltagere valgte at melde sig ind i SCRM med det samme. Det var sådan i år, at man tilmeldte sig og kørte den første måned gratis, herefter skulle man så betale 250,- eller melde sig ind i SCRM. Der var et mindre frafald på ca. 15 deltagere efter den første måned. Det har været et år fuld af aktivitet og stort fremmøde. Ofte har vi kørt ud i fire hold mandag og onsdag meget flot! Cykelskolen 100 km tur blev afviklet d. 15. september med 39 deltagere på 3 hold. Der var lovet tørvejr, og det var vi nogle stykker, som havde klædt os på efter. Men traditionen tro fik vi alligevel en pæn portion regn. Så madderne og den varme kaffe, som Allan og Jan ventede med i Sall faldt på et vådt sted. Til gengæld blæste det ikke som sidste år, så alt i alt var det en god tur, som blev klaret i fin stil også Pøt Mølle bakken, som igen var en del af ruten. Trænerne har en stor rolle at spille for en vellykket cykelskole. Der skal gives mange gode råd og anvisninger i løbet af en sæson det er meget mere end bare at cykle en tur med dem. Til gengæld kommer der masser af kompetente motionscyklister ud af anstrengelserne. Motionscyklister, som ved, hvordan man begår sig i en gruppe til stor glæde for alle os andre. Mange tak til alle 30 trænere og hjælpere, uden jeres store indsats ville vi ikke være i stand til at afvikle cykelskolen. Silkeborg MTB blev afviklet søndag d. 18. marts det var lige præcist den ene dag i marts, hvor det øsregnede 30 mm fra kl. 11 til kl. 16! Det gjorde løbet til en kæmpe udfordring for alle de fremmødte og en lige så stor udfordring for rengøringsholdet. Alligevel blev løbet en kæmpe succes. Alt klappede, og vi havde kæmpe deltagerrekord igen. Der var 465 tilmeldte i i 2011 og så altså i 2012!

3 Økonomisk gav løbet et pænt overskud, dette vil Søren Nystrup komme ind senere i aften. Uden den kæmpe store indsats fra alle de mange frivillige hjælpere ville det ikke være muligt at afvikle dette løb på så professionel en måde som vi gjorde. Vi har efterfølgende fået rigtig meget ros fra mange deltagere. En stor tak til MTB-udvalget og alle hjælpere, ja der var faktisk 44 medlemmer/ægtefæller/ børn med til at få dette store arrangement til at forløbe så perfekt. Vi kommer helt sikkert til at trække på hjælpen igen til næste år og endda fra endnu flere, fordi opgaven er så stor. Også en stor tak til PerB for lån af de varebiler vi brugte i forbindelse med løbet. Sæson opstart gik igen i år helt perfekt. Vi cyklede en tur på 50 km. Herefter mødtes vi i klubhuset hos Elfac og fik dejlig kaffe og kage. Tilslutningen var rigtig stor, som sædvanlig vil jeg sige, og vi kørte ud i 4 store hold. Vejret var flot, men det blæste og vi havde desværre også et grimt uheld, hvor Brian styrtede og kom til skade med sin albue. Han kom heldigvis på cyklen igen efter nogen tid. Jeg benytter lejligheden til at sige tak til kagebagerne oftest Allans svigermor, Inga, der som regel bager for os både til opstart, enkeltstart og sæsonafslutning. Dejligt med hjemmebag efter en cykeltur! Klubbens træningslejr gik igen i år til Gjerrild Vandrehjem på Norddjursland. Der var rekordstort antal deltagere på denne tur, nemlig 53. Det var en fantastisk weekend. Turen derud foregik i solskin og til alt held i medvind, for der blæste en hel pelikan. Lørdag var der koldt, men vi fik det meste af turen afviklet i tørvejr, men var dog noget våde, da vi kom retur. Hjemturen var vi heldige med: Blæsten havde lagt sig nogenlunde, og regnen sluttede cirka, da vi skulle af sted. Igen i år var det den rene gourmet-tur. Vi fik fantastisk hjemmelavet mad suppleret med super små beretninger fra kokken om, at.. det har simret i nogle timer med noget chili, rødvin og masser af hvidløg det var i sig selv en oplevelse. Turens succes skyldes ikke mindst tour kaptajnen Søren Nystrup og ruteplanlæggere Jan Rod og undertegnedes store indsats. Stor tak til dem.

4 Harzen turen overgik sig selv igen, hvad angår deltagerantal. Der var 91 deltagere fra SCRM med på turen - utrolig flot tilslutning, så vi fyldte hele hotellet i Braunlage. Til gengæld var der ikke meget rekord i vejret: Vi havde vores portion regn og kulde den ene dag men heldigvis også tørvejr, og endda sol og lunere vejr noget af tiden. Helt som vanligt, faktisk Også maden var fin, og turene var dejlige. Vi kørte ud i 6 hold i år også ny rekord. Det gav ekstra muligheder ift. at danne hold, så alle kan finde ét, der passer også de nye deltagere fra cykelskolen med måske knapt så mange kilometer i benene. Dejligt at kunne byde velkommen til dem også. En stor tak til Michael Ulsøe for det store arbejde han har udført med at arrangere Turen; der var ingen, der på noget tidspunkt var i tvivl om noget som helst, alt var planlagt til mindste detalje. Jeg vil også side tak til dem, der ville være holdkaptajner i Harzen. Michael Taisbak arrangerede igen vores traditionsrige Tour De Ebeltoft, turen blev afviklet på den sædvanlig gode måde, med cola og banan ved Kaløvig, frokost ved Mols kroen og dejlig kaffe med kage ved Pøt Mølle. 210 gode km. ind på kontoen, en fantastisk god tur som vi alle glæder os til hvert år. Tak til Michael Taisbak og hans team for denne gode tur. Mange af klubbens medlemmer har i år trænet særligt med henblik på to større begivenheder, nemlig Marmotte i begyndelsen af juli (hvor klubben havde ca. 30 deltagere med) og Århus-København den 1. september, hvor ca. 25 af de mange tusinde deltagere var fra SCRM. Begge løb gik alt i alt godt for klubbens folk, og der var fint vejr. Tak til Morten P. for at arrangere Marmotte-turen og til Arne Birkø og Jesper Torp for at arrangere Århus- København. Klubbens enkelstart blev afviklet på ruten ved Skygge som vanlig. Der var lovet godt vejr, men vi fik alligevel lidt småregn, inden starten gik. Selve afviklingen skete dog i tørvejr, og med stor tilslutning, nemlig 25 startende. Efter enkelstarten blev der budt på kaffe, kage og sodavand. Tak til Bodil for den dejlige chokoladekage. BH Rengøring Cup er i år blevet afviklet igen; i år har der været en del flere løb med i cuppen, og det sidste løb er netop blevet kørt d. 21. oktober, den endelige vinder vil blive kåret ved næste klubaften i november måned. Tak til Ole Papsø og Jannik, som har stået for planlægningen. Flemming Nielsen skal også have tak for den flotte opsætning og indtastning af alle resultaterne på vores hjemmeside.

5 Klubaften hos Cykelhjørnet, vores første klubaften her i efteråret blev afholdt hos Cykelhjørnet, her var der næsten 90 medlemmer, der mødte op. Vi havde en meget spændende aften bl.a. fik vi en grundig gennemgang af sælgere fra Specialized og Canondale af deres flotte program af MTBer, racercykler mm. På Cykelhjørnets værksted gennemgik Nick, hvordan vi kunne selv kunne lave de mest almindelige reparationer på vores MTB, samt hvordan vi vedligeholder vores MTB. Cykelhjørnet var vært til kaffe og meget flotte kagemænd. I butikken var der livlig handel med de gode tilbud, der var til os på denne aften. Igen i år har der været gjort en fin indsats i vores udvalg. Sponsor-/tøjudvalget havde som bekendt MEGET travlt sidste år med nyt klubtøj og nye sponsorer. I år har vi nydt at se resultatet i form af en hel masse cykelmotionister i flot tøj med en trafiksikker og let genkendelig gul markering (også ved TV indslag). Ny bestillingsrunde er afsluttet, og her har der også været et flot salg af klubtøj til nye medlemmer og til medlemmer, som lige skulle have suppleret op. Specielt skal Jesper Torp have en tak for at have haft lager og udlevering af klubtøj. Men også en tak til Allan Madsen, Peter Rudbeck og Kenneth Pedersen for deres indsats i tøjudvalget. Tur-/aktivitetsudvalg har igen i år planlagt en masse gode og varierede ture for os. I år var der efter ønske på nogle af træningsaftenerne to muligheder at vælge imellem (vi kører som bekendt desværre ikke lige hurtigt alle sammen ). Igen i går var der intervalkørsel om tirsdagen og der er blevet givet gas! Tak til Jan Rod, Marianne Jørgensen, Ole Papsø, Jannik Ahlgrim og Georg Pape. Som noget nyt havde vi i år en MTB-styregruppe. Den gjorde et kæmpe stykke arbejde med at arrangere MTB-løbet som nævnt med rekord stort deltagerantal. Der var også mange detaljer at få styr på omkring løbets nye sponsor Bikers Best. Men alt klappede, og vi skylder en stor tak til styregruppen: Jan Jensen, Jannik Ahlgrimm, Jesper Torp, Henrik Sørensen, Kuno og Søren Nystrup. Igen i år skal der lyde en stor tak til Flemming Nielsen for hans arbejde som webmaster. Den hjælp er guld værd! Bl.a. har vi lige haft hackerangreb på vores hjemmeside, og takket være Flemmings backup fik han lynhurtigt hjemmesiden på højkant igen. Det er fortsat dejligt at se, hvor meget vores forum bliver brugt, både til ris/ros, arrangere cykelture og køb/salg. CONVENTUS: Vi har indkøbt et økonomisystem, som i øjeblikket er ved at blive indkørt; systemet er opbygget således, at vi kan bruge det til ind/tilmelding af medlemmer til div.

6 Arrangementer; opkrævning af betaling foregår samtidig med, at man ind/tilmelder sig, så systemet letter vores kasserers arbejde en hel del. Vi forventer, at opkrævning til sæson 2012/13 vil komme til at foregå via dette system. Mere info om systemets opbygning til næste klubaften i november. Sidst, men ikke mindst vil jeg takke Michael Ulsøe og Elfac for lån af lokaler til klubaftener og sæsonstart og -afslutning. Når vi nu ikke kan have egne klublokaler, er det dejligt, at Elfac har villet åbne dørene for os til disse fine omgivelser. Formanden sluttede sin beretning med på bestyrelsens vegne at takke alle medlemmer for meget flot fremmøde til alle arrangementer og ikke mindst til vores tirsdags-/torsdags-træningsaftener i denne sæson. Han udtrykte håb om, at næste sæson bliver lige så god. Dirigenten takkede formanden for beretningen, som herefter godkendtes. Ad 3: Fremlæggelse af det reviderede regnskab Kasserer Søren Nystrup gennemgik det fremlagte regnskab i detaljer. Efterfølgende havde formanden den bemærkning, at klubben ville have klaret at give 100 t.kr. i tilskud til tøj selv uden overskuddet på MTB-løbet. Det er flot. Der blev stillet spørgsmål, om klubben er interesseret i sponsorer til forplejningsudgiften til MTBløbet. Det vil være velkomment MTB-udvalget vil overveje ift. vores sponsorer. Desuden blev der spurgt til, hvilke tanker der er gjort ift., at klubben ikke konstant skal øge egenkapitalen. Bestyrelsens holdning er, at egenkapitalen er passende p.t. svarer den til ca pr. medlem sådan at vi har noget at stå imod med og har frihed til de aktiviteter, vi ønsker at iværksætte. Modsat vil det være velkommen, hvis medlemmer ønsker at arrangere noget særligt og søger bestyrelsen om tilskud fra klubben. Det vil blive besluttet fra sag til sag. Da der ikke var flere spørgsmål eller kommentarer, gennemgik kassereren det fremlagte budget for 2012/2013. I den forbindelse fortalte han, at MTB-udvalget har besluttet at sætte deltagerprisen på MTB-løbet op med 50 kr. pr. person. Samtidig har de det forslag at give halvdelen af stigningen til et godgørende formål. Dette blev drøftet. Herefter blev regnskabet godkendt. Ole Papsø havde forud for generalforsamlingen stillet nogle spørgsmål, som han havde fået svar på undervejs i regnskabsgennemgang og debat.

7 Generalforsamlingen har ikke været annonceret på vores hjemmeside der var enighed om, at det burde den have været. Ad 4: Behandling af indkomne forslag Der var forslag fra bestyrelsen om en vedtægtsændring af vedtægternes punkt 4. Hidtidig formulering: Det årlige kontingent fastsættes på generalforsamlingen og indbetales helårligt. Har et medlem ikke betalt kontingent senest en måned efter forfald, kan den pågældendes medlemskab slettes, og stemmeret på generalforsamlingen fortabes. Udmeldelse af klubben skal ske skriftligt til kassereren. Alle aktive medlemmer har mulighed for at vælge mellem et A-medlemskab og et B-medlemskab, A-medlemskab indeholder M-licens, det gør B-medlemskabet ikke. Fremtidig formulering: Det årlige kontingent fastsættes på generalforsamlingen og indbetales helårligt. Har et medlem ikke betalt kontingent senest en måned efter forfald, kan den pågældendes medlemskab slettes, og stemmeret på generalforsamlingen fortabes. Udmeldelse af klubben skal ske skriftligt til kassereren. Alle medlemmer får et medlemskort, som udstedes af DCU prisen på dette medlemskort er indeholdt i kontingentet. Bestyrelsesformanden begrundede forslaget med, at den nye formulering svarer til de faktiske forhold. Herefter refererede dirigenten til vedtægterne, som kræver, at 4/5 af de fremmødte stemmeberettigede stemmer for en vedtægtsændring. Samtidig er der ret til skriftlig afstemning, hvis nogen forlanger det. Det var ikke tilfældet, hvorefter der blev stemt om forslaget. Forslaget blev vedtaget med 34 af stemmerne. Ad 5: Fastlæggelse af kontingent Bestyrelsens forslag om at bibeholde kontingentet på 400 kr. blev enstemmigt vedtaget. Ad 6: Valg af formand Søren Lerche (ønsker genvalg) Dirigenten spurgte, om der var andre kandidater. Det var ikke tilfældet, og Søren Lerche modtog genvalg. Ad 6a: Valg af bestyrelsesmedlem: Allan Madsen (ønsker genvalg) Dirigenten spurgte, om der var andre kandidater. Det var ikke tilfældet, og Allan Madsen modtog genvalg.

8 Ad 7: Valg af bestyrelsessuppleant Dirigenten spurgte, om der var andre kandidater. Det var ikke tilfældet, og der var genvalg til Leon Stokholm. Ad 8: Valg af revisor og revisorsuppleant Dirigenten spurgte, om der var andre kandidater. Det var ikke tilfældet, og revisor John Rasmussen blev genvalgt. Revisorsuppleant Kuno Sørensen ønskede ikke genvalg. Arne Skov Jensen stillede op til posten og blev valgt. Ad 9: Eventuelt Der blev spurgt, om der kan laves en app eller sms-service med de mest oplagte ting, f.eks. aftenens tur. App vurderes umiddelbart at være meget dyr, men sms-service er en mulighed via Conventus. Der blev givet udtryk for, at vi ikke skal belaste vores web master yderligere. I samme forbindelse blev der udtrykt stor ros til vores hjemmeside. Turudvalget tager forslaget med og vurderer, om der skal ske yderligere. Der er kommet info om næste års Marmotte. Der lød en opfordring til Leif om koordinering af turen. Inden mødet blev hævet, ønskedes Søren Lerche tillykke med 60-års fødselsdagen i næste uge og overraktes 3 flasker vin i anledning af den runde dag. Herefter takkede dirigenten for et godt møde og erklærede generalforsamlingen for afsluttet. Referent: Bodil Ulsøe-Hansen

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: TOR 26 FEB 2015 kl.1900 Klubhuset Højvangen 23 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling i Varde Cykelklub

Referat Ordinær Generalforsamling i Varde Cykelklub Referat Ordinær Generalforsamling i Varde Cykelklub Onsdag d. 25. februar 2015 kl. 18:30 Varde Cykelklub s lokaler på Håndværkervej 10A, 6800 Varde. DAGDORDEN 1. Valg af dirigent. Dirigent Johan Brøndsted

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Referat af generalforsamling, onsdag, den 25. februar 2009, kl. 19.00 i Klubhuset

Referat af generalforsamling, onsdag, den 25. februar 2009, kl. 19.00 i Klubhuset Silkeborg Sejlklub Referat af generalforsamling, onsdag, den 25. februar 2009, kl. 19.00 i Klubhuset Frank Nielsen bød velkommen til æresmedlemmer og medlemmer til klubbens 122 sæson i nyere tid - stiftet

Læs mere

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE NYHEDSBREV DATO APRIL 2015 ÅRGANG 3 NUMMER 13 GREVE GANGSPORT I denne udgave Bestyrelsens hjørne. Medlemmernes hjørne. Omtale af Ishøj og Rødovre turene Referat generalforsamling ned formandens beretning

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i LIUF-LØB 2015.

Ordinær Generalforsamling i LIUF-LØB 2015. 1 Ordinær Generalforsamling i LIUF-LØB 2015. Onsdag den 4. februar 2015 kl. 20:00 i Hallens mødelokale. Referat: 1: Valg af dirigent. Erik vangsted blev valgt og han konstaterede, at LIUF NYT ikke udkommer

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Nr. 2, juli/august 2009 Artikler med ramme omkring indeholder vigtige oplysninger fra klub og bestyrelse, som alle forudsættes at kende.. Tillykke Flere af klubbens

Læs mere

Dette år er nu gået, og jeg håber at I vil tage godt imod Steen som efterfølgende er på valg til formandsposten.

Dette år er nu gået, og jeg håber at I vil tage godt imod Steen som efterfølgende er på valg til formandsposten. Vallensbæk SejlKlub Referat af generalforsamlingen torsdag den 29. november 2007 Formanden Arne Larsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent Helge Petersen blev valgt og indledte sin gerning med at konstatere,

Læs mere

Langgarverne. Generalforsamlingsprotokollat

Langgarverne. Generalforsamlingsprotokollat Langgarverne Generalforsamlingsprotokollat År 2010 d. 25. oktober afholdtes klubbens ordinære generalforsamling i klublokalet ved Byskolen. Ca. 40 medlemmer mødte op, bestyrelse og revision inklusive.

Læs mere

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave NYHEDSBREV DATO GREVE GANGSPORT ÅRGANG NUMMER 3 MARTS 2013 I denne udgave Bestyrelsens hjørne Medlemmernes hjørne Omtale af generalforsamlingen Kommende aktiviteter Tillæg med referat og vedtægter BESTYRELSENS

Læs mere

April 2012. Klubbens økonomi Klubbens strategi Klubbens fremtid i Lystrup Klubbens ånd Nye medlemmer Opdateret kalender

April 2012. Klubbens økonomi Klubbens strategi Klubbens fremtid i Lystrup Klubbens ånd Nye medlemmer Opdateret kalender April 2012 Thomas og Tanga klædt i solens farver. INDHOLD Indbydelse til Hanstholm skræntflyvning Indbydelse til Standerhejsning Protokol fra generalforsamlingen Referat af konstituerende bestyrelsesmøde

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger Generalforsamling onsdag d. 25/3 2014 kl. 19.30 i Voerladegård Skole 1. Valg af dirigent Lars L. er valgt som dirigent Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt jvf. vedtægterne 2. Aflæggelse af formandens

Læs mere

KompasPosten. Nr. 1 januar 2015. Herning Orienteringsklub. Medlem af Dansk Orienterings-Forbund under D.I.F. og I.O.F

KompasPosten. Nr. 1 januar 2015. Herning Orienteringsklub. Medlem af Dansk Orienterings-Forbund under D.I.F. og I.O.F KompasPosten Nr. 1 januar 2015 Medlem af Dansk Orienterings-Forbund under D.I.F. og I.O.F Formand Jens Jørgen Jensen jjjensen@dadlnet.dk 97 12 42 14 Næstformand Bjørn Hansen Voulund@c.dk 97 15 15 55 Økonomiudvalg

Læs mere

Kajakklubben Vikingen Silistria.

Kajakklubben Vikingen Silistria. Kajakklubben Vikingen Silistria Referat af Ordinære Generalforsamlingen den 28 Februar 2008 kl 19:00 I Klubhuset 36 medlemmer fremmødt Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Godkendelse af nye medlemmer 3 Bestyrelsens

Læs mere

Dagsorden. 4. Behandling af indkomne forslag. (Forslag skal være formanden i hænde senest 7 dage før

Dagsorden. 4. Behandling af indkomne forslag. (Forslag skal være formanden i hænde senest 7 dage før Generalforsamling Bestyrelsen indkalder herved til ordinær generalforsamling. Mandag d. 19. marts 2012 kl. 19.00 i tennisklubbens klubhus Dagsorden 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslår Ole Madsen

Læs mere

MARINEFORENINGEN FANØ AFDELING ~ 1 ~

MARINEFORENINGEN FANØ AFDELING ~ 1 ~ ~ 1 ~ ~ 2 ~ ~ 3 ~ ~ 4 ~ ~ 5 ~ ~ 6 ~ ~ 7 ~ ~ 8 ~ ~ 9 ~ ~ 10 ~ ~ 11 ~ ~ 12 ~ ~ 13 ~ ~ 14 ~ ~ 15 ~ ~ 16 ~ ~ 17 ~ ~ 18 ~ ~ 19 ~ ~ 20 ~ ~ 21 ~ ~ 22 ~ ~ 23 ~ ~ 24 ~ ~ 25 ~ ~ 26 ~ ~ 27 ~ ~ 28 ~ ~ 29 ~ ~ 30 ~

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub 1. Valg af dirigent Michael Høgh blev enstemmigt valgt. Han gav ordet videre til Niels Chr., der startede med den første beretning.

Læs mere

JBU ordinære Repræsentantskab møde d. 16 marts 2013 kl. 10.00

JBU ordinære Repræsentantskab møde d. 16 marts 2013 kl. 10.00 JBU ordinære Repræsentantskab møde d. 16 marts 2013 kl. 10.00 Formand Kurt Jensen bød velkommen til årets repræsentantskabs møde 1. Mandaternes prøvelse (Allan Berg) 1. Unionsbestyrelse: 8 mandater; Region

Læs mere

Repræsentantskabsmøde lørdag den 7. marts 2015 kl. 09:00 Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens

Repræsentantskabsmøde lørdag den 7. marts 2015 kl. 09:00 Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens Repræsentantskabsmøde lørdag den 7. marts 2015 kl. 09:00 Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens 1.) Konstatering af møderet og stemmetal Jørgen Bitsch, Formand DMU, bød Hovedbestyrelsen og de fremmødte klubrepræsentanter

Læs mere

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP.

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP. HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP. Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 10. april 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i 9. hovedkreds den 12/3 2008 på Hotel Vinderup

Referat af generalforsamlingen i 9. hovedkreds den 12/3 2008 på Hotel Vinderup Referat af generalforsamlingen i 9. hovedkreds den 12/3 2008 på Hotel Vinderup Generalforsamlingen blev afviklet efter følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 28.02.2012 kl. 19.00 Deltagere: 17 stemmeberettigede medlemmer deltog + et nyt medlem uden stemmeret. Dagsorden. Der var jf. vedtægterne

Læs mere

Referat fra Mogenstrup Grundejerforenings ordinære generalforsamling afholdt den 25. marts 2014.

Referat fra Mogenstrup Grundejerforenings ordinære generalforsamling afholdt den 25. marts 2014. Referat fra Mogenstrup Grundejerforenings ordinære generalforsamling afholdt den 25. marts 2014. Inden generalforsamlingen var der inviteret til stegt flæsk med persillesovs. Formanden bød alle hjerteligt

Læs mere