Miljøgodkendelse til oplag af RDF-affald

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Miljøgodkendelse til oplag af RDF-affald"

Transkript

1 Frederikshavn Kommune Rådhus Allé Frederikshavn Stena Recycling A/S Nordre Kaj Frederikshavn (fremsendt på Tel.: CVR-nr september 2013 Miljøgodkendelse til oplag af RDF-affald Center for Teknik og Miljø Sagsnummer: 13/13161 Sagsbehandler: Jette Brønnum Direkte telefon.: Fax: Virksomhedens navn: Virksomhedens listebetegnelse: Virksomhedens beliggenhed: Matr.nr.: Stena Recycling A/S K212, K206 (RDF-oplaget K212) Nordre Kaj 47, 9900 Frederikshavn 507dx og del af 507a Frederikshavn Bygrunde Virksomhedens CVR nr: Virksomhedens P nr.: Driftsansvarlig: Tilsynsmyndighed: Filialchef Claus Thinggård Larsen Frederikshavn Kommune

2 Side 2/22 Indholdsfortegnelse 1. Kommunens afgørelse og vilkår Baggrunden for godkendelsen Beskrivelse af virksomheden Miljøteknisk vurdering samt begrundelse for de stillede vilkår Planlægningsforhold Forholdet til loven Lovgrundlag Tidligere meddelte afgørelser Udtalelser vedrørende godkendelsen Retsbeskyttelse Aktindsigt Offentliggørelse og klagevejledning Bilag A Oversigtsplan Bilag B Indretning af RDF-oplag Bilag C Screening efter VVM-reglerne... 17

3 Side 3/22 1. Kommunens afgørelse og vilkår Frederikshavn Kommune meddeler hermed miljøgodkendelse til oplag af RDF-affald (forbrændingsegnet industriaffald fra England) ved Stena Recycling A/S, Nordre Kaj 47, 9900 Frederikshavn på matrikel nr. del af 507a Frederikshavn Bygrunde. Godkendelsen er gældende fra dags dato og er meddelt på en række vilkår, der vurderes at sikre, at den ønskede aktivitet kan drives på stedet uden at påføre omgivelserne en forurening, som er uforenelig med omgivelsernes sårbarhed og kvalitet. Godkendelsen til oplag af RDF-affald medfører en udvidelse af virksomhedens areal. Kortbilaget over virksomhedens miljøgodkendte areal revideres hermed, se vedlagte bilag A. De følgende vilkår er gældende for den ansøgte aktivitet. Der er således ikke foretaget en revision af virksomhedens eksisterende miljøgodkendelser. Kommunen har tillige afgjort, at etablering af aktiviteten ikke vil kunne få en væsentlig indvirkning på miljøet. Der skal således ikke udarbejdes en VVM-redegørelse. Selve screeningen er gengivet i bilag C. Udnyttelse af godkendelsen 1. Såfremt miljøgodkendelsen ikke er udnyttet senest den 1. oktober 2015 bortfalder miljøgodkendelsen. 2. Godkendelsen bortfalder senest, når driften har været indstillet i 3 år. Eksisterende vilkår 3. Følgende vilkår i de nævnte afgørelser vil også være gældende for oplaget af RDF-affald: 2. marts 2005, Miljøgodkendelse til midlertidig oplagring og behandling af diverse materialer Vilkårs nr. Omhandlende 17 Egenkontrol 18, 19, 20 Luftforurening 21, 22 Lugt 23, 24, 25 Støj Tabel 1: Eksisterende vilkår der også gælder for oplaget af RDF-affald. 23. august 2006, Ændring af vilkår 12 og 13 Vilkårs nr. Omhandlende 13.1 Generelt Tabel 2: Eksisterende vilkår der også gælder for oplaget af RDF-affald.

4 Side 4/22 Generelt 4. Der skal på pladsen foreligge en driftsinstruktion, der beskriver, hvordan personalet skal foretage fornøden modtagekontrol af RDF-affald, og hvordan de skal forholde sig i tilfælde af driftsforstyrrelser og uheld. Indretning og drift 5. Aktiviteten skal indrettes og drives i overensstemmelse med godkendelsens krav og det i sagen oplyste, herunder oplysninger fremlagt af ansøger. Virksomhedens miljøgodkendte areal fremgår af bilag A og indretningen af oplaget af RDF-affald fremgår af bilag B. 6. Den, der er ansvarlig for virksomheden, skal underrette tilsynsmyndigheden, før virksomheden 1. helt eller delvist skifter driftsherre, herunder når virksomheden helt eller delvist overdrages, udlejes eller bortforpagtes, 2. indstiller driften i en længere periode eller permanent, eller 3. genoptager driften efter den har været indstillet en længere periode. 7. Ved endeligt ophør af virksomhedens drift eller enkeltaktiviteter skal den driftsansvarlige træffe de nødvendige foranstaltninger for at undgå forureningsfare og for at bringe stedet tilbage til miljømæssigt tilfredsstillende stand. Affaldsoplag skal være fjernet senest 3 måneder efter at driften er ophørt. 8. Virksomheden må modtage og opbevare RDF-affald (EAK-kode ). Der må maksimalt oplagres tons. 9. Affaldet skal kontrolleres ved modtagelsen og hurtigst muligt placeres i de dertil beregnede affaldsområder, containere, båse eller beholdere. 10. RDF-affaldet skal håndteres og opbevares på en sådan måde, at det ikke giver anledning til papirflugt eller andre gener for omgivelserne. Beskyttelse af jord, grundvand og overfladevand 11. Hvis dele af RDF-affaldet afgiver væsker skal det håndteres separat. Det skal opbevares og håndteres på en oplagsplads eller på et gulv med impermeabel belægning indrettet med fald mod afløb eller sump, hvorfra der sker kontrolleret afledning. Affald 12. Affald, der spildes, skal opsamles og anbringes i de dertil indrettede containere eller affaldsområder.

5 Side 5/22 Egenkontrol 13. Ved udgangen af hvert kvartal registreres mængden af RDF-affald. Oplysningen skal føres i driftsjournal. Driftsjournalen skal opbevares på virksomheden i mindst 5 år og skal være tilgængelig for tilsynsmyndigheden. 2. Baggrunden for godkendelsen Frederikshavn Kommune har den 26. juni 2013 modtaget ansøgning om miljøgodkendelse til oplag af RDF-affald ved Stena Recycling A/S. Der er modtaget supplerende oplysninger den 10. juli Beskrivelse af virksomheden Følgende miljøtekniske beskrivelse er uddrag fra ansøgningsmaterialet. Kort beskrivelse af aktivitet Stena vil modtage og oplagre RDF-affald. Der vil ikke ske nogen behandling af affaldet. Alle varer modtages med skib og oplagres på særligt areal indrettet hertil. Alle varer fraføres med lastbil til energiudnyttelse på forbrændingsanlæg.. Aktiviteten skal efter indkøring omfattes af Stenas virksomhedssystem og certificeres. Aktiviteten med håndtering af forbrændingsegnet industriaffald (RDF-affald) etableres alene som en modtage- og oplagringsplads til for-sorteret og emballeret affald. De eksisterende faciliteter, herunder faciliteter til kontor og personale samt brovægt vil blive anvendt. Det er ikke nødvendigt at udvide disse faciliteter. Der skal ikke foretages bygningsmæssige ændringer. Der forventes ikke nogen aktivitetsreduktion af de øvrige aktiviteter. Første skibslast forventes modtaget i december 2013/januar Inden da skal arealet afrettes og indhegnes. Daglig driftstid Åbningstid på virksomheden er normalt på hverdage i tidsrummet kl , og i særlige tilfælde til kl Det tilstræbes at aktiviteterne med fraførsel alt overvejende kommer til at foregå i disse tidsrum. Anløb og losning af skibe tilstræbes også primært at ske i normal åbningstid, men vil også foregå uden for dette tidsrum. Produktionskapacitet Den forventede omsætning er ca tons om året. Der anvendes ingen råvarer i produktionen. Der anvendes diesel til maskinerne. Diesel tankes fra det eksisterende tankanlæg.

6 Side 6/22 Indretning og procesforløb Pladsen til RDF-affaldet er udført i afrettet grus uden afløb. Arealet indhegnet med trådhegn i min. 1,8 meters højde for at hindre adgang og for at kunne opsamle eventuelt løst materiale. RDF-affaldet modtages i baller og stables i miler som er op til 70 meter lange, 10 meter brede og 4 meter høje (3 baller i højden). Indretning af oplaget sker i samarbejdet med brandberedskabet og i overensstemmelse med Beredskabsstyrelsens vejledning om indretning af oplag af brandbart materiale i det fri. Arealet er indrettet med 2 porte, der anvendes til henholdsvis ind- som udkørsel. Der vil ikke være nogen behandling af affaldet. Der opstilles en lukket container til opsamling af eventuelt løst materiale. Spildevand Der forekommer ikke spildevand ved processen. RDF-affaldet er beskrevet som tørt og uden perkolat. Såfremt der mod forventning skulle forekomme vil dette affald hurtigst muligt blive anbragt i tætte containere og kørt til forbrænding i samarbejde med forbrændingsanlægget. Oplysninger om RDF-affaldet Affaldet som håndteres, indkøbes af og skal leveres til Frederikshavn Affaldskraftvarmeværk. Materialerne består af RDF (Refuse-Derived Fuel), som er mekanisk sorteret affald fra erhverv og industri i England. Affaldet har følgende indhold: Det har høj brændværdi og indeholder ikke farligt affald. EAK koden er Den samlede mængde forventes at være ca ton pr. last. Der er behov for ca. 3 laster om året. Brændslet leveres i baller, som helst ikke må beskadiges, men det kan ikke udelukkes, at der er huller.

7 Side 7/22 Dimensionen af en balle er mellem 1,1 x 1,1 x 1,3 m. og 1,1 x 1,2 x 1,6 m. Vægten pr. balle er gennemsnitligt omkring 1,3 ton. Det kan formentlig stables i 3 lag. Efter losning har AVØ et behov for at fraføre ca. 300 ton om ugen, som leveres til silo på forbrændingsanlægget. På denne baggrund forventes et maksimalt oplag på tons og en årlig omsætning på ca tons. AVØ har allerede i en periode importeret og forbrændt dette affald, hvor affaldet er modtaget i Ålborg. Af logistiske årsager ønskes modtagelsen flyttet til Frederikshavn. AVØs erfaring med affaldet er, at det kommer i hele baller og er uproblematisk at håndtere. Der er enkelte baller som kan gå i stykker ved håndteringen, og derfor er det praktisk, hvis der i forbindelse med losningen kan stilles en container op, som der kan læsses løst affald op i. Ved de hidtidige 2 leverancer over Ålborg havn er der ikke oplevet problemer med skadedyr, og der er ikke synligt organisk affald. Der kan være en svag lugt omkring affaldet. For at imødegå materialeflugt vil der dels blive etableret et trådhegn omkring det område, som skal anvendes til den midlertidige opbevaring og der opstilles en container til opbevaring af det løse affald. Følgende er billeder af oplaget på Aalborg Havn.

8 Side 8/ Miljøteknisk vurdering samt begrundelse for de stillede vilkår Kommunens begrundelse for at kunne meddele godkendelsen set i relation til godkendelsesbekendtgørelsens kapitel 7 om Afgørelse om godkendelse er beskrevet i dette afsnit. Hovedparten af de stillede vilkår i denne miljøgodkendelse er standardvilkår knyttet til listepunktet K212. Følgende tabel viser en oversigt over hvilke standardvilkår kommunen har fundet relevant at tage med i afgørelsen samt en begrundelse, hvis standardvilkår ikke er medtaget. Standardvilkår nr. Kommunens bemærkning 1-2, Generelt Standardvilkår 1 er allerede gældende for virksomheden, jf. afgørelse af 23. august 2006, vilkår Der er i nærværende afgørelses vilkår 3 præciseret at dette vilkår også gælder for oplaget af RDF-affald. Standardvilkår 2 fremgår som vilkår , Indretning og drift Standardvilkår 3 om tilladelige driftstider er ikke relevant. I virksomhedens eksisterende miljøgodkendelse tillades drift alle ugens dage, døgnet rundt. Dette er udtrykt i støjgrænserne, der rummer disse tidsrum. Standardvilkår 6 om at modtaget affald, der ikke er omfattet af miljøgodkendelse skal placeres i særskilt oplagsområde, vurderes ikke at være relevant. RDFaffaldet er specifikt og entydigt. Det er ikke realistisk, at der læsses andet end RDF-affald af skibet. Standardvilkår 4, 5 og 7 fremgår som vilkår , Luftforurening Standardvilkår 8 er allerede gældende for virksomheden, jf. afgørelse af 2. marts 2005, vilkår 18 og 21. Der er i nærværende afgørelses vilkår 3 præciseret at disse vilkår også gælder for oplaget af RDF-affald. Standardvilkår 9 medtages i egenskab af at vilkår 22 i afgørelse dateret 2. marts 2005 ligeledes er gældende for oplag af RDF-affald. Standardvilkår omkring afkast og filtre er ikke relevante. Standardvilkår 12 omkring bygningsaffald med asbestindhold er ikke relevant , Beskyttelse af jord, Standardvilkår om olietanke er ikke relevante. grundvand og overfladevand Standardvilkår 16 fremgår som vilkår 11. Standardvilkår 15 om skrot er ikke relevant. Standardvilkår omkring jern- og metalskrot, akkumulatorer og batterier, have- og parkaffald samt vaskepladser er ikke relevante , Affald Standardvilkår 24 fremgår som vilkår 12. Standardvilkår omhandler spildolie og er derfor ikke relevante.

9 Side 9/ , Egenkontrol Standardvilkår 28 omkring driftsjournalens angivelse af modtaget affald, der ikke er indeholdt i virksomhedens miljøgodkendelse vurderes ikke at være relevant i forhold til oplag af RDF-affald. Affaldet er specifikt og entydigt og det vurderes som urealistisk, at der læsses andet end RDF-affald af skibet. Den del af standardvilkår 28, der omhandler registrering af mængden af affald er relevant og fremgår af vilkår 13. Resten af standardvilkår 28 samt hele vilkår 27 omhandler kontrol med befæstede og impermeable arealer samt og er ikke relevante, da der ikke er stillet krav herom. Tabel 3: Oversigt over medtagne standardvilkår samt begrundelse, hvis de ikke er medtaget. For så vidt angår øvrige vilkår er der grundlæggende taget udgangspunkt i bekendtgørelse nr af 20. december 2012 om godkendelse af listevirksomhed. Eksisterende vilkår Der er i vilkår 3 fastlagt at allerede gældende vilkår (fra henholdsvis miljøgodkendelse dateret 2. marts 2005 samt miljøgodkendelse dateret 23. august 2006) ligeledes vil være gældende for oplaget af RDF-affald. Der er tale om vilkår vedrørende støj, lugt, luftforurening og egenkontrol. Beskyttelse af jord og grundvand Arealet hvor virksomheden er placeret, ligger ikke i områder med særlige drikkevandsinteresser eller i indvindingsopland til vandværk. På baggrund heraf vurderes det, at aktiviteten ikke kan give anledning til påvirkning af grundvandsinteresser i området. Kommunen har valgt at acceptere at arealet ikke befæstes, men blot afrettes mes grus. Overfladevand nedsives dermed på arealet. Affaldet vurderes uproblematisk, da erfaringen viser at affaldet ikke afgiver væske. Skulle det mod forventning afgive væske håndteres det separat. Det vil blive anbragt i tætte containere og kørt til forbrænding i samarbejde med forbrændingsanlægget. Vilkår 11 sikrer endvidere dette. 2.3 Planlægningsforhold Virksomheden og den ansøgte udvidelse er i overensstemmelse lokalplan nr for Frederikshavn Kommune. Virksomheden ligger i havneafsnit 1, som er udlagt til blandt andet følgende: - oplagsvirksomheder, hvor placering nær havn er afgørende - virksomheder, der skal placeres i betydelig afstand fra forureningsfølsom arealanvendelse.

10 Side 10/22 Ved en iagttagelse af kriterierne bilag 3 i VVM-bekendtgørelsen har kommunen vurderet, at de ansøgte aktiviteter på Stena Jern & Metal A/S ikke vil kunne få en væsentlig indvirkning på miljøet. Der skal således ikke udarbejdes en VVM-redegørelse. Selve screeningen er gengivet i bilag C. 3. Forholdet til loven 3.1 Lovgrundlag I henhold til miljøbeskyttelseslovens 33 må virksomheder, anlæg eller indretninger, der er optaget på den i 35 nævnte liste over de såkaldte listevirksomheder, ikke anlægges eller påbegyndes, før der er meddelt godkendelse heraf. Listevirksomheder må heller ikke udvides eller ændres bygnings- eller driftsmæssigt på en måde, der indebærer forøget forurening, før udvidelsen eller ændringen er godkendt. Bestemmelserne findes i lovbekendtgørelse nr. 879 af 26. juni 2010 om miljøbeskyttelse, med senere ændringer og i bekendtgørelse nr af 20. december 2012 om godkendelse af listevirksomhed (godkendelsesbekendtgørelsen). Aktiviteten med oplag af RDF-affald er af Frederikshavn Kommune placeret under følgende listepunkt: K212: Anlæg for oplagring, omlastning, omemballering eller sortering af ikke-farligt affald eller affald af elektrisk og elektronisk udstyr, jf. punkterne R12 og R13 i Bilag 6B og D14 og D15 i bilag 6A til affaldsbekendtgørelsen, forud for nyttiggørelse eller bortskaffelse med en kapacitet for tilførsel af affald på 30 tons pr. dag eller derover eller med mere end 4 containere med et samlet volumen på mindst 30 m 3, bortset fra de under pkt. K 211 nævnte anlæg. For dette listepunkt er der standardvilkår, der er indarbejdet i miljøgodkendelsen. VVM-pligten er vurderet efter reglerne i bekendtgørelse nr af 15. december 2010 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning. Aktiviteten omkring oplag af RDF-affald er omfattet af bekendtgørelsens bilag 2, punkt 12b (Anlæg til bortskaffelse af affald) og er derfor screenet, se bilag C. 3.2 Tidligere meddelte afgørelser Der er tidligere meddelt følgende afgørelser til Stena Recycling A/S, der stadig er gældende: 2. marts 2005 Miljøgodkendelse til midlertidig oplagring og behandling af diverse materialer.

11 Side 11/22 6. februar 2006 Ændring af vilkår 8 og 12 samt tilføjelse af vilkår 38a. 23. august 2006 Ændring af vilkår 12 og november 2006 Tilladelse til udledning af processpildevand fra skrotplads samt overfladevand fra havneareal. 2. maj 2007 Miljøgodkendelse til udvidelse produktionsareal, opstilling af hydraulisk saks samt forøgelse af det maksimalt tilladelige oplag af ubehandlet jernskrot. 3.3 Udtalelser vedrørende godkendelsen Ansøger har den 6. september 2013 oplyst at der ikke er bemærkninger til udkast til miljøgodkendelse. Frederikshavn havn (grundejer) har 6. september 2013 oplyst at der ikke er indvendinger imod, at der gives tilladelse til oplagring af den nævnte type affald på området, idet dog bemærkes, at der for tiden ikke foreligger en aftale om leje af arealet mellem Havnen og Stena Recycling, hvorfor det forudsættes, at sådan aftale indgås forud for opstart af aktiviteter på området. Det bemærkes, at Havnen og Stena Recycling vil drøfte dette ved et aftalt møde i september AVØ A/S har 9. september 2013 meddelt, at de ikke har bemærkninger. 3.4 Retsbeskyttelse Ved meddelelse af nye vilkår, er virksomhedens retsbeskyttelsesperiode 8 år efter datoen for meddelelse af denne miljøgodkendelse. Hvis miljøgodkendelsen påklages udløber retsbeskyttelsesperioden først 8 år efter klagemyndighedens (Natur- og Miljøklagenævnets) endelige afgørelse. Når retsbeskyttelsesperioden er udløbet, er godkendelsen fortsat gældende, men tilsynsmyndigheden kan ændre vilkårene i miljøgodkendelsen ved påbud. Inden for retsbeskyttelsesperioden kan tilsynsmyndigheden - som hovedregel - ikke meddele påbud eller forbud til virksomheden. Tilsynsmyndigheden skal dog tage godkendelsen op til revurdering og om nødvendigt meddele påbud eller forbud, hvis: 1). der er fremkommet nye oplysninger om forureningens skadelige virkning, 2). forureningen medfører miljømæssige skadevirkninger, der ikke kunne forudses ved godkendelsens meddelelse, 3). forureningen i øvrigt går ud over det, som blev lagt til grund ved godkendelsens meddelelse,

12 Side 12/22 4). væsentlige ændringer i den bedste tilgængelige teknik skaber mulighed for en betydelig nedbringelse af emissionerne, uden at det medfører uforholdsmæssigt store omkostninger, 5). det af hensyn til driftssikkerheden - i forbindelse med processen eller aktiviteten - er påkrævet, at der anvendes andre teknikker, eller 6). der er fremkommet nye oplysninger om sikkerhedsmæssige forhold på virksomheder, der er omfattet af regler fastsat i medfør af risikobekendtgørelsen. Kommunen kan i særlige tilfælde tilbagekalde en godkendelse eller fastsætte særlige vilkår i en eksisterende godkendelse, herunder vilkår om sikkerhedsstillelse. 3.5 Aktindsigt Der er adgang til aktindsigt i godkendelsessagen samt i de resultater af virksomhedens egenkontrol som tilsynsmyndigheden er i besiddelse af. Adgangen til aktindsigt - og de begrænsninger der er i adgangen til aktindsigt - følger af reglerne i offentlighedsloven, forvaltningsloven og lov om aktindsigt i miljøoplysninger. 3.6 Offentliggørelse og klagevejledning Miljøgodkendelsen Afgørelsen, som er meddelt i henhold til miljøbeskyttelseslovens regler, offentliggøres ved annoncering på kommunens hjemmeside ( 9. september Afgørelsen kan i henhold til miljøbeskyttelseslovens regler påklages til Natur- og Miljøklagenævnet af ansøger, af visse nærmere angivne myndigheder og interesseorganisationer og af enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. En eventuel klage indgives skriftligt til: Frederikshavn Kommune, Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn (tf@frederikshavn.dk) Herfra vil klagen blive videresendt til Natur- og Miljøklagenævnet. Klagefristen er 4 uger fra godkendelsens offentlige bekendtgørelse og udløber den 7. oktober 2013 ved kontortids ophør. Eventuelle klager skal være modtaget af Frederikshavn Kommune senest denne dag. I henhold til miljøbeskyttelseslovens 96 har en klage over en godkendelse ikke opsættende virkning, med mindre ministeren bestemmer andet. Udnyttelsen af godkendelsen sker på ansøgerens eget ansvar og indebærer ingen begrænsninger i klagemyndighedens adgang til at ændre eller ophæve en påklaget afgørelse.

13 Side 13/22 Natur- og Miljøklagenævnet opkræver et gebyr på 500 kr. for at behandle en klage. Når Natur- og Miljøklagenævnet har modtaget klagen, sender nævnet en opkrævning til den, der har indgivet klage. Natur- og Miljøklagenævnet begynder ikke at behandle klagen, før gebyret er modtaget. Vejledning om gebyrbetalingen kan findes på Naturog Miljøklagenævnets hjemmeside. I henhold til miljøbeskyttelseslovens 101, skal søgsmål til prøvelse af afgørelsen efter loven være anlagt ved domstolene inden 6 måneder efter afgørelsens bekendtgørelse. VVM-afgørelsen Kommunens vurdering af anlægget i forhold til VVM-reglerne kan i henhold til planlovens 58 påklages til Natur- og Miljøklagenævnet. Klageberettiget efter 58 er Miljøog Energiministeren og i øvrigt enhver med retlig interesse i sagens udfald. Kun retlige spørgsmål kan påklages. Afgørelsen, som er meddelt i henhold til planlovens regler, offentliggøres ved annoncering på kommunens hjemmeside ( den 9. september I henhold til planlovens 60 er klagefristen 4 uger fra afgørelsens offentlige bekendtgørelse. Klagefristen udløber således den 7. oktober 2013 ved kontortids ophør. Eventuelle klager skal være modtaget senest denne dag. Natur- og Miljøklagenævnet opkræver et gebyr på 500 kr. for at behandle en klage. Når Natur- og Miljøklagenævnet har modtaget klagen, sender nævnet en opkrævning til den, der har indgivet klage. Natur- og Miljøklagenævnet begynder ikke at behandle klagen, før gebyret er modtaget. Vejledning om gebyrbetalingen kan findes på Naturog Miljøklagenævnets hjemmeside. Ved rettidig klage efter planlovens 58 kan Natur- og Miljøklagenævnet bestemme, at en tilladelse meddelt af kommunalbestyrelsen ikke må udnyttes. Er et bygge- eller anlægsarbejde iværksat, kan nævnet påbyde dette standset. En eventuel klage indgives skriftligt til: Frederikshavn Kommune, Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn (tf@frederikshavn.dk) Herfra vil klagen blive videresendt til Natur- og Miljøklagenævnet. I henhold til planlovens 62, skal søgsmål til prøvelse af afgørelsen efter loven være anlagt ved domstolene inden 6 måneder efter afgørelsens bekendtgørelse. Med venlig hilsen Jette Brønnum

14 Side 14/22 Kopi tilsendt: Embedslægeinstitutionen Danmarks Naturfredningsforening Friluftsrådet, hovedkontoret; Frederikshavn Havn AVØ A/S, att. Lisbeth Hultfelt

15

16 10 m Port 10 m 10 m 10 m 85 x 10 m2 Trådhegn 1,8 m højt 10 m 75 x 10 m2 50 m 10 m Port (c) Frederikshavn Kommune Stena - oplag af RDF Dato: Målestoksforhold: 1:1000

17 Bilag C Screening efter VVM-reglerne VVM Myndighed Basis oplysninger Frederikshavn Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Virksomheden ønsker at udvide deres areal med en plads til oplag af forbrændingsegnet industriaffald fra England. Affaldet tilføres med skib og fraføres via lastbiler til forbrænding på Frederikshavn affaldskraftvarmeværk. Affaldet er emballeret. Stena Recycling A/S, Banemarksvej 40, 2605 Brøndby Bygherres kontaktperson og telefonnr. Steen Hansen, tlf Projektets placering Stena Recycling A/S, Nordre Kaj 47, 9900 Frederikshavn Projektet berører følgende kommuner Ingen Oversigtskort i målestok Miljøgodkendelsens bilag A Kortbilag i målestok Ansøgning om miljøgodkendelse, bilag 1 (1:1000) Forholdet til VVM reglerne Ja Nej Er anlægget opført på bilag 1 til bekendtgørelse nr af 15. december 2010 Hvis ja, er der obligatorisk VVM-pligtigt Er anlægget opført på bilag 2 til bekendtgørelse nr af 15. december 2010 Hvis ja, skal der gennemføres en screening, hvis nej, er anlægget ikke omfattet af VVM-reglerne og skal derfor ikke screenes Ikke Ja Bør Nej Tekst relevant undersøges Anlæggets karakteristika: 1. Arealbehovet i ha: Virksomhedens miljøgodkendte areal udvides med ca m 2. Virksomhedens samlede miljøgodkendte areal er således ca m Er der andre ejere end Bygherre?: 3. Det bebyggede areal í m2 og bygningsmasse i m3 Ingen bygninger

18 Side 18/22 4. Anlæggets maksimale bygningshøjde i m: - 5. Anlæggets kapacitet for så vidt angår flow og opbevaring af: Råstoffer type og mængde: Mellemprodukter type og mængde: Flowet af affald forventes at være tons på årsbasis. Der vil maksimalt opbevares tons ad gangen. Der anvendes ikke råvarer i virksomhedens produktion. Færdigvarer type og mængde: 6. Anlæggets kapacitet for strækningsanlæg: - 7. Anlæggets længde for strækningsanlæg: - 8. Anlægget behov for råstoffer type og mængde: Der anvendes diesel til maskiner. I anlægsfasen: I driftsfasen: 9. Behov for vand kvalitet og mængde: Ingen I anlægsfasen: I driftsfasen: 10. Forudsætter anlægget etablering af yderligere vandforsyningskapacitet: 11. Affaldstype og mængder, som følge af anlægget: Ingen Farligt affald: Andet affald: Spildevand: 12. Kræver bortskaffelse af affald og spildevand ændringer af bestående ordninger: 13. Overskrides de vejledende grænseværdier for støj: 14. Overskrides de vejledende grænseværdier for luftforurening:

19 Side 19/ Vil anlægget give anledning til vibrationsgener:: 16. Vil anlægget give anledning til støvgener: 17. Vil anlægget give anledning til lugtgener: 18. Vil anlægget give anledning til lysgener: I umiddelbart nærhed af affaldet kan der være en svag lugt. Den vurderes ikke at give anledning til gener ved de omkringliggende virksomheder. 19. Må anlægget forventes at udgøre en særlig risiko for uheld: Anlæggets placering 20. Forudsætter anlægget ændring af den eksisterende arealanvendelse: 21. Forudsætter anlægget ændring af en eksisterende lokalplan for området: 22. Forudsætter anlægget ændring af kommuneplanen: 23. Indebærer anlægget behov for at begrænse anvendelsen af naboarealer ud over hvad der fremgår af gældende kommune- og lokalplaner: 24. Vil anlægget udgøre en hindring for fremtidig anvendelse af områdets råstoffer og grundvand: 25. Indebærer anlægget en mulig påvirkning af sårbare vådområder: 26. Er anlægget tænkt placeret indenfor kystnærhedszonen: Uden betydning i lokalplanlagt område.

20 Side 20/ Forudsætter anlægget rydning af skov: 28. Vil anlægget være i strid med eller til hinder for etableringen af reservater eller naturparker: 29. Tænkes anlægget placeret i Vadehavsområdet: 30. Kan anlægget påvirke registrerede, beskyttede eller fredede områder Nationalt: Internationalt (Natura 2000): Forventes området at rumme beskyttede arter efter bilag IV: Forventes området at rumme danske rødlistearter: 31. Kan anlægget påvirke områder, hvor fastsatte miljøkvalitetsnormer allerede er overskredet: Overfladevandt: Grundvand: Naturområder: Boligområder (støj/lys og Luft): 32. Tænkes anlægget etableret i et tæt befolket område:

21 Side 21/ Kan anlægget påvirke: Historiske landskabstræk: Kulturelle landskabstræk: Arkæologiske værdier/landskabstræk: Æstetiske landskabstræk: Geologiske landskabstræk: Kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning 34. Er området, hvor anlægget tænkes placeret, sårbar overfor den forventede miljøpåvirkning: 35. Er der andre anlæg eller aktiviteter i område, der sammen med det ansøgte medfører en påvirkning af miljøet (Kumulative forhold): 36. Er der andre kumulative forhold? 38. Den forventede miljøpåvirknings geografiske udstrækning i areal: 39. Omfanget af personer der forventes berørt af miljøpåvirkningen: 40. Vil den forventede miljøpåvirkning række ud over kommunen/mc s område: 41. Vil den forventede miljøpåvirkning berøre nabolande: 42. Forventes miljøpåvirkningerne at kunne være væsentlige Enkeltvis: Eller samlet:

22 Side 22/ Må den samlede miljøpåvirkning betegnes som kompleks: 44. Er der stor sandsynlighed for miljøpåvirkningen: 45. Er påvirkningen af miljøet Varig: Hyppig: Reversibel: Konklusion Giver resultatet af screeningen anledning til at antage, at det anmeldte projekt vil kunne påvirke miljøet væsentligt, således at der er VVM-pligtigt: Dato: 22. august 2013 Sagsbehandler: Jette Brønnum

Bilag Screening for VVM pligt i forbindelse med projekt angående nye rør ved overkørsler ved Stenbjerg Bæk. Sagsnr.7865 Dok.nr.

Bilag Screening for VVM pligt i forbindelse med projekt angående nye rør ved overkørsler ved Stenbjerg Bæk. Sagsnr.7865 Dok.nr. Bilag Screening for VVM pligt i forbindelse med projekt angående nye rør ved overkørsler ved Stenbjerg Bæk. Sagsnr.7865 Dok.nr.2023067 Ansøgers vurdering af anlægsprojekt på ejendommen matr.nr. 15m, Stenbjerg

Læs mere

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Basis oplysninger Tekst Kommunes bemærkninger Projekt beskrivelse kort: Skovrejsning med tilskud Navn og adresse på bygherre Eva Folmer, Kongeskovvej

Læs mere

Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst. Forlængelse af forsøgsordning for akutlægehelikopter i Thisted

Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst. Forlængelse af forsøgsordning for akutlægehelikopter i Thisted Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Teknisk forvaltning Natur- og Miljøafdelingen Forlængelse af forsøgsordning for akutlægehelikopter i Thisted Thisted kommune har den 21.11.2011 modtaget

Læs mere

VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Ramsdahlsvej 79, 7800 Skive

VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Ramsdahlsvej 79, 7800 Skive NOTAT Den 8. november 2013 Skive Kommune Natur & Miljø Sags id.: 779-2013-43920 Ref.: BKHA Den 8. november 2013 VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Ramsdahlsvej 79, 7800 Skive Indledning

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Ringkøbing Skjern Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson

Læs mere

H:\Temp\notesF5A888\~3940105.doc Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger

H:\Temp\notesF5A888\~3940105.doc Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Odense Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Multibane til sportsaktiviteter (primært fodbold). Banen har belægning

Læs mere

Jens Pedersen Jensen Vesterbyvej 10, Øland 9460 Brovst

Jens Pedersen Jensen Vesterbyvej 10, Øland 9460 Brovst Jens Pedersen Jensen Vesterbyvej 10, Øland 9460 Brovst Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fa: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Janne Louise Brunebjerg Direkte 7257

Læs mere

Det betyder, at der ikke skal udarbejdes en VVM-redegørelse for projektet. Afgørelsen er truffet i henhold til VVM-bekendtgørelsens 3, stk. 2.

Det betyder, at der ikke skal udarbejdes en VVM-redegørelse for projektet. Afgørelsen er truffet i henhold til VVM-bekendtgørelsens 3, stk. 2. Kurt Nielsen Omfartsvejen 160 9490 Pandrup Omfartsvejen160@gmail.com Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fa: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257

Læs mere

Voerbjergvej 42, 9400 Nørresundby - Anlæggelse af kunstgræsanlæg

Voerbjergvej 42, 9400 Nørresundby - Anlæggelse af kunstgræsanlæg #BREVFLE FC Solsiden Lindholm Idrætsforening Voerbjergvej 42 9400 Nørresundby 8. december 2015 Voerbjergvej 42, 9400 Nørresundby - Anlæggelse af kunstgræsanlæg Anlæggelse af kunstgræsanlæg - Voerbjergvej

Læs mere

Stena Recycling A/S Nordre Kaj 47 9900 Frederikshavn (fremsendt på anette.moeller@stenarecycling.com)

Stena Recycling A/S Nordre Kaj 47 9900 Frederikshavn (fremsendt på anette.moeller@stenarecycling.com) Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Stena Recycling A/S Nordre Kaj 47 9900 Frederikshavn (fremsendt på anette.moeller@stenarecycling.com) Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk

Læs mere

Anmeldelse efter VVM-bekendtgørelsen

Anmeldelse efter VVM-bekendtgørelsen Anmeldelse efter VVM-bekendtgørelsen 1. Projektbeskrivelse VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Mailadresse til bygherre Esbjerg Kommune Dat-Schaub

Læs mere

Udnyttelse af landzonetilladelsen Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristens udløb (Planlovens 60, stk. 4).

Udnyttelse af landzonetilladelsen Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristens udløb (Planlovens 60, stk. 4). Bjarne Hansen Gøttrupvej 129 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fa: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Heldagsskolen, Pårupvej 25 b, Skellerup,, 5540 Ullerslev. Bilag 2 punkt 11 a, Anlægsarbejder i Byzone, herunder opførelse af butikscentre og 2010:

Heldagsskolen, Pårupvej 25 b, Skellerup,, 5540 Ullerslev. Bilag 2 punkt 11 a, Anlægsarbejder i Byzone, herunder opførelse af butikscentre og 2010: Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Renovering af multibane herunder udlægning af nyt underlag i form af kunstgræsbelægning.

Læs mere

Emne: VS: VVM-screening af areal beliggende Tyskebakken 2A, Snedsted til skovrejsning i Thisted Kommune,

Emne: VS: VVM-screening af areal beliggende Tyskebakken 2A, Snedsted til skovrejsning i Thisted Kommune, From: John Patuel Hansen - Thisted Kommune Sent: 24-06-2013 07:41:52 To: NST - Naturstyrelsens hovedpostkasse Subject: VS: VVM-screening af areal beliggende Tyskebakken 2A, Snedsted til skovrejsning i

Læs mere

Ikke relevant. undersøges. Anlæggets karakteristika: 1. Arealbehovet i ha: 1,1 hektar

Ikke relevant. undersøges. Anlæggets karakteristika: 1. Arealbehovet i ha: 1,1 hektar Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Hovedstaden Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Region Hovedstaden har modtaget en ansøgning om tilladelse til råstofindvinding.

Læs mere

Hvis ja, er der obligatorisk VVM-pligtigt bilag 1 til bekendtgørelse nr. 1510

Hvis ja, er der obligatorisk VVM-pligtigt bilag 1 til bekendtgørelse nr. 1510 Odense Kommune Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet berører følgende kommuner Oversigtskort

Læs mere

Bilag A Gram Renseanlæg - Udvidelse af spildevandsoplandet til Gram Renseanlæg og udledning af spildevand fra Gram Renseanlæg

Bilag A Gram Renseanlæg - Udvidelse af spildevandsoplandet til Gram Renseanlæg og udledning af spildevand fra Gram Renseanlæg Bilag A Gram Renseanlæg - Udvidelse af spildevandsoplandet til Gram Renseanlæg og udledning af spildevand fra Gram Renseanlæg Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt

Læs mere

Tilladelsen er meddelt i henhold til 9, stk. 2 i Bekendtgørelse om jordressourcens anvendelse til dyrkning og natur (BEK nr. 637 af 10. juni 2010).

Tilladelsen er meddelt i henhold til 9, stk. 2 i Bekendtgørelse om jordressourcens anvendelse til dyrkning og natur (BEK nr. 637 af 10. juni 2010). Margrete og Jens Drustrup Thomsen Hedevejen 15 Vester Hjermitslev 9700 Brønderslev Drustrup_thomsen@yahoo.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fa: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk

Læs mere

Bilag A VVM screening [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015]

Bilag A VVM screening [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015] Bilag A VVM screening [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015] VVM Myndighed Tårnby Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Brændstoflageret Københavns

Læs mere

Bilag A Screening for VVM-pligt

Bilag A Screening for VVM-pligt Bilag A Screening for VVM-pligt Olieudskillere og ændring af udløb - Tueholmsøen Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Dette projekt omhandler optimering af

Læs mere

VVM-screening af anlæg til permanent oplagring og regelmæssig knusning af beton og asfalt på pladsen ved Birkelse Beton, Thisted Landevej 200.

VVM-screening af anlæg til permanent oplagring og regelmæssig knusning af beton og asfalt på pladsen ved Birkelse Beton, Thisted Landevej 200. Tolles Godstransport / Birkelse Beton v. Thorkil Vestermark Thisted Landevej 200 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fa: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Inger

Læs mere

Bilag 1. VVM-screening vedrørende vask og tankning af fly ved hangar 02 på Billund Lufthavn

Bilag 1. VVM-screening vedrørende vask og tankning af fly ved hangar 02 på Billund Lufthavn Bilag 1 VVM-screening vedrørende vask og tankning af fly ved hangar 02 på Billund Lufthavn Billund Kommune har den 6. juni 2012 meddelt miljøgodkendelse til etablering af 3 nye hangarer på Billund Lufthavn,

Læs mere

Udkast til VVM screening af udbygningen af højspændingsstationen ved Fraugde Screeningsskema

Udkast til VVM screening af udbygningen af højspændingsstationen ved Fraugde Screeningsskema Tværgående planlægning Udkast til VVM screening af udbygningen af højspændingsstationen ved Fraugde Screeningsskema J. nr. NST-130-00205 Februar 2013 Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM

Læs mere

Herning Kommune har efterfølgende videresendt anmeldelsen og ansøgningen til Miljøstyrelsen Aarhus.

Herning Kommune har efterfølgende videresendt anmeldelsen og ansøgningen til Miljøstyrelsen Aarhus. A/S Jydsk Aluminium Industri Mørupvej 9 7400 Herning Kun sendt som mail til: jai@jai-alu.dk Charlotte Hansen, e-mail cha@jai-alu.dk Aarhus J.nr. MST-1270-00425 Ref. pemje/tasme Den 8. juli 2011 Tilladelse

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] VVM Myndighed Skive Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen:

Læs mere

Banedanmark Amerika Plads København Ø. Att.: Mette Mejsen Westergaard, Atkins Arne Jacobsens Allé 17, 2300 København S

Banedanmark Amerika Plads København Ø. Att.: Mette Mejsen Westergaard, Atkins Arne Jacobsens Allé 17, 2300 København S Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø Att.: Mette Mejsen Westergaard, Atkins Arne Jacobsens Allé 17, 2300 København S Teknisk forvaltning Natur- og Miljøafdelingen Screening for VVM pligt jævnfør

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand til drift af gartneri Navn

Læs mere

Basis oplysninger behøves ikke udfyldt. 1. Arealbehovet i ha: X 0,05 ha (ændres ikke ved den ændrede anvendelse

Basis oplysninger behøves ikke udfyldt. 1. Arealbehovet i ha: X 0,05 ha (ændres ikke ved den ændrede anvendelse Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Basis oplysninger behøves ikke udfyldt. Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson

Læs mere

VVM screening Miljøbehandling af biler samt mindre oplag af skrot (Autoophugning)

VVM screening Miljøbehandling af biler samt mindre oplag af skrot (Autoophugning) VVM screening Miljøbehandling af biler samt mindre oplag af skrot (Autoophugning) Sjørring Produkt Ramsgårdvej 6, 7700 Thisted 2. oktober 2013 Screening for VVM pligt for miljøbehandling af biler på Ramsgårdvej

Læs mere

Husstandsmølle på ejendommen Blåbjergvej 20, 7200 Grindsted. Per Henning Møller Nielsen, Blåbjergvej 20, Filsk Sdr Mk, 7200 Grindsted

Husstandsmølle på ejendommen Blåbjergvej 20, 7200 Grindsted. Per Henning Møller Nielsen, Blåbjergvej 20, Filsk Sdr Mk, 7200 Grindsted NOTAT Skema til VVM screening af husstandsmølle, Blåbjergvej 20, 7200 Grindsted Dato: 30. november 2015 VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Husstandsmølle på ejendommen

Læs mere

Derfor har Jammerbugt kommune udarbejdet en VVM-screening i overensstemmelse med bekendtgørelsens bilag 3.

Derfor har Jammerbugt kommune udarbejdet en VVM-screening i overensstemmelse med bekendtgørelsens bilag 3. JAMMERBUGT FORSYNING Lundbakvej 5 9490 Pandrup Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Iben Hammeleff Direkte 7257 7323 ibh@jammerbugt.dk 26-11-2013

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Tekst Se øvrigt ansøgningsmateriale. Se ansøgning på Byg og Miljø. Se ansøgning på Byg og Miljø

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Tekst Se øvrigt ansøgningsmateriale. Se ansøgning på Byg og Miljø. Se ansøgning på Byg og Miljø VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Tekst Se øvrigt ansøgningsmateriale Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger. Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger. Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets

Læs mere

Skema til brug for VVM-screening (afgørelse om VVM-pligt)

Skema til brug for VVM-screening (afgørelse om VVM-pligt) Skema til brug for VVM-screening (afgørelse om VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Slagelse Kommune Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af støjvold i fredsskovsarealet mellem motorvejen

Læs mere

I alt 346 solpaneler. Flow: 68 m3/h. 7. Anlæggets længde for strækningsanlæg: Transmissionsledning fra solvarmeanlæg til kraftværket: 175 meter

I alt 346 solpaneler. Flow: 68 m3/h. 7. Anlæggets længde for strækningsanlæg: Transmissionsledning fra solvarmeanlæg til kraftværket: 175 meter VVM-screening af Solfangeranlæg i Mou Dato: 05-06-2012 Sagsnr.: 2012-24099 Dok.nr.: 2012-177531 Init: BKR VVM-screeningen er foretaget efter VVM-bekendtgørelsens bilag 3. Dette bilag fastlægger kriterier,

Læs mere

Stena Recycling A/S Banemarksvej Brøndby Tlf.: Arealbehovet i ha: Ingen, afkastet opføres på eksisterende bygning

Stena Recycling A/S Banemarksvej Brøndby Tlf.: Arealbehovet i ha: Ingen, afkastet opføres på eksisterende bygning Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Assens Kommune Tekst Opførelse af ekstra udsugningsafkast

Læs mere

Volvo Truck Center, Østergade 134, 9700 Brønderslev

Volvo Truck Center, Østergade 134, 9700 Brønderslev Bilag 2 VVM Myndighed Basis oplysninger VVM-screening af Volvo Truck Center, Østergade 134, 9700 Brønderslev Brønderslev Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Etablering

Læs mere

VVM-screening af opstilling af en husstandsvindmølle ved ejendommen Lundsø 1, 6400 Sønderborg

VVM-screening af opstilling af en husstandsvindmølle ved ejendommen Lundsø 1, 6400 Sønderborg VVM-screening af opstilling af en husstandsvindmølle ved ejendommen Lundsø 1, 6400 Sønderborg VVM Myndighed Projekt beskrivelse jf. anmeldelse Opstilling af en 10 kw husstandsvindmølle/vindrose af typen

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015] Bilag A Skema til brug for screening (VVMpligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015] VVM Myndighed Halsnæs Kommune (journalnummer: 2015/0017880 ) Basis oplysninger Projekt

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Realisering af vandplanprojekt 2010-2015. Høgholt møllebæk. Fjernelse af spærringer,

Læs mere

Espersen Jern og Metal A/S Jegstrupvej 6H 7800 Skive. Den 10. januar 2013

Espersen Jern og Metal A/S Jegstrupvej 6H 7800 Skive. Den 10. januar 2013 Espersen Jern og Metal A/S Jegstrupvej 6H 7800 Skive Den 10. januar 2013 VVM-screening håndtering af akkumulatorer på Espersen Jern og Metal A/S, Jegstrupvej 6H, 7800 Skive Indledning Espersen Jern og

Læs mere

Smedevænget 8. 6430 Nordborg. 6430 Nordborg. Matrikel nr. 1045 Guderup, Egen. Ikke relevant. undersøges

Smedevænget 8. 6430 Nordborg. 6430 Nordborg. Matrikel nr. 1045 Guderup, Egen. Ikke relevant. undersøges Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Projekt beskrivelse jf. anmeldelse Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Gert Schneider, SlothMøller Møllegade

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Guldborgsund Kommune, Natur og Miljø VVM screening er foretaget på baggrund af kriterierne i bilag 3 i Bekendtgørelse om vurdering

Læs mere

Ll. Valby, Slagelse Jorder nyt nr. Ll. Valby, Slagelse Jorder mark og fold,15f 1280kvm. Bilag 2, punkt 1d. undersøges

Ll. Valby, Slagelse Jorder nyt nr. Ll. Valby, Slagelse Jorder mark og fold,15f 1280kvm. Bilag 2, punkt 1d. undersøges Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Slagelse Nordskov (arbejdstitel) er et samarbejde mellem Slagelse Kommune og

Læs mere

VVM-screening af autoophug beliggende Hollenstedvej 8, 9320 Hjallerup VVM Myndighed

VVM-screening af autoophug beliggende Hollenstedvej 8, 9320 Hjallerup VVM Myndighed VVM-screening af autoophug beliggende Hollenstedvej 8, 9320 Hjallerup VVM Myndighed Basis oplysninger Brønderslev Kommune Hollenstedvej 8, Hjallerup - Miljøgodkendelse af autoophug Projekt beskrivelse

Læs mere

Afgørelse. Klage over afgørelsen. Denne afgørelse kan påklages jf. vedlagte klagevejledning. Venlig hilsen. Tobias B. Knudsen Biolog.

Afgørelse. Klage over afgørelsen. Denne afgørelse kan påklages jf. vedlagte klagevejledning. Venlig hilsen. Tobias B. Knudsen Biolog. Afgørelse Afgørelse om, at projekt om regulering af vandløb (dræn) i forbindelse med etablering af vandhul ikke er VVM pligtigt (Vurdering af Virkninger på Miljøet) Kort beskrivelse af projektet ved Natur

Læs mere

Stoholmvej 20, 7840 Højslev. Tlf. 2943 9352 mail: Søby Højslev Hallerne <sh_hallerne@mail.dk>

Stoholmvej 20, 7840 Højslev. Tlf. 2943 9352 mail: Søby Højslev Hallerne <sh_hallerne@mail.dk> Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skive Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Nyt solcelleanlæg på taget af Søby-Højslev Hallen. Navn og adresse

Læs mere

VVM Myndighed. Screening efter VVM-reglerne. Frederikshavn Kommune. Basis oplysninger

VVM Myndighed. Screening efter VVM-reglerne. Frederikshavn Kommune. Basis oplysninger Bilag? Screening efter VVM-reglerne VVM Myndighed Basis oplysninger Frederikshavn Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre 3 varmeboringer på Hans Ruths Vej 16, 9990

Læs mere

Skema til brug for screening(vvm- pligt) VVM Myndighed Myndighed: Skanderborg Kommune. Titel/beskrivende navn på projekt: Ombygning af Kvickly 2015

Skema til brug for screening(vvm- pligt) VVM Myndighed Myndighed: Skanderborg Kommune. Titel/beskrivende navn på projekt: Ombygning af Kvickly 2015 Bilag A Skema til brug for screening(vvm- pligt) VVM Myndighed Myndighed: Skanderborg Kommune Ansvarlig Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre: Bygherres kontaktperson:

Læs mere

VVM-screening af kølecentral til Copenhagen Markets A/S

VVM-screening af kølecentral til Copenhagen Markets A/S VVM-screening af kølecentral til Copenhagen Markets A/S NOTAT Teknik- og Miljøcentret Natur og Miljø 22-01-2016 Vurdering af kølecentral til Copenhagen Markets A/S på Litauen Allé 13, Høje Taastrup Rambøll

Læs mere

VVM-screening - Skovrejsning - Øgelundvej 51, 7330 Brande - j.nr : SVANA Skema til brug for screening (VVM-pligt)

VVM-screening - Skovrejsning - Øgelundvej 51, 7330 Brande - j.nr : SVANA Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM-screening - Skovrejsning - Øgelundvej 51, 7330 Brande - j.nr : SVANA-335-05142 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og

Læs mere

Holbæk Kommune. Grundejerforeningen To-Bjerg, To-Bjerg 193. Henrik Sørensen, To-Bjerg 53, 4300 Holbæk Kommune. Holbæk Kommune, To-Bjerg

Holbæk Kommune. Grundejerforeningen To-Bjerg, To-Bjerg 193. Henrik Sørensen, To-Bjerg 53, 4300 Holbæk Kommune. Holbæk Kommune, To-Bjerg VVM Screeningsskema Lovhenvisninger /6/ VVM bekendtgørelsen Bekendtgørelse nr. 764 af 23. juli 2014, med senere ændringer, om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i

Læs mere

Dora Friis Godtfred-Rasmussen Æbleparken 10 Søften 8382 Hinnerup

Dora Friis Godtfred-Rasmussen Æbleparken 10 Søften 8382 Hinnerup Afgørelse Dora Friis Godtfred-Rasmussen Æbleparken 10 Søften 8382 Hinnerup Postadresse: Teknik og Miljø Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Afgørelse om ikke-vvm

Læs mere

VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Sallingsundvej 86, 7870 Roslev

VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Sallingsundvej 86, 7870 Roslev Skive Kommune Natur & Miljø Sags id.: 779-2016-1045 Ref.: BKHA Den 18. januar 2016 VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Sallingsundvej 86, 7870 Roslev Indledning Energinet DK har søgt om

Læs mere

VVM-screeningsskema. VVM Myndighed. Basis oplysninger. Projektet berører følgende kommuner. Forholdet til VVM reglerne Ja Nej

VVM-screeningsskema. VVM Myndighed. Basis oplysninger. Projektet berører følgende kommuner. Forholdet til VVM reglerne Ja Nej VVM-screeningsskema VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet berører følgende

Læs mere

Afgørelse. Kort beskrivelse af projektet

Afgørelse. Kort beskrivelse af projektet Afgørelse Afgørelse om, at projekt om regulering af vandløb (dræn) nord for Alfa 6 i Hinnerup ikke er VVM pligtigt (Vurdering af Virkninger på Miljøet) Kort beskrivelse af projektet Vandløbsmyndigheden

Læs mere

Nordic Marine Oil Oliekajen 15 9990 Skagen Att. Steen Møller (fremsendt på sm@nordicmarineoil.dk)

Nordic Marine Oil Oliekajen 15 9990 Skagen Att. Steen Møller (fremsendt på sm@nordicmarineoil.dk) Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Nordic Marine Oil Oliekajen 15 9990 Skagen Att. Steen Møller (fremsendt på sm@nordicmarineoil.dk) Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk

Læs mere

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Basis oplysninger Tekst Kommunes bemærkninger Projekt beskrivelse kort: Privat skovrejsning Navn og adresse på bygherre Niels Tryde, Stationsvej

Læs mere

VVM-screening af opførelse af Vaskeplads med olieudskiller på Blegagervej 3, 7884 Fur

VVM-screening af opførelse af Vaskeplads med olieudskiller på Blegagervej 3, 7884 Fur Notat Skive Kommune Byg & Miljø Sags id.: 779-2015-36060 Ref.: BKHA Den 24. november 2015 VVM-screening af opførelse af Vaskeplads med olieudskiller på Blegagervej 3, 7884 Fur Indledning Skamol A/S har

Læs mere

VVM-screening af etablering af Listevirksomhed (K206) på Knastvej 4, 7860 Spøttrup

VVM-screening af etablering af Listevirksomhed (K206) på Knastvej 4, 7860 Spøttrup Dansk Genbrugsisolering Knastvej 4 Oddense 7860 Spøttrup 2. marts 2016 Knastvej 4 - VVM-afgørelse Skive Kommune Byg & Miljø Sags id.: 779-2015-41906 Ref.: BKHA Den 2. marts 2016 VVM-screening af etablering

Læs mere

Skema til brug for VVM-screening

Skema til brug for VVM-screening Skema til brug for VVM-screening Basis oplysninger Projektbeskrivelse Navn og adresse på bygherre Tekst Etablering af afvandingsprojekt Varde Kommune, Bytoften 2, 6800 Varde Bygherres kontaktperson og

Læs mere

Kontaktperson Gut Tidemann tlf Literbuen 13, 2740 Skovlunde Kontakt Martin Bymose, tlf

Kontaktperson Gut Tidemann tlf Literbuen 13, 2740 Skovlunde Kontakt Martin Bymose, tlf Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: In-situ afværgeanlæg overfor benzinforurening i det sekundære grundvand, jf.

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Tekst OAB s miljøgård i Lærkeparken er ikke tidligere godkendt.

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Råstofindvinding i udlagt råstofområde, Sælvig. Udvidelse

Læs mere

VVM-Myndighed. Halsnæs Kommune. Basisoplysninger. Projektbeskrivelse

VVM-Myndighed. Halsnæs Kommune. Basisoplysninger. Projektbeskrivelse VVM-Myndighed Halsnæs Kommune Basisoplysninger Projektbeskrivelse Virksomheden bliver drevet af A. Henriksens Shipping A/S. Virksomheden ligger på en grund lejet af Hundested Havn I/S. Virksomheden ønsker

Læs mere

Afgørelse om ikke - VVM pligt i forbindelse med projekt om regulering af privat vandløb på matr. nr. 14 Hovslund, Ø. Løgum

Afgørelse om ikke - VVM pligt i forbindelse med projekt om regulering af privat vandløb på matr. nr. 14 Hovslund, Ø. Løgum Hans Henrik Sørensen Hovslundvej 25 6230 Rødekro Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 3. maj 2018 Kontakt: Mette A. Juhl Direkte tlf.: 7376 6350 E-mail: majuh@aabenraa.dk Afgørelse om

Læs mere

Langevadgaard Fritidslodder A.m.b.a. Att: Rene Larsen Plejeltvej 1 3230 Græsted

Langevadgaard Fritidslodder A.m.b.a. Att: Rene Larsen Plejeltvej 1 3230 Græsted Langevadgaard Fritidslodder A.m.b.a. Att: Rene Larsen Plejeltvej 1 3230 Græsted Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282564 apr55@helsingor.dk www.helsingor.dk

Læs mere

Skovdyrkerne, Fyn har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017.

Skovdyrkerne, Fyn har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Assens Kommune Sagsnr. 16/23091 Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Der er søgt om tilskud til skovrejsning på matrikel

Læs mere

FORSTPLANT ApS har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017.

FORSTPLANT ApS har søgt på vegne af ejer. Arealet, som i dag anvendes til landbrug, forventes tilplantet i 2017. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Assens Kommune Sagsnr. 16/23044 Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Der er søgt om tilskud til skovrejsning på matrikel

Læs mere

Screening efter VVM-reglerne Opførsel af solfangeranlæg i tilknytning til Voerså Kraftvarmeværk a.m.b.a. Frederikshavn Kommune

Screening efter VVM-reglerne Opførsel af solfangeranlæg i tilknytning til Voerså Kraftvarmeværk a.m.b.a. Frederikshavn Kommune Dato: 7. marts 2016 Screening efter VVM-reglerne Opførsel af solfangeranlæg i tilknytning til Voerså Kraftvarmeværk a.m.b.a. VVM Myndighed Basis oplysninger Frederikshavn Kommune Tekst Projekt beskrivelse

Læs mere

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen

Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Anmeldelse af anlægsprojekt efter 2 i VVM bekendtgørelsen Basis oplysninger Tekst Kommunes bemærkninger Projekt beskrivelse kort: 255 kw solcelleanlæg, reflekterende solcollepaneler. 1205 paneler. Opsætning

Læs mere

Assens Kommune Sagsnr. 16/ Skovdyrkerforeningen Fyn A.M.B.A. har søgt på vegne af ejer.

Assens Kommune Sagsnr. 16/ Skovdyrkerforeningen Fyn A.M.B.A. har søgt på vegne af ejer. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Assens Kommune Sagsnr. 16/22635 Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Der er søgt om tilskud til skovrejsning på matrikel

Læs mere

Bygherres kontaktperson og telefonnr. I forbindelse med nærværende ansøgning dog Hanne Pedersen, Hjermvej 28, 7500 Holstebro, telefon nr.

Bygherres kontaktperson og telefonnr. I forbindelse med nærværende ansøgning dog Hanne Pedersen, Hjermvej 28, 7500 Holstebro, telefon nr. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Miljøstyrelsen Virksomheder, Aarhus Tekst Omfatter ændringer/ombygning

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af asfalteret parkeringsplads på adressen Strandvejen 18-20, 7700 Thisted

Læs mere

VVM-screening af grundvandssænkning og udledning af oppumpet grundvand i forbindelse med separatkloakering af Spentrup

VVM-screening af grundvandssænkning og udledning af oppumpet grundvand i forbindelse med separatkloakering af Spentrup Randers Spildevand A/S e-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og teknik Virksomhedskontoret Laksetorvet DK-8900 Randers Telefon +45 8915 1681 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk Den 17. marts 2017 VVM-screening

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand

Tilladelse til indvinding af grundvand VVM-screening af: Udarbejdet af: Journalnummer: Tilladelse til indvinding af grundvand Loope 13.02.01-P19-6-17 Adresse: Femhøjvej 48 Matrikel: Projekt: 8ab Gerlev By, Gerlev. Poul Jensen har ansøgt om

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [ VVM Myndighed Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre I forbindelse med omlægningenunder Gentofte Sportspark

Læs mere

VVM-screening af etablering af recyclingsafdeling. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen den 12. maj 2016.

VVM-screening af etablering af recyclingsafdeling. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen den 12. maj 2016. Afgørelse om ikke VVM-pligt for [anlæg] er indsat i godkendelsen af recyclingsafdelingen og findes sammen med revurderingen af miljøgodkendelsen for hele Grundfos A/S Bilag A Skema til brug for screening

Læs mere

BRAMDRUP VESTERGADE 7-9, 6100 Haderslev SOLCELLEANLÆG PÅ TAG Skema til brug for screening (VVM-pligt)

BRAMDRUP VESTERGADE 7-9, 6100 Haderslev SOLCELLEANLÆG PÅ TAG Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A BRAMDRUP VESTERGADE 7-9, 6100 Haderslev SOLCELLEANLÆG PÅ TAG Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Haderslev Kommune Ansøgers oplysninger Projekt beskrivelse

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Ansøgers oplysninger Anmeldelse modtaget dato: 19-01-2015 Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af en vandforsyningsboring

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Rråstofindvinding i et udlagt

Læs mere

VandCenter Syd A/S, Vandværksvej 7, 5000 Odense C. Projektchef Troels K. Bjerre, tlf

VandCenter Syd A/S, Vandværksvej 7, 5000 Odense C. Projektchef Troels K. Bjerre, tlf Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Jordfordeling, fase II Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Jordfordeling, fase II i forbindelse med grundvandsbeskyttelse/skovrejsning

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger, der ligger til grund for afgørelsen i det vedlagte notat.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger, der ligger til grund for afgørelsen i det vedlagte notat. Dansk Containerindustri (ABC Coating) Limfjordsvej 11 6715 Esbjerg N Att.: Knud Ravn/Dorthe Thrysøe Brevet er sendt eletronisk via: Digtalpostkasse for CVR nr.: 34086427 Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand

Tilladelse til indvinding af grundvand VVM-screening af: Udarbejdet af: Journalnummer: Adresse: Matrikel: Projekt: Tilladelse til indvinding af grundvand loope 13.02.01-P19-26-17 Tørslevvej 61, 4050 Skibby 22a Skuldelev By, Skuldelev Glenn

Læs mere

Bør under- relevant. 1. Arealbehovet i ha: Anmeldt skovrejsning omfatter ca. 15 ha Tjek tallet

Bør under- relevant. 1. Arealbehovet i ha: Anmeldt skovrejsning omfatter ca. 15 ha Tjek tallet Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Skovrejsning ved Brylle Navn og adresse på bygherre Det Danske Hedeselskab, Klostermarken

Læs mere

VVM-screening af udvidelse af autoophug. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen 1. december 2017

VVM-screening af udvidelse af autoophug. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen 1. december 2017 VVM-screening af udvidelse af autoophug. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen 1. december 2017 VVM Myndighed Basis oplysninger Viborg Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Virksomheden

Læs mere

Ikast-Brande Kommune. Screening af areal til skovrejsning. Skovrejsning på Matr. 7f, Borup By, Brande

Ikast-Brande Kommune. Screening af areal til skovrejsning. Skovrejsning på Matr. 7f, Borup By, Brande Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet berører følgende kommuner Skema

Læs mere

Beholder (tidligere gyllebeholder) til opbevaring af slam fra spildevandsanlæg. FMT A/S, Hammerholt Erhvervspark 32, 3400 Hillerød

Beholder (tidligere gyllebeholder) til opbevaring af slam fra spildevandsanlæg. FMT A/S, Hammerholt Erhvervspark 32, 3400 Hillerød Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) Kalundborg Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Projekt beskrivelse jf. anmeldelse Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet berører

Læs mere

VVM-screening af gylletank til opbevaring af spildevandsslam Pølundvej 5, 9740 Jerslev

VVM-screening af gylletank til opbevaring af spildevandsslam Pølundvej 5, 9740 Jerslev VVM-screening af gylletank til opbevaring af spildevandsslam Pølundvej 5, 9740 Jerslev VVM Myndighed Basis oplysninger Brønderslev Kommune Pølundvej 5, Jerslev - miljøgodkendelse af gylletank til opbevaring

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Hans Martin Risgaard Højmark, Skovbrynet 1 C, 8960 Randers SØ Bygherres

Læs mere

Nedbrydningsfirmaet Kim Christensen Ølandvej 38 9460 Brovst

Nedbrydningsfirmaet Kim Christensen Ølandvej 38 9460 Brovst Nedbrydningsfirmaet Kim Christensen Ølandvej 38 9460 Brovst Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fa: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Dato: Sagsbehandler:KABJE J.nr. MST-1270-01050 Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Tekst Projektet omfatter opførelse af

Læs mere

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført i tilknytning til eksisterende skov og på andbrugsjord.

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført i tilknytning til eksisterende skov og på andbrugsjord. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Privat skovrejsning. Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført i tilknytning til

Læs mere

Tagmonteret solcelleanlæg. Taget er fladt og snittegning angiver at sternkant ligger over bygningshøjde solcelleanlæg

Tagmonteret solcelleanlæg. Taget er fladt og snittegning angiver at sternkant ligger over bygningshøjde solcelleanlæg Bilag A 94-98, Lyngby Port, 02.00.00-G01-1-16 Skema til brug for screening (VVM-pligt) Lyngby Hovedgade VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Lyngby Taarbæk kommune Tekst

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering

Læs mere

Kontakt Har du spørgsmål til dette høringsmateriale, er du meget velkommen til at kontakte mig på eller

Kontakt Har du spørgsmål til dette høringsmateriale, er du meget velkommen til at kontakte mig på eller «Navn» Att.: «Attention» «Adresse» «Etage» «Sted» «Postnr_By» Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 17. september 2018 Kontakt: Tobias Brødsgaard Knudsen Direkte tlf.: 7376 7359 E-mail:

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015] VVM Myndighed Mariagerfjord Kommune (journalnummer: 06.02.16-P19-5-16) Basis oplysninger

Læs mere

Færdigvarer type og mængde: 6. Anlæggets kapacitet for strækningsanlæg: X Med udbygningen af rundkørslen forventes at opnå en tilstrækkelig kapacitet

Færdigvarer type og mængde: 6. Anlæggets kapacitet for strækningsanlæg: X Med udbygningen af rundkørslen forventes at opnå en tilstrækkelig kapacitet Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets

Læs mere