VINKELSLBER INSTRUKTIONSMANUAL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VINKELSLBER INSTRUKTIONSMANUAL"

Transkript

1 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual NPK Luftværktøj NAG -A 05 VINKELSLBER INSTRUKTIONSMANUAL AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

2 2 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

3 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual Indholdsfortegnelse. Silkkerhedsforanstaltninger for trykluftsv ærktøj... p Forholdsregler ved brug af slibemaskiner... p Forberedelse før brug... p Montering af slibeskive... P Forholsregler ved montering af slibeskive... p. 6. Procedurer ved afmontering og montering... p. 7. Vedligeholdelse og inspektion... p Specefikationer... p. 4 AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

4 4 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual. Sikkerhedsforanstaltninger for trykluftsværktøjer Læs venligst nedenstående forholdsregler grundigt inden betjening af trykluftsværktøjer. Forholdsreglerne er klassificeret som følger: Advarsel : Manglende overholdelse af instrukserne kan føre til alvorlig personskade eller endda død Forsigtig : Manglende overholdelse af instrukserne kan føre til beskadigelse af udstyret og alt efter omstændighederne resultere i livsfarlig Instrukser markeret med såvel Advarsel som Forsigtig skal overholdes nøje for at garantere sikker betjening af udstyret. Sørg for at opbevare denne manual på et sted, hvor operatøren har adgang til den på ethvert tidspunkt. ADVARSLER Overhold nedenstående forholdsregler meget nøje for at nedsætte risikoen for eventuel brand, elektrisk stød og personskade. Vær opmærksom på alle forholdsregler, og følg instrukserne. Sikker betjening. Hold arbejdsområdet ryddeligt. Rod inden for arbejdsområdet og på arbejdsbordet kan føre til uheld. 2. Vær opmærksom på arbejdsområdets omgivende forhold. Sørg for, at arbejdsområdet er godt belyst. 3. Vær forsigtig med at undgå elektrisk stød. Bring ikke trykluftsværktøjer i kontakt med strømkilden under brug. Trykluftsværktøjer er ikke isoleret mod kontakt med strømkilden. 4. Lad ikke børn få adgang til arbejdsområdet. Giv kun operatøren adgang til arbejdsområdet. 5. Hold orden i trykluftsværktøjer, når de ikke er i brug. 6. Benyt de trykluftsværktøjer, der er egnet til det pågældende arbejde. Foretag de relevante rutiner for at garantere sikker og effektiv betjening af trykluftsværktøjerne. Benyt ikke små trykluftsværktøjer og småt tilbehør til arbejde, der kræver store trykluftsværktøjer. Benyt kun trykluftsværktøjer til det arbejde, de er beregnet til. 7. Bær beklædning, der er egnet til arbejdet. Bær ikke løstsiddende tøj og tilbehør som for eksempel halskæder som kan sætte sig fast i en roterende del. Bær en kasket eller andet til at holde på håret, helst en hjelm. Bær sikkerhedssko. AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

5 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual 8. Bær beskyttelsesbriller. Bær beskyttelsesbriller under betjening, og bær endvidere en støvtæt maske under støvede arbejdsforhold. 9. Brug ørepropper. Brug lydtætte ørepropper under betjening efter forskrifterne. 0. Håndtér luftslanger forsigtigt. Træk aldrig trykluftsværktøjer ved at holde i luftslangerne, og træk aldrig skødesløst i luftslangerne. Lad ikke luftslangerne komme i nærheden af varme, olie eller genstande med spidse hjørner. Foretag trykluftsarbejdet med slappe slanger.. Hold arbejdsemnet godt fast. Benyt en skruetvinge eller skruestik til at holde arbejdsemnet på plads. Derved har man hænderne fri til at betjene trykluftsværktøjet sikkert. 2. Foretag ikke arbejdsrutinerne i en ubekvem position. Foretag arbejdsrutinerne i en stabil og afbalanceret stilling. En forkert stilling kan bevirke, at trykluftsværktøjerne ikke fungerer som ventet, hvilket kan føre til skade på hænder og ben. 3. Afbryd koblinger mellem trykluftsværktøjer og luftslanger, når : Trykluftsværktøjer ikke er i brug eller repareres. Tilbehør som for eksempel slibeskive og holdere udskiftes. Når der er mistanke om risiko (for eksempel unormal lyd og uregelmæssig rotation. 4. Sørg for at fjerne håndværktøj, osv. Sørg for, at alle redskaber som for eksempel fastnøgler, etc., der har været brugt til at fastgøre tilbehør, fjernes, inden trykluftsværktøjerne tilsluttes luftkilden. 5. Undgå voldsom belastning. Sørg for, at lufthåndtaget er koblet fra, inden vinkelsliberen kobles til trykluftsnettet. Bær ikke trykluftsværktøjer med lufthåndtagene koblet til, mens koblingsanordningen er sat ind i luftkilden. 6. Foretag alle arbejdsopgaver med stor forsigtighed. Udfør arbejdet med sund fornuft. Når der anvendes trykluftsværktøjer, skal man være yderst opmærksom på håndtering, betjeningsmåde og omgivelserne under arbejdet. Benyt ikke trykluftsværktøjer, når du er træt. 7. Reparér trykluftsværktøjer med stor forsigtighed. For at garantere sikker og effektiv betjening skal trykluftsværktøjer altid repareres og holdes i god stand. Smøring og udskiftning af tilbehør skal foretages i henhold til betjeningsmanualen. Kontrollér luftslanger regelmæssigt, og udskift dem med nye slanger, hvis de beskadiges. Slangekoblinger skal være holdbare og fastspændt forsvarligt. Ellers kan luftslangerne risikere at hoppe. AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

6 6 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual Hold griberdelen ren og t ør for at forhindre at olie og fedtstof hænger fast. 8. Kontrollér komponenterne for eventuel beskadigelse. Inden et trykluftsværktøj tages i brug, skal komponenter som for eksempel slibeskive og beskyttelsesskærme kontrolleres nøje for eventuel beskadigelse, og det skal kontrolleres, at værktøjerne fungerer normalt og korrekt. B enyt ikke værktøjerne, hvis de ikke kan startes og standses ved hjælp af lufthåndtaget. Kontrollér bevægelige dele for korrekt placering, fastspænding, montering og eventuel beskadigelse, og kontrollér endvidere, at alle andre dele, der har indflydelse på betjeningen, er i god stand. Beskyttelsesskærmen og andre dele, der er beskadiget, skal repareres i henhold til vejledningerne i betjeningsmanualen. Hvis der ikke er nogen vejledninger i manualen, skal forhandleren kontaktes med henblik på reparation. 9. Benyt det korrekte tilbehør og udstyr. Brug af tilbehør og udstyr, der ikke er anført i denne betjeningsmanual og vores katalog, kan føre til uheld eller personskade. 20. Montér ikke trykluftsværktøjerne på maskiner. Montering af trykluftsværktøjer på maskiner kan beskadige dem, hvilket kan involvere en vis risiko. 2. Opbevar denne betjeningsmanual forsvarlig, således at den kan benyttes til fremtidig reference. AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

7 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual 2. Forholdsregler ved brug af slibemaskiner. Ud over ovenstående forholdsregler skal nedenstående forholdsregler overholdes nøje ved brug af slibemaskiner. ADVARSLER. Lufttrykket skal være mindre end den værdi, der er anført på fabriksskiltet. Hvis det er større end det anførte tryk, skal der benyttes en reduktionsventil til at reducere forsyningstrykket. 2. Kontrollér regelmæssigt, at vinkelsliberens driftshastighed er mindre end den værdi, der er anført på vinkelsliberen. Hvis den er højere, må vinkelsliberen ikke tages i brug. 3. Kør aldrig uden beskyttelsesskærm. 4. Periferihastigheden for den slibeskive, der benyttes, må ikke være højere end det maksimum, der er anført på vinkelsliberen. Slibningen skal foretages med slibeskiven vendt den rigtige vej. Slibeskiven skal have den anførte diameter. 5. Dimensioner for flangers og slibeskiven må aldrig ændres. 6. Inden brug af vinkelsliberen skal slibeskiven kontrolleres for eventuelle revner. 7. Hvis vinkelsliberen tabes eller stødes ved et uheld, skal slibeskiven og slibeenheden kontrolleres for eventuel beskadigelse, revner og deformering. 8. Slibemaskinen standser ikke med det samme, selv efter lufthåndtaget er koblet fra. 9. Hold vinkelsliberen forsvarligt under brug, og drej den ikke rundt. 0. Benyt ikke vand og slibe-/polerpastaopløsninger, da dette vil kunne føre til uheld.. Når vinkelsliberen benyttes, må man ikke lade hænder og ansigt komme i nærheden af den roterende del. 2. Slibematerialet kan give gnister, så hold brandbare og skrøbelige materialer på afstand. Udsæt heller ikke hænder og ben direkte for slibegnister. 3. Hvis der forekommer en funktionsfejl eller unormal lyd under brug, skal lufthåndtaget straks kobles fra for at standse driften. Kontakt dernæst forhandleren med henblik på service. 4. Bær en støvtæt maske, vibrationssikre handsker, beskyttelsesbriller og lydtætte ørepropper. Benyt altid lydtætte ørepropper, når støjniveauet når op på 85 db(a) eller derover. Der skal altid tages forholdsregler mod forgiftning ved slibning af materialer, der er giftige for menneskekroppen. 5. Den person, der skal udskifte slibeskiven og udføre testkørsel, skal have gennemgået den specialtræning, som gældende lovgivning og bestemmelser kræver. 6. Efter reparation skal det kontrolleres, at præstationen opfylder specifikationerne. AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

8 8 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual 7. Slibeskiverne skal opbevares og håndteres forsigtigt i overensstemmelse med producentens vejledninger. FORSIGTIG. Montér værktøjer (som for eksempel slibeskive) og tilbehør forsvarligt som anført i betjeningsmanualen. 2. Når vinkelsliberen startes første gang efter montering af en ny slibeskive, skal man sørge for at holde sig på afstand af den roterende overflade. 3. Undlad at benytte andre skærende, slibende værktøjer end de foreskrevne (som for eksempel skæreskive, rundsav og slibeskive). 4. Kontroller ved arbejde udført over gulvniveau,, at der ikke befinder sig nogen eller noget nedenunder. Undgå at tabe værktøjet. Undlad at trække i eller hænge trykluftsværktøjet i luftslangen. 5. Arbejdsemnet kan være særdeles varmt lige efter bearbejdelse, så undlad at berøre dette. 6. En del af denne slibemaskine er fremstillet af plast, så sørg for at holde vinkelsliberen på afstand af varme genstande på over 00 grader, da der ellers vil være risiko for at deformere den pågældende del. Selvom ovenstående er forholdsregler for sikker betjening af vinkelsliberen, vil de ikke udelukke eventuelle uheld fuldstændigt. Den bedste måde at undgå uventede uheld på, er at være opmærksom på sikkerhed. Under drift skal man derfor undgå ubekvemme positioner og skødesløs brug og sørge for at få den nødvendige hvile, således at man undgår træthed og holder sig i god kondition. 3. Forberedelse før brug Lufttrykket skal være 5,9 bar (0,6 MPa, 85psi) eller mindre Rør Rørene skal forbindes således at de reducerer tryktab mindst muligt i henhold til antallet af benyttede slibemaskiner. Saml rørledningen f orsvarligt for at forhindre luftlækager og opstil dræningsbeholdere ved den nederste ende af lodrette rør. Når der er monteret luftfiltre, trykreduktionsventiler og smøreapparater, er det for at sikre ren luft, korrekt tryk og automatisk smøring med forsy ningsluften, hvilket resulterer i høj effektivitet og færre uheld. Rørene skal samles i henhold til nedenstående rørdiagram. Benyt luftslanger af den størrelse, der er anført i specifikationerne for værktøjet. Fjern vand Inden udstyret tages i brug om morgenen og eftermiddagen, skal vandet fjernes fra dræningsbeholderne. Blæs vandet ud af luftslangerne, inden de tilsluttes. Smøring AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

9 9 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual Hvis der ikke findes et automatisk smøreapparat, tilføres ca. cm 2 luftværktøjsolie gennem luftindtaget, inden udstyret tages i brug. Efter drift skal udstyret altid smøres og derefter køre i 2-3 sekunder. Smøring skal altid foretages, således at der ikke trænger støv og snavs ind i systemet. Det anbefales at benytte en turbineolie, der svarer til ISO VG 32 før og efter brug af trykluftsværktøj. Hovedrør Forgrenibgsrør Hældning /00 Forgrenibgsrør Forgrenibgsrør Luftslange Luftslange Dræningshane Reduktionsventil Ventil Luftslange Luftslange Ventil Luftbeholde r Dræningshane Efterkøler Luftfilter Smøreapparat Trykluftsværktøj AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF: Luftkompressor

10 0 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual 4. Montering af slibeskiven Montér slibeskiven med monteringsoverfladen opad Låseskrue Forflange Stopper Lufthåndtag Slibeskive Bagflange Start : Tryk på lufthåndtaget, mens stopperen samtidigt trykkes bagud med en finger. Stop : Slip lufthåndtaget stopperen returnerer til den oprindelige position, hvor den automatisk låser vinkelsliberen. Sekskantnøgle Låseskrue Forflange Slibeskive Fastnøgle Drivaksel Bagflange. Fjern låseskruen og forflange med en fastnøgle og sekskantnøgle. 2. Placér slibeskiven på bagflangen. 3. Sæt forflangen på plads. 4. Stram låseskruen med fastnøgle og sekskantnøgle (fastspændingsmomenter er 0 Nm (7,4 ft lb) AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

11 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual 5. Forholdsregler ved montering af slibeskive Monter kun slibeskiven, når tilslutningen er fjernet. Inden montering skal det kontrolleres nøje, at slibeskiven ikke er beskadiget. Der skal ikke bruges kræfter ved montering af slibeskiven på akslen. Påsætning med vold og slag er ikke tilladt. Lad ikke nogen fremmedlegemer komme ind i kontaktområdet mellem slibeskiven og flangerne. Fjern ikke mærkatet fra slibeskiven. Stram ikke forflangen for meget. Fastspænding af møtrikken skal foregå i henhold til det ovenfor angivne moment. Afmontér aldrig slibeskivens skærm. Kontrollér den regelmæssigt. Hvis den er deformeret eller beskadiget, skal den udskiftes med en ny. Lad vinkelsliberen køre uden belastning i 30 sekunder før kontrol af slibeskivens balance. Stands øjeblikkeligt vinkelsliberen, hvis der konstateres betydelig vibration, og kontrollér udstyret for at fastlægge årsagen til vibrationen. 6. Procedurer ved afmontering og montering A. Afmontering Slibemaskinen afmonteres i henhold til nedenstående procedure:. Fjern skiven fra vinkelsliberen. 2. Træk bagflangen (22) ud af drivakslen (20). (Pas på ikke at tabe noten (09).) 3. Hold rotorhuset (2) fast i en skruestik, og løsn kontramøtrikken () med en fastnøgle. 4. Tag motorpaketet ud af rotorhus (2). 5. Fjern spindelhusets møtrik (2) (venstre gevind) fra rotorhuset (2). 6. Tag drivakslen (20) ud af rotorhuset (2). 7. Fjern topplade (3), cylinder (4) og lamel (6) fra motorpaketet. 8. Hold rotortandhjulet (8) i en skruestik eller opspændingsværktøj, og slå rotorakslen ud. 9. Demonter spindeltandhjul (9) ved forsigtigt at slå drivakslen (20) ud, undgå beskadigelser. 0. Ligeledes demonter kuglelejet (03) ved forsigtigt at fastholde lejet i to skruestik og slå rotorakslen (20) ud. AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

12 2 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual B. Montering Saml komponenterne i henhold til nedenstående procedure. Sørg for at kontrollere hver enkelt del grundigt inden montering.. Sæt fjederstift (07), (08) ind i cylinderen (4). 2. Montér rotor (5) med bundpladen (7) og kuglelejet (00). 3. Pres rotortandhjulet (8) på rotoren (5). Sørg for at justere frigangen mellem rotor (5) og bundpladen (7) til 0,02 til 0,03 mm. 4. Monter kuglelejet (03) og spindeltandhjul (9) fuldstændigt ind på drivakslen (20). 5. Påfør NLGI-2-fedtstof på spindeltandhjulet (9) og lejet på den samlede drivaksel (20) og placer den i rotorhuset (2). Spænd spindelhusets møtrik (2). 6. Rotor med leje og rotortandhjul (8) monteres med lameller (6), cylinder (4) og topplade (3), husk fedtsmøring. Derefter monteres hele rotorpaketet i rotorhuset (2). Vær opmærksom på placering af lameller og cylinder. 7. Hold rotorhuset (2) fastspændt i en skruestik, og fastgør håndtag. Stram håndtagets kontramøtrik () med et moment på 55 Nm. 8. Sæt not (09) ind i drivakslen (20), og sæt bagflangen (22) ind i den. 9. Fastgør beskyttelsesskærm (26) på rotorhus (2). AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

13 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual 7. Vedligeholdelse og inspektion Daglig inspektion: Fjern slibeskive, og kontrollér rotationshastighed inden brug. Problemer og korrigerende tiltag Vinkelsliberen roterer Problem Rotationshastigheden er højere end den specificerede hastighed Trækkraft dårligt Andre rotationsfejl Vinkelsliberen roterer ikke Problem Beskadigede dele Andet Årsag For højt lufttryk Regulator slidt Funktionsfejl i regulator Trykfald forårsaget af slangesamlinger Luftslangen dårlig Reduktion i luftindtag skyldes fremmedlegemer Utilstrækkelig kompressorkapacitet Frosset luftudtag Slidt lamel Slidt top/bundplade Slidt cylinder Slidt rotor Slidt tandhjul Ukorrekt reparation og samling Slidt tandhjul Slidt leje Snavsede / fastsiddende lameller Tiltag Justér til 5,9 bar (0,6 MPa) Forøg trykket Årsag Beskadigelse af regulatordele Beskadigelse af lamel Beskadigelse af tandhjul Beskadigelse af leje Tiltag Indtrængning af støv Lamelekspansion Motor kørt fast Rust i rotorlamellens rille Funktionsfejl i indløbsventil Adskil og rengør Forøg kompressorantal Afisning eller reparér Saml igen Adskil og rengør Adskil og rengør Fjern udvidelse Adskil og justér Skil ad og fjern rust Justér eller udskift Hvis der stadig konstateres uregelmæssigheder efter ovenstående kontrol og tiltag, skal brug af vinkelsliberen straks ophøre og forhandleren kontaktes med henblik på service. AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

14 4 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual 8. Specifikationer Model nr. Hjulstørrelse mm Tommer Max. fri hastighed omdr./min. Anbefalet periferihastighed for slibeskive m/min. Total længde mm (tommer) Højde mm (tommer) Vægt kg (lb) Max. ydelse kw (ps) Luftslangegevind Rc eller NPT Slangestørrelse mm (tommer) Gennemsnitligt luftforbrug m3/min (fod 3/min) Støjniveau udb (A) / m (ingen belastning) Vibrationsniveau m/sek2 (ISO 8662 Ingen belastning) Lufttryk bar Standard udstyr (hver enkelt) Ekstra udstyr NAG -A x 6 x 22,2 5 x ¼ x 7/ (0 /8) 79 (3 /8),7 (3,7) 0,85 (,2) 3/8 9,5 (3/8) 0,8 (23,8) 78 2,2 5,9 Slangenippel Fastnøgle Sekskantnøgle Forsyningsslange CP Udsugningsslange Holdersamling Specifikationerne kan ændres uden varsel. AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

15 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual NAG -A 05 PARTS LIST AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

16 6 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual NAG -A 05 N Rep PARTS NAME SPART N Q TY * Code Inlet bush B8000H Handle B800H Throttle spring B8000B Throttle valve seat B8000H Throttle bush B800H Starting pusher B800H Exhaust sheath sleeve tube B8000E Starting lever B800H Safety stop B8000Z Safety stop spring B8000B Throttle valve seat body B8000G Throttle valve seat valve B8000G Throttle valve seat spring B8000B Throttle valve seat washer B8000G Tightening nut B8000Z Body B800R Body sheath B800W Nut G Top plate B8000R Cylinder B8000R Rotor B8000R Blade B8000R Bottom plate B8000R50 25 Rotor pinion G4000R Spindle pinion G4000S Spindle axis B80S Washer B800Z Blocking button G88000I Spring G88000B Pinion put B80S Top flange B80K Washer B80Z Tightening nut B80K Stone cover B800K Safety plate AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

17 7 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual N Rep PARTS NAME SPART N Q TY * Code 00 M 6 x 8 screw M 6 nut Washer Ball bearing Ball bearing Ball bearing Ball bearing Ball Ball Pin 2 x Key 4 x 4 x Pin 3 x Pin Screw O-ring 3,6 x 2, O-ring O-ring O-ring Pan head screw O-ring 5,5 x, Screw Air feeding tube Air exhaust sheat B9000E Side grip * = Wear spare parts AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

18 8 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual NAG -A 05 EXPLODED VIEW AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

19 NAG -A 05 / Vinkelsliber instruktionsmanual AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

20 /03 distributor : AMP-TEKNIK A/S * GLENTEVEJ 33 * 4600 KØGE * TLF:

VINKELSLBER INSTRUKTIONSMANUAL

VINKELSLBER INSTRUKTIONSMANUAL NAG-1ELW / Vinkelsliber instruktionsmanual 1 NPK Luftværktøj NAG-1ELW VINKELSLBER INSTRUKTIONSMANUAL 2 NAG-1ELW / Vinkelsliber instruktionsmanual NAG-1ELW / Vinkelsliber instruktionsmanual 3 Indholdsfortegnelse

Læs mere

50 TON PRESSER Installation, drift & vedligeholdelsesmanual

50 TON PRESSER Installation, drift & vedligeholdelsesmanual 50 TON PRESSER Installation, drift & vedligeholdelsesmanual Vare nr. 10054001 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugerens data... 3 Installations data... 4 Montagevejledning... 5 Før første brug... 5 Betjeningsvejledningen...

Læs mere

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Brugsanvisning VAL 6

Brugsanvisning VAL 6 Brugsanvisning VAL 6 Betjeningsvejledning Vigtigt! Den Infrarøde oliebrænder VAL 6 må ikke placeres i nærheden af eksplosive eller let antændelige materialer. Ydermere er det ikke tilladt at opstille VAL

Læs mere

Luftkompressor Art.nr. 85202052

Luftkompressor Art.nr. 85202052 Luftkompressor Art.nr. 85202052 EAN-nr: 5709133910167 Instruktions Manual LÆS VENLIGST VEJLEDNINGEN IGENNEM INDEN BRUG AF KOMPRESSOREN. INDHOLD 1 KORT BESKRIVELSE 2 2 OVERSIGT OVER VIGTIGSTE DELE 2 3 TEKNISKE

Læs mere

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730 FOR SELVKØRENDE SÅMASKINE BOBY 730 IMPORTØR: SØNDERUP MASKINHANDEL A/S TLF. 98 65 32 55 FAX 98 65 33 00 www.ferrarimaskiner.dk - www.bcsmaskiner.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE CE... 3 INTRODUKTION... 3 1.0 FORHINDRING

Læs mere

(vist som kærresprøjte) BRUGSANVISNING: PULVEXEL Kærre/trailersprøjter. - 4 T Benzinmotor 102503. - 220V El-motor 102512. - 380V El-motor 102513

(vist som kærresprøjte) BRUGSANVISNING: PULVEXEL Kærre/trailersprøjter. - 4 T Benzinmotor 102503. - 220V El-motor 102512. - 380V El-motor 102513 (vist som kærresprøjte) BRUGSANVISNING: PULVEXEL Kærre/trailersprøjter - 4 T Benzinmotor 102503-220V El-motor 102512-380V El-motor 102513 INDHOLD 1 ANVENDELSESOMRÅDE 2 TEKNISKE SPECIFIKATIONER 3 FORENKLET

Læs mere

6150 9135940 TROMLE 91 CM.

6150 9135940 TROMLE 91 CM. 6150 9135940 TROMLE 91 CM. Manual og samlevejledning DAVIDSENshop.dk Industrivej 36 DK-6580 Vamdrup Tlf.: 78 77 48 0 e-mail: mail@davidsenshop.dk REV100615 GEM DISSE INSTRUKTIONER TIL SENERE BRUG Indholdsfortegnelse

Læs mere

Pælebor 52cc med 10-20-30 cm. bor

Pælebor 52cc med 10-20-30 cm. bor Pælebor 52cc med 0-20-30 cm. bor Bemærk! Læs denne vejledning grundigt inden du tager pæleboret i brug Kære Bruger Tak for at du har købt Hardmans Pælebor. Denne brugermanual bruges til, samling samt vedligeholdelse

Læs mere

Arbejdsmiljøhåndbog Værktøj

Arbejdsmiljøhåndbog Værktøj Maskinsikkerhed, Specielt vedr. maskiner i sløjdlokaler: Nødstop Spændingsfaldsudløser Afskærmning Tvangsafbryder/ switch på skærm Bremse på klinge, bånd eller lign. Aflåsning af maskiner Processug Skiltning

Læs mere

Manual HN 8564 - Foldbar rampesæt Model: FSR-2/FSR-2SL

Manual HN 8564 - Foldbar rampesæt Model: FSR-2/FSR-2SL Manual HN 8564 - Foldbar rampesæt Model: FSR-2/FSR-2SL ADVARSEL Læs hele manualen inden brug. Følges sikkerhedsvejledning og manualen ikke, kan det resulterer i skader. side 1/6 Dine nye ramper vil være

Læs mere

DEUTSCH. Multiclip El 8211-0229-05

DEUTSCH. Multiclip El 8211-0229-05 DEUTSCH D Multiclip El 8211-0229-05 S SVENSKA A 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. SVENSKA S 9. 10. DK DANSK SYMBOLER Følgende symboler findes på maskinen for at minde Dem om den forsigtighed og opmærksomhed, der

Læs mere

GH833 Sæt til direkte nedsænkning

GH833 Sæt til direkte nedsænkning Vejledning GH833 Sæt til direkte nedsænkning 311569B - Til installation af tårnbeslag. - Delnr. 287843 Vigtige sikkerhedsforskrifter Læs alle advarsler og vejledninger i denne brugerhåndbog. Gem disse

Læs mere

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 GR DK Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 31 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 Betjeningsvejledning - græs- og

Læs mere

Hydraulisk hammer HH10 HH10RV. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark

Hydraulisk hammer HH10 HH10RV. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark Hydraulisk hammer HH10 HH10RV HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark Tel: +45 9647 5200 Fax: +45 9647 5201 Mail: hycon@hycon.dk www.hycon.dk Indholdsfortegnelse Side 1. Generelt... 2 2.

Læs mere

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual Luftkompressor Art.nr. 85203024 / 85203025 EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784 Instruktions Manual LÆS VENLIGST VEJLEDNINGEN IGENNEM INDEN BRUG AF KOMPRESSOREN. INDHOLD 1 KORT BESKRIVELSE 2 2 OVERSIGT

Læs mere

HS130(CE) HØJTRYKSRAMMEVÆRKTØJ. BETJENINGS- og VEDLIGEHOLDELSESMANUAL

HS130(CE) HØJTRYKSRAMMEVÆRKTØJ. BETJENINGS- og VEDLIGEHOLDELSESMANUAL HS130(CE) HØJTRYKSRAMMEVÆRKTØJ BETJENINGS- og VEDLIGEHOLDELSESMANUAL DANSK FØR BRUG AF DETTE VÆRKTØJ BØR DENNE MANUAL LÆSES FOR AT SIKRE OVERHOLDELSE AF SIKKERHEDSADVARSLER OG INSTRUKTIONER. OPBEVAR DISSE

Læs mere

Thule Urban Glide 1 & 2 Instruktioner

Thule Urban Glide 1 & 2 Instruktioner Thule Urban Glide 1 & 2 Instruktioner B 51100987 INDHOLD 1 INTRODUKTION 1.1 Tilsigtet anvendelse af vejledning 04 1.2 Tilsigtet anvendelse af vogn 04 1.3 Specifikationer 04 2 SIKKERHED 2.1 Symboler og

Læs mere

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK Artikel nr.: 12025 DK montagevejledning 2009/12 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan

Læs mere

ZappBug Room. Brugermanual. VIGTIGT: Læs manualen før brug

ZappBug Room. Brugermanual. VIGTIGT: Læs manualen før brug ZappBug Room Brugermanual VIGTIGT: Læs manualen før brug Tanaco Danmark A/S Glentevej 11 6705 Esbjerg Ø tlf.: +45 75144800 tanaco@tanaco.dk www.tanaco.dk1 Vigtig sikkerhedsinformation Alle sikkerhedsforskrifter

Læs mere

2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL

2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL 2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL 0 Dette symbol vises ved tekst og instruktioner i brugerhåndbogen og på selve maskinen og indikerer potentiel fare; hensynstagen for at sikre din egen og andres

Læs mere

Art nr. 60.528. DK Brugsanvisning Rystepudser 170W

Art nr. 60.528. DK Brugsanvisning Rystepudser 170W Art nr. 60.528 DK Brugsanvisning Rystepudser 170W 1. Sikkerhedsanvisninger Vi takker for Deres tillid til valget af denne maskine. For at opnå et tilfredsstillende resultat, bør denne vejledning nøje gennemlæses.

Læs mere

DEUTSCH SILENT COMBI 8211-3452-04

DEUTSCH SILENT COMBI 8211-3452-04 DEUTSCH D SILENT COMBI 8211-3452-04 45 45 S S B SVENSKA 1. A 2. 2 1 3 4 5 5 6 2 1 3. 4. 5. 6. 2 SVENSKA S 7. 8. 9. 10. 11. P S 12. 3 DK DANSK SYMBOLER Følgende symboler findes på maskinen for at minde

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING. SYSTEM inverter-klimaanlæg FXNQ20A2VEB FXNQ25A2VEB FXNQ32A2VEB FXNQ40A2VEB FXNQ50A2VEB FXNQ63A2VEB

BETJENINGSVEJLEDNING. SYSTEM inverter-klimaanlæg FXNQ20A2VEB FXNQ25A2VEB FXNQ32A2VEB FXNQ40A2VEB FXNQ50A2VEB FXNQ63A2VEB BETJENINGSVEJLEDNING SYSTEM inverter-klimaanlæg FXNQ20A2VEB FXNQ25A2VEB FXNQ32A2VEB FXNQ40A2VEB FXNQ50A2VEB FXNQ63A2VEB INDHOLD LÆS FØR DRIFT Navne og funktioner på dele...2 Sikkerhedsforanstaltninger...2

Læs mere

ST 20 B Betjeningsvejledning

ST 20 B Betjeningsvejledning FSI power-tech Erhvervsparken 2 DK-7160 Tørring +45 7580 5558 ST 20 B Betjeningsvejledning EF-overensstemmelseserklæring Maskindirektivet 2006/42/EF Producent... FSI power-tech aps Adresse... Erhvervsparken

Læs mere

TROLLA Græsopsamler 120 cm

TROLLA Græsopsamler 120 cm TROLLA Græsopsamler 120 cm Artikel nr.: 12009 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

ADVARSELSSYMBOLER TIL SIKKERHEDEN

ADVARSELSSYMBOLER TIL SIKKERHEDEN ADVARSELSSYMBOLER TIL SIKKERHEDEN Dette symbol bliver brugt for at gøre opmærksom på sikkerhedsforskrifterne. VÆR OPMÆRKSOM PÅ DETTE TEGN : det henviser til vigtige sikkerhedsbestemmelser. Det betyder

Læs mere

STIGA PARK 4 WD 107 M 107 M HD 121 M. 125 Combi Pro BRUGSANVISNING. »HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0543-01

STIGA PARK 4 WD 107 M 107 M HD 121 M. 125 Combi Pro BRUGSANVISNING. »HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0543-01 STIGA PARK 4 WD 107 M 107 M HD 121 M 125 Combi Pro BRUGSANVISNING»HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0543-01 1 125 Combi Pro 2 125 Combi Pro 3 125 Combi Pro 121 M 107 M HD A B C B 4 125 Combi Pro 107 M HD 121

Læs mere

STIGA ST 1200 8219-3204-08

STIGA ST 1200 8219-3204-08 STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 DK DANSK SIKKERHEDSFORSKRIFTER Maskinen er udstyret med følgende symboler for at huske Dem på, at der skal

Læs mere

STARLYF CYCLONIC VAC

STARLYF CYCLONIC VAC STARLYF CYCLONIC VAC Tak for købet af en Starlyf Cyclonic Vac. Læs disse sikkerhedsvejledninger omhyggeligt før brug af støvsugeren, da de er udarbejdet for at gøre det lettere for dig at bruge din Starlyf

Læs mere

Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk

Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk Dansk 1 1 Generelle sikkerhedsforanstaltninger 1.1 Om dokumentationen Den oprindelige dokumentation er skrevet på engelsk. Alle andre sprog er oversættelser. De forholdsregler, der er beskrevet i dette

Læs mere

KLARGØRINGSLIFT Installation, drift & vedligeholdelsesmanual

KLARGØRINGSLIFT Installation, drift & vedligeholdelsesmanual KLARGØRINGSLIFT Installation, drift & vedligeholdelsesmanual Vare nr. 10004041 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugerens data... 3 Installations data... 4 NOTE... 5 BEGRÆNSET GARANTI... 5 Oversigts diagram... 6

Læs mere

Brugsanvisning. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: 90 32 386. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: 90 32 386. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Overskrift Motorsav, 45,1cc Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: 90 32 386 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG 1 1 2 3 6 4 7 5 8 9 10 12 13 21 11 20 18 19 16 17 14 15 2 I. Tekniske Data Model: WIC 4000 Plus. Tilslutning: 12V DC via. krokodillenæb. Strømforbrug: 192 W. Dimensioner:

Læs mere

BRUGSANVISNING Driving Force Benzin Generator Model: SPG950

BRUGSANVISNING Driving Force Benzin Generator Model: SPG950 Varenr. 277200-00180 1 1. VIGTIGE BEMÆRKNINGER Læs denne betjeningsvejledning grundigt og vær opmærksom på alle de anførte oplysninger. Læs vejledningen for at blive bekendt med korrekt brug af generatoren,

Læs mere

airflo Brugsvejledning. Winncare Nordic Aps, Hejreskovvej 18 B-C, 3490 Kvistgård, tlf.: 4913 8855 Rev. 4 31/08-15

airflo Brugsvejledning. Winncare Nordic Aps, Hejreskovvej 18 B-C, 3490 Kvistgård, tlf.: 4913 8855 Rev. 4 31/08-15 airflo rugsvejledning. Winncare Nordic ps, Hejreskovvej 18 -C, 3490 Kvistgård, tlf.: 4913 8855 Rev. 4 31/08-15 Producent: Mangar International Presteigne, Powys Wales, UK UK - LD8 2UF England Mangar Internationals

Læs mere

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender.

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. 1 VELKOMMEN TIL PEARL DK Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. Indtil du har vænnet dig til at bruge produktet, kan det i starten

Læs mere

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING 1 Indhold Indhold 2 General information 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtin information vedrørende sikkerhed. 3 Sådan bruges apparatet 4 Rengøring og vedligeholdelse

Læs mere

Forklaring til generel oversigt. 10. Gradinddelinger 11. Pil 12. Muffe 13. Rille 14. Krog 15. Skrue 16. Spidsholder 17. Spids 18.

Forklaring til generel oversigt. 10. Gradinddelinger 11. Pil 12. Muffe 13. Rille 14. Krog 15. Skrue 16. Spidsholder 17. Spids 18. DANSK (Originalvejledning) 1. Rød indikator 2. Knap 3. Batteripakke 4. Stjernemærkning 5. Kontaktgreb 6. Lampe 7. Skiftekontakthåndtag 8. Hastighedshåndtag 9. Justeringsring Forklaring til generel oversigt

Læs mere

Røreværk EHR 20 / 2.4S

Røreværk EHR 20 / 2.4S Røreværk EHR 20 / 2.4S 88.1406.700 Brugsanvisning Vigtige sikkerheds instruktioner Brugsvejledning Vigtige instruktioner og advarsler er lokaliseret på maskinen ved hjælp af symboler: Under arbejdet bør

Læs mere

F75E ORIGINAL BRUGERVEJLEDNING

F75E ORIGINAL BRUGERVEJLEDNING F75E ORIGINAL BRUGERVEJLEDNING 2 F75E F 50 BRUG SWEPAC F75E bruges til at pakke grus og sand i forbindelse med mindre byggearbejder såsom underlag for betonblokke eller belægningssten til haver. Maskinens

Læs mere

Samle og betjeningsvejledning

Samle og betjeningsvejledning Samle og betjeningsvejledning Moreland A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S Denmark Ver. 11.1 Tel. +45 7022 7292 - www.moreland.dk - post@moreland.dk Advarsel Vi anbefaler at du før brug, grundigt læser

Læs mere

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150 Brugsanvisning MILJØRIVE Park Ranger 2150 Introduktion Kære Kunde Tillykke med dit nye Nilfisk-Egholm produkt. Park Ranger 2150 er en dansk udviklet og produceret redskabsbærer, der er særdeles fleksibel

Læs mere

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03 DEUTSCH D Silent 41 8211-3453-03 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S ABC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 DK DANSK SYMBOLER Maskinen er udstyret

Læs mere

Brugervejledning Kopelevator SK25/50 - SK60/80 - SK100/120

Brugervejledning Kopelevator SK25/50 - SK60/80 - SK100/120 Brugervejledning Kopelevator SK25/50 - SK60/80 - SK100/120 1 Montage- og betjenings vejledning til kopelevatorer Indholdsfortegnelse Generelle henvisninger... 2 Udførelse og anvendelsesformål... 3 Sikkerhedshenvisninger...

Læs mere

DM-FD0002-01-A. (Danish) Forhandlermanual. Forskifter FD-9000

DM-FD0002-01-A. (Danish) Forhandlermanual. Forskifter FD-9000 (Danish) DM-FD0002-01-A Forskifter Forhandlermanual FD-9000 INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIG MEDDELELSE... 3 SIKKERHEDSMÆSSIGE HENSYN... 4 MONTERING... 5 JUSTERING... 9 VEDLIGEHOLDELSE... 15 2 VIGTIG MEDDELELSE

Læs mere

Model Nr. JA2000J. Installation, drift og. reservedeles manual. Donkraft Løfte kapacitet 2000KG. Forhandlet af:

Model Nr. JA2000J. Installation, drift og. reservedeles manual. Donkraft Løfte kapacitet 2000KG. Forhandlet af: Model Nr. Donkraft Løfte kapacitet 2000KG Installation, drift og reservedeles manual Forhandlet af: Læs venligst hele denne manual omhyggeligt og fuldstændigt før installation eller betjening af donkraften.

Læs mere

Brugsvejledning PV250 P PV350 P

Brugsvejledning PV250 P PV350 P Brugsvejledning PV250 P PV350 P 1 DRIFT, VEDLIGEHOLDELSE OG SIKKERHED PV250 P PV350 P LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING FØR MONTERING OG FØLG ALLE ANVISNINGER, SPECIELT DEM DER OMHANDLER SIKKERHED. DENNE MANUAL

Læs mere

Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk

Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk Generelle sikkerhedsforanstaltninger Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk 1 Generelle sikkerhedsforanstaltninger 1 Generelle sikkerhedsforanstaltninger 1.1 Om dokumentationen Den oprindelige dokumentation

Læs mere

Flishugger 15 Hk Benz.

Flishugger 15 Hk Benz. Brugermanual Varenr.: 9043623 Flishugger 15 Hk Benz. Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Flishugger. Varenummer: 9043623 Beskrivelse: Flishugger drevet af en

Læs mere

DK BRUGERMANUAL. Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem. manualen til senere brug.

DK BRUGERMANUAL. Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem. manualen til senere brug. DK BRUGERMANUAL Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem manualen til senere brug. Indholdsfortegnelse GENEREL INFORMATION RÅD OM LEDNINGSNET OG BATTERI SIKKERHEDSINFORMATION FØRSTE

Læs mere

DÆKAPPARAT Installation, drift & Vedligeholdelsesmanual

DÆKAPPARAT Installation, drift & Vedligeholdelsesmanual DÆKAPPARAT Installation, drift & Vedligeholdelsesmanual LT868 vare nr. 10710868 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugerens data... 3 Installations data... 4 BEGRÆNSET GARANTI... 5 Sikkerhedsinstruktioner... 6 Anvendelse...

Læs mere

BRUGERMANUAL. Isterningmaskine (IM-006S)

BRUGERMANUAL. Isterningmaskine (IM-006S) BRUGERMANUAL Isterningmaskine (IM-006S) Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsinstruktioner 1 Forbered din isterningmaskine til brug Vigtige sikkerhedstips 2 Lær din maskine at kende 3 Brugervejledning

Læs mere

SUPERJUMPER. Trampolin. Brugermanual PRO-LINE TEPL14

SUPERJUMPER. Trampolin. Brugermanual PRO-LINE TEPL14 SUPERJUMPER Trampolin PRO-LINE TEPL14 Brugermanual 2 Indhold Brugermanual: Dansk ----------------------------------------------------- Side 3~6 Samlevejledning TEPL14 -----------------------------------------------------

Læs mere

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn DK NBE PELVAC MANUAL Version 3.000001 RTB - Ready To Burn INDHOLD: Kære kunde. Tak fordi du har købt dette NBE-produkt, som er designet og fremstillet efter de højeste standarder i EU. Vi anbefaler, at

Læs mere

ALASKA slim. Brugervejledning

ALASKA slim. Brugervejledning ALASKA slim Brugervejledning Kort introduktion Dette produkt er lavet af førsteklasses materiale. Brug af antirust-materiale og speciel spraymaling til at forbedre kvaliteten. Brug af metalfiltrene Dette

Læs mere

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG.

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. GEM DENNE MANUAL TIL SENERE BRUG HUSK : MONTER DEN MEDSENDTE

Læs mere

HG Hovedskære Vinkel & Lige

HG Hovedskære Vinkel & Lige BETJENINGSVEJLEDNING HG Hovedskære Vinkel & Lige Tillykke med købet af din nye HG Hovedskære. Hos Hedensted Gruppen A/S bestræber vi os altid på, at producere kvalitetsprodukter, du kan regne med. Vi er

Læs mere

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 76600050 EAN nr 5709133912611 Læs hele denne instruktion igennem før pumpen anvendes. Gem den til senere brug. 1/6 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand,

Læs mere

ALPHA Gulvslibemaskine

ALPHA Gulvslibemaskine LPH Gulvslibemaskine Brugsanvisning OBR INTERDIMNT ps Roustvej 90-6800 Varde, DK Telefon + 45 76 94 08 22 Fax +4576940722 e-mail: cobra@cobra-interdiamant.com www.cobra-interdiamant.com VR nr.: 25 30 80

Læs mere

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 DA F C S D J T B G U A R Q P O N M H I E K L 3 DANISH 04-11 4 SIKKERHED Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger

Læs mere

BRUGSANVISNING. Denne brugsvejledning skal opbevares også til fremtidig brug.

BRUGSANVISNING. Denne brugsvejledning skal opbevares også til fremtidig brug. BRUGSANVISNING Denne brugsvejledning skal opbevares også til fremtidig brug. INDEKS.: Side 2 = Opstilling Side 3 Betjening af maskinen Side 4 = Montering af skæresæt Side 5 = Fejlårsager Side 6 = Garanti

Læs mere

Hvorfor virker koblingen ikke på min FS1? Spørgsmålet er stillet et utal af gange og der findes mange svar herpå. Jeg vil i denne guide gennemgå

Hvorfor virker koblingen ikke på min FS1? Spørgsmålet er stillet et utal af gange og der findes mange svar herpå. Jeg vil i denne guide gennemgå Hvorfor virker koblingen ikke på min FS1? Spørgsmålet er stillet et utal af gange og der findes mange svar herpå. Jeg vil i denne guide gennemgå samtlige de komponenter der enten er en del af koblingen

Læs mere

CN452S TRYKLUFT TROMESØMPISTOL MAX BRUGSVEJLEDNING

CN452S TRYKLUFT TROMESØMPISTOL MAX BRUGSVEJLEDNING CN452S TRYKLUFT TROMESØMPISTOL MAX BRUGSVEJLEDNING MAX 1. Sikkerhedsforskrifter Advarsel. Undgå alvorlig skade. Læs og forstå nedenstående sikkerhedsforskrifter inden værktøjet tages i brug. 1. Anvend

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk 76600018 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag

Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag 1 2 Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag DK Yepp Maxi Easyfit er egnet til at befordre børn op til en maksimal vægt af 22 kg (ca. 6 år) og opfylder den europæiske standard EN 14344 og amerikansk

Læs mere

HPP06. Hydraulisk drivstation. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark

HPP06. Hydraulisk drivstation. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark Hydraulisk drivstation HPP06 HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark Tel: +45 9647 5200 Fax: +45 9647 5201 Mail: hycon@hycon.dk www.hycon.dk Indholdsfortegnelse Side 1. Sikkerhedsforanstaltninger...

Læs mere

Sikkerhedsinstruktioner og gode råd om brug

Sikkerhedsinstruktioner og gode råd om brug 1 Sikkerhedsinstruktioner og gode råd om brug Indledning Dækket udgør den eneste kontakt mellem køretøjet og underlaget. Derfor er det vigtigt, at brugerne sørger for at bevare dækkenes kvalitet og præstationer.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vejledning 309196D. 200-LITERS STANDARDTROMLE Skraberingssæt. Beregnet til ligesidede tromler med en indvendig diameter på 571 mm

Indholdsfortegnelse. Vejledning 309196D. 200-LITERS STANDARDTROMLE Skraberingssæt. Beregnet til ligesidede tromler med en indvendig diameter på 571 mm Vejledning 0-LITERS STANDARDTROMLE Skraberingssæt 309196D Rev. D Beregnet til ligesidede tromler med en indvendig diameter på 571 mm Model 243279 Dobbelt-T-skrabere Maksimal temperatur: 150 C Model 245668

Læs mere

ELIPSE TRAINER JE-520

ELIPSE TRAINER JE-520 ELIPSE TRAINER JE-520 HN 11136 Brugervejledning Læs brugervejledning omhyggeligt før maskinen tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion og sikkerhedsanvisninger

Læs mere

BRIO Sense. Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse

BRIO Sense. Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse BRIO Sense Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse VIGTIGT! Læs denne brugsanvisning grundigt før Alt som hænger på styret indvirker på 2 vognen tages i brug, og gem den til fremtidig brug. vognens stabilitet.

Læs mere

STIGA VILLA 85 M 8211-3039-02

STIGA VILLA 85 M 8211-3039-02 STIGA VILLA 85 M 8211-3039-02 1. 2. A B 3. 4. 5. 6. 7. 8. 2 R L 9. 10. Y Z X W V 11. 3 DK DANSK SYMBOLER Maskinen er forsynet med følgende symboler for at understrege, at der skal udvises forsigtighed

Læs mere

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-01

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-01 STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-01 S SVENSKA 1 2 3 4 5 7 A B 6 2 SVENSKA 8 9 Z S X Y W V 10 3 DK DANSK SYMBOLER Maskinen er forsynet med følgende symboler for at understrege, at der skal udvises forsigtighed

Læs mere

ELEKTRISK MALERSPRØJTE 650 W 1 L

ELEKTRISK MALERSPRØJTE 650 W 1 L ELEKTRISK MALERSPRØJTE 650 W 1 L ART NR 83002010 EAN NR 5709133800819 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSFORSKRIFTER ARBEJDSOMRÅDE: Rengør regelmæssigt. Støv, affald og skrammel på en arbejdsplads øger

Læs mere

STIGA VILLA 107M 8211-3038-01

STIGA VILLA 107M 8211-3038-01 STIGA VILLA 107M 8211-3038-01 1. 2. A C B 3. 4. 5. 6. A+5 A B+5 B 7. 8. 2 9. 10. R L 11. R L X Z Z X Y V W 12a. 12b Y V W 13. 3 DK DANSK SYMBOLER Maskinen er udstyret med følgende symboler for at huske

Læs mere

Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning

Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift 2014 Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift.dk, Søgårdparken 20, 7250 Hejnsvig 2 FORSIKRING)OM)OVERENSSTEMMELSE)) Søgårdparken20 7250Hejnsvig

Læs mere

Manual BSH 50 Industribåndslibemaskiner

Manual BSH 50 Industribåndslibemaskiner KEF-MOTOR A/S Industrivej 3-9 DK 9460 Brovst Danmark Tel. +45 9823 6266 Fax. +45 9823 6144 Manual BSH 50 Industribåndslibemaskiner EU overensstemmelseserklæring KEF-MOTOR A/S Industrivej 3-9 Dk-9460 Brovst

Læs mere

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Advarsel: For at sikre korrekt brug af TA. bade/toiletløfter skal denne brugsanvisning læses grundigt før brug. Der skal rettes opmærksomhed specielt

Læs mere

Monteringsvejledning Varmekanon for F-gas

Monteringsvejledning Varmekanon for F-gas Monteringsvejledning Varmekanon for F-gas Kosan Gas varenr.: 28150 Læs monteringsvejledningen før produktet tages i brug Advarsel 1. Følg altid de grundlæggende forholdsregler, når du bruger dette produkt.

Læs mere

Industrivej 3-9 DK-9460 Brovst Tlf.: 98 23 60 88 Fax: 98 23 61 44. Manual SCANTOOL 305 Rondelsliber

Industrivej 3-9 DK-9460 Brovst Tlf.: 98 23 60 88 Fax: 98 23 61 44. Manual SCANTOOL 305 Rondelsliber Industrivej 3-9 DK-9460 Brovst Tlf.: 98 23 60 88 Fax: 98 23 61 44 Manual SCANTOOL 305 Rondelsliber EF-overensstemmelseserklæring SCANTOOL A/S Industrivej 3-9 9460 Brovst www.scantool-group.dk Tlf: 98 23

Læs mere

2-søjlede autolifte C-2.30 C-2.30A C-2.7 C-3.2 C-3.5 C-5

2-søjlede autolifte C-2.30 C-2.30A C-2.7 C-3.2 C-3.5 C-5 2-søjlede autolifte C-2.30 C-2.30A C-2.7 C-3.2 C-3.5 C-5 Alle rettigheder til denne manual forbeholdes. Hel eller delvis kopiering, uden tilladelse, er ikke tilladt..generelt. 1. Dette afsnit er gældende

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25 Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper 76600017 / 25 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

BRUGERMANUAL IT 700 / 900

BRUGERMANUAL IT 700 / 900 BRUGERMANUAL IT 700 / 900 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Producentoplysninger 3 Advarsler 4 Risikovurdering og Mærkning 5 Sikkerhed og Værnemidler 6 Garantibestemmelser 7 Mål og Vægt 8 Forsendelsesmål 8 Transport

Læs mere

Betjenings- og vedligeholdelsesvejledning for Bendof DC-16M 881265920

Betjenings- og vedligeholdelsesvejledning for Bendof DC-16M 881265920 BENDOF DC-16M 1 El-hydraulisk betonjerns- klipper og bukker Advarsel Kom godt igang Klipning Vedligehold Stempel og returventil Trykstempel 2 ADVARSEL: Klippes kortere armeringsjern end 10 cm, kan det

Læs mere

Gasgrill - Model Midi Brugermanual

Gasgrill - Model Midi Brugermanual 1. udgave: 12. marts 2010 2010 Gasgrill - Model Midi Brugermanual Vigtigt: Læs disse instruktioner nøje for at få kendskab til gasgrillen inden brug. Gem denne manual til fremtidig brug. 1 Stykliste Tjek

Læs mere

Kultivatortillsats CA 150 Kultivatorudstyr CA 150 Maanmuokkauslaite CA 150 Kultivatortillegg CA 150

Kultivatortillsats CA 150 Kultivatorudstyr CA 150 Maanmuokkauslaite CA 150 Kultivatortillegg CA 150 Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Bruksanvisning Kultivatortillsats CA 150 Kultivatorudstyr CA 150 Maanmuokkauslaite CA 150 Kultivatortillegg CA 150 SE DK FI NO SYMBOLFORKLARING Symboler ADVARSEL

Læs mere

REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 8. 5 LED System carrier 2

REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 8. 5 LED System carrier 2 REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 8 5 LED System carrier 2 - 2 - version 2 Indholdsfortegnelse 1. Komponentplacering... 4 2. Nødvendigt specialværktøj... 5 2.1 Specialværktøj... 5 3. Vedligeholdelse... 6 3.1

Læs mere

Multifunktionsmaskine

Multifunktionsmaskine Multifunktionsmaskine Foodprocessor Blender Minihakker Kaffekværn Saftcentrifuge Model nr. 42020 Brugsanvisning Tak fordi du valgte at købe dette Chefon kvalitetsprodukt. Inden ibrugtagning bedes du læse

Læs mere

XXL-Rehab HD elektrisk kørestol Model: Jazzy Quantum 1650

XXL-Rehab HD elektrisk kørestol Model: Jazzy Quantum 1650 XXL-Rehab HD elektrisk kørestol Model: Jazzy Quantum 1650 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 0.0 Symboler 2 1.0 Indledning 2 2.0 Sikkerhed 3 3.0 Sædesystem 3 4.0 Montering 4 5.0 Tilpasninger/indstilling 4

Læs mere

SLIBEMASKINE FOR PERSON- OG VAREVOGNS BREMSEBAKKER MODEL RC-40

SLIBEMASKINE FOR PERSON- OG VAREVOGNS BREMSEBAKKER MODEL RC-40 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDELSES ANVISNING SLIBEMASKINE FOR PERSON- OG VAREVOGNS BREMSEBAKKER MODEL Serie nummer: Leverings dato: El tilslutning: V. BRØNDUM A/S Sadolinsvej 18 8600 Silkeborg Telefon 8682 4366

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Samlevejledning Varenr.: 9053258 Tallerkenharve til ATV Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Tallerkenharve - Varenr. 9053258 Beskrivelse: Tallerkenharve til

Læs mere

SAFTPRESSER. Model Nr.: 1925 BETJENINGSVEJLEDNING

SAFTPRESSER. Model Nr.: 1925 BETJENINGSVEJLEDNING SAFTPRESSER Model Nr.: 1925 BETJENINGSVEJLEDNING VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER LÆS SIKKERHEDSANVISNINGERNE OMHYGGELIGT, OG GEM DEM TIL FREMTIDIG BRUG 1 Læs denne vejledning omhyggeligt, inden du bruger

Læs mere

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE ZappBug Oven 2 Brugermanual Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE 1 ! Vigtige oplysninger om sikkerhed Information Alle sikkerhedsoplysninger skal overholdes, når

Læs mere

Affugter KCC-520DB. drifts- og vedligeholdelsesvejledning

Affugter KCC-520DB. drifts- og vedligeholdelsesvejledning 64302901 drifts- og vedligeholdelsesvejledning 1 VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ViVIGTIGE INSTRUKTIONER 1. Læs disse instruktioner grundigt inden aggregatet tages i brug. 2. ADVARSEL: Lad ikke børn lege

Læs mere

CAVALO 60CV. Emhætte. Bruger- og monteringsvejledning

CAVALO 60CV. Emhætte. Bruger- og monteringsvejledning CAVALO 60CV Emhætte Bruger- og monteringsvejledning DA - Bruger- og monteringsvejledning Overhold venligst alle instruktioner i denne vejledning. Fabrikanten frasiger sig ethvert ansvar for eventuelle

Læs mere

AUTOMATISK KORNTØRRERI Vedvarende tørring/automatisk drift. Monteringsvejledning

AUTOMATISK KORNTØRRERI Vedvarende tørring/automatisk drift. Monteringsvejledning AUTOMATISK KORNTØRRERI Vedvarende tørring/automatisk drift Monteringsvejledning Sukup Manufacturing Company 1555 255 th Street, Box 677 Sheffield, Iowa USA 50475 Telefon: 641-892-4222 Fax: 641-892-4629

Læs mere

JPL914, JPL925. BETJENINGS- og VEDLIGEHOLDELSESMANUAL DANSK

JPL914, JPL925. BETJENINGS- og VEDLIGEHOLDELSESMANUAL DANSK JC928 OPLADER JPL914, JPL925 BATTERI BETJENINGS- og VEDLIGEHOLDELSESMANUAL ADVARSEL DANSK FØR BRUG AF DETTE VÆRKTØJ BØR DENNE MANUAL LÆSES FOR AT SIKRE OVERHOLDELSE AF SIKKERHEDSADVARSLER OG INSTRUKTIONER.

Læs mere

Brugsanvisning til REAL serien RE-CIC/RE-CIC-TR

Brugsanvisning til REAL serien RE-CIC/RE-CIC-TR Brugsanvisning til REAL serien RE-CIC/RE-CIC-TR I denne brugsanvisning kan høreapparat, renseudstyr og lignende se anderledes ud end det, du har. Ret til ændringer forbeholdes. Høreapparater, tilbehør

Læs mere

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide Side 4 Inden første cykeltur

Læs mere

Jema Autolifte A/S, Industrihegnet 2, 4030 Tune, Denmark www.jemaautolifte.dk info@jemaautolifte.dk

Jema Autolifte A/S, Industrihegnet 2, 4030 Tune, Denmark www.jemaautolifte.dk info@jemaautolifte.dk Bemærk: Vores produkter er undersøgt og godkendt af, National Technological Quality Surveillance Bureau. Vores fabrik overholder følgende standard Q/YDY001-1999. Indholdsfortegnelse Beskrivelse af afbalanceringsmaskinen........2

Læs mere