ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger."

Transkript

1 PRIVATLIVSPOLITIK FO R KUNDER, LEVERANDØR ER OG SAM ARBEJDSPARTNERE HOS PROTRUCK A/S Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ProTruck A/S (i det følgende betegnet som ProTruck, vi, os eller vores ) og gælder for kunder, leverandører og samarbejdspartnere hos os. Privatlivspolitikken indeholder bl.a. oplysninger om: 1) Hvem er ProTruck? 2) Hvad er personoplysninger? 3) Hvilken type personoplysninger behandler vi om dig og hvorfor? 4) Hvad bruger vi dine personoplysninger til? 5) Hvad er vores retlige grundlag for behandling af personoplysninger? 6) Hvem deler vi dine personoplysninger med? 7) Hvordan opbevares dine personoplysninger på en sikker måde? 8) Hvad er dine rettigheder som registreret? 1. Om ProTruck A/S ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger. I forbindelse med driften af ProTruck indsamler og behandler vi personoplysninger til de formål, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik. ProTruck er dataansvarlig i forhold til behandlingen af personoplysningerne til disse formål. Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til ProTrucks behandling af personoplysninger som led i driften af vores virksomhed, kan du kontakte os her: ProTruck A/S Jernaldervej Odder Tlf: info@protruck.dk CVR: Hvad er personoplysninger? Personoplysninger er enhver oplysning, der kan bruges til at identificere dig. Det kan f.eks. være et navn, en adresse, telefonnummer, adresse, stilling, lønoplysninger, CPR-nr., IP-adresse m.fl.

2 3. Hvilken type persondata behandler vi om dig og hvorfor? De oplysninger, som vi indsamler om dig, vil blive anvendt til forskellige formål i forbindelse med dit kundeforhold/leverandørforhold og driften af vores virksomhed. De indsamlede oplysninger kan variere, alt efter om du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner, men generelt vil det være oplysninger vedrørende kontaktoplysninger samt oplysninger vedrørende ProTrucks (aftaleretlige) rettigheder og forpligtelser. Manglende afgivelse af personoplysninger fra din side kan betyde, at ProTruck ikke er i stand til at opfylde sine forpligtelser i forbindelse med dit kunde- eller leverandørforhold. ProTruck indsamler og behandler kun almindelige personoplysninger. ProTruck indsamler følgende kategorier af personoplysninger: Oplysninger vedrørende kunder: Oplysninger, som du giver os, når du udfylder en formular eller registrerer dig online via hjemmesiden, herunder kontaktoplysninger (fornavn, mellemnavn(e), efternavn, adresse, telefonnummer og adresse), bankoplysninger, kundenummer, ordrehistorik samt oplysninger, som du giver os, hvis du kontakter os med et spørgsmål for at indberette et problem, eller når du i øvrigt henvender dig til os om dit kundeforhold. ProTruck kan desuden indhente oplysninger om fødselsdage og jubilæum på fysiske kontaktpersoner. Oplysninger vedrørende leverandører og samarbejdspartnere: Oplysninger, som du giver os, i forbindelse med indgåelse af en leverance eller samarbejdsaftale, herunder kontaktoplysninger (arbejde, jobtitel, fornavn, mellemnavn(e), efternavn, adresse, telefonnummer og adresse), oplysninger, som du giver os omkring dine præferencer i forhold til markedsføring eller kommunikation, samt oplysninger, som du giver os, hvis du kontakter os med et spørgsmål for at indberette et problem, eller når du i øvrigt henvender dig til os som led i vores samarbejde. 4. Brug af dine personoplysninger ProTruck behandler kun dine personoplysninger, når det er nødvendigt i forbindelse med dit kunde-, leverandør- eller samarbejdsforhold eller nødvendigt i henhold til gældende ret. ProTruck behandler dine personoplysninger til opfyldelse af de formål, der er beskrevet nedenfor. Bemærk, at ikke samtlige de angivne formål, kategorier af oplysninger eller modtagere, typer af behandling af oplysninger gælder for dig i alle tilfælde: Administration af kundeforhold: Oprettelse og administration af dit kundeforhold med ProTruck som led i driften af ProTrucks virksomhed, herunder kundepleje, fakturering, inddrivelse, markedsføring, kundeanalyse og statistik mv.

3 Administration af leverandør- og samarbejdsforhold: Administration af leverandørog/eller samarbejdsforhold, i tilfælde hvor du er leverandør eller samarbejdspartner eller er kontaktperson hos en leverandør eller en samarbejdspartner, som ProTruck arbejder sammen med som led i driften af vores virksomhed, herunder opretholdelse af vores CRMregister med information om vores kontaktpersoner hos vores leverandører og samarbejdspartnere. Drift og vedligehold af vores hjemmesider: Stille vores ydelser til rådighed på vores hjemmesider, herunder for at understøtte den løbende evaluering og forbedring af vores hjemmesider. Overholdelse af gældende love og regler: Overholdelse af love og regler, som ProTruck er underlagt i forbindelse med driften af virksomheden eller opfyldelse af forskellige indberetnings- eller oplysningsforpligtelser i henhold til gældende love og regler, herunder men ikke begrænset til de til enhver tid gældende om hvidvask. Vi bestræber os på at sikre, at alle personoplysninger, vi behandler, er korrekte og opdaterede. Vi beder dig derfor om at oplyse os om eventuelle ændringer i dine personlige forhold (fx ændring af adresse eller betalingsoplysninger), således at vi kan sikre, at dine personoplysninger er opdaterede. 5. Juridisk grundlag for behandling af dine personoplysninger ProTruck behandler kun dine personoplysninger, når vi har et retsligt grundlag til at foretage behandlingen. ProTruck behandler kun almindelige oplysninger om dig. Vores behandling af oplysninger om dig sker som udgangspunkt på et af følgende grundlag: Samtykke: Du har givet dit samtykke til behandling af dine personoplysninger til et eller flere specifikke formål (f.eks. til modtagelse af nyhedsbreve). Behandling på grundlag af samtykke har hjemmel i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Kontrakt: Indgåelse eller opfyldelse af din kunde-, leverandør- eller samarbejdsaftale med ProTruck. Behandling på grundlag af kontrakt har hjemmel i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Juridisk forpligtelse: Opfyldelse af en juridisk forpligtelse, som ProTruck er pålagt. Behandling på grundlag af en juridisk forpligtelse har hjemmel i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra c. Det gælder, navnlig bogføringsloven, som forpligter ProTruck til at opbevare al bogføringsmateriale i minimum 5 år. Udover ovenstående, kan der eksistere anden lovgivning, som forpligter ProTruck til at behandle personoplysninger. Dette gælder særligt love og lovændringer som

4 vedtages efter udarbejdelse af denne privatlivspolitik, love/bekendtgørelser som ProTruck senere bliver underlagt på grund af ændringer i virksomheden, samt hvis særlige forhold gør sig gældende ved dit ansættelsesforhold. Vores legitime interesser: hensynet til ProTrucks legitime interesser, dvs. de formål, der er beskrevet ovenfor (f.eks. kundeanalyser og segmentering). Behandling på grundlag af vores legitime interesser har hjemmel i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Tredjemands legitime interesser: Der kan desuden være situationer, hvor vi behandler dine personoplysninger af hensyn til tredjemands legitime interesser for så vidt angår de formål, der er beskrevet ovenfor, medmindre hensynet til dine interesser vejer tungere. Behandling på grundlag af tredjemands legitime interesser har hjemmel i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. 6. Videregivelse af personoplysninger ProTruck videregiver kun dine oplysninger, i det omfang det er nødvendigt i forbindelse med dit kunde-, leverandør- eller samarbejdsforhold. ProTruck kan videregive og/eller overlade dine personoplysninger til leverandører og/eller serviceudbydere i forbindelse med den almindelige drift af vores virksomhed, fx i forbindelse med ekstern administration af vores it-systemer, analyseopgaver, markedsføringsopgaver, inddrivelse, kreditvurdering, revision, juridisk bistand mv. Videregivelsen af dine personoplysninger sker på samme juridiske grundlag som selve behandlingen (se pkt. 5). ProTruck tilstræber i videst muligt omfang at begrænse videregivelse af personoplysninger i personhenførbart format for derved at begrænse de tilfælde, hvor der videregives oplysninger, som kan henføres til dig personligt. ProTruck overfører ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS. 7. Dataintegritet og -sikkerhed Dine personoplysninger opbevares ikke i længere tid end nødvendigt for at opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, medmindre opbevaringen er nødvendig for at opfylde lovkrav, herunder lovpligtige opbevaringsperioder i forbindelse med kontrol af EU-tilskud, bogføring mv. Dine oplysninger slettes som hovedregel senest 3 år efter kontraktens afslutning. Dette er for at sikre, at vi kan dokumentere relevante forhold vedrørende aftalen, herunder eventuelle afvigelser af forretningsbetingelser, betalingsvilkår m.fl. ProTrucks har truffet og implementeret en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der skal beskytte adgangen til samt tilgængeligheden og integriteten af dine personoplysninger.

5 8. Dine rettigheder Ifølge persondataforordningen har du en række rettigheder, som du kan gøre gældende over for ProTruck. Du skal være opmærksom på, at vi ikke altid vil være forpligtet til at iagttage disse rettigheder, og i visse tilfælde vil vi kun kunne iagttage rettighederne i begrænset omfang. Eksempelvis kan du ikke få slettet oplysninger som ProTruck behandler om dig, hvis ProTruck i medfør af lovgivning er forpligtet til at opbevare disse oplysninger. Indsigt: Du kan blandt andet anmode om indsigt i de personoplysninger, som vi er i besiddelse af, samt bl.a. få oplyst hvad personoplysninger bruges til og hvem de videregives til. Indsigelse: Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af oplysningerne, herunder gøre indsigelse mod automatiserede afgørelser og profilering eller mod anvendelse af dine personoplysninger til direkte markedsføring. Berigtigelse: Du kan anmode om berigtigelse af eventuelle ukorrekte oplysninger om dig selv. Begrænsning og sletning: Du kan anmode om at få oplysninger om dig selv begrænset eller slettet, hvis betingelserne for dette er opfyldt. Dataportabilitet: Du kan gøre din ret til dataportabilitet gældende for oplysninger du selv har afgivet til os, såfremt behandlingen baserer sig på samtykke eller kontrakt, og dette i øvrigt er teknisk muligt. Du har derudover ret til at trække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage, såfremt behandlingen baserer sig på dit samtykke. Hvis du ønsker at gøre dine rettigheder gældende, bedes du kontakte os på her: ProTruck A/S Jernaldervej Odder Tlf: info@protruck.dk CVR:

6 Din anmodning vil blive behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning. Klage over vores behandling af dine personoplysninger kan ske til: Datatilsynet Borgergade 28, København K dt@datatilsynet.dk 9. Opdateringer ProTruck evaluerer og opdaterer løbende denne Privatlivspolitik. Du bør derfor regelmæssigt tjekke denne Privatlivspolitik for eventuelle ændringer, som kan have betydning for behandlingen af dine personoplysninger.

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper.

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper. PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Studio DNA ApS (i det følgende betegnet som Studio DNA, vi, os eller vores ) og gælder for kunder,

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ARKITEKTFIRMA A/S HUNE & ELKJÆR ARKITEKTER (i det følgende betegnet som Hune & Elkjær, vi, os eller

Læs mere

1. Om Petro-chem. Petro-chem Smedeland Glostrup CVR-nr Datasikkerhed er vigtig for os

1. Om Petro-chem. Petro-chem Smedeland Glostrup CVR-nr Datasikkerhed er vigtig for os P RIVATLIVSPOLITIK FOR P ETRO -CHEM Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Petro-chem A/S, Petro-chem AS og Petro-chem AB (samlet betegnet Petro-chem, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her:

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: P RIVATLIVSPOLITIK Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Dansk Fuels A/S (samlet betegnet Dansk Fuels, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for alle kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R U N I Q T R A C K I N G A P S

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R U N I Q T R A C K I N G A P S P RIVATLIVSPOLITIK FO R UNIQTRACKING APS Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Uniqtracking ApS (samlet betegnet Uniqtracking, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for Uniqtracking-tjenester.

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her:

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: P RIVATLIVSPOLITIK DANMARKS REJSEB UREAU FORENING Denne Privatlivspolitik er fastlagt af [Danmarks Rejsebureau Forening] (samlet betegnet [Danmarks Rejsebureau Forening], vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik)

Læs mere

Privatlivspolitik. Version 1.0

Privatlivspolitik. Version 1.0 Privatlivspolitik Version 1.0 Kirsebærhaven Havbakkedistriktets private naturbørnehave Veddum Hovedgade 42-44, 9560 Hadsund CVR: 39860899 Tlf: 25476010 E-mail: lotteikirsebaerhaven@outlook.dk kirsebaer-haven.dk

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK DCC ENERGI

PRIVATLIVSPOLITIK DCC ENERGI PRIVATLIVSPOLITIK DCC ENERGI Denne Privatlivspolitik gælder for alle selskaber i DCC Energi Koncernen (DCC Energi Danmark A/S (Cvr. 32141846), DCC Energi Center A/S (Cvr. 32141773) og Dansk Fuels A/S (Cvr.

Læs mere

Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt.

Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt. Privatlivspolitik 1. Om Klassisk-dressur.dk Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt. En del af KLASSISK-DRESSUR.DK ś aktiviteter udføres via hjemmesiden www.klassisk-dressur.dk,

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her:

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: GRUPPEREJSEBUREAUETS PRIVATLIVSPOLITIK Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Grupperejsebureauet ApS (samlet betegnet Grupperejsebureauet ApS, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for

Læs mere

INFORMATIONSMEDDELELSE

INFORMATIONSMEDDELELSE INFORMATIONSMEDDELELSE Denne informationsmeddelelse er fastlagt af Acies A/S (samlet betegnet Acies, vi, os eller vores i denne informationsmeddelelse) og gælder for vores virksomhed. 1 OM ACIES Acies

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE (HERUNDER BEBOERE OG BOLIGFORENINGER)

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE (HERUNDER BEBOERE OG BOLIGFORENINGER) OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE (HERUNDER BEBOERE OG BOLIGFORENINGER) Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører BM Maler A/s ( selskabet

Læs mere

Privatlivspolitik Erhvervshus Midtjylland

Privatlivspolitik Erhvervshus Midtjylland Privatlivspolitik Erhvervshus Midtjylland INFORMATION OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER For os er ansvarlig omgang med dine personoplysninger vigtig. Nedenfor kan du læse hvordan vi behandler personoplysninger

Læs mere

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr. 11 57 33 47.

Læs mere

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER 1.1 Formål 1.1.1 Hos Jysk Tagpap ApS (herefter "Selskabet") vil vi løbende komme til elektronisk/automatisk at behandle

Læs mere

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1 Persondatapolitik 1 Indhold Persondatapolitik... 3 Hvilke personoplysninger, som indsamles om dig, formål og opbevaring... 3 Hvorfra indsamler vi oplysningerne... 4 Personoplysninger til tredjepart...

Læs mere

1.3 Nedenfor fremgår de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adga ng til

1.3 Nedenfor fremgår de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adga ng til Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab J.nr. 63-47115 Dato 26. november 2018 OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDS- PARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Læs mere

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger.

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. Privatlivspolitik 1. Indledning Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller

Læs mere

Behandling af persondata i EL Andersen A/S

Behandling af persondata i EL Andersen A/S Behandling af persondata i EL Andersen A/S Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et kunde- eller medarbejderforhold

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Miljørådgivning Danmark Farverland 5 2600 Glostrup CVR-nr. 39126990 E-mail: info@mrdk.dk

Læs mere

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside:

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside: Privatpolitik Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde. Det er derfor vigtigt for

Læs mere

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata.

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata. Pharmaforce ApS CVR nr. 26394198 PERSONDATAPOLITIK 1. Databeskyttelsesforordningen og persondataloven 1.1 Databeskyttelsesforordningen og Persondataloven regulerer behandling af personoplysninger, som

Læs mere

Vi giver de personer, vi behandler oplysninger om ( de registrerede ), informationer om vores databehandlinger og om de registreredes rettigheder.

Vi giver de personer, vi behandler oplysninger om ( de registrerede ), informationer om vores databehandlinger og om de registreredes rettigheder. Privatlivspolitik Kunder og potentielle kunder hos DAY-system A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, vi håndterer, og vi sikrer os,

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Scandic Entreprise ApS Farverland 5, bygning C 2600 Glostrup CVR-nr. 32468632. E-mail: info@scandicentreprise.dk

Læs mere

SKABELON FOR PRIVATLIVSPOLITIK

SKABELON FOR PRIVATLIVSPOLITIK Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 J.nr. 171898 13. april 2018 SKABELON FOR PRIVATLIVSPOLITIK 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV SK Forsyning A/S tager behandling af dine persondata alvorligt.

Læs mere

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at PRIVATLIVSPOLITIK Det er vigtigt for FloodFrame A/S ( FloodFrame ), at du føler dig tryg ved at overlade persondata til os. Det er derfor også vigtigt, at du er oplyst om, hvilke oplysninger FloodFrame

Læs mere

GENERELT DATAANSVARLIG

GENERELT DATAANSVARLIG GENERELT Denne persondatapolitik gælder for samtlige oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig. Her kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder. Nuværende og tidligere gæster hos Royal Scandinavian Casino I/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke...

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke... PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder...

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab J.nr. 64-45629 Dato 17. maj 2018 PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for medlemsvirksomheder

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE. Side 1 af 5

PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE. Side 1 af 5 PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE Side 1 af 5 1 DATAANSVARLIG OG DATABEHANDLER 1.1 PDO Group ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, der indsamles og behandles om kunder og brugere af

Læs mere

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S Version 1.0 Maj 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger,

Læs mere

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning.

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Hillerød Varme A/S Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan vi behandler

Læs mere

I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Privatlivspolitik I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Det er et krav i databeskyttelsesforordningen, at vi oplyser dig om vores behandling, og dine rettigheder

Læs mere

Privatlivspolitik Thisted Vand

Privatlivspolitik Thisted Vand Privatlivspolitik Thisted Vand Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan

Læs mere

Privatlivspolitik for Krogstrup Møllelaug

Privatlivspolitik for Krogstrup Møllelaug Privatlivspolitik for Krogstrup Møllelaug 25-05-2018 Møllelaugets dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Hillerød Affaldshåndtering A/S

Hillerød Affaldshåndtering A/S Hillerød Affaldshåndtering A/S Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos CVR-nr. 15281545 AJ Consult A/S. (herefter Selskabet) Som følge

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR KFUM'S SOCIALE ARBEJDE

PERSONDATAPOLITIK FOR KFUM'S SOCIALE ARBEJDE PERSONDATAPOLITIK FOR KFUM'S SOCIALE ARBEJDE GENERELT Denne persondatapolitik gælder for samtlige oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig. Her kan du læse mere om, hvilke oplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik Tejn IF

Privatlivspolitik Tejn IF Privatlivspolitik Tejn IF 1. Indledning 1.1 På denne side kan du læse om Tejn IF privatlivspolitik. 1.2 Vi indsamler og behandler persondata om dig for at kunne administrere dit medlemskab af Tejn IF,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2 PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 Som registreret har du ret til:...

Læs mere

Hillerød Spildevand A/S

Hillerød Spildevand A/S Hillerød Spildevand A/S Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan vi behandler

Læs mere

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler

Læs mere

Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger

Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger Information om behandling af persondata i Hvidbjerg Bank Generel oplysningspligt Inden Hvidbjerg Bank agerer som dataansvarlig,

Læs mere

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de personlige oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos os eller når du færdes

Læs mere

Vi er ansvarlige for behandling af dine personoplysninger

Vi er ansvarlige for behandling af dine personoplysninger Privatlivspolitik for Ravsted Sogns Borgeforening. Vi behandler personoplysninger, og skal overholde lovgivningen og principperne for god databehandlingsskik. Derfor har vi vedtaget denne privatpolitik,

Læs mere

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik Privatlivs- og cookiepolitik 1. Indledning 1.1 Lundgrens Advokatpartnerselskab behandler oplysninger om nuværende og mulige klienter, samarbejdspartnere og leverandører samt besøgende på vores hjemmeside

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( i det efterfølgende benævnt Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller indsamler

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til denne Persondatapolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her:

Hvis du har spørgsmål til denne Persondatapolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: D1. Om Mangaard Travel Group A/S (Herunder: MTG) Som led i vores virksomhed indsamler og behandler MTG personoplysninger med henblik på opfyldelse af de formål, der er beskrevet i denne Persondatapolitik.

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos Vand og Affald i Svendborg.

Nuværende og tidligere kunder hos Vand og Affald i Svendborg. Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Vand og Affald i Svendborg. Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK - BERGIAFONDEN

PERSONDATAPOLITIK - BERGIAFONDEN J.nr. 2916-45 ANK/jfj D01669881 PERSONDATAPOLITIK - BERGIAFONDEN 1. Dataansvarlig og formål 1.1. Bergiafonden, CVR-nr. 15135077, c/o Nyborg og Rørdam advokatfirma, Store Kongensgade 77, 1264 København

Læs mere

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen EKSTERN PERSONDATAPOLITIK for Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen 1 Generelt 1.1 Denne persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som Stiftelsen modtager og/eller indsamler om dig, det

Læs mere

Privatlivspolitik Muhabet Aarhus

Privatlivspolitik Muhabet Aarhus Revideret november, 2018 Privatlivspolitik Muhabet Aarhus Muhabet Aarhus har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at personoplysninger behandles i strid med lovgivningen. Muhabet Aarhus

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT a. Den 25. maj 2018 træder EU s Persondataforordning i kraft. Persondataforordningen handler om behandling og opbevaring af personlige oplysninger. I det følgende kan du læse,

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os

Læs mere

Privatlivspolitik kundeoplysninger

Privatlivspolitik kundeoplysninger Den 25. maj 2018 Privatlivspolitik kundeoplysninger Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos BlueKolding Spildevand A/S og BlueKolding. Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Nuværende og tidligere kunder hos BlueKolding Spildevand A/S og BlueKolding. Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos BlueKolding Spildevand A/S og BlueKolding Vand A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger,

Læs mere

EKSTERN PERSONDATAPOLITK

EKSTERN PERSONDATAPOLITK EKSTERN PERSONDATAPOLITK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Persondatapolitik ) beskriver, hvorledes FOCUS leasing A/S, Focus Finans ApS, FOCUS flex leasing A/S og Focus

Læs mere

Privatlivspolitik for medlemmer af Grundejerforeningen Naurvej

Privatlivspolitik for medlemmer af Grundejerforeningen Naurvej Privatlivspolitik for medlemmer af Grundejerforeningen Naurvej Naurvej maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Grundejerforeningen Naurvej, herefter Foreningen behandler personoplysninger om

Læs mere

Hvad gør vi med dine personoplysninger?

Hvad gør vi med dine personoplysninger? Hvad gør vi med dine personoplysninger? Fors A/S er til for dig. Derfor lytter vi til vores kunder. Efter du har været i kontakt med os, vil vi gerne vide, hvordan du har oplevet vores service og ydelser.

Læs mere

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice:

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice: Side 1 af 6 Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos vores 5 forskellige selskaber der repræsenterer: Kerteminde Forsyning A/S Kerteminde Forsyning - Spildevand A/S Kerteminde Forsyning - Vand

Læs mere

Orientering til Sønderborg Jagtforenings medlemmer om Persondataforordningen GDPR

Orientering til Sønderborg Jagtforenings medlemmer om Persondataforordningen GDPR Orientering til Sønderborg Jagtforenings medlemmer om Persondataforordningen GDPR I henhold til den nye EU persondataforordning (GDPR), orienteres hermed om foreningens forvaltning af medlemsoplysninger.

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( i det efterfølgende benævnt Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller indsamler

Læs mere

Privatlivspolitik for Diakonforbundet Filadelfia

Privatlivspolitik for Diakonforbundet Filadelfia 14. januar 2019 Privatlivspolitik for Diakonforbundet Filadelfia Vi behandler personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principperne for god databehandlingsskik. Derfor har vi vedtaget denne

Læs mere

Skabelon til privatlivspolitik for foreninger og frivillige sociale organisationer

Skabelon til privatlivspolitik for foreninger og frivillige sociale organisationer Skabelon til privatlivspolitik for foreninger og frivillige sociale organisationer Når I behandler personoplysninger, har I oplysningspligt over for de personer, I registrerer oplysninger om. Som følge

Læs mere

Persondatapolitik for Vores Elnet A/S

Persondatapolitik for Vores Elnet A/S Persondatapolitik for Vores Elnet A/S Opdateret 22. maj 2018 Denne persondatapolitik beskriver, hvorfor og hvordan Vores Elnet A/S behandler personoplysninger. Derudover beskriver den, hvilke rettigheder

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR VAND- OG SPILDEVANDSSELSKABER

PRIVATLIVSPOLITIK FOR VAND- OG SPILDEVANDSSELSKABER 15. maj 2018 PRIVATLIVSPOLITIK FOR VAND- OG SPILDEVANDSSELSKABER 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Netselskaberne for vand- og spildevand, som betjenes af KLAR Forsyning tager behandling af dine persondata

Læs mere

Information om behandling af persondata i Jyske Realkredit

Information om behandling af persondata i Jyske Realkredit Information om behandling af persondata i Jyske Realkredit Generel oplysningspligt Inden Jyske Realkredit agerer som dataansvarlig, skal du efter Databeskyttelsesforordningen have oplyst hvordan og hvornår,

Læs mere

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group Persondatapolitik 1. GENERELT Denne politik om behandling af personoplysninger ("persondatapolitik", persondatapolitikken ) beskriver, hvorledes EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S ("os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Privatlivspolitik for Mødrehjælpen Horsens lokalforening

Privatlivspolitik for Mødrehjælpen Horsens lokalforening Privatlivspolitik for Mødrehjælpen Horsens lokalforening Opdateret den 15. august 2018 Når du er frivillig, medlem eller deltager i aktiviteter hos Mødrehjælpen Horsens lokalforening, betror du dine personoplysninger

Læs mere

STU Akademiets Persondatapolitik

STU Akademiets Persondatapolitik STU Akademiets Persondatapolitik STU Akademiets oplysningspligt ved indsamling af personoplysninger i forbindelse med GDPR (General Data Protection Regulation) Formålet med denne persondatapolitik er at

Læs mere

Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os. PRIVATLIVSPOLITIK For kunder og potentielle kunder hos Flemming Svendsen VVS ApS. Som dataansvarlig virksomhed ligger data beskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, vi håndterer,

Læs mere

Privatlivspolitik for medlemmer af Veganerpartiet

Privatlivspolitik for medlemmer af Veganerpartiet Privatlivspolitik for medlemmer af Veganerpartiet Retningslinjer for behandling af personoplysninger for medlemmer af Veganerpartiet, CVR-nr. 39950243. Denne privatlivspolitik gælder for dit medlemskab

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub

PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, du giver til os, og/eller vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her:

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: P RIVATLIVSPOLITIK Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Spot On Travel (samlet betegnet Spot On Travel, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for alle vores kunder, leverandører og

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Privatlivspolitik for Frivilligcenter Nordfyn

Privatlivspolitik for Frivilligcenter Nordfyn Frivilligcenter Nordfyns dataansvar Privatlivspolitik for Frivilligcenter Nordfyn 17.10.2018 Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL

PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-/kunde-

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger.

PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. 1) DATAANSVARLIG Den juridiske enhed, som er ansvarlig

Læs mere

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Version 1.0 Maj 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK INGER KIRK. personoplysninger (Med mindre andet anføres, er alle henvisninger til forordning EU 2016/679)

PRIVATLIVSPOLITIK INGER KIRK. personoplysninger (Med mindre andet anføres, er alle henvisninger til forordning EU 2016/679) PRIVATLIVSPOLITIK INGER KIRK Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Inger Kirk (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. 1 DATAANSVARLIG Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen

Læs mere

Behandling af personoplysninger om kunder

Behandling af personoplysninger om kunder Juli 2018 Behandling af personoplysninger om kunder Aarhus Vand A/S indsamler og behandler oplysninger om dig, når du bliver kunde og i løbet af dit kundeforhold, i henhold til gældende regler om databeskyttelse.

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven 59 4000 Roskilde Danmark CVR-nr.: 66234118 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse af

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S

PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S DATAANSVAR tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler i forskellige henseender persondata og har derfor vedtaget følgende politik der beskriver, hvorledes vi

Læs mere

Privatlivspolitik for frivillige

Privatlivspolitik for frivillige POLITIK 24. OKTOBER 2018 Privatlivspolitik for frivillige - hvordan vi behandler dine persondata Version 0.3 Godkendt af styregruppen for implementering af EU persondataforordning den 3. september 2018

Læs mere

Information om vores behandling af personoplysninger

Information om vores behandling af personoplysninger Information om vores behandling af personoplysninger Nordania Finans A/S (Danske Leasing A/S), som er en del af Danske Bank-koncernen, samt Nordania Leasing, division af Danske Bank A/S (i det følgende

Læs mere

Provas Privatlivspolitik

Provas Privatlivspolitik Indhold Baggrund for beskyttelse af privatlivet... 3 Kontaktoplysninger for selskaberne... 3 Vi behandler følgende oplysninger... 3 Afbrydelse af vand (vandselskabet)... 4 Afdragsordninger... 4 Lovovertrædelser...

Læs mere

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Ansøgere hos ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til

Læs mere

Privatlivspolitik for Gospel Outreach. Vedtaget i maj 2018

Privatlivspolitik for Gospel Outreach. Vedtaget i maj 2018 Privatlivspolitik for Gospel Outreach Vedtaget i maj 2018 Gospel Outreachs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Privatlivspolitik for kunder og leverandører hos DFF EDB A.m.b.a.

Privatlivspolitik for kunder og leverandører hos DFF EDB A.m.b.a. Privatlivspolitik for kunder og leverandører hos DFF EDB A.m.b.a. 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Som leverandør af IT-ydelser og software til vores kunder tager vi din databeskyttelse

Læs mere

Behandling af personoplysninger

Behandling af personoplysninger D-05-18-3586 Version 1.0 Behandling af personoplysninger Her kan du læse om Rønne Havn A/S persondatapolitik - herunder hvilke oplysninger vi registrerer om dig, og hvordan vi bruger oplysningerne INTRODUKTION

Læs mere

Juni P/F BankNordik, Oknarvegur 5, Tórshavn, Færøerne, reg.nr Forordning (EU) 2016/679

Juni P/F BankNordik, Oknarvegur 5, Tórshavn, Færøerne, reg.nr Forordning (EU) 2016/679 Juni 2018 Information om BankNordiks behandling af kunders personoplysninger BankNordik er en finansiel institution, der tilbyder økonomisk rådgivning og ydelser til sine kunder. Som led i vores forretningsdrift

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

Privatlivspolitik for kundeoplysninger - spildevandsselskaber

Privatlivspolitik for kundeoplysninger - spildevandsselskaber Privatlivspolitik for kundeoplysninger - spildevandsselskaber Fors-koncernen er en forsyningsvirksomhed i Holbæk, Lejre og Roskilde Kommune. Fors-koncernen består af et holdingselskab og 12 datterselskaber:

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE

PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, du giver til os, og/eller vi indsamler om dig, enten som led i et

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S

PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S 15. maj 2018 PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Greve Renovation A/S, som betjenes af KLAR Forsyning tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig

Læs mere

Persondatapolitik for Energi Fyn Holding A/S

Persondatapolitik for Energi Fyn Holding A/S Persondatapolitik for Energi Fyn Holding A/S Opdateret 17. oktober 2018 Denne persondatapolitik beskriver hvorfor og hvordan, vi behandler dine personoplysninger. Derudover beskriver den, hvilke rettigheder

Læs mere

Orla Hansen & Søn A/S, aut. Gas-og Vandmestre Cvr

Orla Hansen & Søn A/S, aut. Gas-og Vandmestre Cvr Orla Hansen & Søn A/S, aut. Gas-og Vandmestre Cvr. 29398763 I det følgende kaldet Selskabet Vilkår og Persondatapolitik. 1. INDLEDNING. 1.1. Selskabet har til formål at drive entreprenørvirksomhed, fortrinsvis

Læs mere

Privatlivspolitik hos TAG Copenhagen A/S (GDPR)

Privatlivspolitik hos TAG Copenhagen A/S (GDPR) Privatlivspolitik hos TAG Copenhagen A/S (GDPR) Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan TAG Copenhagen A/S (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger i forbindelse med brugen af vores database.

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder. Privatlivspolitik Aktive og forhenværende kunder hos Biokraft A/S Version 1.1. juni 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi

Læs mere