Fendt 200 og 300 serierne: Kompakte, alsidige og kraftfulde små specialister

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fendt 200 og 300 serierne: Kompakte, alsidige og kraftfulde små specialister"

Transkript

1 Fendt 200 og 300 serierne: Kompakte, alsidige og kraftfulde små specialister LÆS ALT OM BRUGERNES ERFARINGER!

2 2 Stor kvalitet i lille format... Klassens største fleksibilitet! Det kan flere brugere skrive under på... Fendt 200 og 300 Vario serierne Mange steder er Fendt især kendt for de store, kraftfulde traktorer, den suveræne kvalitet og de driftssikre og brændstoføkonomiske motorer. Fendt 200 Vario hk Fendt 300 Vario hk Det er måske mindre kendt, at Fendt har overført disse egenskaber til de mindre traktorserier. Således produceres alle Fendt traktorer fra de små, smalsporede Fendt 200 modeller til den helt store Fendt 939 på den samme 1 km lange produktionslinje. Vel at mærke uden at produktionen skal omstilles. I denne brochure har vi valgt at fokusere på de mindre Fendt modeller, og hvem er bedre til at fortælle om dem end de daglige brugere? Vi har derfor besøgt nogle af de glade ejere af Fendt traktorer i 200 og 300 serien for at høre, hvad de bruger deres traktorer til og hvad de hver især lægger vægt på... Kompakt 3 cylindret Trinløs Vario transmission 4 versioner Fra 107 cm bredde Uovertruffen førerkomfort Helt fladt gulv i kabine Meget kraftig hydraulik 4 cylindret Trinløs Vario transmission Meget enkel betjening Optimal komfort med affjedret foraksel og kabine Driftssikker Fleksibel Lavt brændstofforbrug* * Fendt 313 er verdensmester i lavt brændstofforbrug! Fendt 313 har som flere af sine Fendt brødre i andre klasser taget verdensrekorden med laveste forbrug i sin effektklasse ( hk) godt 5% mere økonomisk end sin forgænger og næsten 9% mere økonomisk end gennemsnittet af samtlige testede traktorer i klassen. (Kilde: Profi, 5/2013 PowerMix test)

3 Arne Nordby, Tjæreborg Fendt 312 Vario 3 Har valgt Fendt i årtier til sit kvægbrug Familien Nordby købte den første Fendt i 1976 og den kører stadig! Historien om familien Nordbys kvægbrug ved Tjæreborg i det sønderjyske er på mange måder også historien om Fendt i Danmark: Min far købte Fendt, da de kom til Danmark, og vores ældste Fendt, som stadig kører, er fra 1976, fortæller Arne Nordby. Han var som sin far mælkeproducent. Men for nogle år siden valgte han at sætte køerne ud, sælge mælkekvoten og fortsætte som producent af tyrekalve. Desuden har han et markbrug med 125 hektar, hvor der er vinterhvede, vinterraps, vårbyg og græs til hø. Vi laver alt arbejdet selv, og kornet bruges til tyrene, forklarer han. Den fem år gamle Fendt 312 er monteret med frontlæsser og har kørt timer. Mange af timerne er gået med fodring og mugning, men den kommer også med i marken blandt andet som sprøjtetraktor med sprøjtehjul. Billig i drift og høj byttepris Selvom Arne Nordby er svoren Fendt bruger, har hans nysgerrighed for at prøve lidt af hvert fået ham til at teste et andet traktormærke. Men det gav et større forbrug af diesel, og de fordele, som Vario transmissionen har, havde den anden ikke, konstaterer han. Derfor blev det hurtigt Fendt igen. Arne Nordby ved sin Fendt 312 Vario. Vi har prøvet et andet traktormærke, men det gav større brændstofforbrug... Og derfor blev det hurtigt Fendt igen! Til det mere krævende markarbejde har han en snart tre år gammel Fendt 828. For begge to gælder, at de er driftssikre og har lave omkostninger til vedligehold. Dertil kommer, at de har en høj byttepris. Så jeg har fået for vane at skifte efter tre til fem år, selvom jeg godt ved, at de holder meget længere men på den måde har jeg hele tiden den nyeste teknologi, siger han. Stilhed i kabinen For Arne, som stort set selv kører alle timer i sine to nyere Fendt traktorer, gælder det også om at have en komfortabel arbejdsplads. Lydniveauet er meget lavt, og det betyder ikke noget at køre mange timer i træk, konstaterer han.

4 4 Fejø Frugt Fendt 209F Vario/Fendt 210F Vario Kvalitet, kvalitet og kvalitet! Laust Spandet Jensen og hans medarbejdere har gjort det godt på forholdsvis få år. Vi danskere kender næsten alle Fejø Frugt og tror måske, at det er navnet på al øens frugt. Men nej, det er navnet på det firma, den unge fejøbo, Laust Spandet Jensen, på få år har banket op på den lille ø lige nord for Lolland. Når man vil vide, hvorfor han har succes, mens mange andre danske frugtavlere kører med minus på bundlinjen, lyder svaret: Kvalitet, kvalitet, kvalitet. I dag har Fejø Frugt 65 hektar frugtplantage i alt, hvor de 30 hektar er æbler, 13 hektar pærer, 15 hektar blommer og 7 hektar økologiske æbler og pærer. Der bliver høstet 45 ton æbler pr. hektar. Udbyttet kunne sagtens være endnu højere men så ville æblerne tabe aroma og dermed kvalitet. Den er et kvantespring bedre end dem vi havde: Fladt gulv, lavt lydniveau, god komfort, fartkontrol og affjedret foraksel. Driftsleder Frank Karlsson (tv) og frugtavler Laust Spandet Jensen (th). Lavt lydniveau og god komfort Forbrugerne vil betale mere for kvalitet. Derfor skal æblerne selvfølgelig være fri for sygdomme, de skal behandles skånsomt ved transport, og de skal lagres/pakkes optimalt. Vi har flere traktorer, men skiftede i 2010 til vores første Fendt; en 209F Vario. fortæller driftsleder Frank Karlsson. Han er i færd med at sprøjte og springer gerne ud for at fortælle, at den dengang nye traktor var og stadig er en helt anden verden: Den er et kvantespring bedre end dem, vi havde. Fladt gulv, fartkontrol med lave motoromdrejninger, lavt lydniveau og god komfort med affjedret foraksel, nævner han. Kvaliteten er som den skal være! Den bedste løsning I 2011 blev der derfor købt endnu én, nemlig en Fendt 210F Vario. De to kører hver timer pr. år, og der har ikke været reparationer, som er værd at nævne. De to maskiner er helt sikkert den rigtige løsning til os, fastslår Laust Spandet Jensen og driftsleder Frank Karlsson.

5 Amager Rullegræs ApS Fendt 211F Vario 5 Både let, stærk og økonomisk Nogle dage kører vi op til 14 timer. Derfor er komfort vigtig... Normalt spiller børnene fodbold her. Men lige nu er det en Fendt 211F Vario, som stille kører frem og tilbage foran en 6,4 meter cylinderklipper. Traktoren har vi haft i ca. 5 måneder, og den har allerede kørt 500 timer, fortæller Lars Holm, der til dagligt kører for sin far, Bjarne Holm, der er indehaver af Amager Rullegræs. Traktoren blev købt i 2013 efter markedet for mindre traktorer til slåning af græs og vintertjeneste var undersøgt grundigt. Nogle dage kører vi op til 14 timer, så komfort var vigtig. Det gælder ikke mindst et fladt gulv i kabinen, fastslår han. Skal lave ordentlig arbejde Det er selvfølgelig vigtigt, at traktoren kan levere det, kunderne vil have: Et ordentligt stykke arbejde. Når det gælder slåning af fodboldbaner og alle øvrige typer plæner, må traktoren ikke efterlade sig spor i plænen. Den skal være let, kunne monteres med brede dæk, og den skal have nok kraft samt olie i hydraulikken til at være over klipperen. Det lever den op til, siger Lars Holm. Det samme gælder om vinteren, hvor den skal køre vintertjeneste med sneplov og saltspreder. På årsbasis kommer den til at køre timer, afhængig af hvor meget sne, vinteren byder på. Smal bredde og økonomisk forsvarlig drift Fendt 211F Vario har endnu en fordel, når man arbejder over store dele af Sjælland: Den har selv med brede dæk en bredde på kun 2,35 meter, og det passer til vores redskaber med en arbejdsbredde på 2,5 meter. Det er også en fordel på lastbilen, som jeg flytter den rundt med, da den holder sig inden for ladets bredde, forklarer Lars. For Amager Rullegræs er det desuden særdeles interessant, at traktoren er økonomisk i brug. Den bruger nemlig kun 4,5 liter diesel pr. time, når den kører med cylinderklipper som nu. Lars Holm ved siden af Fendt 211F Vario traktoren. Fendt 211F Vario har en bredde på kun 2,35 meter og er økonomisk i brug... Vi sparer endnu mere diesel end forventet.

6 6 Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet Aarhus Universitet Fendt 312 Vario Fendt er med i forskningen Aarhus Universitet Årslev har fundet den rigtige løsning til at trække såsættet ved ved de store væksthuse. Vi har 100 hektar til forskning og forsøg med frugt, planteskole, grønsager og væksthuse, forklarer forsøgsmedarbejder Jens Elkjær, der arbejder ved Aarhus Universitet Årslev. Forsøgene er både konventionelt dyrkede og økologiske. Et hurtigt blik rundt i maskinhuset afslører, at der er et væld af forskellige maskiner. Nogle ret almindelige og andre nogle, som man kun ser meget sjældent. Ja, der er mange maskiner, men vi manglede en traktor, der var stor nok til at kunne køre med såsættet, når det var fyldt med såsæd, forklarer Jens Elkjær. Det er vigtigt for os, at kunne køre uden ryk helt ned til 200 meter i timen. Det kan vi med Fendt Vario transmissionen... Der var dog også andre behov, som skulle opfyldes med købet af en ny traktor, en Fendt 312 Vario, som blev indkøbt sidste år: Kan køre meget langsomt Fendt 312 traktoren ved den imponerende allé ved Aarhus Universitet Årslev. Når en statslig institution køber ind, er det en langvarig proces og den startede i Vi havde brug for en traktor, der kan køre meget langsomt, og det kan Fendt med sin Vario transmission, siger Jens Elkjær. Omkring 200 meter i timen klarer den uden problemer. Det er også vigtigt for os, at vi kan køre uden ryk, uddyber han. Med en knap kan man i to trin stille, hvor kraftigt accelerationen er. Ved kørsel med visse redskaber er langsom acceleration vigtig, mens det ved transport selvfølgelig er en fordel hurtigt at komme op i fart. Forsøgsmedarbejder Jens Elkjær. Komforten er virkelig god For Jens Elkjær er komforten og dermed et godt arbejdsmiljø også ret vigtigt: Jeg kan indstille rattet og sædet, så det passer til mig. Desuden er det dejligt med aircondition, og det har vi aldrig før haft på en traktor her, siger han. Den tætte kabine betyder, at han heller ikke får støv ind, når det hele er tørt. Nu har jeg en traktor, som kan det, den skal kunne hos os, konstaterer Jens Elkjær.

7 Lerhøjgaard I/S Fendt 211 Vario 7 Lillebror med stor motoreffekt Ligesom så meget andet skal Fendt 211 Vario ikke bedømmes på sit ydre, men på det, den virkelig kan... Det er en stor traktor i en lille krop, konstaterer Lars Lauridsen. Han taler om sin Fendt 211, som blev købt som ny i juni 2013, og som allerede fra starten er kommet i arbejdstøjet til en lang række opgaver på gården. Lars Lauridsen driver sammen med sin ægtefælle, Mona, og deres to sønner, Simon og Mads, et stort kvægbrug ved Bramming. De har en imponerende flåde af Fendt traktorer, der udover den nye 211 er tæller en 936, en 930, en 920, to 716 og en 304. Desuden har familien 450 højtydende køer og driver også 350 hektar markbrug samt lidt maskinstationsarbejde. Fendt holder bare længere Vi ved, at Fendt holder længere end andre traktorer. Men vi ville gerne have en moderne afløser til den ældre 304 er, som nu arbejder hjemme ved staldene, forklarer Lars Lauridsen. Han mener, at andre traktormærkers ældre traktorer bliver leddeløse, men det gør Fendt ikke. Den nye Fendt 211 skal blandt andet køre med en trailersprøjte med liter tank og 24 meter bom. Sådan én magter den fint, konstaterer han. Når det er tid til græsensilering, bliver den spændt for en storrive med en arbejdsbredde på 12 meter. Styring af de brede redskaber er heller ikke noget problem, fordi den har RTK-autostyring. Nok syner den ikke af meget blandt sine storebrødre, men den nye Fendt 211 er en stor traktor i en lille krop! Lars Lauridsen og hund i kvægstalden på Lerhøjgaard. Luftaffjedring og aircondition sikrer godt arbejdsmiljø Den har også affjedret foraksel og kabine, luftaffjedret sæde samt aircondition, supplerer Dennis Mortensen, som er førstemand i marken. Han kører derfor mange timer med den nye traktor, der også har frontlift og front pto. Vi har mange opgaver til den, og den kommer til at køre mindst 500 timer om året, fortæller Dennis Mortensen.

8 8 Orskov Foods/Hegnsvang ApS Fendt 211V Vario Vario gør den store forskel! Der er ikke meget plads at give af mellem rækkerne af træer, hvor traktoren skal køre... Det var den trinløse transmission, som først og fremmest var vigtig men vores kalkuler viste også, at en Fendt ikke er dyrere at køre med pr. driftstime gennem dens levetid end andre traktorer. Sådan opsummerer direktør Niels Ørskov og plantageleder Ole Andersen de overvejelser, der gik forud for købet af en Fendt. Begge to arbejder i Orskov Foods, der udover at håndtere bær også har egen frugtplantage på 92 hektar i selskabet Hegnsvang ApS. Plantagen ligger i og omkring den sydøstfynske by Oure og netto er der 72 hektar med æbler og 8 hektar med pærer. Her skulle der en ny traktor til, efter den tidligere traktor var udtjent. Vi så på flere mærker, men var ikke i tvivl efter at have spurgt andre med lignende, smalle plantagetraktorer, forklarer de. Derfor blev det en Fendt 211V Vario med affjedret foraksel og frontlift, der blev købt i sommeren Den er nu rigget til med en frontmonteret klipper og en tre-rækket sprøjte til frugttræer. En helt anden køremåde Med Vario transmissionen kan farten tilpasses uden ryk, og traktoren kan køre nøjagtigt med den ønskede hastighed. Normalt bliver der kørt med otte kilometer i timen, når der sprøjtes og klippes mellem rækkerne af æble- og pæretræer. Men der er behov for nemt at ændre hastigheden for eksempel ved vending. En medarbejder på plantagen i den nye Fendt 211V Vario. Med den affjedrede foraksel og et godt sæde kan ujævnhederne i rækkerne stort set ikke mærkes... Hastigheden ændrer man med joystikket, og når man har indkodet en hastighed, finder traktoren den selv, når man skubber joystikket til højre, siger Ole Andersen. Kan udføre arbejdet i al slags vejr Vi er nødt til at køre i al slags føre, og derfor kan vi ikke undgå, at der bliver spor, forklarer Ole Andersen. Men med den affjedrede foraksel og et godt sæde kan ujævnhederne i rækkerne stort set ikke mærkes.

9 Hedensted Kommune Fendt 312 Vario 9 En helt anden verden... Tilbage i 2010 gik jagten ind på en ny traktor til Hedensted Kommune... Der stod ikke Fendt på indkøbssedlen, da specialarbejder Poul Erik Ewers skulle have ny traktor til at klippe boldbaner og lave vintertjeneste. Jeg argumenterede en del og lagde især vægt på, at det skulle være en traktor med trinløs transmission, fortæller han. Det var tilbage i 2010, at jagten gik ind på en ny traktor til Hedensted Kommune, som har mange boldbaner, der skal holdes på dupperne til de sportsglade. Det var især pris, kvalitet, arbejdsmiljø samt forbrug af brændstof og i sidste ende omkostningerne pr. driftstime, vi havde med i overvejelserne, uddyber driftsleder Ole Madsen. Undersøgte markedet Efter at have afsøgt markedet faldt valget på en Fendt 312 Vario. Den har nu kørt timer, siden den blev leveret inden sæson Det vil sige, at den kører cirka timer pr. år. Afløser Rene Brun (tv) og specialarbejder Poul Erik Ewers (th) Motoromdrejningerne kan sættes ned, så vi sparer i hvert fald godt 2 liter brændstof pr. driftstime... At køre med den er som at køre med personbil. Der er bare en verden til forskel fra det, vi tidligere har prøvet, konstaterer Poul Erik Ewers. Det synspunkt bliver han bakket op i af kollegaerne Per Holm og Rene Brun. De kører også med Fendt. Per Holm kører med rabatklipper på en Fendt 415, som blev købt brugt og nu har gået tæt ved timer. Vi kan køre op til 12 kilometer i timen, og det er virkelig behageligt, fordi lydniveauet er lavt, og der ingen vibrationer er, forklarer han. Vario sparer meget diesel Vi kan se, at vi kommer over langt mere på grund af dens Vario transmission. Med den kan vi også sætte motoromdrejningerne ned, så forbruget af brændstof i hvert fald er godt to liter lavere pr. driftstime, og samtidig skåner vi banerne, konstaterer Rene Brun. Alle tre medarbejdere, der kører med Fendt, har således intet at udsætte på de fire Fendt traktorer, Hedensted Kommune nu har: Faktisk må du gerne skrive, at vi er imponerede, siger de i enighed.

10 10 Mattheus van de Water, Grindsted Fendt 312 Vario Som ny efter timer! Her er intet overladt til tilfældigheder. Heller ikke valget af traktor... Den fire år gamle Fendt 312 står og skinner som ny foran det ret nye, store staldanlæg. Den er spændt for en 28 kubikmeter fuldfoderblander. Man kan ikke se på den, at den allerede har kørt timer, forklarer ejeren. Det er Mattheus van de Water, som siden 2008 har opbygget en særdeles moderne og velgennemtænkt mælkeproduktion ved Grindsted. Han og hans familie kom til Danmark i 1995, hvor de startede på en mindre ejendom med mælkeproduktion. Den blev kraftigt udbygget og solgt i Efter amerikansk forbillede blev der opbygget et helt nyt staldanlæg med plads til udvidelse fra de nuværende 350 køer plus lige så meget opdræt. Man kan udvide kostalden den vej, lave en større malkestald den vej, og ungdyrstalden kan udvides den vej, viser Mattheus van de Water. Over det hele hersker der orden, og intet ser ud til at være overladt til tilfældighedens luner heller ikke valget af traktormærke. Det hedder Fendt. Fendt er holdbar Hos familien van de Water bliver bruget drevet som en forretning. Når vi laver noget, skal det give penge med det samme. Vi venter ikke i årevis på en indtjening, konstaterer Mattheus van de Water. De 160 hektar mark til bedriften bliver derfor i stort omfang drevet af en maskinstation. Men vanding med de fire vandingsmaskiner, noget af sprøjtningen og spredningen af handelsgødning klarer han selv sammen med sine fire medarbejdere. Udover vores lille, snilde Fendt 312 Vario har vi to Fendt 718 Vario, fortæller han. De tre traktorer er efter hans mening billige at køre med pr. time, da de har lavt forbrug af brændstof. Desuden er de nemme og bekvemme at køre med på grund af den trinløse Vario transmission. Fendt 312 har også den fordel, at den har en stor motoreffekt, afslutter Mattheus van de Water. Mattheus van de Water på arbejde i det nye staldanlæg i Grindsted. Fendt 312 Vario er lille og snild med stor motoreffekt og lavt brændstofforbrug. Desuden er den nem og bekvem at køre med...

11 Produktion og service 11 Fendt fabrikken verdens mest moderne traktorfabrik Fendt tog i september 2012 verdens mest moderne traktorfabrik i brug. Ved bygningen af den nye fabrik fokuserede man på at sikre optimalt flow i produktionen og dermed fuld fleksibilitet. Resultatet er en unik fabrik, hvor alle Fendt traktorer fra de små (smalsporede) 200 serie traktorer til de helt store Fendt 939 produceres på samme bånd uden at produktionen skal omstilles (på den 1 kilometer lange samlelinje). Hurtig service og reservedelssupport Det er sjældent, at der sker noget med en Fendt. Men når der er behov for det, er det rart at hjælpen er nær. AGCO Danmarks reservedelsafdeling kender landbruget og arbejder professionelt med dette som udgangspunkt. Som den eneste maskinimportør i Danmark har vi et reservedelslager beliggende i Danmark. På reservedelslageret i Hvidovre er der forskellige Fendt reservedele på lager. Det betyder, at en reservedel i nødstilfælde højst er 4 timer væk, uanset hvor man befinder sig i landet. Et landsdækkende og veluddannet forhandlernet sikrer, at vi altid er til stede, hvor det gælder. Det m 2 store reservedelslager i Hvidovre ved København.

12 proservice.dk H G E J O M I B K F A L Find din Fendt specialist! Vi har listet forhandlernes Fendt specialister her: D C N A Helsinge Maskinforretning A/S Bø Høst Andersen: F Holbæk Maskin Center A/S Jesper Justesen: K Jelling Maskinforretning A/S Per Rosenkilde: B TBS Maskinpower A/S Finn Dam Jensen: G Morsø Maskinforretning A/S Klaus Andersen: L HMC-Maskiner A/S Peter Ilsøe: C Karl Mertz A/S Henrik Jepsen: H Hjallerup Maskinforretning A/S Keld Fuglsang: M Jysk Maskincenter, Kolind Simon Bøjstrup: D Heden Maskinforretning A/S Jack Petersen: I Rimmerhus Maskinforretning ApS Kjeld Tychsen: N Karl Mertz A/S Torben Nielsen: E Granhøj Landbrugsmaskiner ApS Jakob Jensen: J A/S Henry D. Nielsen Peder Clausen: O Jysk Maskincenter, Askildrup Flemming Rasmussen: Jens Ole Nielsen: AGCO Danmark A/S Hammerholmen 17-19, 2650 Hvidovre Tlf Fax Produktchef for Fendt, AGCO Danmark A/S: Peter Midtiby, tlf Fendt er et globalt varemærke under AGCO Corporation. AGCO Limited 2013

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

SE VORES GODE VINTER- EFTERSYNSTILBUD Læs mere på side 15. GODE TILBUD FRA SALGS- AFDELINGEN Læs mere i Magasinet

SE VORES GODE VINTER- EFTERSYNSTILBUD Læs mere på side 15. GODE TILBUD FRA SALGS- AFDELINGEN Læs mere i Magasinet GODE TILBUD FRA SALGS- AFDELINGEN Læs mere i Magasinet VI SER STADIG FREMAD Læs mere på side 2 SE VORES GODE VINTER- EFTERSYNSTILBUD Læs mere på side 15 DELTAG I VINTEREFTER- SYNSKONKURRENCEN Læs mere

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

Vi ser stadig fremad og er i en god udvikling Læs mere på side 2. Mød os på Agromek Læs mere på side 2. Se vores gode vintereftersynstilbud

Vi ser stadig fremad og er i en god udvikling Læs mere på side 2. Mød os på Agromek Læs mere på side 2. Se vores gode vintereftersynstilbud Vi ser stadig fremad og er i en god udvikling Læs mere på side 2 Gode tilbud fra salgsafdelingen Find dem i Magasinet Mød os på Agromek Læs mere på side 2 Se vores gode vintereftersynstilbud Vend Magasinet

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN LOKALE MASKINFORRETNING

VELKOMMEN TIL DIN LOKALE MASKINFORRETNING VELKOMMEN TIL DIN LOKALE MASKINFORRETNING KIG INDENFOR QR-kode til viatuel rundtur Tøstrupvej 50 8581 Nimtofte Tlf. 86 39 84 88 www.midtdjurstraktorlager.dk HØJT MOMENT VED LAVE OMDREJNINGER T174EA 689.000,-

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Yderligere information kontakt: Jakob S. Jensen 40 16 81 63

Yderligere information kontakt: Jakob S. Jensen 40 16 81 63 Opera i majs flere foderenheder pr. hektar højere kvalitet og fordøjelighed ingen spild og varmedannelse i stak mere mælk pr. ko pr. dag Læs mere på www.agro.basf.dk Yderligere information kontakt: Jakob

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

En landmand med 170 hektar planteavl regner på, hvad det har kostet at så med eget kombisåsæt. Der foreligger følgende oplysninger:

En landmand med 170 hektar planteavl regner på, hvad det har kostet at så med eget kombisåsæt. Der foreligger følgende oplysninger: 79 8. Maskiner Opgave 8.1. Maskinomkostninger ved såning En landmand med 170 hektar planteavl regner på, hvad det har kostet at så med eget kombisåsæt. Der foreligger følgende oplysninger: Vedligeholdelse

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine.

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine. Nyhed klarer opgaverne i en fart Yanmar EF 227-4WD med kabine. 27 hk. GMR fejemaskine 130 cm. GMR frontlift kat. 0 med PTO. Rauch 120 l centrifugalspreder. Bestil demo af Yanmar eller få den nye brochure

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

TEAM Kvæg. rådgivning, der rykker

TEAM Kvæg. rådgivning, der rykker TEAM Kvæg rådgivning, der rykker Velkommen til TEAM Kvæg Et TEAM, der er skabt af egnens kvægbrugere til gavn for landets kvægbrugere! Fælles ledelse, fælles bundlinje I Vestjysk Landboforening har vi

Læs mere

Arne Munk, SEGES Økologi OMLÆGNING TIL ØKOLOGI?

Arne Munk, SEGES Økologi OMLÆGNING TIL ØKOLOGI? KvægKongres 2016 Herning 29. februar 2016 Arne Munk, SEGES Økologi OMLÆGNING TIL ØKOLOGI? ØKOLOGI? - MIN PRÆSENTATION Markedet bærer økologien frem Overvejelser økologisk kødkvægproduktion Omlægningstjek,

Læs mere

Axial-Flow. De første 10 gode grunde

Axial-Flow. De første 10 gode grunde Axial-Flow De første 10 axial-flow 1Solid erfaring i rotorteknologi Kommer dig tilgode. Hos Case IH har vi altid været lidt bidt af høstteknologi. Med over 180 år på bagen, har vi gjort vores erfaringer!

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

Business to Business www.btob.dk. Stor effekt Høj komfort Let betjening Stort redskabsprogram

Business to Business www.btob.dk. Stor effekt Høj komfort Let betjening Stort redskabsprogram Business to Business www.btob.dk Traktorer, der opfylder professionelle brugeres største krav Stor effekt Høj komfort Let betjening Stort redskabsprogram TG Når tungt arbejde skal gøres let, er Iseki TG

Læs mere

VPM 3400 Én maskine - Fire årstider. ww w.vpm.dk

VPM 3400 Én maskine - Fire årstider. ww w.vpm.dk VPM 3400 Én maskine - Fire årstider ww w.vpm.dk VPM 3400 Hvem er VPM VPM-Maskiner blev grundlagt i 2005 i Stauning af 3 brødre: Frank, Henrik og John Christiansen. De har alle lang erfaring med udvikling,

Læs mere

Danmarks største flishugger kommer fra Grønbjerg!

Danmarks største flishugger kommer fra Grønbjerg! Side 1 af 6 Læs Give Avis Om os Annoncer VAF MEDIER Kontakt Ikke afgjort om 17-årig bliver sigtet for voldtægt Fantomredninger af Jan D. gav Give sejren! 17-årig voldtaget ved klassefest FORSIDE LÆSERBREVE

Læs mere

Landbrugets Arbejdsmiljøpris

Landbrugets Arbejdsmiljøpris LANDBRUGETS ARBEJDSMILJØPRIS 2012 1 Landbrugets Arbejdsmiljøpris 2012 vfl.dk 2 ARBEJDSMILJØPRIS 2010 LANDBRUGETS ARBEJDSMILJØPRIS 2012 3 Årets prismodtager Søren Madsen har drevet Salsbjerggård siden 2005.

Læs mere

Beregn udbytte i kg frø i alt og pr. ha samt udbyttet i kr. i alt og pr. ha. Mængde i kg Mængde pr. ha Udbytte i kr. Udbytte kr.

Beregn udbytte i kg frø i alt og pr. ha samt udbyttet i kr. i alt og pr. ha. Mængde i kg Mængde pr. ha Udbytte i kr. Udbytte kr. 18 3. Planteavl Opgave 3.1. Udbytte i salgsafgrøder På svineejendommen Nygård er der et markbrug med 22 ha vinterraps, 41 ha vinterhvede og 47 ha vinterbyg. Der skal foretages beregninger på udbyttet i

Læs mere

Axial Flow gnasker sig gennem høsten

Axial Flow gnasker sig gennem høsten Salling-traktor.dk Nordvestjysk-traktor.dk Axial Flow gnasker sig gennem høsten Hos Goul Agro i Brøndum på Salling, er det en CaseIH Axial Flow 9120 der tager sig af høstarbejdet og dette gør den til UG,

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring TJA 8000 SERIE Elektronisk motorstyring 36 x 36 transmission Full Turn Mode Hydraulikanlæg 66 l/min. TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR 2 Iseki

Læs mere

VPM 3400. ww w.vpm.dk

VPM 3400. ww w.vpm.dk VPM 3400 ww w.vpm.dk VPM 3400 Hvem er VPM VPM-Maskiner blev grundlagt i 2005 i Stauning af 3 brødre: Frank, Henrik og John Christiansen. De har alle lang erfaring med udvikling, produktion og servicering

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Universalspreder VS 2403

Universalspreder VS 2403 Universalspreder VS 2403 S trautmanns årelange erfaring med konstruktion af spredervogne og det høje kvalitetsniveau har gjort, at universalsprederne i praksis Universalsprederen har bevist deres duelighed.

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE

STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE DAIRON STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE Stony RD 100/130 RD 150/180/200 INSTRUKTIONSBOG Importør: Lyngager 5-11 2605 Brøndby Tlf. 4326 6611 Fax 4326 6626 www.hafog.dk FORORD: Vi ønsker dem tillykke med Deres nye

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER LEJEPRIS PR. TIME fra kr. 155,-* * Beregnet ud fra et forbrug på 1.000 timer pr. år KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER DE NÆSTE 5 ÅR TRYGT, SIKKERT OG NEMT! Lige nu og frem til 28. februar 2017 tilbyder vi dig

Læs mere

Kom og testkør. Fendt 824 + 936 med Leica autostyring. Specialtilbud Skovudstyr Autostyring Frontlæsser + beslag Front- og hjulvægte

Kom og testkør. Fendt 824 + 936 med Leica autostyring. Specialtilbud Skovudstyr Autostyring Frontlæsser + beslag Front- og hjulvægte 16-sidet 2010:Layout 1 17/12/09 09.10 Side 1 Kom og testkør Fendt 824 + 936 med Leica autostyring 15 års jubilæum Lørdag d. 16. januar 2010 kl. 10.00-16.00 Vi er vært ved et pølsebord Barnsig 8 Hellevad

Læs mere

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Indeks 2 Valtra A Serien Side 5... Valtra Din individuelle traktor Side 6... Nyt, praktisk tilbehør Side 8... Nye HiTech modelvarianter i A-serien Side 10... Valtra A HiTech

Læs mere

Økonomisk bæredygtig udvikling af kvægbedriften: Muligheder vi har, og muligheder vi får

Økonomisk bæredygtig udvikling af kvægbedriften: Muligheder vi har, og muligheder vi får Økonomisk bæredygtig udvikling af kvægbedriften: Muligheder vi har, og muligheder vi får Tema 5 Udfordringer og muligheder for kvægbedrifterne Driftsøkonom Jens Norup LandboFyn Muligheder for kvægbedriften

Læs mere

RC-750 en sikker investering

RC-750 en sikker investering RC-750 RC-750 en sikker investering Undgå ryg og hofteskader Sikker arbejdsmiljø = mindre sygefravær Kapacitet = 3,7 mand med buskrydder Skrænter optil 50 Regnvandsbassinger Under fjernvarmerør Svært tilgængelige

Læs mere

Sådan benchmarker vi!

Sådan benchmarker vi! Sådan benchmarker vi! Carsten Clausen Kock Planteavlskonsulent Sønderjysk Landboforening Disposition Hvad er Targit? Muligheder med Targit? Hvad ser vi? Fra Targit til handling Hvad er Targit og hvorfor?

Læs mere

KvægKongres 2012. Styr på vedligeholdelsesomkostningerne. Tlf. 30 604 603 Mail.: kjn@maskinraadgivning.com

KvægKongres 2012. Styr på vedligeholdelsesomkostningerne. Tlf. 30 604 603 Mail.: kjn@maskinraadgivning.com KvægKongres 2012 Styr på vedligeholdelsesomkostningerne Tlf. 30 604 603 Mail.: kjn@maskinraadgivning.com Dieselforbrugets betydning for vedligeholdelse Hvilke enheder er dyrest at vedligeholde? Vedligehold

Læs mere

Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017

Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017 Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017 SA 221 2 SA 221 Motortype Yanmar 3-cylindret dieselmotor på 22 hk og 904 ccm, TIER 4 Transmission 4WD Styretøj Lift bag PTO Joystick Styrtbøjle Dækmontering Egenvægt

Læs mere

LELY NEWS KÆRE LELY KUNDE

LELY NEWS KÆRE LELY KUNDE LELY NEWS Nr. 2 - maj 2015 www.lely.com innovators in agriculture KÆRE LELY KUNDE Lav mælkepris, frigivne mælkekvoter samt forskellige støtte- og investeringsordninger fra regeringen er noget, som giver

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

AGCO NYT. Ny Fendt 700 Vario. generationsskifte med finesser. Nr. 3 September 2011. Midtertillæg: Reservedele og tilbud fra AGCO SHOPPEN

AGCO NYT. Ny Fendt 700 Vario. generationsskifte med finesser. Nr. 3 September 2011. Midtertillæg: Reservedele og tilbud fra AGCO SHOPPEN AGCO NYT Nr. 3 September 2011 Ny Fendt 700 Vario generationsskifte med finesser AG CO Nyt, sept emb er 2011. Mid tertillæg / AGC O Part s AGC O SH OPP EN en Ta ud god forre tning og gem! Kom presso Semiprof

Læs mere

Orientering fra DM-branche til Passive

Orientering fra DM-branche til Passive Nyhedsbrev nr. 17 December 2015 Orientering fra DM-branche til Passive Emner: Mærkedage Sekretariatet i julen Julehilsen fra sekretariatet Mød din Maskinhandler o A/S Henry D. Nielsen o PN Maskiner A/S

Læs mere

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION HM KAMPAGNETILBUD: KR. 619.000,- Rente- og afdragsfri kampagne resten af 2016 NYHED Enestående funktion: Med MF-joystick skifter du mellemleem frem og bak samt styrer læsseren en på samme tid uden at skulle

Læs mere

BETJENINGS- & MONTERINGSVEJLEDNING FOR TEEJET 1000 MONITOR

BETJENINGS- & MONTERINGSVEJLEDNING FOR TEEJET 1000 MONITOR BETJENINGS- & MONTERINGSVEJLEDNING FOR TEEJET 1000 MONITOR TeeJet No. 020-012-DK; Version 2.00 Mølhavevej 2 9440 Aabybro Denmark Tel. +45 9696 2500 Fax. +45 9696 2501 Internet: www.teejet.com 2 TEEJET

Læs mere

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra

Læs mere

GOLIATH 250/250 + Lampen til alle formål og forhold

GOLIATH 250/250 + Lampen til alle formål og forhold GOLIATH 250/250 + Lampen til alle formål og forhold Til din oplysning Nu blænder JO-EL op for en ny arbejdslampe i Goliath-serien. Goliath 250-serien leverer lys i særklasse, den er robust, sikker, økonomisk

Læs mere

VORES NET ER KOMPLET!

VORES NET ER KOMPLET! D A N M A R K VORES NET ER KOMPLET! Med 18 veluddannede service- og salgspartnere i Danmark, er PALFINGER tæt på kunderne i hele landet. PALFINGER tilbyder således den bedste service, kvalitet og teknologi

Læs mere

Midt i Thy, og helt i front med service og teknik

Midt i Thy, og helt i front med service og teknik Midt i Thy, og helt i front med service og teknik GRØNKJÆR s Maskinværksted holder til i Hurup Thy, hvor der er højt til loftet og plads til udvikling. Der er ikke langt til gode veje, og færgeforbindelserne

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

Læs i magasinet: maskinpartner.dk

Læs i magasinet: maskinpartner.dk Læs i magasinet: Temaeftermiddag hos Maskinpartner - En prisbillig New Holland traktor - Kverneland storrive til en god pris - Et godt Nilfisk Alto tilbud - Stiga plæneklipperkampagne - Kramp tilbud -

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

Din lokale totalleverandør

Din lokale totalleverandør Din lokale totalleverandør Landbrug Industri Privat Bejstrup Maskinstation A/S Per Kold Kristiansen, Bejstrup Maskinstation Finn Jensen, Bejstrup Vognmandsforretning Bejstrup Maskinstation A/S er rygraden

Læs mere

AM Skivehøstere. www.krone.de

AM Skivehøstere. www.krone.de AM Skivehøstere www.krone.de AM Økonomiske skivehøstere med høj betjeningskomfort Liftophængte skivehøstere med et enormt pendelområde Kraftigt drev via kraftoverføringsaksler giver optimal effektivitet

Læs mere

Til lykke med din nye LapTimer 5001C

Til lykke med din nye LapTimer 5001C 1 Producent: UNIPRO RACING SYSTEMS ApS VIBORG HOVEDVEJ 24 DK-7100 VEJLE, DANMARK TEL. +45 7585 1182 FAX +45 7585 1782 BRUGSANVISNING - LapTimer 5001C Til lykke med din nye LapTimer 5001C For at sikre dig

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for FERRARI tohjulede traktorer

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

Det automatiske fodersystem. Økonomisk og enkel løsning til dyrevenlig fodring

Det automatiske fodersystem. Økonomisk og enkel løsning til dyrevenlig fodring Det automatiske fodersystem Økonomisk og enkel løsning til dyrevenlig fodring feedstar Oversigt feedstar er det mest økonomiske,flexible system til automatisk fodring. feedstar båndet bringer automatisk

Læs mere

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår:

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår: KUHN GF 8702 Vejle 25 marts 2014 Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige Fakta: Denne effektive vender er godt beskyttet af den effektive affjedring, som absorberer stød og bump fra

Læs mere

Økologi skal/skal ikke? KvægKongres 2016 Jens Kock og Erik Andersen ØkologiRådgivning Danmark

Økologi skal/skal ikke? KvægKongres 2016 Jens Kock og Erik Andersen  ØkologiRådgivning Danmark Økologi skal/skal ikke? KvægKongres 2016 Jens Kock og Erik Andersen jkh@jlbr.dk era@oerd.dk ØkologiRådgivning Danmark Fordi der er mangel på råvarer!!! Øvrige varer Mælk Oksekød Grønsager Æg Svinekød Frugt

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 & SERIE 500 2 FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

Landbrugets Arbejdsmiljøpris

Landbrugets Arbejdsmiljøpris LANDBRUGETS ARBEJDSMILJØPRIS 2011 1 Landbrugets Arbejdsmiljøpris 2011 vfl.dk 2 ARBEJDSMILJØPRIS 2010 LANDBRUGETS ARBEJDSMILJØPRIS 2011 3 Årets prismodtagere I/S Ravninggård ved Ribe modtager Landbrugets

Læs mere

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED I sidste uge var jeg ti dage i London for at besøge min datter. Hun har et rigtig godt job i et internationalt firma og et godt sted at bo. Hun har også en kæreste,

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER 2 Glamsbjerg Maskin Center VELKOMMEN TIL GLAMSBJERG MASKIN CENTER Finn Banke, Indehaver Uddannet maskiningeniør, og har mere end 25 års erfaring med landbrugsmaskiner.

Læs mere

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: STAMA Løvsuger... Prisliste nr. 2012-1 STAMA Mini Truck El.... Prisliste nr. 2012-2 Tilbehør til Mini Truck El... Prisliste nr. 2012-2T STAMA Multi Truck El..

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Modulopbyggede GENERATORANLÆG - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736 4111 Fax (+45) 9736 4013 info@kva-diesel.dk www.kva-diesel.dk Diesel generatoranlæg

Læs mere

Københavns Universitet. Etablering af økologisk frugt- og bærproduktion Ørum, Jens Erik. Publication date: 2010

Københavns Universitet. Etablering af økologisk frugt- og bærproduktion Ørum, Jens Erik. Publication date: 2010 university of copenhagen Københavns Universitet Etablering af økologisk frugt- og bærproduktion Ørum, Jens Erik Publication date: 2010 Document Version Også kaldet Forlagets PDF Citation for published

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

Frihed til at vælge 1

Frihed til at vælge 1 Frihed til at vælge 1 sterling S425 Suveræn el-scooter, 12 km/t kompakt og sikker til udendørs brug Sterling S425 er en hurtig og stærk el-scooter. El-scooteren er lillebror til S700, men har mange af

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE 365 dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til

Læs mere

Fransgård. Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL

Fransgård. Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL Planeringsskær til afretnings- og rydningsopgaver af grusvej, skovvej, jord og sne mv. Flere varianter af mekaniske

Læs mere

Brugtliste (udarbejdet d. 04-09-2013)

Brugtliste (udarbejdet d. 04-09-2013) Brugtliste (udarbejdet d. 04-09-2013) Traktorer (Landbrugstraktorer) SAGSNR.: 36806-35196 Fabrikat: Kubota M9540 med frontlæsser Årgang: 2012 Kørt (timer): 50 Motor (HK): 95 Motortype: 4 cylindret vandkølet

Læs mere

Energirigtig køreteknik

Energirigtig køreteknik Energirigtig køreteknik Civilingeniør Michael Grouleff Jensen, Teknologisk Institut, Energi/Motorteknik Civilingeniør Flemming Bak, Teknologisk Institut, Energi/Motorteknik Baggrund Transportsektorens

Læs mere

FUREN. Mangler der nyt blod i landbruget? Landbrugserhvervet mangler unge mennesker VINTER 2012/13

FUREN. Mangler der nyt blod i landbruget? Landbrugserhvervet mangler unge mennesker VINTER 2012/13 6 26 36 6 Faste kørespor 26 Dufte og krydderier 36 Sojabønner Made in Sweden VINTER 2012/13 FUREN Mangler der nyt blod i landbruget? Landbrugserhvervet mangler unge mennesker LEDER Kære læser Hvordan kan

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley Easy to Green med ny fleksibel El-Trolley Easy to green med markedets mest alsidige el-trolley. Også til dig, der har lyst til en hurtig runde. Kom hurtigt, let og elegant videre til næste hul. Gående,

Læs mere

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Haderslev GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Erich Sønnichsen 020341 181 144 325 I Maj 80 Torben Breinbjerg 150859 150 165 315 I Juni 71 Jon de Taeje 171 133 304 I Jan

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere