DET BEDSTE AF DET BEDSTE Executive-værelser & suiter hos Arp-Hansen Hotel Group

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DET BEDSTE AF DET BEDSTE Executive-værelser & suiter hos Arp-Hansen Hotel Group"

Transkript

1 Executiveværelser og suiter DET BEDSTE AF DET BEDSTE Executive-værelser & suiter hos Arp-Hansen Hotel Group Arp-Hansen Hotel Group Vi har samlet det absolut bedste fra hvert af vores hoteller og giver dig her det fulde overblik over vores luksuriøse Executive-værelser & suiter. Som Københavns største hotelkæde værner vi om det gode ophold og inspirerende omgivelser. Vi sikrer en helhed, der tilgodeser dine behov og ønsker til luksuriøse såvel som hyggelige rammer. Uanset om du bor hos os i forretningsøjemed eller som turist. Med vores brede vifte af hoteller er der noget for enhver smag og budget. God fornøjelse.

2 STYRKEN LIGGER I FORSKELLIGHEDEN Alle vores hoteller er unikke med hver sin charme og stil, og eneste fællesnævner er, at de alle er placeret i hjertet af København. Vores skønne hoteller ligger på de bedste adresser og er hver især udstyret med en individuel og designbevidst indretning, hvor intet overlades til tilfældigheder. Uanset om du drømmer om luksuriøs indkvartering i kongefamiliens gamle gæsteværelser i det indre København, ønsker at vågne op til lyden af bølgeskvulp og knirkende fiskerbåde i Nyhavn eller har brug for et topmoderne hotelværelse med alle faciliteter og panoramaudsigt til Københavns skyline, så har du muligheden med Executive-værelser & suiter hos Arp-Hansen Hotel Group.

3 TIVOLI HOTEL & CONGRESS CENTER Executiveværelser og suiter Stilfuldt og spektakulært med luksuriøse faciliteter Det fascinerende Tivoli Hotel & Congress Center er indrettet i et stilfuldt design med spændende associationer til Tivoli Haven. Atmosfæren på vores Executive-værelser og suiter er intet mindre end vidunderlig, og du tilbydes et væld af luksuriøse faciliteter. Vores Executive-værelser og suiter er placeret på hotellets øverste etager, hvor de store gulv-tilloft-vinduer giver dig en fantastisk udsigt til enten byen, Columbines Have eller Islands Brygge. For en helt unik hoteloplevelse kan du vælge vores Executive-værelse med hems, der byder på et pragtfuldt lysindfald i både soveværelse og opholdsrum. Lobby Bar Tivoli Hotel & Congress Center er også et moderne kongreshotel perfekt til indkvartering i forbindelse med forretningsrelaterede ophold i København og omegn. Hotellet ligger i centrum af København og er let tilgængeligt fra Københavns Hovedbanegård og Københavns Lufthavn. Der er heller ikke langt til motorvejen, og vi tilbyder i øvrigt indendørs parkering. Skal du tidligt afsted, tilbyder vi Early Breakfast i vores Tivoli Lobby Bar fra kl. 05:30 hver dag. På hotellet finder du de velkendte restauranter Tivoli Brasserie, MASH Penthouse og Sticks n Sushi Skybar samt vores attraktive Executive Lounge, fitnesscenter, businesscenter og swimmingpool. Lobby På følgende sider kan du læse mere om, hvad vi tilbyder, når du booker Executive-værelser og suiter på Tivoli Hotel & Congress Center.

4 Executive-værelser & suiter Tivoli Hotel & Congress Center har i alt 679 værelser, alle ikke-ryger, hvoraf 189 er Executiveværelser og Suiter. De er fordelt således: 8 Suiter 12 Juniorsuiter 140 Executiveværelser 29 Executive Twinværelser Foruden hotellets mange andre faciliteter og tilbud får du som gæst på Executiveværelser og Suiter følgende: Særlige fordele Garanteret hotellets øverste etager (fra etage) Storslået udsigt over Columbines have Adskilt sove- og opholdsareal* Enkelte med hems Store gulv-til-loft vinduer Sofaarrangement* Dobbeltseng/Separate senge (King size) Badekar (enkelte med boblebad)* Luksuscreme, sæbe og shampoo fra Karmameju 2 flasker kildevand på ankomstdagen Velkomstsnack på ankomstdagen Strygebræt/-jern på værelset * Gælder kun vores Suiter Juniorsuite Vidste du... Adgang til Executive Breakfast i Tivoli View på 11. etage Morgenmaden er inkluderet for gæster i værelseskategorien Executiveværelser & Suiter Adgang til Executive Lounge på 11. etage

5 Executive Breakfast i Tivoli View Restaurant Åbningstider: Mandag fredag kl Lørdag søndag kl Gæster der bor i Executiveværelser og Suiter kan nyde vores særlige Executive Breakfast buffet på 11. etage i Tivoli View Restaurant. Her har en rolig start på dagen første prioritet, så du kan være klar til dagens arbejde eller en spændende dag i København. Udsigten og indretningen er enestående, og udbuddet af maden er varieret med mulighed for at få lavet omelet, spejlæg m.m. ved en live-cooking station midt i restauranten. Kaffemaskinen giver mulighed for flere forskellige kaffespecialiteter. Executive Breakfast Bemærk: Gæster i andre værelseskategorier kan ikke tilkøbe sig adgang til Executive Breakfast.

6 Executive Lounge Åbningstider: Alle ugens dage kl Nyd en af byens absolutte bedste udsigter fra den helt nye Executive Lounge på 11. etage på Tivoli Hotel & Congress Center. Vores Executive Lounge er tilbuddet til dig, der ønsker lidt ekstra selvforkælelse under dit ophold; i loungen kan du ud over udsigten nyde kolde og varme drikke samt snacks dagen lang, mens du læser dagens avis og magasiner. I loungen tilbydes desuden opladere til diverse mobiltelefoner og tablets. I Executive Lounge tilbyder vi dagligt: Kl : Tea Time med dagens kage. Kl : Snack Hour med canapéer, små sandwiches, salte snacks, vin og øl. Forplejning på buffet hele dagen: Kaffe/Te Mineralvand Juice Frugt Snacks Executive Lounge Bemærk: Gæster i andre værelseskategorier kan ikke tilkøbe sig adgang til Executive Lounge.

7 PHOENIX COPENHAGEN Executiveværelser og suiter Atmosfære og elegance ved Kongens Nytorv Phoenix Copenhagen er et af byens mest ekstravagante 4-stjernede hoteller. På Executiveværelser og Suiter bliver du mødt af en helt særlig atmosfære, der bringer en historisk og nærmest royal romantik. En helstøbt og harmonisk stemning smeltet sammen med det ekstraordinære ophold, hvor intet overlades til tilfældighederne. Executiveværelse I 2016/2017 har samtlige værelser på nær Suiterne undergået en ren forvandling; en gennemgribende renovering, der bidrager til enestående hoteloplevelser med et udsøgt strejf af overdådighed. Suiterne har hver sin helt unikke og royale udstråling, hvorfor de bevares i den charmerende og betagende tilstand, de er i. Det skønne lobbyområde har fået samme imponerende løft, hvor vi værner om den elegante stil, som hotellet er kendt for. Samtidig har de nye værelser fået et mere nutidigt udtryk, og du kan forvente luksus og elegance med materialer i lyse og behagelige farver. Materialer og interiør, der formår at binde nyt og gammelt sammen med det bedste fra begge verdener. Med den omfattende renovering får du desuden fri adgang til et helt nyt og moderne fitnesscenter. Det betyder, at du ikke behøver at sætte din sundhed på standby, men kan holde din træning ved lige i det omfang, du ønsker også når du er på ferie. Executiveværelse På den følgende side kan du læse mere om, hvad vi tilbyder, når du har booket Executiveværelser og Suiter på Phoenix Copenhagen.

8 Executive-værelser & suiter Phoenix Copenhagen har i alt 213 værelser, alle ikke-ryger, hvoraf 55 er Executiveværelser og Suiter. De er fordelt således: 3 Suiter 4 Juniorsuiter 48 Executiveværelser Foruden hotellets mange andre faciliteter og tilbud får du som gæst på Executiveværelser og Suiter følgende: Særlige fordele Adskilt sove- og opholdsareal** Sidde-arrangement Nespresso kaffemaskine 2 fladskærms-tv** Luksusseng fra Carpe Diem ( cm)* Badeværelse med jacuzzi** Gæstetoilet** Toni & Guy hårtørrer (2000W) Luksuscreme, sæbe og shampoo fra Karmameju Rainshower Aircondition Safetyboks Deluxe Suite *Gælder kun vores Executiveværelser **Gælder kun vores Suiter Vidste du... Nyrenoveret i Adgang til nyt fitnesscenter Deluxe Suite Deluxe Suite

9 71 NYHAVN HOTEL Executiveværelser og suiter Underspillet elegance med sublim beliggenhed i Nyhavn To meget smukke pakhuse fra 1804 danner rammen om Executiveværelser og Suiter på det eksklusive 71 Nyhavn Hotel, der i øjeblikket oplever en gennemgribende renovering af det ene pakhus. Med underspillet elegance og sublim beliggenhed i Nyhavn har det stemningsfyldte hotel en billedskøn udsigt over havnen. Den centrale placering forenes med eksklusivitet og charme, som gør hotellet helt unikt. Juniorsuite med udsigt Fra hotellet er der kun få minutters gang til Kongens Nytorv, Strøget og Amalienborg Slot. En eftertragtet beliggenhed og et hotel med snart 130 værelser, der byder på elegant interiør og en fantastisk udsigt. Der er desuden gratis Wi-Fi på hele hotellet. 71 Nyhavn Hotel er fra 2015 til 2016 gået fra at kunne tilbyde 150 værelser til at kunne tilbyde færre, men større og mere eksklusive, værelser. 122 af de i alt 130 er Executiveværelser og Suiter, og de fordeler sig således: 100 Executiveværelser 22 Juniorsuiter Samt 10 Suiter, som er 2 skønne Juniorsuiter med connecting doors. Executive Dobbelt Deluxe View Vi glæder os til at byde dig velkommen til underspillet elegance i Nyhavn.

10 Executive-værelser & suiter 71 Nyhavn Hotel har totalt 130 værelser, inklusive 122 Executive værelser og Suiter. Alle vores værelser er ikke-ryger værelser. De udgøres af: 8 Suiter (2 Junior Suiter med connecting doors ) 28 Junior Suiter 94 Executive væresler Udover hotellets mange andre faciliteter og tilbud, indeholder vores Executive værelser følgende: Eksklusive fordele Separate sove- og lounge områder ** Siddeområde Nespresso kaffemaskine 2 fladskærms-tv Luksus seng fra Carpe Diem ( cm) * Badeværelse med jacuzzi ** Gæstebadeværelse * Toni & Guy hårtørrer (2000W) Luksus lotion, sæbe og shampoo ra Karmameju Stort Rain brusehoved Air condition Sikkerhedsboks Junior suite med udsigt * Kun i Junior Suiter i Det Gule Pakhus ** Kun i vores Suiter Vidste du... Nyrenoverede værelser ( ) Aftenrestaurant: SEA by Kiin Kiin Junior suite Deluxe

11 IMPERIAL HOTEL Executiveværelser og suiter Tradition møder fornyelse og international atmosfære På Imperial Hotel træder du ind i et stilfuldt designunivers fyldt med karisma. Det centralt placerede hotel er 4-stjernet, og det er noget, der kan mærkes. Hotellets skønne Executiveværelser og Suiter danner en helt speciel og ekstraordinær ramme om dit besøg. Med fokus på design og komfort er de nyrenoverede værelser i kategorien Executive indrettet i bedste Mad Men -stil, og vores Suiter er store og rummelige. På hotellet finder du vores hyggelige lounge med pejs, og som noget særligt har du mulighed for at booke en af vores allergivenlige Suiter med trægulve og allergivenlige dyner og puder. I hotellets restaurant Ristorante L Appetito får du uforglemmelige smagsoplevelser og specialiteter fra det traditionelle italienske køkken. Imperial Hotel er centralt placeret med kort afstand til Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget. Der er i alt 304 skønne værelser, fri adgang til et helt nyt fitnesscenter fra 2016 og gratis Wi-Fi på hele hotellet. På den følgende side kan du læse mere om, hvad vi tilbyder, når du har booket Executiveværelser og Suiter på Imperial Hotel. Executive værelse

12 Executive-værelser & suiter Imperial Hotel har i alt 304 værelser, alle ikke-ryger, hvoraf 24 er Executiveværelser og Suiter. De er fordelt således: 1 Suite 12 Juniorsuiter 11 Executiveværelser Foruden hotellets mange andre faciliteter og tilbud får du som gæst på Executiveværelser og Suiter følgende: Særlige fordele Balkon (på nogle af værelserne) Separat sofaarrangement Soveværelse, spisestue og køkken* King size seng (180 cm) Plads til 2 ekstra opredninger* 2 badeværelser* Luksuscreme, sæbe og shampoo fra Karmameju Klimaanlæg Mørklægningsgardiner Safetyboks Lobby *Gælder kun vores Suite Vidste du... Adgang til nyt fitnesscenter Juniorsuite Suite

13 THE SQUARE Executiveværelser og suiter Trendy og stilrent designhotel på Rådhuspladsen The Square er en oase på Rådhuspladsen. Et minimalistisk designhotel med rene linjer og flotte detaljer. Hotellet er bedst i kategorien Boutique Hotel, hvor der sættes fokus på individualitet, afslapning og design. Lobby På Executiveværelser og Suiter får du en helt ekstraordinær oplevelse med en fantastisk udsigt til Rådhuspladsen. Du får adgang til vores Executive Lounge, hvor du kan se tv, læse aviser og nyde kolde og varme drikkevarer samt snacks. Med den centrale beliggenhed er du tæt på Strøget, Tivoli og Hovedbanegården. The Square har 268 værelser alle med aircooling og der er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Er I flere afsted, kan I med fordel booke vores eksklusive værelsestype Luksus Connecting, hvor du får to lækre Juniorsuiter, der er connected med en dør imellem. Værelsestypen kan rumme op til 6 personer. På den følgende side kan du læse mere om, hvad vi tilbyder, når du har booket Executiveværelser og Suiter på The Square. Executive Lounge Executive værelse

14 Executive-værelser & suiter The Square har i alt 268 værelser, alle ikke-ryger, hvoraf 66 er Executiveværelser og Suiter. De er fordelt således: 6 Juniorsuiter Deluxe 21 Juniorsuiter 39 Executiveværelser Foruden hotellets mange andre faciliteter og tilbud får du som gæst på Executiveværelser og Suiter følgende: Særlige fordele Eksklusive værelser Flot udsigt over Rådhuspladsen/Cirkusbygningen Dobbelt/Twin Balkon (enkelte)* Egen tagterrasse (enkelte) Separat sofaarrangement (enkelte) Nespresso kaffemaskine* King size seng (180 cm)* Dobbeltseng (160 cm) Separate senge (80 cm) Plads til 2 ekstra opredninger* Luksuscreme, sæbe og shampoo fra Karmameju Aircooling Mørklægningsgardiner Termoruder Musikafspiller (Bluetooth ) Strygebræt/-jern til rådighed *Gælder kun vores Juniorsuiter Vidste du... Lobbybar 24/7 Morgenmad to go Executive Lounge Juniorsuite Executive Lounge Når man er på farten, kan man godt have brug for et sted at sidde og arbejde eller bare slappe af efter en lang dag. Derfor har vi fået etableret en helt ny lounge. Her har du mulighed for at arbejde, se tv, læse aviser eller bare smække benene op og nyde roen. Når du booker Executiveværelser og Suiter, får du automatisk adgang til vores Executive Lounge. Her vil der være kolde og varme drikkevarer samt snacks, og med en beliggenhed på 6. etage kan du nyde udsigten over byen, og når vejret er til det, kan du sidde ude på terrassen. Bemærk: Alle gæster, der har booket Executive-værelser eller en Suiter, har gratis adgang til vores Business Lounge.

15 COPENHAGEN ISLAND Executiveværelser og suiter Elegant designperle med superb beliggenhed ved vandet Roligt beliggende på Kalvebod Brygge finder du det stilrene Copenhagen Island med suveræn udsigt over Københavns Havn. Denne designperle er en oplevelse i sig selv. Den fantastiske arkitektur og et væld af luksuriøse faciliteter på Executiveværelser og Suiter gør hotellet særligt unikt. Lobby Vores Executiveværelser og Suiter er topmoderne, stilrene og elegante; et niveau, som du med rette kan forvente af et 4-stjernet hotel i den kaliber. Den blændende panoramaudsigt over vandet er ikke til at tage fejl af, og det betagende lysindfald samt lækre interiør danner de perfekte rammer om dit ophold. Fra Copenhagen Island er du i kort gåafstand til Tivoli og Rådhuspladsen samt få minutters kørsel med S-tog fra Dybbølsbro Station. Copenhagen Island har 326 værelser, og der er gratis Wi-Fi på hele hotellet. På den følgende side kan du læse mere om, hvad vi tilbyder, når du har booket Executiveværelser og Suiter på Copenhagen Island. Badeværelse Executiveværelse

16 Executive-værelser & suiter Copenhagen Island har i alt 326 værelser, alle ikke-ryger, hvoraf 46 er Executiveværelser og Suiter. De er fordelt således: 3 Juniorsuiter 1 Juniorsuiter Deluxe 43 Executiveværelser Foruden hotellets mange andre faciliteter og tilbud får du som gæst på Executiveværelser og Suiter følgende: Særlige fordele Hotellets øverste etage* Udsigt til vandet Twin/Dobbelt Executive Balkon Sofaarrangement* 2 fladskærms-tv* Kaffe- og tefaciliteter Enkeltseng (110 cm) Dobbeltseng (160 cm) Separate senge (80 cm) Separate elevationssenge (90 cm)* Luksuscreme, sæbe og shampoo fra Karmameju Velassorteret minibar Strygebræt/-jern til rådighed *Gælder kun vores Juniorsuiter Vidste du... Hyggelig bar med havneudsigt Fitnesscenter på 5. sal Businesscenter på 1. sal Juniorsuite Fitnesscenter Fitness og motion På øverste etage finder du hotellets lækre, moderne og nyindrettede fitnesscenter. Som resten af hotellet er der blevet lagt stor vægt på design og detaljer, så du ubetinget kan få en god oplevelse. Med udsigt udover Københavns Havn giver vi dig mulighed for at koble af efter dagens træning i vores sauna eller på vores balkon, som danner de perfekte rammer til at få koblet helt af. Kom op på øverste etage og få klaret træningen inden dagens møder eller om aftenen efter en oplevelsesrig dag i København. Bemærk: Fitnesscentret har en vandautomat, 4 fladskærms-tv, en sauna og store omklædningsrum med håndklæder til fri afbenyttelse for hotellets gæster.

17 COPENHAGEN STRAND Executiveværelser og suiter Nordisk lys og diskret luksus ved havnepromenaden Copenhagen Strand er beliggende ved Kongens Nytorv i hjertet af København med udsigt over Københavns Havn. Det 4-stjernede Garni-hotel er indrettet i et af havnefrontens oprindelige pakhuse og har netop gennemgået en gennemgribende opgradering inspireret af havet, stranden og det nordiske lys. Lobby På hotellet kan du booke vores eksklusive og rummelige, der er mellem kvadratmeter. Alle disse værelser har flot panoramaudsigt over havnen, separat siddeafsnit og større badeværelse. Fra hotellet er der blot få minutters gang til Nyhavn, Amalienborg, Kongens Nytorv, shopping på Strøget og Metro direkte til lufthavnen. Copenhagen Strand har 174 værelser og gratis Wi-Fi på hele hotellet. På den følgende side kan du læse mere om, hvad vi tilbyder, når du har booket Executiveværelser og Suiter på Copenhagen Strand. Morgenmadsrestaurant

18 Executive-værelser & suiter Copenhagen Strand har i alt 174 værelser, alle ikke-ryger, hvoraf 16 er Executiveværelser og Suiter. De er fordelt således: 2 Suiter 7 Juniorsuiter 7 Executiveværelser Foruden hotellets mange andre faciliteter og tilbud får du som gæst på Executiveværelser og Suiter følgende: Særlige fordele Stort soveværelse med luksuriøse senge Panoramaudsigt over havnen Sofaarrangement Kaffe- og tefaciliteter Fladskærms-TV Stort badeværelse Luksuscreme, sæbe og shampoo fra Karmameju Executive Room Executive Room Junior suite

19 GENTOFTE HOTEL Executiveværelser og suiter Hyggeligt og stilfuldt hotel i naturskønne omgivelser Med en gennemgribende renovering byder det 350 år gamle Gentofte Hotel indenfor i elegante og hyggelige omgivelser. Hotellet har formået at bevare sin historiske atmosfære, som forenes med den stilfulde indretning. På Executiveværelser og Suiter får du eksklusive værelser med kvist og allergivenlige trægulve. I vores Suiter forkæles du lidt ekstra med en jacuzzi og adskilt soveværelse og stue her går vi ikke på kompromis med kvadratmeterne. Lobby Du finder hotellet i det mondæne og naturskønne Gentofte blot 8 km fra Københavns centrum og med direkte togforbindelse til byen. Der er i alt 98 værelser, restaurant med pejs, gratis parkering og gratis Wi-Fi på hele hotellet. På den følgende side kan du læse mere om, hvad vi tilbyder, når du har booket Executiveværelser og Suiter på Gentofte Hotel. Executiveværelse

20 Executive-værelser & suiter Gentofte Hotel har i alt 98 værelser, alle ikke-ryger, hvoraf 9 er Executiveværelser og Suiter. De er fordelt således: 2 Suiter 7 Executiveværelser Foruden hotellets mange andre faciliteter og tilbud får du som gæst på Executiveværelser og Suiter følgende: Særlige fordele Større værelser med store senge og allergivenlige trægulve Separat sofaarrangement* Fladskærms-TV i begge rum* Kaffe- og tefaciliteter Allergivenlige dyner og puder Jacuzzi/Boblebad* Luksuscreme, sæbe og shampoo fra Karmameju Kildevand ved ankomst Gratis parkering (begrænset antal) Suite *Gælder kun vores Suiter

21

Arp-Hansen Hotel Group

Arp-Hansen Hotel Group Arp-Hansen Hotel Group EXECUTIVEVÆRELSER & SUITER Det bedste af det bedste Executiveværelser & Suiter hos Arp-Hansen Hotel Group Arp-Hansen Hotel Group Vi har samlet det absolut bedste fra hver af vores

Læs mere

Det bedste af det bedste

Det bedste af det bedste Det bedste af det bedste Executiveværelser & Suiter hos Arp-Hansen Hotel Group Styrken ligger i forskelligheden... Alle hoteller er unikke med hver sin charme og stil, og eneste fællesnævner er, at de

Læs mere

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest Lad os skræddersy jeres Jule- eller Nytårsfest VI INVITERER TIL JULEFROKOST OG NYTÅRSFEST Julefrokosten er ofte en af de mest festlige events, men det kan kræve en del at skulle planlægge hver eneste lille

Læs mere

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest Lad os skræddersy jeres Jule- eller Nytårsfest VI INVITERER TIL JULEFROKOST OG NYTÅRSFEST Julefrokosten er ofte en af de mest festlige events, men det kan kræve en del at skulle planlægge hver eneste lille

Læs mere

Det bedste af det bedste

Det bedste af det bedste Det bedste af det bedste Executiveværelser & Suiter hos Arp-Hansen Hotel Group Arp-Hansen Hotel Group Vi har samlet det absolut bedste fra hver af vores hoteller og giver dig her det komplette overblik

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

HOTELS WITH CHARACTER AND STYLE AT THE BEST ADDRESSES HOTELLER MED CHARME OG STIL PÅ DE BEDSTE ADRESSER

HOTELS WITH CHARACTER AND STYLE AT THE BEST ADDRESSES HOTELLER MED CHARME OG STIL PÅ DE BEDSTE ADRESSER HOTELLER MED CHARME OG STIL PÅ DE BEDSTE ADRESSER Arp-Hansen Hotel Group består af privatejede og centralt beliggende hoteller, der omfatter: Phoenix Copenhagen 71 Nyhavn Hotel Imperial Hotel The Square

Læs mere

Arp-Hansen Hotel Group Nybrovej 75 DK-2820 Gentofte Denmark

Arp-Hansen Hotel Group Nybrovej 75 DK-2820 Gentofte Denmark Arp-Hansen Hotel Group Nybrovej 75 DK-2820 Gentofte Denmark Reservation & Information: Kontakt os på tlf.: 8030 3045, book@arp-hansen.dk eller book direkte på www.arp-hansen.dk Contact us on tel.: +45

Læs mere

Smarte. lavprishoteller DKK 400,- * DKK 500,- * i København og Aarhus. Enkeltværelse fra. Dobbeltværelse fra

Smarte. lavprishoteller DKK 400,- * DKK 500,- * i København og Aarhus. Enkeltværelse fra. Dobbeltværelse fra Enkeltværelse fra DKK 400,- * Dobbeltværelse fra DKK 500,- * *gælder et begrænset antal værelser ved onlinebooking Smarte lavprishoteller i København og Aarhus Billige priser, cool design og central beliggenhed

Læs mere

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk Hoteller Jasna Der findes mange gode skihoteller i Jasna. Men ingen man beslutter sig for, hvor man vil bo, skal man vurdere hvad der er vigtigst for en. Jo, nærmere man kommer pisterne, jo højere bliver

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center Integreret hotel og kongrescenter Til konference, udstilling og fest Op til 5.500 personer fordelt på 55 lokaler 2.500 m 2 samlet udstillingsareal

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

lavprishoteller i København

lavprishoteller i København 2 smarte lavprishoteller i København Billige priser, cool design og central beliggenhed Enkeltværelse fra DKK 400,- * Dobbeltværelse fra DKK 500,- * *gælder et begrænset antal værelser ved onlinebooking

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2013 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtigt lækre jule og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Aalborg Airport Hotel

Aalborg Airport Hotel Aalborg Airport Hotel Velkommen til Aalborg Airport Hotel! Introduktion Aalborg Airport Hotel slog dørene op den 1. oktober 2014 til et helt nyt og top moderne hotel. Hotellet ligger tæt på Aalborg Lufthavn

Læs mere

Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Telefon 98 90 22 77 Ringvejen 10 9800 Hjørring

Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Telefon 98 90 22 77 Ringvejen 10 9800 Hjørring indenfor Tak til vores samarbejdspartnere for jeres deltagelse i denne brochure Bowlingcenteret har åbent hver dag året rundt... Book on-line på www.bowlogspis.dk 66 værelser klassisk eller superior (med

Læs mere

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning:

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning: Hotel Altes Stahlwerk Rendsburger Straße 81, D- 24537 Neumünster Tel: +49 (0)4321 55 600 www.altesstahlwerk.com/da info@altes-stahlwerk.com Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

EXNERSVEJ 30 2930 KLAMPENBORG. Stilren og smuk. villa. Rummelig Klassisk Beliggenhed. www.moow2.dk

EXNERSVEJ 30 2930 KLAMPENBORG. Stilren og smuk. villa. Rummelig Klassisk Beliggenhed. www.moow2.dk EXNERSVEJ 30 2930 KLAMPENBORG salgsprospekt I # sagsnr. 1515JIB Stilren og smuk villa Rummelig Klassisk Beliggenhed www.moow2.dk WWW.MOOW2.DK EXNERSVEJ 30 2 klassisk & fakta Adresse: Exnersvej 30 2930

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Velkommen på Hotel Opus Horsens

Velkommen på Hotel Opus Horsens Velkommen på Hotel Opus Horsens Danmarks nye design hotel Velkommen på Hotel Opus Horsens Et nyt design hotel i Horsens med udsigt til naturreservatet Nørrestrand byder velkommen med topmoderne hotel-

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

Morgenmadsrestaurant Breakfast restaurant Lobby

Morgenmadsrestaurant Breakfast restaurant Lobby Lobby Med sin varme imødekommende atmosfære og minimalistiske linier, er designperlen The Square det naturlige valg, både når det gælder forretning og fornøjelse. Hotellets unikke placering på Rådhuspladsen

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

5H hoteller Turneringer for seriehold Belek og Lara i Tyrkiet

5H hoteller Turneringer for seriehold Belek og Lara i Tyrkiet 2 18 5H hoteller Turneringer for seriehold Belek og Lara i Tyrkiet PROFIL REJSER SPORTCONCEPT I samarbejde med de fantastiske Titanic hoteller i Lara og Belek i Antalya, Tyrkiet, har vi fornøjelsen af

Læs mere

HOTEL DANMARK KONFERENCE

HOTEL DANMARK KONFERENCE HOTEL DANMARK KONFERENCE ALL INCLUSIVE 1 MØDER VED RÅDHUSPLADSEN Hotel Danmark er vores hyggelige 3* hotel, placeret kun 127 skridt fra Tivoli, tæt på Christiansborg, Nationalmuseet og endnu tættere på

Læs mere

Lobby Med sin varme imødekommende atmosfære og minimalistiske linjer, er designperlen The Square det naturlige valg, både når det gælder forretning og fornøjelse. Hotellets unikke placering på Rådhuspladsen,

Læs mere

Tenerife Health & Training Camp

Tenerife Health & Training Camp Tenerife Health & Training Camp 15-22 April 2012 Understående er et udkast til hvordan programmet kan se ud, det endelige program bliver lagt op 1. marts 2012 Søndag Mandag Ankomst til hotellet, frokost

Læs mere

Welcome to 71 Nyhavn Hotel evocative 4-star elegance in charming Nyhavn

Welcome to 71 Nyhavn Hotel evocative 4-star elegance in charming Nyhavn Lobby Lobby Velkommen til 71 Nyhavn Hotel stemningsfuld 4-stjernet elegance i charmerende Nyhavn Her på dette atmosfærefyldte, firestjernede hotel vil vi først begejstre dig med hotellets beliggenhed i

Læs mere

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRU BLU KØBENHAVN RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Amager Boulevard 70, DK-2300 København S, Danmark T: +45 33 96 50 00 F: +45 33 96 55 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/scandinaviahotel-koebenhavn

Læs mere

Gentofte Hotel Nyd freden og atmosfæren på den nyrenoverede historiske kro i Gentofte

Gentofte Hotel Nyd freden og atmosfæren på den nyrenoverede historiske kro i Gentofte Gentofte Hotel Velkommen til Gentofte Hotel! Introduktion Velkommen til Gentofte Hotel i Nordsjælland.. Gentofte Hotels historie går tilbage til 1667. Restauranten Le Patron serverer dansk og fransk køkken.

Læs mere

Velkommen til 71 Nyhavn Hotel stemningsfuld 4-stjernet elegance i charmerende Nyhavn

Velkommen til 71 Nyhavn Hotel stemningsfuld 4-stjernet elegance i charmerende Nyhavn Lobby Lobby Velkommen til 71 Nyhavn Hotel stemningsfuld 4-stjernet elegance i charmerende Nyhavn Her på dette atmosfærefyldte, firestjernede hotel vil vi først begejstre dig med hotellets beliggenhed i

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE ----------------------------- 0 ------------------------------ Sommerhus på Strandvejen i Klampenborg

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Restaurant Von Plessen Gyldensteen

Restaurant Von Plessen Gyldensteen Gyldensteen Phoenix Copenhagen byder dig velkommen til stilfulde omgivelser, præget af stemningsfuld atmosfære. Det 4-stjernede deluxe hotel er centralt beliggende i København, kun få minutters gang fra

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Lobby Tivoli Hotel & Congress Center Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center Integreret hotel og kongrescenter Til konference, udstilling og fest Op til 5.500 personer fordelt

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

PASSAGERER: OPLEVELSER

PASSAGERER: OPLEVELSER MSC BELLISSIMA TOTALVÆGT: 171.598 tons LÆNGDE: 315 m PASSAGERER: 4.500 SØSAT: 2019 OPLEVELSER Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON, AVUDSIGT & INDVENDIG KAYT Bella giver den bedste

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Brasserie Imperial Lobby

Brasserie Imperial Lobby Lobby Klassisk dansk design og moderne arkitektur kendetegner det dynamiske 4-stjernede Imperial Hotel, der ligger i hjertet af København, kun to minutters gang fra Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget. Værelserne

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere

Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere Düsseldorf blænder med spændende arkitektur, et sprudlende natteliv og en kunstscene i stor konkurrence til andre fremtrædende storbyer. Byen er

Læs mere

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Phoenix Copenhagen **** Enkeltværelse, standard Enkeltværelse, superior Enkeltværelse, executive

Phoenix Copenhagen **** Enkeltværelse, standard Enkeltværelse, superior Enkeltværelse, executive Firmaaftale gældende 1. januar 2016 til 31. december 2016 mellem Arp-Hansen Hotel Group & Firma log-in: 118471 Kode: hotel www.arp-hansen.dk Listepris Aftalepris Aftalepris Phoenix Copenhagen **** Enkeltværelse,

Læs mere

Hvorfor et sikkert tilbud?

Hvorfor et sikkert tilbud? Boligtilbuddet drejer sig om en 3-soveværelses lejlighed på 145 m2 + ca. 80 m2 privat tagterrasse. Prisen er nedsat fra oprindelig 350.000 euro til nu 210.000 euro. En prisnedsættelse på 40 procent. Hvorfor

Læs mere

Charmerende 4* hotel renoveret i oprindelig stil og med en smuk have. Stor pool og jacuzzi. Midt i pittoresk landsby. Inkl. billeje.

Charmerende 4* hotel renoveret i oprindelig stil og med en smuk have. Stor pool og jacuzzi. Midt i pittoresk landsby. Inkl. billeje. VÆRELSE MED MORGENMAD ERBALUNGA, HOTEL CASTEL BRANDO**** Charmerende 4* hotel renoveret i oprindelig stil og med en smuk have. Stor pool og jacuzzi. Midt i pittoresk landsby. Inkl. billeje. Indkvarteringsbeskrivelse

Læs mere

Velkommen til Tivoli Hotel. Welcome to Tivoli Hotel. modern & spectacular hotel with luxurious facilities

Velkommen til Tivoli Hotel. Welcome to Tivoli Hotel. modern & spectacular hotel with luxurious facilities Lobby Velkommen til Tivoli Hotel moderne & spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter Tivoli Hotel er tegnet af Kim Utzon og opført i et samarbejde mellem Arp-Hansen Hotel Group og Tivoli. Hotellet

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Velkommen til Copenhagen GO Hotel.

Velkommen til Copenhagen GO Hotel. Copenhagen Go Hotel Velkommen til Copenhagen GO Hotel. Introduktion Copenhagen Go Hotel er lyst og moderne indrettet og tilbyder gode faciliteter til både par- og familieferie nær København. Hotellet tilbyder

Læs mere

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C.

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. F R I S KO H U S Eksklusive lejligheder udlejes LÆS MERE PÅ WWW.FRISKOHUSBOLIGER.DK LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. Nye eksklusive lejligheder udlejes nu i Århus ÅRHUS GÅR FORREST Verdenskunst. Prisbelønnet

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Velkommen til 71 Nyhavn Hotel Welcome to 71 Nyhavn Hotel

Velkommen til 71 Nyhavn Hotel Welcome to 71 Nyhavn Hotel Lobby Lobby Velkommen til 71 Nyhavn Hotel mærk, hvordan du bliver en del af stedets historie Her på dette atmosfærefyldte, firestjernede hotel vil vi først begejstre dig med hotellets beliggenhed i de

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Dobbelt executive værelse Double executive room

Dobbelt executive værelse Double executive room Dobbelt executive værelse Double executive room Lobby Blandt lindetræer i en fredelig sidegade til Kgs. Nytorv ligger det 3-stjernede Hotel Opera, med naboer som det Det Kgl. Teater og stemningsfulde Nyhavn.

Læs mere

FIRST HOTEL COPENHAGEN HOTELLER

FIRST HOTEL COPENHAGEN HOTELLER FIRST HOTEL COPENHAGEN HOTELLER FIRST HOTEL G & SUITES FIRST HOTEL AALBORG FIRST HOTEL KONG FREDERIK FIRST HOTEL MAYFAIR FIRST HOTEL TWENTYSEVEN FIRST HOTEL ATLANTIC FIRST HOTEL MARINA FIRST HOTEL COPENHAGEN

Læs mere

FRISKOHUS. 42 eksklusive ejerlejligheder LÆS MERE PÅ

FRISKOHUS. 42 eksklusive ejerlejligheder LÆS MERE PÅ FRISKOHUS 42 eksklusive ejerlejligheder LÆS MERE PÅ WWW.FRISKOHUS.DK NYE STILRENE EJERBOLIGER I HJERTET AF ÅRHUS Få atmosfæren fra storbymiljøet og den grønne natur lige uden for din gadedør. Attraktive

Læs mere

Moderne familie hus i Bellaterra 08193, Bellaterra, Spanien () sup. 701 m2 / Grundstykke: 1142 m2 / Vær.: 4 / Badeværelser: 3

Moderne familie hus i Bellaterra 08193, Bellaterra, Spanien () sup. 701 m2 / Grundstykke: 1142 m2 / Vær.: 4 / Badeværelser: 3 Type transaktion Salg Type ejendom Hus / Villa / Parcelhus Areal 701 m2 Grund 1142 m2 Værelser 4 Badeværelser 3 Pris 1.850.000 Reference Side 1 fra 25 Beskrivelse af ejendommen. Hus beliggende i det bedste

Læs mere

Velkommen til Copenhagen GO Hotel.

Velkommen til Copenhagen GO Hotel. Copenhagen Go Hotel Velkommen til Copenhagen GO Hotel. Introduktion Copenhagen Go Hotel er lyst og moderne indrettet og tilbyder gode faciliteter til både par- og familieferie nær København. Hotellet tilbyder

Læs mere

Velkommen til Tivoli Hotel. Welcome to Tivoli Hotel. modern & spectacular hotel with luxurious facilities

Velkommen til Tivoli Hotel. Welcome to Tivoli Hotel. modern & spectacular hotel with luxurious facilities Lobby Velkommen til Tivoli Hotel moderne & spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter Tivoli Hotel er tegnet af Kim Utzon og opført i et samarbejde mellem Arp-Hansen Hotel Group og Tivoli. Hotellet

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Læs mere

Næsten så godt som hjemme...

Næsten så godt som hjemme... Næsten så godt som hjemme... TeaterHotellet udvider med 12 hotel lejligheder Nyindrettede og indflytningsklare, lækre møbler, lyse rum, elevator og central beliggenhed. TeaterHotellet som er kendt for

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Lobby Klassisk dansk design og moderne arkitektur kendetegner det dynamiske 4-stjernede Imperial Hotel, der ligger i hjertet af København, kun to minutters gang fra Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget. Værelserne

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Alternativ Indkvartering

Alternativ Indkvartering Alternativ Indkvartering 2011 Velkommen til Dana Cup, Hjørring 2011! Deltagelse i Dana Cup betyder, at deltagerne får mulighed for nogle dejlige oplevelser i nogle af de skjønneste dele af Danmark. Hjørring

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Velkommen til Hotel The Square cool og trendy oase i centrum af København

Velkommen til Hotel The Square cool og trendy oase i centrum af København Lobby Velkommen til Hotel The Square cool og trendy oase i centrum af København Ønsker du at opholde dig midt i København, og vil du samtidig kunne trække dig tilbage i rolige, stilrene omgivelser, så

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga.

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Reserva del Higuerón er en urbanisation med mange tilbud

Læs mere

Strandhotel med balkonværelser, beliggende på Korsikas sydvestkyst. Inkl. skøn aftensmadsbuffet og fri vin - samt billeje.

Strandhotel med balkonværelser, beliggende på Korsikas sydvestkyst. Inkl. skøn aftensmadsbuffet og fri vin - samt billeje. VÆRELSE MED HALVPENSION PROPRIANO, HOTEL ARENA BIANCA*** Strandhotel med balkonværelser, beliggende på Korsikas sydvestkyst. Inkl. skøn aftensmadsbuffet og fri vin - samt billeje. Indkvartering Hotel Arena

Læs mere

Restaurant Pakhuskælderen Lobby Lobby

Restaurant Pakhuskælderen Lobby Lobby Lobby Lobby 71 Nyhavn Hotel ligger på hjørnet af Nyhavn og Københavns Havn, med udsigt over vandet, og Skuespilhuset som nærmeste nabo. Hvad end anledningen er for dit næste besøg i hjertet af København,

Læs mere

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 Mauritius Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 stjernet hotel med en af de bedste placeringer på Mauritius nordvestkyst ved en af de mest uforstyrrede og fineste bugter på øen. Her bliver

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. Indkvartering

Læs mere

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE ----------------------------- 0 ------------------------------ Sommerhus på Strandvejen i Klampenborg

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Hotellet ligger i grønne omgivelser lige ned til vandet

Hotellet ligger i grønne omgivelser lige ned til vandet Konference & Hotel Klinten Hotel Klinten ligger i Rødvig, få hundrede meter fra østersøkysten. Her får I en fremragende udsigt, kort afstand til stranden og masser af muligheder for at opleve nogle af

Læs mere

Spektakulære design hus 433 m2 08195, Sant Cugat del Valles, Spanien () sup. 433 m2 / Grundstykke: 700 m2 / Vær.: 5 / Badeværelser: 5 Pris: 1.200.

Spektakulære design hus 433 m2 08195, Sant Cugat del Valles, Spanien () sup. 433 m2 / Grundstykke: 700 m2 / Vær.: 5 / Badeværelser: 5 Pris: 1.200. Type transaktion Salg Type ejendom Hus / Villa / Parcelhus Areal 433 m2 Grund 700 m2 Værelser 5 Badeværelser 5 Pris 1.200.000 Reference Side 1 fra 14 Beskrivelse af ejendommen Spektakulære hjem design,

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter Super Læserrejsetilbud KUN fra kr. 2.699 pr. voksen KUN fra kr. 940 pr. barn Tyrkiet - Side i samarbejde med Herning Folkeblad/Midtjyllands Avis og Spies Side ligger på en halvø, omgivet af lange sandstrande.

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Svensk Dansk Børneortopædisk Fællesmøde i København. 24. til 26. september 2014

Svensk Dansk Børneortopædisk Fællesmøde i København. 24. til 26. september 2014 Svensk Dansk Børneortopædisk Fællesmøde i København 24. til 26. september 2014 Kulturhuset Islands Brygge Islands Brygge 18 Efter nogle års venten lykkes det nu at indbyde til et fællesmøde mellem svenske

Læs mere

Velkommen til Hotel The Square cool og trendy oase i centrum af København

Velkommen til Hotel The Square cool og trendy oase i centrum af København Lobby Velkommen til Hotel The Square cool og trendy oase i centrum af København Ønsker du at opholde dig midt i København, og vil du samtidig kunne trække dig tilbage i rolige, stilrene omgivelser, så

Læs mere

Falstersgade 24, Fredericia

Falstersgade 24, Fredericia Falstersgade 24, Fredericia Imponerende patriciervilla i 1. række til Lillebælt Drømmer du om at bo i en fantastisk flot villa, hvor de smukke, originale detaljer på elegant vis kombineres med moderne

Læs mere

hvor du kan nyde det kreative køkken og årstidernes skiftende menuer.

hvor du kan nyde det kreative køkken og årstidernes skiftende menuer. Lobby Lobby 71 Nyhavn Hotel ligger på hjørnet af Nyhavn og Københavns Havn, med udsigt over vandet, og Skuespilhuset som nærmeste nabo. Uanset anledningen for dit næste besøg i hjertet af København, skaber

Læs mere

Majestic Mansion drøm 08171, Sant Cugat del Valles, Spanien () sup. 942 m2 / Grundstykke: 1168 m2 / Vær.: 7 / Badeværelser: 7

Majestic Mansion drøm 08171, Sant Cugat del Valles, Spanien () sup. 942 m2 / Grundstykke: 1168 m2 / Vær.: 7 / Badeværelser: 7 Type transaktion Salg Type ejendom Hus / Villa / Parcelhus Areal 942 m2 Grund 1168 m2 Værelser 7 Badeværelser 7 Pris 2.350.000 Reference Side 1 fra 27 Beskrivelse af ejendommen Imponerende tårn på næsten

Læs mere

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere