Resultatkontrakt. Vedrørende. Cross Media. Periode: Journal nr: Kontraktens parter. Resumé

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Resultatkontrakt. Vedrørende. Cross Media. Periode: 01.03.2010-28.2.2013 Journal nr: 1-33-76-23-3-09. Kontraktens parter. Resumé"

Transkript

1 Resultatkontrakt Vedrørende Cross Media Periode: Journal nr: Kontraktens parter Region Nordjylland Niels Bohrs Vej Aalborg Ø EAN-nr: Kontaktperson: Carsten Mogensen Tlf.: cm@rn.dk Region Midtjylland Skottenborg Viborg EAN-nr: Kontaktperson: Sven-Henrik Brandstrup Tlf: sh.brandstrup@ru.rm.dk Operatør: Cross Media konsortiet Filmbyen Århus C Kontaktperson: Søren Poulsen Tlf: / CVR. nr: EAN Bankoplysninger: Nordea Sct. Clemens Torv 2-6, 8000 Århus Kontonummer: IBAN nr.: DK SWIFT/BIC NDEADKKK Resumé Cross Media-indsatsen skal fremme evnen til at arbejde på tværs af medieformater i Region Midtjylland og Region Nordjylland. Hovedformålet er at skabe innovationsbaseret vækst i medievirksomhederne inden for oplevelsesøkonomien i de to regioner, baseret på øget samarbejde på tværs af brancheskel og en stærkere kobling til videninstitutioner. Operatør på Cross Media-satsningen er et konsortium bestående af Filmby Århus/Århus Kommune, The Animation Workshop/VIA University College, Bretteville Hotspot v. Aalborg Kommunes Erhvervsafd. og Alexandra Instituttet A/S. Projektperioden er på tre år med mulighed for et års forlængelse, hvis en uvildig evaluering påviser tilfredsstillende effekt.

2 Opfølgning pr. 1. september Redegørelse for projektets fremdrift, herunder mål og resultatkrav Akkumuleret status for projektet Vurderingen af de 12 resultatkrav i Resultatkontrakten resulterer i 11 glade smileys og en mellemfornøjet. Fokus for efteråret 2011 har været at begynde at dreje de udadvendte aktiviteter i netværket mod aktion i stedet for inspiration som har været fokus for dette år. Det har f.eks. været arrangementer som Pixel Jam afholdt i november 2011 som allerede har affødt flere nye partnerskaber mellem de deltagende virksomheder. Arbejdet med fra inspiration til aktion intensiveres og udbygges i løbet af foråret 2012 og sammen med tilsagnsskrivelse til Shareplay Fonden fra Erhvervsstyrelsen så er der nu mulighed for at den tværgående synergi på tværs af satsningen kan blive fuldt realiseret. Shareplay er desuden blevet evalueret i Region Nordjylland af COWI som har vurderet projektet til at have en tilfredsstillende effekt. COWI vurderer overordnet, at projektet er velstruktureret, relevant og har et højt ambitionsniveau. ( ) Dertil kommer en anbefaling til bevillingsgiverne om at forlænge projektperioden, så der tages højde for projektets de facto budgetperiode og forsinkelsen af oprettelsen af den særlige cross media pulje. Side 5 i Cross Media (Shareplay) Rapport til Vækstforum Nordjylland Med den forsinkede igangsættelse af Shareplay Fonden er der dog en tidsmæssigt udfordring som skal håndteres. Fonden har pt. en afslutningsdato 1. oktober 2013, da Erhvervsstyrelsen som udgangspunkt ikke kan give en længere frist end Shareplay sekretariatets kontrakter løber. Dermed er en afklaring af forlængelsen af Sekretariatet presserende så løbetiden for Fonden også justeres. Konklusion på mål og resultatkrav Mål og resultatkrav vurderes i væsentlig grad at være opfyldt. De overordnede mål og resultatkrav for satsningen vurderes dog stadig positive og realistiske. Aktiviteternes kvalitet Ligesom ved sidste afrapportering vurderes aktiviteternes kvalitet til at være tilfredsstillende. De arrangementer, som er afholdt, har fået god feedback fra de fremmødte, og der både via uopfordrede mails deltagere og via netværksplatformen kommet positive indikationer på både Shareplay initiativet som helhed og arrangementerne forbundet hertil. Budget Sammenholdes det afregnede forbrug mod budgettet for 2011 er der et underforbrug. Dette er primært pga. besparelser på drift samt grundet nogle kommunikationsaktiviteter der først realiseres i 2012.

3 Punkt 2. Effekt og resultatkrav Mål 1 At der skabes grundlag for øget kapital til cross media-sektoren Resultatkrav Målemetode Opfølgning Resultatkrav 1.1 Konsortiet etablerer en Regionalfondsfinansieret Cross Media pulje, der kan medfinansiere målrettede cross mediaaktiviteter. I løbet af 2010 sender konsortiet en kvalificeret ansøgning til Erhvervs- og Byggestyrelsen, som konsortiet udarbejder i samarbejde med regionerne og styregruppen. Konsortiet fremsender ansøgningen til Erhvervs- og Byggestyrelsen til regionerne. Derefter fremsender konsortiet den endelige bevilling til regionerne. Yderligere resultatkrav defineres i ansøgningen til Erhvervs- og Byggestyrelsen. Opfølgning på resultatkrav 1.1 Shareplay modtog pr. 16. februar 2012 tilsagnsskrivelse fra Erhvervsstyrelsen (Erst) til projektet Cross Media Programmet, som omhandler administration, klyngeudvikling og cross media program for virksomheder, der skal samarbejde og skabe øget samspil om innovation for i alt kr. med et tilskud på kr. Rammen for tilsagnet løber indtil 1. oktober Cross Media Programmet vil blive kommunikeret til virksomhederne som Shareplay Fonden. Opdateret materiale omkring Shareplay Fonden vil være tilgængeligt på hjemmesiden og virksomhederne vil formidle læring og viden fra de projekter, der støttes af fonden på Shareplay Netværket, som findes på Grunden til den glade smiley er, at Fonden endelig er en realitet, og der er lavet en konstruktion, som vi mener både er med til at drive de helt små virksomheder mod en professionalisering og kan understøtte innovative samarbejder på tværs af brancher, virksomheder og organisationer. Dog skal der henledes opmærksomhed på, at rammen for tilsagnet løber indtil 1. oktober 2013, hvormed der kun er halvandet år at bruge midlerne i. Dette er grundet den tidligere beskrevne lange ansøgnings- og behandlingsproces. Dermed er virksomhederne såvel som Shareplay Sekretariatet under et tidsmæssigt uhensigtsmæssigt pres med hensyn til at få midlerne forbrugt inden denne dato. Sekretariatet har dog været i dialog med Erst omkring denne slut dato

4 for projektet, og såfremt de to vækstfora i Region Nordjylland og Region Midtjylland vælger at forlænge driften af Shareplay Sekretariatet, så vil der også blive set positivt på en ansøgning til Erst om at få rykket slutdatoen for tilsagnet tilsvarende. Desuden forventes det, at den synergi mellem de forskellige indsatser i Shareplay, der oprindeligt har været tænkt ind i projektdesignet, nu endelige kan slå igennem. Det er især elementerne omkring videndeling og det at skabe et dynamsik online netværk på tværs af de to Regioner. Resultatkrav 1.2 Konsortiet skal søge at tilvejebringe yderligere finansiering i samarbejde med regionerne. Konsortiet kortlægger løbende interessenter, puljer og fonde. Derefter søges årligt minimum to relevante fonde e.l. (til fordel for hele satsningen eller dele af netværket). Konsortiet indberetter halvårligt sin løbende kortlægning over interessenter, puljer og fonde. Derefter indberettes halvårligt en liste over antal ansøgninger, korrespondancer og møder. Opfølgning på resultatkrav 1.2 Sekretariatet har som nævnt i det ovenstående ansøgt Erhvervs- og Byggestyrelsen om finansiering via Regionalfondsmidlerne. Shareplay er partner i en Erasmus ansøgning med VIA og Videnscenter for Design & Business, TEKO, og der forventes svar herpå i april Sharplay er partner i en ansøgning til Forsknings og innovationsstyrelsen omkring Creative Digital Industries sammen med Dansk Industri, Animation HUB, Alexandra Instituttet og Syddansk Universitet. Denne ansøgning er dog sparket til hjørne fra Forsknings og Innovationsstyrelsen, som i stedet har givet et mindre beløb til et for-projekt, der løber i 2012 og Shareplay har tiltrukket kapital og støtte fra ComputerSpilZonen, Snyk og First Motion, Producentforeningen og DFI til Pixel Jam arrangementet på Kalø Højskole Shareplay har tiltrukket kapital og støtte fra ComputerSpilZonen til Passion A/S forløbet iaarhus og Aalborg. Shareplay har tiltrukket kapital fra DFI til Commissioning the Future i Aalborg.

5 Mål 2 At der etableres netværk, som kan afdække nye vækstmuligheder for de deltagende virksomheder Resultatkrav Målemetode Opfølgning Resultatkrav 2.1 Konsortiet etablerer et Cross Medianetværk, der efter et år rummer minimum 300 personer, som har deltaget i ét eller flere arrangementer eller været aktiv på netværkets online netværksplatform. Konsortiet indberetter halvårligt en liste over netværkets medlemmer. Medlemmer registreres som minimum med navn, adresse, branche, tlf.nr. og -adresse med henblik på senere evaluering. Netværkets medlemmer og arrangementer skal have en geografisk og faglig spredning (se mere i punkt 4: Beskrivelse af indhold). Opfølgning på resultatkrav 2.1 Shareplay Netværket havde pr. 20. marts medlemmer. Der er skrevet 102 blog indlæg og uploadet 79 videoer med bland andet dokumentation af arrangementer, interviews med deltagere samt 447 billeder til netværksplatformen. Derudover er i alt 233 for netværket relevante events formidlet via Shareplay Netværksplatformen til nedværksmedlemmerne. Netværksplatformen er blevet redesignet midt januar med henblik på at give læseren bedre overblik, og der er kommet større fokus på opslag med job/samarbejder, ligesom det nu er muligt at foretage en mere detaljeret kompetence søgning. Jobopslag og samarbejdsforespørgsler kan laves her: Medlemmernes kompetencer kan ses her: Den aktuelle liste af medlemmer kan ses på: shareplay.ning.com/profiles/members/ Der er sat et nyt mål i Shareplay Sekretariatet om, at antallet af medlemmer i netværket skal være oppe på 1000, inden udgangen af Resultatkrav 2.2 Konsortiet etablerer minimum otte ni- Konsortiet indberetter halvårligt en liste over igangsatte nichenetværk

6 chenetværk under det overordnede netværk med fokus på samarbejde på tværs af medieformater og en stærkere kobling til Vidensinstitutioner (jf. punkt 1.1). Netværkene skal være åbne for alle og bestræbes tværregionale. Pr. 1. juni 2011 skal de første to netværk være igangsat. Derefter igangsætter konsortiet 1-2 netværk halvårligt. og aktiviteterne deri. Første gang 1. marts Deltagere i disse nichenetværk registreres som minimum med adresse, branche, tlf.nr., -adresse og CVR-nr. med henblik på senere evaluering. Konsortiet foretager løbende evaluering af deltagernes tilfredshed. Opfølgning resultatkrav 2.2 Følgende netværk er igangsat med Shareplay Sekretariatet som igangsætter og/eller facilitator: På Rådsmøde i efteråret blev struktureringen og tilgangen omkring de fokuserede netværk diskuteret. Rådgivningen på mødet har resulteret skift vi strategien fra "Etablering af fokuserede netværk -> derefter arrangementer" til "Fokuserede arrangmenter -> derefter etablering af fokuserede netværk". En approach som er mere Bottum up og hvor vi igennem arrangementer identificerer og For spiludviklere har Shareplay derfor igangsat faglige Spilbar arrangementer afholdes i Aalborg (med DreamGames netværket) og Aarhus (sammen med Spilministeriet) og med support fra ComputerSpilZonen. Desuden er indiejam arrangementer hvor spiludviklere mødes hen over en weekend og udvikler nye og hurtige bud på blevet støttet i Aalborg og lignende arrangementer er der interesse for i Aarhus og Viborg. DreamGames netværksmøde i efteråret har også været gennemført. Der er også planer om et fagligt Film og TV bar arrangement i Aalborg for at sætte fokus på den branche og samle personer der arbejder med det. Angående Healthcare har dialogen omkring fælles projekt med Ideklinikken forsat og samtidig med den oprindelige tanke om en ansøgning til Fornyelsesfonden fastholdes så igangsættes der et forprojekt som kan give konkrete erfaringer. Der er interessetilkendegivelser og gennemført interviews med 4 virksomheder, men den sundhedsfaglige forankring af projektet hos Aalborg Sygehus er endnu udestående. Der er desuden været tidlig dialog med Aalborg Kommunes Bio- Med Community og e-health klinikken, omkring muligheder for samarbejde, men det er i tidligt stadie.

7 Netværket for tværmediel manuskriptforfatning er planlægger næste workshop som led i et opbygge det fokuserede netværk. Der er planlægges desuden en uformel konference den 11. maj omkring oplevelsesøkonomi og indholdsproduktion efter den nye netværksmodel, og dette tænkes sammen med slutningen af Passion A/S forløbet. Resultatkrav 2.3 Konsortiet skal rådgive om de generelle erhvervsfremme-initiativer i Væksthus Midtjylland og Væksthus Nordjylland. Målet er, at konsortiet henviser i alt 25 virksomheder til et møde i væksthusene. Pr. 1. juni 2011 skal de første fem virksomheder være henvist. Derefter fem henvisninger halvårligt. Derudover skal konsortiet senest pr. 1 marts 2011 indlede en dialog med begge væksthuse med henblik på en vurdering af deres tilbud til cross media-sektoren. Konsortiet indberetter halvårligt en liste over henviste virksomheder, samt en liste over møder/korrespondance med væksthusenes ledelser. Første gang 1. juni Henviste virksomheder registreres som minimum med adresse, branche, tlf.nr., -adresse og CVRnr. med henblik på senere evaluering. Opfølgning resultatkrav 2.3 Samarbejdet med Væksthusene er godt i gang og konsulenterne, og det forsømte indhentes. Vækskortlægningerne er i gang med konsulenterne fra Væksthusene og i januar evalueredes forløbet for de virksomheder der på det tidspunkt havde haft møder med væksthuskonsulenterne. På baggrund af denne evaluering er det besluttet at fortsætte arbejdet efter den hidtidige skabelon, hvor væksthjulet har været brugt. Endvidere er Shareplay Agenterne blevet informeret omkring Væksthusenes nuværende programmer og mulighederne i dem for vore indholdsproducenter. Information om og henvisning til Væksthusenes tilbud er desuden skrevet ind i den del af Shareplay Fonden som omhandler klyngeudvikling og virksomhedernes muligheder sammen med væksthusene vurderes i screeningsarbejdet. Nye virksomheder der er henvist til Væksthusene siden sidste afrapportering: Kong Orange Quizmaster (nyetableret fra Show Off Media)

8 Mål 3 At viden- og kompetenceniveauet i cross media-sektoren hæves, så der skabes grundlag for mere original og tværgående produktion. Resultatkrav Målemetode Opfølgning Resultatkrav 3.1 Konsortiet skal arbejde for at cross media-sektoren får adgang til en mere kvalificeret arbejdskraft, samt at virksomhederne styrker sine forretningsmæssige kompetencer. Konsortiet indberetter halvårligt en kortlægning over kurser og efteruddannelser. Konsortiet kortlægger udbuddet af kurser og efteruddannelser, som er relevante for cross media-sektoren, og kommunikerer det til netværket. Opfølgning på resultatkrav 3.1 Shareplay har været platform for information om, spørgeskema undersøgelser og aftager analyse for uddannelsen Multiplatform Storytelling and Production, der nu er indsendt til Undervisningsministeriet. For mere info så se bilag om Multiplatform storytelling and production Dette arbejde bygger videre på det tidligere afrapporterede arbejde med at kortlægge relevante uddannelser for målgruppen i Region Nord og Midt, samt kortlagt virksomhederne i de to regioner. Desuden kommunikeres Shareplay Sekretariatets og Konsortiets kortlægning over kurser og efteruddannelser i form af en søgbar kalender til netværksmedlemmerne. Den aktuelle kalender med kurser og efteruddannelser kan altid følges på: KASK projektet i VidenDjurs er etableret, og Shareplay følger løbende op med tilkendegivelser om samarbejde, men der er endnu ikke formaliseret. Styrkelse af de forretningsmæssige kompetencer sker med udgangspunkt i erfaringerne fra vækstgruppemodellen. Dette kobles sammen med aktiviteterne under punkt 2.3 og forløbet

9 kaldet Passion A/S der arbejder med hands-on workshops omkring forretningsudvikling og markedsføring samt adgang til kapital. Resultatkrav 3.2 Konsortiet kortlægger relevant viden fra forskningsverdenen og kommunikerer det aktivt til netværkets medlemmer. Der formidles viden fra minimum ni forskellige forskningsprojekter (1-2 halvårligt). Konsortiet fremsender pr. 1. juni 2011 sin kortlægning over forskningsverdenen. Derudover indberetter konsortiet halvårligt dokumentation for formidling af forskning til netværket. Opfølgning på resultatkrav 3.2 De to første Shareplay Insights events er afviklet, hvor der optages video talks á minutters varighed med forskere. Optagelserne sker foran et lille publikum, og optagelserne bliver derefter gjort tilgængelige på Shareplays netværksplatform: Desuden har forskere optrådt som ugens profil på og desuden blogget om... Shareplay Insights Aalborg 15. nov Indlæg fra: Tem Frank Andersen (AAU) Sune Klok Gudiksen (AAU) Christian Kirk Muff - ebogsudgaven af Hippie bogen (Peter Ørvig) Shareplay Insights Aarhus 14.dec Indlæg fra - Søren Pold (AU) - Martin Brynskov (AU) - Morten Breinbjerg (AU) Grunden til den glade smiley er, at der nu er formidlet fem forskningsprojekter og skabt kontakt til forskningsmiljøerne. Dermed forventer vi at kunne indfri målet om at formidle minimum ni forskellige forskningsprojekter over den tre årige periode som resultatkontrakten løber. Desuden er der i forbindelse med Shareplay Fonden indledt dialog omkring projekter, der kobler forskningsprojekter og virksomheder i både Aalborg og Aarhus. Resultatkrav 3.3 Konsortiet udvikler og faciliterer minimum otte offentligt tilgængelige seminarer eller konferencer. Konsortiet indberetter halvårligt en liste over afholdte arrangementer med tid, sted, tema og deltagere. Deltagere registreres som minimum

10 Pr. 1. september 2010 skal det første arrangement være afholdt. Derefter afvikler konsortiet minimum 1-2 arrangementer hvert halve år. Gerne i samarbejde med andre aktører. med navn, adresse, branche, tlf.nr. og -adresse med henblik på senere evaluering. Konsortiet foretager løbende evaluering af deltagernes tilfredshed. Opfølgning på resultatkrav 3.3 Grunden til den glade smiley er, at der er afviklet sammenlagt 16 seminarer og konferencer siden september, og det er eksklusiv de to events omkring formidling af forskning, der fremgår af resultatkrav 3.2. Pixel Jam, Kalø 2-5. november Tre dages intensiv workshop for filmfolk, spiludviklere, musikere og digitale konceptmagere. Workshopdeltagere: 36 personer Tutorer: 4 personer Interessenter: 11 personer En yderligere beskrivelse og evaluering af Pixel Jam findes i bilaget. DreamGames Viborg/Aalborg netværksmøde 10. november Besøg hos TAW med indlæg fra virksomhederne Hydra LAB og Amazu.TV Antal deltagere: 22 + virksomhederne Desuden har der været planlagt og inviteret til to DreamGames netværksmøder i Aalborg, som er blevet aflyst pga. for få tilmeldinger fra netværksmedlemmerne. Under Nordisk Panorama i Aarhus i september 2011 var Shareplay vært og medarrangør på 3 transmedia screenings og 2 seminarer med fokus på nye forretningsmodeller, og hvordan man sætter sit transmedia-team/kompetencer i spil ved transmedia produktioner. Arrangementer afholdt som en del af Passion A/S forløbet sammen med First Motion og ComputerspilZonen: Passion A/S: Topmøde på tværs af medier den 5.jan 2012 Første event i forretnings-udviklingsforløbet Passion A/S med fokus på hhv. inspirerende oplæg og speed dating/matchmaking. Oplæg ved: - Anders Skotlander & Uffe Koch - Nina Crone Deltagere: 49 personer Se deltagere og mere info her:

11 Passion A/S: PR & Kommunikation den 24.jan event i forretningsudviklingsforløbet Passion A/S. En blanding af oplæg, workshop og PR pitch session med feedback fra eksperter. Oplæg ved: - Martin Ibsen, Yourwaves - Thomas Vigild, Politiken Deltagere: 42 personer Se deltagere og mere info her: Passion A/S: Strategi og forretningsmodeller: Den 28. februar i Aarhus fra til Oplæg ved: - Anna Porse, Manto - Frederik Villumsen, Nørlum Antal deltagere: 36 (inkl alle) Se deltagere og mere info her: Passion A/S: Strategi og forretningsmodeller: Den 29. februar i Aalborg fra til Oplæg ved: - Anna Porse, Manto - Frederik Villumsen, Nørlum Antal deltagere: 15 (inkl alle) Se deltagere og mere info her: Arrangementer afholdt i samarbejde med Headstart: Brands og medievirksomheder på det sociale web, Aarhus 12. oktober Indlæg fra Maja Møller, Arla Lars Silberbauer, Lego Allan Strand, TC Electronic Antal deltagere: 112 Social n Global workshop den 5.dec 2011 Workshop i Aarhus faciliteret af Seismonaut. Deltagere: 24 personer Social n Global workshop den 6.dec 2011 Workshop i Viborg faciliteret af Seismonaut. Deltagere: 13 personer Sociale medietrends i 2012 den 7.dec 2011 Headstart morgenseminar i Aarhus. Indlæg fra:

12 - Mads Vad Kristensen, Digital Direktør i Berlingske - Simon Kibsgård, Creuna - Kim Jong Andersen, Direktør i DDb Danmark Deltagere: 212 personer Social n Global Konference i Aalborg den 15.dec 2011 Oplæg ved - Mikael Colville-Andersen, Copenhagenize - Rasmus Johnsen, Active Institute - Adrian Roessler, Podio.com Deltagere: 31 personer Mål 4 At der skabes international opmærksomhed om den regionale cross media-sektors produkter og arbejdspladser Resultatkrav Målemetode Opfølgning Resultatkrav 4.1 Cross Media-netværket skal have information og rådgivning om internationale samarbejdsrelationer og markeder. Konsortiet skal løbende afdække mulige internationale partnere og afsætningsmarkeder og formidle det til de relevante aktører i Cross Media netværket. Denne formidling skal være påbegyndt den 1. marts Konsortiet indberetter halvårligt resultaterne (kontaktpersoner mv.) af den internationale afdækning. Derudover indberetter konsortiet halvårligt dokumentation for formidling til Cross Media-netværket. Første gang den 1. marts Opfølgning på resultatkrav 4.1 Media Innovation Managers workshop er afholdt under Nordisk Panorama og her i forbindelse med dette er der lavet mapping af kompetencer og karakteristika af deltagerne og identificeret yderligere personer i Europa. Denne workshop har ført til deltagelse i Transmedia Europe Network (TEN) workshop i forbindelse med Rotterdam FilmFestival den 30.januar TEN er en fortsættelse af det arbejde Shareplay startede op under Nordisk Panorama - denne gang var det dog MediaDesk Holland og Belgien, som tog initiativ. På baggrund af workshoppen udarbejdes p.t. en handlingsplan for det fortsætte europæiske samarbejde. Ligeledes deltog Shareplay også i netværks-

13 aktiviteter under Berlinalen (Filmfestival i Berlin) og to konkrete samarbejdsprojekter med MediaDesk i Holland / Belgien er planlagt i år. Kortlægningen af kapital og investeringsfonde til tværmediale produktioner er på trapperne og forventes offentliggjort for netværksmedlemmerne til marts Relevante internationale events, arrangementer og deadlines for ansøgningsrunder kommunikeres og offentliggøres løbende på Resultatkrav 4.2 Der skal være 1-2 internationalt orienterede netværksarrangementer om året, fx Cine Regios årsmøde i Konsortiet indberetter halvårligt en status for planlægning og afholdelse af internationale netværksarrangementer. Opfølgning på resultatkrav 4.2 Netværksarrangement for musikere og indholdsproducenter fra Region Nord, Midt og Hamborg under SPOT festival den 4. maj sammen med Promus. Commissioners LAB for Europæiske commisioners i Aalborg den april sammen med DFI. GamesBusiness konference for den Nord Europæiske spilbranche arrangeres 1. og 2. oktober sammen med BrainsBusiness og ComputerspilZonen med Shareplay som projektleder. Der er blevet afholdt workshop med Media Innovation Managers under Nordisk Panorama Filmfestival i samarbejde med Cine-Regio. En netværksgruppe på baggrund af denne workshop har arbejdet videre med workshop i blandt andet Rotterdam som tidligere beskrevet. Mål 5 At Cross Media-satsningens aktiviteter og resultater bliver kendt i både erhvervsmæssige og politiske målgrupper, samt at der skabes synergi med strategiske partnere. Resultatkrav Målemetode Opfølgning Resultatkrav 5.1 Konsortiet formidler Cross Mediasatsningens aktiviteter bredt både fagligt og geografisk, og satsningens erfa- Konsortiet indberetter halvårligt en status på fremdriften af kommunikationsstrategien.

14 ringer og succeshistorier skal formidles gennem aktiv brug af pressemeddelelser, websites, seminarer o.l. Pr. 1. juni 2012 skal kendskabet til Cross Media-satsningen være minimum 50 % i den primære målgruppe (jf. Film og nye medier analyse af erhvervspotentialet i Region Midtjylland og Region Nordjylland, Damvad 2008) Målet om et kendskab på 50 % indgår i midtvejsevalueringen i 2012 (se punkt 3: Overvågning af initiativets fremdrift) Resultatkrav 5.1 Kommunikation via nyhedsbreve, blogposts, twitter og facebook samt website. Der er igangsat nye blog aktiviteter på Shareplays netværksplatform - heriblandt ugens profil indlæg, hvor forskellige medlemmer af netværket præsenteres. Denne opgave håndteres primært af agenterne. Den eksterne kommunikationsindsats omkring satsningen er opjusteret for 2012 og Shareplay har allerede været i tilstede ved tre-fire lejligheder i Medier. Dette arbejde fortsættes og dermed er den mellemfornøjede smiley fra sidste afrapportering vendt til en glad. Kendskabsgraden er også evalueret i COWIs analyse af satsningen i efteråret 2011 og her var der en kendskabsgrad på over de 50% (se nedenstående tabel fra undersøgelsen):

15 I bilag findes presseklip siden sidste afrapportering. Resultatkrav 5.2 Cross Media-satsningen skal skabe synergi med nationale og regionale erhvervsmæssige indsatser, fx Den Vestdanske Filmpulje, Oplevelseszonerne, MMEx, Headstart og Dream Games samt beslægtede brancher såsom turisme og oplevelseserhverv. Konsortiet indberetter halvårligt en status på udviklingen af strategiske partnerskaber (møder, samarbejdsaftaler o.l.). Målet er at etablere minimum seks formaliserede partnerskaber (fire i løbet af det første år), som kan bidrage til Cross Media-satsningens faglige og geografiske rækkevidde. Opfølgning resultatkrav 5.2 Samarbejder Promus og Shareplay er gået sammen om et netværksarrangement for musikere og indholdsproducenter fra Region Nord og Midt der møder ligesindede fra Hamborg regionen. Arrangeres under SPOT festival. DFI og Shareplay samarbejder omkring Commisioning the Future i 2012 som tidligere beskrevet i denne afrapportering. Møder og dialog (nye) > Holstebro kommues Erhverv/udvikling > ROSA / SPOT Festival > European Film College > Netværk Lydteknolig (med Promus og The Animation HUB) > Kraftnet > MMEx > Connect Denmark

16 6.1 Opfølgning på Økonomi Det afregnede forbrug viser stadig et underforbrug i forhold til budgettet for 2011 som orienteret om på Shareplays Rådsmøde i december. Grunden til underforbruget er primært nogle kommunikative aktiviteter der først er gennemføres i De strategiske midler er ikke beskrevet i denne statusrapport, da de udbetales direkte til de strategiske projekter, og det er de strategiske projekters budgetter og regnskaber, som regionerne udbetaler og vurderer på baggrund af. Der er ikke vedlagt nogle kopier af afrapportering til Ebst, da der ikke er afrapporteret endnu da der afventes en opdateret tilsagnsskrivelse som kan håndtere at midlerne udbetales fra to forskellige regioners Vækstfora. TABEL 1 - DET AKTUELLE BUDGET Udgiftsbudget Udgiftsbudget (i 1000 kr.) Total Cross Media-sekretariat Cine-Regio værtskab Konsulentydelser Andre udgifter Netværksaktiviteter og kommunikation Styregruppe Evaluering Total Pulje (regionale midler) Strategisk udviklingskapital Total

17 Pulje (EU-midler) Total Cross Media pulje Finansieringsbudget Resultatkontrakten er baseret på følgende finansiering: Finansiering (i 1000 kr.) Total Region Midtjylland Region Nordjylland EU Total TABEL 2 - AFREGNET FORBRUG Nedenstående skema viser midlerne forbrugt i Sekretariatet Udbetalingsregnskab Oplysninger om afregnet forbrug pr. 1. september 2011 Udbetalinger År 2010 År 2011 ÅR 2012 ÅR 2013 Total Cross Mediasekretariat 982,413 1,662, ,063 3,049,852 Cine-Regio værtskab 688, , ,700 1,539,097 Konsulentydelser 63,402 42,022 31, ,903 Andre udgifter Netværk og kommunikation 200, , ,075 1,269,304 Styregruppe 9,400 8,800 2,500 20,700 Evaluering - Total 1, ,335, ,817-6,015, Note om 2011: Brugerbetaling samt tilskud fra andre partnere modtaget til Pixel Jam arrangementet er ikke inkluderet i forbruget.

18 Nedenstående skema viser midlerne udbetalt fra Regionerne til Sekretariatet. Finansieringsbudget Resultatkontrakten er baseret på følgende finansiering: Finansiering (i 1000 kr.) Total Region Midtjylland Region Nordjylland Total

19 7.0 Bilag Bilag Bilag 1 - Pixel Jam 2011_Evaluering.pdf Bilag 2-1 PassionAS_Topmoede.pdf Bilag 2-2 PassionAS_PR_Kommunikation.pdf Bilag 2-3 PassionAS_Strategi_Forretning.pdf Bilag 3 Multiplatform storytelling and production_ pdf

Resultatkontrakt. Vedrørende. Cross Media. Periode: Journal nr: Kontraktens parter. Resumé

Resultatkontrakt. Vedrørende. Cross Media. Periode: Journal nr: Kontraktens parter. Resumé Resultatkontrakt Vedrørende Cross Media Periode: 01.03.2010-28.2.2013 Journal nr: 1-33-76-23-3-09 Kontraktens parter Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø EAN-nr: 5 798 003 281 643 Kontaktperson:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 31. marts 2015. Journalnummer: 1-33-76-22-20-08

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 31. marts 2015. Journalnummer: 1-33-76-22-20-08 Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende 1. marts 2012 31. marts 2015. Journalnummer: 13376222008 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september 2013 Vedrørende. Innovation i folkeskolen

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september 2013 Vedrørende. Innovation i folkeskolen Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. september 2013 Vedrørende Innovation i folkeskolen 16. september 2011 31. august 2014 Journalnummer: 1337622811 Kontraktens parter : Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. JOBmidt

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. JOBmidt Resultatkontrakt Vedrørende Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft JOBmidt [1. maj 2009 30. april 2011] Journalnummer: 1-33-76-22-15-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM)

Læs mere

Forlængelse af CrossMedia/Shareplay sekretariatet

Forlængelse af CrossMedia/Shareplay sekretariatet Forlængelse af CrossMedia/Shareplay sekretariatet RESUMÉ Stamdata Journalnummer: Ansøger: Indsatsområde Fokusområde: 2011-132804 Filmby Århus Stærke Erhvervssamarbejder Netværk Formål og effekt CrossMedia-indsatsen

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Rethink Business REuse WAste Ressources Aarhus (REWARA)

Resultatkontrakt. Vedrørende. Rethink Business REuse WAste Ressources Aarhus (REWARA) Resultatkontrakt Vedrørende Rethink Business REuse WAste Ressources Aarhus (REWARA) Region: Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr: 5 798 002 763 850 Kontaktperson: Christian

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. JOBmidt. [1. maj 2009 31. december 2011] Journalnummer: 1-33-76-22-20-08

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. JOBmidt. [1. maj 2009 31. december 2011] Journalnummer: 1-33-76-22-20-08 Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende JOBmidt [1. maj 2009 31. december 2011] Journalnummer: 1-33-76-22-20-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Cross Media. Periode: Journal nr: Kontraktens parter. Resumé

Resultatkontrakt. Vedrørende. Cross Media. Periode: Journal nr: Kontraktens parter. Resumé Resultatkontrakt Vedrørende Cross Media Periode: 01.03.2010-28.2.2013 Journal nr: 1-33-76-23-3-09 Kontraktens parter Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø EAN-nr: 5 798 003 281 643 Kontaktperson:

Læs mere

Opfølgning pr. 1. marts 2015. Resultatkontrakt. Smart Energy i Midten. 15. august 2014 1. maj 2015 Journalnummer: 1-30-76-30-12. Kontraktens parter

Opfølgning pr. 1. marts 2015. Resultatkontrakt. Smart Energy i Midten. 15. august 2014 1. maj 2015 Journalnummer: 1-30-76-30-12. Kontraktens parter Opfølgning pr. 1. marts 2015 Resultatkontrakt Smart Energy i Midten 15. august 2014 1. maj 2015 Journalnummer: 1-30-76-30-12 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland (RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 1-33-76-22-20-08. Kontraktens parter

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 1-33-76-22-20-08. Kontraktens parter Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 13376222008 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende Jobsløjfen 01.09.08 31.12.10. Journalnummer: 1-33-76-121-07. Kontraktens parter. Resumè

Resultatkontrakt. Vedrørende Jobsløjfen 01.09.08 31.12.10. Journalnummer: 1-33-76-121-07. Kontraktens parter. Resumè Resultatkontrakt Vedrørende Jobsløjfen 01.09.08 31.12.10. Journalnummer: 1-33-76-121-07 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr: 5 798 002 763

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september 2015. Udviklingsomkostninger ifm. etablering af Dansk Produktions Univers

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september 2015. Udviklingsomkostninger ifm. etablering af Dansk Produktions Univers Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. september 2015 Udviklingsomkostninger ifm. etablering af Dansk Produktions Univers 1. Januar 2014-31. december 2016 Journalnummer: 1-33-76-24-2-13 Kontraktens parter

Læs mere

Cross Media-satsningen: opgaver, organisering og økonomi. 1. Baggrund. 2. Formål med erhvervssatsningen på Cross Media

Cross Media-satsningen: opgaver, organisering og økonomi. 1. Baggrund. 2. Formål med erhvervssatsningen på Cross Media Regionshuset Viborg Cross Media-satsningen: opgaver, organisering og økonomi Oplevelsesøkonomi og Landdistrikter Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Dette

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts 2014. Projekt CenSec Innovationsnetværk (en forlængelse af Projekt CenSec - Klyngeudvikling)

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts 2014. Projekt CenSec Innovationsnetværk (en forlængelse af Projekt CenSec - Klyngeudvikling) Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. marts 2014 Projekt CenSec Innovationsnetværk (en forlængelse af Projekt CenSec - Klyngeudvikling) 10. juli 2012-31. august 2014 Journalnummer: 1-33-76-21-2-13 Kontraktens

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende Jobsløjfen 01.09.08 31.08.10. Journalnummer: 1-33-76-121-07. Kontraktens parter. Resumè

Resultatkontrakt. Vedrørende Jobsløjfen 01.09.08 31.08.10. Journalnummer: 1-33-76-121-07. Kontraktens parter. Resumè Resultatkontrakt Vedrørende Jobsløjfen 01.09.08 31.08.10. Journalnummer: 1-33-76-121-07 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr: 5 798 002 763

Læs mere

Endelig opfølgning og regnskab pr. 1. december 2010 for. Resultatkontrakt. Vedrørende

Endelig opfølgning og regnskab pr. 1. december 2010 for. Resultatkontrakt. Vedrørende Endelig opfølgning og regnskab pr. 1. december 2010 for Resultatkontrakt Vedrørende Udvikling af multifunktionsmøbel Projekt under pulje til Offentlig-Privat innovation (OPI) [01.07.2009-01.12.2010] Journalnummer:

Læs mere

Resultatkontrakt. Regional Udvikling Skottenborg 26, 8800 Viborg. Vedrørende INNO-X Healthcare 01.01-2014 31.10.2015. Journalnummer: 1-33-76-23-2-10

Resultatkontrakt. Regional Udvikling Skottenborg 26, 8800 Viborg. Vedrørende INNO-X Healthcare 01.01-2014 31.10.2015. Journalnummer: 1-33-76-23-2-10 Resultatkontrakt Vedrørende INNOX Healthcare 01.012014 31.10.2015 Journalnummer: 1337623210 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Eannr: 5 798

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 31. marts 2015. Journalnummer: 1-33-76-22-20-08

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 31. marts 2015. Journalnummer: 1-33-76-22-20-08 Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende 1. marts 2012 31. marts 2015. Journalnummer: 13376222008 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Annoncering efter operatør til Vækstforums program "Midtnet Kina innovationssamarbejde mellem virksomheder og videninstitutioner i perioden 2016-18.

Annoncering efter operatør til Vækstforums program Midtnet Kina innovationssamarbejde mellem virksomheder og videninstitutioner i perioden 2016-18. Regionshuset Viborg Regional Udvikling Internationalt Kontor Skottenborg 26 DK-8000 Viborg www.regionmidtjylland.dk Annoncering efter operatør til Vækstforums program "Midtnet Kina innovationssamarbejde

Læs mere

Opfølgning iht. resultatkontrakt KOMPETENCEmidt november 2008

Opfølgning iht. resultatkontrakt KOMPETENCEmidt november 2008 Opfølgning iht. resultatkontrakt november 2008 Konsortium: KompetenceVækst Horsens Hedensted Udfyldt af Lead-Partner: VIA Erhvervsuddannelser Dato: 25-11-2008 Nedenstående skema udfyldes som et led i den

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM 2012

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM 2012 ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM 2012 Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Rethink Business ReUse Waste Ressources Aarhus (REWARA)

Resultatkontrakt. Vedrørende. Rethink Business ReUse Waste Ressources Aarhus (REWARA) Resultatkontrakt Vedrørende Rethink Business ReUse Waste Ressources Aarhus (REWARA) Region: Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr: 5 798 002 763 850 Kontaktperson: Christian

Læs mere

KREATIVE PARTNERSKABER OG FORRETNINGSUDVIKLING

KREATIVE PARTNERSKABER OG FORRETNINGSUDVIKLING KREATIVE PARTNERSKABER OG FORRETNINGSUDVIKLING ERHVERVSPARK 12.000 kvm. fordelt på 2 bygninger + 80 virksomheder Ca. 650 personer arbejder i Filmby Aarhus Filmby Aarhus havde 10-års jubilæum i 2013 SHAREPLAY

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. januar 2006. Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. januar 2006. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 2. januar 2006 Etablering af et forskningsbaseret produktionsnetværk inden for digital kunst og it-baserede oplevelser - med tilskud

Læs mere

Resultatkontrakt. 15. september 2014 31. december 2015 Journalnummer: 1-33-76-21-7-14. Kontraktens parter. Resumé

Resultatkontrakt. 15. september 2014 31. december 2015 Journalnummer: 1-33-76-21-7-14. Kontraktens parter. Resumé Resultatkontrakt Vedrørende Styrkelse af fødevarebranchens innovationskultur: Future Food Innovation 2015 - Innovationssamarbejder (EU-medfinansieret) 15. september 2014 31. december 2015 Journalnummer:

Læs mere

Kulturpulje 2016. Vejledning til ansøgere

Kulturpulje 2016. Vejledning til ansøgere Kulturpulje 2016 Vejledning til ansøgere Indhold 1. Hvem kan søge Kulturpuljen 2016?... 2 2. Hvad kan man søge til?... 2 3. Hvad bliver projektet vurderet på?... 2 4. Økonomiske og tidsmæssige rammer for

Læs mere

Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling og Teknik og Miljø Dato 30. januar 2015

Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling og Teknik og Miljø Dato 30. januar 2015 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling og Teknik og Miljø Dato 30. januar 2015 Evaluering af and+ og videreførelse i TAP Evaluering af det 3-årige Center for Arkitektur,

Læs mere

Annoncering efter operatør sker med udgangspunkt i Regionsrådets og Vækstforums Vækst- og Udviklingsstrategi 2015-2025 og Vækstplan 2016-2020.

Annoncering efter operatør sker med udgangspunkt i Regionsrådets og Vækstforums Vækst- og Udviklingsstrategi 2015-2025 og Vækstplan 2016-2020. Regionshuset Viborg Regional Udvikling Internationalt Kontor Skottenborg 26 DK-8000 Viborg www.regionmidtjylland.dk Annoncering efter operatør til Vækstforums program "Midtnet Kina innovationssamarbejde

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts 2012 Vedrørende Entreprenørskab i VIA s Uddannelser 1. august december 2013 Journalnummer:

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts 2012 Vedrørende Entreprenørskab i VIA s Uddannelser 1. august december 2013 Journalnummer: Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. marts 2012 Vedrørende Entreprenørskab i VIA s Uddannelser 1. august 2011 31. december 2013 Journalnummer: Kontraktens parter Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft JOBmidt

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft JOBmidt Resultatkontrakt Vedrørende Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft JOBmidt [22. september 2008 31. august 2011] Journalnummer: 1-33-76-22-16-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM)

Læs mere

Resultatkontrakt 2006

Resultatkontrakt 2006 Resultatkontrakt 2006 1. Indledning...3 2. Formål, opgaver, mission og værdier...3 3. Vision...4 4. Strategi og resultatkrav/indsatsområder...7 4.1 Resultatkrav vedr. forankring og formidling af viden:...8

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende Fremtidens landsby Projekt: Børnebondegård Horsens

Resultatkontrakt. Vedrørende Fremtidens landsby Projekt: Børnebondegård Horsens Resultatkontrakt Vedrørende Fremtidens landsby Projekt: Børnebondegård Horsens Kontraktens start: 5. april 2011 Kontraktens slut: 1. juli 2014 Journalnummer: 13376231510 Kontraktens parter Region: Region

Læs mere

Bobleprojekter i Inno-SE

Bobleprojekter i Inno-SE Baggrund for bobleprojekter Inno-SE Bobleprojekter i Inno-SE Bobleprojektpuljen er en pulje i Inno-SE der gør det muligt for virksomheder, i samarbejde med videnspartnere, at ansøge om penge til et forprojekt

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Hærvejen en international destination for cykel- og vandreturisme]

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Hærvejen en international destination for cykel- og vandreturisme] Resultatkontrakt Vedrørende [Hærvejen en international destination for cykel- og vandreturisme] [1. januar 2013-31. oktober 2014] Journalnummer: 1-33-76-23-14-11 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM)

Læs mere

Annoncering efter operatør til Vækstforums initiativ More Creative i perioden 2016-2018

Annoncering efter operatør til Vækstforums initiativ More Creative i perioden 2016-2018 Regionshuset Viborg Regional Udvikling Annoncering efter operatør til Vækstforums initiativ More Creative i perioden 2016-2018 Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 1-33-76-22-19-08. Kontraktens parter

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 1-33-76-22-19-08. Kontraktens parter Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 1-33-76-22-19-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Enterprise Europe Network 01/01/2013 31/12/2014. Journalnummer: 1-15-2-76-10-08. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Enterprise Europe Network 01/01/2013 31/12/2014. Journalnummer: 1-15-2-76-10-08. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Enterprise Europe Network 01/01/2013 31/12/2014 Journalnummer: 1152761008 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Eannr:

Læs mere

Udbud vedrørende projektadministration for Foreningen Smagen af Danmark i projektet: EU-InterReg 5B NSR-projekt REFRAME

Udbud vedrørende projektadministration for Foreningen Smagen af Danmark i projektet: EU-InterReg 5B NSR-projekt REFRAME Udbud vedrørende projektadministration for Foreningen Smagen af Danmark i projektet: EU-InterReg 5B NSR-projekt REFRAME Beskrivelse af opgaven. Der ønskes et bud på opgaven som projektadministrator og

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts KLYNGEmidt Vækst via Visualisering. 1. september december 2013 Journalnummer:

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts KLYNGEmidt Vækst via Visualisering. 1. september december 2013 Journalnummer: Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. marts 2013 KLYNGEmidt Vækst via Visualisering 1. september 2011 31. december 2013 Journalnummer: 1-33-76-21-4-11 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland (RM) Regional

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. JOBmidt

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. JOBmidt Resultatkontrakt Vedrørende Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft JOBmidt [11. september 2008-1. august 2011] Journalnummer: 1-33-76-22-9-08 Kontraktens parter Region: Operatør: Region

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Konceptudvikling Food Universe Journalnummer: Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Konceptudvikling Food Universe Journalnummer: Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Konceptudvikling Food Universe 1.1.2013 31.12.2014 Journalnummer: 1-33-76-23-15-12 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Rethink Business nedrivning af huse (Genbyg Skive) 1. august 2013 31. december 2014 Journalnummer: 1-33-76-21-4-12

Resultatkontrakt. Vedrørende. Rethink Business nedrivning af huse (Genbyg Skive) 1. august 2013 31. december 2014 Journalnummer: 1-33-76-21-4-12 Resultatkontrakt Vedrørende Rethink Business nedrivning af huse (Genbyg Skive) 1. august 2013 31. december 2014 Journalnummer: 1-33-76-21-4-12 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland Regional Udvikling

Læs mere

Evaluering af væksthuset ultimo 2008

Evaluering af væksthuset ultimo 2008 Evaluering af væksthuset ultimo 2008 KKR har gennemført en evaluering af Væksthus Midtjylland med udgangspunkt i 4 temaer: 1. den organisatoriske opdeling 2. samarbejdet med kommuner og lokale erhvervscentre

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende JOBmidt. [13. oktober februar 2012] Journalnummer:

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende JOBmidt. [13. oktober februar 2012] Journalnummer: Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende JOBmidt [13. oktober 2008 28. februar 2012] Journalnummer: 1-33-76-22-19-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional

Læs mere

Opfølgning. Resultatkontrakt. Vedrørende EnergiTEKmidt. 1. december december 2010 Journalnummer: Kontraktens parter.

Opfølgning. Resultatkontrakt. Vedrørende EnergiTEKmidt. 1. december december 2010 Journalnummer: Kontraktens parter. Opfølgning Resultatkontrakt Vedrørende EnergiTEKmidt 1. december 2008 31. december 2010 Journalnummer: 1-30-76-5-09 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Sund fastfood med afsæt i dansk madkultur et regionalt vækstprojekt under Madkulturzonen]

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Sund fastfood med afsæt i dansk madkultur et regionalt vækstprojekt under Madkulturzonen] Resultatkontrakt Vedrørende [Sund fastfood med afsæt i dansk madkultur et regionalt vækstprojekt under Madkulturzonen] [1. september 2010 30. juni 2012] Journalnummer: 1-33-76-23-25-09 Kontraktens parter

Læs mere

Annoncering efter operatør til initiativet Innovationsdrevet vækst hos virksomheder, der leverer til sundheds- og velfærdsområdet

Annoncering efter operatør til initiativet Innovationsdrevet vækst hos virksomheder, der leverer til sundheds- og velfærdsområdet Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 www.regionmidtjylland.dk Annoncering efter operatør til initiativet Innovationsdrevet vækst hos virksomheder, der leverer

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Netværk Limfjorden på vej mod 2010. Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Netværk Limfjorden på vej mod 2010. Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Netværk Limfjorden på vej mod 2010 Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1150761207 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Bilag 5A: Fælles nordjysk platform for sundheds- og velfærdsinnovation

Bilag 5A: Fælles nordjysk platform for sundheds- og velfærdsinnovation Bilag 5A: Fælles nordjysk platform for sundheds- og velfærdsinnovation Hovedaktivitet 1. Virksomheds udvikling Et helt centralt element i at skabe bedre betingelser for udvikling handler om at skabe overblik

Læs mere

Opfølgning 1. september 2010 Resultatkontrakt

Opfølgning 1. september 2010 Resultatkontrakt Opfølgning 1. september 2010 Resultatkontrakt Vedrørende EnergiTEKmidt 1. december 2008 31. december 2010 Journalnummer: 1-30-76-5-09 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Konceptudvikling Food Universe Journalnummer: Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Konceptudvikling Food Universe Journalnummer: Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Konceptudvikling Food Universe 1.1.2013 31.12.2014 Journalnummer: 1-33-76-23-15-12 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Ansøgning A. P. Møller Fonden.

Ansøgning A. P. Møller Fonden. Punkt 8. Ansøgning A. P. Møller Fonden. 2014-20298. Skoleforvaltningen fremsender til Skoleudvalgtes orientering og bekræftelse ansøgning til A. P. Møller Fonden. Jan Nymark Thaysen (V) og Per Clausen

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Opstart af Danish Food Cluster Journalnummer: Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Opstart af Danish Food Cluster Journalnummer: Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Opstart af Danish Food Cluster 1.1.2014 31.12.2015 Journalnummer: 1151761813 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Enterprise Europe Network 01/01/2013 31/12/2014. Journalnummer: 1-15-2-76-10-08. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Enterprise Europe Network 01/01/2013 31/12/2014. Journalnummer: 1-15-2-76-10-08. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Enterprise Europe Network 01/01/2013 31/12/2014 Journalnummer: 1152761008 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Eannr:

Læs mere

4.3. Kompetenceplatform: Organisationsbeskrivelse

4.3. Kompetenceplatform: Organisationsbeskrivelse 4.3. Kompetenceplatform: Organisationsbeskrivelse Indledning I det følgende skitseres planerne for kompetenceplatformens organisering i Region Midtjylland. Kompetenceplatformen er et initiativ, som skal

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Enterprise Europe Network 01/01/ /12/2014. Journalnummer: Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Enterprise Europe Network 01/01/ /12/2014. Journalnummer: Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Enterprise Europe Network 01/01/2013 31/12/2014 Journalnummer: 1152761008 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Eannr:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus 1. marts 2009 28. februar 2011 (forlænget til 31. maj 2011) Journalnummer: 1-33-76-23-4-08

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus 1. marts 2009 28. februar 2011 (forlænget til 31. maj 2011) Journalnummer: 1-33-76-23-4-08 Resultatkontrakt Vedrørende Studenterhus Århus 1. marts 2009 28. februar 2011 (forlænget til 31. maj 2011) Journalnummer: 1-33-76-23-4-08 Kontraktens parter Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Projektet:!00 nye sunde oplevelsestilbud. 1. januar 2008 31. december 2010 : 1-33-76-23-25-08. Kontraktens parter

Resultatkontrakt. Vedrørende. Projektet:!00 nye sunde oplevelsestilbud. 1. januar 2008 31. december 2010 : 1-33-76-23-25-08. Kontraktens parter Resultatkontrakt Vedrørende Projektet:!00 nye sunde oplevelsestilbud 1. januar 2008 31. december 2010 : 1-33-76-23-25-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Dato Sagsbehandler E-mail Telefonnr. Sagsnr. 26. november 2015 Thomas Bøttern Christensen Thomas.Christensen@rm.dk 7841 0809 1-30-72-147-15

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende demonstrationsprojekt: Alger til biogas i Region Midtjylland (1-30-76-10-10) April 2010 april 2013. Kontraktens parter

Resultatkontrakt. Vedrørende demonstrationsprojekt: Alger til biogas i Region Midtjylland (1-30-76-10-10) April 2010 april 2013. Kontraktens parter Resultatkontrakt Vedrørende demonstrationsprojekt: Alger til biogas i Region Midtjylland (1-30-76-10-10) April 2010 april 2013 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Fundraising strategi Fondsgruppen 2015

Fundraising strategi Fondsgruppen 2015 Hovedbestyrelsesmøde den 19. juni 2015 Bilag 8.1 Fundraising strategi Fondsgruppen 2015 Senest opdateret 04.06.2015 1 Introduktion Denne fundraising strategi er en forlængelse og fortsættelse af strategiarbejdet

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende

Resultatkontrakt. Vedrørende Resultatkontrakt Vedrørende Udbud af forløb ved Aarhus Universitet, der skal introducere studerende til højtuddannedes jobfunktioner i små og mellemstore virksomheder - delaktivitet under projekt Markedsplads

Læs mere

Resultatkontrakt/opfølgning

Resultatkontrakt/opfølgning Resultatkontrakt/opfølgning 02.2014 Vedrørende Hold Fast 01.01.2010 28.02.2014 Journalnummer: 1-33-70-2-09 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende

Resultatkontrakt. Vedrørende Resultatkontrakt Vedrørende En styrkelse og en koordinering af indsatsen indenfor iværksætteri i uddannelsessystemet 1. januar 2008 31. marts 2010 Journalnummer: 1-33-76-21-1-08 Kontraktens parter Region

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Midtjysk Iværksætterfond. 1. januar 2012-31. december 2014. Journalnummer: 1-33-70-7-12. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Midtjysk Iværksætterfond. 1. januar 2012-31. december 2014. Journalnummer: 1-33-70-7-12. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Midtjysk Iværksætterfond 1. januar 201231. december 2014 Journalnummer: 13370712 Kontraktens parter Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Eannr: 5

Læs mere

Center for Energiteknologier på AU Herning (tidligere AU-HIH) - Erhvervsudvikling indenfor el-relaterede energiteknologier

Center for Energiteknologier på AU Herning (tidligere AU-HIH) - Erhvervsudvikling indenfor el-relaterede energiteknologier Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. marts 2012 Vedrørende Center for Energiteknologier på AU Herning (tidligere AUHIH) Erhvervsudvikling indenfor elrelaterede energiteknologier 1. januar 2011 til 31. december

Læs mere

Hvad er de kreative erhverv?

Hvad er de kreative erhverv? Hvad er de kreative erhverv? 11 kreative brancher: Arkitektur Bøger og presse Design Film og video Indholdsproduktion og computere Musik Kunst og kunsthåndværk Mode og beklædning Møbler og interiør Radio

Læs mere

Opfølgning pr. 1. september 2014

Opfølgning pr. 1. september 2014 Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende 1. marts 2012 31. marts 2015. Journalnummer: 13376221908 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september Virksomhedsudviklingsprogram VÆKSTmidt Accelerator 16. januar

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september Virksomhedsudviklingsprogram VÆKSTmidt Accelerator 16. januar Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. september 2010 Virksomhedsudviklingsprogram VÆKSTmidt Accelerator 16. januar 2009 31. august 2012 Journalnummer: 1-33-76-21-18-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Flexseniority En3karriere]

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Flexseniority En3karriere] Resultatkontrakt Vedrørende [Flexseniority En3karriere] [1. september 2011 ultimo februar 2014 med aktivitets afslutning 31. august 2013] Journalnummer: 1-33-76-22-3-11 ESFM-11-0037 Kontraktens parter

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Sund fastfood med afsæt i dansk madkultur et regionalt vækstprojekt under Madkulturzonen]

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Sund fastfood med afsæt i dansk madkultur et regionalt vækstprojekt under Madkulturzonen] Resultatkontrakt Vedrørende [Sund fastfood med afsæt i dansk madkultur et regionalt vækstprojekt under Madkulturzonen] [1. september 2010 31. december 2011] Journalnummer: 1-33-76-23-25-09 Kontraktens

Læs mere

11. Tilskudssager ved annoncering: Fødevarer og oplevelser Åbent Vækstforum Sjælland Brevid: 2900113

11. Tilskudssager ved annoncering: Fødevarer og oplevelser Åbent Vækstforum Sjælland Brevid: 2900113 11. Tilskudssager ved annoncering: Fødevarer og oplevelser Åbent Vækstforum Sjælland Brevid: 2900113 Resume Vækstforum Sjælland vedtog den 4. september 2015 at indkalde ansøgninger til indsatser under

Læs mere

Resultatkontrakt for Videns- og Forskningscenter for Alternativ Behandling 2005

Resultatkontrakt for Videns- og Forskningscenter for Alternativ Behandling 2005 Resultatkontrakt for Videns- og Forskningscenter for Alternativ Behandling 2005 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Formål, opgaver, mission og værdier... 2 3. Vision... 3 4. Strategi og resultatkrav/indsatsområder...

Læs mere

BrancheArbejdsmiljøRådet Undervisning & Forskning. Aktivitetsplan 2016

BrancheArbejdsmiljøRådet Undervisning & Forskning. Aktivitetsplan 2016 BrancheArbejdsmiljøRådet Undervisning & Forskning Aktivitetsplan 2016 Aktivitetsplan 2016 Indhold Indledning... 2 Indsatsområder... 3 Budget... 4 Psykisk arbejdsmiljø... 5 Psykisk arbejdsmiljø: Formidlingskonference...

Læs mere

Indsamling og dokumentation af viden

Indsamling og dokumentation af viden 1 Indsamling og dokumentation af viden Fonden skal opsamle og systematisere tilgængelig viden og målrettet formidle den videre til måltidsproducenter etc. Viden kan bestå i forskningsresultater, opskrifter,

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 1-33-76-22-19-08. Kontraktens parter

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 1-33-76-22-19-08. Kontraktens parter Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 13376221908 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Afsluttende selvevaluering, 5. august 2015. Resultatkontrakt. Smart Energy i Midten. 15. august 2014 1. maj 2015 Journalnummer: 1-30-76-30-12

Afsluttende selvevaluering, 5. august 2015. Resultatkontrakt. Smart Energy i Midten. 15. august 2014 1. maj 2015 Journalnummer: 1-30-76-30-12 Afsluttende selvevaluering, 5. august 2015 Resultatkontrakt Smart Energy i Midten 15. august 2014 1. maj 2015 Journalnummer: 1-30-76-30-12 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland (RM) Regional Udvikling

Læs mere

Indstilling fra Vækstforum om bevilling til projektet It som innovativ drivkraft Bilag til Forretningsudvalgets møde 13. maj 2008 Punkt nr.

Indstilling fra Vækstforum om bevilling til projektet It som innovativ drivkraft Bilag til Forretningsudvalgets møde 13. maj 2008 Punkt nr. Region Midtjylland Indstilling fra Vækstforum om bevilling til projektet It som innovativ drivkraft Bilag til Forretningsudvalgets møde 13. maj 2008 Punkt nr. 32 Anmodning om operatør-rolle på projekt

Læs mere

Region Midtjylland har indgået en samarbejdsaftale med Erhvervsstyrelsen om at fremme Grønne Industrielle Symbiosesamarbejder mellem virksomheder i

Region Midtjylland har indgået en samarbejdsaftale med Erhvervsstyrelsen om at fremme Grønne Industrielle Symbiosesamarbejder mellem virksomheder i Region Midtjylland har indgået en samarbejdsaftale med Erhvervsstyrelsen om at fremme Grønne Industrielle Symbiosesamarbejder mellem virksomheder i regionen. Initiativet er en fortsættelse af et pilotprojekt

Læs mere

Resultatkontrakt Opfølgning 1. marts 2014

Resultatkontrakt Opfølgning 1. marts 2014 Resultatkontrakt Opfølgning 1. marts 2014 Vedrørende [Internationalisering af midtjyske virksomheder ] [1 marts 2013 30. november 2014] Journalnummer: 1-33-76-2-11 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM)

Læs mere

Oplev Vækst. Program for Kick-Off af Oplev Vækst 22. Oktober 2013

Oplev Vækst. Program for Kick-Off af Oplev Vækst 22. Oktober 2013 Program for Kick-Off af Oplev Vækst 22. Oktober 2013 ULLA TOFTE PROGRAM Cand. mag. i historie, debattør, skribent. Derudover er Ulla medlem af Det Kongelige Teaters bestyrelse, medlem af bestyrelsen for

Læs mere

Resultatkontrakt/opfølgning 09.2010

Resultatkontrakt/opfølgning 09.2010 Resultatkontrakt/opfølgning 09.2010 Vedrørende Hold Fast 01.01.2010-28.02.2013 Journalnummer: 1-33-70-2-09 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

J.nr.: 10/4831. Forretningsudvikling indenfor velfærdsteknologi og service i Syddanmark. Projektnavn: Væksthus Syddanmark.

J.nr.: 10/4831. Forretningsudvikling indenfor velfærdsteknologi og service i Syddanmark. Projektnavn: Væksthus Syddanmark. Bilag 25 Indstillingsskema til vækstforum Ansøgt beløb Indstillet beløb Ansøger om Mål 2 midler Socialfonden 899. 241 kr. 899. 241 kr. Ansøger om Mål 2 midler - Regionalfonden kr. kr. Ansøger om Regionale

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra den grønne superpulje på Klima-, Energi- og Bygningsområdet

Ansøgning om tilskud fra den grønne superpulje på Klima-, Energi- og Bygningsområdet ANSØGNINGSVEJLEDNING 15. oktober 2013 J.nr. 3401/1001-6635 Ref. BJK Ansøgning om tilskud fra den grønne superpulje på Klima-, Energi- og Bygningsområdet - Partnerskaber om pilotprojekter for kommunale

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus 1. marts 2009 28. februar 2011 (forlænget til 31. maj 2011) Journalnummer: 1-33-76-23-4-08

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus 1. marts 2009 28. februar 2011 (forlænget til 31. maj 2011) Journalnummer: 1-33-76-23-4-08 Resultatkontrakt Vedrørende Studenterhus Århus 1. marts 2009 28. februar 2011 (forlænget til 31. maj 2011) Journalnummer: 1-33-76-23-4-08 Kontraktens parter Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

En forsknings og businesspark inden for sundhedsteknologi og videnskab i Nord Danmark

En forsknings og businesspark inden for sundhedsteknologi og videnskab i Nord Danmark Introduktion til Eir En forsknings og businesspark inden for sundhedsteknologi og videnskab i Nord Danmark Eir samler og udnytter synergierne mellem den basale og anvendelsesorienterede sundhedsteknologiske

Læs mere

Byggeriets Arbejdsmiljøbus Projektbeskrivelse 2012-2014

Byggeriets Arbejdsmiljøbus Projektbeskrivelse 2012-2014 27. september 2011 Byggeriets Arbejdsmiljøbus Projektbeskrivelse 2012-2014 Byggeriets Arbejdsmiljøbus er en mobil konsulenttjeneste, som har til formål at formidle god arbejdsmiljøpraksis og viden om udvikling

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. RETHINK 2017 Kultur, begivenheder og oplevelser. 27. februar 2013 31. december 2014. Journalnummer: 1-33-76-23-14-12

Resultatkontrakt. Vedrørende. RETHINK 2017 Kultur, begivenheder og oplevelser. 27. februar 2013 31. december 2014. Journalnummer: 1-33-76-23-14-12 Resultatkontrakt Vedrørende RETHINK 2017 Kultur, begivenheder og oplevelser 27. februar 2013 31. december 2014 Journalnummer: 1-33-76-23-14-12 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland (RM) Regional

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september KLYNGEmidt Vækst via Visualisering

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september KLYNGEmidt Vækst via Visualisering Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. september 2013 KLYNGEmidt Vækst via Visualisering 1. september 2011 31. december 2013 Journalnummer: 1-33-76-21-4-11 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland (RM)

Læs mere

Opfølgning 1. september 2010 Resultatkontrakt. ECOMOTION Demonstrationsprojekt for køretøjer med metanol som brændstof

Opfølgning 1. september 2010 Resultatkontrakt. ECOMOTION Demonstrationsprojekt for køretøjer med metanol som brændstof Opfølgning 1. september 2010 Resultatkontrakt Vedrørende ECOMOTION Demonstrationsprojekt for køretøjer med metanol som brændstof 1. januar 2010 30. juni 2012 Journalnummer: 1-33-76-24-4-09 Kontraktens

Læs mere

erhvervsilkeborg - Opfølgning på samarbejdsaftale 2011 pr. 1. maj 2011

erhvervsilkeborg - Opfølgning på samarbejdsaftale 2011 pr. 1. maj 2011 erhvervsilkeborg - Opfølgning på samarbejdsaftale 2011 pr. 1. maj 2011 Silkeborg Welcome UDDANNELSE & KOMPETENCE At lette nes modtagelse og integration af udenlandsk arbejdskraft samt at understøtte og

Læs mere

Opfølgning Resultatkontrakt

Opfølgning Resultatkontrakt Opfølgning Resultatkontrakt Vedrørende enercoast Biomasse på kommuneniveau 1. oktober 2008 30. september 2012 Journalnummer: 1-30-76-7-09 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland (RM) Regional Udvikling

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts 2013 Vedrørende. Innovation i folkeskolen. 16. september august 2014 Journalnummer:

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts 2013 Vedrørende. Innovation i folkeskolen. 16. september august 2014 Journalnummer: Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. marts 2013 Vedrørende Innovation i folkeskolen 16. september 2011 31. august 2014 Journalnummer: 1337622811 Kontraktens parter : Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling

Læs mere

Opgavebeskrivelse. Professionalisering af flextrafikken

Opgavebeskrivelse. Professionalisering af flextrafikken Opgavebeskrivelse Professionalisering af flextrafikken En gap-analyse af flextrafik-branchen i Nordjylland Udarbejdelse af strategiske handlingsplaner til fremtidige indsatser Opgavebeskrivelsen omfatter:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende Huset Venture Ikast-Brande Journalnummer: Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende Huset Venture Ikast-Brande Journalnummer: Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Huset Venture Ikast-Brande 01.02.08 31.08.09. Journalnummer: 1-33-76-123-07 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus. [1. marts februar 2011] Journalnummer: Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus. [1. marts februar 2011] Journalnummer: Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Studenterhus Århus [1. marts 2009 28. februar 2011] Journalnummer: 1-33-76-23-4-08 Kontraktens parter Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Regionalt-statsligt Program for grønne forretningsmodeller. [1. december december 2015]

Resultatkontrakt. Vedrørende. Regionalt-statsligt Program for grønne forretningsmodeller. [1. december december 2015] Opfølgning pr. 1. september 2014 på Resultatkontrakt Vedrørende Regionalt-statsligt Program for grønne forretningsmodeller [1. december 2013 31. december 2015] 1-33-87-4-13 Kontraktens parter Region: Region

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Model for postdoc ansættelser i Psykiatrien i Region Syddanmark

Model for postdoc ansættelser i Psykiatrien i Region Syddanmark Område: Administrationen Afdeling: Planlægning Journal nr.: Dato: 20.februar 2015 Udarbejdet af: Anja Reilev/ Claus Færch E-mail: Anja.Reilev@rsyd.dk/ Claus.Faerch@rsyd.dk Model for postdoc ansættelser

Læs mere

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer 2018 ISAF Sailing World Championships Worlds 2018 1. Oplysninger om ansøger Navn, Adresse, Kontaktperson, tlf, mailadr, CVR nr. 2. Indhold

Læs mere