Dansk Vejledning Kompakt køkkenmaskine PC-KM1063

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Vejledning Kompakt køkkenmaskine PC-KM1063"

Transkript

1 Dansk Vejledning Kompakt køkkenmaskine PC-KM1063

2 1. Presser 2. Låg til skål 3. Kniv til at skærer 4. Skål 5. Driv aksel 6. Tilslutning af driv aksel til motordel 7. Kontrol panel 8. Motor hus 9. Piskeris 10. Skæreblad 11. Julienne blad 12. Kartoffel blad 13. Skæreblad fint 14. Skæreblad groft 15. Kegle til Citrus frugter 16. Filter 17. Låg/ Kop 18. Låg til kande 19. Kande Ikke vist Dej skraber

3 Monteringsvejledning

4 Monteringsvejledning

5 Monteringsvejledning

6 Læs venligst disse instrukser inden brug af produktet Udpakning: Tag enheden ud af kassen og jern alle klips, karton, papir og film fra enheden. Check at pladerne er intakte og check enheden for evt. transport skader. Enheden er til indendørs brug i private hjem ( ikke professionelt brug ). Ved brug til andet end det som er omtalt i denne vejledning kan betyde at man vil kunne brænde sig eller komme til skaden på anden måde. Garantien dækker ikke såfremt enheden ikke er benyttet til det formål den er lavet til. Sikkerhed: Dette er ikke legetøj og børn bør derfor ikke have adgang til produktet uden der er en voksen til stede. Efter operation vil enheden kunne være meget varm og det anbefales derfor at man holde i toppe af produktet, så man ikke brænder sig. Kom ikke selve motordelen af produktet under vand.

7 Generelle sikkerhedsinstruktioner Læs betjeningsvejledningen omhyggeligt, før man sætte apparatet i drift og hold instrukser, herunder garanti og hvis det er muligt, kassen med intern pakning i garantiperioden. Hvis du give denne enhed til andre mennesker, skal du også videregive denne brugsanvisning. Apparatet er udelukkende beregnet til privat brug og til det påtænkte formål. Apparatet er ikke egnet til kommerciel brug. Brug den ikke udendørs. Hold det væk fra varmekilder, direkte sollys, fugtighed ( aldrig i nærheden af enhver væske) og skarpe kanter. Må ikke bruge apparatet med våde hænder. Hvis apparatet er fugtigt eller vådt, skal du tage strømmen væk og tørre det med det samme. Ved rengøring eller opbevaring, sluk for apparatet og træk stikket ud af stikket ( træk i stikket, ikke i ledningen ) når apparatet ikke bruges, og fjern vedhæftede tilbehør. Brug ikke maskinen uden opsyn. Hvis du forlader rummet, bør du altid slukke enheden. Tag stikket ud af stikket. Apparatet og netledningen skal regelmæssigt kontrolleres for tegn på skader. Hvis der konstateres beskadigelse må apparatet må ikke anvendes. Forsøg ikke at reparere apparatet på egen hånd. Kontakt altid en autoriseret tekniker for at undgå at man udsættes for fare. Defekte kabler må kun udskiftes af producenten, vores kundeservice eller ved kvalificeret person og med et kabel af samme type. Brug kun originale reservedele. For at sikre dine børns sikkerhed, bør du holde al emballage (plastikposer, æsker, polystyren osv.) uden for deres rækkevidde. Tilsigtet brug Det er beregnet til brug i private husholdninger og lignende. Apparatet er kun til anvendes som beskrevet i brugermanualen. Brug ikke apparatet til noget andet formål. Enhver anden brug som det ikke er beregnet til kan resultere i skader eller personskader. Producenten påtager sig intet ansvar for skader som skyldes forkert brug. Lad ikke børn lege med produktet eller kassen det blev leveret i.

8 Brug kun enheden når den er monteret på en beholder ( gryde ) som står på en plan overflade. Flyt ikke enheden når den er under brug Benyt kun enheden når den er korrekt samlet Forlad ikke enheden uden opsyn i flere timer af gangen og forlad ikke huset når den er i brug Dette produkt kan benyttes af personer på 8 år eller ældre, såfremt de har fået den nødvendige instruktion og som forstår hvilken risiko der kan være. Rengøring af enheden bør ikke foretages af personer under 8 år. Hold apparatet og ledningen væk fra børn under 8 år Børn må ikke lege med apparatet Apparatet kan betjenes af personer med nedsat bevægelse eller andet såfremt de er blvet givet den nødvendige instruktion først på en sikker måde og hvor de forstå risikoen. Forsøg ikke selv at reparere produktet selv, altid kontakt teknisk support fra producenten. Anvendelse Produktet er produceret til brug i normal husholdning, det er ikke produceret til brug følgende steder: Professionelle køkkener, butikker, kontorer. I virksomheder I hoteller, motel eller andre steder hvor der produceres mad til mange mennesker ( industri ) Bed & Breakfasts Udpakning af apparatet 1. Fjern apparatet fra indpakningen 2. Fjern pap og folie fra apparatet 3. Fjern filmen fra displayet på toppen af enheden. 4. Hvis der mangler dele eller produktet ser skadet ud bør du kontakte salgsstedet og ikke tage det i brug Der vil kunne være støv fra produktionen og vi anbefaler derfor at man renser produktet inden brug ADVARSEL: Fare for skader! Skærebladene er meget skarpt på skære- og gitterfladerne! Brug derfor disse tilbehørs enheder med stor forsigtighed for at forhindre skader. Pas på når man kommer fingre / hænder ind hvor bladene er, da bladene er skarpe og kan medføre skader på fingre og hænder! Hæld ikke væsker, der er varmere end 60 C, i blandebeholderen eller i skålen! Sluk for apparatet og afbryd strømforsyningen, inden du udskifter tilbehør eller andre dele som bevæger sig under drift. Kontroller, at alle dele er fastgjort korrekt, inden du tænder for apparatet. Under brug skal der ikke være objekter, f.eks. Skeer eller dejskraber i skålen.

9 ADVARSEL: Fare for skader! Når du skubber fødevarer ned, skal du altid bruge den medfølgende skubber og ikke dine fingre, eller en gaffel eller andre genstande for at undgå skader eller farer. Apparatet må ikke repareres selv. Kontakt venligst autoriseret personale. For at undgå farer, et beskadiget netkable skal udskiftes med et tilsvarende kabel af producenten, vores kunde Service eller anden kvalificeret specialist. Dette apparat må ikke anvendes af børn. Hold apparatet og dets ledning utilgængeligt for børn. Børn må ikke lege med apparatet. Apparater kan anvendes af personer med nedsat fysisk, sensorisk eller mental kapacitet eller mangel på Erfaring og viden, hvis de har fået instruktion om brugen af Apparatet på en sikker måde, og hvis de forstår de involverede farer. Fyld ikke beholderen med hårde fødevarer som fx kaffebønner, nødder eller fx chokolade stykker, da dette vil kunne ødelægge knivene Enheden er udstyret med sikkerhedsafbrydere. Brug ikke apparatet, hvis der er en fejl, eller hvis Sikkerhedsafbrydere er blevet manipuleret med! Anbring enheden på en plan, flad og robust overflade. Brug ikke apparatet uden indhold. Behandl kun levnedsmidler med denne enhed. Sluk aldrig apparatet ved at dreje blenderkanden eller skålen eller skålens låg. Brug altid knapperne når du tænder eller slukker for apparatet. Flyt ikke apparatet under drift; Sluk altid for det først og frakobl strømmen. Bær altid apparatet med begge hænder! Strøm Før strøm tilsluttes, sikre at du har den korrekte strøm i strømstikket og som passer til enheden Tilslut kun apparatet til en godkendt og sikker stikkontakt Dette apparat er designet til Æltning / blande maskine til fremstilling af dej, cremer, fløde, piske af æggehvider. Multi-chopper til lette udskæringer af madvarer Citruspress til ekstraktion af saften fra citrusfrugter Blender til puré, pisk eller blande. Den er udelukkende designet til disse formål og må kun bruges til dette. Den må kun anvendes på den måde, der er beskrevet i denne brugsanvisning. Apparatet må ikke bruges til kommercielle formål. Fabrikanten påtager sig intet ansvar for skader som følge af brug af andre end det tilsigtede formål.

10 General brugsanvisninger Apparatet er udstyret med sikkerhedsafbrydere. Apparatet kan kun betjenes, hvis du overholder følgende: -Ved montering på motorhuset skålen, blenderen eller kanden og man skal hører en klik lyd så man ved den er korrekt på plads. - Når du bruger skålen, skal enten låget eller filteret være på plads på skålen. Du kan justere hastigheden med kontrolknappen. Start altid langsomt med lav hastighed derfra kan man øge hastigheden. PULSE: Hold kontrolknappen i denne position for at køre apparat ved maksimal hastighed. 0 = slukket. ADVARSEL: Indstil altid kontrolknappen til 0, inden du tilslutter. Brug ikke apparatet længere end 5 minutter af gangen. Lad det herefter køle ned i 10 minutter. Tag stikket ud af stikkontakten efter brug. Til brug med skål Montering af arbejdsskål og tilbehør - Se venligst figur i starten af manualen ADVARSEL: Skærebladene er meget skarpe ved selve kniven og gitterets overflader! Brug derfor dette tilbehør med den nødvendige omhu Forebyg skader. 1. Sæt drivakselen på motordelen. Skålen har et mærke i bunden. Symbolerne kan findes på motoren. 2. Indstil skålmarkeringen med symbolet. Drej skålen med uret. Den låses på plads. 3. Vælg en tilbehørsdel. Placer den på styretappen. 4. Luk skålen med låget. Stram den ved at dreje den med uret til den klikker ind i håndtagets låsemekanisme. Brug af apparatet som citruspresser: Saml arbejdsskålen som beskrevet ovenfor. 3. Sæt filteret på styretappen. Drej det med uret, indtil der høres en Klik lyd i håndtagets låsemekanisme. 4. Sæt citruskeglen på styretappen. For valg af tilbehør / hastighed samt tid, henviser vi til den internationale brugervejledning.

11 Vigtige noter til de enkelte funktioner ADVARSEL: Hæld ikke hårdt mad som kaffebønner, muskatnød, gurkemeje eller fx store stykker madlavnings chokolade! Da knivbladet kan blive beskadiget! Overskrid ikke mængderne og driftstiderne i tabellen. ( se den internationale vejledning ) Tilpas altid æltning / omrøring eller skærebladet i skålen før du tilføjer ingredienserne. Hvis du er ved at ælte en tung dej, skal du ikke tilsætte alle ingredienserne på en gang. Start kun æltningsprocessen med mel, sukker og æg. Tilsæt langsomt væsker gennem hullet under processen. Skær først den mad, du ønsker at skære i helt små stykker. Hvis ingredienserne sidder fast i æltnings- / omrøringsværktøjet eller kniv bladet eller hvis de sætter sig på indersiden af skålen, fortsæt som følger: 1. Sluk for apparatet. Vent på, at maskinen stopper med at køre. 2. Fjern låget fra skålen. 3. Brug dejskraberen til at fjerne ingredienserne fra delene eller fra skålens indvendige væg. Hvis du pisker æggehvider, skal du sørge for, at skålen og piskeren er tør og helt fri for fedt. For at rive chokolade skal du kun bruge rive bladet, ikke et gitterbladet. Chokoladen skal være godt afkølet inden dette foretages. Når du skærer hård ost eller chokolade, kør ikke for længe af gangen. Disse ingredienser kan smelte ved opvarmning af apparatet og kan klumpe sammen. Fyld ingredienserne i via indføringshullet. Brug skubberen til at skubbe fødevaren ned i hullet. Brug ikke for meget pres på skubberen. Hvis du bruger apparatet som citruspresser, skal du være opmærksom på følgende: - Keglen begynder at dreje, så snart du tænder for apparatet. - Arbejd kun med laveste hastighedsindstilling. - Skær citrusfrugterne i halvdelen. Tryk halvdelen af frugten på keglen. - Afbryd processen fra tid til anden for at fjerne pulpen fra filterets sigte. - Sluk for apparatet, inden du fjerner skålen med filtersilen og keglen. - Køl / opbevar citrusfrugtjuicen i højst en dag. - Gem aldrig citrusjuice i en metalbeholder. Syren af saften vil korrodere metaloverfladen. Afslut og fjern skålen 1. Sluk for apparatet. Vent, indtil maskinen stopper med at køre. 2. Afbryd strøm stikket. 3. Drej låget eller hele skålen mod uret fra låsen for at åbne skålen. 4. Fjern evt tilbehørs dele fra skålen. 5. Vrid arbejdskålen ud af låsen ved at dreje mod uret. Løft skålen opad væk fra motorhuset. 6. Brug dejskraberen til at fjerne indholdet fra skålen. 7. Rengør alle de anvendte dele som beskrevet under "Rengøring". Blenderen ADVARSEL: Kniven i blenderen er skarp! Kom aldrig hænderne ned i beholderen ved knivene! Der er risiko for at komme til skade ved rengøring og ved tømning af kanden grundet knivene! Håndter blenderkniven med stor forsigtighed!

12 Hæld ikke flydende ingredienser varmere end 60 C i beholderen! ADVARSEL: Placer ikke hårde ingredienser som nødder eller Kaffebønner i beholderen. Kniven i beholderen er ikke egnet til at knuse isterninger alene. HENSTILLING: Ved tilberedning af drikkevarer med knust is skal isterningerne tilsættes løbende. Isterningerne vil blive knust under blending. Brug ikke blenderen uden ingredienser i! Må ikke overstige den maksimale kapacitet (1750 ml) Hvis du bruger let skummende væsker (fx mælk), må man fylde maksimalt 900 ml. Tænd kun mixeren med låget / hætten monteret. Fastgør låget ved at dreje kort med uret. Fjern ikke låget under drift! Vent, indtil bladet er stoppet inden du åbner låget. Hvis du ikke er tilfreds med blandingsresultaterne, fortsæt som følger: 1. Sluk for apparatet. 2. Fjern låget fra kanden. 3. Løsn eventuelle fastholdte ingredienser med dejskraberen. Rør Ingredienser med dejskraberen. Opretholde en afstand af mindst 2 cm til bladet, mens du gør det. 4. Fjern noget af indholdet. Behandl mindre mængder eller tilføj mere væske. Montering af blender Kanden har et mærke i bunden. Tilsvarende symbolerne kan findes på motordelen. 1. Juster kanden med symbolet. 2. Drej kanden med uret. Den låses på plads. Forberedelse 1. Skær alle ingredienser i mindre stykker. 2. Fyld ingredienserne i beholderen. Overhold maksimum kapacitet. 3. Monter låget på kanden. 4. Luk låget med proppen. Betjening af mixeren Enhver hastighed kan vælges med kontrolknappen. Hvis kanden er meget fyldt, skal du vælge en lavere hastighed. Påfyldning 1. Sluk for apparatet, vent indtil bladet stopper. 2. Fyld ingredienser eller krydderier gennem åbningen. 3. Luk låget og åbningen igen. 4. Fortsæt driften. Stop drift 1. Sluk for apparatet. vent indtil bladet stopper. 2. Afbryd strømforsyningen. 3. Drej kanden mod uret fra motorhuset. 4. Fjern låget, før indholdet hældes ud. 5. Rengør alle brugte dele som beskrevet under "Rengøring".

13 Rengøring Altid sluk for enheden før rengøring og vent til enheden er kølet ned. Kom aldrig hele enheden under vand da dette kan føre til strøm stød og enheden kan blive ødelagt. Ved rengøring benyt aldrig slibende rensemiddel Dele i denne enhed kan være meget skarpe Delene til denne maskine må ikke vaskes op i en opvaskemaskine og skal vaskes op med børste og sæbevand i hånden. Rengøring af hovedenheden Rengør med en opvredet klud med en lille smule opvaskemiddel og tør efterfølgende med en tør klud Opbevaring Sørg for at alle delene er rengjort og tørre inden enheden sættes til opbevaring. Vi anbefaler at man bruger original kassen til opbevaring. Sørg for at enheden opbevares steder hvor børn ikke kan komme til den. Data Model:...PC-KM1063 Strøm: V~, 50 / 60 Hz Forbrug: W / max 1200W Sikkerheds Klasse:...II Vægt:... Ca kg Bortskaffelse af den gamle enhed: Gamle elektriske og elektroniske apparater er ofte indeholder stadig værdifulde materialer. Imidlertid også de også indeholde skadelige stoffer, som er nødvendige for deres funktionalitet og sikkerhed. Hvis det blev sat i den ikke-genanvendeligt affald eller er blevet håndteret forkert, vil det kunne være til skade for menneskers sundhed og miljø. Derfor skal du ikke smide din gamle enhed i en alm. affalds container under nogen omstændigheder, men afleverer den på en miljøstation i din kommune, så delene kan blive rigtigt håndteret.

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Produktoversigt: 1. Tud 2. Tryk for lukning 3. Låg 4. Knap til åbning af låg 5. Håndtag 6. Niveau MIN / MAX vandstand 7. Base enhed 8. 220V ledning 9. Tænd/Sluk 10.

Læs mere

Dansk vejledning Æggekoger PC-EK1084

Dansk vejledning Æggekoger PC-EK1084 Dansk vejledning Æggekoger PC-EK1084 Produktoversigt: 1. Låg 2. Damp-udtag 3. Æggeholder 4. Maks-markering 5. Vandtank med varmeplade 6. Hus / Enhed 7. Indikatorlampe 8. Kontrolknap ( tænd / sluk / indstilling

Læs mere

Dansk Vejledning Sous Vide PC-SV1112

Dansk Vejledning Sous Vide PC-SV1112 Dansk Vejledning Sous Vide PC-SV1112 1. Markering af Max max vandstand 2. Låg 3. Håndtag 4. Motorhus 5. Kontrol panel 6. Display 7. Tang 8. Holder Læs venligst disse instrukser inden brug af produktet

Læs mere

Dansk Vejledning Sous Vide PC-SV1126

Dansk Vejledning Sous Vide PC-SV1126 Dansk Vejledning Sous Vide PC-SV1126 1. Temperatur display 2. Knap med indikator lys 3. Tid indikator 4. Knap med indikator lys 5. Beslag til fastgørelse til gryde 6. Varme enhed 7. Beskyttelse 8. Markering

Læs mere

Manual Røremaskine Model: MK-36

Manual Røremaskine Model: MK-36 Manual Røremaskine Model: MK-36 Læs grundigt igennem inden ibrugtagning og gem til senere brug Dele 1. Øvre kabinet 5. Bund cover 9. Æggepisker 2. Låg til skål 6. Gummi fødder 10. Dejkrog 3. Mixe skål

Læs mere

RØREMASKINE SM-168 BRUGSANVISNNG

RØREMASKINE SM-168 BRUGSANVISNNG RØREMASKINE SM-168 BRUGSANVISNNG Tak fordi du valgte at købe dette SJÖBO kvalitetsprodukt. Inden brug bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Kassens indhold 1 stk. Røremaskine 1 stk. Skål 1 stk.

Læs mere

d f f f a1 a2 i j g m k

d f f f a1 a2 i j g m k DA b f d f c f e f a1 a2 a h l i j g m k n o n3 o4 n2 o3 R o2 n1 R Q o1 p Q 1 2 3 4 1 2 5 6 2 3 1 Q Q 7 8 2 4 3 Q 1 9 10 Q DA SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger grundigt, inden apparatet

Læs mere

Manual til køkkenmaskine KM-910. Køkkenmaskine med mixer og kødkværn

Manual til køkkenmaskine KM-910. Køkkenmaskine med mixer og kødkværn Manual til køkkenmaskine KM-910 Køkkenmaskine med mixer og kødkværn Læs denne manual grundigt inden 1. Plade kødhakker 2. Føder til hakker 3. 5L skål 4. Åbningskontakt 5. Pølseholder 6. Mixer plade 7.

Læs mere

61671 Manual MANUAL og foto og varenr

61671 Manual MANUAL og foto og varenr 61671 Manual MANUAL og foto og varenr Stavblender LACOR 700W H.W.Larsen A/S Slagterboderne 15-21, Kødbyen 1716 København V Telefon: 3324 1122 www.hwl.dk / salg@hwl.dk EN SIMPEL MANUAL MED VIGTIGE INFORMATIONER!

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK DA H A G B F E C D 3 SIKKERHED OG OPSÆTNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå skader som følge

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING STAVBLENDER SM4DK WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE

BETJENINGSVEJLEDNING STAVBLENDER SM4DK WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE BETJENINGSVEJLEDNING STAVBLENDER SM4DK WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE SM4DK GARANTI www.primo-elektro.be Kære kunde, Vore produkter underligger en streng kvalitetskontrol. Skulle dette apparat ikke fungere efter

Læs mere

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. Brugsanvisning Mælkeskummer 423008 DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. g DANSK DANSK g SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs denne vejledning, da

Læs mere

Ismaskine BRUGSANVISNING. Model nr V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter

Ismaskine BRUGSANVISNING. Model nr V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter Ismaskine Model nr. 1664 220-240V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter BRUGSANVISNING 1 Vigtige sikkerhedsforanstaltninger. Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger,

Læs mere

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Kedel Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet

Læs mere

Køkkenmaskine. Cube 1000 BRUGSANVISNING

Køkkenmaskine. Cube 1000 BRUGSANVISNING Køkkenmaskine Cube 1000 BRUGSANVISNING Tak fordi du valgte at købe dette Chefon kvalitetsprodukt. Inden brug bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Skulle der mod forventning være problemer med

Læs mere

Brugervejledning. Brødrister. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Brødrister. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Brødrister Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner 1. Læs venligst instruktionerne, før du tager apparatet

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

V 50/60Hz 700W

V 50/60Hz 700W STØVSUGER MODEL: VCS35B17 Best.nr. 5749 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

ELECTRIC KNIFE EK 3270

ELECTRIC KNIFE EK 3270 ELECTRIC KNIFE EK 3270. Bruger manual Læs opmærksomt brugervejledningen, før du bruger din elektriske kniv. Opbevar manualen omhyggeligt! DK INSTRUKTIONS MANUAL Dette apparat opfylder alle europæiske sikkerhedsstandarder,

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A Best.nr. 5687 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 600W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B Best.nr. 5713 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES

Læs mere

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference.

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. STØVSUGER HN 9888 Model JCV-7001 BRUGERVEJLEDNING Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. Sikkerhedsinstruktioner Når De bruger støvsugeren, skal De altid tage

Læs mere

LONO Glas-Wasserkocher 1,7 l

LONO Glas-Wasserkocher 1,7 l LONO Glas-Wasserkocher 1,7 l da Brugsanvisning 38 Brugsanvisning Vigtige sikkerhedsanvisninger Dette apparat kan benyttes af børn fra 8 år og personer med indskrænkede fysiske, berøringsmæssige eller sjælelige

Læs mere

SAFTPRESSER. Model Nr.: 1925 BETJENINGSVEJLEDNING

SAFTPRESSER. Model Nr.: 1925 BETJENINGSVEJLEDNING SAFTPRESSER Model Nr.: 1925 BETJENINGSVEJLEDNING VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER LÆS SIKKERHEDSANVISNINGERNE OMHYGGELIGT, OG GEM DEM TIL FREMTIDIG BRUG 1 Læs denne vejledning omhyggeligt, inden du bruger

Læs mere

V 50/60Hz 220W

V 50/60Hz 220W STØVSUGER MODEL: P5 Best.nr. 1315 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 220W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG OG

Læs mere

HN 2985 ULTRASONISK RENSER HB2818B BRUGERVEJLEDNING

HN 2985 ULTRASONISK RENSER HB2818B BRUGERVEJLEDNING HN 2985 ULTRASONISK RENSER HB2818B BRUGERVEJLEDNING Sørg for at læse og forstå denne vejledning inden brug af apparatet. Gem denne vejledning til senere reference VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ADVARSEL

Læs mere

LINEO, LONO Edelrührer

LINEO, LONO Edelrührer LINEO, LONO Edelrührer da Brugsanvisning 38 Brugsanvisning Vigtige sikkerhedsanvisninger Dette apparat kan bruges af personer med reducerede fysiske, mentale eller sensoriske færdigheder eller manglende

Læs mere

Wasco Askesuger Best.nr. 1506

Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Modelnavn: MAC173-1200W-20L 1/6 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren

Læs mere

VejlednIng til MInIhakker Indhold MInIhakker-sIkkerhed dele og funktioner Brug af din MInIhakker

VejlednIng til MInIhakker Indhold MInIhakker-sIkkerhed dele og funktioner Brug af din MInIhakker Vejledning til minihakker Indhold Minihakker-sikkerhed...116 Vigtige sikkerhedsforskrifter...117 Elektriske krav...118 Bortskaffelse af elektriske apparater...118 Dele og funktioner...119 Brug af din minihakker

Læs mere

MILK FROTHER MF 5260 DANSK

MILK FROTHER MF 5260 DANSK MILK FROTHER MF 5260 DANSK DA A B C D E F G H 3 SIKKERHED OG SET-UP Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå skader som følge af

Læs mere

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug)

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) VEJLEDNINGSMANUAL Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) 80012324 Tak fordi du købte din nye terrassevarmer. Denne vejledning vil hjælpe dig til, at bruge den korrekt og sikkert. Vi anbefaler at du bruger

Læs mere

Køkkenmaskine. Royal 1200 BRUGSANVISNING

Køkkenmaskine. Royal 1200 BRUGSANVISNING Køkkenmaskine Royal 1200 BRUGSANVISNING Tak fordi du valgte at købe dette Chefon kvalitetsprodukt. Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Skulle der mod forventning være problemer

Læs mere

Dansk Vejledning Mælkeskummer Model & 42326

Dansk Vejledning Mælkeskummer Model & 42326 Dansk Vejledning Mælkeskummer Model 42325 & 42326 Kære kunde Din nye mælkeskummer Latte Magic kommer med nogle fantastiske funktioner og i to farver - sort og hvid klar til at forberede lækkert mælkeskum.

Læs mere

ASKESUGER 22L M 4 HN4542 HN

ASKESUGER 22L M 4 HN4542 HN M ASKESUGER 22L 4 HN4542 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren Læs og forstå denne manual og

Læs mere

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE DU 85446 W DK - Monterings- og brugsanvisning Følg brugsanvisningen nøje. Producenten påtager sit intet ansvar for fejl, skader eller brand, som skyldes manglende

Læs mere

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING Kontaktgrill Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING For din sikkerheds skyld og for at du kan blive ved med at have glæde af dette produkt, skal du altid læse instruktionsbogen grundigt inden brug. VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

MULTI KØKKENMASKINE. Model Nr.: 1905 BETJENINGSVEJLEDNING. Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt inden brug

MULTI KØKKENMASKINE. Model Nr.: 1905 BETJENINGSVEJLEDNING. Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt inden brug MULTI KØKKNMSKIN Model Nr.: 1905 TJNINGSVJLNING Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt inden brug Tak, fordi du har valgt denne multi køkkenmaskine. Læs vejledningen omhyggeligt inden brug, så du kan

Læs mere

Multiquick 3 Minipimer 3

Multiquick 3 Minipimer 3 Multiquick 3 Minipimer 3 MQ 35 Omelette MQ 30 Pasta MQ 300 Soup MQ 300 Curry Type 46 www.braunhousehold.com Hand blender Dansk De Longhi Braun Household GmbH Carl-Ulrich-Straße 4 6363 Neu-Isenburg/Germany

Læs mere

Køkkenmaskine. Royal 1800 BRUGSANVISNING

Køkkenmaskine. Royal 1800 BRUGSANVISNING Køkkenmaskine Royal 1800 BRUGSANVISNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Skulle der mod forventning være problemer med produktet, skal du henvende dig der, hvor produktet

Læs mere

2. SIKKERHEDSADVARSLER

2. SIKKERHEDSADVARSLER 1. GRUNDLÆGGENDE SIKKERHEDSADVARSLER Apparatet kan anvendes af personer med nedsat fysiske, sensoriske eller mentale egenskaber eller personer med manglende erfaring eller kendskab til apparatet, så længe

Læs mere

k g c h d i e j f b l a m

k g c h d i e j f b l a m DA k g c h d i e j f b l a m 2 3 2 a b/c 2 2 d e 2 3 MAX,5l 2 2a 2b/c 2 2d 3a 2 2 3b 3c 4 DET TILBEHØR, DER FØLGER MED DET APPARAT, DU LIGE HAR KØBT, ER VIST PÅ ETIKETTEN OVEN PÅ EMBALLAGEN. Du kan udbygge

Læs mere

Chokoladesmelter. Vare nr 1910 BETJENINGSVEJLEDNING

Chokoladesmelter. Vare nr 1910 BETJENINGSVEJLEDNING Chokoladesmelter Vare nr 1910 BETJENINGSVEJLEDNING VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER LÆS SIKKERHEDSANVISNINGERNE OMHYGGELIGT, OG GEM DEM TIL FREMTIDIG BRUG Læs denne vejledning omhyggeligt, inden du bruger

Læs mere

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min 550 mm B X2

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min 550 mm B X2 A B C x 2 x 2 90 C 497 mm 551 mm 20 mm 455 mm 447 mm 595 mm min. 450 mm 8 mm 600 mm min 550 mm B X2 A C X2 SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger før apparatet tages i brug. Opbevar dem

Læs mere

1 ISMASKINE OXIRIA Sikkerhed og generel beskrivelse VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER Ved brug af elektriske apparater, må der altid tages sikkerhedsforanstaltninger: 1. Læs denne vejledning omhyggeligt,

Læs mere

Stavblenderen LACOR 700W

Stavblenderen LACOR 700W Stavblenderen LACOR 700W BRUGSANVISNING OG VEDLIGEHOLDELSE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Vigtige sikkerhedsforholdsregler 3 De vigtigste tekniske specifikationer 4 Relevante oplysninger 4 Hovedfunktion 5

Læs mere

Sikker brug af elkedel Vigtige sikkerhedsanvisninger... 5 Elektriske krav... 7 Bortskaffelse af elektriske apparater... 7

Sikker brug af elkedel Vigtige sikkerhedsanvisninger... 5 Elektriske krav... 7 Bortskaffelse af elektriske apparater... 7 Vejledning til elkedel Indhold Sikker brug af elkedel Vigtige sikkerhedsanvisninger... 5 Elektriske krav... 7 Bortskaffelse af elektriske apparater... 7 DELE OG FUNKTIONER Dele... 8 betjening af elkedlen

Læs mere

Stavmikser. Brugsanvisning og garanti. Tchibo GmbH D Hamburg 98392AB1X1IX

Stavmikser. Brugsanvisning og garanti. Tchibo GmbH D Hamburg 98392AB1X1IX Stavmikser da Brugsanvisning og garanti Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 98392AB1X1IX 2018-07 Kære kunde! Din nye stavmikser egner sig perfekt til at purere frugt og grøntsager, til at tilberede babymad, supper,

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Brugervejledning

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656 DA Brugervejledning a b c d e f g h c d i j k C 3 3CM 7~10 sec. 7~10 sec. 7~10 sec. 7 7~10 sec. Dansk Tillykke med dit

Læs mere

Brugsanvisning. Føntørrer

Brugsanvisning. Føntørrer Brugsanvisning Føntørrer DK 8 1 7 6 2 3 4 5 2 DK Føntørrer El-tilslutning Apparatet bør kun tilsluttes et stik, der er beskyttet mod jordfejl og installeret i overensstemmelse med el-regulativet. Vær opmærksom

Læs mere

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning TERRASSEVARMER HN 12356 Brugervejledning Læs denne brugervejledning omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen, så du senere kan slå op i den. Pak terrassevarmeren ud og kontroller,

Læs mere

Modellerne 5KHB2571 & 5KHB2531

Modellerne 5KHB2571 & 5KHB2531 Modellerne 5KHB2571 & 5KHB2531 Vejledning til stavblender Indhold Sikker brug af stavblenderen Vigtige sikkerhedsforskrifter...4 Elektriske krav...6 Bortskaffelse af elektriske apparater...6 Dele og funktioner

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

Bruger vejledning. Model Nr. VQ1330SWD. Våd/Tør Støvsuger. For din sikkerhed

Bruger vejledning. Model Nr. VQ1330SWD. Våd/Tør Støvsuger. For din sikkerhed Bruger vejledning Model Nr. VQ1330SWD Våd/Tør Støvsuger For din sikkerhed Læs og forstå denne manual inden du tager enheden i brug, og gem den til senere brug. Indholdsfortegnelse Advarsel og Sikkerheds

Læs mere

Blender. Royal Pro 850 BRUGSANVISNING

Blender. Royal Pro 850 BRUGSANVISNING Blender Royal Pro 850 BRUGSANVISNING Tak fordi du valgte at købe dette Chefon kvalitetsprodukt. Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Skulle der mod forventning være problemer

Læs mere

Indhold. Vejledning til stavblender. Dansk

Indhold. Vejledning til stavblender. Dansk Vejledning til stavblender Indhold Sikker brug af stavblenderen Vigtige sikkerhedsanvisninger 6 Elektriske krav 8 Bortskaffelse af elektriske apparater 8 GUIDE TIL DELE OG FUNKTIONER Dele og funktioner

Læs mere

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK A B C D E F 3 SIKKERHED Bemærk venligst følgende retningslinjer, når du tager apparatet i brug: 7 Apparatet er kun beregnet til hjemmebrug. 7 Brug aldrig apparatet i bad,

Læs mere

Tøjshaver. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 87248FV05X03VI

Tøjshaver. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 87248FV05X03VI Tøjshaver da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87248FV05X03VI 2016-06 Kære kunde! Din nye, effektive tøjshaver er udstyret med et bevægeligt skærehoved med ekstra stor skære - flade og aftagelig

Læs mere

HAND MIXER HM 6280 HM 6280 W

HAND MIXER HM 6280 HM 6280 W DA HAND MIXER HM 6280 HM 6280 W A B C D E F G 3 SIKKERHED OG OPSÆTNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå skader som følge

Læs mere

HVA/HVM BRUGERVEJLEDNING UM_DA. Part No.: _01

HVA/HVM BRUGERVEJLEDNING UM_DA. Part No.: _01 BRUGERVEJLEDNING UM_DA Part No.: 1764190_01 INDHOLD INDHOLD... 2 GENERELT... 3 Introduktion...3 Advarsler...3 Forholdsregler...3 Tilsigtet brug...3 Fakta og vægt...4 OVERSIGT OVER KOMPONENTER... 5 INSTALLATION

Læs mere

VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER ISMASKINE PRO 3000 Sikkerhed og generel beskrivelse VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER Ved brug af elektriske apparater, må der altid tages sikkerhedsforanstaltninger: 1. Læs denne vejledning omhyggeligt,

Læs mere

Indholdsfortegnelse Sikkerhedshenvisninger... 2

Indholdsfortegnelse Sikkerhedshenvisninger... 2 Indholdsfortegnelse Sikkerhedshenvisninger... 2 Symboler og signalord brugt i denne vejledning... 2 Farer for børn og personer med begrænset evne til at betjene apparater... 3 Sikker opstilling af mini-hakkeren...

Læs mere

Inden du rengør eller foretager nogen som helst vedligeholdelse af apparatet, skal du altid slukke for det og tage stikket ud af stikkontakten.

Inden du rengør eller foretager nogen som helst vedligeholdelse af apparatet, skal du altid slukke for det og tage stikket ud af stikkontakten. LÆS DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT Denne støvsuger må kun anvendes til almindelig husholdningsrengøring, som beskrevet i brugsanvisningen. Du bør sikre dig, at du har forstået indholdet af denne brugervejledning

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB32A11S. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB32A11S. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB32A11S Best.nr. 5481 BRUGSANVISNING 220V~ 50Hz 450W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

English 1-6. Nederlands 7-13. Français 14-20. Deutsch 21-27. Italiano 28-34. Português 35-41. Español 42-48. Dansk 49-54. Svenska 55-60.

English 1-6. Nederlands 7-13. Français 14-20. Deutsch 21-27. Italiano 28-34. Português 35-41. Español 42-48. Dansk 49-54. Svenska 55-60. KMX50 series w English 1-6 Nederlands 7-13 Français 14-20 Deutsch 21-27 Italiano 28-34 Português 35-41 Español 42-48 Dansk 49-54 Svenska 55-60 Norsk 61-66 Suomi 67-72 Türkçe 73-79 Ïesky 80-85 Magyar 86-92

Læs mere

CHOPPER CH 6280 CH 6280 W/T/L/R

CHOPPER CH 6280 CH 6280 W/T/L/R CHOPPER CH 6280 CH 6280 W/T/L/R DA A B C D E F G H I 3 SIKKERHED OG OPSÆTNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå skader som

Læs mere

Multifunktionsmaskine

Multifunktionsmaskine Multifunktionsmaskine Foodprocessor Blender Minihakker Kaffekværn Saftcentrifuge Model nr. 42020 Brugsanvisning Tak fordi du valgte at købe dette Chefon kvalitetsprodukt. Inden ibrugtagning bedes du læse

Læs mere

ELEKTRISK PARASOLVARMER

ELEKTRISK PARASOLVARMER ELEKTRISK PARASOLVARMER HN 12361 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før parasolvarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. Pak parasolvarmeren ud og kontroller, at

Læs mere

Elektrisk duftlys-opvarmer

Elektrisk duftlys-opvarmer Elektrisk duftlys-opvarmer WUK795 KUNDESERVICE + 45 69 91 81 71 www.haycomputing.de MODEL: WUK795 11/2018 ORIGINAL INSTRUKTIONSBOG Varenr.: 5066 11/2018 WKNF7225/2018 Oversigt 1. Basisstation med varmeplade

Læs mere

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 DANSK

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 DANSK HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 DANSK G F E A B C D 1 2 3 3 DANSK 05-08 4 SIKKERHED Sikkerhed Bemærk venligst følgende informationer, når du tager apparatet i brug: 7 Apparatet er kun beregnet til hjemmebrug.

Læs mere

Tøjshaver. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 93505HB1XVIII

Tøjshaver. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 93505HB1XVIII Tøjshaver Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93505HB1XVIII 2017-07 Kære kunde! Din nye, effektive tøjshaver er udstyret med et bevæ - geligt skærehoved med ekstra stor skæreflade og aftagelig afstandsholder.

Læs mere

Tak fordi du valgte vores produkt. Vi håber du vil nyde at bruge din nye maskine.

Tak fordi du valgte vores produkt. Vi håber du vil nyde at bruge din nye maskine. INSTRUKTIONSMANUAL Tak fordi du valgte vores produkt. Vi håber du vil nyde at bruge din nye maskine. Symboler i disse brugsanvisninger Vigtige oplysninger til din sikkerhed er specielt markeret. Det er

Læs mere

908 Series Bar blender Operation Manual (2) Mélangeur de bar série 908 Manuel d utilisation (4) Mezcladora para bar 908 Manual de operación (6)

908 Series Bar blender Operation Manual (2) Mélangeur de bar série 908 Manuel d utilisation (4) Mezcladora para bar 908 Manual de operación (6) GB FR ES PT IT DE NL DK SE NO GR RU TU BR CN JP KR SA 908 Series Bar blender Operation Manual (2) Mélangeur de bar série 908 Manuel d utilisation (4) Mezcladora para bar 908 Manual de operación (6) Liquidificador

Læs mere

Styler. Register your product and get support at HP4681/00. Brugervejledning

Styler.   Register your product and get support at HP4681/00. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Styler HP4681/00 DA Brugervejledning a h g b c f e d Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte

Læs mere

ELEKTRISK RADIATOR 1000 W

ELEKTRISK RADIATOR 1000 W ELEKTRISK RADIATOR 1000 W ART NR 330315 EAN NR 5709133330255 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug udendørs.

Læs mere

Indhold. Tekniske data

Indhold. Tekniske data Brugermanual Worker Indhold Indhold Nr. Dele Antal 1 Sikkerhedslås 1 2 Håndtag 1 3 Stang 1 4 Varmekontakt 1 5 Unbrakonøgle (Indbygget i flamingoskæren) 6 Skæreklinge Pr. ordre 7 Adapter skærehoved 2 8

Læs mere

NY-20DT 9 RIBBER 2000W MED TIMER

NY-20DT 9 RIBBER 2000W MED TIMER OLIERADIATOR HN nr. 13877 Manual Produktet er ikke egnet som primær varmekilde. NY-20DT 9 RIBBER 2000W MED TIMER SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER 1. Læs brugsanvisningen grundigt igennem inden brug og gem den

Læs mere

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Model nr. TO-30AB-1 Læs grundigt igennem inden ibrugtagning. Vigtige sikkerhedsforanstaltninger Når man bruger elektriske apparater, skal man altid følge almindelige

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING

BETJENINGSVEJLEDNING BETJENINGSVEJLEDNING Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) 80012322 Tak fordi du købte din nye terrassevarmer. Denne vejledning vil hjælpe dig til bruge den korrekt og sikkert. Vi anbefaler at du bruger

Læs mere

DK Brugsanvisning TIMER

DK Brugsanvisning TIMER DK Brugsanvisning TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Læs sikkerheds- og brugsanvisningen omhyggeligt igennem før brug Sikkerhedsanvisninger: Sørg for, at strømforsyningen i din husstand svarer til

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25 Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper 76600017 / 25 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

SIKKERHEDSANVISNINGER:

SIKKERHEDSANVISNINGER: KR_MINI-BLENDER_PERFECT-MIX_8080012620_MISE EN PAGE 07/05/13 15:50 Page47 BESKRIVELSE A Motordel B Knap 2: Hurtig hastighed C Knap 1: Langsom hastighed D Skål- og blenderdel D1 Knivdel med pakning D2 Knap

Læs mere

MINI SANDBLÆSER 4100-405

MINI SANDBLÆSER 4100-405 MINI SANDBLÆSER 4100-405 BRUGERMANUAL Beskrivelse 4100-450 Mini-blæsekabinet er designet til at rense, polere og overfladebehandle mindre dele, KUN ved brug af tørt blæsemiddel. Teknisk data: Kapacitet,

Læs mere

Model Brugsanvisning

Model Brugsanvisning Model 1225 DK Brugsanvisning TRYKKOGER Introduktion For at du kan få mest mulig glæde af din nye trykkoger, beder vi dig gennemlæse denne brugsanvisning, før du tager trykkogeren i brug. Vi anbefaler dig

Læs mere

Brugervejledning HU-100. http://hurom.dk http://www.hurom-slowjuicer.com

Brugervejledning HU-100. http://hurom.dk http://www.hurom-slowjuicer.com HU-100 Brugervejledning Læs denne brugervejledning før brug. Gem den et let tilgængeligt sted. Design og udvikling kan ændres uden videre. http://hurom.dk http://www.hurom-slowjuicer.com Optom Copyright

Læs mere

Notice pro aroma de en fe nl 4 sk.qxd:km 8005 franc%ais.qxd 2/04/09 13:28 Page

Notice pro aroma de en fe nl 4 sk.qxd:km 8005 franc%ais.qxd 2/04/09 13:28 Page www.krups.com a b e f g c d h max max 1 1 x 2 11 12 Dansk Sikkerhedsanvisninger Læs disse anvisninger omhyggeligt igennem, før apparatet tages i brug første gang; Krups kan ikke drages til ansvar, hvis

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM

ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM Brugervejledning Art nr 350170 EAN code 5709133912000 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. Pak

Læs mere

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ART NR 330340 EAN NR 5709133330309 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug

Læs mere

MD41289_LadyShaverDK.FH10 Thu Mar 25 16:54:43 2004 Seite 2 C M Y CM MY CY CMY K

MD41289_LadyShaverDK.FH10 Thu Mar 25 16:54:43 2004 Seite 2 C M Y CM MY CY CMY K MD41289_LadyShaverDK.FH10 Thu Mar 25 16:54:43 2004 Seite 2 Indholdsfortegnelse Sikkerhedshenvisninger...2 Oversigt...6 Betjeningselementer...7 Ibrugtagning...8 Genopladning...8 Barbering...10 Tørbarbering...10

Læs mere

HAIR DRYER IONIC HD 6862

HAIR DRYER IONIC HD 6862 HAIR DRYER IONIC HD 6862 DA G F E D B C A 3 DANSK 05-08 4 SIKKERHED Bemærk venligst følgende retningslinjer, når du tager apparatet i brug. 7 Apparatet er kun beregnet til hjemmebrug. 7 Brug aldrig apparatet

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

Vaffeljern LIFETEC MD 13411. Brugervejledning

Vaffeljern LIFETEC MD 13411. Brugervejledning Vaffeljern LIFETEC MD 13411 Brugervejledning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Sikkerhedsanvisninger... 2 Elektriske apparater er ikke legetøj... 2 Sikker opstilling af apparatet... 2 Lysnettilslutning...

Læs mere

FW1204 BRUGSANVISNING

FW1204 BRUGSANVISNING Varmetæppe Model: FW1204 BRUGSANVISNING BRUGSANVISNING Tak fordi De valgte dette varmetæppe fra Fitzone Wellness For at sikre korrekt betjening og for at sikre, at varmetæppet holder i mange år, bedes

Læs mere

FØR DE TAGER BLENDEREN I BRUG ER DET VIGTIGT AF DE LÆSER DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT BRUG IKKE BLENDEREN MED MINDRE DE HAR LÆST DENNE INSTRUKTION.

FØR DE TAGER BLENDEREN I BRUG ER DET VIGTIGT AF DE LÆSER DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT BRUG IKKE BLENDEREN MED MINDRE DE HAR LÆST DENNE INSTRUKTION. VIGTIG INFORMATION Kære kunde Tak for at De valgte denne Vela Blender fra Casa Bugatti, lige som andre el-produkter er det vigtigt at bruge denne blender med omtanke, for ikke at komme til skade eller

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Original brugsanvisning Varenr.: 9054508-509 230V Fluefanger Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Fluefanger til 150 m 2 - Varenr. 9054508 Fluefanger til 200

Læs mere