Kæmpe forskelle i a-kasser ramt af den stigende ledighed

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kæmpe forskelle i a-kasser ramt af den stigende ledighed"

Transkript

1 Kæmpe forskelle i a-kasser ramt af den stigende ledighed Arbejdsløsheden er steget meget bredt i det danske samfund. Nogle grupper og områder er imidlertid hårdere ramt end andre. Der er især store stigninger i a-kasserne tilknyttet byggeriet og industrien, mens a-kasserne tilknyttet den offentlige sektor kun har oplevet mindre stigninger. Samtidig er det fortsat mændene, der fylder op i arbejdsløshedskøerne. af chefanalytiker Frederik I. Pedersen. januar Analysens hovedkonklusioner Arbejdsløsheden er fra bunden af til november steget med knap. fuldtidspersoner. De økonomiske vækstudsigter gør, at vi desværre kan se frem til yderligere stigninger en rum tid endnu. Arbejdsløsheden er steget i alle a-kasser, men stigningen har været meget ulige fordelt. Vi har set store stigninger i a-kasserne tilknyttet byggeriet og industrien, mens a- kasserne tilknyttet den offentlige sektor kun har oplevet mindre stigninger. Dog ses en lille tendens til afbøjning i ledigheden for de værst ramte a-kasser. Især mændene er hårdt ramt. De forklarer af den samlede stigning i arbejdsløsheden siden bunden. Mændenes arbejdsløshed har i godt et år - noget usædvanligt ligget tydeligt højere end kvindernes. Alle aldersgrupper er ramt af stigende arbejdsløshed. Den største stigning findes blandt de --årige. Mindst er arbejdsløsheden steget blandt de --årige. Der er en lille tendens til afbøjning i de unges ledighed de seneste måneder. Det skyldes dog formentlig særlige forhold. Alle landsdele har oplevet stigende arbejdsløshed under krisen. Jylland har været hårdest ramt, mens hovedstadsområdet har været mindst ramt. Lavest er arbejdsløsheden nu i Nordsjælland, Østsjælland og Københavns Omegn. Højst er arbejdsløsheden på Bornholm, København by og Nordjylland. Kontakt Chefanalytiker Frederik I. Pedersen Tlf. Mobil fip@ae.dk Presseansvarlig Janus Breck Tlf. Mobil jb@ae.dk Arbejderbevægelsens Erhvervsråd Reventlowsgade, sal. København V

2 Arbejdsløsheden steget kraftigt de sidste måneder af Arbejdsløsheden bundede i juni med knap. arbejdsløse. Frem til og med november er arbejdsløsheden steget med knap. fuldtidspersoner, sæsonkorrigeret. Samlet var der i november måned. fuldtidsledige svarende til, af. Derudover var der. fuldtidsaktiverede dagpengemodtagere i november. Figur viser udviklingen i arbejdsløsheden sammenholdt med AEs seneste prognose fra oktober. Som det fremgår, er ledigheden de seneste måneder samlet steget lidt mere end forventet i AEs prognose. Figur. Arbejdsløshed, AEs prognose og nye tal pers. pers. Ledighed Seneste udvikling Kilde: AEs prognose og Danmarks Statistik. Som det ligeledes fremgår af figur, forventer vi, at nedturen på arbejdsmarkedet fortsætter igennem hele. Man kan håbe på en vending i, men vi forventer det ikke med de vækstudsigter, der tegner sig i øjeblikket.

3 Arbejdsløshedsstigningen fordelt på a-kasser Tabel viser AEs opgørelse af arbejdsløsheden fordelt på a-kasser. På nær danske sundhedsorganisationer har samtlige a-kasser oplevet stigende arbejdsløshed siden bunden i juni. Målt i forhold til hvor mange der er forsikret i de forskellige a-kasser, er de værst ramte Træ-Industri- Byg, Byggefagenes a-kasse, Metalarbejdere samt F. I bunden hvor arbejdsløsheden er steget mindst, finder vi a-kasser, hvis medlemmer i høj grad arbejder i den offentlige sektor. Det gælder Lærere, Danske Sundhedsorganisationer, Børne- og Ungdomspædagoger, Socialpædagoger og, FOA, Lærere mfl. Tabel. Arbejdsløshed på a-kasser, sæsonkorrigeret og sorteret efter stigning Niveau, november Ændring juni til november Træ-Industri-Byg (TIB),,,, Byggefagenes a-kasse,,,, Metalarbejdere,,,, Faglig Fælles a-kasse (F),,,, Teknikere,,,, El-faget,,,, Danske Lønmodtagere (DLA),,,, Nærings- og Nydelsesmiddelarbejdere (NNF),,,, Kristelig a-kasse,,,, Business,,,, Økonomer (CA),,,, Journalistik, Kommunikation og Sprog,,,, Frie Funktionærer (FFA),,,, IT-faget og Merkonomer (PROSA),,,, Ledere,,,, Handels- og Kontorfunktionærer (HK),,,, Ingeniører (IAK),,,, Funktionærer og Servicefag,,,, Selvstændige Erhvervsdrivende (ASE),,,, Akademikere (AAK),,,, Selvstændige (DANA),,,, Stats- og Teleansatte (STA),,,, Funktionærer og Tjenestemænd (FTF-A),,,, Magistre (MA),,,, Fag og Arbejde (FOA),,,, Lærere (DLF-A),,,, Socialpædagoger (SLA),,,, Børne- og Ungdomspædagoger (BUPL- A),,,, Danske Sundhedsorganisationer (DSA),,,, Anm.: De foreløbige data er korrigeret iht. forskellen mellem foreløbige og endelige data i måneden året før. Kilde: AE på baggrund af Danmarks Statistik.

4 Måler vi i antal arbejdsløse, findes de største stigninger for F med ca.. flere fuldtidsledige, for Kristelig a-kasse med. flere fuldtidsledige, Metalarbejdere med. flere fuldtidsledige, HK med. flere fuldtidsledige og Træ-Industri-Byg (TIB) med. flere fuldtidsledige. Som det fremgår af figur, har den økonomiske krise givet en markant større spredning i arbejdsløsheden på tværs af a-kasser. Figurens mørkeblå søjler viser arbejdsløsheden i juni. De lyseblå søjler viser ændringen i arbejdsløsheden fra juni til november, således at højden på de to søjler tilsammen danner arbejdsløshedsprocenten i november. Figur. Arbejdsløshed i juni og ændring til november (sæsonkorrigeret) procent Danske Sundhedsorganisationer (DSA) Børne- og Ungdomspædagoger (BUPL-A) Lærere (DLF-A) Socialpædagoger (SLA) Fag og Arbejde (FOA) Stats- og Teleansatte (STA) Funktionærer og Tjenestemænd (FTF-A) Selvstændige (DANA) Ledere Selvstændige Erhvervsdrivende (ASE) Ingeniører (IAK) Akademikere (AAK) Funktionærer og Servicefag Frie Funktionærer (FFA) IT-faget og Merkonomer (PROSA) Handels- og Kontorfunktionærer (HK) Business Økonomer (CA) Magistre (MA) Danske Lønmodtagere (DLA) El-faget Kristelig a-kasse Journalistik, Kommunikation og Sprog Nærings- og Nydelsesmiddelarbejdere (NNF) Teknikere Metalarbejdere Faglig Fælles a-kasse (F) Byggefagenes a-kasse Træ-Industri-Byg (TIB) Arbejdsløshed i juni Ændring siden juni procent Anm.: De foreløbige data er korrigeret iht. forskellen mellem foreløbige og endelige data i måneden året før. Kilde: AE på baggrund af Danmarks Statistik. I juni havde Magistre og Journalistik, Kommunikation og Sprog de højeste arbejdsløshedsprocenter på,, mens vi i bunden fandt Danske Sundhedsorganisationer og El-faget med under ½ arbejdsløshed. I november måned finder vi den højeste arbejdsløshed hos Træ-Industri-Byg med,, byggefagene med, og F med, I bunden har vi i november måned stadig Danske Sundhedsorganisationer (DSA) med ½ arbejdsløshed og Lærere, Socialpædagoger, Børne- og Ungdomspædagoger samt Fag og Arbejde, hvor arbejdsløsheden ligger på eller lige under Der er altså blevet en markant større afstand mellem top og bund. Udviklingen vidner om, at det er byggeriet og industrien samt de ufaglærte, der har været hårdest ramt af den økonomiske krise, mens

5 a-kasserne rettet mod den offentlige sektor kun er berørt i mindre grad. Når det er sagt, så ses der en lille tendens til afbøjning i ledigheden for de værst ramte a-kasser. Det viser figur. For de værst ramte a-kasser forklarer ledighedsudviklingen det sidste halve år kun en mindre del af den samlede stigning siden bunden sammenholdt med de fleste andre a-kasser. Figur. Arbejdsløshedsudvikling for de værst ramte a-kasser procent procent samlet bygge-faglærte Metal F Anm.: De foreløbige data er korrigeret iht. forskellen mellem foreløbige og endelige data i måneden året før. Kilde: AE på baggrund af Danmarks Statistik. Det er først og fremmest mændene, der rammes af ledighed Tabel viser, at den stigende arbejdsløshed under den økonomiske krise har ramt mændene hårdest. Af den samlede stigning i arbejdsløsheden fra bunden sidste år til juli på i alt. fuldtidspersoner forklarer mændene knap svarende til. fuldtidspersoner, mens kvindernes arbejdsløshed er steget med knap. fuldtidspersoner. I november var der godt. arbejdsløse mænd (, af den mandlige arbejdsstyrke), mens der var godt. arbejdsløse kvinder (, af den kvindelige arbejdsstyrke). Det viser tabel. Tabel. Arbejdsløshed fordelt på køn, sæsonkorrigeret Niveau, november Ændring juni til november I alt,,,, Mænd,,,, Kvinder,,,, Ser man tilbage i historien, er det ret usædvanligt, at mændenes arbejdsløshed ligger højere end kvindernes. Figur viser en sammenhængende opgørelse af mændenes og kvindernes arbejdsløshedsprocenter tilbage i tid. Vi har ikke sammenhængende arbejdsløshedstal på måneder længere tilbage end. Ser man på de årlige opgørelser fra den registerbaserede arbejdsstyrke statistik (RAS), er det kun i starten af erne, vi har registreret en lavere arbejdsløshedsprocent for kvinderne end mændene.

6 Figur. Mænd og kvinders arbejdsløshedsprocent - Mænd Kvinder Anm: Arbejdsløsheden ifølge den nyeste definition findes kun tilbage til april. Arbejdsløshedsstigningen fordelt på alder er de unge hårdest ramt? Tabel viser udviklingen i arbejdsløshed fordelt på aldersgrupper. Målt i antal er arbejdsløsheden steget mest for de --årige og de --årige. Imidlertid er aldersintervallerne ikke lige store, ligesom genererationerne ikke er lige store. Måler vi arbejdsløshedsstigningen i forhold størrelsen på, ser man de største stigninger for de --årige. Her er arbejdsløshedsprocenten steget, enheder, så der i november er næsten, procent registrerede arbejdsløse unge mellem og år. Forskellen mellem aldersgruppernes arbejdsløshedsstigninger er dog blevet indsnævret noget de senere måneder. Tabel. Arbejdsløshed fordelt på alder (sæsonkorrigeret) Niveau, november Ændring juni til november I alt,,,, - år,,,, - år,,,, - år,,,, - år,,,, - år,,,, - år,,,, Som det også fremgår af tabel, har de --årige i november den laveste arbejdsløshedsprocent (, ) efterfulgt af de --årige (, ). Figur og viser, at alle aldersgrupper er blevet ramt af den stigende arbejdsløshed det seneste år.

7 Figur. Arbejdsløshedsprocent efter alder - år i alt Anm.: Det skal bemærkes, at tallene ikke tager højde for aktivering af de arbejdsløse. Fx bliver de unge aktiveret langt hurtigere end de ældre, hvilket vil reducere deres arbejdsløshedsprocent. Ændrede aktiveringsregler og andre forhold kan således påvirke såvel niveau som udvikling. Figur. Arbejdsløshedsprocent efter alder - år i alt Anm.: Det skal bemærkes, at tallene ikke tager højde for aktivering af de arbejdsløse. For eksempel bliver de unge aktiveret langt hurtigere end de ældre, hvilket vil reducere deres arbejdsløshedsprocent. Ændrede aktiveringsregler og andre forhold kan således påvirke såvel niveau som udvikling. Som det fremgår af figur og har der været en lille tendens til afbøjning i de unges arbejdsløshed de seneste måneder. De officielle tal undervurderer dog efter alt at dømme arbejdsløsheden for de unge. Dels fordi der gælder andre og skrappere aktiveringsregler for de helt unge, og da aktiverede ikke tæller med i den officielle ledighed, vil flere unge aktiverede holde arbejdsløshedstallet nede. Men samtidig er der en større skjult ledighed, fordi mange unge enten ikke er medlem af en a-kasse, ikke har ret til kontanthjælp, eller fordi de bliver forsørgede af familien. Det er således kun arbejdsmarkedsparate ledige, der får enten kontanthjælp eller dagpenge, som optræder i de officielle ledighedstal.

8 Arbejdsløshedsstigningen geografisk fordelt jyderne stadig hårdest ramt Tabel viser udviklingen i arbejdsløshed fordelt på landsdele. Som det fremgår, har alle landsdele oplevet stigende arbejdsløshed. Tabel. Arbejdsløshed fordelt på landsdele (sæsonkorrigeret) Niveau, november Ændring juni til november I alt,,,, Vestjylland,,,, Sydjylland,,,, Nordjylland,,,, Fyn,,,, Østjylland,,,, Vest- og Sydsjælland,,,, København by,,,, Bornholm,,,, Københavns omegn,,,, Østsjælland,,,, Nordsjælland,,,, Jylland har været hårdest ramt af den økonomiske krise. Vestjylland har oplevet den største stigning i arbejdsløsheden på, enheder, når vi måler i forhold til størrelsen på. Dernæst kommer Sydjylland med, enheder og Nordjylland med, enheder. De mindste stigninger i arbejdsløshedsprocenten finder vi i Nordsjælland med, enheder, Østsjælland med, enheder og Københavns omegn med, enhed. Udviklingen har ikke rykket i rækkefølgen over de landsdele, der har højst arbejdsløshed. Det er stadig Bornholm (, ), København by (, ) og Nordjylland ( ), der har de højeste arbejdsløshedsrater. Til gengæld er der ændret en del i bunden. Hvor det i juni måned var Vestjylland og Sydjylland, der havde de mindste arbejdsløshedsprocenter, så ligger disse landsdele nu i den øvre del af feltet. I bunden med den laveste arbejdsløshed finder vi Nordsjælland ( ), Østsjælland (, ) og Københavns Omegn (, ). Det er også disse landsdele, hvor arbejdsløsheden er steget mindst. Ser man den allerseneste udvikling, er der en tendens til opbremsning i Vestjylland og endda et lille fald på Bornholm, men ellers peger pilen generelt stadig opad. Figur - viser arbejdsløsheden og udviklingen i arbejdsløsheden for alle landsdele.

9 Figur. Arbejdsløshed landsdele København by Nordjylland Fyn Bornholm Figur. Arbejdsløshed landsdele Vest- og Sydsjælland Vestjylland Sydjylland Østjylland

10 Figur. Arbejdsløshed landsdele Østsjælland Nordsjælland Københavns Omegn

Arbejdsløshed ujævnt fordelt

Arbejdsløshed ujævnt fordelt Den økonomiske krise har bevirket en bred stigning i arbejdsløsheden. Det er dog ikke alle grupper og områder, der er ramt lige hårdt. Især mænd, unge, ansatte i byggeri og industri samt personer bosat

Læs mere

Kvinders arbejdsløshed haler ind på mændenes

Kvinders arbejdsløshed haler ind på mændenes Kvinders arbejdsløshed haler ind på mændenes De seneste arbejdsløshedstal viser, at der var 13.300 bruttoarbejdsløse i Danmark, svarende til, procent af arbejdsstyrken. Prognoserne for det danske arbejdsmarked

Læs mere

Stigende aktivering bag faldende arbejdsløshed i a-kasserne

Stigende aktivering bag faldende arbejdsløshed i a-kasserne Stigende aktivering bag faldende arbejdsløshed i a-kasserne Knap 60 pct. af landets a-kasser har siden årsskiftet oplevet et fald i den registrerede ledighed. Særligt er ledigheden faldet i de værst ramte

Læs mere

Lidt færre arbejdsløse giver håb om, at bunden er nået

Lidt færre arbejdsløse giver håb om, at bunden er nået Nye arbejdsløshedstal november 21 Lidt færre arbejdsløse giver håb om, at bunden er nået Bruttoledigheden faldt med 9 fuldtidspersoner fra oktober til november 21. Udviklingen giver håb om, at bunden på

Læs mere

Stigende bruttoledighed i 9 ud af 10 a-kasser

Stigende bruttoledighed i 9 ud af 10 a-kasser Stigende bruttoledighed i 9 ud af 1 a-kasser ud af 8 af landets a-kasser har siden årsskiftet oplevet et fald i den registrerede arbejdsløshed. Ser man på bruttoledigheden, hvor der også tages højde for

Læs mere

Stigende arbejdsløshed for offentlige a-kasser

Stigende arbejdsløshed for offentlige a-kasser Stigende arbejdsløshed for offentlige a-kasser A-kasserne, der især er rettet mod den offentlige sektor, er begyndt at sætte sit præg på ledighedsstatistikken. Det sidste halve år er bruttoarbejdsløsheden

Læs mere

Arbejdsløsheden bider sig fast inden for alle a-kasser

Arbejdsløsheden bider sig fast inden for alle a-kasser 1. maj 2009 af Specialkonsulent Erik Bjørsted og Chefanalytiker Frederik I. Pedersen (33 55 77 12 eller 28 42 42 72) Arbejdsløsheden bider sig fast inden for alle a-kasser Den økonomiske krise har for

Læs mere

Tredobling af langtidsledige dagpengemodtagere på et år

Tredobling af langtidsledige dagpengemodtagere på et år Tredobling af langtidsledige dagpengemodtagere på et år Antallet af langtidsledige er det seneste år steget med knap 27.000 fuldtidspersoner, så der i april 2010 var 43.800 langtidsledige. Det svarer til

Læs mere

SÅ STOPPEDE FESTEN PÅ ARBEJDSMARKEDET

SÅ STOPPEDE FESTEN PÅ ARBEJDSMARKEDET 2. oktober 2008 Af Frederik I. Pedersen direkte tlf. 3355 7712 Resumé: SÅ STOPPEDE FESTEN PÅ ARBEJDSMARKEDET Dagens arbejdsløshedstal for august 2008 viste en uændret arbejdsløshed. Det er første gang

Læs mere

ARBEJDSLØSE ALLEREDE TIL EFTERÅRET

ARBEJDSLØSE ALLEREDE TIL EFTERÅRET 29. januar 9 Af Jeppe Druedahl og Chefanalytiker Frederik I. Pedersen tlf. 33 55 77 12 eller 28 42 42 72 Resumé: 1. ARBEJDSLØSE ALLEREDE TIL EFTERÅRET Dagens tal for december 8 viste en stigning på næsten

Læs mere

Arbejdsløsheden marts og april 2009

Arbejdsløsheden marts og april 2009 14. 18. 2009 2008 Arbejdsløsheden marts og april 2009 Det sæsonkorrigerede antal ledige i København er steget til næsten 12.000 i april 2009 - svarende til en ledighedsprocent på 4,1. I marts var ledighedsprocenten

Læs mere

STIGENDE ARBEJDSLØSHED KRISEPAKKE SKAL GØRES KLAR

STIGENDE ARBEJDSLØSHED KRISEPAKKE SKAL GØRES KLAR 8. januar 2009 Af Erik Bjørsted (tlf. 3355 7715) Frederik I. Pedersen (tlf. 3355 7712) Resumé: STIGENDE ARBEJDSLØSHED KRISEPAKKE SKAL GØRES KLAR Dagens tal for november viste stigende arbejdsløshed og

Læs mere

Arbejdsløsheden januar og februar 2009

Arbejdsløsheden januar og februar 2009 14. 18. april 2009 2008 Fra september 2008 har den sæsonkorrigerede ledighed i København været stigende. Fra 8500 ledige i september 2008 til 10.600 ledige i februar 2009 eller en stigning på 23 pct. På

Læs mere

Arbejdsløsheden marts og april 2008

Arbejdsløsheden marts og april 2008 4. 18. august 2008 Arbejdsløsheden marts og april 2008 Gennem marts og april 2008 faldt det sæsonkorrigerede antal ledige i København med 1.100 eller 11 pct. I resten af Hovedstadsregionen og på landsplan

Læs mere

Arbejdsløsheden maj og juni 2009

Arbejdsløsheden maj og juni 2009 10. 18. aug. 2009 2008 Arbejdsløsheden maj og juni 2009 Det sæsonkorrigerede antal ledige i København var i juni 2009 13.000 - svarende til en ledighedsprocent på 4,5. I maj var ledighedsprocenten 4,3.

Læs mere

Arbejdsløsheden november og december 2008

Arbejdsløsheden november og december 2008 9. 18. februar 2008 2009 Gennem oktober, november og december 2008 har den sæsonkorrigerede ledighed i København været stigende. Fra 8500 ledige i september til 9300 ledige i december eller en stigning

Læs mere

STIGENDE ARBEJDSLØSHED I BYGGE- OG ANLÆGSSEKTOREN

STIGENDE ARBEJDSLØSHED I BYGGE- OG ANLÆGSSEKTOREN 30. oktober 2008 Af Erik Bjørsted (tlf. 3355 7715) Frederik I. Pedersen (tlf. 3355 7712) Resumé: STIGENDE ARBEJDSLØSHED I BYGGE- OG ANLÆGSSEKTOREN VARSLER NYE TIDER Dagens tal for september viste overraskende

Læs mere

Arbejdsløsheden januar og februar 2008

Arbejdsløsheden januar og februar 2008 15. 18. 2008 Arbejdsløsheden januar og februar 2008 Fra januar 2008 ændres den månedlige arbejdsløshedsstatistik. Ændringen giver samlet set et fald i det opgjorte antal fuldtidsledige i hele landet på

Læs mere

Arbejdsløsheden september og oktober 2008

Arbejdsløsheden september og oktober 2008 12. 18. december 2008 2008 Arbejdsløsheden september og oktober 2008 Gennem september og oktober 2008 har den sæsonkorrigerede ledighed i København været næsten uforandret. På landsplan har der været en

Læs mere

2008M M M M M M M M M M M M M12

2008M M M M M M M M M M M M M12 Ledigheden fordelt på køn i Norddjurs Kommune Mænd 223 36 342 47 421 37 357 333 33 358 374 417 463 Kvinder 163 218 224 219 235 213 23 221 226 233 262 271 278 I alt 386 579 566 626 656 583 587 554 556 591

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ændring i forhold Ændring i forhold fuldtids til samme måned i til samme måned Ledigheds oktober 20 20 i 20 i % Ledighed

Læs mere

Ufaglærte arbejdere har betalt en høj pris for krisen

Ufaglærte arbejdere har betalt en høj pris for krisen Ufaglærte arbejdere har betalt en høj pris for krisen De mindst uddannede har betalt en stor del af kriseregningen. De ufaglærte med grundskolen som højest fuldførte uddannelse har den højeste ledighed

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ændring i forhold Ændring i forhold fuldtids til samme måned i til samme måned i Ledigheds maj 2013 i % Ledighed i alt

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ændring i forhold Ændring i forhold fuldtids til samme måned i til samme måned i Ledigheds september 20 20 20 i % Ledighed

Læs mere

Arbejdsløsheden står stille i øjeblikket

Arbejdsløsheden står stille i øjeblikket . maj 9 Arbejdsløsheden står stille i øjeblikket Antallet af arbejdsløse steg med fuldtidspersoner fra februar 9 til marts 9. Arbejdsløsheden steg også lidt i februar, og samlet set er antallet af arbejdsløse

Læs mere

Arbejdsløsheden fortsætter med at falde

Arbejdsløsheden fortsætter med at falde . februar 9 Arbejdsløsheden fortsætter med at falde Antallet af arbejdsløse faldt med. fuldtidspersoner fra december til januar 9. Bruttoarbejdsløsheden er nu på. fuldtidspersoner, jf. tabel, svarende

Læs mere

3F s ledighed i februar 2012

3F s ledighed i februar 2012 3F s ledighed i februar 2012 Ledigheden stiger og det gør uddannelsesbehovet også I hovedpunkter viser notatet bl.a.: Bruttoledigheden (inkl. de aktiverede) for 3F s medlemmer steg med ca. 1.200 fuldtidspersoner

Læs mere

Godt færre arbejdsløse i løbet af 2018

Godt færre arbejdsløse i løbet af 2018 . januar 9 Godt. færre arbejdsløse i løbet af Antallet af arbejdsløse faldt med fuldtidspersoner fra november til december. Bruttoarbejdsløsheden er nu på. fuldtidspersoner, jf. tabel, svarende til, pct.

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ændring i forhold Ændring i forhold fuldtids til samme måned i til samme måned i Ledigheds juli 2008 i % Ledighed i alt

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ændring i forhold Ændring i forhold fuldtids til samme måned i til samme måned i Ledigheds december 2008 i % Ledighed i

Læs mere

Hver tredje ufaglærte står uden job to år efter fyring

Hver tredje ufaglærte står uden job to år efter fyring Hver tredje ufaglærte står uden job to år efter fyring Økonomiske kriser har store konsekvenser for ufaglærte. Ikke nok med at rigtig mange mister deres arbejde, men som denne analyse viser, er det vanskeligt

Læs mere

Arbejdsmarkedskrisen koster ufaglærte job for altid

Arbejdsmarkedskrisen koster ufaglærte job for altid Arbejdsmarkedskrisen koster ufaglærte job for altid Den økonomiske krise har været hård ved det danske arbejdsmarked, og stort set hele den fremgang, der var under højkonjunkturen, risikerer at blive tabt

Læs mere

Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Halsnæs kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, oktober 2010

Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Halsnæs kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, oktober 2010 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Halsnæs kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, oktober 2010 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Halsnæs kommune Bruttoledige

Læs mere

OVERORDNET OM LEDIGHEDEN I MIDTJYLLAND

OVERORDNET OM LEDIGHEDEN I MIDTJYLLAND Beskæftigelsesregion De nye ledighedstal for december 2010 Næsten uændret ledighed i december 2010 I steg ledigheden med 205 personer fra december 2009 til december 2010. Det er en stigning på kun 0,6%

Læs mere

Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Halsnæs Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, december 2010

Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Halsnæs Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, december 2010 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Halsnæs Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, december 2010 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Halsnæs Kommune Bruttoledige

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a- kassegruppe

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a- kassegruppe Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a- kassegruppe Ændring i forhold Ændring i forhold fuldtids til samme måned i til samme måned i april 2008 i % Ledighed i alt 8.268-7.789-48,5%

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a- kassegruppe

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a- kassegruppe Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a- kassegruppe Ændring i forhold Ændring i forhold fuldtids til samme måned i til samme måned i Ledigheds marts 2008 i % Ledighed i alt

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Oktober 9 Arbejdsløsheden i Århus Kommune, september 9 Det samlede antal ledige i Århus Kommune er i september 9 på 5.335 fuldtidsledige, hvilket er en

Læs mere

Kilde: jobindsats.dk

Kilde: jobindsats.dk 14.073 14.119 17.764 17.204 15.872 207.704 208.920 207.672 205.828 205.864 Pressemeddelelse fra RAR Nordjylland Stort set uændret ledighed fra april 2014 til april 2015, med en marginal stigning med 0,3%.

Læs mere

Arbejdsløsheden i 2007

Arbejdsløsheden i 2007 14. juli 2008 Arbejdsløsheden i 2007 Ledighedsprocenten i København var i 2007 5,3 pct. og i hele landet 3,4 pct. I København faldt det gennemsnitlige antal ledige med 5 pct. til 14.950 - en del mindre

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe,

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, Antal Ændring i forhold Ændring i forhold fuldtidsledige til samme måned i til samme måned Ledighedsprocent februar 2011 ledige i i % Ledighed

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE Beskæftigelsesregion Midtjylland

PRESSEMEDDELELSE Beskæftigelsesregion Midtjylland PRESSEMEDDELELSE Beskæftigelsesregion Midtjylland. august 0 LEDIGHEDEN I MIDTJYLLAND HALVERET PÅ 2 ÅR Siden juni 0 er ledigheden i Midtjylland faldet fra 0. ledige til et rekordlavt ledighedsniveau på.08

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 858-1,9 6,7 6,6 Kontanthjælpsmodtagere ,9

Dagpengemodtagere 3) 858-1,9 6,7 6,6 Kontanthjælpsmodtagere ,9 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Ringsted Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, februar 2011 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Ringsted Kommune

Læs mere

OVERORDNET VURDERING AF LEDIGHEDEN

OVERORDNET VURDERING AF LEDIGHEDEN Beskæftigelsesregion Midtjylland De nye ledighedstal for september Færre ledige i Midtjylland end for et år siden, men flere i aktivering OVERORDNET VURDERING AF LEDIGHEDEN Antal ledige faldt med 1749

Læs mere

Stigning i arbejdsløsheden i august

Stigning i arbejdsløsheden i august Arbejdsløsheden i august 2016 Den 29. september 2016 Stigning i arbejdsløsheden i august Antallet af arbejdsløse steg med 1.400 fuldtidspersoner fra juli 2016 til august 2016, så bruttoarbejdsløsheden

Læs mere

Markant stigning i ledigheden blandt unge

Markant stigning i ledigheden blandt unge Markant stigning i ledigheden blandt unge I 2. kvartal 29 var næsten 6. unge under 3 år ramt af ledighed svarende til hver tolvte i arbejdsstyrken. Det er en stigning på over 2. personer i forhold til

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ændring i forhold Ændring i forhold fuldtids til samme måned i til samme måned Ledigheds i i % Ledighed i alt 25.404-4.952-16,3%

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ændring i forhold Ændring i forhold fuldtids til samme måned i til samme måned Ledigheds oktober 2012 i i % Ledighed i

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ændring i forhold Ændring i forhold fuldtids til samme måned i til samme måned Ledigheds februar 2013 i i % Ledighed i

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ændring i forhold Ændring i forhold fuldtids til samme måned i til samme måned Ledigheds i i % Ledighed i alt 23.136-4.548-16,4%

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe

Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ledigheden i Syddanmark fordelt på køn, forsikringsgruppe, alder og a-kassegruppe Ændring i forhold Ændring i forhold fuldtids til samme måned i til samme måned Ledigheds i i % Ledighed i alt 26.175-4.239-13,9%

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE Beskæftigelsesregion Midtjylland

PRESSEMEDDELELSE Beskæftigelsesregion Midtjylland PRESSEMEDDELELSE Beskæftigelsesregion Midtjylland 29. september 2006 LEDIGHEDSFALD PÅ % I MIDTJYLLAND PÅ ET ÅR I den midtjyske beskæftigelsesregion fortsætter det rekordlave ledighedsniveau med kun 26.149

Læs mere

Arbejdsløsheden faldt igen i september

Arbejdsløsheden faldt igen i september Arbejdsløsheden i september 1 5. november 1 Arbejdsløsheden faldt igen i september Antallet af arbejdsløse faldt med fuldtidspersoner fra august til september 1, så bruttoarbejdsløsheden nu er på 1. fuldtidspersoner,

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på kommuner i juni-måned Antal fuldtidsledige. Ændring i forhold til samme måned i 2006.

Ledigheden i Syddanmark fordelt på kommuner i juni-måned Antal fuldtidsledige. Ændring i forhold til samme måned i 2006. Ledigheden i Syddanmark fordelt på kommuner i juni-måned 2007 Kommuner i Syddanmark jun-07 fuldtids 2006 Ændring i forhold til 2006 i Ledigheds Assens 667-142 -17,6 3,3 Faaborg-Midtfyn 621-308 -33,2 2,5

Læs mere

Arbejdsløsheden faldt igen i juni

Arbejdsløsheden faldt igen i juni Arbejdsløsheden i juni 1 1. august 1 Arbejdsløsheden faldt igen i juni Antallet af arbejdsløse faldt med 1. fuldtidspersoner fra maj til juni 1, så bruttoarbejdsløsheden nu er på 17.3 fuldtidspersoner,

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Februar 9 Arbejdsløsheden i Århus Kommune,. kvartal Faldet i ledigheden er ophørt og på vej opad. I december var ledigheden vokset med 1 personer svarende

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 741 3,1 5,4 5,6 Kontanthjælpsmodtagere 208 2,0

Dagpengemodtagere 3) 741 3,1 5,4 5,6 Kontanthjælpsmodtagere 208 2,0 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Ringsted Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, oktober 2012 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Ringsted Kommune

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 751 1,9 5,6 5,7 Kontanthjælpsmodtagere 223-2,2

Dagpengemodtagere 3) 751 1,9 5,6 5,7 Kontanthjælpsmodtagere 223-2,2 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Ringsted Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, juni 2012 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Ringsted Kommune Bruttoledige

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 865 0,8 6,5 6,6 Kontanthjælpsmodtagere 217 4,3

Dagpengemodtagere 3) 865 0,8 6,5 6,6 Kontanthjælpsmodtagere 217 4,3 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Ringsted Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, februar 2012 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Ringsted Kommune

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 740-9,9 6,3 5,7 Kontanthjælpsmodtagere ,3

Dagpengemodtagere 3) 740-9,9 6,3 5,7 Kontanthjælpsmodtagere ,3 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Ringsted Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, april 2011 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Ringsted Kommune Bruttoledige

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) ,4 4,6 3,9 Kontanthjælpsmodtagere ,4

Dagpengemodtagere 3) ,4 4,6 3,9 Kontanthjælpsmodtagere ,4 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Frederikssund Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, juni 2013 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Frederikssund Kommune

Læs mere

Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Ringsted Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, december 2010

Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Ringsted Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, december 2010 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Ringsted Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, december 2010 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Ringsted Kommune

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 823-2,9 5,1 4,9 Kontanthjælpsmodtagere ,1

Dagpengemodtagere 3) 823-2,9 5,1 4,9 Kontanthjælpsmodtagere ,1 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Frederikssund Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, februar 2013 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Frederikssund

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 765-6,1 5,8 5,5 Kontanthjælpsmodtagere 300 9,5

Dagpengemodtagere 3) 765-6,1 5,8 5,5 Kontanthjælpsmodtagere 300 9,5 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Rødovre Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, februar 2013 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Rødovre Kommune Bruttoledige

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) ,9 3,7 3,0 Kontanthjælpsmodtagere 36 12,5

Dagpengemodtagere 3) ,9 3,7 3,0 Kontanthjælpsmodtagere 36 12,5 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Allerød Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, februar 2013 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Allerød Kommune Bruttoledige

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 754-3,5 9,8 9,4 Kontanthjælpsmodtagere ,9

Dagpengemodtagere 3) 754-3,5 9,8 9,4 Kontanthjælpsmodtagere ,9 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Ishøj Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, februar 2013 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Ishøj Kommune Bruttoledige

Læs mere

med

med Pressemeddelelse fra RAR Nordjylland Ledigheden falder i samtlige nordjyske kommuner, viser den seneste månedlige opgørelsee fra Danmarks Statistik. Samtidigtt stiger antallet af lønmodtagere med 1.079

Læs mere

Arbejdsløsheden faldt lidt i maj

Arbejdsløsheden faldt lidt i maj Arbejdsløsheden i maj 9. juni Arbejdsløsheden faldt lidt i maj Antallet af arbejdsløse faldt med 9 fuldtidspersoner fra april til maj, så bruttoarbejdsløsheden nu er på 9.3 fuldtidspersoner, jf. tabel.

Læs mere

2.300 færre arbejdsløse i august

2.300 færre arbejdsløse i august Arbejdsløsheden i august 2015 Den 30. september 2015 2.300 færre arbejdsløse i august Arbejdsløsheden faldt med 2.300 fuldtidspersoner fra juli til august. Der er nu i alt 120.800 bruttoarbejdsløse, svarende

Læs mere

Forventet restlevetid for 3F ere og udvalgte grupper

Forventet restlevetid for 3F ere og udvalgte grupper Forventet restlevetid for 3F ere og udvalgte grupper 3F ere har en forventet restlevetid som 6-årige, der er kortere end eksempelvis personer med en lang videregående uddannelse. Det betyder færre år på

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 879 18,8 4,4 5,3 Kontanthjælpsmodtagere 285-1,7

Dagpengemodtagere 3) 879 18,8 4,4 5,3 Kontanthjælpsmodtagere 285-1,7 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Frederikssund Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, januar 2011 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Frederikssund

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 893 13,9 4,7 5,4 Kontanthjælpsmodtagere 283-10,2

Dagpengemodtagere 3) 893 13,9 4,7 5,4 Kontanthjælpsmodtagere 283-10,2 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Frederikssund Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, februar 2011 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Frederikssund

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Procent Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Arbejdsløsheden i Aarhus Kommune, juni 1 Det gennemsnitlige antal bruttoledige i pct. af arbejdsstyrken ligger for Aarhus Kommune på 5,7 %. Hele

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) ,3 5,5 4,1 Kontanthjælpsmodtagere ,8

Dagpengemodtagere 3) ,3 5,5 4,1 Kontanthjælpsmodtagere ,8 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Ringsted Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, september 2013 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Ringsted Kommune

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) ,5 5,6 4,1 Kontanthjælpsmodtagere ,4

Dagpengemodtagere 3) ,5 5,6 4,1 Kontanthjælpsmodtagere ,4 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Ringsted Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, oktober 2013 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Ringsted Kommune

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 624-8,9 3,7 3,3 Kontanthjælpsmodtagere ,6

Dagpengemodtagere 3) 624-8,9 3,7 3,3 Kontanthjælpsmodtagere ,6 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Lyngby-Taarbæk Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, juni 2014 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Lyngby-Taarbæk

Læs mere

Flere jobparate personer øger arbejdsløsheden

Flere jobparate personer øger arbejdsløsheden Arbejdsløsheden i januar 2017 Den 3. marts 2017 Flere jobparate personer øger arbejdsløsheden Antallet af arbejdsløse steg med 400 fuldtidspersoner fra december 2016 til januar 2017, så bruttoarbejdsløsheden

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Oktober Arbejdsløsheden i Århus Kommune,. kvartal Ledigheden i Århus Kommune er på 1, % af arbejdsstyrken, hvilket er samme niveau som på landsplan (1,%).

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Ledigheden i Aarhus Kommune, september 2016 Det samlede antal bruttoledige i Aarhus Kommune er i september 2016 på 7.222 fuldtidsledige, hvilket er en

Læs mere

Fyn. Ændring i forhold til samme måned i Ændring i forhold til samme måned i 2015 i % A-kassegrupper og a-kasser Juli Antal fuldtidsledige

Fyn. Ændring i forhold til samme måned i Ændring i forhold til samme måned i 2015 i % A-kassegrupper og a-kasser Juli Antal fuldtidsledige A-kassegrupper og a-kasser Juli 2016 Vælg kommune/område: Fyn til samme måned i 2015 til samme måned i 2015 i % Ledighedsproce nt Forsikrede i alt 7.504-995 -11,7 4,1 Selvstændige 427-95 -18,2 2,7 DANA

Læs mere

Omtrent uændret arbejdsløshed i juni

Omtrent uændret arbejdsløshed i juni Arbejdsløsheden i juni 2017 Den 11. august 2017 Omtrent uændret arbejdsløshed i juni Antallet af arbejdsløse steg med 400 fuldtidspersoner fra maj til juni 2017, så bruttoarbejdsløsheden nu er på 116.400

Læs mere

Lille stigning i arbejdsløsheden i april

Lille stigning i arbejdsløsheden i april Arbejdsløsheden i april 2016 Den 1. juni 2016 Lille stigning i arbejdsløsheden i april Antallet af arbejdsløse steg med 900 fuldtidspersoner fra marts 2016 til april 2016, så bruttoarbejdsløsheden nu er

Læs mere

Stort set uændret arbejdsløshed

Stort set uændret arbejdsløshed Arbejdsløsheden i december Den 29. januar 2015 Stort set uændret arbejdsløshed Arbejdsløsheden steg med 400 fuldtidspersoner fra november til december. Der er nu i alt 132.400 bruttoarbejdsløse, svarende

Læs mere

Lille stigning i arbejdsløsheden i maj

Lille stigning i arbejdsløsheden i maj Arbejdsløsheden i maj 2017 Den 7. juli 2017 Lille stigning i arbejdsløsheden i maj Antallet af arbejdsløse steg med 1.200 fuldtidspersoner fra april til maj 2017, så bruttoarbejdsløsheden nu er på 116.400

Læs mere

Lille fald i arbejdsløsheden

Lille fald i arbejdsløsheden Arbejdsløsheden i november Den 6. januar 2015 Lille fald i arbejdsløsheden Arbejdsløsheden faldt med 800 fuldtidspersoner fra oktober til november. Der er nu i alt 131.300 bruttoarbejdsløse, svarende til

Læs mere

Ledigheden i Syddanmark fordelt på kommuner i februar-måned Antal gns. ledige. Ændring i forhold til samme måned i 2006.

Ledigheden i Syddanmark fordelt på kommuner i februar-måned Antal gns. ledige. Ændring i forhold til samme måned i 2006. Ledigheden i Syddanmark fordelt på kommuner i februar-måned 2007 Kommuner i Syddanmark feb-07 gns. 2006 Ændring i forhold til 2006 i Ledigheds Assens 941-283 -23,1 4,6 Billund 461-111 -19,4 3,4 Esbjerg

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) ,4 4,7 4,2 Kontanthjælpsmodtagere 899-3,3

Dagpengemodtagere 3) ,4 4,7 4,2 Kontanthjælpsmodtagere 899-3,3 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Slagelse kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, november 2014 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Slagelse kommune

Læs mere

Flere jobparate påvirker stadig arbejdsløsheden

Flere jobparate påvirker stadig arbejdsløsheden Arbejdsløsheden i april 2017 Den 2. juni 2017 Flere jobparate påvirker stadig arbejdsløsheden Antallet af arbejdsløse faldt med 500 fuldtidspersoner fra marts til april 2017, så bruttoarbejdsløsheden nu

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) ,3 4,2 3,8 Kontanthjælpsmodtagere ,9

Dagpengemodtagere 3) ,3 4,2 3,8 Kontanthjælpsmodtagere ,9 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Region Sjælland, fordelt på ydelsestype, køn og alder, november 2014 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Region Sjælland Bruttoledige

Læs mere

Arbejdsløsheden faldt igen i oktober

Arbejdsløsheden faldt igen i oktober Arbejdsløsheden i oktober 7 3. november 7 Arbejdsløsheden faldt igen i oktober Antallet af arbejdsløse faldt med 7 fuldtidspersoner fra september til oktober 7, så bruttoarbejdsløsheden nu er på. fuldtidspersoner,

Læs mere

Arbejdsløsheden faldt igen i januar

Arbejdsløsheden faldt igen i januar Arbejdsløsheden i januar. marts Arbejdsløsheden faldt igen i januar Antallet af arbejdsløse faldt med. fuldtidspersoner fra december 7 til januar, så bruttoarbejdsløsheden nu er på. fuldtidspersoner, jf.

Læs mere

Ingen gevinst til lavtlønnede ved at fjerne loft over jobfradrag

Ingen gevinst til lavtlønnede ved at fjerne loft over jobfradrag Ingen gevinst til lavtlønnede ved at fjerne loft over jobfradrag Afskaffes maks. grænsen for beskæftigelsesfradraget vil det være en skattelettelse på 7, mia. kr., som gives til de højest lønnede i Danmark.

Læs mere

Stort set uændret arbejdsløshed i juli

Stort set uændret arbejdsløshed i juli Arbejdsløsheden i juli 2014 Den 10. september 2014 Stort set uændret arbejdsløshed i juli Arbejdsløsheden steg med 500 i juli i forhold til juni 2014. De sidste par måneder har arbejdsløsheden stabiliseret

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 547-0,7 3,0 3,0 Kontanthjælpsmodtagere ,8

Dagpengemodtagere 3) 547-0,7 3,0 3,0 Kontanthjælpsmodtagere ,8 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Hillerød kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, november 2014 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Hillerød kommune

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 691-4,6 5,8 5,5 Kontanthjælpsmodtagere ,6

Dagpengemodtagere 3) 691-4,6 5,8 5,5 Kontanthjælpsmodtagere ,6 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Brøndby kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, november 2014 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Brøndby kommune Bruttoledige

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 951-3,5 4,0 3,8 Kontanthjælpsmodtagere ,1

Dagpengemodtagere 3) 951-3,5 4,0 3,8 Kontanthjælpsmodtagere ,1 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Gladsaxe kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, november 2014 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Gladsaxe kommune

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) ,0 4,2 3,4 Kontanthjælpsmodtagere ,3

Dagpengemodtagere 3) ,0 4,2 3,4 Kontanthjælpsmodtagere ,3 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Sorø kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, november 2014 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Sorø kommune Bruttoledige

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) ,7 4,7 4,2 Kontanthjælpsmodtagere ,4

Dagpengemodtagere 3) ,7 4,7 4,2 Kontanthjælpsmodtagere ,4 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Guldborgsund kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, november 2014 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Guldborgsund

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 874-2,3 5,4 5,2 Kontanthjælpsmodtagere 303 5,6

Dagpengemodtagere 3) 874-2,3 5,4 5,2 Kontanthjælpsmodtagere 303 5,6 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Frederikssund Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, marts 2012 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Frederikssund

Læs mere

Dagpengemodtagere 3) 755 14,4 3,9 4,5 Kontanthjælpsmodtagere 269-14,9

Dagpengemodtagere 3) 755 14,4 3,9 4,5 Kontanthjælpsmodtagere 269-14,9 Gennemsnitlig antal bruttoledige samt bruttoledighedsprocent i Frederikssund Kommune, fordelt på ydelsestype, køn og alder, september 2011 Udvikling i antal Bruttoledigheds- Bruttoledigheds- Frederikssund

Læs mere