Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR"

Transkript

1 KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas Nordahl Lektor Iben Damgaard (formand) Professor Jesper Høgenhaven Lektor Tine Reeh MØDEREFERAT 13. DECEMBER 2018 Forum Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR Møde afholdt Torsdag den 13. december 2018, 13:30-15:30 STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI Sted Referent 6B-0-36 Mette Juhl Vedel SØNDRE CAMPUS KAREN BLIXENS PLADS KØBENHAVN S Til stede Lektor Iben Damgaard, professor Jesper Høgenhaven, lektor Tine Reeh, stud.theol. Thomas Nordahl, stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt- Hansen, studieleder Carsten Selch Jensen, studiechef Maj-Britt Johannsen og studienævnssekretær Mette Juhl Vedel. Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. DIR studienaevnet@teol.ku.dk ogi/ REF: MJV Ad 2) Ad 3) Godkendelse af referat Referatet blev efter få justeringer godkendt af studienævnet. Ansøgninger om merit og dispensation til behandling på mødet (lukket møde) a. Studienævnet besluttede at imødekomme en ansøgning om dispensation til særlige prøvevilkår ved kernefag i NT på baggrund af en faglig høring af hele NT-faggruppen og dokumenteret ordblindhed.

2 b. Studienævnet besluttede ikke at imødekomme en ansøgning om forlængelse af skriveperioden for kernefag, da de vurderede at den studerende allerede var kompenseret. SIDE 2 AF 6 c. Studienævnet diskuterede en sag om særlige prøvevilkår i form af forlænget eksaminationstid og hvordan denne dispensation udnyttes på den bedst mulige måde, sådan at det kompenserer den studerende. Studienævnet blev enige om at skrive retningslinjer for den forlængede eksamenstid ind i dispensationsafgørelsen til bedømmerne. Ad 4) Drøftelse: specialeevalueringer Studiechefen fremlagde Afrikastudiers høje svarprocent på specialeevalueringer, hvor Stig Jensen arbejder meget for at få evalueringerne i hus. Stig sender evalueringsskemaet direkte til de specialestuderende, når de har afleveret. De studerende skal herefter sende evalueringen til Astrid Hallberg Skou eller eventuel til Stig, som sender videre. Studienævnet drøftede mulighederne for at få en højere svarprocent ved evaluering af specialeforløbet. På studieinformationssiderne hedder overskriften til afsnittet om specialeevaluering Evaluer dit speciale. Dette skal om muligt ændres til Evaluer dit specialeforløb sådan at det giver bedre mening. Overskriften er efterfølgende blevet ændret. For at få flere respondenter besluttede studienævnet at vejlederne skal sende en mail til deres specialestuderende. Når afleveringsfristen ved de to årlige hovedfrister er overstået, skal administrationen sende en påmindelsesmail til specialevejlederne om, at de skal skrive til de studerende. Der skal vedlægges et link til evalueringsblanketten i mailen. Dette skal køres som en forsøgsordning i et år, hvorefter det evalueres. Ad 5) Orientering: akademisk opgaveskrivning på andet semester BA Formand og studieleder orienterede: Der er aftalt et møde mandag den 17. december om workshop om intro til akademisk skrivning på andet semester. Lis Risager fra TEACH deltager i mødet.

3 Ad 6) Undervisningsevalueringsrapport fra foregående akademiske år (v. studielederen) Enkelte slåfejl vil blive revideret. Herudover havde studienævnet nogle kommentarer, og studielederen vil tilrette rapporten på baggrund af dette. SIDE 3 AF 6 Ad 7) Ad 8) Ad 9) Studiechefen gjorde opmærksom på, at i forhold til kvalitetssikringspolitikken bør vi have den praksis, at studienævnssekretæren skriver til dem, der ikke har indleveret undervisningsevaluering, og det vedtog studienævnet at indføre. Deltagelse ved hytteturen (tilbagemelding fra studievejlederne) Ud fra de indsendte deltagertal fra studentervejlederne, er der ikke færre deltagere ved hytteturen. Tallene er dog tilmeldinger og ikke deltagende studerende og det må forventes at nogle stykker springer fra. Studiestartssiden: der skal laves en beskrivelse af hytteturen og studienævnet vil gerne se dette forud for studiestart. Det er skal gøres tydeligt at turen er for alle. Det kunne være godt med billeder fra gruppearbejdet på hytteturen, sådan at det ikke kun er en fest, der vises. Sidste års tema kan eventuelt præsenteres på siden. Mindre sager og meddelelser a. En liste over ER-hjælpemidler ved eksamen i forberedelseslokalet blev udleveret på mødet. Listen blev godkendt af studienævnet. b. Studiechefen orienterede om KU s genakkreditering, som løber nu. Det Teologiske Fakultet er ikke udvalgt til audit trails denne gang. Kun dekanen og prodekanen skal deltage i panelmøder sammen med KU s øvrige dekaner og prodekaner for uddannelse. Studielederens punkt a. Ledelsesrapportering oktober 2018 Studielederen orienterede om tallene vedrørende optag. Optagelsestallene på den teologiske kandidatuddannelse varierer dels fra år til år, dels fra vinteroptaget til sommeroptaget. b. Religious Roots of Europe Aarhus trækker sig ud af samarbejdet, men dette bliver en længere proces. Lund og Oslo er stadigvæk med i aftalen ud

4 over KU. En arbejdsgruppe/udvalg nedsættes for at arbejde videre med, hvordan uddannelsen kan bevares, og på hvilken måde, nu hvor uddannelsen er akkrediteret. SIDE 4 AF 6 c. Tysk-initiativ Studielederen orienterede om videreførelsen af tyskinitiativet på teologi som i det kommende semester igen tilbyder lektiehjælp og sprogkursus. Ad 10) Nyt fra studentervejlederne Intet fremkom. Ad 11) Nyt fra de studerende Intet fremkom. Ad 12) Eventuelt a. Studienævnet drøftede hvornår de studerende kan forvente at der ligger litteratur til kurser på Absalon på baggrund af henvendelser fra ordblinde studerende, der henvender sig om litteratur til kurser i det næste semester lang tid før semesterstart. De studerende kan se litteraturen på kurser.ku.dk og på Absalon, når de får adgang. Underviserne skal lægge litteraturen på Absalon i så god tid som muligt. Pdf er bliver som regel først lagt ud lige inden semesterstart. Det er ikke muligt at gøre det anderledes, da underviserne ikke kan pålægges at lægge det ud i semestret inden. b. Studienævnet besluttede at bilag sendes ud separat fra dagsorden. c. Næste møde: det konstituerende studienævnsmøde lægges i starten af februar. Studienævnet besluttede at mødet lægges fredag den 1. februar 2019 om formiddag, såfremt de nye VIP-medlemmer har mulighed for at deltage på dette tidspunkt. Studienævnssekretæren sender en indkaldelse ud. Det konstituerende studienævnsmøde blev efterfølgende rykket til afholdelse den 8. februar 2019.

5 Skriftlig orientering: SIDE 5 AF 6 Ad 13) Ansøgninger om dispensation behandlet siden sidste møde a. En ansøgning om at annullere prøveforsøg ved vintereksamen 18/19 blev imødekommet. b. En ansøgning om dispensation fra bachelorstudieordningens 2.13 om forudsætningsfag blev ikke imødekommet på baggrund af studieprogression. c. En ansøgning om dispensation til udsættelse af afleveringsfristen for Bachelorprojektet blev imødekommet på baggrund af den fremsendte lægeerklæring. d. En ansøgninger om særlige prøvevilkår blev ikke imødekommet da der ikke forelå særlige omstændigheder. e. En ansøgning om dispensation til at gå til eksamen med pensum fra foråret 18 ved sommereksamen 19 blev imødekommet da der forelå særlige omstændigheder. f. En ansøgning om dispensation til at afmelde eksamen efter fristen og om dispensation til nedsættelse af det løbende studieaktivitetskrav blev imødekommet på baggrund af den medsendte lægeerklæring. g. En ansøgning om dispensation til udsættelse af specialefristen blev imødekommet på baggrund af den fremsendte lægeerklæring. h. En ansøgning om dispensation til at få annulleret specialekontrakten, ved et ønske om at skrive prisopgave, blev imødekommet da der forelå særlige omstændigheder. i. En ansøgning om dispensation til at tilmelde eksamen efter tilmeldingsfristen blev imødekommet da der forelå særlige omstændigheder. j. En ansøgning om dispensation til at aflevere bachelorprojekt før andre kurser er afsluttet blev ikke imødekommet, da Bachelorprojektet skal afslutte bacheloruddannelsen jf. studieordningen k. En ansøgning om at nedsat studieaktivitetstid blev imødekommet på baggrund af medsendt lægeerklæring. l. En ansøgning om dispensation til nedsættelse af det løbende studieaktivitetskrav på baggrund af barsel og nedsættelse af det løbende studieaktivitetskrav, blev imødekommet på baggrund af den medsendte vandrejournal. m. En ansøgning om dispensation til nedsættelse fra det løbende studieaktivitetskrav blev delvist imødekommet på baggrund af den medsendte lægeerklæring.

6 n. En ansøgning om dispensation fra reglen om masteruddannelsen som fleksibelt forløb skal gennemføres inden for 6 år, blev delvist imødekommet da der forelå særlige omstændigheder. o. En ansøgning om dispensation fra reglen om førsteårsprøven blev ikke imødekommet da der ikke forelå særlige omstændigheder. p. En ansøgning om at udskyde et eksamensforsøg til vinterreeksamensperioden blev imødekommet. q. En ansøgning om dispensation til nedsættelse fra det løbende studieaktivitetskrav blev imødekommet på baggrund af den medsendte lægeerklæring. r. En ansøgning om særlige prøvevilkår blev imødekommet på baggrund af medsendte lægeerklæring. SIDE 6 AF 6 Ad 14) Ansøgninger om meritoverførsel behandlet siden sidste møde a. En ansøgning om meritoverførsel fra kurset Sorgrådgiverkursus fra Københavns Proffesionshøjskole til masteruddannelsen som fleksibelt forløb på det Teologiske Fakultet, KU, blev ikke imødekommet på baggrund af manglende dokumentation for, at kurset var på kandidatniveau.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm Fleischer Professor

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas Nordahl Stud.theol. Amalie Grøndal Henriksen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm

Læs mere

Professor MSO Tine Reeh (professor MSO Mette Birkedahl Bruun, supp. FS 2016)

Professor MSO Tine Reeh (professor MSO Mette Birkedahl Bruun, supp. FS 2016) DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med en tilføjelse af et punkt om merit.

Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med en tilføjelse af et punkt om merit. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Dagsorden Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 8. juni

Dagsorden Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 8. juni D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 25. oktober 2018, 13:30-15:30 6B Sted. Mette Juhl Vedel. Referent

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 25. oktober 2018, 13:30-15:30 6B Sted. Mette Juhl Vedel. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

MØDEREFERAT. Ikke til stede: Christine Damgaard (stud.theol.).

MØDEREFERAT. Ikke til stede: Christine Damgaard (stud.theol.). DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Jensen Professor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor (næstformand) Lektor

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. NN Professor Mette Birkedal Bruun Lektor

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Godkendelse af referat af Studienævnets ordinære møde den 28. april 2017 Referatet blev godkendt med få ændringer i punkt 7.

Godkendelse af referat af Studienævnets ordinære møde den 28. april 2017 Referatet blev godkendt med få ændringer i punkt 7. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm Fleischer Professor

Læs mere

Studienævnsformanden orienterede om studienævnets høringssvar vedrørende RRE-uddannelsen.

Studienævnsformanden orienterede om studienævnets høringssvar vedrørende RRE-uddannelsen. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas Nordahl Stud.theol. Amalie Grøndal Henriksen

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T

M Ø D E R E F E R A T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol.

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Mandag den 19. marts kl. 12:30-15:00. Mødelokale 6B Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Mandag den 19. marts kl. 12:30-15:00. Mødelokale 6B Sted. Mette Juhl Vedel. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol.

Læs mere

Bent Flemming Nielsen (lektor) og Rasmus Dreyer (stud.theol.; studievejleder).

Bent Flemming Nielsen (lektor) og Rasmus Dreyer (stud.theol.; studievejleder). DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Anders Martin Lauritsen Professor Mette

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2010): Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Anders Martin Lauritsen Professor

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2014) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

MØDEREFERAT. Dagsorden

MØDEREFERAT. Dagsorden DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen (næstformand) Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Ninna Jørgensen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Stud. theol. Stine Wolff (næstformand) Lektor Bodil

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T

M Ø D E R E F E R A T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol.

Læs mere

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Jensen Professor

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september Tilstedeværende: Camilla Hørby Jensen, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Bugge Thorbjørn Daniel, Charlotte Langer Søndergaard, Gry Friis Vinterlie

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 16. DECEMBER 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

MØDEREFERAT. Nyt fra studentervejlederne Nyt fra de studerende DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Nyt fra studentervejlederne Nyt fra de studerende DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor MSO

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn mandag den 22. september kl i lokale U103

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn mandag den 22. september kl i lokale U103 Dato: 29. oktober 2014 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn mandag den 22. september kl. 10.15 i lokale U103 I mødet deltog: Formand professor Poul Nielsen (IFK), professor

Læs mere

Referat af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 25. maj 2010 kl. 14 i O94

Referat af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 25. maj 2010 kl. 14 i O94 Det Naturvidenskabelige Fakultet,Campusvej 55, 5230 Odense M Referat af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 25. maj 2010 kl. 14 i O94 Det Naturvidenskabelige Fakultet Campusvej 55 5230

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Stud.theol.

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET 20. JUNI 2005 SEKRETARIATET FOR STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI KØBMAGERGADE POSTBOKS 2164

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET 20. JUNI 2005 SEKRETARIATET FOR STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI KØBMAGERGADE POSTBOKS 2164 DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT Forum: Ordinært studienævnsmøde, Studienævnet for Teologi Møde afholdt: Fredag den 29. april 2005 kl. 13:00-15:00 Sted: Købmagergade 46, 1150

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69 Dato: 10. december 2014 REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl. 10.15 i lokale U69 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (FKF), lektor Thomas J. D. Jørgensen

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor Mette Birkedal

Læs mere

Dagsorden: Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 13. december

Dagsorden: Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 13. december DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2009): Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 20. maj 2016 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Ole

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e Dato: 24. februar 2015 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl. 9.30 i lokale U49e Medlemmer af studienævnet: Formand professor Poul Nielsen (FKF),

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2012) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Jonas Hennild Professor Mette Birkedal

Læs mere

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 22. april 2015 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Martin Storgaard

Læs mere

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet.

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet. REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 15. august 2016 kl.: 10:00-12:00, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Liselotte Madsen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Carsten

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 13. marts 2012, kl. 14.00 16.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab Møde den: 17. september 2012, kl. 15.15-17.00 Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov,

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

Regler for kandidatspecialer ved Det Humanistiske Fakultet, AAU pr. 1. februar

Regler for kandidatspecialer ved Det Humanistiske Fakultet, AAU pr. 1. februar Det Humanistiske Fakultetskontor Kroghstræde 3 Postboks 159 9100 Aalborg Tlf. 9940 9591 Fax 9815 6864 humfak@adm.aau.dk Sagsbehandler: Janus Skjoldborg Tlf. 9940 9602 jms@adm.aau.dk 29. marts 2014 Ref.:

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/mka Studienævn for Audiologi og Logopædi 13.09.06 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi onsdag den 4. september 2006 kl. 12.01 Til stede: Rineke Brouwer, Ture Andersen,

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 11. januar 2018 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have kontakt

Læs mere

Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019

Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019 KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Det Teologiske Fakultets Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019 28. 30. august: Introdage 20. 22. september: Ruskursus Introdage på fakultetet 1.dag

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 13. marts 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Alexander

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 19. juni 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Kirstine Helboe,

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 13. marts 2019 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen rekruttering og optagelse Fak. + SL + studiesekr.

Læs mere

Til stede under pkt. 2: Afdelingslederne: Lektor Jakob Wolf, professor Mogens Müller (suppl. for Heike Omerzu), lektor Carsten Selch Jensen.

Til stede under pkt. 2: Afdelingslederne: Lektor Jakob Wolf, professor Mogens Müller (suppl. for Heike Omerzu), lektor Carsten Selch Jensen. DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019

Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019 KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Det Teologiske Fakultets Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019 28. 30. august: Introdage 20. 22. september: Ruskursus Introdage på fakultetet 1.dag

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 4. juni 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Catalin Maria Frydendal, Sidsel

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 14. maj 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 14. maj 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 14. maj 2013 Tilstedeværende: Hans Viggo Godsk Pedersen, Ole Hammerslev, Camilla Hørby Jensen, Lone Hansen, Anders Daniel Møller, Charlotte Langer Søndergaard,

Læs mere

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent).

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent). Møde den: 28. august 2014, 8.30-10. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Helle Terkildsen Maindal,

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Det juridiske Studienævn 19. december 2012

Det juridiske Studienævn 19. december 2012 Referat af 7. møde 2012/2013 i Det juridiske Studienævn torsdag den 1. november 2012 kl. 12.15 i Mødelokale 2.3, Studenterhusfonden. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Studienævnet ved INSS. Studienævnet ved INSS. Forum. Møde afholdt: Sted: INSS Peter Christiansen. Referent:

Studienævnet ved INSS. Studienævnet ved INSS. Forum. Møde afholdt: Sted: INSS Peter Christiansen. Referent: I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet ved INSS MØDEREFERAT 11. DECEMBER 2008 Forum Studienævnet ved

Læs mere

Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00

Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 20. september 2016 Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00 Til stede:

Læs mere

Inden for rammerne af disse regler kan det enkelte studienævn fastsætte mere specifikke retningslinjer.

Inden for rammerne af disse regler kan det enkelte studienævn fastsætte mere specifikke retningslinjer. Det Humanistiske Fakultetskontor Kroghstræde 3 Postboks 159 9100 Aalborg Sagsbehandler: Lisbeth Videbæk Thomsen Telefon: 9940 9602 Email: lvt@adm.aau.dk Dato: 19-06-2015 Sagsnr.: 2015-441-00025 DET HUMANISTISKE

Læs mere

CSS, Bygning 26, 3. sal (Frokoststuen)

CSS, Bygning 26, 3. sal (Frokoststuen) Ø K O N O M I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Referat af studienævnsmødet 20-02-2015 M Ø D E R E F E R A T 23. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnsmøde STUDIEADMINISTRATIONEN Møde

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 23. oktober 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 23. oktober 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 23. oktober 2008, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Foråret 2014

Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Foråret 2014 Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Foråret 2014 1 Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige

Læs mere

Studienævn for Jura. Tirsdag den 28. april 2009 kl i mødelokalet v/journalistik.

Studienævn for Jura. Tirsdag den 28. april 2009 kl i mødelokalet v/journalistik. Referat af møde i Studienævn for Jura Tirsdag den 28. april 2009 kl. 12.15 i mødelokalet v/journalistik. Medlemmer: Nina Dietz Legind, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Bugge Daniel, Kent Raun Moritzen,

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 21. november 2012 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Mogens Nielsen, Mikkel Askløf, Christina

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere