Vedtægter for den integrerede privatinstitution Rønde Frie Skovbørnehave

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for den integrerede privatinstitution Rønde Frie Skovbørnehave"

Transkript

1 Vedtægter for den integrerede privatinstitution Rønde Frie Skovbørnehave 1 Forankring Rønde Frie Skovbørnehave er en privat integreret institution og drives i henhold til dagtilbudsloven. Bestyrelse for Rønde Frie Skovbørnehave består som minimum af 5 forældre, som alle vælges af og blandt forældre til børn i institutionen (gerne fordelt på 3 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter), institutionens leder og to medarbejderrepræsentanter. Herudover kan der i bestyrelsen også deltage medlemmer som er tidligere forældre af børn i institutionen (dog ikke med stemmeret) eller samarbejdspartnere eller erhvervsdrivende (dog ikke med stemmeret). Forældrene vælges på et forældremøde med flertal for 2 år af gangen. Desuden vælges de 2 suppleanter for et år af gangen. Valg til institutionsbestyrelsen foretages på den årlige generalforsamling. Generalforsamlingen er øverste myndighed. Institutionens bestyrelse varetager den overordnede ledelse i samarbejde med den pædagogisk daglige leder, herunder arbejdsgiverkompetencen over for institutionens personale. Bestyrelsen er ansvarlig over for kommunen, for at institutionens økonomi og drift herunder forvaltningen af kommunens tilskud er i overensstemmelse med institutionens vedtægt og med den til enhver tid gældende dagtilbudslov og andre regler for børneinstitutioner. Privatinstitutionens navn er Rønde Frie Skovbørnehave hjemmehørende i Syddjurs Kommune, beliggende Skovridervej 1b, 8410 Rønde og er tilsluttet Landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem. 2 Formål Institutionen er oprettet i henhold til Dagtilbudslovens 19 stk. 4 og drives som privat institution. Rønde Frie Skovbørnehave kan modtager børn i alderen fra minimum 6 måneder (dog pt. 2,7 år indtil vores vuggestuegruppe er oprettet) til 6 år. Institutionen kan til enhver tid rumme maksimalt 55 børn gennemsnitligt på årsbasis. Dagtilbuddet er et led i kommunens samlede generelle og forebyggende tilbud til børn. Privatinstitutionen skal leve op til de til enhver tid gældende krav og love, som er gældende inden for institutionsområdet. Institutionen har naturen som omdrejningspunkt. Vi er ude så meget som muligt hver dag. Med udgangspunkt i de fire årstider er målet at skabe et sted, der udstråler liv, glæde, ro og harmoni. Institutionen tager udgangspunkt i en anerkendende pædagogik. Institutionen har endvidere som mål at sikre en opdragelse der fremmer evnen til aktivt fællesskab, og som i en glad og tryg atmosfære giver sådanne muligheder for oplevelse og selvvirksomhed, at barnet herved får øget sin lyst til at lære og udfolde sin fantasi, alt med det sigte at fremme en alsidig udvikling. Arbejdet i institutionen skal i videst muligt omfang foregå i samarbejde med forældrene.

2 Institutionen står åben for alle uanset anden etnisk oprindelse, religion og politisk anskuelse. Påvirkning der sigter mod ensretning, må ikke finde sted. Institutionen skal arbejde for, at fremme tolerance og medmenneskelighed. 3 Bestyrelsen Privatinstitutionen ledes af en bestyrelse, der varetager den overordnede ledelse, samt en institutionsleder, der varetager den daglige administrative og pædagogiske ledelse. Desuden er det privatinstitutionens bestyrelse, der fastsætter de pædagogiske principper for institutionen. Privatinstitutionsbestyrelsen består som minimum af 5 forældre til børn i institutionen og to 2 medlemmer er medarbejderrepræsentanter. Samtlige medlemmer af bestyrelsen har stemmeret. Lederen deltager i bestyrelsesmøder, men har ikke stemmeret. Herudover kan tidligere forældre til børn i institutionen deltage i bestyrelsen samt erhvervsdrivende eller samarbejdspartnere (dog ikke med stemmeret) Bestyrelsesmedlemmer skal være myndige, og mindst et flertal, herunder formanden skal være registreret i CPR med bopæl i Danmark. Alle bestyrelsesmedlemmer, samt forældre der har andre former for tillidserhverv, skal underskrive en tavshedserklæring. a Bestyrelsesmedlemmer kan ikke modtage honorar af institutionens midler for varetagelsen af hvervet som bestyrelsesmedlem. b Bestyrelsen har indstillingsret, og er repræsentanter ved ansættelse og afskedigelser af institutionens personale c Et bestyrelsesmedlem udtræder af bestyrelsen øjeblikkeligt, hvis medlemmet kan erklæres inhabil. I tilfælde heraf indtræder suppleanten i den pågældende resterende funktionsperiode. d For bestyrelsen og den daglig pædagogiske leder og andre ansatte ved institutionen gælder i øvrigt bestemmelserne i forvaltningslovens kapitel 2 om inhabilitet og kapitel 8 om tavshedspligt mv. e Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når 4 medlemmer har givet deres samtykke. Bestyrelsen træffer beslutninger ved almindelig stemmeflertal. Ved stemmelighed er formandens og i dennes fravær næstformandens stemme udslagsgivende. Stk. 4 Valget afholdes 1 gang årligt i februar måned. Valget bekendtgøres med minimum 14 dages varsel. Det påhviler den afgående bestyrelse at fastsætte og indkalde til valget. Stk. 5 Hver familie har 1 stemme pr. barn i institutionen. Stemmeberettiget er de forældre, der har forældremyndighed over barnet. Der kan i særlige tilfælde tildeles andre stemmeret f. eks. plejeforældre.

3 Stk. 6 Forældre kan kun med stemmeret være medlem af bestyrelsen så længe de har børn indskrevet i institutionen. Når dette ikke længere er tilfældet, kan tidligere forældre deltage i bestyrelsen uden stemmeret ellers indgår én af suppleanterne for den resterende del af valgperioden. Medarbejdere er ikke valgbare som forældrerepræsentanter. Stk. 7 Medarbejderrepræsentanterne vælges på et personalemøde blandt det fastansatte personale for en 2 årig periode. Valget finder sted i januar måned, umiddelbart før valg til forældrebestyrelse. Desuden vælges der en suppleant for medarbejderrepræsentanten. Medarbejderrepræsentanten udtræder af bestyrelsen med øjeblikkelig virkning, når pågældende har afleveret eller modtaget sin opsigelse. Derefter indtræder suppleanten for den resterende del af valgperioden. Lederen kan ikke være medarbejderrepræsentant. Stk. 8 På det første kommende møde efter valg til forældebestyrelsen, konstituerer bestyrelsen sig med en formand og en næstformand. Stk. 9 Der afholdes mindst 4 møder årligt. Indkaldelse til bestyrelsesmøde sker ved formandens foranledning med mindst 14 dages varsel og vedlagt dagsorden for mødet. 0 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, som skal være skriftlig. 1 Bestyrelsen skal føre referat over sine beslutninger. Ethvert bestyrelsesmedlem har ret til at få ført sin afvigende mening til referat. Referatet skal på næst komne bestyrelsesmøde godkendes. Konstateret inhabilitet skal indføres i referatet. 2 Bestyrelsen er driftsherre. Bestyrelsen påser, at privatinstitutionens administrative og økonomiske anliggender varetages under hensyn til institutionens formål, og de regler der til enhver tid gælder for privatinstitutionens ledelse og drift. 3 Bestyrelsen træffer beslutninger vedrørende institutionens formue og vedtægtsændringer. 4 Bestyrelsen ansætter og afskediger lederen. Ansættelse og afskedigelse af øvrigt personale er delegeret til den daglige leder i samråd med bestyrelsen. 5 Indgåelse og ophævelse af aftaler, der rækker ud over privatinstitutionens daglige ledelse og drift, kræver tilslutning fra samtlige bestyrelsesmedlemmer. Indgåelse og ophævelse af aftaler, som berører privatinstitutionens kapital, kræver tilslutning fra samtlige bestyrelsesmedlemmer.

4 4 Bestyrelsens ansvar og kompetence Institutionens regnskab følger kalenderåret a Bestyrelsen er ansvarlig for, at der hvert år udarbejdes et retvisende årsregnskab for institutionen i overensstemmelse med gældende regler. Institutionens drift finansieres hovedsagelig af kommunens tilskud og forældrebetalingen. Institutionens midler må kun komme institutionens virksomhed til gode. Eventuelt overskud forbliver i institutionens regnskab. Stk.1b Bestyrelsen er ansvarlig for at årsregnskabet underkastes betryggende revision i overensstemmelse med gældende regler. c Regnskab og budget er offentligt kendt. Oplysninger vedr. regnskab, budget mv. der er omfattet af bestemmelser om tavshedspligt i forvaltningsloven, kan ikke videregives. d Bidrag til institutionen giver ikke ret til nogen del af institutionens formue eller til udbytte af nogen art. Lederen og bestyrelsen er ansvarlige for at der hvert år udarbejdes et budget for det kommende år til godkendelse i institutionsbestyrelsen på det førstkommende bestyrelsesmøde. 5 Tavshedspligt Bestyrelsesarbejdet er i henhold til forvaltningsloven og straffeloven underlagt tavshedspligt. Derfor underskriver hele bestyrelsen tavshedserklæring ved første bestyrelsesmøde efter valg. Denne tavshedspligt fortsætter efter at vedkommende er udtrådt af bestyrelsen. Bestyrelsen er forpligtiget til, at orientere nye bestyrelsesmedlemmer herom. Nye bestyrelsesmedlemmer afleverer kvittering for modtagelse af denne orientering. Det er bestyrelsens opgave, at sørge for, at nye medlemmer får kendskab til nærværende vedtægter. 6 Økonomi Privatinstitutionens regnskabsår går fra 1. januar til 31. december. Privatinstitutionens regnskab føres af Landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem og regnskabet revideres af dennes statsautoriserede revisor. Eventuelt overskud skal anvendes til forbedringer i privatinstitutionen eller til anskaffelser, der fremmer institutionens formål.

5 7 Lederens ansvar og kompetence Lederen varetager, under ansvar over for bestyrelsen, den daglige ledelse og drift af privatinstitutionen. Lederen er ansvarlig for udarbejdelse og offentliggørelse af de pædagogiske læreplaner. Lederen skal inddrage institutionsbestyrelsen i udarbejdelsen, evalueringen og opfølgningen af de pædagogiske læreplaner. Læreplanen godkendes af Syddjurs Kommune. Lederen og det faste personale er ansvarlige for at opdatere institutionens læreplaner som sendes til godkendelse i institutionsbestyrelsen inden årets udgang. Ét eksemplar tildeles bestyrelsen til orientering. Lederen er ansvarlig for, i samarbejde med Syddjurs Kommune, at gennemføre sprogstimulering jfr. 4a i Folkeskoleloven. Stk. 4 Lederen er ansvarlig for at udarbejde og offentliggøre børnemiljøvurderingen. Børnemiljøvurderingen revideres mindst hvert tredje år. 8 Personaleforhold Leder og souschef i privatinstitutionen skal have pædagogisk uddannelse og personalesammensætningen følger i øvrigt som minimum Syddjurs Kommunes godkendelseskriterier. Der kan ansættes personer i arbejdsprøvning/jobtræning. Aftaler om løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem og de faglige organisationer. Ved ansættelse skal der indhentes referencer fra tidligere arbejdspladser samt straffeattest og børneattest. Stk. 4 Personalet har tavshedspligt og underretningspligt, som indskærpes ved ansættelse. 9 Åbningstid Privatinstitutionen har åbent alle hverdage fra kl til kl Fredag dog fra kl til kl Institutionsbestyrelsen kan, i samarbejde med lederen, vælge at ændre den daglige åbningstid i forbindelse med ændrede behov i forældregruppen. Ændring af åbningstid skal varsles forældrene med mindst 2 måneder. Eventuel beslutning om lukkedage kan træffes af bestyrelsen. Institutionsbestyrelsen kan i samarbejde med lederen fastsætte årlige lukkedage i institutionen.

6 10 Optagelse i institutionen Privatinstitutionen træffer selv afgørelse om optagelse af børn. Ventelisten står åben for alle børn, jf. 2 stk. 1, også børn med særlige behov. Ved henvendelse til institutionen udleveres skema til indmeldelse. Optagelse i privatinstitutionen sker på baggrund af venteliste anciennitet, dog vil søskende nyde fortrin. Optagelse efter venteliste anciennitet kan dog fraviges af privatinstitutionens leder, hvis det findes formålstjenligt af hensyn til den aldersmæssige sammensætning af børn i de enkelte grupper. Det koster kr. 500 at komme på børnehavens venteliste (kr. 500 er ikke refunder bart) samt man indbetaler kr i depositum til børnehaven når det første barn i familien optages i institutionen. Depositum refunderes så snart barnet udmeldes igen. 11 Opsigelse/udmeldelse Forældrene kan opsige institutionspladsen skriftligt med 2 måneders varsel til den 1. i en måned. Opsigelse fra privatinstitutionens side kan normalt kun finde sted ved restance i forældrebetalingen. Opsigelse kan i disse tilfælde ske med en måneds varsel til en måneds udgang. Forinden skal forældrene have modtaget rykkerskrivelse med meddelelse om påtænkt opsigelse. 12 Forældrebetaling Bestyrelsen fastlægger forældrebetalingens størrelse. Regler om nedsættelse eller bortfald af forældrebetalingen samt regler om søskende rabat, er også gældende for privatinstitutionen. Det påhviler lederen af privatinstitutionen at gøre forældrene bekendt med reglerne om nedsættelse eller bortfald af forældrebetalingen. Privatinstitutionen varetager selv opkrævning af forældrebetalingen. 13 Forældrearbejde Forældrene er forpligtede til at stille deres arbejdskraft til rådighed for privatinstitutionen i rimeligt omfang. Lederen af privatinstitutionen forestår koordinering og inddragelse af forældre i forbindelse med diverse projekter, herunder vedligeholdelse og hovedrengøring af lokaler, inventar, havemøbler, skurvogn, lavu, udearealer samt planlægning og gennemførelse af arrangementer mv.

7 Såfremt forældrene ikke har bidraget med mindst 8 timers arbejde årligt, opkræves et gebyr til privatinstitutionen på 800 kr. 14 Tilsyn Syddjurs kommune fører tilsyn med privatinstitutionen efter de retningslinjer der fremgår af godkendelseskriterierne. 15 Hæftelse Privatinstitutionen og bestyrelse er ansvarlig for opfyldelse af de krav, som måtte følge af anden lovgivning. Privatinstitutionen og bestyrelse hæfter selv for de aftaler m. v. den har indgået, efter dansk rets almindelige erstatningsregler. Privatinstitutionen hæfter kun for sine forpligtelser med sin formue. Der påhviler ikke personale eller bestyrelsen nogen personlig hæftelse. Privatinstitutionen forpligtes ved underskrift af to bestyrelsesmedlemmer, hvoraf den ene skal være formanden eller næstformanden. Der kan meddeles enkeltpersoner prokura. 16 Ophør Beslutning om opløsning af institutionen og foreningen tages af samtlige bestyrelsesmedlemmer. I tilfælde af at privatinstitutionen nedlæggelse skal kapitalen, efter beslutning i bestyrelsen, anvendes til tilsvarende pædagogisk, socialt og sundhedsmæssigt formål i Syddjurs Kommune. Kalø, november måned 2014 Formand Danny Sannem Næstformand Emilie H. Ingerslev Forældrevalgt best. medlem Lise Kofoed Forældrevalgt best. medlem Henrik Knudsen Forældrevalgt best. medlem Bo Bjerregaard Forældrevalgt suppleant Kirsten B. Pedersen Forældrevalgt suppleant Jakob Z. Petersen Leder Elsebeth Christiansen Personalerepræsentant Aage Juhl Personalesuppleant Pernille W. Francke-Larsen

Vedtægt for privatinstitutionen

Vedtægt for privatinstitutionen Vedtægt for privatinstitutionen Løvfrøen-Nylars 1 Forankring Privatinstitutionens navn er Løvfrøen-Nylars hjemhørende i Bornholms Regionskommune, beliggende Bøgevej 11, Nylars 3720 Åkirkeby og er tilsluttet

Læs mere

Vedtægt for Den Private Børnehave Troldehulen Bistrup

Vedtægt for Den Private Børnehave Troldehulen Bistrup Vedtægt for Den Private Børnehave Troldehulen Bistrup 1 Forankring Privat institutionen Foreningen Troldehulen Bistrup er driftsherre og arbejdsgiver for Den Private Børnehave Troldehulen Bistrup og drives

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen

Vedtægt for privatinstitutionen Vedtægt for privatinstitutionen. 1 Forankring Den integrerede børnehaves navn er hjemhørende i Svendborg kommune, beliggende i Ollerup og er tilsluttet landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem gennem

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen

Vedtægt for privatinstitutionen Vedtægt for privatinstitutionen Børnehuset Villa Gaia 1 Forankring Privatinstitutionens navn er Børnehuset Villa Gaia hjemhørende i Fredericia Kommune, beliggende Bøgevej 7, Taulov og er tilsluttet landsforeningen

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehuset Villa Gaia. 1 Forankring. 2 Formål

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehuset Villa Gaia. 1 Forankring. 2 Formål Vedtægt for privatinstitutionen Børnehuset Villa Gaia 1 Forankring Privatinstitutionens navn er Børnehuset Villa Gaia hjemhørende i Fredericia Kommune, beliggende Bøgevej 7, Taulov og er tilsluttet landsforeningen

Læs mere

Vedtægter for Privatskolens børnehave og vuggestue

Vedtægter for Privatskolens børnehave og vuggestue Vedtægter for Privatskolens børnehave og vuggestue Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 16 1 Forankring Stk 1: I henhold til Undervisningsministeriets retningslinjer

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Lilleborg

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Lilleborg Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Lilleborg 1 Forankring Den selvejende privatinstitution "Foreningen Børnehaven Lilleborg" er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Børnehaven Lilleborg

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen Rødtjørnens Børnehave og Vuggestue

Vedtægt for privatinstitutionen Rødtjørnens Børnehave og Vuggestue Vedtægt for privatinstitutionen Rødtjørnens Børnehave og Vuggestue 1 Forankring Den selvejende privatinstitution "Rødtjørnens Børnehave og Vuggestue er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus

Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus 1 Forankring "Foreningen Nr. Herlev Børnehus er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus som drives i henhold til Dagtilbudsloven.

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Eventyrskoven Frederiksdal

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Eventyrskoven Frederiksdal Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Eventyrskoven Frederiksdal 1 Forankring Den selvejende privatinstitution "Børnehaven Eventyrskoven Frederiksdal " er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen

Læs mere

VEDTÆGT Privatinstitutionen Solvangen

VEDTÆGT Privatinstitutionen Solvangen VEDTÆGT Privatinstitutionen Solvangen 1. Forankring Den selvejende privatinstitution foreningen Solvangen er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Børnehaven Solvangen og drives i henhold

Læs mere

Vedtægt for. Tvingstrup Landsbybørnehave

Vedtægt for. Tvingstrup Landsbybørnehave Vedtægt for Tvingstrup Landsbybørnehave 1 Institutionens navn. Tvingstrup Landsbybørnehave, Serridslevvej 88 A 8700 Horsens. Institutionen har hjemsted i Horsens Kommune. Institutionen drives som en privat

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen

Vedtægt for privatinstitutionen Vedtægt for privatinstitutionen Rudolf Steiner Børnehaven i Humlebæk 1 Forankring Privatinstitutionens navn er Rudolf Steiner Børnehaven i Humlebæk, beliggende Langebjergvej 118, Humlebæk i Fredensborg

Læs mere

Boiskov Natur og Udebørnehave

Boiskov Natur og Udebørnehave Vedtægter for privatinstitutionen Boiskov Natur og Udebørnehave 1 Forankring Stk.1 Institutionens navn er Boiskov Natur og Udebørnehave. Stk.2 Institutionen er beliggende i Aabenraa Kommune på adressen

Læs mere

Jerne Børnehave. 1 Institutionens navn Den selvejende private institutions navn er Jerne Børnehave, Brovangen 5, 6700 Esbjerg.

Jerne Børnehave. 1 Institutionens navn Den selvejende private institutions navn er Jerne Børnehave, Brovangen 5, 6700 Esbjerg. Vedtægter for Den private institution Jerne Børnehave I forbindelse med overgangen fra selvejende daginstitution med driftsoverenskomst med Esbjerg Kommune til selvejende daginstitution med privat drift

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus. 1 Navn & Hjemsted

Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus. 1 Navn & Hjemsted Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus 1 Navn & Hjemsted Institutions navn er Nr. Herlev Børnehus og er hjemhørende i Hillerød Kommune, beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hillerød.

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Ringsted Private Skovbørnehave

Vedtægter for privatinstitutionen Ringsted Private Skovbørnehave Vedtægter for privatinstitutionen Ringsted Private Skovbørnehave 1 Forankring Institutionens navn er Ringsted Private Skovbørnehave hjemhørende i Ringsted Kommune, beliggende St. Bøgeskovvej 30 B, 4100

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen! Børnehuset Sommerfuglen! 1! Forankring!

Vedtægt for privatinstitutionen! Børnehuset Sommerfuglen! 1! Forankring! Vedtægt for privatinstitutionen Børnehuset Sommerfuglen 1 Forankring Den selvejende privatinstitution "Børnehuset Sommerfuglen" er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Børnehuset Sommerfuglen

Læs mere

NATURBØRNEHAVEN GL. TØLLØSE A/S

NATURBØRNEHAVEN GL. TØLLØSE A/S Vedtægt for den private institution 1. Institutionens navn Naturbørnehaven Gl. Tølløse A/S, Nybyvej 42, 4340 Tølløse, ejes og drives af et aktieselskab. Institutionen har hjemsted i Holbæk Kommune. Institutionen

Læs mere

Vedtægter. for den private institution. S/I Klatretræet

Vedtægter. for den private institution. S/I Klatretræet Vedtægter Side 1 af 6 Vedtægter for den private institution S/I Klatretræet 1. Institutionens navn Stk. 1. Den selvejende institutions navn er. Institutionen har hjemsted i Svendborg Kommune Institutionen

Læs mere

Vedtægter for Sankt Nikolaj Børnehave

Vedtægter for Sankt Nikolaj Børnehave Vedtægter for Sankt Nikolaj Børnehave 1 Institutionens navn stk. 1 Institutionens navn er Sankt Nikolaj Børnehave og er en selvejende privat institution i henhold til lov om dagtilbud 19 stk. 5, eller

Læs mere

Vedtægt for den selvejende private institution Mølleløkkens private Børnehave. 1 Institutionens navn

Vedtægt for den selvejende private institution Mølleløkkens private Børnehave. 1 Institutionens navn Vedtægt for den selvejende private institution Mølleløkkens private Børnehave 1 Institutionens navn Stk. 1. Den selvejende institutions navn er Mølleløkkens private Børnehave, Mølleløkken 50, 5300 Kerteminde.

Læs mere

Virksomhedsplan Vedtægter 2015/2016 LandLykke 2018/2019

Virksomhedsplan Vedtægter 2015/2016 LandLykke 2018/2019 Virksomhedsplan Vedtægter 2015/2016 LandLykke 2018/2019 LandLykke Centalgårdsvej 121 Den 9440 Lille Aabybro Vuggestue på landet Centalgårdsvej Telefon: 22 53 58 121 29 9440 Mail: Aabybro mail@landlykke.dk

Læs mere

Vedtægt Bilag 03.3 Side 1 af 1 Tryllefløjten, Langebjerg 40, 2850 Nærum

Vedtægt Bilag 03.3 Side 1 af 1 Tryllefløjten, Langebjerg 40, 2850 Nærum Side 1 af 1 Vedtægt for den selvejende private institution Børnehaven Tryllefløjten 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er. Institutionen har hjemsted i Rudersdal Kommune. Institutionen

Læs mere

VEDTÆGT. Herlufsholmskovens Troldeslot Aps

VEDTÆGT. Herlufsholmskovens Troldeslot Aps VEDTÆGT Herlufsholmskovens Troldeslot Aps 1 Institutionens navn er: Herlufsholmskovens Troldeslot ApS Dens hjemsted er Næstved Kommune, og beliggenheden er Ringstedgade 76, 4700 Næstved. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for Skt. Klemens Private Vuggestue og Børnehave.

Vedtægter for Skt. Klemens Private Vuggestue og Børnehave. Skt. Klem Skt. Klemens Vej 99, 5260 Odense S. tlf. 66150187 www.skt-klemens-bornehave.dk Vedtægter for Skt. Klemens Private Vuggestue og Børnehave. 1. Navn. Institutionens navn er Skt. Klemens private

Læs mere

Vedtægter for den private daginstitution Stenurten Vodroffs Tværgade 5C, 1909 Frederiksberg C.

Vedtægter for den private daginstitution Stenurten Vodroffs Tværgade 5C, 1909 Frederiksberg C. Vedtægter for den private daginstitution Stenurten Vodroffs Tværgade 5C, 1909 Frederiksberg C. 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Institutionens navn er Stenurten. Stk. 2. Institutionens hjemsted er Frederiksberg

Læs mere

Vedtægter for den Private Institution Brumbassen

Vedtægter for den Private Institution Brumbassen Vedtægter for den Private Institution Brumbassen 1 Forankring Stk. 1. Institutionens navn er Den Private Institution Brumbassen, hjemhørende i Hillerød Kommune. 2 Formål Stk. 1. Institutionen drives som

Læs mere

Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 19 stk. 5

Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 19 stk. 5 Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 19 stk. 5 Bilag til Hellested Friskoles vedtægt 1 Forankring I henhold til 1 i Hellested Friskoles vedtægt, har friskolen efter

Læs mere

Vedtægter. Jerne Børnehave

Vedtægter. Jerne Børnehave Vedtægter For Privatinstitutionen Jerne Børnehave 1 Institutionens navn Privatinstitutionens navn er Jerne Børnehave, Brovangen 5, 6700 Esbjerg. Den ejes og drives af privatinstitutionen Jerne Børnehave.

Læs mere

Vedtægter for privatinstitution

Vedtægter for privatinstitution Hasselvej 40A 8751 Gedved Vedtægter for privatinstitution 1. Privatinstitutionens navn er Hassel-Huset Privatinstitutionen har hjemsted i Horsens Kommune på adressen Hasselvej 40 A, 8751 Gedved 2. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave (herefter benævnt Støtteforeningen) og den tilhørende institution Sorø Skovbørnehave 1 Mellem institutionen Sorø Skovbørnehave og Sorø Kommune indgås

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DRAGØR MENIGHEDSBØRNEHAVE

VEDTÆGTER FOR DRAGØR MENIGHEDSBØRNEHAVE VEDTÆGTER FOR DRAGØR MENIGHEDSBØRNEHAVE 1 Navn og hjemsted Privatinstitutionens navn er den private institution Dragør Menighedsbørnehave hjemhørende i Dragør kommune, beboende i Menighedssamfundet hus,

Læs mere

Vedtægter for privatinstitution

Vedtægter for privatinstitution 1 Vedtægter for privatinstitution 1. Privatinstitutionens navn er Vuggestuen Evigglad Privatinstitutionen har hjemsted i Skanderborg Kommune på adressen Horsensvej 140 A, Tebstrup. 2. Institutionen drives

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN PRIVATE DAGINSTITUTION. Sct. Knuds Børnehave

VEDTÆGTER FOR DEN PRIVATE DAGINSTITUTION. Sct. Knuds Børnehave VEDTÆGTER FOR DEN PRIVATE DAGINSTITUTION Sct. Knuds Børnehave I. DAGINSTITUTIONENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS Stk. 1. Den private institutions navn er Sct. Knuds Børnehave. Institutionen er oprettet

Læs mere

VEDTÆGTER. for DEN SELVEJENDE INSTITUTION. GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28

VEDTÆGTER. for DEN SELVEJENDE INSTITUTION. GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28 VEDTÆGTER for DEN SELVEJENDE INSTITUTION GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28 1. Hjemsted og formål. Giersings Realskole er en selvejende institution med hjemsted i Odense

Læs mere

Vedtægt for den integrerede skoleinstitution Vestervang

Vedtægt for den integrerede skoleinstitution Vestervang 1. Institutionens forankring Institutionens navn er Den integrerede skoleinstitution Vestervang. Institutionen har hjemsted i Københavns Kommune. Institutionen er beliggende på adressen, Dannebrogsgade

Læs mere

VEDTÆGTER for den selvejende daginstitution STÆREBO

VEDTÆGTER for den selvejende daginstitution STÆREBO VEDTÆGTER for den selvejende daginstitution STÆREBO Institutionens navn og hjemsted 1 Den selvejende institutions navn er STÆREBO. Institutionen har hjemsted i Københavns Kommune. Institutionen har to

Læs mere

Vedtægter for den selvejende privatinstitution Den dansk- franske Børnehave

Vedtægter for den selvejende privatinstitution Den dansk- franske Børnehave Vedtægter for den selvejende privatinstitution Den dansk- franske Børnehave Hjemsted og formål 1 Den dansk- franske børnehave er en selvejende institution med hjemsted i Frederiksberg Kommune. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for Rørvig Friskole

Vedtægter for Rørvig Friskole Side 1 af 6 Vedtægter for Rørvig Friskole 1 Hjemsted og adresse m.v. 1.1. Rørvig Friskole er en selvejende, uafhængig virkende grundskole, oprettet den 1. august 1968. 2 Formål Rørvig Friskole har hjemsted

Læs mere

Tommelise. Rudolf Steiner børnehave og vuggestue i Fredericia

Tommelise. Rudolf Steiner børnehave og vuggestue i Fredericia Tommelise Rudolf Steiner børnehave og vuggestue i Fredericia Rudolf Steiner Allé 55, 7000 Fredericia, Tlf.: + 45 75940846 E-mail: tommelise.rudolf.steiner@gmail.com Vedtægter for Tommelise: 1: Navn og

Læs mere

At børn, forældre og gæster føler sig trygge og velkomne At vi har en tæt forældrekontakt, at børn og forældre mødes med åbenhed i et positivt

At børn, forældre og gæster føler sig trygge og velkomne At vi har en tæt forældrekontakt, at børn og forældre mødes med åbenhed i et positivt VEDTÆGT for den private institution Natur børnehaven Wiegaarden 1 Institution forankring Institutionen er tilsluttet landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem gennem lokalforeningen Frie Børnehaver

Læs mere

STYRELSESVEDTÆGT. Styrelsesvedtægt for kommunale daginstitutioner i Gentofte Kommune

STYRELSESVEDTÆGT. Styrelsesvedtægt for kommunale daginstitutioner i Gentofte Kommune STYRELSESVEDTÆGT Styrelsesvedtægt for kommunale daginstitutioner i Gentofte Kommune Gældende fra 1. oktober 2009 Med et sundt frokostmåltid indarbejdet 2011 Styrelsesvedtægt for styrelse af kommunale daginstitutioner

Læs mere

NATURBØRNEHUSET I VESTSKOVEN

NATURBØRNEHUSET I VESTSKOVEN VEDTÆGTER FOR DEN PRIVATE DAGINSTITUTION NATURBØRNEHUSET I VESTSKOVEN 1. Institutionens navn er Naturbørnehuset i Vestskoven. Institutionen har hjemsted i Albertslund Kommune og er beliggende på adressen

Læs mere

Vedtægt for den private institution Vandpytten

Vedtægt for den private institution Vandpytten Vedtægt for den private institution Vandpytten 1. Institutionens navn Stk. 1. Den private institutions navn er Vandpytten, Skatmestervej 8, 3400 Hillerød, cvr. nr. 35420835. Institutionen har hjemsted

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen. Vognmandsparkens Børnehave. Navn og forankring

Vedtægt for privatinstitutionen. Vognmandsparkens Børnehave. Navn og forankring Vedtægt for privatinstitutionen Vognmandsparkens Børnehave 1 Navn og forankring Privatinstitutionens navn er Vognmandsparkens Børnehave. Dens hjemsted er Roskilde Kommune, og beliggenheden er Gartnervang

Læs mere

Vedtægt for den private institution Børnehuset Syvhøje

Vedtægt for den private institution Børnehuset Syvhøje Vedtægt for den private institution Børnehuset Syvhøje 1. Institutionens navn Stk. 1. Den selvejende institutions navn er Børnehuset Syvhøje, Syvhøjevej 10, 5260 Odense S. CVR.nr.: 30439716. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Ørestad Friskole. Hjemsted og formål

Vedtægter for den selvejende institution Ørestad Friskole. Hjemsted og formål Vedtægter for den selvejende institution Ørestad Friskole Hjemsted og formål 1 Ørestad Friskole er en selvejende og uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Københavns kommune. Skolen er oprettet

Læs mere

Vedtægt for den selvejende private daginstitution Cathrine Asylets Børnehave

Vedtægt for den selvejende private daginstitution Cathrine Asylets Børnehave Vedtægt for den selvejende private daginstitution Cathrine Asylets Børnehave 1 Forankring. Den selvejende private institutions navn er Cathrine Asylets Børnehave, beliggende Allegade 6, 6100 Haderslev.

Læs mere

Vedtægter. for den selvejende institution Herfølge Privatskole. Hjemsted og formål

Vedtægter. for den selvejende institution Herfølge Privatskole. Hjemsted og formål Februar 2015 Vedtægter for den selvejende institution Herfølge Privatskole. Hjemsted og formål 1 Herfølge Privatskole er en selvejende og uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Køge kommune. Skolen

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Børnehuset Diamanten

Vedtægter for privatinstitutionen Børnehuset Diamanten Vedtægter for privatinstitutionen Børnehuset Diamanten 1. Stk. 1. Privatinstitutionens navn er Børnehuset Diamanten, beliggende Diamantvej 2, 4652 Hårlev og har hjemsted i Stevns kommune Institutionen

Læs mere

-1- Vedtægter. Hjemsted og formål

-1- Vedtægter. Hjemsted og formål -1- Vedtægter for den selvejende institution Guldbæk Friskole. Hjemsted og formål 1 Guldbæk Friskole er en selvejende og uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Rebild Kommune. Skolen er oprettet

Læs mere

Styrelsesvedtægt. Forældrebestyrelser. kommunale DAGTILBUD

Styrelsesvedtægt. Forældrebestyrelser. kommunale DAGTILBUD Styrelsesvedtægt for Forældrebestyrelser i kommunale DAGTILBUD Revideret af Børn & Familieudvalget 21. marts 2013 1 Indhold 1 Byrådets ansvar... 3 2 Dagtilbuddenes formål... 3 3 Forældrebestyrelsen i kommunale

Læs mere

TH. LANGS SKOLE 1VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS

TH. LANGS SKOLE 1VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION TH. LANGS SKOLE I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1 Skolens navn er Th. Langs Skole. Skolen er oprettet i år 1882 og har fra 1896 til 1986 fungeret

Læs mere

Privatbørnehaven Lille Vestervang

Privatbørnehaven Lille Vestervang Vedtægt for den private institution 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er, Blommevej1, 4300 Holbæk. Institutionen har hjemsted i Holbæk Kommune. Institutionen drives som en

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE

Vedtægter for den selvejende institution ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE 5. november 2005 Vedtægter for den selvejende institution ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE 1: Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Andebølle Ungdomshøjskole er en uafhængig, selvejende institution med hjemsted

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution THISTED FRISKOLE, STENSAGERVEJ 19, 7700 THISTED

Vedtægt for den selvejende institution THISTED FRISKOLE, STENSAGERVEJ 19, 7700 THISTED Vedtægt for den selvejende institution THISTED FRISKOLE, STENSAGERVEJ 19, 7700 THISTED HJEMSTED OG FORMÅL 1 Thisted Friskole er en selvejende og uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Thisted

Læs mere

Vedtægt Bilag 3.4 Side 1 af 6 Vuggestuen Korallen, Universitetsvej 1, Universitet byg nr. 38, 4000 Roskilde

Vedtægt Bilag 3.4 Side 1 af 6 Vuggestuen Korallen, Universitetsvej 1, Universitet byg nr. 38, 4000 Roskilde Side 1 af 6 Vedtægt for den private institution Vuggestuen Korallen 1. Institutionens navn Stk. 1. Den selvejende institutions navn er Vuggestuen Korallen, Universitetsvej 1, Universitet byg nr. 38, 4000

Læs mere

Vedtægter. For. Den selvejende institution, Børnehaven Grønnegården, Grønnegade 57 c, 6700 Esbjerg

Vedtægter. For. Den selvejende institution, Børnehaven Grønnegården, Grønnegade 57 c, 6700 Esbjerg Vedtægter For Den selvejende institution, Børnehaven Grønnegården, Grønnegade 57 c, 6700 Esbjerg Institutionen er tilsluttet landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem gennem lokalforeningen Frie Børnehaver

Læs mere

Vedtægter for Tjele Efterskole

Vedtægter for Tjele Efterskole Vedtægter for Tjele Efterskole Revideret og godkendt 12-09-2011 Vedtægter for den selvejende institution Tjele Efterskole Hjemsted, formål, og værdigrundlag. 1 Stk. 1. Tjele Efterskole er en uafhængig

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N. Frederikssund Private Realskole.

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N. Frederikssund Private Realskole. V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N Frederikssund Private Realskole. I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Stk. 1. Skolens navn er Den selvejende institution

Læs mere

Vedtægter for Køng Idrætsvuggestue & Idrætsbørnehave. En privat institution.

Vedtægter for Køng Idrætsvuggestue & Idrætsbørnehave. En privat institution. Vedtægter for Køng Idrætsvuggestue & Idrætsbørnehave. En privat institution. 1 Vedtægt for privatinstitutionen Køng Idrætsvuggestue og Idrætsbørnehave 1 Forankring Privatinstitutionens navn er Køng Idrætsvuggestue

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 1. Hjemsted. Holbæk Lilleskole er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Holbæk Kommune. 2.

VEDTÆGTER FOR. 1. Hjemsted. Holbæk Lilleskole er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Holbæk Kommune. 2. VEDTÆGTER FOR HOLBÆK LILLESKOLE 1. Hjemsted Holbæk Lilleskole er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Holbæk Kommune. Skolens adresse: Stenhusvej 22 A, 4300 Holbæk CVR nr.: 65

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution. Thyland Idrætsefterskole

Vedtægter for den selvejende institution. Thyland Idrætsefterskole Vedtægter for den selvejende institution Thyland Idrætsefterskole Indholdsfortegnelse: Hjemsted, formål og værdigrundlag side 2 Skolekreds side 2 Skolens drift side 3 Generalforsamlingen side 3 Bestyrelsens

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N Esbjerg International School

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N Esbjerg International School V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N Esbjerg International School I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Skolens navn er Esbjerg International School. Esbjerg

Læs mere

Idrætten Fritidshjem & Fritidsklub. Vedtægt for Fcn Idrætten

Idrætten Fritidshjem & Fritidsklub. Vedtægt for Fcn Idrætten Vedtægt for Fcn Idrætten 1 Forankring Fcn Idrætten CVR nr.: 34609063 hjemhørende i Furesø Kommune, beliggende Ryttergårdsvej 135 og ejer af institutionen er F.C. Nordsjælland Holding A/S CVR nr.: 27319343

Læs mere

VEDTÆGTER. KFUKs SOCIALE ARBEJDE. Niels Hemmingsens Gade 10, 2.sal. 1153 København K. 35 26 30 33 post@kfuksa.dk CVR nr.

VEDTÆGTER. KFUKs SOCIALE ARBEJDE. Niels Hemmingsens Gade 10, 2.sal. 1153 København K. 35 26 30 33 post@kfuksa.dk CVR nr. VEDTÆGTER KFUKs SOCIALE ARBEJDE Niels Hemmingsens Gade 10, 2.sal 1153 København K 35 26 30 33 post@kfuksa.dk CVR nr. 27 09 36 12 2015 1 1 Foreningens navn er KFUKs Sociale Arbejde. Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BØRNEGALAXEN FARUM

VEDTÆGTER FOR BØRNEGALAXEN FARUM VEDTÆGTER FOR BØRNEGALAXEN FARUM 1 NAVN 1.1 Institutionens navn er Børnegalaxen Farum. 1.2 Institutionens adresse er Nygårdsterrasserne 225-A 3520 Farum 1.3 Institutionen har hjemsted i Furesø Kommune

Læs mere

Institutionens formål er at drive en friskole efter de til enhver tid gældende love og andre retsregler for friskoler og private grundskoler m.v.

Institutionens formål er at drive en friskole efter de til enhver tid gældende love og andre retsregler for friskoler og private grundskoler m.v. Vedtægter 2009 Vedtægter for den selvejende institution: Det Kongelige Teaters Balletskole i Odense Jernbanegade 20 5000 Odense C. CVR-nummer: 2680 4493 Hjemsted og formål 1 Det Kongelige Teaters Balletskole

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro CVR-nummer: 27736890. Hjemsted og formål

Vedtægter for den selvejende institution Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro CVR-nummer: 27736890. Hjemsted og formål Vedtægter for den selvejende institution Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro CVR-nummer: 27736890 Hjemsted og formål 1.Mammen Friskole er en selvejende og uafhængig uddannelsesinstitution

Læs mere

Vedtægter. - for den selvejende undervisningsinstitution Den danske Husflidsefterskole i Skjern I daglig tale Dhe, Skjern Efterskole.

Vedtægter. - for den selvejende undervisningsinstitution Den danske Husflidsefterskole i Skjern I daglig tale Dhe, Skjern Efterskole. Vedtægter - for den selvejende undervisningsinstitution Den danske Husflidsefterskole i Skjern I daglig tale Dhe, Skjern Efterskole. 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Den danske Husflidsefterskole i Skjern

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Gjerrild-Bønnerup Friskole.

Vedtægter for den selvejende institution Gjerrild-Bønnerup Friskole. Vedtægter for den selvejende institution Gjerrild-Bønnerup Friskole. Hjemsted og formål 1 "Gjerrild-Bønnerup Friskole" er en selvejende institution med hjemsted i Nørre Djurs Kommune, Århus amt. Skolen

Læs mere

Styrelsesvedtægt. Dagplejen i Assens Kommune

Styrelsesvedtægt. Dagplejen i Assens Kommune Styrelsesvedtægt Dagplejen i Assens Kommune 2 Indledende bemærkninger: Når Byrådet er nævnt i styrelsesvedtægten, menes der byrådet eller hvem, byrådet har delegeret til, jvf. delegationsplanen. 1 Byrådet

Læs mere

Dagtilbuddet er et led i kommunens samlede generelle og forebyggende tilbud til børn.

Dagtilbuddet er et led i kommunens samlede generelle og forebyggende tilbud til børn. Vedtægter for den selvejende institution BØRNEHUSET NOVRUPVEJ 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Institutionens navn er Børnehuset Novrupvej. Stk. 2. Institutionens hjemsted er Esbjerg Kommune. Stk. 3. Institutionen

Læs mere

Standardvedtægt Udarbejdet af Dansk Friskoleforening

Standardvedtægt Udarbejdet af Dansk Friskoleforening Journal nr. 380 Standardvedtægt Udarbejdet af Dansk Friskoleforening Version godkendt af Ministeriet for Børn og Undervisning den 13. december 2012 Denne vedtægt er udarbejdet i overensstemmelse med vedtægtsbekendtgørelsen,

Læs mere

Vedtægt for den selvejende undervisningsinstitution NÆSGAARD EFTERSKOLE

Vedtægt for den selvejende undervisningsinstitution NÆSGAARD EFTERSKOLE Vedtægt for den selvejende undervisningsinstitution NÆSGAARD EFTERSKOLE 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk.1. Næsgaard Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Med

Læs mere

NATURBØRNEHAVEN GL. TØLLØSE A/S

NATURBØRNEHAVEN GL. TØLLØSE A/S Vedtægt for den private institution NATURBØRNEHAVEN GL. TØLLØSE A/S 1. Institutionens navn Naturbørnehaven Gl. Tølløse A/S, Nybyvej 42, 4340 Tølløse, ejes og drives af et aktieselskab. Institutionen har

Læs mere

VEDTÆGTER. for privatinstitutionen Børnehuset Søgården. Vedtægter for privatinstitutionen Børnehuset Søgården. Søgården vedtægter Side 1 af 6

VEDTÆGTER. for privatinstitutionen Børnehuset Søgården. Vedtægter for privatinstitutionen Børnehuset Søgården. Søgården vedtægter Side 1 af 6 VEDTÆGTER for privatinstitutionen Børnehuset Søgården Søgården vedtægter Side 1 af 6 Privatinstitutionens navn er Børnehuset Søgården Privatinstitutionen har hjemsted i Aabenraa Kommune på adressen: Søgård

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution Fanø Børnehave.

Vedtægt for den selvejende institution Fanø Børnehave. Vedtægt for den selvejende institution Fanø Børnehave. 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er Fanø Børnehave, Æ Hjøwervej 4, 6720 Fanø. Institutionen har hjemsted i Fanø Kommune.

Læs mere

Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 20. Bilag til Vallekilde-Hørve friskoles vedtægt

Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 20. Bilag til Vallekilde-Hørve friskoles vedtægt Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 20 Bilag til Vallekilde-Hørve friskoles vedtægt Nuværende formulering 1 I henhold til 1 i Vallekilde-Hørve Friskoles vedtægter

Læs mere

Vedtægter for Djurslands Folkehøjskole

Vedtægter for Djurslands Folkehøjskole Vedtægter for Djurslands Folkehøjskole 1 Hjemsted, formål og værdigrundlag Djurslands Folkehøjskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution Institutionen er oprettet den 8. maj 2000 og har

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution NØVLINGSKOV EFTERSKOLE.

Vedtægter for den selvejende institution NØVLINGSKOV EFTERSKOLE. Vedtægter for den selvejende institution NØVLINGSKOV EFTERSKOLE. 1. Hjemsted og formål Nøvlingskov Efterskole, der er oprettet ved stiftende repræsentantskabsmøde den 9. sept. 1982, er en uafhængig, selvejende

Læs mere

VEDTÆGT for den selvejende institution. Østbyens Børnecenter

VEDTÆGT for den selvejende institution. Østbyens Børnecenter VEDTÆGT for den selvejende institution Østbyens Børnecenter 1 Institutionens forankring Institutionen er tilsluttet landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem gennem lokalforeningen Frie Børnehaver

Læs mere

Vedtægt for Lundegårdens Frie Børnehave

Vedtægt for Lundegårdens Frie Børnehave Vedtægt for Lundegårdens Frie Børnehave 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Lundegårdens Frie Børnehave forkortet LFB. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Greve Kommune. Stk. 3. Foreningen ejer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Kollegiekontoret i Aarhus. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Aarhus Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægt. for den selvejende undervisningsinstitution Nordjyllands Idrætshøjskole.

Vedtægt. for den selvejende undervisningsinstitution Nordjyllands Idrætshøjskole. Vedtægt for den selvejende undervisningsinstitution Nordjyllands Idrætshøjskole. 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Nordjyllands Idrætshøjskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution.

Læs mere

Vedtægterne. for. den selvejende institution. Randers Lille Skole. Hjemsted og formål.

Vedtægterne. for. den selvejende institution. Randers Lille Skole. Hjemsted og formål. Randers Lille Skole Vedtægterne for den selvejende institution Randers Lille Skole. Hjemsted og formål. 1. Stk.1. Randers Lille Skole er en selvejende, uafhængig institution, oprettet i 1971, med hjemsted

Læs mere

Vedtægt for Institutionen. Den dansk-franske Børnehave

Vedtægt for Institutionen. Den dansk-franske Børnehave Vedtægt for Institutionen Den dansk-franske Børnehave 1 Institutionens navn & hjemsted Stk. 1: Institutionens navn er Den dansk-franske Børnehave Stk. 2: Institutionens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter for privat skovbørnehaven Mariehønen

Vedtægter for privat skovbørnehaven Mariehønen Vedtægter for privat skovbørnehaven Mariehønen 1 Forankring Privat skovbørnehavens navn er Mariehønen. Dens hjemsted er Lyngby- Taarbæk Kommune. Den selvejende privatinstitution Privat Skovbørnehaven Mariehønen,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION LYNGS IDRÆTSEFTERSKOLE

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION LYNGS IDRÆTSEFTERSKOLE VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION LYNGS IDRÆTSEFTERSKOLE Lagt på hjemmesiden d. 2/4-2013 1. HJEMSTED OG FORMÅL Stk. l. Lyngs Idrætsefterskole er en selvejende undervisningsinstitution,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BAMBI. 2.2 Institutionens åbningstid skal pt. Placeres i tidsrummet 07:00 17:00

VEDTÆGTER FOR BAMBI. 2.2 Institutionens åbningstid skal pt. Placeres i tidsrummet 07:00 17:00 VEDTÆGTER FOR BAMBI 1 NAVN 1.1 Institutionens navn er Bambi 1.2 Institutionens adresse er Nygårdterraserne 225A, 3520 Farum 1.3 Institutionen har hjemsted i Furesø Kommune 1.4 Institutionen er en institution

Læs mere

Gårdbørnehaven Kaptajngården Vestergade 19, 5672 Broby. Tlf

Gårdbørnehaven Kaptajngården Vestergade 19, 5672 Broby. Tlf Gårdbørnehaven Kaptajngårdens Vedtægt 2016 Gårdbørnehaven Kaptajngården Vestergade 19, 5672 Broby. Tlf. 72 53 04 22 - kaptajngaarden@fmk.dk www.kaptajngaarden.dk 1 Institutionens forankring Den selvejende

Læs mere

Vedtægter for Idrætsefterskolen Lægården Vedtaget af Idrætsefterskolen Lægårdens generalforsamling den 1. juli 2005

Vedtægter for Idrætsefterskolen Lægården Vedtaget af Idrætsefterskolen Lægårdens generalforsamling den 1. juli 2005 Vedtægter for Idrætsefterskolen Lægården Vedtaget af Idrætsefterskolen Lægårdens generalforsamling den 1. juli 2005 1. Hjemsted, formål og værdigrundlaget. stk. 1. Idrætsefterskolen Lægården er en uafhængig

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR PRIVATINSTITUTIONEN ENGSIG BØRNEHAVE

V E D T Æ G T E R FOR PRIVATINSTITUTIONEN ENGSIG BØRNEHAVE V E D T Æ G T E R FOR PRIVATINSTITUTIONEN ENGSIG BØRNEHAVE 1 Privatinstitutionens navn er ENGSIG BØRNEHAVE. Privatinstitutionen har hjemsted i Aabenraa Kommune. 2 Privatinstitutionen drives i henhold til

Læs mere

-1- Vedtægter. for den selvejende institution Odense Privatskole. Hjemsted og formål

-1- Vedtægter. for den selvejende institution Odense Privatskole. Hjemsted og formål -1- Vedtægter for den selvejende institution Odense Privatskole Hjemsted og formål 1 Odense Privatskole er en selvejende og uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Odense Kommune. Skolen er oprettet

Læs mere

Tandlægernes Nye Landsforening

Tandlægernes Nye Landsforening Tandlægernes Nye Landsforening Forretningsorden for hovedbestyrelsen Kap. 1 Hovedbestyrelsens beføjelser.1 Hovedbestyrelsens ansvar.2 Prokura m.m. Hovedbestyrelsen forestår den overordnede ledelse af foreningen.

Læs mere

VEDTÆGT. privatinstitutionen Tved Børnehave. Dens hjemsted er Svendborg Kommune, og beliggenheden er Hellet 3, 5700 Svendborg.

VEDTÆGT. privatinstitutionen Tved Børnehave. Dens hjemsted er Svendborg Kommune, og beliggenheden er Hellet 3, 5700 Svendborg. VEDTÆGT privatinstitutionen Tved Børnehave 1. Den private institutions navn er Tved Børnehave Dens hjemsted er Svendborg Kommune, og beliggenheden er Hellet 3, 5700 Svendborg. 2. Det er institutionens

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for de kommunale 0-6 års dagtilbud i Glostrup Kommune

Styrelsesvedtægt. for de kommunale 0-6 års dagtilbud i Glostrup Kommune Styrelsesvedtægt for de kommunale 0-6 års dagtilbud i Glostrup Kommune 2016 Styrelsesvedtægten er udarbejdet på baggrund af Dagtilbudslovens 14,15 og16 samt Vejledning om dagtilbud m.v., kap.15 - Forældreindflydelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I KOMMUNALE DAGINSTITUTIONER I ALLERØD KOMMUNE

VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I KOMMUNALE DAGINSTITUTIONER I ALLERØD KOMMUNE VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I KOMMUNALE DAGINSTITUTIONER I ALLERØD KOMMUNE Side 1 af 7 Indhold: Formål side 2 1. Bestyrelsens sammensætning side 2 2. Valg og valgbarhed side 2 3. Konstituering af

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Skanderborg Junior Sejlklub er stiftet den 17. marts 1981 og har hjemsted i Skanderborg Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at

Læs mere