materialebeskrivelse. og valgmuligheder Sydtårnet amager strandpark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "materialebeskrivelse. og valgmuligheder Sydtårnet amager strandpark"

Transkript

1 Materialebeskrivelse og valgmuligheder På de følgende sider kan du som køber af en lejlighed i Sydtårnet, læse mere om bygningens konstruktioner, de materialer der som standard indgår i boligerne og ikke mindst om de forskellige tilvalgsmuligheder. Bærende vægge og installationer kan naturligvis ikke ændres men derudover tilbyder vi mange muligheder for, at I kan sætte jeres personlige præg på boligen. Nogle tilvalg medfører en merpris, dette fremgår af nedenstående materialebeskrivelse. Vi forsøger at vise jer så mange af standard- og tilvalgsmaterialerne i vores Boligshop, og henviser ellers til den enkelte producents hjemmeside eller showroom. Du er velkommen til at besøge os i vores Boligshop til åbent hus hver søndag. Derudover indkalder og afholder vi et tilvalgsmøde, hvor vi gennemgår tilvalgsprocessen og de valgmuligheder der tilbydes. Vi indkalder til tilvalgsmøder nogle måneder efter første spadestik er taget og en invitation sendes direkte til dig. Lejlighedens rum Rumhøjder Boligerne udføres med rumhøjder på ca. 260 cm, enkelte steder sænkes loftet til ca. 230 cm. I badeværelser, toiletter, gangarealer, karnapper og ved materialeskift i loft eller for at skjule teknik kan lofthøjden varierer ned til ca. 230 cm Gulve Lamel Egeplank Natur Ved gulvbelægningsskift og konstruktionsbetingede samlinger monteres skinne. Mod tillæg Ask eller Eg hvid Vægge Betonvægge, gasbeton eller gipsvægge spartles, males og der opsættes filt med efterfølgende malerbehandling i hvid farve. Mod tillæg valg af værelser markeret med stiplet streg mulige værelser på planer. Værelser skal vælges ved underskrift af købsaftale. Lofter Spartlede og hvidmalede betonlofter med synlige spor i loftet. I badeværelse/toilet entré, og hvor det er nødvendigt at skjule teknik, er der nedsænket gipsloft, som spartles og males til fuld dækning i hvid farve. Ligeledes kan der forekomme nedsænket loft i karnapper. Ved elementskift synlig bjælke i loftet og ved overgang til karnap Gipslofter i hele lejligheden Døre Hvide færdigmalede kanaldøre med besætning og dørstoppere i rustfrit stål. Døre monteres uden dørtrin Arne Jacobsen greb Indvendigt træværk Indvendigt træværk som indfatninger, gerichter, fodlister, skyggelister, tilsætninger o. lign. spartles og males eller leveres færdigmalet i hvid farve. Projektsalg: danbolig Amager Strand Øresundsvej Kbh S Tlf.:

2 Teknik Opvarmning Bygningen er tilsluttet fjernvarme. Boligen opvarmes via termostatstyret vandbåren gulvvarme. Vand og varme Aflæsning af forbrug sker i teknikskab/skakt i de enkelte lejligheder, hvor der er opsat bimålere. Ventilation Der udføres bolig ventilation iht. gældende regler og forskrifter. Ventilationsføringer føres langs loft i alle rum og inddækkes i rørkasse af gips, der spartles og males hvid. Afsluttes med hvid anemostat i væg/ rørkasse. El og lamper m.v Hver bolig forsynes med HPFI-relæ og el-gruppetavle placeres i teknikskab eller forsænkes i væg. Individuelle elmålere placeres i fællesarealer. Indvendige kontakter udføres som LK Fuga Softline hvid. Antal i henhold til Stærkstrømsreglementet. Stikkontakter v gulv udføres indstøbt ca. 40 cm over gulv eller som panelkontakter Der etableres 1. stk. udvendigt el-udtag på altaner og 2 på tagterrassen I badeværelse og entre indbygges hvide halogenspots i loft. Antal afhængig af lejlighedstype. I køkken og badeværelse placeres min. 1 stk. kontakt ved vask. Lampeudtag placeres på væg under loft. Stik for mikroovn Telefonstik 1 stk. i hver bolig i stue. Ved telefonstik placeres et el-stik. Internet og telefon abonnement oprettes individuelt af boligejer. Bemærk der kan forekomme oprettelsesgebyr. Antennestik Lejlighederne er forberedt for modtagelse af signal fra YouSee med forsyning placeret i teknikskakt med klargjort stik i stue, til værelser fremføres tomrør. YouSee abonnement oprettes individuelt af boligejer. Bemærk der kan forekomme oprettelsesgebyr. Røgalarm Lovmæssig røgalarm opsættes i alle lejligheder. Projektsalg: danbolig Amager Strand Øresundsvej Kbh S Tlf.:

3 Køkken Køkkenelementer Der leveres og opsættes køkkener som HTH NEXT HVID/2200 med 3 skuffelook. Køkkenet har alusokkel og hvide frisider. Låger og skuffer er grebsfrie. Skuffer med 100 % udtræk og soft close. I lejlighed D er køkkenø indeholdt. med HTH, hvor der mod tilkøb er mulighed for at vælge mellem køkkenleverandørens produkter. Mat hvid bordplade i 10 mm homogen laminat med underlimet vask som Intra Frame FR520. Fuldt integreret hvidevarer med fronter som køkken. LED belysning under overskabe. Vægstykke mellem bordplade og overskabe i hvidmales i rengøringsvenlig glans. Der vil ligeledes være mulighed for at vælge køkken fra Unoform s varesortiment. Køkkenø angivet på tegninger og visualiseringer er tilkøb Mulighed for tilvalg af indbygningsspot i skørt over overskabe. Hvidevarer Der leveres og opsættes følgende hårde hvidevarer som Siemens: Indbygningsovn - pyrolyse: HB76G1560S Kogesektion : EH631BE18E Køle/fryseskab: KI38VA50 - integreret Tilvalg mod merpris: med HTH, hvor der er mulighed for ændring af hårde hvidevarer. Bemærk at udgåede produkter erstattes af tilsvarende som produkter. Opvaskemaskine: SX65M037EU integreret Vaskemaskine: WM14P418DN Tørretumbler: WT46B268DN - kondens Emhætte: Udtrækshætte som Exhausto Stripe ESL 145 AE Emhætte kan ikke ændres grundet installationsmæssige forhold. Blandingsbatteri køkken Som Dornbracht type ENO nr med Dornbracht, hvor der mod tilkøb er mulighed for tilvalg. Projektsalg: danbolig Amager Strand Øresundsvej Kbh S Tlf.:

4 Garderobe Garderobeskabe Der leveres garderobeskab, benævnt S og T på planer. Alle skabe som HTH MONO/KP modehvid, frisider og sokkel i malet modehvid Skab benævnt T forventes benyttet til teknik. I lejlighed D er garderobeskabe indeholdt. Skydedørsgaderobe med skydedøre som ALU LIGHT med hvid front som DE-KOR/GC med HTH, hvor der er mulighed for ændring samt tilkøb af flere skabe. Badeværelser Sanitet Hvid sanitet som IFÖ. Væghængt toilet med hvidt toiletsæde i hård hvidplast. Inventar og bordplade Grebsfrie underskabe som HTH NEXT HVID/2100. Hvid bordplade med integreret vask i 30 mm kompositmateriale som Mabre Over bordplade opsættes spejl i bordpladens fulde bredde. I badeværelser med 3 skabe under vask er skab tættest på skakt reserveret til teknik. Spejl opsættes ca cm over bordplade (så det går fri af aramtur og ca cm fra loft. (5-10 mm tolerance til væg) med HTH, hvor der er mulighed for ændring af låger mod tilkøb. Armatur og udstyr Badeværelse med brus: Sanitetsarmatur som Dornbracht type Meta 02 med fremspring 125mm nr Termostat og greb som Dornbracht nr og Brusesæt som Dornbracht nr Glasvinge til loft på en side i bruseniche med Dornbracht, hvor der mod tilkøb er mulighed for tilvalg. Vægge Fliser opsættes på vægge i bruseområde. Sort flise str. 10 cm x 30 cm. som Arkim Micron DG. Øvrige vægge udføres med filt og malerbehandles med hvid vådrumsmaling. Valg mellem flere farver fliser uden tillæg. Gulve Sorte fliser str. 30 cm x 60 cm som Arkim Micrion DG i halv forbandt. Valg mellem flere farver uden tillæg. Øvrigt udstyr Kroge og papirholder i rustfrit stål som Cool Line 2 kroge medfølger til egen opsætning Afløb i brus udføres som Unidrain Classic. Der udføres nødvendige inspektionslemme i installationsskakte. Inspektionslemme placeres ved skakter i gang og i badeværelser Projektsalg: danbolig Amager Strand Øresundsvej Kbh S Tlf.:

5 Ejendom i øvrigt Standard Bemærkninger Facader Betonelement bagmur med facade i blankt murværk. Tag Tag udføres som isoleret konstruktion, der afsluttes med tagpap. Tagterrasser Gulv på privat del af tagterrasse beklædes med komposit terrassebrædder. Vinduespartier og lette facadepartier Vinduespartier i træ/alu. Hvide indvendigt. Alle vinduespartier og udvendige dørpartier er DVC- godkendt. I lejligheder 3-lags lavenergiruder. Altan Altaner udføres i en konstruktion enten af stål med dæk af komposit terrassebrædder eller i beton. Værn i glas på konstruktion i galvaniseret stål. Ved betonaltan mod tilvalg komposit terrassebrædder. Kælder, Trapperum og forrum, Indgangsdøre Forrum/vindfang og trapperum med lyse akustiklofter med indbyggede lysarmaturer. Betonvægge i trapperum spartles og males i hvid farve. Gulve i indgangsparti med fliser. Trappe udføres i lys terrazzo med vaskekant med stål værn malet i standardfarve, der fuges mod væg. I trapperum indbygges affaldsskakte i beton der males hvide som øvrige vægge. Hoveddøre, postkasse, kælderdøre, depotrum og rum i kælder, der udelukkende benyttes af Sydtårnet E/F forsynes med enslukkende cylinder i system. (1 nøglesystem). Såfremt kælder forbindes til evt. fremtidig p-kælder på naboejendom kan flugtveje ikke låses med systemnøgle Betonvægge og betongulve i kælder slibes og støvbindes. Kælder I kælder etableres teknikrum, aflåselige pulterrum mv. Pulterrum/ depotrum Ca. 3 m 2 pr. bolig etableres i kælder eller i lejlighed. Projektsalg: danbolig Amager Strand Øresundsvej Kbh S Tlf.:

6 Ejendom i øvrigt Standard Bemærkninger Belysning I trapperum, forberedelsesrum og fordelingsgang til boliger etableres belysning med sensor og lovmæssig orienteringslys ved elevator. På facader opsættes armaturer ved indgangsdøre I kælder opsættes grundarmatur som Solar Elevator Til alle bolig etager udføres elevator. Interiør i rustfri stål. Udvendige anlæg På arealer omkring bygningen etableres belægninger og belysning, iht. af kommunen godkendt landskabsprojekt. Grundejerforeningen Amagerstrand etablerer miljøstationer til aviser, flasker mv. i nærområdet Parkering og cykler Cykelparkering placeres i kælder og på terræn. Der etableres terrænparkering på Krimsvej og på stikvej ved bygningen. Diverse Fælles postkasseanlæg for opgangens beboere opsættes i trapperum eller i plint i terræn i forbindelse med indgangsparti. Der etableres porttelefonsystem med kamera ved udvendige indgangspartier. Dørtelefon med display etableres i den enkelte bolig. Der opsættes ringeklokke og dørskilt ved indgang til lejlighederne. Forbehold De valgte materialer og produktangivelser ovenfor er et udtryk for et generelt kvalitetsniveau. Der tages forbehold for produktændringer, udgåede produkter, ændrede myndighedskrav, trykfejl og andre fejl Projektsalg: danbolig Amager Strand Øresundsvej Kbh S Tlf.:

MATERIALEBESKRIVELSE. 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens

MATERIALEBESKRIVELSE. 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens MATERIALEBESKRIVELSE 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de mange forskellige

Læs mere

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management Søborg Huse - Blok E Lejligheder i Gyngemosen til salg soborghuse.dk Management e Rema1000 A C D Fakta Irma B Mørkhøjvej N Søborg Huse, blok C og D Gyngemosen...en attraktiv ny bydel nord for københavn

Læs mere

MATERIALELISTE OMRÅDE STANDARD TILVALG MOD TILLÆG

MATERIALELISTE OMRÅDE STANDARD TILVALG MOD TILLÆG M A T E R I A L E L I S T E INDVENDIGE MATERIALER GENERELT Gulve Junckers Eg Whitesand lamelplank 14 mm. Hele Junckers program i 14 mm lamelparket eller lamelplank Vægge Beklædt med hvidmalet glat fi lt.

Læs mere

Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg

Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg www.vindebakke.dk Beskrivelse af område VINDE BAKKE Med udsigt over Skive by og det omkringliggende landskab udstykkes 1. etape af et nyt stort boligprojekt i Skive.

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE

MATERIALEBESKRIVELSE MATERIALEBESKRIVELSE 5 Ejerboliger - pcl. 125, 129, 131, 133 og 137 Dybdalgårdvej, Ringe GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan De læse om boligernes konstruktioner, de materialer, der som standard

Læs mere

LUNDEPARKEN. 30 nye ejerlejligheder i SKOVLUNDE. Nybolig Hanne Nørrisgaard Projektsalg Tlf. 7020 0054 tast 8 Projektsalg

LUNDEPARKEN. 30 nye ejerlejligheder i SKOVLUNDE. Nybolig Hanne Nørrisgaard Projektsalg Tlf. 7020 0054 tast 8 Projektsalg www.minuskel.dk 30 nye ejerlejligheder i SKOVLUNDE LUNDEPARKEN Projektudvikler: Salg og information: Lokale salgsafdelinger: Nyhavn 16 1051 København K Nybolig Hanne Nørrisgaard Projektsalg Tlf. 7020 0054

Læs mere

trinhuset Lys lys by udsigt hav

trinhuset Lys lys by udsigt hav trinhuset Lys Panoramavinduer, store altaner og højt til loftet er den kombination, som giver Strandlodden mere lys at prale af, end den gennemsnitlige bolig. lys by udsigt hav 02 et hus med udsigter Et

Læs mere

NYT OG LÆKKERT I BYENS FORHAVE. husene

NYT OG LÆKKERT I BYENS FORHAVE. husene NYT OG LÆKKERT I BYENS FORHAVE K U B E husene GODT DESIGN I FUNKTIONEL ARKITEKTUR KUBEhusene er tegnet af Adept arkitekter, som med base i København også løser opgaver internationalt. Der er lagt stor

Læs mere

HOLDEPUNKTET - FARUM 29. AUgUsT 2014

HOLDEPUNKTET - FARUM 29. AUgUsT 2014 HOLDEPUNKTET - FARUM 29. august 2014 Bebyggelsesplan Solgt Parkering reserveret ledig 10/136 cykelparkering 7/110 11/136 12/124 høns 8/136 fælleshus 4/110 9/136 fælles/- legeområde 5/110 16/124 tørrestativ

Læs mere

Lindehøjen A B C D E F G. lindehojen.dk

Lindehøjen A B C D E F G. lindehojen.dk Lindehøjen Nye Gårdhavehuse i Nærum - kr. 3.695.000 A B Lindehøjen Sjælsø C D E F G lindehojen.dk 2,5 km fra øresund Her får du mere fritid I Nærum kan vi nu tilbyde nye og stilrene gårdhavehuse til en

Læs mere

Fremtiden flytter ind i den gamle tobaksfabrik. 32 attraktive ejerlejligheder og rækkehuse i Søborg

Fremtiden flytter ind i den gamle tobaksfabrik. 32 attraktive ejerlejligheder og rækkehuse i Søborg Fremtiden flytter ind i den gamle tobaksfabrik 32 attraktive ejerlejligheder og rækkehuse i øborg Tobakshaven er en lille eksklusiv gruppe af boliger, der ligger i det smukke, grønne hjørne af Tobaksbyen.

Læs mere

Trylleskov Strand, 16 ejerlejligheder, Fåreager 40-70.

Trylleskov Strand, 16 ejerlejligheder, Fåreager 40-70. Trylleskov Strand, 16 ejerlejligheder, Fåreager 40-70. Bebyggelsesplanen: Bebyggelsen er opdelt i zoner, med hver sin trafikale og sociale funktion: - Byen det offentlige rum, som der er adgang ad en sti

Læs mere

Orholt Parken, Tranbjerg

Orholt Parken, Tranbjerg Dato: 28.02.15 Orholt Parken, Tranbjerg 32 Fritliggende Ejerboliger á 135 m 2 inkl. 5 m 2 redskabskur Salg og information: Home Tranbjerg 8310 Tranbjerg J Kirketorvet 6-8 Center Syd Tlf. 86 29 07 11 Bygherre:

Læs mere

HOLDEPUNKTET - FARUM - PLANLØSNINGER OG MATERIALEBESKRIVELSE

HOLDEPUNKTET - FARUM - PLANLØSNINGER OG MATERIALEBESKRIVELSE HOLDEPUNKTET - FARUM - PLANLØSNINGER OG MATERIALEBESKRIVELSE interiør planløsning Plan forslag 1:100 MODEL 91 MODEL 91 9,7 m Overdækket indgang Entré/ teknik 6 m 2 Soveværelse 11 m 2 3 m 2 Bad 7,9 m VM

Læs mere

Under Egen 32 - Holstebro. ÅBENT HUS Ta familien med til Åbent Hus på Under Egen. Udstillingshuset er komplet indrettet med møbler

Under Egen 32 - Holstebro. ÅBENT HUS Ta familien med til Åbent Hus på Under Egen. Udstillingshuset er komplet indrettet med møbler Byg nyt -og lej det Under Egen 32 - Holstebro Prøvebo jeres nye hus i to år, før I bestemmer jer for, om I vil købe det Med det nye prøvebo-koncept kan I opføre et skræddersyet Holm Hus helt fra bunden

Læs mere

Enfamiliehuse i lauritshøj type 146 m 2

Enfamiliehuse i lauritshøj type 146 m 2 skødstrup Enfamiliehuse i lauritshøj type 146 m 2 Construction A/S Construction A/S velkommen til lauritshøj Skødstrup Lauritshøj INDHOLD Beskrivelse af grundene > > > 2 placering på grund > > > 4 projektets

Læs mere

Støbehallen P1 Præsentation: 36 topmoderne boliger www.valbymaskinfabrik.dk VALBY MASKIN FABRIK

Støbehallen P1 Præsentation: 36 topmoderne boliger www.valbymaskinfabrik.dk VALBY MASKIN FABRIK Støbehallen P1 Præsentation: 36 topmoderne boliger www.valbymaskinfabrik.dk VALBY MASKIN FABRIK Maj 2015 Rådhuspladsen Tivoli Zoologisk Have Søndermarken Carlsberg Enghave st. Valby St. UDLEJNING: home

Læs mere

Vill. Boligdrømm start her

Vill. Boligdrømm start her a Vill r Boligdrømm e? start her Tak fordi du tager dig tid til, at kigge i vores katalog Jeg håber, at du vil tage dig rigtig god tid. For det er en både vigtig og spændende rejse som du skal ud på, når

Læs mere

Under Egen 32 - Holstebro

Under Egen 32 - Holstebro Byg nyt - og lej det Åbent Hus På søndag kl. 14.00-16.00 Under Egen 32 - Holstebro Prøvebo jeres nye hus i to år, før I bestemmer jer for, om I vil købe det Drømmer I om en ny bolig, men er lidt tøvende,

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE VILL. Highline

MATERIALEBESKRIVELSE VILL. Highline MATERIALEBESKRIVELSE VILL Highline V GÆLDENDE FRA 1. JUNI 2013 WWW.VILLA.DK SOKKEL OG TERRÆNDÆK Som opstart fjernes der 30 cm muld på grunden. Eventuel overskudsmuld fra udgravning af sokkel grovplaneres

Læs mere

Tilbudsberegning. Maria Michelsen og Bo Kristensen Kompagnigade 27. ST TH 7800 Skive. Herning, den 27. februar 2013.

Tilbudsberegning. Maria Michelsen og Bo Kristensen Kompagnigade 27. ST TH 7800 Skive. Herning, den 27. februar 2013. Maria Michelsen og Bo Kristensen Kompagnigade 27. ST TH 7800 Skive Herning, den 27. februar 2013 Tilbudsberegning Længe 151/58/9,5 Bygherre Byggeadresse Byggerådgiver Maria Michelsen og Bo Kristensen Ydunsvej,

Læs mere

13 NYE RÆKKEHUSE I SABRO SUPER LAVENERGI SOLCELLER VARMEGENINDVINDING BO I FAMILIEBOLIG PÅ LANDET - I BYEN. Rønnevangen UDGAVE 2

13 NYE RÆKKEHUSE I SABRO SUPER LAVENERGI SOLCELLER VARMEGENINDVINDING BO I FAMILIEBOLIG PÅ LANDET - I BYEN. Rønnevangen UDGAVE 2 13 NYE RÆKKEHUSE I SABRO SUPER LAVENERGI SOLCELLER VARMEGENINDVINDING BO I FAMILIEBOLIG PÅ LANDET - I BYEN UDGAVE 2 OVERSIGTSKORT Bo i grøn familiebolig på landet - i byen SABRO EVT. NY MOTORVEJSFØRING

Læs mere

Fasanskellet 2-10 31 moderne familieboliger i Ishøj. September 2014

Fasanskellet 2-10 31 moderne familieboliger i Ishøj. September 2014 Fasanskellet 2-10 31 moderne familieboliger i Ishøj September 2014 1 Indholdsfortegnelse s.3 Beliggenhed s.4 Bebyggelsen og lokalområdet s.6 Situationsplan s.8 Materialer og Udstyr s.12 Plantegninger -

Læs mere

RADIO RÆKKERNE. -rækkehuse midt i københavn

RADIO RÆKKERNE. -rækkehuse midt i københavn RADIO RÆKKERNE -rækkehuse midt i københavn // FILOSOFIEN BAG // En nyfortolkning af Kartoffelrækkerne Radiorækkerne er en moderne fortolkning af de engelske Townhouses. Vi kender dem i forvejen fra de

Læs mere

36 BOLIGER, KOMMUNEPLANTILLÆG 4A4-2, INNARTALIK REV. DATO 11.01.2013

36 BOLIGER, KOMMUNEPLANTILLÆG 4A4-2, INNARTALIK REV. DATO 11.01.2013 36 BOLIGER, KOMMUNEPLANTILLÆG 4A4-2, INNARTALIK REV. DATO 11.01.2013 BYGHERRE: RÅDGIVERE: SALG AF BOLIGER: PERMAGREEN GRØNLAND A/S, NUUK NUKAPPIAKULUK 4, 3905 NUUSUAQ, POSTBOKS 220, 3900 NUUK TLF: 324844

Læs mere

SORGENFRIVANG II PROJEKTTEMAMØDE NR. 1

SORGENFRIVANG II PROJEKTTEMAMØDE NR. 1 SORGENFRIVANG II PROJEKTTEMAMØDE NR. 1 Projekttemamøde vedrørende nye køkkener og badeværelser samt vand, varme, afl øb og el i boligen Lyngby Almennyttige Boligselskab. Januar 2013 TEMAAVIS for bæredygtig

Læs mere

Brohuset. 123 boliger i Ørestad City

Brohuset. 123 boliger i Ørestad City Brohuset 123 boliger i Ørestad City 1 C.F. Møllers Allé 2 Bella Center Center Boulevard Horisonten Brohuset Det Flexible Hus VM Husene Hvf. Elme Ørestadshuset Ørestad City Bypark Copenhagen Golf Park Sejlhuset

Læs mere

Sejlhuset. 118 boliger i Ørestad City

Sejlhuset. 118 boliger i Ørestad City Sejlhuset 118 boliger i Ørestad City 1 C.F. Møllers Allé 2 Bella Center Center Boulevard Horisonten Brohuset Det Flexible Hus VM Husene Hvf. Elm Ørestadshuset Ørestad City Bypark Copenhagen Golf Park Sejlhuset

Læs mere

Færdigregulering af kloakdæksler i højde på grunden udføres af belægningsentreprenør.

Færdigregulering af kloakdæksler i højde på grunden udføres af belægningsentreprenør. Byggeareal Der afrømmes ca. 30 cm. muld på byggearealet til ca. 2 meter omkring hus. Det afrømmede muld samt jord fra udgravning af fundamentsrender og terrændæk bortkøres. Grunde afleveres grov planeret.

Læs mere

Linehus 130 m². Linehus er et 130 m² længehus med valmtag tegnet af Tetschner & Kjær Huse A/S og opført som lavenergihus.

Linehus 130 m². Linehus er et 130 m² længehus med valmtag tegnet af Tetschner & Kjær Huse A/S og opført som lavenergihus. Linehus 130 m² Linehus er et 130 m² længehus med valmtag tegnet af Tetschner & Kjær Huse A/S og opført som lavenergihus. Linehus opfylder kravene i bygningsreglement 2015 også kaldet BR. 15. Det er isoleret

Læs mere