Ombygning af Kongens Ege, Gammel Hadsundvej 2, Randers C. til ejerlejligheder og hotel med restaurant og 40 værelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ombygning af Kongens Ege, Gammel Hadsundvej 2, Randers C. til ejerlejligheder og hotel med restaurant og 40 værelser"

Transkript

1 Ombygning af Kongens Ege, Gammel Hadsundvej 2, Randers C. til ejerlejligheder og hotel med restaurant og 40 værelser Beskrivelse Kongens Ege Kongens Ege er i dag et varetegn for Randers med en enestående beliggenhed i Randers centrum. Kongens Eges placering er unik, midt i en fredsskov med gangstier og store åbne pladser og med udsigt udover byen og Randers fjord. I fredsskoven er der en stor offentlig parkeringsplads og friluftscene, hvor der afholdes koncerter og andre kulturoplevelser. Tilkørselsvejene er snoede med bevoksning, som giver en naturoplevelse, inden man når frem til hovedindgangen. Kongens Ege er fra 1968 og tilbygget i 1988 og har været et af byens store hoteller, men trænger til en gennemgribende renovering for at kunne leve op til nutidens bygningskrav. Ombygningen Kongens Ege tænkes ombygget til ejerlejligheder og hotel med tilhørende restaurant. Målet med ombygningen er at skabe unikke eksklusive boliger, der alle har frit udsigt over Randers og Randers fjord. Boligerne er i høj standard med beliggenhed i skov, hvor man har mulighed for at følge årstiderne i fin harmoni, desuden er der en stor kælkebakke, hvor børn og børnebørn kan bolte sig. Med beliggenhed i centrum af Randers, kan man føle byens puls, let adgang til restauranter, mange indkøbsmuligheder og byens udvalg af fritidsaktiviteter. Den natur skønne placering udsigt findes ikke andre steder i Randers. En skøn og naturlig oase, der giver overskud i hverdagen. 53 eksklusive ejerlejligheder fra 90 m 2 op til 163 m 2 med store altaner eller tagterrasser og med mulighed for p-plads i parkeringskælder samt adgang til depotrum. Stuen i alle lejligheder er sydvendt med stort glasparti med skydedør, så man har en enestående udsigt ud over Randers og Randers fjord. Hotel med 40 værelser placeres fortrinsvis mod nord, i stueplan og delvis på 1.sal. Der er restaurant med svævende terrasse placeret mod syd, så gæster har mulighed for at nyde deres ophold med udsigt over Randers. Valget af materialevalg er foretaget at understrege den bygningsform, som hotellet har i dag. Facade materialet er facadeplader, hvor stueplan og 1. sal er i lys grå, og hvor bygningen fra 2. sal og op står lysere for at løfte bygningen og give helhed, Altaner er i højstyrke beton med glas værn i stål for at give gennemsigtighed og bibeholde udsigten. Udearealerne trimmes for at give en indramning af bygningen som et postkort. Parkering for ejerlejlighederne er fortrinsvis i parkeringskælderen, hvor der også er mulighed for at havde cykler stående.

2 Boligernes indretning Alle lejligheder har adgang til deres store tagterrasse eller sydvendte altan. Altaner har en størrelse der er let, så møblerne ikke står klemt og med en unik fri udsigt udover byen, de store vindues- og dørpartier giver lys og får inde- og udeliv til at flyde sammen. Til de fleste lejligheder er der også tagterrasser eller altaner der er vendt mod nord. Her har man mulighed for at kunne nyde morgen- og aftensolen. Lejlighederne er i varierende størrelse og indretning, med store vinduespartier, der giver fantastisk en rumfornemmelse og lyse venlige rum, der er lette at indrette og møbler, hvad enten rummene bruges til børneværelse, gæsteværelse, kontor eller kreativ rum. Stuen har åben forbindelse med et lækkert køkkenalrum, der giver familielivet optimale betingelser med samtalemuligheder og kreativt samvær. Penthouse lejlighederne er med ekstra store altaner mod syd, der er rykket ind i facade for at kunne give læ og ekstra udeplads. Utroligt spændende boliger med optimal og gennemtænkt indretning, der kan opfylde de fleste behov, med masse af flotte detaljer og lyse og venlige materialer.

3 Materialebeskrivelse m.m. Tilkørselsforhold og parkering Tilkørsel forgår fra Gl. Hadsundvej, som er en snoet idyllisk vej igennem en del af skoven, hvor bygningen kommer til syne mellem store fredede træer, hvor man kan parkere foran bygningen. Parkeringspladser Der er indrettet parkeringskælder til ejerlejlighederne, og der er offentlig parkeringsplads til gæsteparkering indenfor 100 meter. Cykelparkering Der er indrettet plads til cykelparkering i parkeringskælderen. Energi Bygninger/lejligheder udføres, så de opfylder de nyeste krav til isolering, energi og energiramme efter BR15. Forsyningsmæssig status El Der etableres individuel el-tavle med sikringsgrupper, HPFI relæ og elmåler i hver lejlighed. Fælles forbrug måles over elmåler, der er placeret i parkeringskælder. Vand Der etableres individuel vandmåler i hver lejlighed. Varmt brugsvand opvarmes med en unit, der er placeret i hver lejlighed. Fælles forbrug måles over vandmåler, der er placeret i parkeringskælder. Opvarmning Opvarmningen er fjernvarme. Der opsættes forbrugsmåler i hver lejlighed. Fælles forbrug måles over forbrugsmåler, der er placeret i parkeringskælder. Antenne anlæg Der indgås aftale med kabel-tv og internetleverandør om, at der leveres og opsættes udstyr i bygningen således, at alle lejligheder er tilsluttet kabel-tv og internet ved overdragelsen. Ejer indgår selv aftale om pakkeløsning og signal. Renovation Der laves fælles renovation til køkkenaffald, der er tilpasset beliggenheden, delvis nedgravet.

4 Materialebeskrivelse Vægge og lofter Bærende og stabiliserende vægge er af malet beton. Skillevæggene malet beton, letbeton eller gipsvægge. Bærende vægge ved Penthouse er lette konstruktioner i et stabiliserende system, skillevægge udføres i gips. Lofter udføres i gips eller beton. Alle vægge og lofter er hvidmalede Etagedæk Etagedækkende er huldæk eller insito støbte betondæk. Gulvoverflader Trægulve i stue, køkken/alrum, gang, soveværelse, kontor og værelser udføres som flydende plankeparketgulve i eg. Klinker i toilet og bad (køkken leverendør). Vinduer, vinduespartier og døre Aluminiumsprofil, i samme farve som facade med lavenergiruder Alle indvendige døre hvidmalede. Adgangsdøre er med dørtelefonanlæg med mulighed for at åbne trapperum med el lås fra lejerlighederne. Altaner Altaner i højstyrke beton med skridsikker overflade og glas i værn, glas let materet Tagbeklædning Under og overpap til svejsning sortfarvet. Zinkinddækning ved murkrone med vandnæse. Vandrender til nedløbsrør, nedløbsrør er skjult i murkonstruktion. Fuger Fuger i facaden udføres på de mest arkitektonisk hensigtsmæssige steder. Alle udføres efter gældende normer. Tagterrasser udføres med belægning af hårdt træ Røgalarm Der opsættes røgalarm. Røgalarm placeres, så der ikke er over 10 meter mellem røgalarmerne. Røgalarm tilsluttes ledningsnettet, med batteri back up Elevator Adgang til alle lejligheder via med elevator og trapper, hvor 3 elevatorer og trappe kan benyttes fra parkeringskælder.

5 Belysning Alle adgangsveje for gående og kørende trafik forsynes med belysning i robust kvalitet, styres med ur, fotocelle og skumringsrelæ. Belysning i trapperum, gangarealer og parkeringskælder styres automatisk af bevægelsesfølere. Generelt Byggearbejdet udføres i overensstemmelse med bestemmelserne i BR 2010 med tilhørende SBI-anvisning og gældende normer Badeværelse Der udføres vådrumssikring iht. SBI-anvisning nr. 169 Gulve og vægge i vådrum samt SBI-anvisning nr. 180 Badeværelser. Gulvbelægning udføres skridsikker. Vandinstallationer Vandinstallationer udføres af autoriseret firma. El-installationer El-installationer udføres af autoriseret firma. Afløbsinstallationer Afløbsinstallationer udføres af autoriseret firma. De enkelte bygningsdele og materialer udføres/indbygges i henhold til fabrikantens anvisninger, gældende normer og BR10.

6 Tegnestuen Aton Fra ide til bygning Tegnestuen Aton vil i meget stor udstrækning skabe bygninger, der er blevet til gennem et nært samarbejde både udadtil og indadtil, hvor man er afhængige af fælles udgangspunkt, hvor form og funktionalitet følges ad og er det bærende i hele processen. God arkitektur og design skaber merværdi for alle parter. Hverken design eller funktion, teknik, økonomi eller proces kan stå alene. Derfor er det vigtig for tegnestuen, at få alle disse faktorer til at spille konstruktivt, kreativt og innovativt sammen. Tegnestuen Aton omsætter ideer fra fremtidens brugere og bygherren til visionære forslag med sunde og gennemtænkte tekniske løsninger, med hensyntagen til projektets forudsætninger. Brugerinvolvering ved Kongens Ege. Tegnestuen mener at de bedste bygninger skabes ved at inddrage fremtidens brugere. Brugerinvolvering ved Kongens Ege er udført ved at udspørge potentielle købere, herved fremkom mange forslag til emner som størrelse af lejligheder, materialevalg, udformning af altaner, parkeringsforhold, pris m.m. Alle disse henvendelser og ønsker er så vidt muligt inkorporerer i projektet sammen med bygherrens ønsker.

7 Oversigt over arealer, parkeringspladser m.m. Grundareal 4536 m² Vejareal 616 m 2 Kælderplan 2221 m² Totalareal inkl. kælderplan m² Ejerlejligheder med depotrum Hotelværelser Parkeringspladser i kælder Parkeringspladser ved kælder Parkeringspladser ved nordsiden 53 stk. 40 stk. 48 stk. 10 stk. 35 stk. Parkeringspladser i alt 93 stk. Bygningen er i 7 etager ekskl. kælder.

trinhuset Lys lys by udsigt hav

trinhuset Lys lys by udsigt hav trinhuset Lys Panoramavinduer, store altaner og højt til loftet er den kombination, som giver Strandlodden mere lys at prale af, end den gennemsnitlige bolig. lys by udsigt hav 02 et hus med udsigter Et

Læs mere

Fremtiden flytter ind i den gamle tobaksfabrik. 32 attraktive ejerlejligheder og rækkehuse i Søborg

Fremtiden flytter ind i den gamle tobaksfabrik. 32 attraktive ejerlejligheder og rækkehuse i Søborg Fremtiden flytter ind i den gamle tobaksfabrik 32 attraktive ejerlejligheder og rækkehuse i øborg Tobakshaven er en lille eksklusiv gruppe af boliger, der ligger i det smukke, grønne hjørne af Tobaksbyen.

Læs mere

Fasanskellet 2-10 31 moderne familieboliger i Ishøj. September 2014

Fasanskellet 2-10 31 moderne familieboliger i Ishøj. September 2014 Fasanskellet 2-10 31 moderne familieboliger i Ishøj September 2014 1 Indholdsfortegnelse s.3 Beliggenhed s.4 Bebyggelsen og lokalområdet s.6 Situationsplan s.8 Materialer og Udstyr s.12 Plantegninger -

Læs mere

KPU. - 72 ungdomsboliger på Kousgaards Plads i Herning Projektteam: KPC // Årstiderne Arkitekter // Bascon Totalentreprisekonkurrence // 05.11.

KPU. - 72 ungdomsboliger på Kousgaards Plads i Herning Projektteam: KPC // Årstiderne Arkitekter // Bascon Totalentreprisekonkurrence // 05.11. KPU - 72 ungdomsboliger på Kousgaards Plads i Herning Projektteam: KPC // Årstiderne Arkitekter // Bascon Totalentreprisekonkurrence // 05.11.2013 1 02 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 36

Læs mere

Brohuset. 123 boliger i Ørestad City

Brohuset. 123 boliger i Ørestad City Brohuset 123 boliger i Ørestad City 1 C.F. Møllers Allé 2 Bella Center Center Boulevard Horisonten Brohuset Det Flexible Hus VM Husene Hvf. Elme Ørestadshuset Ørestad City Bypark Copenhagen Golf Park Sejlhuset

Læs mere

Støbehallen P1 Præsentation: 36 topmoderne boliger www.valbymaskinfabrik.dk VALBY MASKIN FABRIK

Støbehallen P1 Præsentation: 36 topmoderne boliger www.valbymaskinfabrik.dk VALBY MASKIN FABRIK Støbehallen P1 Præsentation: 36 topmoderne boliger www.valbymaskinfabrik.dk VALBY MASKIN FABRIK Maj 2015 Rådhuspladsen Tivoli Zoologisk Have Søndermarken Carlsberg Enghave st. Valby St. UDLEJNING: home

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Bæredygtighed / DGNB vejledning. PROjEKTBESKRIVELSE - 16 BÆREDYGTIGE IDÉER 4 FRA LANDSKAB TIL BÆREDYGTIGT BYGGERI 6

Indholdsfortegnelse. Bæredygtighed / DGNB vejledning. PROjEKTBESKRIVELSE - 16 BÆREDYGTIGE IDÉER 4 FRA LANDSKAB TIL BÆREDYGTIGT BYGGERI 6 Indholdsfortegnelse PROjEKTBESKRIVELSE - 16 BÆREDYGTIGE IDÉER 4 FRA LANDSKAB TIL BÆREDYGTIGT BYGGERI 6 SITUATIONSPLAN 1:500 7 SNIT OG OPSTALTER 8 ANALYSER FOR PLACERINGEN AF BEBYGGELSE 10 ETAGEAREALER

Læs mere

Mangfoldighed og diversitet.

Mangfoldighed og diversitet. Copenhagen - New Nordic House Introduktion New Nordic House omhandler tilblivelsen af København s første Nordiske hus og hylder de nordiske landes historie, værdier og atmosfære i forbindelse med materialer,

Læs mere

KALUNDBORG SYGEHUS PROSPEKT 06. JULI 2015

KALUNDBORG SYGEHUS PROSPEKT 06. JULI 2015 KALUNDBORG SYGEHUS PROSPEKT 06. JULI 2015 PROJEKTETS PARTER Freja ejendomme A/S Codanhus Gl. Kongevej 60, 6. sal 1850 Frederiksberg C Tlf. 3373 0800 www.freja.biz HCM Arkitekter ApS/Par Kigkurren 8C,

Læs mere

13 NYE RÆKKEHUSE I SABRO SUPER LAVENERGI SOLCELLER VARMEGENINDVINDING BO I FAMILIEBOLIG PÅ LANDET - I BYEN. Rønnevangen UDGAVE 2

13 NYE RÆKKEHUSE I SABRO SUPER LAVENERGI SOLCELLER VARMEGENINDVINDING BO I FAMILIEBOLIG PÅ LANDET - I BYEN. Rønnevangen UDGAVE 2 13 NYE RÆKKEHUSE I SABRO SUPER LAVENERGI SOLCELLER VARMEGENINDVINDING BO I FAMILIEBOLIG PÅ LANDET - I BYEN UDGAVE 2 OVERSIGTSKORT Bo i grøn familiebolig på landet - i byen SABRO EVT. NY MOTORVEJSFØRING

Læs mere

BYHUSENE. SE MERE PÅ www.byhusene.dk. ved Skivevej/Langelinie - Holstebro. Byhusene / det grønne fællesareal KONTAKTOPLYSNINGER:

BYHUSENE. SE MERE PÅ www.byhusene.dk. ved Skivevej/Langelinie - Holstebro. Byhusene / det grønne fællesareal KONTAKTOPLYSNINGER: SE MERE PÅ www.byhusene.dk BYHUSENE ved Skivevej/Langelinie - Holstebro KONTAKTOPLYSNINGER: PROJEKTUDVIKLER: VILLY PILGAARD MEJDAL SØVEJ 17 7500 HOLSTEBRO TLF: 20 89 12 66 EMAIL: villypilgaard@post.tele.dk

Læs mere

Lindehøjen A B C D E F G. lindehojen.dk

Lindehøjen A B C D E F G. lindehojen.dk Lindehøjen Nye Gårdhavehuse i Nærum - kr. 3.695.000 A B Lindehøjen Sjælsø C D E F G lindehojen.dk 2,5 km fra øresund Her får du mere fritid I Nærum kan vi nu tilbyde nye og stilrene gårdhavehuse til en

Læs mere

Sejlhuset. 118 boliger i Ørestad City

Sejlhuset. 118 boliger i Ørestad City Sejlhuset 118 boliger i Ørestad City 1 C.F. Møllers Allé 2 Bella Center Center Boulevard Horisonten Brohuset Det Flexible Hus VM Husene Hvf. Elm Ørestadshuset Ørestad City Bypark Copenhagen Golf Park Sejlhuset

Læs mere

31 oktober 2008 energy, environment, comfort

31 oktober 2008 energy, environment, comfort 31 oktober 2008 energy, environment, comfort Papirfabrikken 24 8600 Silkeborg Tlf.: +45 7024 1000 www.aarstiderne.dk Fabriksvej 2 7760 Hurup Tlf 97 95 20 46 Fabriksvej 2 7760 Hurup Thy Tlf.: +45 9741 3077

Læs mere

DEN RUMMELIGE BY EGEDALSVÆNGE - SAMMEN HVER FOR SIG. RUBOW arkitekter A/S (Totalrådgiver) kontaktperson: tlf: 33 69 11 18

DEN RUMMELIGE BY EGEDALSVÆNGE - SAMMEN HVER FOR SIG. RUBOW arkitekter A/S (Totalrådgiver) kontaktperson: tlf: 33 69 11 18 DEN RUMMELIGE BY EGEDALSVÆNGE - SAMMEN HVER FOR SIG rådgiverteam: RUBOW arkitekter A/S (Totalrådgiver) ADEPT arkitekter APS OPLAND Landskabsarkitekter APS HENRIK LARSEN Rådgivende ingeniørfirma A/S AFM

Læs mere

Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 19, Sallingsundvej

Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 19, Sallingsundvej Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 19, Sallingsundvej Procedure for urafstemning Afstemningstema Projekt som beskrevet i beslutningsforslag JA eller NEJ

Læs mere

Geiserne er et markant pejlemærke på Havnetrekanten i Horsens.

Geiserne er et markant pejlemærke på Havnetrekanten i Horsens. GEISERNE Kraftfuld som en gejser 03 Geisernes første slanke tårn stræber mod himlen med 11 etager luksusboliger. Lys, nordisk og kraftfuld som en gejser leder det tankerne hen på rendyrket nordisk arkitektur.

Læs mere

Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 22, Tambosundvej

Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 22, Tambosundvej Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 22, Tambosundvej Procedure for urafstemning Afstemningstema Projekt som beskrevet i beslutningsforslag JA eller NEJ

Læs mere

Frihed. Personlighed. Tryghed. Du kan sagtens få det hele.

Frihed. Personlighed. Tryghed. Du kan sagtens få det hele. 1 Frihed. Personlighed. Tryghed. Du kan sagtens få det hele. Det er dejligt at kunne vælge frit. At tænke stort. At gøre drømmen virkelig. Også når du bygger nyt hus. 1½ Dit nye hus er mere end mursten,

Læs mere

SOMMERVEJ NATUR, FRISK LUFT OG TRIVSEL. Gårdhavehuse SELV DE SMÅ BOLIGER ER STORE HER DEN MODERNE MÅDE AT LEVE SAMMEN PÅ HER BOR ALLE

SOMMERVEJ NATUR, FRISK LUFT OG TRIVSEL. Gårdhavehuse SELV DE SMÅ BOLIGER ER STORE HER DEN MODERNE MÅDE AT LEVE SAMMEN PÅ HER BOR ALLE SOMMERVEJ Gårdhavehuse HER BOR ALLE I FØRSTE RÆKKE TIL NATUREN NATUR, FRISK LUFT OG TRIVSEL SELV DE SMÅ BOLIGER ER STORE HER DEN MODERNE MÅDE AT LEVE SAMMEN PÅ 1 2 RO TIL KROP OG SJÆL INDHOLD 10 DEN GRØNNE

Læs mere

06/2013 TILSTANDSRAPPORT OG VEDLIGEHOLDELSESPLAN

06/2013 TILSTANDSRAPPORT OG VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Toftevang 06/2013 TILSTANDSRAPPORT OG VEDLIGEHOLDELSESPLAN 35 43 10 10 PETER JAHN & PARTNERE A/S pjp@pjp.dk HJALMAR BRANTINGS PLADS 6 www.pjp.dk 2100 KØBENHAVN Ø PETER JAHN & PARTNERE A/S INGENIØRER

Læs mere

god arkitektur har flere vinkler!

god arkitektur har flere vinkler! god arkitektur har flere vinkler! økonomi miljø kultur Vi arbejder strategisk med at skabe merværdi i krydsrummet mellem Mennesker, Miljø, Kultur og Økonomi. Vi ser arkitekturen i en samfundsmæssig relevant

Læs mere

P r o j e k t k o n k u r r e n c e. Nyt sognehus til Jelling Kirke

P r o j e k t k o n k u r r e n c e. Nyt sognehus til Jelling Kirke P r o j e k t k o n k u r r e n c e Nyt sognehus til Jelling Kirke Maj 2013 Nyt sognehus i Jelling Projektkonkurrence Juryens betænkning April 2013 [1] Juryens betænkning er tilrettelagt af Flemming Deichmann

Læs mere

ENGHOLMENE KÆRHOLM KØBENHAVNS NYE KANALBY MED HAVNEFRONT KÆRHOLM

ENGHOLMENE KÆRHOLM KØBENHAVNS NYE KANALBY MED HAVNEFRONT KÆRHOLM ENGHOLMENE KÆRHOLM KØBENHAVNS NYE KANALBY MED HAVNEFRONT KÆRHOLM HOVEDSTADENS NYE HYGGELIGE HAVNEKVARTER FULDENDER KØBENHAVNS HAVN Side 3 Københavns Havn er den livsnerve, som er fælles for nogle af byens

Læs mere

AB Tvegaarden Overordnet tilstandsrapport. Sagsnr. 802-30 November 2013

AB Tvegaarden Overordnet tilstandsrapport. Sagsnr. 802-30 November 2013 AB Tvegaarden Overordnet tilstandsrapport Sagsnr. 802-30 November 2013 Indhold 1 Indledning... 3 2 Kort beskrivelse af ejendommen... 4 3 Overordnet konklusion... 5 4 Ejendomsoplysninger... 6 4.1 Kommunale

Læs mere

VI SÆTTER EN ÆRE I, AT DU BLIVER TILFREDS

VI SÆTTER EN ÆRE I, AT DU BLIVER TILFREDS VI SÆTTER EN ÆRE I, AT DU BLIVER TILFREDS Åbningstider: Mandag fredag 9 16.30 Lørdag efter aftale Søndag 13 16 Løkken Søndergade 27 9480 Løkken Telefon 98 99 15 00 Blokhus Aalborgvej 11 9492 Blokhus Telefon

Læs mere

Hjem til dig og din familie

Hjem til dig og din familie Hjem til dig og din familie Quattro Nova Uno Nova 1 2 Indhold Moderne hjem til danske familier...5 Facts om husene...7 Vi bygger et hjem... 8 Købsprocessen... 12 5 lækre standard materialer... 16 Glade

Læs mere

Vill. Boligdrømm start her

Vill. Boligdrømm start her a Vill r Boligdrømm e? start her Tak fordi du tager dig tid til, at kigge i vores katalog Jeg håber, at du vil tage dig rigtig god tid. For det er en både vigtig og spændende rejse som du skal ud på, når

Læs mere

kildebjerg skovvej 16 eksklusive gårdhavehuse harmoni mellem by og natur

kildebjerg skovvej 16 eksklusive gårdhavehuse harmoni mellem by og natur kildebjerg skovvej 16 eksklusive gårdhavehuse harmoni mellem by og natur indhold arkitektonisk livskvalitet Bogreol og brændeovn er tilkøb 04 livskvalitet i ry Ry er en stationsby i Østjylland med cirka

Læs mere

Kollegierne i Universitetsparken i Aarhus. Forslag til fornyelse og ombygning

Kollegierne i Universitetsparken i Aarhus. Forslag til fornyelse og ombygning Kollegierne i Universitetsparken i Aarhus Forslag til fornyelse og ombygning 1 2 Kig gennem universitetsparkens morænekløft, mod kollegium 1. Tradition Via en dybere forståelse for Aarhus Universitets

Læs mere