Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO"

Transkript

1 Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO 1

2

3 Tilvalg er et tilbud om individuelt præg på din nye bolig ØsterBO har med dette tilvalgskatalog et ønske om at gøre det lettere for dig som lejer, at sætte dit eget præg på din nye bolig og tilpasse den til den måde, du ønsker at bo på. Tilvalgskataloget er opdelt mellem Tilvalg og Tilkøb, hvor Tilvalg er ændringer af standard projektet og Tilkøb, som ordet beskriver, blot et tilbud til dig om produkter, du kan tilkøbe til lejemålet. Der er naturligvis ikke noget krav om tilvalg/tilkøb og hermed at udfylde tilvalgskataloget - hvis du ikke ønsker at benytte dig af tilvalg/tilkøb, bliver din lejlighed udført med standard indretninger, jf. materialebeskrivelsen og vores udstillingslejlighed på Stævnen th. Tilvalg Tilvalg er ændringer til standard projektet, såsom andet køkken, ændring af vægge, ændring af standard hårde hvidevarer m.v. Tilvalg er meget afhængig af, at deadlines for byggeriet overholdes, og derfor er det desværre ikke alle lejemål, der har mulighed for Tilvalg. Nogle Tilvalg er omkostningsneutrale og andre koster en fast merpris, som du som lejer selv skal betale. Tilvalg følger som udgangspunkt lejemålet og godtgøres som udgangspunkt ikke ved fraflytning. Tilkøb Tilkøb er til gengæld helt og holdent din ejendom både i forbindelse med at du bor i HavneBO (reklamationer), men naturligvis også ved fraflytning. Leverandørerne i Tilvalgskataloget er alle godkendt til at levere, montere mv. inden lejemålene er frigivet til dig som lejer, dvs. der er mulighed for at dine Tilkøb kan stå klar i lejemålet allerede den dag, du flytter ind. Der er naturligvis også mulighed for at tilkøbe andre modeller af hårde hvidevarer og/eller andre Tilkøb hos Svane Køkkenet end anført her i kataloget. Aftale herom laver du direkte med leverandøren som efterfølgende underretter ØsterBO.

4 Betingelser og betaling Du kan foretage dit Tilvalg, så snart du har lejekontrakt på dit lejemål, og depositum er indbetalt. Herunder er det vigtigt, at du holder øje med deadlines for netop dit lejemål, da deadlines på Tilvalg er forskellige i forhold til, hvor i bygningen du har fået lejlighed, og hvad det er for et Tilvalg, du ønsker Deadlines på Tilvalg følger byggeriet og ikke udlejningen, hvorfor der desværre ikke er mulighed for at ændre på deadlines løbende, uanset hvornår lejemålet kommer i tilbud, eller der udarbejdes lejekontrakt. Tilvalg med merpris afregnes direkte mellem leverandøren og dig som lejer! Når du skal vælge I Tilvalgskataloget kan du læse om tilvalgs/tilkøbs-mulighederne i HavneBO. Du har mulighed for at sidde stille og roligt og foretage dine tilvalg hjemme, men du kan naturligvis også booke et møde med os i udstillingslejligheden for at gennemgå dine muligheder og foretage dine tilvalg der. Tilvalgsprodukterne er kort beskrevet i Tilvalgskataloget, men der er naturligvis mulighed for at hente yderligere information direkte hos leverandørerne, som er listet sidst i kataloget. Ønsker du et individuelt tilvalgsmøde, så kontakt ØsterBO v. Pia Lyngdrup Nedergaard på mail; eller tel Konkrete spørgsmål vedr. de enkelte produkter bedes rettet til leverandøren. Tilvalgskataloget er din ordre husk kvittering fra ØsterBO! Sidst i Tilvalgskataloget er der mulighed for at sammenlægge tilvalgs/tilkøbs-priserne og underskrive på dine individuelle valg HUSK at ØsterBO skal kvittere for dine valg, inden de kan betragtes som endelige.

5 Tilvalg Køkken Alle køkkener er fra Svane Køkkenet. Standard Køkken: Standard køkkenet, som er udgangspunktet i alle lejemål: Standard køkkenet er valgt som et klassisk og neutralt køkken, der matcher de øvrige materialer i lejemålet Standard køkken Køkkenmodel: Svanes Deco hvid med malede frisider Greb: G1184 Linie m/firkantet fod krom 192 mm Bordplade: BP607 laminat som hvidolieret egetræ Modelfoto Valg af anden bordplade: Såfremt du ønsker en anden bordplade en standard ovenfor, kan du frit vælge mellem nedenstående: Alternative bordplader Tilvalgspris: Tjek din deadline: Dit valg: Bordplade: BP610 Hvid laminat bordplade Kr. 0,- Bordplade: BP915 Mørk meleret lamiant bordplade kr. 0,-

6 Tilvalgspakke 1 - Køkken i Glat Eg: Køkkenet i Glat Eg er valgt som et køkken med kant og varme, som spiller godt op med de øvrige materialer i lejligheden. Bordpladen i højtrykslaminat giver et let og moderne udtryk. Vær opmærksom på deadline og merpris ved dette valg! Glat Eg Tilvalgspris: Tjek din deadline: Dit valg: Svane model: Glat Eg vandret m. fineret frisider Greb: G1184 Linie m/firkantet fod krom 192 mm Bordplade: BP704 hvid kompakt laminat Din samlede merpris for tilvalgspakke 1: Din samlede merpris for tilvalgspakke 1 (Gavl-lejligheder (TV) i opgang 1): kr ,- Find din deadline nedenfor: Kr , Modelfoto Tilvalgspakke 2 - Køkken i hvidt grebsløst: Køkkenet i grebsløst Deco Hvid er et stilrent og minimalistisk køkken, hvor grebene sidder i lågen som en gennemgående linje i køkkenet. Højskabe og overskabe er uden linjer og med trykbeslag. Den markerede bordplade i mørk højtrykslaminat giver køkkenet karakter og kontrast. Det hvide køkken falder nærmest ind som et møbel i lejligheden. Vær op mærksom på deadline og merpris ved dette valg!

7 Grebsfrit køkken Tilvalgspris: Tjek din deadline: Dit tilvalg: Låger: Grebsløst Deco hvid m. silverskuffer. Der er ekstra skuffesektioner i denne køkken model. Bordplade: BP706 mørk kompakt laminat Samlet pris for tilvalgspakke 2: kr ,- Find din deadline nedenfor: Samlet pris for tilvalgspakke 2 (Gavl-lejligheder (TV) i opgang 1): kr , Modelfoto Deadlines for alle køkkentilvalg (inkl. bordplade til standardkøkkenet): Lejemål på adressen Stævnen 1 = Lejemål på adressen Stævnen 11 = Lejemål på adressen Stævnen 3 = Lejemål på adressen Stævnen 13 = Lukket Lejemål på adressen Stævnen 5 = Lejemål på adressen Stævnen 15 = Lukket Lejemål på adressen Stævnen 7 = Lejemål på adressen Stævnen 17 = Lukket Lejemål på adressen Stævnen 9 = Lejemål på adressen Stævnen 19 = Lukket Betaling og afregning for køkken tilvalg: Alle tilvalg indenfor køkken afregnes direkte mellem Svane Køkkenet og dig som lejer. Husk, at tilvalg først kan foretages, når du har lejekontrakt på lejligheden og depositum er indbetalt. Tilvalg skal kvitteres af ØsterBO for at være gældende, se sidste side i tilvalgskataloget. Hårde hvidevarer Indbygningsovn, keramisk kogesektion, køle/fryseskab og emhætte er standard i lejemålene, se standard hårde hvidevarerne nedenfor. Disse hårde hvidevarer følger som udgangspunkt lejemålet. Såfremt du som lejer vælger at udskifte standard hårde hvidevarer til andre modeller, skal de nye hårde hvidevarer enten følge lejemålet ved fraflytning eller udskiftes med nedennævnte standard modeller.

8 Standard hårde hvidevarer: Indbygningsovn Siemens indbygningsovn - nr. HB23AB211S. Energiklasse A. Ovnvolumen 67 liter. EcoClean på bagvæggen. Kogesektion Siemens glaskeramisk kogesektion med ramme - nr. ET645EE11. Touchcontrol-betjening. 4 highspeed kogezoner. 17 effekttrin. Køle/frys Siemens køle/fryseskab - nr. KG36VNW20. Energiklasse A+. Nettovolumen 215 l køl /94 l frys. Elektronisk temperaturstyring. Tilvalg på integreret køle/frys: Du har mulighed for at tilkøbe et integreret køle/frys i køkkenet, men da dette kræver ændringer i korpus til køkkenet, følger deadline på dette tilvalg køkken-deadline for dit lejemål. Vær op mærksom på deadline og merpris ved dette valg! Integreret køle/frys Tilvalgspris: Tjek din deadline: Dit valg: Siemens integreret køle/fryseskab nr. KI38VA50 inkl. Svanes køkkenlåge. Energiklasse: A+. Nettovolumen 222 l køl / 59 l frys. Elektronisk temperatustyring. Deco hvid: kr ,- Glat Eg: kr ,- Grebsløst: kr ,- Find din deadline ovenfor: Find din deadline ovenfor: Find din deadline ovenfor: Betaling og afregning for integreret køle/fryseskab: Tilvalg på integreret køle/fryseskab afregnes direkte mellem Svane køkkenet og dig som lejer. Husk, at tilvalg først kan foretages, når du har lejekontrakt på lejligheden og depositum er indbetalt. Tilvalgsprisen er inkl. fradrag for standard model og inkl. ændring af køkken korpus, køkkenlåge og montering og installering i lejemålet.

9 Tilvalg på standard hårde hvidevarer: Indbygningsovn Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Siemens indbygningsovn i stål med pyrolyse nr. HB73G4540S. Energiklasse A -30%. Ovnvolumen 65 l. Teleskopudtræk i 3 niveauer, stegetermometer, elektronisk ur. (Ovnen fås også i hvid) Kr Hvidevare-Centret Indbygningsovn Miele indbygningsovn i stål nr. H5140BP. Energiklasse A, stor ovnvoloume 76 l. Lynopvarmning. Halogenbelysning. Pyrolyse. 8 programmer. (Ovnen fås også i hvid) kr ,- Hvidevare-Centret Kogesektion Siemens induktions kogesektion 60 cm nr. EH651TE11E. 4 zoner. TouchControl-betjening. Time og minutur. Børnesikring. Kogesektion Miele kogesektion 60 cm nr. KM zoner med opkogningsautomatik og variozoner. Holde varm funktion. Booster-funktion. Børnesikring. Kr ,- Kr ,- Hvidevare-Centret Hvidevare-Centret Betaling og afregning for tilvalg på standard hårde hvidevarer: Tilvalg på ovn og kogesektion overfor afregnes direkte mellem dig som lejer og Hvidevare-Centret. Husk, at tilvalg først kan foretages, når du har lejekontrakt på lejligheden og depositum er indbetalt. Tilvalgsprisen er inkl. fradrag for standard model og inkl. montering og installering i lejemålet. (Forbehold for leveringstider)

10 Tilvalg på ændring af vægge: HavneBO har enkelte lejemål med enkelte vægge, som ikke er bærende. De ikke-bærende vægge er der mulighed for at fjerne og dermed opnå en større stue. I opgang 3 er væggene endnu ikke opsat, hvorfor der er mulighed for at fravælge en væg uden merpris. Se lejemål nedenfor hvor denne mulighed gør sig gældende: Tilvalgspris: Deadline: Dit valg: Stævnen 3 1. tv - mulighed for fravalg af væg mellem rum 7 og rum 4, for at opnå en større stue. Væggen er markeret med grønt på udsnit tegningen. Skabe flyttes til anden placering efter lejers ønske. Kr. 0, Stævnen 3 2. tv - mulighed for fravalg af væg mellem rum 6 og rum 4, for at opnå en større stue. Væggen er markeret med grønt på udsnit tegningen. Skabe flyttes til anden placering efter lejers ønske. kr. 0, Stævnen 3 3. tv - mulighed for fravalg af væg mellem rum 7 og rum 4, for at opnå en større stue. Væggen er markeret med grønt på udsnit tegningen. Skabe flyttes til anden placering efter lejers ønske. kr. 0,

11 Stævnen 3 4. tv - mulighed for fravalg af væg mellem rum 7 og rum 4, for at opnå en større stue. Væggen er markeret med grønt på udsnit tegningen. Skabe flyttes til anden placering efter lejers ønske. kr. 0, Stævnen 3 5. tv - mulighed for fravalg af væg mellem rum 7 og rum 4, for at opnå en større stue. Væggen er markeret med grønt på udsnit tegningen. Skabe flyttes til anden placering efter lejers ønske. Kr. 0, Foruden ovennævnte er der ikke-bærende vægge i lejemålene i opgang 11 (fra 1. til 5. sal) og opgang 15 (fra 1. til 5. sal). Der er der ligeledes mulighed for at fjerne vægge mellem stue og værelse. Da væggene her er opsat, skal lejer være opmærksom på en merpris på denne ændring. Forhør nærmere om tilbud og muligheder ved ØsterBO.

12 Tilkøb Tilkøb er en mulighed for dig som lejer, at tilkøbe ekstra tilbehør til din lejlighed, som monteres og installeres inden, du flytter ind, så du slipper for alt besværet og er kørende fra første dag (vi tager forbehold for leveringstider). Leverandørerne i dette katalog er godkendte til at montere og installerer inden, du overtager din lejlighed. leverandørerne er listet på sidste side i kataloget med adresser og web. Der er naturligvis ikke noget krav til tilkøb gennem tilvalgskataloget. Tilkøb inventar fra Svane Køkkenet: Hyldeskab (i stedet for opvaskemask.) Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Køkkenskab 60 cm i bredden og med hylde Deco hvid: kr ,- Glat Eg: kr ,- Grebsløst: kr ,- Svane køkkenet Soft luk til køkkenet Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Softluk system som monteres på køkkenet i dit lejemål. Prisen er inkl. montering. kr ,- Svane køkkenet Højskab (som standard i værelser) Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Du har her mulighed for at tilkøbe ekstra højskabe i samme model som standard i værelser. Prisen er baseret Kr ,- Svane køkkenet på et enkelt skab i bredden 60 cm. Tilkøb hårde hvidevarer: Det gøres særligt opmærksom på, at lejemålene afleveres uden disse hårde hvidevarer som standard og køkkenerne afleveres med hul til opvaskemaskine. Lejer kan ved indflytning naturligvis medbringe egen opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, vær dog her opmærksom på ØsterBO s krav til installation.

13 Det er udgangspunktet, at hårde hvidevarer købt gennem Tilvalgskataloget er monteret og installeret i lejemålet inden din overtagelse, så du slipper for besværet og er kørende fra første dag. (der tages dog forbehold for leveringstider mv.) Vær opmærksom på at integreret opvaskemaskine har leveringstid på køkkenlåge (typisk 5-8 uger). Priserne er inkl. levering og montering i lejemålet. Integreret opvaskemaskine Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Siemens integreret opvaskemaskine nr. SX66M085. Deco hvid: kr ,- Svane Køkkenet Energiklasse: A++. Tørreevne A. 14 standardkuverter. Glat Eg: kr ,- Svane Køkkenet Lydniveau 44 db(a) re 1 pw. Modelfoto med mørk køkkenlåge. Grebsløst: kr ,- Svane Køkkenet Opvaskemaskine Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Bosch opvaskemaskine i hvid nr. SMU5OM72SK. Energiklasse A++. Lydniveau 44 db. 13 kuverter. 5 programmer. AquaSensor. Display. Kr ,- Hvidevare-Centret Opvaskemaskine Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Whirlpool opvaskemaskine i stål nr. ADPU8783A++IX. Energiklasse A++. Lydniveau 43 db. 13 kuverter. 6 programmer. AquaSensor, PowerClean, Natprogram 39 db. Kr ,- Hvidevare-Centret

14 Vaskemaskine/Tørretumbler Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Gorenje vaskemaskine nr. W7743L. Energiklasse A+++. Kapacitet 7 kg. Display omdr. Udskudt start. Gorenje tørretumbler nr. D7462J. Energiklasse A-20%. Kondens. Kapacitet 7 kg. Display. Varmepumpe. 15 programmer. Samlet sæt pris kr ,- Hvidevare-Centret Vaskemaskine/Tørretumbler Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Bosch vaskemaskine nr. WAQ28461SN. Energiklasse A+++. Kapacitet 7 kg. Stort display omdr. Anti vibration. Specialprogrammer. Bosch tørretumbler nr. WTW Energiklasse A-40%. Kondens. Kapacitet 7 kg. Display. Lys i tromlen. Samlet sæt pris kr ,- Hvidevare-Centret Vaskemaskine/Tørretumbler Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Miele vaskemaskine nr. W5872WPS Edition 111. Energiklasse A+++. Kapacitet 8 kg omdr. Mængdeautomatik. 15 programmer. Autoclean sæbeskuffe. Der er 5 års garanti. Hvidevare-Centret Miele tørretumbler nr. T8860WP Edition 111. Energiklasse A- 40%. Kondens. Kapacitet 7 kg. Display. 12 programmer. Tromlebelysning. Der er 5 års garanti. Samlet sæt pris kr ,- Betaling og afregning: Tilkøb på hårde hvidevarer afregnes direkte mellem dig som lejer og leverandøren (Svane eller Hvidevare-Centret) De tilkøbte hårde hvidevarer er naturligvis er din ejendom også i forbindelse med fraflytning. Tilvalgsprisen er inkl. montering i lejemålet.

15 Kontaktoplysninger: ØsterBO: Du kan læse mere om HavneBo på vores hjemmeside eller kontakte vores udlejning på tel Du er naturligvis også velkommen til at booke et tilvalgsmøde i vores udstillingsbolig, hvor vi også kan vise enkelte produkter fra tilvalgskataloget. Svane Køkkenet: Du kan læse mere om Svane Køkkenets produkter på eller besøge Svane Køkkenets nye flotte udstilling på Løversysselvej 3A, 7100 Vejle. Telefon Hvidevare-Centret: Besøg Hvidevare-Centrets store udstilling af hårde hvidevarer på Vestre Engvej 10, 7100 Vejle. Telefon eller besøg dem på Forbehold for fejl

16 Oversigt og kvittering på dit tilvalg: Husk, at ØsterBO skal kvittere på dit tilvalg (tilvalg er valg der omfatter standard projektet) før det er gældende. Samlet merpris for DIT tilvalg: Kr. Deadline: Bestilt: Valg af anden køkkenmodel: Valg af andet køle/frys: Valg af anden indbygningsovn: Valg af anden kogesektion: Valg af ændring af vægge: kr. kr. Kr. Kr. kr. Tilkøb af hårde hvidevarer: Kr. Andet: Kr. Kr. kr. Samlet tilvalg kr. Udfyld venligst hvilket lejemål du har lejekontrakt på: Lejemålsnummer: Adressen: Udfyld venligst dine kontaktoplysninger: Navn: Nuværende adresse: Postnr. & by: Tel: Mail: Lejers underskrift på tilvalg: dato: ØsterBO kvitterer hermed for tilvalg: dato:

Du Kan - Du Må. Den. Køge Boligselskab Tornegården

Du Kan - Du Må. Den. Køge Boligselskab Tornegården Du Kan - Du Må Den Attraktive råderet i Køge Boligselskab Tornegården Hvad er råderet? Når du bor i en almen bolig, har du ret til at forbedre eller forandre den. Det kaldes for råderet. I henhold til

Læs mere

Du Kan - Du Må. Den. Køge Boligselskab Solbakken II

Du Kan - Du Må. Den. Køge Boligselskab Solbakken II Du Kan - Du Må Den Attraktive råderet i Køge Boligselskab Solbakken II Hvad er råderet? Når du bor i en almen bolig, har du ret til at forbedre eller forandre den. Det kaldes for råderet. I henhold til

Læs mere

Brug af råderet i AlmenBolig+

Brug af råderet i AlmenBolig+ Brug af råderet i AlmenBolig+ 1. Dine muligheder 2. Forandringsarbejde 3. Forbedringsarbejde 4. Fremgangsmåde - hvordan kommer jeg i gang 5. Hvordan kommer jeg i gang med arbejder der kræver særlig tilladelse

Læs mere

Riishøjsvej. Individuel modernisering af køkken. Gældende 2013/2014

Riishøjsvej. Individuel modernisering af køkken. Gældende 2013/2014 Riishøjsvej Individuel modernisering af køkken Gældende 2013/2014 Individuel modernisering af køkken Din afdeling har besluttet at du selv kan have indflydelse på hvordan dit køkken skal indrettes. Tidligere

Læs mere

Vill. Boligdrømm start her

Vill. Boligdrømm start her a Vill r Boligdrømm e? start her Tak fordi du tager dig tid til, at kigge i vores katalog Jeg håber, at du vil tage dig rigtig god tid. For det er en både vigtig og spændende rejse som du skal ud på, når

Læs mere

Orientering om køkkenmodernisering

Orientering om køkkenmodernisering Orientering om køkkenmodernisering Afdelingsbestyrelsen og 3B ønsker med denne orientering at beskrive mulighederne for individuel køkkenmodernisering i Måløv Parks boliger. Vi vil ligeledes redegøre for

Læs mere

Katalog køkken, vitahus.no

Katalog køkken, vitahus.no Køkken. Køkkenet er en af de lidt større opgaver, hvor der er mange ting der skal vælges. Vi viser herunder de væsentligste ting. De viste produkter er vejledende. Dvs. at i det aktuelle tilfælde anvender

Læs mere

C as. a F. Silkeborg

C as. a F. Silkeborg C as a F Silkeborg CasaF 2 CB 140 Kort By CasaF CasaF 4 CB 210 Kort By CasaF CasaF 6 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD s. 8 Køb af bolig s. 32 HVAD ER CASAF s. 10 Aflevering s. 38 SILKEBORG s. 12 GARANTIER OG

Læs mere

Den Grønne Smaragd C A S A F U T U R A

Den Grønne Smaragd C A S A F U T U R A C A S A F U T U R A Den Grønne Smaragd Introduktion 3 CASA FUTURA konceptet, referencer 4 Antal boliger 5 Friis & Moltke 6 Anderkendelse af byggeriet 7 Vejle 8 Vejle Ådal 10 Bebyggelsens placering 12 Bebyggelsens

Læs mere

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II DAB mrk. PRJ-2011-00058/tka Direkte tlf. 45872760 Dato 29. december 2014 Hermed fremsendes referat fra: Orienteringsmøde for beboerne i opgang 261 og 259

Læs mere

Når du flytter. 1. Boligen skal tømmes og rengøres. Kære beboer

Når du flytter. 1. Boligen skal tømmes og rengøres. Kære beboer Når du flytter Når du flytter Kære beboer Du har nu valgt at fraflytte din bolig i Baldersbo. I den forbindelse ønsker vi at sikre dig en så problemfri fraflytning som mulig. Når du læser denne brochure,

Læs mere

SOMMERVEJ NATUR, FRISK LUFT OG TRIVSEL. Gårdhavehuse SELV DE SMÅ BOLIGER ER STORE HER DEN MODERNE MÅDE AT LEVE SAMMEN PÅ HER BOR ALLE

SOMMERVEJ NATUR, FRISK LUFT OG TRIVSEL. Gårdhavehuse SELV DE SMÅ BOLIGER ER STORE HER DEN MODERNE MÅDE AT LEVE SAMMEN PÅ HER BOR ALLE SOMMERVEJ Gårdhavehuse HER BOR ALLE I FØRSTE RÆKKE TIL NATUREN NATUR, FRISK LUFT OG TRIVSEL SELV DE SMÅ BOLIGER ER STORE HER DEN MODERNE MÅDE AT LEVE SAMMEN PÅ 1 2 RO TIL KROP OG SJÆL INDHOLD 10 DEN GRØNNE

Læs mere

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Nyt spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Nyt spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Nyt spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Den Gl. Jydske Håndværkerskole beliggende Østergade 59 i Hadsten - i dag kaldet Skolebakken gå afstand til tog og bus og indkøbsmuligheder

Læs mere

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

giver beboerklagenævnet dig en øget retssikkerhed. Det vender vi tilbage til.

giver beboerklagenævnet dig en øget retssikkerhed. Det vender vi tilbage til. Tak for nu Vi håber, at du har været glad for at bo hos os i AAB. Men vi ved, at meget skal falde på plads, for en flytning er sjældent uden problemer. Med denne skrivelse vil vi hjælpe dig med nogle oplysninger,

Læs mere

Informationsmødet. afholdt. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00. selskabslokalerne

Informationsmødet. afholdt. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00. selskabslokalerne Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Kære beboere Hermed fremsendes referat fra: Informationsmødet afholdt Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 i selskabslokalerne Mødet handlede om helhedsplanen/renoveringsprojektet,

Læs mere

SKOVBYGÅRDSVEJ. Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet RO OG HØJT TIL HIMLEN

SKOVBYGÅRDSVEJ. Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet RO OG HØJT TIL HIMLEN SKOVBYGÅRDSVEJ Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet RO OG HØJT TIL HIMLEN 1 OMRÅDET SKOVBYGÅRDSVEJ N Have og belægningssten er tilvalg og kan tilkøbes RO I EN TRAVL HVERDAG Galten er en tidligere stationsby

Læs mere

ØSTERBY Taastrup almennyttige Boligselskab RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig!

ØSTERBY Taastrup almennyttige Boligselskab RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Taastrup almennyttige Boligselskab RÅDERET Hvis du vil ændre din bolig! Råderetskatalog Side 2 INDHOLD Råderetten: Tilpas din bolig til dine behov!...3 Forbedringer og forandringer....3 Udenfor eller indenfor

Læs mere

Råderet DIN BOLIG DIT VALG

Råderet DIN BOLIG DIT VALG Råderet DIN BOLIG DIT VALG Hvad er råderet? Råderet handler i bund og grund om, hvordan du som lejer kan ændre på din bolig, så den passer netop til dig og dine behov. At du som lejer har ret til at forbedre

Læs mere

Folder med spørgsmål og svar

Folder med spørgsmål og svar Folder med spørgsmål og svar 29. MAJ 2015 Du må altid stille spørgsmål Hvad skal der ske? Hvordan, hvorfor, hvem, hvad, hvor, hvornår? Kære beboer i Ryhaven Til oktober begynder renoveringen af Ryhaven.

Læs mere

LEJERS GUIDE. Ved indflytning, i beboelsesperioden og ved fraflytning

LEJERS GUIDE. Ved indflytning, i beboelsesperioden og ved fraflytning LEJERS GUIDE Ved indflytning, i beboelsesperioden og ved fraflytning INDEN/VED INDFLYTNING Praktiske forberedelser inden indflytning Det anbefales at lejer inden indflytning sørger for at flytte adresse

Læs mere

Råderetskatalog. boligforeningen aab. www.aab.dk

Råderetskatalog. boligforeningen aab. www.aab.dk Råderetskatalog - inkluderer BESTEMMELSER OM INSTALLATIONSRET OG SKILLEVÆGGE boligforeningen aab www.aab.dk 1 Indhold 1 IndledninG 04 2 Arbejder inde i boligen 05 2.1 Individuelle forbedringsarbejder

Læs mere

HavneBO Forkæl dig selv med en stor, lys og kvalitetsbevidst drømmebolig ved Vejle Fjord.

HavneBO Forkæl dig selv med en stor, lys og kvalitetsbevidst drømmebolig ved Vejle Fjord. HavneBO Forkæl dig selv med en stor, lys og kvalitetsbevidst drømmebolig ved Vejle Fjord. www.facebook.dk/boligforeningen 1 August 2013 Den nye Havneby rummer et stort potentiale med ny stor lystbådehavn,

Læs mere

Brand By Hand Brand By Hand: Handelsbetingelser - august 2014

Brand By Hand Brand By Hand: Handelsbetingelser - august 2014 Brand By Hand CVR: 34845808 Møllevangsallé 142, 8200 Aarhus N 1 Indledning Vi yder altid vores bedste for at opfylde dine behov og indfri dine forventninger. Vi har i det følgende formuleret vores handelsbetingelser,

Læs mere

Udnyt råderetten i din bolig

Udnyt råderetten i din bolig Udnyt råderetten i din bolig Reglerne om råderet handler om, hvordan du som beboer kan ændre på din bolig, så den passer bedre til dine behov og din pengepung. Der er to typer af råderet - den individuelle

Læs mere

Bytte Bolig. Hvordan kan du bytte bolig? Og hvordan får du overblik over alle reglerne og de praktiske ting, når du vil bytte? www.dabbolig.

Bytte Bolig. Hvordan kan du bytte bolig? Og hvordan får du overblik over alle reglerne og de praktiske ting, når du vil bytte? www.dabbolig. Bytte Bolig Hvordan kan du bytte bolig? Og hvordan får du overblik over alle reglerne og de praktiske ting, når du vil bytte? www.dabbolig.dk SIDE 1 af 6 sider Bytte bolig - hvordan er reglerne? Hvorfor

Læs mere

Elegance. Bad Bryggers. Bad Bryggers. Elegance køkken, bad og Bryggers

Elegance. Bad Bryggers. Bad Bryggers. Elegance køkken, bad og Bryggers elegance køkken, bad og Bryggers Elegance er udviklet af en af Nordens førende køkkenproducenter. Hele koncernens samlede viden fra flere årtier danner grundlag for konceptet. Produkterne designes i Skandinavien

Læs mere

Råderetsreglement for Baunevangens Ældreboliger. Hvidovre Boligselskab. Hvidovre Boligselskab

Råderetsreglement for Baunevangens Ældreboliger. Hvidovre Boligselskab. Hvidovre Boligselskab Råderetsreglement for Baunevangens Ældreboliger Indhold Generelt om råderet og godtgørelse for individuelle forbedringer i Baunevangens Ældreboliger... 3 Generelle betingelser... 4 Ansøgningsprocedure...

Læs mere

Lyder næsten for godt til at være sandt men det ER virkelighed!

Lyder næsten for godt til at være sandt men det ER virkelighed! råderetten Råderetten FOTO: JESPER SENECA Din unikke mulighed for at få forbedret din bolig med fx et nyt køkken eller nyt bad uden at det koster en formue Af redaktør Joan Grønning jgr@boligfa.dk Drømmer

Læs mere

Webshop. Webshop - når du vil sælge dine varer via Internettet

Webshop. Webshop - når du vil sælge dine varer via Internettet Webshop Webshop - når du vil sælge dine varer via Internettet Side 1 af 44 Indeks Indeks... 2 Installation af webshop modulet... 4 Varer... 5 Kategorier... 5 Oprettelse af kategorier... 5 Oprettelse af

Læs mere