Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO"

Transkript

1 Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO 1

2

3 Tilvalg er et tilbud om individuelt præg på din nye bolig ØsterBO har med dette tilvalgskatalog et ønske om at gøre det lettere for dig som lejer, at sætte dit eget præg på din nye bolig og tilpasse den til den måde, du ønsker at bo på. Tilvalgskataloget er opdelt mellem Tilvalg og Tilkøb, hvor Tilvalg er ændringer af standard projektet og Tilkøb, som ordet beskriver, blot et tilbud til dig om produkter, du kan tilkøbe til lejemålet. Der er naturligvis ikke noget krav om tilvalg/tilkøb og hermed at udfylde tilvalgskataloget - hvis du ikke ønsker at benytte dig af tilvalg/tilkøb, bliver din lejlighed udført med standard indretninger, jf. materialebeskrivelsen og vores udstillingslejlighed på Stævnen th. Tilvalg Tilvalg er ændringer til standard projektet, såsom andet køkken, ændring af vægge, ændring af standard hårde hvidevarer m.v. Tilvalg er meget afhængig af, at deadlines for byggeriet overholdes, og derfor er det desværre ikke alle lejemål, der har mulighed for Tilvalg. Nogle Tilvalg er omkostningsneutrale og andre koster en fast merpris, som du som lejer selv skal betale. Tilvalg følger som udgangspunkt lejemålet og godtgøres som udgangspunkt ikke ved fraflytning. Tilkøb Tilkøb er til gengæld helt og holdent din ejendom både i forbindelse med at du bor i HavneBO (reklamationer), men naturligvis også ved fraflytning. Leverandørerne i Tilvalgskataloget er alle godkendt til at levere, montere mv. inden lejemålene er frigivet til dig som lejer, dvs. der er mulighed for at dine Tilkøb kan stå klar i lejemålet allerede den dag, du flytter ind. Der er naturligvis også mulighed for at tilkøbe andre modeller af hårde hvidevarer og/eller andre Tilkøb hos Svane Køkkenet end anført her i kataloget. Aftale herom laver du direkte med leverandøren som efterfølgende underretter ØsterBO.

4 Betingelser og betaling Du kan foretage dit Tilvalg, så snart du har lejekontrakt på dit lejemål, og depositum er indbetalt. Herunder er det vigtigt, at du holder øje med deadlines for netop dit lejemål, da deadlines på Tilvalg er forskellige i forhold til, hvor i bygningen du har fået lejlighed, og hvad det er for et Tilvalg, du ønsker Deadlines på Tilvalg følger byggeriet og ikke udlejningen, hvorfor der desværre ikke er mulighed for at ændre på deadlines løbende, uanset hvornår lejemålet kommer i tilbud, eller der udarbejdes lejekontrakt. Tilvalg med merpris afregnes direkte mellem leverandøren og dig som lejer! Når du skal vælge I Tilvalgskataloget kan du læse om tilvalgs/tilkøbs-mulighederne i HavneBO. Du har mulighed for at sidde stille og roligt og foretage dine tilvalg hjemme, men du kan naturligvis også booke et møde med os i udstillingslejligheden for at gennemgå dine muligheder og foretage dine tilvalg der. Tilvalgsprodukterne er kort beskrevet i Tilvalgskataloget, men der er naturligvis mulighed for at hente yderligere information direkte hos leverandørerne, som er listet sidst i kataloget. Ønsker du et individuelt tilvalgsmøde, så kontakt ØsterBO v. Pia Lyngdrup Nedergaard på mail; pln@osterbo.dk eller tel Konkrete spørgsmål vedr. de enkelte produkter bedes rettet til leverandøren. Tilvalgskataloget er din ordre husk kvittering fra ØsterBO! Sidst i Tilvalgskataloget er der mulighed for at sammenlægge tilvalgs/tilkøbs-priserne og underskrive på dine individuelle valg HUSK at ØsterBO skal kvittere for dine valg, inden de kan betragtes som endelige.

5 Tilvalg Køkken Alle køkkener er fra Svane Køkkenet. Standard Køkken: Standard køkkenet, som er udgangspunktet i alle lejemål: Standard køkkenet er valgt som et klassisk og neutralt køkken, der matcher de øvrige materialer i lejemålet Standard køkken Køkkenmodel: Svanes Deco hvid med malede frisider Greb: G1184 Linie m/firkantet fod krom 192 mm Bordplade: BP607 laminat som hvidolieret egetræ Modelfoto Valg af anden bordplade: Såfremt du ønsker en anden bordplade en standard ovenfor, kan du frit vælge mellem nedenstående: Alternative bordplader Tilvalgspris: Tjek din deadline: Dit valg: Bordplade: BP610 Hvid laminat bordplade Kr. 0,- Bordplade: BP915 Mørk meleret lamiant bordplade kr. 0,-

6 Tilvalgspakke 1 - Køkken i Glat Eg: Køkkenet i Glat Eg er valgt som et køkken med kant og varme, som spiller godt op med de øvrige materialer i lejligheden. Bordpladen i højtrykslaminat giver et let og moderne udtryk. Vær opmærksom på deadline og merpris ved dette valg! Glat Eg Tilvalgspris: Tjek din deadline: Dit valg: Svane model: Glat Eg vandret m. fineret frisider Greb: G1184 Linie m/firkantet fod krom 192 mm Bordplade: BP704 hvid kompakt laminat Din samlede merpris for tilvalgspakke 1: Din samlede merpris for tilvalgspakke 1 (Gavl-lejligheder (TV) i opgang 1): kr ,- Find din deadline nedenfor: Kr , Modelfoto Tilvalgspakke 2 - Køkken i hvidt grebsløst: Køkkenet i grebsløst Deco Hvid er et stilrent og minimalistisk køkken, hvor grebene sidder i lågen som en gennemgående linje i køkkenet. Højskabe og overskabe er uden linjer og med trykbeslag. Den markerede bordplade i mørk højtrykslaminat giver køkkenet karakter og kontrast. Det hvide køkken falder nærmest ind som et møbel i lejligheden. Vær op mærksom på deadline og merpris ved dette valg!

7 Grebsfrit køkken Tilvalgspris: Tjek din deadline: Dit tilvalg: Låger: Grebsløst Deco hvid m. silverskuffer. Der er ekstra skuffesektioner i denne køkken model. Bordplade: BP706 mørk kompakt laminat Samlet pris for tilvalgspakke 2: kr ,- Find din deadline nedenfor: Samlet pris for tilvalgspakke 2 (Gavl-lejligheder (TV) i opgang 1): kr , Modelfoto Deadlines for alle køkkentilvalg (inkl. bordplade til standardkøkkenet): Lejemål på adressen Stævnen 1 = Lejemål på adressen Stævnen 11 = Lejemål på adressen Stævnen 3 = Lejemål på adressen Stævnen 13 = Lukket Lejemål på adressen Stævnen 5 = Lejemål på adressen Stævnen 15 = Lukket Lejemål på adressen Stævnen 7 = Lejemål på adressen Stævnen 17 = Lukket Lejemål på adressen Stævnen 9 = Lejemål på adressen Stævnen 19 = Lukket Betaling og afregning for køkken tilvalg: Alle tilvalg indenfor køkken afregnes direkte mellem Svane Køkkenet og dig som lejer. Husk, at tilvalg først kan foretages, når du har lejekontrakt på lejligheden og depositum er indbetalt. Tilvalg skal kvitteres af ØsterBO for at være gældende, se sidste side i tilvalgskataloget. Hårde hvidevarer Indbygningsovn, keramisk kogesektion, køle/fryseskab og emhætte er standard i lejemålene, se standard hårde hvidevarerne nedenfor. Disse hårde hvidevarer følger som udgangspunkt lejemålet. Såfremt du som lejer vælger at udskifte standard hårde hvidevarer til andre modeller, skal de nye hårde hvidevarer enten følge lejemålet ved fraflytning eller udskiftes med nedennævnte standard modeller.

8 Standard hårde hvidevarer: Indbygningsovn Siemens indbygningsovn - nr. HB23AB211S. Energiklasse A. Ovnvolumen 67 liter. EcoClean på bagvæggen. Kogesektion Siemens glaskeramisk kogesektion med ramme - nr. ET645EE11. Touchcontrol-betjening. 4 highspeed kogezoner. 17 effekttrin. Køle/frys Siemens køle/fryseskab - nr. KG36VNW20. Energiklasse A+. Nettovolumen 215 l køl /94 l frys. Elektronisk temperaturstyring. Tilvalg på integreret køle/frys: Du har mulighed for at tilkøbe et integreret køle/frys i køkkenet, men da dette kræver ændringer i korpus til køkkenet, følger deadline på dette tilvalg køkken-deadline for dit lejemål. Vær op mærksom på deadline og merpris ved dette valg! Integreret køle/frys Tilvalgspris: Tjek din deadline: Dit valg: Siemens integreret køle/fryseskab nr. KI38VA50 inkl. Svanes køkkenlåge. Energiklasse: A+. Nettovolumen 222 l køl / 59 l frys. Elektronisk temperatustyring. Deco hvid: kr ,- Glat Eg: kr ,- Grebsløst: kr ,- Find din deadline ovenfor: Find din deadline ovenfor: Find din deadline ovenfor: Betaling og afregning for integreret køle/fryseskab: Tilvalg på integreret køle/fryseskab afregnes direkte mellem Svane køkkenet og dig som lejer. Husk, at tilvalg først kan foretages, når du har lejekontrakt på lejligheden og depositum er indbetalt. Tilvalgsprisen er inkl. fradrag for standard model og inkl. ændring af køkken korpus, køkkenlåge og montering og installering i lejemålet.

9 Tilvalg på standard hårde hvidevarer: Indbygningsovn Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Siemens indbygningsovn i stål med pyrolyse nr. HB73G4540S. Energiklasse A -30%. Ovnvolumen 65 l. Teleskopudtræk i 3 niveauer, stegetermometer, elektronisk ur. (Ovnen fås også i hvid) Kr Hvidevare-Centret Indbygningsovn Miele indbygningsovn i stål nr. H5140BP. Energiklasse A, stor ovnvoloume 76 l. Lynopvarmning. Halogenbelysning. Pyrolyse. 8 programmer. (Ovnen fås også i hvid) kr ,- Hvidevare-Centret Kogesektion Siemens induktions kogesektion 60 cm nr. EH651TE11E. 4 zoner. TouchControl-betjening. Time og minutur. Børnesikring. Kogesektion Miele kogesektion 60 cm nr. KM zoner med opkogningsautomatik og variozoner. Holde varm funktion. Booster-funktion. Børnesikring. Kr ,- Kr ,- Hvidevare-Centret Hvidevare-Centret Betaling og afregning for tilvalg på standard hårde hvidevarer: Tilvalg på ovn og kogesektion overfor afregnes direkte mellem dig som lejer og Hvidevare-Centret. Husk, at tilvalg først kan foretages, når du har lejekontrakt på lejligheden og depositum er indbetalt. Tilvalgsprisen er inkl. fradrag for standard model og inkl. montering og installering i lejemålet. (Forbehold for leveringstider)

10 Tilvalg på ændring af vægge: HavneBO har enkelte lejemål med enkelte vægge, som ikke er bærende. De ikke-bærende vægge er der mulighed for at fjerne og dermed opnå en større stue. I opgang 3 er væggene endnu ikke opsat, hvorfor der er mulighed for at fravælge en væg uden merpris. Se lejemål nedenfor hvor denne mulighed gør sig gældende: Tilvalgspris: Deadline: Dit valg: Stævnen 3 1. tv - mulighed for fravalg af væg mellem rum 7 og rum 4, for at opnå en større stue. Væggen er markeret med grønt på udsnit tegningen. Skabe flyttes til anden placering efter lejers ønske. Kr. 0, Stævnen 3 2. tv - mulighed for fravalg af væg mellem rum 6 og rum 4, for at opnå en større stue. Væggen er markeret med grønt på udsnit tegningen. Skabe flyttes til anden placering efter lejers ønske. kr. 0, Stævnen 3 3. tv - mulighed for fravalg af væg mellem rum 7 og rum 4, for at opnå en større stue. Væggen er markeret med grønt på udsnit tegningen. Skabe flyttes til anden placering efter lejers ønske. kr. 0,

11 Stævnen 3 4. tv - mulighed for fravalg af væg mellem rum 7 og rum 4, for at opnå en større stue. Væggen er markeret med grønt på udsnit tegningen. Skabe flyttes til anden placering efter lejers ønske. kr. 0, Stævnen 3 5. tv - mulighed for fravalg af væg mellem rum 7 og rum 4, for at opnå en større stue. Væggen er markeret med grønt på udsnit tegningen. Skabe flyttes til anden placering efter lejers ønske. Kr. 0, Foruden ovennævnte er der ikke-bærende vægge i lejemålene i opgang 11 (fra 1. til 5. sal) og opgang 15 (fra 1. til 5. sal). Der er der ligeledes mulighed for at fjerne vægge mellem stue og værelse. Da væggene her er opsat, skal lejer være opmærksom på en merpris på denne ændring. Forhør nærmere om tilbud og muligheder ved ØsterBO.

12 Tilkøb Tilkøb er en mulighed for dig som lejer, at tilkøbe ekstra tilbehør til din lejlighed, som monteres og installeres inden, du flytter ind, så du slipper for alt besværet og er kørende fra første dag (vi tager forbehold for leveringstider). Leverandørerne i dette katalog er godkendte til at montere og installerer inden, du overtager din lejlighed. leverandørerne er listet på sidste side i kataloget med adresser og web. Der er naturligvis ikke noget krav til tilkøb gennem tilvalgskataloget. Tilkøb inventar fra Svane Køkkenet: Hyldeskab (i stedet for opvaskemask.) Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Køkkenskab 60 cm i bredden og med hylde Deco hvid: kr ,- Glat Eg: kr ,- Grebsløst: kr ,- Svane køkkenet Soft luk til køkkenet Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Softluk system som monteres på køkkenet i dit lejemål. Prisen er inkl. montering. kr ,- Svane køkkenet Højskab (som standard i værelser) Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Du har her mulighed for at tilkøbe ekstra højskabe i samme model som standard i værelser. Prisen er baseret Kr ,- Svane køkkenet på et enkelt skab i bredden 60 cm. Tilkøb hårde hvidevarer: Det gøres særligt opmærksom på, at lejemålene afleveres uden disse hårde hvidevarer som standard og køkkenerne afleveres med hul til opvaskemaskine. Lejer kan ved indflytning naturligvis medbringe egen opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, vær dog her opmærksom på ØsterBO s krav til installation.

13 Det er udgangspunktet, at hårde hvidevarer købt gennem Tilvalgskataloget er monteret og installeret i lejemålet inden din overtagelse, så du slipper for besværet og er kørende fra første dag. (der tages dog forbehold for leveringstider mv.) Vær opmærksom på at integreret opvaskemaskine har leveringstid på køkkenlåge (typisk 5-8 uger). Priserne er inkl. levering og montering i lejemålet. Integreret opvaskemaskine Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Siemens integreret opvaskemaskine nr. SX66M085. Deco hvid: kr ,- Svane Køkkenet Energiklasse: A++. Tørreevne A. 14 standardkuverter. Glat Eg: kr ,- Svane Køkkenet Lydniveau 44 db(a) re 1 pw. Modelfoto med mørk køkkenlåge. Grebsløst: kr ,- Svane Køkkenet Opvaskemaskine Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Bosch opvaskemaskine i hvid nr. SMU5OM72SK. Energiklasse A++. Lydniveau 44 db. 13 kuverter. 5 programmer. AquaSensor. Display. Kr ,- Hvidevare-Centret Opvaskemaskine Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Whirlpool opvaskemaskine i stål nr. ADPU8783A++IX. Energiklasse A++. Lydniveau 43 db. 13 kuverter. 6 programmer. AquaSensor, PowerClean, Natprogram 39 db. Kr ,- Hvidevare-Centret

14 Vaskemaskine/Tørretumbler Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Gorenje vaskemaskine nr. W7743L. Energiklasse A+++. Kapacitet 7 kg. Display omdr. Udskudt start. Gorenje tørretumbler nr. D7462J. Energiklasse A-20%. Kondens. Kapacitet 7 kg. Display. Varmepumpe. 15 programmer. Samlet sæt pris kr ,- Hvidevare-Centret Vaskemaskine/Tørretumbler Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Bosch vaskemaskine nr. WAQ28461SN. Energiklasse A+++. Kapacitet 7 kg. Stort display omdr. Anti vibration. Specialprogrammer. Bosch tørretumbler nr. WTW Energiklasse A-40%. Kondens. Kapacitet 7 kg. Display. Lys i tromlen. Samlet sæt pris kr ,- Hvidevare-Centret Vaskemaskine/Tørretumbler Tilvalgspris: Leverandør: Dit valg: Miele vaskemaskine nr. W5872WPS Edition 111. Energiklasse A+++. Kapacitet 8 kg omdr. Mængdeautomatik. 15 programmer. Autoclean sæbeskuffe. Der er 5 års garanti. Hvidevare-Centret Miele tørretumbler nr. T8860WP Edition 111. Energiklasse A- 40%. Kondens. Kapacitet 7 kg. Display. 12 programmer. Tromlebelysning. Der er 5 års garanti. Samlet sæt pris kr ,- Betaling og afregning: Tilkøb på hårde hvidevarer afregnes direkte mellem dig som lejer og leverandøren (Svane eller Hvidevare-Centret) De tilkøbte hårde hvidevarer er naturligvis er din ejendom også i forbindelse med fraflytning. Tilvalgsprisen er inkl. montering i lejemålet.

15 Kontaktoplysninger: ØsterBO: Du kan læse mere om HavneBo på vores hjemmeside eller kontakte vores udlejning på tel Du er naturligvis også velkommen til at booke et tilvalgsmøde i vores udstillingsbolig, hvor vi også kan vise enkelte produkter fra tilvalgskataloget. Svane Køkkenet: Du kan læse mere om Svane Køkkenets produkter på eller besøge Svane Køkkenets nye flotte udstilling på Løversysselvej 3A, 7100 Vejle. Telefon Hvidevare-Centret: Besøg Hvidevare-Centrets store udstilling af hårde hvidevarer på Vestre Engvej 10, 7100 Vejle. Telefon eller besøg dem på Forbehold for fejl

16 Oversigt og kvittering på dit tilvalg: Husk, at ØsterBO skal kvittere på dit tilvalg (tilvalg er valg der omfatter standard projektet) før det er gældende. Samlet merpris for DIT tilvalg: Kr. Deadline: Bestilt: Valg af anden køkkenmodel: Valg af andet køle/frys: Valg af anden indbygningsovn: Valg af anden kogesektion: Valg af ændring af vægge: kr. kr. Kr. Kr. kr. Tilkøb af hårde hvidevarer: Kr. Andet: Kr. Kr. kr. Samlet tilvalg kr. Udfyld venligst hvilket lejemål du har lejekontrakt på: Lejemålsnummer: Adressen: Udfyld venligst dine kontaktoplysninger: Navn: Nuværende adresse: Postnr. & by: Tel: Mail: Lejers underskrift på tilvalg: dato: ØsterBO kvitterer hermed for tilvalg: dato:

Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia

Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Afd. 604 Kongens Punkt. Materialebeskrivelse af boligerne: Køkken: Indretning af køkken fremgår af plantegning. (Ændring kan forekomme) Inventar

Læs mere

Seniorboliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia

Seniorboliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Seniorboliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Afd. 604 Kongens Punkt. Materialebeskrivelse af boligerne: Køkken: Indretning af køkken fremgår af plantegning. (Ændring kan forekomme) Inventar

Læs mere

Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL

Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL. 18.00 19.20 Dagsorden Præsentation Vinder af licitationen Svane Køkken Hårde hvidevarer Standardkøkken Valgmuligheder af materialer

Læs mere

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Den Gl. Jydske Håndværkerskole beliggende Østergade 59 i Hadsten - i dag kaldet Skolebakken gå afstand til tog og bus og indkøbsmuligheder

Læs mere

Katalog køkken, vitahus.no

Katalog køkken, vitahus.no Køkken. Køkkenet er en af de lidt større opgaver, hvor der er mange ting der skal vælges. Vi viser herunder de væsentligste ting. De viste produkter er vejledende. Dvs. at i det aktuelle tilfælde anvender

Læs mere

FOKUSSORTIMENT 2014-2

FOKUSSORTIMENT 2014-2 FOKUSSORTIMENT 2014-2 ZANUSSI BASIS HVID ZOB30601WK clean emalje 6 ovnfunktioner, bl.a. ægte varmluft, over/undervarme, grill og optøning Stort ovnrum: 74 l Temperaturindstilling: 50-275 C Kølig ovnlåge

Læs mere

Halldorhus Materialeliste

Halldorhus Materialeliste Halldorhus Materialeliste VELKOMMEN Boligerne i Halldorhus er en moderne fortolkning af den traditionelle københavnerkarré, optimeret med bedre indretning, større rum, altaner, hyggeligt gårdmiljø og masser

Læs mere

MATERIALER OG TILVALG

MATERIALER OG TILVALG MATERIALER OG TILVALG MATERIALEBESKRIVELSE GENERELT BOLIGERNE UDVENDIGT OMRÅDET, TERRÆN OG VEJ Bygninger opføres med murede facader i 2 farver, Bebyggelsen etableres i et udbygget boligområde - gavlboliger

Læs mere

Brug af råderet i AlmenBolig+

Brug af råderet i AlmenBolig+ Brug af råderet i AlmenBolig+ 1. Dine muligheder 2. Forandringsarbejde 3. Forbedringsarbejde 4. Fremgangsmåde - hvordan kommer jeg i gang 5. Hvordan kommer jeg i gang med arbejder der kræver særlig tilladelse

Læs mere

AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE - KØKKEN

AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE - KØKKEN AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE - KØKKEN Indledning I din afdeling er der indhentet priser på renovering af køkkener. Dette er et individuelt tilbud til den enkelte lejer,

Læs mere

1.199,- Findes også i stål

1.199,- Findes også i stål ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER WAB 24260 SN 5,5 kg, 1200 omdr. VarioPerfect AquaSpar-system /A/C SMALT KOMBISKAB A + ENERGI KLASSE KØLE/FRYSESKAB KAB ENF 2800 AOW Køl/frys: 190/64 liter Selvafrimende

Læs mere

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Nyt spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Nyt spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Nyt spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Den Gl. Jydske Håndværkerskole beliggende Østergade 59 i Hadsten - i dag kaldet Skolebakken gå afstand til tog og bus og indkøbsmuligheder

Læs mere

Riishøjsvej. Individuel modernisering af køkken. Gældende 2013/2014

Riishøjsvej. Individuel modernisering af køkken. Gældende 2013/2014 Riishøjsvej Individuel modernisering af køkken Gældende 2013/2014 Individuel modernisering af køkken Din afdeling har besluttet at du selv kan have indflydelse på hvordan dit køkken skal indrettes. Tidligere

Læs mere

THEODORA HUS TIL KØBENHAVN MERE KØBENHAVN MATERIALEKATALOG SEPTEMBER 2018

THEODORA HUS TIL KØBENHAVN MERE KØBENHAVN MATERIALEKATALOG SEPTEMBER 2018 THEODORA HUS MATERIALEKATALOG SEPTEMBER 2018 MERE KØBENHAVN TIL KØBENHAVN INDHOLD STANDARD I BOLIGEN HÅRDE HVIDEVARER 3 STANDARD I BOLIGEN 1 Trægulve i alle boliger Junckers 14x136x2130 mm. Eg, lamelplank.

Læs mere

FRIT VALG Bosch vaskemaskine eller opvaskemaskine 1995,- Pris v. mere end 1 stk.: 4495,- Stort udvalg!

FRIT VALG Bosch vaskemaskine eller opvaskemaskine 1995,- Pris v. mere end 1 stk.: 4495,- Stort udvalg! ! UDSALGSSTART TIRSDAG DEN 27. DECEMBER 1400 o/min. Vaskemaskine WAA28163SN Kapacitet: 5 kg Energiforbrug: 0,85 kwh Vandforbrug: 41 liter FRIT VALG Bosch vaskemaskine eller opvaskemaskine 1995 499,- 1995,-

Læs mere

GÆLDER D. 2. OKTOBER - TIL OG MED D. 15. OKTOBER

GÆLDER D. 2. OKTOBER - TIL OG MED D. 15. OKTOBER KØB NU BETAL OM 180 DAGE elsalg.dk SPAR 602,- KB 741 1520 W 2 varmelegemer Før 1699,- 2297,- VASKEMASKINE, WM 12 B 261 DN 6 kg. kapacitet VarioPerfect - Energi- og tidsoptimering WaterPerfect, mængdeautomatik

Læs mere

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +.

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS symboliserer eksklusive nyskabelser, som er skabt til at opfylde dine mest

Læs mere

Herlevs nye boligområde

Herlevs nye boligområde Herlevs nye boligområde LEJEBOLIGER ETAPE 2 SIDE 1 SIDE 2 SIDE 3 SIDE 4 SIDE 5 SIDE 6 SIDE 7 SIDE 8 SIDE 9 SIDE 10 SIDE 11 SIDE 12 SIDE 13 SIDE 14 SIDE 15 SIDE 16 SIDE 17 SIDE 18 Sådan lejer du en bolig

Læs mere

Rabataftale med Vordingborg Køkkenet A/S. Hvordan opnår jeg som beboer rabat ved bestilling af nyt køkken?

Rabataftale med Vordingborg Køkkenet A/S. Hvordan opnår jeg som beboer rabat ved bestilling af nyt køkken? Rabataftale med Vordingborg Køkkenet A/S Hvordan opnår jeg som beboer rabat ved bestilling af nyt køkken? Indhold Hvad indeholder aftalen med Vordingborg Køkkenet A/S:... 3 Produkter... 3 Rabatter... 4

Læs mere

Materialer. Nord, vest, hjemme bedst

Materialer. Nord, vest, hjemme bedst Materialer Nord, vest, hjemme bedst Da bygningen endnu ikke er færdigbygget, er billeder af bygningen, rum og taghaver ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer. Der tages forbehold for ændringer

Læs mere

KRYBILYPARKEN BRYLLE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk

KRYBILYPARKEN BRYLLE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk KRYBILYPARKEN BRYLLE Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk FAB s byggeri i Brylle - Krybilyparken - består af 19 traditionelle boliger med en fin indretning og en rigtig god planløsning, alle bygget

Læs mere

gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv

gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv INDHOLD Indledning 3 Køkken 4-15 Bad 16-23 Bryggers 24-25 Greb og låger 26-27 Enkelte elementer indgår ikke i lagersalgsprogrammet i Tvis gør-det-selv prislisten

Læs mere

Vesterdamsvænget, Lind

Vesterdamsvænget, Lind Vesterdamsvænget, Lind 14 fritliggende boliger beliggende i særdeles dejligt og roligt område i Lind tæt ved skole, børnehave, indkøb mv. Kontantpris kr. 2.195.000 151 m 2 bolig + 29 m² carport og redskabsrum

Læs mere

Lys & Luft NYE LEJLIGHEDER TIL LEJE. Artilleri-gården Islands Brygge. Islands Brygge. Bryggen, Byen & Fælleden. Plantegninger.

Lys & Luft NYE LEJLIGHEDER TIL LEJE. Artilleri-gården Islands Brygge. Islands Brygge. Bryggen, Byen & Fælleden. Plantegninger. Plantegninger Materialebeskrivelse Fakta a til Z Oversigtsplan 104 103 102 100 98 96 94 101 99 97 92 90 88 85 95 93 91 89 156 (opgang) 84 83 82 80 78 76 74 72 87 86 69 154 (opgang) 81 79 77 75 73 71 70

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER EG VSKEMSKINE L 60260 FL 6 kg, 1200 omdr. Quickprogram 3 kg./20 min. OptiSense vaskesystem Energiklasse: //B 3.299,- KØLE-/FRYSESKBSK RF 4121 W Køl/frys: 145/48 liter

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg MATERIALEBESKRIVELSE 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de

Læs mere

Tilbudspris kr. 5595 F55035W0P. Energiklasse A+, Opvaskeevne A, Tørreevne A, 45 db, Fritstående, 60cm. Tilbudspris kr. 4295

Tilbudspris kr. 5595 F55035W0P. Energiklasse A+, Opvaskeevne A, Tørreevne A, 45 db, Fritstående, 60cm. Tilbudspris kr. 4295 I dette Hvidt & Frit Nyt kan du finde de bedste hvidevarer til dit behov. Modellerne er alle af god kvalitet og er udstyret med gode egenskaber. Der er modeller i alle prisklasser. Hvid & Frit Nyt, oktober

Læs mere

ENERGI. EICO EMHÆTTE 6200 Udtræks emhætte, 60 cm. Kapacitet: 300 m 3 /t 2 hastigheder Inkl. 2 fronte - hvid og stål

ENERGI. EICO EMHÆTTE 6200 Udtræks emhætte, 60 cm. Kapacitet: 300 m 3 /t 2 hastigheder Inkl. 2 fronte - hvid og stål NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER pril-juni 2016 EG VSKEMSKINE LFL 73724 7 kg. /1400 omdr. Dampprogrammer ProTex skånsom tromle Spar tid-funktion 4.299,- OPVSKEMSKINE SMU 40 D 12 SK 12 kuverter/lydniveau

Læs mere

6 stk. nyopførte rækkehuse med carport til leje på Kildeagervej 266-278, Kolt/Hasselager Overtagelse 01.06.2013

6 stk. nyopførte rækkehuse med carport til leje på Kildeagervej 266-278, Kolt/Hasselager Overtagelse 01.06.2013 6 stk. nyopførte rækkehuse med carport til leje på Kildeagervej 266-278, Kolt/Hasselager Overtagelse 01.06.2013 Beliggende i naturskønne omgivelser, og tæt ved Aarhus midtbys mange faciliteter og muligheder,

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Havremarken 1 A-D, Skallebølle Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Havremarken 1 A - D Skallebølle, 5492 Vissenbjerg Opførselsår: 1997 Projekttype: Arkitekt:: 4

Læs mere

AFD. 62 OMEGAVEJ 2-62 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, KØKKEN

AFD. 62 OMEGAVEJ 2-62 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, KØKKEN AFD. 62 OMEGAVEJ 2-62 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, KØKKEN Indledning I din afdeling er der indhentet priser på renovering af køkkener. Dette er et individuelt tilbud til den enkelte lejer, som

Læs mere

bygning 01 F_Carpet_Brown Stiagergrunden type 1.1 - varianter Boligtype 1.1 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv 1.1 Bolig nr 3-2.

bygning 01 F_Carpet_Brown Stiagergrunden type 1.1 - varianter Boligtype 1.1 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv 1.1 Bolig nr 3-2. tiagergrunden bygning 01 Bolig Bolig 1 Boligtype 1.1 Rum Bruttoareal 9m 2 Nettoareal 8m 2 0 m 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv OVEVÆRELE VÆRELE type 1.1 - varianter 1.1 Bolig nr - 2.sal, tv Bruttoareal 9m 2 Nettoareal

Læs mere

BOSCH. KØLE/FRYSESKAB KGV 36 NW 20 Køl/frys: 215/94 liter LowFrost, Superfrys H x B x D: 186 x 60 x x 65 cm. Energikl.: A+ / 274 kwh/år 999,-

BOSCH. KØLE/FRYSESKAB KGV 36 NW 20 Køl/frys: 215/94 liter LowFrost, Superfrys H x B x D: 186 x 60 x x 65 cm. Energikl.: A+ / 274 kwh/år 999,- ANBEFALER HVIDEVARER R TIL SERIØSE PRISER OP I SMU 50 E 52 Højdejusterbar overkurv Lydniveau: 48 db(a) Udskudt start, VarioSpeed Energikl.:A+ / 294 kwh/år 3.499,- KØLE/FRYSES KGV 36 NW 20 Køl/frys: 215/94

Læs mere

HvidevareAvisen 3.499,- 3.499,- 4.999,- 599,- 799,- April 2014 BEGRÆNSET ANTAL

HvidevareAvisen 3.499,- 3.499,- 4.999,- 599,- 799,- April 2014 BEGRÆNSET ANTAL Hvidevarevisen pril 2014 OPVSKEMSKINE SMU 50 E 52 SK 13 kuverter, lydniveau 48 db() Højdejusterbar overkurv Udskudt start, VarioSpeed Energikl.: / 294 kwh/år 3.499,- GRM KØLE-/FRYSESKB KF 3255-90 Køl/frys:

Læs mere

Køkken Model 1 Ved valg af hvid mat låge har du nedenstående muligheder:

Køkken Model 1 Ved valg af hvid mat låge har du nedenstående muligheder: - Grønnevej Etage: Dør: Navn: Tlf.: Køkken Model 1 Ved valg af hvid mat låge har du nedenstående muligheder: Køkkenlåge sæt kryds mat Bordplade sæt ét kryds Beton Mørk metal Væg mellem bord og overskab

Læs mere

Højmarken Afdeling 36. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Højmarken Afdeling 36. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Højmarken 2-86 Afdeling 36 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER I MIDTBYEN. Nørregade 14, Holstebro

ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER I MIDTBYEN. Nørregade 14, Holstebro ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER I MIDTBYEN Nørregade 14, Holstebro 18.12.18 OM EJENDOMMEN Nyd bylivet i Holstebro! Byens flotteste lejligheder med tagterrasse og udsigt udlejes. Mulighed for indflytning fra 1.

Læs mere

STØBERIET RINGE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk

STØBERIET RINGE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk STØBERIET RINGE Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk Støberiet er et flot anlagt, visionært og bæredygtigt boligbyggeri i Ringe. Fyns Almennyttige Boligselskab opfører 46 boliger i Støberiet, fordelt

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for KONGSHVILEPARKEN RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Januar 2012 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Havremarken 1 A-D, Skallebølle Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig.

Læs mere

Skudehavnen. 54 nye boliger i Vejle

Skudehavnen. 54 nye boliger i Vejle Skudehavnen 54 nye boliger i Vejle Afdeling 956-2 Lejerbo Trekanten Regionskontor Kolding Dejlige 2-, 3- og 4- værelses boliger i Vejle med egne altaner eller terrasser Pakhustorvet 4 00 Kolding Telefon

Læs mere

Køkken Model 1 Ved valg af hvid mat låge har du nedenstående muligheder:

Køkken Model 1 Ved valg af hvid mat låge har du nedenstående muligheder: Grønnevej Lejlighedsnr. Navn: Køkken Model 1 Ved valg af hvid mat låge har du nedenstående muligheder: mat Bordplade sæt ét kryds Beton Mørk metal malet væg med 97x97 mm hvid 97x97 mm lys grå 147x147 mm

Læs mere

Nemt hurtigt - billigt

Nemt hurtigt - billigt Nemt hurtigt - billigt gør-det-selv tvis.as 1 Tvis gør-det-selv er et stort udvalg af kvalitetsprodukter i flere forskellige stilarter, som kan leveres usamlet eller samlet mod en beskeden merpris Color-Laminat

Læs mere

Bellarækkerne Rækkehuse

Bellarækkerne Rækkehuse Bellarækkerne Rækkehuse MATERIALELISTE VELKOMMEN 2 Rækkehusene bygges i smukke teglsten i forskellige farver og typer, som sikrer et varieret og levende udtryk. Vinduespartierne har en størrelse, der gør

Læs mere

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte 9 8 6 5 4 3 1 2 Tæt på: Odense centrum Odense banegård Letbanestop (juli 2020) Naturen og Langesøstien Odense stadion & idrætsområde Gode indkøbsmuligheder Restauranter

Læs mere

Kundenavn Vejnavn Postnummer KØKKENNU.DK Hammerholtvej 413,9870 Sindal www. Køkkennu.dk CVR nr. 26007879

Kundenavn Vejnavn Postnummer KØKKENNU.DK Hammerholtvej 413,9870 Sindal www. Køkkennu.dk CVR nr. 26007879 Kundenavn Vejnavn Postnummer KØKKENNU.DK Hammerholtvej 413,9870 Sindal www. Køkkennu.dk CVR nr. 26007879 Sindal d. 18-12-2015 Materialeoversigt vedr. ordrenr XXXXX Kære XXX og XXXXX. Da vi har været rundt

Læs mere

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Glostrup februar 2012 BAB afd. 3 Notat vedr. køkkenudskiftning samt badeværelser Valg af Køkken: Beboerne vælger selv køkkenleverandør. Dog har BAB indgået rabataftale med HTH og Vordingborg-køkkenet.

Læs mere

Når du flytter fra din bolig

Når du flytter fra din bolig April 2013 Når du flytter fra din bolig Brøndbyparken afd. 3 Vi kan, vi vil og vi skal! Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig Opsigelse 3 måneders varsel Den nemmeste måde at opsige

Læs mere

../ Orientering../ Beti ngelser../ Proced u re../ Minimumskr

../ Orientering../ Beti ngelser../ Proced u re../ Minimumskr ../ Orientering../ Beti ngelser../ Proced u re../ Minimumskr IndholdsfortegneIse Køkken...3 Orientering....................... 3 Betingelser...4 Procedure...5 Minimumskrav......... 8 Egne notater / tegning...

Læs mere

3.299,- 3.999,- 1.699,- 899,- 3.299,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER April 2014 BEGRÆNSET ANTAL A +

3.299,- 3.999,- 1.699,- 899,- 3.299,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER April 2014 BEGRÆNSET ANTAL A + NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER pril 2014 SIEMENS VSKEMSKINE WM 14 B 261 DN 6 kg, 1400 omdr. Display med programforløb VarioPefect, udskudt start Energikl.: / 196 kwh/år 3.299,- GRM KOMFUR EK 66030

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Baustastenen Svenstrup, Aalborg

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Baustastenen Svenstrup, Aalborg MATERIALEBESKRIVELSE 9 Ejerboliger Baustastenen Svenstrup, Aalborg GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst

Læs mere

Damgårdstoften 59-97 20 Lavenergi boliger i Mårslet

Damgårdstoften 59-97 20 Lavenergi boliger i Mårslet Damgårdstoften 59-97 20 Lavenergi boliger i Mårslet 20 NYE LAVENERGI-BOLIGER I MÅRSLET En ny energirigtig boligafdeling er ved at skyde i vejret i form af 20 rækkehuse på Damgårdstoften i Mårslet. Projektet

Læs mere

Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab

Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab 5 nye familieboliger i størrelsen 91 m² - 115 m² (to lejligheder på 1. sal med tilhørende værelse med toilet i stue etagen) Vester Mølle, beliggende på Lagonis Minde

Læs mere

LÆRKEPARKENS TAGETAGE

LÆRKEPARKENS TAGETAGE LÆRKEPARKENS TAGETAGE 01 LÆRKEPARKENS TAGETAGE 62 nyetablerede familieboliger til leje på toppen af Lærkeparken FORVENTET INDFLYTNING fra 1. november 2018 02 LÆRKEPARKENS TAGETAGE KÆRE BOLIGSØGENDE Lærkeparken

Læs mere

4 værelser og 1 toilet/bad. Vedligeholdelsesstand: Særlig god X God Normal Mindre god Dårlig

4 værelser og 1 toilet/bad. Vedligeholdelsesstand: Særlig god X God Normal Mindre god Dårlig Vurderingsrapport A/B Schifters Kvarter Andelsboligens beliggenhed: Formand/kontaktperson: Galionsvej 2, 2. sal th., 1437 København K Jørn Dahl Frederiksen Dato: 25. april 218 Sagsnr.: 1783 Bolignr.: 132

Læs mere

3.199,- FRIT VALG 549,- 1.299,- 2.999,- 1400 OMDR. 49 DB(A) ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER April-Juni 2015 + A

3.199,- FRIT VALG 549,- 1.299,- 2.999,- 1400 OMDR. 49 DB(A) ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER April-Juni 2015 + A NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER pril-juni 2015 3.199,- FRIT VLG 1400 OMDR. 49 DB() SIEMENS VSKEMSKINE WM 14 B 262 DN 6 kg., 1400 omdr./min. Stort display Specialprogrammer Energikl.: / 153 kwh/år

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG. for VADGÅRDSPARKEN RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG. for VADGÅRDSPARKEN RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for VADGÅRDSPARKEN RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN 1 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen Ifølge Lov

Læs mere

Reimarparken Silkeborg

Reimarparken Silkeborg Reimarparken Silkeborg Skov, sø og by e4 H. REIMAR NIELSEN PARKBEBYGGELSE A/S Østergade 9-8600 Silkeborg - Telefon 87 22 47 00 - CVR-nr. 27 69 85 81 Lejligheder i Reimarparken Tak for Deres interesse vedrørende

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Spurvelunden 39 A-B, Vejle Allested Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig.

Læs mere

ETAPE 1 - OMRÅDE 13 KVARTERET UNDER FORANDRING BASIS- OG TILKØBSKATALOG. Blok D

ETAPE 1 - OMRÅDE 13 KVARTERET UNDER FORANDRING BASIS- OG TILKØBSKATALOG. Blok D ETAPE 1 - OMRÅDE 13 BASIS- OG TILKØBSKATALOG Blok D KVARTERET UNDER FORANDRING Køkken D Lejligheder th er spejlvendte. Diget nr. 33, 35, 41, 43. Leddet nr. 5, 7, 13, 15 Kunde/Leveringsadresse: Butik: Info:

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG FOR BORREPARKEN RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Juni 2015 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen Ifølge

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for TORVEPARKEN RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Marts 2014 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen Ifølge

Læs mere

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø.

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø 47 nye lavenergiboliger i størrelsen 73-108 m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø BEBYGGELSE Boligselskabet

Læs mere

2.999, , ,-

2.999, , ,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Januar - marts 2018 ZANUSSI OP ZDF22002WA 13 kuverter / lydniveau 49 db(a) 30 minutters program Mulighed for udskudt start Energiklasse A+ / 295 kwh / år ZANUSSI

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG. for LYNGPARKEN I RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN. Januar 2012

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG. for LYNGPARKEN I RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN. Januar 2012 ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for LYNGPARKEN I RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Januar 2012 1 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Spurvelunden 39 A-B, Vejle Allested Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Spurvelunden 39 A - B Vejle Allested, 5672 Broby Opførselsår: 1997 Projekttype: Arkitekt::

Læs mere

3.299,- 2.999,- 1.299,- 1.799,- 1.699,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Oktober-December 2015

3.299,- 2.999,- 1.299,- 1.799,- 1.699,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Oktober-December 2015 NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER Oktober-December 2015 ELECTROLUX VSKEMSKINE FW33L8143 1400 omdr. / 8 kg Udskudt start Display med resttidsvisning H x B x D: 85 x 60 x 55,9 cm. OPVSKEMSKINE SMU 40

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Havremarken 1 A-D, Skallebølle Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdighed & tillid er to vigtige parametre når man skal leje

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus

MATERIALEBESKRIVELSE. 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus MATERIALEBESKRIVELSE 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og

Læs mere

Retningslinier for køkkenrenoveringer

Retningslinier for køkkenrenoveringer Favrskov Boligselskab Til beboerne i afd. 152 Kappelsdal Langkærvej 2F 8381 Tilst T 87 45 91 91 www.al2bolig.dk Init: len len@al2bolig.dk J. nr. 2. marts 2018 Retningslinier for køkkenrenoveringer Hvilket

Læs mere

AFD. 50 GUSTAV THOSTRUPS VEJ

AFD. 50 GUSTAV THOSTRUPS VEJ Oktober 2015 AFD. 50 GUSTAV THOSTRUPS VEJ INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE - KØKKEN Indledning I din afdeling er der indhentet priser på renovering af køkkener. Dette er et individuelt tilbud til

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Nørrebjerg Rundddel 184-198 Odense SØ Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en

Læs mere

Arendalsvej 104-262. Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej 104-262. Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 104-262 Afdeling 22 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Ydermur Facaden udføres i Strøjer tegl (B 542 Laika) samt Muncholm aluminium facadebeklædning (ff2, kupfer patina).

Ydermur Facaden udføres i Strøjer tegl (B 542 Laika) samt Muncholm aluminium facadebeklædning (ff2, kupfer patina). Materialebeskrivelse Ydermur Facaden udføres i Strøjer tegl (B 5 Laika) samt Muncholm aluminium facadebeklædning (ff, kupfer patina). Vinduer og terrassedøre I facaden isættes vinduer i træ/aluminium fra

Læs mere

4.499, , , , ,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Juli-september 2017

4.499, , , , ,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Juli-september 2017 ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Juli-september 2017 EW5265R 250 liter - 127 kwh/år 5 glashylder Stor grøntsagsskuffe H x B x D: 144 x 54 x 59,5 cm. 3.199,- KØLE/ FRYSESKAB EW5375M 209 liter / 81

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for LYNGPARKEN II RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Januar 2012 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen

Læs mere

Bilag 1: Kravspecifikation og betingelser

Bilag 1: Kravspecifikation og betingelser Bilag 1: Kravspecifikation og betingelser Udbud af levering og montering af hårde hvidevarer til 46 nybyggede boliger beliggende i Herlev. Tilbudsfrist: Udbudstype: Opgavetype: Tildelingskriterium: Link

Læs mere

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE.

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. Fordelen ved at bo i et rækkehus som Magnolia Husene II er, at du får det bedste fra alle etager. Mange, der skal vælge sig en ny lejlighed, skal vælge

Læs mere

Beboervalg mellem 3 forskellige typer greb, se tegn. nr. TA.X.4.03_X_1

Beboervalg mellem 3 forskellige typer greb, se tegn. nr. TA.X.4.03_X_1 Sorgenfrivang II Inventaroversigt: Generelt: Som udgangspunkt er der ikke trægulv under eksisterende køkkenelementer. Der skal udføres nyt spånpladegulv hvor eksisterende køkkenelementer har stået. (se

Læs mere

ADMINISTRATIONSBYGNINGEN MATERIALEKATALOG APRIL 2019

ADMINISTRATIONSBYGNINGEN MATERIALEKATALOG APRIL 2019 ADMINISTRATIONSBYGNINGEN MATERIALEKATALOG APRIL 2019 MERE KØBENHAVN TIL KØBENHAVN INDHOLD I BOLIGEN HÅRDE HVIDEVARER 2 3 I BOLIGEN 1 Trægulve i alle boliger Junckers. 14x136x2200 mm. Eg, lamelplank, Sonate.

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Nytoften 1-37, Odense SØ Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig. Som udlejer

Læs mere

Tilvalgskatalog. Vælg den stil der passer dig i din kommende bolig i Tværhøjgård, Greve

Tilvalgskatalog. Vælg den stil der passer dig i din kommende bolig i Tværhøjgård, Greve Tilvalgskatalog Vælg den stil der passer dig i din kommende bolig i Tværhøjgård, Greve Klar til at indrette din bolig? Du er kommet til den del af processen, hvor du skal træffe indretningsvalg for din

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER April-Juni 2017

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER April-Juni 2017 ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER April-Juni 2017 WAH 1900 6 kg. / 1400 omdr. Display med LED visning Mulighed for udskudt start Energikl.: A++ / 172 kwh/år 2.499,- SMU 40 D 12 SK 12 kuverter/lydniveau

Læs mere

Produktkatalog / 2012 NYT TIL DIT KØKKEN? NEMT

Produktkatalog / 2012 NYT TIL DIT KØKKEN? NEMT Produktkatalog / 2012 NYT TIL DIT KØKKEN? NEMT AT VÆLGE DET RIGTIGE: SÅ NEMT SOM 1 Klare svar Størrelser, funktioner, programmer... At vælge de modeller, der er helt rigtige til dig og dit køkken kan i

Læs mere

Lindeparken 2-20. Afdeling 20. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Lindeparken 2-20. Afdeling 20. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Lindeparken 2-20 Afdeling 20 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER Marts 2014 OPVSKEMSKINE SMU 50 E 52 SK 13 kuverter, lydniveau 48 db() Højdejusterbar overkurv Udskudt start, VarioSpeed Energikl.: / 294 kwh/år 3.499,- GRM KØLE-/FRYSESKB

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Spurvelunden 39 A-B, Vejle Allested Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdighed & tillid er to vigtige parametre når man skal

Læs mere

Håndværkervej 40-46, Afdeling 30. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Håndværkervej 40-46, Afdeling 30. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Håndværkervej 40-46, 117-221 Afdeling 30 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for LYKKEPARKEN RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Juni 2015 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen Ifølge

Læs mere

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I PLUMS BOLIGER VI LEVER I GÅRD Moderne boliger midt i Assens Nyt spændende boligområde midt i Assens FAB bygger 55 moderne lejligheder ved træ laden i Plums Gård. Tæt på gågade / sivegade og i gåafstand

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for Afd.30 HØJE GLADSAXE RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN En lejer i en almennyttig bolig har ret til at foretage forbedringer af boligen Ifølge

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG FOR KILDEPARKEN 1 RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN. Januar 2012

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG FOR KILDEPARKEN 1 RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN. Januar 2012 ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG FOR KILDEPARKEN 1 RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Januar 2012 1 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen

Læs mere

Eksklusive lejligheder i historisk bygning. skriv dig op til lejlighederne på:

Eksklusive lejligheder i historisk bygning. skriv dig op til lejlighederne på: DET GAMLE BIBLIOTEK Eksklusive lejligheder i historisk bygning Jelling Boligselskab skriv dig op til lejlighederne på: www.lejeboligen.nu Jernbanevej/Fårupvej, Jelling Den centrale placering tæt på skole,

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for MØLLEPARKEN 2 RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN September 2012 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S. LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm

Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S. LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S http://www.siemens-home.dk/lc956bb40s.html?source=search&print=1 Side 1 af 2 SIEMENS LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm Kapacitet fritblæsende:

Læs mere

2266,- 2999,- Under netpris ** Siemens vaskemaskine. Miele opvaskemaskine

2266,- 2999,- Under netpris ** Siemens vaskemaskine. Miele opvaskemaskine G4201U 13 kuverter 1,04 kwh/vask Vandforbrug: 13 liter/vask AquaStop Vaskemaskine WM14B262DN Kapacitet: 6 kg Udskudt start Hurtig vask: 15 min. Miele opvaskemaskine 2266,- 2999,- Siemens vaskemaskine Tilbuddene

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Nørrebjerg Rundddel 184-198 Odense SØ Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdighed & tillid er to vigtige parametre når man skal

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for Afd.35, Kagsåvej RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN En lejer i en almennyttig bolig har ret til at foretage forbedringer af boligen Ifølge

Læs mere