TRÆF DET RIGTIGE VALG LÆS OM ALLE FORDELENE. Byg dit drømmehus med elementer i letbeton. Rammerne om dit hjem

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TRÆF DET RIGTIGE VALG LÆS OM ALLE FORDELENE. Byg dit drømmehus med elementer i letbeton. Rammerne om dit hjem"

Transkript

1 Rammerne om dit hjem TRÆF DET RIGTIGE VALG LÆS OM ALLE FORDELENE - En sund hverdag - En sikker hverdag - En behagelig hverdag Byg dit drømmehus med elementer i letbeton

2 Træf det rigtige valg DER ER TO TING VED DIT NYE HUS, DU IKKE KAN ÆNDRE EFTERFØLGENDE Du skal træffe mange valg, når du skal bygge et nyt hus. Bagefter kan du ændre det hele - bortset fra to ting: Den ene er husets beliggenhed. Den anden er de bærende vægge. De valg, du træffer her, skal du leve med i de næste mange år. Hvis du om 10 år vil skifte badeværelserne ud, kan det lade sig gøre. Hvis bordpladen i køkkenet bliver grim, kan du købe en anden. Nye smarte armaturer og lamper kan du altid ønske til jul. Vinduer, tag ja, endda de udvendige mursten kan du skifte. Men de indvendige bærende vægge bliver stående. Derfor skal du vælge rigtigt. Vi vil gerne fortælle dig om alle de fordele, letbeton giver dig. Om det sunde indeklima. Om den øgede sikkerhed. Om et lavt energiforbrug. Om en behagelig hverdag. Jo mere du ved, jo lettere bliver valget. Derfor vil vi opfordre dig til at bruge lidt ekstra tid på at vælge den rigtige løsning. Vi står klar til at levere rammerne om dit hjem.

3 EN SUND HVERDAG

4 Skimmelsvamp HOLD DØREN LUKKET FOR SYGDOM OG SVAMP Det er ikke alle gæster, der er lige velkomne i jeres nye hus. Ikke mindst er det vigtigt at undgå, at skimmelsvamp flytter med ind. Skimmelsvampen kommer nemlig aldrig alene. Den fører en masse dårligdomme med sig, der kan blive sejlivede plager i hverdagen. Når du bygger med letbeton, undgår du at åbne døren på klem for astma, allergier og hovedpine mv. forårsaget af skimmelsvamp. Ganske enkelt fordi svampen kan gro fint på mange andre byggematerialer bare ikke på letbeton. Det skyldes, at letbeton består af naturlige og uorganiske materialer: Sand, vand, cement og brændt ler (de såkaldte leca-kugler). Ingen af disse materialer inviterer skimmelsvampen indenfor, fordi de i fællesskab afviser fugten ved hoveddøren. Derfor er det let at sige nej til svamp. Du skal bare sige ja til letbeton.

5 Sundt indeklima BYG SUNDT SÅ KAN DU BO SUNDT Et sundt indeklima hænger tæt sammen med valget af materialer. Her er letbeton det oplagte valg. Den har nemlig mange fordele. F.eks. har svampe og bakterier svært ved at overleve på betonen, fordi den er uorganisk. Dit hus i letbeton bliver bygget af færdigstøbte elementer, så huset bliver lukket af for sne og regn meget hurtigt. Fugt fører til dårligt indeklima. Tæt og tørt byggeri er en forudsætning for et sundt byggeri. Det er ikke uden grund, at letbeton har fået Indeklimamærket - en frivillig dansk mærkningsordning, der kun gives efter mange og grundige undersøgelser. De uvildige eksperter slår fast, at letbeton og et sundt indeklima hænger glimrende sammen, og at letbeton dermed er med til at skabe sunde rammer for dit hjem. Du kan selv hjælpe til med sund fornuft ved at lufte grundigt og hyppigt ud og ved at vælge de rigtige materialer, når du skal male væggene. Ved at vælge letbeton har du fra starten valgt at bygge sundt. Det gør det lettere at bo sundt.

6 BYG SUNDT BYG MED LETBETON SÅ ER DET LETTERE AT BO SUNDT

7

8 Bæredygtighed BYG FOR FREMTIDEN OGSÅ DEN FÆLLES Letbeton består af rene naturmaterialer, men den er også god for naturen og miljøet på andre måder. Letbeton er nemlig også en genvej til lavere energiforbrug. Det skyldes, at letbetonvægge akkumulerer varme og kulde og dermed mindsker energiforbruget. Letbetonen køler huset ned om sommeren og holder på varmen om vinteren langt bedre end vægge af f.eks. gips eller træ. Selvfølgelig skal dit hus være effektivt isoleret, men husets konstruktion kan også bidrage markant. Ikke bare til en lavere energiregning, men også til et markant lavere udslip af CO2 nu og i mange årtier frem. Dermed får du et hjem, som ikke blot er effektivt, når det gælder energi. Det er også fordelagtigt for din bankkonto og det er ikke mindst bæredygtigt i det store perspektiv. For os måles bæredygtighed nemlig ikke kun på den enkelte varmeregning. Den måles også på, hvordan byggeriet påvirker vores fælles fremtid.

9 Ingen skadelige dampe BYG DIT HUS UDEN USYNLIGE FJENDER Et godt indeklima bør man ikke tænke over. Det skal bare være der. Indeklimaet er en vigtig del af den daglige trivsel i jeres nye hjem. Ikke mindst er det vigtigt, at den luft, I indånder, ikke gemmer på usynlige overraskelser. Det hænger igen nøje sammen med, hvilke dampe, partikler og gasarter, huset afgiver. De værste af dem kan nemlig give allergi eller andre sygdomme, som forårsager træthed, hovedpine eller det, der er værre. Her skal du vide, at letbeton er blevet nøje undersøgt af uvildige eksperter fra Teknologisk Institut. De har én klar konklusion: At letbeton ikke afgiver skadelige dampe eller gasarter, som er til risiko for dig og din families helbred. Derfor giver letbeton dig god grund til at trække vejret frit. Uden at skulle spekulere på det sunde indeklima. Det er huset nemlig født med.

10 Du undgår unødvendig vand i dine mure, da vi monterer dit råhus inden for 1 dag. Det betyder, at du får huset lukket meget hurtigt. MONTAGEN KLARER VI PÅ 1 DAG Kl. 7:00 Montørerne ankommer til byggepladsen, hvor soklen er klar. De pakker grejet ud og afsætter mål til huset. Kl. 9:00 Første læs med elementer er ankommet, og montagen er i gang.

11 Kl. 11:00 Elementerne ankommer løbende gennem hele dagen - og råhuset tager hurtigt form. Kl. 13:00 Det sidste læs med elementer ankommer til byggepladsen og bliver monteret. Kl. 16:00 Montagen af huset er færdigt, og montørerne rydder op på byggepladsen. Alt grej pakkes og gøres klar til montage igen i morgen et nyt sted i Danmark.

12 EN SIKKER HVERDAG

13 Kan ikke brænde SOV TRYGT I ET SIKKERT HJEM Dit nye hjem skal ikke blot være trygt og sundt. Det skal også være sikkert. Med letbeton kan du sove trygt, fordi betonvæggene ikke kan antændes i tilfælde af brand. Det bremser ilden og mindsker risikoen for dig og din familie. Letbeton er sikret i Brandklasse 1, og det giver jer værdifuld tid til at komme sikkert ud. Naturligvis er det ikke rart at tænke på brand i hjemmet. Derfor er det ekstra godt at vide, at rammerne for dit hjem bliver stående stabilt, hvis flammerne skulle tage fat. Beton kan hverken smelte eller brænde, og bidrager derfor ikke til at sprede ilden. Der udvikles ingen gasser, da letbetonen er uorganisk. Med letbeton foretager du det sikre valg. Også hvis det utænkelige skulle ske.

14

15 TRÆF DET RIGTIGE VALG ET TRYGT, SUNDT OG SIKKERT HUS MED LETBETON DET SKABER TRIVSEL

16 Holdbart BLIV BARE HÆNGENDE UDEN AT FALDE NED Dit nye hus i letbeton er bygget til at blive brugt. Præcis som du ønsker det. og farver, og det gælder indretningen. Med letbeton kan du nemlig bruge væggene til præcist det, du ønsker. Du får et hus, bygget efter velkendte principper, som er grundigt testede og afprøvede. De principper og vores mangeårige erfaring giver dig og din familie et hus med en indbygget fremtid. Vi nøjes nemlig ikke med at bruge vores erfaring vi bruger også den nyeste lovgivning, viden og udvikling. Andre vægtyper er ikke egnet til at bære meget mere end faster Annas seneste familiefoto. Med letbeton kan du indrette, som du vil. Du skal ikke være nervøs for din nye fladskærm eller om bogreolen pludselig får væggen til smuldre. Samtidig giver dit nye hus dig masser af fleksible muligheder for at følge dine egne ideer, når stregerne skal sættes. Det gælder former Med letbeton kan du stole på, at dit hjem ligner sig selv. Også i morgen.

17 Styrke og stabilitet VI LEVERER STYRKEN DU FÅR MULIGHEDERNE Dit nye hus i letbeton har en styrke og stabilitet, som du ikke nødvendigvis kan se. Den er indbygget i hvert eneste skræddersyede element. Letbeton har nemlig en høj trykstyrke, som er en målestok for, hvor meget materialet kan bære. Det lyder måske ikke som noget, du skal interessere dig for men det giver dig faktisk masser af muligheder i forhold til andre byggematerialer. F.eks. er huset rigeligt stærkt, hvis du vil bygge op til kip med lys og luft som en del af indretningen. Vi kan lave store vinduespartier uden at sætte stabiliteten og sikkerheden over styr. Da letbeton opføres med meget få sammenstøbte samlinger, får du et tæt hus, der bidrager til et godt indeklima. Du kan altså bygge sikkert uden at gå på kompromis med dine personlige ønsker. Uanset hvor meget det stormer og rusker udenfor, sidder du trygt inden døre. Vi kalder det sikkerhed til at tænke frit. Det er en god begyndelse, når du skal skabe et nyt hjem.

18 BYG MED LETBETON SKAB DE BEDSTE RAMMER FOR LYDISOLERING

19 BÅDE UDEFRA OG DEM INDE I HUSET

20 FAKTA TRÆF DET RIGTIGE VALG! Letbeton giver dig mange fordele, som du ikke får ved mange andre byggematerialer, som bruges i boligbyggeriet. EN SUND HVERDAG Ingen skadelige dampe Sundt indeklima Ingen skimmelsvamp Bæredygtigt EN SIKKER HVERDAG Kan ikke brænde Holdbart Styrke og stabilitet

21 EN BEHAGELIG HVERDAG Temperaturregulerende Lydisolerende Energirigtigt Dit valg af bærende vægge har stor betydning DU KAN ÆNDRE MEGET PÅ HUSET MEN IKKE DE INDVENDIGE VÆGGE

22 EN BEHAGELIG HVERDAG

23 Temperaturregulerende DU SKAL IKKE SVEDE SELVOM DU BOR I ET GLASHUS Du kan sagtens bygge med store glaspartier uden dermed at forvandle din nye stue til et drivhus. Det kræver blot, at dit hus har en kerne af letbeton. Med letbetonvægge skifter dit hus nemlig ikke fra hedebølge til fryseboks i løbet af dagen. I stedet fungerer hele konstruktionen som en akkumulator, der optager, gemmer og fordeler varmen over hele døgnet. Det er der store fordele i. Ikke mindst når det gælder jeres velvære. En mere ensartet temperatur døgnet igennem er ganske enkelt mere komfortabel og bidrager til et godt indeklima. Og du slipper for at regulere på radiatorerne hele tiden. Derfor kan du sagtens bygge dit drømmehus og lukke masser af lys ind. Uden at forvandle dit hus til et drivhus.

24

25 SPAR PÅ ENERGIEN HVER DAG BYG MED LETBETON

26 Lydisolerende HOLD LYDEN UDE SÅ KAN ALLE HOLDE LYDEN UD Din families trivsel i hjemmet hænger tæt sammen med lydisoleringen af dit hus. Med letbeton som ramme for dit hjem dæmpes lydene både dem udefra, men i særdeleshed lydene inde i huset. Børnene og deres legekammerater kan larme, som de vil. Din ægtefælle kan skrue helt op for musikken. Vaskemaskinen forstyrrer ikke søvnen, når fodboldtøjet skal vaskes om natten. Lydene vil ikke genere dig, fordi den tunge kerne i letbetonvægge opsuger og bremser en stor del af lydene. Både luftlyden fra samtale og musik og trinlydene fra skridt. Det giver dig et liv med mindre støj og en hverdag med plads til privatliv uden at svigermor og onkel Bent nødvendigvis behøver følge med i, hvad du foretager dig. Det betyder selvsagt ikke, at dit hjem bliver lige så tyst som et museum. Det betyder blot, at du slipper for mere støj end højst nødvendigt. Det giver ikke bare et lavere lydniveau. Det skaber også stor trivsel.

27 Energirigtigt BYG ET HUS DER KAN HOLDE DET BETALER SIG Letbeton sparer dig for energi. Hver dag. Uden at du behøver røre en finger. Du skal bare tænke langsigtet og tænke letbeton ind i dit nye hjem fra begyndelsen. Et hus i letbeton kan spare dig for op til 20 pct. i energiforbrug. Så bliver energi nemlig ikke kun noget, du bruger. Det bliver også noget, du oplagrer. Fænomenet hedder varmeakkumulering, og netop letbeton er det bedste hertil: Al varmen fra solindfald, mennesker og elektronik bliver optaget i væggene i løbet af dagen og frigivet i løbet af natten. Varmen forsvinder altså ikke den fordeles bare over hele døgnet. Det virker også i et større perspektiv: Om sommeren virker huset afkølende om vinteren holder dit hus på varmen. Det betyder, at du skal bruge langt mindre energi på at regulere temperaturen i dit hus. Og du vil opleve en hurtigere opvarmning af huset efter udluftning. Effekten af det? Den kan du aflæse direkte på din bankkonto.

28 Letbetonelementgruppen - en del af Betonelement-Foreningen

Byg energirigtigt - byg med beton

Byg energirigtigt - byg med beton # 6:2012 Byg energirigtigt - byg med beton Beton er ikke kun gråt. Det er også grønt. Blive klogere på energirigtigt byggeri i dette nummer. Grøn beton lyder måske som en selvmodsigelse. Men beton kan

Læs mere

TRIVSEL ER NOGET MAN BYGGER

TRIVSEL ER NOGET MAN BYGGER TRIVSEL ER NOGET MAN BYGGER 2 HVAD ER ET FULDMURET HUS? I et fuldmuret hus er både facade og indervægge muret op i mursten. Det kaldes også en tung væg i modsætning til lettere alternativer som eksempelvis

Læs mere

Frihed. Personlighed. Tryghed. Du kan sagtens få det hele.

Frihed. Personlighed. Tryghed. Du kan sagtens få det hele. 1 Frihed. Personlighed. Tryghed. Du kan sagtens få det hele. Det er dejligt at kunne vælge frit. At tænke stort. At gøre drømmen virkelig. Også når du bygger nyt hus. 1½ Dit nye hus er mere end mursten,

Læs mere

Spar penge på at bygge nyt

Spar penge på at bygge nyt # 8:2013 Riv ned og byg nyt Spar penge på at bygge nyt Flere og flere vælger at bygge nyt i stedet for at reparere på det gamle og det er der gode grunde til. Det er sund fornuft at tænke på fremtiden

Læs mere

guide til et lavere elforbrug

guide til et lavere elforbrug Dit eksemplar Elsparefondens guide til Let din elregning og kom ned på 1.000 kwh Se side 2 Skift til bærbar computer og spar op til 90% i el Se side 6 Halvér din vasketemperatur og dit elforbrug Se side

Læs mere

Får du varme nok for dine penge?

Får du varme nok for dine penge? SB0210 Får du varme nok for dine penge? Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode. H o l d p å v a r m e n - o g p å p e n g e n e Størstedelen

Læs mere

Får du varme nok for dine penge?

Får du varme nok for dine penge? SB0508 Får du varme nok for dine penge? Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode. - når god energi er inde i varmen I Danmark udleder vi 10 ton

Læs mere

Hjem til dig og din familie

Hjem til dig og din familie Hjem til dig og din familie Quattro Nova Uno Nova 1 2 Indhold Moderne hjem til danske familier...5 Facts om husene...7 Vi bygger et hjem... 8 Købsprocessen... 12 5 lækre standard materialer... 16 Glade

Læs mere

Bestil et sundt indeklima én gang for alle

Bestil et sundt indeklima én gang for alle Bestil et sundt indeklima én gang for alle Lad os installere et sundt og behageligt indeklima i dit hus Og så skal du aldrig tænke mere over det Nu kan du komme alle indeklimaproblemer til livs én gang

Læs mere

Miljørigtigt byggeri i Odense Kommune - en guide til den private bygherre

Miljørigtigt byggeri i Odense Kommune - en guide til den private bygherre Miljørigtigt byggeri i Odense Kommune - en guide til den private bygherre 2 Miljørigtigt byggeri i Odense Kommune - en guide til den private bygherre Udarbejdet i 2010 af: By- og Kulturforvaltningen Byggerådgivning

Læs mere

TEMA. Passivhuse & Tegl. byg-i-tegl.dk

TEMA. Passivhuse & Tegl. byg-i-tegl.dk TEMA Passivhuse & Tegl byg-i-tegl.dk TEMA Passivhuse & Tegl INDHOLD 03 Forord 04 Det moderne hus er et passivhus 10 Passivhuset er en tysk opfindelse 12 Kan opvarmes med stearinlys 18 Egenskaber ved tunge

Læs mere

Får du varme nok for dine penge?

Får du varme nok for dine penge? FIF MARKETING FI11/13 - returtemperatu Får du varme nok for dine penge? Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode. I Danmark udleder vi i gennemsnit

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

sundt miljø i boligen

sundt miljø i boligen sundt miljø i boligen Indholdsfortegnelse Et godt indeklima er vigtigt... 4 Luft ud... 4 Sørg for ventilation... 5 Sæt varme på... 6 Gode råd... 7 Begræns fugtkilderne... 8 Hold boligen ren... 11 Skimmelsvamp

Læs mere

Indeklima Grundlæggende begreber

Indeklima Grundlæggende begreber Indeklima Grundlæggende begreber 5000 Z ZZ 2000 1800 1600 1400 1200 1000 800 600 400 350 CO2 - niveau (ppm) Indeklima Vi mennesker befinder sig i dag langt den største del af tiden indendørs. Det er ikke

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET. Operation Sikring - Danmarks nye sikringsselskab. Overvågningskameraer Alarm Fingeraftrykslåse

HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET. Operation Sikring - Danmarks nye sikringsselskab. Overvågningskameraer Alarm Fingeraftrykslåse ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE DET INNOVATIVE HJEM Oktober 2007 Dynamisk lys er et hit Læs mere på side 12 Komfort, sikkerhed og besparelser Moderne højteknologiske løsninger

Læs mere

RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER

RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER INDHOLD LEJLIGHEDENS RUM.................................. 3 TEMPERATUREN..................................... 4 BRUG ALLE RADIATORER..............................

Læs mere

indeklima i detailhandlen Branchevejledning om indeklima

indeklima i detailhandlen Branchevejledning om indeklima indeklima i detailhandlen Branchevejledning om indeklima 2 3 3 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning 4 Temperatur 5 Luftfugtighed 9 Træk 12 Støv og rengøring 14 Ventilation 16 Luftkvalitet

Læs mere

SKIMMELSVAMP OG FUGT

SKIMMELSVAMP OG FUGT SKIMMELSVAMP OG FUGT INDHOLD 03 Tjek dit hus for råd og svamp 08 Tjek de skjulte konstruktioner i dit hus 11 Generelt om indeklima 15 Tjek udluftningen af dit hus 19 Udluftning og naturlig ventilation

Læs mere

95% Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde. varme.danfoss.dk. Ventilation med varmegenvinding. af varmen bliver genanvendt.

95% Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde. varme.danfoss.dk. Ventilation med varmegenvinding. af varmen bliver genanvendt. Ventilation med varmegenvinding Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde Op til 95% af varmen bliver genanvendt Danfoss ventilation med varmegenindvinding genanvender det meste af varmen,

Læs mere

hvordan støtter jeg bedst mine børn?

hvordan støtter jeg bedst mine børn? hvordan støtter jeg bedst mine børn? 1 Denne pjece er skrevet til dig, der har en alvorlig fysisk sygdom, og som har børn, der er teenagere eller i 20 erne. Den giver en række forslag til, hvad du kan

Læs mere

Clorius Energistyring. Besparelser med optimal komfort

Clorius Energistyring. Besparelser med optimal komfort 99.50.20-A Clorius Energistyring Besparelser med optimal komfort En vejledning til hvordan du kan holde varmen og samtidig belaste miljøet og din økonomi mindst muligt! Gælder for 1-strengede anlæg. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

DEN LILLE BYGGETEKNIKER DE SMÅ DETALJER DER GIVER OMBYGNINGEN VÆRDI

DEN LILLE BYGGETEKNIKER DE SMÅ DETALJER DER GIVER OMBYGNINGEN VÆRDI DEN LILLE BYGGETEKNIKER DE SMÅ DETALJER DER GIVER OMBYGNINGEN VÆRDI INDHOLD DEN LILLE BYGGETEKNIKER... SIDE 02 DEN SUNDE BYGGETEKNIK... SIDE 04 DEN GODE ARKITEKTUR... SIDE 06 PÅVIRKNINGER FRA KLIMAET...

Læs mere

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ 1 DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ af Barbara Berger (Copyright Barbara Berger 2000/2009) 2 Indhold Introduktion 3 De Mentale Love / Måden sindet fungerer på - Loven om at tanker opstår 4 - Loven

Læs mere

ONV Husene. www.m2.dk

ONV Husene. www.m2.dk ONV Husene www.m2.dk INDHOLD Arkitekttegnede huse Individualitet 4 Fleksibilitet 6 Funktionalitet 8 Kvalitet 10 Økonomi 12 Proces 14 Tid 16 M2 18 4 INDIVIDUALITET> Skræddersyet typehus INDIVIDUALITET

Læs mere

B.DK/PLUS. Spar på energien i hjemmet. Her får du masser af gode råd til at spare på energien næsten alle steder i hjemmet.

B.DK/PLUS. Spar på energien i hjemmet. Her får du masser af gode råd til at spare på energien næsten alle steder i hjemmet. Spar på energien i hjemmet Her får du masser af gode råd til at spare på energien næsten alle steder i hjemmet. 1 03 Spar penge på din elregning - skift elselskab 04 Her er, hvad du betaler for på din

Læs mere

REFERAT. Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 37-53

REFERAT. Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 37-53 REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 37-53 Torsdag den Klokken 19.00 21.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 22 beboere fra 19 husstande

Læs mere

Er jeres ejendom klar til fremtiden? Energimodernisering af lejligheder og etageboliger i ejerforeninger, andelsboligforeninger og almene boliger

Er jeres ejendom klar til fremtiden? Energimodernisering af lejligheder og etageboliger i ejerforeninger, andelsboligforeninger og almene boliger Er jeres ejendom klar til fremtiden? Energimodernisering af lejligheder og etageboliger i ejerforeninger, andelsboligforeninger og almene boliger FORORD Det er ikke altid lige til at finde rundt i de mange

Læs mere