En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset"

Transkript

1 22. Årg. April-Maj 2013 Husk Parkhusets sommertur juni Dato kommer senere. Her et stemningsbillede fra turen til Reersø 2012 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

2 Så er de sidste bemærkninger vedr. planerne for Solvej nr. 6 afleveret, så nu fortsætter processen.. Projektet vedr. flytning til Solvej 6 har fyldt rigtig meget, men nu ser det ud til at komme ind i en afsluttende fase og der kan indstilles til politisk behandling her i april måned. Det betyder så, at projektet allerede nu er ca. 2 måneder forsinket i forhold til den først udmeldte plan. 2 måneder lyder ikke af meget, men den tid på året hvor det hele forskubbes er netop den tid hvor der er rigtig gang i aktiviteterne i Parkhuset. Det betyder at vi kan køre et normalt program for efteråret 2013 og det betyder også, at vi kan afvikle endnu et julemarked i de nuværende omgivelser. Det er allerede besluttet, så nu er planerne for pro- duktion af ting til årets julemarked allerede i gang. Nissebanden er trådt i aktion og der saves nisser ud i stor stil så de kan være klar til malerholdet i løbet sommeren. Det betyder så også at der bliver mulighed for endnu et par fester i vores dejlige café, nemlig en fødselsdagsfest og en julefrokost, så kan vi jo glæde os til det. Det ser altså ud til at 2013 bliver et ganske normalt år for Parkhusets brugere og medarbejdere, så nu må vi blot vente på at den lange hårde vinter slipper taget i Danmark så vi kan nyde foråret, hvis vi da ikke springer direkte ind i sommeren, hvem ved? Side 2

3 Der bliver naturligvis også plads til nogle ture i Hvad vi allerede ved er, at vi har lavet en tur til Prag, vi har planer for en tur til Bornholm, vi har snart en sommerudflugt på plads, så der er tilbud nok om at komme ud og opleve Danmark og lidt af resten af verden. Valget til det nye brugerråd er i fuld gang og vi har et resultat klar mandag d. 8. april. Resultatet kan ses ved opslag på tavlen i garderoben. Det nye brugerråd afholder sit første møde d og traditionen tro, så afholdes dette første møde sammen med det gamle brugerråd og der afholdes en lille frokost i den forbindelse. Tirsdag d. 28. maj bliver Christinas sidste arbejdsdag i Parkhuset. Denne dag vil vi holde en lille afskedsreception, det fortjener Christina efter den flotte måde hun har håndteret sin opsigelse på. Det bliver naturligvis i Side 3 caféen kl , så her får alle mulighed for at sige farvel til Christina. Tilbage er blot at gøre brugerne opmærksomme på de aktiviteter som kommer til at ske henover sommeren. Det gælder diverse ture, produktion til julemarked, grillarrangementer m.m. Så følg med på opslagstavlen så I ikke går glip af noget, det ville være en skam. Så vil jeg ellers blot ønske jer alle en rigtig god sommer (når den kommer). Skulle der opstå nyt omkring projektet på Solvej 6 vil det fremgå af opslag på tavlen i garderoben. Med venlig sommerhilsen René Johansen

4 Tirsdag d. 28. maj kl vil vi holde en lille afskedsreception for Christina i køkkenet. Som de fleste sikkert husker, så blev Christina offer for de store spareplaner generelt i Ballerup Kommune, hvilket vi er utrolig kede af. Til trods for, at Christina fik tilbudt at blive fritstillet, så valgte hun at fortsætte med at arbejde i hele opsigelsesperioden, en beslutning som fortjener stor respekt. Christina startede i Parkhuset d i et vikariat. D blev Christina fastansat og har i tiden derefter passet sit arbejde til alles tilfredshed. Christina kommer nu til at stå uden arbejde i en tid hvor jobbene ikke hænger på træerne, men vi håber inderligt, at der et eller andet sted er et job til Christina så hun ikke skal slås med arbejdsløsheden. En ting er sikkert, vi vil gøre alt for at hjælpe Christina såfremt noget dukker op, en god anbefaling kan vi med sikkerhed give med på vejen. En stor tak til Christina for hendes indsats gennem alle årene, vi håber det aller bedste for dig i jagten på et nyt job. Så, kære brugere og medarbejdere, vær med til at give Christina en flot afsked og mød op til den lille afskedsreception d. 28. maj kl , det fortjener Christina. Med venlig hilsen René Johansen Side 4

5 DET OFFENTLIGE BLIVER MERE DIGITALT Driller computeren og er internettet uoverskueligt og umuligt? Her er en oversigt over IT-hjælp i Ballerup Kommune i 2013: BALLERUP BIBLIOTEK Banegårdspladsen 1 IT-café torsdage kl SKOVLUNDE KULTURHUS Bybjergvej 10 IT-café onsdage kl SENIORRÅDET Rugvænget Skole Tirsdage kl TAPETEN Magleparken 5 Mandage og tirsdage kl ÆLDRESAGEN Præstevænget 22 Fredage kl FÅ NÆRMERE INFORMATION: Ballerup Bibliotek: Seniorrådet v. Anders Holm: Tapeten, kontakt Frivillighedsrådet: Ældresagen: Side 5

6 Tirsdag d. 5. marts afholdt vi stormøde vedr. Solvej nr. 6. Efterfølgende udarbejde brugerrådet et høringssvar som I kan læse her... Høringssvar fra brugerrådet i Parkhuset vedr. indretning af Solvej nr. 6. På et stormøde tirsdag d. 5. marts, blev alle interesserede brugere præsenteret for planerne for indretningen af Solvej nr. 6. Tegningerne havde, inden da, været synlige ved opslag 14 dage forinden, så alle havde mulighed for at studere disse, samt komme med spørgsmål såfremt ikke alt var forståeligt. Efter dette stormøde satte brugerrådet sig, sammen med lederen, og drøftede forløbet og udformede høringssvar til det videre forløb. Her er hvad brugerrådet mener, på godt og ondt, om planerne. Der er enighed om, at bygning B tager sig rigtig fin ud og det tegner til at kunne opfylde alle vores ønsker for et kreativt hus med masser af udfoldelsesmuligheder. Det indskudte plan giver de ekstra kvadratmeter som meget tidligt i processen blev efterspurgt. Ligeledes vil det være en vigtig del i forhold til akustikken, så det er en rigtig god løsning. Rent praktisk mangler vi en vask på dette plan, en vask som vi forestiller os kunne etableres i rum 2.01 som i forvejen er et teknikrum med de fornødne Side 6

7 installationer. Samarbejdet med Krumtappen/Stedet, ved Robert Lorentzen, har fungeret rigtig fint og vi har i fællesskab fundet løsninger som tilfredsstiller begge parter. Hvad angår bygning A ser brugernes reaktioner noget anderledes ud. Generelt havde brugerne helst set, at vi kunne have alle aktiviteter, inkl. café, under samme tag, men da det ikke ser ud til at være en mulighed, så er der følgende indvendinger til indretningen af en Café i bygning A. Rum 1.11 på 41 m er tiltænkt 2 billardborde. Disse borde indgår i et socialt fællesskab mellem billardspillerne og de brugere som kun benytter Caféen i Parkhuset. Bordenes placering, i det forholdsvis lukkede rum, afskærer muligheden for dette fællesskab da det næppe er muligt at placere borde og stole i rummet hvor billardbordene er. Vi har p.t. ca. 40 aktive billardspillere som over ugen benytter disse borde, med størst pres på, især, tirsdag som traditionelt er turneringsdag. Herudover opholder der sig ca. 10 brugere som ikke benytter/evner værkstedsaktiviteterne, men blot nyder det sociale fællesskab i Caféen. I det hele taget ønsker vi der gøres hvad der overhovedet er muligt for at få mest mulig dagslys ind i Caféen, også gerne mere end der lægges op til. Her ville det være en kæmpe gevinst såfremt der kunne skabes en bedre sammenhæng mellem Café og billard, evt. ved at lave enkelte huller i væggen, uden glas, så Side 7

8 aktiviteten bliver mere synlig og opleves mere nærværende for de som opholder sig i Caféen. Det eksisterende samspil, disse interessenter imellem, fungerer rigtig godt i den nuværende form (i Parkhuset) og det ville være et stort tab hvis en adskillelse bliver resultatet af en flytning til Solvej 6. Hvad angår rum 1.14 Køkken, så ser det ud til at være ok, når blot der tages højde for, at indretningen lever op til diverse krav fra levnedsmiddelstyrelsen, som dobbelt vask + håndvask, afløb i gulv, vaskbare vægge, kanter lidt op af væg fra gulv, emfang m.m.. Indretning formodes lavet mere detaljeret med behørigt hensyn til genanvendelse af det eksisterende inventar i det nuværende køkken. Depot 1.30 har en fornuftig størrelse og vil kunne dække køkkenets behov for opbevaring. Hvad angår bygning C som skal fungere som en mellembygning, så har vi ikke nogen særlige kommentarer til denne. Den ser ud til at kunne opfylde behovet for at kunne bevæge sig mellem bygning A og B uden at skulle ud i det fri. Generelt for bygning A og B gælder, at der skal rettes opmærksomhed på akustikken. Hørelsen svinder med alderen og dårlig akustik forværrer dette problem, så lyddæmpende beklædning evt. suppleret med teleslynge til særlige behov ved større arrangementer. Hvad angår udearealerne i forbindelse med parkering er der en del bekymring omkring underlaget. Som det ser ud nu vil der blot være et underlag af grus. Vi tvivler på holdbarheden af et sådan underlag og brugere med Side 8

9 egen bil, som benytter rollator, kan få en udfordring i forbindelse med færdsel på dette underlag. Parkhusets bus vil sandsynligvis rive godt op i sådan et underlag med sine mange ture frem og tilbage med brugere. Det er af væsentlig betydning at der, i nærheden af indgangen, etableres et antal afmærkede parkeringspladser for biler med handicapskilt. Allerede nu har vi en hel del brugere som kommer i biler med handicapskilt. Tilkørselsforholdene kan være lidt svære at gennemskue. Den nuværende tilkørsel fra Rolighedsvej er uhensigtsmæssig med kørsel på den smalle sti. Projektet med åbning af Linde Allé ser ikke ud til at være en mulighed, så bliver det spændende at se hvad der så er tilbage. Dette høringssvar er udarbejdet i samarbejde med brugerrådet og lederen i Parkhuset i forlængelse af et stormøde med deltagelse af alle interesserede brugere samt Parkhusets øvrige medarbejdere. Med venlig hilsen René Johansen Dagcenterleder Parkhuset Side 9

10 Lidt stemningsbilleder fra endnu en dejlig festdag i Parkhuset, nemlig fastelavnsfesten mandag d. 11. marts... Side 10

11 Parkhuset byder nye brugere velkommen således at alle får lejlighed til at følge med i, hvem der kommer til huset. For at gøre det nemt for alle tillader vi os at indsætte et lille billede. Inger Dahl Hansen Malika Kaas Lis Ramsø Petersen Side 11

12 Referat fra brugerrådsmøde i Parkhuset d. 20. februar Tilstede var: Renè Johansen, Birger Zartov, Lis Jensen, Erik Gustafsson, Sussanne Hjelmqvist, Frode Preiland, Lizzie Houman og Lone Bartkær. Afbud: Erwin Kluge. Dagsordenpunkter: 1. Valg af referent 2. Opfølgning vedr. Solvej 6 3. Drøftelse omkring høringssvar vedr. Solvej 6 4. Status. vedr. turen til Prag 5. Bornholmerturen plan 6. Påskefrokost 7. Evt. Lone Bartkær blev valgt til referent. Opfølgning vedr. Solvej 6: Gennemgang af de sidste nye tegninger. Som tegningerne ser ud nu, er der tilfredshed i brugerrådet, vi er blevet imødekommet på nogle af de punkter vi er kommet med, noget er ikke imødekommet da det ikke har været muligt, f.eks. at flytte bærende vægge, andet fordi økonomien ikke rækker til det, men alt i alt, god tilfredshed. Vi drøfter lidt udenomsarealerne, det påtænkes der skal lægges småsten, det kan måske blive en udfordring for dem der går med rollator. Vi bliver enige om, at se tiden an. Ang. billard vil det blive lidt anderledes end det er nu, idet der ikke kan stå ret mange stole i det rum der skal spilles billard i, Side 12

13 så her skal der tænkes lidt mere kreativt. Punkt 3 kom med op under punkt 2. Status vedr. Prag turen: Der er 18 tilmeldte til Prag turen, Renè vil undersøge muligheden for at blive hentet i Ballerup, i stedet for at turdeltagerne skal køre til Glostrup. Bornholmerturen: Vi arbejder fortsat på en tur til Bornholm, men den ser ud til at blive en realitet, der er bare lige lidt forskelligt der skal falde på plads før den er endelig. Påskefrokost: D. 26. marts 2013 vil der være påskefrokost. Maden vil være lidt en blanding af, at vores cafè selv laver noget, samt at der vil komme lidt udefra også. Når det kommer til at foregå på denne måde, er det ene fordi at Yvonne kommer hjem fra ferie lige omkring påskefrokosten, det andet fordi der fremover kun vil være en i køkkenet til at lave mad, så derfor kan det være en god ide allerede nu at gå ud og undersøge markedet for god mad til vores fester. Evt. Julemarked vil blive afholdt i Parkhuset på sædvanlig vis, da flytningen til Solvej er blevet udsat. Datoen bliver lørdag d. 30. november Næste brugerrådsmøde hvor der bliver sagt farvel til gamle medlemmer og goddag til nye bliver den 15. april kl Side 13

14 Tirsdag d. 26. marts var dagen for Parkhusets påskefrokost For første gang prøvede vi at tilkøbe dele af maden udefra og det faldt rigtig godt ud. Laks, lam m/løgkompot og mintgelé og hønsesalat blev købt hos inside dinner og det var rigtig godt. Resten af maden stod vi selv for, så alt i alt blev det en rigtig god frokost, selvfølgelig også med musik og dans som det sig hør og bør. Bjørn Holmegård stod for musikken og det gjorde han godt. De sædvanlige festlige indslag blev der også plads til. Tak til deltagerne for jeres altid gode humør til vores fester. MVH René Side 14

15 Hvor mange ansigter kan du se? Side 15

16 Kære brugere. April og maj måned, samt sommeren over, vil foregå efter de mere løsslupne principper. Jeg har erfaret, at mange brugere ikke lige har brug for det vi planlægger, så derfor vælger jeg, at vi tager tingene lidt som de kommer i tiden fremover. Det betyder at du altid kan lægge vejen forbi og få en snak om de muligheder der er for at lave noget kreativt. Jeg tror det er gået op for de fleste, at der sker rigtig mange forskellige ting i terapien, så der er garanteret også noget for dig. I er selvfølgelig velkommen til at udfordre mig, der er måske også noget jeg kan lære. Vi fortsætter som planlagt med gymnastik om onsdagen for alle jer som har glæde at det. Hilsen Regina Side 16

17 Bankospil Torsdag d. 4. April kl Brugerrådsvalg Resultatet af valg 2013 kan ses på op- slagstavlen fra d. 8. april Brugerrådsmøde Mandag d. 15. April kl Følg altid med på opslagstavlen. Her kan forekomme mindre ture ud i det grønne, museumsbesøg m.m. Onsdag d. 1. maj er Parkhuset lukket Mandag d. 13. maj Tur til Prag for de rejselystne Fredag d. 10. maj er Parkhuset lukket Side 17

18 Husk kære læser, at du kan være med til at gøre denne lille avis til en anderledes og mere spændende avis. Har du en god historie fra fantasien eller fra det virkelige liv, så skriv til Parkavisen. Alle brugere er velkommen til at skrive til Parkavisen. Stof til avisen skal være redaktionen i hænde senest d. 20. i måneden. Det er tilladt at indlevere stof anonymt når blot redaktionen er bekendt med navnet på afsenderen. Husk at din mening, eller idé, bliver hørt af flere hvis den kommer i Parkavisen. Med venlig hilsen Redaktionen Parkavisen udgives af: Pensionistcentret Parkhuset Gl. Rådhusvej Ballerup Avisen udkommer hver d. 1. i flg. måneder: Aug. - Okt. - Dec. - Feb. - Apr. i 125 eksemplarer. Ansvarshavende redaktør: René Johansen René Johansen skriver alle indlæg til Parkavisen Tryk: Ballerup Kommune Side 18

19 Brugerrådet består af følgende brugere Lizzie Houman Lis Jensen Birger Zartov Susanne Hjelmqvist Erwin Kluge Frode Preiland Suppleant Lone Bartkær Suppleant Erik Gustafsson Suppleant Side 19

20 Parkhuset Hovednummer: E. mail: Se også Dagcenterleder. René Johansen Administration: René Johansen Fax: Terapien: Christina Wilms Linda Sandell Regina de Gijsel Køkken: Yvonne Vesterbøg Christina Sernung Chauffør: Kim Dehn Daglig åbningstid i Parkhuset: Alle hverdage: kl Lør-søndage & helligdage: lukket Side 20

Så er håndværkerne i gang på Solvej 6

Så er håndværkerne i gang på Solvej 6 22. Årg. April/Maj 2014 God Påske Og god sommer Så er håndværkerne i gang på Solvej 6 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så kom vi endelig i gang,

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. August-september 2013 Hyggelige Gjoerslev Bøgeskov udgjorde rammen om Parkhusets sommertur 2013 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Sommeren

Læs mere

Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012.

Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012. 21. Årg. April og Maj 2012 Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Foråret er

Læs mere

En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj.

En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj. 23. Årg. August/september 2015 En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så er sommeren ved at være slut,

Læs mere

Der er altid god stemning når der festes i Parkhuset. Rigtig god sommer til alle.

Der er altid god stemning når der festes i Parkhuset. Rigtig god sommer til alle. 25. Årg. April/Maj 2016 GOD SOMMER Der er altid god stemning når der festes i Parkhuset. Rigtig god sommer til alle. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr.

Læs mere

Velkommen til fastelavnsfest i Parkhuset d. 3. marts kl. 13.00

Velkommen til fastelavnsfest i Parkhuset d. 3. marts kl. 13.00 22. Årg. Februar/marts 2014 Velkommen til fastelavnsfest i Parkhuset d. 3. marts kl. 13.00 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Vi kom godt ud af 2013

Læs mere

Nu lysner det med hensyn til asfaltering af parkeringspladsen..

Nu lysner det med hensyn til asfaltering af parkeringspladsen.. 25. Årg. Oktober/November 2016 Nu lysner det med hensyn til asfaltering af parkeringspladsen.. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Efter en rolig

Læs mere

Denne fantastiske morgenhimmel kunne ses ved Mullerup havn d. 16.10. efter festen d. 15.10.

Denne fantastiske morgenhimmel kunne ses ved Mullerup havn d. 16.10. efter festen d. 15.10. 19. Årgang november 2010 Denne fantastiske morgenhimmel kunne ses ved Mullerup havn d. 16.10. efter festen d. 15.10. En månedsavis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris:

Læs mere

Vores tur til Ærø i august måned blev en stor succes.

Vores tur til Ærø i august måned blev en stor succes. 23. Årg. Oktober/November 2015 Vores tur til Ærø i august måned blev en stor succes. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Tak for opmærksomheden og

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. December/Januar 2013/2014 Nissebanden er klar til julemarked 2013 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 2013 er snart slut, men den søde juletid

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. Oktober - November 2013 Dejlige Svaneke blev selvfølgelig også besøgt på Parkhusets tur til Bornholm d. 12. og 13. september En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

Læs mere

Tak til en fantastisk medarbejder efter 32 år som chauffør for Parkhusets brugere..

Tak til en fantastisk medarbejder efter 32 år som chauffør for Parkhusets brugere.. 25. Årg. August/September 2016 Tak til en fantastisk medarbejder efter 32 år som chauffør for Parkhusets brugere.. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

Læs mere

Glæd jer til en svingom ved Parkhusets fastelavnsfest onsdag d. 9. marts 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter.

Glæd jer til en svingom ved Parkhusets fastelavnsfest onsdag d. 9. marts 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter. 19. Årgang februar og marts 2011 Glæd jer til en svingom ved Parkhusets fastelavnsfest onsdag d. 9. marts 2011 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. Februar - Marts 2013 Vidunderlige Prag danner rammen om en dejlig forårstur for de brugere som lyster.. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

Læs mere

Parkhuset. Nissebanden gør klar til et fantastisk Julemarked 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Parkhuset. Nissebanden gør klar til et fantastisk Julemarked 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter 20. Årg. December og Januar 11/12 Nissebanden gør klar til et fantastisk Julemarked 2011 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så er vi i gang med den

Læs mere

På vores tur til Monte Gordo i Portugal blev vi præsenteret for bademoden, anno 1920, af disse flotte modeller.

På vores tur til Monte Gordo i Portugal blev vi præsenteret for bademoden, anno 1920, af disse flotte modeller. 19. Årgang oktober og november 2011 På vores tur til Monte Gordo i Portugal blev vi præsenteret for bademoden, anno 1920, af disse flotte modeller. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Læs mere

Parkhuset. Vejrguderne var ikke med os da vi slog dørene op til Julemarked En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Parkhuset. Vejrguderne var ikke med os da vi slog dørene op til Julemarked En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter 19. Årgang dec./jan 2010/2011 Vejrguderne var ikke med os da vi slog dørene op til Julemarked 2010 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 2010 har på

Læs mere

Glade deltagere, på turen til Rhinen, nyder det dejlige vejr i Drosselgasse i Rüdesheim

Glade deltagere, på turen til Rhinen, nyder det dejlige vejr i Drosselgasse i Rüdesheim 21. Årg. Oktober - November 2012 Glade deltagere, på turen til Rhinen, nyder det dejlige vejr i Drosselgasse i Rüdesheim En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris:

Læs mere

Nissebanden holder morgentræf inden dagen går i gang. Og der kom masser af besøgende ved årets julemarked...

Nissebanden holder morgentræf inden dagen går i gang. Og der kom masser af besøgende ved årets julemarked... 24. Årg. December/Januar 2015/2016 Nissebanden holder morgentræf inden dagen går i gang. Og der kom masser af besøgende ved årets julemarked... En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Læs mere

En rigtig glædelig jul samt et godt nytår til brugere og medarbejdere i Parkhuset

En rigtig glædelig jul samt et godt nytår til brugere og medarbejdere i Parkhuset 25. Årg. december 2016 - Januar 2017 En rigtig glædelig jul samt et godt nytår til brugere og medarbejdere i Parkhuset En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr.

Læs mere

Begejstrede deltagere foran Red Lion Hotel i Colchester

Begejstrede deltagere foran Red Lion Hotel i Colchester 21. Årg. August og September 2012 Begejstrede deltagere foran Red Lion Hotel i Colchester En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så er Parkavisen tilbage

Læs mere

Så er vi klar til fest Stemningsbillede fra fastelavnsfesten d. 9. marts 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter.

Så er vi klar til fest Stemningsbillede fra fastelavnsfesten d. 9. marts 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter. 19. Årgang april og maj 2011 Så er vi klar til fest Stemningsbillede fra fastelavnsfesten d. 9. marts 2011 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 En

Læs mere

22. Årg. August/September 2014. Så skal der flyttes. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset. Pris: kr. 10,00.

22. Årg. August/September 2014. Så skal der flyttes. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset. Pris: kr. 10,00. 22. Årg. August/September 2014 Så skal der flyttes En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Oktober og november måned kommer til at stå i flytningens tegn...

Læs mere

Julen 2011 er godt nok langt væk, men vores fantastiske kor til julefrokosten, fortjener en forside.

Julen 2011 er godt nok langt væk, men vores fantastiske kor til julefrokosten, fortjener en forside. 21. Årg. februar og marts 2012 Julen 2011 er godt nok langt væk, men vores fantastiske kor til julefrokosten, fortjener en forside. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side

Læs mere

Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse

Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse 22. Årg. August/September 2014 Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 The never ending story

Læs mere

PRAKTISK PJECE ALSVEJ

PRAKTISK PJECE ALSVEJ PRAKTISK PJECE ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode år her

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 21. Årg. December 2012/Januar 2013 Turen til sort sol i oktober, samt årets julemarked i november var blandt højdepunkterne i en travl periode En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Parkhuset. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter. 19. Årgang august og september 2011

Parkhuset. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter. 19. Årgang august og september 2011 19. Årgang august og september 2011 En tur i det grønne i den smukke have på Gavnø slot En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så er Parkavisen tilbage

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre.

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre. Kære forældre. Nyhedsbrev Regnbuen Oktober 2016 Efteråret er i fuld gang og vi har nydt det fantastiske vejr, som vi har haft i september. Vi er snart klar til indflytning af børnehaven og med dette nyhedsbrev,

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Sent: 16 Mar :06: Peter Michael Nielsen Bodil Christensen. Attachments: Tegning af Skolevej 6.pdf, Årsregnskab 2015.pdf. Hej Peter.

Sent: 16 Mar :06: Peter Michael Nielsen Bodil Christensen. Attachments: Tegning af Skolevej 6.pdf, Årsregnskab 2015.pdf. Hej Peter. From: Sent: 16 Mar 2016 20:06:37 +0100 To: Peter Michael Nielsen Cc: Bodil Christensen Subject: SV: Møde vedr. mulighed for lokaler på tidligere teknisk skole, Skolevej 6, Haarby Attachments: Tegning af

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

ARENDSE NYT. April 201

ARENDSE NYT. April 201 ARENDSE NYT April 201 Indholdsfortegnelse April 2012 Forside Indholdsfortegnelse Vi siger farvel Forstanders indlæg En mere aktiv hverdag Nye medarbejdere Fødselsdag i april Set og sket i april Aktivitetsplan

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Søløven.

Velkommen til Børnehaven Søløven. Velkommen til Børnehaven Søløven. Børnehaven Søløven er en kommunal børnehave og er en del af Sparkær LBO. Adresse: Børnehaven Søløven Sølystvej 33, Sparkær 8800 Viborg TLF. 87871595 E-mail: bh.soeloeven@viborg.dk

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

18 september blev der på forældremødet valgt nyt forældreråd som nu har konstitueret sig:

18 september blev der på forældremødet valgt nyt forældreråd som nu har konstitueret sig: Nyhedsbrev 12.11.14 November December 2014 Nyhedsbrevet indeholder følgende : Det nyvalgte forældreråd Personalenyt - ledernyt Aktiviteter og forskellige stemningsbilleder fra hverdagen Velkommen til nye

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 23. Årg. februar/marts 2015 Borgmester Jesper Würtzen holdt en fin tale ved indvielsen af Aktiv Center Solvej En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

Læs mere

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J Hold Øje uge 13-2015 Wauw det var bare rigtig fedt J På Børnenes Friskole er de fleste dage egentlig ganske fede. Det gælder både de dage, hvor der knokles med fysik, idræt, musik, dansk etc. i det almindelige

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse Nyhedsbrev uge 35-2013 Side 1 Billedskole Musikskole Side 11 Børnehaven Invitation til forældremøde Side 3 Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk Side 14 Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING

Læs mere

Så er bjerget klar til at tage imod sommeren 2015

Så er bjerget klar til at tage imod sommeren 2015 23. Årg. april/maj 2015 Så er bjerget klar til at tage imod sommeren 2015 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Jamen hold da helt op hvor går det stærkt

Læs mere

Gode råd... Bagside. 37.årg. Marts 2014 nr. 111. -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert

Gode råd... Bagside. 37.årg. Marts 2014 nr. 111. -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert Bagside Gode råd... -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert -Hvis du vil ha' en kat, så begynd med at spørge, om du må få en hest -Når mor er sur på far, så skal du ikke lade hende rede dit hår

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Nyhedsbrev uge 51-2012

Nyhedsbrev uge 51-2012 Nyhedsbrev uge 51-2012 Side 1 Glædelig jul!! Side 4...og goddag til Side 2 Sidste skoledag... Side 6 Børnehaven Side 4 Farvel - og tak! - til Jytte Side 8 Kalender, kontakt mm. Glædelig jul!...og godt

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Kærnen

Velkommen til Børnehuset Kærnen Velkommen til Børnehuset Kærnen VELKOMMEN I BØRNEHUSET KÆRNEN NORMERING Børnehuset Kærnen er en integreret institution med 24 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn, heraf 40 børn i vores skovafdeling i Nibsbjerg

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

Privatisering af vores veje

Privatisering af vores veje ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 3 oktober 2011 14. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Guide: Utroskab - sådan kommer du videre

Guide: Utroskab - sådan kommer du videre Guide: Utroskab - sådan kommer du videre Ingen af os har lyst til, at vores partner er os utro. Det får os til at føle os fravalgt, nedprioriteret og svigtet og gør rigtig ondt. Alligevel er utroskab udbredt

Læs mere

Indholdsfortegnelse Marts 2016

Indholdsfortegnelse Marts 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse Marts 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i marts 2016 Dame tur med bussen Tur ud i det blå Kor Aktivitetsplan

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Aktivitetscentret SUNDTOPPEN. Program1/7-31/12 2015

Aktivitetscentret SUNDTOPPEN. Program1/7-31/12 2015 Aktivitetscentret SUNDTOPPEN Program1/7-31/12 2015 1 Velkommen til Aktivitetscentrets program efterår 2015 Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker, og byder på et bredt udbud af aktiviteter. De

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe

REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe 1: Godkendelse af dagsorden. godkendt uden tilføjelse 2: opfølgning af referatet fra

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD Børnehavens Værdigrundlag. Børnehavens pædagogiske arbejde tager sit udgangspunkt i Kolding kommunes målsætning på daginstitutionsområdet. I forhold til de livs-/ og

Læs mere

Lillevangsposten. November - December 2015. 17. årgang nr. 6

Lillevangsposten. November - December 2015. 17. årgang nr. 6 Lillevangsposten November - December 2015 17. årgang nr. 6 1 Indhold: Side 3: Side 5: Side 6: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side 16: Side 18: Side 19: Side 21: Kalender Lillevangs dagtilbuds aktiviteter

Læs mere

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 22. Lykke L. M. Sørensen

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 22. Lykke L. M. Sørensen 1. sal: Dagcenteret: 4. årgang 10. udgave 1. marts 2014 22. Lykke L. M. Sørensen 2. sal: 2. Ellen M. L. Knudsen 2.Holger H. Nielsen 2. Henning Møller Hansen 4. Anne Lise Pedersen 14. Elly Margrethe Pedersen

Læs mere

Referat fra Brugerrådsmøde den 21/05 2013 Kl. 13.30-15.30

Referat fra Brugerrådsmøde den 21/05 2013 Kl. 13.30-15.30 Referat fra Brugerrådsmøde den 21/05 2013 Kl. 13.30-15.30 Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Jakob Referent: Mona og Jakob Tilstede: Jakob, Peter, Tanja, Thomas, Linda, Vera og Mona Godkendelse af

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Marts 2014. Foråret er på vej.

Marts 2014. Foråret er på vej. Marts 2014 Foråret er på vej. Efter en våd og mørk vinter er det dejligt at tænke på og mærke forårets komme. Erantisser og vintergækker pibler frem, og fuglene høres fra morgen til aften. Caféåbningstider:

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn og forældre i KUK s Juniorklub

Velkomstfolder til nye børn og forældre i KUK s Juniorklub Velkomstfolder til nye børn og forældre i KUK s Juniorklub Vi tror på, at et godt forhold til forældrene er grundlæggende for at opnå et trygt forhold til de unge VI FORVENTER: At unge og forældre medvirker

Læs mere