En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset"

Transkript

1 22. Årg. April-Maj 2013 Husk Parkhusets sommertur juni Dato kommer senere. Her et stemningsbillede fra turen til Reersø 2012 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

2 Så er de sidste bemærkninger vedr. planerne for Solvej nr. 6 afleveret, så nu fortsætter processen.. Projektet vedr. flytning til Solvej 6 har fyldt rigtig meget, men nu ser det ud til at komme ind i en afsluttende fase og der kan indstilles til politisk behandling her i april måned. Det betyder så, at projektet allerede nu er ca. 2 måneder forsinket i forhold til den først udmeldte plan. 2 måneder lyder ikke af meget, men den tid på året hvor det hele forskubbes er netop den tid hvor der er rigtig gang i aktiviteterne i Parkhuset. Det betyder at vi kan køre et normalt program for efteråret 2013 og det betyder også, at vi kan afvikle endnu et julemarked i de nuværende omgivelser. Det er allerede besluttet, så nu er planerne for pro- duktion af ting til årets julemarked allerede i gang. Nissebanden er trådt i aktion og der saves nisser ud i stor stil så de kan være klar til malerholdet i løbet sommeren. Det betyder så også at der bliver mulighed for endnu et par fester i vores dejlige café, nemlig en fødselsdagsfest og en julefrokost, så kan vi jo glæde os til det. Det ser altså ud til at 2013 bliver et ganske normalt år for Parkhusets brugere og medarbejdere, så nu må vi blot vente på at den lange hårde vinter slipper taget i Danmark så vi kan nyde foråret, hvis vi da ikke springer direkte ind i sommeren, hvem ved? Side 2

3 Der bliver naturligvis også plads til nogle ture i Hvad vi allerede ved er, at vi har lavet en tur til Prag, vi har planer for en tur til Bornholm, vi har snart en sommerudflugt på plads, så der er tilbud nok om at komme ud og opleve Danmark og lidt af resten af verden. Valget til det nye brugerråd er i fuld gang og vi har et resultat klar mandag d. 8. april. Resultatet kan ses ved opslag på tavlen i garderoben. Det nye brugerråd afholder sit første møde d og traditionen tro, så afholdes dette første møde sammen med det gamle brugerråd og der afholdes en lille frokost i den forbindelse. Tirsdag d. 28. maj bliver Christinas sidste arbejdsdag i Parkhuset. Denne dag vil vi holde en lille afskedsreception, det fortjener Christina efter den flotte måde hun har håndteret sin opsigelse på. Det bliver naturligvis i Side 3 caféen kl , så her får alle mulighed for at sige farvel til Christina. Tilbage er blot at gøre brugerne opmærksomme på de aktiviteter som kommer til at ske henover sommeren. Det gælder diverse ture, produktion til julemarked, grillarrangementer m.m. Så følg med på opslagstavlen så I ikke går glip af noget, det ville være en skam. Så vil jeg ellers blot ønske jer alle en rigtig god sommer (når den kommer). Skulle der opstå nyt omkring projektet på Solvej 6 vil det fremgå af opslag på tavlen i garderoben. Med venlig sommerhilsen René Johansen

4 Tirsdag d. 28. maj kl vil vi holde en lille afskedsreception for Christina i køkkenet. Som de fleste sikkert husker, så blev Christina offer for de store spareplaner generelt i Ballerup Kommune, hvilket vi er utrolig kede af. Til trods for, at Christina fik tilbudt at blive fritstillet, så valgte hun at fortsætte med at arbejde i hele opsigelsesperioden, en beslutning som fortjener stor respekt. Christina startede i Parkhuset d i et vikariat. D blev Christina fastansat og har i tiden derefter passet sit arbejde til alles tilfredshed. Christina kommer nu til at stå uden arbejde i en tid hvor jobbene ikke hænger på træerne, men vi håber inderligt, at der et eller andet sted er et job til Christina så hun ikke skal slås med arbejdsløsheden. En ting er sikkert, vi vil gøre alt for at hjælpe Christina såfremt noget dukker op, en god anbefaling kan vi med sikkerhed give med på vejen. En stor tak til Christina for hendes indsats gennem alle årene, vi håber det aller bedste for dig i jagten på et nyt job. Så, kære brugere og medarbejdere, vær med til at give Christina en flot afsked og mød op til den lille afskedsreception d. 28. maj kl , det fortjener Christina. Med venlig hilsen René Johansen Side 4

5 DET OFFENTLIGE BLIVER MERE DIGITALT Driller computeren og er internettet uoverskueligt og umuligt? Her er en oversigt over IT-hjælp i Ballerup Kommune i 2013: BALLERUP BIBLIOTEK Banegårdspladsen 1 IT-café torsdage kl SKOVLUNDE KULTURHUS Bybjergvej 10 IT-café onsdage kl SENIORRÅDET Rugvænget Skole Tirsdage kl TAPETEN Magleparken 5 Mandage og tirsdage kl ÆLDRESAGEN Præstevænget 22 Fredage kl FÅ NÆRMERE INFORMATION: Ballerup Bibliotek: Seniorrådet v. Anders Holm: Tapeten, kontakt Frivillighedsrådet: Ældresagen: Side 5

6 Tirsdag d. 5. marts afholdt vi stormøde vedr. Solvej nr. 6. Efterfølgende udarbejde brugerrådet et høringssvar som I kan læse her... Høringssvar fra brugerrådet i Parkhuset vedr. indretning af Solvej nr. 6. På et stormøde tirsdag d. 5. marts, blev alle interesserede brugere præsenteret for planerne for indretningen af Solvej nr. 6. Tegningerne havde, inden da, været synlige ved opslag 14 dage forinden, så alle havde mulighed for at studere disse, samt komme med spørgsmål såfremt ikke alt var forståeligt. Efter dette stormøde satte brugerrådet sig, sammen med lederen, og drøftede forløbet og udformede høringssvar til det videre forløb. Her er hvad brugerrådet mener, på godt og ondt, om planerne. Der er enighed om, at bygning B tager sig rigtig fin ud og det tegner til at kunne opfylde alle vores ønsker for et kreativt hus med masser af udfoldelsesmuligheder. Det indskudte plan giver de ekstra kvadratmeter som meget tidligt i processen blev efterspurgt. Ligeledes vil det være en vigtig del i forhold til akustikken, så det er en rigtig god løsning. Rent praktisk mangler vi en vask på dette plan, en vask som vi forestiller os kunne etableres i rum 2.01 som i forvejen er et teknikrum med de fornødne Side 6

7 installationer. Samarbejdet med Krumtappen/Stedet, ved Robert Lorentzen, har fungeret rigtig fint og vi har i fællesskab fundet løsninger som tilfredsstiller begge parter. Hvad angår bygning A ser brugernes reaktioner noget anderledes ud. Generelt havde brugerne helst set, at vi kunne have alle aktiviteter, inkl. café, under samme tag, men da det ikke ser ud til at være en mulighed, så er der følgende indvendinger til indretningen af en Café i bygning A. Rum 1.11 på 41 m er tiltænkt 2 billardborde. Disse borde indgår i et socialt fællesskab mellem billardspillerne og de brugere som kun benytter Caféen i Parkhuset. Bordenes placering, i det forholdsvis lukkede rum, afskærer muligheden for dette fællesskab da det næppe er muligt at placere borde og stole i rummet hvor billardbordene er. Vi har p.t. ca. 40 aktive billardspillere som over ugen benytter disse borde, med størst pres på, især, tirsdag som traditionelt er turneringsdag. Herudover opholder der sig ca. 10 brugere som ikke benytter/evner værkstedsaktiviteterne, men blot nyder det sociale fællesskab i Caféen. I det hele taget ønsker vi der gøres hvad der overhovedet er muligt for at få mest mulig dagslys ind i Caféen, også gerne mere end der lægges op til. Her ville det være en kæmpe gevinst såfremt der kunne skabes en bedre sammenhæng mellem Café og billard, evt. ved at lave enkelte huller i væggen, uden glas, så Side 7

8 aktiviteten bliver mere synlig og opleves mere nærværende for de som opholder sig i Caféen. Det eksisterende samspil, disse interessenter imellem, fungerer rigtig godt i den nuværende form (i Parkhuset) og det ville være et stort tab hvis en adskillelse bliver resultatet af en flytning til Solvej 6. Hvad angår rum 1.14 Køkken, så ser det ud til at være ok, når blot der tages højde for, at indretningen lever op til diverse krav fra levnedsmiddelstyrelsen, som dobbelt vask + håndvask, afløb i gulv, vaskbare vægge, kanter lidt op af væg fra gulv, emfang m.m.. Indretning formodes lavet mere detaljeret med behørigt hensyn til genanvendelse af det eksisterende inventar i det nuværende køkken. Depot 1.30 har en fornuftig størrelse og vil kunne dække køkkenets behov for opbevaring. Hvad angår bygning C som skal fungere som en mellembygning, så har vi ikke nogen særlige kommentarer til denne. Den ser ud til at kunne opfylde behovet for at kunne bevæge sig mellem bygning A og B uden at skulle ud i det fri. Generelt for bygning A og B gælder, at der skal rettes opmærksomhed på akustikken. Hørelsen svinder med alderen og dårlig akustik forværrer dette problem, så lyddæmpende beklædning evt. suppleret med teleslynge til særlige behov ved større arrangementer. Hvad angår udearealerne i forbindelse med parkering er der en del bekymring omkring underlaget. Som det ser ud nu vil der blot være et underlag af grus. Vi tvivler på holdbarheden af et sådan underlag og brugere med Side 8

9 egen bil, som benytter rollator, kan få en udfordring i forbindelse med færdsel på dette underlag. Parkhusets bus vil sandsynligvis rive godt op i sådan et underlag med sine mange ture frem og tilbage med brugere. Det er af væsentlig betydning at der, i nærheden af indgangen, etableres et antal afmærkede parkeringspladser for biler med handicapskilt. Allerede nu har vi en hel del brugere som kommer i biler med handicapskilt. Tilkørselsforholdene kan være lidt svære at gennemskue. Den nuværende tilkørsel fra Rolighedsvej er uhensigtsmæssig med kørsel på den smalle sti. Projektet med åbning af Linde Allé ser ikke ud til at være en mulighed, så bliver det spændende at se hvad der så er tilbage. Dette høringssvar er udarbejdet i samarbejde med brugerrådet og lederen i Parkhuset i forlængelse af et stormøde med deltagelse af alle interesserede brugere samt Parkhusets øvrige medarbejdere. Med venlig hilsen René Johansen Dagcenterleder Parkhuset Side 9

10 Lidt stemningsbilleder fra endnu en dejlig festdag i Parkhuset, nemlig fastelavnsfesten mandag d. 11. marts... Side 10

11 Parkhuset byder nye brugere velkommen således at alle får lejlighed til at følge med i, hvem der kommer til huset. For at gøre det nemt for alle tillader vi os at indsætte et lille billede. Inger Dahl Hansen Malika Kaas Lis Ramsø Petersen Side 11

12 Referat fra brugerrådsmøde i Parkhuset d. 20. februar Tilstede var: Renè Johansen, Birger Zartov, Lis Jensen, Erik Gustafsson, Sussanne Hjelmqvist, Frode Preiland, Lizzie Houman og Lone Bartkær. Afbud: Erwin Kluge. Dagsordenpunkter: 1. Valg af referent 2. Opfølgning vedr. Solvej 6 3. Drøftelse omkring høringssvar vedr. Solvej 6 4. Status. vedr. turen til Prag 5. Bornholmerturen plan 6. Påskefrokost 7. Evt. Lone Bartkær blev valgt til referent. Opfølgning vedr. Solvej 6: Gennemgang af de sidste nye tegninger. Som tegningerne ser ud nu, er der tilfredshed i brugerrådet, vi er blevet imødekommet på nogle af de punkter vi er kommet med, noget er ikke imødekommet da det ikke har været muligt, f.eks. at flytte bærende vægge, andet fordi økonomien ikke rækker til det, men alt i alt, god tilfredshed. Vi drøfter lidt udenomsarealerne, det påtænkes der skal lægges småsten, det kan måske blive en udfordring for dem der går med rollator. Vi bliver enige om, at se tiden an. Ang. billard vil det blive lidt anderledes end det er nu, idet der ikke kan stå ret mange stole i det rum der skal spilles billard i, Side 12

13 så her skal der tænkes lidt mere kreativt. Punkt 3 kom med op under punkt 2. Status vedr. Prag turen: Der er 18 tilmeldte til Prag turen, Renè vil undersøge muligheden for at blive hentet i Ballerup, i stedet for at turdeltagerne skal køre til Glostrup. Bornholmerturen: Vi arbejder fortsat på en tur til Bornholm, men den ser ud til at blive en realitet, der er bare lige lidt forskelligt der skal falde på plads før den er endelig. Påskefrokost: D. 26. marts 2013 vil der være påskefrokost. Maden vil være lidt en blanding af, at vores cafè selv laver noget, samt at der vil komme lidt udefra også. Når det kommer til at foregå på denne måde, er det ene fordi at Yvonne kommer hjem fra ferie lige omkring påskefrokosten, det andet fordi der fremover kun vil være en i køkkenet til at lave mad, så derfor kan det være en god ide allerede nu at gå ud og undersøge markedet for god mad til vores fester. Evt. Julemarked vil blive afholdt i Parkhuset på sædvanlig vis, da flytningen til Solvej er blevet udsat. Datoen bliver lørdag d. 30. november Næste brugerrådsmøde hvor der bliver sagt farvel til gamle medlemmer og goddag til nye bliver den 15. april kl Side 13

14 Tirsdag d. 26. marts var dagen for Parkhusets påskefrokost For første gang prøvede vi at tilkøbe dele af maden udefra og det faldt rigtig godt ud. Laks, lam m/løgkompot og mintgelé og hønsesalat blev købt hos inside dinner og det var rigtig godt. Resten af maden stod vi selv for, så alt i alt blev det en rigtig god frokost, selvfølgelig også med musik og dans som det sig hør og bør. Bjørn Holmegård stod for musikken og det gjorde han godt. De sædvanlige festlige indslag blev der også plads til. Tak til deltagerne for jeres altid gode humør til vores fester. MVH René Side 14

15 Hvor mange ansigter kan du se? Side 15

16 Kære brugere. April og maj måned, samt sommeren over, vil foregå efter de mere løsslupne principper. Jeg har erfaret, at mange brugere ikke lige har brug for det vi planlægger, så derfor vælger jeg, at vi tager tingene lidt som de kommer i tiden fremover. Det betyder at du altid kan lægge vejen forbi og få en snak om de muligheder der er for at lave noget kreativt. Jeg tror det er gået op for de fleste, at der sker rigtig mange forskellige ting i terapien, så der er garanteret også noget for dig. I er selvfølgelig velkommen til at udfordre mig, der er måske også noget jeg kan lære. Vi fortsætter som planlagt med gymnastik om onsdagen for alle jer som har glæde at det. Hilsen Regina Side 16

17 Bankospil Torsdag d. 4. April kl Brugerrådsvalg Resultatet af valg 2013 kan ses på op- slagstavlen fra d. 8. april Brugerrådsmøde Mandag d. 15. April kl Følg altid med på opslagstavlen. Her kan forekomme mindre ture ud i det grønne, museumsbesøg m.m. Onsdag d. 1. maj er Parkhuset lukket Mandag d. 13. maj Tur til Prag for de rejselystne Fredag d. 10. maj er Parkhuset lukket Side 17

18 Husk kære læser, at du kan være med til at gøre denne lille avis til en anderledes og mere spændende avis. Har du en god historie fra fantasien eller fra det virkelige liv, så skriv til Parkavisen. Alle brugere er velkommen til at skrive til Parkavisen. Stof til avisen skal være redaktionen i hænde senest d. 20. i måneden. Det er tilladt at indlevere stof anonymt når blot redaktionen er bekendt med navnet på afsenderen. Husk at din mening, eller idé, bliver hørt af flere hvis den kommer i Parkavisen. Med venlig hilsen Redaktionen Parkavisen udgives af: Pensionistcentret Parkhuset Gl. Rådhusvej Ballerup Avisen udkommer hver d. 1. i flg. måneder: Aug. - Okt. - Dec. - Feb. - Apr. i 125 eksemplarer. Ansvarshavende redaktør: René Johansen René Johansen skriver alle indlæg til Parkavisen Tryk: Ballerup Kommune Side 18

19 Brugerrådet består af følgende brugere Lizzie Houman Lis Jensen Birger Zartov Susanne Hjelmqvist Erwin Kluge Frode Preiland Suppleant Lone Bartkær Suppleant Erik Gustafsson Suppleant Side 19

20 Parkhuset Hovednummer: E. mail: Se også Dagcenterleder. René Johansen Administration: René Johansen Fax: Terapien: Christina Wilms Linda Sandell Regina de Gijsel Køkken: Yvonne Vesterbøg Christina Sernung Chauffør: Kim Dehn Daglig åbningstid i Parkhuset: Alle hverdage: kl Lør-søndage & helligdage: lukket Side 20

Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012.

Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012. 21. Årg. April og Maj 2012 Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Foråret er

Læs mere

En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj.

En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj. 23. Årg. August/september 2015 En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så er sommeren ved at være slut,

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. December/Januar 2013/2014 Nissebanden er klar til julemarked 2013 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 2013 er snart slut, men den søde juletid

Læs mere

22. Årg. August/September 2014. Så skal der flyttes. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset. Pris: kr. 10,00.

22. Årg. August/September 2014. Så skal der flyttes. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset. Pris: kr. 10,00. 22. Årg. August/September 2014 Så skal der flyttes En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Oktober og november måned kommer til at stå i flytningens tegn...

Læs mere

Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse

Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse 22. Årg. August/September 2014 Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 The never ending story

Læs mere

Julen 2011 er godt nok langt væk, men vores fantastiske kor til julefrokosten, fortjener en forside.

Julen 2011 er godt nok langt væk, men vores fantastiske kor til julefrokosten, fortjener en forside. 21. Årg. februar og marts 2012 Julen 2011 er godt nok langt væk, men vores fantastiske kor til julefrokosten, fortjener en forside. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side

Læs mere

Så er bjerget klar til at tage imod sommeren 2015

Så er bjerget klar til at tage imod sommeren 2015 23. Årg. april/maj 2015 Så er bjerget klar til at tage imod sommeren 2015 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Jamen hold da helt op hvor går det stærkt

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 23. Årg. februar/marts 2015 Borgmester Jesper Würtzen holdt en fin tale ved indvielsen af Aktiv Center Solvej En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Vedr. Solvej Aktivitetscenter, Ballerup Kommune Indretning, ombygning og tilbygning. Hovedaktiviteter:

Vedr. Solvej Aktivitetscenter, Ballerup Kommune Indretning, ombygning og tilbygning. Hovedaktiviteter: Box 25 Arkitekter Store Kongensgade 40 G 4. DK 1264 København K Tlf.: 33 13 81 11 Fax: 33 93 20 95 E-mail: mail@box25arkitekter.dk www.box25arkitekter.dk 06.02.13 Vedr. Solvej Aktivitetscenter, Ballerup

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Sangstrupvej 32 - Voldby e-mail: voldby.skole@nr-djurs.dk 8500 Grenaa. Tlf. 86 33 25 66 Fax. 86 33 25 63 SFO tlf. 86 33 26 60

Sangstrupvej 32 - Voldby e-mail: voldby.skole@nr-djurs.dk 8500 Grenaa. Tlf. 86 33 25 66 Fax. 86 33 25 63 SFO tlf. 86 33 26 60 Voldby Skole Sangstrupvej 32 - Voldby e-mail: voldby.skole@nr-djurs.dk 8500 Grenaa. Tlf. 86 33 25 66 Fax. 86 33 25 63 SFO tlf. 86 33 26 60 7. november 2006 Undervisningsmiljø for eleverne på Voldby Skole

Læs mere

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Søndervangshallen Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Søndervangshallen ligger på Søndervangen 48 i Birkerød. Søndervangshallen indeholder en idrætshal på 960 m 2 samt

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1.

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1. Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU Brugerråds bladet Første udgave 2012 Nr 1. Brugerrådets medlemmer er repræsentanter for alle i Aktiv-Bo & Beskæftigelse samt STU. Brugerrådet I må gerne komme med forslag

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Velkommen i Børnegården Lemtorp Nissumvej 8 7620 Lemvig 96 63 18 30

Velkommen i Børnegården Lemtorp Nissumvej 8 7620 Lemvig 96 63 18 30 Velkommen i Børnegården Lemtorp Nissumvej 8 7620 Lemvig 96 63 18 30 Kære forældre! Jeres barn skal nu til at opleve livet i en børnehave. Barnet er måske vant til dagpleje eller vuggestue, og skal nu til

Læs mere

hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1

hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1 hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1 Passer din bank ordentligt på din økonomi? Lad os se på din privatøkonomi med friske øjne. En ny bank kan måske give din økonomi det lille løft i hverdagen, der giver

Læs mere

BORNHOLMS SUNDHEDS- OG SYGEPLEJESKOLE

BORNHOLMS SUNDHEDS- OG SYGEPLEJESKOLE BORNHOLMS SUNDHEDS- OG SYGEPLEJESKOLE Gennemgang af det fysiske undervisningsmiljø tirsdag den 20. december 2011 Deltagere: Annette Jespersen (SOSU); Lene Folkmann Ipsen (LI), arbejdsmiljørepræsentant;

Læs mere

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J Hold Øje uge 13-2015 Wauw det var bare rigtig fedt J På Børnenes Friskole er de fleste dage egentlig ganske fede. Det gælder både de dage, hvor der knokles med fysik, idræt, musik, dansk etc. i det almindelige

Læs mere

Nyhedsbrev uge 51-2012

Nyhedsbrev uge 51-2012 Nyhedsbrev uge 51-2012 Side 1 Glædelig jul!! Side 4...og goddag til Side 2 Sidste skoledag... Side 6 Børnehaven Side 4 Farvel - og tak! - til Jytte Side 8 Kalender, kontakt mm. Glædelig jul!...og godt

Læs mere

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek Brug af møde og udstillingslokaler på Humlebæk Bibliotek SALEN standardopstilling med 28 stole og 12 borde GRUPPERUM standardopstilling med 28 stole og 9 borde Mødelokaler Humlebæk Bibliotek har to mødelokaler,

Læs mere

Rapport på arbejdsdag Byhallen i Kolind // KRADS // 21. november 2012

Rapport på arbejdsdag Byhallen i Kolind // KRADS // 21. november 2012 Rapport på arbejdsdag Byhallen i Kolind // KRADS // 21. november 2012 Rapport på arbejdsdag d. 7. okt. vedr. udvikling af Byhallen i Kolind. - Kortlægning ideer der i fremtiden kan styrke Byhallens identitet

Læs mere

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Til Vejen Kommune Teknik og Miljø Højmarksvej 20 6670 Holsted Bemærkninger til Lokalplan 271, Boligformål

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2012

ARENDSE NYT Februar 2012 ARENDSE NYT Februar 2012 Indholdsfortegnelse Marts 2012 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye medarbejdere Vi siger farvel Set og sket i januar Aktivitetsplan Referat af madmøde 16. januar

Læs mere

Generel mening om projektet - God ide?

Generel mening om projektet - God ide? Side 1 Generel mening om projektet - God ide? Generel mening - uddybet Flere fester jeg ville ikke bruge det, på baggrund af det umiddelebare indhold af aktiviteter i huset Synes der er andet at prioritere

Læs mere

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD Menighedsrådsmøde tirsdag den 10. december 2013 kl.19.00 i Præstegården Tilstede: Birte Stark, Ragnhild Starb-Nielsen, Ejner Jensen, Anni Greis Andersen, Asta Iversen, Henny

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE SEP., OKT., NOV., DEC. 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviteter... 3 Nada... 4 Krolf... 6 Petanque... 7 Motionshold... 8 Strikkeklub... 9 Mellemgruppe...10

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

En ny spændende måned!

En ny spændende måned! Kildeskolenyt! En ny spændende måned! I marts måned var der fastelavnsfest, en masse forældrekonsultationer og vi fik slået hul på den årlige fotografering af elever og lærere. I april fortsætter fotograferingen

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

TOFTEPOSTEN. Våd midsommerfest. Det gode liv på Toftehaven. Nyhedsblad om livet i Toftehaven Juli - August 2014

TOFTEPOSTEN. Våd midsommerfest. Det gode liv på Toftehaven. Nyhedsblad om livet i Toftehaven Juli - August 2014 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Juli - August 2014 Våd midsommerfest Det gode liv på Toftehaven Redaktion Indhold 3...Leder 4...Det gode liv 7...Beboer og personalenyt 8...Blomsterambassadøren

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237

Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237 Bookingnr. Navn Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237 Adresse Telefon Email Aftale om leje i perioden Pris I weekenderne kan salen, Orange stue + køkkenet lejes således: Huset kan ikke længere

Læs mere

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C Maj 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 08 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Høsterkøb Forsamlingshus Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Forsamlingshuset er beliggende ved siden af Høsterkøb Skole på Nedenomsvej i Høsterkøb. Det er på ca. 167

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et tilbud om hjælp til at bruge de digitale løsninger. I denne sæson tilbyder vi udover

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Generalforsamling 22.03.2013

Generalforsamling 22.03.2013 Generalforsamling 22.03.2013 Mødeart: Mødested: Generalforsamling - Single Rock Cafe Horsens. Vestergade 7B, 8700 Horsens. Mødedato: Fredag d. 22.03.2013 kl. 18.00. Referatdato: 22.03.2013. Deltagere:

Læs mere

Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Tilføjelse af punkt om, at der mangler to nye medlemmer til AB.

Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Tilføjelse af punkt om, at der mangler to nye medlemmer til AB. Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Beslutningsreferat 1) Valg af ordstyrer Martin 5-90 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Dan 3-40 Annika 15-8

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel ÅRET DER GIK Tak for deltagelsen ved arrangementerne og tak for jeres engagement i Boligorganisationen Tårnbyhuse og de respektive afdelinger. Vi ser frem

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde - konstituerende

Afdelingsbestyrelsesmøde - konstituerende Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 6. november 2013 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde - konstituerende

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Kan du lide de andre børn? 11 9 Tror du de andre børn kan lide dig? 15 3 1 1

Kan du lide de andre børn? 11 9 Tror du de andre børn kan lide dig? 15 3 1 1 Samlet resultat fra børnemiljøundersøgelsen Børnecentret Vesterparken Samlet antal besvarelser 20 Pige 7 Dreng 13 Svarmuligheder: Glad for at gå i børnehave. 19 1 Er glad for den stue, man går på 16 2

Læs mere

EVALUERING AF SPØRGESKEMA VEDR. TRIVSEL OG ARBEJDSMILJØ I BØRNEHØJDE PÅ SKOVGÅRDEN. ULTIMO 2011.

EVALUERING AF SPØRGESKEMA VEDR. TRIVSEL OG ARBEJDSMILJØ I BØRNEHØJDE PÅ SKOVGÅRDEN. ULTIMO 2011. EVALUERING AF SPØRGESKEMA VEDR. TRIVSEL OG ARBEJDSMILJØ I BØRNEHØJDE PÅ SKOVGÅRDEN. ULTIMO 2011. Undersøgelsen er foretaget med udgangspunkt i materialet fra www.termometeret.dk & DCUM. Eleverne har afkrydset

Læs mere

SFO UGLEREDEN. SkolefritidSordningen Uglereden en del af nørre alslev Skole

SFO UGLEREDEN. SkolefritidSordningen Uglereden en del af nørre alslev Skole SFO UGLEREDEN SkolefritidSordningen Uglereden en del af nørre alslev Skole 1 VELKOMMEN TIL SFO PÅ NØRRE ALSLEV SKOLE Med denne lille folder, vil vi gerne byde velkommen til skolefritidsordningen og samtidig

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 10-08-2011

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 10-08-2011 Sted: H/F CNM Indkaldt af: Formand Lars M. Jensen Referat af: Deltagere: Linda Andersen Lars M. Jensen, Anny Petersen, Tom Atkins, Kim Johansen, Tine Pedersen, Linda Andersen, Ejvind Wilms, Alice Dyssell

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 14. september 2011

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 14. september 2011 Sted: H/F CNM Indkaldt af: Formand Lars M. Jensen Referat af: Deltagere: Anny Petersen Lars M. Jensen, Anny Petersen, Tom Atkins, Kim Johansen, Tine Pedersen, Alice Dyssell og Dennis Kjærgaard. Fraværende:

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

Nr. 140 Maj 2007. Som I kan se inde i bladet, får revyfestivalen i Juelsminde deltagelse fra SAG, når amatørscener sætter hinanden stævne i efteråret.

Nr. 140 Maj 2007. Som I kan se inde i bladet, får revyfestivalen i Juelsminde deltagelse fra SAG, når amatørscener sætter hinanden stævne i efteråret. Nr. 140 Maj 2007 Der var mere end tryk på, da forsalget gik i gang til årets revy: premierebilletterne blev revet væk samtlige billetter var solgt på en uge. På alle måder er det jo fantastisk, at så mange

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 4. udgave 1. september 2014 3. Kaj Otto Holm 3. Inge Elisabeth Ramberg 17. Gudrun Elise Nielsen 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Alice Ingrid Hansen

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

Mariager Sejlklub. Deltagere: Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00. Jan Vinstrup. John Møller. Jørn Præst.

Mariager Sejlklub. Deltagere: Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00. Jan Vinstrup. John Møller. Jørn Præst. Mariager Sejlklub Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00 Deltagere: Jan Vinstrup John Møller Jørn Præst Erik Aggerbo Jørgen Chr. Jørgensen Heinz Jørgensen 1: Godkendelse af sidste referat.

Læs mere

Dagsorden. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer. Natacha 16-18. 2) Valg af referent.

Dagsorden. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer. Natacha 16-18. 2) Valg af referent. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Natacha 16-18 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Robin 4-13, Katrine 19-44

Læs mere

Personale! Pia K. Jensen Leder. Startede i huset i 1985.

Personale! Pia K. Jensen Leder. Startede i huset i 1985. Personale! Pia K. Jensen Leder Startede i huset i 1985. Uden forkundskaber røg jeg lige på køkkenet, og bagte hver dag til 150 børn. Siden fik jeg flere timer, og tog til sidst klubuddannelsen hvorefter

Læs mere

Juni 2014. Nyd sommeren!

Juni 2014. Nyd sommeren! Juni 2014 Nyd sommeren! Kære brugere af Multihuset. Caféåbningstider: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-15.00 I sommerferien planlægges menuen ad

Læs mere

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen.

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. Formandens beretning. VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015 Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. VISKI er ikke bare en dejlig vinterbadeklub men også et samlingspunkt

Læs mere

Evaluering af 'Mindfulness '

Evaluering af 'Mindfulness ' 4. oktober 211 Evaluering af 'Mindfulness ' I perioden 13-5-211 til 16-9-211 blev kurset 'Mindfulness ' afholdt for 41 deltagere. I forbindelse med kurset er der foretaget en evaluering. Resultaterne af

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven april/maj/juni 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven april/maj/juni 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven april/maj/juni 2015 Redaktion: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej

Læs mere

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014 12 ELLER Tilmelding Udfyld den vedlagte tilmelding og send den til: Lis Cronberg Valby Gade 12, Valby 3200 Helsinge Send en E-mail med alle ovennævnte oplysninger til lis@cronberg.dk ELLER Ring til 28

Læs mere

Læs dansk på bibliotekerne

Læs dansk på bibliotekerne Læs dansk på bibliotekerne Undervisningsmateriale om biblioteket ved introduktion til kursister fra sprogskolen af Vibeke Nielsen og Tina Møller Kristensen Læs dansk på bibliotekerne Intro 5 råd til et

Læs mere

Funktion og æstetik i den nyindrettede salon i Thorsø

Funktion og æstetik i den nyindrettede salon i Thorsø Funktion og æstetik i den nyindrettede salon i Thorsø Det er ikke nok, indretningen ser fancy ud. Den skal også være brugbar. Det mener Helle Stephansen fra salon Klippoteket i Thorsø. Og hun har netop

Læs mere

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk.

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes til: Leo Vad: 20905896 Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe levad@ikast-brande.dk Eller Trine Andersen: 20181639 tcand@ikast-brande.dk 16 Feb.-Apr. 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 Dagsorden og referat: Inviteret fra Bestyrelsen: Ole, Kim S, Søren, Erik, Kim E, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke,

Læs mere

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 19.00 i selskabslokalerne 56 lejemål var repræsenteret. Formand Preben Mac bød velkommen

Læs mere

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Januar 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Kære Alle Glædelig jul og godt nytår. Her ved juletid vil jeg gerne ønske alle

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Tabeller, diagrammer og tegninger

Tabeller, diagrammer og tegninger Tabeller, diagrammer og tegninger Udarbejdet af: Niels Jørgen Andreasen, VUC Århus nja@vucaarhus.dk Modul 1,4 - tabeller, diagrammer og tegninger Side 142 1: Buspriser (1) Hvor meget koster et 10-turskort

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 5 klasse, 6 klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for

Læs mere

Bestyrelsesmøde med deltagelse af udvalgene 07.12.2011 Referent: Poul Sørensen

Bestyrelsesmøde med deltagelse af udvalgene 07.12.2011 Referent: Poul Sørensen Bestyrelsesmøde med deltagelse af udvalgene 07.12.2011 Referent: Poul Sørensen 1.Orientering fra bestyrelsen I Front Deltagerne i I Front har afsluttet kurset. Der har været meget stor tilfredshed med

Læs mere

Årsmøde i Sporvejsfunktionærernes Boligforening SBF 1

Årsmøde i Sporvejsfunktionærernes Boligforening SBF 1 Årsmøde i SBF 1 Referat fra ordinært årsmøde i SBF 1 - afholdt mandag den 14. maj 2012, kl. 19.00, i Adventskirken, Sallingvej 90-2720 Vanløse. Til stede var: Gæster: Der var mødt 32 personer, hvoraf 27

Læs mere

Referat af møde den 7/11 2012

Referat af møde den 7/11 2012 Nøvling Skole den 14/1 2013 Møde Tid Sted Deltagere Mødeleder Referent Skolebestyrelsesmøde Den 07.11.2012, kl. 17.00 19.00 Nøvling Skole Christina Thorsted Jensen, Sanne Hvid, Marina Sørensen, Michael

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere