Indledning. Af spændende arrangementer kan bl.a. nævnes: Frida Kahlo Et liv i kunsten Læs mere på

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indledning. Af spændende arrangementer kan bl.a. nævnes: Frida Kahlo Et liv i kunsten Læs mere på www.arken.dk"

Transkript

1 Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri Hvem skal betale, når skolens Ipad går i stykker? - - Kæmpe slagsmål mellem kreditorer i Phil-konkursbo - Sygeforsikring for biler - Tryg forventer at hente 1 milliard på omkostninger - Gjensidige klar til flere opkøb - Stormvejr: Forsikringen dækker - Nyt fra RTM-Pension 5 - Konkurrence præget pensionsmarked - Pensionen kommer senere end vi tror! - Nyt fra RTM-Ingeniørerne 6 - Varmt arbejde - Nyt fra RTM-Privat 7 - Privat forsikringstjek - RTM Insurance Brokers 8 Indledning Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for November måned. Nyhedsbrevet er gratis og modtages hver måned af over 1000 virksomheder. Hvis der er emner, som ønskes uddybet, håber vi at I vil kontakte os. ARKEN RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. Ønsker du at besøge kunstmuseet ARKEN, for at se de spændende udstillinger, som ARKEN tilbyder, har vi et antal fribilletter til rådighed og du er velkommen til at kontakte Christoffer Rexen på telefonnummer , for at høre om mulighed for billetter. Af spændende arrangementer kan bl.a. nævnes: Frida Kahlo Et liv i kunsten Læs mere på

2 RTM Insurance Brokers A/S Nyt fra RTM-Industri Hvem skal nu betale, når skolen ipad går i stykker? Det kan være svært at vurdere, hvor ansvaret ligger, når børnene bruger skolens ipad. Dette er problematisk i det øjeblik, børnene låner dem med hjem. Forældre eftersøger nu yderligere information om det praktiske omkring lån af ipads. Hvis en ipad eller computer, som barnet har lånt, bliver stjålet, vil den typisk være dækket af tyveridækningen i indboforsikringen på samme måde som ens egne ting. Men hvis barnet kommer til at ødelægge den lånte genstand, er udgangspunktet, at indboforsikringen ikke dækker ansvar for skader på lånte genstande. Kæmpe Slagsmål mellem kreditorer i Philkonkursbo Efterspillet efter Pihls konkurs har udviklet sig til et kæmpe slagsmål mellem hovedsagelig danske kreditorer, men nu er en amerikansk advokat dukket op med et krav på 1,1 mia. kr. til tidligere Thule-arbejdere. Tre konkursadvokater og kuratorer fra Sø- og Handelsretten er sat på den vanskelige opgave at håndtere krav fra kreditorer på foreløbig omkring 4 mia. kr. Henrik Garver, direktør i FRI, mener, at Pihl-boets værdier på 600 mio. kroner skal fordeles ligeligt mellem kreditorerne. En advokat fra Kromann Reumert hjalp i december 2012 de fire store finansielle selskaber, Danske Bank, Trygs Garantiselskab samt garantiselskaberne Euler Hermes og Atradius med at udtage et såkaldt virksomhedspant på 300 mio. kr. En mistanke om, at det er lykkes Pihls fire store finansielle kreditorer i kraft af virksomhedspantet at blive stillet bedre end underentreprenører, har bredt sig i byggebranchen og blandt rådgivende ingeniører.

3 RTM Insurance Brokers A/S Sygeforsikring for biler t Den nystartede virksomhed AutoRefusion omtaler ideen bag sig selv som "Sygeforsikringen Danmark for biler". Som kunde tegner man et abonnement, hvor der betales et fast månedligt beløb til AutoRefusion, som så forpligter sig til at refundere op til 60 pct. af regningen, når køretøjet har været på værksted. De værkstedsbesøg, der normalt ikke dækkes af forsikringen, kan således blive delvist refunderet af AutoRefusion. En af ejerne af virksomheden, Stephan Stauersbøl, siger, at AutoRefusion er de eneste, der tilbyder delvist at betale folks bilregninger, og at der må være potentiale for noget stort. Tryg forventer at hente 1 milliard på omkostninger Tryg forventer at hente 1 mia. kr. på omkostninger. Ifølge Tryg selv har investorerne reageret positivt på deres regnskab, dog er det klart, at der er nogle enkelte bekymringspunkter, men overordnet er de tilfredse. Tryg har et effektiviseringsmål på 1 mia. kr. inden 2015, hvor de årlige skades- og administrationsomkostninger skal reduceres, og dette kommer i stor grad til at handle om at forenkle måden, hvorpå virksomheden drives. Desuden har Tryg indgået aftaler med bilværksteder i Danmark, der sikrer gode priser og kvalitet til deres kunder.

4 Gjensidige klar til flere opkøb Gjensidige er ifølge topchef Helge Leiro Baasted klar til flere opkøb. Det fortæller han til Børsen efter dagens præsentation af regnskabet for 3. kvartal. "Vi har et dygtigt hold, som arbejder med opkøb. Vi har gennemført otte vellykkede opkøb de seneste otte år, men da vi lavede det første opkøb, nemlig Fair Forsikring i Danmark, havde vi ikke organisationen på plads. Det har vi nu, og det gør det let for os at implementere opkøb. Vi har en lang historik i vellykkede opkøb, så det kommer vi til at fortsætte med. Vi arbejder løbende på at opbygge relationer", siger han. I øvrigt viste regnskabet et resultat før skat på knap 1,7 mia. Nkr. Stormvejr: Forsikringen dækker Hvis taget er blevet blæst af huset i forbindelse med efterårsstormen for 14 dage siden, så er der sandsynligvis en erstatning at hente hos forsikringsselskabet. Forsikringen dækker, når vindstyrken er nået over 17,2 m/sek, og ifølge DMI har det meste af landet haft vindstød, som lå over denne grænse. Riccardo Krogh Pescatori fra forsikringsoplysningen opfordrer til, at man i forbindelse med anmeldelsen tager billeder af skaden, og at man ikke smider noget ud, før forsikringsselskabets taksator har været på besøg, eller at sagen er afsluttet. Derudover skal man sørge for at forebygge yderligere skader, hvis man eksempelvis har fået huller i taget.

5 Nyt fra RTM-Pension Konkurrence præget pensionsmarked! RTM Insurance Brokers oplever til stadighed et meget konkurrence præget pensionsmarked. Alle pensionsleverandører er sultne efter nye kunder med store depoter som kan virke som fødekanal for pensionsleverandørernes opkrævning af indirekte omkostninger. Der kan opnås mange tusinde kroner i årlig besparelse og dermed højere opsparing for den enkelte medarbejder ved at kigge på pensionsselskabernes omkostningsstruktur. RTM Insurance Brokers anbefaler, at der løbende forhandles med pensionsleverandørerne om at bringe omkostningerne ned. Pensionen kommer senere end vi tror! En undersøgelse, som TNS Gallup har foretaget for Nordea, viser, at mange danskere ikke er klar over, hvornår de kan gå på folkepension. 72 pct. siger ifølge undersøgelsen, at de godt kender deres folkepensionsalder. Ingen af disse rammer dog rigtigt, når de angiver pensionsalderen, hvis man sammenligner med, hvad man ifølge myndighederne skal regne med. Det er dermed kun 28 pct., der rammer rigtigt. Især unge er ikke klar over, hvad folkepensionsalderen er. Eksperter vurderer, at undersøgelsen er et udtryk for, at mange har svært ved at gennemskue de seneste års reformer. RTM Insurance Brokers anbefaler, at virksomhedens pensionsaftale løbende tilpasses den aktuelle lovgivning, således at medarbejderne ikke, grundet reformerne, udsættes for risiko for "underforsikring".

6 Nyt fra RTM-Ingeniørerne Varmt arbejde Hver år opstår der brande, som ville kunne have været forhindret ved omtanke og den rette viden omkring arbejdets udførelse. Der er tale om varmt arbejde. Denne specielklausul er nu standard i næsten alle propertypolicer. Derfor er det vigtigt at have ekstra fokus herpå. Klausulen omkring varmt arbejde møder man, når der bliver udført arbejde såsom, tagdækning, svejsning, skæring, vinkelslibning, lodning, tørring, opvarmning, ukrudtsbrænding og andre former for varmefrembringende arbejde. Konsekvensen ved en skade er forhøjet selvrisiko, typisk vil denne være på kr Derfor er det vigtigt at få udfyldt aftalesedlen for varmt arbejde før arbejdet påbegyndes. Aftalesedler kan rekvireres hos RTMs ingeniørafdeling, eller via din daglige kontaktperson i RTM. Man vil kunne læse mere omkring varmt arbejde ved at rekvirere DBI (Dansk Brandteknisk Institut) vejledning 10, 10A og 10B der kan købes på DBI webshop. Bemærk at aftaleblanketten ikke skal udfyldes, hvis der er tale om varmt arbejde, dine medarbejdere udfører som en naturlig del af virksomhedens daglige aktiviteter og produktion, hvor arbejdsstedet er indrettet til at udføre varmt arbejde.

7 Nyt fra RTM-PRIVAT Privat forsikringstjek RTM Insurance Brokers har i dag muligheden for at tilbyde dine medarbejdere et RTM forsikringstjek af deres nuværende privatforsikringer. Du får et objektivt grundlag at træffe beslutninger på, da det for RTM er uvildigt, hvilken forsikringsselskab du vælger at placere dine forsikringer i. RTM forsikringstjek koster halvdelen af første års besparelse i honorar, dog med et fastsat maksimum. Erfaringerne viser, at vi kan hjælpe op mod 80 % til at få en markant lavere pris på deres forsikringer. Hvis vi ikke kan give dig en billigere forsikring er vores ydelse uden omkostninger for dig. Du har alt at vinde og intet at tabe! Har du lyst til at høre mere om privatkonceptet og hvad vi kan gøre for dine medarbejdere, er du velkommen til at kontakte følgende: Privatchef Nicklas Kauling mail. Tlf

8 November 2013/RTM/Henning Toftager Layout/Linda Andersen RTM Insurance Brokers A/S er blandt de førende danske forsikringsmæglere i håndteringen af erhvervslivets forsikringer og pensionsordninger. Vi samarbejder med den internationale forsikringsmæglergruppe JLT Network, som i dag er den største engelsk-ejede Lloyds-broker. Vi sørger dagligt for de individuelt tilpassede forsikringsløsninger, som er bydende nødvendige for at undgå faldgruber i virksomhedernes forsikringsdækninger. I Norden er RTM en del af NUB, Nordic United Brokers, bestående af NorthEdge AS i Norge, Howden AB i Sverige og Howden OY i Finland. Vi udsender RTM nyhedsbrev en gang om måneden som en del af vores service og for at give vores kunder og andre interesseret et indblik i det aktuelle forsikringsmarked.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juni måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juni måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Børn nyder godt af forældres sundhedsforsikring - Kommuner sikrer mod skybrud for milliard - Gyldne tider for de danske forsikringsgiganter

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Arken - Nyheder Industri - Tysk gigant på det danske forsikringsmarked - Firma ramt af hackerangreb: Husk at tage backup - Festivaltid: Hvordan er jeg som frivillig

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for april måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for april måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Codan undersøger Scandinavian Star-erstatning - Få styr på oversvømmelser - Topdanmark svarer på artikel - Ny afgift på arbejdsskader

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juli/august måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juli/august måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Danmark taber forsikringskrigen - KB-Hallen var underforsikret - Vandskader koster formuer - Tusindvis af biler bryder sammen på

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for maj måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for maj måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Tryg på kundejagt - Sådan undgår du indbrud i firmabilen - Tuco rejser sig fra asken - Selskaber gambler med netbanken - Products

Læs mere

Indledning. Ny afgift på skadesforsikringer

Indledning. Ny afgift på skadesforsikringer Indledning Læs i dette nummer: - Ny afgift på skadeforsikringer - Vi forsikrer os mod tryghed - Få din egen sikkerhedsalarm i lommen - Miljøansvar og finansiel sikkerhedsstillelse - Kommunen får erstatning

Læs mere

Indledning. Jyllands-Posten Erhverv & Økonomi. DR-P3-Nyhederne

Indledning. Jyllands-Posten Erhverv & Økonomi. DR-P3-Nyhederne Læs i dette nummer: - Regnskab: Historisk overskud for Gjensidige - All-inclusive-ferier koster på sidebenene - Skybruddet i København sidste år var Europas dyreste - Behandlinger reddede Kris fra sygelejet

Læs mere

Nu bli'r der priskrig: Sådan får du billigere forsikring

Nu bli'r der priskrig: Sådan får du billigere forsikring Nu bli'r der priskrig: Sådan får du billigere forsikring Forsikringsselskaberne tjener så mange penge, at det kan blive begyndelsen på en priskrig. Se her, hvordan du får den bedste og billigste forsikring,

Læs mere

Tag et Danica Pensionstjek og få et klart svar

Tag et Danica Pensionstjek og få et klart svar FORUDSÆTNINGER BAG DANICA PENSIONSTJEK INDHOLD Indledning.... 1 Konceptet... 1 Tjek din pension én gang om året.... 2 Få den bedste anbefaling.... 2 Forventede udbetalinger og vores anbefalinger..........................................................

Læs mere

hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Læs mere på side 11 Kvinder og pension læs blandt andet hvad Vicki Berlin mener om pension side 9

hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Læs mere på side 11 Kvinder og pension læs blandt andet hvad Vicki Berlin mener om pension side 9 Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce Pension OG FORSIKRING Marts 2008 Styr på pensionen? Trods alle initiativer tyder meget stadig på, at det er de færreste, der besidder et

Læs mere

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen.

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen. Hellerup 28.02.2008 DUAB-retningslinie nr. 6 til afdelingsbestyrelserne: Hvem kan lave hvilke aftaler for afdelingen? - om afdelingens aftaler med håndværkere og leverandører (aftaler med 3. part) Kære

Læs mere

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange Vi håber, at denne brochure kan svare på jeres spørgsmål omkring det at være værtsfamilie. Har I yderligere spørgsmål er I selvfølgelig velkomne til at kontakte Dansk ICYE s sekretariat. Hvis I er interesserede

Læs mere

Tænk dig om. Den voldsomme ulykke gav mig et nyt syn på trafikken: GF er tættere på dig Bedre forsikret ved ulykke. Red nakken Støt hovedet

Tænk dig om. Den voldsomme ulykke gav mig et nyt syn på trafikken: GF er tættere på dig Bedre forsikret ved ulykke. Red nakken Støt hovedet GF er tættere på dig Bedre forsikret ved ulykke FORÅR 2013 Red nakken Støt hovedet Den voldsomme ulykke gav mig et nyt syn på trafikken: Tænk dig om 10 MINUTTER med GF Forsikring 142 millioner på vej til

Læs mere

Orkanen Bodil bragte to familier tættere sammen: Alarmerende godt naboskab 150 MIO. RETUR TIL GF-BILISTER DIN IDENTITET - PAS PÅ DEN

Orkanen Bodil bragte to familier tættere sammen: Alarmerende godt naboskab 150 MIO. RETUR TIL GF-BILISTER DIN IDENTITET - PAS PÅ DEN FORÅR 2014 150 MIO. RETUR TIL GF-BILISTER DIN IDENTITET - PAS PÅ DEN TØR DU LÅNE AF DIN NABO? Orkanen Bodil bragte to familier tættere sammen: Alarmerende godt naboskab 10 MINUTTER med GF Forsikring Nabohjælp:

Læs mere

Skift af pensionsordning. Vejledning til tillidsrepræsentanter

Skift af pensionsordning. Vejledning til tillidsrepræsentanter Skift af pensionsordning Vejledning til tillidsrepræsentanter 07 Skift af pensionsordning Udgivet af CO-industri Tekst: Bjarne Kjær (DJ) Foto: Arkiv Oplag: 2.000 ISBN: 978-87-92141-55-2 CO-Meddelelsesnr.:

Læs mere

En god guide på nettet. Test: Familieforsikring

En god guide på nettet. Test: Familieforsikring Gå efter prisen Medmindre du har særlige fritidsinteresser eller for eksempel dyre haveredskaber, kan du godt vælge den billigste familieforsikring. Trods små forskelle dækker alle selskaber basisbehovet

Læs mere

SÆLG DINE BRUGTE ANPARTER

SÆLG DINE BRUGTE ANPARTER BUTIKKEN LEVER OG HAR DET GODT SÆLG DINE BRUGTE ANPARTER ASSET MANAGEMENT I TYSKLAND Nr. 3 November 2013 www.habrofinansgruppen.dk 1 2 VELKOMMEN Kære læser. Der sker meget i K/S-branchen i øjeblikket.

Læs mere

Erhverv Fokus Kundeblad nr. 8

Erhverv Fokus Kundeblad nr. 8 Erhverv Fokus Kundeblad nr. 8 Erhverv TEMA: Undgå driftstab Hvad ville det betyde for din forretning, hvis det værste skulle ske? Sikring mod driftstab er mere end bare forsikring Stadig undertøj til danske

Læs mere

O P L Y S N I N G E R O M H A N D E L M E D V Æ R D I P A P I R E R Gælder fra marts 2012

O P L Y S N I N G E R O M H A N D E L M E D V Æ R D I P A P I R E R Gælder fra marts 2012 O P L Y S N I N G E R O M H A N D E L M E D V Æ R D I P A P I R E R Gælder fra marts 2012 I det følgende kan du læse om, hvad du bør være opmærksom på, når du investerer, og hvilke overvejelser du bør

Læs mere

pension Guide Sådan får du mere i 500.000 mere i pension Sikkerhed eller hurtige penge? Juni 20 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

pension Guide Sådan får du mere i 500.000 mere i pension Sikkerhed eller hurtige penge? Juni 20 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide Juni 20 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan får du mere i pension 500.000 mere i pension Sikkerhed eller hurtige penge? Scor 500.000 mer 2 e i pension Skal du vælge det

Læs mere

Forbrugernes skift af mobil- og forsikringsudbyder. Konkurrence- og Forbrugeranalyse 08

Forbrugernes skift af mobil- og forsikringsudbyder. Konkurrence- og Forbrugeranalyse 08 - - 2012 Forbrugernes skift af mobil- og forsikringsudbyder Konkurrence- og Forbrugeranalyse 08 Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens vej 35 2500 Valby Tlf. 41 71 50 00 E-mail: kfst@kfst.dk

Læs mere

Dok.nr. 327620. Formanden for Realkreditforeningen Adm. direktør Carsten Nøddebo. Mundtlig beretning. Realkreditforeningens årsmøde 2013

Dok.nr. 327620. Formanden for Realkreditforeningen Adm. direktør Carsten Nøddebo. Mundtlig beretning. Realkreditforeningens årsmøde 2013 Dok.nr. 327620 Formanden for Realkreditforeningen Adm. direktør Carsten Nøddebo Mundtlig beretning Realkreditforeningens årsmøde 2013 9. april 2013 Det talte ord gælder! Indledning Velkommen til Realkreditforeningens

Læs mere

Kursets indhold. Dit udbytte. Side 1 á 19 sider

Kursets indhold. Dit udbytte. Side 1 á 19 sider Side 1 á 19 sider Kursets indhold I løbet af fire lektioner giver vi dig muligheden for at tilegne dig viden om pensionsinvestering. Vi gør dig ikke til investeringsekspert, men vi giver dig mulighed for

Læs mere

FORSIKRINGEN. Ubudne gæster i campingvognen er en ubehagelig. Hvad dækker TEMA: FORSIKRING

FORSIKRINGEN. Ubudne gæster i campingvognen er en ubehagelig. Hvad dækker TEMA: FORSIKRING TEMA: FORSIKRING Hvad dækker FORSIKRINGEN AF METTE VÅBENGÅRD Ubudne gæster i campingvognen er en ubehagelig oplevelse. Og ærgrelsen bliver ikke mindre, hvis man opdager, at forsikringen ikke dækker det,

Læs mere

spar penge Guide Skift bank og sider Sådan får du en bedre rente Sådan forhandler du med banken Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

spar penge Guide Skift bank og sider Sådan får du en bedre rente Sådan forhandler du med banken Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 2 2 Skift bank og sider spar penge Sådan får du en bedre rente Sådan forhandler du med banken Spar penge INDHOLD I DETTE HÆFTE:

Læs mere

M&A Forsikringer: Et værktøj til hurtigere, smidigere og mere omkostningseffektive transaktioner.

M&A Forsikringer: Et værktøj til hurtigere, smidigere og mere omkostningseffektive transaktioner. M&A Forsikringer: Et værktøj til hurtigere, smidigere og mere omkostningseffektive transaktioner. Takket være lavere forsikringspræmier, forsikringsprodukter med bredere dækninger og en mere smidig indtegningsproces,

Læs mere

Bent Kemplar www.kromannreumert.com/insights. Partner

Bent Kemplar www.kromannreumert.com/insights. Partner Bent Kemplar Partner W&I-FORSIKRINGER: AFDÆK RISICI VED VIRKSOMHEDSSALG Ethvert virksomhedssalg kan være forbundet med garantirisici og manglende fleksibilitet i forhold til rådighed over købesummen efter

Læs mere

Pensionsguide: Skal du vælge bonus frem for rentegaranti?

Pensionsguide: Skal du vælge bonus frem for rentegaranti? Pensionsguide: Skal du vælge bonus frem for rentegaranti? Flere hundredtusinde pensionskunder bliver tilbudt gigantbonusser, hvis de skifter ordning, men de forgyldes bare med deres egne penge, kritiserer

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin.

Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin. Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin. Overskrift: Præsentation af undervisningsmateriale. Til læreren. Vi ved, at en betydelig del af eleverne, som går i 7-10 kl. på et eller andet tidspunkt

Læs mere