Invitation til Oktobershow

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Invitation til Oktobershow"

Transkript

1 Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2013 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer til Oktobershow. Showet finder i år sted på Billund Ridecenter, Skjoldbjergvej 57, 6623 Vorbasse (6 km syd for Billund) og med start klokken Arrangementet er et privat arrangement. Welshdommer: Peter de Rade, Wales Shetlænderdommer: Jan Bjørnshøj, Danmark Hvem kan deltage? Alle registrede Welshponyer og Shetlandsponyer kan deltage og det er ikke et krav at man er medlem af hverken Welshpony og Cob Avlen i Danmark eller Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark. Vi har desuden inviteret vores nabolande Norge, Sverige og Tyskland til at deltage. Sidste tilmelding er lørdag den 21. september 2013 kl Alle udstillere vil cirka en uge før showet modtage en tidsplan og lidt praktiske informationer. Desuden fremsender vi kataloget pr. mail til alle udstillere et par dage før showet, det er dermed op til udstillerne selv at få printet kataloget. Kataloget vil ikke blive offentliggjort på nettet, da vi forsøge at gemme spændingen til det sidste. Det er muligt at deltage i følgende klasser: Showklasser: Mønstringen foregår indendørs i en ridehal i to ringe og der mønstres på trekant bane. Alle ponyerne vil få en beskrivelse (dog uden karakter) samt en rosette. Der gives rød til 1. plads, blå til 2. plads, grøn til 3. plads og resten i holdet vil modtage en orange rosette. NB! - Alle hingste på 2 år eller derover skal mønstres i bid. Klasser: Ring 1 Welshponyer Ring 2 Shetlandsponyer Hingsteføl * 1 15 Hoppeføl * års hingste års hopper års hingste 5 19

2 2 års hopper års hingste års hopper års og ældre avlsgodkendte 9 23 / kåret hingste NYHED! 4 års og ældre ikke avlsgodkendte/ Ikke kåret hingste** 4 års og ældre hopper med føl ved siden 4 års og ældre goldhopper års eller ældre vallakker Veteran klasse *** Alle på 16 år og ældre både hingste, hopper og vallakker ALL OVER BIS 2013 **** OBS! Der skal være mere end 3 deltagere i hver klasse, ellers vil nogen af klasserne blive slået sammen. Arrangørerne bestemmer hvorledes klasserne evt. vil blive slået sammen, eller evt opdele klasser, hvis mange tilmeldte. Dog vil Welsh og shetlænder klasser ikke bliver slået sammen. *Klasse 1,2,15, 16 (Følklasserne). Det er op til udstillerne selv om man ønsker at medbringe moderhoppen til fremvisningen. **Klasse 10 og 25 er et nyt tiltag, således at ikke kåret eller ikke avlsgodkendte hingste har muligheden for at komme i byen og få lidt træning. OBS! Disse har dog ikke mulighed for at deltage i senior hingste championatet eller senere BIS finale. ***Klasse 14 og 28 er en showklasse for mere eller mindre pensioneret ponyer. MEN alder har jo ikke altid den store betydning, og vi opfordrer derfor alle til at få jeres gamle pony pudset af og vise den frem. ****Klasse 29 og 30 er en showklasse, som afvikles umiddelbart efter Best In Show på selve dagen. Alle dyr som i 2013 har vundet titler som: SKUETS BEDSTE eller BIS/ Res BIS på de forskellige shows har mulighed for at deltage i denne klasse. Der findes dermed en OverAll BIS 2013 for welsh erne og for shetlænderne. OBS! Som noget nyt skal der minimum være tilmeldt 3 ponyer til hver klasse, for at den afvikles.

3 Vi opfordre alle vinderdyr til at deltage i denne klasse, og de dyr som deltager i denne klasse, kan IKKE deltage i selve Oktobershowet dog er mønstrings- og leading rein klasserne undtaget. Klassen vil blive afviklet efter finalerne. Championater: Nr 1 og 2 fra hver klasse vil gå videre til championaterne på tværs af de to racer, som er følgende: - BEDSTE HINGSTEFØL + RESERVE - BEDSTE HOPPEFØL + RESERVE - NYHED - JUNIOR HINGSTE CHAMPION + RESERVE. (1-3 års hingste) - NYHED -JUNIOR HOPPE CHAMPION + RESERVE (1-3 års hopper) - NYHED -SENIOR HINGSTE CHAMPION + RESERVE (4 års -15 års hingste) - NYHED -SENIOR HOPPE CHAMPION + RESERVE (4-15 års hopper) - NYHED - BEDSTE VALLAK + RESERVE (4 års til og med 15 år) - VETERAN CHAMPION + RESERVE (16 år +) Alle champions + reserve vil gå videre til: BEST IN SHOW + BEST IN SHOW RESERVE Priser for deltagelse i ovenstående klasser: Showklasser: 175,- pr. pony Mønstringskonkurrence: Der mønstres efter Landsudvalgets mønstringsregler på trekantbane og mønstring i neutral hvidt tøj og sko. Dommeren vil inden start naturligvis demonstrere hvorledes det foregår. Vi opfordre alle til at læse regler på: Der vil i hver klasse være rosetter til de første 3 placerede, dog vil der i børne- og juniorklassen være rosetter til alle deltagende. Det er muligt at deltage i følgende mønstringsklasser: Børn: Til og med 12 år. Junior: år Senior: 18 år + både kvinder og mænd NYHED! - Ladies Cup: Kvinder 35 år +* Det er kun tilladt at deltage én gang pr person, dog vil det være tilladt at forskellige kan deltage med samme pony. *Ladies Cup er en klasse for kvinder på 35 år +, hvor man ikke skal være klædt i hvidt, men man skal bære kjole/nederdel, hat og handsker. OBS! Anfør tydligt ved tilmelding at det er Ladies Cup og ikke almindelig seniormønstring. Pris pr. ekvipage: 50 kr.

4 Leading Rein (rideklasse): Hvem kan deltage: Hopper og vallakker på mindst 4 år og ryttere 3-10 år. Påklædning: Der skal være harmoni mellem rytter og trækkers påklædning. Trækker skal bære hat og rytter ridehjelm. Søg evt leading rein (billeder) på google for inspiration til påklædning. Ponyen føres i en line, som er fastgjort i næsebåndet og ikke bidet. Hvordan foregår det: Alle ekvipager rider på banen i skridt, i katalognummerorden.. Herefter rides der samlet på dommerens foranledning. Når den individuelle bedømmelse er slut, rides der tilbage til pladsen i rækken, hvor man venter på at alle bliver færdige. Når alle har været til individuel bedømmelse, skridtes der igen rundt langs hegnet, med uret (højre volte). Her finder den endelige oprangering sted, efterfulgt af præmieuddeling., hvor der vil være rosetter til alle. Pris for deltagelse: 50 kr pr. ekvipage NYHED - Ponygames i middagspausen: Stald Enggaard har stor erfaring indenfor ponygames, og vil derfor i middagspausen åbne op for leg og sjov med ponyerne. Du kan sammen med din pony springe en ballon, fiske efter bolde, gå over spande og gå slalom. Alle er velkommen til at deltage, og du kan deltage med din pony for hånd eller som rytter. Og har du ikke selv en pony, stiller Stald Enggaard gerne ponyer til rådighed. Pris for deltagelse: 20 kr. pr. ekvipage Kan også tilmeldes på dagen op til en 1 time før start! Leje af bokse og spiltorv: Der er et begrænset antal af bokse og spiltorv og tilmelding er dermed efter først til mølle princippet. Udstiller fra udlandet samt hingste og følhopper vil blive prioteret højst. Husk selv at medbringe spande og evt. Hø/ foder. Bokse vil være til rådighed lørdag fra kl til kl , det er dog mulighed for at bestille bokse allerede fra fredag. Kontakt os for mere information og tillæg til pris. OBS! Udmugning står udstiller selv for, ellers vil der blive opkrævet 300 kr. Pris pr boks: 250 kr incl. halm - (Kun 1 pony pr boks) Pris pr spiltorv: 100 kr. incl halm - (Kun 1 pony pr spiltorv) Vil du være sponsor eller ærespræmiegiver? Vi ønsker som sidste år at lave et flot stort ærespræmie bord, men uden hjælp fra sponsorer og ærespræmiegivere er dette ikke muligt. Derfor modtager vi naturligvis meget gerne præmier i alle prisklasser som I selv medbringer på dagen. Derudover søger vi penge-sponsorer til: Championat rosetter med mulighed for 1 sides annonce og reklame på rosetter og i højtaler. Diverse udgifter i forbindelse med afholdelse af Oktobershow. (Afkryds i økonomiskemaet) Kontakt os for yderlige informationer til ovenstående penge-sponsorater.

5 VIP-afdeling for sponsorer Som sidste år vil der være VIP afdeling for sponsorer/ærespræmiegivere, der har ydet bidrag for mere end 400 kr. Der vil som noget et nyt tiltag være morgenkaffe og rundstykker mellem kl Hvorefter der resten af dagen bydes på øl, vand og vin samt diverse snacks. Og naturligvis kaffe og kage hen på eftermiddagen. Husk derfor ved tilmelding at notere om du er VIP sponsor! Vel mødt den 5 oktober 2013 Vi håber endnu engang på at se en masse til en hyggelig dag i samvær med de skønne ponyer Med venlig hilsen Lisbeth Mikkelsen, Tlf: , grove.lm@gmail.com & Helle Jørgensen, Tlf: , lelle@sol.dk

6 INGEN OKTOBERSHOW...UDEN EN OKTOBERFEST!! Alle inviteres dermed til efterfølgende Oktoberfest i Chicago Baren på Fjordglimt, Kohavevej 13, 8721 Daugård. Lørdag d. 5/10 kl Så har alle en mulighed for at nå hjem med ponyerne og få klædt om til festelig oktobertøj! Der vil være en pris til bedste udklædning! Menu: Sammenkogt ret med ris, blandet salat og fluets. Dessert vil være en let lille lækker sag. Pris pr person: 70 kr. - Børn til og med 12 år: 35 kr. Drikkevarer medbringes selv! Vi glæder os til at se jer... Tilmelding og betaling skal ske sammen med tilmeldinger af ponyer. Ved senere tilmelding til festen kontakt da Helle på , dog senest mandag d. 7 oktober 2013.

7 ØKONOMI SKEMA ALLE UDSTILLERE SKAL UDFYLDE DENNE BLANKET ÉN GANG!! Udstiller: Adresse: Post nr. og by: Tlf: Showklasse / BIS 2013-klasse Mønstringsklasser Leading Rein Ponygames Boks Spiltorv Oktoberfest på Fjordglimt med start kl Pengesponsorat og adgang til VIP-afd. Pengesponsorat til ærespræmie Medbringer selv ærespræmie(r) på dagen Antal Pris pr. klasse: I alt 175 kr./ pony 50 kr. / ekvipage 50 kr. / ekvipage 20 kr / ekvipage 250 kr. / stk. 100 kr. / stk. Voksen: 70 kr. Børn t.o.m 12år: 35 kr 400 kr. Skal betales sammen med tilmelding. 200 kr. Skal betales sammen med tilmelding. Cirka værdi i alt: kr. Skal overføres til Reg. Nr Konto nr Tilmelding uden samtidig betaling betragtes som ugyldig. Husk at anføre udstillers navn ved overførsel.

8 TILMELDINGSSKEMA ( 1 skema pr pony) Ponyen deltager i følgende klasse(r): Showklasse nr: ( Se klassenummer i invitationen) Mønstringskonkurrencen: Navn på mønstre: Alder: Navn på mønstre: Alder: Navn på mønstre: Alder: Leading Rein: Navn på rytter: Alder: Pony Games: Navn på deltager: Alder: ********************************************************************** Ponyens navn: Reg.nr/ stb nr. Køn: Race: (Sec:) Fødselsdato: Farve: Far: Stb.nr.: Mor: Stb.nr.: Morfar: Stb. nr.: Opdrætter: MAN KAN NØJES MED BLOT AT SENDE KOPI AF PAS/ STAMTAVLE, HUSK DOG AT ANFØRE HVILKEN KLASSE PONYEN SKAL DELTAGE I. Sidste frist for tilmelding er 21. september 2012 kl Efter denne dato kun mod dobbelt gebyr og kun såfremt tidsplanen tillader det. Tilmelding sendes til Lisbeth Mikkelsen, grove.lm@gmail.com eller Vester Vellingvej 18, 8920 Randers NV.

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 3. Oktober 2015 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 4. Oktober 2014 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var igen en kæmpe succes, og derfor har vi i år fornøjelsen af at invitere jer til endnu

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag d. 27. Oktober 2012 Vi gentager succesen fra sidste år, og vil hermed intivere alle til Oktobershow, vi har valgt denne gang at invitere shetlænderfolket med. Showet finder

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 8. Oktober 2016 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2.

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2. Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W Lørdag den 2. December 2017 Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, og find juletøjet frem.

Læs mere

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend 31. juli 1. august 2010 på Birgittelyst Sportsrideklub (BIG),

Læs mere

Spørgsmål eller andet Ring eller skriv til os! Vi glæder os til at se jer alle på Fredericia Ridecenter, og håber vi får en god dag.

Spørgsmål eller andet Ring eller skriv til os! Vi glæder os til at se jer alle på Fredericia Ridecenter, og håber vi får en god dag. Kære tilskuere ved Oktobershow 2015, 28-09-2015 Det glæder os for 5. gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til årets Oktobershow for Welshog Shetlandsponyer - denne gang på Fredericia Ridecenter.

Læs mere

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 24. november 2018

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 24. november 2018 Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK Inviterer til årets J U L E S H O W Lørdag den 24. november 2018 Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, og find juletøjet frem. Så vi sammen med vores ponyer

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 6. Oktober 2018 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og Shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi i år fornøjelsen af at invitere jer til

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 7. Oktober 2017 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og Shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2019 Det er med stor glæde at vi kan byde jer velkommen til niende udgave af Oktobershowet. Showet finder i år sted på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER Det glæder os for sjette gang at invitere jer til Hingsteshow. Showet finder i år sted søndag den 18. marts 2018 på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

Følg med på Facebook Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer

Følg med på Facebook Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer Kære tilskuere ved Hingsteshow 2018, 14. marts 2018 Det glæder os for sjette gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til årets Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

Kåring 2012. Yderligere oplysninger vil løbende blive offentliggjort på foreningens hjemmeside www.haflinger.dk.

Kåring 2012. Yderligere oplysninger vil løbende blive offentliggjort på foreningens hjemmeside www.haflinger.dk. Kåring 2012 Årets kåring afholdes d. 25. 26. august på Billund Sportsrideklub, Løvlundvej 4, 7190 Billund. Årets kåring bliver det største haflingerarrangement i Danmark til dato. I samarbejde med Haflinger

Læs mere

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW JUBILÆUMS KÅRING & SHOW 1964-2014 FYN D. 2. og 3. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Maj 2014 Avlsforeningen for Connemaraponyer i Danmark inviterer hermed til JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

Læs mere

Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst

Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 2.-3. august på Dorthealyst, Knabstrup, 4440 Mørkøv.

Læs mere

Propositioner for SHETTIVAL 13.-14. & 15. juli 2007 på Horsens Dyrskueplads

Propositioner for SHETTIVAL 13.-14. & 15. juli 2007 på Horsens Dyrskueplads Propositioner for SHETTIVAL 13.-14. & 15. juli 2007 på Horsens Dyrskueplads Generelle bestemmelser Hvor Showet afholdes på Horsens Dyrskueplads, Hattingvej 2, Horsens. Danmark Hvem kan udstille Alle ISPC-lande

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Hvor skal vi hen du Her og nu På sigt Bestyrelsens idé grundlag til et fælles afsæt for fremtiden i Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark Det handler altsammen

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Vi glæder os til at se jer Side 1 af 7 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Hvidovre-Avedøre Rideklub

Læs mere

Lørdag d. 31. august 2013 på Allerupgaard Fra. Kl. 9.00

Lørdag d. 31. august 2013 på Allerupgaard Fra. Kl. 9.00 Lørdag d. 31. august 2013 på Allerupgaard Fra. Kl. 9.00 KATALOGPRIS: 20 KR. TIL ALLE UDSTILLERE Nummerskilte til føllene skal afhentes i sekretariatet senest ½ time før klassen starter og føllene bedes

Læs mere

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september Wiffertsholmstævnet 19. & 20. september 2015 Husk seneste tilmelding d. 13. september Velkommen for 39. gang Det er en stor fornøjelse igen i år at kunne inviterer til Wiffertsholmstævne. I lighed med

Læs mere

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER Det glæder os for femte gang at invitere jer til Hingsteshow. Showet finder i år sted lørdag den 18. marts 2017 på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

Invitation til M & M s for Fun 11. og 12. september 2010

Invitation til M & M s for Fun 11. og 12. september 2010 Invitation til M & M s for Fun 11. og 12. september 2010 Hos Stald Stettenborg, Villa Gallinavej 18, 4684 Holmegaard (ca 8 km fra afkørsel 37 Rønnede på sydmotorvejen). Vi ser frem til en rigtig hyggelig

Læs mere

Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA. for P.R.E. heste

Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA. for P.R.E. heste Propositioner til: Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA for P.R.E. heste 10. september 2011 Sted: Fredericia Rideklub anno 2005, Fuglsangvej 30, 7000 Fredericia, Danmark Indledning Dansk P.R.E. Avlsforening

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017

Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017 Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 5-6. august 2017. Ved arrangementet vil der være mulighed for

Læs mere

Efterårs Shetlænderstævne

Efterårs Shetlænderstævne Efterårs Shetlænderstævne 17. oktober 2015 Arrangør: Stutteri Bådsgård, Lundøvej 137, Bådsgård, 7840 Højslev Velkomme til efterårs shetlænderstævne Vejledende Tidsplan Kl. 10.00 - Klasse 1 Lange Liner

Læs mere

Følg med på Facebook

Følg med på Facebook Kære tilskuere ved Hingsteshow 2016, 22. marts 2016 Det glæder os for tredje gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til årets Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer, denne gang på Råbjerggård Ridecenter

Læs mere

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder!

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder! Kære medlemmer 9. marts 2011 Tilbageblik på de seneste begivenheder! Der blev afholdt julearrangement hos NKG Miniatures i Ll. Skensved den 12. december 2010. Det blev en stor succes med ca. 25 fremmødte.

Læs mere

Avlsgodkendelse og licenshingste

Avlsgodkendelse og licenshingste Avlsgodkendelse og licenshingste Når du påtænker at købe en livstidsavlslicens til din hingst, er der flere ting du bør tage med i dine overvejelser, f.eks.: Hvorfor ønsker du en avlslicens, når du for

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 6-7. august 2016

Invitation til Welsh kåring den 6-7. august 2016 Invitation til Welsh kåring den 6-7. august 2016 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 6-7. august 2016. Ved arrangementet vil der være mulighed for

Læs mere

FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER

FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER Sekretariat: Ashøjgade 35, 7760 Hurup Thy FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER Telefon på dyrskuepladsen: 51 90 16 92 Dyrskuets CHR-nummer: 077037 Indhold Almindelige bestemmelser...

Læs mere

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening Side 1 af 5 Fjordhesten Danmark og Stævne Syd afvikler i samarbejde med Revsø og Omegns Rideklub og Trekantens Køreselskab Stævne Syd og DM Stævnet afholdes den 4. 6. september 2015 på Revsø Rideskole,

Læs mere

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE Kære tilskuere ved Oktobershow 2017, 02-10-2017 Det glæder os for 7. gang at byde jer hjertelig velkommen til årets Oktobershow for Welsh- og Shetlandsponyer - igen på Fredericia Ridecenter. Tak for jeres

Læs mere

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 FESTUGE 23 Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 4. juni - 8. juni 2013 2 TIRSDAG den 4. juni 2013 17.30 Fodbold U8 drenge Kl. 18.00 BT/SVIF 2 Viborg FF 4 Kl. 18.00 Mønsted/Sparkær 2 Viborg FF 3 Kl. 18.30

Læs mere

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 31 maj 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 PROGRAM FOR LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 TID RING I MOUNTED GAMES SHETLANDSKUE RING 6 HAL 8 RING 8 PONYGAMES ØVRIGE AKTIVITETER Se kort for placering 08.00-09.00 09.00-10.00 Kl 8.45-9.35 Hingsteføl Kl.

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Årgangs Cup Den 27. 29. april 2012 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner

Årgangs Cup Den 27. 29. april 2012 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner Årgangs Cup Den 27. 29. april 2012 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner Velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2012 Det en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup kan byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs

Læs mere

Velkommen til udstillingen. Team Jensen, DMK Team Jensen, DMK

Velkommen til udstillingen. Team Jensen, DMK Team Jensen, DMK Velkommen til udstillingen Velkommen til udstillingen Denne folder vil give dig en kort præsentation af hvordan tingene på en udstilling som denne foregår. Skulle du have spørgsmål eller vil du gerne vide

Læs mere

Efterårs Shetlænderstævne

Efterårs Shetlænderstævne Efterårs Shetlænderstævne 18. oktober 2014 DU BLIVER ALDRIG FOR STOR TIL EN SHETLANDSPONY! Arrangør: Stutteri Bådsgård, Lundøvej 137, Bådsgård, 7840 Højslev Velkomme til efterårs shetlænderstævne Vejledende

Læs mere

Velkommen til det 18. Internationale Show - i Danmark!

Velkommen til det 18. Internationale Show - i Danmark! Invitation til Internationalt Welsh Show i Danmark 8.-9. august 2015 Velkommen til det 18. Internationale Show - i Danmark! "Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark" er stolte over at kunne indbyde vores Welsh

Læs mere

Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ.

Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ. Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ. Fredag den 21. august Klasse 1: Showklasse ved dommer Peter Fischer Skriv hvilken klasse, du vil ride. Du rider programmet

Læs mere

BAGSVÆRD REGATTA 2004 Weekenden 5. & 6. juni 2004 Rostadion Bagsværd Sø Gladsaxe Kommune

BAGSVÆRD REGATTA 2004 Weekenden 5. & 6. juni 2004 Rostadion Bagsværd Sø Gladsaxe Kommune Kære kano- og kajak venner! 2. april 2004 Vi har hermed fornøjelsen af at invitere Jer til dette års regatta, som finder sted lørdag den 5. juni & søndag den 6. juni 2004 og naturligvis på Rostadion Bagsværd

Læs mere

22.- 23. august 2015 start kl. 12.00

22.- 23. august 2015 start kl. 12.00 Propositioner til: Dansk Morfologisk Championat for P.R.E. heste DAMOCHA 2015 22.- 23. august 2015 start kl. 12.00 Sted: Aalestrup Rideklub Borgergade 59 9620 Aalestrup Danmark Dommer eksteriør: Dommer

Læs mere

Jubilarstævne 2014. Invitation. Mød dine venner på Jubilarstævnet i Holstebro den 27. september 2014

Jubilarstævne 2014. Invitation. Mød dine venner på Jubilarstævnet i Holstebro den 27. september 2014 Invitation Er du 5 eller 10 års jubilar - får du en særlig rabat og fordele. Men ALLE kan deltage! Jubilarstævne 2014 Mød dine venner på Jubilarstævnet i Holstebro den 27. september 2014 Dagens Program:

Læs mere

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Gældende fra 01.01.14 1. Formål og gyldighed Formålet med reglementet er at sikre at hestens tarv respekteres, og at skabe lige og fair vilkår ved deltagelse i konkurrencer.

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012.

Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012. Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for Heste/Ponyer af forskellig race 2012 Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012.

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag d.

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 3-4. august 2019

Invitation til Welsh kåring den 3-4. august 2019 Invitation til Welsh kåring den 3-4. august 2019 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 3-4. august 2019 på Rideklubben Odin, Ålemarksgyden 36, 5270

Læs mere

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE Kære tilskuere ved Oktobershow 2016, 05-10-2016 Det glæder os for 6. gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til Oktobershow for Welsh- og Shetlandsponyer - igen på Fredericia Ridecenter. I år er 96

Læs mere

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak Frederiksborg Hesteavlsforening Sjælland Indbyder til Kåring og championat 2015 på Hovmarkens Ridecenter Slagelse Landevej 34, Gyldenholm, 4200 Slagelse 8.- 9. August 2015 med stor fest lørdag aften. Kåringsklasser

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER 2019

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER 2019 PROGRAM FOR LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER 2019 TID RING I SHETLANDSKUE RING 6 HAL 8 RING 8 MESSETELTET RING 9 MOUNTED GAMES Youngsters Cup ØVRIGE AKTIVITETER Se kort for placering 08.00-09.00 Kl. 9.30 Bedømmelse

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE 29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER HOVEDSPONSOR HJØRRING PARK VENDIA SWIM CUP 2016 Hjørring Park Vendia

Læs mere

Dahlsminde Welsh ponyer til avl og brug. Til Salg

Dahlsminde Welsh ponyer til avl og brug. Til Salg Dahlsminde Welsh ponyer til avl og brug Til Salg Da vores redne ponyer tager megen af vores tid og plads i stalden, er det tiden at få reduceret antallet af avls- og ungponyer. Alle er vant til børn, hund

Læs mere

RIDE IN 2016 10. 12. juni 2016 Tuse Creek Ranch NRHA, NRHA.DK, AQHA, NRHA.DK Derby & Maturity, All-breed

RIDE IN 2016 10. 12. juni 2016 Tuse Creek Ranch NRHA, NRHA.DK, AQHA, NRHA.DK Derby & Maturity, All-breed Show adresse: TUSE CREEK RANCH, Hesselvad 15, Butterup, DK-4420 Regstrup Alt ophold på Tuse Creek Ranch er på eget ansvar. Tilmelding til: Jette Ceglarek Hesselvad 15, Butterup DK-4420 Regstrup E-mail:

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

REGLER FOR EGNETHEDSTEST

REGLER FOR EGNETHEDSTEST REGLER FOR EGNETHEDSTEST 1 Formål Formålet er at afprøve hesten i springning eller dressur, for herved at undersøge dens egnethed og kvalitet i pågældende disciplin. 2 Forudsætninger Testen forudsætter

Læs mere

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge.

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Der var mødt 36 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Klara Hoffritz valgt som Dirigent. Inga Nielsen og Gert Padetzski

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner

KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner Velkommen til AL Bank KVIK Årgangs Cup 2014 Det en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup kan byde velkommen til AL Bank - KVIK

Læs mere

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00 Månedsplan Oktober Uge 40 Michael Madbar Tirsdag 1-10 Musicon SkaterPark Tur m/michael Onsdag 2-10 Spring-træning kl.14.00 - Dyrehandel-tur Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde

Læs mere

Midsommerstævne 19.- 20.- og 21. juni 2015 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa

Midsommerstævne 19.- 20.- og 21. juni 2015 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Klubbens hjemmeside: www.petanquesyd.dk Midsommerstævne 19.- 20.- og 21. juni 2015 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Søgård Petanque Klubs 20 års jubilæum Søgård Petanque Klub afholder

Læs mere

Guide til digital børnetilmelding

Guide til digital børnetilmelding Guide til digital børnetilmelding Denne guide er til dig, der ønsker at indstille børn til Ungdommens Røde Kors ferielejre. Indstillingen sker via vores digitale tilmeldingssystem, som guiden vil hjælpe

Læs mere

Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion. inviterer til. Danske Open Masters. Kortbane 2014. Lørdag d. 8. marts & søndag d. 9.

Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion. inviterer til. Danske Open Masters. Kortbane 2014. Lørdag d. 8. marts & søndag d. 9. Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion inviterer til Danske Open Masters Kortbane 2014 Lørdag d. 8. marts & søndag d. 9. marts i Holstebro Badeland PRAKTISKE OPLYSNINGER Dato: Lørdag den 8. marts og

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

Program (Ret til ændringer forbeholdes)

Program (Ret til ændringer forbeholdes) Ishesteligafinalen 2015 Program 2 Program (Ret til ændringer forbeholdes) Lørdag: Kl. 08.30 Ryttermøde Kl. 08.45 Dommermøde Kl. 09.00 4.2 Alle udtagelse Kl. 09.45 4.1 Åben udtagelse Banepleje Kl. 11.00

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Magus Welsh Cobs. Pennal Freebee Junior - En enestående hoppe!

Magus Welsh Cobs. Pennal Freebee Junior - En enestående hoppe! Magus Welsh Cobs Magus er et yngre stutteri med indtil videre bare to føl i eget navn, nemlig Magus Free Glabella (Pennal Freebee Junior/H-S Morning Star) og Magus Free Secunda (Pennal Freebee Junior/Kildegaard

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Æbelø den 13-15 Juni 2008

Æbelø den 13-15 Juni 2008 Æbelø den 13-15 Juni 2008 Dansk Ornitologisk Forening & Fugleværnsfonden Kursus Dette kursus henvender sig til alle drevene turguider i DOF og Fugleværnsfonden og til dig som gerne vil i gang med at guide

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

Elevskolen Annebergvej afholder

Elevskolen Annebergvej afholder Elevskolen Annebergvej afholder Dato: Søndag d. 07. februar 2016 fra kl. 10.00 Disciplin: Spring Klasse 1: 60-80 cm metode B3 Klasse 2: 30-50 cm metode S2 Klasse 3: Bomklasse i trav m. eller u. trækker/hjælper

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev september 2007

TAK - Nyhedsbrev september 2007 Dette nummer: Indhold af nyhedsbrevet:... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Nyt Billedarkiv... 1 Nyt fra bestyrelsen.... 1 Klubtøj... 1 Nye toilet faciliteter... 2 Konkurrencen fra sidste nummer... 2 Klubben

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5 Børne- og Ungeudvalget Aktivitetsoversigt og øvrig information Sæsonen 2015/2016 Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen til sæsonen 2015/2016 Side 3 2. Totalhåndboldregler samt

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE

Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE Nr. 185 april 2013 Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE Titlen hentyder til et par af numrene, der beskæftiger sig med regentparrets visit i Bogense 5. juni. EN ROYAL AFFÆRE indeholder i alt nogle og tyve numre,

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009, 2011 og 2012. REGLER FOR REGISTRERING I DEN DANSKE NEW FOREST STAMBOGSDATABASE

Læs mere

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen Kære indsamlingskoordinator Tusind tak, fordi du vil være en del af Gigtforeningen og Scleroseforeningens husstandsindsamling i Region Midtjylland

Læs mere

Vel mødt til startskuddet på en forhåbentlig lang række af Sportsgalla arrangementer.

Vel mødt til startskuddet på en forhåbentlig lang række af Sportsgalla arrangementer. Sportsgalla 2011 Kære Idrætsforeninger Det er med fornøjelse at Idræts- og Sundhedsudvalget i Helsingør kommune inviterer til Sportsgalla 2011. Der har i 38 år været afholdt Sportens Dag i Helsingør kommune,

Læs mere

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi.

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. Det er ikke så svært, og slet ikke hvis man bruger nedenstående hints og gode råd. Det er vigtigt at læse dokumentet som inspiration, for derefter

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Medlemsblad for Strandby Jagtforening

Medlemsblad for Strandby Jagtforening - kontakt én af os hvis du har spørgsmål, gode ideer, ris og ros eller hvis du blot ønsker at hjælpe til... Formand Brian Madsen Kommunale arealer 51 60 28 29 hegnsvej19@hotmail.com Næstformand Mikael

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012 Nyt fra 0. årgang Juleværksted. Vi kan nu se en ende på vores hemmelige værksteds arbejde. Børnene har nydt at arbejde der nede i fred og ro. Vi har haft nogle gode snakke og vi voksne har nydt deres selskab

Læs mere

U-5, U-6, U-7 & U-8 Stævner 2014-2015

U-5, U-6, U-7 & U-8 Stævner 2014-2015 U-5, U-6, U-7 & U-8 Stævner 2014-2015 Vejledning til de arrangerende foreninger Ca. 2 onsdage før et stævne, ligger kampprogrammet klar på hjemmesiden, med puljeinddeling og tidsrum for afvikling af de

Læs mere

BYFEST. Byfest for alle. Kom og vær med! Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni. Sankthansfest tirsdag den 23.

BYFEST. Byfest for alle. Kom og vær med! Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni. Sankthansfest tirsdag den 23. SEVEL I BEVÆGELSE 2015 REVYHOLDET 2015 Byfest for alle Sankthansfest tirsdag den 23. juni BYFEST Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni Kom og vær med! Program for Sankthansfest byfesten

Læs mere

Landsmøde Ung kræft 11.-13. september DU ER INVITERET

Landsmøde Ung kræft 11.-13. september DU ER INVITERET Landsmøde Ung kræft 11.-13. september DU ER INVITERET Er du ung? Har du kræft? Det er noget lort Du er ikke alene! Så er det tid til Landsmøde Ung kræft 2015 Og DU er inviteret! Kom og få inspiration,

Læs mere

Bil og Livsstils Messe ved Golf & Fun Park, Marielyst for hele familien den 25. og 26. juni 2016

Bil og Livsstils Messe ved Golf & Fun Park, Marielyst for hele familien den 25. og 26. juni 2016 Bil og Livsstils Messe ved Golf & Fun Park, Marielyst for hele familien den 25. og 26. juni 2016 Golf & Fun Park inviterer til bil og livsstils messe i samarbejde med bilforhandlerne og cityforeninger,

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere