Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET"

Transkript

1 Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. juni 2018, kl. 10:00 12:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup Dohn, Lars-Henrik Schmidt, Linda Busgaard, Suppleanter: Emma Christine Rosenkrantz, Catrine Lykke Thomsen Observatør: Oliver Kauffmann (afdelingsleder) Øvrige: Candy Clifforth (adm.), Jannie Hjort Pedersen (adm., referent) Afbud fra: Anitta Kristiansen, Sebastian Sand Christensen, Dan Fog Enevoldsen (AAU), Mathias Nørby Nielsen (studievejl.) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser 3. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 14. juni 2018 (bilag 1) 4. Mødedatoer: E18 5. Gennemgang af reviderede uv-planer (bilag 2a g). Nævnets medlemmer er ansvarlige for at tjekke samme uv-planer, som man var ansvarlig for på mødet d. 14. juni. Brug som støtte egne noter fra sidst samt Jannies referat fra mødet 14. juni. 6. Evt. 1. Godkendelse af dagsorden Punkt 4 udgår af dagsordenen og rykkes til mødet den 20. august. UN godkendte den reviderede dagsorden. 2. Meddelelser Afdelingsleder: Overdragelsesarrangement for studerende på. 1. og 3. semester finder sted som følger: Mandag den 17. september, kl , i Emdrup Fredag den 21. september, kl , i Aarhus Oliver forklarede, hvordan overdragelsesarrangementet kommer til at forløbe. Der blev rundsendt program for arrangementet til UN, som UN accepterede. Handleplan 2018: Handleplanen har været i mailhøring og den endelige version er blevet sendt til Studienævnet. Oliver gennemgik handleplanen, som vil blive eftersendt til UN. Studier, Campus Emdrup Aarhus Universitet Tuborgvej København NV Tlf.: hum@au.dk Web: medarbejdere.au.dk/fakulteter/ar/a dministrationscenter-arts/artsstudier

2 Side 2/6 3. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 14. juni 2018 (bilag 1) Linda er angivet som værende suppleant, men det er hun ikke længere. Frederik havde en rettelse til side 4: Sætningen Der opfordres til at dedikere en session til at give feedback på refleksionspapirer skal ændres til Der opfordres til at dedikere to sessioner til at give feedback på de to refleksionspapirer. Frederik havde tre sproglige rettelser til sidste afsnit på side Mødedatoer: E18 Punktet udgår fra dagsordenen og flyttes til mødet den 20. august. 5. Gennemgang af reviderede uv-planer (bilag 2a g). Nævnets medlemmer er ansvarlige for at tjekke samme uv-planer, som man var ansvarlig for på mødet d. 14. juni. Brug som støtte egne noter fra sidst samt Jannies referat fra mødet 14. juni. De endelige undervisningsplaner skal sendes til Candy Clifforth med cc til Oliver, Frederik og Dan senest mandag den 2. juli. Studiegruppefacilitering i uge 38 og overdragelsesarrangementet for studerende på 1. og 3. semester skal skrives ind i undervisningsplanen. Der er jf. punkt 2 blevet fastsat nye datoer for arrangementet. UN besluttede, at overdragelsesarrangementet skal være nævnt med dato og klokkeslæt i undervisningsplanen, som minimum i de indledende bemærkninger på de første sider, og eventuelt også i undervisningsoversigten/sessionsplanen. Frederik oplyste, at studiechef Sissel Rendrup Johansen siden sidste UN-møde har meddelt, at det nu er tilladt at skrive datoer og klokkeslæt for undervisning i undervisningsoversigten. Det er dog ikke tilladt at skrive datoer og klokkeslæt ind i beskrivelsen af de enkelte sessioner. Frederik har informeret modulkoordinatorerne. Rettelser og kommentarer til: Didaktik og læring Modulkoordinator København: Monica Carlson Sessionsplan og sessionsbeskrivelse Sessionsplan: Dato og klokkeslæt for overdragelsesarrangementet skal ændres til mandag den 17. september, kl Sessionsbeskrivelse: Evaluering skal omtales under session 14.

3 Side 3/6 Sessionsplan og sessionsbeskrivelse - side 3, 16 og 17: Ordet semesterevaluering skal ændres til slutevaluering. Vejledning og feedback Kollektiv akademisk vejledning skal ændres til vejledning. Vi anvender ikke dikotomien kollektiv/individuel vejledning mere på GP. Didaktik og læring Modulkoordinator Aarhus: Mikkel Stovgaard Sessionsplan Dato for overdragelsesarrangement skal ændres til fredag den 21. september, kl Følgende skal føjes til første sætning på side 3:, dog afholdes undervisningen kl fredag den 21. september. Pædagogik, samfund og kultur (PSK), København Modulkoordinator København: Dirk Michel-Schertges Elektronisk kompendium, side 2 Der mangler information til de studerende om, hvordan de kan identificere, hvilke tekster der er i kompendiet og hvilke tekster, de studerende selv skal anskaffe. Sessionsplan og sessionsbeskrivelse Dato og klokkeslæt skal slettes fra sessionsbeskrivelserne. Dato og klokkeslæt må dog gerne fremgå af sessionsplanen på side 3. Session 14: Slutevalueringsproceduren skal nævnes. Litteratur Ved nogle sessioner er der ikke sondret mellem obligatorisk litteratur og supplerende litteratur. Der står blot under forberedelse, at teksterne forventes læst. Forventes det, at de studerende skal læse den supplerende litteratur? Ved nogle sessioner står der supplerende litteratur og andre steder står der forslag til supplerende litteratur. Terminologien skal være ens. Pædagogik, samfund og kultur (PSK), Aarhus Modulkoordinator Aarhus: Karen Bjerg Petersen Elektronisk kompendium, side 2 Der mangler information til de studerende om, hvordan de kan identificere, hvilke tekster der er i kompendiet og hvilke tekster, de studerende selv skal anskaffe.

4 Side 4/6 Sessionsplan og sessionsbeskrivelse Dato og klokkeslæt skal slettes fra de enkelte sessionsbeskrivelser. Dato og klokkeslæt må dog gerne fremgå af sessionsplanen på side 2. Litteratur Ved nogle sessioner er der ikke sondret mellem obligatorisk litteratur og supplerende litteratur. Der står blot under forberedelse, at teksterne forventes læst. Forventes det, at de studerende skal læse den supplerende litteratur? Ved nogle sessioner står der supplerende litteratur og andre steder står der forslag til supplerende litteratur. Terminologien skal være ens. Inklusion og specialpædagogik Modulkoordinator: Lotte Hedegaard-Sørensen Prøveform/eksamen Side 1: Der skal sondres mellem refleksionspapirer, som enten uploades på Blackboard eller sendes pr. mail (og ikke i Digital Eksamen) løbende gennem semestret, og synopsis, som er slutafleveringen, der afleveres i Digital Eksamen. Side 1-2: Hele afsnittet skal ændres, så det er i overensstemmelse med notat vedr. refleksionspapiret, som Lotte har fået tilsendt fra UN, samt eksamensbestemmelserne for valgfag i 2017-studieordningen. I dette materiale skal Lotte særligt være opmærksom på de normer, der gælder for refleksionspapiret (notat vedr. refleksionspapiret) og de normer, der gælder for synopsis (2017-studieordningen). Side 2: Dato for aflevering af synopsis skal slettes. Side 2: Omfang af synopsis skal rettes, da synopsis har et omfang på maks. 5 sider. Aflevering af synopsis: På side 2 står der, at synopsis skal afleveres i Digital Eksamen. På side 4 står der, at synopsis skal sendes til Lotte pr. mail. UN gør opmærksom på, at synopsis skal afleveres i Digital Eksamen. Aflevering af refleksionspapirer: På side 1 står der, at refleksionspapiret skal uploades i Digital Eksamen. På side 4 står der, at refleksionspapiret skal sendes til Lotte pr. mail. UN gør opmærksom på, at refleksionspapirerne ikke skal afleveres i Digital Eksamen. Det er kun den afsluttende synopsis, som skal afleveres i Digital Eksamen. Side 2, afsnit 2: Refleksionspapiret er ikke en del af eksaminationsgrundlaget. Side 2, afsnit 3: Sætningen den første skriftlige aflevering, skal slettes, da refleksionspapiret er ikke en del af eksaminationsgrundlaget. Side 2 - mundtlig prøve: UN undrer sig over, at der er sat 10 minutter af til votering og feedback ved 1 og 2 studerende, men kun 5 minutter ved 3 studerende. Side 4: Dato for aflevering af synopsis skal slettes fra sessionsoversigten. Sessionsbeskrivelse Dato og klokkeslæt skal fjernes fra de enkelte sessionsbeskrivelser. Session 9 og 10: Slutevalueringsproceduren skal nævnes.

5 Side 5/6 Litteratur Det ville være hensigtsmæssigt, hvis det kunne fremgå, hvilke tekster der er i eventuelt kompendium og på Blackboard og hvilke tekster, de studerende selv skal anskaffe. Anvend f.eks. symbolerne k / b til at sondre derimellem og anfør, at disse er anvendt. Side 3: Hvad er forholdet mellem grundbog, baggrundslitteratur og supplerende litteratur? Hvad forventes læst, og hvad skal man selv anskaffe? Kommer der et kompendium? UN synes, at der er for mange kategorier. Baggrundslitteratur og supplerende litteratur bør angives under de enkelte sessioner. Pædagogikkens videnskabsteori og forskningsmetoder (PVF) Modulkoordinator København: Kirsten Hyldgaard Modulkoordinator Aarhus: Niels B. Dohn Sessionsbeskrivelse Session 6, 12 og 15: Der mangler oplysninger omkring forberedelse til undervisningen. Motivationsteori i et uddannelsesperspektiv Modulkoordinator: Niels B. Dohn Det ville være hensigtsmæssigt, hvis det kunne fremgå, hvilke tekster der er i kompendiet og på Blackboard og hvilke tekster, de studerende selv skal anskaffe. Anvend f.eks. symbolerne k / b til at sondre derimellem og anfør, at disse er anvendt. Lærer- og Pædagoguddannelsespædagogik Modulkoordinator: Kari Kragh Blume Dahl Prøveform/eksamen Side 3 mundtlig prøve: Sætningen Der er afsat ca. 1,5 time til hver gruppering er ikke i overensstemmelse med studieordningens eksamensbestemmelser. Side 3 mundtlig prøve: Der står, at de studerende bedes orientere sig i de projekter, der ligger inden for den gruppering, hvori deres eget projekt indgår. Hvordan tænkes dette at foregå? Hvornår bliver retningslinjer for dette offentliggjort? Refleksionspapirer Side 2: Godkendelse af refleksionspapirer er jf studieordningen ikke en forudsætning for at kunne gå til eksamen. Papirerne skal dermed ikke godkendes. Side 2 og side 7: Vi kan ikke kræve, at de studerende skal aflevere refleksionspapir nr. 1 i udprintet version. Det skal kun afleveres digitalt. Aflevering af refleksionspapir nr. 2 ligger så sent, at det faglige udbytte bliver forringet. Der er kun tre arbejdsdage, som adskiller datoen for feedback på refleksionspapir nr. 2 og datoen for aflevering af synopsis. UN finder, at det er for kort en tidsfrist.

6 Side 6/6 Der indgår arbejde med refleksionspapir nr. 2 på session 12. De studerende skal sende refleksionspapir nr. 2 til Per, men det er Kari, som er underviser på session 12, og Kari har ikke læst refleksionspapir nr. 2. Rollefordelingen er uklar. 6. Evt. Oliver vil koordinere med Birgitte Dam i forhold til uge 38, hvor der skal foregå studiegruppefacilitering mv. UN besluttede at rykke køreplanen for gennemgang af undervisningsplaner tre uger frem. Catrine fortalte, at flere studerende har spurgt til, om det kan passe, at undervisningen på flere moduler på 3. semester i efteråret 2018 først slutter kl. 16 og på et enkelt modul kl. 17? Studerende, som skal hente børn, bliver nødt til at gå før tid. UN har forståelse for situationen, men det er desværre ikke muligt at lave ændringer i forhold til efterårets undervisning. Oliver forklarede, at det drejer sig om at få lokaler og undervisere til at gå op i en højere enhed. Oliver vil bestræbe sig på, at undervisningen fremover ikke skal ligge efter kl. 16 mandag til torsdag og ikke skal ligge efter kl. 15 om fredagen.

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/8 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. juni, kl. 10:00 16:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1)

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1) Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 22. november 2018, kl. 9:00 11:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 13. september 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. maj, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 17. januar 2019, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Øvrige: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Tove Pedersen (referent), Iben Henriksen, (studievejleder.)

Øvrige: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Tove Pedersen (referent), Iben Henriksen, (studievejleder.) Møde den: 17. januar 2018 kl. 09:00 13:00 Emdrup; lokale B101a og Aarhus; 1483-523 (Nobel) Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik (UN) Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Lars-Henrik Schmidt,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 13. december 2018, kl. 12.30-15.00 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-556 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Frederik Pio (formand), Lars-Henrik Schmidt, Niels Bonderup Dohn, Anitta Kristiansen, Sebastian Sand Christensen, Suppleanter: Linda Busgaard.

Frederik Pio (formand), Lars-Henrik Schmidt, Niels Bonderup Dohn, Anitta Kristiansen, Sebastian Sand Christensen, Suppleanter: Linda Busgaard. Møde den: 20. februar 2018 10:00 14:00 Emdrup lokale B302 og Nobel 1483-525 Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik (UN) Deltagere: UN-medlemmer Frederik Pio (formand), Lars-Henrik Schmidt, Niels Bonderup

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/7 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 12. december 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-556 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. februar 2019, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A019 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Lars-Henrik

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 7. februar 2019, kl. 12.00-14.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 9. januar 2019, kl. 13.00-15.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Julie Tiedt, Sisse Nikolajsen

Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Julie Tiedt, Sisse Nikolajsen Møde den: 14. juni 2017 kl. 11-15 Emdrup lokale B101a og 2113-252 Trøjborg Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik Referat Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Julie Tiedt, Sisse Nikolajsen

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra 20. februar 2018 Referatet bliver godkendt af formanden. Herefter lægges det på Studieportalen.

2. Godkendelse af referat fra 20. februar 2018 Referatet bliver godkendt af formanden. Herefter lægges det på Studieportalen. Møde den 15. marts 2018, kl. 10:00 14:00 Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 (Nobel) Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik (UN) Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Lars-Henrik

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE øde den 30. november 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D120 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes Mødedato: 19. juni 2018 Mødested: D 120 / 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Louise Bøttcher, Simon Nørby, Studerende: Tine Sørensen,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra 12. april 2019 Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 12. april 2019, kl. 10:00-12:30 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden tilføjes punktet Valg og Stillinger under orientering dagsorden godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden tilføjes punktet Valg og Stillinger under orientering dagsorden godkendt. Møde den: 02. november 2017 kl. 09.00 12:00 Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik (UN) Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Julie Tiedt (næstformand) Tilforordnede: Eva Viegas, Julie

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 14. juni 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup B101a; 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: 5. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Dato: 28. maj 2018 Side 1/5 Deltagere: Medlemmer Lisbeth

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant)

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant) Mødedato: 15. marts 2019 Mødested: Emdrup: D120 / Aarhus: 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Louise Andrès, Altan Cakiroglu, Astrid

Læs mere

UN-formanden meddeler: Der mangler stadig godkendelse af undervisningsplaner. Det er i proces.

UN-formanden meddeler: Der mangler stadig godkendelse af undervisningsplaner. Det er i proces. UN-møde, Generel Pædagogik onsdag den 06. december 2017. Emdup: B101a & Aarhus: 1483-253 Tilstede: Frederik Pio (UN-formand), Per Fibæk Laursen (UN-medlem), Lars-Henrik Schmidt (UN-medlem) Eva Viegas (UN-medlem),

Læs mere

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg Møde den: 8. juni 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Kristine Kousholt, Isabel Joy Axtmann Hansen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jonas Westergaard, Jakob

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 13. møde den 2. december 2013 kl. 9.30-13 Lokale A104 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Gorm Hansbøl (Uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson Tilforordnede:

Læs mere

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner Referat Dorte Puggaard Dato: 20. august 2018 Ref: pug Side 1/5 Mødedato: 20. august 2018 Mødested: Emdrup A011 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab

Læs mere

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 5. december 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-525 (det blå rum) Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Medlemmer: Gritt

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 13. juni 2016 kl. 12.00-15.00 1443-413 Videolink (12); Emdrup D118 Videolink (25) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre,

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 4. oktober 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Tilforordnede: Charlotte Herold Lange, Marie Lund Hansen, Birgitte Dam, Ida Werliin Holm og Kristine Kirk Mørk

Tilforordnede: Charlotte Herold Lange, Marie Lund Hansen, Birgitte Dam, Ida Werliin Holm og Kristine Kirk Mørk Møde i Uddannelsesnævnet og Koordineringsudvalget for Kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab 6. juni 2017 kl. 9.30-11.30 og 11.30-12.30 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Koordineringsudvalget

Læs mere

Mødet i SN 25. september har følgende beslutningspunkter:

Mødet i SN 25. september har følgende beslutningspunkter: UN-møde pæd. filosofi, 20. september 2017 Til stede: Emdrup Anne-Marie Eggert Olsen, Maira Hoffmann, Per Jepsen, Oliver Kauffmann, Asger Sørensen, Lars-Henrik Schmidt, Tobias Kjærulf Christensen, Tove

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Møde mandag den 9. maj 2016 kl i B101a REFERAT 4. møde i Uddannelsesnævnet for didaktikuddannelserne (UN) GODKENDT Deltagere:

Møde mandag den 9. maj 2016 kl i B101a REFERAT 4. møde i Uddannelsesnævnet for didaktikuddannelserne (UN) GODKENDT Deltagere: Møde mandag den 9. maj 2016 kl. 9.00-12.00 i B101a 4. møde i Uddannelsesnævnet for didaktikuddannelserne (UN) REFERAT GODKENDT Deltagere: Anna Karlskov Skyggebjerg (formand), Lisbeth Haastrup, Sven- Erik

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

b. Nyt fra afdelingen/administrationen Der førtes intet til referat.

b. Nyt fra afdelingen/administrationen Der førtes intet til referat. Møde i Koordineringsudvalget for Kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab 28. november 2016 kl. 11.00-14.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Camilla

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Side 1/5 Mødedato: 18. marts 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Vibe Aarkrog (formand), Jeanette Magne (afgående formand), Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd.

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd. Side 1/5 Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus 1443-240 Mødeemne: UN-møde pæd. filosofi Deltagere: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Asger Sørensen, Henrik Vase Frandsen, Oliver

Læs mere

Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Ole Henrik Hansen, Lena Møller (fra punkt 6), Cecilie Beck og Lars-Henrik Schmidt.

Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Ole Henrik Hansen, Lena Møller (fra punkt 6), Cecilie Beck og Lars-Henrik Schmidt. Møde den: 12. oktober 2016 kl. 11.00 15.00 Emdrup lokale B101a og 2110-222 Trøjborg Referat Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik (UN) GODKENDT REFERAT Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen,

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 13. marts 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Andreas

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen, Rikke Merete Friis,

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Ref: kkmo Mødedato: 5. februar 2019 Mødested: Emdrup D118, Aarhus 1483-523 (det gule rum), virtuelt mødelokale 1002 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat 5. studienævnsmøde Tidspunkt: Tirsdag den 7. juli 2015, kl. 11-14 Sted: A011 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 10. september 2018 kl. 13-15 Mødested: 1483-523 Det Gule Rum Videolink (6); Emdrup A011 (25) Videolink Mødeemne: 7. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Deltagere: Dato: 10.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 5. maj 2014, kl. 14 16 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-313 videolink til Emdrup lokale A112 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede:

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 16. møde den 2. oktober 2014 kl. 14.00-16.00 Lokale D118 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Jeanette Magne Jensen (uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson

Læs mere

Forsvar af portefølje Søren Nagbøl Dirk Michel-Schertges Pause 20075165,

Forsvar af portefølje Søren Nagbøl Dirk Michel-Schertges Pause 20075165, Mandag d. 18. januar 201502426, 9.00-9.40 201502380, 201502420 kultur 9.40-10.10 201502415, 201502396 kultur 20075165, 10.30-11.10 201502379, 201502382 kultur 11.20-11.40 201502402 kultur 11.40-12.00 201502417

Læs mere

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Godkendt Dato: 7. maj 2019 Ref: kkmo Mødedato: 9. april 2019 Mødested: Emdrup A308, Aarhus 1483-525 (inspiratorium), virtuelt mødelokale 1005 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Status på valgfag tages under meddelelser. Dagsorden er godkendt. Anne Morin deltager under punkt 3.

1. Godkendelse af dagsorden Status på valgfag tages under meddelelser. Dagsorden er godkendt. Anne Morin deltager under punkt 3. Side 1/6 Mødedato: 10. maj 2019 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl (afb.), Kristine Kousholt,

Læs mere

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder)

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder) Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 13. april 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Punkt 4 og 5 flytter plads. Valgfag ønskes diskuteret under eventuelt.

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Punkt 4 og 5 flytter plads. Valgfag ønskes diskuteret under eventuelt. Side 1/7 Mødedato: 12. april 2019 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

Tilforordnede: Charlotte Herold Lange, Marie Lund Hansen, Birgitte Dam, Ida Werliin Holm og Kristine Kirk Mørk

Tilforordnede: Charlotte Herold Lange, Marie Lund Hansen, Birgitte Dam, Ida Werliin Holm og Kristine Kirk Mørk Møde i Uddannelsesnævnet og Koordineringsudvalget for Bacheloruddannelsen i uddannelsesvidenskab 6. juni 2017 kl. 11.30-12.30 og 12.30-14.30 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Uddannelsesnævnet

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagordenen godkendes.

1. Godkendelse af dagsorden Dagordenen godkendes. Møde i Koordineringsudvalget for Bacheloruddannelsen i uddannelsesvidenskab 6. juni 2016 kl. 9.00-12.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Camilla Kurell, Lars Geer Hammershøj,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. maj 2017 D 120 / Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. maj 2017 D 120 / Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 19. maj 2017 D 120 / 1443-413 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Pernille Sommerfeldt

Læs mere

Indledende: Anna Karlskov Skyggebjerg blev i formand Lisbeth Haastrups fravær mødeleder.

Indledende: Anna Karlskov Skyggebjerg blev i formand Lisbeth Haastrups fravær mødeleder. Referat Mødedato: 6. december 2017 kl. 10-12 Mødested: Emdrup A011 Mødeemne: 10. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Deltagere Dato: 6. december 2017 Side 1/6 UN-medlemmer: Signe Elmstrøm

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 27. februar 2017 kl. 9.15-12.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant)

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant) Møde den: 20. april 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Jonas

Læs mere

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.)

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.) Ekstraordinært møde for Studienævnet ved DPU Møde: torsdag den 9. februar Sted: A011 Tidsrum: 11-15 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktikuddannelserne),

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Møde den 19. maj 2015 Tid:

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Møde den 19. maj 2015 Tid: ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Møde den 19. maj 2015 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Lotte Hedegaard-Sørensen,

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Sara Kracht (suppleant), Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Sara Kracht (suppleant), Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 20. februar 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher, Simon Nørby Studerende:

Læs mere

Dagsordenen godkendt.

Dagsordenen godkendt. Møde den: 11. september, 2013, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet: Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: D 118 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg,

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid:

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid: Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator), Søren Langager, Karen Bjerg Petersen, Vibe

Læs mere

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til Ref: kkmo Mødedato: 11. januar 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Side 1/5 Deltagere: Afgående UN: Lars Holm

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet: Mødedato: 22. februar 2019 Mødested: Emdrup: A 011 / Aarhus: 1443-240 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher,

Læs mere

ARTS STUDIER. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 24. marts 2015 Tid: Lokale: D120

ARTS STUDIER. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 24. marts 2015 Tid: Lokale: D120 ARTS STUDIER Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 24. marts 2015 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Lone Nordin, Helle Merete Jacobsen, Elina Maslo, Bergthora,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Mødedato: 23. maj 2018 Mødested: Emdrup B101a - Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi

Mødedato: 23. maj 2018 Mødested: Emdrup B101a - Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi Mødedato: 23. maj 2018 Mødested: Emdrup B101a - Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi Side 1/6 Deltagere Medlemmer: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges,

Læs mere

3. Meddelelser Da Stephanie Steinbeck er trådt ud af UN, er de tre tilbageværende studerende nu alle fuldgyldige medlemmer.

3. Meddelelser Da Stephanie Steinbeck er trådt ud af UN, er de tre tilbageværende studerende nu alle fuldgyldige medlemmer. Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 14. september 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Møde 23. maj 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator og formand) Frans Ørsted Andersen Helle Merete Nordentoft Tilforordnede:

Læs mere

AU VIDEN. Møde den: 13. marts 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne

AU VIDEN. Møde den: 13. marts 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne Møde den: 13. marts 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne REFERAT Til stede: Gorm Hansbøl, Stig Brostrøm, Elisabeth Arnbak, Maria Marquard, Kristina Mariager-Andersson,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Møde i Koordineringsudvalget for Kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab 6. juni 2016 kl. 12.30-15.30 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Lasse Michael

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Opstartsdag... 3 Modul 4.1: Velfærdsstat velfærds- og

Læs mere

Fraværende: Asger Sørensen, Jørgen Huggler, Sune Frølund, Candy Clifforth, Stine Augusta Winther Junge, Anja Roer

Fraværende: Asger Sørensen, Jørgen Huggler, Sune Frølund, Candy Clifforth, Stine Augusta Winther Junge, Anja Roer Referat UN-møde pædagogisk filosofi 16. januar 2017 Til stede: Emdrup: VIP: Anne Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Thomas Aastrup Rømer, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kaufmann, Kirsten Hyldgaard, Henrik Vase

Læs mere

Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af Åbent hus under 4.2 Rekruttering

Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af Åbent hus under 4.2 Rekruttering Mødedato: 14. januar 2019 kl. 13-15 Mødested: 1483-523 Det Gule Rum Videolink (6); Emdrup A011 (25) Videolink Mødeemne: 11. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Deltagere: Medlemmer

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 6. juni 3. Skal bachelor i Organisatorisk læring være adgangsgivende

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET

ARTS AARHUS UNIVERSITET Godkendt referat af 9. møde i Uddannelsesfagudvalget for didaktikuddannelserne (UFU) 24. november 2014 kl. 10.00-15.00 Deltagere: Anna Karlskov Skyggebjerg, Tomas Højgaard, Lisbeth Haastrup, Sven-Erik

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET Dato: 10. oktober 2018 Mødedato: 10. oktober 2018 kl. 14-16 Mødested: Emdrup A011 (25) Videolink; 1483-525 Det Blå Rum Videolink (6) Mødeemne: 8. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN)

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

3.2 Orientering om sager afgjort mellem studienævnsmøder Studienævnet havde ingen spørgsmål til afgjorte sager mellem studienævnsmøder.

3.2 Orientering om sager afgjort mellem studienævnsmøder Studienævnet havde ingen spørgsmål til afgjorte sager mellem studienævnsmøder. Dato: 23. november 2018 Side 1/5 Mødedato: 23.november kl. 08.15-10.00 Mødested Aarhus: Bygning 1611, lokale 121 B Mødested Emdrup: B8 kontor B274 Mødeemne: Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Deltagere:

Læs mere

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 7. marts 2017 Tid: Lokale: D120

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 7. marts 2017 Tid: Lokale: D120 Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 7. marts 2017 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Bergthora Kristjansdottir, Claus Haas, Vibe Aarkrog,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Der er afbud fra Lars Geer, hvorfor Punkt 5 om faglige hensyn udskydes til næste møde. Dagsorden ellers godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Der er afbud fra Lars Geer, hvorfor Punkt 5 om faglige hensyn udskydes til næste møde. Dagsorden ellers godkendt. Mødedato: 11. september 2017 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Bente

Læs mere

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Indhold Indledning... 2 Mundtlig modulevaluering Forretningsudvalgsmøder (FU-møder)... 3 Elektronisk modul-

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat Dagsorden og referat godkendt. 2. Meddelelser (Bilag 1, 2 og 3)

1. Godkendelse af dagsorden og referat Dagsorden og referat godkendt. 2. Meddelelser (Bilag 1, 2 og 3) Møde den: 18. december 2013 kl. 8.45-11.45 Emdrup: lok. B101a. Trøjborg: lok. 2113-252 Møde i Uddannelsesfagudvalget for Kandidatuddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT Deltagere: Pia Bramming, Bente

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 17. marts 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Tilforordnede:

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 2. november 2012 kl. 10-13 D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard,

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt UN-møde Pædagogisk filosofi 07. 06. 2017 Til stede: VIP: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Oliver Kauffmann, Carsten Fogh Nielsen, Thomas Aastrup Rømer. Studerende: Maira Hoffmann, Maria Langy Jensen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. august 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. august 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 24. august 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Sanne Lorentzen

Læs mere