Så er det sikkert! Foråret og håndværker fradraget er endelig tilbage...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Så er det sikkert! Foråret og håndværker fradraget er endelig tilbage..."

Transkript

1 Så er det sikkert! Foråret og håndværker fradraget er endelig tilbage... kpk-information - nr maj 2013 Her får du sidste nyt med fokus på sikkerhed. For dig og dine kunder. Der er meget, der er sikkert. Blandt andet at foråret er kommet. At håndværkerfradraget er tilbage. At KPK s døre leveres med flere indbrudshæmmende effekter som standard og, at du nu kan tilbyde din kunde endnu mere sikkerhed og tryghed mod indbrud eller børn der vil ud af vinduer. I dette nummer af KPK Info sætter vi fokus på sikkerhed og giver dig bedre mulighed for at give god rådgivning om sikkerheden ved brand, om muligheden for at minimere risikoen for personskader ved glasarealer i risikoområder. Det er nemlig helt sikkert, at når du rådgiver din kunde om alle de ekstra muligheder du kan tilbyde, for at skabe tryghed og sikkerhed i hverdagen, så får du en tilfreds kunde, der med sikkerhed kommer tilbage en anden gang. Vi synes du skal bruge 10 minutter på at studere de ting og det tilbehør som du skal være opmærksom på i din dialog med dine kunder. Så kunne du jo samtidig overveje om det også var relevant at snakke med din kunde om KPK s a conto betalingsordning? Vil du vide mere, så tjek håndværkerafsnittet på vores hjemmeside. Gå ind på sælg mere, find: web a conto betaling og læs alt om hvordan du kan sikre betalingen og styre din egen likviditet. God fornøjelse og godt forår! Læs også: Hagekolver Børnesikring Tyverisikring Personsikring Brandredning

2 Nu kan du tyverisikre dine kunder endnu bedre. Der er bare lige en hage ved det... Du behøver ikke gøre noget ekstra! Nu leverer KPK nemlig døre med hagekolver og justerbare sikkerheds-slutblik. Som standard. Hagekolver er en ekstra sikring som dine kunder vil sætte pris på. Bare vent og se. Når du sælger en dør fra KPK, sælger du samtidig en indbrudshæmmende dør til din kunde. De kraftige hager, der griber godt fat i de nye sikkerhedsslutblik giver en god tryghed mod indbrud. De justerbare slutblik giver dig en god mulighed for at efterjustere døren, så den lukker perfekt. Justerbart sikkerhedsslutblik til hagekolven. (brug en 3 mm unbraconøgle) Justerbart sikkerhedsslutblik til låsekassen. Den kraftige hagekolve: en god sikkerhed på din dør Vil du give din kunde en endnu bedre facadedørsløsning tilbyder du stanglåsen med en ekstra låsefunktion. Vi kalder den ude/hjemmefunktionen. Med denne løsning har du ved dørgrebet cylinder udvendig og vridergreb indvendig. Det giver den optimal funktion i hverdagen når du er hjemme. Når du forlader huset eller vil gardere dig mod indbrud, kan du med nøgle aflåse den øverste låsefunktion. Derved sikres at en indbrudstyv ikke blot smadrer ruden og åbner døren med vridergrebet. Du har sikret, at døren ikke kan åbnes og benyttes som udgang ved tyveri. En løsning alle burde sikre sig!! Ude/hjemme funktionen set ude hhv. indefra. Nu bliver du helt sikkert fundet... Vil du høre radiospottet? Scan kode så er du klar. Vi radiospotter dine kunder i uge 18 og 19. I alle landets lokalradioer gør vi i et 20 sekunders radiospot slutbrugeren opmærksom på, at de kan få nye energirigtige vinduer fra KPK. I både træ og træ/alu. At de kan se dem på deres eget hus på vores hjemmeside, hvor de også finder dig som professionel håndværker til rådgivning og montering. Er KPK din foretrukne leverandør af døre og vinduer, så tjek lige, at du er med, når din kunde søger dig på vores hjemmeside under dit postnummer.

3 Børnesikring til små poder, der har lyst til at komme ud og opleve den store verden... Husk din kunde på, at det er muligt at passe endnu bedre på børnene. Vinduesgreb med børnesikring giver tryghed for, at børnene ikke åbner vinduet. En god tryghedsfornemmelse til din kunde. Der skal så lidt til at give tryghed og sikkerhed i hverdagen. Børnene er jo nysgerrige og vil undersøge alt. Når du rådgiver din kunde så tænk også i børnesikring. Det skaber tryghed hos din kunde og glæde over at du tænker og vejleder om børnenes sikkerhed. Anverfer med børnesikring Altid en tryg løsning til en fornuftig pris. Vinduesgreb med børnesikring Et godt tilbud til en tryggere hverdag. Udluftning behøver ikke længere betyde, at der er fri adgang... Tænker du sikring for din kunde når du vejleder om vinduer.? Vindues sikringsbeslag Dine kunder kan lufte ud, når de er hjemme, uden at være bange for at der er fri adgang til hjemmet. Udover at tænke på din kundes børn og deres sikkerhed er der også gode muligheder for at tilbyde din kunde lidt ekstra tryghed i hverdagen. Det aflåselige vinduesgreb er en god måde at sikre, at vinduet ikke kan benyttes til udgang ved tyveri. Men husk samtidig på, at vinduet måske skal kunne benyttes som flugtvej.! Sikringsbeslaget gør det nemt at lufte ud, når du er hjemme uden at der bare er åbent og dermed fri adgang til din bolig. Vi vil alle gerne trygt kunne være i hjemmet. Aflåseligt vinduesgreb En nem måde at sikre at din kundes værdier ikke forsvinder ud af vinduet. Trygt og godt i lommen... Med KPK s mobile hjemmeside har du altid nem adgang til nyttig information, som f.eks. den aktuelle leveringtid og inspiration. Benytter du iphone kan du næste gang du logger ind acceptere at gemme et KPK ikon. Så er det nemt at finde os igen. Scan evt QR koden her så er du i gang med det samme.

4 Med personsikkerhedsglas sker der ingen skade. Uanset hvor vildt det går for sig ude og inde. Den gode vejledning Tilbyder du dine kunder personsikkerhedsglas i de beskrevne risikoområder, har du givet en god vejledning og på sigt bidraget til at minimere antallet af ulykker i hjemmet. Selvom der ikke er et ultimativt krav gældende for enfamiliehuse, mener vi, at du bør tilbyde personsikkerhedsglas 1800 mm 800 mm 300 mm 300 mm Gulvterræn Dørlignende partier, skillevægge. Facader, vægge, skillevægge. Døre og sidepartier mm Døre 800 mm Gulvterræn Lavtsiddende vinduer Er hjemmet en arbejdsplads F.eks. hos dagplejemødre burde det være en selvfølge at anvende personsikkerhedsglas. Det er ofte netop børn, der kommer til skade ved at løbe eller køre ind i ruderne med fare for at komme til skade. Dette undgås ved at anvende personsikkerhedsglas i de skitserede risikoområder. Er det dyrere? Ja, det er lidt dyrere end almindeligt glas. Set i forhold til de mange skader og følgevirkninger samt den samlede vinduesløsning er merudgiften dog begrænset. Ønsker dine kunder sikring når ruderne går itu, så tilbyd dem KPK døre og vinduer med personsikkerhedsglas. Glasflader og glaskonstruktioner skal typisk udføres og dimensioneres på en sådan måde, at der opnås sikkerhedsmæssigt tilfredsstillende forhold mod personskader. Vi henviser til bygningsreglementet BR10 samt SBI-anvisning 230 og DS/INF 119. KPK s salgsafdeling vejleder dig gerne - og anbefaler altid at anvende personsikkerhedsglas i de beskrevne risikoområder. Vi laver gerne et alternativt tilbud, du kan bruge i din argumentation over for dine kunder, så de kan få glæde af din indsats og vejledning.

5 Hvis ilden bryder ud, skal flugtvejene være i orden. Det kan vi hjælpe dine kunder med. Uddrag fra Bygningsreglementet BR10 - afsnit 5.2: Eksempelsamling om brandsikring af byggeri afsnit 2.7 Topstyret vindue, type TS-111 Er underkant redningsåbning under 2 m over terræn, kan et topstyret vindue med dobbelt friktion i beslaget opfylde de anbefalede 0,5 m i højden, når vinduets højde er mindst 68 cm. Vinduets minimums mål er da: 110x68 cm 680 min. højde Er underkant redningsåbning over 2 m over terræn, kan et topstyret 1100 vindue med dobbelt friktion i beslaget opfylde kravet om 0,6 m i højden, når vinduets højde er mindst 79 cm. Vinduets minimums mål er da: 100x79 cm Brandceller/rum skal have redningsåbninger direkte til det fri enten som vindue, dør eller lem. Redningsåbningen kan dog udelades, når der gennem 2 døre fra rummet er redningsmulighed gennem andre rum, der ikke er i åben forbindelse med hinanden min. højde Topstyret vindue med fast overkarm, type TS-161 Er underkant redningsåbning under 2 m over terræn, kan et topstyret vindue med fast overkarm og med dobbelt friktion i beslaget opfylde de anbefalede 0,5 m i højden, når vinduets højde er mindst 132 cm. 790 Vinduets min. højde minimums mål er da: 110x132 cm min. højde 1320min. højde Er underkant redningsåbning over 2 m over terræn, 1320min. kan højdeet topstyret vindue med fast overkarm og med 1100 dobbelt friktion i beslaget opfylde kravet om 0,6 m i højden, når vinduets højde er mindst 154 cm. Vinduets minimums mål er da: 100x154 cm Redningsåbningernes fri højde og bredde skal tilsammen være mindst 1,5 m. Højden minimum 0,60 m og bredden må ikke være mindre end 0,50 m. Højden fra gulv til underkant af redningsåbningen bør ikke være over 1,2 m. Redningsåbninger skal være lette at betjene og kunne fastholdes i en stilling, så der er fri passage både indefra og udefra. Nyt i reglementet er, at hvis underkanten af redningsåbningen er under ca. 2 m fra terræn, kan minimums højden være mindre end 0,6 m.! KPK anbefaler ikke at benytte højder under 0,5 m. Se eksemplerne her på siden på konsekvenserne hvis du anbefaler det samme. Tænk på at det skal være muligt både at kunne komme ud og komme ind af en redningsåbning. Der kan i beboelsesejendomme være specielle krav. Det kan være en god ide at spørge hos den lokale brandmyndighed. I byggerier kan der ofte være ønske om, at der er vandrette linjer i facaden. Sprosser og poste i døre og vinduer skal flugte min. højde Vandrette linjer i facaden TS-161 i størrelsen 118,8x118,8 cm: Kan ikke opfylde kravene til redningsåbning 1540 min. højde 1540 min. højde TS-161 med hævet tværpost min. højde Og når kravene til redningsåbning samtidig skal være opfyldt, kan det give store udfordringer. Følgende muligheder kan i så fald anvendes, når underkant redningsåbning er under 2 m over terræn: 528 TS-112 (2 glas i samme ramme delt med 25, 42 eller 60 mm sprosse) Skal du bygge nyt, sætte i stand eller rådgive dine kunder, så brug den nødvendige tid på at sætte dig ind i reglerne. Det er med sikkerhed en god investering.

6 Magasinpost SMP ID nr Der er forskel på vinduer og døre. Eller er der? Den skæve vinkel Moderne mennesker vil have lys og god energi i deres huse. Derfor har vi nu udviklet vinduesdøren, der har mindre ramme og mere glas. Det giver mere udsigt og en god energi-økonomi. Måske har dine kunder allerede hørt om dette nye produkt. Måske er det helt nyt for dem. Men uanset hvad, så er vinduesdøre et rigtig godt emne, hvis du gerne vil sælge mere til dine eksisterende kunder...eller dem, der kontakter dig. Vinduesdøre kan leveres både som enkelt og som dobbelt. Såvel i træ som i træ/alu. De slanke rammer giver et design, der matcher vinduerne og skaber et flottere hus. Dine kunder får samtidig et meget større lysindfald og en god energibalance uden merpris. Kontakt vores salgsafdeling på og hør nærmere. Din kunde vil sætte pris på din rådgivning. Netop ved terrasser og i forbindelse med vinduespartier vil det se rigtig godt ud med vinduesdøre! Før. Den gamle terrassedør. Efter. Den nye Vinduesdør. Rogalandsvej Nykøbing M Tlf Fax kpk@kpk-vinduer.dk kpk-vinduer.dk

Prisliste 2014. Typeoversigt 03

Prisliste 2014. Typeoversigt 03 02 Typeoversigt 03 Prisliste 07 Faste karme 07 Dreje/kip vinduer 10 Topstyrede vinduer 12 Topvende vinduer 14 Sidehængte vinduer 16 Sidestyrede vinduer 17 ondehus- & Dannebrogsvinduer 18 Terrassedøre 20

Læs mere

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler -

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler - Fagmanden anbefaler - Den ægte vare Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring! Outrups greb er designet af Monica Ritterband 1 Uanset hvordan du bor Outrup har de rigtige

Læs mere

VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle

VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle Pr. august 2012 VELFAC Ribo Et energivindue udviklet specielt til vinduesudskiftning VELFAC Ribo er specielt udviklet til vinduesudskiftninger

Læs mere

Prisliste 2013. Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre

Prisliste 2013. Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre INDHOLD 02 Typeoversigt 03 Prisliste 07 Faste karme 07 Dreje/kip vinduer 10 Topstyrede vinduer 12 Topvende vinduer 14 Sidehængte vinduer 16 Sidestyrede vinduer 17 Bondehus-

Læs mere

Lav et prisoverslag ved hjælp af prislisten, eller ring til os og få oplyst den nøjagtige pris. PRISLISTE 2014. Marts

Lav et prisoverslag ved hjælp af prislisten, eller ring til os og få oplyst den nøjagtige pris. PRISLISTE 2014. Marts Lav et prisoverslag ved hjælp af prislisten, eller ring til os og få oplyst den nøjagtige pris. PRISLISTE 2014 Marts VINDUER TIL ALLE PROJEKTER Designvinduer til nybyggeri og renovering VELFAC sortimentet

Læs mere

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk TRÆ-Alu ELEMENTER FRA Danske Vinduer og Døre 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker ALU-TRÆ ER

Læs mere

Der er generelt lagt vægt på at bevare udtrykket fra de originale dør- og vinduespartier, både for så vidt angår karm, ramme og post.

Der er generelt lagt vægt på at bevare udtrykket fra de originale dør- og vinduespartier, både for så vidt angår karm, ramme og post. A/B Gersonshus 3 0 Side 1 af 10 Emne: Retningslinjer for altandøre Udfærdiget af TSK Indledning: For at sikre et fremtidigt arkitektonisk ensartet udtryk af facaderne på bebyggelsen, er det besluttet,

Læs mere

VELFAC 100 Indadgående vinduer

VELFAC 100 Indadgående vinduer VELFAC 100 Indadgående vinduer Titel Side VELFAC 104 Side/bundhængt vindue 82 VELFAC 106 Bundhængt vindue 84 VELFAC 110 Fast vindue 86 VELFAC 134 Side/bundhængt altandør 88 VELFAC 110F Fast parti til VELFAC

Læs mere

Historie og nutid mødes

Historie og nutid mødes Ny lancering Endnu et A-vindue Historie og nutid mødes - i moderne og energivenlige rammer! En gennemprøvet energikonstruktion Med Nation Energy tilbyder Idealcombi nu et smukt vindue i en velkendt og

Læs mere

Indbruds- og børnesikring

Indbruds- og børnesikring Sikringsbeslag Indbruds- og børnesikring Børnesikring GODKENDT SS 3587 - SS 3587 Gør det surt at være skurk Tyverisikring drejer sig i første omgang om at hindre tyven i at komme ind i boligen. Derfor

Læs mere

Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret.

Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret. 15. november Side 2018 1 6 Side 1 6 Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret. Tak fordi du har valgt at tage indbrudsforebyggelse med på dagsordenen. På de næste sider vil du

Læs mere

Der er generelt lagt vægt på at bevare udtrykket fra de originale vinduespartier, både for så vidt angår karm, ramme og post.

Der er generelt lagt vægt på at bevare udtrykket fra de originale vinduespartier, både for så vidt angår karm, ramme og post. A/B Gersonshus Side 1 af 9 Emne: Retningslinjer for vinduer Udfærdiget af TSK Indledning: For at sikre et fremtidigt arkitektonisk ensartet udtryk af facaderne på bebyggelsen, er det besluttet, at udstede

Læs mere

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre!

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! Eller send en mail til salg@esvinduet.dk Dansk produceret efter dit behov - Hvad er den rigtige løsning til bygningen? Det er ikke altid let at vælge den

Læs mere

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Inspirationskatalog Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Vi har gjort det nemt at vælge. Luk selv op og kig... Når man skal vælge nye døre og vinduer til sit hus, er det vigtig, at man gør det

Læs mere

ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT

ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT Idealcombi Klassisk, moderne, enkelt eller tidløst. Idealcombi s forretningsidé har altid været at kombinere solidt dansk håndværk og tradition med den nyeste teknologi.

Læs mere

Siderne findes i pdf en VELFAC 200, del 2

Siderne findes i pdf en VELFAC 200, del 2 VELFAC Moderne vinduer Titel Side VELFAC 201 Sidehængt vindue 22 VELFAC 207 Sidestyret vindue 24 VELFAC 210 Fast vindue 26 VELFAC 212 Topstyret vindue 28 VELFAC 220 jørnevindue 30 VELFAC 229 Vendevindue

Læs mere

Døre og vinduer 10 ÅRS. Priser ekskl. moms. Vi giver. 3 lags ruder. KPK PRISliste TRÆ/alu maj 2014 1. udgave. 27 vinduer. 38 vinduesdøre.

Døre og vinduer 10 ÅRS. Priser ekskl. moms. Vi giver. 3 lags ruder. KPK PRISliste TRÆ/alu maj 2014 1. udgave. 27 vinduer. 38 vinduesdøre. KPK PRISliste TRÆ/alu maj 2014 1. udgave Døre og vinduer TRÆ/alu Priser ekskl. moms Vi giver 10 ÅRS på alle produkter 3 lags ruder 27 vinduer 38 vinduesdøre 39 døre Rogalandsvej 3 7900 Nykøbing M Tlf.

Læs mere

Døre og vinduer 10 ÅRS. Priser ekskl. moms. Vi giver. 2 lags ruder. KPK PRISliste TRÆ/alu maj 2014 1. udgave. 3 vinduer. 14 vinduesdøre.

Døre og vinduer 10 ÅRS. Priser ekskl. moms. Vi giver. 2 lags ruder. KPK PRISliste TRÆ/alu maj 2014 1. udgave. 3 vinduer. 14 vinduesdøre. KPK PRISliste TRÆ/alu maj 2014 1. udgave Døre og vinduer TRÆ/alu Priser ekskl. moms Vi giver 10 ÅRS på alle produkter 2 lags ruder 3 vinduer 14 vinduesdøre 15 døre Rogalandsvej 3 7900 Nykøbing M Tlf. 96

Læs mere

PN Sikringskit. Sikringskit

PN Sikringskit. Sikringskit PN Sikringskit Sikringskit Gør det surt at være skurk Tyverisikring drejer sig i første omgang om at hindre tyven i at komme ind i boligen. Derfor er det vigtigt at hjemmet kan låses forsvarligt, når du

Læs mere

VELFAC Ribo - vinduer og døre

VELFAC Ribo - vinduer og døre VELFAC Ribo - vinduer og døre Titel Side VELFAC Ribo 01 Sidehængt vindue 66 VELFAC Ribo 07 Sidestyret vindue 67 VELFAC Ribo 10 Fast vindue 68 VELFAC Ribo 12 Topstyret vindue 69 VELFAC Ribo 29 Vendevindue

Læs mere

RATIONEL FORMA & FORMAPLUS BASIC & PREMIUM

RATIONEL FORMA & FORMAPLUS BASIC & PREMIUM RATIONEL FORMA & FORMAPLUS BASIC & PREMIUM 1 RATIONEL FORMA & FORMAPLUS Vi har udviklet det klassiske vindue med smalle sprosser og profilerede rammer og karme i en energioptimeret konstruktion. Vi har

Læs mere

Prisliste. april 2010. Ekskl. moms

Prisliste. april 2010. Ekskl. moms Prisliste april 2010 Ekskl. moms Kort og godt! Med KPK Døre og vinduer får du et produkt i en ensartet høj kvalitet. Træmaterialet er deklareret nordlandsk fyrretræ med et stort kerneindhold Produkterne

Læs mere

kernefyr Døre og vinduer 10 ÅRS Priser ekskl. moms Vi giver 3 lags ruder KPK PRISliste kernefyr maj 2014 1. udgave 29 vinduer 40 vinduesdøre 41 døre

kernefyr Døre og vinduer 10 ÅRS Priser ekskl. moms Vi giver 3 lags ruder KPK PRISliste kernefyr maj 2014 1. udgave 29 vinduer 40 vinduesdøre 41 døre KPK PRISliste kernefyr maj 2014 1. udgave Døre og vinduer kernefyr Priser ekskl. moms Vi giver 10 ÅRS på alle produkter 3 lags ruder 29 vinduer 40 vinduesdøre 41 døre Rogalandsvej 3 7900 Nykøbing M Tlf.

Læs mere

kernefyr Døre og vinduer 10 ÅRS Priser ekskl. moms Vi giver 2 lags ruder KPK PRISliste kernefyr maj 2014 1. udgave 3 vinduer 14 vinduesdøre 15 døre

kernefyr Døre og vinduer 10 ÅRS Priser ekskl. moms Vi giver 2 lags ruder KPK PRISliste kernefyr maj 2014 1. udgave 3 vinduer 14 vinduesdøre 15 døre KPK PRISliste kernefyr maj 2014 1. udgave Døre og vinduer kernefyr Priser ekskl. moms Vi giver 10 ÅRS på alle produkter 2 lags ruder 3 vinduer 14 vinduesdøre 15 døre Rogalandsvej 3 7900 Nykøbing M Tlf.

Læs mere

VELFAC 200i - udadgående vinduer

VELFAC 200i - udadgående vinduer VELFAC i - udadgående vinduer Titel Side VELFAC 201i Sidehængt vindue 32 VELFAC 207i Sidestyret vindue 33 VELFAC 210i Fast vindue 34 VELFAC 212i Topstyret vindue 35 VELFAC 220i jørnevindue 36 VELFAC 229i

Læs mere

Troax vægge til pulterrum. Sikker opbevaring giver en tryg bolig

Troax vægge til pulterrum. Sikker opbevaring giver en tryg bolig Troax vægge til pulterrum Sikker opbevaring giver en tryg bolig Pulterrum, der lokker ubudne gæster Hvordan ser pulterrummene ud i din ejendom? Er de gamle og slidte? Tiltrækker de ubudne gæster? De fleste

Læs mere

Sikkerhed brugen af sikkerhedsglas Indtroduktion af ny vejledning. Glassikre miljøer Boligen. Carl Axel Lorentzen cal@glasfakta.dk

Sikkerhed brugen af sikkerhedsglas Indtroduktion af ny vejledning. Glassikre miljøer Boligen. Carl Axel Lorentzen cal@glasfakta.dk Sikkerhed brugen af sikkerhedsglas Indtroduktion af ny vejledning. Glassikre miljøer Boligen Carl Axel Lorentzen cal@glasfakta.dk Sikkerhedsglas - forhistorie TI DS/INSTA 154 GF DS/INF 119 1986 1987 1995

Læs mere

TRÆ/ALU. Døre og vinduer 10 ÅRS. Priser ekskl. moms KPK PRISLISTE TRÆ/ALU MAJ UDGAVE 3 VINDUER 13 DØRE 2 LAGS RUDER ENERGI- KLASSE B

TRÆ/ALU. Døre og vinduer 10 ÅRS. Priser ekskl. moms KPK PRISLISTE TRÆ/ALU MAJ UDGAVE 3 VINDUER 13 DØRE 2 LAGS RUDER ENERGI- KLASSE B KPK PRISLISTE TRÆ/ALU MAJ 2016 1. UDGAVE Døre og vinduer TRÆ/ALU Priser ekskl. moms 10 ÅRS 2 LAGS RUDER ENERGI- KLASSE B 3 VINDUER 13 DØRE Rogalandsvej 3 7900 Nykøbing M Tlf. 96 70 24 00 Fax. 96 70 24

Læs mere

Indhold. Indledning 2. Fane 40 INDBRUDSSIKRING. Tyvens risiko 2. Beplantning 2. Grænsefladen 3. Mekanisk sikring 3. Aflåsning 3. Døre 3.

Indhold. Indledning 2. Fane 40 INDBRUDSSIKRING. Tyvens risiko 2. Beplantning 2. Grænsefladen 3. Mekanisk sikring 3. Aflåsning 3. Døre 3. Indhold Indledning 2 Tyvens risiko 2 Beplantning 2 Grænsefladen 3 Mekanisk sikring 3 Aflåsning 3 Døre 3 Låseenhed 4 Slutblik 5 Nøgler 6 Spærreorgan 6 Hængsler 6 Brevsprække 6 Vinduer 7 Andre åbninger i

Læs mere

TRÆ/ALU DØRE OG VINDUER 10ÅRS. KPK PRISLISTE Maj LAGS RUDER Energiklasse B VINDUER 3 DØRE 13

TRÆ/ALU DØRE OG VINDUER 10ÅRS. KPK PRISLISTE Maj LAGS RUDER Energiklasse B VINDUER 3 DØRE 13 10ÅRS KPK PRISLISTE Maj 2017 DØRE OG VINDUER TRÆ/ALU Priser ekskl. moms Rogalandsvej 3 7900 Nykøbing M Tlf. 96 70 24 00 Fax. 96 70 24 01 kpk@kpk-vinduer.dk kpk-vinduer.dk 2 LAGS RUDER Energiklasse B VINDUER

Læs mere

INSPIRATIONSKATALOG VINDUER OG DØRE UDSIGT TIL MERE

INSPIRATIONSKATALOG VINDUER OG DØRE UDSIGT TIL MERE INSPIRATIONSKATALOG VINDUER OG DØRE 2018 UDSIGT TIL MERE Indhold 4 Udsigt til mere 22 Outrup Døren 6 Outrup Modern 24 Sikring og tilbehør 8 Reference / Outrup Modern 26 Farver 10 Outrup Modern detaljer

Læs mere

VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle

VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle Pr. januar 2013 VELFAC Ribo Et energivindue udviklet specielt til vinduesudskiftning VELFAC Ribo er specielt udviklet til vinduesudskiftninger

Læs mere

Sikringsbeslag GODKENDT SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 -

Sikringsbeslag GODKENDT SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 - Sikringsbeslag GODKENDT SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 Gør det surt at være skurk Tyverisikring drejer sig i første omgang om at hindre tyven i at komme ind i boligen. Derfor er det vigtigt at hjemmet

Læs mere

DOORS. Vejledende udsalgspriser inkl. moms. Yderdøre. Specialmål & Farver 2015-1 - DK

DOORS. Vejledende udsalgspriser inkl. moms. Yderdøre. Specialmål & Farver 2015-1 - DK DOORS Vejledende udsalgspriser inkl. moms Yderdøre Specialmål & Farver 2015-1 - DK Indhold: Basic...4 Classic...6 Funkis...8 udførelse...10 Sidelys og overlys...10...11 2 Yderdøren er husets vigtigste

Læs mere

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Ønsker man sprosser i rammen, kan der vælges mellem gennemgående sprosser, ilagte sprosser, der som navnet

Læs mere

VINDUER OG DØRE UDVIKLET OG PRODUCERET I DANMARK. Leverandør til den professionelle håndværker

VINDUER OG DØRE UDVIKLET OG PRODUCERET I DANMARK. Leverandør til den professionelle håndværker VINDUER OG DØRE UDVIKLET OG PRODUCERET I DANMARK Leverandør til den professionelle håndværker 1 2 Totalleverandør af vinduer og døre UnikFunkis den optimale løsning. UnikFunkis Vinduer & Døre A/S leverer

Læs mere

VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006. SfB (31)X

VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006. SfB (31)X VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006 SfB (31)X Indholdsfortegnelse Idéen bag et VELFAC vindue 3 Systemoversigt 4 Priser på vinduer - VELFAC 100 5 Priser på vinduer - 6 Priser

Læs mere

DANSKE VINDUER OG DØRE

DANSKE VINDUER OG DØRE DANSKE VINDUER OG DØRE www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker EN MODERNE VIRKSOMHED Danske Vinduer og Døre er en selvstændig producent af vinduer og døre til de danske forbrugere.

Læs mere

6. Vind & Vandtæthed Konstruktionen er overfalset, det gør vinduet ekstrem vind & vandtæt, da det giver mulighed for montering

6. Vind & Vandtæthed Konstruktionen er overfalset, det gør vinduet ekstrem vind & vandtæt, da det giver mulighed for montering Teknisk information - det ultimative vindue i et unikt design Vrøgum har udviklet det ultimative vindue svarre. Vinduet kombinerer et unikt design med et vedligeholdelsesfrit eksteriør med nogle af de

Læs mere

En række mulige opbygninger af enfamiliehuse, der vil kunne opfylde de overordnede funktionskrav i kapitel 5 BR 08

En række mulige opbygninger af enfamiliehuse, der vil kunne opfylde de overordnede funktionskrav i kapitel 5 BR 08 Bilag 5 En række mulige opbygninger af enfamiliehuse, der vil kunne opfylde de overordnede funktionskrav i kapitel 5 BR 08 Vedrørende 5.1 Generelt I bilaget er angivet en række mulige opbygninger af enfamiliehuse,

Læs mere

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Ønsker man sprosser i rammen, kan der vælges mellem gennemgående sprosser, ilagte sprosser, der som navnet

Læs mere

PRISLISTE Døre og vinduer

PRISLISTE Døre og vinduer KPK PRISliste træ/alu oktober 2012 1. udgave PRISLISTE Døre og vinduer træ/alu Priser ekskl. moms website www.kpk-vinduer.dk Online prøverum Inspirationskatalog Galleri og fakta K O R T O G G O D T! Med

Læs mere

Inspirations katalog. Vinduer og døre i træ og træ/alu

Inspirations katalog. Vinduer og døre i træ og træ/alu Inspirations katalog Vinduer og døre i træ og træ/alu Dana Vinduer A/S vinduer og døre Juli 2018 Hvad skal i vælge? Vi ved, at der er mange valg der skal tages, når jeres hjem mangler nye vinduer og døre.

Læs mere

KERNEFYR DØRE OG VINDUER 10ÅRS. KPK PRISLISTE Maj LAGS RUDER Energiklasse B VINDUER 3 DØRE 13

KERNEFYR DØRE OG VINDUER 10ÅRS. KPK PRISLISTE Maj LAGS RUDER Energiklasse B VINDUER 3 DØRE 13 10ÅRS KPK PRISLISTE Maj 2017 DØRE OG VINDUER KERNEFYR Priser ekskl. moms Rogalandsvej 3 7900 Nykøbing M Tlf. 96 70 24 00 Fax. 96 70 24 01 kpk@kpk-vinduer.dk kpk-vinduer.dk 2 LAGS RUDER Energiklasse B VINDUER

Læs mere

RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI. Rationel AURA & Rationel AURAPLUS

RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI. Rationel AURA & Rationel AURAPLUS RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI RATIONEL AURA & RATIONEL AURAPLUS SKAL JEG VÆLGE TRÆ ELLER TRÆ/ALU RATIONEL AURA ER TRÆ Hvis du vil have et elegant og energibidragende

Læs mere

Tak fordi du valgte et kvalitetsprodukt i fyrretræ fra Outrup Vinduer & Døre A/S www.outrup.dk.

Tak fordi du valgte et kvalitetsprodukt i fyrretræ fra Outrup Vinduer & Døre A/S www.outrup.dk. FYRRETRÆ Tak fordi du valgte et kvalitetsprodukt i fyrretræ fra Outrup Vinduer & Døre A/S www.outrup.dk. Vi vil bestræbe os på at fremstille dine nye vinduer/døre i overensstemmelse med den erfaring og

Læs mere

Byggeretningslinjerne er udarbejdet i henhold til lejeaftalen med Århus Kommune

Byggeretningslinjerne er udarbejdet i henhold til lejeaftalen med Århus Kommune Byggeretningslinjerne er udarbejdet i henhold til lejeaftalen med Århus Kommune Ved alle byggeansøgninger betales et GEBYR KR. 250,00 ÅRHUSKREDSENS KONTOR ER ÅBEN HVER TIRSDAG MELLEM KL. 17.00 19.30 RETNINGSLINIER

Læs mere

PRISLISTE Døre og vinduer

PRISLISTE Døre og vinduer KPK PRISliste april 2011 2. udgave PRISLISTE Døre og vinduer Kernefyr Ekskl. moms website www.kpk-vinduer.dk Online prøverum Inspirationskatalog Galleri og fakta KORT OG GODT! Med KPK Døre og vinduer får

Læs mere

Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret.

Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret. 15. november Side 2018 1 6 Side 1 6 Informationsmateriale Indbrudsforebyggelse for beboerne i kvarteret. Tak fordi du har valgt at tage indbrudsforebyggelse med på dagsordenen. På de næste sider vil du

Læs mere

Mekanisk Sikring. UDGANGSPUNKTET er MEKANISK SIKRING. Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring. UDGANGSPUNKTET er MEKANISK SIKRING. Mekanisk Sikring Mekanisk Sikring UDGANGSPUNKTET er MEKANISK SIKRING Mekanisk Sikring FYSISKE værn mod INDBRUD Mekaniske sikringsforanstaltninger er fysiske værn mod indbrud. Hvert år bliver der begået op mod 100.000 indbrud

Læs mere

Elegant, innovativt og indadgående

Elegant, innovativt og indadgående FUTURA+i Elegant, innovativt og indadgående Fremstillet i aluminium og PUR 53 mm slanke rammer for et let udtryk og stort lysindfald Højisolerende og energibesparende Futura+i er indadgående med alle fordelene

Læs mere

CASE. Den sikrede Institution Kompasset Nordjyllands første sikrede institution for unge

CASE. Den sikrede Institution Kompasset Nordjyllands første sikrede institution for unge CASE Den sikrede Institution Kompasset Nordjyllands første sikrede institution for unge Arkitekt/ designer: Østergaard Arkitekter ApS Bygherre: Region Nordjylland Nordjyllands første sikrede institution

Læs mere

Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke

Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke April 2010 www.jetrae.dk DEN SIKRE FACADEDØR Teak 950x2050, 950x2120, 890x2090, 990x2090 kr. 19.650,00 KVADRAT Malet 950x2050, 950x2120, 890x2090, 990x2090

Læs mere

godt håndværk og ansvarlighed

godt håndværk og ansvarlighed EN 14351-1:2006 Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf 97 38 45 00 mail@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk Godt håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i fyr og mahogni godt håndværk og ansvarlighed DANSKE VINDUER

Læs mere

Godt håndværk og ansvarlighed. Vinduer og døre i fyr og mahogni

Godt håndværk og ansvarlighed. Vinduer og døre i fyr og mahogni Godt håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i fyr og mahogni Godt håndværk og ansvarlighed Dana vinduer står for: Håndværksmæssige traditioner Høj kvalitet Kundetilfredshed Fleksibilitet Ansvarlighed

Læs mere

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Familieboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træ huse. For et træhus

Læs mere

BR10 kap. 7. Energikrav til vinduer og yderdøre

BR10 kap. 7. Energikrav til vinduer og yderdøre BR10 kap. 7 Energikrav til vinduer og yderdøre Energikrav til vinduer iht. BR10 Indholdsfortegnelse: Side 2 Generel information Side 3 Oversigt energikrav iht. BR10 kap. 7 Side 4 Nåletræsvinduer - Forenklet

Læs mere

Renovering. Hvad skal jeg vide, før jeg går i gang? I tvivl om energien? Hvordan kommer du videre? Her slipper varmen typisk ud.

Renovering. Hvad skal jeg vide, før jeg går i gang? I tvivl om energien? Hvordan kommer du videre? Her slipper varmen typisk ud. Hvordan kommer du videre? I tvivl om energien? 1. Kontakt en rådgiver Brug en energirådgiver, f.eks. en BedreBolig-rådgiver, til at hjælpe dig med at få overblik over, hvad der skal gøres i huset, og hvilke

Læs mere

Vinder af Byggeriets Energipris 2010. AURAPLUS tm Vinduet der tager fremtiden på forskud VIND UER & D ØRE

Vinder af Byggeriets Energipris 2010. AURAPLUS tm Vinduet der tager fremtiden på forskud VIND UER & D ØRE Vinder af Byggeriets Energipris 2010 AURAPLUS tm Vinduet der tager fremtiden på forskud VIND UER & D ØRE 2 Rationel AURAPLUS TM er et nyt og banebrydende vindues- og dørkoncept, hvor energi, lysindfald

Læs mere

Tingene er ikke, som vi plejer!

Tingene er ikke, som vi plejer! Tingene er ikke, som vi plejer! Dimensionering del af bærende konstruktion Mandag den 11. november 2013, Byggecentrum Middelfart Lars G. H. Jørgensen mobil 4045 3799 LGJ@ogjoergensen.dk Hvorfor dimensionering?

Læs mere

Går tyven ind når du går ud

Går tyven ind når du går ud HUSK! Tænk som en tyv Sæt to låse på alle yderdøre Tjek vinduerne Lås terrassedøren Lås værktøjet inde hovedkontor og fabrik uko A/S Marielundvej 20 2730 Herlev Tel: 44 54 44 54 Fax: 44 54 44 44 e-mail:

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

Denne guide er lavet til at skabe et simpelt overblik over hvad man skal tage i betragtning og hvordan man får dækket det ønskede behov.

Denne guide er lavet til at skabe et simpelt overblik over hvad man skal tage i betragtning og hvordan man får dækket det ønskede behov. Det Lette Valg -En guide til nye vinduer og døre Det kan for mange, virke som et uoverskueligt projekt, at skulle udskifte de gamle vinduer og døre, dette skyldes ofte at udskiftning af vinduer og døre

Læs mere

PVSE Sikring til vinduer

PVSE Sikring til vinduer Sikring til vinduer - sikring i Topkvalitet Indhold Side in-line paskvilgreb med kliklås 4 Vinduesgreb med lås 5 Vindueslåse 6 Vindueslåse 7 Vinduessikring 7 Udskyder med lås Beskyt dig mod underboring

Læs mere

Det store udvalg åbner alle vinduer og døre...

Det store udvalg åbner alle vinduer og døre... Det store udvalg åbner alle vinduer og døre... Alle mål uden for standardmål uden ekstra tillæg 1 Vi skaber de smukke rammer... Nye vinduer og døre danner rammen om dit liv i mange år, det er derfor vigtigt

Læs mere

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Everluxx Plus kan leveres med skrå og buede overkarme. De kan tilpasses næs ten alle be hov og produceres

Læs mere

TÆNK SOM EN TYV! Gør-Det-Selv håndbog. Bedre sikring af din bolig. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

TÆNK SOM EN TYV! Gør-Det-Selv håndbog. Bedre sikring af din bolig. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions TÆNK SOM EN TYV! Gør-Det-Selv håndbog Bedre sikring af din bolig ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sørg selv for sikkerheden God låsesikkerhed drejer sig ikke blot om at have mange

Læs mere

Rationel havestue No.6

Rationel havestue No.6 Rationel havestue No.6 Vi venter på sommer, men nogle gange trækker det ud eller slutter alt for tidlig. Med de store glasflader vil du kunne forlænge sommeren og solen vil varme på familien fra tidlig

Læs mere

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT UDSIGT INDSIGT OVERSIGT VI LAVER IKKE VINDUER FOR AT FÅ ROS, VI FÅR ROS FOR AT LAVE VINDUER! Plast er nemmere og holder bedre Panoramas vinduer og døre åbner nye muligheder Det er en dejlig fornemmelse

Læs mere

uteboxen bokse som både du og dine heste trives med

uteboxen bokse som både du og dine heste trives med uteboxen bokse som både du og dine heste trives med uteboxen Besti Ute-boxen er udviklet med tanke på både heste og mennesker. I vores bokse skal hestene trives, være sikre og have det godt. Samtidig skal

Læs mere

DAGSLYS GIVER TRIVSEL

DAGSLYS GIVER TRIVSEL DAGSLYS GIVER TRIVSEL DAGSLYS giver trivsel i boligen Et vindue er langt mere end blot glas i en ramme. Det er vinduerne, der lukker dagslyset ind og giver huset liv. Af samme årsag er det vigtigt, at

Læs mere

ORDFORKLARING. Indhold. Alfabetisk ordliste 2. Låsekasser 7. Låsedele 9. Låsesystemer 11

ORDFORKLARING. Indhold. Alfabetisk ordliste 2. Låsekasser 7. Låsedele 9. Låsesystemer 11 Indhold Alfabetisk ordliste 2 Låsekasser 7 Låsedele 9 Låsesystemer 11 1 Alfabetisk ordliste AIA-anlæg (Automatiske IndbrudsAlarmanlæg) Skafor-godkendt er et elektronisk overvågningsanlæg, der automatisk

Læs mere

Yderdøre Specialmål & Farver

Yderdøre Specialmål & Farver DOORS Vejledende udsalgspriser inkl. mål & Farver 2018-1 DEN RETTE YDERDØR VISER HUSETS KARAKTER Med det rette valg af døre, kan den personlige stil underbygges og være et vigtigt element i at skabe husets

Læs mere

Prisliste 2013. Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre

Prisliste 2013. Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre INDHOLD 02 Typeoversigt 03 Prisliste 07 Faste karme 07 Topstyrede vinduer 09 Topvende vinduer 12 Sidehængte vinduer 15 Sidestyrede vinduer 17 Bondehusvinduer 19 Dannebrogsvinduer

Læs mere

GENEREL VEJLEDNING. Træ & Træ/Alu

GENEREL VEJLEDNING. Træ & Træ/Alu GENEREL VEJLEDNING Træ & Træ/Alu OPMÅLING GUIDE TIL OPMÅLING AF VINDUER OG DØRE Det er ikke så vanskeligt, som du måske tror, at tage mål til døre og vinduer. Hvis du følger denne vejledning, vil du opnå

Læs mere

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os VisuelHuse Nøglen til din drømmebolig ligger hos os Fiskerhuse VisuelHus No 13 - Fiskerhus 123 m 2 VisuelHus No 13 Fiskerhus 123 m 2 Indeholder: Stueplan: Entré, bryggers med indgang, et badeværelse, åbent,

Læs mere

Når kvalitet bliver til stil

Når kvalitet bliver til stil Når kvalitet bliver til stil 21 Når vores kvalitet bliver din stil Svendborg Vinduer [Erfaring, kvalitet og individuel rådgivning] Svendborg Vinduers mange års erfaring sikrer dig høj kvalitet. Vi er kompromisløse,

Læs mere

Sikkert hjem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Sikkert hjem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikkert hjem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Ruko har nøglen til et sikkert hjem Tidssvarende låse Alt for mange låse er gamle og ikke sikkerhedsmæssigt tidssvarende eller de er

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Salg Vest Håndværkersalg: Projektsalg:

Indholdsfortegnelse. Salg Vest Håndværkersalg: Projektsalg: Prisliste 2015 Indholdsfortegnelse Sådan bruger du prislisten... 4 Alle produktserier... 5 Indbrudssikring som standard... 6 Den Go e energi... 7 Indbrudssikring uden merpris... 7 Den Go e energi... 7

Læs mere

Funktionsbaserede brandkrav - hvordan forholder myndighederne sig hertil??

Funktionsbaserede brandkrav - hvordan forholder myndighederne sig hertil?? Funktionsbaserede brandkrav - hvordan forholder myndighederne sig hertil?? Dansk Forening for Passiv Brandsikring ROCKWOOL Jakob Andersen Afdelingsleder Århus Brandvæsen Funktionsbaserede brandkrav Nye

Læs mere

Fokus på den bedste løsning

Fokus på den bedste løsning Fokus på den bedste løsning 2 03 Luk dig ind i en verden af vinduer og døre Fokus på den bedste løsning Hos PT VINDUER har vi konstant fokus på at levere dig den bedst mulige løsning, når det gælder vinduer

Læs mere

Aperio Låsekasse valg Sprog: DK Ekstern/Intern Aperio låsekasse valg Revision 3 2013-08-16. Aperio låsekasse valg

Aperio Låsekasse valg Sprog: DK Ekstern/Intern Aperio låsekasse valg Revision 3 2013-08-16. Aperio låsekasse valg Aperio låsekasse valg 1 Indholdsfortegnelse Baggrund... 3 Fagudtryk... 3 Oversigt over låsekasser/aperio læsere... 5 Fallelåse... 5 Riglelåse... 6 2 Baggrund Dette dokument benyttes som opslagsværk, men

Læs mere

Farve: alle vinduer og indvendige lister er malet i en hvid farve, malerkode: RAL 9010.

Farve: alle vinduer og indvendige lister er malet i en hvid farve, malerkode: RAL 9010. Betjening af de nye koblede vinduer A/B Langøgård d. 20. november 2014 Farve: alle vinduer og indvendige lister er malet i en hvid farve, malerkode: RAL 9010. Pudsning For at åbne vinduesrammer, for at

Læs mere

MONTERING. Træ & Træ/Alu

MONTERING. Træ & Træ/Alu Træ & Træ/Alu MONTERINGSVEJLEDNING TIL VINDUER AFMONTERING AF DE GAMLE VINDUER Du skal huske at kontrollere, om det nye vindue passer i murhullet, inden du afmonterer det gamle vindue. A B Udtag først

Læs mere

VÆrd. at VIde om Br10. BR10 Rationel vinduer TEKNISK FOLDER FOR FAGFOLK. Bygningsreglementet 2010 Information om vinduer og døre til enfamiliehuse

VÆrd. at VIde om Br10. BR10 Rationel vinduer TEKNISK FOLDER FOR FAGFOLK. Bygningsreglementet 2010 Information om vinduer og døre til enfamiliehuse BR10 Rationel vinduer hjem med gode energier VÆrd at VIde om Br10 TEKNISK FOLDER FOR FAGFOLK Bygningsreglementet 2010 Information om vinduer og døre til enfamiliehuse Indhold 1. Bygningers indretning...

Læs mere

GODE TIPS FØR DU BYGGER 1

GODE TIPS FØR DU BYGGER 1 GODE TIPS FØR DU BYGGER 1 Enfamiliehuse, række- og kædehuse Tilbygninger til eksisterende huse Udestuer, herunder overdækkede terrasser der lukkes Ombygninger med udvidelse af etagearealet Ændret anvendelse

Læs mere

Tømrermester KATALOG 2014. Maj

Tømrermester KATALOG 2014. Maj Tømrermester KATALOG 2014 Maj Reg.nr. 5001 Kvalitetsstyringssystem certificeret i henhold til DS/EN ISO 9001:2000 af Det Norske Veritas, Danmark A/S Certificeringsafdelingen VELFAC tømrermester katalog

Læs mere

1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 1. - et stærkt produkt! VIKING. vinduer & døre A/S. Juni 2002 1

1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 1. - et stærkt produkt! VIKING. vinduer & døre A/S. Juni 2002 1 1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 1 VIKING vinduer & døre A/S - et stærkt produkt! Juni 2002 1 1021783_Viking_brochure 26/08/02 7:58 Side 2 Gode grunde til at vælge VIKING vinduer & døre A/S Høj

Læs mere

Går tyven ind når du går ud

Går tyven ind når du går ud HUSK! Tænk som en tyv Sæt to låse på alle yderdøre Tjek vinduerne Lås terrassedøren Lås værktøjet inde HOVEDKONTO OG FABIK uko A/S Marielundvej 20 2730 Herlev Tel: 44 54 44 54 Fax: 44 54 44 44 e-mail:

Læs mere

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Seniorboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træhuse. For et træhus giver

Læs mere

VINDUER FOR LIVET. Designvinduer til ombygning og nybyggeri

VINDUER FOR LIVET. Designvinduer til ombygning og nybyggeri VINDUER FOR LIVET Designvinduer til ombygning nybyggeri EN GOD INVESTERING At vælge nye vinduer døre er en beslutning, der har vidtrækkende konsekvenser. Det betaler sig derfor at vælge dem omhu tanke

Læs mere

specialkatalog låsesmede MILA BESLAG A/S H C Ørsteds Vej 18 DK-3000 Helsingør Telefon: +45 49 13 99 00 www.mila.dk info@mila.dk

specialkatalog låsesmede MILA BESLAG A/S H C Ørsteds Vej 18 DK-3000 Helsingør Telefon: +45 49 13 99 00 www.mila.dk info@mila.dk specialkatalog låsesmede MILA BESLAG A/S H C Ørsteds Vej 18 DK-3000 Helsingør Telefon: +45 49 13 99 00 www.mila.dk info@mila.dk Indholdsfortegnelse: indstikslåse.... 3-24 flerpunktslåse.... 25-34 slutblik....

Læs mere

Kolonihaveforbundets Aarhuskreds BYGGERETNINGSLINJER vedrørende KOLONIHAVEHUSE

Kolonihaveforbundets Aarhuskreds BYGGERETNINGSLINJER vedrørende KOLONIHAVEHUSE 1 Kolonihaveforbundets Aarhuskreds BYGGERETNINGSLINJER vedrørende KOLONIHAVEHUSE 2 3 Byggeretningslinjerne er udarbejdet i henhold til lejeaftalen med Åarhus Kommune Ved alle byggeansøgninger betales et

Læs mere

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS VINDUER OG DØRE AF HIGH TECH-MATERIALET RAU-FIPRO - Vinduessystemet

Læs mere

Indbrudssikring. - af hus og hjem. Det Kriminalpræventive Råd

Indbrudssikring. - af hus og hjem. Det Kriminalpræventive Råd Indbrudssikring - af hus og hjem Det Kriminalpræventive Råd Indbrudssikring Udgivet af Det Kriminalpræventive Råd Illustrationer: Terese J. Andersen AD/Produktion: Schat-Holm Reklamebureau ApS Tryk: Kailow

Læs mere

CombiSystem 900. Beslagsystem til døre og vinduer PN COMBI 900. Nørregade 25 DK-9700 Brønderslev Tel: +45 96 45 56 56 www.pn-beslag.

CombiSystem 900. Beslagsystem til døre og vinduer PN COMBI 900. Nørregade 25 DK-9700 Brønderslev Tel: +45 96 45 56 56 www.pn-beslag. Nørregade 25 DK-9700 Brønderslev Tel: +45 96 45 56 56 www.pn-beslag.dk CombiSystem 900 Beslagsystem til døre og vinduer Teknisk manual Teknisk PN COMBI 900 manual COMBI 900 Index PN COMBI SYSTEM Side Omhandler

Læs mere

Fællesområder, inde APV - Fase 1 Skema 23 2002 Ja Nej Årsag, vurdering af behov for ændringer og øvrige bemærkninger Gangarealer og fælles områder

Fællesområder, inde APV - Fase 1 Skema 23 2002 Ja Nej Årsag, vurdering af behov for ændringer og øvrige bemærkninger Gangarealer og fælles områder Gangarealer og fælles områder Er loftbeklædningen hel? Er det sikret, at loftbeklædningen ikke afgiver mineralulds- eller asbestfibre? Er armaturer forsvarligt ophængt? Er vægbeklædningen brandsikker?

Læs mere

RENOVERING AF HJERTINGPARKEN

RENOVERING AF HJERTINGPARKEN Hjertingparken RENOVERING AF HJERTINGPARKEN - en kort orientering. Maj 2015. 1 Efter afdelingsmødet den 26. august, blev der blev nedsat et byggeudvalg bestående af 3 bestyrelsesmedlemmer, 2 beboere, der

Læs mere