Så er det sikkert! Foråret og håndværker fradraget er endelig tilbage...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Så er det sikkert! Foråret og håndværker fradraget er endelig tilbage..."

Transkript

1 Så er det sikkert! Foråret og håndværker fradraget er endelig tilbage... kpk-information - nr maj 2013 Her får du sidste nyt med fokus på sikkerhed. For dig og dine kunder. Der er meget, der er sikkert. Blandt andet at foråret er kommet. At håndværkerfradraget er tilbage. At KPK s døre leveres med flere indbrudshæmmende effekter som standard og, at du nu kan tilbyde din kunde endnu mere sikkerhed og tryghed mod indbrud eller børn der vil ud af vinduer. I dette nummer af KPK Info sætter vi fokus på sikkerhed og giver dig bedre mulighed for at give god rådgivning om sikkerheden ved brand, om muligheden for at minimere risikoen for personskader ved glasarealer i risikoområder. Det er nemlig helt sikkert, at når du rådgiver din kunde om alle de ekstra muligheder du kan tilbyde, for at skabe tryghed og sikkerhed i hverdagen, så får du en tilfreds kunde, der med sikkerhed kommer tilbage en anden gang. Vi synes du skal bruge 10 minutter på at studere de ting og det tilbehør som du skal være opmærksom på i din dialog med dine kunder. Så kunne du jo samtidig overveje om det også var relevant at snakke med din kunde om KPK s a conto betalingsordning? Vil du vide mere, så tjek håndværkerafsnittet på vores hjemmeside. Gå ind på sælg mere, find: web a conto betaling og læs alt om hvordan du kan sikre betalingen og styre din egen likviditet. God fornøjelse og godt forår! Læs også: Hagekolver Børnesikring Tyverisikring Personsikring Brandredning

2 Nu kan du tyverisikre dine kunder endnu bedre. Der er bare lige en hage ved det... Du behøver ikke gøre noget ekstra! Nu leverer KPK nemlig døre med hagekolver og justerbare sikkerheds-slutblik. Som standard. Hagekolver er en ekstra sikring som dine kunder vil sætte pris på. Bare vent og se. Når du sælger en dør fra KPK, sælger du samtidig en indbrudshæmmende dør til din kunde. De kraftige hager, der griber godt fat i de nye sikkerhedsslutblik giver en god tryghed mod indbrud. De justerbare slutblik giver dig en god mulighed for at efterjustere døren, så den lukker perfekt. Justerbart sikkerhedsslutblik til hagekolven. (brug en 3 mm unbraconøgle) Justerbart sikkerhedsslutblik til låsekassen. Den kraftige hagekolve: en god sikkerhed på din dør Vil du give din kunde en endnu bedre facadedørsløsning tilbyder du stanglåsen med en ekstra låsefunktion. Vi kalder den ude/hjemmefunktionen. Med denne løsning har du ved dørgrebet cylinder udvendig og vridergreb indvendig. Det giver den optimal funktion i hverdagen når du er hjemme. Når du forlader huset eller vil gardere dig mod indbrud, kan du med nøgle aflåse den øverste låsefunktion. Derved sikres at en indbrudstyv ikke blot smadrer ruden og åbner døren med vridergrebet. Du har sikret, at døren ikke kan åbnes og benyttes som udgang ved tyveri. En løsning alle burde sikre sig!! Ude/hjemme funktionen set ude hhv. indefra. Nu bliver du helt sikkert fundet... Vil du høre radiospottet? Scan kode så er du klar. Vi radiospotter dine kunder i uge 18 og 19. I alle landets lokalradioer gør vi i et 20 sekunders radiospot slutbrugeren opmærksom på, at de kan få nye energirigtige vinduer fra KPK. I både træ og træ/alu. At de kan se dem på deres eget hus på vores hjemmeside, hvor de også finder dig som professionel håndværker til rådgivning og montering. Er KPK din foretrukne leverandør af døre og vinduer, så tjek lige, at du er med, når din kunde søger dig på vores hjemmeside under dit postnummer.

3 Børnesikring til små poder, der har lyst til at komme ud og opleve den store verden... Husk din kunde på, at det er muligt at passe endnu bedre på børnene. Vinduesgreb med børnesikring giver tryghed for, at børnene ikke åbner vinduet. En god tryghedsfornemmelse til din kunde. Der skal så lidt til at give tryghed og sikkerhed i hverdagen. Børnene er jo nysgerrige og vil undersøge alt. Når du rådgiver din kunde så tænk også i børnesikring. Det skaber tryghed hos din kunde og glæde over at du tænker og vejleder om børnenes sikkerhed. Anverfer med børnesikring Altid en tryg løsning til en fornuftig pris. Vinduesgreb med børnesikring Et godt tilbud til en tryggere hverdag. Udluftning behøver ikke længere betyde, at der er fri adgang... Tænker du sikring for din kunde når du vejleder om vinduer.? Vindues sikringsbeslag Dine kunder kan lufte ud, når de er hjemme, uden at være bange for at der er fri adgang til hjemmet. Udover at tænke på din kundes børn og deres sikkerhed er der også gode muligheder for at tilbyde din kunde lidt ekstra tryghed i hverdagen. Det aflåselige vinduesgreb er en god måde at sikre, at vinduet ikke kan benyttes til udgang ved tyveri. Men husk samtidig på, at vinduet måske skal kunne benyttes som flugtvej.! Sikringsbeslaget gør det nemt at lufte ud, når du er hjemme uden at der bare er åbent og dermed fri adgang til din bolig. Vi vil alle gerne trygt kunne være i hjemmet. Aflåseligt vinduesgreb En nem måde at sikre at din kundes værdier ikke forsvinder ud af vinduet. Trygt og godt i lommen... Med KPK s mobile hjemmeside har du altid nem adgang til nyttig information, som f.eks. den aktuelle leveringtid og inspiration. Benytter du iphone kan du næste gang du logger ind acceptere at gemme et KPK ikon. Så er det nemt at finde os igen. Scan evt QR koden her så er du i gang med det samme.

4 Med personsikkerhedsglas sker der ingen skade. Uanset hvor vildt det går for sig ude og inde. Den gode vejledning Tilbyder du dine kunder personsikkerhedsglas i de beskrevne risikoområder, har du givet en god vejledning og på sigt bidraget til at minimere antallet af ulykker i hjemmet. Selvom der ikke er et ultimativt krav gældende for enfamiliehuse, mener vi, at du bør tilbyde personsikkerhedsglas 1800 mm 800 mm 300 mm 300 mm Gulvterræn Dørlignende partier, skillevægge. Facader, vægge, skillevægge. Døre og sidepartier mm Døre 800 mm Gulvterræn Lavtsiddende vinduer Er hjemmet en arbejdsplads F.eks. hos dagplejemødre burde det være en selvfølge at anvende personsikkerhedsglas. Det er ofte netop børn, der kommer til skade ved at løbe eller køre ind i ruderne med fare for at komme til skade. Dette undgås ved at anvende personsikkerhedsglas i de skitserede risikoområder. Er det dyrere? Ja, det er lidt dyrere end almindeligt glas. Set i forhold til de mange skader og følgevirkninger samt den samlede vinduesløsning er merudgiften dog begrænset. Ønsker dine kunder sikring når ruderne går itu, så tilbyd dem KPK døre og vinduer med personsikkerhedsglas. Glasflader og glaskonstruktioner skal typisk udføres og dimensioneres på en sådan måde, at der opnås sikkerhedsmæssigt tilfredsstillende forhold mod personskader. Vi henviser til bygningsreglementet BR10 samt SBI-anvisning 230 og DS/INF 119. KPK s salgsafdeling vejleder dig gerne - og anbefaler altid at anvende personsikkerhedsglas i de beskrevne risikoområder. Vi laver gerne et alternativt tilbud, du kan bruge i din argumentation over for dine kunder, så de kan få glæde af din indsats og vejledning.

5 Hvis ilden bryder ud, skal flugtvejene være i orden. Det kan vi hjælpe dine kunder med. Uddrag fra Bygningsreglementet BR10 - afsnit 5.2: Eksempelsamling om brandsikring af byggeri afsnit 2.7 Topstyret vindue, type TS-111 Er underkant redningsåbning under 2 m over terræn, kan et topstyret vindue med dobbelt friktion i beslaget opfylde de anbefalede 0,5 m i højden, når vinduets højde er mindst 68 cm. Vinduets minimums mål er da: 110x68 cm 680 min. højde Er underkant redningsåbning over 2 m over terræn, kan et topstyret 1100 vindue med dobbelt friktion i beslaget opfylde kravet om 0,6 m i højden, når vinduets højde er mindst 79 cm. Vinduets minimums mål er da: 100x79 cm Brandceller/rum skal have redningsåbninger direkte til det fri enten som vindue, dør eller lem. Redningsåbningen kan dog udelades, når der gennem 2 døre fra rummet er redningsmulighed gennem andre rum, der ikke er i åben forbindelse med hinanden min. højde Topstyret vindue med fast overkarm, type TS-161 Er underkant redningsåbning under 2 m over terræn, kan et topstyret vindue med fast overkarm og med dobbelt friktion i beslaget opfylde de anbefalede 0,5 m i højden, når vinduets højde er mindst 132 cm. 790 Vinduets min. højde minimums mål er da: 110x132 cm min. højde 1320min. højde Er underkant redningsåbning over 2 m over terræn, 1320min. kan højdeet topstyret vindue med fast overkarm og med 1100 dobbelt friktion i beslaget opfylde kravet om 0,6 m i højden, når vinduets højde er mindst 154 cm. Vinduets minimums mål er da: 100x154 cm Redningsåbningernes fri højde og bredde skal tilsammen være mindst 1,5 m. Højden minimum 0,60 m og bredden må ikke være mindre end 0,50 m. Højden fra gulv til underkant af redningsåbningen bør ikke være over 1,2 m. Redningsåbninger skal være lette at betjene og kunne fastholdes i en stilling, så der er fri passage både indefra og udefra. Nyt i reglementet er, at hvis underkanten af redningsåbningen er under ca. 2 m fra terræn, kan minimums højden være mindre end 0,6 m.! KPK anbefaler ikke at benytte højder under 0,5 m. Se eksemplerne her på siden på konsekvenserne hvis du anbefaler det samme. Tænk på at det skal være muligt både at kunne komme ud og komme ind af en redningsåbning. Der kan i beboelsesejendomme være specielle krav. Det kan være en god ide at spørge hos den lokale brandmyndighed. I byggerier kan der ofte være ønske om, at der er vandrette linjer i facaden. Sprosser og poste i døre og vinduer skal flugte min. højde Vandrette linjer i facaden TS-161 i størrelsen 118,8x118,8 cm: Kan ikke opfylde kravene til redningsåbning 1540 min. højde 1540 min. højde TS-161 med hævet tværpost min. højde Og når kravene til redningsåbning samtidig skal være opfyldt, kan det give store udfordringer. Følgende muligheder kan i så fald anvendes, når underkant redningsåbning er under 2 m over terræn: 528 TS-112 (2 glas i samme ramme delt med 25, 42 eller 60 mm sprosse) Skal du bygge nyt, sætte i stand eller rådgive dine kunder, så brug den nødvendige tid på at sætte dig ind i reglerne. Det er med sikkerhed en god investering.

6 Magasinpost SMP ID nr Der er forskel på vinduer og døre. Eller er der? Den skæve vinkel Moderne mennesker vil have lys og god energi i deres huse. Derfor har vi nu udviklet vinduesdøren, der har mindre ramme og mere glas. Det giver mere udsigt og en god energi-økonomi. Måske har dine kunder allerede hørt om dette nye produkt. Måske er det helt nyt for dem. Men uanset hvad, så er vinduesdøre et rigtig godt emne, hvis du gerne vil sælge mere til dine eksisterende kunder...eller dem, der kontakter dig. Vinduesdøre kan leveres både som enkelt og som dobbelt. Såvel i træ som i træ/alu. De slanke rammer giver et design, der matcher vinduerne og skaber et flottere hus. Dine kunder får samtidig et meget større lysindfald og en god energibalance uden merpris. Kontakt vores salgsafdeling på og hør nærmere. Din kunde vil sætte pris på din rådgivning. Netop ved terrasser og i forbindelse med vinduespartier vil det se rigtig godt ud med vinduesdøre! Før. Den gamle terrassedør. Efter. Den nye Vinduesdør. Rogalandsvej Nykøbing M Tlf Fax kpk-vinduer.dk

Velkommen. til Outrup Vinduer og Døre

Velkommen. til Outrup Vinduer og Døre Den ægte vare 1 Velkommen til Outrup Vinduer og Døre Velkommen til Outrup Vinduer & Døre, en familieejet og ejerledet dansk virksomhed beliggende på Mors. I mere end 40 år har vi produceret kvalitetsvinduer

Læs mere

Vinduer og døre i træ og træ/alu

Vinduer og døre i træ og træ/alu Vinduer og døre i træ og træ/alu Tryghed er at være sikker Vinduer og yderdøre i Træ/Alu ENERGY Træ/Alu TRÆ Vi ved godt, det er en stor beslutning at få nye vinduer og døre. åde økonomisk og i forhold

Læs mere

Vejledning om indbrudssikring af private hjem. April 2012 Energistyrelsen

Vejledning om indbrudssikring af private hjem. April 2012 Energistyrelsen Vejledning om indbrudssikring af private hjem April 2012 Energistyrelsen 1 Energistyrelsen Tekst: Indholdet er udarbejdet af DBI - Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut, Sikringsafdeling 1. udgave,

Læs mere

Indbrudssikring. - af hus og hjem. Det Kriminalpræventive Råd

Indbrudssikring. - af hus og hjem. Det Kriminalpræventive Råd Indbrudssikring - af hus og hjem Det Kriminalpræventive Råd Indbrudssikring Udgivet af Det Kriminalpræventive Råd Illustrationer: Terese J. Andersen AD/Produktion: Schat-Holm Reklamebureau ApS Tryk: Kailow

Læs mere

RUKO + RUKO 10 ÅRS GARANTI. An ASSA ABLOY Group company

RUKO + RUKO 10 ÅRS GARANTI. An ASSA ABLOY Group company RUKO + RUKO + 10 ÅRS GARANTI An ASSA ABLOY Group company Forsikringen stiller nu minimumskrav til låsesikkerhed Det er en statistisk kendsgerning, at der årligt begås over 60.000 indbrud i villaer, lejligheder,

Læs mere

VÆrd. at VIde om Br10. BR10 Rationel vinduer TEKNISK FOLDER FOR FAGFOLK. Bygningsreglementet 2010 Information om vinduer og døre til enfamiliehuse

VÆrd. at VIde om Br10. BR10 Rationel vinduer TEKNISK FOLDER FOR FAGFOLK. Bygningsreglementet 2010 Information om vinduer og døre til enfamiliehuse BR10 Rationel vinduer hjem med gode energier VÆrd at VIde om Br10 TEKNISK FOLDER FOR FAGFOLK Bygningsreglementet 2010 Information om vinduer og døre til enfamiliehuse Indhold 1. Bygningers indretning...

Læs mere

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR Made in Denmark Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION - HER KAN DU VÆRE UDE OG INDE PÅ SAMME TID Velkommen til en verden af muligheder for at åbne boligen helt op til naturen med Lacuna Foldedøre.

Læs mere

låse & sikring Går tyven ind når du går ud? TOTAL låse & sikring sørger for din sikkerhed. www.totallaase.dk info@totallaase.dk Tlf.

låse & sikring Går tyven ind når du går ud? TOTAL låse & sikring sørger for din sikkerhed. www.totallaase.dk info@totallaase.dk Tlf. låse & sikring Går tyven ind når du går ud? TOTAL låse & sikring sørger for din sikkerhed. Kære kunde. Vi vil med dette hæfte prøve at give dig den bedst mulige vejledning i, hvad du bør vælge af tyverisikringsprodukter.

Læs mere

Frihed. Personlighed. Tryghed. Du kan sagtens få det hele.

Frihed. Personlighed. Tryghed. Du kan sagtens få det hele. 1 Frihed. Personlighed. Tryghed. Du kan sagtens få det hele. Det er dejligt at kunne vælge frit. At tænke stort. At gøre drømmen virkelig. Også når du bygger nyt hus. 1½ Dit nye hus er mere end mursten,

Læs mere

LK IHC Control. Sikkerhed og komfort i din hverdag. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation.

LK IHC Control. Sikkerhed og komfort i din hverdag. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. LK IHC Control Sikkerhed og komfort i din hverdag Traditionelt el-materiel Intelligente systemer Data og kommunikation Belysning IHC den fleksible totalløsning LK IHC er den intelligente løsning til boligen

Læs mere

VÆLG SIKKERHED VÆLG RUKO. Sådan sikrer du din bolig bedst muligt. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

VÆLG SIKKERHED VÆLG RUKO. Sådan sikrer du din bolig bedst muligt. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions VÆLG SIKKERHED VÆLG RUKO Sådan sikrer du din bolig bedst muligt ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Her bør hjemmet og med Ruko kan du få samme nø Vinduer Det er en god idé at udstyre

Læs mere

Beskyt dig mod indbrud...

Beskyt dig mod indbrud... Beskyt dig mod indbrud... Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19, 2. 2600 Glostrup 45 15 36 50 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Kopiering tilladt med angivelse af kilde. April 2014 Fotos: Stig Hansen DKR.nr: 08-060-0161

Læs mere

tryg i boligen med sparbank byg og byg om

tryg i boligen med sparbank byg og byg om tryg i boligen med sparbank byg og byg om Boligrådgivning Sådan gør vi i SPARBANK Hos SPARBANK bliver du mødt af en kompetent og fleksibel rådgiver, der gør sit bedste for at sætte sig ind i din situation

Læs mere

Går tyven ind når du går ud

Går tyven ind når du går ud HUSK! Tænk som en tyv Sæt to låse på alle yderdøre Tjek vinduerne Lås terrassedøren Lås værktøjet inde hovedkontor og fabrik uko A/S Marielundvej 20 2730 Herlev Tel: 44 54 44 54 Fax: 44 54 44 44 e-mail:

Læs mere

SIKRING AF PRIVATE. Guide, Version 150817

SIKRING AF PRIVATE. Guide, Version 150817 SIKRING AF PRIVATE Guide, Version 150817 Introduktion Medierne svælger i kriminalstof, DR programmet Kontanten er eksempelvis kritisk overfor privatalarmer, brancheforeninger forsvarer særinteresser, leverandører

Læs mere

Beskyt dig mod indbrud...

Beskyt dig mod indbrud... Beskyt dig mod indbrud... Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19, 2. 2600 Glostrup 45 15 36 50 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Marts 2010 - Kopiering tilladt med angivelse af kilde. Fotos: Stig Hansen Tryk: Prinfo

Læs mere

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Krop og psyke hænger sammen, så du kan ikke lære at leve uden stress uden at fokusere og ændre på både det fysiske og psykiske element. I dette afsnit sætter

Læs mere

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT E-guide fra Symatic Webbureau KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT SÅDAN UNDGÅR DU, AT DIT WEBPROJEKT KØRER AF SPORET INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION 2. IDENTIFICER DINE KRAV OG ØNSKER 3. DEFINER DIN ØKONOMISKE

Læs mere

Går tyven ind når du går ud

Går tyven ind når du går ud HUSK! Tænk som en tyv Sæt to låse på alle yderdøre Tjek vinduerne Lås terrassedøren Lås værktøjet inde HOVEDKONTO OG FABIK uko A/S Marielundvej 20 2730 Herlev Tel: 44 54 44 54 Fax: 44 54 44 44 e-mail:

Læs mere

Frit valg på alle hylder Nye muligheder med nyt vinduessystem fra Primo Vinduer: Tre materialer, ét design. Træ/alu, plast/alu eller plast.

Frit valg på alle hylder Nye muligheder med nyt vinduessystem fra Primo Vinduer: Tre materialer, ét design. Træ/alu, plast/alu eller plast. VINDUESMAGASIN 2014 Side 05 Frit valg på alle hylder Nye muligheder med nyt vinduessystem fra Primo Vinduer: Tre materialer, ét design. Træ/alu, plast/alu eller plast. Side 12 Design dine egne vinduer

Læs mere

Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.gominisite.dk

Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.gominisite.dk Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.gominisite.dk Carsten Wendt Virksomhedsrådgiver www.carstenwendt.dk Vil andre anbefale

Læs mere

De smukkeste rammer om din udsigt

De smukkeste rammer om din udsigt Dansk produceret kvalitetsprodukt De smukkeste rammer om din udsigt Bøjsø døre og vinduer gedigent håndværk bygget på solide traditioner! 2 Kvalitet og tradition»vi har produceret vinduer og døre siden

Læs mere

Guide fra Falck: Sådan kan du undgå indbrud

Guide fra Falck: Sådan kan du undgå indbrud Guide fra Falck: Sådan kan du undgå indbrud Gode råd og forslag til, hvordan du kan forebygge indbrud i dit hjem Indhold Derfor skal du forebygge indbrud 3 Sådan tænker en tyv 4 Gør det svært for tyven

Læs mere

LÆS OM TRE TYPISKE HUSE I SØNDERBORG- OMRÅDET VIGTIGE OG EFFEKTIVE FOKUSOMRÅDER SE FORANDRINGEN I TRE HUSE. ZERObolig GIVER INSPIRATION TIL BOLIGEJERE

LÆS OM TRE TYPISKE HUSE I SØNDERBORG- OMRÅDET VIGTIGE OG EFFEKTIVE FOKUSOMRÅDER SE FORANDRINGEN I TRE HUSE. ZERObolig GIVER INSPIRATION TIL BOLIGEJERE LÆS OM TRE TYPISKE HUSE I SØNDERBORG- OMRÅDET SIDE 4 VIGTIGE OG EFFEKTIVE FOKUSOMRÅDER SIDE 30 SE FORANDRINGEN I TRE HUSE SIDE 8 ZERObolig GIVER INSPIRATION TIL BOLIGEJERE SIDE 33 ENERGIMÆRKEDE HUSE ER

Læs mere

Lær at tackle jobsøgningsstress 2!

Lær at tackle jobsøgningsstress 2! Lær at tackle jobsøgningsstress 2! Min forrige artikel tog udgangspunkt i, hvordan du kunne tackle de krav, der bliver stillet fra forskellige sider, inklusive fra dig selv, samt at du skulle anse din

Læs mere

tyveri guide Sådan sikrer du dit hus mod Masser af gode råd Her er tyvenes skræk sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

tyveri guide Sådan sikrer du dit hus mod Masser af gode råd Her er tyvenes skræk sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 sider tyveri Sådan sikrer du dit hus mod Masser af gode råd Her er tyvenes skræk Tyverisikring INDHOLD I DETTE HÆFTE: Undgå indbrug...

Læs mere

Specialeskrivning. Når det er svært. Studenterrådgivningen

Specialeskrivning. Når det er svært. Studenterrådgivningen Specialeskrivning Når det er svært Studenterrådgivningen Indhold Forord... 2 Specialeproblemer... 3 Tal med andre om dine besværligheder med specialet... 3... 4 Vejledere... 4... 5 Struktur og rammer...

Læs mere

é ENRGI STYRELSEN Vejledning om indbrudssikring af private hjem April 2012 Energistyrelsen

é ENRGI STYRELSEN Vejledning om indbrudssikring af private hjem April 2012 Energistyrelsen é ENRGI STYRELSEN Vejledning om indbrudssikring af private hjem April 2012 Energistyrelsen L)nsk Cc) L n ÏJi1yr is n Jkt: fndho/cit r ucldrbjchf f DB! 1Cr, nr! rxj 5ikrinjU kn!k Institut, ikrm;, Bl firs;

Læs mere

Hjem til dig og din familie

Hjem til dig og din familie Hjem til dig og din familie Quattro Nova Uno Nova 1 2 Indhold Moderne hjem til danske familier...5 Facts om husene...7 Vi bygger et hjem... 8 Købsprocessen... 12 5 lækre standard materialer... 16 Glade

Læs mere

Sådan øger du chancen for et job

Sådan øger du chancen for et job Sådan øger du chancen for et job Her får du to trin-for-trin guider, der hjælper dig med, hvordan du som jobsøgende kommer i job. Begge guider har en masse konkrete og håndgribelige råd. Nogle af rådene

Læs mere