Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej Silkeborg. tel fax alux@alux.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk"

Transkript

1 Sun & Safe Systems Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej Silkeborg Sun & Safe Systems tel fax

2 ALUX er en dansk, veletableret og landsdækkende servicevirksomhed indenfor komplette løsninger til solafskærmning og mekanisk tyverisikring. Vi kalder det Sun & Safe Systems.

3 LØSNINGERNE leveres og monteres primært i Danmark, med en stadig stigende eksport især til vores Skandinaviske nabolande samt England og Tyskland. Alux arbejder målrettet på at dække markedets behov ved altid at være kvalitets- og samfundsbevidst med service overfor kunderne som vores absolutte fokus. Alux har stor respekt for gamle håndværksmæssige traditioner. Vi kombinerer nutidens teknologi med design og vores høje videns- og serviceniveau. Vores vision er, at sikre tryghed og velvære for mennesker og det gør vi ved, at sikre optimale vilkår for menneskers dagligdag. Alux rullejalousi Safe 5000 Dette transparente rullejalousi er den optimale form for mekanisk sikring. Det har alle fordele: fuldt indsyn, højeste sikkerhed, er helt tæt så man ikke kan fiske igennem, elegant udseende samt minimum af synlighed i facadevinduer. Dvs. optimalt indsyn, sikkerhed og design. Er forsynet med de kendte Elero rørmotorer, som giver optimal driftsikkerhed.

4 PRODUKTSORTIMENT Safe produkterne udgør et af Nordens største og bedste sortimenter indenfor mekanisk tyverisikring. Alux ønsker at sikre kundens behov på en optimal måde og det sker ved at integrere vores sikringsprodukter, som en naturlig del af kundens interiør og eksteriør. Safe produktsortimentet omfatter: - Fastegitre - Rullegitre - Saksegitre - Rullejalousier - Sikringsskabe - Brandjalouisier - Diverse tilbehør Under hver produktgruppe findes mange forskellige typer og varianter, som kan tilpasses kundernes varierende behov. Alux sætter en ære i, at have funktionsdygtige produkter med et højt design- og kvalitetsniveau. Alux rullegitre Safe 2000 og 3000 type screen. Delvis åbne/perforerede rullegitre er produkter, som ligger imellem det helt åbne rullegitter og det helt lukkede rullejalousi. De anvendes hvor man ønsker et flot design med et rimeligt indsyn. Safe 2000 er det tætte simple perforerede stålgitter og Safe 3000 er det mere eksklusive perforerede aluminiumgitter i det kendte Harlekin mønster. Alle motordrevne produkter kan forsynes med automatik.

5 PRODUKTGRUPPER OG KVALITET Produkterne er opdelt i fem hovedgrupper: Alux Safe 1000, 2000, 3000, 4000 og 5000, hvor kvalitet, funktionalitet, design, udbygningsmuligheder og prisen stiger i takt med produktgrupperne. Alux har høj kvalitetssikring på alle produkter og anvender diverse metoder og tests, der bestemmer produkternes kvalitetsniveau. Alle produkterne i serierne Alux Safe er testet i henhold til vores kvalitetssikring samt SKAFOR-godkendt. Flere af produkterne har desuden været på markedet i adskillige år, og derfor afprøvet i næsten alle tænkelige situationer. Til motordrevne rullegitre og andre produkter, som indeholder motorer, anvendes de tyske Elero-motorer. Disse er kendt verden over for deres store driftsikkerhed. Alle Safe produkter er CE mærkede og kan leveres i alle SKAFOR klasser: rød, blå, grøn og gul Alux fastgitter type 65 type 80 type 100 type 140 Alux fastgitter type 60 type 100 type 140 Alux rullegitter safe 2000 Alux rullegitter type 120 type screen Alux rullegitter type 60 type 120 type 160 type 180 Alux rullejalousi safe 2000 Alux rullejalousi safe 3000 Alux rullejalousi safe 4000 type 40 type 75 Alux jalousiskab type 90 type 100 Alux saksegitter Safe 4000 Alux rullejalousi safe 5000 Alux jalousiskab type 90 type 100 En vis modstand, hæmmende effekt Stor modstand hindrende efffekt Standsende effekt Alux jalousiskabe Safe 4000 og Skabe anvendes som punktsikring af eksempelvis tobaksvarer, spiritus, medicin, våben, mobiltelefoner, kameraer og andre lignende tyvetækkelige varer. Safe 4000 er det mest kendte skab. Safe 5000 er en videreudvikling af Safe 4000, hvor frontpartiet er skråt afskåret. Derved opnås et flot design med optimal eksponering af varerne. Alux brandjalousi safe 4000 Sikker effekt Udføres med motor og betjenes med nøglekontakt, som er indbygget i skabet.

6 RÅDGIVNING OG SIKKERHED Vores teknikere og konsulenter yder gratis rådgivning overfor alle vores kunder og forretningsforbindelser. Mekanisk tyverisikring er ikke bare et almindeligt bygningsarbejde, men i høj grad også et spørgsmål om sikkerhedsrådgivning, hvor der kan være mange ukendte faktorer set fra rådgiverens (bygherre, arkitekt, designer, ingeniør etc.) side. Det gælder både mht. selve sikkerhedsniveau og funktionalitet samt brugerhensyn, arkitektur og design, som alt sammen skal integreres i én samlet enhed. Vi arbejder tæt sammen med arkitekter, designere og ingeniører, som en naturlig del af vores produktudvikling og service overfor kunderne. Pæn sikring er ikke altid god sikring, men god sikring kan også være pænt. Alux saksegitter Safe 4000 Saksegitre er et alternativ til rullegitre. Det anvendes typisk hvor det ikke er muligt at montere rullegitre, eller hvor man af æstetiske grunde vil vælge dette gitter frem for rullegitre. Det er et robust og kraftigt gitter med et dekorativt udseende. Gitteret er manuelt betjent, kan være enkelt eller dobbeltfløjet, fast eller svingbart. Aflåses med stangrigellås og låsecylinder.

7 ALUX-FORLØB Et forløb hos Alux starter normalt med at en kunde ringer omkring en problemstilling, hvor vi er klar til at give gode og kompetente råd. En af vores konsulenter besøger kunden for en afklaring omkring kundens problemstilling/behov, hvor vi bl.a. rådgiver omkring aktuelle sikringsforhold samt foretager opmåling. Herefter sender vi et skriftligt tilbud skræddersyet til kundens behov og vi foretager en afklaring mht. økonomi og tidsplan ud fra kundens ønsker. Når en kunde har afgivet en ordre, kommer hurtigt en tekniker på besøg med henblik på endelig opmåling for at sikre de nøjagtige mål og fastgørelsesmetoder samt afklare eventuelle uklarheder. Montagetidspunktet bliver koordineret med kunden undervejs i forløbet, således at der kan planlægges evt. flytning af interiør og eksteriør inden vore montører kommer. Vi foretager også ofte løbende kontrolmålinger inden produktionen igangsættes for at undgå fejl undervejs. Efter montering foretager vi en afleveringsforretning, hvor vi giver instruks i brug af den leverede sikring. Sidst men ikke mindst foretager vi en opfølgning på hele forløbet, hvor vi samtidig orienterer kunden omkring vores forskellige service- og abonnementsordninger. Derved sikres, at kunden får en god service både før, under og efter leveringen. OPFØLGNING ALUX-FORLØB BEHOV/GODE RÅD TILBUD/ORDRE Hurtig service er vigtig, for når et sikringsgitter ikke er lukket - er der hul i sikkerheden. MONTAGE OPMÅLING PRODUKTION

8 SAMARBEJDE Alux er meget fokuseret på at alt arbejde foregår i et tæt samarbejde med mennesker og udfra menneskelige relationer både internt overfor medarbejdere og eksternt overfor kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere. Alux samarbejder udelukkende med førende leverandører indenfor råvarer, halvfabrikata, systemer og færdige produkter. Det er sikkerheden for, at kunden får den optimale service og ydelse. Alux rullegitre Safe 3000 og Åbne rullegitre anvendes, hvor man ønsker så stor maskestørrelse og dermed så godt indsyn som muligt. Safe 3000 er det lidt lettere gitter med elegante buede/udstansede masker, hvor Safe 4000 er det kraftigere gitter, som fås med forskellige maskestørrelser. Alle motordrevne produkter kan sambetjenes med relæbokse. Alux rullejalousier Safe 2000, Safe 3000 og Safe Jalousierne giver højeste sikkerhed og koster ikke væsentlig mere end rullegitre i tilsvarende klasser. Hvis det ikke er nødvendigt med åben sikring, får man her højeste sikring til den rigtige pris. Safe 2000 er det simple jalousi udført i galvaniseret stål, Safe 3000 er udført i aluminium og Safe 4000 det kraftigere aluminiumsjalousi, der er mere støjsvagt og i et flot design. Safe 4000 brandjalousi anvendes, hvor der er behov for aflukning/sikring, som skal kunne modstå brand. Betjenes med kodetastatur eller nøglekontakt

9 INNOVATION og TROVÆRDIG Forretningsidéen bygger på at skabe rammerne for, at idéer både indenfor og udenfor organisationen bliver til brugbare produkter og ydelser, som opfylder menneskelige behov på en optimal måde. Alle idéer bliver taget seriøse og registreret i vores idébank. Derved sikres en systematisk opsamling af behov som udgangspunkt for produktudviklingen. Alux arbejder hele tiden med udvikling og videreudvikling af nye idéer. Vi tænker i systemer og leger os indimellem frem til løsningerne. Arbejdet udføres med udgangspunkt i at sikre natur, miljø og menneskelige hensyn på en optimal måde. Alux arbejder tæt sammen med bl.a. politi og forsikringsselskaber omkring kriminalpræventive sikringsydelser og er aktiv medlem af Den Danske Brancheforening for Sikkerhed og Sikring (SikkerhedsBranchen). Alux går aldrig på kompromis med vores høje kvalitets- og service niveau. Alux fastegitre Safe 2000 og Safe Faste eller aftagelige gitre anvendes, hvor der ikke er behov for at gitrene skal fjernes dagligt. Gitrene kan være fastmonterede eller aftagelige. De kan også udføres med hængsler som svingbare gitre, såfremt dette ønskes. Safe 2000 er enkelt sammensvejst stålgitter, der oftest leveres som et aftageligt gitter med kroge/øjer. Safe 3000 er elegant udført med sideskinner i aluminium, aftageligt låg med låse, og med stålgitternet.

10 BESØG VORES SHOWROOM Alle aktiviteter er samlet på vores fabrik i Silkeborg, hvor vi har 4000 m 2 til rådighed i en af Danmarks største og mest moderne fabrikker indenfor solafskærmning og mekanisk tyverisikring. Alle er velkommne til at besøge vores showroom, hvor man kan danne sig et indtryk af de muligheder vi tilbyder for at sikre din virksomhed tryghed og velvære. Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej Silkeborg tel fax alux@alux.dk Nordre Højmarksvej Kejlstrupvej Kejlstrupvej Holmbladsvej Nordre Højmarksvej Mod Viborg Mod Randers Nordre Ringvej 15 Mod Århus Mod Herning Mod Horsens

Sun & Safe Systems. Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.

Sun & Safe Systems. Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux. Sun & Safe Systems Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg Sun & Safe Systems tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk ALUX er en dansk, veletableret og landsdækkende

Læs mere

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk Sun & Safe Systems Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg Sun & Safe Systems tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk ALUX er en dansk, veletableret og landsdækkende

Læs mere

Vi har beskæftiget os med mekanisk sikring siden 1992, og siden starten har fokus været på at skabe fleksible løsninger til alle kunder.

Vi har beskæftiget os med mekanisk sikring siden 1992, og siden starten har fokus været på at skabe fleksible løsninger til alle kunder. Produktoversigt Kronborg Sikring Firmaprofil Individuelle løsninger som standard Vores produkter tilpasses forholdene i de enkelte butikker og bygninger. I et tæt samarbejde med kunder, arkitekter og etableringsvirksomheder,

Læs mere

Mekanisk Sikring. UDGANGSPUNKTET er MEKANISK SIKRING. Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring. UDGANGSPUNKTET er MEKANISK SIKRING. Mekanisk Sikring Mekanisk Sikring UDGANGSPUNKTET er MEKANISK SIKRING Mekanisk Sikring FYSISKE værn mod INDBRUD Mekaniske sikringsforanstaltninger er fysiske værn mod indbrud. Hvert år bliver der begået op mod 100.000 indbrud

Læs mere

RULLEGITTER. Standsende. JSA rullegitter er den mest anvendte mekaniske sikring og yder effektiv beskyttelse af værdier og forebygger indbrudsforsøg,

RULLEGITTER. Standsende. JSA rullegitter er den mest anvendte mekaniske sikring og yder effektiv beskyttelse af værdier og forebygger indbrudsforsøg, RULLEGITTER JSA rullegitter er den mest anvendte mekaniske sikring og yder effektiv beskyttelse af værdier og forebygger indbrudsforsøg, indbrud samt hærværk. JSA rullegitter i aluminium har SKAFOR sikringsklassificering

Læs mere

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej Silkeborg. tel fax

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej Silkeborg. tel fax Sun & Safe Systems Sun & Safe Systems Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg tel +45 70 6 1 40 fax +45 70 6 9 94 alux@alux.dk www.alux.dk Tryk:Prinfokolding / Design:Grafisk Design

Læs mere

Kronborg Sikring...når sikkerhed og tryghed går op i en højere enhed FIRMAPROFIL

Kronborg Sikring...når sikkerhed og tryghed går op i en højere enhed FIRMAPROFIL Kronborg Sikring...når sikkerhed og tryghed går op i en højere enhed FIRMAPROFIL 1 2 Kronborg Sikring Firmaprofil Udvikling af sikring til fremtiden Det er vores klare mål at være firmaet, der sætter niveauet

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING JALOUSISKAB.

BRUGERVEJLEDNING JALOUSISKAB. BRUGERVEJLEDNING JALOUSISKAB. 2 INDEXLISTE: Generel information...4 Produktbeskrivelse...5 Vægt...5 Montage...6 Reparation...6 Vedligeholdelse...7 Demontage...7 Sikkerhedsforanstaltninger...7 Sikkerhedsanordninger...7

Læs mere

RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI

RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI Ruko Panik- og nødudgangsbeslag er velegnet til døre ved flugtveje og nødudgange i lokaler, hvor mange mennesker opholder sig og hvor dørene er aflåste

Læs mere

Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER

Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER Effektiv sikring starter med mekanisk sikring a Der er mange måder at sikre sig på. Alle eksperter bl.a.

Læs mere

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner Rullegardinsystem Silent Gliss 4860 Silent Gliss rullegardiner Silent Gliss fordele Silent Gliss tilbyder den mest omfattende og teknisk avancerede serie af rullegardiner som findes på markedet. De rene

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Sun & Safe Systems RULLEGITRE / RULLEJALOUSIER

BRUGERVEJLEDNING. Sun & Safe Systems RULLEGITRE / RULLEJALOUSIER BRUGERVEJLEDNING Sun & Safe Systems RULLEGITRE / RULLEJALOUSIER INDEXLISTE 3 Generel information 4 Produktbeskrivelse 5 Generelt 6 Vægt 7 Montage 7 Reparation Driftsstop Service 8 Service 8 Betjeningsfejl

Læs mere

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks Multirack NEXT MOVE N X T MOV Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks er skabt til den dynamiske og moderne virksomhed, hvor effektivitet og funktionalitet

Læs mere

Når du skal vælge gardiner og solafskærmning

Når du skal vælge gardiner og solafskærmning Når du skal vælge gardiner og solafskærmning Dine ønsker og behov Mulighederne er uendelige, når man skal vælge nye gardiner eller en anden form for solafskærmning til sit hjem. Det kan virke uoverskueligt.

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nøgleskabe og værdiskabe ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Med forseglings-nøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. Intelligente

Læs mere

Triton 501 Højsikkerheds låsesystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Triton 501 Højsikkerheds låsesystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 Højsikkerheds låsesystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Foran med teknologien Det er på baggrund af vores ønske om at være den førende leverandør på markedet for sikkerhed,

Læs mere

Side10-11 Design 5. Side 12-13 Design 7. Side 14-15 Design 8. Side 16-17 Design 9

Side10-11 Design 5. Side 12-13 Design 7. Side 14-15 Design 8. Side 16-17 Design 9 Smedejern Indhold Side 4-5 Design 2 Side 6-7 Design 3 Side 8-9 Design 4 Side10-11 Design 5 Side 12-13 Design 7 Side 14-15 Design 8 Side 16-17 Design 9 Side 18-19 Side 20-23 Side 24-27 Specialdesign og

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer

CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer Nøgleordet er sikkerhed Når mange forskellige mennesker dagligt færdes i de samme bygninger, stiller det store krav til en

Læs mere

Dørlukkere. bekvemt og sikkert

Dørlukkere. bekvemt og sikkert Dørlukkere bekvemt og sikkert R U K O D Ø R L U K K E R E Uovertrufne egenskaber og driftsikkerhed Ruko's program af dørlukkere bygger på mere end 80 års erfaring med produktion og produktudvikling af

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

ScanFlex. dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt

ScanFlex. dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt ScanFlex dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt ScanFlex Dørgreb og tilbehør i enkelt og funktionelt design ScanFlex er en klassisk, matchende produktserie med beslag og dørtilbehør.

Læs mere

MEFA Towers. Dit postbud skal aldrig gå forgæves

MEFA Towers. Dit postbud skal aldrig gå forgæves MEFA Towers Dit postbud skal aldrig gå forgæves Nutidens svar på fremtidens behov: en serie af rummelige postkasser, der kan modtage store mængder post og de mindre pakker, du modtager, når du f.eks. handler

Læs mere

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Nøgleskabe

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Nøgleskabe Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms Prisliste Nøgleskabe Altikon totalleverandør af kontormiljøer Om vores produkter Altikon tilbyder et unikt sortiment af møbler, opbevaringsløsninger samt tilbehør

Læs mere

Cliq. Din nøgle giver dig besked

Cliq. Din nøgle giver dig besked Cliq Din nøgle giver dig besked ET LÅSESYSTEM med indbygget intelligens CLIQ Combi Serie 600 Serie 600 Serie 500 SKAFOR KATEGORi Hvert år bliver der begået mere end 60.000 indbrud i bygninger som kontorer,

Læs mere

Alle vores produkter er udformet og afprøvet efter

Alle vores produkter er udformet og afprøvet efter SKANDIMATIK Kvalitet Alle vores produkter er udformet og afprøvet efter gældende reglement fra EU. Produkterne fra er alle CE mærket og testet til brug på det Danske marked. Alle vores produkter er egnet

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere Komplet dørlukkerprogram ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Komplet, designstærk dørlukkerserie med enkel installation ASSA ABLOY dørlukkere er en helt ny serie

Læs mere

Vi passer godt på din post

Vi passer godt på din post MEFA Trend Postkasser med kant Moderne postkasser til den kræsne forbruger, der ønsker et utraditionelt udtryk og samtidig sætter pris på eksklusivitet i design og kvalitet. Udviklet af kendte designere

Læs mere

Amaliegade 10, 1256 København K, tlf. 33 43 55 00, www.forsikringenshus.dk

Amaliegade 10, 1256 København K, tlf. 33 43 55 00, www.forsikringenshus.dk Amaliegade 10, 1256 København K, tlf. 33 43 55 00, www.forsikringenshus.dk Oktober 2007 Mekanisk indbrudssikring kravspecifikationer til brug for certificering af virksomheder Indholdsfortegnelse (klikbar)

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Mere end et almindeligt gardin Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Fremtidens rullegardin Funktionelle og moderne gardiner Fremtidens rullegardin, som udover

Læs mere

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Hvis jeg selv eller en

Læs mere

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning Cembrit Skifertag En smuk og tidløs løsning Cembrit 40 x 40 Diagonal Skifer Sortblå Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed.

Læs mere

Ruko's arkitektafdeling. Rådgivning om totalløsninger til beslåning og sikring af døre i nybyggeri og renoveringer

Ruko's arkitektafdeling. Rådgivning om totalløsninger til beslåning og sikring af døre i nybyggeri og renoveringer Ruko's arkitektafdeling Rådgivning om totalløsninger til beslåning og sikring af døre i nybyggeri og renoveringer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Helhed i design, funktionalitet

Læs mere

MEFA HARMONY. Tidløse postkasser med bløde former. Harmonisk og gennemført design, der egner sig til en bred vifte af huse.

MEFA HARMONY. Tidløse postkasser med bløde former. Harmonisk og gennemført design, der egner sig til en bred vifte af huse. MEFA HARMONY Smukt design og masser af muligheder Tidløse postkasser med bløde former. Harmonisk og gennemført design, der egner sig til en bred vifte af huse. HARMONISKE MEFA Opal (840) MEFA s kampvogn

Læs mere

B L A N K. Den lette tagløsning. scandinavien a/s

B L A N K. Den lette tagløsning. scandinavien a/s B L A N K Den lette tagløsning MetroBond BLANK er et stilrent og elegant kvalitets produkt, der med sin blanke overflade giver et eksklusivt udseende - og det tør vi godt give års garanti på! scandinavien

Læs mere

I alle 3. Rumsikring.

I alle 3. Rumsikring. Hvad hedder de 3 hovedsikringsområder inden for sikringsteknik? Perimetersikring, skalsikring og rumsikring. Hvilket sikringsområde hører et hegn til? Perimetersikring. Hvilket sikringsområde hører en

Læs mere

Triton 501. Låsesystem med højeste sikkerhed. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Triton 501. Låsesystem med højeste sikkerhed. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 Låsesystem med højeste sikkerhed ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 låsesystem Ruko s nyeste stjerne er låsesystemet Triton 501. Det er et patenteret låsesystem,

Læs mere

Den Top E ffektive løsning til datanetværk

Den Top E ffektive løsning til datanetværk Rackserie TE 7000 Den Top E ffektive løsning til datanetværk Rackserie TE 7000 til datanetværk Netværksskab - nyt udvidet program Rittals populære netværksskabsserie TE 7000 er fremstillet efter installationsmarkedets

Læs mere

EP basic. Postkasser til de simple og økonomivenlige behov

EP basic. Postkasser til de simple og økonomivenlige behov EP basic Postkasser til de simple og økonomivenlige behov EP BASIC - den enkle og driftsikre løsning Et Pænt & simpelt INDGANGSPARTI EP Basic postkasseanlægget er enkelt og stilrent. Det er et standard

Læs mere

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Aperio Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Online adgangskontrol på glasdøre, kan hurtigt blive både dyrt og besværligt. Det er ikke tilfældet

Læs mere

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af :DO:RE:MI: er en flot, funktionel og arkitektdesignet serie skabt i tæt samarbejde mellem Ruko og et af de førende skandinaviske arkitekthuse, Arkitema. Resultatet er en designlinje, der spejler arkitekturen

Læs mere

Alt i NøgleR. låsesystem BRAND ABA/ABDL. www.bagger-laase.dk

Alt i NøgleR. låsesystem BRAND ABA/ABDL. www.bagger-laase.dk Alt i NøgleR låsesystem gitre ADGANG PENGESKABE ALARM TÅGE VIDEO ABA/ABDL BRAND AUTOMATIK DØRTELEFON Lokal service Lad Overskrift vores erfaring ISO 9001-certificeret komme installatør dig af til mekanisk

Læs mere

ScanFlex. dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt

ScanFlex. dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt ScanFlex dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt ScanFlex Dørgreb og tilbehør i enkelt og funktionelt design ScanFlex er en klassisk, matchende produktserie med beslag og dørtilbehør.

Læs mere

Smedejern porte hegnselementer låger søjler

Smedejern porte hegnselementer låger søjler Smedejern porte hegnselementer låger søjler Sikkerheden garanteres ved hjælp af: Påkørsels switch og advarselslampe der indikere at portfløjen er i bevægelse. Påkørsels switchs stopper portfløjen og køre

Læs mere

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør...

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør... Siger det vi gør... Leverandør til sundhedssektoren siden 1964 1 1964-2009 45 år ERFARING Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S blev stiftet i 1964 og har siden været en betydende leverandør til

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere til alle formål Ruko tilbyder en komplet dørlukkerserie i enkelt og stilrent design. Serien har et højt

Læs mere

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning Simple løsninger til krævende brancher Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning www.eptools.dk ep tools udvikler simple løsninger til komplicerede opgaver over hele verden Hos ep tools får

Læs mere

UDSTILLINGSLØSNINGER DISPLAY & UDSTILLING

UDSTILLINGSLØSNINGER DISPLAY & UDSTILLING UDSTILLINGSLØSNINGER DISPLAY & UDSTILLING VÆLG EN LØSNING, DER PASSER Standex udstyr - design selv Nogle messedeltagere har stor erfaring og kreative res sourcer til rådighed. Andre har et nært samarbejde

Læs mere

FUNKTIONELT CARPORT KONCEPT TOTALLØSNINGER TIL ATTRAKTIVE PRISER

FUNKTIONELT CARPORT KONCEPT TOTALLØSNINGER TIL ATTRAKTIVE PRISER FUNKTIONELT CARPORT KONCEPT TOTALLØSNINGER TIL ATTRAKTIVE PRISER DEN VÆGMONTEREDE CARPORT TAG Uanset tagtype garanteres en sne/vindlast på min. 125kg/m2 VÆGMONTERING Carport fastgøres i smart muranker

Læs mere

Sikringskatalog. Kapitel 8. Gitre, porte og jalousier

Sikringskatalog. Kapitel 8. Gitre, porte og jalousier Forsikring & Pension Januar 2014 Sikringskatalog Kapitel 8 Gitre, porte og jalousier Forsikring & Pension Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Tlf. 41 91 91 91 www.forsikringogpension.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

VI KOMMER TIL DIG - BÅDE MONTERING & RÅDGIVNING ALT I NØGLER LÅSESYSTEM GITRE

VI KOMMER TIL DIG - BÅDE MONTERING & RÅDGIVNING ALT I NØGLER LÅSESYSTEM GITRE ALT I NØGLER LÅSESYSTEM GITRE ADGANG PENGESKABE Lokale sikringsløsninger ALARM TÅGE VIDEO Inst.nr. 232.459 ABA/ABDL BRAND AUTOMATIK DØRTELEFON Lokal service LAD VORES ERFARING KOMME DIG TIL GAVN ISO 9001-certificeret

Læs mere

DOORS STÅLDØRE UKLASSIFICEREDE OG KLASSIFICEREDE LØSNINGER

DOORS STÅLDØRE UKLASSIFICEREDE OG KLASSIFICEREDE LØSNINGER DOORS STÅLDØRE UKLASSIFICEREDE OG KLASSIFICEREDE LØSNINGER 2016-1 1 STÅLDØRE FRA SAFCO DOORS LEVERANDØR AF UNIKKE LØSNINGER INDENFOR STÅLDØRE Hos Safco Doors har vi mere end 15 års erfaring i at levere

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

Vi forstår at passe på dig

Vi forstår at passe på dig SPECIALTILB Alarmpakke (Dansikring Di UD kr. 995 rects normalp ris kr. 2.495) og fra kr. 299 i månedligt se rviceabonnement inkl. installatio n foretaget af pr ofessionel alarmmontør og gratis sikkerhedstjek

Læs mere

A C O Ve j o g a n l æ g

A C O Ve j o g a n l æ g B r ø n d g o d s P r o d u k t o v e r s i g t A C O B r ø n d g o d s w w w. a c o. d k ACO Vej og anlæg ACO Vej og anlæg står for nye og innovative løsninger inden for infrastruktur, med et komplet

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk Skifer i fibercement En smuk og tidløs løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

Vagtservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. VAGTSERVICE

Vagtservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. VAGTSERVICE Vagtservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. VAGTSERVICE KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Dedikeret til vagt og sikkerhed Vagtservice Danmark er en dedikeret vagt- og sikkerhedsvirksomhed,

Læs mere

Sikringsskabe fra SafeGroup Med sikkerhed et godt valg...

Sikringsskabe fra SafeGroup Med sikkerhed et godt valg... Sikringsskabe fra SafeGroup Med sikkerhed et godt valg... Mobilt sikkerhedsskab til bærbare pc er MobilSafe F&P godkendt, hovedgruppe 1, rød (Model 24 og 36) Et- eller to-dørs sikkerhedsskab fremstillet

Læs mere

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. STREET / URBAN MADE IN DENMARK Enkelhed Vi udvikler egne brands i samarbejde med danske arkitekter og sikrer et enkelt, skandinavisk design og bæredygtige produkter med lang levetid. Fleksibilitet Lamperne

Læs mere

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk.

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk. Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. ORGANISATION KNOW HOW SERVICE Lars Hansen Salg og teknisk rådgivning 7023 2919 LH@CAME-Danmark.dk Carl Haslund

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

Basic. Vægmonteret postkasseanlæg

Basic. Vægmonteret postkasseanlæg Vægmonteret postkasseanlæg Knobloch GmbH har fremstillet postkasser og postkasseanlæg, siden firmaet blev grundlagt i 1896, og er i dag en af Europas førende fabrikanter. Knobloch- er en serie vægmonteret

Læs mere

Flere idéer, flere innovationer. Klemelementer i forskellige størrelser til rundrør or firkantrør

Flere idéer, flere innovationer. Klemelementer i forskellige størrelser til rundrør or firkantrør Klemelementer i forskellige størrelser til rundrør or firkantrør Flere idéer, flere innovationer sammen med erfaring og kompetence KS KOMPONENTEN+SYSTEME har mere end 50 års erfaring med metalbyggeri og

Læs mere

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov KVALITET fra din håndværker Hejseporte til industri og landbrug Garageporte - model Classic og Rustic Garageporte - mahogni Specialporte - efter ønske og behov v/bjarne Rasmussen Stubberupvej 18 DK-8723

Læs mere

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as GLASVÆGGE

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as GLASVÆGGE Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as SESAM Sesam har i mere end 50 år produceret og installeret vægsystemer til en lang række virksomheder i Danmark. Gennem tæt dialog

Læs mere

Sikkert hjem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Sikkert hjem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikkert hjem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Ruko har nøglen til et sikkert hjem Tidssvarende låse Alt for mange låse er gamle og ikke sikkerhedsmæssigt tidssvarende eller de er

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

Æ g t e s t e n p a n e l e r

Æ g t e s t e n p a n e l e r Ægte sten paneler Stonepanel fra CUPA Danmark A/S - det bredeste sortiment af naturstens paneler i verden. CUPA DANMARK A/S er en del af Cupa Group, verdens største producent af natursten. Cupa er internationalt

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir Offline adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et enkelt og fleksibelt system SmartAir er et adgangskontrolsystem, der er velegnet til både virksomheder,

Læs mere

Solceller til bygningsintegrering

Solceller til bygningsintegrering Solceller til bygningsintegrering -Produceret i Danmark Flensbjerg 8, 4960 Holeby, Danmark Tlf: 3536 7777 www.dansksolenergi.com Skifer Integration BESTEM GLAS Vi laver solcellepanelet i den størrelse,

Læs mere

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel SMARTair Hotel er en løsning specielt udviklet til bygninger med behov for muligheden for at checke ind og -ud. Med

Læs mere

Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere

Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger Made in Germany Alle EcoStar-portåbnere fremstilles i

Læs mere

REFLEXA ASYFLEX 80NF

REFLEXA ASYFLEX 80NF REFLEXA ASYFLEX 80NF (Selvbærende) Udvendig facadepersienne til skrå vinduer. Prisliste gældende i 2018 i DKR inkl. moms. AsyFlex 80 NF fra Reflexa er en selvbærende skrå persienne, der både kan monteres

Læs mere

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre!

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! Eller send en mail til salg@esvinduet.dk Dansk produceret efter dit behov - Hvad er den rigtige løsning til bygningen? Det er ikke altid let at vælge den

Læs mere

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Code Handle Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikring af terrassedøren og vinduet har aldrig været nemmere Med Code Handle kan du nemt

Læs mere

Spændende opgaver.. Foto: Tina Valbjørn. Montør: Knud Jessen

Spændende opgaver.. Foto: Tina Valbjørn. Montør: Knud Jessen 2 0 1 5 Spændende opgaver.. Filmen 1864 I august måned 2013 var Hagenskov slot, avlsbygninger og omgivelser location for filmoptagelser til Ole Bornedals storfilm og tv-serie om 1864. Foto: Tina Valbjørn

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

SIKKERHEDEN LIGGER I DETALJERNE

SIKKERHEDEN LIGGER I DETALJERNE SIKKERHEDEN LIGGER I DETALJERNE INTEGREREDE SIKKERHEDSLØSNINGER SIKOM A/S udvikler og leverer integrerede sikkerhedssystemer til kunder, hvor kvalitet, driftsikkerhed og funktionalitet har høj prioritet.

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Guide til sortimentets mest populære nøgleskæremaskiner

Guide til sortimentets mest populære nøgleskæremaskiner Guide til sortimentets mest populære nøgleskæremaskiner Nøgleskæremaskiner ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions KEYLINE NINJA nøgleskæremaskine NINJA er en lille og smart elektronisk

Læs mere

Glydea Motoriser dine gardiner.

Glydea Motoriser dine gardiner. Glydea Motoriser dine gardiner www.somfy.dk Motoriser dine gardiner me og det bliver en nyd Det er lidt af et skuespil hver gang et gardin motoriseret med Glydea glider silkeblødt i sin skinne. Perfekt

Læs mere

KABELKANALER KATALOG 2013/2014. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

KABELKANALER KATALOG 2013/2014. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri KABELKANALER KATALOG 2013/2014 www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri INSTALLATIONSKANAL SIGNO BA Signo BA kanalen har samme stilfulde design som kunststofkanalen Signo BK. Signo BA er meget

Læs mere

Simon Moos. Maskinfabrik a s. MOOS slamsugeren. Tilpasning er ingen kunst - det er kernen i vor kompetence

Simon Moos. Maskinfabrik a s. MOOS slamsugeren. Tilpasning er ingen kunst - det er kernen i vor kompetence Simon Moos Maskinfabrik a s MOOS slamsugeren Tilpasning er ingen kunst - det er kernen i vor kompetence Vi bygger på stærke værdier... Simon Moos Maskinfabrik har 30 års erfaring i konstruktion og produktion

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

Frivillig produktcertificering:

Frivillig produktcertificering: esultatet af undersøgelsen må kun gengives i sin helhed. ddrag kun med skriftlig godkendelse fra Teknologisk Institut Resultatet af undersøgelsen må kun gengives i sin helhed. I uddrag kun med skriftlig

Læs mere

MAKE THE WORLD GO AROUND

MAKE THE WORLD GO AROUND Renovering industrigear alle typer Vi udfører akutte eller planlagte renoveringer af industrigear. Vi leverer et produkt, der med hensyn til egenskaber og kvalitet er fuldt på højde med et nyt produkt

Læs mere

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes.

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. 2017/2018 URBAN ELEMENTS Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. Til dette formål leverer vi et sammenhængende sortiment af klassisk og moderne byrumsinventar, som

Læs mere

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd Installationssystemer - Når design og funktion går hånd i hånd Når design og funktion går hånd i hånd Den er nødvendig. Vi har brug for den, men vi vil helst ikke se den. Sådan er det ofte med el-installationen,

Læs mere

meinertz proline konvektionspaneler

meinertz proline konvektionspaneler meinertz proline konvektionspaneler ProLine Konvektionspaneler monteres i gulvet foran store vinduespartier, hvor de effektivt kompenserer for det kuldenedfald, der forekommer. Konvektionspanelerne giver

Læs mere

TITAN tilbyder et bredt sortiment af containertyper fra landsdækkende depoter vi kan tit være hos jer indenfor nogle få timer, når det brænder.

TITAN tilbyder et bredt sortiment af containertyper fra landsdækkende depoter vi kan tit være hos jer indenfor nogle få timer, når det brænder. Brænder i efter mere plads? TITAN tilbyder et bredt sortiment af containertyper fra landsdækkende depoter vi kan tit være hos jer indenfor nogle få timer, når det brænder. TITAN Container Udlejning A/S

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere Komplet dørlukkerprogram ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Komplet, designstærk dørlukkerserie med enkel installation ASSA ABLOY dørlukkere er en serie dørlukkere

Læs mere

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E Stål- og brand Brandskydeporte og Glaspartier i stål ARKAS D Ø R E O G P O R T E Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier Uklassificerede Brand Lyd Indbrudshindrende Røntgen Glaspartier

Læs mere

Nye LexCom udtag og montagebokse

Nye LexCom udtag og montagebokse Nye LexCom udtag og montagebokse Nemt, fleksibelt og gennemtænkt 3 LexCom dataudtag - LK FUGA og LK OPUS 66 Uanset om din kunde har valgt LK FUGA eller LK OPUS 66 til sin installation, er der et LexCom

Læs mere

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering

Læs mere